Работа в чужбина

135 обяви
Reiniger
Германия (DE)
-
Немска фирма, предлага работа в Германия за жени и мъже. Почистване на санитарни помещения МОЛ-Центрове. Ние търсим: - мъже и жени на възраст между 25 и 50 години Ние предлагаме: - постоянен трудов договор съобразен с Немското законодателство; - задължителни здравни и социални осигуровки; - обзаведена квартира за сметка на работодателя; - добро заплащане с възможност за повишаване при мотивация за работа; - познания по Немски език не се изискват, но се считат за предимство; - не е нужен предишен опит. Задължително: - диплома за завършено основно образование Тъ..
международен шофьор
Испания (ES)
2160 -2700 evro
международен шофьор just in time expedition (grupo mercantil hermanos laredo) повече от 250 работника трудов договор директно с испанската фирма международен шофьор испанска фирма търси да назначи международни професионални шофьори с категория с+е за следните позиции: 1. вътрешно в испания 2. испания-франция 3. испания-португалия 4. интернaционал ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ОТ 2160 ЕВРО ЧИСТО/НЕТО + БОНУСИ ДО 2700 ЕВРО ЧИСТО/НЕТО СЛЕД 6 МЕСЕЦА ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ОТ 2410 ЕВРО ЧИСТО/НЕТО стриктно изпълняване на задълженията работното облекло е задалжително изисква..
лични асистенти за обгрижване на възрастни хора
Германия (DE)
1 200 Е
ЕСКУЛАП 2009 ООД търси да назначи личен асистент - грижа за жена. Заминаване: средата-края на месец септември Служителя/ката присъства 24 часа в дома на възрастния човек, като го подпомага в ежедневните дейности - хранене, хигиена, дейности през свободното време. Кандидатът предварително е запознат със случая, както и със спецификата на задълженията си. Дружеството се състои от немски партньори, които правят подбор на семействата. Работещите се наемат в България от фирма ”Ескулап 2009” ООД и се командироват в Германия, като ние като работодател се ангажираме при приключване на даден ангажи..
опаковчици - складови работници
Германия (DE)
-
Работа в Германия и Австрия във фабрика за бебешка козметика и аксесоари. Набираме мъже и жени до 60 год. Опит и език не се изискват. Работи се на смени по 8 часа. Заплащане на час 12,05 ЕВРО. Чисто месечно възнаграждение след удръжки за осигуровки, данъци и квартира 1650 ЕВРО. Всяка седмица аванси от 150 ЕВРО до заплата. Заплатата е по банкова сметка. Да се свързват с нас хора с нагласа за дългосрочна работа. Телефонният номер е с Viber и WhatsApp
шофьор
Германия (DE)
-
Германия, немска фирма търси шофьори на ТИР камиони, с категория C+E и професионален опит, немски ТД, добро възнаграждение, за контакт: г-жа Енчева
Болногледачи и социални работници
Германия (DE)
1500-2500 евро
SeniorenService Goldener Herbst GmbH&Co. KG КОИ СМЕ НИЕ? Довери се на посредник с многогодишен опит в областта на болногледачеството. Ние сме немска агенция, регистрирана в град Кьолн, Германия и оперираме както в самия град така и в радиус 350 км от него. Ние сме отвърдени на пазара с 12 г. опит в посредничеството на болногледачи и социални работници. Обслужваме над 350 домакинства и имаме над 1900 доволни клиенти. Работим с лица, които имат или са готови да развият българска или немска стопанска дейност по занятие. В рамките на нашето офис обслужване отговаряме на желаещите да ра..
Стругари, заварчици, CNC – програмисти, служители в производството, електротехници, дърводелци, мотокаристи, шофьори с кат.C+E
Германия (DE)
1800-2100 евро нето
Работа в Германия с НЕМСКИ език Разгледайте нашите свободни позиции по-долу. Дори да не откриете предложение, подходящо за вашия опит, квалификация или образование моля, изпратете ни кандидатурата си с необходимите документи: автобиография и профилна снимка. Актуални работни места при ABAKUS с КОМУНИКАТИВЕН НЕМСКИ ЕЗИК, постоянен немски договор и възможности за развитие: Стругари, заварчици, CNC – програмисти, служители в производството, електротехници, дърводелци, мотокаристи, шофьори с категория C+E. Ние предлагаме заплащане: 1800 - 2100 Евро нето на месец + безплатно жили..
