back to top

Професионално почистване

377 обяви

Фирма ”Дарко”, Ви предлага професионално почистване на домове, офиси, обществени и индустриални сгради, дори и след ремонт. Ние се занимаваме с почистващи услуги достатъчно дълго време, за да разбираме нуждите на нашите клиенти. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!

Фирма ”Дарко”, Ви предлага: Машинно изпиране на мека мебел - 10.00лв./седящо място Машинно изпиране на стол - 5.00лв./бр. Минимална стойност за една поръчка - 50,00 лв. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!

Сливен, почистване на комини, без качване на покрив

TOP пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204

Ямбол, почистване на комини, без качване на покрив

ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВАШИЯТ ДОМ С БОНУС ИЗПИРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ. Нашето предложение включва: 1. Почистване на прозорци, дограма и первази ( двустранно, ако това е възможно ) 2. Почистване и подсушаване на тераси 3. Прахосмукиране на меки подови настилки 4. Почистване и дезинфекция на твърди подови настилки ( паркет, фаянс и др.) 5. Обезпрашаване на мебели, бяла и черна техника, контакти, ключове и осветителни тела. 6. Почиставане на санитарен възел ( мивка, моноблок, вана, душ кабина, фуги ) 7. Премахване на паяжини 8. Почистване на кухненски бок..

EasyCleaning надеждно име в почистването! Предлага основно почистване на дома и офиса, абонаметни почиствания, почистване след ремонт, измиване на прозорци и дограми, пране на мека мебел, пране на мокети, почистване на заведения и магазини. Лесно и бързо може да калкулирате цената за вашето почистване на сайта ни www.easycleaning.bg Фирмата ни работи само с професионални машини и препарати.100% гаранция за качеството, защото за нас клиентът е на първо място и трябва да е удовлетворен от работата ни. Нека се докажем и във вашият дом.

Ние сме бързоразвиваща се компания, доказала се във времето като експерт в почистването на домове, офиси и търговски обекти в град Пловдив и околните населени места. Освен редовното седмично и двуседмично почистване, предлагаме три вида еднократното почистване - стандартно почистване, почистване в дълбочина и почистване след ремонт. Част от възможните допълнителни услуги са изпиране на мека мебел и килими, почистване на кожени мебели, измиване на прозорци и автомобилно почистване. При интерес към предлаганите услуги, извършваме оглед на обекта. Съобразявайки клиентските изисквания и по..

Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, входове. (С машини Rainbow и препарати HMI) Основно, абонаментно почистване, както и след ремонт или саниране. Почистване след наематели. Пране на мека мебел, матраци, мокети. Професионално почистване на прозорци и дограма на жилища, офиси, магазини, къщи, промишлени обекти, училища. Регулярно почистване, както и почистване след строеж, ремонт или саниране. Професионализъм, качество, достъпни цени. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!

ЦЯЛОСТНО ПОЧИСТВАНЕ на апартаменти, къщи, офиси, сгради. Почистване СЛЕД РЕМОНТ, ОСНОВНО и АБОНАМЕНТНО почистване: - измиване на ПОДОВЕ - почистване на СТЪКЛА, САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ, КУХНИ - ПРАНЕ на МОКЕТИ и КИЛИМИ, - ПРАНЕ на МЕКА МЕБЕЛ - дивани, фотьоъли, столове, кухненски ъгли, - почистване на ВРАТИ, ПЕРВАЗИ, ПАРАПЕТИ - обезпрашаване на СТЕНИ, ТАВАНИ - сваляне на ЛЕПЕНКИ от прозорци Повече информация на: www.juventabg.com ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО, ОБУЧЕН ПЕРСОНАЛ. Фирмата ни е с 20 годишен ОПИТ. Изпълняваме и специализирани услуги като: - почистване след ПОЖАР или НАВОДНЕНИЕ..

“Перфектният Дом” е фирма за професионално почистване с безупречна репутация. Услугите се предлагат с перфектно качество на конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен клиент се нуждае от специално внимание и грижи. Нашата работа е да осигурим за вашите служители чиста, здравословна среда. За допълнителни въпроси, цени или безплатен оглед, моля обърнете се към нас. ВИД ОБЕКТ ЧЕСТОТА ЦЕНА Офис от 15 до 50 кв.м Един път седмично от 30 лв / посещение Офис от 50 до 100 кв.м. Един път седмично от 30лв / посещение Офис от 100 до 150 кв.м. Един път седмично от 40лв / посещение Оф..

Изпълняваме професионално почистване на домове, офиси, къщи и административни сгради. Част от хигиенните услуги, които предлагаме са: ✅ Почистване на апартаменти ✅ Почистване на офиси ✅ Почистване на къщи ✅ Почистване на Airbnb апартаменти ✅ Домашна помощница ✅ Основно почистване ✅ Абонаментно почистване ✅ Почистване на тавани и мазета ✅ Пролетно почистване ✅ Почистване на паркет & ламиниран паркет и плочки ✅ Почистване на басейни ✅ Почистване на подове ✅ Снегопочистване ✅ Индустриално почистване ✅ Почистване на баня ✅ Почистване на гаражи ✅ Почистване на мухъл ✅ П..

Професионално почистване за дома и бизнеса от А до Я Телефон за заявка и информация Работим в Стара Загора и областта!!! Безплатен оглед Без почивен ден Индивидуален подход и оферта към всеки един клиент

Триумф консулт - пълна гама от дейности свързани с почистването, включително пране на място на мека мебел, матраци и килими. Обслужват се всички райони на територията на град София. ►ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ •премахване на следи от строителни материали •машинно почистване •специализирани препарати Цени от 180 лв./посещение ►АПАРТАМЕНТИ И ОФИСИ •абонаментно почистване •измиване на прозорци •дезинфекция Цени от 50 лв./посещение ►ПОДЗЕМНИ ГАРАЖИ/ПАРКИНГИ •машинно обезпрашаване •машинно измиване •обезмасляване на настилки Цени от 0.35 лв./кв.м Разгледайт..

ПОЧИСТВАНЕ извозване изхвърляне на мазета мази АПАРТАМЕНТИ битови ненужни вещиVIP обява

ПОЧИСТВАНЕ НА НИСКИ ЦЕНИ почистване НА апартАменти входове на блокове къщи вили стълбища килери мази покриви под покривно тавани фекали от гълъби замрежаване на дупки да не влизат гълъби ПОЧИСТВАНЕ ИЗ..

Почистване на входовеVIP обява

Предлагаме, абонаментно почистване на входове! За кв. Редута, Гео Милев, Слатина, Изток, Дружба 1, Левски, Мусагеница! Достъпни цени! 100 % качество!!!

Почистване на Тавани и МазетаVIP обява

Почистване на Тавани, Мазета, Апартаменти. Изхвърляне на стари ненужни вещи. работим в цял Старозагорски окръг.24/7/365. дни

Професионално почистванеVIP обява

Виктория-см19; Нашата фирма е нова все още на пазара. Ние сме малък и сплотен екип от професионалисти, грижим се неотморно като пчелички за вашите домове и офиси. Знаем, че чистотата и хигиената е..

Почистване на комини камини ДобричVIP обява

Маистор коминочистач почиства на НАИ НИСКИ ЦЕНИ комини камини одушници работи се чисто и стърателно поставяне на хашове петлици против дъж и за по голяма тяга почистване на улуци измазване на капаци к..

Отпушване на комини Варна ДобричVIP обява

Коминочистач Варна Шумен Ние предлагаме професионално почистване на комини, камини, котли и отдушници независимо от дъжда и снега по покривите. Работим със съвременни инструменти на ниски цени. Извър..

Почистване на комини каминиVIP обява

Маистор коминочистач почиства на НАИ НИСКИ ЦЕНИ комини камини одушници работи се чисто и стърателно поставяне на хашове петлици против дъж и за по голяма тяга почистване на улуци измазване на капаци к..

 рекламирай сам в favicon
Коминочистач- Варна Шумен Почистване На КоминииVIP обява

Коминочистач Варна Шумен Ние предлагаме професионално почистване на комини, камини, котли и отдушници независимо от дъжда и снега по покривите. Работим със съвременни инструменти на ниски цени. Извър..

Почистване на домове и офисиVIP обява

Предлагаме почасово почистване на домове и офиси в удобно за Вас време. Повече от 15 години опит в сферата, професионално отношение и добри цени.

Почистване, опразване, изнасяне и извозване на строителни и битови отпадъциVIP обява

Работим в Русе и региона!!! ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ Повече време за Вас самите, вашето семейство и приятели. Нашия изключително добре обучен екип от професионалисти е отговорен и прилежен в работата с..

Професионално пране, дезинфекция и почистване на тапицерия, дивани, матраци, мокет, килимиVIP обява

ОТСТЪПКИ И НАМАЛЕНИЯ ОТ -30% ДО -50% ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ-ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНТИ, ЗАВЕДЕНИЯ идр. Magical Cleaning е фирма за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел, дивани, столове и ..

Пране на мека мебел и матраци с екстракторна машинаVIP обява

Допълнителна информация Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дъл..

Абонаментно почистване на ВХОДОВЕ - от 65лв/ месецVIP обява

Фирма предлага Абонаментно почистване на входове на територията на СОФИЯ. най добро съотношеие цена- качество, гъвкави условия. Опция за основно почистане, измиване на прозорци и прилежащи площи. Опци..

Майстор Коминочистач-РУСЕVIP обява

Коминочистач русе Почиства всички видове камини комини, одушници, Почиства котелни помещения жилишни входове, Абонаментни услуги за хотели и отстъпки. Нечакайте коминат да се запали тогава осложнява п..

Миене на стъкла, прозорци и витриниVIP обява

Здравейте, предлагам почистване на прозорци и витрини на жилищни блокове, бизнеси и др. на територията на гр. София. Цена - 80 ст. на квадратен метър.

Пране на мека мебел и матраци с екстракторна машина | ”Перфектният Дом” ООД Хигиена, гр. ВарнаVIP обява

Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дълбочина. Остраняват се същ..

Професионално почистване за Вашият дом или офис. 15% отстъпка. Безплатен огледVIP обява

Фирма „Вход А“ ЕООД предлага богат пакет от услуги, специално създадени за Вас и изцяло съобразени с Вашите изисквания и нужди. В духа на услугата, нашите служители извършват професионално дейностит..