Рефрактометър за захар от 0 до 90% brix, за сладка и други с висока захарност
Захаромери за захар измерват плътността на захари в разтвори и дават моментален резултат. Не е нужно да конвертирате показанията от Брикс за специфично тегло, както беше до сега при старите модели. Не е необходимо да се прави температурна корекция към 20°C при температури на околната среда 10-30° C.
Този модел е подходящ за измерване на захари 40-50% и повече.
Характеристики:
Алуминиев корпус с гумирано покритие
Регулиране на остротата на картината
Призма със специaлно покритие
Винт за калибриране и метална отвертка
Пластмасова кутия (протектор) за съхранение и лесно транспортиране на уреда
Параметри:
Обхват на измерване: 0 - 90 % захарност (Brix)
Точност: ± 0.2 % Brix
Референтна температура: 20 °C
АТС (Автоматична температурна компенсация): 10 - 30 °C
Съдържание на опаковката:
1 х Рефрактометър за захар с АТС
1 х Пипета
1 х Отвертка за калибриране
1 х Описание за работа на български език
1 х Пластмасова кутия