1. home
  2. »
  3. bcЗапознанства, Ескорт
  4. »
  5. Работа в сферата на еротиката

Работа в сферата на еротиката

67 обяви

VIP Масажно студио набира персонал!

Област гр. София, обл. София
Масажно студио предлага: - 3 000/9000лв доход - отлична работна атмосфера - безплатно обучение Възможност за подсигуряване на квартира! Сигурност и коректно отношение! Очакваме Ви!
Търся си колежка за гр. София от цената и услугите до работното време сами си определяте тук няма шеф тук всички сме партньори има много работа. Държа на дискретност и коректно отношение. осигурена квартира ако, не сте от София.!!! Приятна работна среда с млада приятелка за колежа-приятелка за повече информация на посочения телефон :)

Масажно студио търси масажистка

Област гр. София, обл. София
Луксозен разработен масажен салон, отговарящ на всички изисквания набира персонал! Ако имате навършени 18години, приятна външност и желание за работа, значи тази работа е за Вас! Опитът е желателен, но не е задължителен. Осигуряваме безплатно обучение от професионалист във сферата. Гарантираме коректност, сигурност, добра работна атмосфера, високи доходи и ежедневно заплащане! Възможност за подписване на трудов договор и осигуровки. Снимките са актуални от работното място, не само рекламни! В салона не се предлагат сексуални услуги!!!
Разработен масажен салон, намиращ се в централната част на София, в близост до станция на метрото, предлага работа за масажистки в сферата на еротиката като работата е със трудов договор при ежедневно заплащане и безплатно обучение. Ще Ви предоставим НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ в София за работа и процент от заработеното. Предлагаме възможност за работа на смени, подходяща и за студентки. Нашите изисквания са: 1. Млади момичета на възраст от 18 до 35 години 2. Кандидатките е необходимо да имат приятна външност и желание за работа в екип, като може и да са без опит. 3. Секс и френска не се предла..

VIP Масажно студио набира нов персонал

Област гр. София, обл. София
ВИП масажно студио за еротични масажи търси своите уникални масажистки. Студиото е с дългогодишен опит и клиантела. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане, дискретност и коректност. Работи се с възпитани и интелегентни клиенти. Отлична работна атмосфера. Възрастова граница 18-35г. Може и да сте без опит. Студиото предлага безплатно професионално обучение. Търсим дами, които имат нюх към еротика, индивидуален подход и стил. Студиото е едно от най-добрите в София с прекрасна и достъпна локация. Сами определяте работното си време според вашето желание и възможности..

Масажно студио

Област гр. София, обл. София
Разработено масажно студио с дългогодишна клиантела търси нови масажистки. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни и мотивирани момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите професионално обучение. Насочеността ни е главно към източните и еротични масажи, сексуални услуги НЕ се предлагат! Вие определяте работното си време според вашите възможности! Търсим коректни и отговорни хора. Предлагаме високо заплащане -работи се на процент, бакшишит..

Търся си приятелка...

Област гр. София, обл. София
Здравейте момичета, търся си спешно приятелка за работа. В приятна, дискретна и уютна обстановка. Имам много работа и търся момиче, което има желание за работа да бъде коректна и на истина да има нужда от работа и пари... Задължително навършени 18г., с добра визия и добро възпитание. Работното време е от 10часа до 18часа. Екстри и бакшиши си остават за Вас. Вие си определяте почивните дни също. Работата е приятна само, когато сте коректни и знаещи какво желаете, какви са целите Ви и мечтите. Постигнете ги, докато сте млади, здрави и красиви... СЕГА Е МОМЕНТА... Възрастова граница от 18г. -30г.
Търсим ПРОФЕСИОНАЛНА МАСАЖИСТКА за разработено масажно студио в центъра. Търсим още една колежка към екипа си, тъй като имаме клиенти който не успяваме да обслужим. Търсим жена на възраст 18-35 г., която да има завършен курс за масажи и да е добра в работата си. В нашия ценоразпис имаме доста неща и нашите клиенти ги харесват. Работим както с клиенти от този сайт така и с мултиспорт. Клиенти имаме за различни неща, затова търсим освен професионалист в масажите и човек с чувство за хумор и широко скроена. Студиото работи от Понеделник до Неделя вкл. от 10:00 до 22:00 ч. Вашето работ..

Търся си колежка за Англия!

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Търся си колежка за Англия като еротична масажистка. Осигорявам място за живеене и транспортни услуги също имам си моя собственна къща която е за работа вашите разходи са за храна и за работа каквото ви трябва 3 дами сме в момента от България. Маже не приемаме в къщата ако се интересувате моля за повече информация от вибер или ватсапп можете да се свържете с мен!

Луксозно VIP масажно студио набира персонал

Област гр. София, обл. София
Ние сме две масажистки, които си търсят колежка. Студиото Разработено студио, в центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден. Бакшишите са само за вас, НЕ ги делите с н..
Търся си колежка за разработен масажен салон, намиращ се в централната част на София, в близост до станция на метрото. Работата е за масажистка в сферата на еротиката. Ежедневно заплащане и безплатно обучение. Опитът не е задължителен. Ще работите в приятна и уютна обстановка. НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ в София. Бакшиша си остава само за вас. Възможност за работа на смени, подходяща и за студентки.

Набира компаньонки за легална работа в Австрия

Област Австрия (AT), обл. Друга държава
Набира компаньонки за легална работа в Австрия. Осигуряваме безплатна квартира, редовни медицински прегледи. Ако сте на възраст от 18-45 и имате мотивация за стабилност, незав исимост и високи доходи, не се колебайте да се свържете с мен. Гарантирана дискретност! За повече информация, моля свържете се с мен на посоченият телефон.

Търся колежка

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
За малко студио търся коректна, засмяна и мила колежка. Супер ежедневни доходи.

Търся приятелка за работа ; )

Област гр. София, обл. София
Здравейте търся си приятелка предлагам квартира ”безплатно” условията са добри гарантирам работа :)ТУК САМИ СИ ОПРЕДЕЛЯТЕ РАБОТНОТО ВРЕМЕ И ЦЕНА КАКТО ЕКСТРИ изисквания да бъдете дискретни и да можете да работите в спокойна обстановка :) за допълнителна информация на телефона!!!
АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ РАБОТАТА МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАЖДАТЕ!!! НЕ ОТГОВАРЯМ НА НИКАКВИ ВИДОВЕ ЧАТОВЕ!!! НА Всякакви Въпроси отговарям само при срещата ми с Вас!!! ТОВА НЕ Е ОБЯВА ЗА КЛИЕНТИ!!! Търся КРАСИВО, ВЪЗПИТАНО, И ОТГОВОРНО момиче, мотивирано да изкарва ПАРИ за работа като еротична масажистка. Имам много работа, заплащането е много добро. Работи се с възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена от НАЙ-ДОБРАТА МАСАЖИСТКА в София., за да може да навлезете по-уверено в работата. АЗ Мога и ще ВИ Подсигуря Работа И КЛИЕНТИ, за да сте Доволна... Няма да раз..

Работа в Германия

Област Германия (DE), обл. Друга държава
Набираме млади дами между 18-35 в град Фрайбург, Германия в непосредствена близост до Швейцария и Франция. Тази прекрасна локация дава възможност за доходи до 10000€ в приятна атмосфера и добър колектив и най-важното легално. Кандидатстването за работа е по снимки изпратени по долу посочения email или чрез Viber или WhatsApp на посочения телефонен номер.

Набира млади жени

Област Германия (DE), обл. Друга държава
Набираме млади дами между 18-35 в град Фрайбург, Германия в непосредствена близост до Швейцария и Франция. Тази прекрасна локация дава възможност за доходи до 10000€ в приятна атмосфера и добър колектив и най-важното легално. За повече информация тел имаме viber и WhatsApp

Търсим компаньонки

Област Испания (ES), обл. Друга държава
Търсим момичета, които могат да работят в нашия клуб като еротични танцьори, еротични масажисти и ескорт момичета. Много добър доход. Можете да печелите между 200 - 1000 евро на ден! Просто сериозни момичета. Предлагаме заплати, безплатно настаняване и трудов договор. Това е законна работа. Възрасти от 18 до 36 години. Работата е Gran Canaria, Playa del Ingles. Можем да ви помогнем с самолетни билети. За повече информация, моля свържете се с мен на WhatsApp или по телефона. С най-добри пожелания, Есмералда
Австрия, Грац, луксозен нощен клуб търси момичета над 19 г., осигурени квартира, храна, РЗ - до 8 000 Е/месец, пътни разходи, дискретност. Прекрасната локация дава възможност за доходи до 8 000 Е на месец, плащане веднага.

Търся колежка за работа

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Търся колежка за работа като компаньонка. Гарантиран висок доход и коректно отношение от моя страна. Аз поемам рекламите и квартирата. Теренът е разработен от три години и имаме много редовни платежоспособни клиенти. От вас се иска само желание за работа.

МАСАЖИСТКА - сериозна, високи доходи

Област гр. София, обл. София
Луксозно студио предлага работа за масажистка. Условията са отлични: - атрактивно възнаграждение - 3 000-6 000 лв месечно - работа в спокойна обстановка, в много мил и приятелски екип - луксозно студио, с клиенти на ниво и с адекватни цени - безплатно обучение, предишен опит не е задължителен - работното време е по договорка, съобразено с вашите желания и възможности - сексуални услуги НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ под никаква форма Изисквания към кандидатите: - възраст 18 - 55 - сериозно отношение -позитивно излъчване
Здравейте, казвам се Виктория и тьрся сериозни и красиви компанионки за гр. София с подбрана редовна клиентела. Работи се на цени от 100лв. за час стандарт, 120 лв. за час както и 150., 200.., за чужденци според визията ви. За момичета от провинцията подсигурявам безплатна квартира за живеене докато си намери жилище. Работи се през деня. Моля, да ми звьнят само сериозни и добре изглеждащи и поддьржани момичета. Гарантирана дискретност и коректност.

Търси се масажистка/You looking for a job?

Област гр. София, обл. София
Търси се еротична масажистка, за разработено студио за масажи, кв. Павлово. Няма нужда да имате опит, възрастови ограничения също няма. Става дума за еротични, тантра масажи без секс или френска любов. Заплащането е 50% от оборота, взимате парите си всеки ден в края на деня. Бакшиши или екстри, които предлагате си остават за вас. Ако искате да кандидатствате по обявата е нужно да се обадите на посочения телефон. Задължително е да изпратите ваша снимка през вайбър или на имейла, който е публикуван в обявата. (Не еротична снимка). Да не ми звънят сводници, или момичета които работят съ..
Търся колежка за работа като компаньонка. Отличен доход и коректно отношение от моя страна. Луксозен разработен терен.
Предлагаме легална работа в лицензиран и луксозен приват/студио за масажи в центъра на Виена-Австрия. Гарантираме сериозно отношение, дискретност, осигурена квартира и приятелски колектив. Салона е разположен близо до центъра на Виена а клиентие, които ни посещават са туристи и бизнесмени. Настанява ме ви в луксозна обстановка и самостоятелна стая. Условия са отлични, студиото е луксозно и имате достъп до интернет, кухня, телевизия и т.н. Дохода зависи от желанието за работа. Имате възможност за осигуряване и достъп до Австрийската социална система. Търсим жени на възраст между 18 и 45г. Орган..
За нас Ние се намираме в северозападнa Австрия, директно на границата с Германия/Бавария. Ние предлагаме повече от 20 години успешно еротични масажни услуги и се ползваме с много добро име в нашия регион. Най-близкият по- голям град е Пасау в Германия. Сред нашите клиенти се числят много на брой платежоспособни редовни клиенти от Германия и Австрия, но така също и много благосъстоятелни нови клиенти, които посещават близките термални извори. Нашите управители са само германци. Какво Ви предлагаме ние Ние Ви предлагаме една 100% легална дейност като еротична масажистка. Вие ще работите п..

Компаньонки Кипър

Област Кипър (CY), обл. Друга държава
Предлагам работа за симпатични и разкрепостени дами над 18 години. Работи се в самостоятелна квартира, гарантирана сигурност и дискретност. Среден дневен доход от 100 до 500 евро, без посредник. За повече информация телефон: Мария

Цюрих момичета

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Утвърдено студио в район Цюрих с редовни клиенти, Ви предлага възможност за много добри доходи, приятелска среда, самостоятелна стая и всичко необходимо свързано с работата. Пълно съдействие за вашето..
търси сериозна колежка за работа като компаньонка, лукс терен, ВИП клиенти, за контакт: Албена

търси сериозна приятелка за работа

Област гр. София, обл. София
София, търси сериозна приятелка за работа в луксозен апартамент, през деня, Мая
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.