Филтриране
Сортиране

Тапети, фототапети

49 обяви

3D Декоративни стенни панели

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Декоративни изолационни стенни панели от EPS с висока плътност покрит със специален декоративен слой. С новите стенни панели нямате нужда от специални инструменти и майстор. Размерите; широчина:..

3D Декоративни стенни панели

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Декоративни изолационни стенни панели от EPS с висока плътност покрит със специален декоративен слой. С новите стенни панели нямате нужда от специални инструменти и майстор. Размерите; широчина:..

3D Декоративни стенни панели

гр. София, обл. София
Цена: 28 лв. Декоративни 3D панели за стени от EPS с висока плътност покрит със специален декоративен слой. С новите стенни панели нямате нужда от специални инструменти и майстор. Размерите на картината 235x12..
Цена: 9 лв. Огледалните стикери от са иновативни стикери за стена, изработващи се от 100% огледална акрилна смола с висококачествени отразителни свойства. Този нов огледален свят предлага модерни отразяващи форми..
Изработка и монтаж на фототапети по индивидуален проект.
Цена: 59.90 лв. Атрактивна декорация - пано за стена от 5 различни по големина части с изображение на нощна Европа - прекрасна гледка от Космоса. НОВО предложение от Smart Choice - възползвайте се и от безплатнат..
Цена: 9.90 лв. Атрактивна декорация - картина пано за стена от 1 част с изображение на нощна Европа - прекрасна гледка от Космоса. НОВО предложение от Smart Choice - възползвайте се и от безплатната доставка! ..

3d панели за стена Echo и Feelings 50/50

гр. Добрич, обл. Добрич
Цена: 6.90 лв. Цената е намалена от 10.90лв на 6.90лв за един панел с размери 50см х 50см. Посочената цена е за един брой панел. За площ от 1кв.м. са необходими 4 бр. панели от тези модели. Цветът им е БЯЛ. След и..

Картина за стена

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 25 лв. Картина с красив пейзаз 69 на 59см

Картина за стена

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 15 лв. Размери 45 на 35 см, тип гоблен

Гоблен хъски

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 400 лв. размерите са ширина 22 а дължина 28см конци анхор цената може да се коментира

Продавам тапети 2 рула

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 30 лв. Продавам 2 бр. качествени немски тапети с цвят корал и релеф без фигури и лепило. Ширина 107 см. и дължина на рулото 10 метра.
Цена: 60 лв. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано ..
Цена: 60 лв. Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с анималистичен мотив - изображение на диви коне, едни от най-красивите животни на планетата. НОВО предложение от Smart Choice. Възп..
Цена: 60 лв. Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с абстрактен мотив, рисувано изображение на разбиваща се вълна при залез слънце. Модел HD-341. НОВО предложение от Smart Choice. ..
Цена: 59.90 лв. Атрактивна декорация - пано за стена от 5 различни по големина части с цветен пейзаж на летни слънчогледи в ярки цветове. НОВО предложение от Smart Choice - възползвайте се и от безплатната достав..
Цена: 60 лв. Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с цветен мотив, рисувана розова орхидея и пъстроцветни пеперуди. Модел HD-365. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и..
Цена: 60 лв. Aтрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с романтичен мотив, изображение на великолепен морски залез. Модел HD-541. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от ..
Цена: 12.50 лв. 3D РЕЛЕФНИ, ВЛАГОУСТОЙЧИВИ, САМОЗАЛЕПВАЩИ ПАНЕЛИ # УТОЙЧИВИ НА ВЛАГА - декоративните панели имат свойства, които възпрепятстват плесените и не произвеждат бактерии.; # ЛЕСНО СЕ ПОЧИСТВАТ при зам..

палмови дървета Сънсет Бийч

гр. Сопот, обл. Пловдив
Цена: 29.99 лв. палмови дървета Сънсет Бийч Тапет за Стена висяща за Всекидневна Спалня Декор, Материал: полиестер Цвят: Многоцветен Размер: около 59.1х51.2 инча (150 * 130 см) Висококачествен материал и фина изра..

Картини от темперирано стъкло

гр. София, обл. София
Цена: 99.90 лв. Прекрасен подарък за Вашия дом, или за Вашите близки. Картина от Tемперирано Принтирано стъкло - 4 мм. Размер: 92х36см Благодарение на специалния дизайн закачалки които изработихме, картините се ..
Цена: 59.90 лв. Атрактивна декорация - пано за стена от 5 различни по големина части с летен морски мотив - спиращо дъха екзотично изображение от Фламинго Бийч на остров Аруба, единственото място на света, където мож..
Цена: 6 лв. Без бои и цапане. Подходящо за всички видове стаи. - Може да се изрязва! - Огъва се по ъгли и обли стени! - И най-важното: без майстори! Без заплати и излишно цапане 100% съвсем ново и ..
Цена: 60 лв. Декоративно фото пано - декорация за стена с цветен мотив - изглед от поле със слънчогледи НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете..
Цена: 60 лв. Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с красиво цветно изображение - букет красиви орхидеи в нежни цветове. Модел HD-252. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте..
Цена: 5 990 лв. Атрактивна декорация - пано за стена от 5 различни по големина части с футболен мотив - ”Sofia West 1999” - най-верните фенове на Левски София отборът на народа, един от най-успешните български футбол..
Цена: 59.90 лв. VIVID HOME. Декоративни панели за стена с пейзаж на водопад при залез НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка! АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което н..
Цена: 60 лв. Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с Фън Шуй мотив, релаксиращ СПА с жълта орхидея и Дзен камъни. Модел HD-572. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и о..
Цена: 60 лв. Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с природен горски мотив - изключителен горски пейзаж с водопад и красиви есенни дървета оцветени в червени окраски. Модел HD-457. НО..
Цена: 60 лв. Декоративно фото пано - декорация за стена с нощен изглед от Манхатън Ню Йорк, световния финансов център. Модел HD-010. НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната дос..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.