1. home
  2. »
  3. bcЗа дома и градината
  4. »
  5. Цветя, декоративни растения

Цветя, декоративни растения

691 обяви

Тревен чим - 11 лв./кв. м

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена:
11 лв.
Един от най-бързите и удобни начини за затревяване са тревните чимове. Предлагаме тревен чим с високо качество подходящ за хотели, ресторанти, частни къщи и всякакви места имащи нужда от озеленяване. Чимът издържа на засушаване, утъпкване и е много устойчив на болести. Бързо се вкоренява след полагането. Размери на ролата: 100х50х2см. Чимът може да се засажда по всяко време на гоната с изключение на горещите летни и студените зимни дни. Нашия тревен чим е Българско производство. Цена- 11 лв./кв.м. За повече информация се свържете с нас.
Цена: 1.80 лв. ЛИАТРИС в саксии Екзотични, многогодишни цветя Студоустойчиви Високи - 70 см. едри пера Подходящи за цветни букети Отглеждане в градина, кашпи и саксии ЦЕНА 1.80 лв./брой ДОСТАВК..

Тревен чим

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 11 лв. Един от най-бързите и удобни начини за затревяване са тревните чимове. Предлагаме тревен чим с високо качество подходящ за хотели, ресторанти, частни къщи и всякакви места имащи нужда от озеленяване..
 рекламирай сам в

Изкуствени палми и дръвчета.

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Предлагаме Ви различни модели изкуствени палми с размери от 3,5 до 6 метра Отлично решение за външно и вътрешно аранжиране, за хотели, басейни, заведения, бийч барове и плажове. Изкуствените палм..

Фикус Бенджамин

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 95 лв. Продавам зелен Бенджамин висок 1.80 метра отглеждан с много внимание. Продава се заедно с голяма керамична саксия.

Семпервивум (скална роза)

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 7 лв. Скалната роза е подходяща за алпинеуми, саксия или в градината. Мразоустойчива е и лесна за поддържане, обича оросяването. Цъфти след 3-тата година. Разполагам с голям брой вкоренени в контейнер и г..

Опунция (кактус мразоустойчив)

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 4 лв. Продавам мразоустойчив кактус Опунция, цъфти с красиви жълти цветове. Подходящ е както за алпинеуми, така и за всяка градина, не е претенциозно, но е много красиво. Разсада който предлагам е на втора ..
Цена: 15 лв. Цезалпиния, цъфтящо с прекрасни цветове, многогодишно, студоустойчиво, подходящо за всяка градина или двор. В момента са фиданки с размери над 120-130см., може да се оформя като малко дърво или храст...

Орлов нокът

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 7 лв. Влечащо, многогодишно, студоустойчиво, цъфтящо и много ароматно, податливо е на рязане и може да се оформя. Изпращам по Еконт, успешно презимувало, вкоренено и готово за засаждане, март-юни е подходящ..

Хоста - цъфти в бяло

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 7 лв. Студеноустойчива, може да се сади на земята и/или в саксии, не е притенциозна, вирее и на сянка и на умерено слънце. Когато е в саксии е много удобно да се украсяват каменни кътове в които няма такава..

Сорбария

гр. Раковски, обл. Пловдив
Цена: 12 лв. Плаващо коренища почвоокрепващо

Коледниче - стайно растение

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Коледниче - богато разклонено очаква новия си собственик. Разгледайте и другите ми обяви.

Лавровишна вкоренена

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 7 лв. Жив плет, вечнозелен. Малки вкоренени фиданки 7лв. броя. Широколистна бързорастяща, живият плет на снимката е на 3 години.

Дърво на парите

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 9 лв. Дървото на парите - сукулентно растение-сорт със заоблени листа-монети. Три растения за дома, които привличат парите. Лесно за отглеждане. В малката саксийка растението е с височина 10 см. Всяко расте..
Цена: 40 лв. Хоята е увивно стайно растение, обича топлина и светлина за да цъфти. Полива се веднъж седмично. Цъфти от март до декември.

Хоя карноза, цъфти в момента

гр. София, обл. София
Цена: 35 лв. Хоята е на две години, с няколко цветоноса, цъфти в момента и е цъфти цяло лято от едни и същи цветоноси през 15 дни.
Цена: 60 лв. Хоята е с тъмно зелени и тъмно червени листа, цъфти тъмно вишневи големи цветове и ухае прекрасно. Започва цъфтежа през март и завършва късно есен. Полива се веднъж седмично, оставя се да просъхне и т..

епифилум, червен, кичест

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Епифилума е стайно цвете, лятото на вън. Цъфти червени големи кичести цветове, размножава се чрез резници

бегония слонско ухо

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Бегонията е със зелено. червени восъчни листа, цъфти с малки розови цветчета на букети. Размножава се със листо, полива се умерено. веднъж в седмицата.

Предлагам луковици нарциси

гр. Търговище, обл. Търговище
Цена: 0.90 лв. Предлагам луковички нарциси който не са хибри дни останали от градунката на родителите ни изпращам по Еконт и Спиди
 рекламирай сам в

Предлагам астромерия грудки

гр. Търговище, обл. Търговище
Цена: 6 лв. Предлагам астромерия грудки разсяти са в работни кашпи изпращам по Еконт и Спиди

Предлагам грудки гладиоли

гр. Търговище, обл. Търговище
Цена: 0.90 лв. Предлагам микс от луковички гладиоли изпращам по Еконт и Спиди

Предлагам палми Вашингтония, Трахипарпус

гр. Търговище, обл. Търговище
Цена: 8 лв. Продавам палми Вашингтония на пет месеца
Цена: 1 лв. Лавандулата в саксия е на цена 2 лв. за брой. Саксия по избор - бяла, кафява и лилава. Разсад лавандула по 1 лв. за брой. При покупка над 20 броя - цената е 0,50 лв. за брой.

различни бегонии

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 5 лв. млади растения

ДАЛИЯ на месец април

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 2 лв. ДАЛИЯ на месец април - грудки , Висока, градинска, многогодишна ЦЕНА 2 лв./брой , ДОСТАВКА С 10 % ОТСТЪПКА ОТ КУРИЕРСКАТА ТАКСА
Цена: 6 лв. Едра къпина без бодли Торнфрий полустелеща се расте 3_4 метра. студоустойчива много богато плододаване голями гроздове с едри плодове. МЛАДИ НАСАДЕНИ растения се продават, не се повлияват при пресажда..

Ливадни маргаритки - разсад

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 0.60 лв. Ливадни Маргаритки - корени, разсад - бели и розови - ниски 15 см. - многогодишни - бордюр за градини и ливади ПОДХОДЯЩИ ЗА КАШПИ И САКСИИ, ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ. ЦЕНА 0.60 лв./корен , ДОСТ..

Градинска Маргарита - разсад

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 1.50 лв. Градинска маргарита - Разсад Многогодишна, студоустойчива. Висока, едра, градинска. Подходяща за градини, кашпи и саксии. ЦЕНА 1.50 лв./брой , Доставка с 10% ОТСТЪПКА ОТ КУРИЕРСКАТА ТАКС..

Кампелия - 4,20 лв.

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 4.20 лв. Кампелия - вкоренена Цена - 4,20 лв. Доставка до офис на Еконт - 4,70 лв. До офис на Спиди - 4,09 лв.
Въведи страница №