Държава
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
112 обяви
ТОП оферта
персонал за пицария/дюнерджийница,  преди 53 минути
Длъжност: пицар/дюнерджия
Държава: Холандия (NL)
Холандия, търси персонал за пицария/дюнерджийница, до 30 г., шофьорска книжка кат. B, осигурени храна и квартира
ТОП оферта
Лондон - почистване на домове, офиси.,  преди 1 час
Длъжност: хигиенисти
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: 3000 лв.
Здравейте, Предлагаме работа в почистването на пълно работно време в Лондон. Работата се състои в почистване на частни домове, офис сгради и комерсиални обекти. Асистираме в намирането на квартира и осигуряването на документи за работа. Заплащаме £7.50/8.50 на час. Моля, ако сте заинтересовани пишете на и-мейл missmerrywork3@gmail.com како посочите телефон за вразка или се обадете на телефон +442085563919 skype: missmerry candidates page: http://www.missmerry-cleaning.co.uk/rabota-uk/ website: missmerry-cleaning.co.uk
ТОП оферта
Екипаж за круизни кораби,  преди 1 час
Длъжност: сервитьор/ка, пом.сервитьор/ка, камериер/ка, бар сервитьор/ка
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: Лиценз за Морски спец. 1580 от 11.04.2013 до 11.04.2018г.
ОДИСЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ БЪЛГАРИЯ организира интервю за подбор на персонал за луксозните Пасажерски Кораби на THOMSON CRUISES за следните длъжности / работни места: - СЕРВИТЬОРКА/СЕРВИТЬОР – 1300 USD - ПОМ. СЕРВИТЬОР/КА – 758 USD - БАР СЕРВИТЬОР/КА – 758 USD +10% - КАМЕРИЕР/КА- 1122 USD SKYPE INTERVIEWS arranged directly with the Employer. ИНТЕРВЮТАТА С РАБОТОДАТЕЛЯ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ДИРЕКТНО ПО SKYPE. Изисквания към Кандидатите - Опит в хотел, ресторант или пасажерски кораб минимум една година - Добро владеене на Английски Език Компанията Предлага: - Гарантирано Възнаграждение в USD + комисионни - Работа в Международен Екип с висок стандарт на обслужване - Възможност за п..
ТОП оферта
Gaststtäte Yorgun, ,  Подател: Gaststätte Yorgun,  преди 2 часа
Длъжност: Kellnerin
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 800-1200 Euro
Gaststätte YorgunЗаведение търси сервитьорка с турски или немски език. подсигорена квартира и храна. заплата между 800-1200 евро.
ТОП оферта
Немската фирма Ullrich GmbH търси Шофьори, кат. C+E,  преди 3 часа
Длъжност: Шофьори, кат. C+E
Държава: Германия (DE)
Немската фирма Ullrich GmbH търси Шофьори, кат. C+E, с и без опит. Ние говорим твоя език! Предлагаме: - Диспозиция с български език - Бази: 34260 Kaufungen, 07646 Mörsdorf, 10365 Berlin, 50354 Hürth - Осигуровки в Германия - Немски договор - Заплата плюс командировъчни
ТОП оферта
работа в Германия,  преди 4 часа
Длъжност: складов работник
Държава: Германия (DE)
Постоянна и законна работа за мъже, жени и семейства до 55 г. в складова база за перилни и почистващи препарати в град Бохум. Работата се състой в окомплектоване и стиковане на продукцията следене на какво влиза и излиза в складовото пространство опит и език не се изисква работи се с други българи. Безплатна квартира 1700 евро чисто заплащане след удръжки за социални и здравни осигуровки. Моля да се свързват с нас сериозни хора с готовност за работа в екип.
ТОП оферта
Работа в Германия, Англия, Холандия, Дания, Испания, Кипър, Австрия и др,  преди 4 часа
Длъжност: специалисти и неквалифицирани работници
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: лиценз № 1640 / 31.10.2013 г.
Обяви за работа в чужбина и експертни съвети за реализация, живот и работа в Германия, Англия, Холандия, Дания, Испания, Кипър, Австрия и други държави. Свободни работни позиции в чужбина: Германия (Мюнхен, Нюрнберг ,Улм, Аугсбург, Хамбург, Берлин, Ерланген, Фрайбург, Щутгарт, Франкфурт и други градове в Германия Холандия(Бреда, Тилбург, Заандам, Енсхеде, Тегелен, Ротердам, Ниймеген, Сон, Генеп, Лосер, Вегел, Валвийк, Айндховен и много други градове в Холандия) Англия(Манчестър, Борнемут, Лийдс, Хъл, Ипсиуч, Нюкасъл, Саутхемптън, Ливърпул, Халифакс, и много други Разполагаме и със сезонни позиции в Кипър, Малдивите, Испания, Дания, държави от Близкия Изток – Катар, Оман, Дубай..
