1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Диети, отслабване

Диети, отслабване

63 обяви

Билков чай за отслабване.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 2 лв. Предлагам билков чай за регулиране на теглото. Може да се храните редовно и приемате всеки ден с храната по една чаша от тази напитка. Това струва по 2 лева на ден, като сметнато за един месец е цена ..
Цена: 40 лв. Билкова Kапсула с Череша 60 бр Cherry Handle Pill е хранителна добавка, която помага да прибавите наднорменото тегло от първия ден. Cherry Handle Cherry Handle Capsule е на върха в списъка на продукт..

Домашен ябълков оцет

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 1.50 лв. Домашен ябълков оцет 100% натурален 0.5-за 1.5лв 1 л. -за 3лв
 рекламирай сам в
Турската Правителствена болница, Гювен Анкара предлага на своите български гости специала цена за бариатрична и метоаболитна хирургия. Стара цена 13000 евро. Новата цена за операцията ще е 6500 евро. ..
Съвети свързани с красота, мода, дом. https://www.lubkailievakk.com/

Хранителен режим

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Кинезитерапевт изготвя професионални хранителни режими за отслабване, покачване на тегло и поддържане на тегло за повече информация се обадете на номера в обявата
Цена: 16 лв. Опаковка: 250мл. За да се чувствате по-млади и по-красиви Описание Активни съставки: Масло от шеа (карите), масло от гроздови семки, екстракт от червени лозови листа, екстракт от азиатс..

Макси Вита супер линия

гр. Стамболийски, обл. Пловдив
Цена: 9 лв. Опаковка: 30 таблетки Марка: Maxi Vita За редукция не теглото и оформяне на фигурата. Активни съставки в 1 таблетка: Eкстракт от гарсиния камбоджа - 120mg; екстракт от зелен чай - 70mg; екстракт..
Как да отслабнете 15 килограма без ограничения и диети? Как да премахнете главоболието? Как да свалите кръвното налягане? Как да подобрите зрението? И още ползи... Безплатна демонстрация н..

Изготвяне на хранителен режим

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Професионално изготвяне на индивидуален хранителен режим съобразен с вашите хранителни навици, с цел покачване, задържане или сваляне на килограми
Цена: 399 лв. Само сега от 559.90лв. на 399лв. Специална отстъпка!!! Има ли рецепта за щастие? Хората казват, че здравето е щастие. Когато човек се чувства добре в собстеното си тяло, във форма и зареден е енер..

Стройна фигура

с. Братя Даскалови, обл. Стара Загора
Цена: 35 лв. Оригинален кантар на Тефал за измерване на телесни функции на организма който не е китайски. За информация звънете на посочения телефон. Отговарям само на първия sms. Кантара съм го пробвал със 4 ба..

Лида за отслабване.

гр. София, обл. София
Цена: 45 лв. Продавам лида за отслабване.
Цена: 30 лв. Вега Тест - Трайно отслабване, без йо-йо ефект. Консумират се единствено установените от теста поносими храни - тези, които организмът може да толерира и разгражда. Видимо бързо и необратимо се намаля..
Цена: 30 лв. Трайно отслабване, без йо-йо ефект. Консумират се единствено установените от теста поносими храни - тези, които организмът може да толерира и разгражда. Видимо бързо и необратимо се намаляват килограм..

Кафе за отслабване

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 36.36 лв. Кафе за отслабване с добавяне на екстракт от бял фасул. -15 бр в опаковка. Комбинацията от кафе с екстракт от бял боб - загуба на тегло и намалени мазнини значително се увеличава. Екстрактът от бя..
Цена: 59 лв. ”Умен” електронен кантар - Въвеждате ръст, пол, възраст и той извършва: - измерване на тегло - измерване на % телесни мазнини - измерване съдържанието на вода в организма - измерване на мускулнат..
Цена: 15 лв. Задвижване на тялото от машина (апарат) подобрява се циркулацията на кръвта, което спомага процеса на отслабване и се подобрява тонуса на органима., УРАВНОВЕСЯВАНЕ НА ВЕГЕТАТИВНАТА НЕРВНА СИСТЕМА - Не..
Цена: 7 лв. Продаваме 100 % натурален домашен ябълков оцет, произведен чрез естествена ферментация на екологично чисти домашни ябълки и зряла оцетна гъба от стар ябълков оцет, собствено производство. Повече от 1 ..

AquaSource Здраве

гр. Сливен, обл. Сливен
Натурални продукти за здраве и красота. Клетъчна енергия.
 рекламирай сам в

Здравословно отслабване

гр. София, обл. София
Хранителен протеин на прах с грахов изолат. За здравословно отслабване.

Здравословно отслабване

гр. Сливен, обл. Сливен
Грахов протеин за здравословно отслабване.
Цена: 10 лв. Това раздвижване на тялото се осъществява от уред и движенията са сходни като при ходене - Може да се използва и за рехабилитация; Самият. апаратът предизвиква движения, които са сходни с тези при вър..
Цена: 40 лв. Предлагам тренировъчен режим, с цел ОТСЛАБВАНЕ. Тренировките се провеждат във вашия дом, упражненията които се изпълняват са със собствено тегло и са идивидуално съобразени спрямо общото ви състояни..

Сауна костюм

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Сауна костюм, изработен от гумиран винил, устойчив на интензивни физически упражнения. Лесен начин за отслабване и изгаряне на калориите. Пийте вода, за да бъдете добре хидратирани, докато го носи..
Чудесен избор за вашето цялостно здраве и добра визия. Програмата освен че регулира вашите килограми едновременно подобрява цялостната Ви кръвна картина. ПРИНЦИПЪТ Е МНОГО ПРАКТИЧЕН - ЗАМЕСТВАНЕ Н..

Отслабване с Акупунктура

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Посещения по домовете Предлагам ефективен тренировъчен режим, съчетан с приложение на точки от китайската медицина с цел ОТСЛАБВАНЕ, също така изготвям индивидуален хранителен режим (без резки и др..

Body Mission 28

гр. Пловдив, обл. Пловдив
СТЪПКА ПО СТЪПКА ДО ЖЕЛАНОТО ТЕГЛО Искате да изглеждате и да се чувствате добре в тялото си. Желанието ви е най-накрая да стопите последните малки тлъстинки или може би да се разделите с малко пове..

Фитнес Инструктор

гр. Варна, обл. Варна
Изготвям хранителен режим и тренировъчна програма (за фитнес зала или домашни условия). Съвети относно здравословно хранене, упражнения, проследяване на резултати и постоянна подкрепа.
Цена: 29.99 лв. Смарт обръч ни за отслабване и фина талия.  Обръчът не пада и може да се използва както от деца, така и от възрастни. Идеален за физическо разтоварване.   НИЕ СМЕ ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ За повече инф..
Въведи страница №