back to top

Транспортни, Хамалски

1066 обяви
Транспортни и хамалски услуги САМОСВАЛ top icon

Транспортни услуги със самосвал! Изхвърляне на отпадъци, превоз на всякакви строителни материали, дърва, инертни материали, превоз на всякакви товари! Без почивен ден! Цени по договаряне

Почистване на мазета и тавани top icon

Почистване и изхвърляне на отпадъци от тавани, мазета, гаражи, входове, извозване на радиатори и други. Българи сме!

Кърти, чисти, извозва top icon

Българи сме и бачкаме яко! Къртим всичко, което е инженерно позволено! Стените и таваните се чистят с прахосмукачка след приключване. Кърти бетон, кърти тухла, кърти бани, кърти и извозва стари постройки, кърти мивки. Къртене на подпрозоречно пространство, къртене на мозайка, къртене на тухла, къртене на замазка, къртене на мрамор, къртене на бетон, къртене на тухла, къртене на фаянс, къртене на теракота, къртене на комини, демонтаж на каси на врати, демонтаж на дограма, извозване на радиатори. Демонтаж на метална дограма от балкон. Добро почистване след работа. Хам..

TOP пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
ТРАНСПОРТНИ услуги със самосвал и бус на ниски цени top icon

Предстои ви преместване на дома или офиса и имате нужда от помощ при опаковането и транспорта на вашите вещи. Вие сте на правилното място, Транспортни услуги превозване на всякакви видове стоки и товари - мебели, жилища, офис оборудване, техника, строителни материали и други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове оборудвани с колани и палетна количка. . Съдеиствие при товарене и разтоварване. По желание на клиента предлагаме демонтаж, опаковане и склад. Без почивен ден.

Транспортни услуги със тристранен самосвал превоз на всякакъв вид товари 24/7 top icon

Транспортни услуги със тристранен самосвал до 3,5т В Бургас и страната. Превоз на всички видове инертни матеряли пясък, чакъл, трошен камък, филц, земно влажен бетон замазка. Хамалски услуги- почистване на дворове, гаражи, мазета. -Превоз на багажи преместване на покъщина гардероби, перални, печки и други. -Извозване на строителни отпадъци и растителни до регламентирано сметище. -Превоз на всякакъв вид дървен матерял. Превоз на строителни скелета и машини.

услуги камион с кран до 36,5 метра / до 16,5 тона. vip icon top icon

УСЛУГИ С КРАН до 36,5 метра / до 16,5 тона. София и страната Високите сгради не са проблем за нас. Нашата фирма е доверен партньор на много реномирани фирми, благодарение на изградения опит и рутина. „Би Ес Ес Строй“ разполага с 3 броя камиона с кран. до 36.5 метра / до 16 500 кг.

Транспортни Услуги Бургас - преместване на багаж, мебели, бяла техника. top icon

Товарни превози за Бургас и страната с голям закрит микробус. Превоз на мебели, багаж, бяла техника покъщнина с тегло на товара до 1,2 тона и до 13 куб.м. Размери на товарното пространство дължина - 3, 70м., широчина 1, 90м., височина - 1, 90м. Цени за Бургас от 20 лв. на курс, плюс 10 лв. за престой на всеки започнат час. За страната на цени от 0,50 лв./км., като се калкулира маршрута в двете посоки. Цените са в зависимост от разстоянието, обема и тежестта на товара. Допълнително оборудване - количка, въжета за укрепване. Без почивен ден.

Товарно такси Бургас - Транспортни услуги, пренасяне на багаж, мебели, вещи до всеки град в България top icon

Транспортни услуги за Бургас и страната с голям закрит микробус. Винаги изряден и чист, както за къси така и за дълги и много дълги разстояния. Цени за Бургас от 20 лв. на курс, плюс 10 лв. за престой на всеки започнат час. За страната на цени от 0,50 лв./км., като се калкулира маршрута в двете посоки. (Бургас-София; София - Бургас; Бургас - Пловдив; Пловдив - Бургас; Бургас - Варна; Варна - Бургас; Бургас - Плевен; Плевен - Бургас; Бургас - Монтана; Бургас - Велико Търново и т.н.). Цените са в зависимост от разстоянието, обема и тежестта на товара. Възможност за групажни доставки, повикване в..

