back to top

Диети, отслабване

58 обяви
Апаратно развижване за подобряване на метаболизма-Изготвяне на тренировъчна програма, съвети
Цена: 15 лв.

Това раздвижване на тялото се осъществява от уред и движенията са сходни като при ходене - Може да се използва и за рехабилитация; Общата цена със посещение на място е 15 лв. Самият. апаратът предизви..

Как да отслабнете 15 килограма без ограничения и диети?

Как да отслабнете 15 килограма без ограничения и диети? Как да премахнете главоболието? Как да свалите кръвното налягане? Как да подобрите зрението? И още ползи... Безплатна демонстрация н..

Изготвяне на хранителен режим
Цена: 30 лв.

Професионално изготвяне на индивидуален хранителен режим съобразен с вашите хранителни навици, с цел покачване, задържане или сваляне на килограми

TOP пормотиране Смола от ливански кедър на капсули
Смола от ливански кедър на капсулиСмола от ливански кедър на капсулиСмола от ливански кедър на капсули
При наднормено тегло
Цена: 20 лв.

Билкова тинктура ПЕРФЕКТНА ФИГУРА # подпомага детоксикацията на организма; # регулира забавеният метаболизъм; # поддържа добра перисталтика; # подпомага за трайното, без йо-йо ефект ..

Специализиран Хранителен Режим
Цена: 50 лв.

Симеон Павлов е ДИПЛОМИРАН СПЕЦИАЛИСТ ПО ХРАНЕНЕ от Медицински Университет гр. Пловдив. Предлага изготвяне на ИНДИВИДУАЛНИ хранителни режими за всякакви цели - отслабване, покачване на мускулна ма..

Домашен ябълков оцет
Цена: 1.50 лв.

Домашен ябълков оцет 100% натурален 0.5-за 1.5лв 1 л. -за 3лв

Тренировки за отслабване
Цена: 5 лв.

Здравейте, каня всички да станат по-силни, по-здрави и по-красиви да тренират със специално подготвената за вас програма! Основен поток: - Силова тренировка - Фитнес - Отслабване - Набиране на ..

Антицелулитен Анти-ейдж крем с азиатска центела
Цена: 12 лв.

Опаковка: 250мл. За да се чувствате по-млади и по-красиви Описание Активни съставки: Масло от шеа (карите), масло от гроздови семки, екстракт от червени лозови листа, екстракт от азиатс..

Хранителен режим
Цена: 55 лв.

Кинезитерапевт изготвя професионални хранителни режими за отслабване, покачване на тегло и поддържане на тегло за повече информация се обадете на номера в обявата

Програма комтрол на теглото Пакет F15
Цена: 305.98 лв.

Всеки от пакетите F15 съдържа: Гел от алое вера (2 опаковки х 1 литър) Форевър лайт ултра шейк (1 плик, 15 порции) Форевър гарциния плюс (90 меки капсули) Форевър терм (30 таблетки) Форевър ф..

Контрол на теглото Пакет КЛИЙН 9
Цена: 245.20 лв.

Всичко започва с нашата основополагаща програма Клийн 9, чиято цел е да ви освободи от натрупаните токсини и да ви помогне да се чувствате по-леки и по-жизнени. С 9-дневната програма ще поемете към св..

28 дневна програма за отслабване НА НЕВЕРОЯТНА ЦЕНА - 30%
Цена: 399 лв.

Само сега от 559.90лв. на 399лв. Специална отстъпка!!! Има ли рецепта за щастие? Хората казват, че здравето е щастие. Когато човек се чувства добре в собстеното си тяло, във форма и зареден е енер..

Искате да сте по-елегантни и по-здрави?

Почти всеки човек иска да се отърве от няколко излишни килограма, но за да отслабвате здравословно е важно да проследите как реагира организма на спазваните от вас диета и режим на физическа активност..

Кафе за отслабване

Кафе за отслабване

Стара Загора
Цена: 36.36 лв.

Кафе за отслабване с добавяне на екстракт от бял фасул. -15 бр в опаковка. Комбинацията от кафе с екстракт от бял боб - загуба на тегло и намалени мазнини значително се увеличава. Екстрактът от бя..

Билков чай за отслабване.
Цена: 2 лв.

Предлагам билков чай за регулиране на теглото. Може да се храните редовно и приемате всеки ден с храната по една чаша от тази напитка. Това струва по 1,70 лева на ден, като сметнато за един месец е це..

Отслабване и хранителен режим, посещения във вашия дом
Цена: 40 лв.

Предлагам тренировъчен режим, с цел ОТСЛАБВАНЕ. Тренировките се провеждат във вашия дом, упражненията които се изпълняват са със собствено тегло и са идивидуално съобразени спрямо общото ви състояни..

Макси Вита супер линия

Макси Вита супер линия

Стамболийски, област Пловдив
Цена: 9 лв.

Опаковка: 30 таблетки Марка: Maxi Vita За редукция не теглото и оформяне на фигурата. Активни съставки в 1 таблетка: Eкстракт от гарсиния камбоджа - 120mg; екстракт от зелен чай - 70mg; екстракт..

Гано. Продукти
Енергиен скрининг + вега тест
Цена: 55 лв.

Енергийният скрининг е допълнително изследване към вега тест, което дава обща информация за съществуващи блокажи - съществуваща трудност с елиминирането на токсините, склонност на организма към алерги..

Вега тест за поносимост към 259 храни и напитки
Цена: 45 лв.

Вега тест за поносимост към 259 храни, напитки и хранителни субстанции. Вега тестът определя поносимостта на организма към различни храни, хранителни съставки и напитки. Това е биоенергиен тест основа..

TOP пормотиране Смола от ливански кедър на капсули
Смола от ливански кедър на капсулиСмола от ливански кедър на капсулиСмола от ливански кедър на капсули
Тест за дефицит на витамини и минерали + вега тест
Цена: 60 лв.

Витамините и минералите са жизнено необходими за човека като потребността от тях се увеличава при интензивна физическа и умствена работа или при боледуване. Организма се нуждае от 13 различни вита..

Тест за дефицит на ензими, витамини и минерали + вега тест
Цена: 70 лв.

Теста за дефицит на ензими може да се прилага като допълнение към вега теста с дефицит на витамини и минерали. Ензимите участват във всеки процес в тялото, като без тях живота ни не би могъл да същест..

Тест за дефицит на ензими, витамини и минерали + вега тест + енергиен скрининг
Цена: 80 лв.

Теста за дефицит на ензими може да се прилага като допълнение към вега теста с дефицит на витамини и минерали. Ензимите участват във всеки процес в тялото, като без тях живота ни не би могъл да същест..

Да отслабваме заедно

Да отслабваме заедно. Група до пет човека. Здравословно отслабване. Диети. Рецепти. Хранене.

Изготвям индивидуален хранителен режим с цел отслабване, съобразен с всеки човек.
Цена: 100 лв.

Храната и нашите мисли и емоции могат да бъдат най-доброто лекарство или страшна отрова за тялото ни. Определящи за това са нашите задълбочени знания за храната, волята ни да ги прилагаме в ежедневиет..

Отслабване, траен резултат!

Искате да Отслабнете? Попитайте как! Здравословно, с траен резултат. Хранителен режим-балансирано хранене. Безплатна консултация. Обадете се сега!

Чай за отслабване и детокс Irontea
Цена: 85 лв.

Iron Tea - се приготвя за броени минути! Без варене и прецеждане - просто разтваряне, чрез интензивно разбъркване, само за секунди. Нещата трябва да ти се случват лесно, за това... са ти нужни с..

Кафе за отслабване
Цена: 20 лв.

Разтворимото кафе за отслабване е специално разработена формула от високоефективни съставки при борбата с натрупаните мазнини, с натурален произход, която ви позволява да отслабнете максимално бързо и..

Чай за отслабване
Цена: 50 лв.

Турски чай за отслабване IRONTEA Как действа? Намалява апетита, увеличава приема на вода, детоксикира, увеличава метаболизма. Как се пие? Желателно е да се приема веднъж дневно 30минути преди хра..

28 дневен комплект за ефикасно отслабване
Цена: 459.99 лв.

? Битката с килограмите е битка и за здравето! ? И има начин да я спечелиш, без да изтезаваш тялото и психиката си. ❕❕❕ Пълноценно хранене, съдържащо всички важни витамини, минерали и микроелем..