Област Област
Област Населено място
Длъжност
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
79 обяви
ТОП оферта
Работа за Масажисткa... СофияОбласт гр. София, София,  преди 5 минути
Длъжност: Еротична масажистка
Студио търси висок клас еротична масажистка. Предлага: Доход над 6000 лв. Отлична работна атмосфера. Ежедневно заплащане. Безплатно обучение. Възможност за подсигуряване на квартира. Сигурност и коректно отношение.
ТОП оферта
Набира млади жениОбласт Германия (DE), Друга държава,  Подател: Deluxe,  преди 11 часа
Длъжност: Компаньонка
Набираме млади дами между 18-35 в град Фрайбург, Германия в непосредствена близост до Швейцария и Франция. Тази прекрасна локация дава възможност за доходи до 10000€ в приятна атмосфера и добър колектив и най-важното легално. За повече информация тел имаме viber и WhatsApp
ТОП оферта
Работа в ГерманияОбласт Германия (DE), Друга държава,  преди 11 часа
Длъжност: Компаньонка
Набираме млади дами между 18-35 в град Фрайбург, Германия в непосредствена близост до Швейцария и Франция. Тази прекрасна локация дава възможност за доходи до 10000€ в приятна атмосфера и добър колектив и най-важното легално. Кандидатстването за работа е по снимки изпратени по долу посочения email или чрез Viber или WhatsApp на посочения телефонен номер.
ТОП оферта
Търся си приятелка за съвместна работа в чужбинаОбласт Холандия (NL), Друга държава,  преди 16 часа
Длъжност: Компаньонка
Търся си приятелка за съвместна работа като компаньонка. Предлагам: - Личен шофьор - Охрана - Луксозен апартамент - Много високи доходи (заплащане на момента - месечни приходи над 10,000 евро) - Работа само с подбрани и платежоспособни господа - Гарантирана коректност и анонимност. Моля да звънят само жени и момичета над 18 годишна възраст с желание за работа в приятна компания и приятелска атмосфера.
ТОП оферта
club virginiaОбласт Белгия (BE), Друга държава,  преди 17 часа
Длъжност: Компаньонка
*Луксозен нощен клуб в Белгия набира момичета. *Навършени 18 г. до 35 г. *Задължителен език е английски или холандски или белгийски. *Работата е абсолютно сериозна с договор. *Клубът осигурява спането и транспорта само от летището до клуба. *Възможна печалба между пет и шест хиляди евро минимум на месец. *За повече информация позвъни по всяко време или посетете нашия сайт. ( на втория мобилен телефон отговаря човек на български, също така може да пишете на Viber или What’sApp)
ТОП оферта
Ти откри най-добрата възможност! УВЕРИ СЕ САМА!Област гр. София, София,  преди 17 часа
Длъжност: Компаньонка
Ти откри най-добрата възможност за бързи и лесни пари, най-добрата възможност за МНОГО пари. УВЕРИ СЕ САМА! Моето име е Мая и зная, че заедно можем да сме добър екип. Терена е разработен, с много редовни и подбрани клиенти и отлични условия за работа. Работно време по твой избор. Не е клуб. Заплащане на деня. Осигурена квартира и перфектна работна атмосфера. От теб се иска само желание за работа. За повече информация ми звънни, когато ти е удобно.
ТОП оферта
Търсим привлекателни жени за секс работа в ШвейцарияОбласт Швейцария (CH), Друга държава,  преди 19 часа
Длъжност: Еротична масажистка
girlsbookingНие сме клуб с бар и стаи в Oetwil am See (Швейцария). Ние съществуваме, от 3 години и сме много добре представени. Нашите клиенти оценяват нашето качество. Гостите ценят нашата услуга. Ние ви предлагаме: - Собствена стая за спане и живеене, интернет (WiFi), телевизор, дневна и кухня за приготвяне на храна. - Транспорт от летището / гарата до нашата къща. - Ние можем да ти купим самолетен или автобусен билет и ти да го платиш, когато си спечелиш пари. - Ние поемаме пътните разходи. - Много клиенти, високи цени и добри доходи. - Реклама и снимки. - Платежоспособни / заможни клиенти. - Разрешително за гражданите на ЕС. Очакваме: - Атрактивни жени между 18 и 30 годин..
