Филтриране
Сортиране

Работа в сферата на еротиката

60 обяви

Набира компаньонки за легална работа в Австрия

Област Австрия (AT), обл. Друга държава
Набира компаньонки за легална работа в Австрия. Осигуряваме безплатна квартира, редовни медицински прегледи. Ако сте на възраст от 18-45 и имате мотивация за стабилност, незав исимост и високи доходи, не се колебайте да се свържете с мен. Гарантирана дискретност! За повече информация, моля свържете се с мен на посоченият телефон.

Търся си приятелка Компаньонкa за Работа в Лондон!!!

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Търся момиче за работа като компаньонкa в Лондон!!! Всяко момиче с харизма и желание е добре дошло да работи с мен. Предлагам прекрасни условия, отлично ежедневно заплащане и приятелски отношения. Единственото, което се иска са навършени 18 години (до 45год) желание за работа и едно Ваше обаждане!!! Може и без опит или Говорене на езика!!! Гарантирам сигурност, дискретност и взаимна коректност. НЕ Е КЛУБ! За повече информация моля позванете на телефона... Ако нямате възможност да звъннете, Моля изпратете съобщение ( по обявата) на посоченият телефон и Аз ще ВИ звъннa.

Търся приятелка

Област гр. София, обл. София
Търся си приятелка за работа, като компаньонка. Гарантирам добър доход и коректно заплащане на момента. Работи се през деня. Може и без опит. За момичета от провинцията предлагам и квартира. Отговарям по всяко време.

Ескорт Агенция набира компаньонки

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Елитна Агенция набира компаньонки за Лондон. Гарантирано високи доходи. Не е нужен предишен опит. Осигурена квартира, охрана и шофьор. Гарантираме сигурност и дискретност на всички момичета. Не работим със сводници. За контакт на what’s app
Предлагаме легална работа в лицензиран и луксозен приват/студио във Виена-Австрия. Гарантираме сериозно отношение, дискретност, осигурена квартира и приятелски колектив. Настанява ме ви в луксозна обстановка и самостоятелна стая. Условия са отлични, а дохода зависи от желанието за работа. Търсим момичета и зрели жени на възраст между 18 и 55 г. Организираме и осигуряваме пътуването и настаняването ви. Съдействаме за направата на документите необходими за започване на легална работа. За повече информация моля обадете се на Viber, Whatsapp или пишете на емайл.

Луксозно студио търси масажистка.

Област гр. София, обл. София
Предлага: Доход от 3000 до 7000 лв. Ежедневно заплащане. Отлична работна атмосфера. Безплатно обучение. Възможност за подсигуряване на квартира. Сигурност и коректно отношение. Очакваме Ви!
Здравейте! Търся си спешно, добре изглеждащо момиче за колежка-компаньонка, защото имам много работа и не мога да смогна сама. На ден се изкарват над 300-400 лв. чисти за Вас, без екстрите и бакшиша! За повече информация моля звъннете по телефона ми. Моля да ми звънят само сериозни и добре изглеждащи момичета! Лора.
Притежавате ли добре поддържано външен вид, валидни документи, познания по немски или английски, тогава сте добре дошли при нас в КЪЩА 22! Къщата разполага със 7 модерни и стилни апартамента и лоби. Всички апартаменти имат • работно пространство • Безплатен Wi-Fi интернет • Телевизор • Баня • Кухня с всички уреди • Отделна спалня Можете да наемете всеки апартамент самостоятелно или с приятелка. Апартаментите може да се наемат за еротични масажи. Не само нощувката в нашата къща е безплатна, но и: • Вашата реклама • Пералня (хавлии/собствено бельо) • Хигиенни артикули • Пр..

Луксозно VIP масажно студио набира персонал

Област гр. София, обл. София
Ние сме две масажистки, които си търсят колежка. Студиото Разработено студио, в центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден. Бакшишите са само за вас, НЕ ги делите с н..
Разработен масажен салон, намиращ се в централната част на София, в близост до станция на метрото, предлага работа за масажистки в сферата на еротиката като работата е със трудов договор при ежедневно заплащане и безплатно обучение. Опитът не е задължителен. Ще работите в приятна и уютна обстановка. Предоставя ме ви НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ в София за работа и процент от заработеното. Бакшиша си остава само за вас. Предлагаме възможност за работа на смени, подходяща и за студентки. Нашите изисквания са: 1. Млади момичета на възраст от 18 до 35 години 2. Кандидатките е необходимо да имат приятна..

