1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Работа в чужбина
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Държава
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Работа в чужбина

107 обяви
Майстор зa плочки за Белгия top icon
Длъжност:
майстор
Държава:
Белгия (BE)
Търсим в Белгия да назначим майстори-работници в белгийска фирма за плочи и фаянс. Отлично възнаграждение и реални осигуровки, моля само които имат опит и са работили тази работа да се свържат на посочения телефонен номер
Работници производство top icon
Длъжност:
Оператор, сътрудник, помощен персонал в производство
Държава:
Чешка република (CZ)
Възнаграждение:
700-900 евро
РАБОТА В ПРОИЗВОДСТВО В ЧЕХИЯ. Оператор, сътрудник, помощен персонал в производство БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОНИ За квалифицирани и неквалифицирани кадри. Модерни и чисти заводи с отлични условия на работа Трудов договор и дългосрочна заетост с осигуровки в Европейския съюз. Безплатно настаняване за всички служители. Отлични условия. Безплатни консумативи - електричество, вода, парно. Възстановяване на разходите от България до Чехия на след отработен период. Възможност за хранене в модерна столова на работното място на преференциални цени или получаване на субсидирани вау..
Пфлеге сервиз Алгой търси социални асистенти и болногледачки за възрастни хора vip icon top icon
Длъжност:
социални асистенти и болногледачки за възрастни хора
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
между 1300 и 1700 евро (след удръжки и данъци)
Вие сте в търсене на добре платена работа в едно от най-красивите места в Байерн? Пфлеге сервиз Алгой е Вашият надежден партньор в посредничеството, който разполага с необходимия лиценз и надежден опит при търсене и предлагане на работни оферти. Ние търсим: • Социални асистенти; • Болногледачки за възрастни хора. Какво Ви предлагаме: • Легална трудова заетост съгласно законодателството на Република Германия; • Лично посрещане на летище Меминген; • Посредничество при избора на подходящо семейство; • Изготвяне на необходимата документация (например – регист..
 рекламирай сам в favicon
Търси болногледач vip icon top icon
Длъжност:
Болногледач
Държава:
Италия (IT)
Възнаграждение:
по договаряне
Италия, Рим, търси болногледач, мъж до 40 години, за гледане на мъж, с опит и шофьорска книжка, предлага самостоятелна стая, храна и заплата по договаряне
Шофьор С+Е - вътрешно в Германия - немски трудов договор top icon
Длъжност:
Шофьор на тежкотоварен камион
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
2300 EUR
FahrerKonzept GmbH търси да назначи международни шофьори C+E, вътрешно в Германия - влекач с полуремарке или камион с ремарке. Месторабота: Friedewald НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР! Ние предлагаме: - Справедливи условия на труд съгласно немското законодателство! - Системата на работа се избира от самите Вас! Примерни системи: 8/9/12 седмици работа/ 2/3/4 седмици отпуск. По време на отпуската получавате основна заплата, която е около 1300 евро нето на месец. - Командировъчни 28 евро ден. - Нощен труд 2,93 евро на час (23:00-6:00). - Пътни 150 евро в едната посока. - Съдействие з..
Словенска фирма, търси мъже и жени, за постоянна и сезонна работа във фабрики vip icon top icon
Длъжност:
работници за фабрики
Държава:
Словения (SI)
Възнаграждение:
800-1 100 Е
Словенска фирма наема веднага на работа мъже и жени, за постоянна и сезонна работа във фабрики. Заплащането е 800 - 1100 евро нето месечно. Фирмата осигурява квартира, словенски трудов договор, транспорт до работа, осигуровки, платен отпуск, болнични и 13 заплата.
работа в Гърция vip icon top icon
Длъжност:
дом. помощници, сервитьори и др.
Държава:
Гърция (GR)
гръцка фирма предлага работа за мъже, жени и семейства, със или без език
Словенска фирма наема на работа мотокаристи и оператори на машини vip icon top icon
Длъжност:
мотокаристи и оператори на машини
Държава:
Словения (SI)
Словенска фирма наема на работа мотокаристи ( необходим е документ) и оператори на машини. Език не е задължителен. Заплащането е 1000 Евро/нето месечно за 8 часа роботен ден. Фирмата осигурява квартира, словенски трудов договор, транспорт до работа, осигуровки, платен отпуск, болнични и 13 заплата. За повече информация може да позвъните на посочения телефонен номер.
