Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

492 обяви
Специализиран сервиз за битова техника - перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и др. Компютърна диагностика и поправка по електрониката. Посещение в дома с диагностика на повредата от 5 до 10лв. Резервни части за всички модели перални. Гаранция за ремонта от 3 до 12 месеца. Ул. Климент Охридски 71.
Изграждане и ремонт на електро-инсталации /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.
Изграждане и ремонт на електро-инсталаций /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.

Електро-услуги

гр. София, обл. София
ЕЛЕКТРО УСЛУГИ от сертифицирани специалисти на най конкурентни цени за София и околностите Електро услуги гр. СОФИЯ Ние сме отговорни професионалисти и предлагаме качествени ел услуги във всички райони на София(и околностите). Откриване и отстраняване на електро-повреди във битови, обществени и индустриални сгради(захранващи кабели, ел. табла или токови кръгове). Ремонт на стари ел. табла(подмяна на винтови предпазители с АП) и изработане на нови. Ремонт на стара електроинсталация и подмяна с нова, структорно окабеляване слаботокови инсталации. Ремонт на електоуреди и монтаж на нови. Монтаж ..
Монтаж, поддръжка и ремонт на ел. домакински уреди - бойлери, перални, печки, радиатори, сушилни и др. Изграждане, подмяна и ремонт на ел. инсталации, ел. табла и оборудване.
Ремонт на хладилници, фризери и друга хладилна техника по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
Извършвам ремонт на хладилници, фризери, климатици профилактика монтаж демонтаж по домовете с гаранция. При необходимост осигорен транспорт.
Ремонт и монтаж на Ел. бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни за вграждане, Ел. печки(готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Издаване на гаранционна карта за ремонта. Посещение, ремонт и монтаж по домовете. Сервиз: ж.к...
Монтаж, демонтаж, преместване, зареждане, ремонт и профилактика на домашни климатици. НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ! Продажба на нови и употребявани климатици. GREE,FUJITSU,DAIKIN,MITSUBISHI,PANASONIK. Изберете климатик и ни се обадете за да чуете нашата цена. Безплатен оглед при покупка.www.democlima.com GREE GWH12AAB-K6DNA4A BORA ECO ПРОМО ЦЕНА:900лв. с безплатен стандартен монтаж! Мощност охлаждане:3.2 kW Мощност отопление:3.4 kW Консумирана мощност охлаждане:0.997 kW Консумирана мощност отопление:0.941 kW Енергиен клас охлаждане: А++ Енергиен клас отопление: А+ Шумово ниво вътрешно тяло:2..

Ремонт на хладилници и фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на хладилници и фризери по домовете с гаранция.
Майстори - техници с много голям опит в ремонта на перални машини и фурни предлагат професионален сервиз и ремонт на перални машини: печки и фурни по домовете в гр. София. Качествен ремонт на перални,..

Сервиз и магазин за кафемашини

гр. София, обл. София
Ние сме фирма ”Кофи Уърлд” Основните ни функции са продажба, ремонт, рециклиране и поддръжка на кафемашини и кафемелачки. Работим с всякакви кафемашини, без вендинг. FACEBOOK.COM/THECOFFEEWOR..

Електротехник Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Откриване на аварии, отстраняване. Монтаж на ел. уреди и принадлежности. Изграждане на ел инсталации.

Ремонт на бойлери по домовете

гр. Бургас, обл. Бургас
Професионален ремонт на всички марки електрически бойлери - демонтаж, монтаж, профилактика, доставка в рамките на деня. Гаранция - 12м.

Ремонт на хладилници/фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на хладилници и фризери по домовете, за Пловдив и областта, гаранция, доказано качество
Извършваме монтаж-демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на всички марки и модели климатици. Ние сме екип с богат опит в сферата. Надеждни и точни. Гаранция за извършената услуга! Незабавн..
Зареждане с фреон, Профилактика, Отводняване, Демонтаж - Монтаж, Ремонт. Сервиз /но обслужване на всички марки и модели климатици в цяла Бургаска област. Бързо реагиране! Професионално изпълнение!!! Г..

Ел. ремонти и услуги в дома и офиса

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ел. ремонти и услуги в дома и офиса. Ремонт на: печки, бойлери, абсорбатори, осветление, стълбищно осветление, ел. табла, изработка на нови ел. инсталации и други. Ремонт на промишлени машини и
Специализиран Сервиз за бойлери. Ремонт, монтаж, демонтаж и профилактика на всички видове и маpки ел. бойлери по домовете и офисите или на място в сервиза. Посещението и диагностиката са безплатни при..
Ремонт на битови електроуреди: микровълнови фурни, готварски печки, прахосмукачки, миксери, тостери, бойлери, перални, хлебопекарни, блендери, кафе машини и др.; Електро услуги: монтаж на ключов..
Електро инженер с голям опит в ремонта на перални: печки и фурни предлага експресен ремонт на перални и фурни на своите клиенти в гр. София с гарантирано високо качество на ремонта на перални: печки и..
ремонт и профилактика на хладилни витрини, камери и климатици демонтаж и монтаж на хладилно оборудване и климатици. изграждане на камери гаранционно и следгаранционно обслужване. поддръжка на хотели, ..

СЕРВИЗ на бяла техниkа

гр. Габрово, обл. Габрово
Експресен и качествен ремонт на перални, микровълнови фурни, хладилници и фризери, керамични плотове, готварски печки, уреди за вграждане и други битови ел. уреди. Монтаж на нови ел. уреди. Гаранция з..

Електроуслуги по домовете

гр. София, обл. София
ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете,ремонт и изграждане на електроинсталации,елекротабла и стълбищно осветление.Ниски цени-без почивен ден.Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп.Ремонт на домофонни и..

ремонт на хладилници / фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изгодно ремонтирам хладилници,хладилни витрини и фризери. Монтирам и поправям постмиксери и диспенсери. Битови и в заведения. Работя на място, и в почивните дни. Офертата важи само за клиенти от Пловд..

електро услуги

гр. Варна, обл. Варна
Ремонт, изграждане и поддръжка на кабели към вили, къщи и апартаменти...   Направа изкопи на кабелни трасета, полагане на кабели, подвързване или довършване на кабелни дейности...    Изграждане и ..
Ремонт на всички видове телевизори по домовете, във време удобно за клиента с гаранция 4 месеца. Ремонт на LCD-LED телевизори с повредена подсветка (има звук няма картина, екрана е тъмен). Марки C..
Ремонт на всички видове марки и модели ПЕРАЛНИ, БОЙЛЕРИ, МИКРОВЪЛНОВИ, СЪДОМИЯЛНИ, ПЕЧКИ, СУШИЛНИ, аспиратори и друга битова техника. Изграждане и ремонт на ЕЛ. ИНСТАЛАЦИИ. Извършваме качествен ремонт..
Всякакъв вид електрически услуги както и поддръжка на вашият дом, хотел, офис, заведение, басейн и др. -> Ремонт и поддръжка на басейни -> Ел. инсталации -> Отстраняване на аварии ..
Специализиран ремонт на печки, плотове, перални, фурни, телевизори, аспиратори, микровълнови, диспозери с посещение на място. Инж. Станев, опитен сервизен инженер с дългогодишна успешна практика в..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.