Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
1887 обяви
ТОП оферта
Ремонт покриви Бургас, Варна, Добрич, Сливен, Пазарджик, Хасково, 100% качествено изпълнениегр. Бургас, Бургас,  преди 4 минутиФирма АЙ МЕКС ЕООД е специализирана в областта ремонт на покриви и покривни хидроизолации. Включена е в КАМАРАТА на строителите в България, което ни обвързва с качественото изпълнение на услугите! Ние разполагаме с много препоръки, референции и обучен екип от специалисти. От дълги години ние се занимаваме с ремонт и хидроизолация на покриви. Гарантираме абсолютна коректност при обслужването! Получавате 100% качествен ремонт за Вашия ПОКРИВ! Спазване на уговорените срокове! + сключване на договор Ние ще Ви посетим на място и след оглед и консултация, ще предложим най-доброто решение, съобразено с Вашите изисквания. Фирма АЙМЕКС работи в: Пловдив, София, Со..
ТОП оферта
строи в груб строеж, изпълнява вертикални планировки, метални конструкции и др.гр. Бургас, Бургас,  преди 12 минутиБургас, строи в груб строеж, изпълнява вертикални планировки, метални конструкции и бетонови настилки машинно обработени. Строи в груб строеж, довършителни работи. Изработва и монтира метални конструкции. Изпълнява вертикални планировки, насипни работи, трамбоване насипи, издаване протоколи за плътност на насипа! Цени след представяне на проект за изпълнение на видовете С.М.Р
ТОП оферта
Ремонт на покриви в цялата страна - професионални строителни усругигр. Пловдив, Пловдив,  преди 25 минутиРаботим в циалата страна ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ ДЕЙНОСТИ 10 ДО 15 ГОДИНИ 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ Цената с труд и материали - 11.00 до 13.00 лв/м2 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ Цената с труд и материали - 10.00 до 11.00 лв/м2 ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ Цената с труд и материали - 55.00 до 90.00 лв/м2 ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ: 1. Ремонт на покриви 2. Цялостно изграждане на нов покрив 3. Поставяне на битумни керемиди 4. Пренареждане на керемиди 5. Хидрозолация на покриви 6. Махане на съществуващата Хидрозолация 7. Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци 8. Отстраняване на течове 100% - Гаранция 9. Смяна на капандура 1..
ТОП оферта
Ремонт и освежаване на дома или офиса.гр. София, София,  Подател: Kenan Balkandjiev,  преди 31 минути* Боядисване и шпакловка, ръчно и машинно, професионална техника * Гипсокартон * Изграждане на предстенни обшивки и преградни стени от гипскартон, окачени тавани. * Монтаж на корнизи и аксесоари. * Декоративни мазилки и бои. * Бани - подготовка за фаянс. Моля, погледнете видеото: http://youtu.be/nY5uHu1J23M https://youtu.be/9YXlGlEGBUc https://youtu.be/Jbeuyb_uMG0 Бързо и чисто. Кенан Балканджиев
ТОП оферта
Ремонт на покриви, беседки, навеси работим в цялата странагр. Пловдив, Пловдив,  преди 38 минутиРазполагаме с богат ресурс от специалисти и техническо оборудване за извършването на всякакви покривни, вътрешни и довършителни ремонти. За нас няма тайни в строителството и винаги успяваме да реализираме желанията на нашите клиенти! Работим бързо, качествено и на достъпни за всички цени. Също така гарантираме за качеството на извършения ремонт. Не се колебайте да се свържете с нас! СТАРАЕМ СЕ да задоволим вашите изисквания и нужди както и да изградим взаимоотношения на доверие и лоялност с нашите клиенти и партньори. ПРЕДИМСТВОТО което смятаме, че е на наша страна е коректността ни към клиента и вниманието към всеки деътаил. ДЪРЖИМ НА ДОБРОТО СИ ИМЕ и не забравяме, че за реномет..
ТОП оферта
Ремонт за Вашият дом, офис, магазин или хотел гр. Бургасгр. Бургас, Бургас,  преди 44 минутиНАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ ЗА ГРАД БУРГАС!!! ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С МАЙСТОРА!!! ДОГОВОР С ГАРАНЦИЯ!!! ЗА ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ОТСТЪПКИ!!! Извършваме всякакъв вид ремонтни дейности: - всички видове замазки, шпакловки и грундиране - шлайфане и боядисване на стени и тавани - монтаж на окачени тавани, гипсокартон, декоративни фризове - редене на фаянсови плочи, теракота, гранитогрес и ламинат - доставка и монтаж на санитарна керамика, преправяне на ВиК инсталация - прекарване на ел. инсталации, извеждане на контакти и ключове, монтаж на осв. тела - височинни услуги, топло- и хидроизолации, ремонт на покриви и панелни фуги, смяна на водосточни тръби и улуци, зидане на тераси с итонг - Къртене, и..
ТОП оферта
Декоративни мазилки-интериорен консултант-декорации.гр. Бургас, Бургас,  Подател: Емилиян-krasivdombg.com,  преди 12 часаЕмилиян-krasivdombg.comДекоративни мазилки. Направа на декоративни мазилки от всякакъв тип. Имитации на камък, мрамор във всякакъв цвят по ваш избор, сребро, злато, старинно желязо и др. Цена по договаряне. Безплатна консултация относно визията и дизайна. Гарантиране на коректност и честност. Снимките са от реални, изпълнени от мен обекти. НАЧИН НА РАБОТА-среща с клиента, запознаване с неговите изисквания и желания, обсъждане на структурата, вида и цвета на мазилките, вземане на размери, запознаване на клиента с крайната цена. Материалите се закупуват и доставят от мен. Клиента не се ангажира с нищо. Упех на всички.
ТОП оферта
Услуги с Автокранове и Камион с Кран Изхвърляне на отпадъцигр. София, София,  Подател: DivenaEOOD,  преди 12 часаПредлагаме и Отдаваме Нашата Подемна Техника Под Наем. -Която се Състои от: -Камиони с Кранове -Автокранове -Пътни Помощи тип Паяк с Лебедка и Кран -Мотокарни Услуги-Товароразтоварна Дейност. -РАБОТИМЕ С ТОЧНОСТ, КОРЕКТНОСТ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ С НАШИТЕ КЛИЕНТИ. -На територията на гр. Елин Пелин гр. Ботевград гр. София/София обл. И цялата страна. Цените подлежат на допълнително договаряне спрямо вида на услугата в градски и извънградски условия.
ТОП оферта
Хидроизолация с висококачествени мембрани ”Copernit”Италия, Тондах системи за покриви, за странагр. Пловдив, Пловдив,  преди 15 часаBojilov78 ЕООДСтроителна фирма ”Анели Транс Строй”ЕоодРемонти с високо качество и гаранция за цялата страна ! Ремонти - изграждане на нова покривна конструкция от дърво. Ремонти - подмяна на мушама и летви, пренареждане на керемиди. Ремонти - залепване на хидроизолационна мембрана върху плосък покрив. Ремонти - вертикална планировка на алеи и дворни пространства с унипавета и бордюри или асфалтиране. Ремонти - вътрешни ремонти с дизайн.
ТОП оферта
Ремонт на покриви за София и областта. Хидроизолация-СУПЕР ЦЕНА!!! Покривни конструкции и навесигр. София, София,  преди 15 часаBojilov78 ЕООДСтроителна фирма за хидроизолация и ремонт на покриви с керемиди ГАРАНЦИЯ 15 години. От “Божилов 78“ЕООД Сме добри в цялостно изграждане и ремонт на покриви, с доставка на качествени материали за покриви, изграждане на покривни конструкции, полагане на хидроизолация, монтаж на бетонови, керамични и битумни керемиди с най-добро качество на достъпни цени. Цялосно покривно тенекеджийство, обшивки, улами, водосборни казанчета, монтаж на безшевни улуци, водосточни тръби, доставка и монтаж на покривни прозорци и табакери, изпълнение на покриви с гладка обшивка на фалц, обшиване на бордове, стени, комини и др. PVC хидроизолация с TPO залепване - Цени по договаряне! Гаранционен срок с карта ..
ТОП оферта
Услуги с строителна механизациягр. София, София,  Подател: Валентин Вълчанов,  преди 15 часаВалентин ВълчановПредлагаме услуги с челен товарач-бобкат, заравняване на терени насип, изкопни и заравнителни услуги с мини багер 3 тона. Изпълнение на септични ями, дренажи, канали, изкопи, натоварване и извозване на материали и стр. отпадъци, заравняване на терени, услуги със самосвали до 25 тона доставяне на ст. материали, асвалт чакъл и други. София и софия област цени по договаряне СНЕГОПОЧИСТВАНЕ ДДС ФАКТУРИ ВИСОКО КАЧЕСТВО НА РАБОТА И ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ В СФЕРАТА НО ПЪТНО СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ 20г!
ТОП оферта
Водопади от камък,декоративни, изкуственигр. Айтос, Бургас,  преди 16 часаСтроителството на водопади.Водопадът е най-голямата атракция във всеки един хотел,заведение или градина.изработваме ги само от естествен камък като така то остава вечно атрактивен и след 100 години е актоален,подарете си релакс сега.
ТОП оферта
Изкопи с мини багергр. Пловдив, Пловдив,  преди 16 часаВсички видове изкопни дейности с мини багер. 3 броя кофи: 25 см, 45 см и 90 см. Изкопи на септични ями, основи за огради, подравняване на терени, изкопи за ивични основи. Вертикална планировка, изкопи на канали за тръби и кабели. За повече информация и цени се свържете с нас на посочените телефони.
ТОП оферта
Ремонт на покриви и хидроизолация. Всякакви вътрешни ремонти. Гаранция. Безплатен огледгр. Пловдив, Пловдив,  преди 16 часаФирма ТОДИС ЕООД извършва: 1. Хидроизолации 2. Покривно тенекеджийство 3. Дървени и метални покривни конструкции - Навеси - Беседки - Усвояване на тераси 4. Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви 5. Ремонт на покриви с керемиди - Претърсване на покрива за евентуални проблеми (счупени керемиди и други) - Разкриване на покрив - Сортиране на керемидите - Преглед и ремонт на дървените части на покрива - летви и евентуално греди - Полагане на хидроизолация по избор на клиента (например мушама, воалит) 7. Строителство - Боядисване - Гипсокартон - Топлоизолация - Груб строеж - Производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма 8. Работа на труднодостъпни места 9. Алпий..
ТОП оферта
Ремонт на покриви. Строителна бригада. Пренареждане на керемидигр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 16 часаСтроителна бригада извършва -Ремонт на покриви -Хидроизолация -Пренареждане на керемиди -Поставяне на хоризонтални и вертикални улуци -Водосточни тръби -Битумни керемиди -Повдигане на тавански стаи -Изграждане на нови покривни конструкции -Тенекеджийски услуги -Измазване на капаци и комини Работим на добри цени. Даваме гаранция. РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА! Работим на територията на цялата страна! Извършваме покривни ремонти в София, Пловдив, Перник, Плевен, Пазарджик, Асеновград, Стара Загора, Костинброд, Ябланица, Кюстендил, Карлово, Димитровград, Козлодуй, Благоевград, Варна, Враца, Бургас, Банкя, Ботевград, Елин Пелин, Сливница, Велико Търново, Разград, Радомир, Раковски, Х..
ТОП оферта
Ремонт на покриви. Хидроизолация на покриви. Битумни керемиди. Безшевни улуци.гр. София, София,  преди 16 часаФирма ”СИМОНСТРОЙ-ЕООД” разполага с добре обучени и доверени специалисти. Имаме опит и квалификация в строително-ремонтни услуги. Ние ще ви посетим на място и след оглед и консултация ще предложим най-доброто решение съобразно Вашите изисквания. - Изграждане на нови покриви, дървени конструкции, - Метални конструкции - Надстройка на тавански помещения - Табакери, усвояване на тераси, навеси и гаражи. - Хидроизолация върху панелен блок - Хидроизолация на скатни покриви - Хидроизолация с български и вносни материали - Течна хидроизолация на фирма ”Изомакс” - Ремонт на покриви със стари керемиди или нови на фирми ТОНДАХ, БРАМАК,МАРСИЛСКИ, СТРАЛДЖИЯ, МЛАДОСТ, керемиди и много др. видов..
ТОП оферта
Строителство и ремонтгр. София, София,  преди 16 часаСтроителна бригада извършва: ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, битумни керемиди, монтаж на безшевни олуци, топло и хидро изолации, дървени и метални конструкции, огради и навеси, шпакловки, бояджииски и тенекеджииски услуги, почистване на мазета и тавани и още довършителни услуги. Гаранция и качество.
ТОП оферта
ремонт на покриви - фирмена гаранциягр. Бургас, Бургас,  преди 17 часаремонт на покриви - фирмена гаранция, пренареждане на керемиди, дървени конструкции, хидро- и топлоизолация, битумни керемиди, тенекеджийски услуги
ТОП оферта
Ремонт на покриви в цялата странагр. Пловдив, Пловдив,  преди 17 часаБригада за РЕМОНТ на ПОКРИВИ, изграждане на нови покриви, конструкции, хидроизолация на покриви. Ако имате нужда от майстори за ремонт на покриви, вие сте на точно място. Повечето от нас не се замислят за покрива над главите ни - докато не протече. Ако сте на този етап, сигурно искате да знаете дали се нуждаете от ремонт на покрив или частичният ремонт е също вариант.Като цяло е важно и самият ремонт да е направен качествено. Важно е материалите да са добри. И всяка година да се оглежда покрива. Така може да се установи дали има някакви промени по него. Евентуални повреди от климатичните условия паднали клони. Гаранцията за всички извършвани услуги е от 5 до 15 години. Гарантираме..
ТОП оферта
ремонт на покриви-яни строй82гр. Кюстендил, Кюстендил,  преди 18 часаРаботим в цяалата страна и без авансово плаштане--20% остъпка само сега звни и попитая за нашите промоцйонални цени ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ ДЕЙНОСТИ 10 ДО 15 ГОДИНИ 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ Цената с труд и материали - 11.00 до 13.00 лв/м2 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ Цената с труд и материали - 10.00 до 11.00 лв/м2 ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ Цената с труд и материали - 55.00 до 90.00 лв/м2 ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ: 1. Ремонт на покриви 2. Цялостно изграждане на нов покрив 3. Поставяне на битумни керемиди 4. Пренареждане на керемиди 5. Хидрозолация на покриви 6. Махане на съществуващата Хидрозолация 7. Демонтаж и монтаж на ве..
ТОП оферта
Ремонт на покриви за цялата страна - Гаранция на достъпни ценигр. Пловдив, Пловдив,  преди 18 часаНашата бригада дава 10 г. гаранция за извършени услуги. Работим на територията на цялата страна. Предлагаме бърза и качествена работа на най-добрите цени и дълга гаранция. - ремонт на покриви с керемиди - ремонт на покриви с битумни керемиди - хидроизолация на изградени покриви - подмяна и ремонтиране на улуци - извършване на тенекеджийски услуги - обшиване на комини и бордове; - подмяна на покривни капандури; - подулучни и надулучни поли; - поставяне на топлоизолация на сгради; - надграждане на тавани. РЕМОНТ НА ПОКРИВ 1. Разкриване на покрив 2. Почистване на кал 3. Полагане на мушама 4. Наковаване на летви 5. Нареждане на керемиди 6. Измазване на капаци ХИДРОИЗОЛАЦИ..
ТОП оферта
Ремонт на покриви. Безшевни улуци. Асфалтиране. СМР. Стара Загора, Пловдив, Сливен, Ямболгр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 18 часаСТРОИТЕЛНА ЛИЦЕНЗИРАНА ФИРМА BGSTROI07.COM ИЗВЪРШВА СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТИ 1. Изграждане и ремонт на покриви 2. Пренареждане на керемиди 3. Повдигане на тавански стаи 4. PVC и хидроизолации 5. Тенекеджийски услуги 6. Производство и монтаж на безшевни улуци 7. Алпинистки услуги 9.Асфалтиране на малки и големи площи *асфалтиране на дворове *асфалтиране на паркинги *асфалтиране на улици *асфалтиране на алеи *асфалтиране на автомивки и др. Гарантирано качество. Работим в цялата страна области Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, София, Смолян, Варна, Бургас, Ямбол, Сливен, Хасково, Кърджали, Перник, Плевен, Асеновград, Стара Загора, Костинброд, Ябла..
ТОП оферта
Как правим ремонт на покривгр. София, София,  преди 18 часаКак правим ремонт на покриви: разкриване на покрива и почистване подмяна на остарели дъски полагане на висококачествена чешка мушама под керемидите наковаване на хоризонтални и вертикални летви нареждане на керемиди и поставяне на капаци подмазване на капаците по билото с разтвор от вар и цимент Какво покритие да изберете за вашия покрив? За правилен ремонт на покрив, първо трябва да се измери наклонът и товароносимостта му. Здравината на конструкцията зависи до голяма степен от правилното изчисление на товароносимостта и тежестта на материалите, с което ще си гарантирате здравина и защита от атмосферните условия. Ремонт на плосък покрив - такъв покрив се среща ..
ТОП оферта
Бояджия Пловдив - Цена 2.10лв (два слоя) - Опит над 5 години - Боядисване с латексгр. Пловдив, Пловдив,  преди 18 часаОпитен Бояджия за град Пловдив и областта. До 18 септември 2017 съм зает, приемам поръчки за дати след 18 септември. Цени за боядисване с латекс: Боядисване с латекс един цвят - 2.10 лв./кв.м. /два слоя/ Боядисване с латекс два цвята - 2,60 лв./кв.м. /два слоя/. Повече цветове - договаряне при оглед. Латекс, Алкидни бои, лакове, емулсии, полимерни емулсии, акрилатни и бои на водна основа и др. Апартаменти, Жилищни входове, офиси, магазини, гаражи, мазета, тавани. КРАЙНАТА ЦЕНА се определя при оглед. Безплатен оглед. Поправка на петна и пукнатини преди боя - 6 лв./кв.м. Възможност за работа с материали и съвет за избор на материали и бои. Забележка: Цените..
ТОП оферта
Строителни услуги, ремонт на покриви, груб строеж - Гаранция за качествогр. Пловдив, Пловдив,  преди 18 часаНашата строителна бригада ще Ви осигури бърз и качествен ремонт. Ние даваме дългогодишна гаранция за предлаганите от нас услуги. Гаранция за качество на ниски цени! Нашите услуги: - Груб строеж, - Ремонт на покриви, - Нови покривни конструкции, - Хидроизолация на покриви, - Топлоизолация - Смяна на улуци, - Тенекиджийски услуги, - Смяна на капандури и комини, - Подпорни стени, огради, дренажи. Занимаваме се още и с: - Изграждане на септични ями, зидария, мазилки, замаски и други. - Къртим, чистим и извозваме всички видове отпадъци. Работим предимно в Пловдив и областта.
ТОП оферта
Строй ремонт инженеринг ЕООДгр. Варна, Варна,  преди 18 часаРемонт на покриви в цялата страна 1. Разкриване на покрив 2 лв/кв.м 2. Почистване на кал 1.50 лв/кв.м 3. Полагане на мушама 2 лв/кв.м 4. Наковаване на летви 2.50 лв/кв.м 5. Нареждане на керемиди 2.50 лв/кв.м 6. Измазване на капаци 2 лв/м Всичко труд и материали 12.50 лв/кв.м Ремонт на покрив - нова конструкция. Направа на покрив - дървена конструкция, керемиди, капаци, труд и материали 55 лв/кв.м Гаранция от 10 до 25 години Ремонт на покриви с хидроизолация - 12 лв./кв.м 1. Почистване на основата 2. Кърпеж на основата 3. Грондирване на основата с грунд 4. Полагане на осилен воалит 4 мм посипка червен или сив, и др. 5. Нагряване на воалита с газоплавачен огън. Гаранция от 10..
ТОП оферта
Ремонт на покривигр. Варна, Варна,  преди 18 часаФирма Димитрови ЕООД - ремонт на покриви в цялата страна 1. Разкриване на покрив - 2.50 лв./кв.м 2. Почистване на кал - 1.50 лв./кв.м 3. Полагане на мушама - 3.50 лв./кв.м 4. Наковаване на летви - 2 лв./кв.м 5. Нареждане на керемиди - 1.50 лв./кв.м 6. Измазване на капаци - 1 лв./м Всичко труд и материали - 12 лв./кв.м Направа на ЧИСТО НОВ ПОКРИВ с дървена конструкция, керемиди, капаци - труд и материали 60 лв./кв.м Гаранция от 10 до 25 години Ремонт на покриви с хидроизолация 1.Почистване на основата 2. Кърпеж на основата 3. Грундиране на основата с грунд 4. Полагане на усилен воалит 4 мм, посипка червен или сив, и др. 5. Нагряване на воалита с газоплавъчен огън. ..
ТОП оферта
ремонт на покриви, фирмена гаранциягр. Сливен, Сливен,  преди 18 часаремонт на покриви - фирмена гаранция, пренареждане на керемиди, дървени конструкции, хидро- и топлоизолация, битумни керемиди, тенекеджийски услуги
ТОП оферта
Ремонт на покриви, Хидроизолация, Течна хидроизолация, Керемиди, Безшевни улуци, Алпинистки услуги, СОФИЯгр. София, София,  преди 19 часаАЛЕКСОВ-СТРОЙ-92ЕООД”АЛЕКСОВ-СТРОЙ-92ЕООД” Е строителна фирма предлагаща / Ново Строителство и Довършителни ремонти / ИМАМЕ ЗАВЪРШЕНИ ПОКРИВИ И ДРУГИ-СМР-УСЛУГИ КАКТО НА ЧАСТНИ КЪЩИ, ВИЛИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ, ТЕКА И НА ДЪРЖАВНИ ПРЕПИЯТИЯ ХАЛЕТА И ПРОМИШЛЕНИ ЗОНИ До колегите моля не копираите снимковият материал. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ - ВАРИАНТ 1 1. Разкриване на покрив 2. Почистване на прах и кал 3. Полагане на Чешки воалит 4. Наковаване на летви 5. Нареждане на керемиди 6. Измазване на капаци 7. Сваляне и транспортиране на отпадъци РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ - ВАРИАНТ 2 1. Разкриване на покрив 2. Почистване на прах и кал. Подмяна на 5% дъски от покривната квадратура. ..
ТОП оферта
бригада за саниранегр. Русе, Русе,  Подател: Хидрострой 8 Г,  преди 19 часаБригада за саниране, фаянс, теракот, шпакловка, боя, покриви. Рабоим в цялата страна
« Предишна | 1234567 ... 616263 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг