back to top

Строителни услуги

3969 обяви
днешна обява

Изграждане на дървени навеси, беседки, барбекюта и гаражи, като целият дървен материал се шлайфа и импенгрира. Гаранция, договор и спазване на срокове. Изграждане на дървени навеси, беседки, барбекюта и гаражи, като целият дървен материал се шлайфа и импенгрира. Гаранция, договор направа на всякакви навеси от дърво, навеси на тераси, гаражни навеси за автомобили, навеси за летни кухни, барбекю и зимни градини от дърво изграждане на всякакъв вид луксозни дървени покривни конструкции изработване на дървени беседки за двора повдигане на тавански стаи ремонт на покриви цялостно конструиране н..

днешна обява

Здравейте, ние сме строителна фирма предлагаща Алпинистки услуги също така Ремнот на покриви, Тенекеджийски услуги, Топлоизоации, Изграждане на тераси-навеси, Вътрешни ремонти Извършваме услугите си качествено и отгоровно, защото държим да защитаваме доброто име на фирмата ни на всеки обект по които работим. работим в цялата страна София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Перник, Благоевград, Сандански и т. н

днешна обява

Домашен майстор, безплатен оглед. Извършвам следните услуги: шпакловка, мазилки, боядисване, махане и полагане на тапети. Полагане на фаянс, теракот, гипсокартон, хидроизолация, топлоизолация и други строително - ремонтни работи на изгодни цени. Майстор съм с дългогодишен опит и гарантирано качество на извършените услуги. Отстраняване на влага от покриви и стени. Поправка на течове на покриви. Коректен и честен човек съм. Готов съм да ви помогна.

днешна обява

”СТРОЙ РЕМОНТИ” - ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ РЕМОНТИ - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН - ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ, НОВ, СТАР, ПОКРИВ, ХИДРОИЗОЛАЦИЯ, PVC, ТПО, Течна, Воалит, Битумни, Керемиди, Улуци, Отстраняване на Теч, Алпинисти, Височинни Ремонти, Навеси, Конструкции, Дървени, Метални, Сглобяеми, Къщи, Къща, Блок, Апартамент, Вила, Асфалт, Асфалтова, База, Студен асфалт, Настилка, Асфалтиране, Пътища, Улици, Тротоар, Паркинг, Двор, Вертикална, Планировка, Павета, Бордюри, Тротоарни, Плочки, Шлайфан, Бетон, Груб, Строеж, Строителство, Саниране, Топлоизолация, Вътрешни, Външни, Цялостни, Ремонти, Шпакловка, Боядисване, Б..

днешна обява

Фирма Elisaveta-2015 Ние сме екип които предлагаме Цялостен ремонт на баня, тоалетна, мокри помощения, лепене на фаянс, теракоt гранитогрес, монтиране на моно блокове, душ кабини, гипскартон ламинат циклене обръщане врати прозорци замазка мазилка шпакловка боядисване ВиК, ел. инсталации фаянс теракота цялостна изработка по ваш дизайнерски проект! Защо да изберете нас? Ние предлагаме най-добрите цени в област пазарджик и региона и притежаваме всички нужни документи и разрешителни. Експертиза и Опит: С години опит в индустрията, нашият екип притежава знанията и уменията, необходими за управле..

днешна обява

-10 % отстъпка за Основен ремонт на Апартамент или къща до края на месеца Дейностите, които извършваме са: - Окачени тавани - от гипсокартон, Армстронг тавани; АМФ тавани; Растерни тавани - Преградни стени от гипсокартон - Стени на конструкция от гипсокартон с минерална вата - Лепене на гипсокартон по стени - Направа на сводове, скрити осветления - Обличане на трегери, колони, тръби и др. ( куфари ) - Дизайн и изработка на декоративни фигури по стени и тавани - Монтаж на растарен таван - Обръщане на врати и прозорци - Монтаж на ъгли - Полагане на минерална вата - Направа на су..

днешна обява

Ние Ви предоставяме комплексно обслужване за вътрешни ремонти за цялата територия на цялата страна Нашите строително-ремонтни бригади се състоят от опитни специалисти, профилирани в отделните видове вътрешни ремонти. Всеки един от майсторите ни има знания и умения, трупани в продължение на години, отговарящи на изискванията на съвременното строителство. Така, те са способни с бързина и лекота да задоволят всяко едно ваше желание! Когато се свържете с нас за вътрешни ремонти, Вие получавате крайна цена, която включва труд и материали. Всеки един от нашите вътрешни ремонти е подробно описан ..

днешна обява

Промоция до края на Септември месец само при нас на 100% Фирма предлага асфалтополагане и пътна маркировка на всякакъв вид площи - Aсфалтиране на пътища. Aсфалтиране на улица. Aсфалтиране машинно. Aсфалтиране ръчно. Aсфалтиране на двор. Aсфалтиране на тротоар. Aсфалтиране частично (кръпки). Aсфалтиране цялостно. Aсфалтиране на недостъпни и достъпни места. Пътна маркировка. Полагане на бордюри. Полагане на ивици. Полагане на тротоарни плочки. Коректност! Качество! Гаранция! Приемливи Цени! Работим в Цялата Страна Асфалтиране на всякакъв вид площи. Aсфалтиране на пътища. Aсфалтиране на у..

днешна обява

Фирмата ни има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна по всяко време на година та.. РАБОТИМ БЕЗ АВАНСОВО. САМО СЕГА ВИЖ ЦЕНИТЕ..20%. ОТСТЪПКА ЗА НАД 100 КВ/ПОКРИВ.. работим бързо качествено и коректно.. ВИНАГИ В СРОК.. 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ Цената с труд и материали - 30. лв. до 50. лв/м2 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ Цената с труд и материали - 25. лв. до 34. лв/м2 ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ Цената с труд и материали - 160до 190. лв/м2 ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ: Янко тодоров Хидроизолация Почистван..

днешна обява

ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ: ние предлагаме изпълнение на следните дейности: НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН ДОГОВОР ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА ВСИЧКО ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО от А до Я цените са с труд и материал Пренареждане на керемиди единична скара, летви- 35 лв. Пренареждане на керемиди - мушама, двойна скара - 40 лв. Нова дървена конструкция до дъските + керемиди - 170 лв./кв.м Американски безшевни улуци - с казанче - 35 лв. л.м Дървени навеси и капандури Обшиване на комини от 70 - до 100 лв. на комин Хидроизолация на блокове, къщи, гаражи в посипка воалит - 30 лв. кв.м Работим на три основни принципа: к..

днешна обява

Покриви георгиев 55” сме горди да служим на нашите клиенти като изпълнител на покривни ремонти в бранша. Предлагаме: 1. Препокриване на покрив. 2. Разкриване на покрив. 3. Премахване на кал. 4. Монтаж на дишаща мембрана. 5. Монтаж на летви двойна или единична 6. скара 7. Направа на нов покрив със нова 8. конструкция греди ребра ламперия. 9. Дишаща мембрана и керемиди 10. Брамак. 11. Изграждане на навеси със дървена 12. конструкция за лятото. 13. Направа на Хидроизолация 14. Тенекеджийски услуги цена след оглед. На Добри цени! Втрешни ремонти Фаянс терекот блажни б..

днешна обява

шпаклавки, боядисване, фаянс, теракот, ламинат, ВиК

днешна обява

Спайдермен-височинни ремонтни услуги ДИРЕКТНО С МАЙСТОРА!!! другите са посредници!!! ПРОВЕРЕТЕ!!! (едни повикваш, други изпълняват)и цената е по-висока. Всички услуги по алпийски способ и ремонт на покриви Топло изолация, хидро изолация, шпакловки, мазилки, боядисванеи доста други монтажни и демонтажни работи. Работим също така и вътрешни ремонтни услуги. Обадете се и попитайте Разполагаме със скеле и автовишка Работя в бранша повече от 20 гд Само в територията на бургас имам повече от 1000 завършени обекта, както и в градовете София, Пловдив Варна, Стара загора, Ямбол, Сливен, и..

днешна обява
top icon

Ремонт на покриви

Стара Загора

Ремонт и направа на покриви ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА. ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРИ И ГАРАНЦИИ от 5 до 25 г Хидроизолации от специалисти Дървени и метални конструкции Навеси Беседки Усвояване на тераси Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви Ремонт на покриви с керемиди Претърсване на покрива за евентуални проблеми (счупени керемиди и други) Разкриване на покрив Сортиране на керемидите Преглед и ремонт на дървените части на покрива - летви и евентуално греди Почистване на дъсчената основа Полагане на хидроизолация по избор на клиента Нареждане на керемиди Подмазване на капаците с ва..

днешна обява

Предлагаме цялостно изграждане на всякакви дървени и метални, покривни конструкции. - Комплексно изграждане на дървени навеси, сенници, перголи, козирки, градински беседки, навеси за дворни барбекюта, тераси и автомобили. - Предлагаме различни решения за външни тераси и градини на заведения, също от дървения. - Частично или цялостно, закриване и затваряне на жилищни балкони и тераси с цел използването им като разширени, вътрешни помещения в изцяло завършен вид. - Изграждане и приобщаване на зимни градини. - Цялостно конструиране на летни кухни. - ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ..

днешна обява

Етапна работа. Много е важно преди започването на работата да се определи точно нивото в целия апартамент и замазката да се положи в съответсвие с крайните настилки - паркет или гранитогрес, които могат да бъдат и с различна дебелина. Затова и замазката трябва да се положи с различна дебелина в различните помещения, но крайният резултат трябва да бъде един - изравнено ниво навсякъде в апартамента. Подовата замазката е подходяща за полагане върху бетонови и здрави цименто-пясъчни основи. Подготвеният за работа разтвор се нанася в един слой с машина върху основата. Подравняването на ..

днешна обява

Машинни подови замазки на жилищни сгради, индустриални сгради, промишлени помещения, офиси, къщи, апартаменти. Шлайфан и ресан бетон, Поемам и малка квадратура. Групата се занимава само и единствено с подови замазки и бетон, което ни прави уникални в занаята!!! Много добри цени за повече квадратура, започване на работа веднага! (таг) #подови_замазки_София#машинна_замазка#машинно_полагане_на_подова_замазка_цени#замазка_с_ машина #полагане_на_замазка_върху_подово_отопление#полагане_на_армирана_циментова_замазка#замазка_цени# цени_полагане_подова_замазка#замазки_машина#цени_бетон_София..

днешна обява

Ремонт на покриви с отлично качество и на разумни цени. Работим в цялата страна Ремонт на покриви - София Пловдив Варна Бургас Стара Загора Ямбол. Бригада за ремонт на покриви, изграждане на нови покривни конструкции, хидроизолация на покриви, конкурентни цени, получавате 100% качествен ремонт на покрива. Ние ще Ви посетим на място и след оглед и консултация ще предложим най-доброто решение съобразно Вашите изисквания. Гаранцията за всички извършвани услуги е от 5 до 15 години. Разгледайте сайта ни https://www.krum-stroi.com/

днешна обява

Ние сме млад организиран и отговорен колектив с дългогодишен опит в строителството. Екипът ни се състои от квалифицирани специалисти в бранша, доказан професионализъм. Извършваме комплексни ремонтни услуги, включващи всички видове довършителни работи съобразени с новите технологии на строителния пазар. Нашите цели са да превърнем вашия ремонт в удоволствие и приятно занимание. Офертата включва труд и материали 1. Разкриване на покрив 3,20 лв./м 2. Почистване на прах и кал 3,40 лв./м 3. Полагане на чешка мушама за под керемиди 1 мм 5,60 лв./м 4. Наковаване на вертикални и хоризонталн..

днешна обява

❗️❗️❗️НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС. ❗️❗️❗️ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ, ЗАЛАГАМЕ НА: КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, ДОСТЪПНИ ЦЕНИ ❗️❗️❗️ ⛏️ 🛠 СТРОИТЕЛНО - РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ - Пренареждане на керемиди Изграждане на нови покриви Частични ремоннти Американски безшевни улуци Хидроизолации Фирмата предлага също: ❗️безплатен оглед в рамките на 24 часа; ❗️издаване на фактури по желание на клиента; ❗️коректност, точност, бързина, лоялност; ❗️грижим се да пестите време и усилия, да пестите пари ❗️работим по всяко едно време на годината, без значение от сезона и деня. 💰Ценораз..

Шлайфан и ресан бетон.
Шлайфан и ресан бетон.Шлайфан и ресан бетон.Шлайфан и ресан бетон.Шлайфан и ресан бетон.Шлайфан и ресан бетон.
днешна обява

Ремонт на покриви Супер експрес 97. 30% отстъпки! Работим в цяла страна! Супер бърз и безплатен оглед! Услугите, които извършваме: Разкриване на покрив; Дървени и метални покривни конструкции; Направа на навеси и беседки; Изграждане на нови покриви; Повдигане на тавански стаи; Хидроизолация на покриви; Отстраняване на течове; Монтаж на водосточни тръби; Къртене; Шпакловка; Мазилка; Огради; Боядисване; Гипсокартон; Улуци; Почистване на мазета и тавани; Груб строеж; Обръщане на прозорци и врати; Събаряне и зидане на комини. Свържете се с нас днес, за ..

днешна обява

* Ремонт на покриви. * Пренареждане на керемиди * Редене на битумни керемиди * Хидроизолации * Смяна на улуци и водосточни тьрби * Направа на дървени конструкции и навеси * Тенекеджийски услуги * Бордова обшивка * Отстраняване на течове * Почистване на мазета, тавани Нашата бригада е с дългогодишен опит в сферата на ремонта на покриви. Работим в цялата страна. Гаранция за най-добра свършена работа. От 10 до 15 години Изпълнител: Асен Найденов Доверете ни се!

днешна обява

Извършване на всички видове строителни и монтажни работи: - Теракота - Гипсокартон - Шпакловки - Ремонт на покриви Включително: - Хидроизолация - Топлоизолация

днешна обява

Пловдив, фаянс, теракота, външни и вътрешни изолации, шпакловка, боя, замазки, обръщане на врати и прозорци, и други вътрешни ремонти. Кърти, реже, извозва.

днешна обява

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ДИМИСТРОЙ КАЧЕСТВО НА ДОБРИ ЦЕНИ! Ние Ви предлагаме пълна гама от услуги за ремонт на вашия покрив: ✔️ Цялостно изграждане на нов покрив, ✔️ Дървени покривни конструкции, ✔️ Ремонт на покриви с керемиди, ✔️ Пренареждане на керемиди, ✔️ Частични покривни ремонти, ✔️ Отстраняване на течове, ✔️ Метални конструкции, ✔️ Махане на съществуващата Хидроизолация ✔️ Поставяне на битумни керемиди, ✔️ Подмяна на улуци, казанчета и водосточни тръби, ✔️ Подмяна на капандура, ✔️ Обшиване на бордове с ламарина, ✔️ Обшиване на комин с ламарина, ✔️ Подмяна на ламар..

днешна обява

Бригада с дългогодишен опит в областта на строителните дейности, предлага ширака гама от строителни услуги. За всичко извършено се дава пълна гаранция. Работи се в уговорени срокове и цени. Без скрити такси. Управител Димитър Димитров гарантира за качествено изпълнение на всяка услуга. ► Ремонт на покриви. ► Пренареждане на керемиди ► Хидроизолация на покривни конструкции ► Безшевни американски улуци. ► Хоризонтални и Вертикални улуци ► Монтаж на водосточни тръби ► Обшиване на комини ► Подмяна на капандури ► Тенекеджийски услуги ► Изграждане на беседки, барбекюта, дървени на..

днешна обява

- Топлоизолация - Измазване на фуги на панелни блокове, измазване на комини - Подмяна на улуци, водосточни тръби, козирки, тенти и др. - Боядисване на фасади. - Височинни ремонти на труднодостъпни места. - Поставяне на рекламни материали, осветителни тела и др.

днешна обява

Предлагаме качество, уникалност на сградите, бързина и гаранция на строителните услуги. Използваме индивидуален подход към всеки клиент и се стремим да отговорим на неговите изисквания. Държим на качеството във всеки един етап от строителния процес. Уверени сме във нашите възможности, както и в това което правим заради богатият опит който притежаваме, многото реализирани обекти и удоволствието на нашите Клиенти от извършената работа. УСЛУГИ Ремонт на покриви: 1. Разкриване на покрив 5 лв/кв.м 2. Почистване на кал 2.50 лв/кв.м 3. Полагане на мушама 5 лв/кв.м 4. Наковаване на летви 2.5..

днешна обява

Фирма „АЙМЕКС ГРУП 77“ ЕООД Има удоволствието да предложи производство и монтаж на Американски безшевни улуци с неограничена дължина. Улуците се произвеждат по американски лиценз, с американска техника. Улуци, които се произвеждат на самия обект от рулонна пластифицирана ламарина със специална машина. Улуците с размер 5 инча се произвеждат от рулонна ламарина с дебелина от 0.53 мм. Изработват се от поцинкована ламарина, ламарина с цветно полиестерно (PVC) покритие. Профилът им е проектиран така, че се осигурява надеждно оттичане, вписване в цялостната архитектура на сградата и позволява ..

днешна обява

Имекс Строй - Ремонт на покриви в цялата страна. Качествено Строителство на достъпни цени ”Имекс Строй” предлага специализирани услуги в ремонтните дейности и строителството Компанията извършва: ?ремонти и реставрация ?ремонт на покриви, тераси, пр. ?изграждане на обекти и сгради Ако желаете да направите вашия дом уникален и различен, тогава побързайте да позвъните☎ на посочения телефон. ПОЧИСТВАНЕ на апартаменти, къщи, мазета ПОСТАВЯНЕ НА ДОГРАМА Работим в области Добрич, Варна, Бургас, Разград, Търговищ Шумен Пловдив Плевен и др.