Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
237 обяви
ТОП оферта
пране и сушене на килимигр. Бургас, Бургас,  преди 2 часаДи-йор 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 2.30 лв./кв. м
ТОП оферта
Машинно пране и бара, професионално почистване, хамалски услугигр. Ямбол, Ямбол,  преди 2 часаЯмбол, ул. Търговска 57, до старата автогара - почистваща фирма Мак - машинно пране и бара, професионално почистване, хамалски услуги
ТОП оферта
Машинно пране и бара, професионално почистванегр. Сливен, Сливен,  преди 2 часаПочистваща фирма МАК - машинно пране и бара, професионално почистване
ТОП оферта
Машинно пране на тапицерия на мека мебел, дивани, килими, матраци, салони и седалки на автомобили, колигр. Варна, Варна,  Подател: Magical Cleaning,  преди 2 часаMagical CleaningМашинно пране на тапицерия на всякаква мека мебел, дивани, килими, матраци и салони(седалки) на всички видове автомобили. Прането се извършва с професионални машини от най-ново поколение по метода Steam Cleaning с инжектиране на гореща вода и специален препарат, което позволява да се почистят петната и мръсотията в дълбочина и същевременно дезинфекцира и освежава, като напълно предпазва цветовете и материята на повърхностите. След приключване на процеса до 95% от влагата е изсмукана, а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа в зависимост от метереологичните условия. Услугата се извършва на място в удобно за вас време, като това ви спестява време и разходи. Метода Steam Cleaning позволя..
ТОП оферта
Професионално Почистване на Домове, Офиси, Хотели, Ресторанти, Фасади, Прозорци и др. Най-Ниски Ценигр. Бургас, Бургас,  преди 22 часа„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; • Единичен матрак - 7лв. за брой; • Двоен матрак - 15лв. за брой; • Цялостно пране на автомобили ..
ТОП оферта
Почистване на апартаменти, офиси, заведения, строителни обекти гр. Бургасгр. Бургас, Бургас,  преди 1 ден”Почистване Бургас” ЕООД Предлага цялостно почистване на апартаменти, офис помещения, търговски и строителни обекти в Бургаска област с професионална техника и препарати, високо качество, коректност и разумни цени на извършваните от нас услуги.
ТОП оферта
пране на килими, мокети, мека мебел; височинно почистване и измиване на фасади и др.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 денПране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПране на мека мебел, матраци, килими по домовете | Професионално почистване | гр. Варна
Пране на мека мебел, матраци, килими по домовете
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Криейтив ПиП ЕООД,  преди 7 минути
Професионално паропочистване на: дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци, мокети, килими с професионална steam cleaning машина. Пране на мека мебел, матраци, килими, мокети. Освежаване на цветовете. Отстраняване на петна. Ако имаш удобен фотьойл, от който обичаш вечер да гледаш телевизия, или красиво канапе, което по неповторим начин освежава хола ти, зарадвай ги с професионално почистване, а те ще продължат да ти служат вярно още много години, спестявайки ти средства и усилия. Вдъхни нов живот за твоята мека мебел с професионално steam cleaning изпиране. Освежи дома си и го по..
VIPПрофесионално почистване | Професионално почистване | гр. Стара Загора
Професионално почистване
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Rositsa Katsarova,  преди 2 часа
Професионално и качествено почистване на домове, офиси, общи части и прозорци . Пране на матраци и меки настилки НИСКИ ЦЕНИ! Професионален опит! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!
VIPПрофесионално и качествено почистване! | Професионално почистване | гр. Пловдив
Професионално и качествено почистване!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Професионално почистване на офиси, апартаменти, входове, прозорци и др. Пране на мека мебел, меки настилки и матраци на място. Ниски цени!! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!
VIPпране на килими, мокети, одеяла и др., почистване по домовете, полиране и пране на коли | Професионално почистване | гр. Бургас
пране на килими, мокети, одеяла и др., почистване по домовете, полиране и пране на коли
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 22 часа
пране на килими, мокети, одеяла и др., почистване по домовете, полиране и пране на коли, перфектно качество - изгодни цени, РВ 9-18 ч. Бургас, ул. Рилска 51
VIPпране на килими, губери и олекотени завивки | Професионално почистване | гр. Бургас
пране на килими, губери и олекотени завивки
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
VIPПочистване на домове гр. София | Професионално почистване | гр. Варна
Почистване на домове гр. София
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Ако искате вашият дом да е винаги чист и уютен заповядайте при нас! Предлагам основно почистване с професионални препарати. Комплеско почистване на баня - 20 лева. Миене на прозорци и дограма до 3 метра - 3 лева на прозорец. Цялостно почистване на жилищна площ(без баня)- до 65 кв.м. 55лв. От 65-100кв.м. е 75 лв. В цената е включено бърсане на прах, миене и прахосмукиране на под, почистване на коридор и стаи. В почистването на кухнята е включено почистване на хладилник, печки, мивки, под и други. След основно почистено предлагаме седмично / двуседмично почистване. Транспорт 10 лв.
VIPПрофесионално почистване | Професионално почистване | гр. Пловдив
Професионално почистване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Измиване на окачени фасади, витрини и прозорци. Машинно пране на мокет, холови гарнитури, мека мебел и матраци. Машинно измиване, полиране и запечатване на твърди подови настилки. След-ремонтно почистване на апартаменти и търговски помещения.
VIPПочистване с Рейнбоу- | Професионално почистване | гр. Русе
Почистване с Рейнбоу-
Ани Даскалова
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Ани Даскалова,  преди 3 дни
Професионално и качествено почистване с най-добрата система за почистване Рейнбоу. Изтупване и изпиране на матраци, дивани и всякаква мека мебел. Изтупване и изпиране на килими, мокети. Пране на автотапицерии.
VIPПрофесионално Почистване | Професионално почистване | гр. Пловдив
Професионално Почистване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Основни и абонаментни почиствания на апартаменти къщи, сгради изпиране на мека мебел цени по договаряне
VIPпърва частна фирма - пране на килими, губери, одеяла, тип бара, вземане и връщане от дома | Професионално почистване | гр. Бургас
първа частна фирма - пране на килими, губери, одеяла, тип бара, вземане и връщане от дома
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Долно Езерово, първа частна фирма - пране на килими, губери, одеяла, тип бара, вземане и връщане от дома
VIPПрофесионално почистване | Професионално почистване | гр. Бургас
Професионално почистване
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Теодора Сяколова,  преди 3 дни
Почистване с пароводен екстрактор Керхер. Без препарати се премахват дълбоки замърсявания, наслоени замърсявания по фуги на плочки. - Освежаване на мебели и килими; - Обезпрашаване на мебели, подови настилки и др; - Машинно измиване на прозорци. Цени: общо почистване с нормална замърсеност 1.50 лв. за 1 кв.м. Измиване на плочки и фуги 2 лв. Цените за големи площи се предоговарят.
Почистване на вентилация/ аспирация и мазен инвентар в заведения | Професионално почистване | гр. София
Почистване на вентилация/ аспирация и мазен инвентар в заведения
гр. София, обл. София,  Подател: Oбезмасляване и дезинфекция,  преди 0 минути
Комплексно, професионално почистване на аспирация/вентилация в ресторанти/ заведения. Обезмасляване и дезинфекция на маслоуловители- (филтърни пити), въздуховоди и другите елементи на аспирацията в кухненския блок. Почистване на мазен инвентар. Цената на услугата включва и демонтаж/ монтаж или почистване на място при възможност. Цената е по договаряне, достъпна и атрактивна и в зависимост от броя, вида на елементите и замърсеността на aспирацията и оборудването. Възможен абонамент. Почистването се извършва бързо, коректно и професионално, във време, което не пречи на нормалното функциониране н..
Основно почистване / Почистване след ремонт | Професионално почистване | гр. София
Основно почистване / Почистване след ремонт
гр. София, обл. София,  преди 33 минути
АМИКО предлага на своите клиенти следните услуги: -Пролетно/ основно почистване; -Измиване на прозорци и дограма; -Почистване след наематели/след парти; -Основно почистване на входове и сгради; -Почистване след ремонт; Цени - По договаряне!!! Гарантирано качество.
Почистване на Входове - от 50лв/месец | Професионално почистване | гр. София
Почистване на Входове - от 50лв/месец
гр. София, обл. София,  преди 33 минути
ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 50лв/месец. Обслужваме абонаментно входове, стълбища, жилищни и обществени сгради на територията на цяла София. Посещенията се извършват веднъж или 2 пъти в седмицата и включват: -измитане и измиване с препарат на стълбища и площадки; -обиране на прах и паяжини; -изтупване на стелки; -почистване на асансьор; -почистване на огледала, лепенки, реклами, асансьор; -измитане на тротоар, градина и др. -измиване на прозорци; Цени от 50.00лв/месец ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО и възможно най добри условия!!!
Абонаментно и еднократно почистване | Професионално почистване | гр. София
Абонаментно и еднократно почистване
гр. София, обл. София,  Подател: antoniq,  преди 34 минути
Абонаменто и еднократно, почистване на домове и входове. Машинно пране и сушене на авто салони, мокети и килими. Дивани. Фейсбук страницата ни е (Сладък блясък)
Почистване Кладенци с потапящта помпа копаене Септични Ями Добрич Шумен Разград Русе и Др. | Професионално почистване | гр. Варна
Почистване Кладенци с потапящта помпа копаене Септични Ями Добрич Шумен Разград Русе и Др.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 57 минути
Всичко за Почистване на кладенци Ремонт на кладенци Копаене на кладенци Отпушване на кладенци Изграждане на кладенци почистването на кладенец се извършва ръчно слизането е задалжително в кладенеца разполагам с потапяща помпа която исмуква тиня пясък до 40 метра работя без почивен ден СЕПТИЧНА ЯМА КОПАЕНЕ ЗИДАНЕ БЕТОН ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА ДО ПЛОЧА 4 ДЕНА СЪДЕИСТВАМ ЗА МАТЕРИЯЛИ РАБОТИМ ВАРНА ДОБРИЧ ШУМЕН РАЗГРАД БУРГАС АЙТОС ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ ВИНИЦА КАВАРНА ГАЛАТА БЕЛОСЛАВ РУСЕ
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна | Професионално почистване | гр. Варна
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 1 час
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни домашни помощници, които могат да почистят и подредят домакинството ви, еднократно, седмично или на месечен абонамент. Можете да поръчате домашна помощница от предната седмица, като часовете и броя на посещенията се изчислява предварително. Предлагаме индивидуални и изгодни цени на услугите. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Можете да сте спокойни да пуснете нашите служители у дома си, ние проверяваме нашите служителки, и търсим обратна връзка с клиента. Предлагаме също доставка на хр..
Deluxe Почистване на апартаментни гр. Несебър к.к. Сл. Бряг гр. Св. Влас с. Равда и региона | Професионално почистване | гр. Несебър
Deluxe Почистване на апартаментни гр. Несебър к.к. Сл. Бряг гр. Св. Влас с. Равда и региона
Deluxe Cleaning
гр. Несебър, обл. Бургас,  Подател: Deluxe Cleaning,  преди 1 час
Deluxe Почистване гр. Несебър и региона. Професионално почистване на Вашия офис, апартамент, магазин, хотел, дискотека, след парти, пране на мека мебел, пране на тапицерия и коли. Най добри цени. За Нас Deluxe Cleaning се занимава с професионално почистване. Цялостно, частично и основно почистване и дезинфекция на домове, офиси, хотели, магазини и др. Фирма Deluxe Cleaning предлага, добро качество на най-достъпни цени. Цялостно, частично и основно почистване и дезинфекция на Вашия дом, офис, хотел, магазин и др. Пране на дивани, пране на седалки на коли, пране на мокети, пране на ..
Професионално почистване на апартаменти гр. Пловдив | Професионално почистване | гр. Пловдив
Професионално почистване на апартаменти гр. Пловдив
Deluxe Cleaning
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Deluxe Cleaning,  преди 1 час
Deluxe Почистване гр. Пловдив и региона. Професионално почистване на Вашия офис, апартамент, магазин, хотел, дискотека, след парти, пране на мека мебел, пране на тапицерия и коли. Най добри цени. За Нас Deluxe Cleaning се занимава с професионално почистване. Цялостно, частично и основно почистване и дезинфекция на домове, офиси, хотели, магазини и др. Фирма Deluxe Cleaning предлага, добро качество на най-достъпни цени. Цялостно, частично и основно почистване и дезинфекция на Вашия дом, офис, хотел, магазин и др. Пране на дивани, пране на седалки на коли, пране на мокети, пране на ..
Бързо почистване на дома и офиса! | Професионално почистване | гр. Самоков
Бързо почистване на дома и офиса!
гр. Самоков, обл. София,  преди 1 час
Всички посочени дейности се извършват максимално бързо в предварително заявения срок. БЪРЗО И ТОЧНО!! - Почистване на големи помещения - Почистване на мазета и тавани - Почистване на апартаменти - Почистване на къщи - Почистване на офиси - Пране на килими (мин.20 броя) - Бояджийски услуги. Дейностите се предлагат за гр. Самоков; гр. София и Областа! Ако сте от друг град свържете се с нас!
Почистване на дома и офиса в София! | Професионално почистване | гр. Самоков
Почистване на дома и офиса в София!
гр. Самоков, обл. София,  преди 1 час
Всички посочени дейности се извършват максимално бързо в предварително заявения срок. БЪРЗО И ТОЧНО!! - Почистване на големи помещения - Почистване на мазета и тавани - Почистване на апартаменти - Почистване на къщи - Почистване на офиси - Пране на килими (мин.20 броя) - Бояджийски услуги. Дейностите се предлагат за гр. Самоков; гр. София и Областа! Ако сте от друг град свържете се с нас!
Почистване на апартаменти и офиси, целогодишен ангажимент Ниски цени | Професионално почистване | гр. София
Почистване на апартаменти и офиси, целогодишен ангажимент Ниски цени
гр. София, обл. София,  Подател: Галя,  преди 1 час
30 лева промоция. Мъж и жена почистват апартаменти, къщи, офиси, мазета, тавани, магазини, всякакви помещения, с препарати на клиента. Точност и бързина. Миене на прозорци. Цена 30 лева. Може и абонаментно почистване веднъж или два пъти седмично.
Почистване На КОМИНИ Улуци ВАРНА | Професионално почистване | гр. Варна
Почистване На КОМИНИ Улуци ВАРНА
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 час
Коминочистач предлага на своите клиенти услугата отпушване и почистване на комини Варна Добрич Шумен и др. градове почистване на комини. камини. отдушници. котелни помещтения. димоотводи. почиства и поставя улуци. свери. петлици. хашове. располагаме с различни видове четки. проволки. жила. и инструменти с които работи професионалният КОМИНОЧИСТАЧ Отпушване на Комини на наи ниски цени Отпушване на Комини Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняванв на проблема работим 24 часа Гаранция за Извършената от Нас Работа!
« Предишна | 12345678 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг