Работа в сферата на еротиката

72 обяви

Еротични масажи и ескорт Виена-Австрия! Отлични условия!

Област Австрия (AT), обл. Друга държава
Предлагаме легална работа в лицензиран и луксозен приват/студио в центъра на Виена-Австрия. Гарантираме сериозно отношение, дискретност, осигурена квартира и приятелски колектив. Салона е разположен близо до центъра на Виена а клиентие, които ни посещават са туристи и бизнесмени. Настанява ме ви в луксозна обстановка и самостоятелна стая. Условия са отлични, студиото е луксозно и имате достъп до интернет, кухня, телевизия и т.н. Дохода зависи от желанието за работа. Имате възможност за осигуряване и достъп до Австрийската социална система. Търсим жени на възраст между 18 и 35г. Организираме и ..
Предлагаме легална работа в лицензиран и луксозен приват/студио в центъра на Виена-Австрия. Гарантираме сериозно отношение, дискретност, осигурена квартира и приятелски колектив. Салона е разположен близо до центъра на Виена а клиентие, които ни посещават са туристи и бизнесмени. Настанява ме ви в луксозна обстановка и самостоятелна стая. Условия са отлични, студиото е луксозно и имате достъп до интернет, кухня, телевизия и т.н. Дохода зависи от желанието за работа. Имате възможност за осигуряване и достъп до Австрийската социална система. Търсим ТРАНССЕКСУАЛНИ на възраст между 18 и 35г. Орган..

Предлагам работа

Област гр. София, обл. София
Търся момичета, като компаньонки. Разработен терен, добри приходи на месец. За сериозни момичета, който наистина им се работи. Терена е чист и уютен. Екстрите си ги определяте вие и си остават за вас, както и бакшиша. Работи се предимно през деня от 10часа до 18часа. Почивните дни си ги определяте също вие. Работи се 50/50. Моля само сериозни обаждания от момичета, който им е необходима тази работа за печелене на пари.

Работа за Масажистка

Област гр. София, обл. София
Отлична работна атмосфера. Доход от 3000 до 9000 лв. Сигурност и коректно отношение. Очакваме Ви!

Агенция за компаньонки в Германия

Област Германия (DE), обл. Друга държава
Легална работа за компаньонки в Германия Нова агенция за компанионки набира дами между 18-36г за легална и доходна работа в Германия. Работа в апартамент с реклама и сайт, на процент Гарантирана сигурност, коректност, приятелско отношение и отлично заплащане 6000-10000€ Безплатна квартира и транспорт За подробности - свържете се с Viber, е-мейл или съобщение в сайта
Търся си колежка за гр. София. има работа. Държа на дискретност и коректно отношение. осигурена квартира ако, не сте от София.!!!

Набира компаньонки за легална работа в Австрия

Област Австрия (AT), обл. Друга държава
Набира компаньонки за легална работа в Австрия. Осигуряваме безплатна квартира, редовни медицински прегледи. Ако сте на възраст от 18-45 и имате мотивация за стабилност, незав исимост и високи доходи, не се колебайте да се свържете с мен. Гарантирана дискретност! За повече информация, моля свържете се с мен на посоченият телефон.

Модел жена за еротика

Област гр. София, обл. София
Търся жена за модел за еротични снимки и видео, предпочитам непрофесионални модели. Заплащане 150 лв на час. Пълнолетна дама с горна възрастова граница 60 години. Да е с добра визия. За предпочитане от София, ако е от провинцията да може да пътува до София. Кандидатките да изпращат актуална снимка/снимки на Вайбър на посочения мобилен номер, скайп или на имейл.
Търся си приятелка за работа, имам много клиенти и не мога да смогна сама. Моля да ми звънят само сериозни момичета, които имат желание за тази работа. Осигурявам квартира. Условията са най-добрите в София. Изкарват се 300, 350, 400 лв. на ден, чисти за Вас, без екстрите и бакшишите.
Здравейте! Търся си спешно, добре изглеждащо момиче за колежка-компаньонка, защото имам много работа и не мога да смогна сама. На ден се изкарват над 300-400 лв. чисти за Вас, без екстрите и бакшиша! За повече информация моля звъннете по телефона ми. Моля да ми звънят само сериозни и добре изглеждащи момичета! Гарантирам дискретност и коректност. Лора.
Нов ВИП Ескорт в центъра на София търси компаньонки. Здравейте, казвам се Вики и търся сериозни и красиви приятелки-компаньонки за луксозния ми апартамент в центъра на София, с подбрана редовна клиентела. Работи се на цени - 80 лв. за 30 мин. стандарт и 150, 200, 250, 300 лв. за чужденци, според визията Ви. За момичетата от провинцията подсигурявам безплатна квартира за живеене, докато си намерите жилище. Работи се през деня или вечерта, както Ви е удобно. Екстрите и бакшишите са си за Вас. Няма сводници. Моля да ми звънят само сериозни, добре изглеждащи и поддържани момичета. Гарантирана диск..

Търси красиви момичета над 18 години

Област гр. София, обл. София
София, търси красиви момичета над 18 г., които имат необходимата визия да работят за 200, 250, 300 лв./1 час, работи се само със сериозна, платежоспособна, ВИП клиентела и терен, осигурена квартира. Гарантирано на ден се изкарват 300-400 лв. за Вас.
Здравейте, казвам се Виктория и тьрся сериозни и красиви компанионки за гр. София с подбрана редовна клиентела. Работи се на цени от 100лв. за час стандарт, 120 лв. за час както и 150., 200.., за чужденци според визията ви. За момичета от провинцията подсигурявам безплатна квартира за живеене докато си намери жилище. Работи се през деня. Моля, да ми звьнят само сериозни и добре изглеждащи и поддьржани момичета. Гарантирана дискретност и коректност.

VIP Масажно студио набира нов персонал

Област гр. София, обл. София
ВИП масажно студио за еротични масажи търси своите уникални масажистки. Студиото е с дългогодишен опит и клиантела. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане, дискретност и коректност. Работи се с възпитани и интелегентни клиенти. Отлична работна атмосфера. Възрастова граница 18-35г. Може и да сте без опит. Студиото предлага безплатно професионално обучение. Търсим дами, които имат нюх към еротика, индивидуален подход и стил. Студиото е едно от най-добрите в София с прекрасна и достъпна локация. Сами определяте работното си време според вашето желание и възможности..

Луксозно VIP масажно студио набира персонал

Област гр. София, обл. София
Ние сме две масажистки, които си търсят колежка. Студиото Разработено студио, в центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден. Бакшишите са само за вас, НЕ ги делите с н..
Търся си приятелка за съвместна работа. Предлагам най-добрите условия! Лукс терен-разработен, спокойна атмосфера, отлични условия за работа. Имам много работа, редовни и платежоспособни клиенти. Очаквам обаждания от сериозни и коректни момичета.. тъй, като аз самата съм такава. Ако сте от провинцията осигурявам и квартира. Работното време определяш сама. Казвам се Мария.

Масажист/ка

Област гр. София, обл. София
Свободна позиция за масажист/ка в сферата на еротиката. Изискванията са - възраст над 18 години, приветлив външен вид и отговорно отношение. Работното време е гъвкаво, по взаимна договорка. Какво предлагаме ние? - възможност за обучение - трудов договор + осигуровки - ежедневно заплащане от 50 % от оборота + бакшиш - добро отношение, коректност и приятелски екип Цените на масажите варират от 60 до 150 лева. Предлаганите и търсените услуги са единствено в сфера масажи и еротични масажи. Сексуални услуги във всичките им форми са недопустими. За запитвания използвайте ..
Какво ще кажеш да спечелиш пари за чата с мъже? LuckyCrush е сайт за запознанства, който плаща на момичетата да разговарят с чужденци онлайн. Спечелете до $ 150 на ден. Дискретно и анонимно. Няма график. Предлага се на настолни и мобилни устройства. Работа дистанционно (от дома) Информация и регистрация на адрес: https://girls.luckycrush.live/?maid=alo-bg

Търся колежка

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
Търся колежка за работа в апартамент в Цюрих. За връзка и инфо. Емаилa

Еротик масажистка за Слънчев бряг

Област к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Еротична масажистка за Слънчев бряг за сезон 2019. Осигурена квартира и всичко необходимо за работа. Можете да съчетаете почивката с работата. Пишете на whatssap Массажистки женщини на сезон! Предоставляется жилье и все необходимое для работы. Вы можете работать по биометрическому паспорту. Сочетайте работа с отдьх на море

Arbeit in Bayern/Österreich als Erotische Masseuse

Област Германия (DE), обл. Друга държава
Sie verdienen nicht genug Geld? Sie wollen Ihre eigene Chefin sein? Unser Unternehmen sucht selbstständige Damen die als erotische Masseusen arbeiten wollen. Sie brauchen nur den bulgarischen Pass und sie müssen ein wenig deutsch sprechen. Unser Haus befindet sich an der Grenze von Bayern und Österreich in der Nähe von Passau. Sie arbeiten selbstständig und nehmen jeden Tag Ihr selbst verdientes Geld mit. Machen Sie sich unabhängig! Voraussetzung ist, dass sie etwas die deutsche Sprache (nicht perfekt) sprechen. Wenn Sie Interesse haben, dann melden Sie sich bitte. Wir informieren Sie ..

Ново! Масажно студио търси масажистки

Област гр. София, обл. София
Ако искате да се развивате в тази дейност. Новооткрито студио специализирано в сферата на еротиката предлага свободна позиция за еротична масажистка без консумация. Сексуални услуги не се предлагат. Опит не е задължителен - предлагаме безплатно обучение. Работи се на много-добър процент 70% за Вас, останалото за студиото, Бакшишите си остават за Вас!!! Ежедневно заплащане Работи се на смени. Сами ще уточните работният график.

Работа в салон за еротичен масаж

Област гр. София, обл. София
Нов салон за еротичен масаж набира масажистки 18-35г. Високо заплащане, дискретност и коректност. Отлична работна атмосфера. Опит не е задължителен. За информация, моля свържете се с Viber, е-мейл или съобщение в сайта

Търсим еротична масажистка

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Масажно студио набира нов персонал. Търсим красиви, млади дами, които да се присъединят към нашия колектив. Не Ви е нужен опит, ние предлагаме и безплатно обучение. Гарантираме добро заплащане на 50% +заплата, гъвкаво работно време. Бакшишите са си за вас, а заплащането е всеки ден. Възможност и за договор. Работата е подходяща и за студенти. Подсигуряване на спане за момичета, които не са от Пловдив.
Масажно студио за еротични масажи кв. ”Павлово”(Бъкстон) гр. София предлага работа, като еротична масажистка. Възрастови ограничения до 40 г. Само за 2 дни в седмицата. Не е нужно да имате предишен опит. Това са вид масажи без секс или френска. Предлагаме обучение от НАЙ-ДОБРАТА масажистка в България. По-добро място в страната няма да намерите. Студиото разполага: -Лукс обстановка -климатик, интернет, паркоместа(за удобство на клиентите) -тих и спокоен квартал на София Работи се на процент, заплащането става всеки ден в края на деня. Моля всички кандидатки да пратят снимка в..

Еротични танцьорки и компаньонки

Област к. к. Златни пясъци, обл. Варна
Новоткрит нощен клуб на Златни Пясъци набира еротични танцьорки и компаньонки. Работата е само с чуждестранни гости на курортния комплекс.

Ако обичаш парите...

Област гр. София, обл. София
Ако обичаш парите и изглеждаш добре - това е твоята обява. Най-лесната работа на света с най-добрите пари ВСЕКИ ДЕН. Просто опитай!

redcameLL Köln & Düsseldorf Escort Service

Област Германия (DE), обл. Друга държава
redcameLL escort agency Köln & Düsseldorf Escort Service *лукс ескорт компания *консултации по мениджмънт на платени услуги

10000 лв. месечно!!

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
САМО ЗА СЕРИОЗНИ!! ОБЯВАТА Е 100% РЕАЛНА Търся момиче за работа като компаньонка. За ескорт из страната, в луксозен разработен терен. Има много работа, при започване ще ви бъде осигурено всичко от к..

Компаньонки за Испания от 26 до 45 с приятна външност

Област Испания (ES), обл. Друга държава
Компаньонка за Испания. Осигурена квартира и всичко необходимо за работа в Валенсия. Доходи от 4000 до 6000 евро в месец. Пишете на whatssap на номера в обявата или званете
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.