хигиенисти, помощник в кухня, помощен персонал
Австрия (AT)
1100 Е
Помощен персонал Описание и изисквания: Условия на работа в Клийнинг Къмпани ЕООД 1. - Хигиенисти : - 1300 € ,месечно възнаграждение . - Възможно увеличение на заплатата след първия месец ! - първия месец се удържат от заплатата 120€ за регистрация , трансфер и документи , работно облекло . - транспорт , квартира , храна по в време на смяна - подсигурени от фирмата . - възможност за повишение на заплата и длъжност . - на смени с вкл. Почивки . -подписване на договор , става след преминаване на пробен период ( време и за обучение ) между 3 и 6 работни дни . 2. - Помощник ..
Строители, ел. техници, IT специалисти, медицински персонал и др.
Австрия (AT)
-
Ако сте избрали да работите в ЧУЖБИНА, разгледайте нашите обяви за работа. Търсим квалифицирани и неквалифицирани кандидати за държави като Австрия, Англия, Белгия, Холандия, Германия, Дания, Испания, Ирландия, Малта, Кипър и други. Работа с реално заплащане и трудови договори според местното законодателство, осигурено настаняване, професионална работна среда и условия за развитие. Не говорите местния език? - няма страшно, за много от обявите има минимални изисквания за владеене на език (английски, немски, холандски, френски) Предлагаме постоянна, временна заетост и работа на непълен ..
лични асистенти и жени за обгрижване на възрастни хора
Австрия (AT)
30 евро на ден чисто
Търсим жени 30-55 г., които желаят да работят като болногледачи на възрастни и болни хора и имат познания в домакинството При нас те работят като самостоятелно наети лица –със самостоятелна фирма. Първият месец е пробен период и основната заплата е 25 евро на ден. Смените между жените се правят на 35 дни. ПРЕДЛАГАМЕ -осигурени храна и жилище -регулирано свободно време -покрити пътни разходи -платени осигуровки в Австрия -трудов договор -регулирани надбавки, според сложността на случая -постоянна грижа от българоговорящ координатор ИЗИСКВАНИЯ -да сте търпелив и чувствителен към нуждите на др..
дом. помощници, камериери, сервитьори и други
Гърция (GR)
-
гръцка фирма предлага работа за мъже /заварчици/, жени и семейства, с гръцки и без гръцки език
Общи работници
Великобритания (GB)
1600£
Набираме работници за бране и пакетаж на тикви, царевица, броколи, зеле, моркови и други. Заплащането е 8.21£ на час. Заплата се получава всеки Петък! Настаняването е в тип студентско общежитие по 6-8 легла в стая. Разходи: 52.85£ на седмица за спане, 7£ на ден за транспорт отиване и връщане до работа. Това което ви е нужно са: пари за пътят ви до Великобритания и за храна при пристигането. Не е нужно да разполагате с пари за наем - удържат се от седмичната заплата! Посрещаме на летище и автогара! Започва се работа на следващият ден! Подготвяме всички документи в деня на пристигане..
Майстор
Германия (DE)
-
Разрастваща се фирма W.M.G TROCKENBAU GmbH набира майстори-монтажници на сухо строителство (гипсокартонджии). Обектите се намират в гр. Мюнхен Настаняването е в апартаменти в гр. Мюнхен Съдействане за вадене на адресна регистрация, банкова сметка и гевербе (еднолична фирма) Фирмата предлага превоз, акумулаторни машини: бормашини, шлайф, бързо оборотен винтоверт, лазери, газов пистолет за У-профили и др. за улеснено и бързо производство на работа. Обектите са големи: хотели, офис сгради, молове. (който желае може да се изпратят планове на сегашните обекти) Работи се на квадрат..
работници за склад и ферма
Великобритания (GB)
1300-1800 паунда на месец
Гарантирана работа и квартира в Северозападна Англия!!! Без такси! • Местоположение на работата: Liverpool / Burnley. • Складове: ”Boohoo”, ”Chocolate Factory”, ”B& M”, ”Home Bargains”, ”Tesco” и други. • Работа във ферма - около Ливърпул - за хора, които не знаят английски. • Описание на работата: складов работник: събирач на поръчки или опаковчик & работник във ферма (бране на зеленчуци). • Заплащане: от 8.23 паунда на час (стандартно заплащане). Заплащане на оvertime е възможно в някои случаи. • Работна седмица: 40 часа + overtime. (8-12 часови смени) • Среден доход з..
Таксиметров шофьор
Швейцария (CH)
-
За сериозни и целеустремени шофьори , осигуряваме изкарване на работна виза за цяла Швейцария, намиране на жилище и убочение за работа в град Цюрих. Изисквания Категория C, владеене на минимално среден английски или немски, преимущество е немския. За кандидатстване, въпроси и повече информация приемаме запитвания чрез имейл или телефонно обаждане.
Електротехници
Германия (DE)
5 460 лв.
H.S.R Bauträger UG Deutschland -Директен работодател. Предлага работа за професионални електротехници със завършено образувание и сертификати. - постоянен трудов договор по немското законодателство - здравни и социални осигуровки - настаняване в фирмено жилище - познания по немски не са задължителни Съдействие за - адресна регистрация - издаване на немска здравна карта офиси: Берлин Бремахафен Бремен Оснабрюк
Работници за пакетиране и бране на зеленчуци
Австрия (AT)
1000 - 1500 евро на месец
Работници в земеделски ферми в АВСТРИЯ Описание и изисквания: ЗАПОЧНА ЗАПИСВАНЕТО ЗА НОВИЯ СЕЗОН ПРЕЗ 2020 година!!! ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ - 25. Януари.2020г. и 25. Февруари.2020г. / 08:00 часа / от гр. Велико Търново ”АГЕНЦИЯ ЕВРОПА” набира работници (мъже, жени, както и двойки) за работа в земеделски ферми в АВСТРИЯ. Работния процес е свързан с пакетиране и бране на домати. Работи се главно в оранжерии. РАБОТОДАТЕЛЯТ В АВСТРИЯ ПОДСИГУРЯВА: БЕЗПЛАТНО настаняване в общежитие от предимно по двама в стая. Наемът на квартирата е за сметка на работодателите в Австрия (фермата); БЕЗП..
работници за увеселителен парк
Германия (DE)
от 1 162 Е
Най-големият увеселителен парк в Европа набира работници за Германия: Главни готвачи – 1 961 Eвро (омъжени/женени), 1 705 Евро (неомъжени/неженени) Помощник-готвачи – 1 866 Евро (омъжени/женени), 1 622 Евро (неомъжени/неженени) Помощник-кухня – 1 518 Евро (омъжени/женени), 1 338 Евро (неомъжени/неженени) Бармани – 1 824 Евро (омъжени/женени), 1 585 Евро (неомъжени/неженени) Сервитьори – 1 770 Евро (омъжени/женени), 1 537 Евро (неомъжени/неженени) Управител на ресторант – 1 891 Евро (омъжени/женени), 1 643 Евро (неомъжени/неженени) Управител на бар – 1 891 Евро (омъжени/женени), 1 643..
масажистка
Ирландия (IE)
-
Предлагам работа за жени, 20 до 40 годишни, като масажист-терапевт в Ирландия. Отлични условия и възнаграждение. Работата е много приятна и спокойна. Стажът по специалността, както и владеенето на английски език са предимство, но при липса на такива обучаваме желаещите на място. Очакваме Ви!
служител/ка склад
Германия (DE)
0т 1200 до 1600 евро
Предлагаме ви работа в едно от най-успешните предприятия в електронната търговия на детски играчки и продукти. Работата е в сухо и чисто помещение, стоките са подредени на леснодостъпни места(стелажи), продуктите се обработват индивидуално. Идеалните кандидати за нас са: - ГОВОРЕЩИ НЕМСКИ на средно и над средното ниво; - не е нужно да имат предишен опит; - готови да заминат веднага. Предлагаме ви: трудов договор с Olympia Personaldienstleistungen Deutschland GmbH ставка на час 10.00€; работа на смени; помощ при настаняването ви в квартира. Работата cе състои в: ..
служител в склад
Холандия (NL)
1500-2000 eur
Eдна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията order picker - сортировач/ка, които да окомплектоват поръчките към крайния клиент. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. СОФИЯ Идеалните кандидати за нас са: - говорещи средно ниво английски - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо заминаване - трудов договор с хола..
служител в склад
Холандия (NL)
1500-2000 eur
Допълнителна информация Eдна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията order picker - сортировач/ка, които да окомплектоват поръчките към крайния клиент. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. БУРГАС Идеалните кандидати за нас са: - ГОВОРЕЩИ НА СРЕДНО НИВО АНГЛИЙСКИ - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо за..
Градинари
Великобритания (GB)
£1100 стартово възнаграждение
Работа в сферата на градинарството. Локализирана в Бристол и региона. Кандидатите преминават курс на обучение за запознаване на начина и стандартите на работа. Ние предлагаме: -Осигурена квартира - Назначаване на трудов договор -Съдействие за издаване на документи за работа в Англия - Съдействие за издаване на банкова сметка - £ 1100 месечно стартово възнаграждение Необходима е шофьорска книжка, чисто съдебно минало ( свидетелство за съдимост), както и минимално владеене на английски.
Шофьор на камион
Белгия (BE)
1950 €
Фирма MartransBG предлага 3 работни места вътрешно Белгия-Франция-Холандия, за международни шофьори с категория С+Е, необходим АДР-(изисква се от спедицията за която работим, не се карат опасни товари!!! ) и всички необходими документи за международен транспорт в Западна Европа. Работи се 3 месеца на 1, не се кара през ноща, работата не е тежка, товари се днес и утре се разтоварва, от рампа на рампа. 65 € на ден + бонус при прибиране в България. Не предлагаме работа за двойки!
шофьор категория С+E
Дания (DK)
2200 евро
За шофьори с опит заплащането е на 15 дена след първия месец и в последсвие всяка седмица! Релациите са Дания-Холандия или Дания-Германия. Спазване на регламент 561. Минимален престой два месеца. Превод на заплата всеки първи понеделник на месеца. Възможност за аванс.
Механици на камиони
Германия (DE)
12 евро на час бруто
Немска транспортна фирма търси механици, за ремонт и поддръжка на собствените си автокомпозиции- седлови влекачи Mercedes Actros и DAF и шасита за превоз на контейнери. Заплащането е 12 евро на час. Кандидатите да имат техническо образование и опит като монтьори на камиони и ремаркета. Фирмата осигурява: - квартира, за която се удържат 300 евро на месец; - немски трудов договор; - социални и здравни осигуровки в Германия.
електромонтьори
Германия (DE)
2800 Е/бруто
Агенция Донев Уърк ЕООД набира електротехници за наш клиент. „Ние сме част от голям международен концерн с представителства в над 40 страни. Хиляди експерти работят и доставят редица безопасни и устойчиви решения и услуги за целият цикъл на индустрията и енергетиката. Нашите служители са отворени, комуникативни и компетентни. Бизнес единиците ни в Германия търсят електротехници за различни проекти. Предлагаме работа с различни възможности и отлични перспективи за опитни кандидати“. Изисквания към кандидатите: • Задължителен опит в индустриалните електроинсталации • Диплом..
Шофьор на камион
Германия (DE)
2200 бруто
Немска фирма занимаваща се с превоз на контейнери набира шофьори. Изисквания за кандидатите: - Свидетелство за управление на МПС категория СЕ. - Карта за дигитален тахограф. - Професионална компетентност за водач на МПС за превоз на товари СЕ. (лиценз 95) - Свидетелство за превоз на опасни товари ADR. (Желателно) - Комуникация на немски, английски, или руски език. - Опит като шофьор на камион. - Опит в управлението на камион в Западна Европа и Германия. Предлагаме: -Немски трудов договор със здравно и социално осигуряване в Германия. -Основна месечна заплата 2200 евро (бр..
транжори-обезкоствачи
Германия (DE)
2600-4500 лв.
Ние сме българска компания с 18-годишен опит на българският пазар и 9-годишен опит на германския пазар в областта на преработката на свинско месо (разфасоване и обезкостяване). За клона ни в град Олденбург-Германия, търсим желаещи да работят като транжори-обезкоствачи. Вашите задължения: *Разфасоване и обезкостяване на свине-майки. Вашият профил: *Отговорност и дисциплина при изпълнение на задълженията *Желание за работа в екип *Предишен опит в сферата на транжирането на месо не е задължителен, но е предимство. Вашите предимства: *Преминавате безплатна обучаваща програма за при..
Персонал за хотели, ресторанти, обгрижване на възрастни хора, детегледачки
Гърция (GR)
500-1100 евро
Лицензирано гръцко бюро за работа със седалище в АТИНА, с дългогодишен опит в тази дейност, предлага сезонна или целогодишна работа в цяла Гърция и Кипър за жени до 65 години. За сезон 2019 набираме: -Камериерки, чистачки и помощен персонал в хотели. -Готвачки, помощник-готвачки и общи помощнички в кухня. -Сервитьорки за ресторанти и кафета. -Семейства за хотели, къмпинги и частни вили. -Строителни работници,животновъди и селскостопанска работа Кандидатите трбява да бъдат 25-45 г. Заплащане за горепосочените работни места - 800-1100 евро -Жени за почистване на домове или заведения...
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.