Държава
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
104 обяви
ТОП оферта
Малта-набираме хигиенистки,  Подател: Ani Lubenova,  преди 2 минути
Длъжност: хигиенист
Държава: Малта (MT)
Възнаграждение: 750евро
Здравейте, предлагаме работа в почистването на домове и офиси, на трудов двоговор с подсигурена квартира. Интервю със желаещите ще се проведе на 101217г в гр. София, ул. Княз Борис 73, от 10ч. Заминаване в средата на мес. януари 2018г.
ТОП оферта
Германия и Холандия, фирма търси фаянсаджии с документ, опит мин. 2, шофьорска книжка,  преди 4 минути
Длъжност: фаянсаджии
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 900 Е/седмица
Германия и Холандия, фирма търси фаянсаджии с документ, опит мин. 2 г., шоф. книжка, ТД, 5-дневна работна седмица, РЗ 900 E/седмица,с елементарни познания по немски език
ТОП оферта
Германия - транжори-обезкоствачи,  преди 59 минути
Длъжност: транжори-обезкоствачи
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 2600-4500 лв.
Ние сме българска компания с 18-годишен опит на българският пазар и 9-годишен опит на германския пазар в областта на преработката на свинско месо (разфасоване и обезкостяване). За клона ни в град Олденбург-Германия, търсим желаещи да работят като транжори-обезкоствачи. Вашите задължения: *Разфасоване и обезкостяване на свине-майки. Вашият профил: *Отговорност и дисциплина при изпълнение на задълженията *Желание за работа в екип *Предишен опит в сферата на транжирането на месо не е задължителен, но е предимство. Вашите предимства: *Преминавате безплатна обучаваща програма за придобиване на необходимата квалификация след назначаване на трудов договор в ”Навона-МД” ЕООД. *Работ..
ТОП оферта
Германия - Квалифициран персонал. Целогодишно,  преди 59 минути
Длъжност: Електротехници, Шлосери, Заварчици, ОиВ и ВиК специалисти
Държава: Германия (DE)
На Вниманието на всички, желаещи да работят в Германия! Без такси! Без посредници и комисионни! Фирма Work inTime GmbH набира целогодишно квалифициран персонал за постоянна работа в Германия в следните области : - Електротехници (битова и индустриална електротехника, изграждане на ел.табла) - Шлосери/ Металообработване - Заварчици (със и без сертификат) - ОиВ и ВиК специалисти ИЗИСКВАНИЯ: Основното владеене на немски език е задължително (минимално ниво А2) Опит по специалността, за която кандидатствате Готовност за пътуване из цялата страна Притежанието на личен автомобил се счита за предимство Може да се сформират екипи от по двама. УСЛОВИЯ: Постоянен трудов..
ТОП оферта
Pronobel - Болногледач/ка. Грижа за възрастни хора в Германия,  преди 59 минути
Длъжност: Болногледач/ка
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 1 500 евро
Ако имате опит при грижите за възрастни хора, знаете немски език поне на комуникативно ниво и търсите работа като социален асистент на възрастни хора в Германия - попаднали сте на точното място. Имаме приготвени за Вас много атрактивни оферти за работа в Германия. Не чакайте и попълнете формуляра за кандидатстване или позвънете на нашия консултант(предимства също имат и хора, които знаят полски, руски, украински и английски език). Какво предлагаме: -Легална работа - договор -Високи доходи - до 1500 евро -Добри условия на работа (осигуряваме подслон и храна на нашите болногледачи, както и връщаме пътните разходи) -Eвропейска здравноосигурителна карта (EЗОК) и документ А1 -Грижа коор..
ТОП оферта
Работа в Германия, Англия, Холандия, Дания, Испания, Кипър, Австрия и др,  преди 59 минути
Длъжност: специалисти и неквалифицирани работници
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: лиценз № 1640 / 31.10.2013 г.
Обяви за работа в чужбина и експертни съвети за реализация, живот и работа в Германия, Англия, Холандия, Дания, Испания, Кипър, Австрия и други държави. Свободни работни позиции в чужбина: Германия (Мюнхен, Нюрнберг ,Улм, Аугсбург, Хамбург, Берлин, Ерланген, Фрайбург, Щутгарт, Франкфурт и други градове в Германия Холандия(Бреда, Тилбург, Заандам, Енсхеде, Тегелен, Ротердам, Ниймеген, Сон, Генеп, Лосер, Вегел, Валвийк, Айндховен и много други градове в Холандия) Англия(Манчестър, Борнемут, Лийдс, Хъл, Ипсиуч, Нюкасъл, Саутхемптън, Ливърпул, Халифакс, и много други Разполагаме и със сезонни позиции в Кипър, Малдивите, Испания, Дания, държави от Близкия Изток – Катар, Оман, Дубай..
ТОП оферта
Gaststtäte Yorgun, ,  Подател: Gaststätte Yorgun,  преди 8 часа
Длъжност: Kellnerin
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 800-1200 Euro
Gaststätte YorgunЗаведение търси сервитьорка с турски или немски език. подсигорена квартира и храна. заплата между 800-1200 евро.
ТОП оферта
Работа в Холандия-фабрики за месо, риба, оранжерии, строителство и автомонтьори,  преди 14 часа
Длъжност: Работници
Държава: Холандия (NL)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 1645 от 18.11.2013 г.
За холандски работодател за работа във фабрики за месо, риба и оранжерии търсим мъже и жени. Английски език поне на основно комуникативно ниво! Работата е подходяща и за студенти. Осигурена квартира, заплаща се между 75 и 87 евро на седмица(включва режийни). Осигурен транспорт до работа, заплаща се 18,50 евро на седмица. Подписване на трудов договор с холандският работодател. Възможност за работа повече от 6 месеца. Фабриките се намират в различни градове в Холандия. За същите фабрики търсим мотокаристи, с валиден европейски сертификат. Работници в строителството(покривни конструкции, кофражисти, почкаджии). Заварчици, фрезисти, стругари. Автомонтьори, монтьори на ремаркета. За тези длъж..
ТОП оферта
Строителни работници за Австрия и Германия,  преди 17 часа
Длъжност: Строителни работници
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 1769/25.08.14
ВБС ЕООД (Лиценз 1769/25.08.14) набира следните специалисти за работа в чужбина: В сферата на строителството за Австрия и Германия - работници за сухо строителство/гипсокартон, окачени тавани - електротехници - специалисти- ВиК и тръбни системи - кофражисти и зидари - кранисти - заварчици и монтажници Изискват се: стаж по специалността; знания по немски език се считат за предимство Предлагаме конкурентно заплащане и отлични условия За информация: www.bg-vbs.com адрес: Варна, ул. Стефан Стамболов 31-33/5 e-mail: office@bg-vbs.com
ТОП оферта
Австрия - жени за обгрижване на възрастни и болни хора,  преди 17 часа
Длъжност: жени за обгрижване на възрастни хора
Държава: Австрия (AT)
Австрия - жени на възраст между 30 и 60 г., с познания по немски, за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. С предимство се ползват лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. Предлагаме: дългосрочни договори, добър работен климат добро заплащане, социално осигуряване, осигурени храна и жилище, разходите по пътуването се заплащат допълнително месечно. Очакваме: благонадеждност и познания в домакинството.
ТОП оферта
Медицински сестри и акушерки - Германия, ,  Подател: Джобс Хънтър,  преди 19 часа
Длъжност: Медицински сестри, акушерки
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 2000-2400 евро
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 2241
Джобс ХънтърФирма Джобс Хънтър набира медицински сестри и персонал за клиники в Германия. Необходимо е владеенето на немски език на ниво В-1. Фирмата осигурява квартира на преференциални цени за своите служители и съдейства за получаване на необходимите документи за назначаване. Работи се с немски трудов договор.
ТОП оферта
Германия - социални асистенти,  преди 20 часа
Длъжност: медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 900 - 1400 Е/нето
Фирма ТСКА е създадена през 1992 и развива своята социална дейност в България и Германия. Фирма ТСКА е директен работодател със собствено представителство в Германия. Ние много добре знаем и разбираме безпокойството на всяко семейство, когато някой от неговите близки се нуждае от грижи и помощ. Затова ние поемаме тази отговорност да върнем спокойствието в семейството и осигурим необходимите грижи. Ние се стараем да подбираме нашите служители , така че, не само да са изпълняват добре своите служебни задължения, а също така да могат да се интегрират изцяло в семейната атмосфера на клиента. Ние не сме ”Посредник”, а работим с директни договори с клиентите ни. Не взимаме комисионн..
ТОП оферта
Лицензирана чешка фирма, търси да назначи за своята фабрика в Чехия работници,  преди 20 часа
Длъжност: Работници в производствени предприятия
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: Лиценз №: 1908/27.07.2015 г.
Чебо ЕООД, лицензирана чешка фирма, с лиценз №: 1908/27.07.2015 г. търси да назначи, работници в производствени предприятия без комисиони и посреднически такси за своята фабрика в Чехия - мъже и жени на позицията - оператори в производство на автомобилни части и седалки за автомобили Без изискване за опит и говорим чужд език ! Ние Ви предлагаме : - постоянна работа; - трудов договор, здравни и социални осигуровки по чешкото законодателство (валидни в  България ) - аванси до заплата - редовно месечно заплащане + бонуси - възможност за професионална кариера; - фирмени обучения; - осигурено общежитие за сметка на работодателя; - осигурен транспорт до работното място; Ако проявявате..
ТОП оферта
оператори на машини,  преди 21 часа
Длъжност: оператор на машини
Държава: Германия (DE)
Оператори в металопреработващо предприятие Металопреработващо предприятие Schraubenwerk Zerbst GmbH търси оператори за работа на различни машини. Schraubenwerk Zerbst GmbH разполага с модерно оборудване и високо технологични преси, щанци, CNC машини. Schraubenwerk Zerbst GmbH се намира в град Цербст, Саксония Анхалт, на 30 км от Магдебург. Вие сте: - със завършено средно техническо образование - мотивирана личност с умение за работа в напрегната среда - трудолюбиви и дисциплинирани - владеете немски език - ниво А2 - с мотивация за работа в дългосрочен план - с умение за работа в екип - желание за работа на смени Вашите задължения в зависимот от квалификацията: - работа на с..
ТОП оферта
Транспортес Гарсе ЕООД търси международни шофьори,  преди 21 часа
Длъжност: Международни шофьори за работа на влекач с хладилно полуремарке (фриго)
Възнаграждение: 1 800-2 300 Е
Транспортес Гарсе ЕООД, гр. Пловдив, собственост на испанската транспортна фирма ”СЕРЕСУЕЛА ” търси да назначи на работа международни шофьори за работа на влекач с хладилно полуремарке (фриго). Изисквания: - стаж придобит в страните от западна Европа - Испания, Англия, Франция и др. - умения за работа с хладилно ремарке и термограф - не се изисква владеене на чужд език Необходими документи: Валидно свидетелство за управление на МПС Валидно удостоверение за психологическа годност Валидна професионална квалификация Изкаран курс АДР е предимство. Ние предлагаме пълно здравно и социално осигуряване на български или испански трудов договор. Заплащането при коректност от страна на шофь..
ТОП оферта
Работа в Англия, ,  Подател: Авигеа,  преди 22 часа
Длъжност: хигиенист
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: договор
Търсим момче за нуждите на фирмата ни с шофьорска книжка и начално ниво на английски език да работи в сферата на услугите по почистване на автомобили домове и офиси. Заплата 1300-1900GBP Директен работодател без посредници и всякакви такси. Подсигурена квартира
ТОП оферта
Работници - складове в Англия разговорно или основно ниво на английски език-БЕЗ ТАКСИ, ,  Подател: ИГ Провайд,  преди 22 часа
Длъжност: Складови работници
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: 1500
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 2159
ИГ ПровайдНабираме Складови работници с разговорно или основно ниво на английски език за веригите магазини: Tesco,Sainsbury’s,Asda, Homebase,Argos -мъже в работоспсообна Ние търсим: възраст(без ограничение в годините) -физически здрави -мотивирани за работа Ние предлагаме: -Договор -банкова сметка -NIN -квартира (заплаща се от работника) £60-70 (със включени сметки) -възможност за групово заминаване Заплащане: -£7,50 /за час -дневна -£8,30 /за час -нощна овъртайм -£11.50 минимум 38 работни седмични часове длъжностна характеристика Товарене и разтоварване на ремаркета и контейнери, транспортиране на стоки на територията на склада, завършване на поръчки от фактур..
ТОП оферта
Легална чешка борса търси медицински персонал,  преди 22 часа
Длъжност: Медицински работници
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Легална чешка борса Работа в Чехия в складове и заводи за различни дейности търси Медицински персонал работещ в Областна болница в гр.Карло Вивари в Чешката република - РЗ м/у 800 Е – 1100 Е - Стартова заплата – първите 3 месеца безплатен курс – обучение по чешки език. - След 3 месец с възможност за увеличение на заплатата - Възможност за устройване на членове на семейството на работа в района - Документи: * Диплома * трудов стаж * Здравна книжка * Свидетелство за съдимост - Безплатна квартира - Посрещане и настаняване - Трудов договор с болницата без комисионни
ТОП оферта
Работа в Австрия, ,  Подател: Мега-Борса ЕООД,  преди 23 часа
Длъжност: личен асистент
Държава: Австрия (AT)
Фирма Мега-Борса ЕООД предлага легална работа за Австрия, като личен асистент на възрастни и хора в неравностойно пложение. Нетно месечно възнаграждение 1000/1100 евро и осигурен транспорт с поети транспортни разходи. Изискванията към кандидатите са: - Комуникативно ниво на немски език; - Опит в професията; - 24 часово обслужване на възрастните хора; Медицинско образование и положен курс за личен асистент се считат за предимство. Фирмата предлага посрещане, настаняване и съдействие при престоя в Австрия.
ТОП оферта
шофьори с категория C+E и професионален опит,  преди 23 часа
Длъжност: шофьор
Държава: Германия (DE)
Германия, немска фирма търси шофьори с категория C+E и професионален опит, немски ТД, добро възнаграждение, за контакт - г-жа Енчева
ТОП оферта
Чешка борса търси заварчици и складови работници,  преди 1 ден
Длъжност: Работници във фабрика за пластмасови изделия, леки коли и монитори
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Чехия, легална борса търси складови работници с документ за високоподвижни машини, заварчици на електроди и ЦО - РЗ от 750 до 1100 E, монтажници, складови работници с опит, мъже и семейни двойки до 50 г. РЗ зависи от обявените позиции между 850 и 1400Е, безплатна квартира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона
ТОП оферта
Чешка борса търси складови работници,  преди 1 ден
Длъжност: Работници в складове и заводи
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Легална чешка борса - работници за складове и заводи във фабрика за пластмасови изделия на леки автомобили Volkswagen и AUDI; заварчици и предлага работни места в други фабрики; преводачи и координатори, квартира, РЗ между 650-900Е на месец, безплатна квартира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона. Позвъни и затвори на посочения телефон!
ТОП оферта
Работа без посредници, 1500 евро заплата,  преди 1 ден
Длъжност: работник
Държава: Чешка република (CZ)
Работници за Чехия, без посредници. Заплата от 800 - 1500 евро, в зависимост от позицията. Трудов договор, социални и здравни осигуровки по чешкото законодателство поети от работодателя, които се признават и в България. Седмичен аванс от 40 - 60 евро, заплатата е на следващия месец от 10 - 20 число за предходния. Не се изисква опит и владеенето на език. Осигурена квартира, към някои от позициите е безплатна. Работата не е сезонна, а постоянна. Готовност за заминаване - всеки ден.
ТОП оферта
Социални асистенти,  преди 1 ден
Длъжност: социални асистенти с добър немски език и опит
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: от 1 000 до 1 600 Е
New Assistans осигурява легална трудова заетост за социални асистенти в Германия. Изисква се добър немски език и опит в грижата за възрастни хора New Assistans Ви предлага легална работа в Германия като социален асистент на възрастни хора. Ние Ви предлагаме: - трудов договор - пълен осигурителен пакет - нетно месечно възнаграждение 1 000 до 1 600 Е - допълнителна здравна застраховка за работещи в чужбина лица - осигурено хранене и спане - поемане на пътните разходи - 24 - часова връзка със сътрудник от България - връзка със сътрудник на място - простой от 3 месеца - възможност за дългосрочна заетост Изискваме от Вас : - владеене на немски език - професионален или личе..
