1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Работа в чужбина

Работа в чужбина

109 обяви
Длъжност:
работници за склад
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
1300-2000 паунда на месец
Спешно!  Без такси! • Местонахождение на работата: Liverpool - (Warrington / Skelmersdale). • Складове: The Hut, B& M, Home Bargains, Tesco и други. • Работа като складов работник, опаковчик на поръчки и събирач на стоки от поръчка. • Заплата: от 8.45 - 10.15 паунда на час. Различно Overtime заплащане е възможно в някои случаи. • Работна седмица: 40 часа + overtimes. (8-12 часови смени) • Среден доход за 4-6 дневна работна седмица (40-60 работни часа = 300-500 паунда чисто).  Нужно е да можете да общувате на английски.  Осигурена квартира в Ливърпул. (Къщи за 4-5 чов..
Длъжност:
Салон
Държава:
Ирландия (IE)
Възнаграждение:
2000€ - 2500€
Свободно работно място за масажист в студио за масажи Дъблин. Предвидено е място за настаняване. Желателно е кандидатите да са жени на възраст над 22-45 години, със сертификат за масажист. Опитът е предимство, но не е задължителен, ще получите професионално обучение. Вие определяете работного си време сподед вашите вьзможности! Предлагаме високо заплащане - работи се на процент. Заплащането месечно. За контакти:WatsUp, Viber
Длъжност:
Шивачки
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
3400,00лв
Шивашка фабрика в Германия предлага работа за професионални шивачки - производство на домашен текстил. Изисквания към кандидатите до 50 години: Опит с професионални шевни машини Точност, отговорност и дисциплинираност Съзнание за спазване на изисквания Предлагат се: Възможност за работа на ротация по 4 и 6 месеца. Осигурено настаняване във фирмено жилище - заплащане от ползвателя. Добра работна атмосфера На постоянен трудов договор с осигуровка 3 000 лв. Съдействие за транспорт. Ако желаете да се работите във Германия на постоянна легална работа моля изпращай..
Длъжност:
Механик
Държава:
Швеция (SE)
Транспортна фирма со собствен гараж се нуждае от механик за ремонт на камиони. Ремонт на наши камиони-Volvo. Условия за ползване: - Опит; - Познаване на електроника, механика и диагностика - четене на грешки; - Шофьорска книжка категория B-C; - Работа с компютър; - Отговорност, гъвкавост; Ние предлагаме: - Настаняване с душ, пералня, сушилня и кухня; -Самолетен билет; - Кола; - Заплата 1500 евро на месец; Контакт/Viber Зоран Милошевски Манди Логистик ЛТД
Длъжност:
Шофьор тежкотоварен автомобил
Държава:
Испания (ES)
Възнаграждение:
4400лв.
Фирма търси да назначи международен шофьор кат. С+Е за работа от Испания за Франция, Холандия, Германия. Постоянни маршрути, прави курсове. Заплата 4400лв. Камион Скания, Евро 6 За повече информация на телефон
Длъжност:
масажистка
Държава:
Ирландия (IE)
Необходима масажистка в Ирландия Ако няма сертификат, а желание за работа, тогава се предлага обучение. Търсим масажисти за спа център в Ирландия. Работен график Работим 2 седмици, 2 седмици почивка, която можете да прекарате България. Предлага се настаняване. Работно време от понеделник до неделя от 10.00 до 22.00 часа. Много добри заплати плюс чайни пари. Английски език се изисква на ниво преговори. Кандидатите могат да изпратят автобиографията си по електронна поща Если нет сертификата, но есть желание работать, то обучение доступно. Мы ищем массажистов для спа-салона в Ирландии. Граф..
Длъжност:
Хотелиер
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
£1500
Основни Задължения 1. Подържане на хигиената в определените помещения на малък семеен хотел. 2. Подменя постелъчния инвентар, пердета, хавлии и посуда. 3. Зарежда с хигиенни материали и рекламно-информационни брошури. 4. Следи за изправността на електрическите уреди, поставени в стаите. 5. Следи изправността на работа на водопроводните, канализационните и санитарните съоражения. 6. Изпълнява и конкретно възложени задачи, свързани с длъжността 7. Приготвяне на закуска, която отнема час и 30 минути. Основни отговорности: 1. Отговаря за качеството на хигиената и ни..
Длъжност:
Международен шофьор
Държава:
Испания (ES)
Възнаграждение:
8000
Исланска фирма търси да назначи двойки международни шофьори за хладилник за предпочитане семейста испански трудов договор един месец платен годишен отпуск за повече информация на посоченият телефон.
Длъжност:
служител в склад
Държава:
Холандия (NL)
Възнаграждение:
1500-2000 eur
Eдна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията order picker - сортировач/ка, които да окомплектоват поръчките към крайния клиент. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. СОФИЯ Идеалните кандидати за нас са: - говорещи средно ниво английски - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо заминаване - трудов договор с хола..
Длъжност:
Сезонно бране и пакетиране на плодове 2020
Държава:
Великобритания (GB)
Сезонни работници - бране, пакетиране Haygrove Ltd, един от водещите производители на меки плодове в Англия, набира работници за сезонна работа - бране на плодове /малини, къпини, ягоди, боровинки, череши/, пакетиране, общи работници - за сезон 2020 /старт месец Май/2020/. Фермата предлага възможност и за целогодишна работа. Няма изискване за владеене на английски език и предишен опит. Фермата предлага обучение. Възможност за кариерно развитие и назначаване на постоянен договор. Помощ за откриване на National insurance number и издаване на Pre-settled и Settled status. Настаняване в каравани..
Длъжност:
Стоителни работници
Държава:
Германия (DE)
Немска строителна фирма търси строителни работници за обекти в Германия ( Frankfurt am Main, Mainz, Wiesbaden )
Длъжност:
Тенекеджии/Авто-бояджии
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
£12 - £18
Гап Персонал предлага свободни работни места за автомобилната индустрия!!! Нашата агенция набира специалисти за следните позиции: 1. Тенекеджии 2. Бояджии 3. Подготовка за боядисване 4. Полиране след боядисване 5. Механици 6. Монтажници Изисквания: • Минимум 2 години опит на позицията за която кандидатствате, • Минимално разговорно ниво на английски език • Шофьорска книжка. • Желание за работа и развитие; Какво правим ние за Вас: • превоз за Вас и багажа Ви от летището или друго място, на което пристигнете в Англия. • настаняване в хотел за първите 1-2 дни до преми..
Длъжност:
Готвач
Държава:
Кипър (CY)
Възнаграждение:
1 000 - 1 600 Е
Кипър, търси готвачки с гръцки език, за постоянна работа, може и без опит, с обучение за кипърска кухня, заплата 1 000 - 1 600 Е, осугурени храна и квартира
Длъжност:
мебелен монтажник
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
от 2086 до 2400 Е/бруто
Мебелен монтажник Описание и изисквания: Търсите дългосрочна и сигурна работа в Германия? Верига магазини Хьофнер, предлага работа за доставка и монтаж на мебели в дома на клиента. Работи се с ДИРЕКТЕН НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР, който се подписва непосредствено преди отпътуване за Германия! Срокът на договора е 1 година. На добре справящите се с работата три месеца преди изтичане на този договор фирмата предлага нов. Заплащането е от 2 086 Е - до 2400 E бруто, което се превежда всеки месец на немска банкова сметка от фирмата РАБОТОДАТЕЛ!!! Осигуровките са според немското законодателство. Имате п..
Длъжност:
работници за бране и пакетиране на плодове и зеленчуци
Държава:
Великобритания (GB)
Barnsmuir Farm с радост обявява свободни места за работа в Шотландия през сезон 2020 г. без такси и комисионни за заплащане. Ние търсим ентусиазирани работници с желание за работа и собствена мотивация за развитие при нас. Кои сме ние? Barnsmuir Farm е една от най-големите и доказани ферми в Шотландия. Със своята 20 годишна история ние сме успели да се докажем с редица отличия и награди, благодарение на екипа от работници, които със своята работа допринасят за това. Какво предлагаме ние? Ние предлагаме голям избор на работа, свързана основно със земеделието. Отглеждаме богат асортимент от ..
Длъжност:
служители в складова база
Държава:
Холандия (NL)
Възнаграждение:
1500- 2000 евро
дна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията order picker - сортировач/ка, които да окомплектоват поръчките към крайния клиент. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. ПЛОВДИВ (бул. Цар Борис III Обединител 67А) Идеалните кандидати за нас са: - говорещи средно ниво английски - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо..
Длъжност:
Плочки, Гипскартон
Държава:
Германия (DE)
Тарся Майстори за Гипсokартон, Ламинат Шпаковане, Плочки за Германия, Дюселдорф и околия! По точно довършителни работи в Апартаменти?
Длъжност:
Работници автосервиз
Държава:
Германия (DE)
Предлагаме работа за техник, диагностик, мехатроник с познания в компютърната диагностика. Сервизът се намира в Германия. Предлагаме супер атрактивно заплащане с включена квартира и храна. Транспортът до Германия и обратно е за сметка на фирмата. Работните места са с опция за немски трудов договор.
Длъжност:
сорторовач на бирени каси
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1000-1300 евро
Фирма БПС ЕООД набира работници за сортиране на бирени каси. Фирма предлага; -сключване на трудов договор -работа на три смени по 8 часа -осигурено общежитие и транспорт до работа -осигурен транспорт дo работа
Длъжност:
Специалист
Държава:
Полша (PL)
Менада е фирма, която предлага комплексни услуги в областта на недвижимите имоти, собствениците на апартаменти и туристи в България Специалист Месторабота: Познан, Полша Работата включва: • Пълно работно време • Грижа и управление на наемите на недвижими имоти • Стационарна работа в офис в Познан в комбинация с лятна работа в България • Kоординиране на потока от информация между клонове в Полша и България • Kонтакти с партньори от българския и глобалния пазар • Kонтакти с клиенти, които наемат недвижими имоти в България Изисквания: • Добри комуникационни умения, ангажира..
Длъжност:
Международен шофьор
Държава:
Испания (ES)
Възнаграждение:
2000-2400 евро
Ако търсите коректни условия и Вие сте коректен заповядайте при нас. Предлагаме точно и навременно заплащане без скрити условия. Имаме над 10 години опит в транспортирането на стоки с хладилни ремаркета. Заплащането е от 2000-2400 евро на месец чисто. Осигуряването, което е извън възнаграждението е за II категория труд(ранно пенсиониране), съгласно КСО. Транспортът до базата в Испания е за сметка на фирмата. Кандидатите да изпращат автобиографии с информация за предишни работи. Опитът като международен шофьор с категория С+Е е задължителен.
Длъжност:
Доставчици на храна с Е-Колело
Държава:
Холандия (NL)
Възнаграждение:
1600-1800
Доставчици на храна с Е-Колело Адрес на работните места: Tilburg/Den Bosch/Amsterdam Заплащане: 9,86 евро бруто/ ч + 7,50 евро за изработен ден. Месечно заплащане с възможност за аванс за първия месец. Работно време: между 11:00 и 23:00 часа. Възможна е работа в Събота и Неделя. Работата е подходяща за мъже и жени. Възрастови ограничения: Няма Настаняване: Адресът за настаняване зависи от съответната седмица, в която кандидатствате, той ще Ви бъде предоставен преди да заминете. Настаняване 2-ма в стая. Локациите за настаняване са чисти и ско..
Длъжност:
готвачи, помощник-готвачи, помощник в кухня, бармани, сервитьори, камериерки, спасители и оператори на пързалки в аквапарк
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
от 10.50 € до 13.00 €/час
Europa Park в Германия набира персонал за работа в хотели, ресторанти и аквапарк. Главни готвачи – 1 961 € (омъжени/женени), 1 705 € (неомъжени/неженени) Помощник-готвачи – 1 866 € (омъжени/женени), 1 622 € (неомъжени/неженени) Помощник в кухня – 1 518 € (омъжени/женени), 1 338 € (неомъжени/неженени) Бармани – 1 824 € (омъжени/женени), 1 585 € (неомъжени/неженени) Сервитьори – 1 770 € (омъжени/женени), 1 537 € (неомъжени/неженени) Камериерки – 1 162 € Спасители – 2 300 € бруто - за 40 часа седмично Оператори на водна пързалка в аквапарк - 2 000 € бруто - за 40 часа седмично Отлич..
Длъжност:
работници за почистване на ”чисти стаи” - мобилна група
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
11.2 Е бруто/час + командировъчни
Чистачи за почистване на чисти стаи – мобилна група Работите в Германия, живеете в България Чистите стаи са производствени помещения, в които се произвеждат високотехнологични продукти. Изисква се абсолютна чистота в помещението. Работи се по проекти в Германия, след изпълнението на проекта се връщате в България. Когато има нова поръчка, отново отивате. • Заплащане - 11.2 Е бруто за всеки изработен час + командировъчни. • Поемат се разходите за самолетен билет, транспортни разходи до хотела и хотел. • Провежда се едноседмично обучение, през което се добива необходимата к..
Длъжност:
домашна помощница
Държава:
Великобритания (GB)
Англия, семейство търси домашна помощница, да умее да готви, до 55 г., с български език, самостоятелна стая, храна, пътни, уреждане на престой, интервю
Длъжност:
лични асистенти за обгрижване на възрастни хора
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1 150 Е
ЕСКУЛАП 2009 ООД търси да назначи личен асистент - грижа за жена. Заминаване: началото на месец февруари 2020 г. Служителя/ката присъства 24 часа в дома на възрастния човек, като го подпомага в ежедневните дейности - хранене, хигиена, дейности през свободното време. Кандидатът предварително е запознат със случая, както и със спецификата на задълженията си. Дружеството се състои от немски партньори, които правят подбор на семействата. Работещите се наемат в България от фирма ”Ескулап 2009” ООД и се командироват в Германия, като ние като работодател се ангажираме при приключване на да..
Длъжност:
лични асистенти и жени за обгрижване на възрастни хора
Държава:
Австрия (AT)
Възнаграждение:
от 1085 евро чисто
24h Pflege DM е лизензирана фирма на пазара на труда, която предлага работа за социални асистенти в Австрия. Търсим жени 30-55 г., които желаят да работят като болногледачи на възрастни и болни хора и имат познания в домакинството. При нас те работят като самостоятелно наети лица – със самостоятелна фирма. В момента има свободни позиции!!! ПРЕДЛАГАМЕ -осигурени храна и жилище -регулирано свободно време -покрити пътни разходи -платени осигуровки в Австрия -трудов договор -регулирани надбавки, според сложността на случая -постоянна грижа от българоговорящ координатор ИЗИСКВАНИ..
Длъжност:
Reiniger
Държава:
Германия (DE)
Немска фирма, предлага работа в Германия за жени и мъже. Почистване на санитарни помещения МОЛ-Центрове. Ние търсим: - мъже и жени на възраст между 25 и 50 години Ние предлагаме: - постоянен трудов договор съобразен с Немското законодателство; - задължителни здравни и социални осигуровки; - обзаведена квартира за сметка на работодателя; - добро заплащане с възможност за повишаване при мотивация за работа; - познания по Немски език не се изискват, но се считат за предимство; - по-добро заплащане за кандидати с добър Немски език; - не е нужен предишен опит. Задължи..
Длъжност:
служител в склад
Държава:
Холандия (NL)
Възнаграждение:
1500-2000 eur
Допълнителна информация Eдна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията order picker - сортировач/ка, които да окомплектоват поръчките към крайния клиент. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. БУРГАС Идеалните кандидати за нас са: - ГОВОРЕЩИ НА СРЕДНО НИВО АНГЛИЙСКИ - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо за..
Длъжност:
международен шофьор
Държава:
Испания (ES)
Възнаграждение:
2160 -2700 evro
международен шофьор just in time expedition (grupo mercantil hermanos laredo) повече от 250 работника трудов договор директно с испанската фирма международен шофьор ИСПАНСКА ФИРМА ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ МЕЖДУНАРОДНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ШОФЬОРИ ДО 62 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ С КАТЕГОРИЯ С+Е ЗА СЛЕДНИТЕ ПОЗИЦИИ: 1. ВЪТРЕШНО В ИСПАНИЯ ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ1800 ЕВРО+ БОНУСИ 2. ИСПАНИЯ-ФРАНЦИЯ ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ 2000 ЕВРО+ БОНУСИ 3. ИНТЕРНЦИОНАЛ ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ОТ 2160 ЕВРО ЧИСТО/НЕТО + БОНУСИ ДО 2700 ЕВРО ЧИСТО/НЕТО СЛЕД 6 МЕСЕЦА ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.