back to top

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

591 обяви
Електротехник електро услуги Пловдив top icon

Електротехник извършва електро ремонти във вашия апартамент, офис, къща, смяна на контакти, ключове, лампи, подмяна на табла и други. извършвам и изграждане на нови електро инсталации.

Ремонт на Перални, Съдомиялни, Печки, Бойлери, Сушилни top icon

Ремонт на адрес на Перални, Съдомиялни, Печки, Бойлери, Сушилни и други домакински уреди. Бързо изпълнение на ремонта и ниски цени. За Бургас и населени места в радиус 50 км от Бургас. Работим 7 дни в седмицата! We speak english.

Електротехник Бургас ДЕНОНОЩНО! Коректност и Качество! Ел техник / ел услуги top icon

Електротехник Бургас - денонощно отстраняване на аварии. Изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации. Монтаж и ремонт на бойлери, фурни, керамични плотове, ел. табла, контакти, ключове, осветление и много други. Ремонт на промишлени ел. машини и съоръжения. ГАРАНЦИЯ на вградените части и труд!

 рекламирай сам в favicon
Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици top icon

Ремонт на всички марки и модели хладилници, фризери, климатици, бойлери, микровълнови и конвенционални печки и други ел. уреди в удобно за Вас време.

Електротехник в Пловдив по домовете top icon

Електротехник с богат практически опит по домовете на разумни цени за електро ремонти, къси съединения, изграждане, подмяна и ремонт на електроинсталации в Пловдив и района. -- Подмяна на предпазители и ел табла -- Електро аварии -- Качествени услуги -- Достъпни цени

Електро техник - ел. инсталации и битови услуги в Област Велико Търново top icon

Електро техник - ел. инсталации и битови услуги в Област Велико Търново Изграждане на нови и поправка на стари ел. инсталации, монтиране на осветителни ключове, осветителни тела, изграждане на табла включително предпазители и стълбищни автомати, полагане на кабели, откриване на проблеми в електрически инсталации и съответно отстраняване. Гарантирано професионално отношение и услуга. Изгодни цени по договаряне според вида на услугата.

Ел. услуги, Ел. инсталации, Електротехник, Електро услуги top icon

Изграждане и ремонт на нови битови електроиснталации. Ремонт и подмяна на: - електрически табла и предпазители - контакти - ключове - осветителни тела - бойлери Монтаж на: - керамични плотове - готварски печки и друга домакинска техника.

Сервиз ЕДИ за Домакински електроуреди. Гаранция за ремонта. Домашни посещения. top icon

Сервиз ЕДИ извършва: Ремонт и Монтаж на Бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни, Ел. печки (готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Духалки, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Ремонт на промишлено оборудване; КИП и Автоматика; АВАРИЙНИ ЕЛЕКТРОРЕМОНТИ; ..

Електро услуги, бързо и качествено на нормални цениVIP обява

Ел. Услуги в гр. Пловдив и региона. Монтаж и ремонт на електро инсталации. Монтаж и профилактика на електро табла. Монтаж на ключове, контакти и осветителни тела. Монтаж на скрито осветление и..

ремонти дребни, електротехник, електро услуги, поддръжка, ВиКVIP обява

Тока Ви е спрял и имате проблем с електрическата част в къщи? - звъните на майстор, ровейки дълго по обявите и звъните наред? Майсторът вдига телефона след 4-тото прозвъняване и тежко заявява, че сега..

Електро услугиVIP обява

Електротехник с 28 годишен опит. Изграждане на нови електрически инсталации в жилища и промишлени обекти. Ремонт на съществуващи инсталации и електрически табла. Електро консултации при съмнения в еле..

Ремонт на битова техникаVIP обява

Ремонт на битова техника: готварскии, печки бойлери, ремонт и подмяна на ел. табла, Ел. Услуги с гаранция!

Аварийни ел. ремонти на бойлери, инсталации, осветление и др. ВарнаVIP обява

Вашият домашен ел. майстор. Ремонт или подмяна на Ел. табла, Инсталации, Бойлери, контакти, осветителни тела и др. Изграждане на нови ел. инсталаций. Проблеми в електрическата мрежа - разширяване, ..

Ел техник, ел услуги, ел инсталации в Стара Загора и регионаVIP обява

Пълно изграждане и пускане в експлоатация на ел инсталации в дома. Окабеляване за информационни системи - Smart Home, ТВ, Интернет, телефон, СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване, аудиосистеми. ..

Ремонт на телевизори, печки, бойлери и др. битова техника по домоветеVIP обява

Ремонт на телевизори, компютри, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, кафемашини, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на трансформатори, мотори, говорите..

Ел Услуги Варна | Опитен Електротехник | Ремонт на Перални, Печки, Бойлери и др. | Ниски Цени!VIP обява

Извършване на Ел. услуги от електротехник с дългогодишен опит за гр. Варна и региона! Предлагаме различни електро услуги на супер цени: • Отстраняване на Ел аварии • Монтаж на осветление • Рем..

ремонт на домакински уреди и други ел. услугиVIP обява

Ямбол, ремонт на домакински уреди, смяна на инсталации и други ел. услуги, по домовете, без електроника

Мълниезащита професионален монтаж ниски цени. Електролаборатория узаконяване АКТ 16VIP обява

facebook.com/pg/elektrolyks ЗАЩИТЕН ЛИ Е ВАШИЯТ ДОМ ОТ МЪЛНИЯ Професионално изграждане на мълниезащита. Лиценз № 70.00.201 За електромонтаж строителство и ремонт на гръмоотвод електрически уредби ..

Ремонт на перални, съдомиялни, печки, фурни, сушилни по домовете СофияVIP обява

Ремонт на перални, съдомиялни, сушилни, електрически печки, фурни, индукционни котлони, Сервиз “ДЖОТЕКС” е създадена от eксперти в сферата на електрониката и електротехниката. Неговата дейност се спец..

Електротехник ПловдивVIP обява

Ремонт и изграждане на нови Ел. инсталация, битови услуги. Нормални цени. Монтаж Бойлер 70 лв.

 рекламирай сам в favicon
Монтаж на бойлери Сливен. Ремонт бойлери Сливен. Майстор за ремонт и монтаж на бойлериVIP обява

Монтаж на бойлери Сливен. Сливен ремонт на бойлери. Монтаж на бойлер Сливен. Смяна на нагревател на бойлер Сливен. Ремонт на бойлер Сливен. Смяна на токова защита на бойлер Сливен Смяна на фланец и га..

ремонт, монтаж, климатициVIP обява

Сервиз за климатици, монтаж, демонтаж, профилактика на всички видове японски и китайски климатици, бързо и качествено. Без почивни дни!!!

Електротехник ремонт на бойлери. печки, аспиратори, ел. инсталации-ВарнаVIP обява

Ремонт на всички марки бойлери. Всякакви ел. услуги по домовете във град Варна и региона Опитен електротехник специалист извършва всякакви ел. услуги по домовете, заведения, вили, офиси и др. в гра..

Климатици, ремонт и профилактикаVIP обява

Ремонт, монтаж, демонтаж, профилактика, работим с всички марки, и модели, климатици, чилърни системи. Моделите ни са висок енергиен клас А+++ Високо качество на на ниски цени. резервни части, спрей за..

Климатици -монтаж, профилактика, диагностикаVIP обява

Монтаж/демонтаж на климатици, профилактика, диагностика, ремонт - цени и допълнителна информация в снимките.

Електротехник Пловдив -монтаж на битова техника, ключове, контактиVIP обява

Монтиране на миялни, перални, сушилни, бойлери, хладилници, печки и всякаква битова техника. Монтирам ключове, контакти, ел. табла, осветителни тела. Всичко необходимо за вашия дом.

Монтаж и демонтаж на бойлери. Ремонт.VIP обява

Монтаж и демонтаж на бойлери. Вертикални, хоризонтални, под и над мивка, проточни уреди за кухня и баня. Ремонт на всички изброени. Монтиране и ремонт на перални. Ремонтите се извършват от правоспособ..

Електроуслуги по домоветеVIP обява

ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете, ремонт и изграждане на електроинсталации, елекротабла и стълбищно осветление. Ниски цени-без почивен ден. Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп. Ремонт на домофо..

Ремонт на бойлериVIP обява

Техниците на бойлери от нашият сервиз могат да Ви посетят във всеки квартал на София. Сервизът ни обслужва само обемни електрически бойлери с вместимост 5л-500л: Елдом, Tesy, Дипломат, Св. Шишков,..

Професионални електроуслуги. Направа на електроинсталации по индивидуален проект.VIP обява

Основната ни дейност е: изграждане, ремонт и поддръжка на битови и промишлени електроинсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестяване, СОТ. Предлагаме електроуслуги с гара..