Работа в сферата на еротиката

69 обяви

Еротични масажи и ескорт Виена-Австрия! Отлични условия!

Област Австрия (AT), обл. Друга държава
Предлагаме легална работа в лицензиран и луксозен приват/студио в центъра на Виена-Австрия. Гарантираме сериозно отношение, дискретност, осигурена квартира и приятелски колектив. Салона е разположен близо до центъра на Виена а клиентие, които ни посещават са туристи и бизнесмени. Настанява ме ви в луксозна обстановка и самостоятелна стая. Условия са отлични, студиото е луксозно и имате достъп до интернет, кухня, телевизия и т.н. Дохода зависи от желанието за работа. Имате възможност за осигуряване и достъп до Австрийската социална система. Търсим жени на възраст между 18 и 35г. Организираме и ..

Момичета Берн (CHF 8000-12000)

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Даваме стаи под наем на самостоятелни и независими момичета, които искат да работят в сферата на еротиката. Работим с наем, без допълнителни проценти. Имаме повече от 5 годишен опит в сферата. Набираме момичета над 18 г. Осигуряваме легална работна среда с необходимите за това документи, разполагаме с всички необходими разрешителни и лицензи за дейността. Предлагаме ви възможност за много добри доходи, приятелска атмосфера, работа в клубовете, както и ескорти, самостоятелна стая и всичко необходимо свързано с работата. Пълно съдействие за вашето пристигане и настаняване, дискретност, сигурност..

Търся момичета за работа в България и чужбина

Област Италия (IT), обл. Друга държава
Набираме момичета, осигурена квартира, изискването е да сте с приятна външност и навършени 18 години. Услугите, които се предлагат са за компания на заможни господа по хотели и ресторанти. Добри доходи. Ако имате интерес, свържете се с нас по телефона или по e-mail. Пълно съдействие за вашето пристигане и настаняване, дискретност, сигурност и коректност, персонално внимание към всяко момиче. Не се колебайте и се свържете с нас на посочения номер за да получите допълнителна информация и реална представа за нашето отношение(WhatsApp) Редовни клиенти и сигурни доходи!!! Можем да помогнем с раз..

Масажно студио търси масажистка

Област гр. София, обл. София
Масажно студио търси да назначи масажистка за центара. Може и от провинцията, бонус е квартирата. Супер лукс, дизайнерска обстановка и отлична хигиена. Лесна локация. Студиото е специално създадено за масажи. Работата е в сферата на еротиката и не се предлагат бонуси, като: секс или френска. Заплащане - всеки ден (в края на деня). За повече информация можете да ни намерите на посочения телефон от 10 до 20 часа. За дами от цялата страна и София над 18 години.
Разработен масажен салон, намиращ се в централната част на София, в близост до станция на метрото, предлага работа за масажистки в сферата на еротиката като работата е със трудов договор при ежедневно заплащане и безплатно обучение. Опитът не е задължителен. Ще работите в приятна и уютна обстановка. Предоставя ме ви НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ в София за работа и процент от заработеното. Бакшиша си остава само за вас. Предлагаме възможност за работа на смени, подходяща и за студентки. Нашите изисквания са: 1. Млади момичета на възраст от 18 до 35 години 2. Кандидатките е необходимо да имат приятна..
Отлични условия на работа! За кандидатки от провинцията подсигурявам нощувка. Заплаща се ежедневно. Може и начинаещи, ще бъдат обучени. Работата е подходяща и за студентки, гъвкаво работно време. Сексуални услуги не се предлагат!

Работа с най-добрите условия

Област гр. София, обл. София
Здравейте търся момичета за работа. Ако имате нужда от работа и пари заповядайте. Имам уютен и дискретен терен. Разработен с постоянна и гарантирана за Вас работа. Добри доходи на месец се изкарват стига Вие да сте коректни, постоянни и добре изглеждащи външно. Всичко си зависи от вашето желание за работа. Момичетата, които имат наистина нужда от пари и са коректни да се обадят на посоченият телефон. На възраст от 18г. - 35г. Ще се радвам да работя с млади и амбицирани момичета. Работно време само през деня. Работи се 50/50, екстрите и бакшишите си остават за Вас. Почивните дни си ги определят..

Работа за Масажистка

Област гр. София, обл. София
Отлична работна атмосфера. Доход от 3000 до 9000 лв. Сигурност и коректно отношение. Очакваме Ви!

Работа в Германия

Област Германия (DE), обл. Друга държава
Набираме млади дами между 18-35 в град Фрайбург, Германия в непосредствена близост до Швейцария и Франция. Тази прекрасна локация дава възможност за доходи до 10000€ в приятна атмосфера и добър колектив и най-важното легално. Кандидатстването за работа е по снимки изпратени по долу посочения email или чрез Viber или WhatsApp на посочения телефонен номер.

Набира млади жени

Област Германия (DE), обл. Друга държава
Набираме млади дами между 18-35 в град Фрайбург, Германия в непосредствена близост до Швейцария и Франция. Тази прекрасна локация дава възможност за доходи до 10000€ в приятна атмосфера и добър колектив и най-важното легално. За повече информация тел имаме viber и WhatsApp

МАСАЖИСТКА - сериозна, високи доходи

Област гр. София, обл. София
Луксозно студио предлага работа за масажистка. Условията са отлични: - атрактивно възнаграждение - 3 000-6 000 лв месечно - работа в спокойна обстановка, в много мил и приятелски екип - луксозно студио, с клиенти на ниво и с адекватни цени - безплатно обучение, предишен опит не е задължителен - работното време е по договорка, съобразено с вашите желания и възможности - сексуални услуги НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ под никаква форма Изисквания към кандидатите: - възраст 18 - 55 - сериозно отношение -позитивно излъчване

Масажно студио

Област гр. София, обл. София
Разработено масажно студио с дългогодишна клиантела търси нови масажистки. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни и мотивирани момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите професионално обучение. Насочеността ни е главно към източните и еротични масажи, сексуални услуги НЕ се предлагат! Вие определяте работното си време според вашите възможности! Търсим коректни и отговорни хора. Предлагаме високо заплащане -работи се на процент, бакшишит..
Искаме бурлески / еротични модели за фотосесии през август и септември, моля регистрирайте интереса си и ние ще се свържем с вас. Плащането започва на 100 лева час

Вземете парите си без делене!

Област гр. София, обл. София
Набираме момичета, осигурена квартира, изискването е да сте с приятна външност и навършени 18 години. Услугите, които се предлагат са за компания на заможни господа по хотели и ресторанти. Добри доходи на масец, zаплащането е всеки ден. Ако имате интерес, свържете се с нас по телефона или по e-mail. Редовни клиенти и сигурни доходи!!! При желание може да започне веднага :)

Търся колежка

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Търся колежка за работа в апартамент в Цюрих. За връзка и инфо. Емаилa

Масажистка без опит

Област гр. Варна, обл. Варна
Салон за масажи намиращ се в центъра на гр Варна търси да назначи масажистка на пълен работен ден до 35 годишна възраст. Работното време е от 11:30 до 20:30. Два почивни дни в седмицата. Осигуряваме Ви трудов договор, осигуровки и възнаграждение обвързано с постигнатите резултати. Месечно възнаграждение между 1500 и 2000 лв. Изключително спокойна и приятна работна среда. От Вас изискваме спазване на работното време, комуникативност и положителна нагласа. Търси

Търся си приятелка Компаньонкa за Работа в Лондон!!!

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Ако сте на възраст от 18-45 с желание за работа имате приветлива външност и сте приятелски настроена може да започнете работа веднага--може без предишен опит!! Отлични условия в приятна и уютна обстановка! Високи ежедневни доходи! Гарантирам работа, сигурност и дискретност! Моля САМО ЗА СЕРИОЗНИ!! За повече информация, моля свържете се с мен на посоченият телефон.

Търсим компаньонки

Област Испания (ES), обл. Друга държава
Търсим момичета, които могат да работят в нашия клуб като еротични танцьори, еротични масажисти и ескорт момичета. Много добри доходи. Можете да спечелите от 200 - 1000 евро на ден! Просто сериозни момичета. Ние предлагаме заплата, безплатно настаняване и трудов договор. Това е законна работа. Възраст от 18 до 36 години. Работата е Гран Канария, Плая дел Инглес. Можем да помогнем с самолетни билети. За повече информация, моля свържете се с нас на WhatsApp или на телефон

Луксозно VIP масажно студио набира персонал

Област гр. София, обл. София
Ние сме две масажистки, които си търсят колежка. Студиото Разработено студио, в центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден. Бакшишите са само за вас, НЕ ги делите с н..
Най-добри условия! Работно време по избор. Спокойна и колегиална атмосфера. Коректност и професионализъм. Луксозен разработен и дискретен терен. Редовна клиентела. ВИСОКИ ДОХОДИ. Вярвам, че можем да бъдем добър екип. Обади ми се, когато ти е удобно. Името ми е Десислава

Момичета за масажистки без опит

Област гр. София, обл. София
$$$*РАБОТА*$$$ Търсят се масажистки за разработен салон в близост до метрто и ЦУМ! Редовна заплата на процент около 2~3000лв! Трудов договор, осигуровки, паркинг, нощна смяна или квартира - ПО ДОГОВАРЯНЕ!!! Без секккссс и френски ласки, работата е надежда и дългосрочна. Възможно е само събота и неделя
Търся КРАСИВО, ВЪЗПИТАНО и ОТГОВОРНО момиче за работа като еротична масажистка. Имам много работа, заплащането е много добро. Работи се с възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена от НАЙ-ДОБРАТА МАСАЖИСТКА в София., за да може да навлезете по-уверено в работата. Обявата ви ще бъде професионално направена. Масажното студио се намира в Белите Брези, ще работите в приятна и спокойна обстановка, без злобни колежки. НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ НИКАКВИ СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ. ТОВА Е ОБЯВА ЗА МОМИЧЕ С НЮХ КЪМ ЕРОТИКАТА. МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАЖДАТ СЕРИОЗНИ МОМИЧЕТА, НА КОЙТО ИМ СЕ..

VIP Масажно студио набира нов персонал

Област гр. София, обл. София
ВИП масажно студио за еротични масажи търси своите уникални масажистки. Студиото е с дългогодишен опит и клиантела. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане, дискретност и коректност. Работи се с възпитани и интелегентни клиенти. Отлична работна атмосфера. Възрастова граница 18-35г. Може и да сте без опит. Студиото предлага безплатно професионално обучение. Търсим дами, които имат нюх към еротика, индивидуален подход и стил. Студиото е едно от най-добрите в София с прекрасна и достъпна локация. Сами определяте работното си време според вашето желание и възможности..
Всяка жена има нужда да се чувства желана... Ако имате малко свободно време между ежедневните ангажименти, семейството и работа и самочувствието ви е спаднало до минимум, сега е момента да докажете на себе си, че сте красива и стойностна жена. Някъде там има мъже, които биха платили за вашата компания, за разговорите с вас и нежните ви ласки. Отдавна копаньонка не е дума еквивалент на жена на магисталата, тук става дума за нещо съвсем различно умение за комуикация, умение да завлядвате мъжното внимание и да поучавате оценка за това. При интерес да научите повече за това как можем да ви уредим ..

Top-Girls for Top-Club

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Искаш ли да изкараш много пари? Луксозен, лицензиран клуб набира компаньонки. Ние се намираме в един от бизнес центровете на Швейцария- Цюрих. Нашият клуб е на 16 години, добре разработен и на комуникативно място. Нашето уютно и чисто студио предлага отлични доходи и добри условия. Нашите дами разполагат със собствен мезонет, вградена кухня, пералня, баня и интернет, както и личен сейф. Вие си определяте работното време. Бакшишите остават за вас. Ние гарантираме вашата дискретност и подсигуряваме консумативите. Ангажираме се да подготвим вашите документи и реклама. Ако вие сте чаровна да..

Набира компаньонки за легална работа в Австрия

Област Австрия (AT), обл. Друга държава
Набира компаньонки за легална работа в Австрия. Осигуряваме безплатна квартира, редовни медицински прегледи. Ако сте на възраст от 18-45 и имате мотивация за стабилност, незав исимост и високи доходи, не се колебайте да се свържете с мен. Гарантирана дискретност! За повече информация, моля свържете се с мен на посоченият телефон.
Здравейте, казвам се Виктория и тьрся сериозни и красиви компанионки за гр. София с подбрана редовна клиентела. Работи се на цени от 100лв. за час стандарт, 120 лв. за час както и 150., 200.., за чужденци според визията ви. За момичета от провинцията подсигурявам безплатна квартира за живеене докато си намери жилище. Работи се през деня. Моля, да ми звьнят само сериозни и добре изглеждащи и поддьржани момичета. Гарантирана дискретност и коректност.
Топ оферта за сезона моля да ми се обаждат момичета от 18 до 35 години до 60кг. За контакт: Марияна 1. Условия: ТОП най добрите 2 Терен: топ лукс с 2 БАСЕЙНА 3 КЛИЕНТИ: ОТ МНОГО МЕСТА РАБОТИМЕ С ТАКСИТА КОЙТО ВОДЯТ МНОГО ЧУЖДЕНЦИ +++ МНОГО ИЗВЕСТНИ ХОТЕЛИ С РЕЦЕПЦИЯТА. В нашата агенция момичета изкарват на месец от 20000 до 30000лв и повече агенцията е с дългогодишен опит в СЛЪНЧЕВ БРЯГ И НЕСЕБЪР СВЕТИ ВЛАС И ДРУГИ НАЙ ДОБРАТА АГЕНЦИЯ В Момента в България. ОСИГОРЕНА КВАРТИРА.

Ако обичаш парите...

Област гр. София, обл. София
Ако обичаш парите и изглеждаш добре - това е твоята обява. Най-лесната работа на света с най-добрите пари ВСЕКИ ДЕН. Просто опитай!

Търся дама за работа в София.

Област гр. София, обл. София
Търся дама със желание за работа като компаньонка за София. Прекрасен, чист и спокоен терен в централната част на града на комуникативно място. На терена работи една страхотна девойка и ще бъдете само две! Осигурено е абсолютно всичко - всякакви консумативи, спане (безплатно) и индивидуални реклами, интернет и телевизия, всичко необходимо за работа и за удобство на дамата и на посетителите. Държа да не употребява разни наркотични вещества и алкохол. Задължително от 18 г и нагоре! Работи се през деня, вечер до към 21-22ч. Вайбър, уотсап, телеграм на посочения номер.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.