1. home
  2. »
  3. bcЗапознанства, Ескорт
  4. »
  5. Работа в сферата на еротиката

Работа в сферата на еротиката

54 обяви

☎️❌Работа ЗА Еротични Масажистки!!! ☎️?

Област гр. София, обл. София
♥️Търся ЕРОТИЧНИ МАСАЖИСТКИ за студио до Южен Парк кв. Стрелбище. ♥️ Ако сте КРАСИВА, ♥️имате СТИЛ, ♥️КЛАСА, ♥️САМОЧУСТВИЕ И ЖЕЛАНИЕ ЗА РАБОТА ВИЕ сте това, което търся. Това не е обява за КОМПАНЬОНКИ а за момичета, който знаят какво искат и ценят себе си. Ако харесвате ЕРОТИКАТА Вие сте на правилното място. Ще получите обучение от Най-добрата масажистка в София. ✔Много добро заплащане всеки ден. ❌Спокойна обстановка на работа. ✔Работа с платежоспособни Господа. ❎Гъвкаво работно време. За момичета от провинцията подсигурявам квартира. ПРЕДЛАГАМ ТРУДОВ ДОГОВОР!!! НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ СЕ..
Спешно търся колежка за работа компанионка, защото имам много работа и немога да смогна сама, а и две е по весело. Работно време сутрин след 10:30 часа до 16-17:00 часа. Няма други момичета, търся само едно момиче с добра визия което да може да работи в това работно време през деня. Гарантирам коректност. Ако сте от провинцията подсигурявам приветлива квартира. За повече информация позвънете на посоченият номер!

Компаньонки Лондон

Област гр. Благоевград, обл. Благоевград
Набираме млади дами между 18-35 в град Лондон. Осигуряваме квартира и всичко необходимо за работата. Работи се с богати клиенти. Месечният доход ще надхвърля 20 000 паунда при 15 часов работен ден. Корекността и дискретността са гарантирани. Английският език и опит са предимства, но не са задължителни. Ще получавате 60%+екстрите и бакшишите. Кандидатстването за работа е по долу напосочения номер чрез Viber.
Разработен масажен салон, намиращ се в централната част на София, в близост до станция на метрото, предлага работа за масажистки в сферата на еротиката при ежедневно заплащане и безплатно обучение. Ще Ви предоставим НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ в София за работа и процент от заработеното. Предлагаме възможност за работа на смени, подходяща и за студентки. Нашите изисквания са: 1. Млади момичета на възраст от 18 до 35 години 2. Кандидатките е необходимо да имат приятна външност и желание за работа в екип, като може и да са без опит. 3. Секс и френска не се предлагат!

** Работа за еротични масажистки **

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за трето новооткрито място в Пловдив. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Сексуални услуги не се предлагат! Предлагаме високо заплащане-работи се на процент, бакшишите са изцяло за Вас. Ако проявявате интерес, моля изпратете снимки и автобиография на посочения номер по вайбър. Ще се радваме да бъдете част от на..

Работа за еротична масажистка!

Област гр. София, обл. София
Луксозен салон за масажи в Младост 1 набира масажистки. Изискванията са да имате навършени 18 г, приятен външен вид и желание за работа. Опитът е желателен, но не е задължителен. - Доход от 3 000 до 9000лв - Отлична работна атмосфера Възможност за подсигуряване на квартира! Сигурност и коректно отношение! Очакваме Ви!

Работа като компаньонка, високи доходи!

Област гр. София, обл. София
Предлагам работа на добре изглеждащи момичета, които искат да изкарат лесни пари в кратък срок, гарантиран висок доход, заплащане всеки ден, работи се в добър колектив и уютна обстановка, 50/50 има възможност за настаняване ако не сте от София, няма сводници и прочие, моля само сериозни момичета да звънят!
КВАРТИРА АКО ИМАТЕ НУЖДА СЕ ОСИГУРЯВА!!! Здравейте приятелки при нас не като на другите места ние поемаме обявите разходите по терена и тн терена е лукс и е приятен за работа имаме много работа затова търсим една приятелка Макс две не ни трябва текучество а екип всички сме млади и положителни момичета гарантираме дискретно отношение и сигурност ако имате интерес към обявата ни потърсите за кафе и да поговорим ; )

Работа във Великобритания, отлични доходи

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Момичета с желание за работа във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Предлага работа на добре изглеждащи момичета и жени на възраст от 18 до 38г. Супер условия и пълна дискретност, високи доходи. За повече информация пишете на Viber или wathsapp. Английски език ще бъде предимство. Средно на месец се изкарват 8000 - 10000лири.
Търся момичета за работа като компаньонки може и без опит усигурена квартира без каквито и да било разходи от ваша страна всичко платено най добрите условия. Работи се през деня. За контакт Моника. Лукс терен Център. Доход на месец над 10000лв 1час 200лв/150/лв има много работа.
АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ РАБОТАТА МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАЖДАТЕ!!! НЕ ОТГОВАРЯМ НА НИКАКВИ ВИДОВЕ ЧАТОВЕ!!! НА Всякакви Въпроси отговарям само при срещата ми с Вас!!! ТОВА НЕ Е ОБЯВА ЗА КЛИЕНТИ!!! Търся КРАСИВО, ВЪЗПИТАНО, И ОТГОВОРНО момиче, мотивирано да изкарва ПАРИ за работа като еротична масажистка. Имам много работа, заплащането е много добро. Работи се с възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена от НАЙ-ДОБРАТА МАСАЖИСТКА в София., за да може да навлезете по-уверено в работата. АЗ Мога и ще ВИ Подсигуря Работа И КЛИЕНТИ, за да сте Доволна... Няма да раз..

Масажно студио търси момичета СОФИЯ

Област гр. София, обл. София
Разработено масажно студио с дългогодишна клиантела търси нови масажистки. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни и мотивирани момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Насочеността ни е главно към източните и еротични масажи, сексуални услуги НЕ се предлагат! Вие определяте работното си време според вашите възможности! Търсим коректни и отговорни хора. Предлагаме високо заплащане -работи се на процент, бакшишите са изцяло за..
ВИП масажно студио за еротични масажи търси своите уникални масажистки. Студиото е с дългогодишен опит и клиантела. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане, дискретност и коректност. Работи се с възпитани и интелегентни клиенти. Отлична работна атмосфера. Възрастова граница 18-35г. Може и да сте без опит. Студиото предлага безплатно обучение. Търсим дами, които имат нюх към еротика, индивидуален подход и стил. Студиото е едно от най-добрите в София с прекрасна и достъпна локация. Сами определяте работното си време според вашето желание и възможности. Не предл..

Компаньонка за събота и неделя!

Област гр. София, обл. София
Трябват ли ви доходи? Тук ще получите бързи пари и сигурност. Подходящо е за студентки, домакини, разведени жени или момичета, които търсят допълнителен доход през уйкенда. Работи се с заможни клиенти и чужденци. Парите се плащат веднага! Ние държим на дискретността. За повече информация се обадете вечер след 19:00 часа.

Work from the comfort of your home.

Област гр. София, обл. София
Търсим да наемем Уеб Кам видео чат модели за еротичен уеб сайт. Предишен опит не се изисква. Предимства: -Сами правите работният си график. -Работите от удобството и уюта на собствения си дом. - Гарантирани месечни доходи - твърда заплата + процент. - Административна и техническа помощ 24/7. - Гарантирана анонимност. За повече въпроси се свържете с нас!

Търся колежка. Перфектни условия

Област гр. София, обл. София
Търся колежка за работа като компаньонка. Ако обичаш парите и изглеждаш добре - това е твоята обява. Най-лесната работа на света с най-добрите пари ВСЕКИ ДЕН. Просто опитай!

VIP Масажно студио търси нов персонал ПЛОВДИВ

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за новооткрито място в Пловдив. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен. Търсим красиви и отговорни момичета, които имат нюх към еротиката. Сексуални услуги не се предлагат! Предлагаме високо заплащане-работи се на процент, бакшишите са изцяло за Вас. Ако проявявате интерес, моля изпратете снимки и автобиография на посочения номер по вай..

Масажно студио набира момичета СОФИЯ.

Област гр. София, обл. София
Масажно студио на топ локация набира момичета без опит. Търсим отговорни и амбициозни момичета с желание за работа. Ориентацията е основно към източните и еротични масажи. СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ! Предлагаме гъвкваво работно време и високо заплащане. При интерес, моля позвънете на посочения номер!
Работи се изцяло в сферата на еротиката. Секс и френска не се предлага! Да не се обаждат сутеньори и компаньонки! Условията за работа и заплащането са много добри. За интервю се обаждайте на посочения телефон.

**Лукс масажно студио** СОФИЯ

Област гр. София, обл. София
Искаш ли да бъдеш част от нашата магия? Любипитна ли си да разбереш каква е тя? Търсим красиви, млади и амбициозни момичета, които желаят промяна и не се страхуват да опитат нещо ново и различно. Такива, които са отворени за възможността да научат умения, които биха ги направили част от магията на ШАКТИ Студио-верига от няколко луксозни и известни студия. Красиви и отговорни момичета, които имат нюх към еротиката. Елате и вижте нашата цялостна концепция и посока на развитие. Опитът не е задължителен. Предлагаме гъвкаво работно време и пространство за творческа изява. Търс..

VIP Масажно студио търси нов персонал ПЛОВДИВ

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за второ новооткрито място в Пловдив. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Сексуални услуги не се предлагат! Предлагаме високо заплащане-работи се на процент, бакшишите са изцяло за Вас. Ако проявявате интерес, моля изпратете снимки и автобиография на посочения номер по вайбър. Ще се радваме да бъдете част от на..

** Работа за еротични масажистки **

Област гр. София, обл. София
Разработено масажно студио с дългогодишна клиантела търси нови масажистки. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни и мотивирани момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Насочеността ни е главно към източните и еротични масажи, сексуални услуги НЕ се предлагат! Вие определяте работното си време според вашите възможности! Търсим коректни и отговорни хора. Предлагаме високо заплащане -работи се на процент, бакшишите са изцяло за..

Бързи пари но не от кредисимо

Област гр. Бургас, обл. Бургас
Бързи пари но не от КРЕДИСИМО!!! От КРЕДИСИМО се връщат а тук всичко е за теб и не дължиш нищо на никого. Работа за еротична масажистка жени от 30 до 50 години през почивните дни или в дни в който и е възможно. Всичко необходимо осигурено за работа започваш с пристигането и завършваш когато решиш. Пишете на viber telegram

Набираме опитни компаньонки!

Област гр. София, обл. София
Набираме поддържани жени и красиви момичета на възраст между 18 и 35 години. Ние предлагаме: 1. Дискретност 2. Сигурност 3. Висок доход Работи се в гр. София. Свържете с нас по телефона сутрин след 11:30 часа.

Легално студио. Страхотни доходи 5000-10.000

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Набирам красиви момичета за работа в швейцария oт 18-45. - Предлагам работа в Швейцария -студио -ескорт Мястото е мое и напълно легално. Не се залъгвай да работиш на приватен апартамент в Швей..
Млад и красив мъж търси момичета/жени за фетиш модели. Фетишът е гъделичкане, като основно ще бъде гъделичкано момичето/жената. Няма ограничения за възрастта. Условията е да сте красиви, да имате голя..
Предлагам работа за компаньонка. Възможност за допълнителни доходи в свободните ви два, три или повече дни от седмицата. За дами с основна работа, майки, домакини. За всяка, която иска да покачи..

Ambitsiozni dami ISPANIA

Област Испания (ES), обл. Друга държава
5-6000€. Момичета с желание за работа в Испания. Предлага работа на добре изглеждащи момичета и жени на възраст от 18 до 30г. Супер условия и пълна дискретност, високи доходи. . Дискретност, сигурно..
БЕЗПЛАТНА КВАРТИРА... Ако сте от 18г. до 40г. и сте с добра визия или студентка, може да започнете работа като компаньонка или еротична масажистка в луксозна обстановка. Добро заплащане. Коректност и ..

Mасажистки в салон за масажи

Област гр. София, обл. София
Спа център в Кипър набира момичета за работа като масажистки! Ако имате навършени 18 - 35г, приятна външност, желание за работа, трудова дисциплина, значи тази работа е точно за Вас! Опитът е желателе..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.