back to top

Медицинско оборудване

457 обяви
АНТИбактериални UV-C лампи - Разпродажба със 70% НамалениеVIP обява

ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО РАЗНООБРАЗИЕ В БГ НА UV-C АНТИБАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ. МОЖЕ ДА ГИ РАЗГЛЕДАТЕ ПО-ПОДРОБНО С ОПИСАНИЕ И ЦЕНИ ТУК В ПРОФИЛА ИЛИ В САЙТА www.ozonatori.bg Известно е, че вирусите са н..

Бутилка(комплект) с кислород за кислородотерапия 13,4л.VIP обява
Цена: 420 лв.

Киолородотерапията може да премахне интоксикацията с газове, задушаването, препоръчва се при нарушения на работата на бъбреците, на хора в състояние на шок, на страдащи от затлъстяване, нервни заболяв..

Озонатори за въздух и вода - Разпродажба със 70% НамалениеVIP обява

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ОЗОНАТОРИ, ЙОНИЗАТОРИ И UV-C АНТИБАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ТУК ИЛИ В САЙТА www.ozonatori.bg ОЗОНЪТ УБИВА САМО ЗА 2 секунди, 99,9% ОТ ВСИЧКИ ПОЗНАТИ ГРИПНИ ВИРУСИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ..

 рекламирай сам в favicon
Живачен термометър за телесна температура, новиVIP обява
Цена: 3 лв.

Нови живачни термометри, тествани. Продават се само на кутия=12 бр. Пращам с Еконт

Електрическо болнично легло под наемVIP обява
Цена: 140 лв.

Функции: Регулиращи се секции посредством дистанционно управление: -Регулация на секцията за главата. -Регулация на секцията за краката. -Регулация на височината на леглото 40 до 80 см  Т..

Бутилка(комплект) с кислород за кислородотерапия 20л.VIP обява
Цена: 490 лв.

Киолородотерапията може да премахне интоксикацията с газове, задушаването, препоръчва се при нарушения на работата на бъбреците, на хора в състояние на шок, на страдащи от затлъстяване, нервни заболяв..

Цифров апарат за измерване на кръвно налягане и пулс.
Цена: 64 лв.

Цифров апарат за измерване на кръвно налягане и пулс. Функция часовник, можете да зададете година, месец, ден, час, минута сами. Интелигентен дизайн на налягане и освобождаване на налягането, с фу..

Продавам нова стерилизираща UVС лампа
Цена: 59 лв.

Продавам нова лампа. UVС светлината, използвана в лампата за стерилизация, има силен стерилизационен ефект от 185-254nm. Озонира въздуха. Лека и преносима, удобна и лесна за употреба. Стерилиз..

Опаковачна машина

Опаковачна машина

Област София

Опаковачна машина

Стоматологични инструменти

Инструменти за стоматолози и зъботехници

Апарат за кръвно - японски
Цена: 30 лв.

Апарат за кръвно налягане, дигитален, работи с девет волтова батерия. Произведен в Япония.

Нов Дигитален Микробиологичен Микроскоп Модел 2021г.
Цена: 329 лв.

Нови налични, топ качество! Дигитален микробиологичен микроскоп модел 2021 година! Открийте един нов изключително интересен и завлядяващ свят! Видео демонстрация на микроскопа: https://y..

Пулсов оксиметър за измерване на пулс и насищането на кислород в кръвта от 59.00лв на 12.00лв
Цена: 12 лв.

Пулсов оксиметър за измерване на пулс и насищането на кислорода в кръвта Оксиметрията на пръстовия пулс, базирана на цифрова технология, е предназначена за измерване на насищането на кислород в кръ..

Апарат за измерване на кръвно налягане Omron M3 Автоматичен
Цена: 100 лв.

Продавам апарат за измерване на кръвно налягане Omron M3 Автоматичен, напълно в изправност.

Кварцова лампа. Мощна. За дезинфекция, противовирусна, антибактериална. Работи отлично.
Цена: 170 лв.

Кварцова лампа. Мощна. За дезинфекция и домашна терапия. Противовирусна. Антибактериална. Изпращане с куриер, тест и преглед или лично предаване.

Кварцова лампа за ДЕЗИНФЕКЦИЯ на въздуха. Като нова. С упътване.
Цена: 220 лв.

Лампата е като нова, с упътване за ползване. Работи отлично. С доказани свойства против бактерии и вируси. Полезна и ефикасна за домашна употреба. Изпращане с куриер, преглед и тест, или пре..

Бутилка(комплект) с кислород за кислородотерапия 10л.
Цена: 370 лв.

Киолородотерапията може да премахне интоксикацията с газове, задушаването, препоръчва се при нарушения на работата на бъбреците, на хора в състояние на шок, на страдащи от затлъстяване, нервни заболяв..

Спринцовки различни милилитри от 2 до 200мл

Спринцовки различни милилитри от 2 до 200мл.

ОЗОНАТОР за Вода и Въздух мод. СБ-400 - Разпродажба с 50% Намаление
Цена: 99 лв.

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ОЗОНАТОРИ, ЙОНИЗАТОРИ И UV-C АНТИБАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ТУК ИЛИ В САЙТА www.ozonatori.bg Какво е озонатор? Озонаторът е преносим уред за домашно или промишлено ползване, ко..

Пулсоксиметър, OLED дисплей, функция аларма

Пулсоксиметър, OLED дисплей, функция аларма

Област Казанлък, област Стара Загора
Цена: 90 лв.

Пулс-оксиметъра измерва и показва съдържанието на кислород в кръвта (SpO2) и пулса чрез поставянето му на някой от пръстите на ръката, а измерването става в рамките на няколко секунди. Спецификации: ..

 рекламирай сам в favicon
Електронен термометър Medisana FTC
Цена: 12 лв.

Точно измерване на телесна температура: орално, ректално и аксиларно Сертифициран спрямо EU Директивата за медицинските устройства (MDD 93/42) Звуков сигнал в началото и в края на измерването Звуко..

Дермапен Dr.Pen уред за микроиглена мезотерапия нови различни модели и накрайници
Цена: 220 лв.

Козметични уреди и оборудване от WWW.CHERVENKOVTRADE.COM Дермапен Dr.Pen уред за микроиглена мезотерапия електрически дермаролер нови различни модели с гаранция! Микро-игли за ДермаПен Dr. Pe..

Озонатор за въздух и вода с мелодичен звуков индикатор
Цена: 114 лв.

Предпазва от вируси и заразни болести, които се разпространяват чрез въздуха, водата и храната. Бързо и ефективно дезинфекцира въздуха, премахва всякакви вируси и бактерии в помещението, предпазва от ..

Филтри PRISMA 2 бр грубо почистване за CPAP терапия.
Цена: 8 лв.

2 груби филтъра за PRISMA. При внимателна употреба те са предназначени за 1 година употреба Размери на грубия филтър за Prisma: 6.5 x 4.0 x 0.5 cm

Филтри SOMNOBALANCE E 2 бр грубо почистване за CPAP терапия.
Цена: 8 лв.

2 груби филтъра за SOMNOBALANCE E. При внимателна употреба са предназначени за 1 година употреба.

JOYCE ONE FULL FACE маска за CPAP терапия.
Цена: 250 лв.

Продавам нова маска за CPAP терапия. Маската за носно дишане JOYCEone е високотехнологичен продукт за CPAP дихателна терапия. Възглавницата от гладък силиконов материал приляга плътно към лице..

Автоклав Miele

Автоклав Miele

Област София

Miele PS1201B е много лесен за работа, отчасти защото е оборудван с интегрирана система за обратна осмоза за пречистване на водата и има паро-отопляема двойна камера под налягане. Специфичната техноло..

Нов инхалатор Немски - инхалатор с топла пара за нос, Electric Warm Steam Inhaler Vaporiser
Цена: 45 лв.

Чисто нови фабрично запечатани внос от Германия, Посрещнете смяната на сезоните с Beurer. Изключително тихият парен изпарител SI 40 от Beurer впечатлява с успокояващото си приложение. Течностите кат..

Нов Немски Инхалатор с компресор, микрокомпресорен инхалатор за деца и възрастни
Цена: 80 лв.

Нов инхалатор Medisana - закупен от Германия намален от 60евро. Последна бройка неизползван без забележки. Висока ефективност чрез микрокомпресорна технология, изключително прецизно разпръскване на ..

Маски за лице

Маски за лице

Област Варна
Цена: 1 лв.

В пакет по 50бр. 25 ст/бр.