1. home
  2. »
  3. bcЗапознанства, Ескорт
  4. »
  5. Работа в сферата на еротиката

Работа в сферата на еротиката

53 обяви

VIP Масажно студио търси нов персонал ПЛОВДИВ

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за новооткрито място в Пловдив. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите професионално обучение. Сексуални услуги не се предлагат! Предлагаме високо заплащане-работи се на процент, бакшишите са изцяло за Вас. Ако проявявате интерес, моля изпратете снимки и автобиография на посочения номер по вайбър. Ще се радваме да бъдете ча..

Работа ЗА Еротични Масажистки!!!

Област гр. София, обл. София
Търся ЕРОТИЧНИ МАСАЖИСТКИ за студио до Южен Парк кв. Стрелбище. Ако сте КРАСИВА, имате СТИЛ, КЛАСА, САМОЧУСТВИЕ И ЖЕЛАНИЕ ЗА РАБОТА ВИЕ сте това, което търся. Това не е обява за КОМПАНЬОНКИ а за момичета, който знаят какво искат и ценят себе си. Ако харесвате ЕРОТИКАТА Вие сте на правилното място. Ще получите обучение от Най-добрата масажистка в София. Много добро заплащане всеки ден. Спокойна обстановка на работа. Работа с платежоспособни Господа. Гъвкаво работно време. За момичета от провинцията подсигурявам квартира. НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ. Търсете МИЯ НА Посочения..
Здравейте! Предлагаме уникалната възможност да работите изцяло за себе си и да получавате висок доход като еротичен модел пред уеб камера. Професията набира огромна популярност през последните години поради високите доходи и комфорта да работите от вкъщи. Може и да се съчетава със всякаква друга работа, която имате. Можете да сте сами, двойки или група приятелки, изборът е Ваш. Работата представлява еротика пред камера в сайта Chaturbate.com. и/или продажба на снимки и видеа в сайта Onlyfans.com. Работи се само пред хора от чужбина така че хора от България няма как да Ви видят. Наш..

Танцьорки нощен клуб

Област гр. София, обл. София
За нощно заведение в центъра на гр. София търсим танцьорки. Дами предлагащи други услуги моля да подминат обявата.

Ескорт момичета за цял свят

Област гр. София, обл. София
Спешно момиче за ескорт в Цюрих, Миконос и Катар, Сащ. Ние сме интернационална елитна агенция за ескорт момичета и набираме нови позитивни и учарователни девойки. Работим както в Цюрих така и в Европа дори и извън нея. Посещават се само хотели, вили и апартаменти. Търсим елитни, подържани момичета с добри комуникативни умения, който притежават истинска класа. Работим с елитни клиенти на високи цени и се грижим за нашите момичета. Очакваме вашите професионални снимки. Моля само коректни и сериозни момичета! Такива се ценят високо!!! Благодаря!

VIP Масажно студио набира персонал!

Област гр. София, обл. София
Масажно студио предлага: - доход от 3 000 до 9 000лв - отлична работна атмосфера Възможност за подсигуряване на квартира! Сигурност и коректно отношение! Очакваме Ви!

Гарантиран висок доход!

Област гр. София, обл. София
Луксозен салон, отговарящ на всички изисквания, набира момичета за работа като масажистки! Ако имате навършени 18 г, приятна външност, желание за работа, трудова дисциплина и висока лична хигиена, значи тази работа е точно за Вас! Опитът е желателен, но не е задължителен. Осигуряваме безплатно обучение от квалифициран кинезитерапевт!!! Гарантираме коректност, сигурност и спокойна атмосфера, в изключително добър колектив. Нямате никакви разходи за консумативи, ангажимент за реклама или каквито и да е други разходи или удръжки, свързани с работата! Работното време е изцяло съобразено с Вас! Може..

Търся момичета за ОНЛАЙН ЕРОТИКА!

Област гр. София, обл. София
♥️ Работи се онлайн с телефон ♥️ Заплащане всеки понеделник ♥️ Минимална заплата - 3000лв на месец ♥️ Работата включва всеки ден да се правят еротични снимки и клипове за платен сайт. ♥️ Скайп интервю ♥️ Може да се започне от УТРЕ ♥️ Доведете приятелка и получавате бонус 500лв

Търся си приятелка за съвместна работа!

Област гр. София, обл. София
Търся си приятелка за съвместна работа. Държа на коректност и приятелски отношения. Имам разработен терен, дискретен и с много добра клиентела. Много високи доходи на месец. Предлагам и квартира, ако не сте от София. Работата е подходяща за студентки и за всички, които имат нужда от пари веднага. Казвам се Вивиан, отговарям и на вайбър.

Реална VIP агенция набира Спешно момичета

Област гр. София, обл. София
Ако си търсите, работа като компаньонка. Заповядайте в нашата VIP агенция! За момичета желаещи да започнат работа при нас, от София и страната предлагаме: -ДИСКРЕТНОСТ- за нас е на първо място -РЕАЛНО предложение за наистина високи доходи. -СИГУРНОСТ- при нас може да я имате за разлика от други места -КОРЕКНОСТ-супер отношение, прекрасни условия за работа в колектив. НАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ -навършени 18 год МОЖЕ И БЕЗ ОПИТ...!!!
Предлагам работа за компаньонка с афинитет към BDSM. Looking for a submissive escort

Модел жена за еротика

Област гр. София, обл. София
Търся непрофесионални модели жени за еротични снимки и видео. Няма ограничения за възрастта. Може да не са се снимали досега, но да са разкрепостени и да искат да позират. Кандидатките да изпращат актуална снимка и свои данни на Вайбър или WhatsUp на посочения мобилен номер, скайп или на имейл.

Ескорти за работа в Лондон

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Дами, Английска агенция набира ескорти за работа в Лондон. Ако имате опит и желаета да работите извън България, предлагаме отлично заплащане, квартира и гарантираме че ще се погрижим за всички ваши нужди. Търсете Зак

Момичета Берн (CHF 10000-15000)

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Даваме стаи под наем на самостоятелни и независими момичета, които искат да работят в сферата на еротиката. Работим с наем, без допълнителни проценти. Имаме повече от 5 годишен опит в сферата. Набираме момичета над 18 г. Осигуряваме легална работна среда с необходимите за това документи, разполагаме с всички необходими разрешителни и лицензи за дейността. Предлагаме ви възможност за много добри доходи, приятелска атмосфера, работа в клубовете, както и ескорти, самостоятелна стая и всичко необходимо свързано с работата. Пълно съдействие за вашето пристигане и настаняване, дискретност, сигурност..

Компаньонки Швейцария CHF 200-800 на ден

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Даваме стаи под наем на самостоятелни и независими момичета, които искат да работят в сферата на еротиката. Работим с дневен наем. Имаме многогодишен опит. Набираме момичета над 18 г. Осигуряваме легална работна среда с необходимите за това документи, разполагаме с всички необходими разрешителни и лицензи за дейността. Предлагаме ви възможност за много добри доходи, приятелска атмосфера, работа в клубовете, както и ескорти, самостоятелна стая и всичко необходимо свързано с работата. Пълно съдействие за вашето пристигане и настаняване, дискретност, сигурност и коректност, персонално внимание къ..
АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ РАБОТАТА МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАЖДАТЕ!!! НЕ ОТГОВАРЯМ НА НИКАКВИ ВИДОВЕ ЧАТОВЕ!!! НА Всякакви Въпроси отговарям само при срещата ми с Вас!!! ТОВА НЕ Е ОБЯВА ЗА КЛИЕНТИ!!! Търся КРАСИВО, ВЪЗПИТАНО, И ОТГОВОРНО момиче, мотивирано да изкарва ПАРИ за работа като еротична масажистка. Имам много работа, заплащането е много добро. НЯМА ДА РАБОТИТЕ 50/50 КАТО В ДРУГИТЕ СТУДИЯ. ПО-ГОЛЕМИЯ%Е ЗА ВАС!!! Работи се с възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена от НАЙ-ДОБРАТА МАСАЖИСТКА в София., за да може да навлезете по-уверено в работата. АЗ Мога..

Еротични масажистки-Кипър

Област Кипър (CY), обл. Друга държава
Търсят се дами с добър външен вид и обноски от 18 до 30год. възраст за еротични масажи и ескорт. Предлагаме отлични условия, сигурност, дискретност. Всекидневно заплащане от 150 до 500€!!! За повече информация се свържете чрез WhatsApp на долупосоченият номер!

Луксозно VIP масажно студио набира персонал

Област гр. София, обл. София
Само за добре изглеждащи и подържани момичета до 35г. Доверете се на хора в сферата повече от 10 г. Разработено студио, в ТОП центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден...

Свободна Позиция за Масажист/ка!!!

Област гр. София, обл. София
Предлагаме свободна позиция за работа в сферата на масажите. Задължителни изисквания! - отговорно отношение към работата - приятно излъчване - култура на хигиената на работното място - култура на общуване - възрастова граница между 19 - 50г. * Кандидати с владеене на чужд език на говоримо ниво, или с опит се разглеждат с предимство! Вие получавате - - сигурно работно място в спретнато, чисто, удобно студио с всички необходими консумативи, находящо се на добра локация - приятелска среда, уважение, отношение и разбиране - ежедневно заплащане - 50 % от личния оборот + ба..

Ескорт търси момичета компанионки

Област гр. София, обл. София
Набира момичета за работа като компанионки. Работи се с подбрана и платежоспособна клиентела. Гарантиран ежедневен доход, квартира, коректност, дискретност.

Спешно търся колежка за работа!

Област гр. София, обл. София
Спешно търся колежка за работа компанионка, защото имам много работа и немога да смогна сама, а и две е по весело. Гарантирам коректност. Ако сте от провинцията подсигурявам приветлива квартира. За повече информация позвънете на посоченият номер!

VIP Масажно студио търси нов персонал ПЛОВДИВ

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за второ новооткрито място в Пловдив. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите професионално обучение. Сексуални услуги не се предлагат! Предлагаме високо заплащане-работи се на процент, бакшишите са изцяло за Вас. Ако проявявате интерес, моля изпратете снимки и автобиография на посочения номер по вайбър. Ще се радваме да бъд..

Търси се колежка компаньнка!

Област гр. София, обл. София
Търси се момиче/жена, което желае да работи като компаньонка. Подходящо е за студентки, домакини, разведени жени и умни момичета с нюх към парите! Самочуствие и готовност за големи доходи. Работи се с възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена. Контакти с мен по телефон или вайбър. Коректност и дискретност. Вечер може да се свържете от 20:00 часа на посочение телефон :)

**Лукс масажно студио** СОФИЯ

Област гр. София, обл. София
Луксозно масажно студио в кв., Стрелбище” търси момичета за работа. *за събота и неделя *почасово *през седмицата(вие определяте работното си време) *коректно отношение *отлично заплащане За повече информация и подробности, моля потърсете ни на този номер. Очакваме ви!
ВИП масажно студио за еротични масажи търси своите уникални масажистки. Студиото е с дългогодишен опит и клиантела. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане, дискретност и коректност. Работи се с възпитани и интелегентни клиенти. Отлична работна атмосфера. Възрастова граница 18-35г. Може и да сте без опит. Студиото предлага безплатно професионално обучение. Търсим дами, които имат нюх към еротика, индивидуален подход и стил. Студиото е едно от най-добрите в София с прекрасна и достъпна локация. Сами определяте работното си време според вашето желание и възможности..

Масажно студио търси момичета СОФИЯ

Област гр. София, обл. София
Разработено масажно студио с дългогодишна клиантела търси нови масажистки. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни и мотивирани момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите професионално обучение. Насочеността ни е главно към източните и еротични масажи, сексуални услуги НЕ се предлагат! Вие определяте работното си време според вашите възможности! Търсим коректни и отговорни хора. Предлагаме високо заплащане -работи се на процент, бакшишит..
Предлагаме легална работа в лицензиран и луксозен приват/студио за масажи в центъра на Виена-Австрия. Гарантираме сериозно отношение, дискретност, осигурена квартира и приятелски колектив. Салона е разположен близо до центъра на Виена а клиентие, които ни посещават са туристи и бизнесмени. Настанява ме ви в луксозна обстановка и самостоятелна стая. Условия са отлични, студиото е луксозно и имате достъп до интернет, кухня, телевизия и т.н. Дохода зависи от желанието за работа. Имате възможност за осигуряване и достъп до Австрийската социална система. Търсим жени на възраст между 18 и 45г. Орган..

Набира компаньонки за легална работа в Австрия

Област Австрия (AT), обл. Друга държава
Набира компаньонки за легална работа в Австрия. Осигуряваме безплатна квартира, редовни медицински прегледи. Ако сте на възраст от 18-45 и имате мотивация за стабилност, незав исимост и високи доходи, не се колебайте да се свържете с мен. Гарантирана дискретност! За повече информация, моля свържете се с мен на посоченият телефон.

Набирам момичета, може и без опит!

Област гр. София, обл. София
Набираме поддържани жени и красиви момичета на възраст от 18 до 32г. Качество, лукс, супер условия и пълна дискретност за работа в гр. София и на морето. Много високи доходи на месец. Не нужен много опит. Само минимални познания по англииски език. За повече информация пишете!!! Има опция и от вкъщи да се работи!

Работа за масажистки - 3 000!!!

Област гр. София, обл. София
Здравейте дами, Ние сме разработено масажно студио в центъра на София. Работим вече няколко години и имаме много постоянни посетители. Ако желаете да се присъедините към нашия екип, трябва задължи..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.