Филтриране
Сортиране

Транспортни, Хамалски

956 обяви
Разчистване на задръстени от стари мебели и ненужни предмети мазета, тавани, домове и междуетажни площадки. Изнасяме, извозваме и изхвърляме с екип от работници и камион. Имаме договор с общинското сметище. Товарната кола е 40 лв. в което влиза и такасата за изхвърляне на общинско сметище- ’Бургас’. Товарачите работят за 15 лв. на час на човек с минимална поръчка за два часа. Работи се безшумно и бързо от опитни момчета, спортисти. Издаваме фактура за извършената дейност.

Кърти-Чисти-Извозва

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ. Кърти: баня, ляти мивки, стени, подпрозоречно пространство, бетон и всичко свързано с къртене. Чисти: Можем да изнесем овехтели и повредени мебели и да ги извозим на специално сметище, тъй като екологичните нормативи забраняват строителни и всякакви други отпадъци да стоят в двора ви или край контейнерите с боклук. Извозва: Ако желаете бързо да се отървете от тях - ние сме насреща. Не допускайте грешка като ги изнасяте на улицата или до контейнерите за смет - това е нарушение и подлежи на глоба от общината. Бързи товаро-разтоварни дейности и извозв..

Кърти Чисти Извозва. Хамалски Транспортни Услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ. Товаро Разтоварни дейности в Стара Загора и региона. БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ и оглед на обекта. ВАЖНО:50%НАМАЛЕНИЕ НА УСЛУГИ ДО 31.12.2018г. Гаранция за нашите услуги. Работим с висок клас машини на БОШ. Разполагаме с всякакъв Транспорт. ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ: 1. Къртим Чистим Извозване. 2. Хамалски Транспортни Услуги. 3. Товаро Разтоварни дейности. 4. Пренасяне на багаж до дома и офиса. 5. Транспорт на закупените от вас вещи. 6. Сглобяване Разглобяване на мебели. ПОЧИСТВАНЕ на Тавани Мазета Дворове.
извършваме превоз на коли и транспорт на автомобили с автовоз, доставка на машини, техника от и до всяка точка на  EU, съдействие при покупка на автомобил от чужбина и доставката на превозните средства се извършва до посочения адрес. ЧМР и фактури.
Транспортни услуги за София и страната. Товарни превози.. Обемен Бус /14м3/до 2 т. (ЦЕНИ 25-35лв. За курс в София.)За страната 40-60ст. на км. Размери на товарното помещение- дължина-3,70м, височина-2,20м, широчина-1,80м. Превоз на мебели, лични вещи, стоки, машини, палета и др. Помощ и съдействие от шофьора при товаро разтоварните дейности. Коректност. Фактури.. НЕ ВОЗИ ЖИВОТНИ И СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ.

Хамалски и Транспортни Услуги КЪРТИ, ЧИСТИ, ИЗВОЗВА

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Брадърс 93 Ви ПОЖЕЛАВА ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА от нашият екип. Хамали Брадърс ви Предлага Транспортни и Хамалски услуги цени започващи от 10 - 30 лв за Транспорт+Хамали ПОЧИСТВАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ ОТ НЕНУЖНИ ВЕЩИ Не мислете за хамалските услуги. Покрай вашето пренасяне или нанасяне, просто потърсете нас студентите. Ние ще го направим вместо вас на изгодни и лесно достъпни цени за всеки който се възползва. Предлагаме следните услуги: •Хамалски услуги •Премествне на дома и офиса •Транспорт, товаро-разтоварни услуги •Доставки на закупени стоки и пренасяне до вратата •Межд..
Транспортни услуги с чист и обемен микробус за Бургас, България и Европа. Цена за Бургас 20 лв. за първият час и 10лв. за всеки следващ започнат час. За България и Европа на цени от 0,45 лв./км. Превозваме мебели, имущество, стоки, машини, оборудване, скутери, дрехи, преместване на офиси. Микробусът е с КЛИМАТИК и комфортен за дълъг път, разполага с общо три места, както и GPS навигация. Багажното отделение е с размери 3,70 дълж. -1,80 шир. -1,90 вис. Товароносимост на автомобила до 1200 кг. Допълнително оборудване - количка, въжета за укрепване. Участие на водача при товарене, подреждане и ра..
НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ Фирма ”Услуги Бургас ” предлага: преместване на багаж, преместване на тежки товари, преместване на бяла техника, хамалски услуги, товарни превози от и до Бургас на цени от 0.35лв/ км и 10лв на час. НИСКИ ЦЕНИ. - Товарни превози от и до Бургас и околностите. - Пренасяне на мебели - Пренасяне на багаж - Пренасяне на бяла техника с бус - Превоз на всички видове товари - превозваме мебели, имущество, стоки, машини, оборудване, скутери, дрехи, преместване на офиси Бургас. - Транспортни услуги с микробус - Транспoртни услуги микробуси до 3.5 тона - Превоз на домашно имущест..

Транспортни услуги Варна

гр. Варна, обл. Варна
hamalivarna.net ХАМАЛСКИ И ТРАНСПОРТНИ услуги на ниски цени с малък, голям микробус и камион с падащ борд Варна и страната подходящо укрепване на товара при превоза. пренос багаж, мебели, бяла техника, офис обзавеждане, пиана, сейфове, строителни материали, стоки без почивен ден. Преместване офис дом вила Безплатен престой и оглед. Транспорт от складове и магазини. Качване на мебели техника материали до дома при доставка от магазин и склад. Интелигентно и културно обслужване. Опит и гаранция за вашето имущество. Бързина, качество, справедливи цени. С нас може да сте напълно спокойни ..
Фирма ”Фаст Транс плюс” предлага транспорт и хамалски услуги в София и страната. Палета, покъщнина, офис оборудване. За редовни клиенти правим отстъпки. Гарантираме за точност и коректност в извършените от нас услуги. Работим за вас без почивен ден. http://transportiram.com/
Извършваме превози във България и Гърция с микробус vw lt макси база. За Гърция говорим перфектно езика и познаваме добре страната. Превоз на мебели и багаж за района на София на цени от 25 до 50 лева за един курс. Крайната цена за превоз формираме в зависимост от разстоянието м/у адресите. Превози в София област на цени от 55 до 120 лева за 1 курс в зависимост от разстоянието и количеството на вещите Размери на товарно помещение на микробуса: Дължина - 4,20 Височина - 1,85 Ширина - 1,50 Ориентировъчна цена - 60ст на км. За въпроси, цени, уговорки и какво и да било обадете се на ..
В Хамали Оникс предлагаме транспортни и хамалски услуги за София и страната на достъпни цени. Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден. Извършваме превоз на всякакви товари до 2 тона от София до всички населени места в България и обратно към столицата. Разполагаме с обемни закрити бусове и камиончета с падащ борд с товарен обем от 12м3 до 20м3 удобни за превоз на най-различни товари. Предлагаме пълен набор от услуги включващи: - Обикновена транспортна услуга от типа ”Товарно Такси” за превоз на: мебели, багаж, покъщнина, домашно и офис обзавеждане, търговско обору..
Фирма Атлант ЛТ предлага пълен набор от товаро-разтоварни услуги и транспорт. Атлант ЛТ EООД - Ние ви местим - Цялостно или частично преместване на жилища и офиси от опитни служители - Опаковане и транспортиране на мебели, изискващи специално отношение или просто превозване на Вашата продукция до крайния клиент - Разтоварване на тирове и контейнери - Специализиран пренос и превоз на метални каси, машини и съоръжения - Лицензиран транспорт в страната и чужбина - Специализиран пренос и превоз на пиана - Всекидневни курсове Пловдив – София – Пловдив – експресни палетни доставки и дос..
Транспорт 24-39 лв на курс в София на мебели бяла техника матраци дивани всичко хамали 12 лв ч. Обемен дължина 3,60м в 2.10м
Фирмата ни предлага качествено изхвърляне на вашата стара покъщнина и безплатно извозване до сметище. Предлагаме различни видове набор услуги по изхвърляне и извозване на боклук, стари мебели, бяла техника, като може да ги разгледате по-долу: - Изхвърля стари легла и шкафове Бургас - Изхвърляне на излязла от употреба бяла техника - Изхвърля стари мебели Бургас - Изхвърляне на строителни отпадъци на сметище - Изхвърля строителни отпадъци Бургас - Извозване на строителни отпадъци до сметище - Хамали за преместване и транспорт - Изнасяне и извозване на отпадъци от жилище - Превоз на ста..
Превоз на товари. Транспортни услуги с бордови камион с падащ борд дължина 7. 10м шир. 2. 44м вис. 2. 65м до 4 тона - 17 палета. Камионите разполагат с палетни колички. Транспортни услуги до 2 тона с бордови бус дължина 4,20м широчина 2,10м височина 2.35м - 8 палета. Издаваме данъчни фактури. Преместване на жилища, офиси, складове и други. Извършваме БЕЗПЛАТНИ огледи на място за района на София. Изхвърляне на строителни и битови отпадъци, преместване на багажи!! Превозване на багажи, строителни материали, машини и всякакъв вид стоки и товари. Предлагаме и хамалски услуги. Камиони и бусове под ..
Фирма ” Услуги Бургас ” Транспортни слуги Бургас: предлага качествено и бързо преместване на вашите мебели от врата до врата + товарене и разтоварване от нашият екип. Предлагаме качествени хамалски услуги на най-ниски цени! Превоз на мебели, превоз на домашно имущество, товарни превози от и до Бургас и Бургаска област. Гаранция за най-ниски цени! Ето и някои от услугите по преместване и пренасяне на територията на гр. Бургас и страната. - Пренасяне на мебели - Пренасяне на багаж - Пренасяне на бяла техника с бус - Превоз и преместване на мебели от един апартамент в друг - Преместване на ..
Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.
АЛЕГРЕ-ТРАНС Преместване на дома Пловдив. ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА НИСКИ ЦЕНИ-БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИИ. ЯСНИ И ТОЧНИ ЦЕНИ-КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ-КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. НАЕМАНЕ НА РАБОТНИЦИ СТУДЕНТИ. Фирма с дългосрочен опит в транспортните и хамалски услуги, преместването на имущество в Пловдив и в цялата страната. Разполагаме с различни по обем превозни средства: ПРЕВОЗ С БУС до 1.5т. - Габарити на товарното помещение. Дължина 3м. Ширина 1.80м Височина 1.90м. ЦЕНАТА от точка до точка за Пловдив е от 15 до 25 лева, изгодни извън градски (по договаряни зависи от товара и времето за т..
Транспортни услуги със закрит бус. Размери на товарната част Дължина-4,50м Височина-1,90 м Ширина-1,70 м, градско - 15 лв. за първия час и 10лв за всеки следващ започнат час, извън града - 0.45 лв./км във всяка посока. За дълги курсове по договаряне. Фактури по ДДС.
Фирма с дългогодишен опит в транспортните услуги и преместването извършва товарни превози, хамалски услуги и преместване на имущество в София и страната на приемливи цени. Доставки на всякакви товари до 2 тона за района на столицата и цяла България. Разполагаме товарни бусове и камиончета с различен обем от 12м3 до 20м3 - бордови с брезент, обикновен товарен бус и закрити фургони с падащ борд събиращи от малко багаж до напълно обзаведен 2-стаен апартамент на веднъж. Предлагаме голямо разнообразие от услуги свързани с пренасяне на домашно и офис обзавеждане, опаковане и де-монтаж на мебели,..
Доставка и наем на контейнери за строителни отпадъци, къртене, почистване, извозване.

Кърти чисти извозва

гр. София, обл. София
ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ - КЪРТИ, ЧИСТИ, ИЗВОЗВА Почистване на тавани и мазета * КЪРТЕНЕ НА БЕТОН, МАЗИЛКИ, ФАЯНС, ЗАМАЗКА И ДРУГИ Демонтаж на каси и врати. Къртене на канали и тухли в бетон за полагане На кабели и тръби, извозване наотпадъци. Собствен превоз. Къртене на тераси и бани. Саниране на блокове - изолации. • Ниски цени!
Фирма ”1177 СТРОЙ” извършва услуги с верижен багер, комбиниран багер, мини челен товарач Бобкат, отдава под наем строителна механизация, камиони, четириосни самосвали. Извършва изкопи, извозва земни маси, извозване на строителни отпадъци, доставяне на инертни материали, събаряне на сгради, разрушаване на сгради, къщи. Четириосни самосвали под наем. Услуги със самосвали.
Фирма ”1177 СТРОЙ” извършва услуги с верижен багер, комбиниран багер, мини челен товарач Бобкат, отдава под наем строителна механизация, камиони, четириосни самосвали. Извършва изкопи, извозва земни маси, извозване на строителни отпадъци, доставяне на инертни материали, строителни материали, пясък, събаряне на сгради. Четириосни самосвали под наем. Услуги със самосвали.
Голям товарен закрит микробус, до 1,7тона. Размери: д 4.20м в1.85 ш1.72По желание има работници. Заплащане по предварителна договорка. ЦЕНИ В Бургас: 10-15лв на курс Извън града: от 0.35лв на километър до 0,60 лв на километър в двете посоки. цената се определя от товара и километрите.
Транспортни услуги и хамалски услуги за Пловдив и цялата страна на най-добри цени до 4т. товар. -Цена за гр. Пловдив от 15лв. -100% съдействие при товарене и разтоварване. -Преместване на вашият дом, офис, магазин или склад. -ИЗКУПУВАНЕ НА НЕПОТРЕБНИТЕ ЗА ВАС ВЕЩИ, СЛЕД НАША ОЦЕНКА. -Изхвърляне на строителни отпадъци. -Изхвърляне на стари мебели и ненужни вещи. -Почистване на тавани и мазета. -Превоз на палетни пратки. -Товаро-разтоварни услуги. -Извънградски курсове. -Всеки камион разполага с палетна количка и падащ борд. -Без почивен ден. -Издаване на фактури...

транспортни услуги

гр. Варна, обл. Варна
транспортни услуги цялостно почистване на имоти от обзавеждане, битови и строителни отпадъци транспорт на строителни материали, качване на материали транспорт от складове и магазини превоз на обзавеждане, мебели, лично имуществ, хамалски услуги

Транспортни услуги за Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Транспортни и хамалски услуги, бус 2.60 д.1.60 ш, 1.60 в. цялата страна, качествено обслужване на ниски цени... Извозване на ненужни мебели, бяла техника, лични вещи или багаж, изхвърляне на строителни отпадъци, дограми и др. услуги на достъпни цени. ЗА ЧУЖБИНА ПО ДОГОВАРЯНЕ! Работим без почивен ден, с предварителна заявка! товарни превози, транспортни услуги, товарен транспорт, товарно такси, превозване, преместване, пренасяне, пренос, товарене, разтоварване, хамали, хамалски услуги
Транспортни услуги с товарно камионче(бус) с голям обем, превозва багаж до 20куб/м. (опция прикачане на ремарке+20куб/м. общо 40куб/м)Превоз на покъщнина, мебели, багаж, лични вещи, машини, бяла и черна техника, палета, пакетирани строителни материали... Превоз с платформа на коли, джипове, бусове, атв-та, мало и средно габаритна техника и др... София, страната и ес. Съдействие от шофьора за укрепване на товара. При нужда подсигурявам хамали. Бързо и коректно, без почивен ден. https://milovtrans.com
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.