1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Други

Здраве, Красота » Други

1000 обяви
Цена:
7 лв.
Памучна маска с двоен филтър и активен въглен. Маската е двойна с джоб. Може да се пере и глади многократно. Филтърът се поставя мужду двата слоя на маската. Трайност на филтъра 20 дни. Изважда се и се поставя, след като маската изсъхне напълно. Той не се пере. Може да го дезинфекцирате чрез изглаждане, с пара на обикновенна ютия. Покрийте филтъра с памучна кърпа при гладене. Сменяйте маската на всеки 2-3 часа. Избягвайте честото и пипане с ръце. След употреба, изперете, изсушете и изгладете маската. Цена на маската 3 лв. Цена на филтъра 4 лв. Може да ги з..
Цена:
1 лв.
1. З Д Р А В Е Канген вода е здраве и енергия в чаша вода! Редовната употреба на Канген вода с РН 8.5-9.5 - укрепва имунната система; - ускорява разграждането на мазнините; - освобождава тялото от натрупаните токсини; - храната, приготвена с вода РН 9.5 е по-вкусна; - кафето и чая са по-ароматни с по-малко количество, ако са приготвени с вода РН 9.5; - премахва препаратите, използвани за третиране на плодове, зеленчуци и месо с вода РН 11.5; - за бебета и малки деца - вода РН 7; - за възрастни хора при приемане на лекарства - вода РН 7 2. К Р А С О Т А Вода с РН 5.5-6 - ..
Цена:
1.60 лв.
Разгледайте сайта ни: https://protection-covid-19.net/ Произвеждаме реални решения за защита от патогени, прах, алергени и др. -Удобни маски с джоб за топлите месеци. За многократна употреба от хасе и ранфорст на цени от - 1.60 лв. Приемаме поръчки и на едро. -Трислойните мембранни масаки - 9.00 лв./бр. -Чорап тампон от хавлиен плат за дръжки на врати. Напоени с дезинфектант, дълго и активно действат обеззаразяващо. Подходящи са за места с голям човекопоток. 0.50 лв. /бр. - спирт и дезинфектанти

Предпазен костюм цял Бял. НАЛИЧЕН

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Цена:
6.90 лв.
Цена на ЕДРО Защитен костюм, универсален размер, с папионка, затваряне с цип, с гумирани уплътнения и лице. широко използваем. Материал: Нетъкан текстил Тежина: Олекотен - Универсален размер. - С качулка Костюмът е предназначен за еднократна или умерено многократна употреба. Ако се наложи, при свалянето му, може да се дезинфекцира с официално обявените разтвори за дезинфекция. След това се измива внимателно с топла вода и отново с препарат за дезинфекция и пране. След което се изсушава на слънце за 24 часа. Незащитени зони: Лице, Пръсти на двете ръце, Обувна зона на краката. Защите..

Предпазна маска

гр. София, обл. София
Цена:
4 лв.
Предпазни маски за многократна употреба директно от производител: -100% памук; - двупластови от меко, памучно трико -удобна кройка, която обхваща носа и брадичката; -не е медицински продукт, предпазва от градска среда -опаковани по един брой;

Филтри с активен въглен за маски

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена:
1.50 лв.
ФИЛТРИ С АКТИВЕН ВЪГЛЕН Филтрите са направени от два пласта филтърна вата и активен въглен. Материята е лека и въздухопропусклива. Използва се технология, чрез която активният въглен равномерно се разпределя и успешно се задържа във вътрешността на материята. Умишлено филтрите не са опаковани в нетъкан текстил, поради неговата ниска термична устойчивост.   Филтрите издържат на температура от 100 градуса. Могат да се изваряват, да се обливат с гореща вода или пара. Могат да се третират със сапун и спирт, но да не се търкат силно. Не е препоръчително да се гладят, защото ватата се пресова, н..
Цена:
1 лв.
ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА! БЕЗ СПЕКУЛА В ЦЕНАТА! МИНИМУМ 30 броя. РЕАЛНА ЦЕНА! 30бр. -30 лв 50бр. 50лв 100бр. 100лв 500бр - 500лв 1000бр. 1000лв 2000бр. - 2000лв Предпазни маски за лице, могат да се ползват и повече от веднъж. Предпазват от ситни и едри прахови частици. Маските са висококачествена изработка дебели и плътни. Поръчки на едро! Налични Размер- 20см / 10см. Внимание- Маските могат да се ползват и повече от веднъж.
Цена:
0.70 лв.
ЦЕНА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ! БЕЗ СПЕКУЛА В ЦЕНАТА! Модел двуслойна - 0.70лв/бр. С вътрешна менбрана за многократна употреба. - Голям асортимент от модели - Предпазна маска за лице от висококачествена памучна ДВУСЛОЙНА материя за многократна употреба. (2 ката памук - Вътрепна менбрана подплата.) Удобна, не запаряваща, захваща се с ластик зад ушит - Големи количества в наличност! - Фактура - Изпращане и Доставка веднага. Препоръчва се маската да се използва около пет часа, За да я използвате отново е необходимо да изперете с топла вода и перилен препарат и да изгладите на висока тем..
Цена:
19 лв.
Детски предпазно-защитни неопренови - маски за лице с опция: - Комплект за възрастен и дете (Възрастен 19лв/бр. / Дете 17лв/бр.) 100% водо- и влагоустойчиви, без никаква пропускливост. За многократна употреба (подлежат на пране и гладене). Висок клас на качество. Подходящи за деца от 5 до 15 години. Материята е с високо качество, три-пластова, лека и удобна, осигурява комфорт и защита - навсякъде и по всяко време. Устойчива на вятър. За многократна употреба. Неразтеглива. Връзките могат да се регулират - както зад главата, така и зад ушите. Предпазва лигавицата на носната и устн..
Цена:
19 лв.
100% водо- и влагоустойчиви, без никаква пропускливост. За многократна употреба (подлежат на пране и гладене). Висок клас на качество. Материята е с високо качество, три-пластова, лека и удобна, осигурява комфорт и защита - навсякъде и по всяко време. Устойчива на вятър. За многократна употреба. Неразтеглива. Връзките могат да се регулират - както зад главата, така и зад ушите. Предпазва лигавицата на носната и устната кухина. Маската НЕ е медицински продукт. Тя е средство за ежедневна защита! НЕ се продават единични бройки. Минимумът е 2бр./поръчка. Цена 19лв/бр. (Моля..
Цена:
19 лв.
100% водо- и влагоустойчиви, без никаква пропускливост. За многократна употреба (подлежат на пране и гладене). Висок клас на качество. Материята е с високо качество, три-пластова, лека и удобна, осигурява комфорт и защита - навсякъде и по всяко време. Устойчива на вятър. За многократна употреба. Неразтеглива. Връзките могат да се регулират - както зад главата, така и зад ушите. Предпазва лигавицата на носната и устната кухина. Маската НЕ е медицински продукт. Тя е средство за ежедневна защита! НЕ се продават единични бройки. Минимумът е 2бр./поръчка. Цена 19лв/бр. (Моля, ..

Маски за многократна употреба

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена:
0.80 лв.
Двуслойна маска за многократна употреба, която е изработена е от 100% памучен текстил. Позволява изпиране при висока температура. Преди пакетиране маските минават термична обработка на 200-220 градуса. За по-добра защита е препоръчително преди употреба да бъдат изпрани и да се сменят на всеки три часа. *Предлагат се в опаковки по 20 и 50 броя. Цената за 1 брой е 0.80 лв.
Цена:
12 лв.
Маските са от неопренов плат и се закрепват посредствон велкро лепенки - филтъра е нано антибактериален с WATER BARIER външен слой! ЦЕНИ: 1 БРОЙ - 12.00 ЛВ. 5 БРОЯ - 50.00 ЛВ. 10 БРОЯ - 80.00 ЛВ. 20 БРОЯ - 150.00 ЛВ. За да е ефективно носенето на маската, след поставянето и да не се пипа с ръце след 2-3 часа носене а се мине с мокра кърпа на алкохолна основа с цел вируса който се е опитал да премине но не може все пак остава върху маската и така с мократа кърпа го премахваме и не го оставяме да попадне върху ръцете ни и от там в нас! Разлика между този тип маски и останалит..
Цена:
99.95 лв.
Автоматичен диспенсър за калцуни Подходящ за болници, клиники, производствени обекти, хранително-вкусова промишленост, шоуруми.. и мн. др. Идеален за агенти недвижими имоти, показващ професионализъм както на купувача, така и на продавача. Работи само с калцуни специално произведени за диспенсър, които може да разгледате в другите ни обяви. Диспенсъра побира от 10 до 100 калцуна. Можете да се запознаете по- добре с продукта чрез следното кратко видео: https://www.youtube.com/watch?v=IsGIJ09T2zs Звят: Златен Размер: 40х21х12см
Цена:
4 лв.
Лепена петпластова противопрахова немедицинска предпазна маска, произведена от пет слоя нетъкан текстил / вата /, с издаден сертификат с най-високо ниво на филтрация FFP 3, произведени в български завод по заявка на правителството, снимката на премиера е при посещението му в този завод, и на нея носи същата маска. Маската е предназначена да предпазва носа и устата от прах, прикрепва се към лицето посредством два ластика, носи се леко и удобно, за многократна употреба, според производителя и може да се ползва до 8 часа, след което се изпира в пералня, издържа до 20 пранета на температура 90..
Цена:
2.80 лв.
Лепена трипластова противопрахова немедицинска маска, от нетъкан текстил / 100 % полиестер /, произведени в Български завод, цвета е много светно небесно син, Маската е предназначена да предпазва носа и устата от прах, прикрепва се към лицето посредством два ластика, носи се леко и удобно, за многократна употреба, може да се ползва до 3 часа, след което се изпира в пералня, издържа до 10 пранета. Маските са опаковани по 10 броя в опаковка, минимално количество за поръчка е 10 броя, цената за опаковка от 10 броя е 28 лева, изпращаме с Еконт, можете да поръчвате тук или по телефона! ..
Цена:
1 лв.
Трипластови памучни маски от сертифициран плат за многократна употреба. Изработени са от 100% памук с вграден филтър. 8 цвята - 3 размера S M L-XL по ваш избор. 5 бр. - 15лв. 10бр. 25лв.

Маски за лице

гр. Ловеч, обл. Ловеч
Цена:
2 лв.
Ръчно изработени маски за лице от памучен плат. Моля изпращайте запитвания за наличните десени и разцветки на формата за контакт в сайта, Вайбър или Е-майл. Изпращам Спиди Еконт

защитни маски за многократна употреба

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена:
3.90 лв.
Предпазна маска от неопрен за многократна и ежедневна употреба. - Маската за лице предпазва устата и носа от навлизане на нежелани фактори на околната среда. - Превантивка мярка срещу вируси и грип. - Произведена от филтрираща, дишаща материя. - Универсален размер с удобен дизайн, който пазсва конфортно на всеки. Продукта е с висока защита срещу прах, вируси, смог и други замърсявания във въздуха. Необходимо е да имате няколко броя и да сменяте маската на всеки 2 часа, при по - продължително излагане на опасност и да перете всеки ден. Тази маска не е предназначена з..
Цена:
12 лв.
Течността е готов препарат за хигиена и дезинфекция на ръце и повърхности. Бързо и ефикасно действие. ЗА КАКВО СЛУЖИ: За дезинфекция на ръце и повърхности Анти бактериална защита ПРЕДИМСТВА: Бързо дезинфекционно действие Лесен за употреба Благоприятен към околната среда КАК СЕ ИЗПОЛЗВА: Готов за употреба и е под формата на течност. Просто нанесете и разтъркайте между своите ръце След използване ръцете са перфектно чисти и с чувство на свежест. Използвайте като готов препарат за дезинфекция на рискови зони. При контакт с очите - измийте обилно с вода.
Цена:
14.40 лв.
Цената е за 1000 мл. Почистващ (дезинфекциращ) разтвор със 70% спирт, лавандулова вода и масло от смрадлика. Подходящ за ръце и повърхности, също дезинфекцира банкноти и монети!

Mаски еднократни N95

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена:
0.96 лв.
Предлагам трислойни маски за еднократна употреба със сертификат и фактура по желание.
Цена:
8 лв.
Нашите маски са изработени от неопренов плат и се закрепват посредствон велкро лепенки. Филтъра е нано антибактериален с WATER BARIER външен слой. Маските са за многократна употреба! Повечето маски от текстил са с 3% защита, което е супер-малко. По-добре не ги носете за 3% защита, не си струва все едно сте без маска! Медицинските маски са с 44% защита, неудобството при тях, е че на всеки 2-3 часа трябва да ги сменяте, което води до нужда от големи количества. Нашите маски са от антибактериялен нано филтър и със защита 95%. За повече информация пишете на лично или се обадете на посоче..

Предпазен шлем

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 12 лв. Предпазният шлем пази лицето от невидимите миниатюрни пръски от устата на събеседника, което не позволява заразяване. Обикновената маска пред носа и устата не е достатъчна защита за вашето здраве! ..
Цена: 3 лв. Памучни двупластови предпазни маски с джоб за поставяне на допълнителен филтър, разгъващи се по формата и размера на лицето. Цвят банан. 1 бр. - 4.50 лв 5 бр. - 4.00 лв. 10 бр. - 3.50 лв. 20 ..
Цена: 1.07 лв. Характеристики: - Най-висок клас трипластова маска - Сертифицирани ISO9001, TUV, CE и Nelson’s report - Не пропуска финните прахови частици и предпазва от вируси и бактерии - Удобна и дишаща с ..
Цена: 12 лв. Външен пласт ранфорс 100 памук, среден пласт филтър с активен въглен, вътрешен пласт нетъкан текстил (плат за медицински маски) Почистване на филтъра: с ютия на пара за 10 секунди.
Цена: 5.76 лв. Най-търсената маска в света KN95, с най-висока степен на защита.. Могат да се перат и ползват многократно. Продават се в пакети от 50бр. Налични на склад в София. Продажба на едро и дребно (минимално ..
Цена: 1.26 лв. Висококачествена трислойна маска от нетъкан текстил, антибактериална. Най-висока степен на защита. Продава се в пакети от 100бр. Налични на склад в София. Продажба на едро и дребно (минимално количест..

Маски за лице от текстил

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 4.50 лв. Маските предлагат базова защита от вируси и прахови частици и имат сравнително моден вид и дизайн. Освен от вируси маските предпазват от алергени, подходящи са за хора с астма и алергия. Предпазват ди..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.