Филтриране
Сортиране

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

508 обяви
Електротехник предлага услугите си на достъпни цени. Изграждане на нови електроинсталации, ремонт на стари инсталации, подмяна на стълбищно осветление, монтаж на лед ленти. Зареждане на нови апартаменти с ключове, контакти, полюлей и много други. За повече информация на посочения телефон. Нашия екип извършва всички електро услуги от А до Я Гарантирано качество и коректност!!!

Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ремонт на всички марки и модели хладилници,no-frost, фризери, климатици, хладилни камери, витрини, ледогенератори, перални, сушилни, съдомиални, микровълнови и готварски фурни и други ел. уреди в удобно за Вас време. Посещавам и селата в региона. Осигурен специализиран транспорт
Ремонт на хладилници, фризери, климатици профилактика монтаж демонтаж по домовете с гаранция. При необходимост осигорен транспорт.
Ремонт на хладилници, фризери и друга хладилна техника по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
Монтаж, поддръжка и ремонт на ел. домакински уреди - бойлери, перални, печки, радиатори, сушилни и др. Изграждане, подмяна и ремонт на ел. инсталации, ел. табла и оборудване.
Ремонт и монтаж на Ел. бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни за вграждане, Ел. печки(готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Издаване на гаранционна карта за ремонта. Посещение, ремонт и монтаж по домовете. Сервиз: ж.к...
Специализиран Сервиз за ел. бойлери. Ремонт, монтаж, демонтаж и профилактика на всички видове и маpки ел. бойлери по домовете и офисите или на място в сервиза. Посещението и диагностиката са безплатни..

Ел. инсталации - Слави

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изграждане и ремонт на ел. инсталации, ел. монтаж на бойлери, керамични плотове, осветителни тела, ремонт на бойлери, стълбищни автомати, подмяна на табла, ключове, контакти.

Електро услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Поправка на стара, направа на нова електро инсталация. Смяна на табла, ключове, контакти, лампи и полилей. Подвързване на всички електро уреди в домакинството. Всичко свързано с електро инсталацията в..

Сервиз и продажба на конвектори Адакс / ADAX

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Предлагаме гаранционно и извън гаранционно сервизно обслужване на всички видове конвектори с марката ADAX. При нас можете да направите годишна профилактика само за 8 лева. Това включва: почистване, пр..

Продажба монтаж и сервиз на климатици Стара Загора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Загора Клима ЕООД Сайт: www.energoefektivendom.com Адрес: бул. Руски 1 Продажба За да повишим максимално качеството на услугите, ние Ви предлагаме оглед и професионална консултация. Ако се нуж..
Ремонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен ден. гр. Пловдив и околните села и квартали с гаранция за извършеният ремонт както следва.

Ремотн на Хладилници и Климатици по Домовете

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ремонт на Хладилници, Фризери, Хладилни витрини, по домовете удобно време. Климатици-Ремонт, профилактика, Зареждане с Фреон. Монтаж и де монтж на климатици.
ремонт и профилактика на хладилни витрини, камери и климатици демонтаж и монтаж на хладилно оборудване и климатици. изграждане на камери гаранционно и следгаранционно обслужване. поддръжка на хотели, ..

Ремонт на хладилници/фризери

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на хладилници и фризери по домовете, за Пловдив и областта, гаранция, доказано качество

Експресни ел. услуги (Стара Загора и региона)

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Квалифициран ел. техник извършва експресно следните услуги: - отстраняване на аварии - диагностика, ремонт и монтаж на бойлери - ремонт на готварски печки и котлони - монтаж на нови готварски печ..

Електро услуги Електроинсталации

гр. Бургас, обл. Бургас
Проектиране и направа на електрически инсталации. Подмяна на апартаментни табла, монтаж на ключове, контакти, осветителни тела,LED осветление, аварийни ремонти. Повече от 30 години опит!
Професионален ремонт на всички марки електрически бойлери. Демонтаж, монтаж, профилактика, резервни части, доставка на нов в рамките на няколко часа. Гаранция.
Ремонт на всички видове марки и модели ПЕРАЛНИ, БОЙЛЕРИ, МИКРОВЪЛНОВИ, СЪДОМИЯЛНИ, ПЕЧКИ, СУШИЛНИ, аспиратори и друга битова техника. Реагираме светкавично. В рамките на деня УРЕДЪТ ВИ ЩЕ БЪДЕ ОТРЕМОН..

ремонт, монтаж, климатици

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сервиз за климатици, монтаж, демонтаж, профилактика на всички видове японски и китайски климатици, бързо и качествено. Ремонт на всички видове електронни платки. Без почивни дни!!!
Ремонт на всички видове телевизори по домовете, във време удобно за клиента с гаранция 4 месеца. Ремонт на LCD-LED телевизори с повредена подсветка (има звук няма картина, екрана е тъмен). Марки C..
Монтаж - Демонтаж, Ремонт, Профилактика, Преместване. Бързо реагиране! Професионално изпълнение!!! ГАРАНЦИЯ!!! Безплатен оглед и консултация за монтаж. Сервиз /но обслужване на всички марки и модели к..

Електроуслуги по домовете

гр. София, обл. София
ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете,ремонт и изграждане на електроинсталации,елекротабла и стълбищно осветление.Ниски цени-без почивен ден.Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп.Ремонт на домофонни и..
Извършваме монтаж-демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на всички марки и модели климатици. Ние сме екип с богат опит в сферата и разполагаме със собствен сервиз. Надеждни и сигурни! Гара..
ЕЛ УСЛУГИ от А до Я Изграждане на Ел. инсталации Ремонт на Ел. инсталации Монтаж на Ел. табла Ремонт на Ел. табла Подмяна на цялостна Ел. инсталация Контакти и Ел. връзки Ключове за бойлери ..

Климатици, ремонт и профилактика

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт, монтаж, демонтаж, профилактика, работим с всички марки, и модели, климатици, чилърни системи. Моделите ни са висок енергиен клас А+++ Високо качество на на ниски цени. резервни части, спрей за..
Промишлени и битови електрически инсталации, пожароизвестителни инсталации, СОТ, изграждане, абонаментно сервизно обслужване, профилактика на трафопостове, консултации, професионални решения за ва..
Ремонт на хладилници, фризери, хл. витрини, профилактики. Ремонт на професионална техника. Коректност и гаранция на ремонтите!
Авангард Електрик ООД е фирма с предмет на дейност проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на битови и промишлени електроинсталации, системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестява..
Ремонт на ПЕРАЛНИ, БОЙЛЕРИ, ПЕЧКИ, МИКРОВЪЛНОВИ, сушилни, съдомиялни и др. битова техника - по домовете и в удобно за вас време. Разполагаме с богата сервизно-техническа база и добре обучени специалис..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.