Филтриране
Сортиране

Купува

14 обяви

Купувам стара битова нафта

гр. Варна, обл. Варна
Купувам стара битова нафта. Само за Варна и региона.

Изкупувам буркани

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 0.15 лв. Втора употреба Изкупувам буркани без винтове тип Омния-800мл, 400мл и 3литра вземам от адрес
Цена: 399 лв. Вратата се състои от две големи врати и в едната има вградена по-малка. Трябва и една боя и става като нова.

малък акордеон запазен

гр. Бургас, обл. Бургас
купувам малък нов или запазен акордеон до 40 баса на разумна цена
Купувам акациеви медени пити на рамка, реколта 2019 г. Искам да закупя 200 броя или повече. Цена по договаряне, в зависимост от качеството (дали питите са добре запечатани от двете страни) и количеств..

Купувам LED крушки 100-125w

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Купувам LED крушки еквивалентни на 100-125w
Цена: 100 лв. Втора употреба Купувам врата метална, гаражна или дворна. Може с две крила или плъзгаща. По възможност с рамка и колони. Ширина от 3м30см. до 5метра. Височина от 2метра нагоре. За предпочитане е от гр. Плевен или ок..

Търся дограма за тераса

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся дограма за тераса втора ръка. Примерни размери 260/140
Цена: 12 лв. Продавам 12бр. алуминиеви крака за диван шкаф или други тежки мебели. Краката са плътни Г-образни, като са с размер 10/10см и дебелина 1см и ширина 6см. Краката имат и винт за нивелиране, въртящ се ци..

Вехтошар стари вещи

гр. София, обл. София
Само за София! Изкупувам от място! Само за неща които бихте изхвърлили! Не изхвърляйте ненужните вещи продайте ми ги! Изкупувам лично стари вещи, от който нямате нужда! Стари мукавени, к..

купувам дърва за огрев, пелети

с. Струмяни, обл. Благоевград
Купувам дърва за огрев-дъб, цер, бук, габер. Метровки, нарязано и нацепено насипно, както и в каси. Пелети от производител
Изкупувам нови и втора употреба бидони 1000 л. на изгодни цени. Изкупувам и други видове контейнери, бидони, туби, метални варели, цистерни и др.
Цена: 0.20 лв. изкупувам бутилки от бай Тошево време от 1 литър стъклени от лимонада швепс ябълка кола и подобни от същия вид...

Изкупуваме дърва за огрев

гр. Шумен, обл. Шумен
Търговска фирма се интересува от целогодишно изкупуване на следните видове дърва за огрев, нарязани на 1 м и 2 м - бук, габър и чам.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.