Набирам компаньонки за град София

Област гр. София, обл. София
Набирам момичета за работа като компаньонки, отлично и всекидневно заплащане, мястото е разработено. Осигуряваме безплатна квартира - един час от 150 до 200 лв. И много високи доходи на месец от 10 000 до 20 000 лева. Обявата е само за сериозни момичета до 35 години с добра визия и амбиция за пари. За контакти Марияна

Работа като ескорт в Англия

Област Великобритания (GB), обл. Друга държава
Ако си секси, готина и разкрепостена жена, която е готова да вземе живота си в свой ръце, променяйки неговата посока изцяло. Ако си готова моментално и драстично да увеличиш своите доходи, без да се притесняваш от некоректни клиенти, да се луташ в търсене на квартира и терен за работа или да се бориш сама с каквито и да е трудности. Ако... Англия не ти звучи прекалено далеч, а езика не може да бъде бариера за теб. Значи е време да се свържеш с нас на посочния телефон( viber,whats ap ) за да те запознаем по-подробно с нашия, вече утвърден и функциониращ, модел на работа. -
Търся красиво момиче за работа като еротична масажистка, много добро заплащане всеки ден, работи се с много възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена от най-добрата масажистка в София. НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ НИКАКВИ СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ. МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАЖДАТСЕРИОЗНИ МОМИЧЕТА, НА КОЙТО ИМ СЕ РАБОТИ, А НЕ ТАКИВА КОЙТО НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ.

Вип масажно студио

Област гр. София, обл. София
Новооткрито масажно студио търси своите прекрасни масажистки, може и без опит. Предлагаме гъвкаво работно време, добро заплащане и безплатно обучение Очакваме Ви!

Бутикови масажистки за ВИП студио

Област гр. София, обл. София
ВИП студио за бутикови и екзотични масажи търси своите уникални масажисти/масажистки. Гъвкаво работно време, високо заплащане, може и да сте без опит Студиото предлага безплатно професионално обучение. Очакваме Ви!

Агенция ”VIP” СПЕШНО набира

Област гр. София, обл. София
Ако си търсите работа като компаньонка, заповядайте в нашата ”VIP агенция” За момичета желаещи да започнат при нас предлагаме, освен добро и приятелско отношение от много готин и усмихнат колектив, но и реално високи доходи. В една много приятна и комфортна обстановка. Намираме се в ТОП центъра на София. За повече информация, моля позвънете на посочения телефон. Изберете най-доброто! ОЧАКВАМЕ ВИ

Елитни Ескорт момичета

Област Израел (IL), обл. Друга държава
Търсим момичета с добър Английски Език, добре изглеждащи подържани и с обноски. Предлагащи добър сервиз. Ценим и се грижим за нашите момичета. Държим всичко на ниво и в отношения и в бизнеса ни. Минимум на ден се изкарват по 500 евро говорим за минимума а максимума зависи от вас. Това не е измислица а реалност и възможност за много дори доходи постоянно. И възможност да се включиш в нашият тим. Забрави за Австрия и Швейцария парите са тук. Ела и се увери сама. Възможост за заминаване веднага не пропускаи тази възможност! ВРЪЗКА С НАС само през Whats app МОЛЯ! За да ограничим излищните въпр..

Еротични Масажистки-Кипър

Област Кипър (CY), обл. Друга държава
Търсят се еротични масажистки с добър външен вид и обноски от 18 до 33год. възраст за масажни салони в Кипър. Отлични условия, всекидневно заплащане от 100 до 500€, коректност, сигурност. Работи се 50/50, може и без опит!!! Моля да пишат само сериозни момичета!!! За повече инфо на WhatsApp.

Kомпаньонки Кипър

Област Кипър (CY), обл. Друга държава
Предлагам работа за симпатични дами над 18 години. Работи се в самостоятелен апартамент и на адреси. Подсигурена самостоятелна квартира, сигурност и дискретност. Среден месечен доход над 7000 евро. Ежедневно заплащане. Без възрастова граница! Опит не се изисква! Без посредник. За повече информация телефон.. Мария

Търси красиви момичета над 18 години

Област гр. София, обл. София
София, търси красиви момичета над 18 г., които имат необходимата визия да работят за 200, 250, 300 лв./1 час, работи се само със сериозна, платежоспособна, ВИП клиентела и терен, осигурена квартира.
Търся си приятелка за работа, имам много клиенти и не мога да смогна сама. Моля да ми звънят само сериозни момичета, които имат желание за тази работа. Осигурявам квартира. Условията са най-добрите в София. Изкарват се 300, 350, 400 лв. на ден, чисти за Вас, без екстрите и бакшишите.
Нов ВИП Ескорт в центъра на София търси компаньонки. Здравейте, казвам се Вики и търся сериозни и красиви приятелки-компаньонки за луксозния ми апартамент в центъра на София, с подбрана редовна клиентела. Работи се на цени - 80 лв. за 30 мин. стандарт и 150, 200, 250, 300 лв. за чужденци, според визията Ви. За момичетата от провинцията подсигурявам безплатна квартира за живеене, докато си намерите жилище. Работи се през деня или вечерта, както Ви е удобно. Екстрите и бакшишите са си за Вас. Няма сводници. Моля да ми звънят само сериозни, добре изглеждащи и поддържани момичета. Гарантирана диск..

Търсим масажистКА

Област гр. Варна, обл. Варна
Масажно студио в центъра на гр. Варна търси да назначи на половин или пълен работен ден МАСАЖИСТКА. Предлагаме ежедневно заплащане +%, като месечното възнаграждение възлиза между 1500-2000 лв. А лятото и повече. Не е нужно да имате квалификация. Ние предлагаме безплатно обучение, гъвкаво работно време + 2 почивни дни (седмично). От Вас изискваме целеустременост, желание за работа, умение за работа в екип, коректност и спазване на работното време. В студиото НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ СЕКС УСЛУГИ, а еротични масажи!

Ескорт в Малта

Област Малта (MT), обл. Друга държава
Най-доброто място е остров Малта... Ние търсим момичета за работа като еротични масажистки и ескорт. Предлагаме ви най-добрите условия за да печелите парите които заслужавате!! Реални доходи с подсигурени клиенти, гарантирани месечно над 10 000€ а бакшишите и екстрите са за вас НЕ СЕ ДЕЛЯТ!!! Опитът е желателен но езикът не е задължителен ние ще ви помогнем... За повече информация се свържете с нас на вайбър или посоченият тел. номер

Вземете парите си без делене!

Област гр. София, обл. София
Набираме момичета, осигурена квартира, изискването е да сте с приятна външност и навършени 18 години до максимум 35г. Услугите, които се предлагат са за компания на заможни господа по хотели и рестора..

Агенция за Ескорт търси дами за Германия

Област гр. София, обл. София
Сериозна агенция с опит набира момичета и жени между 18 и 36 г. Приятелски работен колектив. Не е задължително да имате опит. Кандитатстването става със снимки на Email или тел. (Viber, whats up). Оси..

Търси се... съвременната Лолита

Област гр. София, обл. София
На вниманието на всички ученички (нужно е да имате навършени 18г.! ), в нашата модерна агенция имаме свободна позиция и само една от всички кандидатки ще има честта да я заеме :) Търсим момиче, което ..
Търся си колежка за гр. София. има работа. Държа на дискретност и коректно отношение.

Търсим еротична масажистка

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ако си студентка или просто се нуждаеш от бързи и лесни пари можеш да се присъединиш към нашия екип. Предлагаме трудов договор, работа в студио, обучение, диплома, заплащане всеки ден. Ще очакваме..
Търся си приятелка за съвместна работа. Предлагам най-добрите условия! Лукс терен-разработен, спокойна атмосфера, отлични условия за работа. Имам много работа, редовни и платежоспособни клиенти. Очакв..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.