back to top

Медицинско оборудване

515 обяви
Пръстов пулсоксиметър - с аларма и PI
Цена: 35 лв.

Уредите се предлагат от фирма и са тествани за изправност и точност. +Лично предаване в София или чрез куриер. + Състояние: нов, в оригинална опаковка, инструкции на английски, 2 батерии ААА + бону..

Пръстов пулсоксиметър - 2 модела
Цена: 30 лв.

Уредите се предлагат от фирма и са тествани за изправност и точност. Нови, в оригинална опаковка, инструкции на английски, работят с 2хААА батерии (вкл. в комплекта) +Пулсоксиметър - уред за измерв..

Инфрачервен термометър за чело Omron Gentle Temp 720
Цена: 50 лв.

Продавам термометър за чело, с изтекла гаранция и без кутия, с нова батерия. Причината е че вече използвам друг термометър. Уреда няма гаранция. Технически данни: - Източник на захранване: литие..

 рекламирай сам в favicon
Кварцова лампа-Отлична.
Цена: 160 лв.

Кварцова лампа-Отлична. Срещу вируси, бактерии и нежелани микроорганизми. За дезинфекция на въздуха в къщи. С инструкция за ползване. Изпращам с куриер с тест и преглед или лично предаване.

Кварцова лампа. Мощна. За дезинфекция, противовирусна, антибактериална. Работи отлично.
Цена: 210 лв.

Кварцова лампа. Голяма. Мощна. За дезинфекция и домашна терапия. Противовирусна. Антибактериална. Изпращане с куриер, тест и преглед или лично предаване.

Кварцова лампа за ДЕЗИНФЕКЦИЯ на въздуха. Като нова. С упътване.
Цена: 170 лв.

Лампата работи отлично. Като НОВА е. Не е ползвана. С упътване за ползване. С доказани свойства против бактерии и вируси. Полезна и ефикасна за домашна употреба. Изпращане с куриер, преглед и ..

Продавам козметична кушетка
Цена: 220 лв.

Продавам козметична кушетка втора употреба от естествена кожа. Кушетката има малък дефект, който може да се скрие с калъф. Дефекта е от ютия т. като временно я използвах, като дъска за гладене.

GlucoDock iPhone /за диабетици/Апарат за измерване на кръвната захар
Цена: 80 лв.

Невероятно ново устройство за всеки с диабет. GlucoDock трансформира моментално вашия iPhone®, iPod touch® и iPad® в устройство за измерване на кръвна захар от най-ново поколение. По-малък от кутия за..

Нов Дигитален Микробиологичен Микроскоп Модел 2021г.
Цена: 449 лв.

До 01.01.2023 Обявата е валидна единствено за град София. Нови налични, топ качество! Дигитален микробиологичен микроскоп модел 2021 година! Открийте един нов изключително интересен и завл..

Ренгенова тръба тип 4БПВ - 250 за промишлен /медицински/ ренгенов апарат.
Цена: 800 лв.

Ренгенова тръба тип 4БПВ - 250 Технически характеристики. Анодно напрежение - 250 кв. Мощност - 4 квт. Параметри на отоплителна жичка. Un = 5.6 v.; In = 4.5 a. За поръчки или въпроси моля..

Инхалатор PIC Solution Air Family Evolution за цялото семейство!
Цена: 95 лв.

Чисто НОВ Инхалатор PIC Solution Air Family Evolution за цялото семейство! PIC Solution Air Family Evolution представлява инхалатор, проектиран и произведен според най-новите иновации. Новата микр..

Апарат за измерване на кръвно налягане UKC Пулс Пулсометър Сатурация
Цена: 29 лв.

Внимание апарата за измерване на кръвно налягане е произведен специално за Европейският съюз с висококачествени материали. Апарат за измерване на кръвно налягане UKC BLPM-29 Автоматичният апарат ..

Универсален безконтактен инфрачервен термометър
Цена: 40.50 лв.

Изключително бърз (под половин секунда). Прецизно точен - на голям дисплей отчита реалната температура, без да е необходимо да се преизчислява температурата по допълнителни таблици, както е с други ел..

Озонатор за въздух и вода с мелодичен звуков индикатор
Цена: 129.60 лв.

Предпазва от вируси и заразни болести, които се разпространяват чрез въздуха, водата и храната. Бързо и ефективно дезинфекцира въздуха, премахва всякакви вируси и бактерии в помещението, предпазва от ..

Домашен кислороден апарат - 220V 6 l/min

Домашен кислороден апарат - 220V 6 l/min

Област Кнежа, област Плевен
Цена: 890 лв.

Домашен кислороден апарат - 220V 6 l/min Тежест 4.5кг. Подходящ за болни с проблеми на белите дробове, затруднено дишане и недостиг на въздух. - С голям капацитет, задоволява двама човека, дишащи ..

Кислороден концентратор-Devilbiss 5лт/мин.
Цена: 1 290 лв.

Продавам Нов кислороден концентратор DEVILBISS- Американски- 5лт./мин. Апаратът е използван само 5 дни и е на 93 работни часа. С апарата има фактура с касов бон, гаранционна карта с 3 год гаранция..

Пулсоксиметър, OLED дисплей, функция аларма

Пулсоксиметър, OLED дисплей, функция аларма

Област Казанлък, област Стара Загора
Цена: 80 лв.

Пулс-оксиметъра измерва и показва съдържанието на кислород в кръвта (SpO2) и пулса чрез поставянето му на някой от пръстите на ръката, а измерването става в рамките на няколко секунди. Спецификации: ..

Биоскенер- квантов анализатор
Цена: 690 лв.

Квантов анализатор - Биоскенер 4то поколение на български език МОДЕЛ 2022 С ВГРАДЕН СОФТУЕР НА БЪЛГАРСКИ Резултатите от диагностиката излизат директно на български език Био скенерът изважда 4..

НОВ Апарат за измерване на кръвно налягане ЦИФРОВ USB
Цена: 65 лв.

Чисто НОВ Апарат за измерване на кръвно налягане ЦИФРОВ с USB порт. Марка Dr.Frei Швейцария + Маншет + Несесер за съхранение + Батерии

2021 LED Оксиметър пулсоксиметър измерване кислород в кръвта пулсомер
Цена: 18 лв.

ТОП модел с цветен дисплей, изключително точен. Пулсовият оксиметър се използва за следене на пулса и нивата на кислород в кръвта. Този пулсов оксиметър е лек и лесен за използване, работещ са..

 рекламирай сам в favicon
Кислороден концентратор Oxyoasis
Цена: 1 000 лв.

Здравейте, продавам Кислороден концентратор Oxyoasis ползван малко време - 4 месеца, като в момента не се ползва и това е причината поради която се продава. Може да се ползва както за инхалации така и..

Продавам CPAP апарат за Сънна Апнея
Цена: 289 лв.

CPAP CPAP (непрекъснато положително налягане в дихателните пътища) е лечение, което използва леко въздушно налягане, за да поддържа дихателните пътища отворени. CPAP обикновено се използва за хора,..

Апарат за кръвно - японски
Цена: 75 лв.

Апарат за кръвно налягане, дигитален, работи с девет волтова батерия. Произведен в Япония.

Продавам антицелулитен апарат LPG Cellu M6 Endermolab
Цена: 38 000 лв.

Продавам - употребяван антицелулитен апарат Endermolab Незабележими следи от употреба. Нови консумативи. Безплатен инструктаж и обучение, доставка. Гаранция. Осигурявам: сервиз и консумативи. В компле..

Стерилизационна/бактерицидна UV лампа с дистанционно срещу COVID-19
Цена: 50 лв.

Стерилизационна UV лампа 36W, 185nm с дистанционно срещу COVID-19 UV лампата се препоръчва като един от начините за борба с коронавирус COVID-19 - ултравиолетовата светлина унищожава неговия тънък ..

Кислороден концентратор
Цена: 150 лв.

Продажба или Наем на кислороден концентратор IRENE Golden Series с дебит 5 литра. Производител MobiakCare. С всички включени принадлежности. Продажна цена 1590 лв. Минимален период за наемане - 1 месе..

Електрическо болнично легло за домашни грижи
Цена: 1 600 лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Външни размери: 224х96см Вътрешни размери: 202 х 88 см Повдигане на гърба: Електрическо Повдигане на колене и крака: Електрическо Височина от пода: 39,5-57 см (електричес..

Оксиметър, пулсомер, сатурация, кислород в кръвта
Цена: 15 лв.

Уред особено актуален към настоящия момент на пандемия от Ковид 19. Вируса води до намаляване на нивата на кислорода в кръвта което само по себе си доста опасно. С компактния уред във всяко домакинств..

Апарат за кръвно налягане с Bluetooth, APP, голям дисплей с подсветка
Цена: 56.99 лв.

Точен апарат за измерване на кръвно налягане за домашна употреба: Надеждна марка, точен монитор за кръвно налягане с усъвършенствани техники за измерване, за да ви предоставим най-точните измервания ..

Дермапен Dr.Pen уред за микроиглена мезотерапия нови различни модели и накрайници
Цена: 220 лв.

Козметични уреди и оборудване от WWW.CHERVENKOVTRADE.COM Дермапен Dr.Pen уред за микроиглена мезотерапия електрически дермаролер нови различни модели с гаранция! Микро-игли за ДермаПен Dr. Pe..