back to top

Строителни услуги

3205 обяви

Бригада - шпакловки, гипсокартон, тапети, саниране, подмазване, мазилки, теракота, къртене, изграждане на тераси, покриви, ВиК, боя, от А до Я, без почивен ден

Бригада - шпакловки, гипсокартон, тапети,саниране, подмазване, мазилки, теракота, къртене, изграждане на тераси, покриви, ВиК, боя, от А до Я, без почивен ден

Извършваме следните строителни услуги ►Топлоизолация ►Ремонт на покриви ДОВЪРШИТЕЛНИ РЕМОНТИ ►Шпакловка ►Гипсокартон ►Боядисване ►Обръщане на врати и прозорци ►Теракота, фаянс Работим в срокове, в границите на страната.

TOP пормотиране Ремонт на Покриви
Ремонт на ПокривиРемонт на ПокривиРемонт на ПокривиРемонт на ПокривиРемонт на Покриви

ИМАТЕ СПЕШНА НУЖДА ОТ РЕМОНТ НА ПОКРИВА - не се колебайте да се свържете с нас. БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И ОГЛЕД НА ВАШИЯ ОБЕКТ - www.et-mirostroi.eu Работим в цялата страна с гаранция за качество до 15 години ЕТ “Мирострой” предлага пълната гама от услуги за частични и основни ремонти на покриви, проектирането и изграждането на нови покривни конструкции и съоръжения. Списък на основните дейности на фирмата: •Ремонт на покриви •Изграждане на нови покриви •Хидроизолация на покриви •Отстраняване на течове •Метални керемиди •Битумни керемиди •Пренареждане на керемиди •Подмазване н..

top icon

Замазка върху подово отопление

/Обява за цялата страна/

Машина подова замазка Извършваме Замазки на къщи със водно подово отопление малки голями покриви тераси големи сгради

Строителна фирма извършва претърсване и ремонт на покриви, подпорни стени, дренажи, изгражда септични ями, вътрешни ремонти - включително поставяне на бойлери, монтаж на тоалетни чинии, монтаж на кухни и спални, направа на цялостни ВиК и Ел. инсталации, извършва варо-циментова мазилка и зидария, шпакловка, замазка, вътрешна изолация, външна изолация.Прави заварки всякакви. Извършва и бутане на стари къщи, изхвърляне на боклуци, почистване на дворове и парцели, косене на трева, рязане на дървета. Услугите се извършват и на територията на област София. Високо качество и нормални цени!

Фирма за ремонт на покриви Майстори за Ремонт на покриви ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ. ЧАСТИЧНИ РЕМОНТИ. Краен срок за изпълнение. Строителна бригада. Предлага. Договор качество гаранция на Достъпни цени. Позвънете и попитайте. да вашата оферта Иван Златанов. ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ: Цялостно изграждане на нов покрив. 150лв на квадрат. наковаване на битумни керемиди. 30лв на квадрат. Пренареждане на керемиди.25лв на квадрат Хидрозолация на покриви. 18 лева на квадрат Демонтаж на съществуващата Хидрозолация. 9лв на квадрат Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризон..

Цялостен ремонт на апартаменти Шплаковка, боя, окачени тавани, фаянс, теракот ВиК, Ел и др Оглед и оценка веднага

Всичко за вашия покрив само сега вие получавате отстъпка 20% за нови клиенти, получавати гаранция от 10 до 20 г Ремонт на покриви Оферти 1. Разкриване на покрив 2,50 лв/m² 2. Почистване на кал 2,50 лв/m² 3. Полагане на мушама (”под керамидна”) 2,50 лв/m² 4. Наковаване на летви 1,00 лв/m² 5. Нареждане на керемиди 1,00 лв/m² 6. Измазване на капаци 1,00 лв/m Крайна цена(труд и материали) 10,50 лв/m² Изграждане и Полагане на греди и наковаване на дъсчена ламперия Цена на материалите 40,00 лв/m² Труд 35,00 лв/m² Крайна цена(труд и материали) 75,00 лв/m² Хидроизолация ..

Изкопи с минибагер 3 т. Подравняване на терени с бобкат, обратни насипи. Валиране с валяк 3 т. Доставка на хумус за озеленяване. Самосвал 5 т. Услуги с комбиниран багер

Ремонт на покриви в цялата страна: Алпин-Строй97 ✅Нов покрив ✅Ремонт и изграждане на нов покрив ✅Ремонт на покрив с хидроизолации ✅Пренареждане с стари керемиди ✅Безшевни улуци, Поцинковани улуци ✅Ремонт и направа на навеси и беседки ✅Ремонт на жилищни блокове ✅Ламаринени покриви ✅Ремонт на фасади(саниране) ✅Ремонт на апартаменти/боя, гипсокартон, ВиК ✅Ремонти от А до Я Ремонт на покриви София Ремонт на покриви Ботевград Ремонт на покриви Перник Ремонт на покриви Дупница Ремонт на покриви Благоевград Ремонт на покрив Сандански Ремонт на покриви Петрич Ремонт на покриви П..

Ремонт на Покриви Изграждане на Дървени Навеси Тераси Балкони Летни кухни, София. РАБОТИМ НА 3 ОСНОВНИ ПРИНЦИПА: -КАЧЕСТВО! -КОРЕКТНОСТ! -ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ! ЗА ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: -ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР! -ГАРАНЦИЯ ДО 15г СЕЗОННА ТОП ОФЕРТА!!! ИЗГРАЖДАНЕ НА ДЪРВЕНИ И МЕТАЛНИ НАВЕСИ, ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, ®️ 1. ОФЕРТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ДЪРВЕН НАВЕС СЪС СУХ ОБРАБОТЕН МАТЕРИАЛ: -Доставка на сух дървен материал: Рендосване (изглаждане), импрегниране, лакиране! -Изграждане на дървена конструкция! -Наковаване на дъсчена Обшивка с широчина 9см! ​ -Грундиране с б..

Топлоизолация от доказани алпинисти за цяла София на топ цени! Гаранция и договор

* Нашата фирма извършва професионално, монтаж на ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ на ВЪЖЕ и скеле, изгодни цени и високо качествo нa труд и материали. Предварителен договор с 5 ГОДИНИ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ за извършеното от нас саниране на вашият дом. * ХИДОРОИЗОЛАЦИИ НА ПОКРИВИ, * почистване на стъклени фасади, * смяна на улуци, * поставяне на козирки, фуги * боядисване, шпакловка, мазилка, * поставяне на рекламни пана и билбордове, фасадни ремонти * БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН, ЗА ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ОТСТЪПКИ... (АЛЕКСИ ИВАНОВ)...

top icon

Ремонт на апартаменти

/Обява за цялата страна/

Ремонт на спални; Ремонт на хол; Ремонт на детска стая; Ремонт на кухня; Мазилки и шпакловки; Замазки и зидарии; Хидроизолации; Поставяне / къртене на подови настилки; Ремонт на стени и тавани; Услуги с гипсокартон; Бояджийски услуги Гипсокартон Зидарии Замазки и шпакловки Растерни и окачени тавани Фаянс и теракот Длгогодишен опит в чужбина!!!

Услуги Със Строителна Механизация Под Наем. 1. Услуги с БАГЕР 3в1 КОМБИНИРАН + ЧУК и 30см кофа. 2.. Услуги с ЕДНОБАНДАЖЕН ВИБРАЦИОНЕН ЗЕМЕН ВАЛЯК 13т. 3. Услуги с ДВУБАНДАЖЕН ВИБРАЦИОНЕН ВАЛЯК БОМАГ 3,5т 4. Услуги с ЕДНОБАНДАЖЕН ВИБРАЦИОНЕН ВАЛЯК 70см 1т. 5. Услуги с БУЛДОЗЕР CATERPILLAR с 3-ка рипери 6. Услуги с БАГЕР 17т колесен с кофа 1м. 7. Услуги с Мини Багер от 1.5т до 4т с кофи 25см, 50см, 60см. 8. Услуги с БОБКАТ (мини челен товарач) с кофа и вилици. 9. Услуги с АВТОВИШКА 14м 10. Услуги с КАМИОНИ - САМОСВАЛИ от 3т до 25т за инертни материали и с тристранно разтоварва..

Услуги с Мини Багер с гумени вериги от 1.5т до 4т с кофи 20см, 25см, 40см, 50см. Разполагаме и с Валяк, Комбиниран Багер и Челен Товарач ( бобкат). Подравняване на терени, вертикална планировка, засипване и изравняване на терен, двор или площадка. Изкопаване на дупки, траншей, ивици и прехвърляне и товарене на земна маса. Изкопаване на септични ями и канали за тръби. Полагане на бетонни пръстени.

Изграждане, Засипване, Чакълиране, Асфалтиране, Бетониране на терен, Вертикална планировка, Изгребване, Подравняване на дворове, терени, паркинги и гаражи. Възможност за цялостно и частично изпълнение на вертикална планировка, реконструкция, засипване на парко място, двор, гараж, площадка, терен. Подготовка за полагане на асфалт, бетон, павета.

Услуги с Мини Челен Товарач ( бобкат ) с кофа и вилици. Разполагаме с Валяк, Багер, Самосвал. Засипване и подрваняване на терени. Обратен насип, вертикална планировка. Транспортиране на инертен материал, бетон и други товари с фадромна кофа или вилици.

Предлагаме машинна подова замазка на къщи, апартаменти, сгради, покриви, тераси... Замазка върху подово отопление. Шлайфан бетон. Саморазливни замазки. Работим в цялата страна!

TOP пормотиране Ремонт на покриви, Хидроизолация, Топлоизолция, Улуци, Пловдив,
Ремонт на покриви, Хидроизолация, Топлоизолция, Улуци, Пловдив,Ремонт на покриви, Хидроизолация, Топлоизолция, Улуци, Пловдив,Ремонт на покриви, Хидроизолация, Топлоизолция, Улуци, Пловдив,Ремонт на покриви, Хидроизолация, Топлоизолция, Улуци, Пловдив,Ремонт на покриви, Хидроизолация, Топлоизолция, Улуци, Пловдив,

ДИАМАНТЕНО ШЛАЙФАНЕ на БЕТОН. ЗАРАВНЯВАНЕ, ПОЛИРАНЕ, РЕПАРАЦИИ, ИМПРЕГГНИРАНЕ. Полагане на епоксидна подова настилка. Сваляне на ниво замазка. ДИАМАНТЕНО ШЛАЙФАНЕ и КРИСТАЛИЗАЦИЯ на каменни подове - МРАМОР, МОЗАЙКА, ТРАВЕРТИН, ВРАЧАНСКИ КАМЪК и др. ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ и ВЪЗВРЪЩАНЕ на блясъка и цветовете на захабени каменни подове ЗАРАВНЯВАНЕ на новопоставени каменни настилки. ЗАПЪЛВАНЕ на пукнатини, фуги, дупки и др. Разполагаме с ОТЛИЧНА ТЕХНИКА - машини на световния лидер ЕЛЕКТРОЛУКС. Предлагаме 100 % ВИСОКО КАЧЕСТВО! Предлагаме различни услуги, свързани с диамантеното ..

Бояджийски услуги, обръщане на врати и прозорци Освежителни и цялостни ремонти. Гипсова шпакловка Финна шпакловка. Боядисване латекс, бл боя. Монтаж на мокетни плочи за вашия офис, гарантирано качество. Дългогодишна работа в чужбина. Достъпни цени

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ремонт на покриви Хидроизолации Хидроизолации Навеси Беседки Усвояване на тераси Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви Ремонт на покриви с керемиди Претърсване на покрива за евентуални проблеми (счупени керемиди и други) Разкриване на покрив Сортиране на керемидите Преглед и ремонт на дървените части на покрива - летви и евентуално греди Почистване на дъсчената основа Полагане на хидроизолация по избор на клиента Нареждане на керемиди Подмазване на капаците с варо-циментов разтвор Измазване на комини с варо-циментов разтвор Издигане на покрива..

Къртене на бани, вратопрозорци, извозване на строителни отпадъци, събаряне на стари сгради, изкопи, ремонт на покриви, почистване на мазета. Почистване на покриви от мозайка. Бригада за общи работникици за зидърия и кофраж. Изолация на покриви.

- къртя бани, вратопрозорци - събаря стари сгради, изкопи - ремонт на покриви - безплатно почистване на мазета - безплатно извозване на стари мебели - извозва строителни отпадъци Почистване на покриви от мозайка. Бригада за общи работникици за зидърия и кофраж. Изолация на покриви. Най-ниски цени в града!

Къртене под прозорец 230 лева; теракот фаянс 17 лв. кв.м. в цената е включено и изхвърлянето. Транспортни услуги 30 лв. в рамките на града.

Майстори с дългогодишен опит извършват следните услуги полагане на тротоарни плочки бордюри парко елементи уни павета всякакъв вид настилки машина техника като се подготвя изкопава терена транбоване предлага доставка на матеряли до адрес също така предлагаме Асфалтиране на улици площадки дворове паркинги алеи и др. гаранция и качество на достъпни цени. wwwmaistorpave.eu

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ↙️ КАЧЕСТВО / ГАРАНЦИЯ / БЪРЗИНА / РАЗУМНИ ЦЕНИ РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА Бригатада на ДАНИМАР-СТРОЙ се състои от експерти в частичния и цялостния ремонт на покриви. Ние можем да отремонтираме покрива на Вашата къща, покрива на вилата, покрива на кооперацията, покрива на блока Ви и др. ​ПОДМЯНА НА КЕРЕМИДИ ↙️ Ако покрива Ви има нужда от спешен и рутинен ремонт, можете да се доверите на нас. ДАНИМАР-СТРОЙ пренареждаме керемиди и правим профилактика на плоски и скатни покриви от всякакъв тип нови керемиди. ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОКРИВИ ↙️ Ние от ДАНИМАР-СТРОЙ имаме богат опит ..

Промоционални цени за сезона отстъпка за нашите клиенти независимо каква е ремонтната дейност и Гаранция от 5-20 години и безплатен оглед ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ Работим в цялата Страна ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ: 1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нов покрив. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Премахване на съществуваща хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на хоризонтални и вертикални улуци. 8. Отстраняване на течове-100% гаранция. 9. Смяна на капандури. 10. Обшиване на бордове с ламар..

Пловдив, Пазарджик и областта - строителни услуги. Зидария. Кофраж. Ремонт на покриви. Навеси. Мазилки. Замазки. Топлоизолация - външна и вътрешна. Шпакловка. Боя. Теракота.