back to top

Транспортни, Хамалски

1456 обяви

Предлагаме хамали за почистване на апартаменти, мазета, тавани, дворове, гаражи и промишлени сгради и всякакъв друг вид постройки от битови, строителни и промишлени отпадъци без опасни отпадъци за гр. Пловдив и областта. Предлагаме и къртене на стени, мазилки, плочки, бутане на сгради и т. нОтпадъците се извозват с камион или бус, в зависимост от конкретното място и се изхвърлят на сметище. От дългият ни опит в бранша може да се уверите в най-добрите ни цени в гр. Пловдив и околността.

Здравейте, предлагаме контейнери за строителни, промишлени и битови отпадъци от 5, 6 и 7 кубика кубика за 7 календарни дни без почивен ден. Контейнерите могат да бъдат поръчани за гр. Пловдив и региона. Същите се доставят на деня без предварителна заявка. Ако се чудите къде да хвърлите стара покъщнина или да почистите старото мазе, таван или гаражно помещение сме насреща, за да решим проблема Ви. Разполагаме и с по-малък камион за тесни участъци, който е много удобен Разполагаме със всички нужни документи за извозването на отпадъците, както и издаването на фактури. Коректно и лоялно отношение ..

ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ, почистване, Кърти, чисти, извозва Разнообразие от услуги на преференциални цени, коректност и отговорност към поетите ангажименти от наша страна! Безплатен оглед и консултации! Хамалски и транспортни услуги, Товаро-разтоварни Услуги, Кърти чисти извозва, наличен мобилен генератор за работа с машини на места без електричество! Преместване на домове, къщи, офиси, гаражи, складове, тавански помещения, мазета, кабинети и салони: Преместване на ресторанти, закусвални, магазини Преместване както на стара техника и мебели, така и на нова; Цялос..

СУПЕР ТОП пормотиране Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората

Транспортни услуги с бус в Пловдив, страната и чужбина до 1,5 тона. Превоз на всякакви видове стоки за жилището, офиса, склада, магазина, строителни материали и др. Пътнически превози. Цени, по договаряне.

Транспортни услуги камион с падащ борд до близки и далечни разстояния. Превоз на всякакъв вид стоки и товари. Багаж, мебели, бяла и цветна техника офис оборудване ресторантьорско оборудване преместване на покъщина, складове, магазини и други. Превоз на пелети, тухли, плочки, гибсокартон, дървен материал от магазини складове и обекти по избор на клиента. Налична палетна количка. Винаги чисто и спретнато товарно помещение. Разполагам и с самосвал до 3т доставка на инертни матеряиали пясък, чакъл, филц, земно влажен бетон. Извозване на стари мебели, ненужна дървения строителни отпадъци до..

Транспортни услуги, товарен превоз с камионче(бус) с голям обем 20куб/м. (възможност за прикачване на ремарке+20куб/м. обща вместимост до 40куб/м). Превоз с платформа и ремарке на коли, джипове, бусове. мотори, скутери,ATV. атв-та, мало и средно габаритна техника и др... Транспортиране на каравани, ремаркета, лодки. Преместване на офиси, жилища, квартири. складове. Превоз на покъщнина, мебели, багаж. лични вещи, машини, бяла и черна техника. палета, пакетирани строителни материали и други в София, страната и ес. Почистване тавани, мазета, дворове. Хамалски услуги. Пътна помощ, товарно такси,..

ХАМАЛСКИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ Местим всичко Изхвърлям стари Мебели чистя мазета и тавани и строителни отпадъци Званете НЕНИ жалете имаме екип за бързо реагиране Почистване на мазета и тавани, изчистване на апартаменти, извозване и изхвърляне на стари мебели, ел. уреди, стари вещи и всякакъв вид отпадъци. Достъпни цени в гр. София!

Товарно такси за Бургас и страната. Превозване на вещи, мебели, багаж, покъщнина, строителни материали, дивани, матраци, гардероби, шкафове, портманта, скутери, мотори, Атв-та, принтер машини, хладилни съоръжения за ресторанти и магазини. Винаги изряден и чист, както за къси така и за дълги и много дълги разстояния. Микробусът е с климатик и разполага с общо три седящи места. Размерите на товарното отделение са - дължина - 3,70м., широчина 1,90м., височина - 1,90м. с тегло на товара до 1200 кг. и до 13 куб.м. Допълнително оборудване, което може да се ползва от клиентите - количка, въжета за ук..

Ако Ви предстои преместване на дома, офиса, магазина или просто промяна на обзавеждането, Ние сме хората, които ще улеснят Вашето намерение. Ние сме Вашият приятел, който точно в този момент не е за риба. Вие имате нужда! Ние имам възможност!

Русанов 18 ЕООД предлага на Вашето внимание услугите който извършваме: - товарно такси с размери на фургона 3.30 м. дължина, 2.05 м. широчина, 2.05 м. височина. Цените за товарния транспорт са между 50лв. - 70 лв. Определят се от разтоянието в рамките на гр. София и времето за товарене и разтоварване. Цените за транспорт в страната са 0.90 ст./км. до 200 км. и 0.80 ст. над 200 км. - преместване цялостно - частично на офиси, магазини, апартаменти и др. - монтаж - демонтаж на мебели. - извозване строителни и битови отпадъци на сметище. - Хамалски услуги. Почистване на мазета, таван..

We also speak English/ Извършваме транспортни и хамалски услуги за град Варна, страната и чужбина. Реагираме бързо, работим усилено и качествено. С дългогодишен опит сме в този вид дейност. Разполагаме със закрит бус с размерите на фургон: 3.30 метра дължина, 1,90 м. широчина, 1,90 м. височина. Цените, които предлагаме за ТРАНСПОРТ В ГРАДА са: от 35 лв до 45 лв в рамките на града - цената е за курс и се определя от товара и ангажираността. Тази цена е за рамките на един час, час и половина ангажираност. След това се заплаща 10 лв за всеки започнат час върху тази цена след първия час. Възмо..

Търсите начин как да изхвърлите вашите отпадъци? При нас може лесно да наемете контейнери за отпадъци с различни големини, в които да изхвърлите отпадъците и ние да ги извозим. Ние доставяме контейнера за строителни отпадъци до желаното от Вас място и когато сте го напълнили идваме да го вземем за да го извозим и изхвърлим до оторизирано сметище. Работим всеки ден и винаги може да разчитате на нашите доставчици на строителни контейнери за отпадъци под наем. Отдаваме контейнери за строителни отпадъци за хора, както от публичния сектор, така и за хора от частния сектор. Предлагаме доставка на ко..

Здравейте! Ние от TOP Porters предлагаме следните услуги: ⚒ Изнасяне и изхвърляне на стари мебели ✅ ⚒ Транспорт на нови мебели. ✅ ⚒ Къртене на стари бани и прочие. ✅ ⚒ Пренос на строителни материали. ✅ ⚒ Събиране и изхвърляне на строителни отпадъци. ✅ Най-адекватните и достъпни цени за посочените услуги! Цени се дават при оглед. Огледът е безплатен! ✔️

ТОВАРНО-РАЗТОВАРНА ДЕЙНОСТ. ПРЕМЕСТВАНЕ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ. БЕЗПЛАТНО СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ТОВАРЕНЕ И РАЗТОВАРВАНЕ Изгодни цени за ПРЕВОЗИ и ПРЕМЕСТВАНЕ от и до всяка една точка на град Пловдив и страната. Възможност за ГРУПАЖНИ транспорти. ТРАНСПОРТИРАНЕ и ПРЕМЕСТВАНЕ на офиси, заведения, складове, цехове, апартаменти, багаж, мебели, техника, строителни материали, и др. Демонтаж и монтаж на КЛИМАТИЦИ, бойлерии и други електроуреди. Разполагаме със собствен екип от млади, опитни хамали - спортисти. ► бус - 1.5 т, 13 куб.м, цена - 15-30 лв. ► камион 3т, 20 куб.м, цена - 20-40 лв. ..

НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ! Работим денонощно, без почивен ден! Каквото ви интересува - ПИТАЙТЕ! - Кърти чисти извозва! - Почистване на мазета! - Почистване на тавански помещения! -Почистване на гаражи! -Почистване на дворове! -Разчистване на къщи, апартаменти! - Транспортни услуги! -Хамалки услуги! -Извозване на битови, строителни и всякакъв вид отпадъци! -Изхвърляне, на стари или ненужни вещи! -Извозване на стари мебели! -Преместване на багаж! -Превоз на мебели! -Местене на покъщнина! -Местене на офиси и др! -Рязане на дървета, клони, храсти! -Доставка на строител..

Транспорт с бус на мебели, покъщнина и личен багаж. Транспортни и хамалски услуги за района на Варна 30-50лв, (извънградско 0.80-0.90лв) Наемане на хамали 30лв първоначален час, всеки следващ час по 15лв/ч. Цените се определят в зависимост от тежеста и километрите. Размерите на бус са: дължина 3.70 m, ширина 1.85 m, височина. 1.95 m. Снимките са реални. Работим до 23ч. Без почивен ден. Постоянно пътуване в страната и чужбина.

Транспортни услуги със самосвал! Изхвърляне на отпадъци, превоз на всякакви строителни материали, дърва, инертни материали, превоз на всякакви товари! Предлагаме и хамалски услуги. Без почивен ден! Издаваме фактури.

Здравейте, предлагаме контейнери за строителни, промишлени и битови отпадъци от 5 кубика, 6 кубика и 7 кубика за 7 календарни дни. Контейнерите могат да бъдат поръчани за гр. Пловдив и региона. Ако се чудите къде да хвърлите стара покъщнина или да почистите старото мазе, таван или гаражно помещение сме насреща, за да решим проблема Ви. Разполагаме и с по-малък камион за тесни участъци, който е много удобен Разполагаме със всички нужни документи за извозването на отпадъците, както и издаването на фактури. Коректно и лоялно отношение към всеки клиент. Предлагаме и къртене на стени, мазилки, плоч..

Предлагаме контейнери за строителни отпадъци от 5 кубика за 7 календарни дни, за гр. Пловдив и региона. Всички необходими законови изисквания и документи за извозване на строителни отпадаци, съгласно общинските разпоредби и разрешенията от РИОСВ. - Възможност за абонаментно обслужване. С доставеният контейнер разполагате 7 дни за да изхвърлите строителните и битови отпадъци. След като сте изхвърлили вашите отпадъци, се свързвате с нас за да дойдем и да извозим пълният контейнер до регламентирано сметище. Ставайки наш клиент, можете да бъдете сигурни и спокойни за поетите от нас ангажимент..

Професионално преместване - Складиране - Товаро - разтоварни услуги - Хамалски услуги от А до Я - Контейнери. Транспортни услуги с падащ борд до 1т. Хамалски услуги за Пловдив и областта. Извозване на строителни отпадъци и стари мебели. - Преместване на дома и офиса с монтаж и демонтаж. - Превози с бус, качване на мебели и уреди. - Хамали и Хамалски услуги и от А до Я. - Транспортни услуги с падащ борд. - Фирмата ни разполага с Четири Екипа хамали за преместване, почистване и къртене. Собствен екип, автопарк и машини!!! - Опразване на стари жилища. - Почистване на апартам..

СУПЕР ТОП пормотиране Серкан Ходжа прави това което другите само обещават
Серкан Ходжа прави това което другите само обещаватСеркан Ходжа прави това което другите само обещаватСеркан Ходжа прави това което другите само обещаватСеркан Ходжа прави това което другите само обещават

Извършваме всякакъв вид хамалски услуги. Чистим апартаменти, мазета, тавани, дворове, складове, промишлени сгради и всякакъв друг вид помещения от битови, строителни и промишлени отпадъци. Предлагаме и къртене на стени, бани, тоалетни, сгради и др., и извозване на отпадъците. Работим бързо, коректно и чисто. Ниски цени за гр. Пловдив и областта. Безплатен оглед. Не се колебайте да ни потърсите.

Прокрутите вниз для русского | Scroll down for English Фирма за хамалски и транспортни услуги „Врата до врата“ разполага с екип от млади и обучени професионалисти. Съставен е студенти и младежи от български произход - хамали и транспорт за Вашите нужди за София и страната! Обадете ни се, когато имате нужда от следните услуги: ПРЕНАСЯНЕ НА ДОМОВЕ - леки и тежки предмети, обемисти дивани, мебели и техника, личен багаж и друго, нашите ТОП хамали ще пренесат без проблем!? P.S. и стълбите не са проблем :) ПРЕНАСЯНЕ НА ОФИСИ - опаковане, пакетиране на техника и консумативи, демонта..

Прокрутите вниз для русского | Scroll down for English Фирма за хамалски и транспортни услуги „Врата до врата“ разполага с екип от млади и обучени професионалисти. Съставен е студенти и младежи от български произход - хамали и транспорт за Вашите нужди за Варна и страната! Обадете ни се, когато имате нужда от следните услуги: ПРЕНАСЯНЕ НА ДОМОВЕ - леки и тежки предмети, обемисти дивани, мебели и техника, личен багаж и друго, нашите обучени хамали ще пренесат без проблем! P.S. и стълбите не са проблем :) ПРЕНАСЯНЕ НА ОФИСИ - опаковане, пакетиране на техника и консумативи, демо..

Обадете ни се, за да извозим Вашите отпадъци на регламентираното за Община Варна сметище в с. Въглен. От Вас единствено се изисква да ни се обадите и да посочите отпадъка, който може да бъде: - Извозване на СТРОИТЕЛЕН ОТПАДЪК за рециклиране - тухла, бетон, мазилка, керамика, фаянс, плочки, керемиди - Извозване на МЕБЕЛИ И ДРУГИ БИТОВИ ОТПАДЪЦИ за депониране - дивани, холова гарнитура, легла, мебели, стара техника, дограма, врати, найлони, кашони, гипсокартон и други - Извозване и УНИЩОЖАВАНЕ НА АРХИВ - издаваме документ след унищожаване на документите - Извозване на ХРАСТИ, ДЪРВЕТА ..

Превози с камионче и бус за София 35лв-55лв за един курс, хамалски услуги, хамали професионалисти, каси, пиана, рояли, вещи, мебели качване на етажи и др, 15лв на час, за страната 0.55ст км -0.69ст км(София-Бургас-Варна София-промоции-от 180лв-380лв) при желание разполагаме с хамали, за подробна информация позвънете! 20лв на час. Международни премествания и транспортни услуги с бус.. Пътна помощ, Теглене на каравани и регистрация на кат, Превоз с платформа на автомобили, джипове, бусове, атв-та, мало и средно габаритна техника, преместване и теглена на каравани и др.

Ние сме лицензирана транспортна компания, извършваща редовен превоз на коли от и за Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Швейцария, Полша и Чехия и др. Предлагаме транспорт на нови и употребявани: - леки автомобили; - джипове/SUV; - бусове; - мотори и мотопеди; - селскостопанска техника; - ударени или аварирали превозни средства. Защо да изберете нас: - Ние спазваме уговорените срокове; - Извършваме бърз и надежден превоз; - Стойността на превоза се заплаща след докарване на автомобила; - Без скрити такси и без допълнителни комисионни. Притежаваме валиден (до м...

Транспорт + хамалски услуги - Товарно такси, български екип на НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ, товарене и разтоварване - Гаранция и качество - Без почивен ден! ЦЕНИ от 20лв на курс. Фирма ”Услуги Бургас ” с изцяло български екип предлага: преместване на багаж, превоз на мебели, транспорт на мебели + товарене и разтоварване, преместване на бяла техника, товарни превози от и до Бургас на цени от 20лв на курс и цени от 10лв на час за товарене и разтоварване. НИСКИ ЦЕНИ. Дължина 4.4м - височина 1.90м - Товарни превози от и до Бургас и околностите. - Пренасяне на мебели - Пренасяне на багаж - Пренасяне на бял..

Имате нужда от изхвърляне и извозване на мебели, строителни материали? Най-ниски цени - български екип! Бургас и региона. Изхвърляне на секции, легла, гардероби, стари печки, хладилници, дивани и други. Почистване на мазе, мазета, тавани. Фирмата ни предлага натоварване и извозване на непотребни вещи, стари мебели, ел уреди, стари дрехи и др. и извозване до сметище. Почистване на общи мази, ХАМАЛСКИ и транспортни услуги в Бургас НА НАЙ-НИСКИ Цени. БЪЛГАРСКИ ЕКИП!!! Извозване на мебели, обзавеждане, ел уреди, стари мебели, легла, строителни отпадъци, ненужни вещи, дрехи и много други и др. Прен..

Български екип! Фирмата ни предлага сигурни и надежни транспортни услуги в Бургас и региона. Цени - 20лв за курс в Бургас. Качествено и бързо преместване на вашите мебели, ел уреди, багаж и др. от врата до врата + товарене и разтоварване от нашия екип. Транспорт на печки, перални, секции, дивани, багаж, Ел уреди и др. Разполагаме с различни въжета за укрепване на вашите мебели, домакински уреди и вещи. Фолиране и предпазване от удари на вашите мебели и др. Предлагаме качествени хамалски услуги на най-ниски цени! Екипа ни е изцяло от българи. Превоз на мебели, превоз на домашно имущество, товар..

Мы говорим по русски. Транспортни услуги. Товарен превоз, товарно такси - Бургас. Камион за пренасяне на багаж, мебели и техника. Изнасяне и изхвърляне на стари мебели и повредена битова техника-перални, хладилници, печки. Сваляме ги от етажа. Извършваме демонтаж на секции, легла, гардероби, дивани, маси. Товарачите работят за 25 лв. на час на човек, като минималната поръчка е за два часа. Момчетата са културни и вежливи. Работи се тихо и на темпо. За града товарната кола е 50 лв за първите два часа, след които се заплаща престой 20 лв. за всеки започнат час. Карусерията е закрита с ..