back to top

Работа в чужбина

97 обяви
Длъжност:
общ работник
Държава:
Франция (FR)
Възнаграждение:
1500

За работа в частен имот. Възможност за настаняване на кандидата. Моля изпратете автобиография със снимка.

Длъжност:
Шофьор, категория СЕ
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
3200 евро ( бруто)

Немска транспортна фирма набира шофьори на камиони, с отворена платформа, с кат. СЕ Изисквания: - шофьорска книжка кат. СЕ с модул 95 - дигитална карта Основни задължения: - кратки и дълги маршрути в Германия - обезопасяване на товара - превоз на материали за строителни обекти, стоманени греди, бетонови изделия, машинни части. НИЕ НЕ ПРЕВОЗВАМЕ СТОКА НА ПАЛЕТИ! Товаро-разтоварната дейност не се извършва от шофьора! Фирмата предлага: - немски трудов договор - немски здравни и социални осигуровки, възможност за детски надбавки - 219 евро за дете - координатор с български ..

Длъжност:
Арматуристи, Кофражисти с опит
Държава:
Белгия (BE)
Възнаграждение:
2500 евро

Българска фирма набира арматуристи и кофражисти с опит за постоянна работа в Белгия. Осигурена квартира. Много добро заплащане и условия на труд. Заминаване всяка седмица от от България.

 рекламирай сам в favicon
Длъжност:
Складови работници - Германия
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1800 евро нето

СКЛАДОВИ РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ /Осигурено настаняване и транспорт от/до работното място /Готовност за започване на работа в рамките на октомври DEKRA Arbeit Groupе е една от най-успешните и иновативни компании в сферата на персонала с над 120 локации в Европа. Тя е част от холдинговото дружество DEKRA SE, със седалище в Щутгарт, Германия и по целия свят е призната като висококачествен доставчик на услуги и доверен партньор. За наш корпоративен клиент, международна логистична компания, търсим да назначим: СКЛАДОВИ РАБОТНИЦИ ЗА ГЕРМАНИЯ - НОЙВИД Отговорности: • Сортиране н..

Длъжност:
Зидар
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
12 €

Фирма набира Майстори-Зидари и с опит за работа в Района на град Хамбург. Шофьорска книжка категория B е в полза на кандидатите. Осигурена целогодишна работа и квартира. Първоначално заплащане с условия за увеличение 12€ нето.

Длъжност:
монтажници на ролкови линии
Държава:
Германия (DE)

МОНТАЖНИЦИ на ролкови линии STAMH е лидер на българския пазар в областта на проектирането, доставката и монтажа на сложни складови системи. Разрастването на компанията и увеличаващите се проекти ни карат да търсим отговорни, мотивирани и дейни личности. Търсим и разпознаваме таланта в хората, които се присъединяват към нас и даваме възможност на всеки да реализира своите умения и способности, следвайки високи стандарти на работа и корпоративни принципи. Изградили сме екип, който развиваме и ценим, защото знаем, че именно той е в основата на нашия 20-годишен успех. STAMH LTD търси да ..

Длъжност:
мебелни монтажници
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
2 400 Е/ бруто

Немската верига магазини Хьофнер предлага дългосрочна работа за доставка и монтаж на кухни в дома на клиента.Естеството на работа е следното:Товарене на камиона с поръчките за клиента.Шофиране до адреса на клиента.Разтоварване и качване на мебелите в дома на клиента.Монтаж.Работи се с ДИРЕКТЕН НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР,който се подписва непосредствено преди отпътуване за Германия.Срокът на договора е 1 година.На добре справящите се с работата,три месеца преди изтичане на този договор немската фирма предлага нов с по-високи финансови параметри.Стартово заплащането по първия трудов договор е от 2218..

Длъжност:
Куриер
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1700-2200 евро

Ние извършваме куриерска дейност, доставка на малки пакети до адрес. Не се изисква стаж, работата е в Германия подходяща за мъже и жени. Предлагаме договор по немското законодателство и платен отпуск 24 дена годишно. За повече информация моля свържете се с мен.

Длъжност:
багеристи
Държава:
Ирландия (IE)
Възнаграждение:
15 - 17 Е/час

Багерист с опит Crewit Resourcing е международна агенция за подбор на кадри. Ние сме доверени партньори с някои от най-големите компании в Ирландия. Съдействаме кандидати от целия свят да открият подходящи възможности за работа в Ирландия. Без скрити такси и комисионни.   Набираме багеристи с опит. Местоработата e в Rathmoylan, Co Meath, Ирландия. Предлагаме възможност за овъртайм, безплатен самолетен билет до Ирландия, добри условия на труд. Нашият екип ще Ви съдейства напълно.    Заплащане/бонуси  ◦ 15.00 - 17.00 евро на час/бруто ◦ 39 часова работна седмица + овъртай..

