back to top

Нощувки Вила под наем, Къща за гости, Източни Родопи

18 обяви
Обзаведено бунгало под наем

Обзаведено бунгало под наем

google maps icon Възрожденци, Кърджали
Цена без дати на настаняване: 50 лв. Вила под наем, Къща за гости Кърджали Родопи, Източни Родопи, На планина 2 места

Бунгалото се намира в гр. Кърджали, Вилна зона ”Сердика”, в непосредствена близост до града и същевременно на тихо и спокойно място, предлагащо панорамна гледка към града. Разполага с едно двойно ле..

Къща за гости ”Вилата” - гр. Кърджали
Цена без дати на настаняване: 110 лв. Вила под наем, Къща за гости Кърджали Родопи, Източни Родопи, На планина 6 места

Къща за гости ”Вилата” се намира в гр. Кърджали, Вилна зона ”Сердика”, в непосредствена близост до града и същевременно на тихо и спокойно място. Общата площ на къщата е 120 м2. Разполага с две един..

”Славейковата къща” с. Еленка - Къща за гости с басейн, спортна площадка, детски кът, барбекю и др.
Цена без дати на настаняване: 600 лв. Вила под наем, Къща за гости Еленка Родопи, Източни Родопи, На планина 26 места с Басейн, с Детски кът

Къща за гости в Родопите с невероятна гледка и спокойствие. Разполагаме също с басейн, тенис корт, барбекю, летен бар, механа, детски кът и др. По ваши заявки печеме чевермета, агне на пещ и др., осиг..

 рекламирай сам в favicon
Къща за гости Алипиев

Къща за гости Алипиев

google maps icon Малко градище, област Хасково
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Малко градище Родопи, Източни Родопи 9 места с Басейн

Искате да сте близо до природата? Търсите спокойствие или просто едно приятно изживяване?! Ние сме тук за Вас! Къща за гости Алипиев е на Ваше разположение. Чист въздух, барбекю, разходка сред б..

Къща за гости Ефрем

Къща за гости Ефрем

google maps icon Ефрем, област Хасково
Цена без дати на настаняване: 120 лв. Вила под наем, Къща за гости Ефрем Родопи, Източни Родопи 15 места с Басейн

Kъщата за гости се намира в Село Ефрем, община Маджарово, област Хасково, Южен централен регион. Отстои на 8 километра от Ивайловградският язовир в област Хасково. Настаняване: Вилата има 2 стаи с п..

Къща за гости Орлово

Къща за гости Орлово

google maps icon Орлово, област Хасково
Цена без дати на настаняване: 160 лв. Вила под наем, Къща за гости Орлово Родопи, Източни Родопи 11 места

Орлово е село в Южна България. То е разположено на 12 км. югоизточно от гр. Хасково. Къща за гости- капацитет мин.8, макс. - 11 (възможност на бебешко легло при заявка) Къща за гости Орлово е на дв..

Къща за гости Тепавицата

Къща за гости Тепавицата

google maps icon Рабово, област Хасково
Цена без дати на настаняване: 20 лв. Вила под наем, Къща за гости Рабово Родопи, Източни Родопи, На планина 3 места

Къща за гости ”Тепавицата” се намира в Източни Родопи, на 2 км. под стената на яз. Студен кладенец, на брега на река Арда в с. Рабово, общ. Стамболово, обл. Хасково. Къщата е на 2 етажа, има 6 стаи ..

Къща за гости Данговата къща

Къща за гости Данговата къща

google maps icon Горно поле, област Хасково
Цена без дати на настаняване: 180 лв. Вила под наем, Къща за гости Горно поле Родопи, Източни Родопи, На планина 14 места

Данговата къща за гости се намира в живописните Източни Родопи - с. Горно Поле, общ. Маджарово. Къщата е на 2 етажа, разположена в малкото, но много красиво родопско селце Горно поле, от което се от..

Къща за гости Калайджиевата къща

Къща за гости Калайджиевата къща

google maps icon Мезек, област Хасково
Цена без дати на настаняване: 400 лв. Вила под наем, Къща за гости Мезек Родопи, Източни Родопи 15 места с Басейн

Калайджиевата къща е перфектното място да избягате от градската суматоха и сивия делник. Къщата за гости предлага всички условия за почивка през всички сезони от годината. Калайджиевата къща се на..

Къща под наем Къщата на Живка

Къща под наем Къщата на Живка

google maps icon Главатарци, област Кърджали
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Главатарци Родопи, Източни Родопи, На планина 8 места

Къщата на Живка се намира в с. Главатарци, общ. Кърджали. Разположенa e на тихо и спокойно място в края на селото, със страхотна гледка към язовир Кърджали. Традиционна българска къща в ”родопски” с..

Къща за гости Стоянова къща

Къща за гости Стоянова къща

google maps icon Старо място, област Кърджали
Цена без дати на настаняване: 350 лв. Вила под наем, Къща за гости Старо място Родопи, Източни Родопи, На планина 15 места с Басейн

Къща за гости ”Стоянова къща” предлага отлични условия за една незабравима почивка, уикенд, среща с приятели или семейно тържество на тихо и спокойно място в живописната местност на село Главатарци ра..

Къща за гости Старо Място

Къща за гости Старо Място

google maps icon Старо място, област Кърджали
Цена без дати на настаняване: 180 лв. Вила под наем, Къща за гости Старо място Родопи, Източни Родопи, На планина 6 места

Планинско спокойствие, уют и отдих. Това ще намерите в къща ”Старо Място”, сгушена в горите около язовир Кърджали, на 2 км. от село Пеньово през живописен горски път. Достигането до къщата изисква пре..

Вила Тони

Вила Тони

google maps icon Кърджали
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Кърджали Родопи, Източни Родопи, На планина 15 места с Джакузи

Вила Тони, Кърджали разполага с леглова база от 15 места. Ценови диапазон: 20 лв. на легло при наемане на цяло помещение - 300 лв. Местоположение - в района на бунгалата след с. Енчец, на 200 м от..

Къща за гости Кирково

Къща за гости Кирково

google maps icon Кирково, област Кърджали
Цена без дати на настаняване: 60 лв. Вила под наем, Къща за гости Кирково Родопи, Източни Родопи, На планина 3 места с Джакузи

Kъща за гости в центъра на Кирково, на 50 км от плажа в Гърция. Под наем се отдава самостоятелен етаж от къщата, който разполага с 2 спални, хол с голям и модерен плазмен телевизор, малка кухня и ..

Къща за гости При Алекс

Къща за гости При Алекс

google maps icon Гълъбово, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 100 лв. Вила под наем, Къща за гости Гълъбово Родопи, Източни Родопи, На планина 9 места

Къщата се намира в село Гълабово, община Баните, област Смолян. Подходяща за семейни събирания, коледни, новогодишни и студентски празници, рожденни и имени дни и други събития! Има 4 спални с три..

Къща за гости Караджовата къща

Къща за гости Караджовата къща

google maps icon Пресока, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 270 лв. Вила под наем, Къща за гости Пресока Родопи, Източни Родопи, На планина 14 места

Караджовата къща се намира на връх Света Неделя на 8 км. от центъра на Златоград посока Неделино. Къщата разполага с две двойни стаи, две тройни стаи и един фамилен суит, като капацитета е 14 човека. ..

Вила под наем Еди

Вила под наем Еди

google maps icon Златоград, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 400 лв. Вила под наем, Къща за гости Златоград Родопи, Източни Родопи, На планина 25 места

Вила ЕДИ е райско кътче, където човек може да се откъсне от натовареното ежедневие и да се отдаде на заслужен релакс. Вилата е разположена на 100м от язовир Златоград и е подходящо място за риболов,..

Къща за гости Младенова Къща

Къща за гости Младенова Къща

google maps icon Златоград, област Смолян
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Златоград Родопи, Източни Родопи, На планина 19 места

Къща Младенова къща, Златоград разполага с леглова база от 19 места. „Младенова къща” - спокойствие, отмора, природа, чистота и уют... НОВО! Организирани еднодневни екскурзии до съседна Гърция (..