Филтриране
Сортиране

Счетоводни, aдминистративни, консултантски

347 обяви
ИМАМЕ ОФИСИ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС и РУСЕ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви бързи, точни и качествени счетоводни услуги на конкурентни цени, заповядайте в нашата счетоводна къща. При нас ще получите топ счетоводно обслужване, както и всякаква необходима информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистриране на фирми годишно счетоводно приключване и др. Счетоводните услуиги, които ще ви предложим, ще надминат очакванията ви за професионализъм, точност ..
ИМАМЕ ОФИСИ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС и РУСЕ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви бързи, ..
ИМАМЕ ОФИСИ В БУРГАС, РУСЕ, ПЛОВДИВ И СОФИЯ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви бързи, ..
Публикуване на годишни финансови отчети за 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 г, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 г, 2018 г и 2019 г в интернет, съгласно изискванията на Закона за счетоводството- on-line ..
Експресни регистрации, пререгистрации, всякакви промени, прехвърляне, заличаване на фирми. При нас спестявате нотариална заверка на заявлението. Съгласно изискванията на закона, новите фирми следв..

Пенсионни услуги

гр. София, обл. София
Пенсиониране. Пенсионни услуги и консултации за български и европейски пенсии и пенсии по международни договори. Обработване на заявления. Изчисляване на размер на прогнозна пенсия, преизчисляване на ..
РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМНА ЗА 1 ДЕН ЕООД-ООД-100лв ет-50лв; ддс-регистрация -без да чакате на опашка в търговския регистър- -комплексна услуга-заедно с булстат, нои, ддс, данъчна регистрация!!! - ..

счетоводни услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Фирмата извършва счетоводно обслужване на фирми и граждани. Регистрация по ДДС, дневници по ДДС, годишно приключване, ТРЗ и личен състав, хонорари, абонаментно обслужване и др.
Коректна и бърза регистрация на фирми, спестявате пари и време, без чакане в Търговския регистър и без пропуски в документацията. Съставяме всички документи и изпълняваме необходимите действия за реги..
Счетоводители с дългогодишен опит в българското и чуджестранното счетоводство работили в световни компании. извършват счетоводни услуги и данъчни консултации на физически и юридически лица на ниск..
Счетоводни услуги на най-добри цени в София. Гъвкави планове за плащане и абонамент. Индивидуален подход и персонална грижа за всеки клиент. Счетоводни услуги, регистрация на фирми, регистрация по Д..
Регистрация за лотария зелена карта - САЩ! Целогодишно, онлайн. БЕЗПЛАТНИ снимки! Безплатна проверка за валидност на обработена снимка, безплатна проверка дали сте спечелили зелена карта - САЩ! Фо..

Недвижими имоти

гр. София, обл. София
Агенция за Недвижими имоти”Cabana Property” Желаете ли да продадете имота си / Апартамент, Къща, Парцел, Търговски имот или Земеделска земя / БЪРЗО И НА МАКСИМАЛНА пазарна цена? ОБЯВЕТЕ ГО ПРИ НАС ОЩЕ..

Консултантска дейност

гр. София, обл. София
Архитектурно-строителни книжа, Консултантска дейност, Инвестиционни проекти, Извършвам градоустройствени процедури, Развиване и управление на проекти в строителството.

Счетоводни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Комплексно счетоводно обслужване на фирми регистрирани или не по ДДС. Предлагаме: Посещение за консултация на място. Вече не е нужно да бързате и да носите документи лично, с едно обаждане по телефона..
Казвам се Светозар Славов и съм независим оценител и действащ архитект. Член съм на КНОБ /Камара на Независимите Оценители в България/ и КАБ /Камара на Архитектите в България/, както и вещо лице към Н..
Казвам се Светозар Славов, действащ архитект съм и оценител на недвижими имоти. Член съм на КАБ и КНОБ. - Консултации по ЗУТ и Наредба 7 на МРРБ - 50лв на казус. - Консултации при покупка на недви..
Пенсиониране. Пенсионни услуги и консултации за български и европейски пенсии и пенсии по международни договори. Обработване на заявления. Изчисляване на размер на прогнозна пенсия, преизчисляване на ..

Професионални пенсионни услуги

гр. София, обл. София
Цялостно окомплектоване на документи за всички видове пенсии. Всички видове пенсии със стаж в България и в чужбина. Отпускане и преизчисляване на пенсии. Обжалване.
Всички видове български и европейски пенсии. Окомплектоване на всички документи за отпускане и изменение на пенсии. Пенсии по международни договори. Професионални консултации и подготвяне на докумен..

Счетоводни услуги

гр. Шумен, обл. Шумен
Предлагам счетоводни услуги.
РЕГИСТРАЦИЯ на ФИРМА за 1 ден на ЕООД-ООД-100лв, ЕТ-50лв; ДДС-РЕГИСТРАЦИЯ -без да ЧАКАТЕ на опашка в Търговския Регистър- -КОМПЛЕКСНА УСЛУГА-заедно с БУЛСТАТ, Нои, ДДС, Данъчна регистрация!!!- ..
РАЗВОДИ Aдвокат-БРАКОРАЗВОДНИ ДЕЛА- - БЪРЗИ И ОБИКНОВЕНИ РАЗВОДИ иск за Издръжка за УВЕЛИЧАВАНЕ И НАМАЛЯВАНЕ НА ИЗДРЪЖКАТА на МИНИМАЛНИ ЦЕНИ-- развод по взаимно съгласие и исков ред, всякакви брачн..
Ликвидация/Закриване на ЕООД-ЕТ-Дззд-Регистрация, промени-нис Извършваме бързи ПРОМЕНИ в Еоод-Оод-Ет-Дззд. Продажба предприятие на едноличен търговец или ЕООД -Вписване на промяна на обстоятелства (п..
”Митови Консулт”ЕООД, гр. София, офис Красно село, ул. ”Хубча” 2. Сайт: http://mitoviconsult.wixsite.com/mitoviconsult. Счетоводно обслужване-месечно, годишно на юридически и физически лица-ЕТ, ОО..

Документи за пенсиониране

гр. София, обл. София
Изготвям документи за пенсиониране. Извлизам трудов стаж от чужбина, ако има хора работили в страните членки на ЕС и не са си взели трудовия стаж ще ви помогна, Важи за цялата страна.

Счетоводни усуги

гр. Варна, обл. Варна
Пълно счетоводно обслужване. Компетентно обслужване на фирми. Попълване на данъчни декларации За контакти Таня Петрова

Разработки на студенти

гр. София, обл. София
Разработки за студенти, по всички дисциплини и специалности, изготвяне на реферати, курсови работи, есета, дипломни работи. Достъпни цени, важи за цялата страна. Разработките ще ги получите в точен ср..
Професионални счетоводни услуги и данъчни консултации на приемливи цени за български и чуждестранни фирми регистрирани в област Видин, България. Спокойствие и комфорт за вашия бизнес. Индивидуални реш..
Експресна регистрация на ЕООД/ООД за 24 часа само за 189лв. В цената са включени безплатна консултация, държавна такса за регистрация на фирмата, държавна такса за удостоверение за регистрация, изго..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.