1. home
  2. »
  3. bcЗапознанства, Ескорт
  4. »
  5. Работа в сферата на еротиката
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област Област
Всички
loader icon
Област Населено място
Всички
loader icon
Длъжност
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Работа в сферата на еротиката

67 обяви
Търся си приятелка за съвместна работа! Много високи доходи! top icon
Търся си приятелка за съвместна работа. Държа на коректност и приятелски отношения. Имам разработен терен, дискретен и с много добра клиентела. Много високи доходи на месец. Предлагам и квартира, ако не сте от София. Работата е подходяща за студентки и за всички, които имат нужда от пари веднага. Най-добрите условия! Казвам се Вики, отговарям и на вайбър.
Еротични топлес танцьорки top icon
top icon

Еротични топлес танцьорки

Област к. к. Златни пясъци, обл. Варна
Най-новият еротичен клуб на Златни пясъци набира персонал за предстоящия сезон. Търсим еротични топлес танцьорки и еротичен балет. Клубът разполага с предварително изготвена програма от организирани събития за нашите гости. Работи се само с туристи в изключително приятна атмосфера. Осигуряваме квартира и мотивиращо заплащане, трудов договор.
☎️Търся КРАСИВИ момичета☎️за работа като еротични масажистки! ✔ top icon
Търся КРАСИВО, ВЪЗПИТАНО, И ОТГОВОРНО момиче, мотивирано да изкарва ПАРИ за работа като еротична масажистка. Имам много работа, заплащането е много добро. Работи се с възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена от НАЙ-ДОБРАТА МАСАЖИСТКА в София., за да може да навлезете по-уверено в работата. АЗ Мога и ще ВИ Подсигуря Работа И КЛИЕНТИ, за да сте Доволна... Няма да разчитате само на една обява с 10-15 снимки. :) ТЪРСЯ КАЧЕСТВО.. А НЕ КОЛИЧЕСТВО!!! Обявата ви ще бъде професионално направена. АКО МИСЛИТЕ, ЧЕ ТАЗИ РАБОТА НЕ Е ЗА ВАС ИЛИ НЕ СТЕ НАЯСНО СЪС С..
Търся си Колежка-Еротчна масажистка и Компаньонка за през деня от Пон до Пет 50 - 70 % top icon
Търся си Колежка- Еротична масажистка и Компаньонка за работа за през деня от Понеделник до Петък Работи се на 50- 70 % Може трудов договор и осигуровки Терена е много спокоен, луксозен и разработен. Намира се в Люлин до метростанция. Търся момиче до 35г добре изглеждаща и с много добра външност. Държа на спокойствие, без интриги и лъжи. Държа на точни и коректни взаимоотношения.
Модели за Onlyfans от 3000 до 10000лв top icon
top icon

Модели за Onlyfans от 3000 до 10000лв

Област гр. Варна, обл. Варна
Търсим момичета, които искат да бъдат модели! При пълна анонимност Наистина високи печалби!
☎️❌Работа ЗА Еротични Масажистки!!! ☎️? top icon
top icon

☎️❌Работа ЗА Еротични Масажистки!!! ☎️?

Област гр. София, обл. София
♥️Търся ЕРОТИЧНИ МАСАЖИСТКИ за студио до Южен Парк кв. Стрелбище. ♥️ Ако сте КРАСИВА, ♥️имате СТИЛ, ♥️КЛАСА, ♥️САМОЧУСТВИЕ И ЖЕЛАНИЕ ЗА РАБОТА ВИЕ сте това, което търся. Това не е обява за КОМПАНЬОНКИ а за момичета, който знаят какво искат и ценят себе си. Ако харесвате ЕРОТИКАТА Вие сте на правилното място. Ще получите обучение от Най-добрата масажистка в София. ✔Много добро заплащане всеки ден. ❌Спокойна обстановка на работа. ✔Работа с платежоспособни Господа. ❎Гъвкаво работно време. За момичета от провинцията подсигурявам квартира. ПРЕДЛАГАМ ТРУДОВ ДОГОВОР!!! НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ СЕ..
Само за момичета, които искат и знаят как да си го получат. top icon
Ако търсиш работа и искаш да се занимаваш професионално с еротика, попадна на точното място. Търсят се адекватни и хубави момичета, които искат и имат желанието да работят в сферата на еротичните масажи. Задължително е да сте над 18г. Да имате хигиенни навици, както за вас така и за работно място. Ние предлагаме: Ежедневно заплащане. Чиста и уютна работна среда. Осигурено всичко необходимо за спокойна работна атмосфера. В района на студиото има множество магазини, както и спирки на градски транспорт и метространции. Студиото предлага професионално обучение за момичетата без..
Търся си Колежка за работа през деня. top icon
top icon

Търся си Колежка за работа през деня.

Област гр. София, обл. София
Здравейте казвам се Елена Търся си колежка като Компаньонка или масажистка пълна дискретност, коректност и сигорност, има много работа и много лесни пари от мен ще получиш приятелско и коректно отношение дискретност и сигурност печелят се много добри пари в зависимост от това как изглеждате говорим за 300 до 500лв. за ден опита е без значение важното е да изглеждате добре да имате навършени 18 години и да имате желание за работа може да ме потърсите на посочения телефонен номер осигурявам квартира. Спокойна и колегиална атмосфера. Коректност и професионализъм. Луксозен разработен и дискрет..
търси колежка vip icon top icon
top icon

търси колежка

Област гр. София, обл. София
София, търси колежка в сферата на еротиката, гарантирана дискретност, добро заплащане, при нужда осигурява квартира.
Търся колежка. Перфектни условия top icon
top icon

Търся колежка. Перфектни условия

Област гр. София, обл. София
Търся колежка за работа като компаньонка. Ако обичаш парите и изглеждаш добре - това е твоята обява. Най-лесната работа на света с най-добрите пари ВСЕКИ ДЕН. Просто опитай!
ШАКТИ СТУДИО 1 сводобно място top icon
top icon

ШАКТИ СТУДИО 1 сводобно място

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
ШАКТИ СТУДИО ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за новооткрито място в Пловдив. Има едно се особено МЯСТО! Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен. Търсим красиви и отговорни момичета, които имат нюх към еротиката. Сексуални услуги не се предлагат! Предлагаме високо заплащане-работи се на процент, бакшишите са изцяло за Вас. Ако проявявате интерес, моля изпратете сни..
VIP Масажно студио търси нов персонал 1 сводобно място ПЛОВДИВ top icon
ШАКТИ СТУДИО ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София, а вече и в Пловдив търси нов екип. Едно свободно МЯСТО! Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Сексуални услуги не се предлагат! Предлагаме високо заплащане-работи се на процент, бакшишите са изцяло за Вас. Ако проявявате интерес, моля изпратете снимки и автобиография на посочения номер по вайбър. Ще се радвам..
** Работа за еротични масажистки ** top icon
top icon

** Работа за еротични масажистки **

Област гр. София, обл. София
ШАКТИ СТУДИО Разработено масажно студио с дългогодишна клиантела търси нови масажистки. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни и мотивирани момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Насочеността ни е главно към източните и еротични масажи, сексуални услуги НЕ се предлагат! Вие определяте работното си време според вашите възможности! Търсим коректни и отговорни хора. Предлагаме високо заплащане -работи се на процент, бакшиш..
** Работа за еротични масажистки ** Едно свободно място top icon
ШАКТИ СТУДИО ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за трето новооткрито място в Пловдив. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Сексуални услуги не се предлагат! Предлагаме високо заплащане-работи се на процент, бакшишите са изцяло за Вас. Ако проявявате интерес, моля изпратете снимки и автобиография на посочения номер по вайбър. Ще се радваме да б..
**Лукс масажно студио** СОФИЯ top icon
top icon

**Лукс масажно студио** СОФИЯ

Област гр. София, обл. София
ШАКТИ СТУДИО Искаш ли да бъдеш част от нашата магия? Любипитна ли си да разбереш каква е тя? Търсим красиви, млади и амбициозни момичета, които желаят промяна и не се страхуват да опитат нещо ново и различно. Такива, които са отворени за възможността да научат умения, които биха ги направили част от магията на ШАКТИ Студио-верига от няколко луксозни и известни студия. Красиви и отговорни момичета, които имат нюх към еротиката. Елате и вижте нашата цялостна концепция и посока на развитие. Опитът не е задължителен. Предлагаме гъвкаво работно време и пространство за творчес..
VIP Масажно студио набира нов персонал СОФИЯ top icon
ШАКТИ СТУДИО ВИП масажно студио за еротични масажи търси своите уникални масажистки. Студиото е с дългогодишен опит и клиантела. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане, дискретност и коректност. Работи се с възпитани и интелегентни клиенти. Отлична работна атмосфера. Възрастова граница 18-35г. Може и да сте без опит. Студиото предлага безплатно обучение. Търсим дами, които имат нюх към еротика, индивидуален подход и стил. Студиото е едно от най-добрите в София с прекрасна и достъпна локация. Сами определяте работното си време според вашето желание и възможнос..
Най-добрите условия при еротичните масажи top icon
top icon

Най-добрите условия при еротичните масажи

Област гр. София, обл. София
Луксозен разработен масажен салон, отговарящ на всички изисквания търси масажистка. Ако имате навършени 18години, приятна външност и желание за работа, значи тази работа е за Вас! Опитът е желателен, но не е задължителен. Осигуряваме безплатно обучение от професионалист във сферата. Гарантираме коректност, сигурност, добра работна атмосфера, високи доходи(от 3000 до 10000лв месечно), ежедневно заплащане! Не работим 50/50 както повечето студия(по големият% е за Вас) Възможност за подписване на трудов договор и осигуровки. Снимките са актуални от работното място, не само рекламни! В салон..
Работа в Холандия vip icon top icon
top icon

Работа в Холандия

Област Холандия (NL), обл. Друга държава
Набирам жена, която иска да работи в Холандия. Клиентите са предимно заможни господа. Печалбите могат да достигнат до 200 евро на час. Включено е безплатно настаняване. За повече информация пишете на английски само до WhatsApp, Viber или Telegram.
Луксозно VIP масажно студио набира персонал top icon
top icon

Луксозно VIP масажно студио набира персонал

Област гр. София, обл. София
Само за добре изглеждащи и подържани момичета до 40г. Доверете се на хора в сферата повече от 10 г. Разработено студио, в ТОП центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден...
Търся си колежка... гарантирана дискретност. vip icon top icon
Повече информация на място... посочен е телефон за връзка.
Топлес Танцьорки vip icon top icon
top icon

Топлес Танцьорки

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Топ Бар в центъра на град Пловдив набира ТАНЦЬОРКИ!!! Барът предлага: - Отлични условия за работа! - Разчупено и гъвкаво работно време! -Опита не е задължителен! -Ако сте до 35 години и имате приятна визия и обичате танците значи Вие сте нашият човек! - Големи бакшиши - Отлично възнаграждение! - Свободна консумация на напитки за Вас! - Служебна квартира за момичета, които не са от град Пловдив! Барът НЕ ПРЕДЛАГА И НЕ РАБОТИ СЪС СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ! - Средна заплата месечно 2500.00лв Очакваме Ви!!! Няма коментари
Предлагаме работа за компаньонки и масажистки. top icon
Предлагаме работа за дами, които имат желание да се развиват и да имат страхотни доходи, дори и в карантината! Отлични преференции включващи студио, охрана и много други! При интерес, моля позвънете на посочения телефон или пишете във Viber или Telegram.
ШАКТИ студио търси нов екип СОФИЯ top icon
top icon

ШАКТИ студио търси нов екип СОФИЯ

Област гр. София, обл. София
ШАКТИ СТУДИО Разработено масажно студио с дългогодишна клиантела търси нови масажистки. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни и мотивирани момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Насочеността ни е главно към източните и еротични масажи, сексуални услуги НЕ се предлагат! Вие определяте работното си време според вашите възможности! Търсим коректни и отговорни хора. Предлагаме високо заплащане -работи се на процент, бакшиш..
Еротик сервиз и ескорт в Кипър top icon
top icon

Еротик сервиз и ескорт в Кипър

Област Кипър (CY), обл. Друга държава
Студио за еротичен сервиз и ескорт предлага работа за дами над 18 годишна възраст. Работи се в самостоятелен апартамент и на адреси. Среден дневен доход 100-500 евро. Подсигурена самостоятелна квартира, сигурност, дискретност и коректни работни взаимоотношения. За повече информация на посоченият телефон,Viber,Whatsapp,Telegram-Севилия
Работа във Великобритания top icon
top icon

Работа във Великобритания

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Здравейте частна агенция в Лондон набира добре поддържани жени на възраст от 18 до 40г, за работа в сферата на еротиката. Намираме се в Централна зона и клиентите са предимно много заможни господа. Супер условия и пълна дискретност, високи доходи. За повече информация се обадете или пишете на Viber или Wathsapp. Английски език ще бъде предимство. Средно на месец се изкарват 10000 - 12000 лири
Набирам компаньонки за работа в чужбина top icon
top icon

Набирам компаньонки за работа в чужбина

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Търся момичета, които желаят да се развиват в сферата на еротиката. Гъвкаво работно време, отлично и ежедневно заплащане. За връзка на посочения телефон или viber,whatsapp
Компаньонка за събота и неделя! top icon
top icon

Компаньонка за събота и неделя!

Област гр. София, обл. София
Трябват ли ви доходи? Тук ще получите бързи пари и сигурност. Подходящо е за студентки, домакини, разведени жени или момичета, които търсят допълнителен доход през уйкенда. Работи се с заможни клиенти и чужденци. Парите се плащат веднага! Ние държим на дискретността. За повече информация се обадете вечер след 19:00 часа.
Работа за дами с опит за морето и гр. София. top icon
top icon

Работа за дами с опит за морето и гр. София.

Област гр. София, обл. София
Набираме стилни жени и красиви момичета на възраст между 18 и 35 години за град София и морето. Ние предлагаме: 1. Дискретност 2. Сигурност 3. Висок доход Работи се в гр. София, има опция и за морето. Свържете с нас по телефона сутрин след 12:30 часа.
escort v UK top icon
top icon

escort v UK

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Работа като ескорт в Англия за повече информация whatsapp viber на посоченият телефон
** Работа за еротични масажистки ** top icon
top icon

** Работа за еротични масажистки **

Област гр. София, обл. София
ШАКТИ СТУДИО ВИП масажно студио за еротични масажи търси своите уникални масажистки. Студиото е с дългогодишен опит и клиантела. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане, дискретност и коректност. Работи се с възпитани и интелегентни клиенти. Отлична работна атмосфера. Възрастова граница 18-35г. Може и да сте без опит. Студиото предлага безплатно обучение. Търсим дами, които имат нюх към еротика, индивидуален подход и стил. Студиото е едно от най-добрите в София с прекрасна и достъпна локация. Сами определяте работното си време според вашето желание и възможнос..
Въведи страница №