Работа в чужбина

153 обяви
Рецепция, камериер
Великобритания (GB)
-
Семейство(или приятели) за работа в Хотел Англия камериер поддръжка пералня Великобритания (GB) 3 400 лв за семейство. Семейство за работа в хотел, може и без опит. Квартира, ток, вода и интернет вкл. Владеене на добър Английски език на единият член от семейството. Договор и платен годишен отпуск. Започване веднага на подходящите кандидати. Отговаряме на съобщения в сайта, Вайбър телефон;
служители
Германия (DE)
-
Europa Park - най-големият увеселителен парк в Германия търси готвачи, помощник-готвачи и помощник-кухня, бармани, сервитьори, управител на ресторант и управител на бар, ТД, СО, РВ - 5/2, нощувки, храна, транспорт, допълнително възнаграждение за извънработно време.
работници за увеселителен парк
Германия (DE)
-
Най-големият увеселителен парк в Европа набира работници за Германия: Главни готвачи – 1 961 Eвро (омъжени/женени), 1 705 Евро (неомъжени/неженени) Помощник-готвачи – 1 866 Евро (омъжени/женени), 1 622 Евро (неомъжени/неженени) Помощник-кухня – 1 518 Евро (омъжени/женени), 1 338 Евро (неомъжени/неженени) Бармани – 1 824 Евро (омъжени/женени), 1 585 Евро (неомъжени/неженени) Сервитьори – 1 770 Евро (омъжени/женени), 1 537 Евро (неомъжени/неженени) Управител на ресторант – 1 891 Евро (омъжени/женени), 1 643 Евро (неомъжени/неженени) Управител на бар – 1 891 Евро (омъжени/женени), 1 643..
международен шофьор
Испания (ES)
2160 -2700 evro
международен шофьор just in time expedition (grupo mercantil hermanos laredo) повече от 250 работника трудов договор директно с испанската фирма международен шофьор испанска фирма търси да назначи международни професионални шофьори с категория с+е за следните позиции: 1. вътрешно в испания 2. испания-франция 3. испания-португалия 4. интернaционал ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ОТ 2160 ЕВРО ЧИСТО/НЕТО + БОНУСИ ДО 2700 ЕВРО ЧИСТО/НЕТО СЛЕД 6 МЕСЕЦА ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ОТ 2410 ЕВРО ЧИСТО/НЕТО стриктно изпълняване на задълженията работното облекло е задалжително изисква..
дом. помощници, камериери, сервитьори и други
Гърция (GR)
-
гръцка фирма предлага работа за мъже, жени и семейства, с гръцки и без гръцки език, за Гърция и Германия
общ складов работник
Чешка република (CZ)
1200 €
Складови работници в ИКЕЯ, мъже и жени до 50 год. Заплащане 120 крони на час. 12 часов работен ден от понеделник до петък. 30 000 крони на месец ( 1200 ЕВРО ) + 13-та заплата от 20 000 крони ( 800 € ), която се изплаща на 6 месеца по 10 000 крони ( 400 € ) Трудов договор по чешското законодателство, всекиседмични аванси, подсигурена квартира. Без комисионни.
Хотелски персонал за 5-звездни хотели
Гърция (GR)
-
Job Trust търси хотелски персонал (сервитьори, рецепционисти, бийч бойс, готвачи, домакини, аниматори, градинари и т.н.) за 5* хотели в цяла Гърция. Ние предлагаме атрактивна месечна заплата, стая и пансион, както и допълнителен бонус за възстановяване на транспорт. Срокът на договора е 3-6 месеца (май-октомври). Всички наши услуги са безплатни за кандидатите Изпратете вашето CV на cv@jobtrust.gr или подайте заявка онлайн на www.jobtrust.gr. Чувствайте се свободни да ни се обадите whatsapp / viber +30 6988 248 850.
транжори-обезкоствачи
Германия (DE)
2600-4500 лв.
Ние сме българска компания с 18-годишен опит на българският пазар и 9-годишен опит на германския пазар в областта на преработката на свинско месо (разфасоване и обезкостяване). За клона ни в град Олденбург-Германия, търсим желаещи да работят като транжори-обезкоствачи. Вашите задължения: *Разфасоване и обезкостяване на свине-майки. Вашият профил: *Отговорност и дисциплина при изпълнение на задълженията *Желание за работа в екип *Предишен опит в сферата на транжирането на месо не е задължителен, но е предимство. Вашите предимства: *Преминавате безплатна обучаваща програма за при..
Оператор в производство
Чешка република (CZ)
700-1000 евро чисто
Работници чисто производство - огледала за обратно виждане за автомобили, пластмасови части за автомобили - Чехия и Словакия ЕУ уъркър е регистрирана агенция за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за чужбина, под №2055 в Министерство на труда и социалната политика. ЕУ уъркър не събира такси и комисиони от кандидатите за работа. ОСИГУРЯВАМЕ: - съдействие и грижи в процес на регистрация - ЛИЧНО ИНТЕРВЮ, ЗАПОЗНАВАНЕ С ДОКУМЕНТАЦИЯ, РАБОТА, НАСТАНЯВАНЕ - Помощ при заминаване, посрещане, по време на целия престой по трудов договор. Помагаме на хора, които не знаят ..
домашни помощнички
Испания (ES)
500 евро за 4 часа
Търся енергична и позитивна жена до 55 г., ЗАДЪЛЖИТЕЛНО непушачка и с опит в смяната на памперси. За работа като домашна помощница в Испания. /без гледане на деца/ Приятна и спокойна работна атмосфера, работи се по 4 часа на ден. Редовно заплащане. Почивни дни - събота и неделя. Осигурено е спане, храна. Пътя ще бъде поет от лицето и ще бъде осребрен на място при положение че отговаря на тези изисквания. Задължително е жената да има европейска здравно-осигурителна карта. Не се изисква език. За повече информация на посочения телефонен номер. 089 916 3428
монтажници за гипсокартон и въздуховоди, бояджии, шпакловчици и общи работници
Германия (DE)
-
работа в Германия - търси монтажници за гипсокартон и въздуховоди, бояджии, шпакловчици и общи работници, за повече информация - на посочения телефон
работници в заводи
Словакия (SK)
700-1000 евро чисто
Заетост с осигуровки в ЕС - Словакия и Чехия * Работа в модерни заводи с отлични условия * Безплатно настаняване, транспортна достъпност * Максимална помощ от страна на компанията * Коректно отношение, без такси и комисиони ТЪРСИ -Оператор производство на огледала за обратно виждане за автомобили -Оператор производство на пластмасови детайли за интериор и екстериор на автомобили -Оператор производство и контрол на качеството на оптични влакна, кабели и антенни компоненти ОПИСАНИЕ НА РАБОТАТА: манипулации по различни кабелни елементи/довършителни дейности/ обслужване на уреди и..
Болногледачи и социални работници
Германия (DE)
1500-2500 евро
SeniorenService Goldener Herbst GmbH&Co. KG КОИ СМЕ НИЕ? Довери се на посредник с многогодишен опит в областта на болногледачеството. Ние сме немска агенция, регистрирана в град Кьолн, Германия и оперираме както в самия град така и в радиус 350 км от него. Ние сме отвърдени на пазара с 12 г. опит в посредничеството на болногледачи и социални работници. Обслужваме над 350 домакинства и имаме над 1900 доволни клиенти. Работим с лица, които имат или са готови да развият българска или немска стопанска дейност по занятие. В рамките на нашето офис обслужване отговаряме на желаещите да ра..
Селскостопански работници
Франция (FR)
10.03 евро на час, бруто
Лицензирана агенция за подбор на персонал ДАВИДА 2 ЕООД, с Удостоверение No 1892 издадено от Министерството на труда и социалната политика, набира работници за селскостопански кооператив във Франция. Процедурите по кандидатстване са максимално опростени и достъпни за всички кандидати със следните изисквания: - сръчност - издръжливост и физическа способност - не се изисква опит - не се изисква владеене на език - мотивация - личен автомобил е предимство НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: - пълно съдействие за подготовка и изпращането на кандидатите. Без такси и комисионни - фирмена подкрепа и ..
Социален асистент
Германия (DE)
1000-1440 евро
Фирма ТСКА е създадена през 1992 и развива своята социална дейност в България и Германия. Фирма ТСКА е директен работодател със собствено представителство в Германия. Набираме медицински сестри, болногледачи, социални асистинти и домашни помощници за нашите клиенти в Германия и България. Нашите клиенти са немски и български семейства, които търсят помощ, грижи и спокойствие за своите близки. Ние прилагаме индивидуален подход към всеки от клиентите ни, за да намерим най-доброто решение за всеки специфичен случай. Ние се грижим нашите кандидати за работа да намерят най-доброто пре..
Стругари, заварчици, CNC – програмисти, служители в производството, електротехници, дърводелци, мотокаристи, шофьори с кат.C+E
Германия (DE)
1800-2100 евро нето
Работа в Германия с НЕМСКИ език Разгледайте нашите свободни позиции по-долу. Дори да не откриете предложение, подходящо за вашия опит, квалификация или образование моля, изпратете ни кандидатурата си с необходимите документи: автобиография и профилна снимка. Актуални работни места при ABAKUS с комуникативен немски език, постоянен немски договор и възможности за развитие: Стругари, заварчици, CNC – програмисти, служители в производството, електротехници, дърводелци, мотокаристи, шофьори с категория C+E. Ние предлагаме заплащане: 1800 - 2100 Евро нето на месец + безплатно жили..
Готвачи и Сервитьори
Гърция (GR)
-
Таверна в Гърция, остров Тасос търси: * Двама помощник готвачи за топла и студена кухня. Предлагаме обучение. Опит на подобна позиция е предимство! Изискваме сръчност и добра лична хигиена! Владеенето на гръцки език е предимство. * Сервитьор - Задължителен опит като сервитьор и владеене на гръцки език! Изискваме добра лична хигиена! - Пълно съдействие за изваждането на документи за работа! - Осигурена квартира, храна и осигуровки! - Наличието на гръцки документи за работа е предимство,но не е задължително! Заетост до края на Септември!
Фаянсаджии
Белгия (BE)
-
Търсим Майстори фаянсаджии с опит за Белгия. Белгийски договор.
асистенти на възрастни хора, готвачи, сервитьори/ки, строителни работници, шофьори, селскостопански работници, хотелски персонал
Холандия (NL)
-
Легална работа в чужбина! Много сектори и позиции ! Работа в Англия/ Позиция: Асистенти за гледане на възрастни хора http://slava7.bg/bg/products/22.html Работа в Англия/ Позиция: Готвачи http://slava7.bg/bg/products/378.html Работа в Англия/ Позиция: Сервитьори/ки http://slava7.bg/bg/products/430.html Работа в Германия/ Позиция: Шофьори C+E (TIR) http://slava7.bg/bg/products/330.html Работа в Германия/ Позиция: Строителни работници – зидари/ кофражисти/ арматуристи / покриви / паркети / балатуми http://slava7.bg/bg/products/817.html Работа в Гърция – работа в хоте..
Mонтажници за изграждане на спортни стени
Великобритания (GB)
-
Climbing walls installaton Ltd търси монтажници за изграждане на спортни стени за катерене в Англия и Европа. Работата е височинна, динамична и разнообразна. Стаж не е задължителен, но е препоръчително кандидатите да имат опит с височинна работа. Пътни разходи и квартира се заплащат от компанията. В момента спешно трябват кандидати за изграждане на стена в Англия от края на май месец до края на юли. За кандидатстване, Mоля изпратете актуална снимка и автобиография на e-mail: nersezova@mail.bg
асистенти в социални домове
Великобритания (GB)
1780-2150 паунда на месец
РАБОТНИ МЕСТА ЗА АСИСТЕНТИ В СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ ЗА ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО. (ENGLAND). !!!Компанията отпуска кредит за билети при група от минимум 3 човека. Сумата се удържа от заплатата.!!! Изисква се разговорен англиски език. • Заплата (£ 1780 - £ 2150). • Безплатно встъпително обучение и безплатно обучение за кандидати, които нямат квалифиция. • Гарантирана легална работа в пълно съответствие с Имиграционите изисквания на Кралство Великобритания с отчитане на трудов стаж и пенсионни осигуровки. • Посрещане и настаняване в чисти и удобн..
Складови работници
Великобритания (GB)
8,21 GBP-15,66 GBP/ час
СКЛАДОВИ РАБОТНИЦИ – ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ 8-МИ ЮНИ, СЪБОТА в The Best Western Plus Bristol Hotel – гр. София, бул. ”Христо Ботев” 69, п.к. 1303 От 10 ч. до 14 ч. Допълнителни детайли при пристигане във Великобритания и започване на работа: Продължителност на работата: Постоянна, целогодишна Ниво на английски език: Начално/ Добро Заплащане: от 8,21 GBP/ час до 15,66 GBP/ час Начин на получаване на заплатата: По банков път Подходящо за: Всички навършили 18 год. Опит: Не се изисква Заминаване: Веднага Самолетен билет: За сметка на кандидата Допълнител..
лични асистенти за обгрижване на възрастни хора
Австрия (AT)
2400 лв.
Жени на възраст между 30 и 60 години, с познания по немски за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия, с предимство се ползват: лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. ПРЕДЛАГАМЕ дългосрочни договори добър работен климат добро заплащане, социално осигуряване осигурени храна и жилище ОЧАКВАМЕ благонадеждност и познания в домакинството. Ще се радваме на писмени или телефонни кандидатури! Тел: 0887118813 Email: petia_dojnova@abv.bg http://www.24pflegebg.com 24 ЧАСА БГ – АУТ’’ ЕООД
Строители, ел. техници, IT специалисти, медицински персонал и др.
Австрия (AT)
-
Ако сте избрали да работите в ЧУЖБИНА, разгледайте нашите обяви за работа. Търсим квалифицирани и неквалифицирани кандидати за държави като Австрия, Англия, Белгия, Холандия, Германия, Дания, Испания, Ирландия, Малта, Кипър и други. Работа с реално заплащане и трудови договори според местното законодателство, осигурено настаняване, професионална работна среда и условия за развитие. Не говорите местния език? - няма страшно, за много от обявите има минимални изисквания за владеене на език (английски, немски, холандски, френски) Предлагаме постоянна, временна заетост и работа на непълен ..
Шофьор на камион
Германия (DE)
2200 евро
Немска фирма занимаваща се с превоз на контейнери набира шофьори. Изисквания за кандидатите: - Свидетелство за управление на МПС категория СЕ. - Карта за дигитален тахограф. - Професионална компетентност за водач на МПС за превоз на товари СЕ. - Свидетелство за превоз на опасни товари ADR. (Желателно) - Комуникация на немски, английски, или руски език. - Опит като шофьор на камион. - Опит в управлението на камион в Западна Европа и Германия. Предлагаме: -Немски трудов договор със здравно и социално осигуряване в Германия. -Основна месечна заплата 2200 евро (бруто) + 24 е..
Работници за Инсталация на гръмоотводни системи
Ирландия (IE)
€15.00-€19.00
Lightning Protection Ирландия е една от водещите компании в инсталирането и доставянето на системи за защита от мълни в Ирландия. Набиране на Инженери за Инсталация на гръмоотводни системи за Дъблин, Ирландия. В зависимост от проектите и изискванията на нашите клиенти, пътуване до различни градове в територията на Ирландия и Европа е нужно(Франкфурт, Амстердам и Колдинг) Изисквания Работа в тийм за малки и големи проекти Младши инженера да изпълнява длажността под надзора на Главния Инженер Работата може да изисква преспиване в друг град, осигурено от компанията Квалификация/Опит ..
Почистващ персонал
Великобритания (GB)
£1200 - £1400
МЯСТО НА РАБОТА: Oxfordshire, UK СФЕРА НА РАБОТА: Редовно почистване на частни домове и офис сгради. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ: - С ПРЕДИМСТВО СЕ РАЗГЛЕЖДАТ КАНДИДАТУРИТЕ НА ЖЕНИ!!!, но и кандидатури на двойки ще бъдат взети под вниманиние. - Опит в почистващият сектор и хотелиерство е предимство - Отговорност, дискретност и коректност - Умение за работа в екип - Шофьорска книжка - предимство - Основни познания по Английски език на разговорно ниво - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!! УСЛОВИЯ НА РАБОТА: - Работи се в екип от двама, като компанията осигурява оборудване и всички необходими..
Шивачки
Германия (DE)
3400,00лв
Шивашка фабрика в Германия предлага работа за професионални шивачки - производство на домашен текстил. ШИВАЧКИ на професионални машини Изисквания към кандидатите до 50 години: Опит с професионални шевни машини Средно образование Точност, отговорност и дисциплинираност Съзнание за спазване на специални изисквания Предлагат се: 12 работни заплати годишно - 1500 € нетна месечна заплата Възможност за работа на ротация по 4 и 6 месеца. Осигурено настаняване във фирмено жилище - заплащане от ползвателя. Добра работна атмосфера На постоянен трудов договор с осигуровка..
Акушеркa
Ирландия (IE)
29,346 евро-€45,701 евро годишно
ADAPTIVE HVM наема акушерки за една от престижните Родилни болници в Дъблин. Описание: Осигуряване на грижи за жените и бебетата в съответствие с най-добрите практики Оценяване, планиране, прилагане на индивидуални планове за грижи Спазване на политикита и процедурите на Болницата по всяко време Познания и работна практика съгласно Кодекса на практиката, определен от NMBI (Nursing and Midwifery Board of Ireland) Познаване на стандартите на HIQA Изисквания: Регистрация в NMBI в отдела за акушерство (RM) Английски тест, IELTS или OET се изисква за регистрация на NMBI Бакалав..
Монтажник на гипсокартон
Германия (DE)
2000-3000 €
Монтажник на преградни стени, предстенни обшивки, окачени тавани, двоини и сухи подове, шпакловка. Възнагражденията са добри, с допълнителни бонуси. Дейноста, която предлагаме е постоянна и дава възможност за развитие. Осигуряваме самолетен билет и настаняване.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.