Филтриране
Сортиране
Намерени са 112 обяви
Майстори с опит гипсокартон стени и тавани. Работи се по системата кнауф.
Великобритания (GB)
£1650.00 на месец
Фирма търси за постояна работа за Шотландия (Великобритания) МАЙСТОРИ С ОПИТ ГИПСОКАРТОН СТЕНИ И ТАВАНИ РАБОТИ СЕ ПО СИСТЕМАТА КНАУФ. Задължително с опит и да са работили на големи обекти ( болници, молове, хотели, офиси...) Работи се по системата КНАУФ, монтаж на престенни стени обшива се с 2 слоя картон, монтаж на тавани. Обектите са големи (6 до 10 месеца). Започва се с металната конструкция, обшиване на стени и тавани. Окачени тавани - от гипсокартон, Преградни стени от гипсокартон Работата е постоянна £1650.00 на месец чисти и платена квартира с много добри условия за живеене. къща или а..
международен шофьор
Австрия (AT)
-
Водач на тежкотоварен автомобил по релации Германия-Австрия-Швейцария с влекачи Скания ЕВРО 5. Автомобилите са оборудвани с всички необходими устройства за заплащане на пътни такси, карта за гориво и всички удобства за престой и безавариен път. Заплащане- всяка седмица, по банков път. Изискване за кандидатите: - стриктно спазване на Регламент 561 за работното време на водачите - грижа за превозното средство - разбиране на транспортните документи Изисквани документи: - категория С+Е - удостоверение за психологическа годност - удостоверение за професионална компетентност - дигитална ка..
Kellnerin
Германия (DE)
800-1200 Euro
Заведение търси сервитьорка с турски или немски език. подсигорена квартира и храна. заплата между 800-1200 евро.
Готвачка
Германия (DE)
-
Готвачка/Камериерка за хотел Собственици сме на хотел-ресторант в град Шверин и търсим директно служител. Предлагаме в нашия ресторант традиционна българска кухня/немска кухня/пица и паста. Минимален договор за работа 1 година. Заплата НЕТО 1100 - 1300 евро на месец + бонуси. Осигуряване по немското законодателство. Осигоряване на квартира. УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ 1. Трудов стаж като готвачка е задължителен. 2. Сериозна, отговорна и работлива личност. 3. CV (на български) с актуална снимка в цял ръст 4. Скайп и телефон (по възможност жичен) за контакт Hotel am Hauptbahnhof Sc..
Строителни работници
-
-
ВБС ЕООД (Лиценз 1769/25.08.14) набира следните специалисти за работа в чужбина: В сферата на строителството за Австрия и Германия - работници за сухо строителство/гипсокартон, окачени тавани - електротехници - специалисти- ВиК и тръбни системи - кофражисти и зидари - кранисти - заварчици и монтажници Изискват се: стаж по специалността; знания по немски език се считат за предимство Предлагаме конкурентно заплащане и отлични условия За информация: www.bg-vbs.com адрес: Варна, ул. Стефан Стамболов 31-33/5 e-mail: office@bg-vbs.com
складов общ работник
Германия (DE)
-
Германия набира мъже и жени. Работа в складове за нехранителни продукти. Опаковане, стиковане, лепене на етикети, подреждане. 8 часов работен ден, 5 дневна работна седмица. Език не се изисква, осигурена квартира, аванси до заплата. Чисто заплащане 1850 €. Осигурен безплатен транспорт до Германия. Да се свързват с нас хора с готовност за дългосрочна работа. Заминавянето е на 20.04. 2018. Кандидатствайте на посоченият имел в обявата като не забравяте да напишете телефон за обратна връзка. Ще се свържем с одобрените кандидати.
работници
Чешка република (CZ)
850-1000 E
FAURECIA -Pilzen(Пилзен) (Производство на седалки за автомобили БМВ ) гр.Пилзен/Чехия Работници във фабрика Danc personalni servis s.r.o. Набира работници и сключва договори с тях за производство, сглобяване и окомплектоване на автомобилни седалки за БМВ Място на работа: гр.Пилзен , Чешка Република Не се изисква чешки език! Работа за неквалифициран персонал. Не се изисква предишен опит или стаж в тази сфера. Работата включва заготовка и сглобяване на автомобилни седалки на поточна линия Заплащане: 110,-Крони ..
международен шофьор
Испания (ES)
-
Международен шофьор c+e за Европа испанска фирма с автопарк от над 200 камиона търси международни шофьори с категория c+e. Шофира се на територията на цяла европа, камионите са евро 6 испански трудов договор, осигуровки и платен годишен отпуск. Средно месечно възнаграждение 2250-2750 евро изисквания към кандидата: минимум 6 месеца стаж като международен шофьор в Европа шофьорска книжка, професионална компетентност, дигитална карта, лична карта Започване на работа 3-5 дни, веднага след подготовка на документите ( NIE, SS, Cuenta Bancaria, медицински преглед). Ако имате испанските..
работник
Чешка република (CZ)
-
Ст. Загора, ф-ма Цар Еви 2 КЧТ, набира работници за Чехия, пълни осигуровки, ТД,отлично възнаграждение
дом. помощници, камериери, сервитьори и други
Гърция (GR)
-
гръцка фирма предлага работа за мъже, жени и семейства, до 65 г., с гръцки и без гръцки език
складов работник
Германия (DE)
-
Складова база към цех за козметична продукция набира персонал за работа, мъже, жени до 55г.1700 евро заплата, безплатна квартира, седмичен аванс до заплата. Трудов договор с немския работодател. Опит и език не се изисква.
домашна помощница
Великобритания (GB)
-
Англия, търси домашна помощница до 50 г., осигурена квартира, храна, транспорт, постоянен престой, СО, интервю
социални асистенти с добър немски език и опит
Германия (DE)
от 1 000 до 1 600 Е
New Assistans осигурява легална трудова заетост за социални асистенти в Германия. Изисква се добър немски език и опит в грижата за възрастни хора New Assistans Ви предлага легална работа в Германия като социален асистент на възрастни хора. Ние Ви предлагаме: - трудов договор - пълен осигурителен пакет - нетно месечно възнаграждение 1 000 до 1 600 Е - допълнителна здравна застраховка за работещи в чужбина лица - осигурено хранене и спане - поемане на пътните разходи - 24 - часова връзка със сътрудник от България - връзка със сътрудник на място - простой от 3 месеца - възможнос..
заварчици на CO2, аргон, изометрици, ел. техници и шлосери
-
-
Сериозeн словенски работодател с над 300 работника, организира проби от 16 до 21 април месец в София. Заварчиците ще бъдат тествани на ЦО2 и аргон(в завимост от уменията), като няма да се проверяват на рентген, а само визуално. За хората от по-далечни райони извън София, ще осигурим транспорт. Пробите ще се провеждат от 16 до 21 април. Фирмата осигурява работа в Германия, Австрия, Словения. В Германия се работи в завод за ремаркета на камиони. Квартирите са с много добри условия и са безплатни за работника.Осигуровките са за сметка на фирмата.Осигуряваме също обучение за начинаещи. Запл..
цялостен хотелски персонал
Италия (IT)
от 800/1100 евро/нето
ECOSERVIZI -italia programmi studia e progetta обявява конкурс за работни места в сферата на туризма за позициите както следва камериeрки, сервитьори/ки, бармани/ки, помощник кухня, миячи, общи работници, спасители, аниматори, хостеси, инстуктори/тенис, плуване/ ние ви предлагаме пълен пансион лятото на море, зимата на планина сезонен трудов договор Италия заплащането става само по банков път Служител от човешки ресурси на разположение кооператива няма българско участие, от което следва, че няма такси и комисионни От вас изискваме трудова препоръка от предишен работодател /ако ..
работници в производство
Словакия (SK)
стартова заплата 750-800 евро
Описание на работата: Оператор производство на огледала за обратно виждане за автомобили /довършителни дейности - сглобяване, контрол на качество, опаковане и др./ Работно време: 8 часа дневно, от понеделник до петък, с възможност за допълнителни часове Възможни задължения: тестване на продукти обслужване на машини монтаж на различни елементи проверка на качество Изисквания и документи: готовност за започване на работа веднага лично интервю средно образование, средно специално е предимство опит в производство сръчност трудова дисциплина Месторабота: Нове место над Вахом,..
Служители за ресторанти
Германия (DE)
1.500, 00 € // 3.100, 00 лв.
Ресторанти Макдоналдс в Германия търсят да назначат служители. Задължения към кандидатите: -Спазват стандартите за обслужване в компанията -Гарантиране на удовлетворение на клиентите, придържайки се стриктно към фирмените стандарти -Отговарят за правилната експлоатация на инвентара в ресторанта -Поддържат високо ниво на хигиена на работното си място -Спазват Правилника за вътрешния ред Изисквания към кандидатите: -Да владеят немски език -Да притежават шофьорска книжка и автомобил/ мотоциклет (за придвижване до работа) -Да са усмихнати и любезни -Да умеят да работят както в екип..
Бригадир
Германия (DE)
1100 Евро
Изисквания: • добър немски - В1, В2; • опит в строителството; Предлагаме: • постоянен трудов договор; • добро заплащане; • немски здравни осигуровки; • квартирата се поема от работодателя; • динамична работна среда; Предимство: свидетелство за управление на МПС Моля заинтересованите да изпратят своето CV на имейл или да се обадят на посочените по-долу номера. Лице за контакти: Наталия Д. Ритиг
Строителен работник
Германия (DE)
на договаряне
Търсим спешно строителни работници за различни обекти в Германия: Изисквания: • опит с поставянето на изолация, армировка и мазилка Предлагаме: • добро заплащане • квартирата се поема от работодателя. • динамична работна среда; Предимство: свидетелство за управление на МПС, немски език Моля заинтересованите да изпратят своето CV на по долу посоченият имейл или се свържете с нас на упоменатите телефонни номера. Лице за контакти: Наталия Д. Ритиг
масажистки за SPA център, медицинска сестра, рехабилитатор, камериерка,болногледач, супервайзор, бармани, сервитьори, рецепционисти
Великобритания (GB)
-
РАБОТА В АНГЛИЯ за: Масажисти за SPA център. Изисква се професионален английски език. Заплата 1 500 лири на месец. Рецепционисти/ки и сервитьори/ки, бармани/ки, работа в хотел, с професионален английски, РЗ - 1 500 лири на месец, бруто. Камериер/ки за почистване на стаи и общи помещения в хотел, РЗ: 1 500 английски лири бруто на месец, изисква се минимален английски език. Медицински сестри и рехабилитатори с регистрация за медицинска практика в Англия (PIN)- РЗ: 2000 - 2500 английски лири на месец, изисква се английски език. Болногледачи в медицински центрове и домове за ст..
Почистващ персонал
Великобритания (GB)
£1100 - £1300
МЯСТО НА РАБОТА: Oxfordshire, UK СФЕРА НА РАБОТА: Редовно почистване на частни домове и офис сгради. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ: - Опит в почистващият сектор е предимство, но не е решаващ фактор - Отговорност, дискретност и коректност - Умение за работа в екип - Шофьорска книжка - предимство - Основни познания по Английски език на разговорно ниво - предимство УСЛОВИЯ НА РАБОТА: - Работи се в екип от двама, като компанията осигурява оборудване и всички необходими почистващи препарати за осъществяването на работният процес. - Осигурен служебен автомобил (гориво, поддръжк..
Оператори в месокомбинат
Чешка република (CZ)
1500 - 1800 лв.
Фирма ”Personal Partner” s.r.o. Набира мъже и жени и осигурява транспорт от София до Прага на желаещите да работят обработка, пакетиране и експедиция на свинско и телешко месо в месокомбинат на търговска верига. Заплащането е на час. Започва се на 110 крони, а от вторият месец 121-133 крони /зависимо от позицията/ Възможност за повече отработени часове. Тридесет минути заплатена почивка на всеки 2 часа работа. Полагащ се седмичен аванс в размер на 1000 крони. Социални и здравни осигуровки върху реалната заплата. Платен годишен отпуск. Възможност за настаняване в общежи..
Складов работник
Великобритания (GB)
7.50-15.50 паунда/час
RV Consulting and Recruitment набира складови работници за района на град Бирмингам, Великобритания. Работата включва: - получаване на стоки - разпределяне на получените в склада стоки, по определени за целта места за съхранение - получаване, изготвяне и пакетиране на поръчки за краен потребител или за супермаркет - възможна е работа при ниски температури - възможно е управление на превозни средства, с цел транспортиране на стоките в склада. Изисквания: - Английски език – средно/добро ниво на владеене - Не се изисква предишен опит - 18-55 г. Ние Ви предлагаме: - Напъл..
