Филтриране
Сортиране

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

566 обяви
Ремонт, Профилактика, Монтаж и Демонтаж на стари и нови климатици. Продажба-Доставка и монтаж на широка гама марки и модели климатици с 3 години гаранция. Безплатен оглед и консултация за монтаж. Бързо реагиране! Професионално изпълнение. ГАРАНЦИЯ за свършената работа. Основно почистване на вътрешното и външното тяло на климатика с водоструйка. Обслужване в сервиз на всички марки и модели климатици в цяла Бургаска област
Ремонт на хладилници, фризери, климатици профилактика монтаж демонтаж по домовете с гаранция. При необходимост осигорен транспорт.
Изграждане и ремонт на електро-инсталации /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.
Ние се занимаваме с ремонт на бяла техника: Печки, Перални, Съдомиални. Сушилни. Бойлери, Абсорбатори, и др. Сервизът ни предлага своите услуги повече от петнадесет години. Обадете ни се при нужда.
Диагностика и ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици, хладилни витрини, перални, сушилни, бойлери, микровълнови, конвенционални печки и други електрически уреди, абонаментна поддръжка на хладилни инсталации, профилактика на климатици в удобно за Вас време, собствен транспорт

електро услуги

гр. Варна, обл. Варна
Откриване с лаборатория, на повредени кабели, изкопаване и отстраняване на кабелни повреди към къщи, вили и апартаменти.. Ремонт, изграждане и поддръжка на кабели към вили и къщи...   Направа изкопи на кабелни трасета, полагане на кабели, подвързване или довършване на кабелни дейности... Монтаж на големи и малки разпределителни ел. табла, Окабеляване и захранване на сгради.    Изграждане и подръжка на: ново и съществуващо улично, парково и алейно осветление... Монтаж на бойлери. Профилактика на БОЙЛЕРИ-почистване и подмяна на нагревател, анод и защита.    Всичко това, коректно и то..
Квалифициран ел. техник извършва експресно следните услуги: - отстраняване на аварии - диагностика и ремонт на бойлери от 5 до 200 литра (смяна на нагреватели, терморегулатори, термозащити, анодни защити, ключове, кабели, уплътнения, възвратни клапани, пластмасови капаци и панели, термометри) - монтаж на нови бойлери - ремонт и смяна на бойлерни табла - ремонт на готварски печки, фурни, котлони (смяна на нагревателни плочи, ключове, терморегулатори, нагреватели за фурни, вентилатори и перки за фурни, електромотори за грил) - ремонт на микровълнови фурни (смяна на магнетрони, високоволт..
Проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на електрически мрежи и съоръжения. Електрообзавеждане на промишлени и индустриални обекти.
Специализиран сервиз за битова техника в гр. Бургас и региона. Ремонт по домовете на перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и други. Техниците на сервиз ’’Вили-Дани’’ извършват професионална компютърна диагностика и поправка по електрониката. Резервни части за всички домакинските уреди. Гаранция за ремонта до 1 година. Адрес: гр. Бургас, Ул. Климент Охридски 71. Професионализмът и качеството са гарантирани!

Климатици, ремонт и профилактика

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт, монтаж, демонтаж, профилактика, работим с всички марки, и модели, климатици, чилърни системи. Моделите ни са висок енергиен клас А+++ Високо качество на на ниски цени. резервни части, спрей за почистване, универсални дистанционни. Климат БГ предлага КЛИМАТИЦИ 12-ка на цена от 750 лв. с безплатен монтаж и 3 години гаранция И 09-КА 680лв. Зареждане с фреон (R-22,R-410, R-422, R-407). Работим с алпинисти за височинните ремонти, качество на достъпни цени, бързо реагиране, при закупуване на нов климатик безплатен оглед и консултация, гаранционно и след гаранционно обслужване. При покупка на..
Ремонт на хладилници, фризери и друга хладилна техника по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
Ремонт на перални, съдомиялни, сушилни, електрически печки, фурни, индукционни котлони, Сервиз “ДЖОТЕКС” е създадена от eксперти в сферата на електрониката и електротехниката. Неговата дейност се специализира в поправка и инсталация на бяла техника. Сервизът предлага качество, компетентно обслужване, бързина, гаранция, достъпни цени. Ремонтът се извършва на място с изключение на случаите, при които е необходимо обслужване в сервиз. Транспортът се осигурява от нас. Гаранцията на извършен от нас ремонт и подменени резервни части е 1 година.
Сервиз за ремонт на перални, бойлери, съдомиялни, печки и котлони по домовете в Бургас и региона. Ние сме сервиз с дългогодишен опит в ремонта на домакинска техника. Разполагаме с резервни части и извършваме ремонта веднага! Ние ценим вашето време и се съобразяваме с вашите възможности. Работното ни време е от Понеделник до Неделя от 08:00 до 17:00 часа.
Всякакви ел. услуги по домовете във град Варна и региона Опитен електротехник специалист извършва всякакви ел. услуги по домовете, заведения, вили, офиси и др. в град Варна и региона. изграждане, ремонт и реконструкция на жилищни ел. инсталации и табла. Монтаж, демонтаж ключове контакти, осветитетелни тела, разпределителни кутии, бойлерни табла, свързване бойлери, печки и др. Аварийни ремонти. Предлагам професионални услуги по домове, заведения, офиси и др. - отстраняване на аварии - Ремонт на бойлери, подмяна на терморегулатори, термозащити, ключове бойлерни табла, клапани и др.) - Мон..
Защото търсите нещо бързо, лесно и ефективно! Защото искате безплатен оглед! Защото Ви писна от некоректни майстори! Защото искате качествено свършена работа! Защото търсите евтино изпълнение! Предлагаме проектиране, изграждане, монтаж и ремонт на цялостни или частични електро инсталации за жилищни сгради, заведения и тяхната поддръжка. Монтаж и ремонт на ел. табла, ключове, контакти, осветителни тела, бойлерни табла, апартаментни табла, полагане на проводници и други.
Монтаж, поддръжка и ремонт на ел. домакински уреди - бойлери, перални, печки, радиатори, сушилни и др. Изграждане, подмяна и ремонт на ел. инсталации, ел. табла и оборудване.
Ремонт и монтаж на Ел. бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни за вграждане, Ел. печки(готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Издаване на гаранционна карта за ремонта. Посещение, ремонт и монтаж по домовете. Сервиз: ж.к...

техно-ел

гр. Бургас, обл. Бургас
изграждане на всички видове електро инсталации. наемаме обекти за окабеляване на кооперации хотели апартаменти и къщи. работим с качествени материали с отстъпки директно от производител. каечествено и..
Ремонт: и монтаж на битови електро уреди; сервиз на перални машини в гр. София както следва: Перални машини * Indesit * Gorenije * Ariston * AEG * Candy * Beko * LG * SIEMENS * SAMSUNG ..
Поправка на всички Марки перални и миялни по домовете от квалифициран техник, притежаващ свидетелство от националната знаятчийска камара! коректност, прецизност, точност!ELECTROLUX, WHIRLPOOL. AEG, IN..
Извършваме монтаж-демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на всички марки и модели климатици. Разполагаме с резервни части за повечето марки климатици. Качествено извършване на всяка услуга..
Вашият домашен ел. майстор. Ремонт или подмяна на Ел. табла, Инсталации, Бойлери, контакти, осветителни тела и др. Изграждане на нови ел. инсталаций. Проблеми в електрическата мрежа - разширяване, ..
Професионални електро услуги с посещение на място от квалифициран електро техник. Ел. ремонт, монтаж, поддръжка и диагностика на всички електроуреди (бойлери, перални, готварски и отоплителни печки, с..
Специализиран Сервиз за ел. бойлери. Ремонт, монтаж, демонтаж и профилактика на всички видове и маpки ел. бойлери по домовете и офисите или на място в сервиза. Посещението и диагностиката са безплатни..
Авангард Електрик ООД е създадена през 2017 г. като фирма с предмет на дейност: изграждане, ремонт и поддръжка на битови и промишлени електроинсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа,..
Сервиз бяла техника: Печки, перални, сьдомиални, сушилни, бойлери, Абсорбатори в дома на клиента.

Електро услуги Електроинсталации

гр. Бургас, обл. Бургас
Проектиране и направа на електрически инсталации. Подмяна на апартаментни табла, монтаж на ключове, контакти, осветителни тела,LED осветление, аварийни ремонти. Повече от 30 години опит!
Професионален ремонт на всички марки електрически бойлери. Демонтаж, монтаж, профилактика, резервни части, доставка на нов в рамките на няколко часа. Гаранция.
Предлагам професионални услуги по домове, заведения, офиси и др. - отстраняване на аварии - Ремонт на бойлери, подмяна на терморегулатори, термозащити, ключове бойлерни табла, клапани и др.) - Мон..

Сервиз на бойлери

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
- диагностика и ремонт на бойлери от 5 до 200 литра (смяна на нагреватели, терморегулатори, термозащити, анодни защити, ключове, кабели, уплътнения, възвратни клапани, пластмасови капаци и панели, тер..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.