Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 327 обяви
Промяна статут на земеделска земя ПР, ПЗ, ИПРЗ

Счетоводни услуги

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол Счетоводни услуги ТРЗ Осигуровки ДДС Данъци Годишно приключване Електронен подпис

Счетоводни услуги

гр. Варна, обл. Варна
Изгодни предложения. С нас спестявате време и пари. Специално предложение за Вас. За повече инормация: https://sotdel.bg/
ИМАМЕ ОФИСИ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС и РУСЕ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви бързи, точни и качествени счетоводни услуги на конкурентни цени, заповядайте в нашата счетоводна къща. При нас ще получите топ счетоводно обслужване, както и всякаква необходима информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистриране на фирми годишно счетоводно приключване и др. Счетоводните услуиги, които ще ви предложим, ще надминат очакванията ви за професионализъм, точност ..
Регистрация на хранителни добавки, изготвяне на необходимите документи за търговия с тях, включително и онлайн търговия с хранителни добавки. Посетете нашия сайт /Инсайт 97 ООД/ за допълнителна информ..
Фирма Ай Би Ен Консулт предлага индивидуален подход, професионализъм и коректност към всеки клиент. Предлаганите от нас услуги включват: > водене и приключване на счетоводна отчетност > изг..
Правни услуги за ИЗКУПУВАНЕ НА ФИРМИ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ Правно съдействие и специализирани правни услуги за прехвърляне на фирми със задължения. Изкупувам фирми със задължения, изготвяне на документи..
Експресни регистрации, пререгистрации, всякакви промени, прехвърляне, заличаване на фирми за Варна и региона и дистанционни услуги за цялата страна. При нас спестявате нотариална заверка на заявлени..
ИМАМЕ ОФИСИ В БУРГАС, РУСЕ И СОФИЯ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви бързи, точни и к..
ИМАМЕ ОФИСИ В СОФИЯ, БУРГАС и РУСЕ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви бързи, точни и к..
Професионални счетоводни услуги и данъчни консултации на приемливи цени за български и чуждестранни фирми регистрирани в област Видин, България. Спокойствие и комфорт за вашия бизнес. Индивидуални реш..
Експресна регистрация на ЕООД/ООД за 24 часа само за 189лв. В цената са включени безплатна консултация, държавна такса за регистрация на фирмата, държавна такса за удостоверение за регистрация, изго..

Счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършва цялостно текущо счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване, декларации на фирми и физически лица, ригистрация на фирми по ЗДДС. ТРЗ и личен състав. В. Радев
Комплексно счетоводно обслужване на фирми и физически лица: Текущо абонаментно счетоводно обслужване,eднократни услуги и годишно приключване. Всички видове счетоводни услуги, изготвяне на документи, г..
Регистрация на фирми - ЕТ, ЕООД, ООД. Текущо счетоводно обслужване и годишно приключване; изготвяне и подаване на данъчни декларации. Пълно счетоводно обслужване на фирми и физически лица; изготвяне и..
Годишно счетоводно приключване; изготвяне и подписване на ГФО, изготвяне и подаване на ГОД в НСИ; изготвяне на годишни и месечни осигурителни декларации за самоосигуряващи се лица; абонаментно счетово..
Счетоводители с дългогодишен опит в българското и чуджестранното счетоводство работили в световни компании. извършват счетоводни услуги и данъчни консултации на физически и юридически лица на ниск..

Счетоводни усуги

гр. Варна, обл. Варна
Пълно счетоводно обслужване. Попълване на трудово осигурителни книжки. Работа с ДДС, ТРЗ, СО. Попълване на данъчни декларации За контакти г-жа Петрова на посочения телефон за контакт
финансово-счетоводни услуги с ЕЛ. ПОДПИС, ДДС регистрации, представителство и защита пред органите на НАП, НОИ, ИТ
Декларации 1 и 6. Осигуровки, заплати, болнични, ДДС, счетоводни отчети
Счетоводство на фирми, Изготвяне на трудови договори, работни заплати, Декларации към НАП и НОИ, ДДС декларации, Платежни нареждания. Електронен подпис. Цени от 70 до 250лв

Счетоводни и консултантски услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
”Аведа Консулт” ЕООД, извършва счетоводно обслужване на фирми регистрирани и нерегистрирани по ДДС. Електронен подпис. Изгодни цени за месец с включено годишно приключване.

Счетоводно обслужване

гр. Бургас, обл. Бургас
Абонаментно счетоводно обслужване и годишно счетоводно приключване. Един месец безплатно обслужване, при сключване на договор от една година. Изготвяне и подаване на данъчни декларации, декларации по ..

Регистрация по ДДС

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършваме регистрация на фирми по ДДС.

Счетоводни услуги

гр. Хасково, обл. Хасково
Счетоводно обслужване на малки и големи фирми, ЕТ, ДДС декларации, ТРЗ, осигуряване и годишно приключване.
Ликвидация/Закриване на ЕООД-ЕТ-Дззд-Регистрация, промени-нис Извършваме бързи ПРОМЕНИ в Еоод-Оод-Ет-Дззд. Продажба предприятие на едноличен търговец или ЕООД -Вписване на промяна на обстоятелства (п..
разводи aдвокат-бракоразводни дела- - ние предлагаме консултиране и процесуално представителство при: • развод по взаимно съгласие-изготвяне на споразумение-кратък срок на процедурата и развод по..

Счетоводни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Счетоводство за производствени и търговски фирми от счетоводител с практика. Финансов анализ, себестойност и всичко необходимо, вкл. ТРЗ за фирмата.
СЧЕТОВОДНА КЪЩА предлага за вас и вашия бизнес пълно счетоводно обслужване на КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ за физически и юридически лица, фирми от гр. Перник и гр. София. БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ, подг..

Счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам счетоводно обслужване на малки и средни предприятия на приемливи цени по договаряне.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg