1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Врати, дограма, щори, тенти

Врати, дограма, щори, тенти

1324 обяви
Състояние:
Ново
Изработка, доставка и монтаж на стъклени врати, душ кабини и паравани; без профилно остъкляване на тераси и веранди; стъклени парапети; алуминиеви перголи с подвижен покрив

Пвц Дограма

гр. Варна, обл. Варна
Състояние:
Ново
Предлагаме пвц и алуминиева дограма на изгодни цени. Собствено поризводство, европейски стандарт.
Цена:
91 лв.
Състояние:
Ново
Изработка и монтаж на Прозорци, Врати, Плъзгащи системи, Веранди, Павилиони, Тенти, Щори, Комарници, НИСКИ ЦЕНИ, до 5 работни дни Монтаж
Ремонт на покриви и Вътрешни ремонти
Цена:
50 лв.
Състояние:
Ново
Ал. и Пвц дограма. Изработка и монтаж.. Комарници всякакъв вид на народни цени... На всеки поръчан прозорец подарък комарник.. Безплатни консултации и взимане на размери. Безплатен демонтаж на старата дограма.. Вътрeшни ремонти Ремонт на стара дограма. Качеството е гарантирано... При употреба на един продукт, неминуемо настъпва момент, в който той се амортизира. Причините за това могат да бъдат от различно естество - износване на обкова, нарушаване целостта на уплътненията, провисване на крила и др. Появяват се затруднения при употребата на дограмата при затваряне и отваряне. Най-често използв..
Цена:
30 лв.
Състояние:
Ново
Предлагаме ви - *Бял комарник за прозорец - 30лв *Цветен комарник за прозорец - 37лв *Бял комарник за врата - 42лв *Цветен комарник за врата - 49лв Цените са с включени монтаж, доставка и взимане на размери. При поръчка над 10бр - 10% отстъпка.
Цена:
50 лв.
Състояние:
Ново
Изработка и монтаж на Ал. и Пвц дограма. Вътрешни щори. Ремонт на старата дограма... На всеки поръчан прозорец подарък комарник. Безплатни консултаци и вземане на размери. Безплатен демонтаж на старата дограма... Обръщане на прозорците след монтажа.. При употреба на един продукт, неминуемо настъпва момент, в който той се амортизира. Причините за това могат да бъдат от различно естество - износване на обкова, нарушаване целостта на уплътненията, провисване на крила и др. Появяват се затруднения при употребата на дограмата при затваряне и отваряне. Най-често използвания метод за този тип проблем..
Състояние:
Ново
ВАВИЛОН БИЛД ЕООД Разполага с високо класифицирани майстори, дълбоко селектирани във времето. Работим с доказани марки строителни материали, като можем да си позволим да даваме гаранция на всичко, което извършим. ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖ НА PVC и AL ДОГРАМА - безплатен оглед - безплатен монтаж и демонтаж - плащате 4-камерни, получавате 5-камерни профили *Производство и монтаж на ролетни щори, охранителни ролетки и вътрешни вертикални щори. НАПРАВА НА ОКАЧЕНИ ФАСАДИ ЕТАЛБОНД-БДС Проектиране и изграждане от 0 до ключ. * Изграждане на ел. инсталации * Изграждане на ВиК инсталаци..

Авалон. бг (Изработка на ПВЦ и алуниева дограма)

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Състояние:
Ново
Изработка и монтаж на ПВЦ и алуминиеви дограми: профили-Hammer plast,Profilink,Salamander Монтаж на входни и интериорни врати, щори външни и вътрешни. Гаранция на предлаганите продукти 5 години Подмазване на новият прозорец Попитай те за вашата индивидулна оферта Безплатно.
Цена: 100 лв. Ново Ес Ай Джи пласт Изработване и монтаж на българска и немска ал и пвц дограма. Голям избор от интериорни и екстериорни немски врати. Голямо разнообразие от цветова гама и модели на вътрешни щори...
Цена: 190 лв. Втора употреба Алуминиеви -Пвц врати, с каси и ключови 2бр - 90см/200см 1бр -70см/200см-с огледало за баня размерите са с касите цената е за 1 брой, Може лек коментар
Състояние: Ново Позвънете и вашата специална оферта получете.
Състояние: Ново София, изработка и продажба на метални врати, огради, безплатен монтаж, железарски услуги, експресно, врата за мазе - от 140 лв.

Алуминиева и ПВЦ дограма.

гр. Царево, обл. Бургас
Състояние: Ново Изработка и монтаж на Алуминиева и ПВЦ дограма. Алуминиеви парапети, щори вътрешни и външни. Монтаж на ламиниран паркет. Изработка и монтаж на всякакви видове комарници. Монтаж на гипсокарнот, окачени..

8-ми Март=подаръци само при нас

гр. София, обл. София
Цена: 469 лв. Ново Правим отстъпка от цената на дошлите през март месец! Има и подаръци! Заповядайте за по вече информация на адрес: гр. София, Света троица, бул. Сливница бл.173 Б Технически характеристики на вр..

Комарници-изработка и монтаж!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 28 лв. Ново Изработка и монтаж на всички видове комарници-отваряеми за прозорци и врати, плисе комарник за прозорец и врата, ролетни комарници! Изработка в цвят бял, кафяв, златен дъб, орех, махагон, тъмен дъб ..
Цена: 25 лв. Ново Комарници: Ролетни, Плисе, Фиксирани(стационарни), Отваряеми. Кратки срокове на изработка и монтаж. Гаранция, профилактика, ремонт. Боядисани по-RAL и фолирани дървесен фладер. Ремонт на външни щори П..
Цена: 60 лв. Ново Изработка и монтаж на алуминиеви парапети за гр. Варна и цялата страна - ”Лучи Билд” ЕООД. - стълбищни парапети; - парапети по тераса; - стенни ръкохватки; - комбинирани модели със стъкло; -..

Козирки - с поликарбонат

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 247 лв. Ново Доставка и монтаж на козирки, изградени от ал. профил ф40 и поликарбонатна плоскост/стъкло.

двойна желязна пътна врата с каса

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 100 лв. Втора употреба двойна желязна пътна врата с каса, размер - 220 см х 200 см - 100 лв.
Цена: 289 лв. Ново Интериорни врати от Полша, Украйна и Германия - от Борман. Немски, украински и полски вътрешни врати - поддържат се на склад в София - изключително голямо разнообразие от цветове и модели на фалцови..
Ремонт на покриви

изработка и монтаж на AL и PVC дограма

гр. Бургас, обл. Бургас
Състояние: Ново изработка и монтаж на AL и PVC дограма - български и немски профили, гаранция - ниски цени
Състояние: Втора употреба Ремонт Демонтаж и Монтаж на Дограма, Щори, Сенници, Тенти, Парапети, Охр. Ролетки, вх. Врати, Тавани за баня, Душ кабини и прегради от стъкло. Реглаж и Ремонт на всички изброени по-горе. Смяна на Стък..

Продава се пвц прозорец

гр. София, обл. София
Цена: 400 лв. Ново Здравейте Дограмата само е монтирана и не е ползвана понеже при ремонта на апартамента не съвпадна нивото на тавана. Дограмата е Века 5 к златен дъб 32мм стъклопакет Бяло сезони. Размерите са 2.60/1.6..
Състояние: Ново Производство и монтаж на ДОГРАМА от най-високо качество за вашата тераса или балкон! Стандартни и нестандартни решения съобразени с всеки вкус и бюджет! Богата цветова гама от профили и стъкла на воде..

Портални врати за халета

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 740 лв. Втора употреба Портални врати двукрили. ш.1.90м./ в.3.2м. едното крило. Вградена стандартна врата в едното крило. Добре и здраво изработени. Цена на тон. Фактура!

Изработка на Алуминиева и PVC Дограма

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние: Ново Изработка на Алуминиева и PVC Дограма - Ковано Желязо, Парапети, Врати, Мебели, Кухненско обзавеждане.
Цена: 20 лв. Ново Изработка и монтаж на 6 вида комарници: вграден, стационарен, отваряем, плъзгащ се, ролетен / хоризонтален и вертикален /, плисе; - външни ролетни и ламелни щори - немски дограми TROCAL,KÖMMERLING ..
Цена: 20 лв. Ново Извършваме ремонт и монтаж/демонтаж на охранителни ролетки, ролетни щори, гаражни ролетки. Услуги който предлагаме или поне малка част от тях: 1. Автоматизация на врати-Поставяне на италиански вис..

Дърводелски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние: Втора употреба Пълно възстановяване на шпервани врати унищожени от влага и повредени от удари. (НЕ БОЯДИСВАМ ) Препасване на врати и прозорци.

Автоматични врати

гр. София, обл. София
Цена: 1 000 лв. Ново Keytronix България е първата у нас компания предлагаща ”fan gates”. Идеално решение за дворове които не разполагат с място за радиални или плъзгащи се врати. Издаваме сертификат за качество и три годи..
Въведи страница №