1. home
  2. »
  3. bcЗапознанства, Ескорт
  4. »
  5. Работа в сферата на еротиката

Работа в сферата на еротиката

71 обяви

Търсим компаньонки

Област Испания (ES), обл. Друга държава
Търсим момичета, които могат да работят в нашия клуб като еротични танцьори, еротични масажисти и ескорт момичета. Много добър доход. Можете да печелите между 200 - 1000 евро на ден! Просто сериозни момичета. Предлагаме заплати, безплатно настаняване и трудов договор. Това е законна работа. Възрасти от 18 до 36 години. Работата е Gran Canaria, Playa del Ingles. Можем да ви помогнем с самолетни билети. За повече информация, моля свържете се с мен на WhatsApp или по телефона. С най-добри пожелания, Есмералда
Здравейте, казвам се Виктория и тьрся сериозни и красиви компанионки за гр. София с подбрана редовна клиентела. Работи се на цени от 100лв. за час стандарт, 120 лв. за час както и 150., 200.., за чужденци според визията ви. За момичета от провинцията подсигурявам безплатна квартира за живеене докато си намери жилище. Работи се през деня. Моля, да ми звьнят само сериозни и добре изглеждащи и поддьржани момичета. Гарантирана дискретност и коректност.
Търся си колежки с ЕКСТРИ - КОМПАНьОНКИ и еротични масажистки с ЕКСТРИ. Работя в луксозно разработено студио в центъра на ъгъла на Витошка близо до Съдебната палата - много удобно място. Търся си колежки с ЕКСТРИ. Има 4 стаи и в момента съм сама и имам страшно много работа и не смогвам. Работи се легално и с трудов договор. Плаща се на деня 50 на 50%. Пишете ми и задължителнооставете телефон за контакт
Най-добри условия! Работно време по избор. Спокойна и колегиална атмосфера. Коректност и професионализъм. Луксозен разработен и дискретен терен. Редовна клиентела. ВИСОКИ ДОХОДИ. Вярвам, че можем да бъдем добър екип. Обади ми се, когато ти е удобно. Името ми е Вики

Работа за Масажистка

Област гр. София, обл. София
Масажно студио предлага: - доход от 3 000лв до 9 000лв; - отлична работна атмосфера; - безплатно обучение. Възможност за подсигуряване на квартира! Сигурност и коректно отношение! Очакваме Ви!

Масажно студио

Област гр. София, обл. София
Разработено масажно студио с дългогодишна клиантела търси нови масажистки. Поради голям интерес от страна на нашите клиенти бихме желали да разширим своя екип. Търсим отговорни и мотивирани момичета, които имат нюх към еротиката и биха желали да се развиват в тази сфера. Опитът не е задължителен, ще получите професионално обучение. Насочеността ни е главно към източните и еротични масажи, сексуални услуги НЕ се предлагат! Вие определяте работното си време според вашите възможности! Търсим коректни и отговорни хора. Предлагаме високо заплащане -работи се на процент, бакшишит..

Търсим Танцьорки на пилон

Област гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Новооткрит бар в Стара Загора предлага работа за момичета на възраст от 18 до 40 год. Осигуряваме квартира. Качествени клиенти и добра обстановка. За повече информация, моля позвънете ни.

Търся си приятелка

Област гр. София, обл. София
Здравейте търся си приятелка предлагам квартира ”безплатно” условията са добри гарантирам работа :) изисквания да бъдете дискретни и да можете да работите в спокойна обстановка :) за допълнителна информация на телефона!!!
Здравейте мили дами търся си колежки в сверата на еротичния масаж с който да се разбираме и да си работим заедно с много добро финансово заплащане осигурена квартира и транспорт за повече информация може да се Свържете с Моника чрез вибер или ватсапп номера може да го намерите в информацията ми благодаря ви!
Търся си колежка за гр. София. има работа. Държа на дискретност и коректно отношение. осигурена квартира ако, не сте от София.!!! Приятна работна среда с млада приятелка за колежа-приятелка за повече информация на посочения телефон :)

Работа в Германия

Област Германия (DE), обл. Друга държава
Набираме млади дами между 18-35 в град Фрайбург, Германия в непосредствена близост до Швейцария и Франция. Тази прекрасна локация дава възможност за доходи до 10000€ в приятна атмосфера и добър колектив и най-важното легално. Кандидатстването за работа е по снимки изпратени по долу посочения email или чрез Viber или WhatsApp на посочения телефонен номер.

търсим момичета

Област Швейцария (CH), обл. Друга държава
. Студио Blue Moon в Au http://www.blueredmoon.ch (Кантон St. Gallen) търси ВАС, за да засили нашия екип. Ако сте на възраст между 18 и 40 години. Очаква ви семеен и приятелски екип. Нашата Studio & Clubbar отбелязва своята 25-годишнина тази година! Същият собственик от 25 години, същото управление на Швейцария! Ние сме кантонът на топ адрес №1 на Сейнт Гален Идеално място в 3 ъгъла на страната! Всичко, което трябва да работите и след това, е на разположение. Ние ви предлагаме: - Най-добри възможности за печелене - Ново обновено проучване - Всички екстри за вас - Разн..

Набира млади жени

Област Германия (DE), обл. Друга държава
Набираме млади дами между 18-35 в град Фрайбург, Германия в непосредствена близост до Швейцария и Франция. Тази прекрасна локация дава възможност за доходи до 10000€ в приятна атмосфера и добър колектив и най-важното легално. За повече информация тел имаме viber и WhatsApp

Ново луксозно студио набира масажистки

Област гр. Пловдив, обл. Пловдив
Здравейте момичета. Най новото и луксозно студио на Luxury Studio Dubai, търси да назначи масажистки. Опитът не е задължителен, ще има безплатно обучение за тези които нямат опит. Ще получите едно уникално отношение и ще бъдете много ценени. Масажите варират от 60 до 180 лв. Работи се договор на много-добър процент 70%за Вас, останалото за студиото, Бакшишите си остават за Вас!! Работния ден е 7часа!!! Искам да подчертаят че това не клуб и че не се извършват сексулани услуги. Моля правете разлика между еротика и секс! Всичко е напълно легализирано. Моля да ми се обаждат сериозни момичета..

Модел жена за еротика

Област гр. София, обл. София
Търся момичета и жени за еротични снимки и видео. Непрофесионални модели, на които има харесва да се снимат без дрехи. Няма ограничения за възрастта. Заплащане по договаряне. За предпочитане от София, ако е от провинцията да може да пътува до столицата. Кандидатките да изпращат актуална снимка/снимки на Вайбър на посочения мобилен номер, скайп или на имейл.
НУРУ стая под наем в центъра на София - Витошка. Разработено масажно студио предлага кабинет за НУРУ масажи с тепих под наем на седмица. Всичко е осигурено от нас и вслиза в наема.

Набирам масажистки

Област гр. Варна, обл. Варна
Луксозен салон търси масажистки. Трудов договор, всекидневно заплащане 50% от заработеното. Задължително навършени 18 години! Бонуси и стимул при условие че работите добре и спазвате правилата. Безплатно кафе и вода. Обучение в началото!

Реална VIP агенция набира Спешно момичета

Област гр. София, обл. София
Ако си търсите, работа като компаньонка. Заповядайте в нашата VIP агенция! За момичета желаещи да започнат работа при нас, от София и страната предлагаме: -ДИСКРЕТНОСТ- за нас е на първо място -РЕАЛНО предложение за наистина високи доходи. -СИГУРНОСТ- при нас може да я имате за разлика от други места -КОРЕКНОСТ-супер отношение, прекрасни условия за работа в колектив. НАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ -навършени 18 год МОЖЕ И БЕЗ ОПИТ...!!!

Агенция ”VIP” СПЕШНО набира.

Област гр. София, обл. София
Ако си търсите работа като компаньонка, заповядайте в нашата ”VIP агенция” За момичета желаещи да започнат при нас предлагаме, освен добро и приятелско отношение от много готин и усмихнат колектив, но и реално високи доходи. В една много приятна и комфортна обстановка. Намираме се в ТОП центъра на София. За повече информация, моля позвънете на посочения телефон. Изберете най-доброто! ОЧАКВАМЕ ВИ

VIP Масажно студио набира нов персонал

Област гр. София, обл. София
ВИП масажно студио за еротични масажи търси своите уникални масажистки. Студиото е с дългогодишен опит и клиантела. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане, дискретност и коректност. Работи се с възпитани и интелегентни клиенти. Отлична работна атмосфера. Възрастова граница 18-35г. Може и да сте без опит. Студиото предлага безплатно професионално обучение. Търсим дами, които имат нюх към еротика, индивидуален подход и стил. Студиото е едно от най-добрите в София с прекрасна и достъпна локация. Сами определяте работното си време според вашето желание и възможности..

Търся колежка

Област гр. София, обл. София
Търся колежка за работа като компаньонка. Ако обичаш парите и изглеждаш добре - това е твоята обява. Най-лесната работа на света с най-добрите пари ВСЕКИ ДЕН. Просто опитай!

VIP Erotic Studio в Германия търси красиви жени.

Област Германия (DE), обл. Друга държава
VIP Erotic Studio в Германия търси красиви жени. 10 000 евро на месец и повече! Студиото има дългогодишен опит и клиентска база. Предлагаме гъвкаво работно време, високо заплащане. Работи с богати клиенти. Отлична работна среда. Възрастова група 18-45. Студиото предлага безплатна нощувка. Вие определяте работното си време според вашите желания и възможности. VIP Erotic Studio v Germaniya tŭrsi krasivi zheni. 10 000 evro na mesets i poveche! Studioto ima dŭlgogodishen opit i klient·ska baza. Predlagame gŭvkavo rabotno vreme, visoko zaplashtane. Raboti s bog..
Най-добрата възможност за бързи и лесни пари, най-добрата възможност за МНОГО пари. Моето име е Дани и зная, че заедно можем да сме добър екип. Терена е разработен, с много редовни и подбрани клиенти и отлични условия за работа. Работно време по твой избор. Заплащане на деня. Бакшиши и екстри не се делят! Осигурена квартира и перфектна работна атмосфера. От теб се иска само желание за работа.

ВИП масажно студио търси масажистки!

Област гр. София, обл. София
Студио, доказало се в годините със своята коректност и отношение към служителите набира масажистки. Предлагаме добро заплащане и отлични условия за работа. За кандидатки от провинцията подсигуряваме квартира. Обявата е за сериозни момичета до 40 год. възраст може и без опит!

Луксозно VIP масажно студио набира персонал

Област гр. София, обл. София
Ние сме две масажистки, които си търсят колежка. Студиото Разработено студио, в центъра, близо до метростанция. Луксозно обзаведено, уютно местенце и приятелско отношение. Качените снимки са от студиото. За Работата Правим професионални еротични масажи, Без Секс услуги ( секс и френска любов са забранени). Опитът не е задължителен, ще получите обучение от едни от най добрите масажистки в града. Гъвкаво работно време. Има възможност за работа само събота и неделя. Заплащане Работи се на процент и получавате възнаграждението си всеки ден. Бакшишите са само за вас, НЕ ги делите с н..
Предлагаме легална работа в лицензиран и луксозен приват/студио за масажи в центъра на Виена-Австрия. Гарантираме сериозно отношение, дискретност, осигурена квартира и приятелски колектив. Салона е разположен близо до центъра на Виена а клиентие, които ни посещават са туристи и бизнесмени. Настанява ме ви в луксозна обстановка и самостоятелна стая. Условия са отлични, студиото е луксозно и имате достъп до интернет, кухня, телевизия и т.н. Дохода зависи от желанието за работа. Имате възможност за осигуряване и достъп до Австрийската социална система. Търсим жени на възраст между 18 и 35г. Орган..

Ескорт момичета за цял свят

Област гр. София, обл. София
Спешно момиче за ескорт в Цюрих, Миконос и Катар, Сащ. Ние сме интернационална елитна агенция за ескорт момичета и набираме нови позитивни и учарователни девойки. Работим както в Цюрих така и в Европа дори и извън нея. Посещават се само хотели, вили и апартаменти. Търсим елитни, подържани момичета с добри комуникативни умения, който притежават истинска класа. Работим с елитни клиенти на високи цени и се грижим за нашите момичета. Очакваме вашите професионални снимки. Моля само коректни и сериозни момичета! Такива се ценят високо!!! Благодаря!
АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ РАБОТАТА МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАЖДАТЕ!!! НЕ ОТГОВАРЯМ НА НИКАКВИ ВИДОВЕ ЧАТОВЕ!!! НА Всякакви Въпроси отговарям само при срещата ми с Вас!!! ТОВА НЕ Е ОБЯВА ЗА КЛИЕНТИ!!! Търся КРАСИВО, ВЪЗПИТАНО, И ОТГОВОРНО момиче, мотивирано да изкарва ПАРИ за работа като еротична масажистка. Имам много работа, заплащането е много добро. Работи се с възпитани и интелигентни клиенти. Може да нямате опит в тази сфера, ще бъдете обучена от НАЙ-ДОБРАТА МАСАЖИСТКА в София., за да може да навлезете по-уверено в работата. АЗ Мога и ще ВИ Подсигуря Работа И КЛИЕНТИ, за да сте Доволна... Няма да раз..

търся масажистка

Област гр. София, обл. София
търся сериозно момиче или жена за работа в масажен салон в Люлин. условията са много добри работи се самостоятелно. искарват се между 3000-4000 лева на месец. сексуални услуги не се предлагат под никаква форма.

Набира компаньонки за легална работа в Австрия

Област Австрия (AT), обл. Друга държава
Набира компаньонки за легална работа в Австрия. Осигуряваме безплатна квартира, редовни медицински прегледи. Ако сте на възраст от 18-45 и имате мотивация за стабилност, незав исимост и високи доходи, не се колебайте да се свържете с мен. Гарантирана дискретност! За повече информация, моля свържете се с мен на посоченият телефон.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.