Филтриране
Сортиране

Професионално почистване

375 обяви

Почистване на дом пакет икономик

гр. Бургас, обл. Бургас
Еднократен пакет за почистване до 100м2 Цена 99.50 Почистване на твърди подови настилки Прахосмучене на меки подови настилки Обезпрашаване и почистване на мебели Обезпрашаване на бяла и черна техника Почистване на кухня Почистване на санитарен възел
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; •..

пране и сушене на килими

гр. Бургас, обл. Бургас
Ди-йор 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 1.50лв. за килограм

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол, почистваща фирма Мак

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Сливен, почистваща фирма Мак
Пране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.
След приключване на строително-ремонтните дейности, винаги остават замърсени повърхности в нашето домакинство или офис. За това ние предлагаме комплексно почистване след ремонт. За целта ние извършвам..

Почистване и бонуси

гр. Бургас, обл. Бургас
Промо оферти за град Бургас Това са промоции за целия летен сезон Почистване на остъкления и дограма на кв.м 1.40лв 60кв промо ценна 84лв бонус пране на 3 местен диван 80кв.м промо ценна 112лв..

Cleaning the bathroom and windows

гр. Бургас, обл. Бургас
До 60кв цена 84лв бонус пране на 3 местен диван До 80кв цена 112лв бонус пране 3 местен диван До 100кв цена 140лв бонус пране 3 местен диван До 120кв цена 168лв бонус пране на 3 местен диван
Професионално пране на автотапицерии, матраци, дивани, килими, мокети и др. Търсите фирма за професионално почистване на дивани, матраци, килими за град Плевен??? Ние сме решението! Почистваща фирма..
Добър ден. Предлагаме на Вашето внимание услуга с -30% отстъпка, за да задоволим всички нуждаещи се от професионално почистване на прозорци/витрини, в този благоприятен за това сезон. Еднократно, аб..

Почистване на жилищни входове

гр. Варна, обл. Варна
Фирма Икономът-9 предлага професионално почистване на жилищни входове. Ние ще Ви осигурим високо качество и конкуретни цени.

почистване на частни домове и входове

гр. Банско, обл. Благоевград
Ние ви предлагаме услугата качествено почистване на частни домове, включително и след основен ремонт в Банско, Добринище, Разлог, Благоевград и околните населени места. 1. Почистване на домове 2. п..
https://chistichko78.blogspot.com/ Премахване на акарии и мухъл. Изпиране на матраци, килими, холови гарнитури. ПРАНЕТО НА ДИВАНИ, МАТРАЦИ, СТОЛОВЕ, ТАБУРЕТКИ И ФОТЬОЙЛИ СЕ ИЗВЪРШВА ПО СЛЕДНИЯТ НАЧ..

Основно почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Великден тропа на вратата, а пролетта наднича през прозореца. Но те няма да успеят да внесат пълната си красота и вдъхновение, ако домът ви е все още под влияние на зимната летаргичност. С голямото пр..

Професионално почисване на дома и офиса - ФЕНИКС!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ние сме фирма за професионално почистване ”ФЕНИКС” - Инвестирайте в своето здраве! Предлагаме качествено обслужване с професионални продукти, бързина и коректно отношение на достъпни цени! Сред ус..
ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 60лв/месец. Обслужваме абонаментно входове, стълбища, жилищни и обществени сгради на територията на цяла София. Посещенията се извършват веднъж или 2 пъти в седмицата и вк..
Професионално почистване на жилища, измиване на прозорци и витрини. Подръжа на градината, косене на тревни площи, пръскане против хлебарки.
Почистване на домове, офиси, общи части и входове! Изгодно!

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Измиване на остъклени фасади, витрини и прозорци. Машинно пране на мокет, холови гарнитури, мека мебел и матраци. Машинно измиване и запечатване на твърди подови настилки. След-ремонтно, еднокра..

Почистване на домове, офиси.

гр. София, обл. София
Предлагам почистване на домове и офиси. 1 или 2 седмично. За район Лозенец, НДК, Хладилника.

Основно Почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
... Основни и абонаментни почиствания на апартаменти къщи, сгради изпиране на мека мебел цени по договарянеПочистване на домове, офиси, търговски обекти (абонаментно и основно) - Работа с професионал..
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
Професионално почистване на прозорци на апартаменти, магазини, офиси, входове и други на достъпни цени. Благодарение на богатият ни опит, който натрупахме през годините и партньорството ни с Фирми з..
“Перфектният Дом” ООД е почистваща фирма с безупречна репутация в областта на професионалната поддръжка на офис среда. Услугите се предлагат на най-конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоратив..
Важно уточнение! Поради постоянно задавания въпрос дали наистина почистването е безплатно, искаме да отговорим още веднъж-ДА ПОЧИСТВАНЕТО И ИЗВОЗВАНЕТО СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ. Имаме обаче едно важно у..

Безупречно почистване с Рейнбоу

гр. Сливен, обл. Сливен
Дълбочинно изтупване и пране на матраци, тапицерия и меки настилки. Специализирани и биоразградими препарати, на място! Сертифицирана за астми и алергии.
Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дълбочина. Остраняват се същ..
Допълнителна информация Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дъл..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.