1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Ремонт на битова техника, ел. инсталации

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

624 обяви
Климатици Царево, Климатици Приморско, Климатици Ахтопол. Продажба, монтаж, профилактика и ремонт на климатици. Монтажа на климатиците се извършва от професионални специалисти с дългогодишен стаж. Марките, които обслужваме са Panasonic, Тoshiba, Daikin, Мitsubishi electric, Мitsubishi heavy,Fujitsu-General,Gree,Panasonic, Сhigo, General,Treo,AUX, Arieli,Nippon

Електро услуги

гр. София, обл. София
Предлагам демонтаж и монтаж на ел. табла, ключове, контакти, осветителни тела.

Електротехник електро услуги Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Електротехник извършва електро ремонти във вашия апартамент, офис, къща, смяна на контакти, ключове, лампи, подмяна на табла и други. извършвам и изграждане на нови електро инсталации.
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Предлагаме професионален ремонт на домакински уреди на адрес в Бургас и 60км радиус в региона, ниски цени и гарантирано качество с гаранция за всеки ремонт. След направен оглед ние даваме крайна цена преди да извършим ремонта. Ако имате проблем с вашата пералня, бойлер, сушилня или печка не се чудете а звъннете. We speak english.
Сервиз за ремонт на перални, бойлери, съдомиялни, печки и котлони по домовете в Бургас. Разполагаме с резервни части и извършваме ремонта веднага! Работното ни време е от Понеделник до Неделя от 08:00 до 20:00 часа. Ние сме сервиз с дългогодишен опит в ремонта на домакинска техника. Ние ценим вашето време и се съобразяваме с вашите възможности. Цената за посещение и диагностика е 10 лв. След направен оглед ние даваме крайна цена преди да извършим ремонта.
Направа, проектиране и подмяна на ел инсталации на апартаменти, вили, къщи и сгради. Подмяна на ключове, контакти и осветителни тела, смяна на ел табло, бойлери, електрически уреди, ел услуги по домовете
Направа и подмяна на ел инсталации на апартаменти, вили, къщи и сгради. Подмяна на ключове, контакти и осветителни тела, подмяна на ел табла, бойлери, електрически уреди, ел услуги по домовете
Специализиран сервиз за домакински уреди в гр. Бургас и региона. ”Домакински рай” Ремонт по домовете на перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, извършват професионална диагностика и поправка по електрониката. Резервни части за всички домакинските уреди. Гаранция за ремонта. Работим от 08:00-20:00 Адрес: гр. Бургас, Ул. Шейново и Македония Специализированный сервис бытовой техники в Бургасе и области. ”Домакински рай” Ремонт дома стиральных, посудомоечных машин, сушилок, плит, водонагревателей, профессиональная диагностика и ремонт электроники. Запчасти для всей бытовой техники. Гаранти..

Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ремонт на всички марки и модели хладилници, фризери, климатици, бойлери, микровълнови и конвенционални печки и други ел. уреди в удобно за Вас време.
Електротехник Бургас - денонощно отстраняване на аварии. Изграждане, поддръжка и ремонт на ел. инсталации. Монтаж и ремонт на бойлери, фурни, керамични плотове, ел. табла, контакти, ключове, осветление и много други. Ремонт на промишлени ел. машини и съоръжения. ГАРАНЦИЯ на вградените части и труд!
Сервиз ЕДИ извършва: Ремонт и Монтаж на Бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни, Ел. печки (готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Духалки, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Ремонт на промишлено оборудване; КИП и Автоматика; АВАРИЙНИ ЕЛЕКТРОРЕМОНТИ; ..
Ремонт на адрес на Перални, Съдомиялни, Печки, Бойлери, Сушилни и други домакински уреди. Бързо изпълнение на ремонта и ниски цени. За Бургас и населени места в радиус 50 км от Бургас. Работим 7 дни в седмицата! We speak english.
Предлагаме подробна диагностика и качествени ремонти с гаранция за вашите домакински електроуреди. Ремонт и монтаж на перални, сушилни, готварски печки, бойлери и др. Ел. услуги.. За повече информация посетете ни на www.trapkovelectronics.com
Добър Ел техник във Варна по домовете за изпълнението на електрически услуги на разумни цени. Част от изпълняваните ЕЛ услуги: • Израждане, Подмяна и Ремонт на Електро инсталации • Подмяна на съществуващи ел табла / апартаментни табла / • Подмяна и ремонт на бушони и предпазители • Монтаж и подмяна на осветление - баня, кухня, дневна, спалня и т.н. • Монтаж на ЛЕД / LED / ленти • Отстраняване на ЕЛ аварии и къси съединения При необходимост от доверен ЕЛ техник във Варна, Аксаково, Девня, Каменар, Кранево, Албена, Балчик, Св. Констатин и Елена, Златни пясъци и т.н. Просто се свъ..
Специализиран сервиз за битова техника в гр. Бургас и региона. Ремонт по домовете на перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и други. Техниците на сервиз ’’Вили-Дани’’ извършват професионална компютърна диагностика и поправка по електрониката. Резервни части за всички домакинските уреди. Гаранция за ремонта до 1 година. Адрес: гр. Бургас, Ул. Климент Охридски 71. Професионализмът и качеството са гарантирани!

Професионални електро услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагаме изграждане, проектиране и подмяна на битови и промишлени инсталации. Ремонт на авто динама и стартери. Отстраняване на аварии и къси съединения. Подмяна на контакти, ключове, изграждане на ..

Ел ремонти на адрес Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ел ремонти на адрес гр Варна бойлери, готварски печки, мини фурни, перални, съдомиялни, ел табла, контакти, осветление и други

Ел ремонти на адрес гр Варна

гр. Варна, обл. Варна
Ел ремонти на адрес гр Варна бойлери, готварски печки, мини фурни, перални, съдомиялни, ел табла, контакти, осветление и други, за неща които не са описани, моля звъннете на посочения телефон за запи..
Сезонно намаление за изграждане мълниезащита... Професионално изграждане и узаконяване на гръмоотвод мълниезащита. Лиценз № 70.00.201 За електро монтаж строителство и ремонт на електрически уредби г..
Сервиз за битова техника. Ремонт на перални, съдомиялни, сушилни, бойлери, печки, електрически плотове за вграждане, аспиратори
 рекламирай сам в
Монтаж и демонтаж на бойлери. Вертикални, хоризонтални, под и над мивка, проточни уреди за кухня и баня. Ремонт на всички изброени. Монтиране и ремонт на перални. Ремонтите се извършват от правоспособ..
Извършваме монтаж-демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на всички марки и модели климатици. Ние сме екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата на климатичната техника. Ако iискате ..

Ремонт на битова техника

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ремонт на битова техника: на готварскии печки бойлери, ремонт подмяна на ел. Тъбла, Ел. Услуги с. Гаранция!
Защо трябва да се подменят Ел табла? Ел таблото е основен елемент на всяка вътрешна електрическа инсталация. Чрез него се осъществява управление и разпределяне на електрическата енергия в съответната ..
Ремонт на хладилници, перални, микровълнови фурни, печки, плотове и др. Гаранционно и извънгаранционно обслужване на почти всички марки които са на пазара.

ремонт хладилна техника

гр. Габрово, обл. Габрово
Ремонт на хладилници, фризери и хладилна техника от всякакъв тип! Ние предлагаме бърз и качествен ремонт на вашия уред в дома, в удобно за вас време след предварителна уговорка! Разполагаме с безп..

ЕлВанко - Електротехник/ Ел. техник

гр. Бургас, обл. Бургас
Стандартни електро услуги по домовете от дипломиран ел. техник! Подмяна на ключове, контакти и осветителни тела, автоматични предпазители (бушони), Дефектнотокови защити, електрически уреди! Прозвън..

Ремонт на бойлери (Велико Търново и региона)

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
- диагностика и ремонт на обемни бойлери от 5 до 120 литра (смяна на терморегулатори, термозащити, нагреватели, уплътнения, анодни защити, кабели, ключове, тръба топла вода, възвратни клапани, меки вр..
Монтаж / Демонтаж, Ремонт и Профилактика на нови и употребявани климатици, Зареждане с Фреон, Обслужване в Сервиз, Диагностика, Тестване и Замерване. Услугите се отнасят за всички видове марки и модел..

Ел. техник

гр. Сливен, обл. Сливен
Ремонт на ел. домакински уреди и битова техника като: готв. печки, микровълнови печки, аспиратори и др. Изграждане, ремонт и възстановяване на електроинсталации. Монтаж на разклонителни кутии, пол..
Въведи страница №