back to top

Работа в чужбина

113 обяви
жена детегледачка top icon
Длъжност:
детегледачка
Държава:
Швейцария (CH)

Търсим жена за гледане на две момичета на 7 год, не е необходим език, предлагаме квартира, при семейството, храна, дневни и всички платени разходи, заплатата е чиста 1500 лв начално и подлежи на коментар. Жената да има опит, познания и желание в отглеждането на деца, бърза и енергична, не ангажирана. Семейството е българи. Жената да е над 50 год. или скоро пенсионирана, не предлагаме осигуровки. Моля обаждай те се, само наистина ако имате интерес и сте съгласни с условията и заплатата от 1500 лв, Благодаря Ви. За повече информация контакт на имейла, или телефона. КОСТА АТАНАСОВ.

Сортировач на бирени каси top icon
Длъжност:
сортировач на бирени каси
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1100-1400 евро

Фирма БПС ЕООД набира работници за сортиране на бирени каси и амбалаж Фирма предлага; - Немски трудов договор - Работа на три смени по 8 часа - Общежитие и транспорт до работа за сметка на компания - Всеки понеделник аванс - Заплата - от 1100 до1400 евро на месяц чисто на ръка

Германия, фирма търси двама майстори за гипсокартон и двама майстори шпакловчици vip icon top icon
Длъжност:
майстори за гипсо картон и двама майстори шпакловчици
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
13Е/на час минимум

Германия, фирма търси двама майстори за гипсокартон и двама майстори шпакловчици, осигурена квартира, лична кола, целогодишно, РЗ - 13 Е/на час минимум

 рекламирай сам в favicon
Заварчици за Германия vip icon top icon
Длъжност:
Заварчици
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
4000лв - 4500лв

Алиус Продукшън ЕООД работи в областта на инженеринга и има сключени дългосрочни договори с производители от машиностроенето, строителството и автомобилната индустрия в Германия и Словения. Tърси спешно да назначи ЗАВАРЧИЦИ MIG/MAG за дългосрочна работа в Германия. Изисквания към кандидатите: · Опит с телоподаващо минимум 3 години · Да могат да заваряват листов материал · Отговорност към работата и умения за работа в екип Фирмата предлага: · Отлично и коректно възнаграждение · Безсрочен трудов договор и трудово и здравно осигуряване в България и в Германия · Безп..

Търси за Германия - Ръководител на екип ”Инвентаризации в ”Търговия на дребно”“ vip icon top icon
Длъжност:
Ръководител на екип ”Инвентаризации в Търговия на дребно , владеещ немски език
Държава:
Германия (DE)

На пълно работно време или сезонно OMS Inventuren GmbH Работиш ли с удоволствие с хора, лесно ли организираш себе си и останалите? За теб важно ли е да запазиш контрол, да носиш отговорност и да ръководиш хора? Радваш ли се на контакта с клиенти, търсиш ли нови изживявания и имаш ли мотивация за пътуване? Тогава тази работа е тъкмо за ТЕБ! ТВОИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ • Ръководиш на място провеждането на инвентаризации при клиенти в областта на търговията на дребно. • Ръководиш и координираш твоя екип от 10-50 служители с цел успешното съвместно завършване на инвентаризациите. •..

Словенска фирма наема на работа мотокаристи, оператори на машини и общи работници vip icon top icon
Длъжност:
мотокаристи, оператори на машини, общи работници
Държава:
Словения (SI)

Словенска фирма наема на работа - Мотокаристи ( необходим е документ) и оператори на машини. Език не е задължителен. Заплащането е 1 200 Евро/нето месечно за 8 часа роботен ден. Фирмата осигурява квартира, словенски трудов договор, транспорт до работа, осигуровки, платен отпуск, болнични и 13 заплата. - Oбщи работници в строителството(държавни обекти училища, децки градини и подобни). Oсигурна e квартира, превоз до работа, словенски трудов договор и осигуровки, платен отпук, болнични 13 заплата. За повече информация може да позвъните на посочения телефонен номер.

Мадрид, търси майстор пекар vip icon top icon
Длъжност:
майстор пекар
Държава:
Испания (ES)

Френска компания търси майстор пекар с добро заплащане зависещо от опита. Дава се помощ за жилище. Местоработата е близо до Мадрид, работи се нощни смени. Необходимо е позлване на английски или френски език. Изпратете кратки биографични данни на имейл: fanibibova@abv.bg и ще получите информация за връзка с фирмата. Телефон за връзка 088 836 9799

Чехия, гр. Пилзен, завод Панасоник търси оператори на поточна линия vip icon top icon
Длъжност:
оператори на поточна линия
Държава:
Чешка република (CZ)
Възнаграждение:
115 крони/час

Оператори на поточна линия Описание и изисквания: Оператори на поточна линия завод Панасоник Агенция Донев Уърк ЕООД Лиценз N:2602 от 22.08.2018 набира кандидати за завод Panasonic гр. Пилзен/Чехия Ако имате желание за работа в чиста и подредена работна среда, умеете да работите с електрически отвертки,ако имате предишен опит или желание за обучение и приемане на ново предизвикателство ще се радваме да Ви бъдем полезни! Нашето предложение: Работа включваща: окомплектоване на детайли за телевизори ! -наемат се мъже ,жени,двойки -не е необходимо владеенето на чешки език ..

Клийнинг Къмпани ЕООД търси хигиенисти, помощник кухня, помощен персонал vip icon top icon
Длъжност:
хигиенисти, помощник в кухня, помощен персонал
Държава:
Австрия (AT)
Възнаграждение:
1000 - 1300 Е/нето

Помощен персонал Описание и изисквания: Условия на работа в Клийнинг Къмпани ЕООД 1. - Хигиенисти : - 1000 - 1300 € чисто месечно възнаграждение . - Възможно увеличение на заплатата след първия месец ! - транспорт , квартира , храна по в време на смяна - подсигурени от фирмата . - възможност за повишение на заплата и длъжност . - на смени с вкл. Почивки . -подписване на договор , става след преминаване на пробен период ( време и за обучение ) между 3 и 6 работни дни . 2. - Помощник кухня : - 1100€/нето - месечно възнаграждение . - Възможно Увеличение на заплата след пър..

Германия, Сул, търси камериери/ки за 3-4 звезден хотел vip icon top icon
Длъжност:
камериери/ки
Държава:
Германия (DE)

Камериери/ки Агенция ”Риъл Лайф” ЕООД набира камериери/ки за 3-4 звезден хотел в Германия - гр. Сул. Станете част от нашия млад и мотивиран екип! Изисквания към кандидатите/ките: -Опит на посочената длъжност в хотел е предимство -Познания по немски или английски език са предимство -Коректно отношение към работата Вашият профил: -Личностни изисквания: сръчност, отговорност, комуникативност; -Почистване на стаи, бани според предписаните от фирмата стандарти, почистване на общи площи; Нашето предложение: -Работа във висококатегориен хотел -Възможност за дългоср..

Германия, м-ни Хьофнер търси мебелни монтажници vip icon top icon
Длъжност:
мебелни монтажници
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
2 218 Е/ бруто

Немската верига магазини Хьофнер предлага дългосрочна работа за доставка и монтаж на мебели в дома на клиента.Естеството на работа е следното:Товарене на камиона с поръчките за клиента.Шофиране до адреса на клиента.Разтоварване и качване на мебелите в дома на клиента.Монтаж.Работи се с ДИРЕКТЕН НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР,който се подписва непосредствено преди отпътуване за Германия.Срокът на договора е 1 година.На добре справящите се с работата,три месеца преди изтичане на този договор немската фирма предлага нов с по-високи финансови параметри.Стартово заплащането по първия трудов договор е от 221..

Търся готвачки top icon
Длъжност:
Готвач
Държава:
Белгия (BE)
Възнаграждение:
1500

Търся готвачки (жени) за работа в ресторант в Белгия. Необходими са елементарни кулинарни знания ( печене на скара, салати, пържене и паниране) Изпратете емейл с кратко обяснение за вас: възраст; за какъв период от време или за постоянно, смятате ли, че ще се справите в кухнята, имате ли някакви въпроси.

Търси асистенти на възрастни хора. Поемат се билетите, при група мин. от 3 човека. Издава визи vip icon top icon
Длъжност:
асистенти в социални домове
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
1900-2500 паунда на месец

РАБОТНИ МЕСТА ЗА АСИСТЕНТИ В СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ ЗА ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО. *ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВИЗИ ЗА АНГЛИЯ от лицензиран имиграционен съветник !!!Компанията отпуска кредит за билети при група от минимум 3 човека. Сумата се удържа от заплатата.!!! Изисква се разговорен английски език. • Заплата (£ 1900 - £ 2500). • Безплатно встъпително обучение и безплатно обучение за кандидати, които нямат квалифиция. • Гарантирана легална работа в пълно съответствие с Имиграционите изисквания на Кралство Великобритания с отчитане на трудов стаж и пенсионни осигуровки. ..

Работа в Англия за професионални мед. сестри и помощник-мед. сестри. Визи от лицензиран съветник vip icon top icon
Длъжност:
професионални медицински сестри и помощниu-медицински сестри, лекари
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
3000 паунда

Работа в Англия за професионални медицински сестри и помощник-медицински сестри в болнични заведения и домове за стари хора в Обединеното кралство. Започване веднага. Ако се интересувате от посочените позиции в болнични заведения и домове за стари хора в Обединеното кралство, моля, изпратете ни Вашето CV със снимка на имейл: kmintertravel@gmail.com Комуникативен английски език е задължителен. *ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВИЗИ ЗА АНГЛИЯ от лицензиран имиграционен съветник Работа с лица с увреждания и възрасни хора с различни медицински нужди. Ще работите сами и с други лекари, медицински сестри ..

Легална работа. Англия. Всички видове визи от лицензиран имиграционен съветник. Консултации vip icon top icon
Длъжност:
Работа в различни сфери - асистенти в социални домове, лекари, мед. сестри, персонал за хотели, ресторанти
Държава:
Великобритания (GB)

ЛЕГАЛНА РАБОТА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИМИГРАЦИОННИ СЪВЕТИ И УСЛУГИ *ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВИЗИ ЗА АНГЛИЯ от лицензиран имиграционен съветник ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ ВИЗИ И ИМИГРАЦИОННИ УСЛУГИ (OISC LEVEL 1) (ALL CATEGORIES VISAS AND IMMIGRATION SERVICES) • ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ ВИЗИ (ALL CATEGORIES VISAS) • ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ВИЗИ (EXTENSION VISAS) • ПОСТОЯННО РЕЗИДЕНСТВО (PERMANENT RESIDENCE) • НАТ..

Търси домашна помощница vip icon top icon
Длъжност:
детегледач, дом. помощница
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
1 500 лв.

Великобритания, търси свободен човек, който да живее с младо семейство. Работата се състои в помагане за гледане на две малки деца, както и с помагане в домакинсвото. Заплата - 1 500 лв. + осигуровки, храна и всички сметки. В семейството има и две кученца от малка порода. С предимство са хора с опит.

Австрия - търси жени за обгрижване на възрастни и болни хора. Заплащане-2400-2800 лв vip icon top icon
Длъжност:
лични асистенти за обгрижване на възрастни хора
Държава:
Австрия (AT)
Възнаграждение:
2400-2800 лв.

Търси жени на възраст между 30 и 60 год., с познания по немски език, за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. С предимство се ползват лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. ПРЕДЛАГАМЕ *дългосрочни договори *добър работен климат *добро заплащане /2400-2800 лв./, социално осигуряване *осигурени са храна и жилище ОЧАКВАМЕ *благонадеждност и познания в домакинството. Ще се радваме на писмени или телефонни кандидатури! Тел: 0887118813 Email: petia_dojnova@abv.bg http://www.24pflegebg.com 24 ЧАС..

