1. home
  2. »
  3. bcЗапознанства, Ескорт
  4. »
  5. Работа в сферата на еротиката

Работа в сферата на еротиката

65 обяви

Търся колежка. Перфектни условия

Област гр. София, обл. София
Търся колежка за работа като компаньонка. Ако обичаш парите и изглеждаш добре - това е твоята обява. Най-лесната работа на света с най-добрите пари ВСЕКИ ДЕН. Просто опитай!

Работа за еротична масажистка!

Област гр. София, обл. София
Луксозен салон за масажи в Младост 1 набира масажистки. Изискванията са да имате навършени 18 г, приятен външен вид и желание за работа. Опитът е желателен, но не е задължителен. Работното време, ще бъде съобразено изцяло с вас. Сените са 150 час. - Доход от 3 000 до 9000 лв Възможност за подсигуряване на квартира! Сигурност и коректно отношение! Очакваме Ви!
Ако търсиш работа и искаш да се занимаваш професионално с еротика, попадна на точното място. Търсят се адекватни и хубави момичета, които искат и имат желанието да работят в сферата на еротичните масажи. Задължително е да сте над 18г. Да имате хигиенни навици, както за вас така и за работно място. Ние предлагаме: Ежедневно заплащане. Чиста и уютна работна среда. Осигурено всичко необходимо за спокойна работна атмосфера. В района на студиото има множество магазини, както и спирки на градски транспорт и метространции. Студиото предлага професионално обучение за момичетата без..
АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ РАБОТАТА МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАЖДАТЕ!!! НЕ ОТГОВАРЯМ НА НИКАКВИ ВИДОВЕ ЧАТОВЕ!!! НА Всякакви Въпроси отговарям само при срещата ми с Вас!!! ТОВА НЕ Е ОБЯВА ЗА КЛИЕНТИ!!! Търся КРАСИВО, ВЪЗПИТАНО, И ОТГОВОРНО момиче, мотивирано да изкарва ПАРИ за работа като еротична масажистка. Имам много работа, заплащането е много добро. Работи се с възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена от НАЙ-ДОБРАТА МАСАЖИСТКА в София., за да може да навлезете по-уверено в работата. АЗ Мога и ще ВИ Подсигуря Работа И КЛИЕНТИ, за да сте Доволна... Няма да раз..

Търся си Колежка

Област гр. София, обл. София
Ако сте от 18г. до 40г. и сте с добра визия или студентка, може да започнете работа като компаньонка или еротична масажистка в луксозна обстановка. може да се обадите по всяко време Галя. Добро заплащане. Коректност и при пълна дискретност..!!!

Масажно студио търси момичета СОФИЯ

Област гр. София, обл. София
ШАКТИ СТУДИО Разработено масажно студио с дългогодишна клиантела търси нови масажистки. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни и мотивирани момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Насочеността ни е главно към източните и еротични масажи, сексуални услуги НЕ се предлагат! Вие определяте работното си време според вашите възможности! Търсим коректни и отговорни хора. Предлагаме високо заплащане -работи се на процент, бакшиш..

**Лукс масажно студио** СОФИЯ

Област гр. София, обл. София
ШАКТИ СТУДИО Искаш ли да бъдеш част от нашата магия? Любипитна ли си да разбереш каква е тя? Търсим красиви, млади и амбициозни момичета, които желаят промяна и не се страхуват да опитат нещо ново и различно. Такива, които са отворени за възможността да научат умения, които биха ги направили част от магията на ШАКТИ Студио-верига от няколко луксозни и известни студия. Красиви и отговорни момичета, които имат нюх към еротиката. Елате и вижте нашата цялостна концепция и посока на развитие. Опитът не е задължителен. Предлагаме гъвкаво работно време и пространство за творчес..

** Работа за еротични масажистки **

Област гр. София, обл. София
ШАКТИ СТУДИО Разработено масажно студио с дългогодишна клиантела търси нови масажистки. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни и мотивирани момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Насочеността ни е главно към източните и еротични масажи, сексуални услуги НЕ се предлагат! Вие определяте работното си време според вашите възможности! Търсим коректни и отговорни хора. Предлагаме високо заплащане -работи се на процент, бакшиш..

** Работа за еротични масажистки ** Само за УИКЕНДА

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
ШАКТИ СТУДИО ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за трето новооткрито място в Пловдив. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите обучение. Сексуални услуги не се предлагат! Предлагаме високо заплащане-работи се на процент, бакшишите са изцяло за Вас. Ако проявявате интерес, моля изпратете снимки и автобиография на посочения номер по вайбър. Ще се радваме да б..
ШАКТИ СТУДИО ВИП масажно студио за еротични масажи търси своите уникални масажистки. Студиото е с дългогодишен опит и клиантела. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане, дискретност и коректност. Работи се с възпитани и интелегентни клиенти. Отлична работна атмосфера. Възрастова граница 18-35г. Може и да сте без опит. Студиото предлага безплатно обучение. Търсим дами, които имат нюх към еротика, индивидуален подход и стил. Студиото е едно от най-добрите в София с прекрасна и достъпна локация. Сами определяте работното си време според вашето желание и възможнос..

VIP Масажно студио търси нов персонал ПЛОВДИВ

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
ШАКТИ СТУДИО ВИП Масажно студио с утвърдено име и клиантела в София търси нов екип за новооткрито място в Пловдив. Търсим момичета само за УИКЕНДА! Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен. Търсим красиви и отговорни момичета, които имат нюх към еротиката. Сексуални услуги не се предлагат! Предлагаме високо заплащане-работи се на процент, бакшишите са изцяло за Вас. Ако проявявате интерес, моля изпрате..
Луксозен салон, отговарящ на всички изисквания, търси красиви, отговорни и възпитани момичета за работа, като еротични масажистки! Опитът е желателен, но не е задължителен. За нямащите опит, осигуряваме безплатно обучение!!! Гарантираме коректност, сигурност и спокойна атмосфера, в изключително добър колектив. Работното време е изцяло съобразено с Вас! Може да бъде основна или допълнителна работа. Не се предлагат сексуални услуги!!! Моля само сериозни момичета с ясни намерения да се свързват с мен!!! Благодаря предварително.

сама си определяш условията

Област гр. София, обл. София
Здравейте приятелки търсим момичета който имат нужда от работа и могат да работят в спокойна обстановка и приятна лукс среда момичета който не са от София могат да се възползват от безплатна квартира ние предлагаме работа сигурност и коректност сами определяте работно време и екстри който бихте предложили ако искате това е от нас друго си е от вас очакваме при интерес да се разберем да се видим

Модел жена за еротика

Област гр. София, обл. София
Търсят се непрофесионални модели жени за еротични снимки. За специални фото сесии се търсят бременна жена, майка и дъщеря, майка и син, сестри, близначки. Може да не са се снимали досега, но да имат сексапилно излъчване. Моля, изпратете актуална снимка и свои данни на Вайбър или WhatsUp на посочения мобилен номер, скайп или на имейл.

Търся си приятелка за съвместна работа!

Област гр. София, обл. София
Търся си приятелка за съвместна работа. Държа на коректност и приятелски отношения. Имам разработен терен, дискретен и с много добра клиентела. Много високи доходи на месец. Предлагам и квартира, ако не сте от София. Работата е подходяща за студентки и за всички, които имат нужда от пари веднага. Казвам се Вивиан, отговарям и на вайбър.

Легално студио. Страхотни доходи 5000-10.000

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Набирам красиви момичета за работа в швейцария oт 18-45. - Предлагам работа в Швейцария -студио -ескорт Мястото е мое и напълно легално. Не се залъгвай да работиш на приватен апартамент в Швейцария, това е нелегално и опасно, а ние притежаваме всички актуални лицензи. Условията са добри и реални, самостоятелна стая, Реклами, добри доходи. час -300 франка. Ще се радвам да ми пишеш. Лина
Разработен масажен салон, намиращ се в централната част на София, в близост до станция на метрото, предлага работа за масажистки в сферата на еротиката при ежедневно заплащане и безплатно обучение. Ще Ви предоставим НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ в София за работа и процент от заработеното. Предлагаме възможност за работа на смени, подходяща и за студентки. Нашите изисквания са: 1. Млади момичета на възраст от 18 до 35 години 2. Кандидатките е необходимо да имат приятна външност и желание за работа в екип, като може и да са без опит. 3. Секс и френска не се предлагат!

Компаньонки за работа в Великобритания

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Момичета с желание за работа във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. Предлагам работа на добре изглеждащи момичета и жени на възраст от 18 до 40г. Добри условия и пълна дискретност, високи доходи. Английски език ще бъде предимство. Средно на месец се изкарват 8000 - 10000лири. За повече информация пишете на WhatsApp

escort v UK

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Работа като ескорт в Англия за повече информация whatsapp viber на посоченият телефон

Компаньонка за събота и неделя!

Област гр. София, обл. София
Трябват ли ви доходи? Тук ще получите бързи пари и сигурност. Подходящо е за студентки, домакини, разведени жени или момичета, които търсят допълнителен доход през уйкенда. Работи се с заможни клиенти и чужденци. Парите се плащат веднага! Ние държим на дискретността. За повече информация се обадете вечер след 19:00 часа.

Луксозно VIP масажно студио набира персонал

Област гр. София, обл. София
Само за добре изглеждащи и подържани момичета до 40г. Доверете се на хора в сферата повече от 10 г. Разработено студио, в ТОП центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден...
Сладкото Ми Студио За Еротични Масажи си Търсим Колежка с работно време по уговорка, заплащането е ежедневно - взимате каквото си изкарате. Може и без опит, Масажите не са трудни. Моля заинтересованит..

♥️ Търсим си Колежка♥️

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сладко студио за масажи в Кичук Париж си търсим колежка от Пловдив или близки региони, може да осигурим и квартира. Ако искаш сигурност добро отношение без интриги съчетано с добро ежедневно заплащане..
⚜️⚜️⚜️Допълнителна информация⚜️⚜️⚜️ Сладко студио за масажи в Кичук Париж си търсим колежка от Пловдив или близки региони, може да осигурим и квартира. Ако искаш сигурност добро отношение без интри..

Масаж Релакс Еротика

Област гр. София, обл. София
Търся еротична масажистка за работа на процент или наем в разработен масажен салон в Изгрев. Може и без опит. Работата е добре платена и почасова. Сексуални услуги не предлагаме.
Млад и красив мъж търси момичета/жени за фетиш модели. Фетишът е гъделичкане, като основно ще бъде гъделичкано момичето/жената. Няма ограничения за възрастта. Условията е да сте красиви, да имате голя..

Търся момичета за работа в интернет.

Област гр. София, обл. София
Търся момичета за работа в интернет като еротичен модел. Важи за София, опит не е нужен на наш терен - продоставяме нужното за дейността. Много добро заплащане - зависи от Вашата активност, разкре..
Предлагам работа за компаньонка. Възможност за допълнителни доходи в свободните ви два, три или повече дни от седмицата. За дами с основна работа, майки, домакини. За всяка, която иска да покачи..

Невероятно предложение за работа

Област гр. София, обл. София
БЕЗПЛАТНО КВАРТИРА ПРИ НУЖДА БЕЗ РАЗХОДИ ЗА ОБЯВИ И ТЕРЕН ВСИЧКО Е ПОДСИГУРЕНО!!! Две приятелки търсят трета приятелка причината е много работа не можем да смогнем от нас получавате Добра работна сред..

Онлайн модел ✅ 10 000 евро на месец

Област гр. София, обл. София
Външна агенция, търси професионални и сериозни модели работата може да отнеме около 1 час на ден Възможност за анонимност Възможност за спонсори на марки Изисквания: 18/24 години Изглеждаш до..
Въведи страница №