back to top

Счетоводни, aдминистративни, консултантски

311 обяви

Ако имате нужда от пълен пакет счетоводно обслужване от Регистрация на фирма, Регистрация по ДДС и цялостен пакет от счетоводни услуги за малки и средни фирми. При сключване на договор за счетоводно обслужване безплатна регистрация на фирма в Търговския регистър и безплатна регистрация по ДДС. ❗️❗️❗️Вашата счетоводна къща е Активи ОДИТ Консулт в гр. Бургас. Контакти:

Професионално счетоводно обслужване на Вашия бизнес от А до Я - достъпни цени, регистриране на фирми, консултации за физически и юридически лица, промоции. Ако не желаете да правите компромис с качеството на предлаганите услуги, а същевременно да ползвате счетоводни услуги на достъпни цени, то тогава може да се доверите на Счетоводна къща „Криса Консулт”. Ние сме Вашият счетоводител! Ние Ви гарантираме перфектна, прецизна и законосъобразна работа. Екипът на счетоводната къща се състои от хора с утвърдени професионални умения, които ще се погрижат за високото качество на Вашето счетоводно ..

Предлагам счетоводни услуги на фирми, регистрирани и нерегистрирани по ДДС, ТРЗ. При необходимост, консултации и контакт с дипломиран експерт-счетоводител. Възможно е дистанционно счетоводно обслужване. За гр. София, документи могат да се взимат лично от клиента. Индивидуален подход в зависимост от дейността и нуждите на фирмата. Разумно и гъвкаво договаряне на цени и условия.

СУПЕР ТОП пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;

Защо да изберете Счетоводни услуги ”Ивели” и защо да изберете обслужване от професионален външен счетоводител? Екипа е млад, постоянно надграждащ знанията си, с над 10г опит в счетоводството на различни браншове като: Земеделие, Търговия, Внос и Износ, Производство, Услуги, Транспорт: международен, пътнически, товарен, Строителство, СНЦ, Дружества в несъстоятелност и ликвидация. Важно за нас е изграденото с нашите клиенти доверие, за да може да постигнем взаимно желаните резултати. Практиката в световен мащаб все повече налага ползването на външни консултантски и счетоводни фирми за подп..

обществени поръчкиVIP обява

Изготвяне на документи за участие в процедури по закона за обществени поръчки. Попълване на ЕЕДОП, декларации, ценова оферта за Изпълнителя. Регистрация в ЦАИС, подготвяне и подаване на офертата през ..

Комплексно узаконяване на хранителни обектиVIP обява

Комплексно узаконяване на хранителни обекти: ресторанти, кухни - майки, бистра, кафе - аперитиви, бързи закуски, сладкарници, магазини, щандове и др. Регистрация на фирми, БАБХ, Общини, Категоризаци..

Адвокат. Правно обслужване на фирми и други юридически лицаVIP обява

Регистрация и правно обслужване на фирми и други юридически лица. Процесуално представителство.

Изготвяне на документи за български и европейски пенсии, консултации, жалбиVIP обява

Оптимален резултат за отпускане и изменение на всички видове пенсии. Стаж в чужбина. Пенсии в чужбина Пенсиониране. Пенсионни услуги и консултации за български и европейски пенсии и пенсии по междуна..

Счетоводни услугиVIP обява

Счетоводни услуги

Костинброд, област София

Пълно счетоводно обслужване за микро и малки предприятия. ТРЗ услуги, административни услуги и представителство пред институциите. Регистрации на фирми и съдествие при стартиране на бизнес. Внимание к..

Счетоводни услуги в СофияVIP обява

Пълно счетоводно обслужване за микро и малки предприятия. ТРЗ услуги, административни услуги и представителство пред институциите. Регистрации на фирми и съдествие при стартиране на бизнес. Внимание к..

Управление на проекти по европейски програми от Европроекти ИнтелектVIP обява

Европроекти Интелект предлага разработване и управление на проекти по европейски програми и национални програми за финансиране на бизнеса. Организацията ни предлага консултации за конкретни решения св..

Счетоводни, ТРЗ услуги и данъчни консултацииVIP обява

Пълно счетоводно обслужване и еднократни счетоводни услуги за фирми, които са регистрирани и нерегистрирани по ДДС. Пълно счетоводно обслужване на онлайн магазини! Пълно ТРЗ обслужване - (изготвян..

Счетоводни услуги на фирми и физически лица от счетоводители с международен опитVIP обява

Счетоводители с дългогодишен опит в българското и чуджестранното счетоводство работили в световни компании. извършват счетоводни услуги и данъчни консултации на физически и юридически лица на ниск..

Счетоводни услугиVIP обява

Счетоводни услуги

/Обява за цялата страна/

Цялостно, коректно, счетоводно обслужване на фирми. Заплати /цялостно ТРЗ/, ВОП, ВОД, VIES, внос, износ, възстановяване на ДДС. Годишно приключване, изготвяне на декларации на физически и юридически л..

Адвокатска помощ за получаване на (ВНЖ), (ПМЖ) и (ДВЖ)VIP обява

Помощь адвоката в оформление и получения виза D, видом на жительство (ВНЖ), постоянное местожительство (ПМЖ), (ДВЖ) и оформление и получение Гражданство България! Лучшие цени!! Подготовка и подача пак..

Счетоводни услуги, регистрации на фирми, данъци и консултацииVIP обява

ИМАМЕ ОФИСИ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС и РУСЕ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви ..

Счетоводни услуги, регистрации на фирми, данъци и консултацииVIP обява

ИМАМЕ ОФИСИ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС и РУСЕ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви ..

Счетоводни услуги, регистрации на фирми, данъци и консултацииVIP обява

ИМАМЕ ОФИСИ В БУРГАС, ВАРНА, РУСЕ, ПЛОВДИВ И СОФИЯ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви ..

Нова фирма за 1 ден- Е/ООД- 204 лв, ЕТ- 80 лв с всички таксиVIP обява

Експресни регистрации, пререгистрации, всякакви промени, прехвърляне, заличаване на фирми. При нас спестявате нотариална заверка на заявлението. Съгласно изискванията на закона, новите фирми следв..

Спецялизирани услуги изкупуване и прехвърляне на фирми-АД, ЕООД, ЕОД и др. със задълженияVIP обява

Предлагаме ви, Услуги за Покупка и Продажба на Фирми като АД, ЕАД, ООД, ЕООД, със задължения както и Данъчни и юридически проблеми. Ако вашата фирма има каквито и да било задължения към НАП, включ..

СУПЕР ТОП пормотиране Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Апартаменти под наемVIP обява

Агенция Immobilien! Имате жилище което бихте желали да преотдавате под наем гарантирано и безпроблемно с минимален риск от некоректни наематели и неплатени сметки. Ние Ви предлагаме коректно точно и к..

Връщане на данъци от чужбина

Възстановяване на надвнесени данъци от законна работа в чужбина! Осигури си допълнителни средства! Бързо, лесно и коректно! Възможност за дистанционно обслужване!

Регистрация на фирма и администриране

Имаш идея! Искаш да стартираш бизнес! Счетоводна кантора STI Consult може да ти даде професионална консултация при избора на подходяща форма и регистрация на фирма. Изготвяне на пълен комплект док..

Пенсионни услуги

Изготвяне на документи за пенсия Оптимален резултат за отпускане и изменение на всички видове пенсии. Стаж в чужбина. Пенсии в чужбина. Пенсиониране. Пенсионни услуги и консултации за български..

Изготвяне на документи за български и европейски пенсии

Изготвяне на документи за пенсия Оптимален резултат за отпускане и изменение на всички видове пенсии. Стаж в чужбина. Пенсии в чужбина. Пенсиониране. Пенсионни услуги и консултации за български..

Изготвяне на документи за пенсия, консултации и обработка на документи, изготвяне на жалби

Всички видове български и европейски пенсии. Окомплектоване на всички документи за отпускане и изменение на пенсии. Пенсии по международни договори. Професионални консултации и подготвяне на докумен..

Помощ при безработица, обезщетение

Професионална помощ за получаване на обезщетение за безработица за придобит осигурителен стаж в България и в чужбина, съгласно регламентите за социална сигурност в Европейския съюз и двустранните дого..

Счетоводни услуги - Пловдив

Цялостно счетоводно обслужване на микро, малки и стартиращи фирми. Промоционални цени започващи от 50 лева! Абонаментното счетоводно обслужване включва: -Текуща обработка на първичните счетоводни до..

Счетоводни услуги в Пловдив

Счетоводни услуги за микро и малки фирми. Цени за абонаментно счетоводно обслужване започващи от 60 лева и включващо: -Текуща обработка на първичните счетоводни документи, приходни, разходни, банков..

Фирмени промени - вписване в ТР ♦ Смяна на управител ♦ Прехвърляне на дялове ♦

Фирмени промени - вписване в ТР ♦ Смяна на управител ♦ Прехвърляне на дялове ♦ Регистрация на нова фирма Промени по фирми - Прехвърляне на дялове - Смяна на съдружник/ управител/седалище/адрес на упр..