Длъжност:
автобояджии и тенекеджии
Държава:
Ирландия (IE)
Възнаграждение:
15.50 Е/час, бруто

Crewit Resourcing е международна агенция за подбор на кадри. Ние сме доверени партньори с някои от най-големите компании в Ирландия. Съдействаме кандидати от целия свят да открият подходящи възможности за работа в Ирландия. Без скрити такси и комисионни. Набираме автобояджии и тенекеджии за наш клиент в град Корк, Ирландия.   Предлагаме: • заплащане от 15.50 евро на час/бруто (2200 евро месечно - нето); заплащането се преразглежда се на 6-ия месец; възможност за овъртайм; възможност за кариерно развитие; • 40-часова работна седмица от Понеделник до Петък – 08:00-17:00 • пост..

Длъжност:
работници за циментова индустрия
Държава:
Ирландия (IE)
Възнаграждение:
22.00 - 25.00 Е/час

• Работник - циментова индустрия Описание и изисквания: Crewit Resourcing е международна агенция за подбор на кадри. Ние сме доверени партньори с някои от най-големите компании в Ирландия. Съдействаме кандидати от целия свят да открият подходящи възможности за работа в Ирландия. Без скрити такси и комисионни.   Набираме работници за циментовата индустрия. Местоработата e в Rathmoylan, Co Meath, Ирландия. Предлагаме възможност за овъртайм, безплатен самолетен билет до Ирландия, добри условия на труд. Нашият екип ще Ви съдейства напълно. Информация за работата ◦ Обработка на цимен..

Длъжност:
заварчици/шлосери
Държава:
Ирландия (IE)
Възнаграждение:
20 Е/час., бруто

Заварчик (шлосер) Описание и изисквания: Crewit Resourcing е международна агенция за подбор на кадри. Ние сме доверени партньори с някои от най-големите компании в Ирландия. Съдействаме кандидати от целия свят да открият подходящи възможности за работа в Ирландия. Без скрити такси и комисионни. Набираме заварчици с минимум 2 години опит. Местоработата e в Gallway, Ирландия. Предлагаме възможност за овъртайм, безплатен самолетен билет до Ирландия, добри условия на труд. Нашият екип ще Ви съдейства напълно.   Информация за работата – Заварчик в Ирландия • Заваряване на метални констру..

Длъжност:
механици на камиони/бетоновози
Държава:
Ирландия (IE)
Възнаграждение:
22 - 25 Е/час, бруто

• Механик (камиони/бетоновози) Crewit Resourcing е международна агенция за подбор на кадри. Ние сме доверени партньори с някои от най-големите компании в Ирландия. Съдействаме кандидати от целия свят да открият подходящи възможности за работа в Ирландия. Без скрити такси и комисионни. Набираме Механици на камиони (бетоновози). Местоработата e в Rathmoylan, Co Meath, Ирландия. Предлагаме възможност за овъртайм, безплатен самолетен билет до Ирландия, добри условия на труд. Нашият екип ще Ви съдейства напълно.   Информация за работата – Механик ◦ Работа с бетоновози ◦ Работ..

Длъжност:
Строителен работник
Държава:
Швейцария (CH)
Възнаграждение:
8000лв.

Фирма търси да назначи: Строителни работници с опит в изработването на Кофражи! Осигуряваме твърда заплата от 4000 Швейцарски франка. Осигуряваме квавртира за работниците. В квартирите се настаняват в стаи по двама човека. Обектите са в град Базел в Швейцария. Веднага стартира работата и работния прцес. Фирмата търси да назначи работници до 43 годишна възраст. Осигуряваме всички документи необходими за работа. Търсим да назначим на постоянен трудов договр в Швейцария хара, които да имат желание за сериозна и постоянна работа. Работата е тужка и отговорна! Моля да се свързва..

Длъжност:
шофьор
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1000

германия 33000 билефелт шофьор куриер, доставка на пощенски пратки

Длъжност:
майстори - монтажници на гипсокартон
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
4 500 Е - 4 800 Е/месец, бруто

MG Ausbau GmbH Търси да назначи: ГИПСОКАРТОН - МОНТАЖНИЦИ ГЕРМАНИЯ - МЮНХЕН!! Немски език не е задължителен но е предимство и осигурява допълнително възнаграждение!! * Осигурена квартира * Осигурен транспорт * Осигурени инструменти * Постоянен Трудов договор/Немски * Работно облекло ЗАПЛАТА 4500€-4800€ /БРУТО ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА!! ПОСТОЯННА РАБОТА! ЗАМИНАВАНЕ ВЕДНАГА!!! МНОГО МОЛИМ, ХОРА БЕЗ ОПИТ ДА НЕ СЕ СВЪРЗВАТ С НАС! ОТ 9.00 до 17.00 часа на посочените телефони! 1 телефон за информация в офис 2 телефон на Управител.

Длъжност:
Цялостен персонал за работа в хотели, ресторанти и аквапарк
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
3500 - 6200лв / месец

Предлагаме следните позиции за тази година: Оператори на атракциони и водни пързалки (4100 лв. - 4600 лв.) Спасители за атракционен, воден комплекс (4200 лв. - 4600 лв.) Помощник бармани за хотелите и нощните заведения (4100 лв. - 4600 лв.) Бармани за хотелите и нощните заведения (4200 лв. - 5000 лв.) Готвачи с опит за работа в ресторантите (4900 лв. - 6000 лв.) Помощник готвачи в ресторантите (4700 лв. - 5200 лв) Помощници в кухня (4000 лв. - 4500 лв.) Камериер/ки в хотелите (3500 лв. - 4000 лв.) Ние можем да Ви предложим: Сигурна работа с предизвикателни и разнообразни задачи в..

Длъжност:
Ски учител
Държава:
Австрия (AT)
Възнаграждение:
2200лв

Сезонна работа, осигурени спане, храна, сезонна карта. Студиата за спане са с тв, интернет.

Длъжност:
общи работници, мотокаристи
Държава:
Словения (SI)

Общи работници в завод за пакетиране на сандвичи, мотокаристи и общи работници в автомобилна индустрия в Словения! Предлагаме работа в автомобилната индустрия и завад за пакетиране на сандвичи и понички в Словения. Работи се на три смени. Търсим изключително работници с висок морал и отговорност към работата. Работа е в подредена производствена среда във водещ производител на авто-електрически компоненти. Работа за по-дълъг период. Допълнителна информация може да получите на посочения телефонен номер.

Длъжност:
камериери/ки
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
12 евро/час бруто

Infra Cleaning UG е бързоразвиваща се компания специализирана в сферата на камериерските услуги, като за кратки срокове се доказа като доверен партньор на ключови хотели в цяла Бавария. Фирмата търси да назначи камериер/камериерка, за своите нужди. Основни задължения са: • Почистване на стаи, съгласно стандартите на хотела; • Изпълнява и други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността. Изисквания: • Бързо, качествено и ефективно изпълнение на поставените задачи; • Дисциплинираност и организираност, внимание към детайлите; • Силно развито чувство за отговорност и лоялнос..

 рекламирай сам в favicon
Длъжност:
куриери, кат. В
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
стартова заплата 1800 евро

Куриерска фирма ДПД, Германия, търси шофьори с кат.В за доставка на пратки. Работата е целогодишна с немски трудов договор, пълно работно време и осигурена квартира. Стартовата работна заплата е 1800€ с тенденция за покачване след научаване на района, който се обслужва. *Може да се свържете с нас от Понеделник до Неделя от 08:00-20:00 на посочения телефон в контакти - говорим български език, има Viber и WhatsApp

Длъжност:
лични асистенти за обгрижване на възрастни хора
Държава:
Австрия (AT)
Възнаграждение:
2800-3000 лв.

Търси жени на възраст между 30 и 60 г., с основни познания по немски език, за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. С предимство се ползват лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. ПРЕДЛАГАМЕ *дългосрочни договори *добър работен климат *добро заплащане /2800-3000 лв./, социално осигуряване *осигурени са храна и жилище ОЧАКВАМЕ *благонадеждност и познания в домакинството. Ще се радваме на писмени или телефонни кандидатури на посочения телефон и имейл в Контакти! 24 ЧАСА БГ-АУТ ЕООД http://www..

Длъжност:
Зидаро-кофражисти
Държава:
Германия (DE)

Строителна фирма Asenov-Bau GmbH търси за Германия: ► Зидаро-кофражисти с опит ИЗИСКВАНИЯ: ► задължителен опит в строителството на жилищни сгради ► добра работа в екип и висока отговорност към работата УСЛОВИЯ: ► Фирмата предлага фирмено обучение с възможност за професионална реализация в грубите строежи. ► Фирмата предлага високи стандарти за изпълнение на работа, отговарящи на изискванията в Германия. ► Фирмата подсигурява: квартира, предпазна работна екипировка, превоз до обектите, подръчни инструменти. ► Пълна яснота и коректност към служителите. Редовно..

Длъжност:
Домашна помощничка за частен дом и общ работник - поддръжка в домакинство
Държава:
Испания (ES)

*Търся енергична и работлива жена до 60 г. за домашна помощница в Испания - Каталуния - чистене, готвене. Заплата - 1 000 евро *Търся и общ работник за помощ в домакинството - поддръжка на двора /не се изискват градинарски умения/, къщата и помощни дейности. Физически здрав. Заплата - по договаряне. Осигурена е квартира - стая и баня, храна. Не се изисква език. За повече информация на посочения телефон в Контакти

Длъжност:
мотокаристи
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
от 12 евро на час

Alpha Consult KG работи като опитен доставчик на услуги за персонал с над 40 клона в Германия от 1982 г. насам. Професията ни е временна заетост и настаняване на работа с над 3 500 служители в областта на офиса, технологиите, логистиката и инженерството Търсим мотокаристи за нашия клиент в Бургбернхайм. ПРЕДЛАГАМЕ • много добра индукция в компанията • приятна работна атмосфера и страхотни колеги • прозрачна комуникация и последователна оценка • дългосрочна и сигурна работа • работа на 3 смени и заплащане 12,00 € на час • нощувката се заплаща от нас • 25% за нощна работа ОТ ВАС..

Длъжност:
оператори за печатница
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
11.50-12.43 евро на час

Alphaconsult KG е лицензиран посредник за намиране на работа в чужбина. Ние предоставяме цялостни аутсорсинг решения в областта на Човешките ресурси - подбор на персонал, кратковременни и дългосрочни решения за набавяне на работна сила, професионални консултации във връзка с преструктуриране на бизнес процеси, кариерно развитие и промяна. За наш клиент, реномирана производствена компания с високо технологични машини, извършваме подбор за позицията ► ОПЕРАТОРИ ЗА ПЕЧАТНИЦА ИЗИСКВАНИЯ: Средно техническо образование Опит като оператор в печатарско производство ще се счита за предимст..

Длъжност:
Оператори - монтажни дейности.
Държава:
Чешка република (CZ)
Възнаграждение:
20 530 CZK – 26 058 CZK бруто на месец

Търсим нови колеги - работници производство и монтаж за Чехия За филиал на Американска компания, специализирана в производството на оптични влакна, оптични кабели и компоненти, използвани в различни области търсим Оператори - монтажни дейности. РАБОТАТА Е МНОГО ПОДХОДЯЩА И ЗА СЕМЕЙНИ/НЕСЕМЕЙНИ ДВОЙКИ. Осигуряваме съдействие и грижи в процеса на регистрация, заминаване, посрещане, по време на целия престой по трудов договор. Описание на работната дейност: • Работа с оптични влакна, кабели, адаптери, табла с постигане на точни резултати при проведени тестове • Визуална техн..

Длъжност:
шофьор-куриер
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
2 800 евро буто

Търсим мотивирани шофьори за доставка на пакети - куриери за Германия /Амазон/ . Местоположение: Grolsheim DE,Германия Работни дни на месец - 24/26 дни Работни часове - 8 часа на ден + 30 минути пауза Пакетите са предварително сортирани. Време за товарене - около 15 минути. Нови превозни средства - Мерцедес Вито 2.8 т ►Пълни здравни, социални осигуровки, договор по немското законодателство. Договорът се сключва с Raimex Gmbx за 6 месеца изпитателен срок. ►Осигуряваме : - Квартира /около 280 - 350 евро на месец/ с всички консумативи, двойна стая, живее се по двама, наемът..

Длъжност:
Шофьори-куриери
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1 500 Е + бонуси

Немска транспортна фирма Hera Transport търси да назначи шофьори-куриери за постоянна работа в Германия-Берлин. Доставка на пратки по домовете. Трудов договор и всички застраховки. Подходяща за кандидати с малък или без опит. Валидна шофьорска книжка категория B. Заплата 1500 евро + бонуси

Длъжност:
Социални асистенти на социално обслужвани лица
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
2000-2800 паунда на месец

Търсим социални асистенти на социално обслужвани лица в Кралство Великобритания (GB) Поемат се билетите, при група минимум от 3 човека. ЗАПЛАЩАНЕ - £11,50 на час - за Социален асистент с шофьорска книжка кат. В (£2500-2800 + на месец в зависимост от изработените часове) За кандидатите се изисква да имат опит да управляват лек автомобил категирия В. Фирмата предоставя леки служебни автомобили за патронажни посещения на социално обслужвани лица. - £11,00 на час - за Социален асистент без шофьорска книжка кат. В £600-650 на седмица(£2500-2800 на месец) ..