Купува

14 обяви

Изкупувам буркани

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 0.15 лв. Изкупувам буркани без винтове тип Омния-800мл, 400мл и 3литра вземам от адрес

Купувам стара битова нафта

гр. Варна, обл. Варна
Купувам стара битова нафта. Само за Варна и региона.

Вехтошар стари вещи

гр. София, обл. София
Само за София! Изкупувам от място! Само за неща които бихте изхвърлили! Не изхвърляйте ненужните вещи продайте ми ги! Изкупувам лично стари вещи, от който нямате нужда! Стари мукавени, к..

Шапка сльнчева

гр. Царево, обл. Бургас
Цена: 8 лв. Сльнчева шапка за лятото
Цена: 8 лв. Купувам 8 метални ограничителя за метален корниз тип релса повсеместно разпространени през социализма. Ако са от провинцията плащам с наложен платеж, с тест преглед и цената на куриерската услуга. Мол..

купува стари мебели

гр. Бургас, обл. Бургас
купува стари мебели, по възможност от М. рудник

Търся балатум 2 употреба

гр. Бургас, обл. Бургас
Състояние: Втора употреба Търся си балатум 2 употреба за 24квадрата
Цена: 12 лв. Продавам 12бр. алуминиеви крака за диван шкаф или други тежки мебели. Краката са плътни Г-образни, като са с размер 10/10см и дебелина 1см и ширина 6см. Краката имат и винт за нивелиране, въртящ се ци..
Цена: 399 лв. Вратата се състои от две големи врати и в едната има вградена по-малка. Трябва и една боя и става като нова.
Купувам акациеви медени пити на рамка, реколта 2019 г. Искам да закупя 200 броя или повече. Цена по договаряне, в зависимост от качеството (дали питите са добре запечатани от двете страни) и количеств..

Купувам LED крушки 100-125w

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Купувам LED крушки еквивалентни на 100-125w

купувам дърва за огрев, пелети

с. Струмяни, обл. Благоевград
Купувам дърва за огрев-дъб, цер, бук, габер. Метровки, нарязано и нацепено насипно, както и в каси. Пелети от производител
Изкупувам нови и втора употреба бидони 1000 л. на изгодни цени. Изкупувам и други видове контейнери, бидони, туби, метални варели, цистерни и др.
Цена: 0.20 лв. изкупувам бутилки от бай Тошево време от 1 литър стъклени от лимонада швепс ябълка кола и подобни от същия вид...
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.