1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Работа в чужбина

Работа в чужбина

102 обяви
Длъжност:
арматуристи и кофражисти
Държава:
Белгия (BE)
Възнаграждение:
2000 евро
Монтажстрой АД набира арматуристи и кофражисти с опит за постоянна работа в Белгия. Осигурена квартира. Много добро заплащане и условия на труд. Заминаване всяка седмица от от България.
Длъжност:
Кранист
Държава:
Белгия (BE)
Възнаграждение:
2300€
Монтажстрой търси кранист кулокран говорещ английски, немски или френски за постоянна работа в Белгия. Подсигурена квартира и много добри условия на труд.
Длъжност:
Работници за Автомивка
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
£1200-1500
Автомивка в Англия набира персонал. - Заплаща се на седмица - Кандидатите с опит са с предимство - Английският език е предимство, но не е задължителен
Длъжност:
Мотокарист
Държава:
Холандия (NL)
Възнаграждение:
1500 - 1700
Eдна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията Forklift - мотокаристи м/ж, които да окомплектоват поръчките в складовата база на закрито. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В СОФИЯ, БУРГАС и ПЛОВДИВ Идеалните кандидати за нас са: - ГОВОРЕЩИ НА СРЕДНО НИВО АНГЛИЙСКИ - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо заминаван..
Длъжност:
служители в складова база
Държава:
Холандия (NL)
Възнаграждение:
1500- 2000 евро
дна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията order picker - сортировач/ка, които да окомплектоват поръчките към крайния клиент. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. ПЛОВДИВ (бул. Цар Борис III Обединител 67А) Идеалните кандидати за нас са: - говорещи средно ниво английски - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо..
Длъжност:
служител в склад
Държава:
Холандия (NL)
Възнаграждение:
1500-2000 eur
Eдна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията order picker - сортировач/ка, които да окомплектоват поръчките към крайния клиент. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. СОФИЯ Идеалните кандидати за нас са: - говорещи средно ниво английски - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо заминаване - трудов договор с хола..
Длъжност:
служител в склад
Държава:
Холандия (NL)
Възнаграждение:
1500-2000 eur
Допълнителна информация Eдна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията order picker - сортировач/ка, които да окомплектоват поръчките към крайния клиент. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. БУРГАС Идеалните кандидати за нас са: - ГОВОРЕЩИ НА СРЕДНО НИВО АНГЛИЙСКИ - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо за..
Длъжност:
работник на автомивка
Държава:
Испания (ES)
Възнаграждение:
900-1300 евра
Допълнителна информация Автомивка Expres в град Granollers /на 10 минути с кола до Барселона / -Испания търси работник / възраст от 25 до 35 години / С ОПИТ в миенето на коли. Заплатата варира от 900/не по-малко при пълен работен месец/ до 1300 евра / през летните месеци когато е активния сезон/чисто на месец, всичко зависи от способностите и желанието за работа. Осигурява се квартира, но се заплаща от работника. Знанието на испански език е за предпочитане, но не е задължително, работи се само в преобладаващ български екип. Изисквания старание при вършене на работата, желание да се работи б..
Длъжност:
камериерка съдомиячка
Държава:
Франция (FR)
набираме директно камериерки съдомиячки за семеен хотел във Френските Алпи за зимният сезон, от началото на декември месец до краят на април месец. Френски език не се изисква. Заплатата е 800 евро чисти на месец + храна + квартира +път.
Длъжност:
сорторовач на бирени каси
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1000-1300 евро
Фирма БПС ЕООД набира работници за сортиране на бирени каси. Фирма предлага; -сключване на трудов договор -работа на три смени по 8 часа -осигурено общежитие и транспорт до работа -осигурен транспорт дo работа
Длъжност:
Работници за производство на бетонни елементи - Финландия
Държава:
Финландия (FI)
Kipina Oy е финландска компания, специализирана в подбора на персонал изключително за финландските си клиенти. Чрез агентите си в България Нетмарк ЕООД, Kipina Oy осъществява контактите с бъдещите си работници. Внимание! Никой не може да събира каквито и да е такси от името на Kipina Oy и Нетмарк ЕООД! Услугите са безплатни! За фабрика произвеждаща докове и понтони търсим работници с опит в работата с бетонни елементи. За позициите се изисква: - Предишен опит при работа с бетонни елементи - Разчитане на чертежи и схеми на елементите - Полагане на стоманена и полистиролна ..
Длъжност:
хигиенисти, помощник в кухня, помощен персонал
Държава:
Австрия (AT)
Възнаграждение:
1100 Е
Помощен персонал Описание и изисквания: Условия на работа в Клийнинг Къмпани ЕООД 1. - Хигиенисти : - 1300 € ,месечно възнаграждение . - Възможно увеличение на заплатата след първия месец ! - първия месец се удържат от заплатата 120€ за регистрация , трансфер и документи , работно облекло . - транспорт , квартира , храна по в време на смяна - подсигурени от фирмата . - възможност за повишение на заплата и длъжност . - на смени с вкл. Почивки . -подписване на договор , става след преминаване на пробен период ( време и за обучение ) между 3 и 6 работни дни . 2. - Помощник ..
Длъжност:
учители
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
3 400 евро/бруто
Частни училища търсят учители по математика, физика, информатика за различни малки градове на Саксония (източна Германия). Изисквания: педагогическо образование, владеене на английски език и минимум Б1 на немски език. РЗ е в зависимост от вашата квалификация и заетост (около 3400 Е бруто). Oсигурена квартира, но вие си плащате наема.
Длъжност:
международен шофьор
Държава:
Испания (ES)
Възнаграждение:
2160 -2700 evro
международен шофьор just in time expedition (grupo mercantil hermanos laredo) повече от 250 работника трудов договор директно с испанската фирма международен шофьор ИСПАНСКА ФИРМА ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ МЕЖДУНАРОДНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ШОФЬОРИ ДО 62 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ С КАТЕГОРИЯ С+Е ЗА СЛЕДНИТЕ ПОЗИЦИИ: 1. ВЪТРЕШНО В ИСПАНИЯ ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ1800 ЕВРО+ БОНУСИ 2. ИСПАНИЯ-ФРАНЦИЯ ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ 2000 ЕВРО+ БОНУСИ 3. ИНТЕРНЦИОНАЛ ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ОТ 2160 ЕВРО ЧИСТО/НЕТО + БОНУСИ ДО 2700 ЕВРО ЧИСТО/НЕТО СЛЕД 6 МЕСЕЦА ГАРАНТИРАНО МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ..
Длъжност:
мебелен монтажник
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
от 2086 до 2400 Е/бруто
Мебелен монтажник Описание и изисквания: Търсите дългосрочна и сигурна работа в Германия? Верига магазини Хьофнер, предлага работа за доставка и монтаж на мебели в дома на клиента. Работи се с ДИРЕКТЕН НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР, който се подписва непосредствено преди отпътуване за Германия! Срокът на договора е 1 година. На добре справящите се с работата три месеца преди изтичане на този договор фирмата предлага нов. Заплащането е от 2 086 Е - до 2400 E бруто, което се превежда всеки месец на немска банкова сметка от фирмата РАБОТОДАТЕЛ!!! Осигуровките са според немското законодателство. Имате п..
Длъжност:
Болногледачи -Медицински сестри -Социални асистенти -Домашни помощници
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1050-1600 евро нето
Набираме за работа в Германия: -Болногледачи -Медицински сестри -Социални асистенти -Домашни помощници Ние Ви предлагаме: - Без такси и комисионни - Месечно възнаграждение от 1050 до 1600 евро НЕТО и 20 работни дни платен годишен отпуск - Безсрочен трудов договор и индивидуален подход при всеки наш служител - Пълни осигуровки в България от 1626 лева до 3000 лева в зависимост от работното място и избор на служителя - Безплатна храна и осигурено жилище и регулирано свободно време при всяко семейство - Покрити пътни разходи от и до Германия - Допълнително частно застраховане: медиц..
Длъжност:
Стругари, заварчици, CNC – програмисти, служители в производството, електротехници, дърводелци, мотокаристи, шофьори с кат.C+E
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
1800-2100 евро нето
Работа в Германия с НЕМСКИ език Разгледайте нашите свободни позиции по-долу. Дори да не откриете предложение, подходящо за вашия опит, квалификация или образование моля, изпратете ни кандидатурата си с необходимите документи: автобиография и профилна снимка. Актуални работни места при ABAKUS с КОМУНИКАТИВЕН НЕМСКИ ЕЗИК, постоянен немски договор и възможности за развитие: Стругари, заварчици, CNC – програмисти, служители в производството, електротехници, дърводелци, мотокаристи, шофьори с категория C+E. Ние предлагаме заплащане: 1800 - 2100 Евро нето на месец + безплатно жили..
Длъжност:
Международен шофьор
Държава:
Испания (ES)
Възнаграждение:
4 400 лв.
Транспортна фирма търси да назначи водач на тежкотоварен автомобил с кат. С+Е за тристранна щора. Релации: Испания - Европа - Испания
Длъжност:
Строители, ел. техници, IT специалисти, медицински персонал и др.
Държава:
Австрия (AT)
Ако сте избрали да работите в ЧУЖБИНА, разгледайте нашите обяви за работа. Търсим квалифицирани и неквалифицирани кандидати за държави като Австрия, Англия, Белгия, Холандия, Германия, Дания, Испания, Ирландия, Малта, Кипър и други. Работа с реално заплащане и трудови договори според местното законодателство, осигурено настаняване, професионална работна среда и условия за развитие. Не говорите местния език? - няма страшно, за много от обявите има минимални изисквания за владеене на език (английски, немски, холандски, френски) Предлагаме постоянна, временна заетост и работа на непълен ..
Длъжност:
хигиенисти - почистване на домове
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
1 500 паунда/месец
Предлагаме работа в сферата на почистването в Лондон - почистване на къщи и апартаменти. Заетост - краткосрочна в порядъка на няколко месеца, или дългосрочна с цел преместване. Студенти и временни работници също са добре дошли. Опит не се изисква. Асистираме с документи и настаняване абсолютно безплатно. Осъществяваме безплатен курс по Английски език и подготовка преди заминаване. Подписва се постоянен трудов договор с Джоб Старт ООД още при стратиране на обучителния процес и преди заминаването. Не изискваме такси за посредничество и работим напълно безплатно. Заплащане £9 - £10 на ча..
Длъжност:
Professional Care assistan
Държава:
Великобритания (GB)
Job in England for Professional Doctors, Nurses, Rehabilitates and Care assistant, in Hospitals, Nursing and residential homes in the United Kingdom, Immediately start. If you interested below position as a position in Hospitals, Residential and Nursing Homes in United Kingdom please send us your CV with photo to Email: kmintertravel@gmail.com Communication English is necessary. Working with disability and elderly person with different medical needs. You will work alone and with another doctors, Nurses and Care assistant and will work with standard obligation for your position. For n..
Длъжност:
Работа в различни сфери - асистенти в социални домове, лекари, мед. сестри, персонал за хотели, ресторанти
Държава:
Великобритания (GB)
ЛЕГАЛНА РАБОТА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИМИГРАЦИОННИ СЪВЕТИ И УСЛУГИ ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ ВИЗИ И ИМИГРАЦИОННИ УСЛУГИ (OISC LEVEL 1) (ALL CATEGORIES VISAS AND IMMIGRATION SERVICES) • ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ ВИЗИ (ALL CATEGORIES VISAS) • ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ВИЗИ (EXTENSION VISAS) • ПОСТОЯННО РЕЗИДЕНСТВО (PERMANENT RESIDENCE) • НАТУРАЛИЗАЦИЯ (NATURALIZATION) • РЕГИСТРАЦИОННИ СЕРТИФИКАТИ (REGI..
Длъжност:
асистенти в социални домове
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
1780-2150 паунда на месец
РАБОТНИ МЕСТА ЗА АСИСТЕНТИ В СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ ЗА ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО. (ENGLAND). !!!Компанията отпуска кредит за билети при група от минимум 3 човека. Сумата се удържа от заплатата.!!! Изисква се разговорен англиски език. • Заплата (£ 1780 - £ 2150). • Безплатно встъпително обучение и безплатно обучение за кандидати, които нямат квалифиция. • Гарантирана легална работа в пълно съответствие с Имиграционите изисквания на Кралство Великобритания с отчитане на трудов стаж и пенсионни осигуровки. • Посрещане и настаняване в чисти и удобни квартири..
Длъжност:
Домашна помощничка и обгрижване на възрастна жена
Държава:
Испания (ES)
Възнаграждение:
500 евро за 4 часа
Търся енергична и позитивна жена до 65 г. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕПУШАЧКА За домашна помощница и обгрижване на жена - полуинвалид на 70 год. С опит в смяната на памперси. /без гледане на деца/ Приятна и спокойна работна атмосфера, работи се по 4 часа на ден. Редовно заплащане. Почивни дни - събота и неделя. Осигурено е спане, храна. Пътя ще бъде поет от лицето и ще бъде осребрен на място при положение че отговаря на тези изисквания. Не се изисква език. За повече информация на посочените телефони - 089 916 3428 и 089 995 0941
Длъжност:
транжори-обезкоствачи
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
2600-4500 лв.
Ние сме българска компания с 18-годишен опит на българският пазар и 9-годишен опит на германския пазар в областта на преработката на свинско месо (разфасоване и обезкостяване). За клона ни в град Олденбург-Германия, търсим желаещи да работят като транжори-обезкоствачи. Вашите задължения: *Разфасоване и обезкостяване на свине-майки. Вашият профил: *Отговорност и дисциплина при изпълнение на задълженията *Желание за работа в екип *Предишен опит в сферата на транжирането на месо не е задължителен, но е предимство. Вашите предимства: *Преминавате безплатна обучаваща програма за при..
Длъжност:
работа в почистваща компания
Държава:
Великобритания (GB)
Възнаграждение:
1400-1600 паунда + бонуси
Английска компания предлага работа в сферата на професионалното почистване Набираме служители за: - Еnd of Tenancy Cleaning - After Builders Cleaning Ние предлагаме: - Пълна работна заетост; - Среден доход от £1400-£1600 + бонуси; - Възможност за започване веднага; - Настаняване; - Безплатно практическо обучение; - Напълно оборудван автомобил и униформи; - Възможност за развитие в компанията като тийм лидер и супервайзор; Изисквания към кандидатите: - Кандидати с опит - предимство - Английски език – предимство - Шофьорска книжка (с опит зад во..
Длъжност:
работници, майстори - поставяне на фаянс, гранитогрес, теракота. Монтаж на гипсокартон, шпакловки, латекс; изграждане на бани, включително монтиране на мебели за баня, санитария и аксесоари
Държава:
Белгия (BE)
Възнаграждение:
2000-2500 евро
Майстори/работници за поставяне на фаянс, гранитогрес, теракота. Монтаж на гипсокартон, шпакловки, латекс; изграждане на бани, включително монтиране на мебели за баня, санитария и аксесоари. Място на работа: Белгия - Oost-Vlaanderen/ Gent Заплата: от 2000 до 2500 euro Телефони за връзка: +35989 555 0880 Имейл: afroecomp@gmail.com
Длъжност:
лични асистенти за обгрижване на възрастни хора
Държава:
Австрия (AT)
Възнаграждение:
2400 лв.
Жени на възраст между 30 и 60 години, с познания по немски за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия, с предимство се ползват: лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. ПРЕДЛАГАМЕ дългосрочни договори добър работен климат добро заплащане, социално осигуряване осигурени храна и жилище ОЧАКВАМЕ благонадеждност и познания в домакинството. Ще се радваме на писмени или телефонни кандидатури! Тел: 0887118813 Email: petia_dojnova@abv.bg http://www.24pflegebg.com 24 ЧАСА БГ – АУТ’’ ЕООД
Длъжност:
Арматуристи
Държава:
Германия (DE)
Възнаграждение:
15 евро бруто на час
Германия, търси арматуристи, отлични условия, квартира за сметка на работодателя, безплатен транспорт до Германия, СО по немското законодателство - 15 Е/ч бруто
Длъжност:
опаковчици - складови работници
Държава:
Германия (DE)
Работа в Германия и Австрия във фабрика за бебешка козметика и аксесоари. Набираме мъже и жени до 60 год. Опит и език не се изискват. Работи се на смени по 8 часа. Заплащане на час 12,05 ЕВРО. Чисто месечно възнаграждение след удръжки за осигуровки, данъци и квартира 1650 ЕВРО. Всяка седмица аванси от 150 ЕВРО до заплата. Заплатата е по банкова сметка. Да се свързват с нас хора с нагласа за дългосрочна работа. Телефонният номер е с Viber и WhatsApp
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.