1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицинско оборудване

Медицинско оборудване

210 обяви

Холтер за кръвно налягане - нов

Област гр. София, обл. София
Цена: 440 лв. Продавам нов, неупотребяван холтер за мониторинг на кръвно налягане със съответният софтуер за интерпретация на данните от апарата, който е последно поколение в своя клас.
Цена: 1 800 лв. Допълнителна информация Автоматичен СРАР апарат. Автоматичният CPAP апарат АirSense 10 AutoSet на ResMed е най-качественото и комфортно устройство за третиране на сънна апнея, доставящо автоматично..

Пръстов Пулсоксиметър

Област гр. Русе, обл. Русе
Цена: 50 лв. Пръстов Пулсоксиметър OLED - светещ цветен дисплей Завъртане на показанията в положение удобно за наблюдение Работи с 2бр. Алкални батерии - ААА /като за дистанционно/ Показва: - Пулса - PR /bp..

Разтвор на Самсон за броене на левкоцити.

Област гр. София, обл. София
За да се преброят белите кръвни клетки не трябва да пречат еритроцитите. Те /еритроцитите/ се унищожават от оцетната киселина съдържаща се в разтвора на Самсон като белите кръвни клетки се оцветяват с..
Цена: 900 лв. Здравейте продавам професионални автоклави Lisa 500 използват се за стерилизация на инструменти и друго, предимно от стоматолози ( зъболекари ) хирурзи, освен това се използва и в консервната промишле..

Кантар с блутут

Област гр. Козлодуй, обл. Враца
Цена: 50 лв. Смарт дигитален кантар с блутут връзка. Измерва теглото, мускулната маса, съдържание на мазнини и вода. Свързва се чрез блутут с телефона ( android, Iphone), Автоматично разпознаване до 8 човека. Може..

Гинекологични инструменти

Област гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 30 лв. Медицинси гинекологични инструменти от благородна стомана Подходящи за ползване украса реквизит декор фетиш... Цената е за всичко
Цена: 1 836 лв. Аналитична лабораторна везна RADWAG AS 220.R2 220g/0.0001g

Кантар механичен

Област к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 4 лв. Кантар мехсничен

Тест ленти Gmate

Област гр. София, обл. София
Цена: 22.20 лв. Gmate Тест ленти Опаковката включва 50 броя тест ленти с годност 2г. Тест лените трябва да бъдат използвани в рамките на 4 месеца след отварянето на флакона от по 25 ленти всеки. Може да вземете ..
Цена: 24 лв. Gmate On- Нова, иновативна и атрактивна система за мониторинг на кръвна захар. Диабетът е заболяване, което изисква строг контрол и наблюдение. Нашата основна цел е да ви помогнем постоянно да следите..
Цена: 15.60 лв. Атравматично, убождащо устройство, създадено с цел безболезнено взимане на капилярна кръв! Цена с ДДС -15,60лв.
Цена: 390 лв. Продажба и наем на кислородни преносими алуминиеви бутилки 2, 3, и 5 литра и продажба и наем на кислородни концентратори за терапия с медицински кислород в домашни условия. При нарушена функция на б..

BPAP апарат за сънна апнея и ХОБ

Област гр. Русе, обл. Русе
Цена: 990 лв. Апаратът е в перфектно състояние. Разполага със съединителен маркуч. Маската се закупува според предпочитанията на клиента. Цена като нов 3000лв. Гаранционен! Възможно договаряне!

здраве и красота

Област гр. София, обл. София
Цена: 1 450 лв. Продавам уред за диагностика на алергени и храни, подходящ за вега тест и алергени-нов, неизползван, производство на Корпорация Токран-Москва.
Цена: 220 лв. Козметични уреди и оборудване от WWW.CHERVENKOVTRADE.COM Дермапен Dr.Pen уред за микроиглена мезотерапия електрически дермаролер нови различни модели с гаранция! Микро-игли за ДермаПен Dr. Pe..

Живачен апарат за кръвно налягане

Област гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 110 лв. Апарата е чисто нов, купуван от Англия. Този вид апарати са най-точните.

Автоклав Lisa500

Област гр. София, обл. София
Автоклаи Lisa 500 в отлично състояние 6 месеца гаранция
Цена: 45 лв. Електронният апарат за кръвно налягане ви позволява да измерите кръвното си налягане без усилия. Това медицинско изделие е много полезно за възрастни хора или за хора с проблеми с кръвното налягане. П..

Автоклав Statim2000

Област гр. София, обл. София
STATIM 2000S е напълно автоматичен. Просто изберете една от трите програми за стерилизация и с едно натискане на клавиатурата започвате цикъла. Авангардният микропроцесор контролира всички функции и п..

Автоклав Kronos

Област гр. София, обл. София
Цена: 1 500 лв. Kronos B18 -стерилизация без компромис автоклав клас B. Стерилизация на твърди инструменти, кухи тела и порести стоки, използва се комбинация от фракционирано предварително вакуумно, парогенераторен и..

Стоматологична работна моса

Област гр. София, обл. София
Работна маса за стоматолога. Размери 50/45
Цена: 58 лв. Рядка емайлирана табела ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ от 70те - за твоя лекарски кабинет, болница, поликлиника Солидно изпълнение и рядък модел - Изкушение и за колекционери и ценители! Табелата е в прекрастно ..
Цена: 1 лв. Микроскопи Сервиз предлага ремонт на микроскопи поправка и профилактика на микроскопи и на специализирани лабораторни и изследователски уреди. Ние извършваме ремонт на ВСИЧКИ марки микроскопи. ..
Цена: 41 800 лв. Продавам - употребяван антицелулитен апарат Endermolab Незабележими следи от употреба. Нови консумативи. Сменено сабо. Безплатен инструктаж и обучение, доставка. Гаранция. Осигурявам: сервиз и конс..

Апарат за кръвно налягане без живак UM-101

Област гр. Ловеч, обл. Ловеч
Цена: 75 лв. Модерен апарат за кръвно налягане с класически дизайн, без живак. - Маркиране на диастолично и систолично налягане. - Съдържа батерия, 2бр. LR6 - Размери: 33 х 7 х 10 см Апарата е със оригин..
Цена: 14 275 лв. Продавам, Много малко употребявана система за фотоепилация (фотоепилатор) с 3 накрайника: - SHR - за бързо и много качествено обезкосмяване, с висока чистота и много повторения - IPL - за зоново об..

Ехограф втора употреба

Област гр. София, обл. София
Цена: 4 200 лв. Продавам гаранционен ехограф втора употреба с конвексен и линеарен трансдюцер. С апарата са извършени само. 50-тина ехографии!!! Продава се в комплект със софтуер за разчитане и интерпретация на изобр..

CIPAP апарат ResMed S9 AutoSet

Област гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 1 500 лв. CIPAP апарат на ResMed S9 AutoSet за сънна апнея -комплект маска, овлажнител, карта памет и калъф за апарата със зарядно устройство.

Стол за стоматолога

Област гр. София, обл. София
Стол за стоматолога
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.