Филтриране
Сортиране

Медицинско оборудване

142 обяви

Ултразвук DermaSystems 638 A

Област гр. Русе, обл. Русе
Цена: 300 лв. Професионална мултифункционална техника / Германска марка / произведена в Германия / Основни области на приложение за: Ортопедични оплаквания - тендинит, артроза Кожни нарушения - целулит, п..

Продавам антицелулитен апарат Endermolab

Област гр. София, обл. София
Цена: 39 900 лв. Продавам - употребяван антицелулитен апарат Endermolab Незабележими следи от употреба. Нови консумативи. Сменено сабо. Безплатен инструктаж и обучение, доставка. Гаранция. Осигурявам: сервиз и конс..

Продавам апарат за кръвно

Област гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Мери пулс и кръвно, показва час и дата, работи с две батерии ААА.

Пръстов Пулсоксиметър

Област гр. Русе, обл. Русе
Цена: 50 лв. Пръстов Пулсоксиметър OLED - светещ цветен дисплей Завъртане на показанията в положение удобно за наблюдение Работи с 2бр. Алкални батерии - ААА /като за дистанционно/ Показва: - Пулса - PR /bp..
Цена: 5 600 лв. Лесен за инсталиране, Нисък разход на енергия, Автоматична защита от покачване на налягането, задействаща се при достигане на 100 mbar и покачване на температурата, регулираща я между 22º C и 40..
Цена: 40 лв. искате да се излекувате от един досаден проблем, като хъркане апнея. Това е уреда които ще реши проблема ви завинаги. Уредът за ръка е революционно устройство проектирано с цел да елеминира веднъж за ..
Цена: 2 000 лв. 1. Автоматичен апарат за сънна апнея на ФИЛИПС РЕСПИРОНИКС-САЩ. В комплекта има карта памет за проследяване на терапията. В отлично състояние е, без никакви забележки. Ползван е 6 месеца. Апаратът е п..

Апарат електронен за кръвно налягане

Област гр. Варна, обл. Варна
Цена: 54 лв. Апарат електронен за кръвно налягане Код 56058 LCD дисплей Бутон за запаметяване Бутон за превключване на запаметяващите зони Захранване: 2бр x ААА (включени в комплекта) Заповядайте в наш..

Апарат за кръвно налягане

Област гр. Варна, обл. Варна
Цена: 24.60 лв. Апарат електронен за кръвно налягане Код 56055 LCD дисплей Бутон за запаметяване Бутон за превключване на запаметяващите зони Захранване: 2бр x ААА (включени в комплекта) Заповядайте в наши..

НОВА ЦЕНА! Професионална криолиполиза

Област гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 3 500 лв. Професионална Криолиполиза.. Температурите на замръзяване са до 0, -5 и -10 градуса.. в зависимост от големината на мастната гънка. Разполага с един 15см накрайник. Паник бутон. Пулсомер. Аварие..

продава апарат за мерене на кръвна захар

Област гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. ново апаратче за мерене на кръвна захар - 15 лв.
Цена: 390 лв. Продажба и наем на кислородни преносими алуминиеви бутилки 2, 3, и 5 литра и продажба и наем на кислородни концентратори за терапия с медицински кислород в домашни условия. При нарушена функция на б..

Lenalid 25mg

Област с. Кулата, обл. Благоевград
Цена: 150 EUR Lenalid 25 mg (леналидомид) - прилага се перорално в капсули, обикновено за курс от 21 дни, последван от 7-дневна почивка. Така се образува 28-дневен цикъл на лечение. Целта и продължителността на леч..
Цена: 14 лв. ласически механичен апарат за кръвно налягане Mac Check Според познавачи най-надежден и сигурен е класическият уред с механичен манометър. Той изисква известна практика, но за сметка на това е по-е..

Коагулационен анализатор, коагулометр

Област гр. София, обл. София
Цена: 60 лв. Продавам коагулометр немски BEHRING Fibrintimer, уреда е развален и го продавам за части. При едно от включванията уреда изпуши в задната част и не работи.

Електрическо легло с три мотора

Област гр. София, обл. София
Цена: 2 360 лв. Масивно козметично легло с 3 електромотора за повдигане и сваляне на крака и гръб и регулиране на височината. Размери: Дължина - 183 сантиметра Ширина - 63 сантиметра Височина - от 65 см..

Апарати за кръвно

Област гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. 2бр. апарати за кръвно и допълнителни слушалки цената е за всичко на снимката
Цена: 260 лв. Продавам редуцир-вентил от неръждаема стомана за медицински нужди, може да се ползва и за газове с високо налягане. Вентила е на фирмата AIR LIQUIDE HBS 300. За повече информация Интернет и на снимкит..
Цена: 10 лв. Продавам живачни термометри - стари, от 80-те години на 20 век. Цена: 10 лв./бр.

апарат за кръвно налягане

Област гр. Сопот, обл. Пловдив
Цена: 39.99 лв. апарат за кръвно налягане

Разтвор на Самсон за броене на левкоцити.

Област гр. София, обл. София
За да се преброят белите кръвни клетки не трябва да пречат еритроцитите. Те /еритроцитите/ се унищожават от оцетната киселина съдържаща се в разтвора на Самсон като белите кръвни клетки се оцветяват с..

Електронен апарат за кръвно налягане

Област гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Електронният апарат за кръвно налягане ви позволява да измерите кръвното си налягане без усилия. Това медицинско изделие е много полезно за възрастни хора или за хора с проблеми с кръвното налягане. П..

Живачни термометри

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Живачни термометри точни и прецизни НОВИ

Компресор за стоматологичен стол 155L/min 800 KW

Област гр. София, обл. София
Цена: 960 лв. Безмаслен компресор: -Обем 40 L -Мощност 800 KW -Дебит 155 L/min Гаранция: 1 година. Цена: 960 лв с ДДС
Цена: 1 580 лв. За сметка на купувача Външна аспирационна система за стоматологичен кабинет Характеристики: Волтаж 220 V/50HZ / Ток 4.1A Мощност на помпата 750 W Обороти 2800 r/min Шум 57 dB Максималек вакуум..
Цена: 17 700 лв. Стоматологичен стол FONA 2000 L/LW Цена:17 700 лв с ддс при долно окачване на инструментите и 18 700 с ддс при горно окачване. В цената е включена доставка и монтаж. 1. Модерен дизайн и ергономичн..

Стоматологичен стол FONA 1000 S / SW

Област гр. София, обл. София
Цена: 10 000 лв. Стоматологичен юнит FONA 1000 S / SW. Цената е 10000 лв с ДДС. Характеристики: - Възможност за горно или долно окачване. - Избор на вида и броя шлаухи. - Лесен за почистване и хигиенизация. ..
Цена: 4 990 лв. Стоматологичен юнит: Долно окачване, въртящ се стъклен плювалник, система за изплакване, система за подгряване на водата, резервоар за дестилирана вода, LED рефлектор с 3 степени на осветеност, ..
Цена: 5 300 лв. Характеристики: Горно окачване, въртящ се стъклен плювалник, система за изплакване, система за подгряване на водата, резервоар за дестилирана вода, халогенен рефлектор с 3 степени на осветеност, л..

продава инхалатор

Област гр. София, обл. София
Цена: 60 лв. продавам чисто нов инхалатор
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.