back to top

За нас

Alo.bg е една от най – големите платформи за безплатни обяви в България, която ежедневно обслужва милиони търсения и обяви на стотици хиляди уникални посетители. Независимо дали търсите или предлагате продукти или услуги, нашата платформа ще ви предостави лесна и удобна среда с множество професионално разработени инструменти за търсене, публикуване, управление, промотиране и импортиране на обяви.

С излизането на първия брой на вестник за безплатни обяви "Ало, Бургас" през месец май 1996 г. поставихме началото на една иновативна идея, която промени начина, по който хората разменят информация за търсенето и предлагането на вещи и услуги. В рамките на няколко години започнахме да издаваме вестници за безплатни обяви "АЛО" и в още пет от най-големите градове в България – от Бургас до София. С навлизането на новите технологии и интернет през 2006 година се появява /ПОЯВИ/ и първата ни версия на платформата alo.bg, която предостави на хората от цяла България възможност да публикуват и разглеждат обяви на едно място в интернет пространството. Платформата непрестанно се развива, като интегрира в себе си много съвременни функционалности и модерен интерфейс.

През годините сме свързали над милион потребители с една основна цел - да направим търговията по-удобна, бърза и сигурна. Тъй като ценим времето на всеки потребител, независимо дали търси, или предлага в нашата платформа, мисията ни е да предоставим услуга, която да улесни хората и която да изисква минимална загуба на време и усилия. Стремим се също така и да изградим доверие и сигурност в онлайн обявите, като създадем среда, която да предпази хората от потенциални измами и некоректни практики. Затова непрестанно подобряваме и разширяваме функционалностите на платформата alo.bg използвайки най-иновативните методи и технологии, за да създадем бърза, сигурна и удобна платформа за нашите потребители.

С гордост можем да кажем, че вече 27 години се занимаваме активно с обявите, както на обикновените хора, така и на бизнеса, и знаем точно от какво имат нужда. Този дългогодишен опит ни позволява да предоставяме на нашите потребители удобни инструменти за търсене, публикуване, управление, промотиране и импортиране на обяви в платформата, както и системи за съобщения за по-лесна комуникация между тях. Нашата дългогодишна история на успех и доволни клиенти ни дава увереност, че разбираме нуждите и предизвикателствата на онлайн търговията.