Филтриране
Сортиране

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

516 обяви

Климатици, ремонт и профилактика

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт, монтаж, демонтаж, профилактика, работим с всички марки, и модели, климатици, чилърни системи. Моделите ни са висок енергиен клас А+++ Високо качество на на ниски цени. резервни части, спрей за почистване, универсални дистанционни. Климат БГ предлага КЛИМАТИЦИ 12-ка на цена от 750 лв. с безплатен монтаж и 3 години гаранция И 09-КА 680лв. Зареждане с фреон (R-22,R-410, R-422, R-407). Работим с алпинисти за височинните ремонти, качество на достъпни цени, бързо реагиране, при закупуване на нов климатик безплатен оглед и консултация, гаранционно и след гаранционно обслужване. При покупка на..
Ремонт на перални, съдомиялни, сушилни, електрически печки, фурни, индукционни котлони, Сервиз “ДЖОТЕКС” е създадена от eксперти в сферата на електрониката и електротехниката. Неговата дейност се специализира в поправка и инсталация на бяла техника. Сервизът предлага качество, компетентно обслужване, бързина, гаранция, достъпни цени. Ремонтът се извършва на място с изключение на случаите, при които е необходимо обслужване в сервиз. Транспортът се осигурява от нас. Гаранцията на извършен от нас ремонт и подменени резервни части е 1 година.

Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ремонт на всички марки и модели хладилници,no-frost, фризери, климатици, хладилни камери, витрини, ледогенератори, перални, сушилни, съдомиални, микровълнови и готварски фурни и други ел. уреди в удобно за Вас време. Посещавам и селата в региона. Осигурен специализиран транспорт
Монтаж, поддръжка и ремонт на ел. домакински уреди - бойлери, перални, печки, радиатори, сушилни и др. Изграждане, подмяна и ремонт на ел. инсталации, ел. табла и оборудване.
Изграждане и ремонт на електро-инсталации /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.
Ремонт и монтаж на Ел. бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни за вграждане, Ел. печки(готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Издаване на гаранционна карта за ремонта. Посещение, ремонт и монтаж по домовете. Сервиз: ж.к...
Ремонт на всички видове марки и модели ПЕРАЛНИ, БОЙЛЕРИ, МИКРОВЪЛНОВИ, СЪДОМИЯЛНИ, ПЕЧКИ, СУШИЛНИ, аспиратори и друга битова техника. Реагираме светкавично. В рамките на деня УРЕДЪТ ВИ ЩЕ БЪДЕ ОТРЕМОН..
Сервиз, ремонт и монтаж на перални машини: фурни и печки и други битови електроуреди предлага експресен и качествен монтаж и ремонт на перални машини: печки и фурни в гр. София и околните квартали и с..
Ремонт на ПЕРАЛНИ, БОЙЛЕРИ, ПЕЧКИ, МИКРОВЪЛНОВИ, сушилни, съдомиялни и др. битова техника - по домовете и в удобно за вас време. Разполагаме с богата сервизно-техническа база и добре обучени специалис..
Ремонт на хладилна техника по домовете във всички квартали на община Бургас - различни марки и модели хладилници, фризери, хладилни витрини, хладилни стаи и др. Без почивен ден. Всички ремонти са с га..
ремонт и профилактика на хладилни витрини, камери и климатици демонтаж и монтаж на хладилно оборудване и климатици. изграждане на камери гаранционно и следгаранционно обслужване. поддръжка на хотели, ..
Ние се занимаваме с ремонт на бяла техника: Печки, Перални, Съдомиални. Сушилни. Бойлери, Абсорбатори, и др. Сервизът ни предлага своите услуги повече от петнадесет години. Обадете ни се при нужда..
Ремонт на всички видове телевизори по домовете, във време удобно за клиента с гаранция 4 месеца. Ремонт на LCD-LED телевизори с повредена подсветка (има звук няма картина, екрана е тъмен). Марки C..
Специализиран Сервиз за ел. бойлери. Ремонт, монтаж, демонтаж и профилактика на всички видове и маpки ел. бойлери по домовете и офисите или на място в сервиза. Посещението и диагностиката са безплатни..
Авангард Електрик ООД е фирма с предмет на дейност проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на битови и промишлени електроинсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестява..

Ремонт и монтаж на бойлери, печки, осветителни тела

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
- ремонт на бойлери (смяна на нагреватели, терморегулатори, термозащити, ключове, кабели) - монтаж на нови бойлери - ремонт на готварски печки, котлони, скари - монтаж на фурни, котлони, аспиратори..
Пералната машина ви е повредена и Вие нямате представа какво да правите?!?! Електро техник с много голям стаж и опит в ремонта на бяла техника извършва ремонт демонтаж и монтаж на перални машини: ре..
Всички видове електро услуги, без изключение, иэпълнени от реални електро инженери с 25 годишен опит, даващи доживотна гаранция эа качеството на услугите. НИСКИ НАРОДНИ ЦЕНИ!! НИЕ РАБОТИМ ЕКСПРЕСН..
Сервиз за ремонт на перални, бойлери, съдомиялни, печки и котлони по домовете в Бургас и региона. Ние сме сервиз с дългогодишен опит в ремонта на домакинска техника. Разполагаме с резервни части и изв..
монтаж и ремонт на ел. инсталации, домакински уреди, ремонт на домофонни уредби, изгодни цени
Майстор - техник с много голям опит в ремонта на битови електро уреди предлага професионален сервиз на кухненски електроуреди по домовете. Качествен ремонт на перални, печки, фурни, керамични плотове ..

Електроуслуги по домовете

гр. София, обл. София
ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете,ремонт и изграждане на електроинсталации,елекротабла и стълбищно осветление.Ниски цени-без почивен ден.Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп.Ремонт на домофонни и..

Газ Сервиз

гр. София, обл. София
Сервиз на газови Печки Безплатно посещение до дома Специализиран ремонт на бяла, черна техника, газови Печки, газови Бойлери, газови Котлета Сервиз и ремонт на перални София Доставка, мо..

ремонт на хладилници / фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изгодно ремонтирам хладилници,хладилни витрини и фризери. Монтирам и поправям постмиксери и диспенсери. Битови и в заведения. Работя на място, и в почивните дни. Офертата важи само за клиенти от Пловд..

Ремотн на Хладилници и Климатици по Домовете

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ремонт на Хладилници, Фризери, Хладилни витрини, по домовете удобно време. Климатици-Ремонт, профилактика, Зареждане с Фреон. Монтаж и де монтж на климатици.
Ремонт на електроуреди по домовете - печки, перални, кафемашини, бойлери, хладилници. Профилактика и ремонт на климатици. Ремонт на професионални кафемашини, миксери, перални, на място. Цена за по..
Ремонт на перални, съдомиялни, сушилни, бойлери, печки, аспиратори и друга битова техника без почивен ден.
Професионален ремонт на всички марки електрически бойлери. Демонтаж, монтаж, профилактика, резервни части, доставка на нов в рамките на няколко часа. Гаранция.
Ремонт, Профилактика, Монтаж и Демонтаж на климатици. Бързо реагиране! Професионално изпълнение!!! ГАРАНЦИЯ!!! Безплатен оглед и консултация за монтаж. Сервиз /но обслужване на всички марки и модели к..
Ремонт на хладилници фризери и Хладилни Витрини Зареждане на Автоклиматици по домовете с гаранция ремонт на ледогенератори
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.