Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Професионално почистване

260 обяви

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол, почистваща фирма Мак

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Почистваща фирма Мак
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.

Безупречно почистване с Рейнбоу

гр. Сливен, обл. Сливен
Дълбочинно изтупване и пране на матраци, тапицерия и меки настилки. Специализирани и биоразградими препарати, на място! Сертифицирана за астми и алергии.
Долно Езерово, първа частна фирма - пране на килими, губери, одеяла, тип бара, вземане и връщане от дома
Професионално почистване на жилища, измиване на прозорци и витрини. Подръжа на градината, косене на тревни площи, пръскане против хлебарки.
Почистване на прозорци и витрини във всички райони на София. Гарантирано качество.

Почистване на офиси

гр. София, обл. София
Почистване на офиси за всички квартали на софия. Цена по договаряне. Възможност за почистване след 15. часа.
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
Офертата е валидна до 30.08.2018г След тази дата услугата ще е с реална стойност!!! Офертата: -Измиване на прозорци (двустранно), забърсване на дограма и подпрозоречни первази; -Почистване..

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Измиване на остъклени фасади, витрини и прозорци. Машинно измиване на твърди подови настилки. Запечатване на мраморни, мозаечни и PVC-настилки. Машинно пране на мокет, холови гарнитури, мека меб..
Най-нискицени с високо качество.

Почистване с Рейнбоу-

гр. Русе, обл. Русе
Професионално и качествено почистване с най-добрата система за почистване Рейнбоу. Изтупване и изпиране на матраци, дивани и всякаква мека мебел. Изтупване и изпиране на килими, мокети. Пране на автот..

професионално почистване

гр. София, обл. София
Фирма „Петя Клийн” почистващи услуги. Ние предлагаме: - Измиване на витрини и прозорци - Почистване след основен ремонт. - Абонаментно почистване( подреждане, почистване на печки, хладилници външ..

почистване на прозорци

гр. София, обл. София
Професионално почистване на прозорци и витрини с гарантирано качество. Услугата се извършва в цяла софия, на ниски цени. Услугата се извършва и в събота и неделя.
Бургас, фирма Меджик Светлан Костов предлага почистване по домовете на мази, пране на коли, на килими, мокети, дамаски и др. Изгодни цени!
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно по..

Почистване на входове

гр. Бургас, обл. Бургас
Месечните абонаменти за почистване на входове са описани подробно в снимка №2. За различни от посочените примери за етажна собственост цените са по договаряне след безплатен оглед. Услуги за входо..

професионално почистване

гр. София, обл. София
Диамантено шлайфане, полиране, импрегниране и запечатване на мрамор, мозайка и гранит.Джей Пи Ко ЕООД - J P Co ltd - Професионално почистване на домове, офиси и административни сгради, основно почиств..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Диамантено шлайфане, полиране, импрегниране и запечатване на мрамор, мозайка и гранит.Машинно почистване на твърди подови настилки 1.20лв.кв.м. Гранитогрес ;Теракота ;Фаянс ;Ламинат ; Линолеум ; Ба..
Диамантено шлайфане мрамор, гранит, мозайка, варовик и др. Нанасяне на защитен полимерен слой /запечатка/ върху твърди подови настилки - в зависимост от подовата настилка се използват различни видове ..

Изхвърляне стари ел. уреди

гр. Варна, обл. Варна
изхвърляме стари ел. уреди разполагаме с транспорт заплащане по договаряне

CleanHouse-професионално почистване на домове и офиси.

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Здравейте! Чудите се как да почистите след партито в къщи? Имате нужда от почистване след ремонта? Искате да е чисто и свежо във Вашия дом или офис? Измиването на прозорци е най-отегчителното нещо н..

Пране на матраци по домовете

гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално пране на матраци по домовете. Премахване на петна и миризми. Изгодни цени. Високо качество. Изсъхване в рамките на 2 часа. Безплатен транспорт за Бургас. Офис ул. Славянска 55

Професионално пране на мека мебел.

гр. Бургас, обл. Бургас
Професионално пране на мека мебел и матраци по домовете. Премахване на петна и миризми. Изгодни цени. Безплатен транспорт за цял Бургас Офис ул. Славянска 55
Професионално пране на мека мебел и матраци по домовете. Премахване на петна и миризми. Изгодни цени. Високо качество. Изсъхване в рамките на 2 часа. Безплатен транспорт за Бургас. Офис ул. Славянска ..
Професионално почистване на жилищни входове и общи части! Почистване на Жилищни Входове. За нас от Зара Дом Про да поддържаме чистотата на високо ниво в жилищните входове и общи части е един от пр..
УСЛУГИТЕ КОИТО ИЗВЪРШВАМЕ: Варна Добрич. Шумен. Каварна, Балчик, Кранево, и мн др... Почистване на строителни отпадъци, дървения, ненужни вещи и стари мебели от ТАВАНСКИ ПОМЕЩЕНИЯ, МАЗЕТА, ДВОРОВЕ ..
Варна Добрич, Шумен, Разград, Т - ще, Каварна, Албена, Кранево, Зл пясъци, Търсите КЛАДЕНИЧАР? ВИЕ СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО. ИЗГРАЖДАНЕ СЕПТИЧНИ ЯМИ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НАСЕЛЕНО МЯСТО!!! ..
Коминочистач обслужва Варна Добрич, Шумен, Т-ще, Разград, Каварна, Силистра, Балчик, Кранево, и др... Почистване котли камини, комини, мази, тавани от гълъби, апартаменти, вили, и др... Работим БЕ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.