Международен шофьор top icon
Длъжност:
Шофьор
Държава:
Швеция (SE)
Възнаграждение:
Шофьор
Фирмата набира международни шофьори за работа в  Швеция. Необходими документи: - Сертификат за управление - под. С + Е; - Карта за квалификация на водача и удостоверение за професионална компетентност; - Дигитална карта на водача; - Удостоверение за психологическа годност; - Свидетелство за професионална компетентност; - Опит като международен шофьор минимум 6 месеци; Фирмата предлага: - 2200евро/нето на месец; - Неделно изплащане; - Тръгване/връщане от/до базата на фирмата; - Осигурени условия за почивка през уикенда (пералня и сушилня, кухня и душ) Фирмата р..
Набираме шофьори vip icon top icon
Длъжност:
шофьор
Държава:
Белгия (BE)
Възнаграждение:
2500.00 ев.
Фирма търси шофьори с опит и категория С+ Е за международен транспорт по следните релации: 1/Белгия- Германия -Франция-Холандия - Белгия 2/България - Европа - България брезентови полуремарке Започване веднага.
служители в производство top icon
Длъжност:
служители
Държава:
Словения (SI)
Възнаграждение:
800-1000 евро
Лицензирана словенска агенция предлага работа в производство. Търсим квалифицирани и неквалифицирани служители. Реално заплащане и трудови договори според местното законодателство, осигурено настаняване, професионална работна среда и възможност за развитие. Съдействие за адресна регистрация, издаване на осигурителен номер, банкова сметка и др. Изискваме от кандидатите сръчност и физическа способност. Молим само за сериозни кандидати! Без такси и комисионни! Подробна информация на посоченият телефонен номер в контакти към обявата.
Почистващ персонал top icon
Длъжност:
Cleaning Operatives
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
£1200 - £1600
МЯСТО НА РАБОТА: Oxfordshire, UK СФЕРА НА РАБОТА: Редовно почистване на частни домове, медицински и офис сгради. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ: - С ПРЕДИМСТВО СЕ РАЗГЛЕЖДАТ КАНДИДАТУРИТЕ НА двойки, но и кандидатури на самостоятелни кандидатстващи ще бъдат взети под вниманиние. - Опит в почистващият сектор и хотелиерство - предимство - Опит с работа в динамична и променлива следа - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - Отговорност, дискретност и коректност - Умение за работа в екип - Шофьорска книжка - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - Основни познания по Английски език на разговорно ниво - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!! УСЛОВИ..
Англия и Северна Ирландия търси обезкоствач на свинско месо vip icon top icon
Длъжност:
Обезкоствач на свинско месо
Държава:
Ирландия (IE)
„Куик Рекрютмънт“ ООД стартира подбор на персонал за месопреработвателни комбинати в Англия и Северна Ирландия. ОБЕЗКОСТВАЧ НА СВИНСКО МЕСО: Задълженията: - Заготовки на месни разфасовки и млени меса - Транжиране (вертикално и хоризонтално) - Обезкостяване - Поддържа висока производствена хигиена в съответствие със санитарните изисквания - Следи за правилното съхранение на месните продукти в хладилните камери - Работа с машини за месопреработка Изисквания: - Навършени 18 години. - Средно образование - Опит на подобна позиция е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН - Сръчност - Умения за транжиране ..
Домашна помощничка за частен дом в Испания-Каталуния vip icon top icon
Длъжност:
Домашна помощничка
Държава:
Испания (ES)
Възнаграждение:
500 евро на месец
Търся енергична и работлива жена до 60 г.,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕПУШАЧКА За домашна помощница в Испания - Каталуния. Смяна на памперси, чистене, готвене. Работи се до обяд - до 14 ч. Редовно заплащане - 500 евро на месец. Почивни дни - събота и неделя. Осигурено е квартира - стая и баня, храна. Не се изисква език. За повече информация на посочените телефони - 089 916 3428
Австрия търси дърводелци и зидаро-мазачи vip icon top icon
Длъжност:
дърводелци и зидаро-мазачи
Държава:
Австрия (AT)
Куик Рекрютмънт ООД набира дърводелци и зидаро-мазачи за Австрия.
Търсим нови колеги - работници производство оптични кабели, aдаптери за Чехия vip icon top icon
Длъжност:
Pаботници производство оптични кабели, aдаптери
Държава:
Чешка република (CZ)
EUworker, s.r.o. е работодател и не събира такси и комисиони от кандидатите за работа. Осигуряваме съдействие и грижи в процеса на регистрация, заминаване, посрещане, по време на целия престой по трудов договор. Помагаме на хора, които не знаят езика и не могат сами да си намерят подходяща работа. С нас Ви е гарантиран индивидуален подход и максимално внимание Ако искате дългосрочна и законна работа с осигуровки в Европейския съюз, безплатно настаняване, помощ при адаптацията Ако искате работите в модерен и чист завод с отлични условия на работа Ако оценявате личното отношение към Вас ..
