Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
435 обяви
ТОП оферта
Професионални електроуслуги в гр. Бургас и региона.гр. Бургас, Бургас,  Подател: Авангард Електрик ООД,  преди 5 минутиАвангард Електрик ООД е фирма с предмет на дейност изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове електроинсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестяване, СОТ. Предлаганите услуги са на територията на гр. Бургас и областта. За безплатен оглед и консултация се обадете на посочения телефон.
ТОП оферта
Без почивен ден Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици, микровълнови и готварски печкигр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 14 часаДиагностика и ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици, хладилни витрини, перални, сушилни, съдомиaлни, бойлери, микровълнови, конвенционални печки и други електрически уреди, абонаментна поддръжка на хладилни инсталации, монтаж, демонтаж и профилактика на климатици в удобно за Вас време, собствен транспорт
ТОП оферта
Ремонт по домовете на хладилници фризери и климатици.гр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 18 часаИзвършвам ремонт на хладилници, фризери, климатици профилактика монтаж демонтаж по домовете с гаранциял. При необходимост осигорен транспорт.
ТОП оферта
Ремонт на хладилници и фризери по домовете.гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Димитров,  преди 21 часаДимитровРемонт на хладилници, фризери и друга хладилна техника по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
ТОП оферта
Сервиз за Домакински и Битови електроуреди. Ремонт по домовете. Гаранция за ремонта.гр. Бургас, Бургас,  Подател: Емил Дучев,  преди 1 денРемонт и монтаж на Ел. бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни за вграждане, Ел. печки(готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Издаване на гаранционна карта за ремонта. Посещение, ремонт и монтаж по домовете. Сервиз: ж.к. ”Славейков”, бл.55, вх.4, партер. (на 160 м. от м-н ”Технополис”) Работно време: понеделник - п..
ТОП оферта
Специализиран сервиз за перални - ремонт по домовете, гаранция до 1 годинагр. Бургас, Бургас,  Подател: ЕТ Вили-Дани,  преди 1 денСпециализиран сервиз за битова техника - перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и др. Компютърна диагностика и поправка по електрониката. Посещение в дома с диагностика на повредата от 5 до 10лв. Резервни части за всички модели перални. Гаранция за ремонта от 3 до 12 месеца. Ул. Климент Охридски 71.
ТОП оферта
Ремонт на битова техника, ел. инсталациигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денМонтаж, поддръжка и ремонт на ел. домакински уреди - бойлери, перални, печки, радиатори, сушилни и др. Изграждане, подмяна и ремонт на ел. инсталации, ел. табла и оборудване.
ТОП оферта
Електро инсталаций трафопостове инверторни мотори и машини печки бойлери пералнигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: ШОПОВ ЕЛЕКТРИК,  преди 1 денШОПОВ ЕЛЕКТРИКИзграждане и ремонт на електро-инсталации /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПрофесонален Ремонт на Бойлери по домовете. Гаранция до 12 месеца. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Професонален Ремонт на Бойлери по домовете. Гаранция до 12 месеца.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 часа
Ремонт, монтаж, демонтаж и профилактика на всички видове и маpки ел. бойлери по домовете и офисите или на място в сервиза. Гаранция за ремонт и монтаж. Посещение по домовете в удобно за Вас време. СЕРВИЗ: жк”Славейков”, бл.55, вх4, партер
VIPРемонт на телевизори по домовете, гаранция 4 месеца. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Ремонт на телевизори по домовете, гаранция 4 месеца.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Радостин Димитров,  преди 3 часа
Ремонт на всички видове телевизори по домовете, във време удобно за клиента с гаранция 4 месеца. Ремонт на LCD-LED телевизори с повредена подсветка (има звук няма картина, екрана е тъмен). Марки CROWN, GRNDIG, FINLUX, PROLUX, TELEFUNKEN, NEO, LG, TOSHIBA, PHILIPS, SAMSUNG HITACHI, BEKO, SANG и други. Ремонт на LCD телевизори с нарушена гама-корекция, цветовете са неестествени подобни на негатив (виж снимка 4), или изображението е с нисък контраст и много ярко “мъгливо“ (виж снимка 5).
VIPРемонт и профилактика на бяла техника | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Варна
Ремонт и профилактика на бяла техника
гр. Варна, обл. Варна,  преди 5 часа
Ремонт и профилактика на бяла техника - перални, сушилни, съдомиялни, готварски печки и др. Бърз и качествен ремонт с гаранция. Ремонтите се извършват в удобно за клиента време.
VIPРемонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Велин,  преди 10 часа
Ремонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен ден. гр. Пловдив и околните села и квартали с гаранция за извършеният ремонт както следва.
