Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Строителни услуги

2417 обяви
Машинно полагане на гипсова мазилка за постигане на идеално гладка повърхност. Машинно полагане на вароциментова мазилка. Мазилка с турбозол. Машинна циментова замазка. Машинна мазилка. Ние от Тис Груп ЕООД Ви предлагаме: - Полагане на машинни мазилки - гипсова и вароциментова мазилка - Подова циментова замазка, - Външна топлоизолация, - Хидроизолация - Машинно боядисване - Вътрешни ремонти   Фирма ТИС ГРУП ЕООД разполага със 20 турбозолни машини за гипсови и вароциментови мазилки и 2 машини за подова замазка, което намалява значително времетраенето, както и..
Тис Груп ЕООД извършва професионални ремонти на покриви и хидроизолация. Цялостно изграждане на нови покриви. Хидроизолация на плоски покриви. Изпълняваме обектите с материали на доказани производители. Високо качество на достъпни цени. Влезте на www.tisgroupbg.com и разгледайте изпълнените от нас обекти. Конкурентни цени от ТИС ГРУП ЕООД Изпълняваме обекти в цялата страна. www.tisgroupbg.com Следвайки правилата и изискванията на европейския пазар в “ТИС ГРУП” ЕООД е разработена и внедрена Интегрирана система за управление на качеството, здравето и безопасността при работа и оп..
Услугата ремонт на покрив чрез хидроизолация се отнася за плоските или равни покриви на блокове, такива блокове нуждаещи се от ремонт на покрива с хидризолация са повечето панелни покриви, покривите на ЕПК блоковете също така и ремонт на покриви на кооперации ново строителство изградени от тухли, но с равен а не скосен покрив! Цената за ремонт на покрива с хидроизолация се базира на следните задължителни фактори при качествените и надеждни покривни ремонти на равни/плоски покриви. Как се образува и каква е цената за ремонт на плоски покриви с хидроизолация? Цената за ремонт на покр..
Бригада ”Божилов” за хидроизолация и ремонт на покриви с керемиди, редене на унипавета и бордюри. Ние сме добри в цялостно изграждане и ремонт на покриви, с доставка на качествени материали за покриви, изграждане на покривни конструкции, полагане на хидроизолация, монтаж на бетонови, керамични и битумни керемиди с най-добро качество на достъпни цени. Цялосно покривно тенекеджийство, обшивки, улами, водосборни казанчета, монтаж на безшевни улуци, водосточни тръби, доставка и монтаж на покривни прозорци и табакери, изпълнение на покриви с гладка обшивка на фалц, обшиване на бордове, стени, комин..

Ремонт на Покриви

гр. София, обл. София
Ние сме от род на майстори. Занаятът ни се предава от поколение на поколение. Знаем всички древни тънкости на занаята, като същевременно прилагаме и нововъведенията на пазара. Следим отблизо всяка новост, която се отнася за подобряването на състоянието на покривите. Ние можем да вдъхнем нов живот на вашия покрив. За да бъдете спокойни Вие, както и вашите деца, ние извършваме широка гама от ремонтни дейности, като: изграждане на нови покриви, навеси, веранди и барбекюта, пренареждане на керемиди, монтаж на битумни керемиди, хидроизолация, монтаж на улуци, отстраняване на течове и много други. ..

Ремонт на покриви

гр. Хасково, обл. Хасково
Ние от фирма мето. строй сме представител на брамак от 2005 година работим само сас качествени материяли нотарялно заверен договор безавансово бързи и безплатни огледи вав цяла страна даваме гаранция от5 до 15години.

Ремонт на Покриви

гр. Варна, обл. Варна
Фирма Мето строй извършва пренареждане на керемиди дървени конструкции повдигане на тавански стаи хидроизолация на покриви тенекеджийски услуги водосточни тръби американски безшевни улуци битомни керемиди... бързи експресни огледи вав цяла страна връчваме на възложителя нотарялно заверен договор сас гаранция от5 до15години. работим безавансово на корекни цени крайна цена след оглед на обекта.

Ремонт на покриви Даниел Строи

гр. София, обл. София
Частна строителна бригада извършва вътрешни и външни ремонтни дейностивключително и ремонт на покриви. Работим с качествени материали и на достъпни цени! Също така работим в цялата страна. За повече информация позвънете или пишете на посочения и-мейл адрес!
Фирма АЙ МЕКС ЕООД е специализирана в областта ремонт на покриви и покривни хидроизолации. Включена е в КАМАРАТА на строителите в България, което ни обвързва с качественото изпълнение на услугите! Ние разполагаме с много препоръки, референции и обучен екип от специалисти. От дълги години ние се занимаваме с ремонт и хидроизолация на покриви. Гарантираме абсолютна коректност при обслужването! Получавате 100% качествен ремонт за Вашия ПОКРИВ! Спазване на уговорените срокове! + сключване на договор Ние ще Ви посетим на място и след оглед и консултация, ще предложим ..
Ние Димитрови ЕООД предлагаме качество, уникалност на сградите, бързина и гаранция на строителните услуги. Използваме индивидуален подход към всеки клиент и се стремим да отговорим на неговите изисквания. Държим на качеството във всеки един етап от строителния процес. Уверени сме във нашите възможности, както и в това което правим заради богатият опит който притежаваме, многото реализирани обекти и удоволствието на нашите Клиенти от извършената работа. УСЛУГИ Ремонт на покриви: 1. Разкриване на покрив 2.50 лв/m2 2. Почистване на кал 1.50 лв/m2 3. Полагане на мушама 3.50 ..
Нашата строителна бригада ще Ви осигури бърз и качествен ремонт. Ние даваме дългогодишна гаранция за предлаганите от нас услуги. Гаранция за качество на ниски цени! Нашите услуги: - Груб строеж, - Ремонт на покриви, - Нови покривни конструкции, - Хидроизолация на покриви, - Топлоизолация - Смяна на улуци, - Тенекиджийски услуги, - Смяна на капандури и комини, - Подпорни стени, огради, дренажи. Занимаваме се още и с: - Изграждане на септични ями, зидария, мазилки, замаски и други. - Къртим, чистим и извозваме всички видове отпадъци. Работим предимно в Пловдив и обл..
Ремонт на покриви в цялата страна 1. Разкриване на покрив 2.30 лв/кв.м 2. Почистване на кал 1 лв/кв.м 3. Полагане на мушама 2.80 лв/кв.м 4. Наковаване на летви 1.20 лв/кв.м 5. Нареждане на керемиди 2 лв/кв.м 6. Измазване на капаци 0.50 лв/кв.м Всичко труд и материали 9.80 лв/кв.м Ремонт на покрив - нова конструкция 1. Демонтаж на съществуващата конструкция 2. Изграждане на нова конструкция до дъсчена ламперия и нови керемиди Цена с труд и материали 55 лв/кв.м Хидроизолация 1. Почистване на основата 2. Грундиране на основата 3. Полагане на воалит (4 mm) 4. Залепване с газопл..
СВЕТ СТРОЙ ПРЕДЛАГА ПЪЛНАТА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ ПОКРИВНИ УСЛУГИ: 1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на съществуващата Хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци. 8. Отстраняване на течове 100% – Гаранция. 9. Смяна на капандура. 10. Обшиване на бордове с ламарина. 11. Обшиване на комини с ламарина. 12. Тенекеджийски услуги. 13. Дървени покривни конструкции. 14. Усвояване на тераси. 15. Ремонт на покриви с керемиди. 16. ..
Фирма ”Крит 85” предлага следните услуги: Ремонт на покриви Хидроизолации Навеси Беседки Усвояване на тераси Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви Ремонт на покриви с керемиди Претърсване на покрива за евентуални проблеми (счупени керемиди и други) Разкриване на покрив Сортиране на керемидите Преглед и ремонт на дървените части на покрива - летви и евентуално греди Почистване на дъсчената основа Полагане на хидроизолация по избор на клиента Нареждане на керемиди Подмазване на капаците с варо-циментов разтвор Измазване на комини с варо-циментов разтвор Издигане на п..
Ремонт на покриви Бургас и регионът от Феникс 3113 еоод!!! БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД в рамките на град Бургас!!! Нашият екип извършва всички видове Строително ремонтни деиности от А до Я!!! Гарантирано качество!!! Ниски цени!!! Гаранция от 10 до 50 години!!! https://www.facebook.com/remont.na.pokrivi.burgas

Кърти и пробива бетон

гр. Сливен, обл. Сливен
Сливен, кърти и пробива бетон, продава и дава под наем техника - цени по договаряне
Предлагаме широка гама от къртачни услуги в Бургас и областа. Кърти бетон. тухла. замаска. подпрозорец. вратопрозорец. барплот. отляти мивки. преградни стени. Трегери. комини. камини. Кърти мрамор. мозайка. фаянс и теракот в бани тоалетни коридори. Демонтаж на остъклени тераси. Декофриране на метални и дървени врати и прозорци и стари кухненски шкафове. Извозване на всякъкви строителни и битови отпадъци до сметище. хамалски услуги осигорява общи работници. пренасяне на багаж. Товаро-разтоварителни дейности Чисти апартаменти мази гаражи тавански помещения вили офиси. премахва тапети. исхвърлян..

Строителни ремонти от А до Я

гр. София, обл. София
Основните ни дейности на фирмата са: Монтаж на гипсокартон и всякакви нестандартни фигури Покриви - всички видове и всичко свързано с тях Шпакловка и боя - блажна алкидна, на водна основа и латекс Всякакви монтажи Американски сайдинг Ламинат и первази включително по стени и тавани Беседки навеси, козерки, съчаци, ламперия барбекюта Ел инсталации, ел оборудване, лед осветление, скрито осветление, ключове, контакти, полилеи, градинско осветление За нещата които не можем да правим и не са описани по долу имаме хора на които може да се разчита и работим отдавна с тях, така не ви се нал..
Услуги с автокран, камион с кран, телехендлер-маниту, валяк. Автокрановете са : 10т., 20т., 30т., 40т, .50т, .60т., 80т., 100т. Дължина на стрелата до 60 метра.
Автокранове под наем - 10 броя. Камион с кран под наем - 5 броя. Телехендлер(Маниту) под наем - 2 броя. Пътна помощ до 10 тона. Валяк.
Бургас, ЕТ Октим предлага широка гама от строително-ремонтни услуги - алпинисти, топлоизолация, хидроизолазация, къртене, шпакловка, мазилка и др., предназначени за Вашия дом, офис, търговски обект, жилищна сграда, хотел и др. Разбира се държим на високо качество на работа и спазване на зададените срокове. Същто така градивните ни услуги вървят комплект с ВИСОКО КАЧЕСТВО И ГАРАНЦИЯ. Прегледайте услугите ни и се свържете с нас, огледът е БЕЗПЛАТЕН. ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С МАЙСТОРА.
Сонион 2010 ЕООД - ремонт на покриви, направа на нови конструкции, хидроизолация, топлоизолация, смяна и ремонт на улуци, битумни керемиди, тенекеджийство, асфалтиране. Строителство то А до Я Гаранция от 10 до 15 години. Работи в цялата страна.
Ремонт на покриви, ”Сопствена фирма без посредницй” ние от ФИРМА ”МАГИСТРОЙ - БОРИСЛАВ КОЦЕВ” ЕООД предлагаме Ремонт на покриви качество и достъпни приемливи цени за 2018 година Вълсползвайтесе от СЕЗОНАТА ПРОМОЦИЯ!!! Ремонт на покриви-Експрес Ето какво извършва нашата фирма МАГИСТРОЙ; Ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, Ремонт на покриви хидроизолация, Конструкции на покриви, Ремонтни дейности тенекеджийски услуги, Поцинковани улуци, поцинковани водосточни тръби безшевни улуци безшевни водосточни тръби, Обшиване на комини смяна на капандури на покриви, Обшиване на б..

Ремонт на покриви - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирмата ни, повече от 20 години извършва строителни и ремонтни дейности на български пазар. С натрупания опит и многото доволни клиенти, можем спокойно да кажем, че сме едни от най-добрите на пазара. Предлагани услуги: Ремонт на покриви Изграждане на нови покриви Хидроизолация на покриви Отстраняване на течове Метални керемиди Битумни керемиди Пренареждане на керемиди Подмазване на капаци Демонтаж на съществуващата конструкция Махане на съществуващата хидроизолация Монтаж на хоризонтални улуци Монтаж на вертикални улуци Тенеке..
Ние от „РилаСтрой86“ имаме широк спектър от услуги, свързани със строителството, ремонта на покриви и пътното строителство. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси относно технологията на всеки ремонт или при нужда от консултация за специфичен ремонт, от който се нуждаете. -Ремонт на покриви -Изграждане на нови покриви -Хидроизолация на покриви -Отстраняване на течове -Метални керемиди -Битумни керемиди -Пренареждане на керемиди -Подмазване на капаци -Демонтаж на съществуващата конструкция -Асфалтиране на малки и големи площи /асфалтиране на дворове, асфалтиране н..
Фирма „СПЕД-07”ЕООД извършва всякакъв вид изкопни и разрушителни работи, със следната тежка строителна механизация и транспорт: 1. Верижен багер JCB 220 LC - 2014 г., с кофа с ширина 1.5 м и обем 1.5 м3, РАБОТА И С ХИДРАВЛИЧЕН ЧУК 1.8 ТОНА 2. Услуга с Четириосни самосвали МАН И МЕРЦЕДЕС с вместимост 20 м3 - 5 БРОЯ 3. Услуга с Еднобандажен вибрационен валяк с тегло 13 тона
Фирма ТОДИС ЕООД извършва: 1. Хидроизолации 2. Покривно тенекеджийство 3. Дървени и метални покривни конструкции - Навеси - Беседки - Усвояване на тераси 4. Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви 5. Ремонт на покриви с керемиди - Претърсване на покрива за евентуални проблеми (счупени керемиди и други) - Разкриване на покрив - Сортиране на керемидите - Преглед и ремонт на дървените части на покрива - летви и евентуално греди - Полагане на хидроизолация по избор на клиента (например мушама, воалит) 7. Строителство - Боядисване - Гипсокартон - Топлоизолация - Груб стро..
Здравейте, управител съм на фирма, която има професионални работници с дълъг опит в бранша на строителството. Фирмата е лицензирана и е регистрирана в камара на строителите има и 3-те иса. Работя БЕЗ АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ, за да сте сигурни в това, което плащате. Работя също така и с ДОГОВОР И ГАРАНЦИЯ. ИЗВЪРШВАМЕ РЕМОНТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД ДО 2 ЧАСА! Ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, експресно отстраняване на течове, битумни керемиди, хидро- топло изолация, изграждане на нов покрив, направа на навес, капандури, барбекюта, беседки и др. Смяна на улуци с безшевни(тип амер..
Сити Строй - Бригада за ремонт на покриви. Извършили сме ремонт на покриви както на частни имоти, къщи, вили, така и на обществени държавни сгради! Важно е да знаете че, работим в цялата страна. Хилядите доволни клиенти ни дават увереност и желание да продължим да ремонтираме покриви. Бригадата е от специалисти в ремонтирането на покриви, цените ни са достъпни и отговарящи на труда и материалите които влагаме. Гаранция за извършените услуги получава всеки наш клиент. Ремонтираме стари и изграждаме нови покриви, специализирали сме се в монтирането на хидроизолация и тенекеджийски услуги. Раб..
Специализирана бригада с богат опит в сферата. - Пренареждане на покрива (счупени керемиди, течове и др.) - Разкриване на покрива - Сортиране на керемиди - Пренареждане на стари керемиди - Преглед и ремонт на дървените части - Почистване на основата - Нареждане на керемиди - Изграждане на нови покриви - Хидроизолация - Измазване на капаци и комини Бързина, коректност и качество. Достъпни цени. работим в цялата страна Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Смол..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.