Хамалски и транспортни услуги в страната на достъпни цени. top icon

Предлагаме всякакъв вид хамалски услуги на професионално ниво и достъпни цени: Преместване на дома и бизнеса в страната и чужбина. Пренасяне на свръх тежки товари: рояли, пиана, каси, сейфове и други. Професионално пренасяне на специализирана апаратура и машини. Транспортни услуги в страната и чужбина. Къртачни услуги- кърти, чисти, извозва: къртене на бетон. фаянс, теракот, тухла, мрамор, фаянс, замазки, бани, камини и други. Събаряне на стени. Демонтаж на метални, дървени каси на врати. Събаряне на стари постройки и бараки. Почистване и извозване на отпадъци. Специални ус..

Товарни Автотранспортни Услуги до 6т без почивен ден top icon

Извършваме превоз на разнородни товари, реквизит за филми и театри, битова техника, покъщнина, оборудване, дървен материал, машини, строителни материали, товари по АДР, преместване на домове, офиси, складове, магазини и др.) в София, страната и чужбина със супернадеждни автомобили от 1 до 6т на приемливи цени. Камионите са оборудвани с падащи бордове, палетни колички и колани за укрепване на товара. ФРЕЯ ТРЕЙДИНГ ЕООД е наследник на доброто име и традиция на ДУЛО ТРАНС ЕООД И е лицензирана и специализирана фирма с квалифициран персонал и дългогодишен опит в областта на автотранспорта. Разчитай..

Най-ниските цени. Бусове и камиони с падащ борд от 1т до 12т. Хамали спортисти. Фактури. top icon

БЕЗ ЩЕТИ ПО МЕБЕЛИ, ТЕХНИКА И СГРАДИ. ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ! ОТ 10лв ДО 25лв! КАЧЕСТВЕНО ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИТЕ, КОРЕКТНОСТ. ПРЕМЕСТВАНЕ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ, ТОВАРНО-РАЗТОВАРНА ДЕИНОСТ в град Пловдив и цялата страна. Благодарение на дългогодишния ни опит успяхме да сформираме екип от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ с които максимално БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО изпълняваме нуждите на нашите клиенти, по този начин не губим нито нашето, нито времето на клиентите ни. зад гърба ни са преместване на едни от наи големите офиси в града, банкови клонове, болници, архиви на държавни институций, апартаменти на известни ..

Транспортни услуги Бургас + хамалски услуги, пренасяне, товарно такси, превоз на мебели, преместване top icon

Фирмата ни предлага сигурни и надежни транспортни услуги в Бургас и региона. Цени - 20лв за курс в Бургас. Качествено и бързо преместване на вашите мебели от врата до врата + товарене и разтоварване от нашият екип. Разполагаме с различни въжета за укрепване на вашите мебели, домакински уреди и вещи. Фолиране и предпазване от удари на вашите мебели и др. Предлагаме качествени хамалски услуги на най-ниски цени! Екипа ни е изцяло от българи. Превоз на мебели, превоз на домашно имущество, товарни превози от и до Бургас и Бургаска област. Гаранция за най-ниски цени! Ето и някои от услугите по преме..

Почистване на мазета, тавани, къщи, апартаменти, гаражи, складове и др. top icon

БИВШ ВОЕНЕН с професионална бригада извършва на разумни и приемливи цени почистване, изнасяне и извозване на вещи и предмети от къщи, апартаменти, тавани, мазета, гаражи, складове и др. Преди да се започне работа се прави оглед, който е безплатен. Разполагаме с всякакъв вид транспорт и неограничен брой работници. Работи се тихо, качествено и отговорно. Ако обичате чистотата, редът и военната дисциплина, може да потърсите нашето съдействие. Ако имате някакви въпроси, обадете ни се и ще ви отговорим изчерпателно и точно. За информация и заявки-от 10.00 до 22.00 часа, без почивен ден.

Изхърляне на битови боклуци top icon

Извозване на боклук, изхвърляне на отпадъци и почистване на мазета и тавани с битови и строителни отпадъци, изпразване на апартаменти, къщи и гаражи. Ние сме много конкурентноспособно семейство. Предлагаме възможно най-ниска цена за извозване на всякакъв тип отпадъци.

Транспортни и хамалски услуги за Варна и цялата страна vip icon top icon

Транспортни услуги за Варна и страната на ниски цени. Микробус дълга и висока база. Размери на товарното помещение на микробуса 3, 40 дължина, 1, 80 широк, 1, 90 висок. Транспорт от складове и магазини до адрес. Качване на нови мебели, техника и строителни материали до дома. Преместване на офиси, домове и квартири. Помощ от водача. По желание на клиента осигуряваме опитни работници - хамали. Изхвърляне на строителни отпадъци. Монтаж и демонтаж на мебели. Товарно такси. Без почивен ден. Дългогодишен опит и коректност. За повече информация звъннете на посочения телефон. Услуги за транспо..

хамали, хамалски услуги, хамали софия, хамали цени, пренасяне top icon

По-добрите хамали. Хамалски услуги, хамали София, преместване на домове и офиси, транспорт, разтоварване и товарене на контейнери и камиони. Почистване на тавани и мазета, почистване на дворове. На вашето внимание! С нас е сигурно и лесно. www.mhgroupe.eu Моля обадете се на посочения телефон, да ни разкажете за вашия казус и да ви дадем бюджетна и рентабилна цена, Която ще бъде според нуждите и възможностите ви. Работим качествено и евтино, без да ви мотаем и губим ценното време, което за всеки е нужно! Разполагаме с хора(хамали) и транспорт(техника-бусове и камиони) Цени: 1-ха..

Кърти Чисти Извозва vip icon top icon

Кърти Чисти Извозва Без платен оглед Къртене на теракот и фаянс Къртене на тухла Къртене на бетон Къртене на замаска Къртене на мозайка Къртене на канали за кабели Кътрти баня фаянс Кърти отвор за врата Кърти бетонен комин Кърти под прозорец Чисти мазета тавани дворове Извозване на строителни отпадъци със Самосвал до 3. тон Безплатен оглед Без почивен ден.

Превоз на багаж25лв за цяла София товарни услуги транспортни услуги с бус top icon

Превозни и товарни услуги 25-39лв за София и хамалски услуги 10 лв/ч. транспортни услуги товарно такси превоз на мебели с бус, Превозваме бяла и черна техника и всякакви багажи. За превоз извън София 0.60 ст на км или по договаряне

Транспортни услуги top icon

Транспортни услуги за цялата област Плевен с бордово камионче с размери 3.40м на 2.05м за гр Плевен цената е 15 лева за извън града по договаряне

Почистване Мази и Тавани top icon

Почистване на мази и тавани всякакъв вид хамалски услуги преместване на багаж

 рекламирай сам в favicon
Превоз и транспорт на строителна и селскостопанска техника top icon

Превоз на строителна техника вишки, бобкати мотокари и много други до 6.5 тона. Конкурентни цени издаване на фактури моментална реакция.

Превоз на мебели, покъщнина, палета, коли. Пътна помощ. РЕАЛНИ СНИМКИ!!! top icon

Транспортни услуги, товарен превоз с камионче(бус) с голям обем 20куб/м. (възможност за прикачване на ремарке+20куб/м. обща вместимост до 40куб/м). Превоз с платформа и ремарке на коли, джипове, бусове. мотори, скутери,ATV. атв-та, мало и средно габаритна техника и др... Транспортиране на каравани, ремаркета, лодки. Преместване на офиси, жилища, квартири. складове. Превоз на покъщнина, мебели, багаж. лични вещи, машини, бяла и черна техника. палета, пакетирани строителни материали и други в София, страната и ес. Почистване тавани, мазета, дворове. Хамалски услуги. Пътна помощ, товарно такси, ..

Почистване на дворове и запустяли терени, в Пловдив и Пловдивска област top icon

Почистване на дворове и запустяли терени, в Пловдив и региона Извозване и изхвърляне на стара покъщнина, стара дограма, стари ел. уреди, строителни и битови отпадъци и други ненужни вещи: От апартаменти, къщи, вили, мази, тавани, гаражи, между етажия и др. помещения.

Извозване на строителни и битови отпадъци. Пловдив top icon

Кърти чисти извозва почиства мазета и тавани апартаменти дворове къщи Пловдив. Изнася товари извозва всякакъв вид строителни и битови отпадъци. дробилка под наем сас оператор

Кърти, чисти и извозва Демонтаж на метални конструкции в Пловдив top icon

Услугите, които извършваме са:  Кърти, чисти и извозва  Извозване на строителни отпадъци  Събаряне стари сгради  Демонтаж на метални и дървени конструкции  Почистване на тавани, мазета, къщи, вили  Професионално почистване и дезинфекция след смърт  Кастрене и рязане на опасни клони и дървета  Косене на трева, пръскане с хербициди и пестициди  Транспортни и хамалски услуги, преместване на дома и офиса  Машинно и ръчно боядисване  Замазки и мазилки  Хидроизолация  Ел и ВиК услуги  Алпинистки услуги. фирма по ддс

Извозване и изхвърляне на стара покъщнина; Почистване на дворове и запустяли терени top icon

Услугите, които извършваме са:  Кърти, чисти и извозва  Извозване на строителни отпадъци  Събаряне стари сгради  Демонтаж на метални и дървени конструкции  Почистване на тавани, мазета, къщи, вили  Професионално почистване и дезинфекция след смърт  Кастрене и рязане на опасни клони и дървета  Косене на трева, пръскане с хербициди и пестициди  Транспортни и хамалски услуги, преместване на дома и офиса  Машинно и ръчно боядисване  Замазки и мазилки  Хидроизолация  Ел и ВиК услуги  Алпинистки услуги

Транспортни услуги top icon

Транспортни услуги за гр. Варна и областта със закрит бус. Превоз на мебели, битова техника, вещи, строителен отпадък, дървен материал. Коректност и точност, нормални цени. За повече информация моля звънете на посочения телефон.,

Кърти Чисти Извозва top icon
top icon

Кърти Чисти Извозва

Стара Загора

КЪРТИ - ЧИСТИ - ИЗВОЗВА Работим в Стара Загора - Нова Загора - Раднево - Казанлък Танспортни и хамалски услуги(качване на дивани, строителни материали и др.) (Услуги с бус и самосвал) Извозване на стари мебели, вещи строителни и битови отпадъци до сметище Преместване на вашия дом, офис, гараж, склад и др. Почистване на тавани, мазета, складови помещения и др. Кърти, чисти и извозва до сметище Къртене на баня; Къртене на плочки; Къртене на под; Къртене на фаянс; Къртене на стени; Къртене на бетон; Къртене на мивка; Къртене на мазилка БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД В УДОБЕН ЗА ВАС ЧАС!. За ..

Транспортни услуги с товарен бус до 3.5 тона vip icon top icon

Транспорт в цялата страна. Цени по договаряне, буса е най голямата база.

Кърти. Чисти. Извова. Почистване на мазета и тавани. vip icon top icon

Хамалски услуги. Кърти, чисти, извозва. Събаря сгради, стени. Кърти бани. Почиства тавански помещения, апартаменти и къщи след основен ремонт. Извозва отпадъци. Транспорт на строителни материали.