Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
419 обяви
ТОП оферта
Сервиз за Битови и Домакински електроуреди. Ремонт по домовете. Гаранция за ремонта.гр. Бургас, Бургас,  преди 44 минутиРемонт и монтаж на Ел. бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни за вграждане, Ел. печки(готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Издаване на гаранционна карта за ремонта от 3мес. до 1год. Посещение, ремонт и монтаж по домовете. Сервиз: ж.к. ”Славейков”, бл.55, вх.4, партер. (на 160 м. от м-н ”Технополис”) Работно врем..
ТОП оферта
Ремонт на хладилна техникагр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 часРемонт на хладилници и фризери по домовете с гаранция.
ТОП оферта
Ремонт на фризери, хладилници с гаранциягр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Iceman,  преди 15 часаРемонт на хладилна техника-хладилници , фризери , хладилни витрини и др. на място . Оригинални резервни части. Гаранция!
ТОП оферта
Професионални електрически услуги!гр. Бургас, Бургас,  преди 19 часаВсякакъв вид електрически услуги както и поддръжка на вашият дом, хотел, офис, заведение, басейн и др. -> Ремонт и поддръжка на басейни -> Ел. инсталации -> Отстраняване на аварии -> Ремонт на бойлери -> Работно време -> 24 часа / 7 дни в седмицата За повече информация и запитване, моля позвънете!
ТОП оферта
Продажба, монтаж, поддръжка и ремонт на климатици и климатични системигр. Варна, Варна,  Подател: Александър Неделчев,  преди 21 часаВ летните жеги намерете своето спокойствие и донесете прохлада в дома си! TopClima Ви предлага атрактивни цени, бърз монтаж и поддръжка на климатици и климатични ситеми. Доверието за нас е от изключително значение. Нашата работа е нашата визитка картичка, затова се стремим към максимално точни действия и минимално време за изпълнение на поетите ангажименти. Потърсете ни! Разгледайте нашия сайт и изберете най-доброто на Вас и Вашия дом: www.topclima.bg
ТОП оферта
Ремонт на Битова Техника ПО ДОМОВЕТЕгр. Бургас, Бургас,  преди 23 часаУслуги EООД извършва гаранционен и извън гаранционен ремонт на климатици, хладилници, фризери, перални, печки, кафе машини, съдомиялни, прахосмукачки и др. Бърз и качествен ремонт с гаранция. На място по домове и офиси или с осигурен транспорт до сервизната база - Конкурентни цени. Посещение на място в рамките на града 15 лв.
ТОП оферта
Ремонт на хладилници и фризери по домовете.гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Димитров,  преди 23 часаДимитровРемонт на хладилници, фризери и друга хладилна техника по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
ТОП оферта
Ремонт по домовете на хладилници фризери и климатици.гр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 1 денИзвършвам ремонт на хладилници, фризери, климатици профилактика монтаж демонтаж по домовете с гаранциял. При необходимост осигорен транспорт.
ТОП оферта
Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатицигр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 1 денРемонт на всички марки и модели хладилници,no-frost, фризери, климатици, хладилни камери, витрини, ледогенератори, перални, сушилни, съдомиални, микровълнови и готварски фурни и други ел. уреди в удобно за Вас време. Посещавам и селата в региона. Осигурен специализиран транспорт
ТОП оферта
Ремонт на битова техника, ел. инсталациигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денМонтаж, поддръжка и ремонт на ел. домакински уреди - бойлери, перални, печки, радиатори, сушилни и др. Изграждане, подмяна и ремонт на ел. инсталации, ел. табла и оборудване.
ТОП оферта
ТОП оферта
Специализиран сервиз за перални - ремонт по домовете, гаранция до 1 годинагр. Бургас, Бургас,  Подател: ЕТ Вили-Дани,  преди 1 денСпециализиран сервиз за битова техника - перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и др. Компютърна диагностика и поправка по електрониката. Посещение в дома с диагностика на повредата от 5 до 10лв. Резервни части за всички модели перални. Гаранция за ремонта от 3 до 12 месеца. Ул. Климент Охридски 71.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРемонт на всички видове апарати за кръвно налягане | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на всички видове апарати за кръвно налягане
БАЙТМЕДИКАЛ ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: БАЙТМЕДИКАЛ ЕООД,  преди 1 минути
Ремонт на всички видове апарати за кръвно налягане, глюкомери, слухови апаерати, помпи за декубитални дюшецИ и др мед. техника. Намирам се на пещерско шосе 77 срещу аптечно управление на спирката.
VIPсервиз климатици Хасково. монтаж, ремонт, профилактика. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Хасково
сервиз климатици Хасково. монтаж, ремонт, профилактика.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 10 часа
монтаж, демонтаж, преместване, зареждане, ремонт и профилактика на домашни климатици. НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ! http://www.klimatici.free.bg/
VIPРемонт на перални: фурни: печки и бойлери -Ж. к. Яворов: Хр. Смирненски: Гео Милев и Подуяне | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Ремонт на перални: фурни: печки и бойлери -Ж. к. Яворов: Хр. Смирненски: Гео Милев и Подуяне
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Екип от Високо квалифицирани специалисти предлага експресни услуги на своите клиенти в гр. София с гарантирано високо качество на ремонта и гаранция за извършеният ремонт в размер на 6 /шест / месеца на следните видове домакински електро уреди: -- ремонт и монтаж на перални машини Предлагаме на Вашето внимание ремонти като: --монтаж и демонтаж на перални машини -- ремонт на всички възли в пералната машина -- ремонт и подмяна на електро мотор -- ремонт и подмяна на водна помпа -- ремонт и подмяна на програматори /управляваща платка / -- демонтаж и монтаж на нагревател -- ремонт на кл..
VIPДенонощен ремонт на перални и фурни в София/Хаджи Димитър: Слатина: Редута: Левски ВиГ: Сухата река | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Денонощен ремонт на перални и фурни в София/Хаджи Димитър: Слатина: Редута: Левски ВиГ: Сухата река
инж. Димитър Иванов
гр. София, обл. София,  Подател: инж. Димитър Иванов,  преди 11 часа
Ремонт продажба и монтаж на битови електро уреди: гаранционен и извън гаранционен сервиз на перални машини в гр. София с гаранция за извършеният ремонт както следва: Перални машини * Indesit * Gorenije * Ariston * Beko * LG * SIEMENS * SAMSUNG * Whirlpool и други марки и модели Ние извършваме ремонти по домовете без почивен ден: - отключване на блокирала перална - отпушване на водна помпа - ремонт на управляваща платка /програматор / - ремонт на електро мотор - отстраняване на течове - ремонт и подмяна на водна помпа - демонтаж и монтаж на амортисьори - подмяна на бим..
VIPПрофесионални електроуслуги. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Професионални електроуслуги.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 часа
Ремонт и изграждане на ел. инсталации, ел. табла - апартаментни и ГРТ, стълбищно осветление-обикновенно и с фотосензор за движение, осветителни тела, ел. контакти и ел. ключове, бойлерни ел. табла, подотчетни електромери, дефектно-токови защити и автоматични прекъсвачи, релета, таймери, контактори, автоматика и др. Ремонт на ПРОМИШЛЕНО ОБОРУДВАНЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ЕЛ. УРЕДИ; КИПиА оборудване; АВАРИЙНИ ЕЛЕКТРОРЕМОНТИ; Монтаж и свързване на ел. уреди и ел. съоръжения. Гаранция до 1 година.
VIPСервиз за ремонт и продажба на всички видове везни, механични и електронни кантари и др. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Сервиз за ремонт и продажба на всички видове везни, механични и електронни кантари и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 часа
Бургас, сервиз и магазин за ремонт и продажба, калибриране и тариране на средства за измерване - везни електронни и механични, дозатори за бетонови възли и промишлени предприятия в хранително-преработвателната промишленост и магазини
VIPСЕРВИЗ на бяла техниkа | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Габрово
СЕРВИЗ на бяла техниkа
сервиз бяла техника елеком91
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: сервиз бяла техника елеком91,  преди 1 ден
Експресен и качествен ремонт на перални, микровълнови фурни, хладилници и фризери, керамични плотове, готварски печки, уреди за вграждане и други битови ел. уреди. Монтаж на нови ел. уреди. Гаранция за всеки ремонт.
VIPремонт, монтаж, климатици | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
ремонт, монтаж, климатици
NEW CLIMA
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: NEW CLIMA,  преди 1 ден
Сервиз за климатици, монтаж, демонтаж, профилактика на всички видове японски и китайски климатици, бързо и качествено. Без почивни дни!!!
VIPРемонт на телевизори по домовете, гаранция 4 месеца. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Ремонт на телевизори по домовете, гаранция 4 месеца.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Радостин Димитров,  преди 1 ден
Ремонт на всички видове телевизори по домовете, във време удобно за клиента с гаранция 4 месеца. Ремонт на LCD-LED телевизори с повредена подсветка (има звук няма картина). марки CROWN, GRNDIG, FINLUX, PROLUX, TELEFUNKEN, NEO, LG, TOSHIBA, PHILIPS, SAMSUNG HITACHI и други. Ремонт на LCD телевизори с нарушена гама-корекция, цветовете са неестествени подобни на негатив (виж снимка 4), или изображението е с нисък контраст и много ярко “мъгливо“ (виж снимка 5).
VIPПрофесонален Ремонт на Бойлери. Посещение по домовете. Гаранция от 6мес. до 12 месеца. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Професонален Ремонт на Бойлери. Посещение по домовете. Гаранция от 6мес. до 12 месеца.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Ремонт, Монтаж, Демонтаж и Профилактика на всички видове ел. бойлери по домовете и офисите или на място в сервиза. ГАРАНЦИЯ за ТРУД и ЧАСТИ - от 6 месеца за ремонт и 12 месеца за монтаж. Посещение, Диагностика и Консултация по домовете в удобно за Вас време.
VIPЕлектроуслуги в гр. Бургас и региона | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Електроуслуги в гр. Бургас и региона
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Авангард Електрик ООД,  преди 2 дни
Авангард Електрик ООД е фирма с предмет на дейност изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове електроинсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестяване, СОТ. Предлаганите услуги са на територията на гр. Бургас и областта. За безплатен оглед и консултация се обадете на посочения телефон.
VIPел. инсталации, аварийни ремонти, смяна на ел. табла | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
ел. инсталации, аварийни ремонти, смяна на ел. табла
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
ел. инсталации, аварийни ремонти, смяна на ел. табла на апартаменти, къщи и търговски обекти, гарантирано качество, достъпни цени
VIPремонт на хладилници / фризери | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
ремонт на хладилници / фризери
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Румен,  преди 3 дни
Изгодно ремонтирам хладилници,хладилни витрини и фризери. Монтирам и поправям постмиксери и диспенсери. Битови и в заведения. Работя на място, и в почивните дни. Офертата важи само за клиенти от Пловдив и района. инж. Румен Рангелов
VIPмонтаж/демонтаж, ремонт и профилактика на климатици | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
монтаж/демонтаж, ремонт и профилактика на климатици
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
CLIMA-RAI OOD предоставя на своите клиенти професионално и качествено изпълнение на монтаж/демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на климатична техника, гаранционно и след-гаранционно обслужване. Също така CLIMA-RAI е официален представител на DAIKIN,MITSUBISHI и GREE. Разполага с широка гама от енергиен клас А+ до А+++ Фирмата предлага бързина от към реагиране, коректност, както и съобразителност. ГАРАНЦИЯ за извършената услуга. Обхваща периметър от св. Влас до Царево включително Средец, Айтос и Карнобат
VIPЕлектроуслуги по домовете | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Електроуслуги по домовете
гр. София, обл. София,  Подател: Александър Ненов,  преди 3 дни
ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете,ремонт и изграждане на електроинсталации,елекротабла и стълбищно осветление.Ниски цени-без почивен ден.Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп.Ремонт на домофонни и звънчеви инсталаций.Лабораторно измерване и издаване на протоколи до 1000V.
VIPРемонт на хладилници/фризери | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на хладилници/фризери
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Ремонт на хладилници и фризери по домовете, за Пловдив и областта, гаранция, доказано качество
VIPЕЛ. Техник ДЕНОНОЩНО, Коректност И Качество! | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
ЕЛ. Техник ДЕНОНОЩНО, Коректност И Качество!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Ел. техник -денонощно отстраняване на аварии. Изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации. Монтаж и ремонт на бойлери, фурни, ел табла, контакти, ключове, осветление и др. Ремонт на промишлени ел. машини и съоръжения.
VIPсервиз климатици Пловдив. монтаж, ремонт, профилактика и продажба на нови и употребявани климатици. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
сервиз климатици Пловдив. монтаж, ремонт, профилактика и продажба на нови и употребявани климатици.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
монтаж, демонтаж, преместване, зареждане, ремонт и профилактика на домашни климатици. НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ! http://www.klimatici.free.bg/
« Предишна | 1234567 ... 121314 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг