Работа в чужбина

114 обяви
хигиенист
Великобритания (GB)
договор
Търсим момиче или жена за нуждите на фирмата ни в Англия с шофьорска книжка да работи в сферата на услугите по почистване Заплата от. 1300 до 1600 GBP след покриване на разходите. Директен работодател без посредници и всякакви такси. Подсигурена квартира и посрещане на летище.
хигиенист
Словения (SI)
1600€
Предлагаме работа в почистваща фирма в Словения. По магистралите има бензиностанции и/или ресторанти, които ние почистваме! Заплащането е в зависимост от трудността на обекта, като се получава допълнително по 120 € за храна, Безплатна квартира (около 500€), като ние поемаме сметките за ток и вода, служебен автомобил + пари за гориво! Търсим да назначим: 1 семейство за дневна смяна, заплата е 1600€ + храна в ресторанта + квартира + служебен автомобил и гориво. Почиства се бензиностанция, ресторант и тоалетните! 1 семейство за почистване на ресторант и тоалетните към него, заплатата е 14..
сервитьорка
Германия (DE)
800-1200 еврю
Търсим сервитьорка за заведение. осигорена храна и квартира. за предпочитане немски или турски език. заплата 800-1200 евро.6 работни дни в седмицата.
масажистка
Ирландия (IE)
-
Предлагам работа за жени, 20 до 40 годишни, като масажист-терапевт в Ирландия. Отлични условия и възнаграждение. Работата е много приятна и спокойна. Стажът по специалността, както и владеенето на английски език са предимство, но при липса на такива обучаваме желаещите на място. Обадете ми се на Viber на посочения телефон. Очакваме Ви!
служител в склад
Холандия (NL)
1500-2000 eur
Eдна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията order picker - сортировач/ка, които да окомплектоват поръчките към крайния клиент. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. СОФИЯ Идеалните кандидати за нас са: - говорещи средно ниво английски - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо заминаване - трудов договор с хола..
служител в склад
Холандия (NL)
1500-2000 eur
Допълнителна информация Eдна от най-големите компании в сферата на логистиката в Холандия набира служители за позицията order picker - сортировач/ка, които да окомплектоват поръчките към крайния клиент. Работата е лесна и приятна. Заминаване веднага! ИНТЕРВЮТАТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ГР. БУРГАС Идеалните кандидати за нас са: - ГОВОРЕЩИ НА СРЕДНО НИВО АНГЛИЙСКИ - личности готови да работят в екип Какво ви предлагаме: - атрактивно заплащане всяка седмица - фирмена подкрепа и координация с вас по време на престоя - организирано настаняване за периода на престоя ви - бързо за..
Помощник готвачки
Словакия (SK)
-
Търсиме да назначим две помощник готвачки за Словакия. Много добро заплащане, платено спане и платен обяд. Без комисионни. Започване веднага
Арматуристи
Словакия (SK)
-
търсиме арматуристи за работа в Словакия. Много добро заплащане. връзва се на килограм. поне един от бригадата трябва да чете планове перфектно. за повече информация пишете емаил или по телефона
заварчици на CO2, аргон, изометрици, ел. техници и шлосери
-
-
ЗАВАРЧИЦИ НА СО2, АРГОН, ИЗОМЕТРИЦИ, ШЛОСЕРИ И ЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ Описание и изисквания: Словенска компания с дългогодишен опит в бранша с над 300 работника наема на работа Заварчици, Монтажници, Изометрици и Шлосери. Заварчиците ще бъдат тествани на СО2 и аргон(в завимост от уменията), като няма да се проверяват на рентген, а само визуално. Фирмата осигурява работа в Германия, Австрия, Словения. В Германия се работи в завод за ремаркета на камиони. Квартирите са с много добри условия и са безплатни за работниците. Осигуровките са за сметка на фирмата. Заплатите са на точна дата, като то..
Помощник на възрастен човек
Германия (DE)
от 1 500 Е до 1 900 Е/ месец - Чисто
Фирма ЛоцМеда ЕООД е сертифициран посредник за намиране на работа в чужбина. Удостоверение N 2756/19.03.2019. Нашите услуги за търсещите работа са напълно безплатни на базата на подписан договор за посредничество. По поръчка на наш клиент от Германия търсим спешно Помощник на възрастен човек като самостоятелно заето лице. Работа в района на Есен. Предимствата на работата като самостоятелно заето лице в случая са: 1. Легално упражняване на дейността болногледач в Германия 2. Спестявате от осигуровки ( не сте длъжни да внасяте пенсионна осигуровка), следователно: по-голяма нето за..
работници
Норвегия (NO)
-
норвежка фирма търси работници за фаянс, теракота и подови настилки, РЗ 230 крони/час (23 Е), РВ 8-10 ч, задължително владеене на англ. език, осигурен траснпорт до Норвегия, осигурена квартира, изпращайте CV на посоченият e-mail, желателно е да представите сертификат, задължително трябва да притежавате международен паспорт и банкова сметка
Хотелиер
Великобритания (GB)
£1500
Основни Задължения 1. Подържане на хигиената в определените помещения на малък семеен хотел. 2. Подменя постелъчния инвентар, пердета, хавлии и посуда. 3. Зарежда с хигиенни материали и рекламно-информационни брошури. 4. Следи за изправността на електрическите уреди, поставени в стаите. 5. Следи изправността на работа на водопроводните, канализационните и санитарните съоражения. 6. Изпълнява и конкретно възложени задачи, свързани с длъжността 7. Приготвяне на закуска, която отнема час и 30 минути. Основни отговорности: 1. Отговаря за качеството на хигиената и ни..
Строители, ел. техници, IT специалисти, медицински персонал и др.
Австрия (AT)
-
Ако сте избрали да работите в ЧУЖБИНА, разгледайте нашите обяви за работа. Търсим квалифицирани и неквалифицирани кандидати за държави като Австрия, Англия, Белгия, Холандия, Германия, Дания, Испания, Ирландия, Малта, Кипър и други. Работа с реално заплащане и трудови договори според местното законодателство, осигурено настаняване, професионална работна среда и условия за развитие. Не говорите местния език? - няма страшно, за много от обявите има минимални изисквания за владеене на език (английски, немски, холандски, френски) Предлагаме постоянна, временна заетост и работа на непълен ..
шофьор
Германия (DE)
2000,00-2500,00 NETTO
Спешно се изисква шофьор на камион / Германия, Вислох Спешното изискване на водача на камиона (M / Ж) за превоз на товари (в града и за междуградски полети) в Германия, Wiesloch (Wiesloch bei Heidelberg) СРЕДНО! Изисквания: • Опит в областта на транспорта от 12 до 40 тона (полуремарке или ремарке за градски или междуградски транспорт) • Ежедневни доклади • Правилна обработка на планирани обиколки и поръчки • Поддръжка и грижи за определеното превозно средство • Предаване на превозното средство в определено време на определеното място • Приемане на стоки за прево..
Работници
Германия (DE)
1 600 до 2 000 Е
Търсят се работници за Германия, гр. Хановер към Телеком. Свободни позиции: * Шофьори за Мини багер до 2.5 тона, * Шофьори кат. C+E и B+Е(за ремарке) * Общи работници * Майстори на павета Заплати от 1 600 до 2 000 Евро. Може да се започне Веднага! За повече информация се свържете с нас на посоченитe номерa: +359 894888039 или +49 1631185573
мебелен монтажник
Германия (DE)
2400 Е/бруто
Мебелен монтажник Описание и изисквания: Търсите дългосрочна и сигурна работа в Германия? Верига магазини Хьофнер, предлага работа за доставка и монтаж на мебели в дома на клиента. Работи се с ДИРЕКТЕН НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР, който се подписва непосредствено преди отпътуване за Германия! Срокът на договора е 1 година. На добре справящите се с работата три месеца преди изтичане на този договор фирмата предлага нов. Заплащането е 2400 E бруто, което се превежда всеки месец на немска банкова сметка от фирмата РАБОТОДАТЕЛ!!! Осигуровките са според немското законодателство. Имате право и на немски..
хигиенисти, помощник кухня, помощен персонал
Австрия (AT)
1100 Е
Помощен персонал Описание и изисквания: Условия на работа в Клийнинг Къмпани ЕООД 1. - Хигиенисти : - 1000 € ,месечно възнаграждение . - Възможно увеличение на заплатата след първия месец ! - първия месец се удържат от заплатата 120€ за регистрация , трансфер и документи , работно облекло . - транспорт , квартира , храна по в време на смяна - подсигурени от фирмата . - възможност за повишение на заплата и длъжност . - на смени с вкл. Почивки . -подписване на договор , става след преминаване на пробен период ( време и за обучение ) между 3 и 6 работни дни . 2. - Помошник ..
Почистващ персонал
Великобритания (GB)
£1200 - £1400
МЯСТО НА РАБОТА: Oxfordshire, UK СФЕРА НА РАБОТА: Редовно почистване на частни домове и офис сгради. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ: - С ПРЕДИМСТВО СЕ РАЗГЛЕЖДАТ КАНДИДАТУРИТЕ НА ЖЕНИ!!!, но и кандидатури на двойки ще бъдат взети под вниманиние. - Опит в почистващият сектор и хотелиерство е предимство - Отговорност, дискретност и коректност - Умение за работа в екип - Шофьорска книжка - предимство - Основни познания по Английски език на разговорно ниво - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!! УСЛОВИЯ НА РАБОТА: - Работи се в екип от двама, като компанията осигурява оборудване и всички необходими..
Шивачи/ки, монтажни работници
Чешка република (CZ)
-
Ако търсите по-добра работа? „КВД ЦЗ” ООД Ви предлага работа в ЧЕХИЯ при: -Най-доброто заплащане за този вид труд -Аванс за нови работници -Поемане на разходите по заминаването; -Осигуряване на жилища
Международен шофьор
Испания (ES)
4 400 лв.
Транспортна фирма търси да назначи водач на тежкотоварен автомобил с кат. С+Е за тристранна щора. Релации: Испания - Европа - Испания
Стругари, заварчици, CNC – програмисти, служители в производството, електротехници, дърводелци, мотокаристи, шофьори с кат.C+E
Германия (DE)
1800-2100 евро нето
Работа в Германия с НЕМСКИ език Разгледайте нашите свободни позиции по-долу. Дори да не откриете предложение, подходящо за вашия опит, квалификация или образование моля, изпратете ни кандидатурата си с необходимите документи: автобиография и профилна снимка. Актуални работни места при ABAKUS с комуникативен немски език, постоянен немски договор и възможности за развитие: Стругари, заварчици, CNC – програмисти, служители в производството, електротехници, дърводелци, мотокаристи, шофьори с категория C+E. Ние предлагаме заплащане: 1800 - 2100 Евро нето на месец + безплатно жили..
лични асистенти за обгрижване на възрастни хора
Германия (DE)
1 200 Е
ЕСКУЛАП 2009 ООД търси да назначи личен асистент - грижа за възрастен мъж/жена, в инвалиден стол. Начало: средата на месец ЮЛИ Служителя/ката присъства 24 часа в дома на възрастния човек, като го подпомага в ежедневните дейности - хранене, хигиена, дейности през свободното време. Кандидатът предварително е запознат със случая, както и със спецификата на задълженията си. Дружеството се състои от немски партньори, които правят подбор на семействата. Работещите се наемат в България от фирма ”Ескулап 2009” ООД и се командироват в Германия, като ние като работодател се ангажираме при прикл..
общи складови работници
Германия (DE)
-
- Работа в производството за неквалифицирани кадри - Модерни и чисти заводи с отлични условия за работа - Трудов договор и дългосрочна заетост с осигуровки в Европейски Съюз - Настаняване за всички служители в отлични условия за живеене - Безплатно хранене в модерна столова на работното място по време на работния ден - Осигурено пълно съдействие по време на регистрации и по време на целия престой - Координатор на ваше разположение Длъжностна характеристика, отговорности и задължения: - Работа в производствения сектор - оператори, служители, електрокаристи, помощен персонал и др. За..
Арматуристи
Германия (DE)
15 евро бруто на час
Германия, търси арматуристи, отлични условия, квартира за сметка на работодателя. Безплатен транспорт до Германия, СО по немското законодателство Заплащане - 15 Евро бруто на час
лични асистенти за обгрижване на възрастни хора
Австрия (AT)
2400 лв.
Жени на възраст между 30 и 60 години, с познания по немски за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия, с предимство се ползват: лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. ПРЕДЛАГАМЕ дългосрочни договори добър работен климат добро заплащане, социално осигуряване осигурени храна и жилище ОЧАКВАМЕ благонадеждност и познания в домакинството. Ще се радваме на писмени или телефонни кандидатури! Тел: 0887118813 Email: petia_dojnova@abv.bg http://www.24pflegebg.com 24 ЧАСА БГ – АУТ’’ ЕООД
Почистващ персонал
Кипър (CY)
800 Е / чисто
Фирма Куик Рекрютмънт ООД търси: ПОЧИСТВАЩ ПЕРСОНАЛ ЗА ФАБРИКА ЗА СИРИНЕ ХАЛУМНИ В КИПЪР - заплата 800 евро чисто - подсигурена храна - подсигурена квартира в споделена стая - старт веднага Обадете се на 01953 453405, или кандидатствайте чрез сайта: www.pbrecruit.co.uk/jobs
Professional Care assistan
Великобритания (GB)
-
Job in England for Professional Doctors, Nurses, Rehabilitates and Care assistant, in Hospitals, Nursing and residential homes in the United Kingdom, Immediately start. If you interested below position as a position in Hospitals, Residential and Nursing Homes in United Kingdom please send us your CV with photo to Email: kmintertravel@gmail.com Communication English is necessary. Working with disability and elderly person with different medical needs. You will work alone and with another doctors, Nurses and Care assistant and will work with standard obligation for your position. For n..
Работа в различни сфери - асистенти в социални домове, лекари, мед. сестри, персонал за хотели, ресторанти
Великобритания (GB)
-
ЛЕГАЛНА РАБОТА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИМИГРАЦИОННИ СЪВЕТИ И УСЛУГИ ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ ВИЗИ И ИМИГРАЦИОННИ УСЛУГИ (OISC LEVEL 1) (ALL CATEGORIES VISAS AND IMMIGRATION SERVICES) • ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ ВИЗИ (ALL CATEGORIES VISAS) • ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ВИЗИ (EXTENSION VISAS) • ПОСТОЯННО РЕЗИДЕНСТВО (PERMANENT RESIDENCE) • НАТУРАЛИЗАЦИЯ (NATURALIZATION) • РЕГИСТРАЦИОННИ СЕРТИФИКАТИ (REGI..
асистенти в социални домове
Великобритания (GB)
1780-2150 паунда на месец
РАБОТНИ МЕСТА ЗА АСИСТЕНТИ В СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ ЗА ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО. (ENGLAND). !!!Компанията отпуска кредит за билети при група от минимум 3 човека. Сумата се удържа от заплатата.!!! Изисква се разговорен англиски език. • Заплата (£ 1780 - £ 2150). • Безплатно встъпително обучение и безплатно обучение за кандидати, които нямат квалифиция. • Гарантирана легална работа в пълно съответствие с Имиграционите изисквания на Кралство Великобритания с отчитане на трудов стаж и пенсионни осигуровки. • Посрещане и настаняване в чисти и удобн..
Болногледачи -Медицински сестри -Социални асистенти -Домашни помощници
Германия (DE)
1050-1600 евро нето
Набираме за работа в Германия: -Болногледачи -Медицински сестри -Социални асистенти -Домашни помощници Ние Ви предлагаме: - Без такси и комисионни - Месечно възнаграждение от 1050 до 1600 евро НЕТО и 20 работни дни платен годишен отпуск - Безсрочен трудов договор и индивидуален подход при всеки наш служител - Пълни осигуровки в България от 1626 лева до 3000 лева в зависимост от работното място и избор на служителя - Безплатна храна и осигурено жилище и регулирано свободно време при всяко семейство - Покрити пътни разходи от и до Германия - Допълнително частно застраховане: медиц..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.