Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
421 обяви
ТОП оферта
Ремонт по домовете на хладилници фризери и климатици.гр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 15 минутиИзвършвам ремонт на хладилници, фризери, климатици профилактика монтаж демонтаж по домовете с гаранциял. При необходимост осигорен транспорт.
ТОП оферта
Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатицигр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 13 часаРемонт на всички марки и модели хладилници,no-frost, фризери, климатици, хладилни камери, витрини, ледогенератори, перални, сушилни, съдомиални, микровълнови и готварски фурни и други ел. уреди в удобно за Вас време. Посещавам и селата в региона. Осигурен специализиран транспорт
ТОП оферта
Електро инсталаций трафопостове инверторни мотори и машини печки бойлери пералнигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: ШОПОВ ЕЛЕКТРИК,  преди 18 часаШОПОВ ЕЛЕКТРИКИзграждане и ремонт на електро-инсталации /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.
ТОП оферта
Ремонт на хладилна, климатична техника и автоклиматицигр. Бургас, Бургас,  Подател: Янчо Станков,  преди 20 часаремонт и профилактика на хладилни витрини, камери и климатици демонтаж и монтаж на хладилно оборудване и климатици. изграждане на камери гаранционно и следгаранционно обслужване. поддръжка на хотели, заведения и супермаркети Разполагаме с собствен сервиз, извършващ всички видове ремонти на климатична техника. Гаранция за извършената от нас услуга -списък на част от нашите клиенти- - семеен комплекс Тара- гр. Равда - хотелски комплекс Каролина- Слънчев бряг -семеен хотел Досев- гр. Несебър - семеен хотел Даикин- Слънчев бряг - семеен хотел Петър и Павел- гр. Поморие - супермаркет Марина - Слънчев бряг - супермаркет Каролина - Слънчев бряг - ресторант Виста Маре- гр. Бургас - супермаркет ..
ТОП оферта
Ремонт на битова техника, ел. инсталациигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денМонтаж, поддръжка и ремонт на ел. домакински уреди - бойлери, перални, печки, радиатори, сушилни и др. Изграждане, подмяна и ремонт на ел. инсталации, ел. табла и оборудване.
ТОП оферта
Специализиран сервиз за перални - ремонт по домовете, гаранция до 1 годинагр. Бургас, Бургас,  преди 1 денСпециализиран сервиз за битова техника - перални, миялни, сушилни, печки и др. Kомпютърна диагностика И поправка по електрониката. Ремонт по домовете, резервни части. Гаранция от 3 до 12 месеца. www.remontperalni.com
ТОП оферта
Ремонт на хладилна техникагр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денРемонт на хладилници и фризери по домовете с гаранция.
ТОП оферта
Ремонт на хладилници и фризери по домовете.гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Димитров,  преди 1 денДимитровРемонт на хладилници, фризери и друга хладилна техника по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPел. инсталации, аварийни ремонти, смяна на ел. табла | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
ел. инсталации, аварийни ремонти, смяна на ел. табла
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 минути
ел. инсталации, аварийни ремонти, смяна на ел. табла, зареждане на ключове, контакти, осветителни тела, LED осветление в апартаменти и търговски обекти, гарантирано качество, достъпни цени
VIPРемонт на бойлери по домовете | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Ремонт на бойлери по домовете
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 53 минути
Професионален ремонт на всички марки електрически бойлери. Доставка до дома и офиса по желание на клиента. Демонтаж, монтаж, профилактика на уреда. Консултация за избор на нов бойлер. Посещения до дома и офиса всеки ден в седмицата. Гаранция - 12м.
VIPРемонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Велин,  преди 20 часа
Ремонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен ден. гр. Пловдив и околните села и квартали с гаранция за извършеният ремонт както следва.
VIPРемонт на телевизори по домовете, гаранция 4 месеца. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Ремонт на телевизори по домовете, гаранция 4 месеца.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Радостин Димитров,  преди 23 часа
Ремонт на всички видове телевизори по домовете, във време удобно за клиента с гаранция 4 месеца. Ремонт на LCD-LED телевизори с повредена подсветка (има звук няма картина, екрана е тъмен). Марки CROWN, GRNDIG, FINLUX, PROLUX, TELEFUNKEN, NEO, LG, TOSHIBA, PHILIPS, SAMSUNG HITACHI и други. Ремонт на LCD телевизори с нарушена гама-корекция, цветовете са неестествени подобни на негатив (виж снимка 4), или изображението е с нисък контраст и много ярко “мъгливо“ (виж снимка 5).
VIPРемонт на всички видове апарати за кръвно налягане | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на всички видове апарати за кръвно налягане
БАЙТМЕДИКАЛ ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: БАЙТМЕДИКАЛ ЕООД,  преди 1 ден
Ремонт на всички видове апарати за кръвно налягане, глюкомери, слухови апаерати, помпи за декубитални дюшецИ и др мед. техника. Намирам се на пещерско шосе 77 срещу аптечно управление на спирката.
VIPЕлектроуслуги в гр. Бургас и региона | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Електроуслуги в гр. Бургас и региона
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Авангард Електрик ООД,  преди 1 ден
Авангард Електрик ООД е фирма с предмет на дейност изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове електроинсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестяване, СОТ. Предлаганите услуги са на територията на гр. Бургас и областта. За безплатен оглед и консултация се обадете на посочения телефон.
VIPРемонт на стълбищно осветление, домофонни с-ми, електронно заключване. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Ремонт на стълбищно осветление, домофонни с-ми, електронно заключване.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
-Монтаж на нови и ремонт на стари домофонни с-ми -С-ми за контрол на достъпа /монтаж на контролери, за безконтактно отключване на врати на сгради, асансьори и др. посредством карта-чип (ключодържател) / 70лв./техника и монтаж/+2 лв. карта-чип/ключодържател/ на бройка с програмирането. Ремонт на стълбищно осветление: -Ремонт на неработещо стълбищно осветление /свети постоянно, въобще не свети и т.н./ -цена 20-50лв. -Ел. инсталации и ел. табла /ремонт, проектиране, изграждане и монтаж/ -Ремонт на битови и професионални електроуреди /бойлери, готварски печки, фритюрници, ска..
VIPРемонт на хладилници/фризери | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на хладилници/фризери
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Ремонт на хладилници и фризери по домовете, за Пловдив и областта, гаранция, доказано качество
VIPремонт на хладилници / фризери | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
ремонт на хладилници / фризери
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Румен,  преди 2 дни
Изгодно ремонтирам хладилници,хладилни витрини и фризери. Монтирам и поправям постмиксери и диспенсери. Битови и в заведения. Работя на място, и в почивните дни. Офертата важи само за клиенти от Пловдив и района. инж. Румен Рангелов
VIPПрофесионални електрически услуги! | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Професионални електрически услуги!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Всякакъв вид електрически услуги както и поддръжка на вашият дом, хотел, офис, заведение, басейн и др. -> Ремонт и поддръжка на басейни -> Ел. инсталации -> Отстраняване на аварии -> Ремонт на бойлери -> Работно време -> 24 часа / 7 дни в седмицата За повече информация и запитване, моля позвънете!
VIPмонтаж и ремонт на ел. инсталации, ремонт на домофонни уредби и др. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
монтаж и ремонт на ел. инсталации, ремонт на домофонни уредби и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
монтаж и ремонт на ел. инсталации, домакински уреди, ремонт на домофонни уредби, изгодни цени
VIPРемонт на домофони. Електронно заключване. Стълбищно осветление | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Ремонт на домофони. Електронно заключване. Стълбищно осветление
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
-Монтаж на нови и ремонт на стари домофонни с-ми -С-ми за контрол на достъпа /монтаж на контролери, за безконтактно отключване на врати на сгради, асансьори и др. посредством карта-чип (ключодържател) / 70лв./техника и монтаж/+2 лв. карта-чип/ключодържател/ на бройка с програмирането. Ремонт на стълбищно осветление: -Ремонт на неработещо стълбищно осветление /свети постоянно, въобще не свети и т.н./ -цена 20-50лв. -Ел. инсталации и ел. табла /ремонт, проектиране, изграждане и монтаж/ -Ремонт на битови и професионални електроуреди /бойлери, готварски печки, фритюрници, ска..
VIPЕлектроуслуги по домовете | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Електроуслуги по домовете
гр. София, обл. София,  Подател: Александър Ненов,  преди 2 дни
ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете,ремонт и изграждане на електроинсталации,елекротабла и стълбищно осветление.Ниски цени-без почивен ден.Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп.Ремонт на домофонни и звънчеви инсталаций.Лабораторно измерване и издаване на протоколи до 1000V.
VIPРемонт на фризери, хладилници с гаранция | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на фризери, хладилници с гаранция
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Iceman,  преди 3 дни
Ремонт на хладилна техника-хладилници , фризери , хладилни витрини и др. на място . Оригинални резервни части. Гаранция!
VIPсервиз климатици Пловдив. монтаж, ремонт, профилактика и продажба на нови и употребявани климатици. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
сервиз климатици Пловдив. монтаж, ремонт, профилактика и продажба на нови и употребявани климатици.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
монтаж, демонтаж, преместване, зареждане, ремонт и профилактика на домашни климатици. НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ! http://www.klimatici.free.bg/
VIPПрофесонален Ремонт на Бойлери. Посещение по домовете. Гаранция от 6мес. до 12 месеца. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Професонален Ремонт на Бойлери. Посещение по домовете. Гаранция от 6мес. до 12 месеца.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Ремонт, Монтаж, Демонтаж и Профилактика на всички видове ел. бойлери по домовете и офисите или на място в сервиза. ГАРАНЦИЯ за ТРУД и ЧАСТИ - от 6 месеца за ремонт и 12 месеца за монтаж. Посещение, Диагностика и Консултация по домовете в удобно за Вас време.
VIPПрофесионални електроуслуги. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Професионални електроуслуги.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Ремонт и изграждане на ел. инсталации, ел. табла - апартаментни и ГРТ, стълбищно осветление-обикновенно и с фотосензор за движение, осветителни тела, ел. контакти и ел. ключове, бойлерни ел. табла, подотчетни електромери, дефектно-токови защити и автоматични прекъсвачи, релета, таймери, контактори, автоматика и др. Ремонт на ПРОМИШЛЕНО ОБОРУДВАНЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ЕЛ. УРЕДИ; КИПиА оборудване; АВАРИЙНИ ЕЛЕКТРОРЕМОНТИ; Монтаж и свързване на ел. уреди и ел. съоръжения. Гаранция до 1 година.
VIPИзграждане и ремонт на ел. инсталации, мълниезащити | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Изграждане и ремонт на ел. инсталации, мълниезащити
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Бургас, изграждане и ремонт на ел. инсталации, мълниезащити
Ремонт на стълбищно осветление,домофонни с-ми,електронно заключване. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Ремонт на стълбищно осветление,домофонни с-ми,електронно заключване.
гр. София, обл. София,  преди 10 минути
-Монтаж на нови и ремонт на стари домофонни с-ми/всички видове/ -С-ми за контрол на достъпа /безконтактно отключване на врати на сгради , асансьори и др. посредством карта-чип (ключодържател) /-техника-70лв+2лв. на чип с програмирането при количество над 40бр./ -Ремонт на стълбищно осветление./свети постоянно , въобще не свети и т.н. , възможност за монтаж на допълнителен контактор при наличие на по-голям товар ./ -монтаж на сензорно стълбищно осветление/намалява разхода на електроенергия/задейства се при наличието на движение.30лв. на бр./над 5бр./ -Ел.инсталации и ел.табла ..
Електро услуги от Електротехник Пловдив ел ремонти по домове | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Електро услуги от Електротехник Пловдив ел ремонти по домове
Услуги Пловдив по домове
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Услуги Пловдив по домове,  преди 39 минути
Професионални Електроуслуги Пловдив. Ние сме екип от електротехници и винаги може да разчитате на нас за отстраняване на късо съединение, електро повреди, монтаж, ел ремонти на електрически табла, предпазители, осветителни тела, скрито осветление, ключове, контакти, вентилатори. Ремонт и монтаж на ел бойлери, перални, керамични котлони, фурни за вграждане, електрически уреди(бяла техника) и др. Откриване на електо аварии и отсраняване Монтиране на ел бойлери, миялни машини, перални, абсорбатори, домакински печки, керамияни котлони, вентилатори и др. Коректност и качество на достъпни цени! ..
Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери перални Пловдив по домовете | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери перални Пловдив по домовете
Услуги Пловдив по домове
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Услуги Пловдив по домове,  преди 39 минути
Сервиз е Специализиран за монтаж и ремонт на бойлери, перални, миялни машини, сушилни, ел. радиатори, керамични котлони и фурни за вграждане. Вече не е необходимо да разнасяте тежките уреди по сервизи. След подаване на заявката по телефона, техниците ни ще се свържат с вас да уговорят часа на посещението. В удобно време техниците ще ви посетят в гр. Пловдив или близките населени места. Коректност и качество на по-добри цени! AEG Ariston Bosch Beko Candy Elektrolux Gorenje Fagor Hotpoint Indesit LG Midea Neo Philips Samsung Simens Siltal Whirlpool Zanussi Zerowatt ..
Монтаж на Осветителни Тела | Бърз Монтаж | Гаранция | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Монтаж на Осветителни Тела | Бърз Монтаж | Гаранция
Боби Георгиев
гр. София, обл. София,  Подател: Боби Георгиев,  преди 51 минути
Квалифициран електротехник с над 30 години опит предлага монтаж на осветителни тела на територията на град София. Качествено и чисто, в удобно за вас време. Можете да ме намерите на посочения телефона всеки ден от 09:30 до 20:00 часа. Предглагам следните монтажи: -монтаж на лед осветление; -монтаж на лед ленти; -монтаж на лунички за баня; -лунички за външен монтаж; -монтаж на полилей; -монтаж на плафони; -монтаж на аплици; -монтаж на спотове; -монтаж скрито осветление; -монтаж на евакуационно осветление (EXIT); -монтаж на градинско осветление; -монтаж на скрито ос..
« Предишна | 1234567 ... 131415 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг