Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
1988 обяви
ТОП оферта
Почистване на комини, канали, аспирация, измазване и обшиване с ламаринагр. Бургас, Бургас,  преди 28 минутиПочистване на комини, вътрешно и външно, най-ниски цени в града, почистване на канали и на аспирация, измазване и обшиване с ламарина. Работи и извън града.
ТОП оферта
строежи, кофраж, зидария, топло изолация, фаянс, теракот, шпакловка, ВиК, боядисванегр. Бургас, Бургас,  преди 28 минутигруби и довършителни строежи, кофраж, зидария, топло изолация, фаянс, теракот, шпакловка, ВиК, боядисване
ТОП оферта
Малък екип от майстори на свободна практика с дългогодишен опит в строителството.гр. Бургас, Бургас,  преди 29 минутиДовършителни ремонтни работи, сухо строителство с индивидуални решения за вашия интериор, бояджийски услуги, полагане на твърди настилки - фаянс и теракота, ВиК и ел. услуги, зидарии, замазки и други.
ТОП оферта
Кърти къртене на бетон къртачни услуги Бургас къртене на плочки фаянс, теракот.гр. Бургас, Бургас,  преди 39 минутифирмата ни се занимава с професионални къртачни услуги за гр. Бургас и Бургаска област. Кърти, чисти, извозва, къртене на бетон, къртене на бани, демонтаж конструкции, къртене на плочки пробиване на всякакъв вид дупки, събаряне на сгради, къртене на камък, тухла, фаянс, теракота комини, панели, и други. Ние сме водеща фирма за къртене, почистване и извозване на територията на гр. Бургас. В стремежа си да постигне съвършенство и професионализъм притежаваме голям ресурс от професионални къртачни, пробивани и металорежещи машини. Кърти чисти извозва, пробива, реже бетон и тухла, замазка, фаянс, теракота, мозайка, остъкления метални и дървени конструкции събаря сгради. Кърти Чисти Извозва. В кър..
ТОП оферта
Строителни услуги, ремонт на покриви, груб строеж - Гаранция за качествогр. Пловдив, Пловдив,  преди 42 минутиНашата строителна бригада ще Ви осигури бърз и качествен ремонт. Ние даваме дългогодишна гаранция за предлаганите от нас услуги. Гаранция за качество на ниски цени! Нашите услуги: - Груб строеж, - Ремонт на покриви, - Нови покривни конструкции, - Хидроизолация на покриви, - Топлоизолация - Смяна на улуци, - Тенекиджийски услуги, - Смяна на капандури и комини, - Подпорни стени, огради, дренажи. Занимаваме се още и с: - Изграждане на септични ями, зидария, мазилки, замаски и други. - Къртим, чистим и извозваме всички видове отпадъци. Работим предимно в Пловдив и областта.
ТОП оферта
Безпрахово циклене, шлайфане на паркет - Циклене на паркет Пловдив от сертифицирани професионалистигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Акция 2010-Циклене на паркет и дюшеме,  преди 52 минутиАкция 2010-Циклене на паркет и дюшемеЦиклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркет в Пловдив от сертифицирани професионалисти. Фирма Акция притежава 2 сертификата за професионални умения в областта на паркетните услуги, придобити в Залцбург. Ние предлагаме решения на всички проблеми, свързани с избора, монтажа и подръжката на дървени подове, като използваме най-добрите лакове, предлагани на пазара. Имаме огромното предимство да изпълняваме експресно всякакъв вид поръчки за съвсем кратки срокове - редене на стар и нов паркет, реставрация на стари паркети, циклене на естествен паркет и дюшеме, междинно шлайфане, лакиране на паркет, фугиране на паркет, поставяне на первази и др. Безплатен оглед. Приемаме поръчки в Плов..
ТОП оферта
Машинна замазка Подова замазка цена - 4 лв. м2 машинно полагане на подови замазкигр. София, София,  Подател: Slavi Banov,  преди 54 минутиПриготвяне, транспортиране и полагане на циментова замазка на L=120м. и H=80м с машини: BMS Worker №1 Sigma и Brinkmann Estrichboy 260/45 Цени: Единична цена за полагане на 1м2 циментова подова замазка, с включени материали - 8, 50 лв. Единична цена за полагане на 1м2 циментова подова замазка, без включени материали - 4, 50 лв. Начин на изпълнение, вид и етапи: - Предварително почистени помещенията се грундират с цимент и вода. - Видът на положената замазка е тип „земно-влажна”. - Приготвянето и транспортирането до етажа се извършва с турбозолни машини. - Нивелацията се подготвя с лазерен нивелир. - Полагането и машинното пердашене на замазката се извършва от клалифицирани..
