back to top

Строителни услуги

3249 обяви

Фирма извършва разрушаване на обекти в градски условия. Разполагаме с нужната механизация за разрушаване, претрошаване, натоварване и извозване на отпадъчните строителни материали. Ние предлагаме изготвяне на: - проект за разрушаване на постройките - план за безопасност и здраве - проект за организация на движението и всички документи необходими за извършването на съответните дейности. Осигуряване на безопасен периметър на действие за хора и машини, както и обезопасяване на площадката с цел не нанасяне на щети на чуждо имущество.

Ремонт на покриви в цялата страна: ✅Нов покрив ✅Ремонт и изграждане на нов покрив ✅Ремонт на покрив с хидроизолации ✅Пренареждане с стари керемиди ✅Безшевни улуци, Поцинковани улуци ✅Ремонт и направа на навеси и беседки ✅Ремонт на жилищни блокове ✅Ламаринени покриви ✅Ремонт на фасади(саниране) ✅Ремонт на апартаменти/боя, гипсокартон, ВиК ✅Ремонти от А до Я Ремонт на покриви София Ремонт на покриви Ботевград Ремонт на покриви Перник Ремонт на покриви Дупница Ремонт на покриви Благоевград Ремонт на покрив Сандански Ремонт на покриви Петрич Ремонт на покриви Плевен Ремонт н..

ВАВИЛОН БИЛД ЕООД Разполага с високо класифицирани майстори, дълбоко селектирани във времето. Работим с доказани марки строителни материали, като можем да си позволим да даваме гаранция на всичко, което извършим. НАПРАВА НА ОКАЧЕНИ ФАСАДИ ЕТАЛБОНД-БДС ИНДУСТРИАЛНО БОЯДИСВАНЕ С МАШИНА Проектиране на сгради и съоръжения. Проектиране и изграждане от 0 до ключ. * Изкопни дейности * Услуги с багер. * Направа на външни Вик водопроводи и канализация * Изграждане на ел. инсталации * Изграждане на ВиК инсталации, права и обратна вода по БДС стандарт. Монтаж и демонтаж на цялостно Ви..

 рекламирай сам в favicon

Услуги: ОТ ФИРМА ПОКРИВ СТРОИ ЕООД АЛПИНИСТКИ УСЛУГИ редене на тротоарни плочи павета и др. Ремонт на покриви Изграждане на навеси беседки барбекюта Конструкции на покриви Пренареждане на керемиди Ремонт на покриви хидроизолация на газопламъчно залепване Ремонт на покриви с битумни керемиди и Ондулин Ремонтни дейности тенекеджийски услуги Поцинковани улуци, поцинковани водосточни тръби безшевни улуци безшевни водосточни тръби Обшиване на комини смяна на капандури на покриви Обшиване на бордове над олучни поли под олучни поли Конструкции на нови покриви с ламперия, Гипсокарт..

Боядисваме жилища 2ръце 4лв м2 качествено, чисто, бързо! Ние гарантираме за качество! Извършваме шпакловка на жилища, гипсова шпакловка 4-6лв м2 и фина шпакловка, боядисване с латекс, боядисване на стаи, офиси, входове, измазване / обръщане след смяна на прозорци, поставяне на плочки, ламинат, монтаж и шпакловка на гипсокартон, Ние сме със опит 18 години - гарантираме за качество

Фирма извършва услуги със строителна механизация Извършваме цялостно изпълнение на обекти на територията на цялата страна. Разполагаме с: 3 бр. мобилни трошачки и пресевни инсталации; 2 бр. булдозери 17 т. и 22 т. 1 бр. хидравличен чук 2 бр. ножици и щипки 4 бр. верижни багери с кофа 1.1 м3; 3 бр. верижни багери с кофа 1.8 м3; 1 бр. верижен багер с кофа 2,5 м3; 1 бр. мини челен товарач; 2 бр. челен товарач с кофа 2,5 м3; 1 бр. комбиниран багер; 2 бр. еднобандажен валяк 14т; 6 бр. самосвали четириосни -20 м3; + превоз на строителна техника.

Ремонт на покриви Нови Покриви Ремонт на покриви София Ремонт на покриви Ботевград Ремонт на покриви Перник Ремонт на покриви Дупница Ремонт на покриви Благоевград Ремонт на покрив Сандански Ремонт на покриви Петрич Ремонт на покриви Плевен Ремонт на покриви Луковит Ремонт на покриви Стара Загора Ремонт на покриви Нова Загора Ремонт на покриви Пловдив Ремонт на покриви Пазарджик Ремонт на покриви Варна Ремонт на покриви Бургас Ремонт на покриви Враца Ремонт на покриви Мездра Ремонт на покриви Ямбол Ремонт на покриви Разлог Ремонт на покриви Банско Ремонт на покриви Сливен..

top icon

Ремонт на покриви качествено

Севлиево, област Габрово

Ремонт на покриви от А до Я✅ Изберете качеството! ✅ Цялостен ремонт на вашият покрив и Частичен ремонт на вашия покрив на най-добри цени! ✅ Хидроизолация на покрив✅ Измазване на капаци и комини. ✅ Поставяне на улуци и челни дъски ✅ Пренареждане на стари/нови керемиди✅ Безплатен оглед в рамките на 2 часа✅ Цялостно и частично зависимост от състоянието! Поставяне на улуци! -Работим с всякакъв вид улуци (поцинковани, пластмасови и безшевни, тип американски с полиестерно покритие) РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА За връзка с нас и въпроси на лично или тел.

Бригада Върбан Инжинеринг 97” ЕООД е ориентирана изцяло в покривното строителство, ремонт на покриви с всякакви керемиди, хидроизолация на покриви, изграждане на дървени и метални навеси, ремонт и монтаж на улуци и водосточни тръби и други покривни услуги. Ние сме коректни, много бързи и с ниски цени. Имаме екип само от професионалисти, с опит от над 10 години в бранша. Имаме персонално отношение към клиента. Предлагаме гъвкави решения в зависимост от нуждите ви. Използваме качествени материали. Подписваме договор и даваме гаранция за свършената работа. Поръчайте, идваме на м..

Фирма “АртБетон” e с дългогодишен опит в бранша, не сме “майстори” от днес за утре! Ако търсите качество, а не заблуждващо ниска цена по телефона, сте на правилното място! Екипа ни е с доста години опит в западна Европа, предлагаме следните услуги: ЩАМПОВАНЕ и ШЛАЙФАНЕ НА БЕТОН с вкл. полагане на кофраж, армираща мрежа, бетон, щамповане, шлайфане, рязане на фуги, фугиране, импрегниране и лакиране. Работим в цяла България имаме технически и човешки капацитет за всякакви обекти и квадратури! Цената на квадратен метър варира в зависимост от качеството ползваните материали, квадра..

Строителна бригада извршва всякави стройтелни услуги. Ремонт на покриви, веранди, навеси, хидроизолация, дренажи, огради, топлоизолация, бетонови площади, пътеки, тенекиджйски услуги, улуци, водостоци, обшивки. Извозване на отпадъци.

Екип с дългогодишен опит в бранша, не сме “майстори” от днес за утре! Екипа ни предлага следните услуги: ЩАМПОВАНЕ и ШЛАЙФАНЕ НА БЕТОН с вкл. полагане на кофраж, армираща мрежа, бетон, щамповане, шлайфане, рязане на фуги, фугиране, импрегниране и лакиране. Работим в цяла България имаме технически и човешки капацитет за всякакви обекти и квадратури! Цената за кв. метър зависи от много фактори! В нашата фейсбук странаница която може да откриете посредством линка по долу, там може да разгледате много видео клипове, снимки на обекти който сме направили и продължаваме на правим..

Екип с дългогодишен опит в бранша, не сме “майстори” от днес за утре! Екипа ни предлага следните услуги: ЩАМПОВАНЕ и ШЛАЙФАНЕ НА БЕТОН с вкл. полагане на кофраж, армираща мрежа, бетон, щамповане, шлайфане, рязане на фуги, фугиране, импрегниране и лакиране. Работим в цяла България имаме технически и човешки капацитет за всякакви обекти и квадратури! Цената за кв. метър зависи от много фактори! В нашата фейсбук странаница която може да откриете посредством линка по долу, там може да разгледате много видео клипове и снимки на обекти който сме направили и продължаваме на прави..

Услуги с мини багер, комбиниран багер, боб Кат, валяк, самосвали, доставка на инертни материали, извозване на строителни отпадъци, направа на пътища, площадки, паркинги, събаряне на сгради.

Търсите добра фирма в строителния сектор, която да предложи висококачествено строителство и ремонтни дейности. Фирмата ни предлага всякакви видове ремонти за дома, офиса, къщата, вилата или търговския обект, който стопанисвате. Ние ще презентираме накратко строителството или ремонтните дейности, в вашия дом или работно място. Ние работим с високо квалифицирани специалисти, които имат дългогодишен опит в строителството. Наша основна цел е клиентите да получават пълен набор строително ремонтни услуги, високо качество и разумни цени!

top icon

никстрой90 Покривни Услуги

/Обява за цялата страна/

никстрой90 Покривни Услуги. посетете и страницата ни в фейсбук - Никстрой90 ние работим само с качествени материали работно време седем работни дни в седмицата без почивен ден, може да се свържете с нас по всяко време за огледи и оферта за ремонт на вашия покрив. може да разчитате на никстрой90 за вашия покрив. Никстрой90 предлага пълна гама от услуги за частични и основни ремонти на покриви Работим бързо, коректно и на най-добри цени за ремонт на покрив. 1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нови покриви 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на ..

Цени: Единична цена за полагане на 1м2 циментова подова замазка, без включени материали - 6,00 лв. Единична цена за полагане на 1м2 циментова подова замазка, с включени материали - 12.00 лв. Начин на изпълнение, вид и етапи: Приготвяне, транспортиране и полагане на циментова замазка на дължина = 120м. и височина = 80м. с машини: BMS Worker №1 Sigma и Brinkmann Estrichboy 260/45 - Предварително почистени помещенията се грундират с цимент и вода. - Видът на положената замазка е тип „земно-влажна”. - Приготвянето и транспортирането до етажа се извършва с турбозолни маши..

София, алпинисти, топлоизолация, гарантирано качество и изгодни цени, работим в цялата страна.

София, Перник, Кюстендил Ремонт на покриви. Покривни системи: - Пренареждане на керемиди - Цялостно изграждане на нови покривни конструкции - Частичен и основен ремонт на покриви - Демонтаж на съществуващи конструкции - Хидроизолация на покривни конструкции - Премахване на съществуваща хидроизолация - Топлоизолация на покривни конструкции - Доставка и монтаж на улуци Безшевни американски улуци: - Монтаж на хоризонтални улуци - Монтаж на вертикални водосточни тръби - Обшиване на комини - Обшиване на бордове

Ние сме на повикване работим в цияла страна Ново строителство и довършителни ремонти, Изграждане и ремонтиране на покриви, дървени и метални консктрукции, Хидроизолация на плоски и скатни покриви, стенна и дренажна хидроизолация, претърсване на покриви, пренареждане на керемиди, монтаж на метални керемиди, битумни керемиди. Тенекеджийски услуги, Доставка и монтаж на БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ от пластифицирана ламарина, български улуци, заготовка на всякакви обшивки от пластифицирана ламарина, обшиване на бордове, калкани, капандури, комини, челни дъски и др. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ 1-РИ ВАРИАНТ ..

TOP пормотиране Вътрешни ремонти Алексиев 99 от А до Я
Вътрешни ремонти Алексиев 99 от А до ЯВътрешни ремонти Алексиев 99 от А до ЯВътрешни ремонти Алексиев 99 от А до ЯВътрешни ремонти Алексиев 99 от А до ЯВътрешни ремонти Алексиев 99 от А до Я

баня от А до Я картон стени и тавани. шпакловка боя замазки. обръщане дограма и други довършителни работи. зидане мазане сьморазливни замаски изолациа стени вътрешна вик махане тапети.

top icon

Ремонт на покриви

/Обява за цялата страна/

Имаме опит с повече от 500 обекта в цялата страна. Работим коректно и качествено на нормални цени. През годините сме реализирали над 10 000 м2. изградени покривни конструкции на най-добра цена и кратки срокове. За повече от 10 години сме монтирали улуци и обшивки на покриви за над 10 000 л. м. Всички изпълнени от нас обекти за ремонт на покрив, хидроизолации, полагане на керемиди и други са изпълнени от професионалисти в областта. Работим на нормални цени за ремонт на покриви. Направете запитване за ремонт на покрив. Качество, за което ще платите. Вниманието, което заслужавате. Високо качестве..

ДИМИТРОВИ - Ремонт на покриви в цялата страна 1. Разкриване на покрив 5 лв/кв.м 2. Почистване на кал 2.50 лв/кв.м 3. Полагане на мушама 5 лв/кв.м 4. Наковаване на летви 2.50 лв/кв.м 5. Нареждане на керемиди 2.50 лв/кв.м 6. Измазване на капаци 2.50 лв/м Всичко труд и материали 20 лв/кв.м Ремонт на покрив - нова конструкция. Направа на покрив - дървена конструкция, керемиди, капаци, труд и материали 90 лв/кв.м Гаранция от 10 до 25 години Ремонт на покриви с хидроизолация - 20 лв./кв.м 1. Почистване на основата 2. Кърпеж на основата 3. Грондирване на основата с грунд 4. Полагане ..

Предлагаме качество, уникалност на сградите, бързина и гаранция на строителните услуги. Използваме индивидуален подход към всеки клиент и се стремим да отговорим на неговите изисквания. Държим на качеството във всеки един етап от строителния процес. Уверени сме във нашите възможности, както и в това което правим заради богатият опит който притежаваме, многото реализирани обекти и удоволствието на нашите Клиенти от извършената работа. УСЛУГИ Ремонт на покриви: 1. Разкриване на покрив 5 лв/кв.м 2. Почистване на кал 2.50 лв/кв.м 3. Полагане на мушама 5 лв/кв.м 4. Наковаване на летви 2.5..

Услуги с автовишки 17 метра, 22 метра, 27 метра. Може и почасово. Услуги: рязане на дървета с наш резач, извършване на строително - ремонтни дейности с наш майстор, почистване на улуци и други дейности.

⚠️Не отлагайте ремонта на покрива, защото това означава по-големи разходи в бъдеще! ???? ИЗБЕРЕТЕ КАЧЕСТВЕНОТО ? БЕЗ АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ Фирмен договор,? Гаранция качество 20 % Отстъпка. фирмата работи в цялата страна и е квалифицирана да извърши следните услуги, Предлагаме Ви ремонт и изграждане на вякакви видове покривни конструкции и хидроизолация. Какви услуги предлагаме? ☑️ Ремонт и цялостно изграждане на покриви ☑️ Поставяне на битумни керемиди ☑️ Пренареждане на керемиди ☑️ Хидрозолация на покриви ☑️ Махане на съществуващата хидрозолация ☑️ Демонтаж и монтаж на вертикални ..

София, майстор извършва вътрешни ремонти, шпакловки, обръщане на врати и прозорци, латекс и други видове дейности.

Извършваме цялостни строително-монтажни ремонтни дейности във всякакъв вид жилища и офиси - ново/старо строителство/къщи/апартаменти и д. р. Изготвяне на индивидуални 3D проекти и изпълнение, както и оферти след оглед на място. Гипсокартон, шпакловка, боядисване, лепене на фаянс, теракот и д. р., къртене, пълно почистване и извозване. Вие получавате: Безкомпромисно качество на всички строително-ремотни работи в срок до 30 работни дни за цялостен ремонт на апартамент, без значение от квадратурата. Дългогодишният ни опит показва, че обновяването на дома, трябва да бъде удоволствие ..

РЕМОНТИ - 24/7 - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН - ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ, НОВ, СТАР, ПОКРИВ, ХИДРОИЗОЛАЦИЯ, PVC, ТПО, Течна, Воалит, Битумни, Керемиди, Улуци, Отстраняване на Теч, Алпинисти, Навеси, Конструкции, Дървени, Метални, Къща, Блок, Апартамент, Вила, Асфалт, Асфалтова, База, Студен асфалт, Настилка, Асфалтиране, Пътища, Улици, Тротоар, Паркинг, Двор, Вертикална, Планировка, Павета, Бордюри, Тротоарни, Плочки, Шлайфан, Бетон, Груб, Строеж, Строителство, Саниране, Топлоизолация, Вътрешни, Външни, Цялостни, Ремонти, Шпакловка, Боядисване, Баня, Мазилка, Паркет, Теракот, Гранитогрес, Фаянс, Транспорт, Дос..

Доставка и изграждане на всякакви дървени къщи и конструкции, Дървото е нашата специалност. Можем да ви бъдем полезни за вашият дом. Дървени къщи Дървени навеси Дървена конструкция Дървени тераси Дървени стълби Декинг Пергола И др поръчки от дърво. Ремонт на покриви Изграждане на покриви Керамични Керемиди Битумни керемиди Метални керемиди Хидроизолация на скатни и равни площи. Изграждане на всякакъв вид дървени къщи: Дървени къщи до ключ. 1. Бетонна площадка- Фундамент 2. Доставка на обработен дървен материал. 3. Изграждане на вън стени на височина 2.5..