back to top

Строителни услуги

3455 обяви

Качествено лепене на естествен камък, фаянс и гранитогрес. Мога да ви заведа на завършени бани да видите качеството на което работя!

top icon

Ремонт на покриви качествено

Севлиево, област Габрово

Ремонт на покриви от А до Я✅ Изберете качеството! ✅ Цялостен ремонт на вашият покрив и Частичен ремонт на вашия покрив на най-добри цени! ✅ Хидроизолация на покрив✅ Измазване на капаци и комини. ✅ Поставяне на улуци и челни дъски ✅ Пренареждане на стари/нови керемиди✅ Безплатен оглед в рамките на 2 часа✅ Цялостно и частично зависимост от състоянието! Поставяне на улуци! -Работим с всякакъв вид улуци (поцинковани, пластмасови и безшевни, тип американски с полиестерно покритие) РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА- София, Пловдив, Чирпан, Стара Загора, Нова Загора, Хасково, Димитровград, Харманли,..

* Нашата фирма извършва професионално, монтаж на ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ на ВЪЖЕ и скеле, изгодни цени и високо качествo нa труд и материали. Предварителен договор с 5 ГОДИНИ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ за извършеното от нас саниране на вашият дом. СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ БУРГАС Разгледайте и другите ни обяви. Качеството за нашата фирма е най-важно!!! * ХИДОРОИЗОЛАЦИИ НА ПОКРИВИ, * почистване на стъклени фасади, * смяна на улуци, * поставяне на козирки, фуги * боядисване, шпакловка, мазилка, * поставяне на рекламни пана и билбордове, фасадни ремонти * БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН, ЗА ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ОТСТЪПКИ... (..

Фирмата предлага производство, доставка и монтаж на септични ями на територията на град Пловдив и околието.

Фирмата предлага извозване на всякакъв тип строителни отпадъци на територията на град Пловдив и околието. Разполагаме и с необходимата техника ( малки и големи багери, челни товарачи, комбинирани багери) необходима за товаренето им.

Фирмата предлага услуги с хидравличен чук на територията на град Пловдив и околието. Предлагаме къртене на бетон, асфалт, скала, събаряне на сгради и т.н. Осигуряваме превоз на изкъртения материал.

Предлагаме услуги с: Тристранни самосвали Мини Верижен Багер Bobcat 2 тона кофи - 30см, 40см, 60см, 100см Мини Верижен Багер Bobcat 3 тона кофи - 30см, 40см, 60см, 120см Мини Верижен Багер Bobcat 4 тона с хидравличен чук и кофи - 30см, 40см, 60см и 130см Верижен багер 7 тона с кофа 70см Комбиниран багер Колесен багер 20т Мини Челен Товарач Bobcat 3 тона и 4 тона Валяк 3 тона 120см Извършваме изкопи, насипи, извозване на строителни отпадаци и земна маса, услуги с хидравличен чук, къртене и разрушаване на бетонови плочи, стени и сгради, доставка на инертни материали, валиране, прево..

Извършване на доставка на инертни материали: чакъл, филц, пясък, пръст, хумус, скална маса, трошен камък и т.н. Фирмата разполага с малки и големи камиони тип самосвал за доставка и извозване на територията на град Пловдив и околието

Предлагаме събаряне и разрушаване на всякакъв тип сгради. Разполагаме и с необходимата техника за товарене и превоз на строителните отпадъци.

Автокранове под наем - 10 броя. Камион с кран под наем - 5 броя. Телехендлер(Маниту) под наем - 2 броя. Пътна помощ до 10 тона. Валяк.

Услуги с автокран, камион с кран, телехендлер-маниту, валяк. Автокрановете са: 10т., 20т., 30т., 40т,.50т,.60т., 80т., 100т. Дължина на стрелата до 60 метра. Камион с кран под наем - 15т. - 25 метра стрела

top icon

Алпинисти ремонт на покриви

/Обява за цялата страна/

Ремонт на покриви, Изграждане на нови покриви Работа по алпийски способ, Алпинистки услуги Хидроизолация ГАРАНЦИЯ!!! на всички услуги от 7 до 10 години! Обадете се Работно време Пон - Нед 08:00 - 20:00 Алпинистки услуги, Ремонт на покриви, Строителни услуги СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НАШИТЕ УСЛУГИ АЛПИНИСТКИ УСЛУГИ С ВИСИКО КАЧЕСТВО Алпинисти - в цялата страна В “Покрив - Груп” ЕООД работят висококвалифицирани специалисти-техници и работници с доказан опит в строителния бранш и работата по алпийски способ. > Височинни монтажи > Работа на стръмни и труднодостъпни ..

Изграждане на дървени навеси, бесетки, барбекюта и гаражи. Гаранция, договор и спазване на срокове за изпълнение Пловдив Подготвяне на скатния покрив за предстоящия зимен сезон С настъпването на пролетния сезон и повишаващите се температури, снегът започва да се топи и покривите прокапват. Повечето хора се стараят домът им да изглежда добре, но за да може един красив дом да просъществува, той трябва да има заслон, който да го пази. Затова нуждата от ремонт на покриви е толкова неотложна. Трябва също така да се знае, че ремонт на покриви се прави при сухо време. Затова изберете внимателно..

Здравейте, ние предлагаме машинно безвъздушно боядисване(латекс, фасаген). Всякакъв вид шпакловка. За повече информация, цени и въпросчета на посочения номер. Благодарим ви за отделеното време на нашата обява!!!

Изхвърляне на строителни и битови отпадъци, почистване на обрасли дворове парцели, поваляне на дървета, прерязване на клони, изкопи, почистване - складове, мазета, апартаменти вили и други. Цени в рамките на нормалното. Безплатен оглед.

Ремонт на всички видове покриви хидроизолация, керемиди, битумни керемиди, метални керемиди, ПРОИЗОВОДСТВО и монтаж на безшевни улуци, пренареждане на тикли, тенекеджийски услуги, бояджийски услуги, текущо подържане. Работим за клиента при основен принцип на коректност, качество и уважение. Основната цел е качествено изпълнение на проекта отговарящ на изискванията на клиента. Може да се договори както проектирането и изпълнението на нова покривна конструкция, така и ремонта на вашия покрив. За въпроси и консултация може да ни се обадите на посоченият телефон или да ни пишете на e-mail адреса. ..

Ако имате нужда от строителна фирма за ремонт на покриви и хидроизолация на покриви, вие сте на точното място. Разполагаме с монтажен екип от специалисти за ремонт на покриви, който покрива територията на цяла България, като по този начин облекчаваме и улесняваме работата на нашите клиенти. Всеки един покрив с времето достига до момент, в който се нуждае от освежаване или лек ремонт. Когато покривът е здрав - без течове, животът на сградата е по-дълъг. Решенията за ремонт на покрива са едни от най-важните финансови решения, които се правят по отношение на сградите. Хидроизолация на покрив - ..

Майстори с дълго годишен опит извършват следните услуги изкопаване подравняване на терени насипване транбоване редене на тротоарни плочки павета бордюри паркоелементи всякакъв вид настилки гарантирано качество на достъпни цени също предлага доставка на качествени материали също предлагаме машина техника ако е нужно и др.

Строителни техници извършват всякакви: строителни дейности по желание на клиента. Демонтаж и монтаж на вик тръби, лепене на плочки, гранитогрес, камани, зидария и др. Саниране и лепене на топлоизолация, инсталация на гипсукартон, мазилки, зидарий, шпакловки, боя и мн др. Работим в разумни срокове.

top icon

Строителни ремонти

Велико Търново

Строителни ремонти и строителство на сгради на най- добри цени. Качество, гаранция, коректност. Съдействие за документи и доставка на материяли. Фирмата ни е с дългогогодишен опит и стотици успешни проекти които могат да бъдат видяни. Влагат се само качествени материали. Издаваме всички видове документи, за започване на строителство на нови сгради.

TOP пормотиране Алпинисти ремонт на покриви
Алпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покриви

СТРОИТЕЛНА БРИГАДА гр. Плевен * ПРЕДЛАГА * - Хидроизолация на покриви (рулонна и течна) - Строителство (груб строеж) - Изграждане и ремонт на покривни конструкции (цигла) - Топлоизолация на сгради - Вътрешни ремонти (фаянс, теракота, гранитогрес, гипсокартон, шпакловка, боядисване, замазки и др.) - Ремонт на жилишни входове (Машинно безвъздушно боядисване (airless spray painting). - ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕХНИКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ! - Изработка и монтаж на нови пощенски кутии. - ХАМАЛСКИ УСЛУГИ - кърти, пробива, извозва, почистване на дворове, преместване на стари мебели, направа ..

Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркет в Пловдив от сертифицирани професионалисти. Фирма Акция притежава 2 сертификата за професионални умения в областта на паркетните услуги, придобити в Залцбург. Ние предлагаме решения на всички проблеми, свързани с избора, монтажа и подръжката на дървени подове, като използваме най-добрите лакове, предлагани на пазара. Имаме огромното предимство да изпълняваме експресно всякакъв вид поръчки за съвсем кратки срокове - редене на стар и нов паркет, реставрация на стари паркети, циклене на естествен паркет и дюшеме, междинно шлайфане, лакиране на..

Къртене под прозорец 320 лева; теракот фаянс 25лв. кв.м. в цената е включено и изхвърлянето. Транспортни услуги 40 лв. в рамките на града.

НАШИТЕ УСЛУГИ - Ремонт на покриви - Цялостно изграждане на нов покрив - Поставяне на битумни керемиди - Пренареждане на керемиди - Хидрозолация на покриви - Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци - Смяна на капандура - Обшиване на комин с ламарина - Тенекеджийски услуги - Дървени покривни конструкции - Усвояване на тераси - Ремонт на покриви с керемиди - Надстройка на таванска стая - Вътрешни, довършителни ремонти -- Изграждане на беседки - Направа на навеси - Дърневи навеси Може да ни повикате в градовете и областите на: София, Пловдив, Перник, Плевен, Па..

РЕМОНТИ - 24/7 - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН - ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ, НОВ, СТАР, ПОКРИВ, ХИДРОИЗОЛАЦИЯ, PVC, ТПО, Течна, Воалит, Битумни, Керемиди, Улуци, Отстраняване на Теч, Алпинисти, Навеси, Конструкции, Дървени, Метални, Къща, Блок, Апартамент, Вила, Асфалт, Асфалтова, База, Студен асфалт, Настилка, Асфалтиране, Пътища, Улици, Тротоар, Паркинг, Двор, Вертикална, Планировка, Павета, Бордюри, Тротоарни, Плочки, Шлайфан, Бетон, Груб, Строеж, Строителство, Саниране, Топлоизолация, Вътрешни, Външни, Цялостни, Ремонти, Шпакловка, Боядисване, Баня, Мазилка, Паркет, Теракот, Гранитогрес, Фаянс, Транспорт, Дос..

Транспортни услуги със самосвал и комбиниран багер. Извозване на земни маси и строителни отпадъци до всички лицензирани сметища в гр. Варна и региона. Доставка на черноземна пръст за градини, оборска тор и пръст за обратен насип. Доставка на строителни материали: пясък, чакъл, камъни, фрезован асфалт и др. материали. Изкопи, насипи, водопроводи, дренажи. Подравняване, събаряне и извозване на сгради в района на гр. Варна и околните села.

Преградни стени от гипсокартон. Стени на конструкция от гипсокартон с минерална вата. Окачени тавани от гипсокартон. Направа на сводове, скрити осветления. Лепене на гипсокартон по стени. Цялостен ремонт на баня- ВиК, фаянс, теракот. Високо качество и кратки срокове на изпълнение. Над 30 годишен опит. Емил Димитров

Услугите които извършваме. 1. Производство доставка и монтаж на безшевни улуци тип Американски. ☔☔☔ 2. Частични ремонти за евентуални проблеми(счупени керемиди и други) 3. Частични ремонти на покриви и довършителни услуги. 4. Ремонт на покриви с хидроизолации. 5. Ремонт на покриви с керемиди. 6. Дървени и метални покривни конструкции. 7. Направа на навеси и беседки. 8. Битумни керемиди на покриви и навеси. 9. Усвояване на тераси и балкони. 10. Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви. 11. Тенекеджийски услуги направа на капандури, табакери, обшивки на комини. 12..

Частични и цялостни ремонти на покриви. Качество ✅ Гаранция от 5 до 15✅ Нотариално подписан договор✅ *Ремонт на покриви с хидроизолации *Ремонт на покриви с керемиди *Дървени и метални покривни конструкции *Направа на навеси и беседки *Битумни керемиди *Усвояване на тераси и балкони *Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви *Тенекеджийство с медна и поцинкована ламарина *Частични ремонти за евентуални проблеми(счупени керемиди и други) *Направа на капандури и табакери *Ремонт на дървените части на покрива - летви и евентуално греди *Преустройство на стари покриви *Хидр..

ОПИСАНИЕ Ремонт на Покриви, Изграждане на Дървени Навеси, Усвояване на Тераси, Балкони, Беседки, софия. РАБОТИМ НА 3 ОСНОВНИ ПРИНЦИПА: -КАЧЕСТВО! -КОРЕКТНОСТ! -ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ! ЗА ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: -ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР! -ГАРАНЦИЯ ДО 15г СЕЗОННА ТОП ОФЕРТА!!! ИЗГРАЖДАНЕ НА ДЪРВЕНИ И МЕТАЛНИ НАВЕСИ, ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, ®️ 1. ОФЕРТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ДЪРВЕН НАВЕС СЪС СУХ ОБРАБОТЕН МАТЕРИАЛ: -Доставка на сух дървен материал: Рендосване (изглаждане), импрегниране, лакиране! -Изграждане на дървена конструкция! -Наковаване на дъсчена Обшивка с широч..