Област
Населено място
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
758 обяви
ТОП оферта
Инверторно телоподаващо CО2 - 220 Амперагр. Хасково, Хасково,  преди 1 ден570 лв. (Цена)
Състояние: Нови
220А СО2 Инверторен телоподаващ апарат . С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз и месинг и алуминий. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-210 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 13 кг. без ролка. Размери Д/Ш/В : 52/31/43см. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал и е удобен и за монтажни заварки. Доставка в цялата страна с куриер и наложен платеж. Гаранционно и след гаранционно обслужване.
ТОП оферта
Телоподаващ апарат VIKI серия LUX MIG/CO2 - 220DC + 5 кг. тел + ръкавицигр. Хасково, Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 1 ден400 лв. (Цена)
Състояние: Нови
Предлагаме на Вашето внимание MIG/CO2 - 200DC INVERTER инверторни заваръчни апарати с вградено телоподаващо устройство. С тях се заваряват всички черни метали, алуминий, неръждавейка, чугун, бронз и месинг. Окомплектовани са с ръкохватка за МИГ/МАГ заваряване, щипка маса, маска и чукче с четка, регулиране на заваръчния ток/плавно/ 30-200 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 5,2 kVA, Степен на защита: IP21. Работи с телове размери 0.6 и 0.8 мм. и с ролки от 1 и 5кг. Тегло - 13 кг. без ролка. Размери Д/Ш/В: 41/26/37см. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си габарит, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал/е удобен и за монтажни ..
ТОП оферта
Телоподаващo инверторно серия MAX 200А + редуцир винитл+соларна маска+ролка тел 5кг + ръкавицигр. Хасково, Хасково,  преди 1 ден480 лв. (Цена)
Състояние: Нови
Предлагаме на Вашето внимание професионален инверторен телоподаващ апарат. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/200V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 10 кг. без ролка. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал и е удобен и за монтажни заварки. Доставка за цялата страна с куриер и наложен платеж. Гаранционно и следгаранционно обслужва..
ТОП оферта
250А Електрожен+Телоподаващо 250А+ръкавици - Редуцил вентил.5кг. рол.гр. Хасково, Хасково,  преди 1 ден650 лв. (Цена)
Състояние: Нови
Предлагаме на вашето внимание най новия модел от серията иг -11 профисионал 250А електрожен с телоподаващо модел 2017 година. Aпаратите са предназначени за заваряване на нелегирани, легирани и неръждаеми стомани, алуминий и сплавите му в защитна газова среда от въглероден диоксид (CO2), коргон (CO2 + Ar) и аргон (Ar) в закрити помещения или на открито под навес. В зависимост от използваният токоизточник, телоподаващото устройство -250A, в комбинация с правилнят тип заваръчна тел, е подходящо за заваряване на черна стомана, неръждаема стомана, алуминий и сплавите му. Дължината на кабелите за електрожен е 3.0 метра. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-250 ампера, монофазни/220V/. Захранващ..
ТОП оферта
IGBT Електрожен ММА - 170 с + LED маска с реглаж +ръкавици - перфектенгр. Хасково, Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 1 ден170 лв. (Цена)
Състояние: Нови
Предлагаме на Вашето внимание IGBT MMA-170 GREAT SMARTER. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на заваряване. Прецизен контрол на заваръчният ток- комутацията на напрежението се осъществя..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIP200A Електрожен Инверторен серия МMA МАХ + ръкавици - Модел 2017 - Промо цена | Инструменти | гр. Хасково
200A Електрожен Инверторен серия МMA МАХ + ръкавици - Модел 2017 - Промо цена
Цена
170 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 22 часа
Инверторни IGBT електрожени 200А. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, електрожени предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на з..
VIP250A Електрожен инверторен с дисплей М6 + ръкавици - ПРОМО ЦЕНА | Инструменти | гр. Хасково
250A Електрожен инверторен с дисплей М6 + ръкавици - ПРОМО ЦЕНА
Цена
230 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 22 часа
Предлагаме на Вашето внимание, инверторен електрожен мини 250 А с дигитален дисплей, могат да се използват както за професионална така и за домашна употреба. Електрожените са изключително олекотени, притежават най-добрите за момента заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (алуминии, рутил стандартен, неръждаем, чугунен и стоманен) с диаметър от 1 мм до 5 мм. включително Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. ANTISTICK - против залепване на електрода. ARC FORCE - за стабилизиране на дъгата по време на заваряването. ..
VIPПРОМОЦИЯ 250A Аргон + Електрожен WS-250 и ръкавици | Инструменти | гр. Хасково
ПРОМОЦИЯ 250A Аргон + Електрожен WS-250 и ръкавици
Цена
250 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 22 часа
ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН WS-250 АМПЕРА могат да се използват както за ръчно електродъгово заваряване така и за заваряване с нетопим електрод. Електрожените са изключително олекотени, притежават отлични заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (рутил стандартен, неръждаем, чугунен и стоманен) с диаметър от 1мм до 6мм. Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. ANTISTICK - против залепване на електрода. ARC FORCE - за стабилизиране на дъгата по време на заваряването. Гарантирано заваряване с всички видове електроди с дебелина до 6mm..
VIP220A CO2 Инверторно Телоподаващо на колела серия TURBO MAX + Ръкавици - Перфектно качество | Инструменти | гр. Хасково
220A CO2 Инверторно Телоподаващо на колела серия TURBO MAX + Ръкавици - Перфектно качество
Цена
450 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 22 часа
Инверторен Телоподаващ Апарат за метали 220A CO2Окомплектовани са с еврошланг 4 метра за МИГ/МАГ заваряване, щипка маса, маска, чукче с четка.. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 30-220 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 5,2 kVA, Степен на защита: IP21. Работи с телове размери 0.6, 0.8 и 1.0мм. Тегло - 13 кг.. Размери Д/Ш/В: 41/26/37см. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си габарит, тегло и широкия спектър на заваряване с HITECH ТЕХНОЛОГИЯ заварява почти всички видове метал и е удобен за монтажни заварки от професионалисти и начинаещи заварчици. Гаранц..
VIPЕлектрожен + Телоподаващо 220А с евробукса + Редуцил вентил+5kg. ролка + ръкавици | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен + Телоподаващо 220А с евробукса + Редуцил вентил+5kg. ролка + ръкавици
Цена
580 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 22 часа
Aпаратите са предназначени за заваряване на нелегирани, легирани и неръждаеми стомани, алуминий и сплавите му в защитна газова среда от въглероден диоксид (CO2), коргон (CO2 + Ar) и аргон (Ar) в закрити помещения или на открито под навес. В зависимост от използваният токоизточник, телоподаващото устройство -220A, в комбинация с правилнят тип заваръчна тел, е подходящо за заваряване на черна стомана, неръждаема стомана, алуминий и сплавите му. Дължината на кабелите за електрожен е 3.0 метра. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-220 ампера, монофазни/220V/. Захранваща мощност: 5.9 kVA, Степен..
VIPТелоподаващо инверторно дс 200А + ръкавици + 5kг. ролка тел + Ръкавици - Топ цена | Инструменти | гр. Хасково
Телоподаващо инверторно дс 200А + ръкавици + 5kг. ролка тел + Ръкавици - Топ цена
Цена
380 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: ВЕСКО ПЕТРОВ,  преди 1 ден
Предлагаме на Вашето внимание професионален инверторен телоподаващ апарат. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/200V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 10 кг. без ролка. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал и е удобен и за монтажни ..
VIPЕлектрожен IGBT инверторен 170А + Соларна маска с 3 степени на реголаж + Ръкавици - Промоция | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен IGBT инверторен 170А + Соларна маска с 3 степени на реголаж + Ръкавици - Промоция
Цена
170 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: ВЕСКО ПЕТРОВ,  преди 1 ден
Инверторни IGBT електрожени 170А. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, електрожени предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на з..
VIPЕлектрожен 170А IGBT серия ММА + ръкавици | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен 170А IGBT серия ММА + ръкавици
Цена
140 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: ВЕСКО ПЕТРОВ,  преди 1 ден
Инверторни IGBT електрожени 200А. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, електрожени предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на з..
VIPБезжичен Перфоратор Worx | Инструменти | гр. София
Безжичен Перфоратор Worx
Цена
380 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Sds безжичен перфоратор 2батерии20v2ah куфар, зарядно за бързо зареждане, допълнитулен патронник
VIPПерфоратор Нови | Инструменти | гр. Хасково
Перфоратор Нови
Цена
90 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Характеристики на перфораторите: - Мощен 800 W мотор и сила на удара 3 J за бързо проникване при пробиване - Спиране на въртенето за изсичане - Спиране на удара за пробиване в стомана и дърво - Лесна смяна на захвата на инструмента - Сферична връзка на кабела за предотвратяване на прекъсването му - Меко противоплъзгащо покритие на главната и допълнителната ръкохватка за сигурно хващане - Предпазен съединител - Въртяща се плоча с четкодържатели (за еднаква мощност при дясно и ляво въртене) Технически данни - Номинална консумирана мощност 850 W - Енергия на удар..
VIPУдърна борнмашина Worx | Инструменти | гр. София
Удърна борнмашина Worx
Цена
130 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Компактна бормашина с мощност 810W. 13мм патронник без ключ за по -голямо удобство и гъвкавост. Метален корпус за по -голяма издръжливост. Регулираема скорост. Обороти на празен ход 3000/мин. Тегло 2.5 кг
VIPТелоподаващ +Електрожен 200 ампера+ред. винтил+5кг. тел | Инструменти | гр. Хасково
Телоподаващ +Електрожен 200 ампера+ред. винтил+5кг. тел
Цена
530 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георгиев,  преди 2 дни
Aпаратите са предназначени за заваряване на нелегирани, легирани и неръждаеми стомани, алуминий и сплавите му в защитна газова среда от въглероден диоксид (CO2), коргон (CO2 + Ar) и аргон (Ar) в закрити помещения или на открито под навес. В зависимост от използваният токоизточник, телоподаващото устройство -200A, в комбинация с правилнят тип заваръчна тел, е подходящо за заваряване на черна стомана, неръждаема стомана, алуминий и сплавите му. Дължината на кабелите за електрожен е 3.0 метра. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/220V/. Захранваща мощност: 5.9 kVA, Степен..
VIPИнвенторен мини електрожен170 Ампера | Инструменти | гр. Хасково
Инвенторен мини електрожен170 Ампера
Цена
140 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георгиев,  преди 2 дни
Инверторен MINI170 IGBT INVERTER електрожен. Това е електрожен за прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Технически характеристики: Инверторен електрожен за ръчно електродъгово заваряване - IGBT INVERTER технология Вградени функции: Функция Hot Start - за лесно запалване на дъгата Функция Anti Stick - прекъсване на захранването, за избягване на залепването на електрода за материала Функция Arc Force - регулиране динамиката на дъгата Защита от пренапрежение. Захранващо напрежение: 220 V Захранваща мощност: 3,9 kVA. Напрежение без товар: 62 V Електроди: 2.5 и 3.25мм. Степен на за..
VIPТелоподаващ Апарат 220 ампера /с евробукса/ +Електрожен+ 5кг. тел подарък ръкавици | Инструменти | гр. Хасково
Телоподаващ Апарат 220 ампера /с евробукса/ +Електрожен+ 5кг. тел подарък ръкавици
Цена
580 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георгиев,  преди 2 дни
Aпаратите са предназначени за заваряване на нелегирани, легирани и неръждаеми стомани, алуминий и сплавите му в защитна газова среда от въглероден диоксид (CO2), коргон (CO2 + Ar) и аргон (Ar) в закрити помещения или на открито под навес. В зависимост от използваният токоизточник, телоподаващото устройство -220A, в комбинация с правилнят тип заваръчна тел, е подходящо за заваряване на черна стомана, неръждаема стомана, алуминий и сплавите му. Дължината на кабелите за електрожен е 3.0 метра. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-220 ампера, монофазни/220V/. Захранваща мощност: 5.9 kVA, Степен..
VIPВинтоверт с лед просветка | Инструменти | гр. Хасково
Винтоверт с лед просветка
Цена
90 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 4 дни
ВИНТОВЕРТ С LED ПРОСВЕТКА Акумулаторен 12V Li-ion Професионален акумулаторен винтоверт с LED просветка - ”VIKI”12... Професионален акумулаторен винтоверт с LED просветка - ”VIKI”12... Предлагаме на Вашето внимание, професионалните мощни двускоростни акумулаторни винтоверти с LED просветка - за продължителна и неуморна работа. Регулируем въртящ момент и сила на затягане в 18 степени. Бързозатяга патронник. Максимален обхват на патронника 10 mm. В комплект с две литиево-йонни батерии Li-ion 12V/1,4Ah и бързо-зарядна станция: пълно зареждане на батерията само за 45 мин. Макси..
VIP250А Електрожен инвенторен серия М6 250А | Инструменти | гр. Хасково
250А Електрожен инвенторен серия М6 250А
Цена
230 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георгиев,  преди 4 дни
250A Електрожен инверторен с дисплей М6 + ръкавици - ПРОМО ЦЕНА. Предлагаме на Вашето внимание, инверторен електрожен мини 250 А с дигитален дисплей, могат да се използват както за професионална така и за домашна употреба. Електрожените са изключително олекотени, притежават най-добрите за момента заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (алуминии, рутил стандартен, неръждаем, чугунен и стоманен) с диаметър от 1 мм до 5 мм. включително Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. ANTISTICK - против залепване на електрода. A..
VIPИнверторни електрожени IGBT MMA 200A с дигитален дисплей | Инструменти | гр. Хасково
Инверторни електрожени IGBT MMA 200A с дигитален дисплей
Цена
170 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георгиев,  преди 4 дни
Предлагаме на Вашето внимание, най-леките до момента инверторни електрожени IGBT INVERTER MINI ММА 200А с дисплей. Само 3,9кг Електрожените от тази серия са изключително олекотени и притежават отлични заваръчни характеристики. Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. ANTISTICK - против залепване на електрода. ARC FORCE - за стабилизиране на дъгата по време на заваряването. Моделите Супер Мини 200А са апарати за електродъгово заваряване. СПЕЦИФИКАЦИЯ: Автоматично охлаждане с вентилатори. Захранващо напрежение AC V 220/50Hz. Обхват на заваръчния ток /А/: 20-200А...
VIPЕлектрожен аргон -250А инвенторен | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен аргон -250А инвенторен
Цена
250 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георгиев,  преди 4 дни
ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН WS-250 АМПЕРА могат да се използват както за ръчно електродъгово заваряване така и за заваряване с нетопим електрод. Електрожените са изключително олекотени, притежават отлични заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (рутил стандартен, неръждаем, чугунен и стоманен) с диаметър от 1мм до 6мм. Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. ANTISTICK - против залепване на електрода. ARC FORCE - за стабилизиране на дъгата по време на заваряването. Гарантирано заваряване с всички видове електроди с дебелина до 6mm..
VIP2 год. ГАРАНЦИЯ. Инверторен електрожен ROEN 180 реални ампера.5 МЕТРА КАБЕЛИ | Инструменти | гр. Хасково
2 год. ГАРАНЦИЯ. Инверторен електрожен ROEN 180 реални ампера.5 МЕТРА КАБЕЛИ
Цена
290 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 4 дни
Разгледай всичко на: www.roen.bg НАЙ КАЧЕСТВЕНИЯ ИНВЕРТОР НА ПАЗАРА, С 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ 100%РЕАЛЕН АМПЕРА, РАБОТИ С 5 НОМЕР ЕЛЕКТРОД С ЛЕКОТА електрожен 180А IGBT транзистори, предназначен за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на този електрожен са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната гру..
VIP2 год. ГАРАНЦИЯ Миг-маг-21-200, телоподаващо. Со2 200А | Инструменти | гр. Хасково
2 год. ГАРАНЦИЯ Миг-маг-21-200, телоподаващо. Со2 200А
Цена
569 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 4 дни
Разгледай всичко на: www.roen.bg MIG-MAG/CO2/ ИНВЕРТОРЕН заваръчен апарат ROEN-MIG-21-200 с вградено телоподаващо устройство. Заварява всички черни метали, алуминий, неръждавейка, чугун, бронз и месинг. Окомплектован е с ръкохватка за МИГ/МАГ заваряване. ШЛАНГ С ЕВРОКОНЕКТОР ДЪЛЪГ 4.5 М щипка, МАСА ДЪЛГА 4 М, маска и чукче с четка. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 30-200 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 5,2 kVA, Степен на защита: IP21. Работи с телове размери 0.6, 0.8 и 1,0 мм. и с ролки от 1 и 5кг. ГАРАНЦИОНЕН И СЛЕДГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ. В сравнение с конвенционалната заваръ..
VIPТелоподаващ апарат TURBO MAX- MIG 220N с количка | Инструменти | гр. Хасково
Телоподаващ апарат TURBO MAX- MIG 220N с количка
Цена
460 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 4 дни
Разгледай всичко на: www.roen.bg Апаратът MIG220N е МИГ-МАГ СО2 заваръчен апарат, инверторен тип, с висок коефициент на полезно действие, преносим. Апаратът е създаден по нова технология IGBT, лесен за обслужване и работа, с малки габарити, лесно подвижен, със стойка за бутилката, перфектен за всяка малка работилница, подходящ за монтажни дейности. С него може да заварявате всички видове: черни метали, алуминий, неръждаема стомана. Регулирането на заваръчния ток е плавно, монофазен/220V/. Основни консумативи Тел - 1 кг. или 5 кг. ролка (неръждаема стомана, черна стомана, алуминий), в з..
VIPИнверторно Телоподаващо. Електрожен + Со2 Телоподаващ апарат+тел 250А | Инструменти | гр. Хасково
Инверторно Телоподаващо. Електрожен + Со2 Телоподаващ апарат+тел 250А
Цена
650 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 4 дни
Разгледай всичко на: www.roen.bg Предлагаме на Вашето внимание MIG/MMA 250A Со2 инверторен телоподаващ апарат с ЕВРОБУКСА + 220А електрожен. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с РЕДУЦИЛ ВИНТИЛ с подгряване, ръкохватка(шланг) за МИГ заваряване с ЕВРОБУКСА, ръкохватка за електрожен, щипка маса, маска, чукче с четка.5кг. стоманена тел 0.8мм. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 20-250 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 5.9 kVA, Степен на защита: IP21. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки от 1 и..
VIPТелоподаващo серия MAX 220А + шланг 4.2 метра редуцир винитл+соларна маска+ролка тел 5кг + ръкавици | Инструменти | гр. Хасково
Телоподаващo серия MAX 220А + шланг 4.2 метра редуцир винитл+соларна маска+ролка тел 5кг + ръкавици
Цена
630 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 4 дни
Пълен комплект. Инвенторен телоподаващ апарат. Предлагаме на Вашето внимание професионален инверторен телоподаващ апарат. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-220 ампера, монофазни/200V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 10 кг. без ролка. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява ..
VIP2 год. ГАРАНЦИЯ. Со2 Инверторен телоподаващ апарат 250 A. Шланг - 4,2метра Телоподаващо | Инструменти | гр. Хасково
2 год. ГАРАНЦИЯ. Со2 Инверторен телоподаващ апарат 250 A. Шланг - 4,2метра Телоподаващо
Цена
568 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 4 дни
Разгледай всичко на: www.roen.bg В сравнение с конвенционалната заваръчна техника, уникалният HF Inverter има много предимства. Малък обем, намалено тегло, безстепенна регулация, за пестене на енергия и др. Прилагането на инверторна технология позволява на една фокусирана и постоянна мощност. TAG-МИГ-220 включва най-напредналите, иновативни, лесни за използване машини, така че дори начинаещи с работата на МИГ заваряване да работят лесно. Заварява всички черни метали, алуминий, неръждавейка, чугун, бронз и месинг. ШЛАНГ С ЕВРОКОНЕКТОР ДЪЛЪГ 4.2 М Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 30-..
Инверторно телоподаващо CО2 - 200 Ампера | Инструменти | гр. Хасково
Инверторно телоподаващо CО2 - 200 Ампера
Цена
400 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 15 минути
MIG 200A Инверторно телоподаващо устройство - Professional ПРОДАЖБИ НА ЕДРО И ДРЕБНО MIG 200А Професионален Инверторен телоподаващ апарат. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с шланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/200V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 10 кг. без ролка. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на за..
« Предишна | 1234567 ... 242526 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг