1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Ремонт на битова техника, ел. инсталации
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

607 обяви
Сервиз ЕДИ за Домакински електроуреди. Гаранция за ремонта. top icon
Сервиз ЕДИ извършва: Ремонт и Монтаж на Бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни, Ел. печки (готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Духалки, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Ремонт на промишлено оборудване; КИП и Автоматика; АВАРИЙНИ ЕЛЕКТРОРЕМОНТИ; ..
Електротехник в Пловдив по домовете top icon
top icon

Електротехник в Пловдив по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Електротехник с богат практически опит по домовете на разумни цени за електро ремонти, къси съединения, изграждане, подмяна и ремонт на електроинсталации в Пловдив и района. -- Подмяна на предпазители и ел табла -- Електро аварии -- Качествени услуги -- Достъпни цени
Електро услуги, бързо и качествено на нормални цени top icon
Ел. Услуги в гр. Пловдив и региона. Монтаж и ремонт на електро инсталации. Монтаж и профилактика на електро табла. Монтаж на ключове, контакти и осветителни тела. Монтаж на скрито осветление и звездно небе. Ремонт на ел. уреди и климатци. Ремонт на бойлери.
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Електро услуги електротехник пловдив ремонт на бойлери top icon
Изграждане на нови или ремонт на съществуващи ел. инсталации за дома или офиса, вилата, магазина, заведение, във Пловдив и областта. Окабеляване на слаботокови инсталации; -Монтиране и смяна на осветителни тела, - Монтиране и смяна на ел. ключове, контакти, апартаментни табла; -Монтаж на аварийно захранване за инсталации; Ремонт бойлери, монтаж, др. -Монтаж луминесцентни енергоспестяващи осветителни тела; -Свързване на домакински уреди- бойлери, перални, съдомиялни, готварски печки; -Откриване и отстраняване ел. аварии и къси съединения; -Монтаж дефектнотокови защити, и др. Качество, коректнос..
Хладилен техник, ремонт на хладилна техника top icon
ХЛАД ЕООД - ремонт и профилактика на хладилни камери, хладилни инсталации и хладилни витрини. Проектиране, изграждане, монтаж/демонтаж и ремонт на средно и ниско температурни камери, камери за шоково замразяване и камери за размразяване, към хранителни магазини, хладилни бази за съхранения, плодохранилища, производствени цехове, ресторанти, хотели, транжорни заведенич за бързо хранене и други. Хладилни витрини: ремонт, продажба, доставка и монтаж. Доставка и монтаж на витрини със самостоятелен/вграден/ агрегат или изнесен-/външен/агрегат. Доставка и ремонт на професионални хладилни шкафо..
Специализиран сервиз за перални - ремонт по домовете, гаранция до 1 година top icon
Специализиран сервиз за битова техника в гр. Бургас и региона. Ремонт по домовете на перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и други. Техниците на сервиз ’’Вили-Дани’’ извършват професионална компютърна диагностика и поправка по електрониката. Резервни части за всички домакинските уреди. Гаранция за ремонта до 1 година. Адрес: гр. Бургас, Ул. Климент Охридски 71. Професионализмът и качеството са гарантирани!
Добър Електротехник във Варна и региона за Ел услуги и ремонти на ниски цени top icon
Добър Ел техник във Варна по домовете за изпълнението на електрически услуги на разумни цени. Част от изпълняваните ЕЛ услуги: • Израждане, Подмяна и Ремонт на Електро инсталации • Подмяна на съществуващи ел табла / апартаментни табла / • Подмяна и ремонт на бушони и предпазители • Монтаж и подмяна на осветление - баня, кухня, дневна, спалня и т.н. • Монтаж на ЛЕД / LED / ленти • Отстраняване на ЕЛ аварии и къси съединения При необходимост от доверен ЕЛ техник във Варна, Аксаково, Девня, Каменар, Кранево, Албена, Балчик, Св. Констатин и Елена, Златни пясъци и т.н. Просто се свъ..
Електро услуги top icon
top icon

Електро услуги

гр. София, обл. София
Предлагам демонтаж и монтаж на ел. табла, ключове, контакти, осветителни тела.
Ел услуги по домовете Бургас | Ел инсталации | ел ремонти | Ел техник цени без конкуренция top icon
Направа и подмяна на ел инсталации на апартаменти, вили, къщи и сгради. Подмяна на ключове, контакти и осветителни тела, подмяна на ел табла, бойлери, електрически уреди, ел услуги по домовете
Ел техник | Електротехник Бургас | електро услуги | ел инсталации | електро услуги | ел табла top icon
Направа, проектиране и подмяна на ел инсталации на апартаменти, вили, къщи и сгради. Подмяна на ключове, контакти и осветителни тела, смяна на ел табло, бойлери, електрически уреди, ел услуги по домовете
Коректен Електротехник по домовете в Бургас и региона за Ел услуги и ремонти top icon
Добър Ел техник в Бургас по домовете за изпълнението на електрически услуги на разумни цени. Част от изпълняваните ЕЛ услуги: • Израждане, Подмяна и Ремонт на Електро инсталации • Подмяна на съществуващи ел табла / апартаментни табла / • Подмяна и ремонт на бушони и предпазители • Монтаж и подмяна на осветление - баня, кухня, дневна, спалня и т.н. • Монтаж на ЛЕД / LED / ленти • Отстраняване на ЕЛ аварии и къси съединения При необходимост от доверен ЕЛ техник в Бургас, Поморие, Слънчев Бряг, Несебър, Влас, Созопол, Приморско, Китен, Царево, Ахтипол, Синеморец просто се свържете..
Ремонт на Перални, Съдомиялни, Печки, Бойлери, Сушилни
Ремонт на адрес на Перални, Съдомиялни, Печки, Бойлери, Сушилни и други домакински уреди. Бързо изпълнение на ремонта и ниски цени. За Бургас и населени места в радиус 50 км от Бургас. Работим 7 дни в..
Авариен ремонт бойлери, ел. инсталации Варна
Електротехник предлага, ремонт, поддръжка и поправка на всички видове електрически инсталации и електро табла. Ел услуги Варна, Ремонт бяла техника, Монтаж бяла техника, Посещение на място. Монтаж и р..
Ремонт на битова техника

Ремонт на битова техника

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на битова техника: на готварскии печки бойлери, ремонт подмяна на ел. Тъбла, Ел. Услуги с. Гаранция!
Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици

Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ремонт на всички марки и модели хладилници, фризери, климатици, бойлери, микровълнови и конвенционални печки и други ел. уреди в удобно за Вас време.
Климатици, ремонт и профилактика

Климатици, ремонт и профилактика

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт, монтаж, демонтаж, профилактика, работим с всички марки, и модели, климатици, чилърни системи. Моделите ни са висок енергиен клас А+++ Високо качество на на ниски цени. резервни части, спрей за..
Ремонт на хладилници и фризери по домовете.
Ремонт на хладилници и фризери по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
Ел. табла и ел. инсталации, Ел. ремонти, Ел. услуги, Електроуреди-гр. Русе.
Ел. инсталации и табла - проектира, изгражда, ремонтира; Електроуреди - ремонтира, монтира. Компетентно и експедитивно на атрактивни цени! Почиства и поема гаранция за извършената дейност!
Ремонт на нормални цени по домовете и заведения на хладилници фризери климатици камери витрини и др
Ремонт, профилактика, зареждане с фреон на нормални цени на хладилници, фризери, климатици, камери и витрини по домовете, заведения. Предварително уточняване за удобно за Вас време и проблемите, които..
Ел. техник

Ел. техник

гр. Сливен, обл. Сливен
Ремонт на ел. домакински уреди и битова техника като: готв. печки, микровълнови печки, аспиратори и др. Изграждане, ремонт и възстановяване на електроинсталации. Монтаж на разклонителни кутии, пол..
Маг Ванеса - Променя съдби - 0892361920
ВН Сервиз за ремонт на перални, бойлери, печки, съдомиялни в Бургас.
Сервиз за ремонт на перални, бойлери, съдомиялни, печки и котлони по домовете в Бургас. Разполагаме с резервни части и извършваме ремонта веднага! Работното ни време е от Понеделник до Неделя от 08:00..
климатици! сервиз, монтаж-демонтаж, и профилактика!
Извършваме монтаж-демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на всички марки и модели климатици. Ние сме екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата на климатичната техника. Ако iискате ..
Ремонт на перални, сушилни, хладилници, печки, микровълнови фурни и др. по домовете
Ремонт на хладилници, перални, микровълнови фурни, печки, плотове и др. Гаранционно и извънгаранционно обслужване на почти всички марки които са на пазара.
Ремонт хладилници фризери Пловдив

Ремонт хладилници фризери Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Хладилен техник за Пловдив и региона. Всичко за Вашият хладилник, фризер, витрина и климатик. Изграждане на хладилни камери. Качествени ремонти в бързи срокове. Гаранционни и извън гаранционни ремонти..
Ел. услуги - Електротехник - Варна - електроинсталации - ел. техник - ел. инсталации
Защото търсите нещо бързо, лесно и ефективно! Защото искате безплатен оглед! Защото Ви писна от некоректни майстори! Защото искате качествено свършена работа! Защото търсите ниски цени! Предлагаме про..
Четци за контрол на достъп Монтаж

Четци за контрол на достъп Монтаж

гр. Бургас, обл. Бургас
Монтаж на четци за контрол на достъп, ел. брави и автомати за плавно затваряне на врати. Кратки срокове. Гаранция 24 месеца.
Аварийни ел. ремонти на бойлери, инсталации, осветление и др. Варна
Вашият домашен ел. майстор. Ремонт или подмяна на Ел. табла, Инсталации, Бойлери, контакти, осветителни тела и др. Изграждане на нови ел. инсталаций. Проблеми в електрическата мрежа - разширяване, ..
Електротехник ремонт на бойлери. печки, аспиратори, ел. инсталации-Варна
Ремонт на всички марки бойлери. Всякакви ел. услуги по домовете във град Варна и региона Опитен електротехник специалист извършва всякакви ел. услуги по домовете, заведения, вили, офиси и др. в гра..
Ел техник / електро услуги ДЕНОНОЩНО! Коректност и Качество!
Електротехник Бургас - денонощно отстраняване на аварии. Изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации. Монтаж и ремонт на бойлери, фурни, керамични плотове, ел. табла, контакти, ключове, осветлени..
Продажба, монтаж и ремонт на климатици
Предлагаме всякакви услуги свързани с Вашият климатик: * Продажба на климатици / нови и втора употреба / MIDEA; FUJI ELECTRIC; DAIKIN; MITSUBISHI; FUJITSU; TOSHIBA; GREE; * Ремонт и поддръжка на ..
Въведи страница №