Търся Строителен дърводелец- Холандия (ZZP) top icon
Длъжност:
Строителен дърводелец
Държава:
Холандия (NL)

За подсилване на екипите си, търсим за постоянна заетост строителни дърводелци от Холандия. Работата като строителен дърводелец е динамична и разнообразна. Като такъв, вие ще участвате в изграждането на нови жилищни и търговски помещения, както и ще реставрирате стари. Основните характеристики на работата ви ще бъдат: ◡ Да строите вътрешни преградни стени и тавани от дървесина, които после ще облицовате с гипсокартон ◡ Да монтирате врати и прозорци ◡ Да изграждате покривни конструкции ◡ Да строите дървени конструкции за сглобяеми къщи Ние ви предлагаме работа в бързо развиваща ..

Куриери район Дюселдорф за Амазон-немски трудов договор, обучение, служебен автомобил, квартира vip icon top icon
Длъжност:
Куриер
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
2300-2400 евро бруто

БЕЗ АГЕНЦИИ, БЕЗ ТАКСИ И БЕЗ КОМИСИОННИ! ДИРЕКТНО НАБИРАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИ! БЪРЗО И ЛЕСНО ЗАМИНАВАНЕ! КУРИЕРИ НА МАЛКИ ПАКЕТИ В ГЕРМАНИЯ! НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР, СЛУЖЕБЕН АВТОМОБИЛ, ОСИГУРЕНА КВАРТИРА. ЗА ПАДЕРБОРН 33104 И КЕМПЕН 47906 Работно време с представител на фирмата: от понеделник до петък от 09.30 до 11.30 от 14.00 до 17.00 часа- вайбър и уоцап Компания с над 150 човека персонал за разнос на пратки, позициониран в Падерборн 33098 (Норд-Рейн Вестфалия) набира работници (куриери - мъже и жени) за разнос на пакети до 20 кг. в областта. ИЗИСКВАНИЯ: - кат Б (управлява се л..

Строителни работници top icon
Длъжност:
строителен работник
Държава:
Германия (DE)

Фирма ”Роскрафт Баутехник ”ЕООД търси квалифицирани строителни работници за работа в Германия. Очакваме хора с опит и мотивация за работа. Предлагаме добро трудово възнаграждение, осигурена квартира и транспорт до работното място. Желаещите да работят в нашият екип могат да изпратят кратка автобиография със снимка на посоченият имейл или да се свържат с нас по телефон за допълнителна информация.

 рекламирай сам в favicon
Лицензирана агенция Давида 2 ЕООД търси за Франция селскостопански работници vip icon top icon
Длъжност:
селскостопански работници - броколи, карфиол, сортиране на картофи
Държава:
Франция (FR)
Възнаграждение:
10.25 евро на час, бруто

Лицензирана агенция за подбор на персонал ДАВИДА 2 ЕООД, с Удостоверение No 1892 издадено от Министерството на труда и социалната политика, набира работници за селскостопански кооператив във Франция – броколи, карфиол, сортиране на картофи Процедурите по кандидатстване са максимално опростени и достъпни за всички кандидати със следните изисквания: - личен автомобил е предимство + шофьорска книжка - сръчност - издръжливост и физическа способност - не се изисква опит - не се изисква владеене на език - мотивация НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: -Целогодишен трудов договор с ..

Домашна помощничка за частен дом в Испания-Каталуния vip icon top icon
Длъжност:
Домашна помощничка
Държава:
Испания (ES)
Възнаграждение:
500 евро на месец

Търся енергична и работлива жена до 60 г.,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕПУШАЧКА За домашна помощница в Испания - Каталуния. Смяна на памперси, чистене, готвене. Работи се до обяд - до 14 ч. Редовно заплащане - 500 евро на месец. Почивни дни - събота и неделя. Осигурено е квартира - стая и баня, храна. Не се изисква език. За повече информация на посочените телефони - 089 916 3428

Куриерска фирма DPD Deutschland търси куриери за Германия vip icon 4k icon top icon
Длъжност:
куриери - с/без немски език
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1500-2000 евро нето

Куриерска фирма DPD Deutschland предлага работни места за района на град Мюнстер в Германия. Дейността е свързана с доставки на пакети със служебен автомобил на постоянен район. Предлага: *постоянен трудов договор *сигурност и постоянна работа *сплотен и мотивиран колектив *въвеждащо обучение *пълно работно време *най-модерната система за оптимизация *настаняване в квартира (плаща се от работника около 300 Евро на месец) *платен годишен отпуск *заплащане 1500-2000 Евро НЕТО (ЧИСТО БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УДРЪЖКИ ) Търси: *физически издръжливи лица *отговорно..

