Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
27 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
3d панели за стена Echo 50/50 | Тапети, фототапети | гр. Добрич
3d панели за стена Echo 50/50
Цена
4.90 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 7 часа
Цената е намалена от 10.90лв на 5.90лв за един панел с размери 50см х 50см. За площ от 1кв.м. са необходими 4 бр. панели от този модел. 3D пана, направени от бамбукови влакна и захарна тръстика. Те са иновативни, креативни, екологично чист продукт, лесен за инсталиране. Изборът на 3D паната е въпрос на право, защото сам определяш какво е необходимо - те са баланса между естетика и устойчивост. Най-високото техническото качество, съчетано с убедителен дизайн и съзнателното използване на околната среда. 3D панелът ECHO спомага за опазване на околната среда. 3D панелите за стена са чисти нату..
3d стенен панел Lily 50/50 | Тапети, фототапети | гр. Добрич
3d стенен панел Lily 50/50
Цена
6.90 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 7 часа
Цената е намалена от 10.90лв на 6.90лв за панел с размери 50см х 50см. Посочената цена е за един брой панел. За площ от 1кв.м. са необходими 4 бр. панели от този модел. Панелите са проектирани така, че когато се съберат, да формират модел. Цвета им е БЯЛ. След инсталирането им могат да бъдат боядисани с боя на акрилна основа във всеки цвят, който се вписва в интериора. 3D пана, направени от бамбукови влакна и захарна тръстика. Те са иновативни, креативни, екологично чист продукт, лесен за инсталиране. Изборът на 3D паната е въпрос на право, защото сам определяш какво е необходимо - те са..
Продавам тапети | Тапети, фототапети | гр. Пловдив
Продавам тапети
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 23 часа
Продавам 3 фолирани ролки тапети симплекс, 1 фолирана, но леко повредена ролка и 1 ролка, която няма фолио и е с неустановена дължина. Размери - 10.05 х 0.53 = 5.33 м² ± 3%. Светъл цвят, с шарка. Цените са както следва - 3 фолирани ролки - 6 лв/брой, 1 фолирана повредена - 5 лв/брой, 1 нефолирана - 2,00 лв/брой. Ако се вземат всички наведнъж, има отстъпка. 10% отстъпка от цената за транспорт при доставка от типа офис-офис на Еконт!
Декоративно пано за стена с абстрактно изображение - HD-314 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена с абстрактно изображение - HD-314
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 2 дни
НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, пластмасови прибори за хранене и много други) Цени: СТАНДАРТЕН размер: 110 x 65 см - 60.00 лв. МЕГА размер: 160 x 100 см - 90.00 лв. или..
Декоративно пано за стена от 5 части с изображение на диви коне - HD-369 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена от 5 части с изображение на диви коне - HD-369
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 2 дни
Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с анималистичен мотив - изображение на диви коне, едни от най-красивите животни на планетата. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Избор от 2 размера и 8 различни дизайна за най-добро позициониране според специфичността на интериора във Вашия дом. Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете..
Декоративно пано за стена от 5 части - Залезна вълна - HD-341 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена от 5 части - Залезна вълна - HD-341
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 2 дни
Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с абстрактен мотив, рисувано изображение на разбиваща се вълна при залез слънце. Модел HD-341. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на д..
Декоративно пано за стена от 5 части - Рисувана розова орхидея - HD-365 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена от 5 части - Рисувана розова орхидея - HD-365
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 3 дни
Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с цветен мотив, рисувана розова орхидея и пъстроцветни пеперуди. Модел HD-365. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, ..
Декоративно пано за стена от 5 части - Морски залез - HD-541 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена от 5 части - Морски залез - HD-541
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 3 дни
Aтрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с романтичен мотив, изображение на великолепен морски залез. Модел HD-541. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, плас..
нови тапети дуплекс магнолия 181-01 | Тапети, фототапети | гр. София
нови тапети дуплекс магнолия 181-01
Цена
8.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
8 броя ролки-1 брой-8.99лв модел-181-01 тип хартия-дуплекс дизайн-цвете магнолия дължина-10.05м ширина-0.53м ПОКРИВНОСТ ОКОЛО 5 КВ. М. ЛЕПИЛО ЗА ХАРТИЕНИ ТАПЕТИ MOMENT Metylan Normal-HENKEL-2 кутии 8.00лв.
нови тапети дуплекс магнолия 181-01 | Тапети, фототапети | гр. София
нови тапети дуплекс магнолия 181-01
Цена
8.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Нови тапети дуплекс Магнолия 181-01 Кратко описание-8 броя ролки-1 брой-8.99 лв модел-181-01 тип хартия-дуплекс дизайн-цвете магнолия дължина-10.05 м ширина-0.53 м ПОКРИВНОСТ ОКОЛО 5 КВ. М. ЛЕПИЛО ЗА ХАРТИЕНИ ТАПЕТИ MOMENT Metylan Normal-HENKEL-2 кутии 8.00 лв
Декоративно пано за стена със слънчогледи - HD-040 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена със слънчогледи - HD-040
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 5 дни
Декоративно фото пано - декорация за стена с цветен мотив - изглед от поле със слънчогледи НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, пластмасови прибори за хранене и много други) Цени..
Декоративно пано за стена от 5 части - Букет красиви орхидеи - HD-252 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена от 5 части - Букет красиви орхидеи - HD-252
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 6 дни
Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с красиво цветно изображение - букет красиви орхидеи в нежни цветове. Модел HD-252. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструкт..
VIVID HOME. Декоративни панели за стена с пейзаж на водопад при залез | Тапети, фототапети | гр. София
VIVID HOME. Декоративни панели за стена с пейзаж на водопад при залез
Цена
59.90 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 6 дни
VIVID HOME. Декоративни панели за стена с пейзаж на водопад при залез НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Атрактивно пано за стена състоящо се от 5 различни по големина части (панели) с модерен арт дизайн, създаващ неповторима атмосфера с фотореалистично качество. Изящно, оригинално, красиво и не на последно място нескъпо, това пано от VIVID HOME е прекрасно интериорно реш..
Тапети за детска стая / Детски фототапети | Тапети, фототапети | гр. Пловдив
Тапети за детска стая / Детски фототапети
Цена
22 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Фреш Хоум,  преди 10 дни
ТАПЕТИТЕ СЕ ИЗРАБОТВАТ ПО ИНДИВИДУАЛЕН РАЗМЕР ВИДОВЕ ТАПЕТИ: 1. ХАРТИЕНИ ФОТОТАПЕТИ - еднопластови хартиени тапети, подходящи за равни и гладки стени. Печат с латексови мастила без мирис, безвреден и сертифициран за интериорна употреба. При монтирането е необходимо лепило за леки тапети. Цена - 22 лв. кв/м 2. ТАПЕТИ ОТ ФОЛИО WALL DECOR - самозалепващо фолио, матова повърхност. При монтирането не е необходимо лепило. Цена - 24лв. кв/м Как да залепим? https://youtu.be/e-tbmlGxcr8 3. ВИНИЛНИ ФОТОТАПЕТИ - тапети с нежна пясъчна текстура. При монтирането е необходимо лепил..
Продавам анлийски пвс тапети с копринена нишка нови, запечатани | Тапети, фототапети | гр. Варна
Продавам анлийски пвс тапети с копринена нишка нови, запечатани
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Georgieva,  преди 11 дни
анлийски пвс тапети с копринена нишка нови, запечатани 10 лева ролката СИНЬО-ЗЕЛЕНИ- 12 РОЛКИ размери 0.52 м. Х 10.05 м. -5.23 м2 БЕЛИ НА ЦВЕТЯ - 5 РОЛКИ дълги тапети БЕЖЕВИ - 5 РОЛКИ -18 лева ролката - 1.05 м. Х 10.05 м. БЕЛИ С ШАРКА - 4 РОЛКИ
Декоративно пано за стена от 5 части с жълта орхидея и Дзен камъни- HD-572 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена от 5 части с жълта орхидея и Дзен камъни- HD-572
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 12 дни
Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с Фън Шуй мотив, релаксиращ СПА с жълта орхидея и Дзен камъни. Модел HD-572. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, пл..
Декоративно пано за стена от 5 части - Горски пейзаж в червено - HD-457 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена от 5 части - Горски пейзаж в червено - HD-457
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 12 дни
Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с природен горски мотив - изключителен горски пейзаж с водопад и красиви есенни дървета оцветени в червени окраски. Модел HD-457. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се с..
Декоративно пано за стена с нощен изглед от Манхатън Ню Йорк- HD-010 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена с нощен изглед от Манхатън Ню Йорк- HD-010
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 12 дни
Декоративно фото пано - декорация за стена с нощен изглед от Манхатън Ню Йорк, световния финансов център. Модел HD-010. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, пластмасови прибо..
VIVID HOME. Декоративни панели за стена с воден кон | Тапети, фототапети | гр. София
VIVID HOME. Декоративни панели за стена с воден кон
Цена
59.90 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 12 дни
VIVID HOME. Декоративни панели за стена с воден кон НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Атрактивно пано за стена състоящо се от 5 различни по големина части (панели) с модерен арт дизайн, създаващ неповторима атмосфера с фотореалистично качество. Изящно, оригинално, красиво и не на последно място нескъпо, това пано от VIVID HOME е прекрасно интериорно решение за декорация ..
Водоустойчива 3D стена висяща стълба Pattern под стенни Decal стикер | Тапети, фототапети | гр. София
Водоустойчива 3D стена висяща стълба Pattern под стенни Decal стикер
Цена
45 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Kiril Karpuzov,  преди 16 дни
Описание: 100% ново и високо качество. Нуждаете се от измерване, без рязане, просто кожи и стиснете Нетоксичен, Водоустойчив, Креативен, Зелен Стенен Стикер за защита на околната среда Незабавно отстраняване, преместване и повторно използване, без повреди или повреди на повърхността Може да се поставя на стената, хладилника, плочките и други твърди повърхности Перфектен подарък за всеки специален повод Материал: PVC Форма: 3D дървена стълба.  Размер: 60 * 90 см Предупреждение: Моля, разрешете 1-2 см грешка поради ръчна мярка Моля, позволете известно отклон..
Декоративно PVC Самозалепващо мебелно фолио стикер за мебели врати | Тапети, фототапети | гр. Добрич
Декоративно PVC Самозалепващо мебелно фолио стикер за мебели врати
Цена
9 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Ивелина Димитрова,  преди 19 дни
Декоративно PVC самозалепващо фолио за мебели, врати, стъкла и всякакви гладки повърхности. Стикерите са имитация на дърво. Фолиото е идеално решение за всеки дом. Чудесна идея да освежите стария шкаф, врата, прозорец... Поставя се лесно и бързо. Изключително лесно за поддръжка. При зацапване се избърсва с влажна кърпа. Размери на една ролка: 45x200см Налични 5 чазлични модела
Декоративно пано за стена с породист чистокръвен кон - HD-336 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена с породист чистокръвен кон - HD-336
Цена
59.90 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 20 дни
Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с анималистичен мотив, красив чистокръвен породист жребец от една от най-древните европейски породи - Фризийски кон. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Избор от 2 размера и 8 различни дизайна за най-добро позициониране според специфичността на интериора във Вашия дом. Отпечатаното изображение е с гаранция за..
Декоративно пано за стена от 5 части със спортно Audi - HD-519 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена от 5 части със спортно Audi - HD-519
Цена
59.90 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 20 дни
Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с автомобилен мотив - изображение на спортен автомобил Audi A3. Модел HD-519 НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Избор от 2 размера и 8 различни дизайна за най-добро позициониране според специфичността на интериора във Вашия дом. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (П..
Декоративно пано за стена от 5 части - Фън Шуй мотив с орхидея - HD-397 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена от 5 части - Фън Шуй мотив с орхидея - HD-397
Цена
60 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 20 дни
Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с Фън Шуй мотив, релаксиращ СПА с Дзен камъни, орхидея, свещи и бамбук. Модел HD-397. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конст..
Декоративно пано за стена от 1 част с природен феномен - HD-220-1 | Тапети, фототапети | гр. София
Декоративно пано за стена от 1 част с природен феномен - HD-220-1
Цена
10 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 20 дни
Атрактивна декорация за стена от 1 част с природен мотив - зашеметяваща гледка на планински поток проправящ си път между високи скали. Модел HD-220-1 НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта. Избор от 4 размера и 2 вида материал Паното може да се изработи (според Вашето желание) като: ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН) Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се съ..
3D панели за стени и акценти | Тапети, фототапети | гр. Плевен
3D панели за стени и акценти
Студио Декор
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Студио Декор,  преди 577 дни
3D панелите са за покриване и облицоване на стени и места прадназначени за акцентиране, като създават скулптурна и триизмерна повърхност. Като материал наподобяват плътен фазер (картон), много устойчиви, твърди (не се деформират при натиск) и са влагоустойчиви. С подходящо осветление триизмерният им ефект може да се засили. Изработени са от екологичен материал - меласа, която е био продукт от преработката на захарна тръстика. Безопасни са за здравето, без химикали и са биоразградими. Монтажа е много лесен - с монтажно лепило. Възможност за монтаж с или без фуга, като фугите се запълват с акр..
Шаблони за рисуване върху стена и стъкло,мебели, гранит и мрамор | Тапети, фототапети | гр. София
Шаблони за рисуване върху стена и стъкло,мебели, гранит и мрамор
гр. София, обл. София,  Подател: tcvetkova,  преди 1235 дни
Шаблоните се залепват с двустранна лепенка за стена,дреха или гладка повърхност и се рисува върху тях с бои по избор-латекс,маслени бои или бои за текстил.След това се измиват от боята и са готови отново за работа.С тях може да се матират или гравират стъклени повърхности.Рисунките се гравират и върху каменни плоскости-гранит,мрамор или други.Изработват се и индивидуални проекти по рисунка на поръчителя.Размерите са без ограничения.Цената е според размера - 50лв/м2.Повече идеи на сайта.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг