Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област Област
  • Област Населено място
  • Длъжност
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Работа в сферата на еротиката

68 обяви

Kомпаньонки Кипър

Област Кипър (CY), обл. Друга държава
Предлагам работа за симпатични дами над 18 години. Работи се в самостоятелен апартамент и на адреси. Подсигурена самостоятелна квартира, сигурност и дискретност. Среден месечен доход над 7000 евро. Ежедневно заплащане. Без възрастова граница! Опит не се изисква! Без посредник. За повече информация телефон.. Мария

Легално студио. Страхотни доходи

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Търсим точно теб. Предлагам работа в Швейцария -студио -ескорт Мястото е мое и напълно легално. Не се залъгвай да работиш на приватен апартамент в Швейцария, това е нелегално и опасно, а ние притежаваме всички актуални лицензи. Условията са добри и реални. Ще се радвам да ми пишеш. Лина

Ново 200 лв. на час!

Област гр. София, обл. София
Топ място в центъра на София набира момичета навършили 18 години за работа като компаньонки: 200 лв. за един час. Предлагаме: Наистина високи реални доходи. Супер готино отношение от приятелски настроен колектив. Приятна и луксозна обстановка. Коректност, дискретност, сигурност. За повече информация не се колебайте да звъннете на посочения телефон!

Реална Vip агенция! 200 лв. за един час!

Област гр. София, обл. София
Ако си търсите работа като компаньонка, заповядайте в нашата агенция. Намираме се в топ центъра на София, супер лукс и прекрасни условия за работа в готин колектив! Предлагаме реално високи доходи, приятелско отношение сигурност и дискретност. За нуждаещите се момичета от София и страната предлагаме и квартира. Може и без опит. Само за момичета навършили 18 години! Работно време от 21:00 часа! За повече информация не се колебайте да звъннете на посоченият телефон!
НАБИРАМ дами за еротични масажи, компаньонки, всекидневно заплащане, безплатна квартира за нощувки, коректност, дискретност. Работи се в самостоятелен апартамент и на адреси, 100% сигурност на момичетата! Най добрите условия за работа в София! За повече въпроси не се притеснявайте да звъннете и попитате!

Търся колежка

Област гр. София, обл. София
Търся колежка за работа като компаньонка. Отличен доход и коректно заплащане на момента. Луксозен терен и приятелски колектив. За момичета от провинцията предлагам и квартира.

Търся си колежки

Област гр. София, обл. София
Търся си колежки за работа в чужбина. Добри, лесни и бързи пари. Отлично заплащане и добро отношение, дискретност и сигурност. Не е агенция... аз съм мило и възпитано момиче и бих очаквала същото от теб. Подсигурена е квартира и поемам всички разноски по пътуването. Приятелско отношение. Търся точно теб! За повече информация на посочения телефон

Ескорт агенция набира жени за работа...

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Агенция набира жени, за работа в Лондон-Англия. Отлични условия и ежедневно заплащане. Работи се с платежоспособни господа, което води до много високи доходи. При желание, всичко подсигурено и се започва веднага. За контакт на посочения телефон +Viber +WhatsApp, също така може да се свържете на Messenger-Aspasia Socrates или имейл.

Масажистки-Кипър

Област Кипър (CY), обл. Друга държава
Търсят се масажистки с добър външен вид и обноски от 18 до 33год. възраст за масажни салони в Кипър. Отлични условия, всекидневно заплащане от 100 до 500€, коректност, сигурност. Работи се на 50%. може и без опит!!! Моля да пишат само сериозни момичета!!! За повече инфо на WhatsApp.

Търсим масажистка (може и без опит)

Област гр. Варна, обл. Варна
Масажно студио в центъра на град Варна търси да назначи на пълен работен ден МАСАЖИСТКА. Студиото предлага работа на Трудов договор, Социални осигуровки, и атрактивно заплащане. Минимум 2 почивни дни в седмицата и удобно за ВАС работно време. Молим кандидатките, които имат интерес, се свържат с нас на посочения телефон.
Предлага: Доход от 2000 до 6000 лв. Ежедневно заплащане. Отлична работна атмосфера. Безплатно обучение. Възможност за подсигуряване на квартира. Сигурност и коректно отношение. Изисква се: Трудова дисциплина. Желание за работа.

МАСАЖИСТКА - сериозна, високи доходи

Област гр. София, обл. София
Луксозно студио предлага работа за масажистка. Условията са отлични: - атрактивно възнаграждение - 3 000-6 000 лв месечно - работа в спокойна обстановка, в много мил и приятелски екип - луксозно студио, с клиенти на ниво и с адекватни цени - безплатно обучение, предишен опит не е задължителен - работното време е по договорка, съобразено с вашите желания и възможности - сексуални услуги НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ под никаква форма Изисквания към кандидатите: - възраст 18 - 55 - сериозно отношение -позитивно излъчване

Еротик Бар София наема танцьорки

Област , гр. София, обл. София
Ако търсиш работата, да ти носи удоволствие, предизвикателства и разкош в света на танците, Еротик Бар София, набира танцьорки. Обади се на телефон.
Търся си приятелка за съвместна работа. Предлагам най-добрите условия! Лукс терен-разработен, спокойна атмосфера, отлични условия за работа. Имам много работа, редовни и платежоспособни клиенти. Очаквам обаждания от сериозни и коректни момичета.. тъй, като аз самата съм такава. Ако сте от провинцията осигурявам и квартира. Работното време определяш сама. Казвам се Мария.
Ти откри най-добрата възможност за бързи и лесни пари, най-добрата възможност за МНОГО пари. УВЕРИ СЕ САМА! Моето име е Мая и зная, че заедно можем да сме добър екип. Терена е разработен, с много редовни и подбрани клиенти и отлични условия за работа. Работно време по твой избор. Не е клуб. Заплащане на деня. Осигурена квартира и перфектна работна атмосфера. От теб се иска само желание за работа. За повече информация ми звънни, когато ти е удобно.
Разработен масажен салон, намиращ се в централната част на София, в близост до станция на метрото, предлага работа за масажистки в сферата на еротиката като работата е със трудов договор при ежедневно заплащане и безплатно обучение. Ще Ви предоставим НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ в София за работа и процент от заработеното. Предлагаме възможност за работа на смени, подходяща и за студентки. Нашите изисквания са: 1. Млади момичета на възраст от 18 до 35 години 2. Кандидатките е необходимо да имат приятна външност и желание за работа в екип, като може и да са без опит. 3. Секс и френска не се предла..
Набираме добре изглеждащи момичета за компаньонки от 18 до 49 год. за легална работа в частен ПРИВАТ- Швейцария. Осигурена квартира и перфектна работна атмосфера, дискретност, сигурност, коректност. Ние гарантираме високи доходи (8000- 10000 EUR на месец) Aко имаш интерес ще се радваме, aко се свържеш с нaс чрез имеил или тел. (viber, whats up)
Търсим Момиче което иска да дойде на Ваканция с нас през Юли и Август в Несебър. Ще имате стая до нашата в хотела плюс храна и напитки. Ние сме много приятно семейство Българи, от Канада (39г). Ще бъдем в България на море за 8 седмици (1 Юли - 24 Август), така че може да си изберете подходящо за вас време за престой. Няма да се очаква да правите абсолютно нищо което не харесвате. Ще бъдете третирана с уважение и респект. Просто трябва да имате добро чувство за хумор и да обичате да се забавлявате. Вечер ще ходим на клубове, ресторанти и разходки заедно (до Слънчев бряг, Равда), през деня на пл..

Луксозно масажно студио набира персонал

Област гр. София, обл. София
Ние сме две масажистки, които си търсят колежка. Студиото Разработено студио, в центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден. Бакшишите са само за вас, НЕ ги делите с н..

Търсим еротична масажистка

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ако си студентка или просто се нуждаеш от бързи и лесни пари можеш да се присъединиш към нашия екип. Предлагаме трудов договор, работа в студио, обучение, диплома, заплащане всеки ден + заплата. Ще очакваме вашия emai-l.

търси красиви момичета над 18 години

Област гр. София, обл. София
София, търси красиви момичета над 18 г., които имат необходимата визия да работят за 200, 250, 300 лв./1 час, работи се само със сериозна, платежоспособна, ВИП клиентела и терен, осигурена квартира
Набираме добре изглеждащи момичета за компаньонки от 21 до 49 год. за легална работа в частен ПРИВАТ-Dom Германия. Осигурена квартира и перфектна работна атмосфера, дискретност, сигурност, коректност. Ние гарантираме високи доходи (6000 - 10000 EUR на месец) Aко имаш интерес ще се радваме, aко се свържеш с нaс чрез имеил или тел.

Търсим привлекателни жени за секс работа в Швейцария

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Ние сме клуб с бар и стаи в Oetwil am See (Швейцария). Ние съществуваме, от 3 години и сме много добре представени. Нашите клиенти оценяват нашето качество. Гостите ценят нашата услуга. Ние ви предлагаме: - Собствена стая за спане и живеене, интернет (WiFi), телевизор, дневна и кухня за приготвяне на храна. - Транспорт от летището / гарата до нашата къща. - Ние можем да ти купим самолетен или автобусен билет и ти да го платиш, когато си спечелиш пари. - Ние поемаме пътните разходи. - Много клиенти, високи цени и добри доходи. - Реклама и снимки. - Платежоспособни / заможни ..

Набирам копаньонки - масажиски.

Област гр. София, обл. София
Набирам момичета за работа за град София. Разработен салон с много клиенти работи се през деня. Високи доходи защото мястото е разработено цена на час е по висока от 100 лв. и квартира се предлага. За справка Силвия.

Работа в Лондон

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Предлагам работа за компаньонки, условията са отлични и честно казано едвоa ли бихте намерили по добри. Осигурявам квартира, охрана, професионално направен профил, редовни клиенти. Според това какво п..

Масажи, компания еротична танцьорка.

Област гр. Бургас, обл. Бургас
Търсим за сезона компаньонки, за чужденци, бизнесмени.18-45години моля да се обаждат само сериозни момичета. Бургас, Слънчев Бряг, Созопол, гъвкаво работно време. Осигорено жилище супер лукс. сериозно..

Набираме еротични танцьорки

Област гр. Варна, обл. Варна
Най-елитния клуб на Златни Пясъци набира провокативни и отговорни момичета отдадени на изкуството на еротичния танц/може и балет/. Танц на пилон**като осигуряваме обучение за начинаещте. Ние мо..

Набира Компаньонки

Област к. к. Златни пясъци, обл. Варна
Еротичен клуб на Златни пясъци. Набира компаньонки за работа с чужденци.

Търсим си шофьор!!!

Област гр. София, обл. София
Ние сме две приятелки, които имат нужда от коректен и дискретен човек, на който да поверим нашият превоз до определеи адреси в рамките на град София. Заплащането е много добро стига да имате желан..
Имате ли желание да изкарвате добри пари? Имате хубава външност и сте от 18 до 35 години, от 45 кг до 65кг и сте приятна компания, то мястото ви е при нас! Осигуряваме реклама и организираме срещите В..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.