1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Диети, отслабване

Диети, отслабване

62 обяви
Цена: 15 лв. Задвижване на тялото от машина (апарат) подобрява се циркулацията на кръвта, което спомага процеса на отслабване и се подобрява тонуса на органима., УРАВНОВЕСЯВАНЕ НА ВЕГЕТАТИВНАТА НЕРВНА СИСТЕМА - Не..
Цена: 10 лв. Това раздвижване на тялото се осъществява от уред и движенията са сходни като при ходене - Може да се използва и за рехабилитация; Самият. апаратът предизвиква движения, които са сходни с тези при вър..
Цена: 45 лв. Три книги с рецепти и напътствия по диетата на Адел. Цената е същата при поръчка от Амазон.
 рекламирай сам в

Домашен ябълков оцет

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 1.50 лв. Домашен ябълков оцет 100% натурален 0.5-за 1.5лв 1 л. -за 3лв
Цена: 45 лв. Билкова Kапсула с Череша 60 бр Cherry Handle Pill е хранителна добавка, която помага да прибавите наднорменото тегло от първия ден. Cherry Handle Cherry Handle Capsule е на върха в списъка на продукт..
Турската Правителствена болница, Гювен Анкара предлага на своите български гости специала цена за бариатрична и метоаболитна хирургия. Стара цена 13000 евро. Новата цена за операцията ще е 6500 евро. ..

Хранителен режим

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Кинезитерапевт изготвя професионални хранителни режими за отслабване, покачване на тегло и поддържане на тегло за повече информация се обадете на номера в обявата
Как да отслабнете 15 килограма без ограничения и диети? Как да премахнете главоболието? Как да свалите кръвното налягане? Как да подобрите зрението? И още ползи... Безплатна демонстрация н..
Цена: 45 лв. Вега тест за поносимост към 259 храни, напитки и хранителни субстанции. Вега тестът определя поносимостта на организма към различни храни, хранителни съставки и напитки. Това е биоенергиен тест основа..
Цена: 399 лв. Само сега от 559.90лв. на 399лв. Специална отстъпка!!! Има ли рецепта за щастие? Хората казват, че здравето е щастие. Когато човек се чувства добре в собстеното си тяло, във форма и зареден е енер..

Отслабване с Акупунктура

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Посещения по домовете Предлагам ефективен тренировъчен режим, съчетан с приложение на точки от китайската медицина с цел ОТСЛАБВАНЕ, също така изготвям индивидуален хранителен режим (без резки и др..

Отслабване само за месец

гр. София, обл. София
Цена: 60 лв. Студио Лотос предлага, групова комплексна програма за отслабване. Групата е от 5 човека, с постоянен консултант треньор, програмата е 30 дневна и включва изготвяне на хранителен режим, ежедневни заним..

Изготвяне на хранителен режим

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Професионално изготвяне на индивидуален хранителен режим съобразен с вашите хранителни навици, с цел покачване, задържане или сваляне на килограми
Цена: 35 лв. Описание: Ароматно черно кафе с бял фасул „GUOZHEN“ Код: CA020 Съдържание: Всяка опаковка съдържа 15 сашета х 3гр. Срок на годност: 12 месеца ПОЛЗИ И ПРЕИМУЩЕСТВА: 2 в 1 - богат аромат на..

Билков чай за отслабване.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2 лв. Предлагам билков чай за регулиране на теглото. Може да се храните редовно и приемате всеки ден с храната по една чаша от тази напитка. Това струва по 2 лева на ден, като сметнато за един месец е цена ..
Цена: 30 лв. Трайно отслабване, без йо-йо ефект. Консумират се единствено установените от теста поносими храни - тези, които организмът може да толерира и разгражда. Видимо бързо и необратимо се намаляват килограм..
Цена: 70 лв. Теста за дефицит на ензими може да се прилага като допълнение към вега теста с дефицит на витамини и минерали. Ензимите участват във всеки процес в тялото, като без тях живота ни не би могъл да същест..

Гарциния камборджа 60 таб.

с. Синеморец, обл. Бургас
Цена: 30 лв. Най - ефикасния и безобиден билков продукт за отслабване. Как може да ви помогне да отслабнете? Първо намалява глада Ви и се храни по-малко и така тялото ви, ще бъдат принудено да гори мазнини. Сл..
Изготвям програми за здравословно хранене, сваляне на килограми при наднормено тегло и при здравословни проблеми, и програми за качване на чиста мускулна маса.
Цена: 70 лв. Витамините и минералите са жизнено необходими за човека като потребността от тях се увеличава при интензивна физическа и умствена работа или при боледуване. Организма се нуждае от 13 различни вита..
 рекламирай сам в
Цена: 60 лв. Витамините и минералите са жизнено необходими за човека като потребността от тях се увеличава при интензивна физическа и умствена работа или при боледуване. Организма се нуждае от 13 различни вита..
Цена: 80 лв. Теста за дефицит на ензими може да се прилага като допълнение към вега теста с дефицит на витамини и минерали. Ензимите участват във всеки процес в тялото, като без тях живота ни не би могъл да същест..

Forever Lean Форевър лийн

гр. Варна, обл. Варна
Форевър лийн съдържа две революционни съставки, които могат да допринесат за понижено усвояване на калории от мазнини и въглехидрати в храната. Първата съставка са уникални фибри, които поглъщат мазни..
НАЧИНАЕЩИ Ако сте новаци във фитнеса и храненето, можете да започнете с първа и втора част на F15 за начинаещи. Овладейте основите на фитнеса с упражнения, използващи тежестта на тялото, базови движен..
Форевър гарциния плюс е революционна хранителна добавка, съдържаща множество елементи, които подпомагат освобождаването на организма от излишните килограми. Основната съставка е натурално вещество, и..

Клийн 9 за отслабване

гр. Варна, обл. Варна
Пакетът КЛИЙН 9 съдържа: Гел от алое вера (2 опаковки х 1 литър) Форевър лайт ултра шейк (1 плик, 15 порции) Форевър гарциния плюс (54 меки капсули) Форевър терм (18 таблетки) Форевър фибри (9 пакетч..

Енергиен скрининг + вега тест

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 55 лв. Енергийният скрининг е допълнително изследване към вега тест, което дава обща информация за съществуващи блокажи - съществуваща трудност с елиминирането на токсините, склонност на организма към алерги..

#FatToFit здравен маратон

гр. Варна, обл. Варна
#FatToFit ЗДРАВОСЛОВЕН ОНЛАЙН МАРАТОН Международната Здравна Компания “Coral Club Int. ” организира 6 седмичен онлайн маратон. Цел на събитието: - Изграждане или поддържане на здраво, ха..
Без глад организма натрупва при глад метаболизмът, като се промени мове да ядете колкото искате това не е точно диета измислихме го с мойта колежка от LA д-р Ан Борох 10 килограма се свалят и за месец..

Fat Burner Изгаря мазнините

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Поддържа здравословно телесно тегло Насърчава здравословния метаболизъм
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.