Филтриране
Сортиране

Работа в сферата на еротиката

86 обяви

Луксозен Клуб в София

Област гр. София, обл. София
Разработен луксозен бар в центъра набира момичета за работа като ескорт. Работи се предимно с чужденци. Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден. Бакшишите са само за вас, НЕ ги делите с никого. При сериозно отношение към работата ще останете много доволни от изкараните пари. Ние предлагаме СИГУРНОСТ, КОРЕКНОСТ! За момичета от провинцията предлагаме безплатна лукс квартира. Моля, да звънят само сериозни момичета над 18 години навършени, които наистина имат нужда от тази работа и имат необходимата визия. При интерес свържете се с нас на посочения телефон.

Търся еротична масажистка

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Здравейте, търся момичета за масажи. Супер заплащане, самостоятелни студиа. Разработено луксозно студио, КЛИМАТИК ИНТЕРНЕТ И Т Н. НАМИРА СЕ НА ДИСКРЕТНО МЯСТО. НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ И ЕЖЕДНЕВНИ ДОХОДИ ПО МИН 100 НА ДЕН. Осигурявам квартира. За повече информация на телефончето. ТЪРСЯ МЛАДО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩО МОМИЧЕ.

Еротичен Масаж, Мюнхен, Германия (от € 3000 души/месец)

Област Германия (DE), обл. Друга държава
За масажно студио в центъра на Мюнхен ние търсим млади, сериозен и надежден човек, който би искал да работя като масажистка без да предлагат сексуални услуги на клиентите. Предишен опит не се изисква, ние предлагаме обучение за новодошлите. Други услуги освен масажите не се предлагат от нашето студио, проституцията е строго забранено. Тази работа възможност ви дава сигурна околности, 100 % дискретност, гъвкавост, високи доходи и работа в млад и динамичен екип.

Момичета за компания

Област гр. София, обл. София
Възможностите, които предлагаме за работа при нас са да работите вечер с посещение на хотели, ресторанти и чатни домове за компания на заможни господа или пък да работите от вкъщи в удоно за вас време, където да приемате подбрани от нас и от вас клиенти. Изискванията са ни да имате добър и подържан външен вид, да се усмихната и комуникативна и да имате желание да изкарвате много пари. Позицията не изисква ползване на ваши снимки! Подробности с удоволствие ще дадем по телефона, ако ни се обадите или ако ни пишете на мейл :)

Работа като ескорт в Англия

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Ако си секси, готина и разкрепостена жена, която е готова да вземе живота си в свой ръце, променяйки неговата посока изцяло. Ако си готова моментално и драстично да увеличиш своите доходи, без да се притесняваш от некоректни клиенти, да се луташ в търсене на квартира и терен за работа или да се бориш сама с каквито и да е трудности. Ако... Англия не ти звучи прекалено далеч, а езика не може да бъде бариера за теб. Значи е време да се свържеш с нас на посочния телефон( viber,whats ap ) за да те запознаем по-подробно с нашия, вече утвърден и функциониращ, модел на работа. -

Ако обичаш парите...

Област гр. София, обл. София
Ако обичаш парите и изглеждаш добре - това е твоята обява. Най-лесната работа на света с най-добрите пари ВСЕКИ ДЕН. Просто опитай!

Търся приятелка

Област гр. София, обл. София
Търся си приятелка за работа, като компаньонка. Гарантирам добър доход и коректно заплащане на момента. Работи се през деня. Може и без опит. За момичета от провинцията предлагам и квартира. Отговарям по всяко време.

Искаш ли да работиш за себе си?

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Здравейте Момичета, НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ УНИКАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАБОТИТЕ ИЗЦЯЛО ЗА СЕБЕ, БЕЗ ДА ДАВАТЕ % ОТ ВАШИТЕ ПАРИ НА КОИТО И ДА БИЛО. Това е възможно в Швейцария Люцерн, един от най - красите градове в държавата, заплащаш само твоят наем за апартамент в които е легално да се работи. Получаваш безплатно твойте документи за работа. Работиш само за себе си на цена която сама си определиш с сервиз които е ок за теб. Има възможност да помогнем за изготвяне на обяви, ако го поискате от нас. Трябват ви само добри ваши снимки и можете за започнте веднага. За допълнителна информация Whats app.

Елитни Ескорт момичета

Област Израел (IL), обл. Друга държава
Търсим момичета с добър Английски Език, добре изглеждащи подържани и с обноски. Предлагащи добър сервиз. Ценим и се грижим за нашите момичета. Държим всичко на ниво и в отношения и в бизнеса ни. Минимум на ден се изкарват по 500 евро говорим за минимума а максимума зависи от вас. Това не е измислица а реалност и възможност за много дори доходи постоянно. И възможност да се включиш в нашият тим. Забрави за Австрия и Германия парите са тук. Ела и се увери сама. Възможост за заминаване веднага не пропускаи тази възможност! ВРЪЗКА С НАС само през Whats app МОЛЯ! За да ограничим излищните въпро..

Високи доходи

Област гр. София, обл. София
Предлагам работа за момичета от 18г. до 40г. като компаньонки в София. Всяко момиче е със собствена стая в, която е сама. Има много работа. Опитът не е задължителен. Подсигурена квартира с шофьор и охрана. Доходи от около 7000-10000лв месечно. Без удръжки за реклама и наеми. Бакшишите са си за Вас. Може да се започне веднага. Работното време си го определяте Вие. Парите си ги получавате веднага. На смси и скрити номера не отговарям.
Разработен масажен салон, намиращ се в централната част на София, в близост до станция на метрото, предлага работа за масажистки в сферата на еротиката като работата е със трудов договор при ежедневно заплащане и безплатно обучение. Опитът не е задължителен. Ще работите в приятна и уютна обстановка. Предоставя ме ви НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ в София за работа и процент от заработеното. Бакшиша си остава само за вас. Предлагаме възможност за работа на смени, подходяща и за студентки. Нашите изисквания са: 1. Млади момичета на възраст от 18 до 35 години 2. Кандидатките е необходимо да имат приятна..

Луксозно студио търси МАСАЖИСТКИ

Област гр. София, обл. София
Предлага: Доход от 3000 до 7000 лв. Ежедневно заплащане. Отлична работна атмосфера. Безплатно обучение. Възможност за подсигуряване на квартира. Сигурност и коректно отношение. Изисква: ИНТЕЛЕКТ ВИЗИЯ ТРУДОВА ДИСЦИПЛИНА Очакваме Ви!

Луксозно VIP масажно студио набира персонал

Област гр. София, обл. София
Ние сме две масажистки, които си търсят колежка. Студиото Разработено студио, в центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден. Бакшишите са само за вас, НЕ ги делите с н..
Здравейте, казвам се Виктория и тьрся сериозни и красиви компанионки за гр. София с подбрана редовна клиентела. Работи се на цени от 100лв. за час стандарт, 120 лв. за час както и 150., 200.., за чужденци според визията ви. За момичета от провинцията подсигурявам безплатна квартира за живеене докато си намери жилище. Работи се през деня. Моля, да ми звьнят само сериозни и добре изглеждащи и поддьржани момичета. Гарантирана дискретност и коректност.
Набирам коректни и желаещи. Момичета от 18 до 50 годишни за. Масажи в Ново студиоо луксозно хигиена на ниво приятна и уютна атмосфера релаксираща и отпускаща музика коректно възнаграждаване. Предлагам и обучение на място в сверата| Еротични масажи |!

Агенция ”VIP” СПЕШНО набира

Област гр. София, обл. София
Ако си търсите работа като компаньонка, заповядайте в нашата ”VIP агенция” За момичета желаещи да започнат при нас предлагаме, освен добро и приятелско отношение от много готин и усмихнат колектив, но и реално високи доходи. В една много приятна и комфортна обстановка. Намираме се в ТОП центъра на София. За повече информация, моля позвънете на посочения телефон. Изберете най-доброто! ОЧАКВАМЕ ВИ

VIP Студио набира нов персонал

Област гр. София, обл. София
ВИП студио за бутикови и еротични масажи търси своите уникални масажистки. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане, дискретност и коректност. Възрастова граница 18-35г. Може и да сте без опит. Студиото предлага безплатно професионално обучение. Търсим хора, които имат нюх към еротика, индивидуален подход и стил. Студиото е едно от най-добрите в София с прекрасна и достъпна локация. Не предлагаме сексуални услуги! За повече информация, моля обадете се на посочения номер. Очакваме Ви!
Масажно студио в кв”Манастирски Ливади”, София предлага работа, като еротична масажистка. Студиото е чисто, подредено и екипа е от приятни хора. Не е нужно да имате предишен опит. Това са вид масажи без секс или френска. Предлагаме обучение от НАЙ-ДОБРИТЕ масажистки в България. По-добро място в страната няма да намерите. Студиото разполага: -Лукс обстановка -климатик, интернет, паркоместа(за удобство на клиентите) -тих и спокоен квартал на София Работи се на процент 70 %са за вас, заплащането става всеки ден в края на деня. Няма по-добро заплащане в София. Няма възрастови ограничени..
Притежавате ли добре поддържано външен вид, валидни документи, познания по немски или английски, тогава сте добре дошли при нас в КЪЩА 22! Къщата разполага със 7 модерни и стилни апартамента и лоби. Всички апартаменти имат • работно пространство • Безплатен Wi-Fi интернет • Телевизор • Баня • Кухня с всички уреди • Отделна спалня Можете да наемете всеки апартамент самостоятелно или с приятелка. Апартаментите може да се наемат за еротични масажи. Не само нощувката в нашата къща е безплатна, но и: • Вашата реклама • Пералня (хавлии/собствено бельо) • Хигиенни артикули • Пр..

Kомпаньонки Кипър

Област Кипър (CY), обл. Друга държава
Предлагам работа за симпатични дами над 18 години. Работи се в самостоятелен апартамент и на адреси. Подсигурена самостоятелна квартира, сигурност и дискретност. Среден месечен доход над 7000 евро. Ежедневно заплащане. Без възрастова граница! Опит не се изисква! Без посредник. За повече информация телефон.. Мария
Търся КРАСИВО, ВЪЗПИТАНО и ОТГОВОРНО момиче за работа като еротична масажистка. Имам много работа, заплащането е много добро. Работи се с възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена от НАЙ-ДОБРАТА МАСАЖИСТКА в София., за да може да навлезете по-уверено в работата. Обявата ви ще бъде професионално направена. Масажното студио се намира в Белите Брези, ще работите в приятна и спокойна обстановка, без злобни колежки. НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ НИКАКВИ СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ. ТОВА Е ОБЯВА ЗА МОМИЧЕ С НЮХ КЪМ ЕРОТИКАТА. МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАЖДАТ СЕРИОЗНИ МОМИЧЕТА, НА КОЙТО ИМ СЕ..
Търся си приятелка за работа, имам много клиенти и не мога да смогна сама. Моля да ми звънят само сериозни момичета, които имат желание за тази работа. Осигурявам квартира. Условията са най-добрите в София. Изкарват се 300, 350, 400 лв. на ден, чисти за Вас, без екстрите и бакшишите.
Здравейте! Търся си спешно, добре изглеждащо момиче за колежка-компаньонка, защото имам много работа и не мога да смогна сама. На ден се изкарват над 300-400 лв. чисти за Вас, без екстрите и бакшиша! За повече информация моля звъннете по телефона ми. Моля да ми звънят само сериозни и добре изглеждащи момичета! Гарантирам дискретност и коректност. Лора.
Нов ВИП Ескорт в центъра на София търси компаньонки. Здравейте, казвам се Вики и търся сериозни и красиви приятелки-компаньонки за луксозния ми апартамент в центъра на София, с подбрана редовна клиентела. Работи се на цени - 80 лв. за 30 мин. стандарт и 150, 200, 250, 300 лв. за чужденци, според визията Ви. За момичетата от провинцията подсигурявам безплатна квартира за живеене, докато си намерите жилище. Работи се през деня или вечерта, както Ви е удобно. Екстрите и бакшишите са си за Вас. Няма сводници. Моля да ми звънят само сериозни, добре изглеждащи и поддържани момичета. Гарантирана диск..

Търси красиви момичета над 18 години

Област гр. София, обл. София
София, търси красиви момичета над 18 г., които имат необходимата визия да работят за 200, 250, 300 лв./1 час, работи се само със сериозна, платежоспособна, ВИП клиентела и терен, осигурена квартира. Гарантирано на ден се изкарват 300-400 лв. за Вас.
Търся си приятелка за съвместна работа. Предлагам най-добрите условия! Лукс терен-разработен, спокойна атмосфера, отлични условия за работа. Имам много работа, редовни и платежоспособни клиенти. Очаквам обаждания от сериозни и коректни момичета.. тъй, като аз самата съм такава. Ако сте от провинцията осигурявам и квартира. Работното време определяш сама. Казвам се Мария.

Масажно студио BodyTalk търси масажистка/ки

Област гр. София, обл. София
Изисквания: * Уменията и опитът са предимство, но не са задължителни, защото: * Предлагаме безплатно обучение в рамките на 5-7 дни. * Дами с приятна външност. Усмихнати, комуникативни и коректни. * Може да изпратите CV със снимка Предлагаме: * Заплащане - всекидневно - % от оборота * Бакшишите са си само за Вас, не ги делите с никой * Отлични доходи * Гъвкаво работно време в интервала от 10-12ч. до 19-20ч. * Сами определяте почивните си дни * Масажистката си има собствена стая; може да променя интериора * Приятна и уютна атмосфера в нова сграда. Чисто и приветливо. * ..

Еротични масажи

Област гр. Бургас, обл. Бургас
Търся жена масажистка за домашни условия. Масаж с хепиенд. Заплащане 100лв. За контакт пишете на лични или по имейл.

Вип масажно студио

Област гр. София, обл. София
Новооткрито масажно студио търси своите прекрасни масажистки, може и без опит. Предлагаме гъвкаво работно време, добро заплащане и безплатно обучение Очакваме Ви! A brand new opened massage studio is looking for its wonderful masseurs, perhaps without experience. We offer flexible working hours, good pay and free training We are expecting you!

Набира компаньонки за легална работа в Австрия

Област Австрия (AT), обл. Друга държава
Набира компаньонки за легална работа в Австрия. Осигуряваме безплатна квартира, редовни медицински прегледи. Ако сте на възраст от 18-45 и имате мотивация за стабилност, незав исимост и високи доходи, не се колебайте да се свържете с мен. Гарантирана дискретност! За повече информация, моля свържете се с мен на посоченият телефон.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.