Търси международен шофьор - Немски трудов договор vip icon top icon
Длъжност:
международен шофьор
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
2 500 евро чисто

VLS Gmbh търси да назначи шофьор на тежкотоварен камион кат. C+E  Система на работа - по Ваш избор: 2/1 – 3/1 или друга Месторабота: Aachen, Германия ►НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: Немски трудов договор. Условия на труд съгласно немското законодателство. Здравно и пенсионно осигуряване в Германия. Нето заплащане: 2500 евро на всяко 10-то число от месеца. Транспортните разходи са за сметка на фирмата. 45ч пауза-в хотел. Камионите са нови - до 3 години максимум. Влекач с полуремарке: щора или щора с малък АДР пакет или хладилник. РЕЛАЦИИ: Германия, Бенелюкс, Франция и Испания. Опит - мини..

Работа в фабрика за козметика top icon
Длъжност:
работник производство
Държава:
Германия (DE)

Набираме работници производство на козметични принадлежности. Заплащане 13 евро бруто на час. Трисменен режим на работа с добавки за втора и нощна смяна. Има възможност за допълнителни часове в събота и неделя ( по желание ). ТД и осигуровки по закона на немското законодателство. Аванси до заплата. Квартира се предоставя и се заплаща от работника от брутното месечно възнаграждение. Без комисионни. Телефона в обявата е с Viber / Whatsapp

Строителни работници -заплата 3000 евро top icon
Длъжност:
Строителни работници
Държава:
Дания (DK)
Възнаграждение:
3000 евро минимална заплата

Търсим строителни работници на всякакви длъжности, стига да имате опит в тях! Заминаване веднага. Повече информация на телефона,Viber или WhatsApp на датския телефон.

Работа в чужбина top icon
Длъжност:
Сервитьорки и шофьори
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1200-1700

Търсят се сервитьорки и шофьори за работа.

Международни шофьори AV-Transporter Gmbh top icon
Длъжност:
Шофьор C+E / C
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1950-2350 €

AV-Transporter Gmbh / Търси международни шофьори за 12 тона и 40 тона Базата ни се намира в Град Нюрнберг-Германия Изисквания - Валидна шофьорска книжка категория С+Е - дигитална карта за тахограф - удостоверение за професионалниа компетентност за превоз на товари - стаж по професията минимум 2 години - Език / Английски, Немски, Румънски Предлага: - Дългосрочна работа - Постоянен трудов договор - Много добро заплащане 12т-1950€ стоеркласе 1 / 12т-2150€ нетто стоеркласе 3 40т-2350€ стоеркласе 1 / 40т-2500€ нетто стоеркласе 3 - Добри условия на труд - Допълнителни бонуси за ..

Куриери Хермес Мъже и Жени top icon
Длъжност:
Шофьор-Куриер
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1600-2200 нетто

Фирма БДМ ЕКСПРЕС ЕООД и FIX TRANS Gmbh извършваща своята дейност в Германия, град Нюрнберг търси да назначи шофьор/Куриер Мъже и Жени Изисквания към кандидата: Шофьорска книжка- категория- В и стаж като шофьор поне 1г, основни познания по английски, руски и/или немски език. Предлага ме и квартира която струва между 300-350 евро Фирмена кола с която патувате от и до работа. Фирмата предлага постоянен трудов договор и осигуровки. Заплащането е 1600-2200 евро нето 6 дневна работна седмица, допълнително заплащане за повече направени пакети 0,60 нетто Безсрочен трудов договор със срок ..

Арматуристи, Кофражисти с Опит! top icon
Длъжност:
Арматуристи, Кофражисти с опит
Държава:
Белгия (BE)
Възнаграждение:
2500 евро

Българска фирма набира арматуристи и кофражисти с опит за постоянна работа в Белгия. Осигурена квартира. Много добро заплащане и условия на труд. Заминаване всяка седмица от от България.