back to top

Строителни услуги

3907 обяви

Строителна фирма, ПАНДУРОВ СТРОЙ’’ ЕООД Предлага следните услуги: -Машинно безвъздушно боядисване на Стени, Тавани и външни фасади. -Шпакловка основна и финишна, обръщане на прозорци и врати, измазване по мастар/нивел. -Гипскартон на конструкция/лепене -Изготвяне на индивидуални оферти *Работим в цялата страна!!!

Ремонт на всички видове покриви хидроизолация, керемиди, битумни керемиди, метални керемиди, ПРОИЗОВОДСТВО и монтаж на безшевни улуци, пренареждане на керемиди, тенекеджийски услуги, бояджийски услуги, текущо поддържане. Работим за клиента при основен принцип на коректност, качество и уважение. Основната цел е качествено изпълнение на проекта отговарящ на изискванията на клиента. Може да се договори както проектирането и изпълнението на нова покривна конструкция, така и ремонта на вашия покрив. За въпроси и консултация може да ни се обадите на посоченият телефон или да ни пишете на e-mail адре..

Бургас, ЕТ Октим предлага широка гама от строително-ремонтни услуги: - алпинисти, - ремонт на покриви, - топлоизолация, - хидроизолазация, - къртене, - шпакловка, - мазилка, - вътрешни ремонти и др., предназначени за Вашия дом, офис, търговски обект, жилищна сграда, хотел и др. Ние държим на високото качество на работа и спазване на зададените срокове. Градивните ни услуги вървят комплект с ВИСОКО КАЧЕСТВО И ГАРАНЦИЯ. Свържете с нас за допълнителни въпроси и БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД. ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С МАЙСТОРА. Може да разгледате и нашата страница: https://www.facebook.com/С..

top icon

Ремонтни дейности

/Обява за цялата страна/

Строителна фирма предлагаща всички видове покривни ремонтни дейности и изграждане на нови покриви. Също така наи-новата иновативна отводнителна система от АМЕРИКАНСКИ БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ БЕЗ ЛИМИТ НА ДЪЛЖИНАТА: Нашата фирма се старае за коректно отношение към всички клиенти и качествено изпълнение на всички задачи. Фирмата ни предлага дългосрочна гаранция от 5 до 15 години. Подписване на фирмен договор с описание на всички ремонтни дейности в него срок за изпълнение на задачата и гаранциония срок в него! Работим на повикване БЕЗПЛАТНИ ЕКСПРЕСНИ ОГЛЕДИ! Свържете се с нас и веднага ще отговорим на ..

Вонагард ЕООД е фирма с изключително квалифицирани майстори и техници по всички области на СМР - по фасади, терени, вътрешни интериорни решения, като дейностите са от А до Я и с включен авторски надзор. Фирмата може да си позволи среща на клиента с инвеститори по извършени проекти ,и на обекти които се извършват текущи ремонти. Всичко това е за по голяма достоверност , сигурност и спокойствие на клиента. Фирмата извършва дейността си основно в Бургас и региона,по изключение и във вътрешността на страната.

Направа на Всякакъв вид Дървени и Сглобяеми къщи до Ключ. Всичкият Дървен Материал е 100% качествен предварително обработен импегриран за максимална издържливост.

top icon

Алпинистки услуги

/Обява за цялата страна/

Спайдермен-височинни ремонтни услуги ДИРЕКТНО С МАЙСТОРА!!! другите са посредници!!! Всички услуги по алпийски способ Топло изолация, шпакловки, мазилки боядисване и доста други монтажни и демонтажни работи. Работим също така и вътрешни ремонтни услуги от А до Я Обадете се и попитайте Разполагаме със скеле и автовишка Работя в бранша повече от 20 гд Само в територията на бургас имам повече от 1000 завършени обекта. Държа на качеството Започвам изцяло с мой средства. БЕЗ КАПАРО. След като завърша обекта, оглед на извършената работа и тогава ми се заплаща Гаранция за извършената..

Вътрешни ремонти: шпакловка, боядисване, замазка, гипсокартон. Видове настилки: фаянс, теракот, гранитогрес, ламиниран паркет. Ремонт на баня. Заграждения, огради, облицовки.

◦ Ремонт На Покриви✅ ◦ Подмяна На Керимиди✅ ◦ Дървена Конструкция✅ ◦ Хидроизолация✅ ◦ Топлаизолация✅ ◦ Бояджиски Услуги✅ ◦ Битумни Киримиди✅ ◦ Водосточни Тръби✅ ◦ Пластмасови Улуци✅ ◦ Фаятс✅ ◦ Теракот✅ ◦ Гипскартон✅

Предлагаме цялостно изграждане на всякакви дървени и метални, покривни конструкции. - Комплексно изграждане на дървени навеси, сенници, перголи, козирки, градински беседки, навеси за дворни барбекюта, тераси и автомобили. - Предлагаме различни решения за външни тераси и градини на заведения, също от дървения. - Частично или цялостно, закриване и затваряне на жилищни балкони и тераси с цел използването им като разширени, вътрешни помещения в изцяло завършен вид. - Изграждане и приобщаване на зимни градини. - Цялостно конструиране на летни кухни. - ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ..

Полагане на машинна мазилка Турбозол - Гипсова машинна мазилка, вароциментова машинна мазилка - Начин на работа: 1. Грундиране на стени и тавани с бетонконтакт. 2. Облепяне на прозорци и врати. 3. Полагане на аполайсни, ръбохранители и майки. 4. Полагане на мрежа, която да застъпва фугата между бетона и тухлите. 5. Пръскане на машинна мазилка Турбозол (Гипсов или вароциментов разтвор) - Предлагаме финна шпакловка след полагането на Турбозол. - Предлагаме машинно боядисване (интериорно, екстериорно) след шпакловката Работим в цялата страна и издаваме фактури за извършените усл..

Подготовка, изравняване, хоризонтиране, даване на наклони в мокри помещения, покриви, тераси и други, шлайфане, всичко за циментовите подови настилки от майстор с над повече от 17г опит. Консултация, взимане и определяне на нива, изчисляване на вид и количество материали според точната спецификация на обекта. Поемам и обекти с малка квадратура! Ниски цени за инвеститори, или за повече от 400 кв.м. Собствени машини!!! Достъпни цени!!! Отлично качество!!! УСЛУГИ 1 Машинна пердашена замазка 2 Машинна шлайфана замазка 3 Армирана замазка върху подово отопление 4 Замазка с обем..

Фирмата предлага производство, доставка и монтаж на септични ями на територията на град Пловдив и околието.

Извършване на доставка на инертни материали: чакъл, филц, пясък, пръст, хумус, скална маса, трошен камък и т.н. Фирмата разполага с малки и големи камиони тип самосвал за доставка и извозване на територията на град Пловдив и околието

Предлагаме услуги с: Тристранни самосвали Мини Верижен Багер Bobcat 2 тона кофи - 30см, 40см, 60см, 100см Мини Верижен Багер Bobcat 3 тона кофи - 30см, 40см, 60см, 120см Мини Верижен Багер Bobcat 4 тона с хидравличен чук и кофи - 30см, 40см, 60см и 130см Верижен багер 7 тона с кофа 70см Комбиниран багер Колесен багер 20т Мини Челен Товарач Bobcat 3 тона и 4 тона Валяк 3 тона 120см Извършваме изкопи, насипи, извозване на строителни отпадаци и земна маса, услуги с хидравличен чук, къртене и разрушаване на бетонови плочи, стени и сгради, доставка на инертни материали, валиране, прево..

КЪРТЕНЕ на бетон, тухли, фаянс и теракот, мазилка, замазка и мозайка. Къртене на труднодостъпни места Изкопаване на кабелни канали, събаряне на стени, фасади. Сваляне на блажна боя от помещения! Къртене на бани, бетон, тухлен комин, къртене на подпрозоречно пространство, пробиване на отвор за врата в бетонна и тухлена стена. ЧИСТЕНЕ Изчистваме отпадъци образувани от строителството. Предлагаме извозване на битови отпадъци и материали от ремонти, а също така почистване на тавани мазета, дворове. ИЗВОЗВАНЕ на строителни и битови отпадъци. След като сме почистили и събрали отпадъци, ние..

Боядисваме жилища в София за 1-3дни - 2.50 лв кв.м за едноцветно, прецизно облепване с найлон и тиксо без да има никъде изцапано и частични поправки. Ние ви гарантираме професионално изпълнение и перфектно качество, много ли са тези които могат да ви го гарантират :) Извършваме шпакловка на жилища, гипсова шпакловка и фина шпакловка, боядисване до покритие, измазване / обръщане след смяна на прозорци 6-9лв лин м цена за панела, поставяне на плочки, ламинат, монтаж и шпакловка на гипсокартон. Гарантираме за качество! Довършваме започнати апартаменти за ремонт!!!

”Строй Корект” предлага Най-ниски цени Най-високо качество. БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД В ЦЯЛАТА СТРАНА! Кратък срок за строителство! Точна и фиксирана цена! ✔️ Сглобяеми къщи - ОТ ОСНОВИ ДО КЛЮЧ - Проектиране и изпълнение - Изграждане от основи до ключ - Висококачествени и енергийноефктивни ✔️ Груб Строеж, зидария ✔️ Демонтаж и монтаж PVC и AL дограма. ✔️ Шпакловка и боя, минерални мазилки. ✔️ Гипсокартон, подови настилки. ✔️ Демонтаж на стар покрив, изграждане на нов покрив. ✔️ Огради, павета, тротоари, парапети. ГАРАНЦИЯ от 8 до 15г.

► ВЪТРЕШНИ РЕМОНТИ - шпакловка, гипсокартон, латекс, фаянс, теракота, обръщане на врати и прозорци, декоративна мазилка, замазка, мозайка., поставяне на ламинат и други дейности. ► Изграждане на нов покрив. Ремонт на покриви. Пренареждане на керемиди. Комини. Капандури. Безшевни улуци. ► Хидроизолация. ► Топлоизолация. ► Надстройка на таванска стая. ► Усвояване на тераса. ► Изработка и монтаж на железни/метални конструкции. ► Каменни облицовки, настилки, стълбища, парапети, огради. Работим в цялата страна

Монтаж на двоен под вътрешни помещения, тераси, басейни, компютърни зали бързина качество и коректност

СУПЕР ТОП пормотиране Ремонт на Покриви
Ремонт на ПокривиРемонт на ПокривиРемонт на ПокривиРемонт на ПокривиРемонт на Покриви

Нашата фирма е специализирана в извършването на строителни ремонти. Опитът, натрупан през годините, гарантира качество на ниво, задоволяващо и най-високите изисквания. Предлагаме услуги и коректно отношение, обвързано с договор за ремонт и фиксирани крайни цени, срокове и гаранция. Стремим се към високо качество и професионализъм на извършените от нас строителни услуги и ремонти. Разполагаме с многогодишен опит и развита мрежа от доставчици на съвременни строителни материали с високо качество и изгодни цени. ● Топлоизолации, жилищно саниране ● Височинни услуги, алпинисти ● Шпакловка,..

Цени: Единична цена за полагане на 1м2 циментова подова замазка, без включени материали - 6,00 лв. Единична цена за полагане на 1м2 циментова подова замазка, с включени материали - 13.00 лв. Начин на изпълнение, вид и етапи: Приготвяне, транспортиране и полагане на циментова замазка на дължина = 120м. и височина = 80м. с машини: BMS Worker №1 Sigma и Brinkmann Estrichboy 260/45 - Предварително почистени помещенията се грундират с цимент и вода. - Видът на положената замазка е тип „земно-влажна”. - Приготвянето и транспортирането до етажа се извършва с турбозолни маши..

Фирмата ни има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна по всяко време на годината. РАБОТИМ БЕЗ АВАНСОВО.20%ОТСТЪПКА ВИНАГИ В СРОК.. 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ Цената с труд и материали - 40. лв. до 60. лв/м2 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ Цената с труд и материали - 14. лв. до 28. лв/м2 ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ Цената с труд и материали - 120до 180. лв/м2 ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ: Www.zoistroi.com Хидроизолация Почистване на покривната Зидарии и пояси Цените са по договаряне Вътрешни и външни ремо..

С над 15 години опит ние от АНГЕЛОВ ГРУП сме с реален фокус върху удовлетвореността на клиентите ни, може да разчитате на нас за следващото си обновяване или ремонт на дома. Ние предлагаме професионално обслужване за частни и бизнес клиенти. Извършваме широк спектър от строително-монтажни работи и строителни услуги като специализираме в множество от тях. Нашите услуги: - Боядисване с латекс без аналог на апартаменти и къщи на ХИТ цена; - Пълен набор от довършителни и услуги за вътрешни ремонти; - Ремонт на покриви, хидроизолации и изграждане на добри цени, ремонт на покрив от специалисти с..

Ремонт на покриви Препокриване с черна хартия и тачки - труд и материали 11лв. / кв.м. Направа на хидроизолация, газопламъчен метод 4.5 мм. с посипка - 15.00 лв./ кв.м. Направа на нов покрив - дървена конструкция, керемиди - труд и материали 75 лв./ кв.м. Топлоизолация с 5 см. - труд и материали - 24.00 лв. / кв.м. Тенекеджийство, шпакловка, бои, изграждане на нови огради, изкопаване на септични ями и събаряне на стари сгради. Качество и гаранция за всички видове ремонти. Изграждане на нови тераси, гипс картон. Гаранция от 5 до 25 години. Поставяне на алуминиева дограма. Най ..

Здравейте, покрива е най важната част на една сграда и дори добре да е направен поддръжката е задължителна за да си спестим много време и ресурси след това. Предлагаме: - почистване на покриви и улуци - преподреждане - изграждане на нов покрив - отстраняване на течове - монтаж на улуци и водосточни И всякакви нестандартни нужди свързани с покриви. - направа на нов покрив със нова конструкция - изграждане на дървена конструкция - монтаж на дъсчена ламперия - полагане на пропусклива мембрана - изработка на нова единична мембрана - качване и редене на стари керемиди - демонтаж..

Строителна Бригада ”Ремонт Покрив” е доказала качеството на всички видове ремонтни дейности за вътрешни ремонти и външни ремонтни дейности и за груб строеж. Хидроизолация. Топлоизолация. На разположение са 3-ма инженери, 2 архитекта, 3 отговорника и 46 души майстори и общи работници. Работим в град Пловдив и Областта. Гаранция за всички свършени видове работи от 8г до 15г.

Изграждане на всякакъв вид дървени къщи: Дървени къщи до ключ. Първо бетонова площадка. След това дървена конструкция до покрив с обработен дървен материал импегриран против всякакви дървояди. Покривът се прави от Битомни керемиди или от Керамични керемиди по избор на клиента. След това затваряне от всички страни с ОСБ платна. Отвън Топлоизолация. Отвътре каменна вата след това Гипсокартон или сачак с Дюшеме. Гаранция и качество на достъпни цени.

РЕМОНТ ОТ А ДО Я извършва следните дейности: Ремонт на външни фасади. Извършване на вътрешни ремонти като: гипсокартон, шпакловка, боя, теракот, фаянс, гранитогрес, ламинат, лепене на плочки Изграждане на огради, изкоп на септични ями. ЕЛ и ВиК услуги Ремонт на покрив - 99 лв. на квадрат - нова конструкция труд и материали. ИЗВЪРШВАМЕ ОГЛЕД В ЦЯЛАТА СТРАНА И НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО РАБОТИМ С ДОГОВОР И ДАВАМЕ ГАРАНЦИЯ ОТ 8 г до 15 г

Здравейте, предлагаме строителни услуги, вътрешни и външни ремонти. - Ремонт и направа на бани - Опаковане, боядисване - Шпакловка - Теракота, фаянс, гранитогрес - Вътрешни и външни ремонти - Обръщане на прозорци и врати - Гипсокартон, преградни стени - Окачени тавани - Сваляне и поставяне на тапети - Ламиниран паркет, первази - Заготовка и монтаж на габони и пълнене - Направа на огради, цветарници и др. от габиони - Асфалтиране на малки и големи площи - Дървени конструкции - Метални конструкции - Тротоарни плочки - Каменни облицовки - Изграждане на нов покрив,..