Работа в чужбина : Германия (DE)

39 обяви
общи складови работници
Германия (DE)
-
- Работа в производството за неквалифицирани кадри - Модерни и чисти заводи с отлични условия за работа - Трудов договор и дългосрочна заетост с осигуровки в Европейски Съюз - Настаняване за всички служители в отлични условия за живеене - Безплатно хранене в модерна столова на работното място по време на работния ден - Осигурено пълно съдействие по време на регистрации и по време на целия престой - Координатор на ваше разположение Длъжностна характеристика, отговорности и задължения: - Работа в производствения сектор - оператори, служители, електрокаристи, помощен персонал и др. За..
Стругари, заварчици, CNC – програмисти, служители в производството, електротехници, дърводелци, мотокаристи, шофьори с кат.C+E
Германия (DE)
1800-2100 евро нето
Работа в Германия с НЕМСКИ език Разгледайте нашите свободни позиции по-долу. Дори да не откриете предложение, подходящо за вашия опит, квалификация или образование моля, изпратете ни кандидатурата си с необходимите документи: автобиография и профилна снимка. Актуални работни места при ABAKUS с комуникативен немски език, постоянен немски договор и възможности за развитие: Стругари, заварчици, CNC – програмисти, служители в производството, електротехници, дърводелци, мотокаристи, шофьори с категория C+E. Ние предлагаме заплащане: 1800 - 2100 Евро нето на месец + безплатно жили..
електромонтьори
Германия (DE)
2800 Е/бруто
Агенция Донев Уърк ЕООД набира електротехници за наш клиент. „Ние сме част от голям международен концерн с представителства в над 40 страни. Хиляди експерти работят и доставят редица безопасни и устойчиви решения и услуги за целият цикъл на индустрията и енергетиката. Нашите служители са отворени, комуникативни и компетентни. Бизнес единиците ни в Германия търсят електротехници за различни проекти. Предлагаме работа с различни възможности и отлични перспективи за опитни кандидати“. Изисквания към кандидатите: • Задължителен опит в индустриалните електроинсталации • Диплом..
Арматуристи
Германия (DE)
15 евро бруто на час
Германия, търси арматуристи, отлични условия, квартира за сметка на работодателя. Безплатен транспорт до Германия, СО по немското законодателство Заплащане - 15 Евро бруто на час
лични асистенти за обгрижване на възрастни хора
Германия (DE)
1 200 Е
ЕСКУЛАП 2009 ООД търси да назначи личен асистент - грижа за възрастен мъж/жена, в инвалиден стол. Начало: средата на месец ЮЛИ Служителя/ката присъства 24 часа в дома на възрастния човек, като го подпомага в ежедневните дейности - хранене, хигиена, дейности през свободното време. Кандидатът предварително е запознат със случая, както и със спецификата на задълженията си. Дружеството се състои от немски партньори, които правят подбор на семействата. Работещите се наемат в България от фирма ”Ескулап 2009” ООД и се командироват в Германия, като ние като работодател се ангажираме при прикл..
мебелен монтажник
Германия (DE)
2400 Е/бруто
Мебелен монтажник Описание и изисквания: Търсите дългосрочна и сигурна работа в Германия? Верига магазини Хьофнер, предлага работа за доставка и монтаж на мебели в дома на клиента. Работи се с ДИРЕКТЕН НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР, който се подписва непосредствено преди отпътуване за Германия! Срокът на договора е 1 година. На добре справящите се с работата три месеца преди изтичане на този договор фирмата предлага нов. Заплащането е 2400 E бруто, което се превежда всеки месец на немска банкова сметка от фирмата РАБОТОДАТЕЛ!!! Осигуровките са според немското законодателство. Имате право и на немски..
Помощник на възрастен човек
Германия (DE)
от 1 500 Е до 1 900 Е/ месец - Чисто
Фирма ЛоцМеда ЕООД е сертифициран посредник за намиране на работа в чужбина. Удостоверение N 2756/19.03.2019. Нашите услуги за търсещите работа са напълно безплатни на базата на подписан договор за посредничество. По поръчка на наш клиент от Германия търсим спешно Помощник на възрастен човек като самостоятелно заето лице. Работа в района на Есен. Предимствата на работата като самостоятелно заето лице в случая са: 1. Легално упражняване на дейността болногледач в Германия 2. Спестявате от осигуровки ( не сте длъжни да внасяте пенсионна осигуровка), следователно: по-голяма нето за..
Болногледачи -Медицински сестри -Социални асистенти -Домашни помощници
Германия (DE)
1050-1600 евро нето
Набираме за работа в Германия: -Болногледачи -Медицински сестри -Социални асистенти -Домашни помощници Ние Ви предлагаме: - Без такси и комисионни - Месечно възнаграждение от 1050 до 1600 евро НЕТО и 20 работни дни платен годишен отпуск - Безсрочен трудов договор и индивидуален подход при всеки наш служител - Пълни осигуровки в България от 1626 лева до 3000 лева в зависимост от работното място и избор на служителя - Безплатна храна и осигурено жилище и регулирано свободно време при всяко семейство - Покрити пътни разходи от и до Германия - Допълнително частно застраховане: медиц..
транжори-обезкоствачи
Германия (DE)
2600-4500 лв.
Ние сме българска компания с 18-годишен опит на българският пазар и 9-годишен опит на германския пазар в областта на преработката на свинско месо (разфасоване и обезкостяване). За клона ни в град Олденбург-Германия, търсим желаещи да работят като транжори-обезкоствачи. Вашите задължения: *Разфасоване и обезкостяване на свине-майки. Вашият профил: *Отговорност и дисциплина при изпълнение на задълженията *Желание за работа в екип *Предишен опит в сферата на транжирането на месо не е задължителен, но е предимство. Вашите предимства: *Преминавате безплатна обучаваща програма за при..
Болногледачи и социални работници
Германия (DE)
1500-2500 евро
SeniorenService Goldener Herbst GmbH&Co. KG КОИ СМЕ НИЕ? Довери се на посредник с многогодишен опит в областта на болногледачеството. Ние сме немска агенция, регистрирана в град Кьолн, Германия и оперираме както в самия град така и в радиус 350 км от него. Ние сме отвърдени на пазара с 12 г. опит в посредничеството на болногледачи и социални работници. Обслужваме над 350 домакинства и имаме над 1900 доволни клиенти. Работим с лица, които имат или са готови да развият българска или немска стопанска дейност по занятие. В рамките на нашето офис обслужване отговаряме на желаещите да ра..
Работници
Германия (DE)
1 600 до 2 000 Е
Търсят се работници за Германия, гр. Хановер към Телеком. Свободни позиции: * Шофьори за Мини багер до 2.5 тона, * Шофьори кат. C+E и B+Е(за ремарке) * Общи работници * Майстори на павета Заплати от 1 600 до 2 000 Евро. Може да се започне Веднага! За повече информация се свържете с нас на посоченитe номерa: +359 894888039 или +49 1631185573
Шивачки
Германия (DE)
3400,00лв
Шивашка фабрика в Германия предлага работа за професионални шивачки - производство на домашен текстил. Изисквания към кандидатите до 50 години: Опит с професионални шевни машини Точност, отговорност и дисциплинираност Съзнание за спазване на изисквания Предлагат се: 12 работни заплати годишно - 1500 € нетна месечна заплата Възможност за работа на ротация по 4 и 6 месеца. Осигурено настаняване във фирмено жилище - заплащане от ползвателя. Добра работна атмосфера На постоянен трудов договор с осигуровка 3 000 лв. Съдействие за транспорт. Ако желаете да се работит..
Шофьори-доставчици за Германия
Германия (DE)
1500-2000 €/месец
Агенция ”ЕВРОРА КОНСУЛТ” ЕООД набира шофьори за доставки по домове и офиси с мини бусове с кат.B. Работи се от 7 до 10 часа/ден. Всички извънаредни часове ще се заплащат с допълнителен бонус от 3 € на час за всеки заработен час при повече от 160 на месец на месец. Работодателят подсигурява квартири в разменр на 9.80 €/ден с включени консумативи. Къщите са споделени с други хора, като в стая са не повече от трима човека. Дейности: • Приемане и организиране на колетни пратки • Доставка на пратки (включително пратки, които трябва да бъдат проверени) • Сканиране на пратки при товарене и д..
Складови работници и електрокаристи
Германия (DE)
1 650-1 700 Е
Германия, Хановер, складова база за хранителни продукти и дребна бяла техника търси складови работници и електрокаристи с документ, мъже/жени до 55 г., квартира, постоянна работа, ТД, РЗ - 1 650-1 700 Е, без комисиони
социален асистент
Германия (DE)
1 000 - 1 400 Е
Елате и станете част от нашия екип, ако: - притежавате професионален или личен опит в обгрижването на възрастни хора - говорите немски език, дори и не винаги да се чувствате уверени в комуникацията си Какво предлагаме ние? - Български трудов договор и осигуровки върху реална заплата - Гарантирано месечно възнаграждение от 1000 до 1400 Евро нето (чисто) - Безплатна храна и самостоятелна стая при клиента - Поети пътни разходи - Посрещане и изпращане в Германия от наш служител - Обучение по немски език - кампания от 01.03.2019 г. - до 01.09.2019 г. - Легален ..
сервитьорка
Германия (DE)
800-1200 еврю
Търсим сервитьорка за заведение. осигорена храна и квартира. за предпочитане немски или турски език. заплата 800-1200 евро.6 работни дни в седмицата.
шофьор
Германия (DE)
2000,00-2500,00 NETTO
Спешно се изисква шофьор на камион / Германия, Вислох Спешното изискване на водача на камиона (M / Ж) за превоз на товари (в града и за междуградски полети) в Германия, Wiesloch (Wiesloch bei Heidelberg) СРЕДНО! Изисквания: • Опит в областта на транспорта от 12 до 40 тона (полуремарке или ремарке за градски или междуградски транспорт) • Ежедневни доклади • Правилна обработка на планирани обиколки и поръчки • Поддръжка и грижи за определеното превозно средство • Предаване на превозното средство в определено време на определеното място • Приемане на стоки за прево..
Длъжност: Специалисти и майстори в строителството Германия (DE) 1800-2100 Euro/m Продължава набирането СПЕЦИАЛИСТИ И МАЙСТОРИ в строителството за Германия: 1. Зидари - да е работил с всички видове тухли, не само с ютонг (евентуално фугирана фасадна зидария), да чете чертежи, м..
Длъжност: Медицинска сестра Германия (DE) от 2500 EUR на месец За реномиран наш клиент търсим медицински сестри (м/ж) с квалификация “Бакалавър” и желание за започване на дългосрочна работа в Германия. Нашите услуги са 100 % безплатни за Вас. Месторабота: Вис..
Длъжност: Механик поддръжка-общ работник Германия (DE) По договаряне със платени осигуровки Търся общ работник механизация и поддръжка за Германия, плащам осигуровки възнаграждение по договаряне
Длъжност: електротехници, ВиК техници, заварчици, шлосери, монтьори и др. Германия (DE) 4500 - 5000 лв. Изграждане на нови и подмяна на стари Електро и Водни инсталации. Изграждане на сгради, монтаж на фасади, дограми, изграждане на покриви, изолации, гипскартон и др. Желателно е начално ниво на Нем..
Длъжност: Заварчик WIG Германия (DE) 1800-2000 Евро нето на месец + безплатно жилище Възнаграждение: Безплатно, чисто и добре поддържано помещение за настаняване, наето и платено от abakus 200 € начален бонус за нови служители (изплащане след първите 3 месеца) Вашите задължения..
Длъжност: Сортировач Германия (DE) 2500-4000 Сортиране на безалкохолни напитки. Подсигурена квартира и идеални условия на труд. Задалжителен трудов договор.
Длъжност: Куриер Германия (DE) 1600евро Куриерска фирма Хермес търи шофьори за разнос на пакети по Берлин и околията на Берлин базата се намира в Ораниенбург Велтен на 20километра от Берлин. Осигорява се квартира 250евро на месец сключва те..
Длъжност: Майстор Германия (DE) 2000 Търся майстор за подови настилки, боядисване, както и за други вътрешни довършителни дейности в строителството. За повече информация на тел.
Длъжност: шофьор Германия (DE) 2200 евро Транспортна фирма набира Шофьори за Международен Транспорт с релация Германия-Швеция
Длъжност: шофьор на тежкотоварни камиони Германия (DE) 4000- 4800 lv Добър ден, немска фирма набира шофьори на тежкотоварни тирове! Ние разширяваме постоянно нашата траспортна мрежа. Владеенетo на немски или англииски е задължително (A1-B1) - провежда се интерв..
Длъжност: Чистaчи Германия (DE) 800 евро-1200 евро Почистване на санитарни помещения Предлагаме работа в Германия за почистване на санитарни помещения в моловете. Заплащане: Възнаграждение: от 800до 1200 евро на месец Начин на получаване на заплата..
Длъжност: Сортировач Германия (DE) 2500-4000 Набираме жени за сортиране на плодове и зеленчуци в Германия. Работата е само за дами! Заплащането е 5,50 евро нето на час. Задължителен трудов договор, подсигурена квартира и отлични условия на труд...
Длъжност: Складови работници Германия (DE) 10.33 евро за час Бруто Работа в Германия Товарване и разтоваеване на контейнери Работен ден: 8 часов Осигурена квартира 200-250 евро на месец Започване: Веднага Моля за обаждания от хора, които искат реално да работя..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.