Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Цена
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Здраве, Красота » Други

270 обяви

Ривотрил 2 мг

гр. София, обл. София
8 лв.
Предлагам Ривотрил от 2мг. Галеника 8лв и Рош 15лв Пращам веднага

ривотрил предлагам

гр. София, обл. София
15 лв.
Ривотрил 2 мг РОШ -15 лв Галеника -8 лв При запитване и други

Ривотрил на Рош и Галеника

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Предлагам Ривотрил на Рош от 2мг 30 табл. 15 лв и по лиценз Сръбски на Галеника 8лв. Срок на годността е 2022г, пращам веднага и отстъпки.

Glister от Amway Home Паста за зъби 50 мл.

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 7 лв. Пастата Glister на Amway съдържа патентованата от Acces Business Group почистваща съставка Sylodent silika, която ефективно противодейства на оцветяването по зъбите и ги почиства до блясък. Тя избел..
Цена: 60 лв. Направи си сам Временни комплект зъби! Временен комплект за фиксиране на липсващи зъби.   Бързо заменете всеки липсващ зъб в рамките на няколко минути! Горни или долни!   Безопасен, лесен за използв..

Апарат за кръвно налягане

гр. Пещера, обл. Пазарджик
Цена: 30 лв. Нов в гаранция
Цена: 54 лв. Babyliss Twist Secret - Вашата нова тайна за правене чудни прически с плитки. Само с два клика можем да направим бекрайно много различни прически у дома и да бъдем в крак с модата или просто така ..
Цена: 25 лв. За Продукта dōTERRA - избелваща паста за зъби е без флуорид и Чисти етерични масла Терапевтична с други естествени съставки, които помагат за почистване на зъбите, намаляване на плаката и побелява зъ..
Цена: 26 лв. Чисто нов крем против акне Benzaknen с 10% бензоил пероксид 50гр., който действа на три различни етапа от патогенезата на акнето. Кератолитичният му ефект действа срещу засиления процес на вроговяване..

Етопозид 20х50мг

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 400 лв. Годност до ноември 2019

Продавам термометър

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Инфрачервен Мултифункционален термометър: измерва телесната температура на челото и в ухото, както показва околната температура и часа. Показва резултата от измерването след 1 секунда, автоматично изк..
Казвам се Десислава Безинска-Шеинкова. Аз съм психолог. Имам бакалавърска степен по „Психология“ и магистърска - „Психология на управлението“, а в момента съм докторант по „Психология на труда и профе..
Ако сте хазартно или алкохолно зависим, решението на проблема е да се присъедините към нашата група! Ние ще ви предоставим информация за да преодолеете вашия проблем. Също така предлагаме и групови съ..

Психолог консултант

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Изявен психолог с опит при решаването на личностни, семейни, служебни и д. р проблеми

Активатор за жива вода ДА 3м

гр. София, обл. София
Цена: 69 лв. Активатор за жива вода от На електролитен принцип водата бива разделена от неутрална на жива (алкална) и мъртва (киселинна). Живата Вода действа стимулиращо, тонизиращо и с възстановителни функции..
Цена: 60 лв. Индивидуални сесии за работа с граници на: Вина, Гняв, Емоционални и Сексуални травми, Власт, Интимност... любов...  *Работа с двойки, които имат проблеми във връзката си, чрез развиване на отноше..

Oral b накрайници

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 5.50 лв. продавам: ”” ОРИГИНАЛНИ ”” Oral B четки(накрайници) за зъби. Срок на използуване на нов накрайник е 3 месеца. На всички снимки съм показал оригинални накрайници с марката Орал Б в пакет от 4 и..

Поставяне на обеци BLOMDAHL!

гр. София, обл. София
Цена: 35 лв. Медицински обеци Blomdahl Здравето е нашето стремеж! Нашите медицински обеци са тъй наречената ”модерна асептична техника” изцяло отговарящи на медецинските стандарти в ЕВРОПА. Това означава, че ..

Ривотрил 2мг

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Ривотрил от 2 мг на Галеника 8лв и на Рош 15лв. Изпращам веднага
Цена: 267 лв. За ефикасно и безопасно приготвяне на качествена дестилирана вода (най-чистата вода на планетата) за пиене, за готвене, за лечение, за битови уреди (ютии, овлажнители) и т.н. Производителност 1 л/час...
Цена: 49.95 лв. Служи за облекчаване на болки в мускулите и лечение при простудни заболявания, хреми, бронхити, ревматизъм, ишиас и невралгии. Инфрачервената лампа е оптимизирана за облекчаване на болки на площ 20 x ..
Цена: 74 лв. Активатор за жива и мъртва вода с ТИТАНИЕВ електрод - за домашно приготвяне на алкална (жива) вода и кисела (мъртва) вода, които можете да използвате в профилактиката на редица болести. Иновативното в..

Уред за сребърна вода Dr. Silver New

гр. София, обл. София
Цена: 65.34 лв. За приготвяне на водни разтвори с различна концентрация на сребърни йони, които се прилагат вътрешно (за пиене) и външно (козметична употреба), както и за дезинфекция на различни повърхности и храни, ..
Цена: 84 лв. 3D масажор за врат плюс затопляща функция - най-нов, усъвършенстван модел за дълбок масаж, наподобяващ класически масаж с разтриване и мачкане с пръсти (Шиацу масаж), не само на врата и раменете, но и..

Ривотрил на Roche и на Galenika

гр. София, обл. София
Цена: 8 лв. Продавам Ривотрил На Roche-15 лева На Galenika-8 лева Срок на годност 2022 г. 100% качество и гаранция. Изпращам веднага.

Менструални чашки MeLuna от Германия

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 31.20 лв. MeLuna - това е световно известна марка менструални чашки, произведени в Германия. Менструалната чашка MeLuna осигурява свобода, лекота, чистота, чувство за сигурна защита и увереност - всичко, коет..

Soft-тампони - нормални - 10 броя

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 22.20 лв. Оригинални меки Тампони произведени от JOYDIVISION - разработени за хигиенично полово сношение по време на менструация. Soft-Тампони Normal, 10 броя кутия Предимства на продукта: Не се усещ..
лечение на кожни и полови ранички и зарази, кисти, миоми и др.

Медицинско изделие

гр. София, обл. София
Продавам инсулинова помпа Наномед! Цена по договаряне!0885567480

Игли ”бътерфлайки” на Braun, 23G

гр. София, обл. София
По куриер или с лично предаване. Имат по 2+ години срок на годност. Цена: 0.60 лв. Разполагам с 200+ броя
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.