Филтриране
Сортиране

Здраве, Красота » Други

359 обяви

Психолог от Ново Поколение

гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте, аз се казвам Стефан Петров и съм консултант от ново поколение. Според мен, мъдър и истински полезен консултант може да бъде само този, който е откровен и честен със своите „клиенти“, тоес..

Glister от Amway Home Паста за зъби 50 мл.

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 7 лв. Пастата Glister на Amway съдържа патентованата от Acces Business Group почистваща съставка Sylodent silika, която ефективно противодейства на оцветяването по зъбите и ги почиства до блясък. Тя избел..
Цена: 25 лв. Апарат за кръвно налягане SANITAS SBC 22 предназначен за немския пазар за домашна употреба с инструкции за употреба за китка - измерват до голяма точност улавят пулс и мерят пулса в кутийя за..
Цена: 15 лв. Чисто нов крем против акне Cordes BPO с 3% бензоил пероксид 30гр. Бензоил пероксидът представлява производно на пероксидите. Той действа на три различни етапа от патогенезата на акнето. Кератолитичния..
Цена: 26 лв. Чисто нов крем против акне Benzaknen с 10% бензоил пероксид 50гр., който действа на три различни етапа от патогенезата на акнето. Кератолитичният му ефект действа срещу засиления процес на вроговяване..
Цена: 69 лв. ВЕЧЕ ПРАВИМ ДОСТАВКА ДО ЦЕЛИЯ СВЯТ ЖИВА И МЪРТВА ВОДА - кратка информация за чудесните и възможности! Обикновената чешмяна вода е неутрална. Пълна е с примеси, като хлор, флуор, тежки метали, котле..

Самобръсначка BRAUN 5607 на батерии

гр. Видин, обл. Видин
Цена: 35 лв. Описание: Мъжка самобръсначка за гладко и прецизно бръснене с Wid Floating Foil технология. Подходяща за използване под душ Мобилна за гладко и удобно бръснене BRAUN 5607 Braun технология в пренос..

продавам енбрел

гр. София, обл. София
Цена: 700 лв. продавам енбрел писалка 01.20 в перфектно състояние
Цена: 60 лв. Индивидуални сесии за работа с граници на: Вина, Гняв, Емоционални и Сексуални травми, Власт, Интимност... любов...  *Работа с двойки, които имат проблеми във връзката си, чрез развиване на отноше..

Нети лота цена 12 лв.

гр. София, обл. София
Цена: 12 лв. С нарастването на нивото на замърсяване на въздуха и вредните химикали в околната среда, се наблюдава огромно увеличение на броя на хората, които страдат от различни форми на запушване на носа и респи..

08.2020г. празна кутия Humira 1бр.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ия 08.2020г. празна кутия Humira 1бр.

Килимче за акупресура

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 39.90 лв. Безплатна доставка при поръчка над 60лв.! Килимче за акупресура - осигурява максимална помощ на страдащите от болки в гърба, ишиас, повишено мускулно напрежение, безсъние, депресия и умора. Хара..
Цена: 50 лв. Уред с електрическа четка за зъби на Braun, Германия. Машинката е много удобна и изключително лесна за използване. Почти нова е, ползвана е много малко време. Състои се от електрическа четка, резервоа..
Цена: 285 лв. Машина за магнитна и водородна вода - минерализира и магнетизира водата. Активира и преструктурира водните клъстери в микроклъстери за по-добро абсорбиране от тялото. Чрез електролиза отделя водорода ..
Цена: 74 лв. Активатор за жива и мъртва вода с ТИТАНИЕВ електрод - за домашно приготвяне на алкална (жива) вода и кисела (мъртва) вода, които можете да използвате в профилактиката на редица болести. Иновативното в..
Цена: 89.40 лв. За ефективно антибактериално и възстановяващо действие при простуда, грип, ангини, висока температура, гастрити, кожни болести, изгаряния. За дезинфекция и обработка на плодове и зеленчуци. За дезинфе..
Цена: 0.90 лв. За извличане токсини и отпадни продукти от организма на човека през стъпалата по време на сън - изключително добър начин за поддържане на добро здраве. Подобряват и регулират кръвообръщението, извлича..
Цена: 49.95 лв. Служи за облекчаване на болки в мускулите и лечение при простудни заболявания, хреми, бронхити, ревматизъм, ишиас и невралгии. Инфрачервената лампа е оптимизирана за облекчаване на болки на площ 20 x ..
Цена: 95.20 лв. Пречиства вода за пиене и миене, дезинфекцира и лекува (зъби, венци, стомашно - чревни болести, кожни заболявания и всякакви рани; за дълбоко почистване, омекотяване и предпазване от стареене на кожат..
Цена: 114 лв. За приготвяне на водни разтвори с различна концентрация на сребърни йони, които се прилагат вътрешно (за пиене) и външно (козметична употреба), както и за дезинфекция на различни повърхности и храни, ..

Менструални чашки MeLuna от Германия

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 31.20 лв. Безплатна доставка при поръчка над 60лв.! MeLuna - това е световно известна марка менструални чашки, произведени в Германия. Менструалната чашка MeLuna осигурява свобода, лекота, чистота, чувство ..
Цена: 119.70 лв. приложение на новата концепция за ползване на въздушното налягане за обгрижване на очите, което прави уреда по-хуманен в сравнение с други видове вибрационни масажори. Уредът осъществява лек и приятен..
Цена: 35 лв. За домашна спа-терапия с йонизирана по естествен път (под действието на природни минерали) вода и 8 режима воден масаж. За преодоляване на стреса и умората на тялото и възстановяване на енергийния бал..
Цена: 129 лв. иновирана ефективна и безопасна технология за почистване, дезинфекция и премахване на лоши миризми в устната кухина, зъбите и венците. Чрез дезинфекцията с озонирана вода се постига отлична превенция ..
Цена: 49.95 лв. Служи за облекчаване на болки в мускулите и лечение при простудни заболявания, хреми, бронхити, ревматизъм, ишиас и невралгии. Инфрачервената лампа е оптимизирана за облекчаване на болки на площ 20 x ..
Цена: 89.40 лв. За ефективно антибактериално и възстановяващо действие при простуда, грип, ангини, висока температура, гастрити, кожни болести, изгаряния. За дезинфекция и обработка на плодове и зеленчуци. За дезинфе..
Цена: 20 лв. ЦЕНА ПО МАГАЗИНИТЕ- 80 лв. По-интензивно почистване от обичайното ръчно почистване - Защото за да имате красива кожа, трябват подходяща козметика и задължително почистване на лицето. И най- ск..
Цена: 25 лв. Менструални чашки - 2 бр. (размер L и S) в комплект с чантичка за съхранение и кратка инструкция. Съвременен интимен дамски хигиенен продукт, лесна за използване, винаги е с вас, удобна, практична, ди..

Паста за зъби Dr Silver ROSE and HERBS 75мл

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 7.95 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв. Πacтa зa зъби Dr. Ѕіlvеr RОЅЕ& НЕRВЅ, 75 мл. - Πpeмaxвa лoшия дъx - Aнтибaĸтepиaлнoтo и peгeнepaтивнo дeйcтвиe ..

Спринцовки 10 мл. с игла

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 0.25 лв. Нови стерилни спринцовки 10 мл. с включена в комплекта игла. Опаковани са поединично. Подробности вижте на снимките. Налични към момента 50 броя. Цената е за брой. Моля, разгледайте и другите ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.