Филтриране
Сортиране

Купува

11 обяви

Купувам стара битова нафта

гр. Варна, обл. Варна
Купувам стара битова нафта. Само за Варна и региона.

Изкупувам буркани от адрес!

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 0.15 лв. Изкупувам буркани с обикновени капачки малки и големи 400мл, 800мл и 3литра вземам от адрес!
Цена: 12 лв. Продавам 12бр. алуминиеви крака за диван шкаф или други тежки мебели. Краката са плътни Г-образни, като са с размер 10/10см и дебелина 1см и ширина 6см. Краката имат и винт за нивелиране, въртящ се ци..
Цена: 0.15 лв. Изкупуваме буркани в гр. София кв, Изток. При големи количества може и на ваш адрес да дойдем цена винтови 580мл и 720мл- 10 стотинки Омния 400мл - 10 стотинки Омния 800мл (това са старите компоте..

Мивка медна

гр. Добрич, обл. Добрич
Търся майстор да ми изработи кухненска мивка - материал мед с отцедник!

Вехтошар стари вещи

гр. София, обл. София
Само за София! Изкупувам от място! Само за неща които бихте изхвърлили! Не изхвърляйте ненужните вещи продайте ми ги! Изкупувам лично стари вещи, от който нямате нужда! Стари мукавени, к..

Купувам LED крушки 100-125w

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Купувам LED крушки еквивалентни на 100-125w

купувам дърва за огрев, пелети

с. Струмяни, обл. Благоевград
Купувам дърва за огрев-дъб, цер, бук, габер. Метровки, нарязано и нацепено насипно, както и в каси. Пелети от производител
Изкупувам нови и втора употреба бидони 1000 л. на изгодни цени. Изкупувам и други видове контейнери, бидони, туби, метални варели, цистерни и др.
Цена: 0.20 лв. изкупувам бутилки от бай Тошево време от 1 литър стъклени от лимонада швепс ябълка кола и подобни от същия вид...

Изкупуваме дърва за огрев

гр. Шумен, обл. Шумен
Търговска фирма се интересува от целогодишно изкупуване на следните видове дърва за огрев, нарязани на 1 м и 2 м - бук, габър и чам.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.