back to top

Строителни услуги

3933 обяви
днешна обява

* Нашата фирма извършва професионално, монтаж на ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ на ВЪЖЕ и скеле, изгодни цени и високо качествo нa труд и материали. Предварителен договор с 5 ГОДИНИ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ за извършеното от нас саниране на вашият дом. СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ БУРГАС Разгледайте и другите ни обяви. Качеството за нашата фирма е най-важно!!! * ХИДОРОИЗОЛАЦИИ НА ПОКРИВИ, * почистване на стъклени фасади, * смяна на улуци, * поставяне на козирки, фуги * боядисване, шпакловка, мазилка, * поставяне на рекламни пана и билбордове, фасадни ремонти * БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН, ЗА ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ОТСТЪПКИ... (..

днешна обява

Разполагаме с кран с капацитет до 30 тона и с възможност за разгъване на стрелата до 42 метра автокрана се управляват от опитен кранист и работим в удобно време за клиента Предлагаме почасово или дългосрочно отдаване. Обадете се да заявите безплатна консултация!

Покриви георгиев 55” сме горди да служим на нашите клиенти като изпълнител на покривни ремонти 🔨🔨 Желаете оферта за вас не се колебаите И ни звънете за оглед!!! в бранша. Предлагаме:!! 1. Препокриване на покрив. 2. Разкриване на покрив. 3. Премахване на кал. 4. Монтаж на дишаща мембрана. 5. Монтаж на летви двойна или единична 6. скара 7. Направа на нов покрив със нова 8. конструкция греди ребра ламперия. 9. Дишаща мембрана и керемиди 10. Брамак. 11. Изграждане на навеси със дървена 12. конструкция за лятото. 13. Направа на Хидроизолация 14. Тенекеджийски услуги це..

СУПЕР ТОП пормотиране Алпинисти Бургас, топлоизолация саниране, ремонт на фасади и боядисване, измиване на прозорци,
Алпинисти Бургас, топлоизолация саниране, ремонт на фасади и боядисване, измиване на прозорци,Алпинисти Бургас, топлоизолация саниране, ремонт на фасади и боядисване, измиване на прозорци,Алпинисти Бургас, топлоизолация саниране, ремонт на фасади и боядисване, измиване на прозорци,Алпинисти Бургас, топлоизолация саниране, ремонт на фасади и боядисване, измиване на прозорци,Алпинисти Бургас, топлоизолация саниране, ремонт на фасади и боядисване, измиване на прозорци,

Фирма предлага качествено СТРОИТЕЛСТВО и РЕМОНТИ на достъпни цени: *** МАЗИЛКА, ЗАМАЗКА, ГИПСОКАРТОН, ШПАКЛОВКА, БОЯДИСВАНЕ и ЛАМИНАТ: *Гипсова/Вароциментова мазилка с турбозол машина дебела до 3см. - 20лв./м2.; *Замазка с машина дебела до 5см. - 20лв./м2.; *Грундиране- 2лв./м2.; *Гипсова шпакловка (един слой)- 5лв./м2.; *Гипсова шпакловка (два слоя)- 9лв./м2.; *Гипсова шпакловка (три слоя)- 13лв./м2.; *Шпакловка с мрежа + 2лв./м2.; *Монтаж на гласфазерна лента по снадки на гипсокартон- 6лв./м2. *Монтаж на ъгли за шпакловка- 4лв./м.; *Шкурене след шпакловка- 3лв./м2.; *..

Търсите начин как бързо и лесно да изхвърлите Вашите отпадъци от строителство, ремонт и почистване? Решението сме ние - ”ФИНТРЕЙД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД Предлагаме Ви събиране и извозване на: СТРОИТЕЛНИ, БИТОВИ, ПРОМИШЛЕНИ И ОПАСНИ ОТПАДЪЦИ. Защо да изберете нас? - Защото сме професионалисти в управлението на отпадъци и притежаваме над 10 години опит в сметосъбирането. - Защото разполагаме с над 150 контейнера за събиране и транспортиране на отпадъци, с обем от 4м3, 6м3, 8м3 и 10м3, както и 14бр. специализирани товарни автомобила. - Защото изпълняваме Вашата заявка в рамките на деня..

Спайдермен-височинни ремонтни услуги ДИРЕКТНО С МАЙСТОРА!!! другите са посредници!!! ПРОВЕРЕТЕ!!! (едни повикваш, други изпълняват)и цената е по-висока. Всички услуги по алпийски способ и ремонт на покриви Топло изолация, хидро изолация, шпакловки, мазилки, боядисванеи доста други монтажни и демонтажни работи. Работим също така и вътрешни ремонтни услуги. Обадете се и попитайте Разполагаме със скеле и автовишка Работя в бранша повече от 20 гд Само в територията на бургас имам повече от 1000 завършени обекта, както и в градовете София, Пловдив Варна, Стара загора, Ямбол, Сливен, и..

Нека да Ви се представя. Казвам се Първан Божилов и съм Управител на фирма ”IPM BUILD” LTD с дългогодишен опит с сферата на строителството, като цяло. Повече от 18 години изработваме дървени навеси, които намират широко приложение около битовизмите на нашите клиенти. Използват се за покриване на тераси, за гаражи, лятни кухний, барбекюта, беседки, места за отдих и мн. др. Разбира се, да не пропускаме и изграждането на нови покриви, както и тяхново реновиране. За изграждането на такъв вид навес, Ние използваме качествен и предварително третиран дъвен материал. А относно покриването на самият на..

Поставяне на фаянс, теракот, гранитогрес.

М СТРОЙ 92 Стара Загора предлага: ♻️ЕКО Септични резервоари трикамерни 1500л. - 1080лв. И 2500л. - 1500лв. С ДДС + CЕ сертификат и 30 години гаранция на резервоара‼️ 🚛-Предлагаме доставки на резервоари! ✅Работим на територията на София Пловдив Пазарджик Стара Загора Сливен Казанлък Димитровград Чирпан Хасково Ямбол Бургас Велико Търново и др.

М СТРОЙ 92 Стара Загора предлага: ✅ЕКО Септични резервоари трикамерни 1500л. - 1080лв. И 2500л. - 1500лв. С ДДС + CЕ сертификат и 30 години гаранция на резервоара!!! ПРИ МОНТАЖ ОТ НАША СТРАНА ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ПО ДОГОВАРЯНЕ! Предлагаме доставки на резервоари! Работим на територията на София Пловдив Пазарджик Стара Загора Сливен Казанлък Димитровград Чирпан Хасково Ямбол Бургас ✅изграждане на септична яма с бетонни пръстени + ВиК присъединияване, пречиствателни станции + инсталацията изгребни ями, септични пластмасови резервоари, маслоуловители, резервоари и водомерни шахти, Цялостна н..

Поправката на покрива и добрата му поддръжка са от изключителна важност за всяка сграда. Природните фактори целогодишно нанасят поражения, вследствие на дъждове, сняг и така неприятните градушки. За да не започне да се руши домът ви от последвалите течове, трябва да се погрижите за здравината и правилното функциониране на вашия покрив. Преди да започнете каквито и да било вътрешни ремонти се уверете, че покривът е здрав и надежден. В противен случай усилията ви ще са напразни. Честите грижи за покрива и неговата изолация са гаранция за уюта на вашата сграда и ще ви спестят хиляди левове за опр..

Илиевистрой е професионална строителна фирма, специализирана в различни видове строителни дейности, включително нови покриви, ремонт на покриви, хидроизолация, топлоизолация и груб строеж. Нашата основна цел е да осигурим задоволство на клиентите, като предлагаме качество на разумни цени и професионално отношение. Подбираме внимателно нашите екипи и материали, които използваме, за да гарантираме най-добрите резултати. Ние работим без авансово плащане, за да уверим нашите клиенти в нашата отговорност и сигурност. Свържете се с нас днес, за да разговаряме за вашите строителни нужди. Очак..

Полагане на машинна мазилка Турбозол *Гипсова машинна мазилка, Вароциментова машинна мазилка *Начин на работа: -Грундиране на стени и тавани с бетонконтакт -Облепяне на прозорци и врати -Полагане на аполайсни, ръбохранители и майки -Полагане на мрежа, която да застъпва фугата между бетона и тухлите *Добри цени *Можем да предложим: -Финна шпакловка след Турбозолна мазилка -Машинно боядисване -Машинна подова замазка *РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА!!! *За повече информация на посочения номер

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС? НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА КАЧЕСТВО Извършваме нашите услуги старателно и с внимание към детайлите. Това прави нашите услуги едни от най-качествените на пазара. СРОКОВЕ Работим бързо и качествено в уговорения срок на работа. На разположение сме всеки ден в годината. БЮДЖЕТ Предлагаме възможно най-добрите цени и материали за всеки бюджет с отлично съотношение на цена и качество.

Бургас, ЕТ Октим предлага широка гама от строително-ремонтни услуги: - алпинисти, - ремонт на покриви, - топлоизолация, - хидроизолазация, - къртене, - шпакловка, - мазилка, - вътрешни ремонти и др., предназначени за Вашия дом, офис, търговски обект, жилищна сграда, хотел и др. Ние държим на високото качество на работа и спазване на зададените срокове. Градивните ни услуги вървят комплект с ВИСОКО КАЧЕСТВО И ГАРАНЦИЯ. Свържете с нас за допълнителни въпроси и БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД. ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С МАЙСТОРА. Може да разгледате и нашата страница: https://www.facebook.com/С..

Изграждане на дървени навеси, беседки, барбекюта и гаражи, като целият дървен материал се шлайфа и импенгрира. Гаранция, договор и спазване на срокове. Изграждане на дървени навеси, беседки, барбекюта и гаражи, като целият дървен материал се шлайфа и импенгрира. Гаранция, договор направа на всякакви навеси от дърво, навеси на тераси, гаражни навеси за автомобили, навеси за летни кухни, барбекю и зимни градини от дърво изграждане на всякакъв вид луксозни дървени покривни конструкции изработване на дървени беседки за двора повдигане на тавански стаи ремонт на покриви цялостно конструиране н..

Предлагаме професионални къртачни услуги. Къртене на бетон, тухла, фаянс, мозайка, теракот, балконски стени, подпрозорец и др. Разрушаване на стари къщи и постройки. Почистване на Тавани,  Мазета, Апартаменти. Изхвърляне на стари ненужни вещи.   Почистване на домове апартаменти къщи и извозване на строителни отпадъци и всякакъв вид ненужни вещи. Почистване на тавански помещения и мазета. Почистване на дворове и др. Доверете ни се и ще останете доволни Хамалски Услуги! -Транспортни Услуги! - Къртачни услуги! - Извозване на Отпадъци ​- Почистване на тавани и мазета - Почиства..

СТИВ СТРОЙ - качество и гаранция за извършените услуги! РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ 1.Разкриване на покрив 2.Почистване 3.Полагане на подкеремидна мембрана 4.Наковаване на летви - вертикални и хоризонтални 5.Нареждане на керемиди 6.Измазване на капаци Доставка на материали ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 1.Почистване на покривната площ 2.Грундиране на основата с битумен грунд 3.Полагане на един пласт усилен воалит с посипка 4.Доставка на материали ПОКРИВИ-НОВА КОНСТРУКЦИЯ 1.Демонтаж на съществуваща конструкция 2.Изграждане на нова дървена конструкция 3.До дъсчена ламперия 4.Достав..

❗️❗️❗️НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС. ❗️❗️❗️ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ, ЗАЛАГАМЕ НА: КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, ДОСТЪПНИ ЦЕНИ ❗️❗️❗️ ⛏️ 🛠 СТРОИТЕЛНО - РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ - Пренареждане на керемиди Изграждане на нови покриви Частични ремоннти Американски безшевни улуци Хидроизолации Фирмата предлага също: ❗️безплатен оглед в рамките на 24 часа; ❗️издаване на фактури по желание на клиента; ❗️коректност, точност, бързина, лоялност; ❗️грижим се да пестите време и усилия, да пестите пари ❗️работим по всяко едно време на годината, без значение от сезона и деня. 💰Ценораз..

Фирма предлага следните услуги: Ремонт на покриви Хидроизолации Навеси Беседки Усвояване на тераси Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви Ремонт на покриви с керемиди Претърсване на покрива за евентуални проблеми (счупени керемиди и други) Разкриване на покрив Сортиране на керемидите Преглед и ремонт на дървените части на покрива - летви и евентуално греди Почистване на дъсчената основа Полагане на хидроизолация по избор на клиента Нареждане на керемиди Подмазване на капаците с варо-циментов разтвор Измазване на комини с варо-циментов разтвор Издигане на покрива и н..

Шлайфан и ресан бетон.
Шлайфан и ресан бетон.Шлайфан и ресан бетон.Шлайфан и ресан бетон.Шлайфан и ресан бетон.Шлайфан и ресан бетон.
top icon

Хидроизолация на покриви

/Обява за цялата страна/

Дългогодишният ни опит в бранша ни прави предпочитан избор за бригада✔️ Работим с договор и гаранция✔️ Довери се на специалисти ✔️ Опит✔️ Качество ✔️ Добри цени ✔️ Радослав Андонов

Цената е примерна за различни оферти моля свържете се с нас/ Цена за изграждане на септичната яма 1350лв /без транспорт/., включва: *Изкоп * 4 бр. перфорирани, дренажени, вибропресовани пръстени с размери Ф 1000мм. дълбочина 350мм. *1 бр. капак стомабетонен * дренажен насип с чакъл Транспорта се калкулира допълнително спрямо мясотото на изграждане на септика. Ние сме специалисти в цялостното изграждане на септични ями от бетонни пръстени. Бетонните пръстени са с размери: - 1м диаметър и 35см височина - 80 см диаметър и 40 см височина - има и други размери спрямо желанията н..

⚠️Не отлагайте ремонта на покрива, защото това означава по-големи разходи в бъдеще! ???? ИЗБЕРЕТЕ КАЧЕСТВЕНОТО???? ☎️☎️☎️☎️ Фирмен договор,? Гаранция качество 20 % Отстъпка. фирмата работи в цялата страна и е квалифицирана да извърши следните услуги, Предлагаме Ви ремонт и изграждане на вякакви видове покривни конструкции и хидроизолация. Какви услуги предлагаме? ✅ Ремонт и цялостно изграждане на покриви ✅ Поставяне на битумни керемиди ✅ Пренареждане на керемиди ✅ Хидрозолация на покриви ✅ Махане на съществуващата хидрозолация ✅ Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални у..

Строителна фирма. БОЯН ГРУП ЕООД. предлагаща всички видове покривни ремонтни дейности и изграждане на нови покриви. Също така наи-новата иновативна отводнителна система от АМЕРИКАНСКИ БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ БЕЗ ЛИМИТ НА ДЪЛЖИНАТА: Нашата фирма се старае за коректно отношение към всички клиенти и качествено изпълнение на всички задачи. Фирмата ни предлага дългосрочна гаранция от 5 до 15 години. Подписване на фирмен договор с описание на всички ремонтни дейности в него срок за изпълнение на задачата и гаранциония срок в него! Работим на повикване БЕЗПЛАТНИ ЕКСПРЕСНИ ОГЛЕДИ! Свържете се с нас и веднага..

top icon

Фугиране на плочки

/Обява за цялата страна/

Не се колебайте да ни потърсите! Префугиране и фугиране на плочки нови и стари, полагане на силикон, цените се уговарят на място или на посочените номера, според това във какво състояние е самата баня и според квадратурата. Не се колебайте да ни потърсите ние ще ви предложим най добрата оферта.

Предлагаме цялостно изграждане на всякакви дървени и метални, покривни конструкции. - Комплексно изграждане на дървени навеси, сенници, перголи, козирки, градински беседки, навеси за дворни барбекюта, тераси и автомобили. - Предлагаме различни решения за външни тераси и градини на заведения, също от дървения. - Частично или цялостно, закриване и затваряне на жилищни балкони и тераси с цел използването им като разширени, вътрешни помещения в изцяло завършен вид. - Изграждане и приобщаване на зимни градини. - Цялостно конструиране на летни кухни. - ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ..

Извършвам следните ремонтни дейности: шпакловане на стени и тавани, боядисване с латекс, монтаж на гипсокартон скирити осветления и фигури, монтаж на ламинат, обръщане на врати и прозорци и други…

Аварийни ремонти Отстраняване на течове Всичко за вашия покрив Телефон за свързване с нас 0899 45 25 43 Качествени ремонти на покриви 1. Гарантирано качество 2. Гаранция 3. Договор 4. Разумни цени 5. Работим на територията на цяла България 6. Нашите услуги 7. Отстраняване на течове 8. Хидроизолация на скатни покрив 9. Метални керемиди 10. Битумни керемиди 11. Изграждане на нови покриви конструкция 12. Изграждане на беседки 13. Изграждане на Навеси 14. Изграждане на летни кухни 15. Изграждане на гаражи 16. Тенекеджийски покриви услуги 17. Обшиване на комини с лама..

top icon

Строителстов и ремонт на покриви

/Обява за цялата страна/

Ремонтни дейности хидро изолация топло изолация ремонт на училища и децки градини препокриване с черна хартия и тачки труд и материали-11лв./кв.м газопламачен метод 4.00мм с посипка 11лв/кв.м. Направа на нов покрив-дървена конструкция, керемиди, капаци, Подмазване и изхвърляне на строителни отпадъци Труд и материал 55лв/кв.м. Топлоизолация със 5.00см, труди и материали 25лв/кв.м. Тенекеджийство шпакловка, бой, изграждане на нови огради изкопаване на септични ями и събаряне на стари згради. Изработка на всякакъв вид бесетки вътрешни ремонти боядисване тапети ламинат теракот и др. П..

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ - Варна, Бургас, Добрич, Разград, Търговище, Шумен, Русе и др. с безплатен оглед за цялата страна Предлагаме качество, уникалност на сградите, бързина и гаранция на строителните услуги. Изпорзваме индивидуален подход къвм всеки клиент и се стремим да отговорим на неговите изисквания. Държим на качеството във всеки един етап от строителния процес. Уверени сме в нашите възможности, както и в това което правим заради богатият опит, който притежаваме, многото реализирани обекти и удоволствиета на нашите Клиенти от извършената работа. УСЛУГИ Ремонт на покриви: 1. Разкрив..