1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Строителни услуги
  6. »
  7. обл.София
back to top
filter icon Филтри 1
sort icon Сортирай по
Област
обл.София
× loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Строителни услуги : обл.София

978 обяви
Цялостни Строително-Ремонтни Дейности на Вашия Апартамент top icon
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: Всички видове строително-ремонтни работи, гипсокартон, шпакловка, боядисване, лепене на фаянс, теракот и д. р., кърти, чисти и извозва. ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ: Безкомпромисно качество на всички строително-ремотни работи в срок до 30 работни дни за цялостен ремонт на апартамент, без значение от квадратурата.
Ремонт на покриви Пренареждане на керемиди Хидроизолация Изгодни Цени top icon
Строителство и ремонт от Фирма Алекс Билд 88 ЕООД Ремонт на покриви качество отличен екип от майстори и достъпни приемливи цени Възползвайте се!!! ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ЗА ВАШИЯ РЕМОНТ НА ПОКРИВА? НИЕ ГАРАНТИРАМЕ АБСОЛЮТНА КОРЕКТНОСТ! ПРЕДЛАГАМЕ ЦЕНИ, КОНКУРЕНТНИ И СЪОБРАЗЕНИ С ФИНАНСОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА КЛИЕНТА. ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ 100% КАЧЕСТВЕН РЕМОНТ ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ. Алекс Строй Покриви - предлага пълната гама от услуги за частични и основни ремонти на покриви, проектирането и изграждането на нови покривни конструкции тенекеджийски услуги и много други. НАШИТЕ УСЛУГИ СА... 1. Ремонт ..
Ремонт на Покриви/Нов покрив ТондахМакедо 105лв/м2 top icon
Ремонт на покриви в цялата страна: ✅Нов покрив 105лв/м2 Промоция ✅Ремонт и изграждане на нов покрив ✅Ремонт на покрив с хидроизолации ✅Пренареждане с стари керемиди ✅Безшевни улуци, Поцинковани улуци ✅Ремонт и направа на навеси и беседки ✅Ремонт на жилищни блокове ✅Ламаринени покриви ✅Ремонт на фасади(саниране) ✅Ремонт на апартаменти/боя, гипсокартон, ВиК ✅Ремонти от А до Я Ремонт на покриви София Ремонт на покриви Ботевград Ремонт на покриви Перник Ремонт на покриви Дупница Ремонт на покриви Благоевград Ремонт на покрив Сандански Ремонт на покриви Петрич Ремонт на покрив..
Строителна Фирма за Ремонт на покриви работим във цяла България
Професионално извършване на бояджийски услуги! top icon
Боядисване и шпакловане на всякакъв вид помещения! Качествена и прецизна работа! Боядисване с латекс едноцветно - 3лв/м2 Боядисване с латекс двуцветно - 4лв/м2 Грундиране - 2лв/м2 Шпакловка две ръце - 6лв/м2 Шлайфане - 2лв/м2 За допълнителни корекции по-договаряне!
Ремонт на покриви изграждане на дървени навеси хидроизолация навеси на тераси и козирки top icon
Допълнителна информация Изграждане на дървени навеси, беседки, барбекюта и гаражи, като целият дървен материал се шлайфа и импенгрира. Гаранция, договор и спазване на срокове за изпълнение. Подготвяне на скатния покрив за предстоящия зимен сезон С настъпването на пролетния сезон и повишаващите се температури, снегът започва да се топи и покривите прокапват. Повечето хора се стараят домът им да изглежда добре, но за да може един красив дом да просъществува, той трябва да има заслон, който да го пази. Затова нуждата от ремонт на покриви е толкова неотложна. Трябва също така да се знае,..
Строителство, Ремонтни дейности top icon
Ние от ” Българиястрой - инженеринг ООД ” вече 17 години се стремим да изградим вашият проект. Това да сме отговорни и взискателни към вашите изисквания. Консултация, Проектиране, Инженеринг, Изграждане Екипът е създаден от специалисти във всяка насока за да улесним всеки клиент.. Нашите услуги: - Груб строеж - Зидария - Мазилки, Замаски - Топлоизолация - Хидроизолация - Ремонт на покриви и Изграждане - Гипс картон - Шпакловки, Боя - Фаянс, гранитогрес и декоративни системи Ние държим на качеството за това даваме гаранционни условия!! Инж. Ради Монев
Ремонт на покриви - частични, цялостно. изграждане на нови покриви vip icon top icon
ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ: 1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нов покрив. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Премахване на съществуваща хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на хоризонтални и вертикални улуци. 8. Отстраняване на течове-100% гаранция. 9. Смяна на капандури. 10. Обшиване на бордове с ламарина 11. Обшиване на комини с ламарина. 12. Тенекиджииски услуги. 13. Дървени покривни конструкции. 14. Усвояване на тераси. 15. Ремонт на покриви с керемиди. 16. Разкриване на ..
Фирма извършва строителни ремонти в цялата страна vip icon top icon
София и цялата страна, фирма извършва ремонт на покриви, PVC и хидроизолация, дървени и метални конструкции, строителни ремонти, тенекеджийски услуги, монтаж на термопанели и др. Разгледайте нашия сайт - ivanstroi91.alle.bg
Ремонт на покриви, беседки, нависи безшевни улуци Пазарджик, Банкя, Елин Пелин, София, Раковски top icon
НАШИТЕ УСЛУГИ - Ремонт на покриви - Цялостно изграждане на нов покрив - Поставяне на битумни керемиди - Пренареждане на керемиди - Хидрозолация на покриви - Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци - Смяна на капандура - Обшиване на комин с ламарина - Тенекеджийски услуги - Дървени покривни конструкции - Усвояване на тераси - Ремонт на покриви с керемиди - Надстройка на таванска стая - Вътрешни, довършителни ремонти -- Изграждане на беседки - Направа на навеси Може да ни повикате в градовете и областите на: София, Пловдив, Перник, Плевен, Пазарджик, Асеновгра..
Малки и дребни строителни ремонти - Домашен майстор top icon
Ние сме maistor4e.com, малка, но много амбициозна фирма, с дългогодишен опит в малки и дребни строително ремонтните дейности. Знаем цената и възможностите си и никога няма да ви подведем с празни обещания. За нас няма малък ремонт. Част от услугите на нашия домашен майстор включват: - Лепене на фаянс, теракот или гранитогрес; - Подмяна на счупени плочки/фаянс; - ВиК услуги; - Електро услуги; - Монтажи и демонтажи на мебели; - Монтажи и демонтажи на картини, огледала, аксесоари, брави, ТВ стойки и други; - Частични корекции по стени(шпакловки); - Боядисване с латекс и блаж..
Цялостни вътрешни и външни ремонти на къщи, апартаменти, офиси. Редене на камък. Топлоизолация vip icon top icon
Бригада предлага цялостни вътрешни и външни ремонти на къщи, апартаменти, офиси. Услугите, които извършваме са: Вътрешни ремонти: - Боядисване на врати - Шпакловка - Замазка - Боядисване - Обръщане на прозорци - Фаянс, теракота, гранитогрес - Гипсокартон - Окачени тавани - Растерни тавани - Лепене на тапети - Лепене на плочки - ВиК и Ел. инсталации - Къщи, Външно боядисване - Боядисване на фасади - Лепене на гранитогрес - Топлоизолация Други: - Асфалтиране на малки и големи площи - дворове, паркинги, площадки, пътеки и др. - Тротоарни плочки - Полагане на Унипаваж..
Нов покрив. Ремонт на покриви. Хидроизолация. Изкопаване на септични ями. Събаряне на стари сгради vip icon top icon
Строителна фирма извършва качествено изпълнение за всеки вид услуга. Гарантира за качество и изпълнение в уговорения срок. Приема обекти в ЦЯЛАТА СТРАНА. - Препокриване с черна хартия и тачки-труд и материали 11.00 лв./кв.м. - Направа на хидроизолация, газопламачен метод 4 мм. С посипка - 11.00 лв./кв.м - Направяне на нов покрив - дървена конструкция, керемиди, капаци, подмазване и изхвърляне на строителни отпадъци - труд и материали - 63.00 лв./кв.м. - Топлоизолация с 5 см - труд и материали - 25 лв./кв.м. - Тенекеджийство - Изграждане на нови огради - Изкопаване на септични я..
Ремонт на покриви. Изграждане на нов покрив. Най-доброто за вашия покрив на Най-ниски цени! vip icon top icon
НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ВАШИЯ ПОКРИВ - НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ УСЛУГИ! * Частичен ремонт на покрив * Основен ремонт на покрив * Цялостно изграждане на нов покрив * Поставяне на битумни керемиди * Пренареждане на керемиди * Хидроизолация на покрив * Откриване и отстраняване на течове * Смяна на улуци и водосточни тръби * Смяна на кападури * Дървени покривни конструкции * Метални конструкции * Смяна на счупени керемиди * Подмазване на капаци * Измазване на комини * Монтаж на ума ми * Обшиване на бордове с ламарина * Обшиване на кападури с ламарина * Покриван..
Асфалтиране на малки и големи площи. Тротоари. Унипавета. Пътна маркировка vip icon top icon
1. Асфалтиране на улици и паркинги на малки и големи площи. Машините, с които работим имат високата производителност, отличното качество и надеждност. 2. Асфалтиране на дворове Ще осигурим комфорт и удобство пред Вашия дом или вила като прецизно асфалтираме двора. 3. Тротоарни плочки Редим и поставяме всякакви видове тротоарни и бордюрни плочки и павета. Гарантираме здравина и усточивост. 4. Пътна маркировка Поставяме пътна маркировка в съответствие със закона и изискванията на движение по пътищата. 5. Всякакви планировки Надеждно определяне на всички наклони, стълбища, подпор..
Професионален ремонт на покриви. Нов покрив. Хидроиозолация. Дървени конструкции. vip icon top icon
Лидер сред бригадите за ремонт на покриви в България. Професионализъм! Качество! Конкурентни цени! Гаранция! ✔️ Частичен ремонт на покрив ✔️ Основен ремонт на покрив ✔️ Цялостно изграждане на нов покрив ✔️ Поставяне на битумни керемиди ✔️ Пренареждане на керемиди ✔️ Хидроизолация на покрив ✔️ Откриване и отстраняване на течове ✔️ Смяна на улуци и водосточни тръби ✔️ Смяна на кападури ✔️ Дървени покривни конструкции ✔️ Метални конструкции ✔️ Смяна на счупени керемиди ✔️ Подмазване на капаци ✔️ Измазване на комини ✔️ Монтаж на ума ми ✔️ Обшиване на бордове с ламарина ✔️ Обшив..
Ремонт на покриви. Пренареждане на керемиди. Тенекеджийски услуги. Хидроизолация. vip icon top icon
Ние предлагаме висококачествен ремонт за Вашият покрив, съгласно нормативите на република България, на достъпни цени за Вас. За да гарантираме отлични резултати работим само с висококачествени материали, които лично доставяме. Държим да Ви кажем, че работим само с водещи и доказани марки производители на строителни материали и покривни системи Всяка наша бригада за ремонт на покриви си има и своя определен технически ръководител. Всичко е под контрол. Нашите майстори за ремонт на покриви не са случайни и са се доказали със своя дългогодишен опит в сферата на изграждането на покриви и топ..
Шпакловка и Боя vip icon top icon
top icon

Шпакловка и Боя

гр. София, обл. София
Ние предлагаме: - шпакловка и боядисване - обръщане на врати и прозорци - монтаж на гипсокартон
Груб строеж. Подпорни стени, огради, дренажи. Ремонт на покриви. Хидроизолация. vip icon top icon
Нашата строителна бригада ще Ви осигури бърз и качествен ремонт. Ние даваме дългогодишна гаранция за предлаганите от нас услуги. Гаранция за качество на ниски цени! Нашите услуги: - Груб строеж, - Ремонт на покриви, - Нови покривни конструкции, - Хидроизолация на покриви, - Топлоизолация - Смяна на улуци, - Тенекиджийски услуги, - Смяна на капандури и комини, - Подпорни стени, огради, дренажи. Занимаваме се още и с: - Изграждане на септични ями, зидария, мазилки, замаски и други. - Къртим, чистим и извозваме всички видове отпадъци. Работим В Цялата страна
Машинна подова замазка - 6 лв. vip icon top icon
top icon

Машинна подова замазка - 6 лв.

/За цялата страна/
Машинна подова замазка Саморазливна замазка Извършване на замазка върху подово отопление. Замазка с редене на фибран. Полагане на шлайфан бетон, бетонова настилка, пътеки, гаражи, покриви. Работим в цялата страна
Рум Строй - Ремонт на покриви, Строителни услуги. Вътрешни ремонти. Огради. Тенекеджийство. vip icon top icon
Строителна фирма Рум Строй - предлагаме широка гама от строителни и ремонтни услуги. За да удовлетворим вашите желания и нужди винаги Ви предоставяме договор с гарация между 5 и 10 години, в зависимост от предоставената услуга. Работим и по ваши проекти, подкрепяме вашите професионални и семейни идеи в цялата страна. За нас е важно клиента да бъде удовлетворен от всяка извършена услуга за това не правим компромиси. Можете да ни потърсите по всяко време за съвет или оглед на бъдещ обект. Предлагаме следните услуги: 1. Ремонт на покриви. Покривни системи: Пренареждане на керемиди; Цялостн..
 рекламирай сам в favicon
Ремонт на покриви, изграждане на покриви, хидроизолация, вътрешни ремонти vip icon top icon
БЕЗАВАНСОВО ПЛАЩАНЕ - Валмакс груп ЕООД Ново строителство и довършителни ремонти, Изграждане и ремонтиране на покриви, дървени и метални консктрукции, Хидроизолация на плоски и скатни покриви, стенна и дренажна хидроизолация, претърсване на покриви, пренареждане на керемиди, монтаж на метални керемиди, битумни керемиди. Тенекеджийски услуги, Доставка и монтаж на БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ от пластифицирана ламарина, български улуци, заготовка на всякакви обшивки от пластифицирана ламарина, обшиване на бордове, калкани, капандури, комини, челни дъски и др. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ 1-РИ ВАРИАНТ ..
Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, хидроизолация, бързо, качествено-София vip icon top icon
Основни услуги, които извършваме: ПОКРИВИ ОТ А ДО Я *Ремонт на покриви; *Изграждане на нови покриви; *Повдигане на тавански стаи; *Хидроизолация на покриви; *Отстраняване на течове; *Покриви с метални керемиди; *Битумни керемиди; *Пренареждане на керемиди; *Подмазване на капаци; *Демонтаж на съществуващата конструкция; *Махане на съществуващата хидроизолация; *Монтаж на хоризонтални безшевни улуци; *Монтаж на водосточни търби; *Алпинистки услуги *Тенекеджийски услуги; *Подмяна на капандури; *Обшиване на комини с ламарина; Измазване;Обшиване на бордове с ламарина. (Догово..
Ремонт на покриви в цялата страна top icon
Работи на територията на цяла България промоция 10% отстъпка за всички наши услуги www.roofmaster-bg.com ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ ДЕЙНОСТИ 10 ДО 15 ГОДИНИ 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ  Цената с труд и материали - 11.00 до 13.00 лв/м2 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ Цената с труд и материали - 10.00 до 11.00 лв/м2 ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ Цената с труд и материали - 55.00 до 90.00 лв/м2 ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ:   1. Ремонт на покриви  2. Цялостно изграждане на нов покрив  3. Поставяне на битумни керемиди  4. Пренареждане на керемиди..
Автовишка Услуги top icon
top icon

Автовишка Услуги

/За цялата страна/
УСЛУГИ С АТОВИШКА!!! АВТОВИШКА ПОД НАЕМ 13м 4 етаж Външна топло изолация на балкони тераси вили къщи. Боядисване на фасади балкони вили и къщи. Монтаж демонтаж и почистване на водосточни тръби и улуци. Монтаж демонтаж на климатична система на трудно достъпни места. Обрязване и премахване на високи клони и дървета. Качване на строителни материали. Височинно почистване на окачени фасади, витрини, и дограми. Цени: по Договаряне
Шлайфане и полиране на мрамор, мозайка и естествени настилки top icon
Фирма Пефектният Дом ООД предлага шлайфане, полиране, кристализация и импрегнация на всякакви каменни и естествени подови настилки. Пълна реставрация на мрамор, мозайка, врачански камък, тревертин, полиране на гранит и др. Достъпни цени, 100% гаранция за качество. Работим на територията на цяла България. УСЛУГА ОСОБЕНОСТИ ЦЕНА Фрезоване (премахване на ръбчета) В зависимост от настилката 5 лв/кв.м. Фугиране (попълване на дупчици) - 2лв / кв.м от общата площ Диамантено шлайфане (фино шлайфане и полиране) В зависимост от настилката 21 лв/кв.м. Кристализация (придаване на огледален гланц..
Ремонт на покриви, оглед до 2 часа, след обаждане. Трайчо покриви vip icon top icon
✅ТРАЙЧОПОКРИВИ✅ ✅РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА ✅ПРАВИМ ЕКСПРЕСНИ БЕЗПЛАТНИ ОГЛЕДИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. ✅ЗАПОЧВАМЕ РАБОТА БЕЗ АВАНСОВО ЗАПЛАЩАНЕ, СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ СЕ ЗАПЛАЩА ✅ЦЕНИ - ДИРЕКТНО ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛЯ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ✅Може да следите нашите обекти на фейзбук страницата ни https://www.facebook.com/remonti.traychoroofs/ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ✅Фирмата работи с най-добрите квалифицирани работници в областа на строителството и покривите и Гарантира на клиентите си⬇️⬇️ ✅Сигурност✅Коректност✅Качество✅Договор(нотариално заверен) ✅ Добри цени✅Много години Гар..
Ремонт на покриви Миро-Строй top icon
top icon

Ремонт на покриви Миро-Строй

/За цялата страна/
ЕТ “Мирострой” предлага пълната гама от услуги за частични и основни ремонти на покриви, проектирането и изграждането на нови покривни конструкции и съоръжения. Ето списъкът на основните дейности на фирмата: Гаранция от 5 до 15 години Ремонт на покриви Изграждане на нови покриви Хидроизолация на покриви Отстраняване на течове Метални керемиди Битумни керемиди Пренареждане на керемиди Подмазване на капаци Демонтаж на съществуващата конструкция Махане на съществуващата хидроизолация Монтаж на хоризонтални улуци Монтаж на вертикални улуци Тенекеджийски услуги РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРА..
ремонт на покриви ЕТ Миро-Строй top icon
Фирма ЕТ “Мирострой” предлага пълната гама от услуги за частични и основни ремонти на покриви, проектирането и изграждането на нови покривни конструкции и съоръжения. Ето списъкът на основните дейности на фирмата: Ремонт на покриви Изграждане на нови покриви Хидроизолация на покриви Отстраняване на течове Метални керемиди Битумни керемиди Пренареждане на керемиди Подмазване на капаци Демонтаж на съществуващата конструкция Махане на съществуващата хидроизолация Монтаж на хоризонтални улуци Монтаж на вертикални улуци Тенекеджийски услуги Подмяна на капандури Обшиване на комини ..
ремонт на покриви Миро-Строй top icon
top icon

ремонт на покриви Миро-Строй

/За цялата страна/
ЕТ “Мирострой” предлага пълната гама от услуги за частични и основни ремонти на покриви, проектирането и изграждането на нови покривни конструкции и съоръжения. Ето списъкът на основните дейности на фирмата: Гаранция от 5 до 15 години Ремонт на покриви Изграждане на нови покриви Хидроизолация на покриви Отстраняване на течове Метални керемиди Битумни керемиди Пренареждане на керемиди Подмазване на капаци Демонтаж на съществуващата конструкция Махане на съществуващата хидроизолация Монтаж на хоризонтални улуци Монтаж на вертикални улуци Тенекеджийски услуги РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРА..
Ремонт на покриви Миро-Строй top icon
top icon

Ремонт на покриви Миро-Строй

/За цялата страна/
ЕТ “Мирострой” предлага пълната гама от услуги за частични и основни ремонти на покриви, проектирането и изграждането на нови покривни конструкции и съоръжения. Ето списъкът на основните дейности на фирмата: Гаранция от 5 до 15 години Ремонт на покриви Изграждане на нови покриви Хидроизолация на покриви Отстраняване на течове Метални керемиди Битумни керемиди Пренареждане на керемиди Подмазване на капаци Демонтаж на съществуващата конструкция Махане на съществуващата хидроизолация Монтаж на хоризонтални улуци Монтаж на вертикални улуци Тенекеджийски услуги РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРА..
Въведи страница №