ТОП оферта
Германия - Квалифициран персонал. Целогодишно,  преди 4 часа
Длъжност: Електротехници, Шлосери, Заварчици, ОиВ и ВиК специалисти
Държава: Германия (DE)
На Вниманието на всички, желаещи да работят в Германия! Без такси! Без посредници и комисионни! Фирма Work inTime GmbH набира целогодишно квалифициран персонал за постоянна работа в Германия в следните области : - Електротехници (битова и индустриална електротехника, изграждане на ел.табла) - Шлосери/ Металообработване - Заварчици (със и без сертификат) - ОиВ и ВиК специалисти ИЗИСКВАНИЯ: Основното владеене на немски език е задължително (минимално ниво А2) Опит по специалността, за която кандидатствате Готовност за пътуване из цялата страна Притежанието на личен автомобил се счита за предимство Може да се сформират екипи от по двама. УСЛОВИЯ: Постоянен трудов..
ТОП оферта
Чехия, работници за монтаж и сглобяване на автомобили - завод Skoda-Auto,  преди 4 часа
Длъжност: работници за монтажна дейност
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: №: 2115
Фирма ПРО СОЛЮШЪН ЕООД с предмет на дейност: Извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на граждани в страната и чужбина с удостоверение за регистрация №: 2115, търси за своите клиенти работници за работа в Чехия : Обявява свободни работни позиции в завод Skoda-Auto намиращ се в промишлената зона на град Млада Болеслав - производство и сглобяване на автомобили Шкода. Настоящите групи са от 6.8.2017 и всяка следваща неделя, докато работниците не стигнат необходимият състав от 400 души. Групите са ограничени до 15 човека. Длъжностна характеристика, условия, отговорност и задължения: - работа, при която се извършва монтаж и сглобяване на автомобили, обсл..
ТОП оферта
Чехия - монтажници в завод Риетер,  преди 4 часа
Длъжност: монтажници - шевни машини
Държава: Чешка република (CZ)
Възнаграждение: 17 000 крони
Завод Риетер за производство на шевни машини търси монтажници. Задължително е средно техническо образование или опит на подобна позиция. В завода се работи само първа смяна - от 06.00 до 14.00 часа, от понеделник до петък. Събота и неделя се почива. Има възможност за извънредни часове. Настаняването е в къща, която се намира непосредствено до завода и е абсолютно безплатно за работника. Работи се на трудов договор, с платени здравни и социални осигуровки , върху пълния размер на заплатата. Аванси в размер на 1000 крони, от втора седмица. Заплащане около 17 000 крони за основния график. За повече информация : +359888852545 Деница Илиева, България +359884116333 Владимир Чуклев, ..
ТОП оферта
Горски и строителни работници за Швеция,  преди 4 часа
Длъжност: Горски и Строителни работници
Държава: Швеция (SE)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: № 1903 от 14/07/2015 г.
”United Partners HR” e лицензирана българска фирма, която предоставя работа в областта на строителството и горското стопанство в Швеция, Англия, Финландия и други европейски страни. Компанията е регистрирана под № 1903 от 14/07/2015 г. за извършване на посредническа дейност по наемане на работа в чужбина. Всички партньори, с които сме в тясно сътрудничество, притежават съответните лицензи и разрешителни за извършване на съответната дейност. Компанията СПЕШНО набира кандидати за следните дейности: - Горски работници за работа в Швеция и Финландия, за осветителна сеч на млади гори и за залесяване на вече финално изсечени местности. *Търсят се кандидати с опит в работата с моторни ..
ТОП оферта
Работа в Холандия-фабрики за месо, риба, оранжерии, строителство и автомонтьори,  преди 4 часа
Длъжност: Работници
Държава: Холандия (NL)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 1645 от 18.11.2013 г.
За холандски работодател за работа във фабрики за месо, риба и оранжерии търсим мъже и жени. Английски език поне на основно комуникативно ниво! Работата е подходяща и за студенти. Осигурена квартира, заплаща се между 75 и 87 евро на седмица(включва режийни). Осигурен транспорт до работа, заплаща се 18,50 евро на седмица. Подписване на временен трудов договор с работодателя за 3 месеца с един месец изпитателен срок. Договорът се преподписва автоматично за още 3 месеца. Възможност за работа повече от 6 месеца. Фабриките се намират в различни градове в Холандия. За същите фабрики търсим мотокаристи, с валиден европейски сертификат. Работници в строителството(покривни конструкции, кофражисти..
