Държава
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
110 обяви
ТОП оферта
фирма Bona Vita търси персонал за работа в шоколадова фабрика,  преди 18 минути
Длъжност: работници за шоколадова фабрика
Държава: Чешка република (CZ)
Възнаграждение: 80 чешки крони/час
Чехия, фирма Bona Vita търси персонал за работа в шоколадова фабрика, ТД, СО, осигурена квартира, не се изисква чешки език, подходящо за семейства, заплащане 80 чешки крони/час
ТОП оферта
работа в Германия,  преди 29 минути
Длъжност: складов работник
Държава: Германия (DE)
Постоянна и законна работа за мъже, жени и семейства до 55 г. в складова база за перилни и почистващи препарати в град Бохум. Работата се състой в окомплектоване и стиковане на продукцията следене на какво влиза и излиза в складовото пространство опит и език не се изисква работи се с други българи. Безплатна квартира 1700 евро чисто заплащане след удръжки за социални и здравни осигуровки. Моля да се свързват с нас сериозни хора с готовност за работа в екип.
ТОП оферта
Строителни работници за Австрия и Германия; Почистващ персонал за Англия,  преди 35 минути
Длъжност: Строителни работници,почистващ персонал
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 1769/25.08.14
ВБС ЕООД (Лиценз 1769/25.08.14) набира следните специалисти за работа в чужбина: В сферата на строителството и индустрията 1. За Австрия и Германия- заварчици, монтажници, електротехници, специалисти за покривни конструкции, зидари, дърводелци, конструктори, кранисти, кофражисти и арматуристи, шпакловчици, работници за гипсокартон и фаянс, ВиК и климатични инсталации, шлосери, CNC фрезисти. Изискват се: знания по немски език и/или английски език, стаж по специалността. Предлагаме конкурентно заплащане и отлични условия 2. За Австрия и Германия- сертифициран инспектор по заварките 3. За Австрия и Германия- Ел. инженери/проектанти - работа с Аutocad Изискват се: – говорим и пис..
ТОП оферта
Легална чешка борса търси медицински персонал,  преди 35 минути
Длъжност: Медицински работници
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Легална чешка борса Работа в Чехия в складове и заводи за различни дейности търси Медицински персонал работещ в Областна болница в гр.Карло Вивари в Чешката република - РЗ м/у 800 Е – 1100 Е - Стартова заплата – първите 3 месеца безплатен курс – обучение по чешки език. - След 3 месец с възможност за увеличение на заплатата - Възможност за устройване на членове на семейството на работа в района - Документи: * Диплома * трудов стаж * Здравна книжка * Свидетелство за съдимост - Безплатна квартира - Посрещане и настаняване - Трудов договор с болницата без комисионни
ТОП оферта
Чешка борса търси складови работници,  преди 57 минути
Длъжност: Работници в складове и заводи
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Легална чешка борса - работници за складове и заводи във фабрика за пластмасови изделия на леки автомобили Volkswagen и AUDI; заварчици и предлага работни места в други фабрики; преводачи и координатори, квартира, РЗ между 650-900Е на месец, безплатна квартира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона. Позвъни и затвори на посочения телефон!
ТОП оферта
Чешка борса търси заварчици и складови работници,  преди 59 минути
Длъжност: Работници във фабрика за пластмасови изделия, леки коли и монитори
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Чехия, легална борса търси складови работници с документ за високоподвижни машини, заварчици на електроди и ЦО - РЗ от 750 до 1100 E, монтажници, складови работници с опит, мъже и семейни двойки до 50 г. РЗ зависи от обявените позиции между 850 и 1400Е, безплатна квартира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона
ТОП оферта
Работници в областта на селското стопанство - Бретан, Франция,  преди 1 час
Длъжност: работници
Държава: Франция (FR)
Възнаграждение: 9.76 Е/час
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: № 1892 / 15.06.2015 г.
Лицензирана агенция за подбор на персонал ДАВИДА 2 ЕООД набира кандидати за сезонна работа в областта на селското стопанство във Франция - област Бретан: рязане на броколи и карфиол. - Не се изисква опит, - Не се изисква владеене на език, - Личен автомобил е предимство, - Трудов договор с френски работодател. -ОСИГУРЕНА КВАРТИРА, от 7 евро до 10 евро на ден -ЗАПЛАЩАНЕ 9.76 Е/час /бруто/ - ЗАМИНАВАНЕ ВЕДНАГА!
