Филтриране 1
Сортиране

Работа в чужбина : Германия (DE)

42 обяви
Чистaчи
Германия (DE)
800 евро-1200 евро
Почистване на санитарни помещения Предлагаме работа в Германия за почистване на санитарни помещения в моловете. Заплащане: Възнаграждение: от 800до 1200 евро на месец Начин на получаване на заплата: Месец за предходния - до 23-то число Работни дни на седмица: 6 дни  Допълнителни детайли: Осигурена квартира Осигурен транспорт до работното място Осигурена храна Трудов договор с немска фирма Изисквания: Чужди езици: Немски език - разговорно ниво - предимство Автобиография на български плюс снимка в цял ръст Шофьорска книжна е предимство Умение за работа в екип Коректно отношение към работн..
сервитьорка
Германия (DE)
1000-1200 еврю
търси се момиче за сервитьорка осигорена квартира език турски или немски заплата от 1000-1200 евро
Специалист роботика
Германия (DE)
-
„Артек Роботикс“ търси амбициозни хора с желание за професионален растеж като Програмисти на индустриални роботи. Нашата основна дейност е интегриране на нови автоматизирани и роботизирани системи. Позицията съчетава следните дейности: • Програмиране на роботи в автомобилостроенето • Симулации • Създаване на движения по координатни системи X Y Z • Логика, инструкции и конфигурации • PROFINET, PROFIBUS, модули Успешният кандидат отговаря на следните изисквания: • ЗАДЪЛЖИТЕЛНО познания на програмиране ниво Java, C+ или Python • Писмен и говорим английски език на добро ниво • Ш..
Reiniger
Германия (DE)
-
Немска фирма, предлага работа в Германия за жени и мъже. Почистване на санитарни помещения МОЛ-Центрове. Ние търсим: - мъже и жени на възраст между 25 и 50 години Ние предлагаме: - постоянен трудов договор съобразен с Немското законодателство; - задължителни здравни и социални осигуровки; - обзаведена квартира за сметка на работодателя; - добро заплащане с възможност за повишаване при мотивация за работа; - познания по Немски език не се изискват, но се считат за предимство; - не е нужен предишен опит. Търсим хора за постоянна заетост. Директен контакт с фирмата..
болногледачи и социални работници
Германия (DE)
1500-2500 евро
SeniorenService Goldener Herbst GmbH&Co. KG КОИ СМЕ НИЕ? Довери се на посредник с многогодишен опит в областта на болногледачеството. Ние сме немска агенция, регистрирана в град Кьолн, Германия и оперираме както в самия град така и в радиус 350 км от него. Ние сме отвърдени на пазара с 12 г. опит в посредничеството на болногледачи и социални работници. Обслужваме над 350 домакинства и имаме над 1900 доволни клиенти. Работим с лица, които имат или са готови да развият българска или немска стопанска дейност по занятие. В рамките на нашето офис обслужване отговаряме на желаещите да ра..
Шофьори и куриери
Германия (DE)
1 400 Евро
Работа в Германия в градовете - Дортмунд, Дюселдорф, Кьолн, Фирма Мулти GMbH - куриери и шофьори с кат. С + Е, Осигурен апартамент, РЗ - 1 400 Е
Строители
Германия (DE)
1800 - 2000 Е
СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ Немска строителна фирма набира работници за всички сфери и дейности в строителството наблягаме във момента на кофраж/арматура/изолация. Ние работим от дълги години на пазара и сме доказали сериозното си отношение както към нашите клиенти, така и към нашите служители. От кандидатите се очаква да са специализирани в едно направление и от тях няма да се изисква да извършват друга работа освен тази, за която са сключили договор. Договора по пожелание и за ваша сигурност можете да го получите и подпишете още преди тръгване за да сте сигурни че няма да бъдете измамени и н..
доячи в кравеферма
Германия (DE)
-
Германия, търси доячи, общи работници и шофьори за работа в кравеферма, разговорен немски език, от 35 до 40 г., спешно, заминаване веднага, без комисионни такси
Шофьор на камион
Германия (DE)
2200 евро
Немска фирма занимаваща се с превоз на контейнери набира шофьори. Изисквания за кандидатите: - Свидетелство за управление на МПС категория СЕ. - Карта за дигитален тахограф. - Професионална компетентност за водач на МПС за превоз на товари СЕ. - Свидетелство за превоз на опасни товари ADR. (Желателно) - Комуникация на немски, английски, или руски език. - Опит като шофьор на камион. - Опит в управлението на камион в Западна Европа и Германия. Предлагаме: -Немски трудов договор със здравно и социално осигуряване в Германия. -Основна месечна заплата 2200 евро (бруто) + 24 е..
транжори-обезкоствачи
Германия (DE)
2600-4500 лв.
Ние сме българска компания с 18-годишен опит на българският пазар и 9-годишен опит на германския пазар в областта на преработката на свинско месо (разфасоване и обезкостяване). За клона ни в град Олденбург-Германия, търсим желаещи да работят като транжори-обезкоствачи. Вашите задължения: *Разфасоване и обезкостяване на свине-майки. Вашият профил: *Отговорност и дисциплина при изпълнение на задълженията *Желание за работа в екип *Предишен опит в сферата на транжирането на месо не е задължителен, но е предимство. Вашите предимства: *Преминавате безплатна обучаваща програма за при..
медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници
Германия (DE)
1000 - 1440 Е/нето
Фирма ТСКА е създадена през 1992 и развива своята социална дейност в България и Германия. Фирма ТСКА е директен работодател със собствено представителство в Германия. Ние много добре знаем и разбираме безпокойството на всяко семейство, когато някой от неговите близки се нуждае от грижи и помощ. Затова ние поемаме тази отговорност да върнем спокойствието в семейството и осигурим необходимите грижи. Ние се стараем да подбираме нашите служители , така че, не само да са изпълняват добре своите служебни задължения, а също така да могат да се интегрират изцяло в семейната атмосфера на кл..
служители в помощ на възрастни хора
Германия (DE)
нетно възнаграждение до 1600 Е
Ню Асистанс директен работодател набира отговорни, мотивирани и опитни служители в помощ на възрастни хора в Германия. От Нас очаквайте: -трудов договор и пълен пакет осигуряване на 8ч. -индивидуален подход и коректно подбрани работни места; -допълнителна здравна застраховка; -постоянна връзка със сътрудник; -организиране на транспорта в двете посоки, както и поемане на пътните разходи; -нетно възнаграждение до 1600 Е ; - възможност за краткосрочен и дългосрочен престой; -осигурено хранене и спане -коректност и отговорност; От Вас очакваме: -владеене на немски език поне на разговор..
диспечер
Германия (DE)
-
Германия, транспортна фирма търси диспечер с немски език, професионален опит за работа в Германия, немски трудов договор и добро възнаграждение. За контакт: г-жа Енчева
сорторовач на бирени каси
Германия (DE)
1000-1300 евро
Фирма БПС ЕООД набира работници за сортиране на бирени каси. Фирма предлага; -сключване на трудов договор -работа на смени дневна и нощна -осигурено общежитие -осигурен транспорт дo работа
Длъжност: Шофьор на ТИР Германия (DE) Търсим шофьор на ТИР за кръгове Германия -Белгия. Камиона е с десен волан, отпуските са по договаряне. Изисква се по 10000 км на месец, за повече километри се заплаща повече.
Длъжност: строители Германия (DE) 16,66 Евро ���Фирма за строителни материали търси да назначи 25 Производствени служители - Германия, Хамбург� - Водене и управление на нашата производствена база - Oтстраняване на смущенията -Техническо обуче..
Длъжност: Работници строителни обекти Германия (DE) 2000-2500 лв. нето Търсят се строителни работници с кетап ( диплома ) за работа в Германия. Осигурени спане и транспорт, немски трудов договор, с платени немски осигуровки.
Длъжност: социален асистент Германия (DE) 2000-3000 лв. Фирма Персонал Корект-ДЕ ЕООД предлага работа за социални асистенти за Германия. Имаме свободни места в цяла Германия, и особено в южните райони. Ако търсите сериозен работодател с коректно отноше..
Длъжност: Строители Германия (DE) Фирма Персонал Корект -ДЕ ЕООД търси строителни работници за Германия. Необходими са комуникативни познания по немски или английски език. Подсигурена квартира и атрактивно заплащане. За невладее..
Длъжност: Програмист Германия (DE) 2500
Длъжност: шофьор/куриер Германия (DE) 1400 EURO NETTO Фирма ” DEMIROV transport GMbH. ”, срочно се набира 10 броя куриери на пратки за Амазон. ИЗИСКВАНИЯ: -Шофьорска книжка, издадена преди повече от 1 год и с достатъчно опит поне най малко 8 месеца. ..
Длъжност: Автомонтьор Германия (DE) Фирма ДСГ България ООД търси: Автомонтьори на различни видове транспортни средства, за работа във военна база в Германия. Изисквания: Диплома/ сертификат по специалността, опит. Осигурен транспорт и к..
Длъжност: Санитар Германия (DE) 2200 Евро Фирма ДСГ България ООД търси: Санитари за работа в Германия. Изиксвания: Подходяща квалификация, опит. Владеене на немски език - ниво В2. Осигурени транспорт и квартира, пълно работно време. Моля изпр..
Длъжност: Медицински сестри Германия (DE) 3000 Евро Фирма ДСГ България ООД търси: Медицински сестри за работа в Германия. Изисквания Подходящо образование, владеене на немски език ниво В2, опит. Осигурени транспорт и квартира, пълно работно време. Моля..
Длъжност: Детегледачка / Баба под наем за Германия Германия (DE) по договаряне Младо семейство във Франкфурт, Германия търси детегледачка / баба по наем за техния син ( на 2г.) от януари 2019 Имаме нужда от мила, енергична и позитивна жена, която да ни помага с: -- водене..
Длъжност: Производствени инженери Германия (DE) Фирма УЛА ООД, Варна търси да назначи на постоянна работа за обектите си в Европа( Англия, Германия, Франция и Финландия) производствени инженери по следните специалности: - Инженер корабостроител ..
Длъжност: шофьор на тежкотоварни камиони Германия (DE) 4000- 4800 lv Добър ден, немска фирма набира шофьори на тежкотоварни тирове! Ние разширяваме постоянно нашата траспортна мрежа. Mоже да се започне само на хенгер с ремарке!! Разполагаме също с човек, вл..
Длъжност: кулокранисти с неограничена мощност Германия (DE) Германия, търси за строителни обекти кулокранисти с неограничена мощност, постоянна работа, ТД, СО, осигурена квартира, отлично заплащане
Длъжност: mitarbeiter Германия (DE) 1000-1200 евро Работа на 3 смени в хлебозавод с добри познания по немски език-само за Българи и Българки. Завода и общежитието не приемат етноси. 250евро наем-на човек /адресна регистрация, всички необходими д..
Длъжност: куриер Германия (DE) 1500 евро Фирма DHL набира работници куриери. Фирмата предлага месечно заплащане от 1500 евро + здравни и пенсионни осигуровки + 24 дена платена отпуска. Мяато на работа - град Мюнхен, Германия. В DHL В..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.