Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

503 обяви

Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ремонт на всички марки и модели хладилници,no-frost, фризери, климатици, хладилни камери, витрини, ледогенератори, перални, сушилни, съдомиални, микровълнови и готварски фурни и други ел. уреди в удобно за Вас време. Посещавам и селата в региона. Осигурен специализиран транспорт
Ремонт на хладилници, фризери, климатици профилактика монтаж демонтаж по домовете с гаранция. При необходимост осигорен транспорт.

Ремонт на хладилници и фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на хладилници и фризери по домовете с гаранция.

Електро услуги Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма ”Електро-Ом 2014” ЕООД Ви предлага: Изграждане на нови електрически инсталации. Ремонт на съществуващи електрически инсталации. Изграждане на нови осветителни инсталации-външни, вътрешни, промишлени. Доставка и монтаж на LED осветление. Ремонт на съществуващи осветителни инсталации. Изграждане на мълниезащитни и заземителни инсталации. Ремонт на съществуващи мълниезащитни и заземителни инсталации. Изработка на нови силови ел. табла Ремонт на съществуващи силови ел. табла. Изработка и монтаж на кабелни глави и муфи за ниско и средно напрежение. Откриване на повреди по..
Ремонт на хладилници, фризери и друга хладилна техника по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
Изграждане и ремонт на електро-инсталации /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.
Ремонт и монтаж на Ел. бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни за вграждане, Ел. печки(готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Издаване на гаранционна карта за ремонта. Посещение, ремонт и монтаж по домовете. Сервиз: ж.к...
Ремонт на всички видове телевизори по домовете, във време удобно за клиента с гаранция 4 месеца. Ремонт на LCD-LED телевизори с повредена подсветка (има звук няма картина, екрана е тъмен). Марки C..

електро услуги

гр. Варна, обл. Варна
Ремонт, изграждане и поддръжка на кабели към вили, къщи и апартаменти...   Направа изкопи на кабелни трасета, полагане на кабели, подвързване или довършване на кабелни дейности...    Изграждане и ..
Авангард Електрик ООД е фирма с предмет на дейност проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на битови и промишлени електроинсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестява..
монтаж и ремонт на ел. инсталации, домакински уреди, ремонт на домофонни уредби, изгодни цени
Специализиран Сервиз за ел. бойлери. Ремонт, монтаж, демонтаж и профилактика на всички видове и маpки ел. бойлери по домовете и офисите или на място в сервиза. Посещението и диагностиката са безплатни..
Зареждане с фреон, Профилактика, Отводняване, Демонтаж - Монтаж, Ремонт. Сервиз /но обслужване на всички марки и модели климатици в цяла Бургаска област. Бързо реагиране! Професионално изпълнение!!! Г..
Всякакъв вид електрически услуги както и поддръжка на вашият дом, хотел, офис, заведение, магазин, басейн и др. -> Ел. инсталации -> Подмяна на ел. табла -> Отстраняване на аварии ..
Всички видове електро услуги, без изключение, иэпълнени от реални електро инженери с 35 годишен опит, даващи доживотна гаранция эа качеството на услугите. НИСКИ НАРОДНИ ЦЕНИ!! + РЕМОНТ НА ВСЯКАК..

Ремонт на климатици, КЛИМАТ БГ.

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт, монтаж, профилактика, проектиране, работим с всички марки, и модели, климатици, чилърни системи. Продаваме консумативи, резервни части, спрей за почистване. Промоционални цени за лято 2018. Кл..

Ремонт на хладилници/фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на хладилници и фризери по домовете, за Пловдив и областта, гаранция, доказано качество
Ел. техник -денонощно отстраняване на аварии. Изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации. Монтаж и ремонт на бойлери, фурни, керамични плотове, ел табла, контакти, ключове, осветление и много др..
Извършваме монтаж-демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на всички марки и модели климатици. Ние сме екип с богат опит в сферата. Надеждни и точни. Гаранция за извършената услуга! Незабавн..
ремонт и профилактика на хладилни витрини, камери и климатици демонтаж и монтаж на хладилно оборудване и климатици. изграждане на камери гаранционно и следгаранционно обслужване. поддръжка на хотели, ..

ремонт на хладилници / фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изгодно ремонтирам хладилници,хладилни витрини и фризери. Монтирам и поправям постмиксери и диспенсери. Битови и в заведения. Работя на място, и в почивните дни. Офертата важи само за клиенти от Пловд..
Сервиз за ремонт и монтаж на перални машини: фурни и печки и други битови електроуреди предлага експресен и качествен монтаж и ремонт на перални машини: печки и фурни в гр. София и околните квартали и..

СЕРВИЗ на бяла техниkа

гр. Габрово, обл. Габрово
Експресен и качествен ремонт на перални, микровълнови фурни, хладилници и фризери, керамични плотове, готварски печки, уреди за вграждане и други битови ел. уреди. Монтаж на нови ел. уреди. Гаранция з..
Монтаж, демонтаж, преместване, зареждане, ремонт и профилактика на домашни климатици. НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ! Продажба на нови и употребявани климатици. www.democlima.com

Електроуслуги по домовете

гр. София, обл. София
ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете,ремонт и изграждане на електроинсталации,елекротабла и стълбищно осветление.Ниски цени-без почивен ден.Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп.Ремонт на домофонни и..
За Района на жк. Люлин! Професионално и Експертно изграждане както на нова ел инсталация, силова и слаботокова ремонт на стара ел инсталация и поддръжка. Вие имате проблеми в дома, офиса, заведение ил..
Ремонт на електроуреди по домовете - печки, перални, кафемашини, бойлери, хладилници. Профилактика и ремонт на климатици. Ремонт на професионални кафемашини, миксери, перални, на място. Цена за по..
Ремонт по домовете на телевизори, аудио-видео техника, компютри и преинсталиране, микровълнови печки, кафе машини, бойлери (без хладилници и климатици), пренавиване на трансформатори, маломощни мотори..

доставка и монтаж на климатици

гр. София, обл. София
Доставка, монтаж, демонтаж, ремонт и профилактика на климатична техника. Предлагаме климатици: Daikin, Gree, Mitsubishi heavy, Panasonic и др.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.