ТОП оферта
Търся си колежка за работа като компаньонка. Перфектни условия!Област гр. София, София,  преди 19 часа
Длъжност: Компаньонка
Здравейте момичета, предлагам работа като компаньонка в уютен и дискретен терен. Терена е разработен с много редовни клиенти. Цена за час:150-200 лв. Паричките се взимат на момента. Между 10-15 часа дневно. Работи се предимно през деня. Добре дошло е момиче и без опит, достатъчно е да имате харизма и желание за тази работа. Избор на часове за работа по ваша преценка. Почивен ден и работно време по ваш избор. Бакшиши и екстри са ваши. Гарантирам спокойна обстановка, дискретност, сигурност и приятелско отношение, за това моля и вас! Моля за сериозни обаждания. За повече инфо на посочения телефон! Ако няма къде да отседнете предлагам и квартира.
ТОП оферта
Търся колежкаОбласт гр. София, София,  преди 21 часа
Длъжност: Компаньонка
ТЪРСЯ колежка за работа като компаньонка. Дискретност, коректност, отлично заплащане, приятна атмосфера, колегиалност
ТОП оферта
търси компаньонки, най-добри условия в СофияОбласт гр. София, София,  преди 22 часа
Длъжност: Компаньонка
София, търси компаньонки, лукс терен, без екстри, гарантирана коректност, дискретност и сигурност, осигурена квартира за всички от провинцията, най-добри условия в София, много работа и бонуси, започвате веднага, 100, 150, 200 лв. / 1 час
ТОП оферта
Търся си приятелкаОбласт гр. София, София,  преди 23 часа
Длъжност: Компаньонка
Търся си приятелка за работа, като компаньонка. Гарантирам добър доход и коректно заплащане на момента. Предлагам много добро отношение и приятелски колектив. Работи се през деня в луксозен уютен терен. Може и без опит. За момичета от провинцията предлагам и квартира. Отговарям по всяко време.
ТОП оферта
Търся си приятелка за работа! Най-добрите условия!Област гр. София, София,  преди 23 часа
Длъжност: Компаньонка
Търся си приятелка за съвместна работа. Предлагам най-добрите условия! Лукс терен-разработен, спокойна атмосфера, отлични условия за работа. Имам много работа, редовни и платежоспособни клиенти. Очаквам обаждания от сериозни и коректни момичета.. тъй, като аз самата съм такава. Ако сте от провинцията осигурявам и квартира. Работното време определяш сама. Казвам се Мария.
ТОП оферта
Ескорт агенция набира жени за работа...Област Великобритания (GB), Друга държава,  Подател: Aspasia,  преди 1 ден
Длъжност: Компаньонка
Агенция набира жени, за работа в Лондон-Англия. Отлични условия и ежедневно заплащане. Работи се с платежоспособни господа, което води до много високи доходи. При желание, всичко подсигурено и се започва веднага. За контакт на посочения телефон +Viber +WhatsApp, също така може да се свържете на Messenger-Aspasia Socrates или имейл.
ТОП оферта
Търси компаньонки за чужбинаОбласт Белгия (BE), Друга държава,  преди 1 ден
Длъжност: Компаньонка
Търсим добре изглеждащи момичета за работа в чужбина като ескорт/компаньонка в Холандия и Белгия. Осигурено е всичко необходимо - квартира, транспорт и т.н. От вас не се иска абсолютно нищо, освен желание за работa. Гарантирана дискретност, коректност и СИГУРНОСТ на 100%. Гарантирани доходи от 5,000 до над 10,000 евро на месец (определяща се от вашата визия и желание). Задължително навършени 18 години! Моля момичета, които имат сутеньор или които нямат сериозен интерес да не се свързват с нас! За повече информация отговаряме на посочените телефони по всяко време. Очакваме Ви.
ТОП оферта
Работа в привате апартаменти и ескорт за елитни момичетаОбласт Швейцария (CH), Друга държава,  преди 1 ден
Длъжност: Компаньонка
JasminescortНабираме добре изглеждащи момичета за работа в дискретно привате апартамент като работим съвместнно с ескорт агенция Швейцария добри доходи, отлични условия. Държим на коректността и класата. Квартирата е усигорена Най-добри доходи от цяла Европа. Имаме добри условия и държим на момичетата., както и на класата и коректността. Търсим точният човек за тази позиция не сме клуб или студио където трябва да живеете с много други момичета и нямате право да излизате извън Клуба. Ние не сме затвор за това и имаме повече изисквания защото предлагаме нещо повече. Да ни пишат моля момичета само с добри обноски които говорят поне Английски език на добро ниво. Нашите клиенти са изискани и не приемаме прос..
ТОП оферта
Масажистки-КипърОбласт Кипър (CY), Друга държава,  Подател: Massages,  преди 1 ден
Длъжност: Еротична масажистка
MassagesТърсят се масажистки с добър външен вид и обноски от 18 до 33год. възраст за масажни салони в Кипър. Отлични условия, всекидневно заплащане от 100 до 500€, коректност, сигурност. Работи се на 50%. може и без опит!!! Моля да пишат само сериозни момичета!!! За повече инфо на WhatsApp.
ТОП оферта
Търсим еротична масажисткаОбласт гр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 ден
Длъжност: Еротична масажистка
Ако си студентка или просто се нуждаеш от бързи и лесни пари можеш да се присъединиш към нашия екип. Предлагаме трудов договор, работа в студио, обучение, диплома, заплащане всеки ден + заплата. Ще очакваме вашите обаждания.
ТОП оферта
Работа в луксозен салон за еротични масажи в Австрия-Виена!Област Австрия (AT), Друга държава,  Подател: vipmasage,  преди 1 ден
Длъжност: Еротична масажистка
vipmasageРабота за жени над 18 г. в луксозен и лицензиран салон-приват - Виена-Австрия! Отлични условия и ежедневно заплащане. Доход до 30000 лв. За контакт - Vibar + Whatsapp на посеченият телефон или имейл!
ТОП оферта
Сауна клуб в ШвейцарияОбласт Швейцария (CH), Друга държава,  преди 1 ден
Длъжност: Компаньонка
Набираме симпатични момичета от 18 до 40 год. за легална работа в сауна клуб в централна Швейцария. Работи се на дневен наем, без проценти. Възможни доходи между CHF 8000-15000. Коректност, самостоятелна стая, интернет, добри условия, приятна обстановка, документи за работа. За повече информация whats up, skype, sms или klip ние ще Ви върнем обаждането.
ТОП оферта
ЕСКОРТИ, 3000 лв. заплащанеОбласт гр. София, София,  преди 1 ден
Длъжност: Компаньонка
За динамични хора, които знаят какво искат от живота. Ако искате независимост, повече свободно време за Вас и финансова независимост. Свържете се с нас.
ТОП оферта
Луксозно масажно студио набира персоналОбласт гр. София, София,  преди 1 ден
Длъжност: Еротична масажистка
Ние сме две масажистки, които си търсят колежка. Студиото Разработено студио, в центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден. Бакшишите са само за вас, НЕ ги делите с никого. При сериозно отношение към работата ще останете много доволни от заплащането. Възможност за т..
ТОП оферта
СПЕШНО търсим масажистки за разработено луксозно масажно студио!!! Най-добри условия! Над 4000лв!Област гр. София, София,  преди 1 ден
Длъжност: Еротична масажистка
Разработен масажен салон, намиращ се в централната част на София, в близост до станция на метрото, предлага работа за масажистки в сферата на еротиката като работата е със трудов договор при ежедневно заплащане и безплатно обучение. Опитът не е задължителен. Ще работите в приятна и уютна обстановка. Предоставя ме ви НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ в София за работа и процент от заработеното. Бакшиша си остава само за вас. Предлагаме възможност за работа на смени, подходяща и за студентки. Нашите изисквания са: 1. Млади момичета на възраст от 18 до 35 години 2. Кандидатките е необходимо да имат приятна външност и желание за работа в екип, като може и да са без опит. 3. Секс и френска не се предлага..
ТОП оферта
търси колежка за работа като компаньонкаОбласт гр. София, София,  преди 1 ден
Длъжност: Компаньонка
София, търси колежка за работа като компаньонка, много добро отношение и приятелски колектив, работи се през деня или през нощта в луксозен и уютен терен, може и без опит, за контакт: Михаела
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPНабира еротични модели | Работа в сферата на еротиката | гр. София
Набира еротични модели
Област гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Набира млади момичета, от 18-30г. за работа, като еротични модели за live stream! Работи се на договор с абсолютна дискретност! Български IP адреси НЯМАТ достъп до сайта! Супер заплащане!!! При интерес и нужда от още информация на посочения телефон.
VIPТърся готина и сериозна приятелка за работа осигурявам квартира! | Работа в сферата на еротиката | гр. София
Търся готина и сериозна приятелка за работа осигурявам квартира!
Област гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Здравейте аз съм Стела, търся готина и сериозна приятелка, с която да работим и живеем заедно! Имам доста работа и не смогвам сама, пък и когато сме 2 е по весело, както за нас така и за господата. Клиентите са подбрани и готини! Изкарват се много пари моля за сериозни обаждания от свестни момичета, на които им се работи и имат желание да изкарат много добри пари!!!
VIPНай -добри условия за работа в София!!!100,150,200 лв за час! | Работа в сферата на еротиката | гр. София
Най -добри условия за работа в София!!!100,150,200 лв за час!
Област гр. София, обл. София,  преди 20 часа
100,150,200 лв. за един час стандарт реални, може да ги разгледате, имам реални обяви на тези цени, всички бонуси са ваши, има много работа разработен лукс терен с луксозен интериор и ескорт в центьра на София без шефове и сводници, гарантирам коректност и дискретност, работи се когато можеш в удобно за вас време, може през деня, може и през ноща, когато на вас ви е удобно. Ако сте от провинцията подсигурявам безплатна квартира. Гарантирам коректност, сигурност и дискретност. Моля да ми се обаждат само сериозни и с желание за тази работа!!!
VIPСпешно търся компанионки за София, защото има много работа! | Работа в сферата на еротиката | гр. София
Спешно търся компанионки за София, защото има много работа!
Област гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Обявите ми са на 100,150,200лв час -стандартна услуга без екстри, екстрите са ваши, всичко е коректно. Терена е в центъра със супер лукс обстановка, разработен. Започвате веднага, защото наистина има много работа, работното време е когато ви е удобно на вас, може през деня, може и през ноща, Ако искате работите на терена, ако искате ходите и на адреси с подсигурен транспорт, гарантирам сигурност, дискретност и коректност! Без сводници и шефове, това е независим ескорт, ако сте от провинцията подсигурявам безплатна квартира!
VIPТърся си колежка за работа | Работа в сферата на еротиката | гр. Варна
Търся си колежка за работа
Област гр. Варна, обл. Варна,  преди 20 часа
Търся си колежка за работа като компаньонка еротична масажистка от 18 до 45г. От цялата страна за работа във Варна. Осигурена е луксозна квартира и перфектни условия за работа, точност и коректност.
VIPЕротична масажистка	 Австрия 2500 | Работа в сферата на еротиката | Австрия (AT)
Еротична масажистка Австрия 2500
Orchidea
Област Австрия (AT), обл. Друга държава,  Подател: Orchidea,  преди 20 часа
Еротична масажистка Австрия Студиото е сериозен и е изградила отлична репутация. Нашите клиенти оценяват нашата компетентност и професионализъм. Те включват национален и международен бизнес. Вие сте 21-35 години. Вие имате красиво лице, красива кожа, са малки и имат безупречен характер. Вие говорите немски, английски евентуално. Вие сте в добро общо образование и се интересуват от много неща. Вие сте лоялен и надежден, както и гъвкаво и спонтанно. Вие имате добри обноски, са учтиви, разбира се, и имат самоуверен вид. Можете бързо да се адаптира към нови ситуации. Вие се на..
VIPмасажистка Австрия (AT) от 2500 € | Работа в чужбина | | Работа в сферата на еротиката | гр. Варна
масажистка Австрия (AT) от 2500 € | Работа в чужбина |
Orchidea
Област гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Orchidea,  преди 20 часа
Студиото е сериозен и е изградила отлична репутация. Нашите клиенти оценяват нашата компетентност и професионализъм. Те включват национален и международен бизнес. Вие сте 21-35 години. Вие имате красиво лице, красива кожа, са малки и имат безупречен характер. Вие говорите немски, английски евентуално. Вие сте в добро общо образование и се интересуват от много неща. Вие сте лоялен и надежден, както и гъвкаво и спонтанно. Вие имате добри обноски, са учтиви, разбира се, и имат самоуверен вид. Можете бързо да се адаптира към нови ситуации. Вие се насладите на вашата работа.
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг