1. home
  2. »
  3. bcЗапознанства, Ескорт
  4. »
  5. Безплатен наем за жени
  6. »
  7. обл.София

Безплатен наем за жени : обл.София

25 обяви
Сериозен и отговорен мъж търси връзка с жена, на която да предложи редовно и стабилно спонсорство. Апартамент без наем и/или финансова подкрепа 500 лв на седмица за една две срещи.
Има го от векове. Така е било и така ще бъде. Успелите мъже имат около себе си хубави жени. И не заради парите им, а просто защото жените обичат да се чувстват сигурни когато са в компанията на спокое..
Предлагам чудесна стая от приказно жилище за момиче (може студентка)/ млада жена от 18 до 30 години в град София, срещу съжителство и интимни мигове. Жилището се намира в близост до улица Цар Иван Асе..

Безплатен наем за момиче

гр. София, обл. София
Ценител съм на приятната женска компания. Търся дискретна връзка с млада дама (над 18 години). Можете да разчитате на добра финансова подкрепа, и / или малък обзаведен апартамент без наем в хубав квар..

Бързи пари от мил и щедър мъж

гр. София, обл. София
Търся дискретна връзка със студентка, която да подкрепям финансово. Може и апартамент без наем, ако имате нужда.

Безплатен наем.

гр. София, обл. София
Предлагам стая без наем и режийни разноски, на много добро място и с перфектна локация след ремонт. Идеално отоплена, с ползване на сервизни помещения-баня, тоалетна кухня./Телевизор пералня хладилник..

За момиче

гр. София, обл. София
Хубав с атлетично тяло, собствено лукс жилище, предлагам безплатен наем за добре изглеждаща жена.

Студентски град.

гр. София, обл. София
Безплатен наем за момиче до 25 години или ежемесечна финансова помощ, ако има вече квартира. Моля компаньонки да не се свързват по обявата.

Apartment from Sugar Daddy to Sugar Baby

гр. София, обл. София
Подпомагам момиче с обзаведен апартамент и финансови средства срещу неангажираща връзка. Моделът Sugar Daddy - Sugar Baby така популярен в цял свят ми изглежда все по приемлив за обществото, в което ж..
Апартаментът е напълно обзаведен. Повече информация на лично. Двойки, мъже и такива определящи се, с изключение на две жени, ДА НЕ ПИШАТ!!! Всички останали са добре дошли. Апартаментът е ново строит..

Обзаведена стая за момиче

гр. София, обл. София
Обзаведена стая без наем за момиче, стаята е след основен ремонт както и целия апартамент, за повече информация или въпроси на e-mail
Търся да наема апартамент където да работя. Предпочитам в центъра близо до комуникативно място. Не държа на луксозни мебели. Ще го ползвам само за работа. Другаде ще живея. Аз съм компанионка...

Луксозно студйо с/у френска

гр. София, обл. София
Предлагам ново луксозно студйо до Орлов мост на студентка (млада жена до 27г.) срещу 1, - 2 дискретни срещи седмично през деня. Харесвам само жени със слабо телосложение и разкрепостено мислене. Аз ..
Ако сте млада и красива не бива да ходите на ниско платена работа и да плащате висок наем. Търся неангажираща връзка с красиво и дискретно момиче (над 18 години). В замяна на вашата младост и приятна ..

Кратко, точно, ясно!

гр. София, обл. София
За всестрано приятелство! Поемам наема на добре изглеждаща и нормална жена, засемеен, коректен мъж на 48г съм! Много моля, без оферти от почасовите момичета!!

free room in Lozenetz

гр. София, обл. София
Безплатна стая в лозенец за атрактивно момиче. моля изпратете снимки и подробности на имейл.

Апартамент без наем за момиче

гр. София, обл. София
Предлагам апартамент в София кв. Люлин (много удобна локация до метростанция) за момиче - студентка или жена. Млад и възпитан господин, търси приятна компания-неангажиращо (се*с)! Пребиваването в ..

без наем на дама

гр. София, обл. София
Давам на жена апартамент за ползване в МЛАДОСТ 1. Стая, кухня, баня, тоалетна, балкон. Напълно обзаведен. ТВ, ТЕЦ, асансьор.
Аз съм на 30 и търся срещи с момиче до 30 2-3 седмично в замяна мога да предложа спонсорство в размер на 1000лв на месец (Без компаньонки) за връзка на лс.
Аз съм на 35. На половина съм българин. Търся дискретна връзка с млада дама. 2-3 седмично в замяна мога да покривам наем на апартамент или спонсорство. Срещите ще са най вече в хотела(Без компаньонки)..

Безплатен наем за жени

гр. Ботевград, обл. София
Здравейте мили дами предлагам безплатни нощувки в луксозен апартамент в град Ботевград на тихо и спокойно местенце
Здравейте, предлагам свободна стая в тристаен апартамент за едно или две момичета или жени. Апартамента е отлично обзаведен, намира се в жк. Слатина на много удобно и комуникативно място. На 33 години..
Здравейте, предлагам подпомагане за момичета, студентки, дами от 18 до 40 години. Взаймна френска Без секс! Никакви разходи от ваша страна!

vatreshni remonti

гр. София, обл. София
Вътрешни ремонти срещу неангажираща връзка точен и коректен
Предлагам безплатно съжителство без наем срещу домакинска работа и поддръжка на апартамент в центъра на София
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.