Област: обл. Бургас
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
109 обяви
обл. Бургас
ТОП оферта
Транспорт на багаж и автомобили за гр. Бургас и странатагр. Бургас, Бургас,  преди 1 часПЪТНА ПОМОЩ. Предлагаме транспорт на автомобили, стоки, багаж, мебели, домакински уреди, строителни материали и др. Разполагаме с различна гама от превозни средства ремаркета и платформи. 1. Микробус фургон с размери: 3.25м дължина, 1.25м-1.60м широчина (в зависимост от товара), 1.53м височина при вратата. 2. Микробус бордови с тристранно товарене с размери: 3.34м дължина и 2.10м широчина. 3. Пътна помощ (микробус) с размери 4.79м-4.95м дължина на платформата и 2.05м широчина. 4. Пътна помощ (микробус) с размери: 4.00м дължина и 2.25м широчина. 5. Двойна платформа за автомобили с размери: 8.00м и широчина 2.00м. 6. Единична платформа за автомобили с размери: 3.76м д..
ТОП оферта
КОРЕКТ МУВЪРС - преместване на дома и бизнеса, хамалски и транспортни услуги за град Бургасгр. Бургас, Бургас,  преди 4 часаНЕ СМЕ ЕВТИНИ. СКЪПИ СМЕ. Ако цепите стотинката на две и ниската цена е най-важното за вас, то ние определено не сме вашите хамали. Но, ако сте склонни да платите малко повече и в замяна да получите качествена и добра услуга и да сте доволни накрая, то обадете ни се, за да ви дадем цена. Ние сме КОРЕКТ Мувърс – професионални хамалски и товарно-транспортни услуги от 20 години. На наша страна са опитът и професионализмът. Това са областите, в които имаме опит и считаме, че представляват интерес за Вас: -хамалски и транспортни услуги на повикване -цялостен пренос на офиси или покъщнина -пренасяне на тежки и нестандартни предмети (тежка техника и машини, терминални устройства, сървъри,комуни..
ТОП оферта
Пренасяне на багаж, изхвърляне на боклук от тавани и мазета, стр. материалигр. Бургас, Бургас,  преди 5 часаПренасяне на багаж, изхвърляне на боклук от тавани и мазета, стр. материали, техника и други до 3.5 т, предлага работници, без почивен ден. В рамките на гр. Бургас - 20 лв/на курс
ТОП оферта
Товарно такси и товарачи. Организация по пренасянето.гр. Бургас, Бургас,  преди 6 часаrumbfizТранспортна фирма предлага камион с бризенти за пренасяне на покъщнина и обзавеждане. Мы говорим по русски. Имаме си собствени товарачи-не са цигани. Товарната кола е 20 лева за първият час за града, след което се доплаща по 10 лева на час за престой. Товарачите работят за 15 лева на час на човек с минимална поръчка за два часа. Работи се на темпо-бързо и коректно. Пази се съхранноста на обзавеждането, но все пак е необходимо да се опаковат. Преди опаковането се свалят големите врати на гардеробите и междинните тежки табли с цел олекотяването им. Не се допускат натъпкани ракли и скринове с багаж. За целта се използват чували и кашони. Приемаме поръчки за изнасяне и изхвърляне от ап..
ТОП оферта
Превозване на всякакви видове стоки и товари в цялата страна и Европа - 0,15 лв./кмгр. Бургас, Бургас,  преди 6 часаТранспортни услуги ”Бургас” превоз на товари в цялата страна и Европа. Превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, офис оборудване, бяла и черна техника, строителни материали и други. Фирмата разполага с открити и закрити бусове, бордови и допълнително оборудване - мотокар. Собствен екип от хамали. Бързо и коректно, без почивен ден! Цена – 0,15 лв./км
ТОП оферта
Товарно Такси за Бургас, България и Европа - Цени за Бургас - 15 лева, извънгр. на цени 0,40 лв./км.гр. Бургас, Бургас,  преди 7 часаТранспортни услуги с чист и обемен микробус за Бургас, България и Европа. Можете да разчитате на нас за бързо обслужване и прекрасна работа на най-ниските цени в Бургас с нужното коректно отношение. Цена за Бургас 15 лв. и 10лв. за всеки следващ започнат час. За България и Европа на цени от 0,40 лв./км. Превозваме мебели, имущество, стоки, машини, оборудване, скутери, дрехи, преместване на офиси. Микробусът е с КЛИМАТИК и комфортен за дълъг път, разполага с общо три места, както и GPS навигация. Багажното отделение е с размери 3,70 дълж. -1,80 шир. -1,90 вис. Товароносимост до 1200 кг. Допълнително оборудване - количка, рампа и въжета за укрепване които се предоставят в случай на нужда. Учас..
ТОП оферта
10-15лв на курс в Б-с. извън Б-с от 0.35 до 0.60 на км. Цената се определя от товара и км. Работницигр. Бургас, Бургас,  преди 1 денГолям товарен закрит микробус, до 1,7тона. Размери: д 4.20м в1.85 ш1.72По желание има работници. Заплащане по предварителна договорка. ЦЕНИ В Бургас: 10-15лв на курс Извън града: от 0.35лв на километър до 0,60 лв на километър в двете посоки. цената се определя от товара и километрите.
ТОП оферта
Транспортни и хамалски услуги в гр. Бургас - 15лв. и от 0,35 лв/км извънградскo.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 денПредлагаме качествени транспортни и хамалски услуги БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН в Бургас и региона, България и Европа, на фирми и физически лица. Комфортен и надежден микробус, Мерцедес Спринтер, най-дългата база, 4.20м. Гарантираме бързо обслужване и добре свършена работа, най-ниските цени и коректно отношение. За гр. Бургас 15лв., и 10лв. за всеки следващ започнат час. За България в зависимост от товара и дестинацията, като цената започва от 0,35 лв. на километър в двете посоки. Хамалски услуги 10лв/час, като се заплаща минимум 2 часа. Говорим руски език. Предлагаме следните примерно изброени транспортни услуги: - превоз на обзавеждане, мебели, лично имущество и предмети - превоз на бяла техни..
ТОП оферта
Транспортни и хамалски услуги за Бургас 15лв. и странатагр. Бургас, Бургас,  преди 1 денТранспортни услуги, бус 2.60 д.1.60 ш, 1.60 в. за Бургас и цялата страна, качествено обслужване на ниски цени... Извозване на ненужни мебели, бяла техника, изхвърляне на строителни отпадъци, дограми и др. услуги на достъпни цени. ЗА ЧУЖБИНА ПО ДОГОВАРЯНЕ!
ТОП оферта
Транспортни услуги със закрит бус - 0,40 лв/км извънградско - 15 лв/ч градскогр. Бургас, Бургас,  преди 1 денТранспортни услуги със закрит бус. Размери на товарната част Дължина-4,50м Височина-1,90 м Ширина-1,70 м, градско - 15 лв. за първия час и 10лв за всеки следващ започнат час, извън града - 0.40 лв./км във всяка посока. За дълги курсове по договаряне.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIP0,35лв/км, 20 лв. -Транспортни услуги- БУС С ПАДАЩ БОРД | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
0,35лв/км, 20 лв. -Транспортни услуги- БУС С ПАДАЩ БОРД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Max Trans,  преди 6 часа
Фирма „Макс Транс“ ЕООД предлага транспортни услуги и товаро-разтоварни дейности. Автопарк: ­­*Камион с фургон до 3,5 т., 20 м3 с падащ борд - 3 бр. *Камион закрит до 3,5 т., 18 м3 с възможност за странично товарене. *Товарен бус най-дълга база до 2,5т. *Товарна кола тип баничарка до 0,5т. *Закрита платформа с размери: дължина 8 м., широчина 2 м., височина 2,30 м. В комбинация с някой от камионите полезният обем се доближава до този на прицеп, но цената остава без конкуренция. Разполагаме със закрита и изолирана от външни атмосферни условия складова база с възможност ..
VIPпренасяне на багаж, почистване на дворове, събаряне на стари сгради и др. | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
пренасяне на багаж, почистване на дворове, събаряне на стари сгради и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Пренасяне на багаж, почистване на дворове, събаряне на стари сгради, извозване на отпадъци, със собствен транспорт и работници. Работи в Бургас и региона.