ТОП оферта
Работа в Германия, Англия, Холандия, Дания, Испания, Кипър, Австрия и др,  преди 1 час
Длъжност: специалисти и неквалифицирани работници
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: лиценз № 1640 / 31.10.2013 г.
Обяви за работа в чужбина и експертни съвети за реализация, живот и работа в Германия, Англия, Холандия, Дания, Испания, Кипър, Австрия и други държави. Свободни работни позиции в чужбина: Германия (Мюнхен, Нюрнберг ,Улм, Аугсбург, Хамбург, Берлин, Ерланген, Фрайбург, Щутгарт, Франкфурт и други градове в Германия Холандия(Бреда, Тилбург, Заандам, Енсхеде, Тегелен, Ротердам, Ниймеген, Сон, Генеп, Лосер, Вегел, Валвийк, Айндховен и много други градове в Холандия) Англия(Манчестър, Борнемут, Лийдс, Хъл, Ипсиуч, Нюкасъл, Саутхемптън, Ливърпул, Халифакс, и много други Разполагаме и със сезонни позиции в Кипър, Малдивите, Испания, Дания, държави от Близкия Изток – Катар, Оман, Дубай..
ТОП оферта
шофьори с категория C+E и професионален опит,  преди 1 час
Длъжност: шофьор
Държава: Германия (DE)
Германия, немска фирма търси шофьори с категория C+E и професионален опит, немски ТД, добро възнаграждение, за контакт - г-жа Енчева
ТОП оферта
Транспортес Гарсе ЕООД търси да назначи на работа международни шофьори,  преди 1 час
Длъжност: Международни шофьори за работа на влекач с хладилно полуремарке (фриго)
Възнаграждение: от 3550 до 4100 BGN (Нето)
Транспортес Гарсе ЕООД, гр. Пловдив, собственост на испанската транспортна фирма ”СЕРЕСУЕЛА ” търси да назначи на работа международни шофьори за работа на влекач с хладилно полуремарке (фриго). Изисквания: - стаж придобит в страните от западна Европа - Испания, Англия, Франция и др. - умения за работа с хладилно ремарке и термограф - не се изисква владеене на чужд език Необходими документи: Валидно свидетелство за управление на МПС Валидно удостоверение за психологическа годност Валидна професионална квалификация Изкаран курс АДР е предимство. Ние предлагаме пълно здравно и социално осигуряване на български или испански трудов договор. Заплащането при коректност от страна на шофь..
ТОП оферта
Екипаж за круизни кораби,  преди 1 час
Длъжност: сервитьор/ка, пом.сервитьор/ка, камериер/ка, бар сервитьор/ка
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: Лиценз за Морски спец. 1580 от 11.04.2013 до 11.04.2018г.
ОДИСЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ БЪЛГАРИЯ организира интервю за подбор на персонал за луксозните Пасажерски Кораби на THOMSON CRUISES за следните длъжности / работни места: - СЕРВИТЬОРКА/СЕРВИТЬОР – 1300 USD - ПОМ. СЕРВИТЬОР/КА – 758 USD - БАР СЕРВИТЬОР/КА – 758 USD +10% - КАМЕРИЕР/КА- 1122 USD SKYPE INTERVIEWS arranged directly with the Employer. ИНТЕРВЮТАТА С РАБОТОДАТЕЛЯ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ДИРЕКТНО ПО SKYPE. Изисквания към Кандидатите - Опит в хотел, ресторант или пасажерски кораб минимум една година - Добро владеене на Английски Език Компанията Предлага: - Гарантирано Възнаграждение в USD + комисионни - Работа в Международен Екип с висок стандарт на обслужване - Възможност за п..
ТОП оферта
Международен шофьор Испания, ,  Подател: Транс Мандуров ООД,  преди 2 часа
Длъжност: Международен шофьор
Държава: Испания (ES)
Транс Мандуров ООД поради разширяване на дейността си. Търси международен шофьор за работа в Испания- Западна Европа, много добро заплащане добри условия на труд. Нови камиони DAF EURO5,EURO6, Брезент щора. Кара се предимно от Испания за Франция, Италия, Белгия и Германия. В повечето от случаите се взема натоварено ремарке от базата, не се правят групажи предимно са цели товари. Управител: Петко Мандуров
ТОП оферта
Детегледачки в Англия, ,  преди 9 часа
Длъжност: Детегледачки и домашни помощници
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: 2700 лв
Програмата е за детегледачки и домашни помощници с културен обмен. Тя позволява да посетите Обединеното Кралство и да подобрите английския си език в естествена среда. Информация за детегледачки: В момента разполагаме с много добри и проверени семейства, които заплащат от 180 до 230 паунда на седмица. Това месечно е 2100 до 2700 лв. чисто спестени пари!! Изисквания за Детегледачките:  без ограничение на възрастта и без органичение за езикови познания. Осигурен е договор(Приемо Писмо) от семейството преди заминаване. - Осигурен е Самолетен билет!!! - Посрещане. - Транспорт до семейството. - Безплатна стая. - Безплатна храна. - Безаплатен интернет. - Безп..
ТОП оферта
Куриер - шофьор Англия, ,  преди 11 часа
Длъжност: куриер - шофьор
Държава: Великобритания (GB)
Предлага се работа за шофьор-куриери с бусове в Нортхямптън и Лемингтън Спа (До Ковънтри). Позицията е за селфимплойд (самонаети), което ще рече, че заработката зависи основно от куриера и начина на работа и организация. Работата е интензивна и динамична. Необходима е шофьорска книжка (кат B от минимум 2 год.), базово ниво на английски и мимимална възраст 23 год. Заплащането е на базата доставени пратки и варира в граници според индивидуалните качества. Съдейства се за настаняване и намиране на квартира. Моля за повече информация, подробности и автобиография на посочения имейл и телефони.
ТОП оферта
Работа без посредници, 1500 евро заплата,  преди 18 часа
Длъжност: работник
Държава: Чешка република (CZ)
Работници за Чехия, без посредници. Заплата от 800 - 1500 евро, в зависимост от позицията. Трудов договор, социални и здравни осигуровки по чешкото законодателство поети от работодателя, които се признават и в България. Седмичен аванс от 40 - 60 евро, заплатата е на следващия месец от 10 - 20 число за предходния. Не се изисква опит и владеенето на език. Осигурена квартира, към някои от позициите е безплатна. Работата не е сезонна, а постоянна. Готовност за заминаване - всеки ден.
ТОП оферта
Почистващ персонал, ,  Подател: apply_cleaning,  преди 18 часа
Длъжност: Почистващ персонал
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: £1000 - £1200
МЯСТО НА РАБОТА: Oxfordshire, UK СФЕРА НА РАБОТА: Редовно почистване на частни домове и офис сгради. ТЪРСИМ ЖЕНА С ШОФЬОРСКА КНИЖКА ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ: - Безкомпромисно желание и мотивация за работа! - Опит в почистващият сектор е предимство, но не е решаващ фактор - Отговорност, дискретност и коректност - Умение за работа в екип - Шофьорска книжка - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - Основни познания по Английски език са предимство УСЛОВИЯ НА РАБОТА: - Работи се в екип от двама, като компанията осигурява оборудване и всички необходими почистващи препарати за осъществяването на работният процес. - Осигурен служебен автомобил (гориво, поддръжка). - Осигурени работни унифор..
ТОП оферта
персонал за пицария/дюнерджийница,  преди 20 часа
Длъжност: пицар/дюнерджия
Държава: Холандия (NL)
Холандия, търси персонал за пицария/дюнерджийница, до 30 г., шофьорска книжка кат. B, осигурени храна и квартира
ТОП оферта
Лондон - почистване на домове, офиси.,  преди 20 часа
Длъжност: хигиенисти
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: 3000 лв.
Здравейте, Предлагаме работа в почистването на пълно работно време в Лондон. Работата се състои в почистване на частни домове, офис сгради и комерсиални обекти. Асистираме в намирането на квартира и осигуряването на документи за работа. Заплащаме £7.50/8.50 на час. Моля, ако сте заинтересовани пишете на и-мейл missmerrywork3@gmail.com како посочите телефон за вразка или се обадете на телефон +442085563919 skype: missmerry candidates page: http://www.missmerry-cleaning.co.uk/rabota-uk/ website: missmerry-cleaning.co.uk
ТОП оферта
Gaststtäte Yorgun, ,  Подател: Gaststätte Yorgun,  преди 22 часа
Длъжност: Kellnerin
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 800-1200 Euro
Gaststätte YorgunЗаведение търси сервитьорка с турски или немски език. подсигорена квартира и храна. заплата между 800-1200 евро.
ТОП оферта
Немската фирма Ullrich GmbH търси Шофьори, кат. C+E,  преди 23 часа
Длъжност: Шофьори, кат. C+E
Държава: Германия (DE)
Немската фирма Ullrich GmbH търси Шофьори, кат. C+E, с и без опит. Ние говорим твоя език! Предлагаме: - Диспозиция с български език - Бази: 34260 Kaufungen, 07646 Mörsdorf, 10365 Berlin, 50354 Hürth - Осигуровки в Германия - Немски договор - Заплата плюс командировъчни
ТОП оферта
Германия - Квалифициран персонал. Целогодишно,  преди 1 ден
Длъжност: Електротехници, Шлосери, Заварчици, ОиВ и ВиК специалисти
Държава: Германия (DE)
На Вниманието на всички, желаещи да работят в Германия! Без такси! Без посредници и комисионни! Фирма Work inTime GmbH набира целогодишно квалифициран персонал за постоянна работа в Германия в следните области : - Електротехници (битова и индустриална електротехника, изграждане на ел.табла) - Шлосери/ Металообработване - Заварчици (със и без сертификат) - ОиВ и ВиК специалисти ИЗИСКВАНИЯ: Основното владеене на немски език е задължително (минимално ниво А2) Опит по специалността, за която кандидатствате Готовност за пътуване из цялата страна Притежанието на личен автомобил се счита за предимство Може да се сформират екипи от по двама. УСЛОВИЯ: Постоянен трудов..
ТОП оферта
Чехия, работници за монтаж и сглобяване на автомобили - завод Skoda-Auto,  преди 1 ден
Длъжност: работници за монтажна дейност
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: №: 2115
Фирма ПРО СОЛЮШЪН ЕООД с предмет на дейност: Извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на граждани в страната и чужбина с удостоверение за регистрация №: 2115, търси за своите клиенти работници за работа в Чехия : Обявява свободни работни позиции в завод Skoda-Auto намиращ се в промишлената зона на град Млада Болеслав - производство и сглобяване на автомобили Шкода. Настоящите групи са от 6.8.2017 и всяка следваща неделя, докато работниците не стигнат необходимият състав от 400 души. Групите са ограничени до 15 човека. Длъжностна характеристика, условия, отговорност и задължения: - работа, при която се извършва монтаж и сглобяване на автомобили, обсл..
ТОП оферта
Чехия - монтажници в завод Риетер,  преди 1 ден
Длъжност: монтажници - шевни машини
Държава: Чешка република (CZ)
Възнаграждение: 17 000 крони
Завод Риетер за производство на шевни машини търси монтажници. Задължително е средно техническо образование или опит на подобна позиция. В завода се работи само първа смяна - от 06.00 до 14.00 часа, от понеделник до петък. Събота и неделя се почива. Има възможност за извънредни часове. Настаняването е в къща, която се намира непосредствено до завода и е абсолютно безплатно за работника. Работи се на трудов договор, с платени здравни и социални осигуровки , върху пълния размер на заплатата. Аванси в размер на 1000 крони, от втора седмица. Заплащане около 17 000 крони за основния график. За повече информация : +359888852545 Деница Илиева, България +359884116333 Владимир Чуклев, ..
ТОП оферта
Горски и строителни работници за Швеция,  преди 1 ден
Длъжност: Горски и Строителни работници
Държава: Швеция (SE)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: № 1903 от 14/07/2015 г.
”United Partners HR” e лицензирана българска фирма, която предоставя работа в областта на строителството и горското стопанство в Швеция, Англия, Финландия и други европейски страни. Компанията е регистрирана под № 1903 от 14/07/2015 г. за извършване на посредническа дейност по наемане на работа в чужбина. Всички партньори, с които сме в тясно сътрудничество, притежават съответните лицензи и разрешителни за извършване на съответната дейност. Компанията СПЕШНО набира кандидати за следните дейности: - Горски работници за работа в Швеция и Финландия, за осветителна сеч на млади гори и за залесяване на вече финално изсечени местности. *Търсят се кандидати с опит в работата с моторни ..
ТОП оферта
Работа в Холандия-фабрики за месо, риба, оранжерии, строителство и автомонтьори,  преди 1 ден
Длъжност: Работници
Държава: Холандия (NL)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 1645 от 18.11.2013 г.
За холандски работодател за работа във фабрики за месо, риба и оранжерии търсим мъже и жени. Английски език поне на основно комуникативно ниво! Работата е подходяща и за студенти. Осигурена квартира, заплаща се между 75 и 87 евро на седмица(включва режийни). Осигурен транспорт до работа, заплаща се 18,50 евро на седмица. Подписване на временен трудов договор с работодателя за 3 месеца с един месец изпитателен срок. Договорът се преподписва автоматично за още 3 месеца. Възможност за работа повече от 6 месеца. Фабриките се намират в различни градове в Холандия. За същите фабрики търсим мотокаристи, с валиден европейски сертификат. Работници в строителството(покривни конструкции, кофражисти..
ТОП оферта
Еу уъркър ЕООД - Чехия, Словакия - Работници за производство,  преди 1 ден
Длъжност: Работници за производство
Държава: Словакия (SK)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: №2055 в Министерство на труда и социалната политика.
Работници за производство ЕУ уъркър е регистрирана агенция за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за чужбина, под №2055 в Министерство на труда и социалната политика. ЕУ уъркър не събира такси и комисиони от кандидатите за работа. Нашата фирма осигурява съдействие и грижи в процес на регистрация, заминаване, посрещане, по време на целия престой по трудов договор. Помагаме на хора, които не знаят езика и не могат сами да си намерят подходяща работа. С нас Ви е гарантиран индивидуален подход и максимално внимание Ако искате дългосрочна и законна работа с осигуровки в Европейския съюз/Чехия и Словакия/, да работите в модерен и чист завод с отлични условия на работа..
ТОП оферта
Работа в Чехия, ,  Подател: trend,  преди 1 ден
Длъжност: Складов Работник
Държава: Чешка република (CZ)
Възнаграждение: 1000-1500 лв.
Складов работник. Чехия-Прага. Склад със хранителни продукти. Описание на работа: 1-Нареждане стоката на палета 2-Работа със терминал (скенер) 3-Правене на поръчки от даден магазин. (процес на работа е минавате обучение на ел. возик и терминал. Работата е имате поръчка за магазин на терминала ви пише от коя улица кои адрес и колко бройки трябва да вземете и нареждане стоката на палет.) Изисквания: 1-Свидетелство за съдимост /ДА НЕ СТЕ СЪДЕНИ 2-Работа в колектив 3-Медицински преглед ( прави се във Чехия ) Предлага се: 1 -100 крони на час при три смени. 97 крони на час при две смени. 2 -Допълнително заплащане за нощен труд, събота, неделя и празници. 3 -Бонуси о..
ТОП оферта
работа в Англия, ,  Подател: Авигеа,  преди 1 ден
Длъжност: чистач-автомивка
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: по договор
Търся момче и момиче за работа в Англия в сферата на почистването. Почистване на домове за жената и обслужване на частна автомивка за момчето и двамата ще работят на трудов договор
ТОП оферта
международен шофьор, ,  Подател: JUST IN TIME EXPEDITION SL,  преди 1 ден
Длъжност: международен шофьор
Държава: Испания (ES)
Възнаграждение: 2250 -2750 evro
Международен шофьор c+e за Европа испанска фирма с автопарк от над 200 камиона търси международни шофьори с категория c+e. Шофира се на територията на цяла европа, камионите са евро 6 испански трудов договор, осигуровки и платен годишен отпуск. Средно месечно възнаграждение 2250-2750 евро изисквания към кандидата шофьорска книжка, професионална компетентност,  дигитална карта,  лична карта
ТОП оферта
Работа в Австрия, ,  Подател: Мега-Борса ЕООД,  преди 1 ден
Длъжност: личен асистент
Държава: Австрия (AT)
Фирма Мега-Борса ЕООД предлага легална работа за Австрия, като личен асистент на възрастни и хора в неравностойно пложение. Нетно месечно възнаграждение 1000 евро и осигурен транспорт с поети транспортни разходи. Изискванията към кандидатите са: - Комуникативно ниво на немски език; - Опит в професията; - 24 часово обслужване на възрастните хора; Медицинско образование и положен курс за личен асистент се считат за предимство. Фирмата предлага посрещане, настаняване и съдействие при престоя в Австрия.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг