back to top

Врати, дограма, щори, тенти

2143 обяви
Състояние:
Ново

Производство и монтаж на ДОГРАМА от най-високо качество за вашата тераса или балкон! Стандартни и нестандартни решения съобразени с всеки вкус и бюджет! Богата цветова гама от профили и стъкла на водещи производители! За вас предлагаме още: строително-довършителни дейности(зидане, подмазване около дограмата, боядисване)комарници, первази, козирки, термопанели, вътрешни и външни щори!!!

Състояние:
Ново

Изработка и монтаж на Алуминиева и ПВЦ дограма(врати, прозорци, тераси), вътрешни хоризонтални и вертикални щори, щори-Ден и Нощ, външни ролетни щори, комарници(отваряеми, ролетни, плисе). Извършваме и ремонти на стара дограма, смяна на стъклопакети, обкови. Работим с марките: Viva,Profilink и Trocal(доказани във времето). Безплатна консултация и взимане на размери, безплатен комарник и безплатно изхвърляне на старата дограма. За вашето удобство работим и в събота и неделя!

Цена:
50 лв.
Състояние:
Ново

Ал. и Пвц дограма. Изработка и монтаж... Обръщане на прозорците след монтажа.. Предлагаме и на изплащане към банка.. Еталбонд изработка и монтаж. Безплатни консултации и взимане на размери. Безплатен демонтаж на старата дограма... Ремонт на стара дограма... Качеството е гарантирано... При употреба на един продукт, неминуемо настъпва момент, в който той се амортизира. Причините за това могат да бъдат от различно естество - износване на обкова, нарушаване целостта на уплътненията, провисване на крила и др. Появяват се затруднения при употребата на дограмата при затваряне и отваряне. Най-чест..

Състояние:
Ново

Изработка, доставка и монтаж на алуминиеви и PVC врати и прозорци! Богата цветова гама и модели по индивидуален проект или по каталог! Излючително качество и цени, които всеки може да си позволи! Промоции и подаръци с всяка поръчка!!!

Състояние:
Ново

Перфектната защита за вашия магазин, офис, гараж или склад! Изработка, доставка и монтаж на охранителни ролетни щори и решетки от висококачествени материали на изключително ниски цени! Богата цветова гама и модели съобразени с вашия вкус! Безплатна консултация и вземане на размери!

Цена:
20 лв.
Състояние:
Ново

Изработка и монтаж на 6 вида комарници: вграден, стационарен, отваряем, плъзгащ се, ролетен / хоризонтален и вертикален /, плисе; - външни ролетни и ламелни щори -системи за врати и прозорци REHAU и български: KMG, VIVA - всички видове интериорни щори, завеси и пердета - ремонт на щори, дограми и комарници Высококачественные внутренние и наружные жалюзи, навесы и москитные сетки. Ремонт окон, дверей и москитных сеток в Несебре, Равде, Поморие, Созополе, Бургасе и Солнечно береге.

Цена:
35 лв.
Състояние:
Ново

Изработка на алуминиеви комарници-бял, златен дъб, тъмен дъб, венге и всички цветове по RAL. Изпращаме по еконт до всяка точка на страна. Безплатен монтаж за гр. Пловдив Цена за бял-прозорец-35лв, врата 45лв Цветен-прозорец-40лв, врата 50 лв

Цена:
50 лв.
Състояние:
Ново

Предлагаме PVC и алуминиева дограма в широк ценови диапазон. 1. PVC дограма - Aluplast и VEKA - Усилващ профил - по подразбиране с дебелина 2мм, като при желание на клиента, можем да вградим и по-тънък. - Обкови - MACO, а като бюджетен вариант - VHS. 2. Алуминиева дограма - Altest (бюджетен вариант) и Етем E45 3. Стъклопакети - с огънат алуминиев дистанционер, като могат да бъдат изпълнени и с топъл дистанционер Swisspacer. По подразбиране са пълни с газ аргон. Енергийните стъкла, с които работим, са производство на SGG и Guardian. Консултацията, взимането на размери и изготвянето ..

Ремонт Демонтаж и Монтаж на Щори, Ролетки, ДограмаVIP обява
Цена: 30 лв. Втора употреба, втора ръка

Ремонт Демонтаж и Монтаж на Дограма, Щори, Сенници, Тенти, Парапети, Охр. Ролетки, вх. Врати, Тавани за баня, Душ кабини и прегради от стъкло. Реглаж и Ремонт на всички изброени по-горе. Смяна на Стък..

Продажба и Ремонт на Гаражни Врати, Щори, Ролетки, Комарници, Дограма, Парапети, СтъклопакетиVIP обява
Цена: 40 лв. Ново

Проектиране, производство, доставка, монтаж, демонтаж, ремонт, оборудване с ел. мотори, смяна на барабани, брави, водачи, оси, ламели, дистанционни и др. Бързина, качество и разумни цени на услугите. ..

Врати и прозорци дървениVIP обява

Врати и прозорци дървени

/Обява за цялата страна/
Цена: 200 лв. Втора употреба, втора ръка

Вратите и прозорците са останали от ремонт на апартамент. Има 6 врати и 1 за терасата. Два тройни прозореца и 3 двойни. Състоянието им е добро

Комплект за автоматизация на гаражна вратаVIP обява
Цена: 110 лв. Ново

Комплектът за автоматизация на гаражна врата включва: 1. Електронен модул за управление на гаражна врата - 109 лева 2. Дистанционни - /включени в модула/ 3. Фотоклетки - 69 лева 4. Сигнална лампа..

Eлектроника за дистанционно управление на ролетки и гаражни вратиVIP обява
Цена: 110 лв. Ново

Микропроцесорен програмен продукт за дистанционно и ръчно управление на ролетки, бариери и гаражни врати. Дистанционните са със скачащ код, с което се осигурява висока степен на сигурност. Паметта е е..

Изработка на ветроупорни завесиVIP обява
Състояние: Ново

навеси и козирки от поликарбонат, поцинкована ламарина, битумни плоскостиVIP обява
Цена: 120 лв. Ново

изработка и монтаж на навеси, козирки, парапети и др. от поликарбонат, поцинкована ламарина, битумни плоскости цената се определя според дебелината на поликарбоната и на профилите от които е изработен..

Доставка, монтаж и ремонт на дограма, парапети и метални конструкцииVIP обява
Състояние: Ново

БЕПЛАТЕН ОГЛЕД ЗА ГР. ПЛОВДИВ. Фирма ”Ади Дизайн 2020” предлага изработка, доставка, ремонт и монтаж на дограма, парапети, интериорни врати и метални конструкции, както и щори, комарници, душ кабини. ..

Най ниски цени на перголи в България и Европа, производител на перголи, гилотини, дограма, ветроупорVIP обява
Цена: 6 000 лв. Ново

Най ниски цени на перголи в България и Европа!!! Започваме с предколедното намаление! До края на месец декември 2022 година, при комплексна поръчка на пергола затворена със стъклени плъзгащи витрини..

Продавам две ветроупорни завеси в кутия с водачи с автоматизация СомфиVIP обява
Цена: 2 000 лв. Ново

Продаваме два броя ветроупорни завеси в кутия с водачи, автоматизация Сомфи, цвят на профилите по Рал 8019. Ширина 3,56 височина 1,74. Ширина 3,53 височина 1,74. Това са габаритни размери. Реа..

Изработка и монтаж на ПВЦ дограма 159лв. кв. АLврати - 340лв.VIP обява
Цена: 159 лв. Ново

Изработка и монтаж на Прозорци, Врати, Плъзгащи системи, Веранди, Павилиони, Тенти, Щори, Комарници, НИСКИ ЦЕНИ, до 7 работни дни Монтаж

Гаражни врати и врати за индустриятаVIP обява
Цена: 87 лв. Ново

Производство на всички видове ролетни гаражни врати/охранителни ролетки - плътни, перфорирани, оплетки и комбинирани. Бариери и портали, секционни врати, както и врати за индустрията. Стоманени ро..

СУПЕР ТОП пормотиране Строителни услуги - Покриви, Вътрешни ремонти, Хамали- БОЯДИСВАНЕ НА ВХОДОВЕ
Строителни услуги - Покриви, Вътрешни ремонти, Хамали- БОЯДИСВАНЕ НА ВХОДОВЕСтроителни услуги - Покриви, Вътрешни ремонти, Хамали- БОЯДИСВАНЕ НА ВХОДОВЕСтроителни услуги - Покриви, Вътрешни ремонти, Хамали- БОЯДИСВАНЕ НА ВХОДОВЕСтроителни услуги - Покриви, Вътрешни ремонти, Хамали- БОЯДИСВАНЕ НА ВХОДОВЕСтроителни услуги - Покриви, Вътрешни ремонти, Хамали- БОЯДИСВАНЕ НА ВХОДОВЕ
РЕМОНТ Алумниева и PVC дограма, врати, прозорци, комарници, щори и гаражни вратиVIP обява
Цена: 10 лв. Ново

ЕКСПРЕСЕН РЕМОНТ на врати, прозорци, комарници, щори и гаражни врати. Гаранционно и извън гаранционно обслужване на всички наши продукти! Безплатен оглед и консултация конкретно за вас! Коректни ц..

Щори-всички видове и моделиVIP обява
Състояние: Ново

Голямо разнообразие от цветове и модели на всички видове вътрешни и външни щори. Прецизна изработка, качествен монтаж и професионална консултация при избора на вашите щори! Кратки срокове и цени, на к..

Гаражни и индустриални секционни вратиVIP обява
Състояние: Ново

Секционни врати с перфектни термоизолационни качества. Богат избор от модели и цветове за всеки вкус. Прецизен и качествен монтаж. Конкурентна цена!!!

Ветроупорни завесиVIP обява
Състояние: Ново

Производство и монтаж на Ветроупорни завеси от PVC кристал и тенти! Предлагаме различни видове завеси спрямо нуждите и изискванията на клиента. На копчета На релси С вал (Пинто) Стациона..

Ремонт, поддръжка, монтаж и автоматизация на охранителни ролетни врати и щори. ”Охранителни ролетки”VIP обява
Цена: 20 лв. Ново

Експресен ремонт, аварийно отваряне, настройка на дистанционни, автоматизация на ролетни врати в рамките на деня или по график според вашите нужди. Всеки ден от 08:00 до 20:00. Всички видове услуги св..

Охранителни ролетни врати и гаражни секционни врати. ЕКСПРЕСНИ ремонтиVIP обява
Цена: 75 лв. Ново

Изработка, монтаж и експресни ремонти на всички видове охранителни ролетки и гаражни секционни врати. Автоматизация на охранителни гаражни ролетки, секционни врати, двукрили портални и портални плъз..

Продажба, Монтаж и Ремонт на охр. Ролетки и Щори. Гаражни Врати. Комарници нVIP обява
Цена: 30 лв. Ново

Извършва ремонт на охранителни ролетки и ролетни щори, както на свое производство, така и собственост на клиента или закупени от друга фирма. В процес на експлоатация ролетните щори или охранителните ..

Парапети, тенти, козирки и навеси от поликарбонат, комарници, щори, душ кабини, прегради,VIP обява
Цена: 160 лв. Ново

Алуминиеви парапети, тенти, външни и вътрешни щори, прегради за тераси, поликарбонат и метални конструкции. Душ кабини, Витрини, Прегради, Стъклени врати, Стъклени козирки и др. От закалено стъкла и т..

Врати, Щори, Охранителни Ролетки, Гаражни Врати, Тенти, Сенници. РемонтVIP обява
Състояние: Ново

Всички видове и модели. Продажба, монтаж, ремонт, демонтаж и подръжка. Гаранция и професионализъм, бързо и изгодно. Нашият специализиран сервиз ви предлага: #Профилактика на всички видове охранителн..

Охранителни Ролетки Щори Гаражни Врати Продажба, Монтаж, Демонтаж, Ремонт, Преместване.VIP обява
Цена: 30 лв. Ново

Охранителни ролетки: Продажба, Монтаж, Демонтаж, Ремонт и оборудване с ел. мотор и дистанционни. Смяна на заключващи механизми. Пружини, водачи, ламели и др. Охранителни ролетки спрямо ламелите: Плътн..