ТОП оферта
Изкопи с мини багергр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 часВсички видове изкопни дейности с мини багер. 3 броя кофи: 25 см, 45 см и 90 см. Изкопи на септични ями, основи за огради, подравняване на терени, изкопи за ивични основи. Вертикална планировка, изкопи на канали за тръби и кабели. За повече информация и цени се свържете с нас на посочените телефони.
ТОП оферта
Цялостни Строителни Ремонти, Строителни Услуги, Окачени Тавани Декоративни Мазилки Шпакловка-Софиягр. София, София,  преди 1 часwww.shpaklovka.com Окачени тавани - от гипсокартон Преградни стени от гипсокартон Стени на конструкция от гипсокартон с минерална вата Лепене на гипсокартон по стени Направа на сводове, скрити осветления Обличане на трегери, колони, тръби и др. ( куфари ) Дизайн и изработка на декоративни фигури по стени и тавани Монтаж на растарен таван Обръщане на врати и прозорци Монтаж на ъгли Полагане на минерална вата Направа на сухи подове Шпакловки, Мазилки, Замазки, Гипсова шпакловка Фина шпакловка Шпакловка върху гипсокартон на цяло Шпакловка с теракол и мрежа Обръщане на прозорци и врати Шлайфане на стени и тавани Варо-циментова мазилка на стени Гипсова мазилка Монтаж на ъг..
ТОП оферта
Къртачни услуги - кърти, чисти, извозвагр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 часКъртачни услуги по домовете. Къртене на всичко в дома ви - баня, кухня, мазилка, замазка, мозайка, комини, панели и други. Работим бързо. Съобразяваме се с график и план. Разполагаме с професионална техника и добре обучени работници. Консултираме и правим план за минимално присъствие. Почистване и изнасяне на строителните отпадъци след работните дейности. Почистване на мазета, тавани, апартаменти. Извозване на боклук и строителни отпадъци. Работим в град Пловдив и регион. Разполагаме със собствен транспорт за доставка на материали и превоз. Работим по предварително съгласуван ценоразпис и издаваме фактури.
ТОП оферта
Ремонт на покриви. Направа на нови покриви. Хидроизолация. Бургасгр. Бургас, Бургас,  преди 1 часСТИВ СТРОЙ - качество и гаранция за извършените услуги! Цени РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ Разкриване на покрив - 1,60 лв/кв.м. Почистване на кал - 1,60 лв/кв.м. Полагане на подкеремидна изолация - 2,20 лв/кв.м. Наковаване на летви - 3 лв/кв.м. Нареждане на керемиди - 2 лв/кв.м. Измазване на капаци с вароциментов разтвор - 1,20 лв/кв.м. Всичко труд и материали - 12,00 лв/кв.м. ПОКРИВИ-НОВА КОНСТРУКЦИЯ Демонтаж на съществуваща конструкция Изграждане на нова конструкция до дъсчена ламперия Всичко труд и материали - 55,00 лв/кв.м. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ Почистване на покривната площ Грундиране на основата с битумен грунд Полагане на ед..
ТОП оферта
Ремонт на покриви и хидроизолация. Всякакви вътрешни ремонти. Гаранция. Безплатен огледгр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 часФирма ТОДИС ЕООД извършва: 1. Хидроизолации 2. Покривно тенекеджийство 3. Дървени и метални покривни конструкции - Навеси - Беседки - Усвояване на тераси 4. Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви 5. Ремонт на покриви с керемиди - Претърсване на покрива за евентуални проблеми (счупени керемиди и други) - Разкриване на покрив - Сортиране на керемидите - Преглед и ремонт на дървените части на покрива - летви и евентуално греди - Полагане на хидроизолация по избор на клиента (например мушама, воалит) 7. Строителство - Боядисване - Гипсокартон - Топлоизолация - Груб строеж - Производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма 8. Работа на труднодостъпни места 9. Алпий..
ТОП оферта
Ремонт на покриви в цялата страна - професионални строителни усругигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 часРаботим в цялата страна ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ ДЕЙНОСТИ 10 ДО 15 ГОДИНИ 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ: 1. Ремонт на покриви 2. Цялостно изграждане на нов покрив 3. Поставяне на битумни керемиди 4. Пренареждане на керемиди 5. Хидроизолация на покриви 6. Махане на съществуващата хидроизолация 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци 8. Отстраняване на течове 100% - Гаранция 9. Смяна на капандура 10. Обшиване на бордове с ламарина 11. Обшиване на комин с ламарина 12. Тенекеджийски услуги 13. Дървени покривни конструкции 14. Усвояване на..
ТОП оферта
Ремонт на покриви и Хидроизолация 20% отстъпкагр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 часАрсострой - ремонт на покриви на територията на цялата страна, безавансово плащане, отстъпка за нови клиенти 20%, гаранция 10-15 г., строителство до ключ
ТОП оферта
Ремонт на покриви - 10 г. гаранция - София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и др. областигр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 1 часБонистрой ЕООД - 10 г. гаранция за извършени услуги. - ремонт на покриви с керемиди - ремонт на покриви с битумни керемиди - хидроизолация на изградени покриви - подмяна и ремонтиране на улуци - извършване на тенекеджийски услуги - обшиване на комини и бордове; - подмяна на покривни капандури; - подулучни и надулучни поли; - поставяне на топлоизолация на сгради; - надграждане на тавани. РЕМОНТ НА ПОКРИВ 1. Разкриване на покрив 2. Почистване на кал 3. Полагане на мушама 4. Наковаване на летви 5. Нареждане на керемиди 6. Измазване на капаци Общо труд и материали - 10 лв./кв.м ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 1. Почистване на основата 2. Грундиране на основата 3. ..
ТОП оферта
Услуги с мобилни кранове, логистични услуги, транспорт на извънгабаритни товаригр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 часФирма Марица Менпауър ООД предлага: 1. УСЛУГИ С МОБИЛНИ КРАНОВЕ. ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА АВТОКРАНОВЕ И ТЕЛЕСКОПИЧНИ ПОВДИГАЧИ. Разполагаме с автокранове с капацитет от 35 до 250 тона.Автокрановете се поддържат в перфектно техническо състояние и се управляват от оператори с дългогодишен опит, доказали своите умения и професионализъм при сложни товаро-разтоварни, подвигателни и монтажни операции на различни обекти. Фирмата отдава под наем телескопични повдигачи с капацитет до 5 тона и различни височини на повдигане. 2. ТРАНСПОРТ НА ИЗВЪНГАБАРИТНИ ТОВАРИ. Предлагаме пълна прозрачност на превозването по всяко време. Предлаганата услуга е изцяло съобразена с конкретните нужди на кл..
ТОП оферта
Ремонт за дома и офисагр. София, София,  преди 2 часаУтвърдени майстори, с дългогодишен опит в строително ремонтните дейности* предлагат следните услуги: х Безплатен оглед в рамките на София, консултация и изготвяне на оферта; х Фаянс и теракота; х Шпакловка; х Гипсокартон; х Водопровод /ВИК/; * Работиме само с доказани качествени материали. http://maistorite-bg.com/
ТОП оферта
Строителни ремонти от А до Ягр. София, София,  преди 2 часаНие строим и изграждаме всякакви строителни ремонти на къщи, апартаменти, офиси и магазини. За нас е удоволствие да изпълняваме Вашите препоръки, но държим най-вече на коректността към клиента и качеството на изпълнение. Р-к.: М. Методиев Екипът е от професионалисти, които непрекъснато трупат опит в областта на строителството. Целта ни е да превърнем Вашия дом в удобно, комфортно и уютно място за живеене. Доверявайки се на нас, Вие ще се убедите, че сте взели правилното решение за ремонта на Вашия апартамент, къща, офис, магазин. Ние предлагаме пълна гама от строителни услуги - първоначален оглед, ремонтни дейности, довършителни работи, почистване след ремонт и изхвърляне на всички строител..
ТОП оферта
Строително-ремонтни дейности на достъпни цени. Кърти и извозвагр. София, София,  преди 2 часаИзвършва всички видове строително - ремонтни дейности на достъпни цени. Освен на качественото изпълнение, залагаме на коректност, точност и спазване на определените срокове за работа. Кърти и извозва. ПОЗВЪНЕТЕ И САМИ СЕ УБЕДЕТЕ!
ТОП оферта
Вътрешни ремонти. Гипсокартон. Шпакловки. Боядисване. Плочки и др.гр. София, София,  преди 2 часаОкачени тавани - от гипсокартон Преградни стени от гипсокартон Стени на конструкция от гипсокартон с минерална вата Лепене на гипсокартон по стени Направа на сводове, скрити осветления Обличане на трегери, колони, тръби и др. ( куфари ) Дизайн и изработка на декоративни фигури по стени и тавани Монтаж на растарен таван Обръщане на врати и прозорци Монтаж на ъгли Полагане на минерална вата Направа на сухи подове Шпакловки, Мазилки, Замазки, Гипсова шпакловка Фина шпакловка Шпакловка върху гипсокартон на цяло Шпакловка с теракол и мрежа Обръщане на прозорци и врати Шлайфане на стени и тавани Варо-циментова мазилка на стени Гипсова мазилка Монтаж на ъгли Минерална, пол..
ТОП оферта
Ремонт и освежаване на дома или офиса.гр. София, София,  Подател: Kenan Balkandjiev,  преди 2 часа* Боядисване и шпакловка, ръчно и машинно, професионална техника * Гипсокартон * Изграждане на предстенни обшивки и преградни стени от гипскартон, окачени тавани. * Монтаж на корнизи и аксесоари. * Декоративни мазилки и бои. * Бани - подготовка за фаянс. Моля, погледнете видеото: http://youtu.be/nY5uHu1J23M https://youtu.be/9YXlGlEGBUc https://youtu.be/Jbeuyb_uMG0 Бързо и чисто. Кенан Балканджиев
ТОП оферта
Строителна фирма ”би строи 92”гр. София, София,  Подател: Svetosllav Todorov,  преди 13 часаНие сме строителна фирма с дългогодишен опит в този бранш, изградилисме екип от много добри специалисти. За нас е важно клиента да остане доволен така градим фирмата. 1. Сглобяеми къщи тип американски 2. пренареждане на керемиди(полагане на подкерамидно фолио на брамак и смяна на летви) 3. тенекеджуски услуги (смяна на олуци, водосточни търби, обшиване на комини, капандури и бордове) 4. измазване на комини и направа на шапки 5. направа на параизолци на покрива 6. хидроизолация 7. типлоизолация 8. алпинистки услуги 9. гипсикртон 10. шпаковка 11. боядисване 12. ел. инсталации 13. ВиК 14. теракот фаянс 15. замзки на подове 16. направа на кофраж 18. арматура 20. зидария 21. ..
ТОП оферта
Кърти. Бг - Момчета с професионална техника за къртене в Пловдивгр. София, София,  Подател: Кърти. БГ,  преди 14 часаКърти. БГКърти. Бг предлага професионални услуги в Пловдив. - Фирмата предлага демонтаж на всякакъв вид конструкции, от дърво, метал или стоманобетон. - Извозване на строителни отпадъци от адрес. - Къртене на дебел бетон. - Разбиване на тухлени стени. - Къртене на мазилка и замазка. - Екипът е съставен от енергични професионалисти на средна възраст. С подкрепата на момчетата от Сдружение ”Костови” - Ново начало с Галин Костов www.kostovi.bg
ТОП оферта
Ремонт на покривигр. София, София,  Подател: Боян Малинов,  преди 14 часа1. Разкриване на покрив 2. Почистване на кал 3. Полагане на мушама 4. Наковаване на летви 5. Нареждане на керемиди - 6. Измазване на капаци. Направа на ЧИСТО НОВ ПОКРИВ с дървена конструкция, керемиди, капаци Гаранция от 10 до 25 години Ремонт на покриви с хидроизолация 1. Почистване на основата 2. Кърпеж на основата 3. Грундиране на основата с грунд 4. Полагане на усилен воалит 4 мм, посипка червен или сив, и др. 5. Нагряване на воалита с газоплавъчен огън. Гаранция от 10 до 15 г. 6. Фирмата извършва тенекеджийски и бояджийски услуги Улуци 1. Хоризонтални улуци 2. Вертикални улуци * Монтиране на казанчета е по желание на клиента Тенекеджийски услуги 1. П..
ТОП оферта
Къртене в Пловдив - Кърти, чисти и извозва, бетон, тухла, фаянс - ВСИЧКО!гр. Пловдив, Пловдив,  преди 15 часаКонкуренти КомФирма за къртене в Пловдив предлага услуги ”кърти, чисти, извозва”. Момчетата събират всички отпадъци, товарят и извозват до депо. Кърти баня - 2 часа всичко! Демонтаж кухня 20 минути всичко! Къртене под-прозоречно пространство 1 час всичко! Демонтаж на остъкление 10 квадрата 2 часа всичко! Къртене на отвор за врата до 2 квадрата 1 часа всичко! Къртене на замазка 100 квадрата 6 часа всичко! Къртене на плочки по стени 100 квадрата 8 часа всичко! Транспорт за извозване от 500 килограма до 10 тона! ГАРАНЦИЯ ОТ KONKURENTI.COM - ПЛОВДИВ!!!
ТОП оферта
Фирма за къртене в Пловдив - Работим много евтино и бързо!гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Кърти.com,  преди 15 часаФирма за къртене в Пловдив - Работим много евтино и бързо. Предлагаме къртене на фаянс и теракота. Къртене на армиран бетон, замазка и мазилка. Премахване на покриви и конструкции от метал, дърво или бетон. Обадете се за индивидуална оферта в Пловдив, Пазарджик, Асеновград и Стара Загора :) Събираме строителни отпадъци в наши зеблени чували, изнасяме от всички етажи пеша без значителни разлики в цените. Бригадата е много смирена, работи и бързо и евтино! Без допълнителни уговорки, без въпроси и без оплакване от работата.
ТОП оферта
Проектиране и изграждане на навеси и беседки Ремонт на покривигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Ивaйло,  преди 18 часаПредлагаме цялостно изграждане на всякакви дървени и метални, покривни конструкции. - Комплексно изграждане на дървени навеси, сенници, перголи, козирки, градински беседки, навеси за дворни барбекюта, тераси и автомобили. - Предлагаме различни решения за външни тераси и градини на заведения, също от дървения. - Частично или цялостно, закриване и затваряне на жилищни балкони и тераси с цел използването им като разширени, вътрешни помещения в изцяло завършен вид. - Изграждане и приобщаване на зимни градини. - Цялостно конструиране на летни кухни. - ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ПОКРИВ. Коректно и качествено Може да ни повикате в градовете и областите на: София,..
ТОП оферта
Строителни услуги и ремонт на ПОКРИВИ. Разумни ценигр. Бургас, Бургас,  преди 18 часаЕв-би - качествени строителни услуги на разумни цени! РЕМОНТ НА ПОКРИВ С КЕРЕМИДИ 1. Разкриване на покрив 2. Почистване на прах и кал 3. Подмяна на дъски 4. Полагане на фолио под керемиди 5. Наковаване на вертикални и хоризонтални летви /скара/ 6. Нареждане на керемиди 7. Подмазване на капаци с варов-циментов разтвор 8. Изхвърляне на строителни отпадъци от покрива РЕМОНТ НА ПОКРИВ - НОВА КОНСТРУКЦИЯ 1. Демонтаж на съществуваща конструкция 2. Изграждане на нова конструкция до дъсчена ламперия ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 1. Почистване на основата 2. Изкърпване на покривни язви, където е необходимо 3. Грундиране на основата с битумен грунд 4. Полагане н..
ТОП оферта
Депониране на строителни отпадъци, контейнери, сметосъбиране и сметоизвозванегр. Бургас, Бургас,  Подател: ”Финтрейд Инженеринг” ЕООД,  преди 18 часаНие сме ”ФИНТРЕЙД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД, ние можем да Ви предложим събиране и извозване на: ПРОМИШЛЕНИ, СТРОИТЕЛНИ, БИТОВИ И ОПАСНИ ОТПАДЪЦИ. НИЕ ОПАЗВАМЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА! Когато предавате отпадъците си на нас, ние ги изхвърляме на определените и подходящи за това места! Разполагаме с 40 броя специализирани контейнери с обем от 4, 6 и 8 куб. метра! Фирмата ни разполага с 2 специализирани камиона за обслужване на контейнерите! Нашите цени са: за град БУРГАС - 100 лв. без ДДС, за град ПОМОРИЕ - 130 лв. без ДДС за град РАВДА - 140 лв. без ДДС, за к.к СЛЪНЧЕВ БРЯГ - 150 лв. без ДДС В ЦЕНИТЕ НИ СА ВКЛЮЧЕНИ ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ДЕПОНИРАНЕ!!! ИЗДАВАМЕ ФАКТУРА И АКТ ЗА ИЗВЪРШЕ..
ТОП оферта
Услуги със строителна техника и собствена лицензирана площадка за третиране на отпадъцигр. Пловдив, Пловдив,  преди 19 часа1. Услуга с Автокран Хидрос ДС 2. Услуга с Хюндай 200W7-20т./с кофа-1.3 куб.м.. и услуга с чук. 3. Услуга с Хидромек 102B 4. Услуга с BOB CAT S650 5. Услуга с четириосен камион 6. Събиране и транспортиране на строителни отпадъци до собствена лицензирана площадка за преработка на строителни отпадъци. Предоставяне на съдове тип ”Лодка” с вместимост - 6 куб.м. -според конкретните нужди. Предназначен е за събиране и съхранение на строителни отпадъци 7. Транспортиране на автомобили и строителна техника. Продавам почва - хумус 10 лв/куб.м. с включена доставка. 8. ФИРМАТА ПРЕДЛАГА: - Вертикална планировка - Доставка на инертни материали - Изкоп на основи на сгради, канали,..
« Предишна | 1234567 ... 656667 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг