back to top

Строителни услуги

3538 обяви

баня от А до Я картон стени и тавани. шпакловка боя замазки. обръщане дограма и други довършителни работи. зидане мазане сьморазливни замаски изолациа стени вътрешна вик махане тапети.

Монтаж на гипсокартон, преградни предстенни обшивки, лепене, окачени тавани, фигури, шпакловка, боя, корнизи, фаянс, теракота, ВиК, ел. инсталации, ламинат.

Доставка и изграждане на всякакви дървени къщи и конструкции, Дървото е нашата специалност. Можем да ви бъдем полезни за вашият дом. Дървени къщи Дървени навеси Дървена конструкция Дървени тераси Дървени стълби Декинг Пергола И др поръчки от дърво. Ремонт на покриви Изграждане на покриви Керамични Керемиди Битумни керемиди Метални керемиди Хидроизолация на скатни и равни площи. Изграждане на всякакъв вид дървени къщи: Дървени къщи до ключ. 1. Бетонна площадка- Фундамент 2. Доставка на обработен дървен материал. 3. Изграждане на вън стени на височина 2.5..

TOP пормотиране Алпинисти ремонт на покриви
Алпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покриви
top icon

Ремонт на покриви www.vaskostroi.com

/Обява за цялата страна/

Ремонт на покриви. www.vaskostroi.com бригада бургас ”изграждане на нови дьрвени конструкции. веранди. пренареждане на керемиди хидро изолация тенекеджийски услуги. Изготвяне на оферта итранспорт Гарантирано качество и гаранция Директно кьм испьлнителя.

Бригадата ни има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна по всяко време на годината. ВИНАГИ В СРОК.. 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ Цената с труд и материали - 25. лв. до 40. лв/м2 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ Цената с труд и материали - 14. лв. до 19. лв/м2 ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ Цената с труд и материали - 120до 150. лв/м2 ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ: Www.zoistroi.com Хидроизолация Почистване на покривната Зидарии и пояси Цените са по договаряне Вътрешни и външни ремонти Гипсокартон Фаянс и т..

Услуги с мини багер. ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО С НАШИТЕ УСЛУГИ ☑️ Мини багер Кубота 1.8т размери: височина 2.30м Ширина от 1м до 1.30м Видове дейности: Изкопи за: 1. Басейн 2. Основи за къщи и огради 3. Насипи 4. Основи за сгради 5. Септични ями до 2.30м Дълбочина 6. Дренажи до 2.30м Дълбочина 7. Изкореняване на дървета и пънове 8. Почистване на терени 9. Подравняване на терени 10. Обратен насип 11. Изграждане на канализации и водопроводи 12. Доставка на строителни и инертни материали 13. Изкопи до основи с хидроизолация против влага 14. Къртене на бетон с хидравличен чук 1..

Ние сме фирма с над 10 г. опит в сферата на строителството. Ние сме професионалисти в изграждането на покривни конструкции, направата на хидроиозлация и ремонта на покриви. ОТСТЪПКИ - 20% Работим във всяка област, град и село в България. 1. Ремонт на покриви 2. Изграждане на нова покривна конструкция 3. Покриване с всякакъв вид керемиди 4. Изграждане на навеси и козирки 5. Ремонт на стари покриви 6. Полагане на хидроизолация 7. Хидроизолация на покриви 8. Отстраняване на течове 9. Метални керемиди 10. Битумни керемиди 11. Пренареждане на керемиди 12. Подмазване на капаци 13. Д..

Здравейте, ние сме епип от професионалисти, които предлагаме вътрешни и външни ремонти и поддръжка на обекти. Гарантираме качество на изпълнението и коректност относно срокове и цени. След като се запознаем с вашия обект, в рамките на 24 часа можем да ви представим конкректна оферта описана детайлно спрямо вашите желания.

top icon

Remont na pokrivi

/Обява за цялата страна/

Ремонтът на покрива и добрата му поддръжка са от изключителна важност за всяка сграда. Природните фактори целогодишно нанасят поражения, вследствие на дъждове, сняг и така неприятните градушки. В зависимост от конструкцията на покрива - плосък или с наклон се налагат различни ремонтни дейности. Покривът представлява една цялостна покривна система, която, за да функционира правилно и безпроблемно, е необходимо да бъде изпълнена прецизно, със вложени в нея качествени труд, материали и елементи. Ние можем да ви предложим както изработване на нов покрив, така и ремонт на стари покриви с наши спе..

Предлагаме професионален и качествен строеж и ремонт на покриви и покривни конструкции, вътрешни ремонти. Цените на нашите услуги са балансирани и с индивидуален подход. Всички ремонти се извършват с професионална техника и машини, осигуряващи възможност за пълно съобразяване със специфичните нужди на всеки един наш клиент. Предлагаме всички услуги за Вашия покрив. Посетете сайта ни за повече информация и цени. 1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на с..

top icon

Дидо-Строй ЕООД

Велико Търново

Предлагаме професионален и качествен строеж и ремонт на покриви и покривни конструкции, вътрешни ремонти. Цените на нашите услуги са балансирани и с индивидуален подход. Всички ремонти се извършват с професионална техника и машини, осигуряващи възможност за пълно съобразяване със специфичните нужди на всеки един наш клиент. Предлагаме всички услуги за Вашия покрив. Посетете сайта ни за повече информация и цени. 1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Отстраняване на с..

top icon

Огнеупорни тухли

Велико Търново

Продавам огнеупорни тухли за повече информация Снежана Георгиева цена 1.00 лев

Фирма “Clarity Construction Group” с богат опит в строителството и ремонтните дейности Основен или Довършителен Ремонт на Апартаменти, Къщи или Вили, ръководен пряко от Технически Ръководител с повече от 25 години опит. Нашият екип ще се погрижи, Вашият дом да излезне от представите Ви и стане РЕАЛНОСТ. Предлагаме: ➡️ ВиК ( изграждане на нова инсталация, подмяна на стар водопровод с нови ПВЦ тръби.) ➡️ Електро услуги ( изграждане на нова инсталация, подмяна на стари Ел. табла.) ➡️ Отоплителни системи ( подготовка и изграждане ) ➡️ Гипскартон, Бояджийски услуги, Шпакловк..

Строителна бригада извршва всякави стройтелни услуги. Ремонт на покриви, веранди, навеси, хидроизолация, дренажи, огради, топлоизолация, бетонови площади, пътеки, тенекиджйски услуги, улуци, водостоци, обшивки. Извозване на отпадъци.

Строителство, проектиране, ремонт и реставрация на сгради. Ремонт и изграждане на покриви, огради, тераси, площадки. Фирмата ни е специализирана в грубото строителство. Разполагаме с всякаква изкопна техника и хора за реализирането на вашите проекти. Издаване на всички документи от започването до въвеждане в експлоатация.

Фирма „Аспект строй-груп еоод” е специализирана в изграждането на Къщи, Жилищно и Промишлено строителство от 4 и 5 категория строежи, изготвяне на количествени сметки.

Промоционални цени за сезона отстъпка за нашите клиенти независимо каква е ремонтната дейност и Гаранция от 5-20 години и безплатен оглед ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ Работим в цялата Страна ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ: 1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нов покрив. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Премахване на съществуваща хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на хоризонтални и вертикални улуци. 8. Отстраняване на течове-100% гаранция. 9. Смяна на капандури. 10. Обшиване на бордове с ламар..

Веско Дяков с дългогодишен опит извършва всякакъв вид ремонти дейности - мазилки, замазки, баня, вътрешна изолация, външна изолация, саниране, гипскартон, шпакловка, боядисване, ВиК, лепене на камък, хидроизолация, демонтаж, редене на бордюри и базалтови плочки с над 40 годишен опит имаме всякакъв вид квалифиции майстор, с високо квалифицирани работници. Цена по договаряне. Работим в областта на София но можем и извън. При интерес, моля, позвънете на посочения телефон

Ние сме екип от млади работливи майстори спецялизиралисме се в преобразуването на вашето жилище, офис, сгради и др. Това което ние предлагаме шпакловане и боядисване по нови технологии монтаж на гипсокартон тавани амф. Обадете се за оглед и ние ще направим най добрата оферта за вас САШКО тел.

Отимист СМ извършва цялостни ремонти за Вашият дом, къща, офис или хотел! Дизайнерски интериорни решения. Услуги, който предлагаме: Къртене на комини, стени, стари бани и извозване на строителни отпадаци. Шпакловка - гипсова и циментова Грундиране на стени преди боя Боядисване интериор и екстириор Декоративни мазилки Монтаж на гипсокартон Лепене на плочки Оборудване на бани ЕЛ ВИК Топлоизолация Екип от алпинисти Подови и саморазливни замазки Лепене на технически камък Опънати тавани и скрити осветления ОТ А ДО Я Правим ремонти организирано и в срок! Постоянно техническо..

TOP пормотиране Алпинисти ремонт на покриви
Алпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покриви

Ние сме на повикване Работим в цияла страна ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ ДЕЙНОСТИ от 10 ДО 30 ГОДИНИ строителство и довършителни ремонти, Изграждане и ремонтиране на покриви, дървени и метални консктрукции, Хидроизолация на плоски и скатни покриви, стенна и дренажна хидроизолация, претърсване на покриви, пренареждане на керемиди, монтаж на метални керемиди, битумни керемиди. Тенекеджийски услуги, Доставка и монтаж на БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ от пластифицирана ламарина, български улуци, заготовка на всякакви обшивки от пластифицирана ламарина, обшиване на бордове, калкани, капандури, комини, челни дъски и др..

Ние сме на повикване работим в цияла страна Ново строителство и довършителни ремонти, Изграждане и ремонтиране на покриви, дървени и метални консктрукции, Хидроизолация на плоски и скатни покриви, стенна и дренажна хидроизолация, претърсване на покриви, пренареждане на керемиди, монтаж на метални керемиди, битумни керемиди. Тенекеджийски услуги, Доставка и монтаж на БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ от пластифицирана ламарина, български улуци, заготовка на всякакви обшивки от пластифицирана ламарина, обшиване на бордове, калкани, капандури, комини, челни дъски и др. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ 1-РИ ВАРИАНТ ..

Ние предлагаме цялостен и частичен ремонт от изграждане на темели до завършване на покрив. Част от най-често извършваните от нас услуги: -Хидроизолация -Зидария -Мазилки -Шпакловка -Полагане на подови настилки( Ламиниран паркет, паркет, теракот) -Гипсокартон -Обръщане на прозорци и врати. -Частичен и цялостен ремонт на покрив -Къртене и почистване Също така предлагаме изграждане на различни видове огради и градинарски услуги. Работим в цялата страна. За консултация, въпроси и поръчки моля свържете се с нас на посочения телефонен номер.

Ние предлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени. Имаме опит с повече от 700 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно, качественно и на най-добри цени за ремонт на покриви и изграждане на нов покрив. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ. ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ. Предлага Ремонт на покриви и изграждане: * Цялостно изграждане на нов покрив * Поставяне на битумни керемиди * Хидроизолация на покриви * Махане на съществуваща хидроизолация * Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци * Отстраняване на течове *..

?? Време е за ремонт на покрива? Довери се на сигурност и здравина. Поискай своята индивидуална оферта и се подготви за дъжд от големи ⭐ПРОМОЦИОНАЛНИ НАМАЛЕНИЯ! ⭐ ГАРАНЦИЯ КАЧЕСТВО И ДОГОВОР ⭐ Работим в цялата страна. ⭐ ГРАДИМ ДОВЕРИЕ С КАЧЕСТВО ❗ ВСИЧКО ЗА ВАШИЯТ ПОКРИВ ❗

top icon

Ремонт на покриви

/Обява за цялата страна/

- Ремонт на покриви; - Отстраняване на течове; - Нова конструкция; - Поставяне на улуци; - Претърсване и частичен ремонт; - Хидроизолация. 20% намаление за сезона! Защо да изберете нас: - Даваме гаранция от 8 до 15 г. - Ние гарантираме абсолютна коректност, безплатен оглед на място в област Сливен, до 100 км. - Предлагаме добри цени - Получавате 100% качествен ремонт - Бригада от опитни майстори, специализирали се в ремонта и строителството на покриви, хидроизолация на покриви, улуци и други РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Частичен ремонт на покриви Основен ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на битумни керемиди Пренареждане на керемиди Хидроизолация на покрив Откриване и отстраняване на течове Махане на съществуваща хидроизолация Смяна на улуци и водосточни тръби Смяна на капандури Дървени покривни конструкции Метални конструкции Усвояване на тераси Претърсвяне и препокриване на покрив Смяна на счупени керемиди на покрив Покриване на покрив с пожелани от клиента материали Подмазване на капаци Измазване на комин Монтаж на улами Монтаж на надулучна..

ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, нови конструкции, хидроизолация, тенекеджийски услуги, навеси, дървени конструкции, веранди и други. 30 % ОТСТЪПКА ЗА СЕЗОНА!!!

Ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, нови конструкции, хидроизолация , тенекеджийски услуги, навеси, дървени конструкции, веранди и други. Цена по споразумение, на място след оглед - 20% отстъпка.

top icon

ремонт на покриви

/Обява за цялата страна/

ремонт на покриви, частични ремонти, нови конструкции, хидроизолация, тенекеджийски услуги, всички видове безшевни улуци, обшиване на комини, бордове и други