1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Ремонт на битова техника, ел. инсталации
  6. »
  7. обл.София

Ремонт на битова техника, ел. инсталации : обл.София

138 обяви

Електро услуги

гр. София, обл. София
Предлагам демонтаж и монтаж на ел. табла, ключове, контакти, осветителни тела.
Професионален ремонт на перални по домовете от понеделник до неделя - инж. Станев. Ремонт на перални в София - преодолейте бързо ситуации като блокирали дрехи в пералнята, течове, отказ на пералня..
-Монтаж на нови и ремонт на стари домофонни с-ми -С-ми за контрол на достъпа /монтаж на контролери, за безконтактно отключване на врати на сгради, асансьори и др. посредством карта-чип (ключодържат..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Майстори- техници с много голям опит в ремонта и монтажа на битови уреди предлагат: - - Ремонт и монтаж на перални машини - отпушване на водна помпа - отстраняване на течове от пералната машин..
Сезонно намаление за изграждане мълниезащита... ЦЕНИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА МЪЛНИЕЗАЩИТА Цена на къща вила от 60 кв.м до 80 кв.м 840.00 лв. от 80 кв.м до 100 кв.м 900.00 лв. от 100 кв.м до 150 кв.м 950 лв..

Електроуслуги по домовете

гр. София, обл. София
ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете, ремонт и изграждане на електроинсталации, елекротабла и стълбищно осветление. Ниски цени-без почивен ден. Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп. Ремонт на домофо..
Всичко свързано с климатиците-продажба, монтаж, демонтаж, профилактика и сервиз. http://www.m-klima.com/
-Монтаж на нови и ремонт на стари домофонни с-ми/всички видове/ -С-ми за контрол на достъпа /безконтактно отключване на врати на сгради, асансьори и др. посредством карта-чип (ключодържател) /-техн..
-Монтаж на нови и ремонт на стари домофонни с-ми -С-ми за контрол на достъпа /монтаж на контролери, за безконтактно отключване на врати на сгради, асансьори и др. посредством карта-чип (ключодържат..

Отстраняване на ел. аварии.

гр. София, обл. София
Ремонт на аварирали силнотокови и осветителни електроинсталации и ел. табла. Посещение на място в удобно за Вас време /без почивен ден/.
Ремонт на перални, печки, фурни, керамични плотове и друга битова техника и електроника. С много високо качество на ремонта. Майстори - техници с много голям опит в ремонта на битови електро уреди..
Ремонт на всички видове хладилници, фризери, витрини, хладилни камери и ледогенератори по домове и офиси! Смяна на уплатнители по размер, термостати, компресори, кондензатори, изпарители и други. Цена..
Професионален сервиз за телевизори (CRT, LCD, LED, TFT) по домовете в София. Ремонтирам качествено битова техника и електроника по домовете без почивен ден. Професионален ремонт на перални(блокира..
Майстор - техник ремонтира качествено битови уреди по домовете без почивен ден - перални, сушилни, съдомиялни, печки, бойлери - всички марки и модели, апартаментни табла, ел. инсталации-бързо отстраня..
За района на София-град двама електроинженери с над 20-годишен стаж предлагат: - ремонт и монтаж на печки, абсорбатори, перални, миялни, бойлери - всякакви модели и години на производство; - ремон..
За района на София-град електроинженер с над 20-годишен стаж предлага: - Преглед и ремонт на мини-кафемашина с ръкохватка (без вендинг и роботи) в собствен сервиз; - Преглед и ремонт на професиона..
Ремонт на перални машини по домовете от Майстори - техници с много голям опит в ремонта на битови електро уреди. Качествен ремонт на перални, печки, фурни, керамични плотове бойлери и друга битова тех..
Извършваме ремонт на перални машини, печки и фурни по домовете както и демонтаж и монтаж в София и околните села и квартали /ДЕНОНОЩНО БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН: - AEG - ARISTON - BOSH - BEKO - CANDY -..
Ремонт на хладилници фризери и Хладилни Витрини Зареждане на Автоклиматици по домовете с гаранция ремонт на ледогенератори
Цялостно изграждане и ремонт на електроинсталации. монтаж на електрически табла, осветителни тела, контакти, ключове и друга електроапаратура.
 рекламирай сам в

Доставка и монтаж на климатици

гр. София, обл. София
Доставка, монтаж, демонтаж, ремонт и профилактика на климатична техника. Предлагаме климатици: Daikin, Gree, Mitsubishi heavy, Fuji Electric,Panasonic, Midea и др. на ivclima.eu

Климатици от М-клима

гр. София, обл. София
М-клима предлага продажба на климатици, бесплатен оглед и доставка, монтаж на климатици, демонтаж на климатици-49лв. Профилактика на климатици-49лв. За повече инфо. посетете сайта на фирмата http://..
Защитен ли е вашият дом мълния! Мълниезащита. Ел. лаборатория узаконяване АКТ 16. Внимание! Започва сезонът на гръмотевиците. Мълниите са причината за поражения: ПОЖАР, ЧОВЕШКИ ЖЕРТВИ, РАЗРУШЕНИЯ, П..
Мълниезащита на къщи вили жилищни сгради гаранция ЗАЩИТЕН ЛИ Е ВАШИЯТ ДОМ ОТ МЪЛНИЯ. Внимание започва сезона на мълния!!!????????... ЦЕНИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА МЪЛНИЕЗАЩИТА Цена на къща вила от 60 кв.м..
ремонт на електро уреди по домовете Монтаж на ключове и контакти -. Монтаж на единични и двойни контакти за обикновенни условия и монтаж на влагозащитени такива. Монтаж на ключове - обикновенни, серий..
Професионален ремонт на битова техника от квалифициран ел. инженер без почивен ден - ремонт на платки и програматори, смяна на лагери, нагревател, маншон на перални, съдомиялни, сушилни, ремонт на бой..
Ремонт на всякакви видове хладилници и фризери по домовете. Смяна на уплътнители по размер, компресори, термостати и други. Гаранция!
Предлагам ремонт на перални и други електроуреди. Ремонтът на уредите, които не работят, се извършва на място. Професионални ремонти на перални, готварски печки, стъклокерамични плотове, фурни, те..
Направа и ремонт на ел. инсталации. Монтаж на: - ел. табла; - ключове; - осветителни тела; - контакти; - свързване на бойлери
”Електрисидад Морено” град София и град Елин Пелин. Ремонт на стари инсталаций откриване и отстраняване на аварий изграждане на нови електроинсталаций. Монтаж на ел. табла, контакти, ключове, осветите..
Въведи страница №