Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Цветя, декоративни растения

254 обяви

Палми Мразоустойчиви Трахикарпуси

гр. Поморие, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Двугодишни мразоустойчиви палми Trachycarpus Bulgaria. През първата година презимуват навън след което са разсадени в кофички. Това са може би най-студоустойчивите палми Трахикарпуси в света. Може д..

Алстромерия туфи

гр. Септември, обл. Пазарджик
Цена: 25 лв. Продавам алстромерия на туфи 25 лв броиката. Продавам ги на веднъж. Около 200 бр са 15 различни цвята

Хоя карноза

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Хоя карноза, цветето е на три години, ще цъфти тази година,. Дълго е 3,5м, има две разклонения, може за се закрепи покрай прозорец, както най -обича, или да остане завито на стълбичката във вид на кош..

Еписция, голяма, цъфтяща

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Еписция червена, цъфтяща в момента, с хубави сребристи листа, обича слънчево място, не пряка светлина, ще цъфти цяло лято. Продава се точно тази саксия. За провинцията това е цената с транспорта. ..
Цена: 8 лв. жълт кактус, цъфти всяка пролет като се стопли., Вирее на двора, не мръзне, бързо се разпространява. Цъфти хубави жълти големи цветчета. Продава се в този вид като малката саксийка -тя има две пъпки..

Далии и Ириси

гр. Видин, обл. Видин
Цена: 1.50 лв. ДАЛИИ Високи, градински, гулии - 7 цвята. За нови поръчки от средата на месец септември. Цена 1.50 лв/брой. Жълта много едра - кактус -снимка 7 - цена 2лв./брой ИРИСИ Високи, градински цв..
Цена: 6 лв. Едра къпина без бодли Торнфрий полустелеща се расте 3_4 метра. студоустойчива много богато плододаване голями гроздове с едри плодове. МЛАДИ НАСАДЕНИ растения се продават, не се повлияват при пресажда..
Цена: 6 лв. Бергенията е подходяща за озеленяване в зелените площи, поради красивия си декоративен ефект, който проявяват както на слънчеви, така и на сенчести местообитания. Разполагам и с албиция, орлов нок..

Орлов нокът

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 6 лв. Влечащо, многогодишно, мразоустойчиво, цъфтящо и много ароматно, податливо е на рязане и може да се оформя. Изпращам по Еконт. Разполагам и с албиция, хоста, скални рози, керия и др.

Албиция (дърво)

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 8 лв. Продавам албиция подходяща е за всяка градина или двор, цъфти много красиво, търпи рязане, студеноустойчиво, прави шарена сянка. Фиданките са садени и отглеждани на земята на открито със здрави и из..

Опунция (кактус мразоустойчив)

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 3 лв. Продавам мразоустойчив кактус Опунция, цъфти с красиви жълти цветове. Подходящ е както за алпинеуми, така и за всяка градина, не е претенциозно, но е много красиво. Цъфналото от снимката е на 2 години..

Хоста - студеноустойчива

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 6 лв. Студеноустойчива, може да се сади на земята и/или в саксии, не е притенциозна, вирее и на сянка и на слънце. Когато е в саксии е много удобно да се украсяват каменни кътове в които няма такава възможн..
Цена: 1.50 лв. Лимонов босилек (Ocimum americanum) - наслаждавайте се на винаги свежи листенца от босилек. Растението достига височина между 30 и 40 см., поради което е изключително подходящо за отглеждане в сак..
Цена: 8.99 лв. https://marea-shop.net/ СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ MAREA-SHOP: Универсална тревна смеска GRE 1 kg + Комбиниран тор NPK 1 kg • Универсалната тревна смеска успешно може да се използва за затревя..
Цена: 6.99 лв. Универсална тревна смеска, която успешно може да се използва за затревяване и поддържане на различни тревни площи - частни и обществени зелени площи, градини, дворове, вили, хотели, ресторанти и др. ..

Дебелец, Алпийска роза

гр. Свети Влас, обл. Бургас
Цена: 2 лв. Бърз растеж, вечно зелен, лесно засаждане! Цветя за скалния кът Семпервивум( Sempervivum Мrs Giuseppe) латински се превежда „живее вечно“ или „винаги жив“ от „Semper“ (винаги) „vivus“ (живея). е позна..

! промоция! продавам туи и кипариси

с. Ляхово, обл. Пазарджик
Цена: 2 лв. Промоцията от 2 лв е за туя до 30 см Продавам туя за огради по 2,99лв/бр. двегодишни над 60 см и по 2,50лв./бр. до 60 см -в кофички, с опция доставка на адрес. Разсажда се през цялата година. Ариз..

Лавровишна вкоренена

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 7 лв. Жив плет, вечнозелен. Малки вкоренени фиданки 7лв. броя. Широколистна бързорастяща, живият плет на снимката е на 3 години.

Продавам чемшир за озеленяване

с. Дичин, обл. Велико Търново
Цена: 2.15 лв. Продавам 700 броя добре оформен чемшир с височина 30 - 35 см. на цена 2.30 лв./бр. и 1000 бр. на височина 25 - 30 см по 2.15 лв./бр. Намират се в село Дичин, В. Търновско. Не е в контейнери и ваденето..
Цена: 1 лв. На вниманието на всички който отчакват новат реколта бананови семена: 1. Ensete glaucum - The Snow Banana 1 лв. за 1 бр. 20 бр - 15 лв. 2. Ensete ventricosum-Abyssinian Banana 2 лв. за 1 бр. 20 бр..
Цена: 30 лв. Продавам бананови палми цени 30 лв. за брои, Предлагам и семена този вид палми са зимоустойчеви, достигат височина 4-5 метра, могат да се гледат и при домашни условия. За повече информация ми пишете з..

продавам палма юка и драцена

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 100 лв. цветята са в отлично състояние, драцена и палма-по100 лв,
Цена: 10 лв. Семена от ”Пеперудена орхидея” 20 бр. - 10лв.
Цена: 10 лв. Бонсай семена - АЗАЛИЯ 100 бр - 10 лв. и Богенвилия 50бр. - 10лв
Цена: 15 лв. Семена за Стрелиция и Кала. 50бр - 15лв.
Цена: 10 лв. Семена за черна, многоцветна и роза кадифе 100бр. - 10лв.
Цена: 10 лв. Семена мини роза бонсай 50 бр. - 10лв.

Семена Еделвайс 20бр. - 10лв.

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Семена Еделвайс 20бр. - 10лв.
Цена: 10 лв. Семена ” Пустинна роза” /Adenium Obesum/ - 3 бр-10лв.
Цена: 12 лв. Мястото на което да изберете цветя и храсти за Вашата градина - Facebook @Градинарник. При нас ще намерите aнанас, ягоди, диви ягоди, малини, къпини, клематис, хортензия, японски рози, керия и др.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg