1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Счетоводни, aдминистративни, консултантс..
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Счетоводни, aдминистративни, консултантски

320 обяви
Недвижими имоти Гатев Консулт 2020 top icon
Гатев Консулт 2020 ЕООД е нова фирма в сферата на недвижимите имоти. Ако искате да продадете или отдадете под наем вашият имот се обадете на тел. 0882445342 Информация за продавачи: Ценоразпис за посреднически услуги по продажба на недвижим имот в гр. София. За всички жилищни имоти с цени до 59 999 EURO-Минималната комисионна на фирмата е 1750 EURO. За всички останали жилищни имоти с цени от 60 000 EURO комисионната е 3% без ддс. За всички Търговски имоти с цени до 89 999 EURO-Минималната комисионна е 2500 EURO. За всички Търговски имоти започващи от 90 000 EURO комисионната е..
Счетоводно абонаментно обслужване
ВАШИЯ БИЗНЕС Е ЗАСТРАХОВАН ПРИ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР www.accessacc.net Всичко за Вашия бизнес ДДС. Съставя първични счетоводни документи; Класифицира и сортира, подрежда и архивира отчетната информация в ..
Счетоводни услуги, регистрации на фирми, данъци и консултации
ИМАМЕ ОФИСИ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС и РУСЕ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви ..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Счетоводни услуги, регистрации на фирми, данъци и консултации
ИМАМЕ ОФИСИ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС и РУСЕ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви ..
Счетоводни услуги, регистрации на фирми, данъци и консултации
ИМАМЕ ОФИСИ В БУРГАС, ВАРНА, РУСЕ, ПЛОВДИВ И СОФИЯ! Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви ..
регистрация на фирма за 1 ден

регистрация на фирма за 1 ден

гр. Варна, обл. Варна
регистрация на фирма за 1 ден на еоод-оод-100лв, ет-50лв; ддс-регистрация -без да чакате на опашка в търговския регистър- -комплексна услуга-заедно с булстат, нои, ддс, данъчна регистрация!!! - ..
Публикуване на ГФО и декларации за липса на дейност on-line за цялата страна- 7 лева
Публикуване на годишни финансови отчети- ГФО и Декларации за липса на дейност за 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 г, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 г, 2020 г и 2021 г в интернет, съгласно ..
Нова фирма за 1 ден- Е/ООД- 204 лв, ЕТ- 80 лв с всички такси
Експресни регистрации, пререгистрации, всякакви промени, прехвърляне, заличаване на фирми. При нас спестявате нотариална заверка на заявлението. Съгласно изискванията на закона, новите фирми следв..
Счетоводни услуги на фирми и физически лица от счетоводители с международен опит
Счетоводители с дългогодишен опит в българското и чуджестранното счетоводство работили в световни компании. извършват счетоводни услуги и данъчни консултации на физически и юридически лица на ниск..
Счетоводни услуги

Счетоводни услуги

/За цялата страна/
Цялостно, коректно, счетоводно обслужване на фирми. Заплати /цялостно ТРЗ/, ВОП, ВОД, VIES, внос, износ, възстановяване на ДДС. Годишно приключване, изготвяне на декларации на физически и юридически л..
ЕКСПЕРТНА СЧЕТОВОДНА КАНТОРА. Счетоводни услуги. Регистрация на фирми. Консултации.
Експертна Счетоводна Кантора Счетоводни услуги. Регистрация на фирми. Данъчни консултации. Регистрация по ДДС. Годишно приключване на фирми. Обучение по двустранно счетоводство и ТРЗ курс. ДДС и Д..
Безплатна регистрация на фирми в България при сключване на договор за счетоводно обслужване
Регистрация на Търговски фирми ЕТ, ЕООД, ООД, АД, Търговски представителства и Юридически лица с нестопанска дейност. Абонаментно счетоводно обслужване от 25 лв.. Прекратяване, ликвидация и обявяв..
Счетоводни услуги от 25лв. Регистрации на фирми, данъци и консултации
Професионално счетоводно обслужване на фирми регистрирани или не по ДДС. Абонамент или еднократни услуги. Взимаме документите на място от вашия офис, ако сте в Бургас. Всичко за Вашия бизнес-ДДС..
Експертни оценки на недвижими имоти, смяна предназначение
Лицензиран оценител с богат опит, член на КНОБ и вещо лице към Окръжен съд - Варна, изготвя експертни оценки на апартаменти, къщи, търговски обекти, УПИ, земеделски земи и трайни насаждения. Смяна п..
Смяна статут на имоти- 400.00лв/дка

Смяна статут на имоти- 400.00лв/дка

гр. Варна, обл. Варна
Смяна статут на земеделски и други имоти-400.00 лв/дка. Изработка ПУП, узаконяване на незаконно строителство, Подготовка на документи по ЗУТ, ел. енергия, ВиК и др.. фактура
Изготвяне на документи за пенсия, консултации и обработка на документи, изготвяне на жалби
Всички видове български и европейски пенсии. Окомплектоване на всички документи за отпускане и изменение на пенсии. Пенсии по международни договори. Професионални консултации и подготвяне на докумен..
Изготвяне на документи за български и европейски пенсии
Изготвяне на документи за пенсия Оптимален резултат за отпускане и изменение на всички видове пенсии. Стаж в чужбина. Пенсии в чужбина. Пенсиониране. Пенсионни услуги и консултации за български..
Помощ при безработица, обезщетение
Професионална помощ за получаване на обезщетение за безработица за придобит осигурителен стаж в България и в чужбина, съгласно регламентите за социална сигурност в Европейския съюз и двустранните дого..
Комплексни Счетоводни Услуги, гр. Варна на изгодни цени
Счетоводна къща ” Шанс ”, гр. Варна ( център), предлага професионални счетоводни услуги на фирми и физичиски лица. Счетоводната къща е с дълъг и професионален опит в областта на счетоводното и данъчно..
Счетоводни услуги и консултации

Счетоводни услуги и консултации

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Счетоводно обслужване на фирми, общопрактикуващи лекари, стоматолози. ТРЗ, банкиране, регистрация, консултации и съдействие при данъчни проверки.
 рекламирай сам в favicon
Фирмени промени - вписване в ТР ♦ Смяна на управител ♦ Прехвърляне на дялове ♦
Фирмени промени - вписване в ТР ♦ Смяна на управител ♦ Прехвърляне на дялове ♦ Регистрация на нова фирма Промени по фирми - Прехвърляне на дялове - Смяна на съдружник/ управител/седалище/адрес на упр..
Счетоводни услуги

Счетоводни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Счетоводни услуги. Цялостно решение за Вашето дружество. Посещение и вземане на документи, след предварителна уговорка. За оферти и въпроси, може да се свържете на посоченият имейл адрес и телефон. ..
счетоводни, данъчни и осигурителни услуги-декларации НАП
финансово-счетоводни услуги с ЕЛ. ПОДПИС, ДДС регистрации, представителство и защита пред органите на НАП, НОИ, ИТ
СЧЕТОВОДСТВО на фирми -всичко за НАП, НОИ, НСИ, публикуване на отчети в ТР с ел. подпис
Декларации 1 и 6. Осигуровки, заплати, болнични, ДДС, счетоводни отчети
счетоводство на фирми -всички декларации НАП
Счетоводство на фирми, Изготвяне на трудови договори, работни заплати, Декларации към НАП и НОИ, ДДС декларации, Платежни нареждания. Електронен подпис. Цени от 70 до 250лв
РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА ЗА 1 ДЕН ЕООД-ООД 100лв ЕТ 50лв комплексна услуга с булстат, нои, ддс данъчна
РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА ЗА 1 ДЕН ЕООД-ООД-100лв ет-50лв; ддс-регистрация -без да чакате на опашка в търговския регистър- -комплексна услуга-заедно с булстат, нои, ддс, данъчна регистрация!!! - спе..
развод по взаимно съгласие-адвокат-варна
разводи aдвокат-бракоразводни дела- - ние предлагаме консултиране и процесуално представителство при: • развод по взаимно съгласие-изготвяне на споразумение-кратък срок на процедурата и развод по..
ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЛА-адвокат-по седебен ред събиране вземания от длъжници-защита от кредитори!
ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЛА-адвокат-по седебен ред събиране вземания от длъжници-защита от кредитори! ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЛА-адвокат-по седебен ред събиране вземания от длъжници-защита от кредитори! ОПИСАНИЕ ..
БЪРЗА РЕГИСТРАЦИЯ Нова Фирма за 1 ден Еоод-Оод-Ет-Дззд ниски цени!
РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМНА ЗА 1 ДЕН ЕООД-ООД-100лв ет-50лв; ддс-регистрация -без да чакате на опашка в търговския регистър- -комплексна услуга-заедно с булстат, нои, ддс, данъчна регистрация!!! - ..
Експресна регистрация на фирма ЕООД/ООД гр. Бургас - 189лв.
Експресна регистрация на ЕООД/ООД за 24 часа само за 189лв. В цената са включени безплатна консултация, държавна такса за регистрация на фирмата, държавна такса за удостоверение за регистрация, изго..
Въведи страница №