ТОП оферта
Еу уъркър ЕООД - Чехия, Словакия - Работници за производство,  преди 5 часа
Длъжност: Работници за производство
Държава: Словакия (SK)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: №2055 в Министерство на труда и социалната политика.
Работници за производство ЕУ уъркър е регистрирана агенция за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за чужбина, под №2055 в Министерство на труда и социалната политика. ЕУ уъркър не събира такси и комисиони от кандидатите за работа. Нашата фирма осигурява съдействие и грижи в процес на регистрация, заминаване, посрещане, по време на целия престой по трудов договор. Помагаме на хора, които не знаят езика и не могат сами да си намерят подходяща работа. С нас Ви е гарантиран индивидуален подход и максимално внимание Ако искате дългосрочна и законна работа с осигуровки в Европейския съюз/Чехия и Словакия/, да работите в модерен и чист завод с отлични условия на работа..
ТОП оферта
Работа в Чехия, ,  Подател: trend,  преди 5 часа
Длъжност: Складов Работник
Държава: Чешка република (CZ)
Възнаграждение: 1000-1500 лв.
Складов работник. Чехия-Прага. Склад със хранителни продукти. Описание на работа: 1-Нареждане стоката на палета 2-Работа със терминал (скенер) 3-Правене на поръчки от даден магазин. (процес на работа е минавате обучение на ел. возик и терминал. Работата е имате поръчка за магазин на терминала ви пише от коя улица кои адрес и колко бройки трябва да вземете и нареждане стоката на палет.) Изисквания: 1-Свидетелство за съдимост /ДА НЕ СТЕ СЪДЕНИ 2-Работа в колектив 3-Медицински преглед ( прави се във Чехия ) Предлага се: 1 -100 крони на час при три смени. 97 крони на час при две смени. 2 -Допълнително заплащане за нощен труд, събота, неделя и празници. 3 -Бонуси о..
ТОП оферта
Работници в областта на селското стопанство - Бретан, Франция,  преди 6 часа
Длъжност: работници
Държава: Франция (FR)
Възнаграждение: 9.76 Е/час
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: № 1892 / 15.06.2015 г.
Лицензирана агенция за подбор на персонал ДАВИДА 2 ЕООД набира кандидати за сезонна работа в областта на селското стопанство във Франция - област Бретан: рязане на броколи и карфиол. - Не се изисква опит, - Не се изисква владеене на език, - Личен автомобил е предимство, - Трудов договор с френски работодател. -ОСИГУРЕНА КВАРТИРА, от 7 евро до 10 евро на ден -ЗАПЛАЩАНЕ 9.76 Е/час /бруто/ - ЗАМИНАВАНЕ ВЕДНАГА!
ТОП оферта
работа в Англия, ,  Подател: Авигеа,  преди 17 часа
Длъжност: чистач-автомивка
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: по договор
Търся момче и момиче за работа в Англия в сферата на почистването. Почистване на домове за жената и обслужване на частна автомивка за момчето и двамата ще работят на трудов договор
ТОП оферта
международен шофьор, ,  Подател: JUST IN TIME EXPEDITION SL,  преди 21 часа
Длъжност: международен шофьор
Държава: Испания (ES)
Възнаграждение: 2250 -2750 evro
Международен шофьор c+e за Европа испанска фирма с автопарк от над 200 камиона търси международни шофьори с категория c+e. Шофира се на територията на цяла европа, камионите са евро 6 испански трудов договор, осигуровки и платен годишен отпуск. Средно месечно възнаграждение 2250-2750 евро изисквания към кандидата шофьорска книжка, професионална компетентност,  дигитална карта,  лична карта
ТОП оферта
Работа в Австрия, ,  Подател: Мега-Борса ЕООД,  преди 23 часа
Длъжност: личен асистент
Държава: Австрия (AT)
Фирма Мега-Борса ЕООД предлага легална работа за Австрия, като личен асистент на възрастни и хора в неравностойно пложение. Нетно месечно възнаграждение 1000 евро и осигурен транспорт с поети транспортни разходи. Изискванията към кандидатите са: - Комуникативно ниво на немски език; - Опит в професията; - 24 часово обслужване на възрастните хора; Медицинско образование и положен курс за личен асистент се считат за предимство. Фирмата предлага посрещане, настаняване и съдействие при престоя в Австрия.
ТОП оферта
Лицензирано гръцко бюро в Атина - целогодишна работа,  преди 23 часа
Длъжност: Персонал за хотели, ресторанти, обгрижване на възрастни хора, детегледачки
Държава: Гърция (GR)
Възнаграждение: 500-1100 евро
СПЕШНО - работа за семейства с гръцки език за таверни и хотели в Гърция!!! Лицензирано гръцко бюро за работа със седалище в АТИНА, с дългогодишен опит в тази дейност, предлага сезонна или целогодишна работа в цяла Гърция за жени до 65 години. За сезон 2017 набираме -Камериерки, чистачки и помощен персонал в хотели. -Готвачки, помощник-готвачки и общи помощнички в кухня. -Сервитьорки за ресторанти и кафета. -Семейства за хотели, къмпинги и частни вили. Заплащане за горепосочените работни места - 800-1100 евро -Жени за почистване на домове или заведения. -Жени за обгрижване на възрастни, болни хора или инвалиди. -Жени за детегледачки или за семейства с малки деца. Владеещи гръц..
ТОП оферта
Фирма търси работници за работа в Германия,  преди 1 ден
Длъжност: зидари, кофражисти, арматуристи
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: РЗ 10Е/час чисто
ФИРМА ТЪРСИ ЗА ГЕРМАНИЯ •ЗИДАРИ •КОФРАЖИСТИ •АРМАТУРИСТИ РЗ 10Е/час чисто Осигурена квартира
ТОП оферта
Исо груп 90 търси спешно жени за пакетиране на стоки,  преди 1 ден
Длъжност: жени и мъже за пакетиране на стоки
Държава: Германия (DE)
Германия, Исо груп 90 търси спешно жени до 47 г. за пакетиране на промоционални стоки - чипсове и безалкохолни напитки, постоянна работа, ТД, осигурена квартира гр. Бургас, ул. Милин камък 1
ТОП оферта
Team Leaders и Работници с Български език за Англия, ,  Подател: ИГ Провайд,  преди 1 ден
Длъжност: Складов работник
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: 1300
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 2159
ИГ ПровайдНабираме ръководители на екипи Team Leaders с разговорно владеене на английски език и Работници с Български език за групи заминаващи през месец септември. Позицията е за срок от минимум 6 месеца. Основни задължения (за двете позиции)пакетиране, палетиране на дрехи и обувки. Подреждане. Сканиране на палетите. Задължение на Тийм Лидера -превод на останалите 5 човека от групата, еднократни обаждания по телефона за насрочване на среща за издаване на банков акаунт и NIN номер на останалата част от групата. Локация-Северна Англия Стартово заплащане(за двете позиций) £7.60 / час дневна, £7.95 паунда / час нощна смяна. Възможност за повече смени в седмицата Повишение с..
ТОП оферта
Работа в Англия за ТАПИЦЕРИ, ,  Подател: Gap personnel,  преди 1 ден
Длъжност: ТАПИЦЕРИ на мека мебел
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: 1600
Работа в Англия Gap Personnel НАБИРА: ТАПИЦЕРИ, МОНТАЖИСТИ НА МЕКА МЕБЕЛ И ШИВАЧКИ НА ТАПИЦЕРИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕКА МЕБЕЛИ В АНГЛИЯ НАШАТА ОФЕРАТА АТРАКТИВНО ЗАПЛАЩАНЕ: • до £10.80 на час (дневна смяна) • до £12.96 на час (нощна смяна) • извънреден труд от £16.20 до £21.60 на час Без никакви такси и заплащане от Ваша страна Покриваме вскички пътни разходи. Покриваме разходите за квартира за първите 3 седмици. Постоянна заетост в английската компания от първия работен ден. Гаранция за извънреден труд Не е необходим английски език ИЗИСКВАНЕ: Минимум една година квалификация. ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ МОЛЯ ПОЗВЪНЕТЕ
ТОП оферта
Германия - социални асистенти,  преди 1 ден
Длъжност: медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 900 - 1400 Е/нето
Фирма ТСКА е създадена през 1992 и развива своята социална дейност в България и Германия. Фирма ТСКА е директен работодател със собствено представителство в Германия. Ние много добре знаем и разбираме безпокойството на всяко семейство, когато някой от неговите близки се нуждае от грижи и помощ. Затова ние поемаме тази отговорност да върнем спокойствието в семейството и осигурим необходимите грижи. Ние се стараем да подбираме нашите служители , така че, не само да са изпълняват добре своите служебни задължения, а също така да могат да се интегрират изцяло в семейната атмосфера на клиента. Ние не сме ”Посредник”, а работим с директни договори с клиентите ни. Не взимаме комисионн..
ТОП оферта
Търси домашни помощници и лични асистенти,  преди 1 ден
Длъжност: Домашни помощници и лични асистенти.
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: от 1 700 до 2 200 лв.
Фирма Юро Персонал Сървиз предлага свободни работни места за работа в Германия като домашни помощници и лични асистенти. Какво предлагаме ние: - Гарантирано месечно възнаграждение от 1700 до 2200 лева нето. - Безсрочен трудов договор - Пенсионни и здравни осигуровки върху реалната Ви заплата - Безплатни храна и самостоятелна стая при клиента - Покрити пътни разходи от България до Германия и обратно - Легален престой в Германия с формуляр А1 - Компетентно и професионално отношение към нашите служители Какво очакваме от Вас: - Владеене на немски език на средно ниво - Желание за работа с възрастни хора, като опитът в обрижването на възрастни хора е от предимство - Лоялност и коректн..
ТОП оферта
Германия - транжори-обезкоствачи,  преди 1 ден
Длъжност: транжори-обезкоствачи
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 2600-4500 лв.
Ние сме българска компания с 18-годишен опит на българският пазар и 9-годишен опит на германския пазар в областта на преработката на свинско месо (разфасоване и обезкостяване). За клона ни в град Олденбург-Германия, търсим желаещи да работят като транжори-обезкоствачи. Вашите задължения: *Разфасоване и обезкостяване на свине-майки. Вашият профил: *Отговорност и дисциплина при изпълнение на задълженията *Желание за работа в екип *Предишен опит в сферата на транжирането на месо не е задължителен, но е предимство. Вашите предимства: *Преминавате безплатна обучаваща програма за придобиване на необходимата квалификация след назначаване на трудов договор в ”Навона-МД” ЕООД. *Работ..
ТОП оферта
Австрия - жени за обгрижване на възрастни,  преди 1 ден
Длъжност: Обгрижване на възрастни хора
Държава: Австрия (AT)
Австрия - жени на възраст между 30 и 60 г., с познания по немски, за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. С предимство се ползват лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. Предлагаме: дългосрочни договори, добър работен климат, добро заплащане, социално осигуряване, осигурени храна и жилище, разходите по пътуването се заплащат допълнително месечно. Очакваме: благонадеждност и познания в домакинството.
ТОП оферта
work in Norway,  преди 1 ден
Длъжност: водопроводчик
Държава: Норвегия (NO)
The Norwegian company Cartago AS is looking for 10 plumbers for work in Oslo area, beginning of October 1917, duration - 4-5 months, salary - NOK 198/working hour. Working time: Monday - Friday 8-10 hours per days usually. 2 weeks probation. Free traveling to Norway. Free accommodation. The workers have to speak the English language. Contact persons: Rosen Ivanov Ruschev, possible to reach from 17-20 o’clock Bulgarian time /not Sundays/. Please send you CV with references and documentation to e-mail.
ТОП оферта
Cartago AS is looking for 10 carpenters,  преди 1 ден
Длъжност: дърводелци
Държава: Норвегия (NO)
The Norwegian company Cartago AS is looking for 10 carpenters for work in Oslo area, beginning of October 1917, duration - 4-5 months, salary - NOK 198/working hour. Working time: Monday - Friday 8-10 hours per days usually. 2 weeks probation. Free traveling to Norway. Free accommodation. The workers have to speak the English language. Contact persons: Rosen Ivanov Ruschev, possible to reach from 17-20 o’clock Bulgarian time /not Sundays/. Please send you CV with references and documentation to e-mail.
ТОП оферта
Социални асистенти,  преди 1 ден
Длъжност: социални асистенти с добър немски език и опит
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: от 1 000 до 1 600 Е
New Assistans осигурява легална трудова заетост за социални асистенти в Германия. Изисква се добър немски език и опит в грижата за възрастни хора New Assistans Ви предлага легална работа в Германия като социален асистент на възрастни хора. Ние Ви предлагаме: - трудов договор - пълен осигурителен пакет - нетно месечно възнаграждение 1 000 до 1 600 Е - допълнителна здравна застраховка за работещи в чужбина лица - осигурено хранене и спане - поемане на пътните разходи - 24 - часова връзка със сътрудник от България - връзка със сътрудник на място - простой от 3 месеца - възможност за дългосрочна заетост Изискваме от Вас : - владеене на немски език - професионален или личе..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг