back to top

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

751 обяви

Ремонт на адрес на Перални, Съдомиялни, Печки, Бойлери, Сушилни и други домакински уреди. Бързо изпълнение на ремонта и ниски цени. За Бургас и населени места в радиус 50 км от Бургас. Работим 7 дни в седмицата! We speak english.

Здравейте, предлагаме Електро Услуги за дома. В НАЙ-КРАТКИ СРОКОВЕ! Днес, утре или другата седмица, кога ще свършим работата зависи изцяло от Вас! Поддръжка, ремонт и изграждане на ел инсталции за дома на разумни цени. -Ел табла, смяна и поддръжка -Прекъснати ел връзки и загуба на електричество -Монтиране и поддръжка на девиаторни ключове [Два или повече ключа управляващи една лампа] -Изграждане и прекарване на нови ключове и контакти из жилището Искаме да решим вашите задачи възможно най-бързо в удобно за Вас време! Работим бързо, лесно и прозрачно без допълнителни и излишни..

Сервиз ЕДИ - Бургас, извършва: Ремонт на Бойлери, Микровълнови фурни, Кафе машини, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни, Ел. печки, Конвектори, Хлебопекарни, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Духалки, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Ремонт на промишлено оборудване; КИП и Автоматика; Монтаж и свързване на ел. табла, ел. уреди и ел. съоръжения. ..

TOP пормотиране Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.
Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.

Електротехник Бургас ПРО - денонощно отстраняване на аварии. Изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации. Монтаж и ремонт на бойлери, фурни, керамични плотове, ел. табла, контакти, ключове, осветление и много други ЕЛЕКТРОУСЛУГИ. Ремонт на промишлени ел. машини и съоръжения. ГАРАНЦИЯ на вградените части и труд!

Сервиз за ремонт на перални, бойлери, съдомиялни, печки и котлони по домовете в Бургас. Разполагаме с резервни части и извършваме ремонта веднага! Работното ни време е от Понеделник до Неделя от 08:00 до 20:00 часа. Ние сме сервиз с дългогодишен опит в ремонта на домакинска техника. Ние ценим вашето време и се съобразяваме с вашите възможности. Цената за посещение и диагностика е 10 лв. След направен оглед ние даваме крайна цена преди да извършим ремонта.

Ремонт на бойлери в Стара Загора по домовете на супер цени. Професионален сервиз, поддръжка и обслужване на марките Елдом, Теси, Матев, Дипломат, Аристон, Атлантик, Тедан, Термомакс и други. Смяна на нагреватели, защити, ключове, отстраняване на неизправности и повреди, профилактика и почистване, саниране на течове, монтаж и демонтаж, извършване на огледи. Предлагаме продажба на нови бойлери изгодно с включен монтаж и безплатна доставка до вашия адрес. Офертата се отнася за пълната гама вертикални обемни бойлери на производителите Елдом, Теси и Тедан. Предлагаме също и услуга за монтаж..

Монтаж - Демонтаж - Профилактика - Ремонт на Климатици и Климатични системиVIP обява

Здравейте фирма Клима Лукс-2021 ЕООД предлага: Продажба - Лизинг - Монтаж - Демонтаж - Преместване - Ремонт и Профилактика на всички видове КЛИМАТИЦИ и КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ. Услугите се предлагат за гр...

Електроуслуги СофияVIP обява

Здравейте, Ние сме екип от квалифицирани електротехници, които през годините са натрупали солиден опит в тази област и желаем да споделим с вас нашите способности, като можем да ви предложим следн..

ремонти дребни, електротехник, електро услуги, поддръжка, ВиКVIP обява

Тока Ви е спрял и имате проблем с електрическата част в къщи? - звъните на майстор, ровейки дълго по обявите и звъните наред? Майсторът вдига телефона след 4-тото прозвъняване и тежко заявява, че сега..

РЕМОНТ на перални, бойлери, ел. печки по домоветеVIP обява

РЕМОНТ на перални, бойлери, съдомиялни, сушилни, ел. печки, микровълнови и фурни за вграждане и др. по домовете. С гаранция. Фактури. Сервиз. Без почивен ден.

Ремонт и монтаж на бойлери - В. Търново, Г. Оряховица, Лясковец, Килифарево, ДебелецVIP обява

Квалифициран ел. техник извършва следните услуги: - диагностика и ремонт на обемни бойлери от 5 до 200 литра (смяна на терморегулатори, термозащити, нагреватели, уплътнения, анодни защити, кабели, к..

Ремонт на хладилници, фризери, хладилни витрини и постмиксиVIP обява

Ремонтирам хладилници, фризери, хладилни витрини и постмикси - домашни и на заведения. Услугата се извършва на място - във Вашия дом, заведение или офис, в удобно за Вас време. Работя и в почивните дн..

Ремонт на битова техникаVIP обява

Ремонт на битова техника: на готварскии печки бойлери, ремонт подмяна на ел. Тъбла, Ел. Услуги с. Гаранция!

Електро услугиVIP обява

Електро услуги

Стара Загора

Електро услугиVIP обява

Предлагам демонтаж и монтаж на ел. табла, ключове, контакти, осветителни тела.

Професионален сервиз за телевизори, перални, печки, аспиратори по домовете от инж. СтаневVIP обява

Професионален сервиз за телевизори (CRT, LCD, LED, TFT) по домовете в София. Ремонтирам качествено битова техника и електроника по домовете без почивен ден. Професионален ремонт на перални(блокира..

Ремонт Перални,MIELE, Сушилни, AEG. миялни печкиVIP обява

Всички видове ел. Услуги по ДОМОВЕТЕ

Електротехник, Ел. табла и ел. инсталации, Ел. ремонти, Ел. услуги -гр. Русе.VIP обява

Ел. инсталации и табла - проектира, изгражда, ремонтира; Електроуреди - ремонтира, монтира. Компетентно и експедитивно на атрактивни цени! Почиства и поема гаранция за извършената дейност! ..

Ремонт на Хладилна и Ел. Техника ПО ДОМОВЕVIP обява

Ремонт на всички видове електроуреди, посещение на адрес посочен от клиента. Бърз и качествен ремонт, 7месеца гаранция на извършеният ремонт! Профилактика и освежаване на домакинска техника втора ..

Ремонт на хладилници и фризери по домовете.VIP обява

Ремонт на хладилници и фризери по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.

TOP пормотиране 0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.
0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*маг БЕЛА №2 истината.
По-добрият хладилен сервизVIP обява

По-добрият хладилен сервиз. Ремонт на всички видове хладилници, фризери, хл. витрини и друга хладилна техника. Бързина, Качество, Гаранция. Нормални цени.

Ремонт бойлери Сливен⚠️Ремонт и монтаж на бойлери⚡Електротехник СливенVIP обява

Ремонт НА БОЙЛЕРИ Сливен. МОНТАЖ НА БОЙЛЕР Сливен. Електротехник Сливен. Монтаж и ремонт на бойлери Сливен. Домашен електротехник. Електро услуги. Домашен майстор. Ел услуги по домовете. Монтаж на осв..

Ремонт на шевни машини в Ст. Загора и регионаVIP обява

Ремонт на домашни и професионални шевни машини в Стара Загора, Димитровград и региона. Качество без конкуренция.

Електроуслуги по домоветеVIP обява

ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете, ремонт и изграждане на електроинсталации, елекротабла и стълбищно осветление. Ниски цени-без почивен ден. Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп. Ремонт на домофо..

Ямбол ремонт бойлери ⚡Монтаж и ремонт на бойлери⚠️електротехник ЯмболVIP обява

Ямбол РЕМОНТ БОЙЛЕРИ. МОНТАЖ И РЕМОНТ НА БОЙЛЕРИ ЯМБОЛ. ЕЛ УСЛУГИ ЯМБОЛ. Електротехник Ямбол. Монтаж и ремонт на бойлери Ямбол. Смяна на нагревател на бойлер, профилактика и всичко останало. Монтаж и ..

Сервиз битови уреди Люлин. Перални, съдомиялни, печки, сушилни.VIP обява

Сервиз на перални, съдомиялни, сушилни, електрически печки, фурни, котлони. Сервизът предлага гаранция, качество, компетентно обслужване, бързина, конкурентни цени. Сервизът се извършва на мяс..

Електро услуги, Ел техник, Ел инсталация, Ел услугиVIP обява

Спешни електро услуги София - аварийни електро услуги Високо Квалифицирани електротехници предлагат следните услуги: - Цялостно изграждане на нови електроинсталации - Електроинсталации на апар..

Ремонт на БОЙЛЕРИ в Бургас. Домашни посещения.VIP обява

Сервиз за бойлери извършва ремонт и профилактика по домовете. Ремонтът се извършва в момента на посещението, веднага след диагностика и уточняване на цената. Ремонт на електронните платки. Технически ..

Професионални електроуслуги. Направа на електроинсталации по индивидуален проект.VIP обява

Основната ни дейност е: изграждане, ремонт и поддръжка на битови и промишлени електроинсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестяване, СОТ. Предлагаме електроуслуги с гара..

Ремонт на битова техникаVIP обява

Ремонт на битова техника: готварскии, печки бойлери, ремонт и подмяна на ел. табла, Ел. Услуги с гаранция!