back to top

Врати, дограма, щори, тенти Ново

1291 обяви
Състояние:
Ново

Качество на ИЗГОДНИ ЦЕНИ! Фирма Солид се занимава с ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА НА PVC и АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА НА ИШЛЕМЕ, ИЗРАБОТКА НА СТЪКЛОПАКЕТИ И ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТЪКЛА И ОГЛЕДАЛА. Също така предлагаме и монтаж. Работим с едни от най - добрите марки, както и с икономични и бюджетни варианти. Изработваме всички видове стъкла и огледала, безпрофилно остъкление, зимни градини, стъклени врати, преградни системи, хармоники ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАШИЯ ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ!

Цена:
50 лв.
Състояние:
Ново

Ал. и Пвц дограма. Изработка и монтаж... Обръщане на прозорците след монтажа.. Предлагаме и на изплащане към банка.. Безплатни консултации и взимане на размери. Безплатен демонтаж на старата дограма... Ремонт на стара дограма... Качеството е гарантирано... При употреба на един продукт, неминуемо настъпва момент, в който той се амортизира. Причините за това могат да бъдат от различно естество - износване на обкова, нарушаване целостта на уплътненията, провисване на крила и др. Появяват се затруднения при употребата на дограмата при затваряне и отваряне. Най-често използвания метод за този т..

Състояние:
Ново

Luxglass.eu е специализирала в областта на проектиране, изработка, доставка и монтаж на „Зимни градини“. Ако имате балкон, градина или вътрешен двор, на които се радвате през лятото, можете да продължите това удоволствие и през зимата. Направете „Зимна градина“ като покриете своя балкон, градина, вътрешен двор или тераса, които можете да използвате през зимата, с красиви покривни и прозоречни системи. Ние Ви предлагаме съвременни технически решения, отговарящи на най-високи стандарти и качество за вашия уют и комфорт. Насладете се на невероятните панорамни гледки дори и през зимата. Фо..

TOP пормотиране Машинна шлайфана замазка 6.00 лв., машинно полагане на подови замазки.
Машинна шлайфана замазка 6.00 лв., машинно полагане на подови замазки.Машинна шлайфана замазка 6.00 лв., машинно полагане на подови замазки.Машинна шлайфана замазка 6.00 лв., машинно полагане на подови замазки.Машинна шлайфана замазка 6.00 лв., машинно полагане на подови замазки.Машинна шлайфана замазка 6.00 лв., машинно полагане на подови замазки.
Състояние:
Ново

Luxglass.eu е специализирала в областта на проектиране, изработка, доставка и монтаж на подвижни стъклени системи от вида: - Сгъваеми - Плъзгащи - Тип ”Гилотина” Тези видове подвижни стъклени системи са подходящи както за балкони, така и за места с по-големи пространства като кафенета, ресторанти, хотели и магазини. Предимството на стъклените системи е, че те увеличават видимостта и визуално променят помещенията, в които са монтирани, като ги правят по-просторни и откриват красиви панорамни гледки. Неоспорим факт е, че те придават елегантна красота на фасадите на сградите и едновреме..

Състояние:
Ново

Здравейте, предлагаме изработка и монтаж на ПВЦ и Алуминиеви Врати и Дограми. Работим както с едни от най-добрите и качествени марки като Trocal, Profilink и Salamander, така и предлагаме икономични и бюджетни варианти от рециклирани ПВЦ и Алуминиеви профили като VivaPlast. Тук желанието ще бъде изцяло във Ваши ръце! Какво правим ние? Преди да заплатите! Ние идваме и взимаме размери от Вашето жилище в удобен за вас ден и час! Бързо изготвяне на оферта, в 90% от случаите това става още на място! В другите 10% от случаите ще знаете колко струва до края на деня! Даваме Ви конкретен ..

Експресна изработка и монтаж на метални вратиVIP обява
Цена: 140 лв. Ново

София, изработка и продажба на метални врати, огради, безплатен монтаж, железарски услуги, експресно, врата за мазе - от 140 лв. Моля, звънете на посочения телефон

Монтаж на дограма и щориVIP обява
Цена: 10 лв. Ново

Качествена изработка и монтаж на дограма и всички видове вътрешни и външни щори, комарници, гаражни врати и охранителни ролетки, сенници, автоматизация, ремонт на външни щори и дограма, смяна механи..

Гаражни врати и охранителни ролеткиVIP обява
Цена: 86 лв. Ново

Работим в цялата страна. 1. Ние сме основен производител на ролетни врати в България. В сегмента на качествените врати предлагаме най-ниските цени. Голямо намаление на едни от най-здравите мотор..

Професионален монтаж на входни интериорни AL и PVC врати на добри цениVIP обява
Цена: 60 лв. Ново

Здравейте, предлагаме професионални монтажи на входни и интериорни врати в град Ямбол и региона. Предлагем и козирки за врати и прозорци от поликарбонат. Предлагаме също, алуминиева и ПВЦ дограма. ..

Щори КомарнициVIP обява
Състояние: Ново

Изработка и монтаж на комарници, Външни и вътрешни щори тенти и др.

Ремонт, поддръжка, монтаж и автоматизация на охранителни ролетни врати и щори. ”Охранителни ролетки”VIP обява
Цена: 20 лв. Ново

Експресен ремонт, аварийно отваряне, настройка на дистанционни, автоматизация на ролетни врати в рамките на деня или по график според вашите нужди. Всеки ден от 08:00 до 20:00. Всички видове услуги св..

Охранителни Ролетки Щори Гаражни Врати Продажба, Монтаж, Демонтаж, Ремонт, Преместване.VIP обява
Цена: 30 лв. Ново

Охранителни ролетки: Продажба, Монтаж, Демонтаж, Ремонт и оборудване с ел. мотор и дистанционни. Смяна на заключващи механизми. Пружини, водачи, ламели и др. Охранителни ролетки спрямо ламелите: Плътн..

Парапети, тенти, козирки и навеси от поликарбонат, комарници, щори, душ кабини, прегради,VIP обява
Цена: 160 лв. Ново

Алуминиеви парапети, тенти, външни и вътрешни щори, прегради за тераси, поликарбонат и метални конструкции. Душ кабини, Витрини, Прегради, Стъклени врати, Стъклени козирки и др. От закалено стъкла и т..

Продажба, Монтаж и Ремонт на охр. Ролетки и Щори. Гаражни Врати. Комарници нVIP обява
Цена: 15 лв. Ново

Извършва ремонт на охранителни ролетки и ролетни щори, както на свое производство, така и собственост на клиента или закупени от друга фирма. В процес на експлоатация ролетните щори или охранителните ..

Продажба и Ремонт на Гаражни Врати, Щори, Ролетки, Комарници, Дограма, Парапети, СтъклопакетиVIP обява
Цена: 40 лв. Ново

Проектиране, производство, доставка, монтаж, демонтаж, ремонт, оборудване с ел. мотори, смяна на барабани, брави, водачи, оси, ламели, дистанционни и др. Бързина, качество и разумни цени на услугите. ..

Изработка и монтаж на ПВЦ дограма 159лв. кв. АLврати - 340лв.VIP обява
Цена: 159 лв. Ново

Изработка и монтаж на Прозорци, Врати, Плъзгащи системи, Веранди, Павилиони, Тенти, Щори, Комарници, НИСКИ ЦЕНИ, до 7 работни дни Монтаж

Ветроупорни завесиVIP обява
Състояние: Ново

Производство и монтаж на Ветроупорни завеси от PVC кристал и тенти! Предлагаме различни видове завеси спрямо нуждите и изискванията на клиента. На копчета На релси С вал (Пинто) Стациона..

Пътни(дворни)метални врати и портали, плъзгащи портали с ръчно и дистанционно задвижване.VIP обява
Състояние: Ново

Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..

Изработка и монтаж на КомарнициVIP обява
Цена: 3 лв. Ново

Здравейте, предлагам изработка и монтаж на комарници.

Ветроупорни завеси. Перфектна защита от вятър и дъжд за вашето барбекю, навес и заведение.VIP обява
Цена: 32 лв. Ново

Ветроупорни завеси.32лв. метър квадратен за 0,6мм.37лв. метър квадратен за 0,8. мм. дебелина на прозрачния кристал.

TOP пормотиране Алпинисти ремонт на покриви
Алпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покривиАлпинисти ремонт на покриви
Алуминиеви врати и дограмаVIP обява
Състояние: Ново

Изработка, доставка и монтаж на алуминиеви и PVC врати и прозорци! Богата цветова гама и модели по индивидуален проект или по каталог! Излючително качество и цени, които всеки може да си позволи! Пром..

ОСТЪКЛЯВАНЕ НА ТЕРАСИ-Стандартни и нестандартниVIP обява
Състояние: Ново

Производство и монтаж на ДОГРАМА от най-високо качество за вашата тераса или балкон! Стандартни и нестандартни решения съобразени с всеки вкус и бюджет! Богата цветова гама от профили и стъкла на воде..

Външни ролетни щори. Комарници за 24 часа. Охранителни, термо ролетки, ветроупорни завеси, щори.VIP обява
Цена: 20 лв. Ново

Изработка и монтаж на 6 вида комарници: вграден, стационарен, отваряем, плъзгащ се, ролетен / хоризонтален и вертикален /, плисе; - външни ролетни и ламелни щори - немски дограми TROCAL,KÖMMERLING ..

PVC и Al дограма, Ремонт на ПВЦ и Алуминиева дограма, Външни Al щори, Вътрешни щори
Състояние: Ново

PVC и AL дограма, Ремонт на ПВЦ и Алуминиева дограма, Външни ролетни Al щори, Вътрешни вертикални и хоризонтални щори, Поправка и регулиране на провиснали прозорци и врати, Преработка на крила от едно..

Изработка и монтаж на комарници
Цена: 30 лв. Ново

Професионално изработени и монтирани комарници от алуминиев профил. Пълен вариант. Може и по размер от клиента и подготвен монтаж. Възможности за договаряне на прилични цени, както и отстъпки при коли..

Продавам фазерни врати

Продавам фазерни врати

Казанлък, област Стара Загора
Цена: 25 лв. Ново

Продавам фазерни врати - 3 броя с различни размери. Всички врати са без каси и точни размери. Вратите се вземат само от МЯСТО!!! 1. Врата фазерна наранена - цена 25 лева. Втора снимка. Посока ..

Дървен плот, врата
Цена: 35 лв. Ново

Врата дървена

ПВЦ и Ал дограма
Състояние: Ново

Производство доставка и монтаж на Ал. и Пвц дограма. тенри сенници и Комарници. Алуминиеви врати за санитарни помещения. Ремонт на дограма и демонтаж на стара.

Прозвежда Комарници
Състояние: Ново

Изработва и монтира комарници.

Вътрешни щори
Цена: 22 лв. Ново

Вземане на размери и монтаж на вътрешни щори, вертикални щори, щори ден и нощ, хоризонтални, руло щори и др.