VIPтранспортни услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
транспортни услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
транспортни услуги с Мерцедес Спринтер, средна база, до 3.5 т - по договаряне
VIPТоварно такси иТрансфери | Транспортни, Хамалски | к. к. Слънчев бряг
Товарно такси иТрансфери
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 3 дни
Извършване на товарно разтоварителна дейност, пренасяне на мебели, багажи оборудване и др. Обслужване в целия бургаски район включително Слънчев бряг, Несебър, Ахелой, Равда и др. Цени от 20 лв. в зависимост от разстоянието и дейността. Извършване и на курсове с лек автомобил с шофиор -трансфери летище Бургас, летище София, летище Варна. Както и в рамките на Бургаски район и града НИСКИ ЦЕНИ по договаряне
Извършвам транспорт с микробус на : мебелно обзавеждане, строителни материали, техника, и др. в удобно за вас време.ИЗВЪРШВА ПРЕВОЗИ ДО 2.5Т-БЪРЗО, ТОЧНО, КОРЕКТНО, ЕВТИНО.И СЪБОТА, И НЕДЕЛЯ.В БУРГАС И ЦЯЛАТА СТРАНА | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Извършвам транспорт с микробус на : мебелно обзавеждане, строителни материали, техника, и др. в удобно за вас време.ИЗВЪРШВА ПРЕВОЗИ ДО 2.5Т-БЪРЗО, ТОЧНО, КОРЕКТНО, ЕВТИНО.И СЪБОТА, И НЕДЕЛЯ.В БУРГАС И ЦЯЛАТА СТРАНА
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Извършвам транспорт с микробус на : мебелно обзавеждане, строителни материали, техника, и др. в удобно за вас време.ИЗВЪРШВА ПРЕВОЗИ ДО 2.5Т-БЪРЗО, ТОЧНО, КОРЕКТНО, ЕВТИНО.И СЪБОТА, И НЕДЕЛЯ.В БУРГАС И ЦЯЛАТА СТРАНА
ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Грузовые перевозки в Бургасе и страны в любое время дня, каждый день на автобусе, микроавтобусе, длинных и высоких baza.Разнь1х видов товаров, материалов, методов, оборудования и т.д.. Е.Г.: Строительные материалы, строительная техника, бытовая техника, ресторанное оборудование, оборудование для гостиниц.
Превоз/Транспорт на хора. Трансфери. Бургас. | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Превоз/Транспорт на хора. Трансфери. Бургас.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Пламена,  преди 5 часа
Превоз на хора. Бус под наем с шофьор. Трансфери от/до летища. Бизнес и организирани пътувания. Луксозен Мерцедес Вито 7+1 места, най-дълга база с всички екстри. Реални снимки на автомобила.
Товарно такси Бургас-20 лв. Пренасяне на дома и офиса. | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Товарно такси Бургас-20 лв. Пренасяне на дома и офиса.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Товарен камион за пренасяне на багаж, мебели и техника. Цена за града-20 лева за първият час, а за всеки следващ започнат-10 лв. Товарачите работят за 15 лв. на час на човек, като минималната поръчка е за два часа. Момчетата са културни и вежливи. Работи се на темпо. Карусерията е закрита с бризент. Дължина 5,20метра, ширина-2,40м., височина 1,90м. Отношението към багажа е внимателно. Съблюдава се съхранноста на мебелите. Камионът се почиства редовно. Има покривна конструкция и бризентова щора. Желателно е опаковане на мебелите, което ги предпазва от надраскване и замърсява..
Товарен камион и товарачи. Преместване на обзавеждане по стъпала и етажи. | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Товарен камион и товарачи. Преместване на обзавеждане по стъпала и етажи.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Цялостна организация по преместването на нов адрес. Предлагаме зактит с бризенти камион и товарачи. Извършваме демонтаж и опаковане на мебелите. Изхвърляме стари мебели. Разчистваме мазета, тавани и гаражи. Цената за камиона е 20 лева за първият час. След това се доплаща по 10 лева за всеки започнат час. Момчетата работят за 15 лева на час на човек. Минимална поръчка за 2 часа. Товарачите са опитни, работи се бързо и на темпо. Не са цигани! Пази се съхранноста на мебелите. Ако има разклатени легла и гардероби, ги доукрепваме и удължаваме живота им. Камионът се измита редовно.
Разчистване на мазета, изхърляне на стари мебели | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Разчистване на мазета, изхърляне на стари мебели
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Разчистване на мазета и тавани с камион и работници. Изнасяне, извозване и изхвърляне на стари мебели. Имаме договор със общинското сметище. Ако има вещи в добро състояние, ги подаряваме на църквата или по приятели, които имат нужда. Товарната кола е 30 лв. в което и влиза такасата за изхвърляне на общинското сметище. Товарачите работят за 15 лв. на час на човек с минимална поръчка за два часа. Работи се безшумно и бързо от опитни момчета, спортисти.
Транспортни услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Транспортни услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Иван Георгиев,  преди 6 часа
Извършвам превоз на товари, мебели, покъщнина и др. с камион Ивеко фургон с размери 2,5/2,5/4,5м. с падащ борд до 2т. на приемливи цени.
транспортни услуги с товарен микробус | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
транспортни услуги с товарен микробус
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
транспортни услуги с товарен микробус - изгодно
Услуги със самосвал до 3.5 тона | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Услуги със самосвал до 3.5 тона
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Самосвал до 3.5 тона размер на коша 3,50 на 2,0
Транспортни Услуги 6.2 метра- до 6 тона | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Транспортни Услуги 6.2 метра- до 6 тона
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
транспортни услуги. дължина на каросерията 6,2 метра. Извършва превоз на строителни материали, машини, мебели и други. Извършвам товарни и разтоварни услуги. Пренасяне на стари и нови мебели. Пренасяне на строителни отпадъци и всичко друго, разполагам и с хамали.
Транспортни услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Транспортни услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Предлагаме транспортни услуги с микробус с размери на товарното помещение дължина 4м ширина 1,80м и височина 1,80м. предлагаме и превоз с покрито ремарке за по малко багаж за постигане на по добро обслужване и крайна цена. размерите на ремаркето са дължина 2,5м ширина 2м и височина 1,8м.. говорим чужд език руски. цените започват от 40ст на километър извън града. в Бургас 15лв на час. за всеки следващ час 10 лв. цената се определя индивидуално от тонажа обема и километрите така че звъннете за да попитате ние сме на ваше разположение за да ви отговорим. предлагаме и хамалски услуги по договаряне..
товарен транспорт-10лв/ч 0,30 лв/км | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
товарен транспорт-10лв/ч 0,30 лв/км
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 часа
товарен транспорт със закрит бус. размери на товарната част: д-1,80 м; ш-1,30м; в-1,20м. цена за града-10,00лв за всеки започнат час. цена междуградско-0,30лв. във всяка посока. за дълги курсове по договаряне.
Транспортни, хамалски и къртачни услуги | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Транспортни, хамалски и къртачни услуги
GLADIATOR VALCHANOV58
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: GLADIATOR VALCHANOV58,  преди 1 ден
Транспортни и хамалски услуги с бордови и самосвал до 5т.6+1места. Превоз на инертни, строителни, ВиК, Ел, дървени, дърва за огрев, въглища и други материали до вратата на клиента. Местене на багаж и друго имущество на физически и юридически лица в Бургас и страната. Превоз на малка строителна и селскостопанска техника, преносими търговски обекти, лодки и др. Почистване и извозване на строителни, битови и други отпадъци без почивни дни, в удобно за Вас време!!! Къртачни-Кърти, Реже, Пробива, Изхвърля, Събаряне на къщи и други обекти, почистване на дворове, мазета, тавани и други терени. из..
фирма търси да наеме микробус | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
фирма търси да наеме микробус
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Mariana,  преди 1 ден
Фирма търси микробус под наем със шофьор за извозване на работници и служители от к-с Изгрев до с. Меден Рудник сутрин и сл. обяд всеки ден
Хамали 10лв./час - Транспорт 15 лв. в Бургас и от 0,35 лв./км извънградско | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Хамали 10лв./час - Транспорт 15 лв. в Бургас и от 0,35 лв./км извънградско
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Хамали Бургас извършва хамалски и транспортни услуги в област Бургас. Най-ниските цени и безкомпромисно качество и коректност. Ако имате нужда от преместване на дома, офиса или търговския си обект, ни позвънете и ние ще Ви предложим конкретна оферта в зависимост от желаната от Вас услуга. Микробусът ни е Мерцедес Спринтер най-дългата база-4.20м. Цените на хамалските услуги са 10лв./час на човек, като се заплаща минимум 2 часа. Транспорта в рамките на града е 15лв. на курс в рамките на един час. За всеки следващ започнат час се заплаща престой по 10лв./час. Цената за извънградски транспорт зави..
Транспортные и разгрузочные услуги в г. Бургасе - 15лв. и от 0,35 лв/км за пределами города. | Транспортни, Хамалски | гр. Бургас
Транспортные и разгрузочные услуги в г. Бургасе - 15лв. и от 0,35 лв/км за пределами города.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Мы предлагаем фирмам и физическим лицам качественные транспортные и разгрузочные услуги без выходных дней в г. Бургасе и в области. Мы гарантируем быстрое обслуживание и отлично выполненную работу, низкие цены и корректное отношение. Мы владеем разговорным русским языком. Предлагаем следующие нижеуказанные услуги: - перевозка мебели, личного имущества и предметов; - перевозка белой техники - холодильников, стиральных машин, кухонных печей, бойлеров и др.; - перевозка офисного оборудования и канцелярии; - транспортировка компьютерной техники, инструментов, аппаратов и др.; -..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг