back to top

Работа в сферата на еротиката

69 обяви

Предлагаме свободна позиция за работа в сферата на масажите в луксозно студио, с редовни клиенти! ~ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ изисквания! - отговорно отношение към работата - приятно излъчване - култура на хигиената на работното място - култура на общуване - навършени 18 години - опита не е задължителен * Кандидати с владеене на чужд език на говоримо ниво, или с опит се разглеждат с предимство! ~ Вие получавате - - сигурно работно място в луксозно, чисто, удобно студио с всички необходими консумативи и удобства за работа, находящо се на добра локация! - приятелска среда, уважение,..

Здравейте казвам се Елена Търся си колежка като Компаньонка или масажистка пълна дискретност, коректност и сигорност, има много работа и много лесни пари от мен ще получиш приятелско и коректно отношение дискретност и сигурност печелят се много добри пари в зависимост от това как изглеждате говорим за 300 до 500лв. за ден опита е без значение важното е да изглеждате добре да имате навършени 18 години и да имате желание за работа може да ме потърсите на посочения телефонен номер осигурявам квартира. Спокойна и колегиална атмосфера. Коректност и професионализъм. Луксозен разработен и дискрет..

top icon

Секс по телефона

Област Благоевград

Секс по телефона 090363001вътрешен 731

Търся колежка за работа като компаньонка. Ако обичаш лесните пари и изглеждаш добре - това е твоята професия. Най-лесната работа на света с най-добрите пари ВСЕКИ ДЕН. Аз предлагам коректност, професионализъм и дискретност. Вярвам, че можем да бъдем добър екип. Просто опитай!

Млад и красив мъж търси момичета/жени за фетиш модели. Фетишът е гъделичкане, като основно ще бъде гъделичкано момичето/жената. Няма ограничения за възрастта. Условията е да сте КРАСИВИ, да имате ГОЛЯМ ГЪДЕЛ и да се СМЕЕТЕ много като ви гъделичкат. Заплащането е много добро. Подходяща и доходоносна работа за ученици и студенти (от 18 години нагоре). Офертата важи само за град София, освен ако не пътувате към София. При интерес ми пишете на лично съобщение (колонката за лични съобщения е в долния ляв ъгъл) Или на вайбър/уатсап. Поздрави :) A young and handsome man is looking for girls / ..

БЕЗПЛАТНА КВАРТИРА... Ако сте от 18г. до 40г. и сте с добра визия или студентка, може да започнете работа като компаньонка или еротична масажистка в луксозна обстановка. Добро заплащане. Коректност и при пълна дискретност..!!!

Луксозен салон за масажи в Младост 1 набира масажистки. Изискванията са да имате навършени 18 г, приятен външен вид и желание за работа. Опитът е желателен, но не е задължителен. Цените са 150 / 250 час. - Доход от 5 000 до 15.000 лв Възможност за подсигуряване на квартира! Сигурност и коректно отношение! Очакваме Ви!

Търся дама до 30 г за за работа като личен еротичен модел срещу заплащане - 1000 лв на месец Моля без татуировки и пирсинги. За повече инфо пишете ми

Разработено с редовни клиенти Студио ”Ива”си търсим сериозна колежка с която да предлагаме масажи с двете, както и ще работим по отделно на смени. Няма Сводници, Но това не означава, че нямаме защита⚠️. Колективът е само жени. Ако искаш сигурност добро отношение без интриги съчетано с добро Ежедневно заплащане 50 на 50 + бакшишите, осигуряваме всички консумативи и това, от което имате нужда! Ще ви направим реклами с еротично бельо, реклами със страхотни снимки, но лицето се крие и дори ако имате татоси или нещо, което ви притеснява се съобразяваме и го скриваме⚠️. Вашето спокойствие е най важн..

top icon

Търся коректна дама за работа в Германия

Област Германия (DE), област Друга държава

Всички знаем, че ахилесовата пета на мъжете е Жената! Превърни мечтата на всеки мъж който иска да бъде с красива жена в реалност! Ако искаш да бъдеш истинската Афродита! Ако искаш да работиш в в чужбина... Искаш да смениш обстановката? Ако владееш Немски или Английски език е предимство... Работи се в хотел и по адреси... Коректно отношение от моя страна... Всички резервации, клиенти, документи са моя грижа... Това не е клуб! Работим само с частни клиенти! За условията, цени и как могат да започнат нещата... Пишете ми на WhatsApp Очаквам само сериозни запитвания!

top icon

нощен клуб търси еротични танцьорки

Област Австрия (AT), област Друга държава

Австрия, Грац, луксозен нощен клуб търси момичета над 19 г., интервю на български език, осигурени квартира, храна и пътни, дискретност. Прекрасната локация дава възможност за изкарване на високи доходи, които се плащат веднага. Кандидатките могат да изпращат актуална снимка на Viber или WhatsApp на посочения мобилен телефон или на имейл.

top icon

Еротични танцьорки

Област Боровец, област София

Еротичен клуб в Боровец нанабира персонал за предстоящия сезон. Търсим еротични танцьорки и еротичен балет. Клубът разполага с предварително изготвена програма от организирани събития за нашите гости. Работи се само с туристи в изключително приятна атмосфера. Осигуряваме квартира и мотивиращо заплащане, трудов договор.

Търся колежка за работа като компаньонка. Ако обичаш парите и изглеждаш добре - това е твоята обява. Най-лесната работа на света с най-добрите пари ВСЕКИ ДЕН. Просто опитай!

Луксозен салон за масажи търси да назначи: -красиви, отговорни и възпитани момичета за работа, като еротични масажистки! Опитът е желателен, но не е задължителен. За нямащите опит, осигуряваме безплатно обучение!!! Гарантираме коректност, сигурност и спокойна атмосфера, в изключително добър колектив. Работното време е изцяло съобразено с Вас! Може да бъде основна или допълнителна работа. Не се предлагат сексуални услуги! Снимките са от реалните работни помещения! Моля само сериозни момичета с ясни намерения да се свързват с мен!!! Благодаря предварително.

top icon

escort v UK

Област Великобритания (GB), област Друга държава

Работа като ескорт в Англия за повече информация whatsapp viber на посоченият телефон

Търся КРАСИВО, ВЪЗПИТАНО, И ОТГОВОРНО момиче, мотивирано да изкарва ПАРИ за работа като еротична масажистка. Имам много работа, заплащането е много добро. Работи се с възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена от НАЙ-ДОБРАТА МАСАЖИСТКА в София., за да може да навлезете по-уверено в работата. АЗ Мога и ще ВИ Подсигуря Работа И КЛИЕНТИ, за да сте Доволна... Няма да разчитате само на една обява с 10-15 снимки. :) ТЪРСЯ КАЧЕСТВО.. А НЕ КОЛИЧЕСТВО!!! Обявата ви ще бъде професионално направена. АКО МИСЛИТЕ, ЧЕ ТАЗИ РАБОТА НЕ Е ЗА ВАС ИЛИ НЕ СТЕ НАЯСНО СЪС С..

top icon

Salonkitty-Vienna

Област Австрия (AT), област Друга държава

Допълнителна информация Набираме млади дами между 18-55 в град Виена, Австрия доходи до 10000€ в приятна атмосфера и добър колектив и най-важното легално. За повече информация тел имаме viber и WhatsApp

top icon

Компаньонки Лондон

Област Великобритания (GB), област Друга държава

Набираме млади момичета между 18-35 годишна възраст. Осигуряваме квартира и всичко необходимо за работата. Делим 60 процента за вас и 40 за нас Опитът и английският език са предимство. Работи се с богати клиенти. Месечен доход около 15 000 паунда. Кандидатстването става на по-долу посоченият номер чрез вайбър!

ШАКТИ СТУДИО Не изискваме зелени сертификати! Искаш ли да бъдеш част от нашата магия? Търсим красиви, млади и амбициозни момичета, които желаят промяна и не се страхуват да опитат нещо ново и различно. Такива, които са отворени за възможността да научат умения, които биха ги направили част от ШАКТИ Студио-верига от няколко луксозни и известни студия. Красиви и отговорни момичета, които имат нюх към еротиката. Елате и вижте нашата цялостна концепция и посока на развитие. Опитът не е задължителен. Не предлагаме сексуални услуги. ***Предлагаме гъвкаво работно време и пр..

ШАКТИ СТУДИО Не изискваме зелени сертификати! Искаш ли да бъдеш част от нашата магия? Търсим красиви, млади и амбициозни момичета, които желаят промяна и не се страхуват да опитат нещо ново и различно. Такива, които са отворени за възможността да научат умения, които биха ги направили част от ШАКТИ Студио-верига от няколко луксозни и известни студия. Красиви и отговорни момичета, които имат нюх към еротиката. Елате и вижте нашата цялостна концепция и посока на развитие. Опитът не е задължителен. Поради увеличен обем на работа търсим нов екип. Работим с ВИП клиенти и дъ..

ШАКТИ СТУДИО Не изискваме зелени сертификати! ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за трето новооткрито място в Пловдив. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Предлагам се еротични масажи! Работи се на % 50/50! Получавате възнаграждението си всеки ден. Възможност за трудов договор. Бакшишите остават изцяло за Вас! Сексуални услуги не се пре..

ШАКТИ СТУДИО Не изискваме зелени сертификати! ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за трето новооткрито място в Пловдив. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Работи се на % 50/50! Получавате възнаграждението си всеки ден. Възможност за трудов договор. Бакшишите остават изцяло за Вас! Сексуални услуги не се предлагат! Ако проявявате интер..

top icon

търси колежка

Област София

София, търси колежка в сферата на еротиката, гарантирана дискретност, добро заплащане, при нужда осигурява квартира.

София, предлагам обучение и работа за жени за еротични масажи и ориентирани към БДСМ услуги, запазете час за интервю на посочения телефон, обаждания между 8 и 11 ч.

✔️Работи се с подбрани и качествени клиенти. ✔️ Осигуряваме квартира за събота и неделя, ако сте от провинцията. ✅ Парите си ги взимате веднага! ✅ Работата е подходяща за разведени дами, необвързани момичета или студентки. ✅ Идеален допълнителен доход за събота и неделя. Очакваме ви!

top icon

Нощен клуб

Област Австрия (AT), област Друга държава

Нощен клуб във Инсбрук Австрия търси момичета, осигурена квартира, дохот от 3000евро до 10000 евро минимум.

top icon

Модел жена за еротика

Област София

Търсят се непрофесионални модели жени за еротични снимки - бременна, майка със син и/или дъщеря, азиатка или ромка. Може да не са се снимали досега, но да имат сексапилно излъчване. Запитвания и повече информация със съобщение на Viber, WhatsUp, Telegram или Signal на посочения мобилен номер, по скайп или имейл. Моля без обаждания през нощта, в събота и неделя, на които няма да отговоря, както и на обаждания от скрити номера.

top icon

Zheni za studio i eskort vŭv Viena

Област Австрия (AT), област Друга държава

Искате ли да работите в нашето студио и до ескорт? ~Следните условия са: * Предлаганата работа се намира във Виена ( Австрия), като пътните разходи и всичко друго поемаме ние! *Търсим жени на възраст 18-50 години! ~ Ако се интересувате, ще ви помогна да спечелите добри доходи по този начин. *Изпратете ми кратко описание и една или друга ваша снимка за оценка. *Без рекламни разходи, без телефонни обаждания и т.н. ~Вашият собствен шофьор, ще ви отведе до уговорената среща и ще ви върне у дома. •Управление на свободното време, много добра работна атмосфера.

Много добри условия за работа Всичко е подсигорено... Нов салон...

Набираме нови кадри, предимно момичета в сферата на еротиката. Работата е разнообразна и развлекателна, а също и добре платена. Работните места са стационирани в централната част на градовете. На този етап търсим за София. Предлагаме: ✅Високо Заплащане ✅Всекидневно Заплащане ✅Бонус схема ✅Комфортна и уютна, работна среда ✅Приятелска атмосфера ✅Разчупено работно време ✅ Ще научите нови женски тънкости, приложими както във вашата работа - забавление, така и в живота - приключение. Момичетата да бъдат с високо самочувствие, което да се покрива от външния им вид, но не само..