1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Диети, отслабване

Диети, отслабване

55 обяви
Цена: 40 лв. Вега тест за поносимост към 259 храни, напитки и хранителни субстанции. Вега тестът определя поносимостта на организма към различни храни, хранителни съставки и напитки. Това е биоенергиен тест основа..
Цена: 70 лв. Добре дошли в Център Лиана! иновативна квантово информационна технология за хармонизиране на енергийните центрове и стимулиране способностите на човешкия организъм за самовъзстановяване. Посетете ..

Кафе за отслабване

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 37 лв. Кафе за отслабване с добавяне на екстракт от бял фасул. -15 бр в опаковка Комбинацията от кафе с екстракт от бял боб - загуба на тегло и намалени мазнини значително се увеличава. Екстрактът от бял бо..

Изгаряне на мазнини и Отслабване

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 45 лв. Хапчета за отслабване „Ксеникал“ „Xenical“ Натурално активните съставки в предложените хранителни добавки за изгаряне на мазнини и поддържане на оптимално и здравословно тегло подкрепят липидния мет..
Цена: 7 лв. Продаваме 100 % натурален домашен ябълков оцет, произведен чрез естествена ферментация на екологично чисти домашни ябълки и зряла оцетна гъба от стар ябълков оцет, собствено производство. Повече от 10..
Цена: 2 500 лв. Спазването на ПРАВИЛНАТА ДИЕТА е от ключòво значèние при лечението на ЯЗВА/ГАСТРИТ/УЛЦЕРОЗЕН КОЛИТ. При лечèнието на тези болести, колкото е важно приемането на предписаните от лекаря лекарства, толко..
Цена: 80 лв. Колан за отслабване, почти не използван, със всички указания за ползване и програма с хранителен режим.

Отслабване с Акупунктура

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Посещения по домовете Предлагам ефективен тренировъчен режим, съчетан с приложение на точки от китайската медицина с цел ОТСЛАБВАНЕ, също така изготвям индивидуален хранителен режим (без резки и др..

Здравословно ОТСЛАБВАНЕ

гр. София, обл. София
Цена: 49 лв. Здравословния начин на живот е единствения начин чрез който всички завинаги можем да свалим излишните килограми и да имаме стройно и хубаво тяло! КАК СВАЛИХ ТЕГЛОТО СИ, ОТПРЕДИ 35 г. снимките говорят!..

Пръстени за крака за отслабване- 2 броя

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 1.95 лв. Меки пръстени за крака - за отслабване, намаляват телесните мазнини, увеличава метаболизма без да увреждат кожата. Високо качество. Универсален размер. 1000 гауса сила на магнитите. Стимулират м..
Цена: 680 лв. Запишете се в една от 2 те станали популярни комплексни програми за отслабване Лотос Clean 9 и Лотос F.I.T Алтернатив. Предлага се индивидуална работа в група от 3 ма човека, постоянен консултант, 10 ..
Студио Лотос предлага контрол на тегло и възтановяване, индивидуални програми за отслабване съобразени с вашите ежедневни дейности и навици, лесни и удобни за спазване и ползване дори на работното мяс..

Панталон за отслабване

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Неопренови панталонки

Липовон Lipovon

гр. София, обл. София
Цена: 45 лв. Хранителна добавка за отслабване
Цена: 315 лв. Само сега от 559.90лв. на 351лв. Специална отстъпка!!! Има ли рецепта за щастие? Хората казват, че здравето е щастие. Когато човек се чувства добре в собстеното си тяло, във форма и зареден е енер..
Цена: 10 лв. Това раздвижване на тялото се осъществява от уред и движенията са сходни като при ходене - Може да се използва и за рехабилитация; Самият. апаратът предизвиква движения, които са сходни с тези при вър..
Цена: 15 лв. Задвижване на тялото от машина (апарат) подобрява се циркулацията на кръвта, което спомага процеса на отслабване и се подобрява тонуса на органима., УРАВНОВЕСЯВАНЕ НА ВЕГЕТАТИВНАТА НЕРВНА СИСТЕМА - Не..
Цена: 40 лв. Предлагам тренировъчен режим, с цел ОТСЛАБВАНЕ. Тренировките се провеждат във вашия дом, упражненията които се изпълняват са със собствено тегло и са идивидуално съобразени спрямо общото ви състояни..

Домашен ябълков оцет

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 1.50 лв. Домашен ябълков оцет 100% натурален 0.5-за 1.5лв 1 л. -за 3лв

Билкова смес за отслабване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. БИО ЕФЕ БИЛКОВА СМЕС ЗА ОТСЛАБВАНЕ С РОЗМАРИН И НАР 400 гр. Специално разработен натурален продукт с 10 индивидуално подбрани билки, действащ активно за изгаряне на излишните мазнини в организма и..
Цена: 69 лв. Fizzy Slim - това е естествен комплекс от активни компоненти, които работят едновременно. Активните съставки контролират обмяната на веществата, премахват желанието за ядене на сладко и контролират ..
Цена: 75 лв. Ultra Slim е хранителна добавка, създадена изцяло от натурални съставки - екстракт от горчив портокал, екстракт от гуарана и кофеин, пиперин (черен пипер), екстракт от зелен чай, тирозин и кофеин. ..
Цена: 50 лв. Изготвяне личен режим на хранене при различни заболявания.. Специални диети за отслабване.

Колан за отслабване U.Slender

гр. Левски, обл. Плевен
Цена: 20 лв. Колана е поръчан от Top Shop и е използван много малко. Подходящ е както за деца така и за възрастни, които имат проблеми с наднорменото тегло.
Цена: 100 лв. Храната и нашите мисли и емоции могат да бъдат най-доброто лекарство или страшна отрова за тялото ни. Определящи за това са нашите задълбочени знания за храната, волята ни да ги прилагаме в ежедневиет..
Цена: 207.52 лв. Програма Клийн 9 може да ви помогне да поемете по пътя към своята по-здрава и по-елегантна същност. Този ефективен и лесен за спазване режим ще ви предостави необходимите инструменти да започнете да п..
Цена: 95 лв. Студио Лотос предлага FIT програми 7, 10 или 14 дневни включващи в себе си Ци Гун и фит програми за поддържане на добър мускуен тонус и добра фигура заниманията се водят от консултант треньор. Малки г..

Детокс 2.0-книга с режим на хранене

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Книга от Илиян Найденов.
Аз отслабнах бавно, трайно и завинаги! Искаш ли и ти? Питаш ли се как да се освободиш от излишните килограми? Искаш ли да спиш спокойно, без да се подлагаш на и строги диети и изтощителни тренир..

Вибромасажор Body Sculpture BM- 1200

с. Скутаре, обл. Пловдив
Body Sculpture BM- 1200 Вибромасажор в отлично състояние. 230V 50HZ Max-88W Максимална тежест за употреба: 100кг Тип: Beauty Massager 5 допълнителни приставки за специфичен режим на работа...
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.