Цветя, декоративни растения

336 обяви

декоративна растителност

с. Солник, обл. Варна
Предлагам свободнокоренови и контейнерни растения: клек, обикновена, гръцка, испанска ела, вкл. в контейнери за коледни елхи, конколорка, сребрист смърч, обикновен смърч, кипарис, лъжекипарис, либоцед..

Тревен чим

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 11 лв. Един от най-бързите и удобни начини за затревяване са тревните чимове. Предлагаме тревен чим с високо качество подходящ за хотели, ресторанти, частни къщи и всякакви места имащи нужда от озеленяване..
Цена: 12.50 лв. ВНИМАНИЕ: растенията, които продаваме в момента СА МАЛКИ 5-10 см., а не големи цъфнали растения!!! Ако желаете можете да си поръчате СЛЕД 4 СЕДМИЦИ (през Юли), когато ще са по-големи, НО не гарантирам..
Цена: 2.50 лв. Уважаеми клиенти когато пускате вашите поръчки ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ, молим да НИ ПИШЕТЕ ВАШИТЕ ИМЕНА//ТЕЛЕФОН//АДРЕС ЗА ДОСТАВКА И бройките, които бихте желали да получите... ИЗПРАЩАМЕ ГИ С ЕКОНТ === Прода..
Цена: 3.40 лв. Пакет от 4 атрактивни сорта Остеоспермум ЦЕНА 5 ЛЕВА (ПРОМОЦИЯ - 80%). Купувате 4 растения на цената на едно!!! --- ИЗПРАщАМЕ ГИ С КУРИЕРСКА ФИРМА --- ЕКОНТ - ДОСТАВКАТА СТРУВА  6 лв. за 1 пакет и ..

бръшлян-различни видове, студоустойчив

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 3 лв. Бръшля̀нът е увивен и катерлив многогодишен храст. При хоризонтален растеж лесно достига до 30 m дължина, а при вертикален- по стена, ограда, телена ограда и др. може да стигне до 25 m, непретенциозен..
Цена: 2 лв. Продавам Канадска златна пръчица в саксии или контейнери, по 1, 5 и 10 броя. Цената на 1 бр е 3 лв, когато е насадена в контейнер по 5 бр и при заявка над 10 бр., ед. цена е 2лв./бр. За количества и п..

маргаритки едри многогодишни

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 3 лв. Продавам бели едри маргаритки, стар дългогодишен сорт, които за кратко време се разрастват на туфа, цъфтят продължително, с красив едър цвят, подходящ и за букети. Предлаганите растения са от стар мес..

делосперма-почвопокриваща с бонуси

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 4 лв. Продавам делосперма cooperi -най-продължително цъфтящият вид-от май до късна есен, многогодишна, почвопокриваща, студоустойчива, външна, издържа не само на студ, но и на засушане. Става много красив п..

лозичка катерлива

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 2.80 лв. Пpодаваме лозички-катерливи, пълзящи, увивни. Много подходящи за озеленяване на стена, тераса/балкон, за засенчване на решетъчни стени/прегради, издръжливи и студ и засушаване, знам го от многогодишен..
Цена: 6 лв. Продавам дървото на живота, Красула, известно и като дървото на късмета. Способства за доброто настроение, помага на затворените хора да намерят себе си. Закръглените му месести листенца приличат на м..

! промоция! продавам туи и кипариси

с. Ляхово, обл. Пазарджик
Цена: 2 лв. Промоцията от 2 лв е за туя до 30 см Продавам туя за огради по 2,99лв/бр. двегодишни до 60 см и по 2,50лв./бр. до 40 см -в кофички, с опция доставка на адрес. Разсажда се през цялата година. Аризо..

Соланум семена

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 3 лв. Продавам семена за Соланум, завързва красиви плодове топчета в зелен цвят, през оранжев и до червен в зависимост от узряването им. Подходящ е за всяка градина, много е красиво. Може да се отглежда и в..

Цезалпиния (райска птица)

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. Цезалпиния, цъфтящо с прекрасни цветове, многогодишно, студоустойчиво, подходящо за всяка градина или двор. След октомври месец ще предлагам растения с височина около и над 1м., цената ще е друга, огр..

Семпервивум (скална роза)

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 6 лв. Скалната роза е подходяща за алпинеуми, саксия или в градината. Мразоустойчива е и лесна за поддържане, обича оросяването. Цъфти след 3-тата година. Разполагам с голям брой вкоренени в контейнер и г..

Банан студоустойчив

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 25 лв. Ново Продавам студоустойчиви банани, различни големини, лично предаване за района на гр. Ямбол и гр. Бургас, цената зависи от големината. За едно лято нараства до над 3-4 метра височина.

Орлов нокът

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 6 лв. Влечащо, многогодишно, студоустойчиво, цъфтящо и много ароматно, податливо е на рязане и може да се оформя. Изпращам по Еконт, успешно презимувало, вкоренено и готово за засаждане, март-юни е подходящ..

Опунция (кактус мразоустойчив)

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 3 лв. Продавам мразоустойчив кактус Опунция, цъфти с красиви жълти цветове. Подходящ е както за алпинеуми, така и за всяка градина, не е претенциозно, но е много красиво. Разсада който предлагам е на втора ..

Хоя карноза, розова на 2 години

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Хоята е увивно растение, обича топлина и светлина, за да цъфти. Продава се цветето в кашпата

Алое тригодишно

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Алоето се ползва за лечебни цели, прави се разтвор за пръскане на вредителите по цветята, отгледано в домашни условия.
Цена: 7 лв. Сансевиерата е зелено растение с хубави шарени листа, има и издънки. Понякога цъфти цветове, които ухаят на ванилия. Пречиства въздуха в стаята. Пазител на дома. Има два вида -висока 30 см и висока ..
Цена: 30 лв. Еписция та е стайно цвете, висящо, цъфти малки червени цветчета, има хубави сребристо зелени листа Снимките са от днес 18 05 2019. имат по няколко цветчета, сега започват да цъфтят и ще цъфтят до нова..

Червена еписция на 2 години

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Еписцията е стайно цвете, цъфти с малки червени цветчета, от март до късна есен. Висящо, става дълго 60-70 см, подкасява се след прецъфтяване. Размножава се лесно през лятото от резник или листо

Сансевиера, нискостеблена

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Сенсавиерата е стайно растение, става високо 40-50 см, цъфти веднъж в годината, ухае на ванилия. Пазител на къщата, убива вредните бактерии. Саксията е с 3 корена и издънки.
Цена: 5 лв. Пънове / дънери с естествени дупки (на снимките по-долу) за саксии, кашпи, декорация. При желание от ваша страна, дупките може да се направят и по-големи, зада се напълнят с пръст и да се засеят цветя..
Цена: 10 лв. Юка ”глориоса”, Агаве, столетник, столистник, вечно зелено и студоустойчиво растение, издънки за вкореняване - 10 лв / брой, в голяма саксия според големината - 20-30 лв/брой. Предлагам и много др..

Гардения в широка саксия

гр. София, обл. София
Цена: 90 лв. 2 гардении в широка керамична саксия. Едната е малка, а другата - дръвче. Не пращам по еконт поради физическа неспособност растението да се запази. Подарък: течен тор за подхранване. Цената е 90..

Сорбария

гр. Раковски, обл. Пловдив
Цена: 12 лв. Плаващо коренища почвоокрепващо
Цена: 6 лв. Едра къпина без бодли Торнфрий полустелеща се расте 3_4 метра. студоустойчива много богато плододаване голями гроздове с едри плодове. МЛАДИ НАСАДЕНИ растения се продават, не се повлияват при пресажда..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.