Международни шофьори
Словения (SI)
-
Мото Транс, търси шофьори на прицепи по релация: България - Словения - групажни товари, 18 работни дни в месеца, заплата + командировка
Шивачи / Шивачки
Чешка република (CZ)
-
Ако търсите по-добра работа? „КВД ЦЗ” ООД Ви предлага работа в ЧЕХИЯ при: Най-доброто заплащане за този вид труд – до 115 чешки крони на час; Месечната заплата може да надхвърли 2500 лева; Аванс за нови работници Поемане на разходите по заминаването; Осигуряване на жилища; За контакти: 0878/270 411 е-mail: kvdcz@abv.bg
международни шофьори
-
-
Набираме професионални ТИР шофьори с опит за вътрешно Германия- Испания- Германия. Работим от 10 години към голяма немска партньорска спедиция на позната релация. Отлично твърдо + коректно/ежемесечно заплащане и осигуровки. Карат се единички, БЕЗ смяна на композиция и ремаркета. Тръгване и прибиране от/до България с композицията по желание. Не се нарушава работното време. Работи се с опитни и отзивчиви диспоненти - Българи. Постоянен трудов договор Тел.: 088/8714030 Работодател: СТАД- Близнаков ЕООД www.stad.bg, www.logicparkstad.com
Международни шофьори
Дания (DK)
-
Kim Johansen Transport Group Международни шофьори за Дания и Европа. АДР, дигитална карта, професионална компетентност, кат С+Е. Може и без опит. Възможност за обучение след подписване на договора. Много добро заплащане. Във връзка с непрекъснатото разширяване на дейността си, фирма Ким Йохансен транспорт - лидер на транспортния пазар в Скандинавия и Северна Европа, предлага работа на професионални шофьори, категория C+Е. Отлични условия, нови камиони, почивки в квартири, разположени по цяла Европа. Приемаме и шофьори без опит, с възможност за обучение. За информация - телефон 0..
транжори-обезкоствачи
Германия (DE)
2600-4500 лв.
Ние сме българска компания с 18-годишен опит на българският пазар и 9-годишен опит на германския пазар в областта на преработката на свинско месо (разфасоване и обезкостяване). За клона ни в град Олденбург-Германия, търсим желаещи да работят като транжори-обезкоствачи. Вашите задължения: *Разфасоване и обезкостяване на свине-майки. Вашият профил: *Отговорност и дисциплина при изпълнение на задълженията *Желание за работа в екип *Предишен опит в сферата на транжирането на месо не е задължителен, но е предимство. Вашите предимства: *Преминавате безплатна обучаваща програма за при..
медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници
Германия (DE)
900 - 1400 Е/нето
Фирма ТСКА е създадена през 1992 и развива своята социална дейност в България и Германия. Фирма ТСКА е директен работодател със собствено представителство в Германия. Ние много добре знаем и разбираме безпокойството на всяко семейство, когато някой от неговите близки се нуждае от грижи и помощ. Затова ние поемаме тази отговорност да върнем спокойствието в семейството и осигурим необходимите грижи. Ние се стараем да подбираме нашите служители , така че, не само да са изпълняват добре своите служебни задължения, а също така да могат да се интегрират изцяло в семейната атмосфера на кл..
социални асистенти за старчески дом
Словакия (SK)
-
ТСКА 93 ЕООД търси социални асистенти за старчески дом в Словакия Работодателят предлага: 1. Трудов договор + пълни осигуровки по словашкото законодателство 2. Безплатно пътуване до Словакия 4. Платен годишен отпуск Социален асистент за старчески дом. Петдневна работна седмица на 8 часа. Заплата: 467 евро нето, пълни осигуровки по словашкото законодателство (580 бруто). При полагане на извънреден труд, нощни смени, работа в почивни дни се заплаща допълнително. Настаняване в квартира в близост до старческия дом. По 2, максимум 3 жени в квартира. Наем 70 евро. Осигурена храна за..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg