Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

501 обяви
Изграждане и ремонт на електро-инсталации /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.
Ремонт на хладилници, фризери и друга хладилна техника по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
Монтаж, демонтаж, преместване, зареждане, ремонт и профилактика на домашни климатици. НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ! Продажба на нови и употребявани климатици. GREE,FUJITSU,DAIKIN,MITSUBISHI,PANASONIK. Изберете климатик и ни се обадете за да чуете нашата цена. Безплатен оглед при покупка.www.democlima.com GREE GWH12AAB-K6DNA4A BORA ECO ПРОМО ЦЕНА:900лв. с безплатен стандартен монтаж! Мощност охлаждане:3.2 kW Мощност отопление:3.4 kW Консумирана мощност охлаждане:0.997 kW Консумирана мощност отопление:0.941 kW Енергиен клас охлаждане: А++ Енергиен клас отопление: А+ Шумово ниво вътрешно тяло:2..

Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ремонт на всички марки и модели хладилници,no-frost, фризери, климатици, хладилни камери, витрини, ледогенератори, перални, сушилни, съдомиални, микровълнови и готварски фурни и други ел. уреди в удобно за Вас време. Посещавам и селата в региона. Осигурен специализиран транспорт
Ремонт и монтаж на Ел. бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни за вграждане, Ел. печки(готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Издаване на гаранционна карта за ремонта. Посещение, ремонт и монтаж по домовете. Сервиз: ж.к...
Специализиран сервиз за битова техника в гр. Бургас и региона. Ремонт по домовете на перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и други. Техниците на сервиз ’’Вили-Дани’’ извършват професионална компютърна диагностика и поправка по електрониката. Резервни части за всички домакинските уреди. Гаранция за ремонта до 1 година. Адрес: гр. Бургас, Ул. Климент Охридски 71. Професионализмът и качеството са гарантирани!

ремонт на хладилници / фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изгодно ремонтирам хладилници,хладилни витрини и фризери. Монтирам и поправям постмиксери и диспенсери. Битови и в заведения. Работя на място, и в почивните дни. Офертата важи само за клиенти от Пловд..

Експресени електро услуги за Ст. Загора и региона

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Високо квалифициран електро техник извършва експресни и качествени ел. услуги - отстраняване на аварии - Ремонт на бойлери (диагностика, подмяна на терморегулатори, термозащити, ключове бойлерни таб..
Сервиз за ремонт и монтаж на перални машини: фурни и печки и други битови електроуреди предлага експресен и качествен монтаж и ремонт на перални машини: печки и фурни в гр. София и околните квартали и..
монтаж и ремонт на ел. инсталации, домакински уреди, ремонт на домофонни уредби, изгодни цени
ремонт и профилактика на хладилни витрини, камери и климатици демонтаж и монтаж на хладилно оборудване и климатици. изграждане на камери гаранционно и следгаранционно обслужване. поддръжка на хотели, ..

Електроуслуги по домовете

гр. София, обл. София
ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете,ремонт и изграждане на електроинсталации,елекротабла и стълбищно осветление.Ниски цени-без почивен ден.Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп.Ремонт на домофонни и..

Ремонт на бойлери по домовете

гр. Бургас, обл. Бургас
Професионален ремонт на всички марки електрически бойлери - демонтаж, монтаж, профилактика, доставка в рамките на деня. Гаранция - 12м.

Ремонт на битова техника

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт по домовете на перални, готварски печки, керамични плотове, микровълнови фурни, отоплителни уреди, подмяна и ремонт на ел. инсталации.
Ел. техник -денонощно отстраняване на аварии. Изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации. Монтаж и ремонт на бойлери, фурни, керамични плотове, ел табла, контакти, ключове, осветление и много др..
Специализиран Сервиз за ел. бойлери. Ремонт, монтаж, демонтаж и профилактика на всички видове и маpки ел. бойлери по домовете и офисите или на място в сервиза. Посещението и диагностиката са безплатни..
Фирма „Нова Електрик” ЕООД е специализирана в изграждането на нови и подмяна на стари силови електроинсталации. Предлагаме голям набор от услуги с които да изпълним Вашите идеи и желания. Държ..

Електротехник за Вашия Дом и Офис

гр. Сливен, обл. Сливен
Електротехник за дома и офиса. Ремонт на ел. табла и ел. инсталации, бойлери, микровълнови фурни, печки, хладилници, газови уреди. Откриване и отстраняване на електроповреди. Ремонт на всякакъв ..
Електротехник извършва ремонт и поддръжка на професионални ресторантско и барово оборудване. Експресен ремонт на всякакъв вид професионална техника, включително и газови уреди. - Кафемашини, - Х..

Ремонт на Хладилна Техника

гр. Сливен, обл. Сливен
Електротехник предлага услугите си на достъпни цени. Извършване на ремонтни дейности на всякакъв вид, марка и модел хладилна техника: - Хладилници - Фризери - Витрини - Хладилни камери - Ледог..

Ел. услуги (Стара Загора и региона)

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Квалифициран ел. техник извършва експресно следните услуги: - отстраняване на аварии - диагностика, ремонт и монтаж на бойлери - ремонт на готварски печки и котлони - монтаж на нови готварски печ..
Ремонт на ПЕРАЛНИ, БОЙЛЕРИ, ПЕЧКИ, МИКРОВЪЛНОВИ, сушилни, съдомиялни и др. битова техника - по домовете и в удобно за вас време. Разполагаме с богата сервизно-техническа база и добре обучени специалис..
Ремонт на всички видове телевизори по домовете, във време удобно за клиента с гаранция 4 месеца. Ремонт на LCD-LED телевизори с повредена подсветка (има звук няма картина, екрана е тъмен). Марки C..
Ремонт на всички видове марки и модели ПЕРАЛНИ, БОЙЛЕРИ, МИКРОВЪЛНОВИ, СЪДОМИЯЛНИ, ПЕЧКИ, СУШИЛНИ, аспиратори и друга битова техника. Изграждане и ремонт на ЕЛ. ИНСТАЛАЦИИ. Извършваме качествен ремонт..

Ремонт на хладилници/фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на хладилници и фризери по домовете, за Пловдив и областта, гаранция, доказано качество
Авангард Електрик ООД е фирма с предмет на дейност проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на битови и промишлени електроинсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестява..
Зареждане с фреон, Профилактика, Отводняване, Демонтаж - Монтаж, Ремонт. Сервиз /но обслужване на всички марки и модели климатици в цяла Бургаска област. Бързо реагиране! Професионално изпълнение!!! Г..

Ремонт на климатици, КЛИМАТ БГ.

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт, монтаж, профилактика, проектиране, работим с всички марки, и модели, климатици, чилърни системи. Продаваме консумативи, резервни части, спрей за почистване. Промоционални цени за лято 2018. Кл..
Елекро услуги, изграждане и ремонт на ел. инсталация, ремонт на ел. уреди! Нормални цени по договаряне!
Извършваме монтаж-демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на всички марки и модели климатици. Ние сме екип с богат опит в сферата. Надеждни и точни. Гаранция за извършената услуга! Незабавн..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.