Англия и Южна Ирландия търси общи работници за месокомбинати vip icon top icon
Длъжност:
Общи работници
Държава:
Ирландия (IE)
Куик Рекрютмънт набира общи работници за месокомбинати в Англия и Южна Ирландия. За предпочитане са двойки - мъже и жени. Седмично заплащане.
Лицензирано гръцко бюро търси служители и работници - хотели, ресторанти, частни домове vip icon top icon
Длъжност:
персонал за хотели, строителни работници, животновъди и селскостопанска работа
Държава:
Гърция (GR)
Лицензирано гръцко бюро за работа със седалище в АТИНА, с дългогодишен опит в тази дейност, предлага сезонна или целогодишна работа в цяла Гърция и Кипър за жени до 65 години. За сезон 2021 набираме -Камериерки, чистачки и помощен персонал в хотели. -Готвачки, помощник-готвачки и общи помощнички в кухня. -Сервитьорки за ресторанти и кафета. -Семейства за хотели, къмпинги и частни вили. -Строителни работници,животновъди и селскостопанска работа Заплащане за горепосочените работни места - 800-1100 евро -Жени за почистване на домове или заведения. -Жени за обгрижване на възрастни, бол..
Германия - търси рабтоници за шпакловка, гипсокартон, външна изолация vip icon top icon
Длъжност:
строителни работници
Държава:
Германия (DE)
Търси работници за Германия - шпакловка, гипсокартон, външна изолация. За контакт - 0049/15781420078 - Иван
Австрия - търси жени за обгрижване на възрастни и болни хора vip icon top icon
Длъжност:
лични асистенти за обгрижване на възрастни хора
Държава:
Австрия (AT)
Възнаграждение:
2400 лв.
Жени на възраст между 30 и 60 години, с познания по немски за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия, с предимство се ползват: лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. ПРЕДЛАГАМЕ дългосрочни договори добър работен климат добро заплащане, социално осигуряване осигурени храна и жилище ОЧАКВАМЕ благонадеждност и познания в домакинството. Ще се радваме на писмени или телефонни кандидатури! Тел: 0887118813 Email: petia_dojnova@abv.bg http://www.24pflegebg.com 24 ЧАСА БГ-АУТ ЕООД
 рекламирай сам в favicon
Търси за Германия - Ръководител на екип ”Инвентаризации в ”Търговия на дребно”“ vip icon top icon
Длъжност:
Ръководител на екип ”Инвентаризации в Търговия на дребно , владеещ немски език
Държава:
Германия (DE)
На пълно работно време или сезонно OMS Inventuren GmbH Работиш ли с удоволствие с хора, лесно ли организираш себе си и останалите? За теб важно ли е да запазиш контрол, да носиш отговорност и да ръководиш хора? Радваш ли се на контакта с клиенти, търсиш ли нови изживявания и имаш ли мотивация за пътуване? Тогава тази работа е тъкмо за ТЕБ! ТВОИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ • Ръководиш на място провеждането на инвентаризации при клиенти в областта на търговията на дребно. • Ръководиш и координираш твоя екип от 10-50 служители с цел успешното съвместно завършване на инвентаризациите. •..
Търси асистенти на възрастни хора. Поемат се авансово билети, при група минимум от 3 човека vip icon top icon
Длъжност:
асистенти в социални домове
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
1780-2150 паунда на месец
РАБОТНИ МЕСТА ЗА АСИСТЕНТИ В СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ ЗА ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО. (ENGLAND). !!!Компанията отпуска кредит за билети при група от минимум 3 човека. Сумата се удържа от заплатата.!!! Изисква се разговорен англиски език. • Заплата (£ 1780 - £ 2150). • Безплатно встъпително обучение и безплатно обучение за кандидати, които нямат квалифиция. • Гарантирана легална работа в пълно съответствие с Имиграционите изисквания на Кралство Великобритания с отчитане на трудов стаж и пенсионни осигуровки. • Посрещане и настаняване в чисти и удобни квартири..
фирма - ”Ре-став” набира работници за чехия top icon
Длъжност:
оператор на машина
Държава:
Чешка република (CZ)
Възнаграждение:
1200 евро
фирма - ”Ре-став” набира работници за чехия без такси и комисиони посрещане и настаняване веднага трудов договор осигурен транспорт редовен аванс - 2000 крони седмично Позиции Оператор на машина - 1200 евро Прахо Боядисване - по договаряне Монтажисти - 1200 евро Общи Паботници - 1000 евро с възможност за извънреден труд Диян Иванов
Шофьори С+Е за Германия top icon
Длъжност:
Шофьор на камион
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
2200 евро
Немска фирма занимаваща се с превоз на контейнери набира шофьори. Изисквания за кандидатите: - Свидетелство за управление на МПС категория СЕ. - Карта за дигитален тахограф. - Професионална компетентност за водач на МПС за превоз на товари СЕ. - Свидетелство за превоз на опасни товари ADR. (Желателно) - Комуникация на немски, английски, или руски език. - Опит като шофьор на камион. - Опит в управлението на камион в Западна Европа и Германия. Предлагаме: -Немски трудов договор със здравно и социално осигуряване в Германия. -Основна месечна заплата 2200 евро (бруто) + 24 е..
Складови служители за склад за дрехи - Германия top icon
Длъжност:
Складови служители за склад за дрехи - Германия
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1200-1400 €
Агенция ”ЕВРОРА КОНСУЛТ” ЕООД набира служители-мъже, жени може и семейни двойки за работа в логистичен склад към онлайн склад за дрехи в района на Дюселфдорф-Германия. Предлагаме настаняване в напълно оборудвани квартири (апартаменти или къщи) в размер на 300 €/човек с включени консумативи и служебен транспорт. Основни дейности: • Пускане на поръчки за доставки • Обработване на заявки • Сканиране • Опаковане • Събиране на стоки по списък Компанията осигурява: • Постоянен трудов договор по немско законодателство • Заплащане: 10.15 €/час-бруто • Възможност за допълнителни часове..
Куриер в Германия top icon
Длъжност:
Куриер
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
2300€BRUTTO
Куриерска фирма предлага работни места за райони в Германия(Франкфурт, Манхайм, Бинген) Дейността е свързана с доставки на пакети със служебен автомобил Предлага: * постоянен трудов договор *сигурност и постоянна работа *сплотен и мотивиран колектив *въвеждащо обучение *пълно работно време *най-модерната система за оптимизация *настаняване в квартира :( плаща се от работника) *платен годишен отпуск *заплащане €2200 Бруто + допълнително възнаграждение без данъчно облагане - €14/ден+ допълнителни месечни бонуси при постигане на определен таргет. Неттното възн..
Предлага работа в Германия top icon
Длъжност:
Наемам работници в сверата на строителството
Държава:
Германия (DE)
Немска фирма набира строителни работници с опит. Позицийте са: 1-вдигане на стени, редене на тухли(7 човека нужни) 2-вдигане на скеле(4 човека нужни) 3-работа с арматура редене(4 човека нужни) 4-правене на покриви(3 човека нужни ) Фирмата предоставя - Безплатна квартира с регистрация, Немски трудов договор, Осигуровки здравни пенсионный, Сьдействие при изваждане на всички документи за работа в Германия, За повече информация моля пишете на Ватцап или Вайбар може да позвьните по всяко време на по доло посоченият номер!!!
Автомивка търси работник top icon
Длъжност:
работник на автомовка
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
£1600
Автомивка в Съндърланд набира персонал. Хората трябва да имат задължително опит минимум 3 години Англииският език е предимство, но не е задължителен Работи се 6 дни в седмицата Заплащането е на седмица, с една седмица назад Възможно е да се осигури квартира като за начало £70 на седмица с вкл. сметки Позицията е дългосрочна Задължително National Insurance Number
Каменар за обработка и монтаж top icon
Длъжност:
Каменар за обработки и монтаж
Държава:
Австрия (AT)
Възнаграждение:
2400 бруто/ нето 1550 евро
Търся опитен каменар за обработка и монтажна дейност. Работата е постоянна, целогодишна и с договор в Австрия. Договора се сключва директно с работодателя. Няма никакви одръжки от заплатата. В Австрия се изплащат 14 заплати годишно/ 14 х 1550 евро нето, което дава реална месечна заплата 1808 евро нето месечно/. Строителни работници ползват допълнителна осигуровка към БУАК/ висока пенсия и добавки/. Осигурена квартира / самостоятелна стая/ с платени ток, парно, вода, бетрибскостен и данък квартира. Фирмен автомобил за придвижване по обекти. Немски език не е изискване. Шофьорска книжка е..
Live in Housekeeper - Competitive Salary! top icon
Длъжност:
Live in Housekeeper
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
£30,000 - £35,000 gross per year, depending on experience
Домакинство търси live-in housekeeper за един от имотите си, ситуирани близо да Уотлингтън. Въпреки че не е задължително да притежавате личен автомобил за тази позиция, притежаването на шофьорска книжка и опит в шофирането е препоръчително. Английски език на много добро разговорно ниво - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ПРЕДЛАГАМЕ: £30,000 - £35,000 gross per year, depending on experience Двойка, която живее между Лондон и Оксфорд търсят да наемат дългосрочно хаускипър с опит, който да се грижи за имотът им и домашните им любимци. Позицията е за имотът им в близо до Оксфорд, Уотлингтън. Двойката няма ..
Въведи страница №