ТОП оферта
работа в Англия, ,  Подател: Авигеа,  преди 1 ден
Длъжност: чистач-автомивка
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: по договор
Търся момче и момиче за работа в Англия в сферата на почистването. Почистване на домове за жената и обслужване на частна автомивка за момчето и двамата ще работят на трудов договор. Кандидати с минимални познания по английски са с предимство. Заплащане от 1300-1900GBP
ТОП оферта
Работа за ЖЕНА/МОМИЧЕ в Англия - почистване на къщи и офиси. Осигурени квартира и транспорт, ,  Подател: ITN Cleaning Service LTD,  преди 1 ден
Длъжност: Хигиенистка
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: 2500 - 3500 лв/месец (1200-1800) £/месец
ITN Cleaning Service LTDУтвърдена на пазара във Великобритания фирма за почистване на частни къщи и офиси, поради разрастване на мащабите на компанията, набира персонал (САМО МОМИЧЕТА ИЛИ ЖЕНИ). Намираме се в Графство Западен Йоркшир и работим на територията на целият окръг. Осигуряваме работа на пълен работен ден до 42 часа на седмица (минимум 32ч/седмица). Възможност за извънреден труд и допълнително заплащане (overtime), което се заплаща на по-висока цена. Първоначално ще Ви осигурим квартира, която има всички необходими условия, собствена стая, интернет, санитарен възел, паркинг за автомобил. Винаги имате възможност да я смените с квартира по Ваше желание за условия и местоположение в града. Заплащането е твъ..
ТОП оферта
Камериерки за 4 и 5 звездни хотели в Амстердам, ХоландияАмстердам, , ,  преди 1 ден
Длъжност: Камериерки
Държава: Холандия (NL)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 1645/18.11.2013
За холандски работодател търсим камериерки за луксозни 4 и 5 звездни хотели в Амстердам! Подписване на трудов договор с холандски работодател (преведен и на български език). 38 часова работна седмица (минимум). Работи се 7 дни в седмицата, с два почивни дни, т.е. почивните дни могат да бъдат и през седмицата а не само през уикенда. Това зависи от графикът. Работата започва сутрин между 8 и 10 ч. и приключва между 15 и 18ч. Осигурена квартира от работодателят (заплаща се 80-90 евро на седмица, с вкл, режийни. Удържа се автоматично всяка седмица). Осигурен транспорт до работа, който е безплатен. Заплащане (за навършили 23 години ) 10,13 евро бруто на час като след 01.01.2018г заплащането щ..
ТОП оферта
Исо груп 90 търси спешно три шивачки до 55 г.,  преди 1 ден
Длъжност: шивачки
Държава: Германия (DE)
Германия, Исо груп 90 търси спешно три шивачки до 55 г., постоянна работа, ТД, осигурена квартира, тръгване веднага. гр. Бургас, ул. Милин камък 1
ТОП оферта
Германия-постоянна и законна работа!!!,  преди 1 ден
Длъжност: складов работник
Държава: Германия (DE)
Постоянна и законна работа за мъже, жени и семейства до 55 г. в складова база на веригите хранителни магазини Кауфланд в градове Дуйсбург и Мюнхен. Работата се състой в окомплектоване и стиковане на продукцията следене на какво влиза и излиза в складовото пространство опит и език не се изисква работи се с други българи. Безплатна квартира 1650-1720 евро чисто заплащане след удръжки за социални и здравни осигуровки, постоянен трудов договор директно с немския работодате, постоянен трудов договор 5 дневна работна седмица, 8 часов работен ден. Моля да се свързват с нас сериозни хора с готовност за работа в екип.
ТОП оферта
Работа в Англия - Професионална помощ за документи за легално пребиваване в Англия.,  преди 1 ден
Длъжност: медицинска сестра, рехабилитатор, камериерка,болногледач, супервайзор, бармани, сервитьори, рецепционисти
Държава: Великобритания (GB)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: Reg.No F201200493 / TEMP INTER CONSULT UK LIMITED
РАБОТА В АНГЛИЯ за: Рецепционисти/ки и сервитьори/ки, бармани/ки, работа в хотел, с професионален английски, РЗ - 1 500 лири на месец, бруто. Камериер/ки за почистване на стаи и общи помещения в хотел, РЗ: 1 500 английски лири бруто на месец, изисква се минимален английски език. Медицински сестри и рехабилитатори с регистрация за медицинска практика в Англия (PIN)- РЗ: 2000 - 2500 английски лири на месец, изисква се английски език. Болногледачи в медицински центрове и домове за стари хора и инвалиди, РЗ: 1500 - 1700 английски лири на месец, изисква се английски език. Специалисти по охрана на обекти, РЗ: 7.50-12 паунда/час, изисква се професионален английски език. Суперв..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг