1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Диети, отслабване

Диети, отслабване

68 обяви
Цена: 80 лв. Колан за отслабване, почти не използван, със всички указания за ползване и програма с хранителен режим.
Цена: 15 лв. Задвижване на тялото от машина (апарат) подобрява се циркулацията на кръвта, което спомага процеса на отслабване и се подобрява тонуса на органима., УРАВНОВЕСЯВАНЕ НА ВЕГЕТАТИВНАТА НЕРВНА СИСТЕМА - Не..
Цена: 40 лв. Предлагам тренировъчен режим, с цел ОТСЛАБВАНЕ. Тренировките се провеждат във вашия дом, упражненията които се изпълняват са със собствено тегло и са идивидуално съобразени спрямо общото ви състояни..

Отслабване с Акупунктура

гр. София, обл. София
Цена: 40 лв. Посещения по домовете Предлагам ефективен тренировъчен режим, съчетан с приложение на точки от китайската медицина с цел ОТСЛАБВАНЕ, също така изготвям индивидуален хранителен режим (без резки и др..

Домашен ябълков оцет

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 1.50 лв. Домашен ябълков оцет 100% натурален 0.5-за 1.5лв 1 л. -за 3лв
Цена: 40 лв. Вега тест за поносимост към 259 храни, напитки и хранителни субстанции. Вега тестът определя поносимостта на организма към различни храни, хранителни съставки и напитки. Това е биоенергиен тест основа..

Колан за отслабване U.Slender

гр. Левски, обл. Плевен
Цена: 20 лв. Колана е поръчан от Top Shop и е използван много малко. Подходящ е както за деца така и за възрастни, които имат проблеми с наднорменото тегло.

Меки пръстени за крака - 2 броя

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 1.95 лв. Меки пръстени за крака - за отслабване, намаляват телесните мазнини, увеличава метаболизма без да увреждат кожата. Високо качество. Универсален размер. 1000 гауса сила на магнитите. Стимулират м..
Цена: 100 лв. Храната и нашите мисли и емоции могат да бъдат най-доброто лекарство или страшна отрова за тялото ни. Определящи за това са нашите задълбочени знания за храната, волята ни да ги прилагаме в ежедневиет..
Цена: 207.52 лв. Програма Клийн 9 може да ви помогне да поемете по пътя към своята по-здрава и по-елегантна същност. Този ефективен и лесен за спазване режим ще ви предостави необходимите инструменти да започнете да п..
Цена: 95 лв. Студио Лотос предлага FIT програми 7, 10 или 14 дневни включващи в себе си Ци Гун и фит програми за поддържане на добър мускуен тонус и добра фигура заниманията се водят от консултант треньор. Малки г..
Студио Лотос предлага контрол на тегло и възтановяване, индивидуални програми за отслабване съобразени с вашите ежедневни дейности и навици, лесни и удобни за спазване и ползване дори на работното мяс..
Цена: 680 лв. Запишете се в една от 2 те станали популярни комплексни програми за отслабване Лотос Clean 9 и Лотос F.I.T Алтернатив. Предлага се индивидуална работа в група от 3 ма човека, постоянен консултант, 10 ..

Детокс 2.0-книга с режим на хранене

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Книга от Илиян Найденов.
Аз отслабнах бавно, трайно и завинаги! Искаш ли и ти? Питаш ли се как да се освободиш от излишните килограми? Искаш ли да спиш спокойно, без да се подлагаш на и строги диети и изтощителни тренир..

Вибромасажор Body Sculpture BM- 1200

с. Скутаре, обл. Пловдив
Body Sculpture BM- 1200 Вибромасажор в отлично състояние. 230V 50HZ Max-88W Максимална тежест за употреба: 100кг Тип: Beauty Massager 5 допълнителни приставки за специфичен режим на работа...

Пояс на талията за отслабване

гр. София, обл. София
Цена: 22 лв. 1. Пояс на талията за отслабване - 22 лв Женски компресионен регулируем пояс за корекция на фигурата CHENYE 2019, спомагащ за извайването на плосък корем и тънка талия. Неопреновия корсет по време на..

Диагностика и терапии

гр. София, обл. София
Цялостна диагностика - биоскенер, над 240 показателя - 20 лв. Изготвяне на индивидуален хранителен режим според причината за проблем с теглото, билки.
Избор на хранителен режим. Тренировъчен режим за отслабване. Фитнес треньор за жени.
Цена: 20 лв. Garcinia Cambogia Здравейте, Шишето е с 60 броя, по 1 на ден се приема. Няма странични действия. С продукта се свалят до 15кг, стига за 2 месеца. Няма йо йо ефект. Доставка правя по Еконт. Цен..

Неопренов колан за отслабване

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 5.90 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 60 лв. Намалете килограмите и обиколката на талията с неопренов колан за отслабване! • Много подходящ при спортуване. • Той по..
Цена: 399 лв. Само сега от 559.90лв. на 399лв. Специална отстъпка!!! Има ли рецепта за щастие? Хората казват, че здравето е щастие. Когато човек се чувства добре в собстеното си тяло, във форма и зареден е енер..
Цена: 3.50 лв. 1 пакет съдържа 10бр. лепенки на цена 3,50лв. При закупуването на 3 пакета(30бр.) цената е 9лв. При закупуването на 5 пакета(50бр.) или повече цената за пакет(10бр.) е 3лв. Как действа? Продуктъ..
Професионален треньор с който ще постигнете желаните резултати. За перфектния външен вид са необходими правилен хранителен режим, подходящо подбрани тренировки и малко мотивация и усърдие.

Изгаряне на мазнини и Отслабване

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 45 лв. Хапчета за отслабване „Ксеникал“ „Xenical“ Натурално активните съставки в предложените хранителни добавки за изгаряне на мазнини и поддържане на оптимално и здравословно тегло подкрепят липидния мет..

Детокс 2.0 - Убиецът на мазнини

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. При интерес моля да ми пишете.

Програма за Отслабване - Само за Жени

Съединени американски щати (US), обл. Друга държава
Цена: 78 лв. Програма за отслабване, предназначена само за жени. 28 дневна програма, която ще ви помогне да отслабнете и да се чувствате по-добре. Можете да я прилагате, колкото пъти искате за дългосрочни резу..
Цена: 59 лв. Не можеш да контролираш апетита си? Това средство срещу затлъстяване ще шокира всички жени! Ето как отслабват звездите! Кликни на линка за повече информация /копирай го в браузера си/ http://bit.ly/..
Цена: 80 лв. Идеално тяло за лятото! Ускорете метаболизма и изгорете 67% мастна тъкан. Това действа! https://bit.ly/2KrFJA9

Отслабване с Шоколадов Шейк!

гр. София, обл. София
Цена: 59 лв. Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света! Но внимавайте с дозировката. Не повече от 3 чаши на ден. КЛИКНИ НА ТОЗИ ЛИНК ЗА ДА НАУЧИШ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУК..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.