VIPКачествени Електроуслуги | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Качествени Електроуслуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 часа
Ние сме екип от квалифицирани специалисти със солиден опит в изграждането и ремонта на електроинсталации, монтаж на осветление, електроуреди и оборудване. Отзоваваме се бързо и изпълняваме поръчки в най-кратки срокове. Ние разполагаме с нужното оборудване, за да извършим необходимите дейности, използваме материали с високо качество, за да постигнем очакваните резултати и работим отговорно и на разумни цени, за да бъдат клиентите ни максимално удовлетворени от нашата услуга! Работим с физически лица и фирми, като предлагаме възможност за издаване на фактури. За допълнителна информация..
VIPсервиз климатици Пловдив. монтаж, ремонт, профилактика и продажба на нови и употребявани климатици. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
сервиз климатици Пловдив. монтаж, ремонт, профилактика и продажба на нови и употребявани климатици.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 13 часа
монтаж, демонтаж, преместване, зареждане, ремонт и профилактика на домашни климатици. НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ! http://www.klimatici.free.bg/
VIPСервиз битова техника - перални, съдомиялни, печки, сушилни и др. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Сервиз битова техника - перални, съдомиялни, печки, сушилни и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Лайт Eлектроник,  преди 21 часа
Ремонт перални, съдомиялни, сушилни, бойлери, печки, аспиратори и друга битова техника без почивен ден.
VIPремонт на хладилници / фризери | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
ремонт на хладилници / фризери
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Румен,  преди 21 часа
Изгодно ремонтирам хладилници,хладилни витрини и фризери. Монтирам и поправям постмиксери и диспенсери. Битови и в заведения. Работя на място, и в почивните дни. Офертата важи само за клиенти от Пловдив и района. инж. Румен Рангелов
VIPбитови ел. услуги, ремонт и направа на ел. инсталации | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
битови ел. услуги, ремонт и направа на ел. инсталации
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 22 часа
VIPРемонт на хладилна, климатична техника и автоклиматици | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Ремонт на хладилна, климатична техника и автоклиматици
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Янчо Станков,  преди 1 ден
ремонт и профилактика на хладилни витрини, камери и климатици демонтаж и монтаж на хладилно оборудване и климатици. изграждане на камери гаранционно и следгаранционно обслужване. поддръжка на хотели, заведения и супермаркети Разполагаме с собствен сервиз, извършващ всички видове ремонти на климатична техника. Гаранция за извършената от нас услуга -списък на част от нашите клиенти- - семеен комплекс Тара- гр. Равда - хотелски комплекс Каролина- Слънчев бряг -семеен хотел Досев- гр. Несебър - семеен хотел Даикин- Слънчев бряг - семеен хотел Петър и Павел- гр. Поморие - супермаркет Марина - Сл..
VIPЕЛ. Техник ДЕНОНОЩНО, Коректност И Качество! | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
ЕЛ. Техник ДЕНОНОЩНО, Коректност И Качество!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Ел. техник -денонощно отстраняване на аварии. Изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации. Монтаж и ремонт на бойлери, фурни, ел табла, контакти, ключове, осветление и др. Ремонт на промишлени ел. машини и съоръжения.
VIPелектротехник - изграждане и ремонт на ел. инсталации | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Ямбол
електротехник - изграждане и ремонт на ел. инсталации
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
Проектиране и изграждане на нови електроинсталации, подмяна, ремонт и преработване на стари мрежи в апартаменти, къщи, жилищни кооперации и малки търговски обекти. Монтаж на ключове, контакти и осветителни тела, монтаж на разклонителни и конзолни кутии и свързване, изграждане и монтаж на табла, полагане и изтегляне на проводници, лампени и контактни излази под мазилка, зад гипсокартон или с антигронови скоби, изкопни дейности, монтаж на кабелни канали, полагане на кутии и гофрирани канали, монтаж на гръмоотводна и заземителна инсталация, присъединяване на монофазни и трифазни електроуреди към ..
VIPелектротехник - изграждане и ремонт на ел. инсталации | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Сливен
електротехник - изграждане и ремонт на ел. инсталации
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 1 ден
Проектиране и изграждане на нови електроинсталации, подмяна, ремонт и преработване на стари мрежи в апартаменти, къщи, жилищни кооперации и малки търговски обекти. Монтаж на ключове, контакти и осветителни тела, монтаж на разклонителни и конзолни кутии и свързване, изграждане и монтаж на табла, полагане и изтегляне на проводници, лампени и контактни излази под мазилка, зад гипсокартон или с антигронови скоби, изкопни дейности, монтаж на кабелни канали, полагане на кутии и гофрирани канали, монтаж на гръмоотводна и заземителна инсталация, присъединяване на монофазни и трифазни електроуреди към ..
VIPРемонт на домофони. Електронно заключване. Стълбищно осветление | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Ремонт на домофони. Електронно заключване. Стълбищно осветление
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
-Монтаж на нови и ремонт на стари домофонни с-ми -С-ми за контрол на достъпа /монтаж на контролери, за безконтактно отключване на врати на сгради, асансьори и др. посредством карта-чип (ключодържател) / 70лв./техника и монтаж/+2 лв. карта-чип/ключодържател/ на бройка с програмирането. Ремонт на стълбищно осветление: -Ремонт на неработещо стълбищно осветление /свети постоянно, въобще не свети и т.н./ -цена 20-50лв. -Ел. инсталации и ел. табла /ремонт, проектиране, изграждане и монтаж/ -Ремонт на битови и професионални електроуреди /бойлери, готварски печки, фритюрници, ска..
VIPРемонт на стълбищно осветление, домофонни с-ми, електронно заключване. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Ремонт на стълбищно осветление, домофонни с-ми, електронно заключване.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
-Монтаж на нови и ремонт на стари домофонни с-ми -С-ми за контрол на достъпа /монтаж на контролери, за безконтактно отключване на врати на сгради, асансьори и др. посредством карта-чип (ключодържател) / 70лв./техника и монтаж/+2 лв. карта-чип/ключодържател/ на бройка с програмирането. Ремонт на стълбищно осветление: -Ремонт на неработещо стълбищно осветление /свети постоянно, въобще не свети и т.н./ -цена 20-50лв. -Ел. инсталации и ел. табла /ремонт, проектиране, изграждане и монтаж/ -Ремонт на битови и професионални електроуреди /бойлери, готварски печки, фритюрници, ска..
VIPмонтаж и ремонт на ел. инсталации, ремонт на домофонни уредби и др. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
монтаж и ремонт на ел. инсталации, ремонт на домофонни уредби и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
монтаж и ремонт на ел. инсталации, домакински уреди, ремонт на домофонни уредби, изгодни цени
VIPелектро услуги | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Варна
електро услуги
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Ремонт, изграждане и поддръжка на кабели към вили, къщи и апартаменти...   Направа изкопи на кабелни трасета, полагане на кабели, подвързване или довършване на кабелни дейности...    Изграждане и подръжка на: ново и съществуващо Улично, парково и алейно осветление...   Откриване с лаборатория, на повредени кабели... Изкопаване и отстраняване на кабелни повреди към къщи, вили и апартаменти.    Всичко това, коректно, бързо и точно...
VIPЕлектроуслуги по домовете | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Електроуслуги по домовете
гр. София, обл. София,  Подател: Александър Ненов,  преди 2 дни
ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете,ремонт и изграждане на електроинсталации,елекротабла и стълбищно осветление.Ниски цени-без почивен ден.Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп.Ремонт на домофонни и звънчеви инсталаций.Лабораторно измерване и издаване на протоколи до 1000V.
VIPклиматици! сервиз, монтаж-демонтаж, и профилактика! | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
климатици! сервиз, монтаж-демонтаж, и профилактика!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Извършваме монтаж-демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на всички марки и модели климатици. Разчитаме на максимално бърза реакция в удобно за Вас време. Гаранция за извършената работа! СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА! До края на 2017г. на всяко зареждане с фреон, клиента ще заплати единствено количеството фреон което е нужно за зареждане на климатика. Без такса за посещение и труд!
VIPел. инсталации, аварийни ремонти, смяна на ел. табла | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
ел. инсталации, аварийни ремонти, смяна на ел. табла
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
ел. инсталации, аварийни ремонти, смяна на ел. табла, зареждане на ключове, контакти, осветителни тела, LED осветление в апартаменти и търговски обекти, гарантирано качество, достъпни цени
VIPЕл. ремонти, Ел. услуги, Ел. инсталации и табла, Електроуреди-гр. Русе. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Русе
Ел. ремонти, Ел. услуги, Ел. инсталации и табла, Електроуреди-гр. Русе.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 3 дни
Ел. инсталации и табла - проектира, изгражда, ремонтира; Електроуреди - ремонтира, монтира. Компетентно и експедитивно на атрактивни цени! Почиства и поема гаранция за извършената дейност!
VIPсервиз, монтаж, профилактика на климатици | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
сервиз, монтаж, профилактика на климатици
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Предлага сервиз, монтаж, профилактика на всички модели климатици
« Предишна | 1234567 ... 131415 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг