Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Професионално почистване

298 обяви
Коминочистач Варна Отпушване на Комини Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняване Поставане на Улуци Почистане на улици работим 24 часа Гаранция за Извършената от Нас Работа
Безпрахово изтупване на матраци, дивани, мека мебел, килими, мокети и др. Тупалката на Rainbow тупа в дълбочина 40см. Изпиране и подсушаване на място. Изтупване, изпиране и подсушаване на автомобили също на място - вътрешно почистване с високо качество.
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; •..

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол, почистваща фирма Мак

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Сливен, почистваща фирма Мак
Прахосмукиране- Почистване на прах Почистване на пода- Други Почистване на бани и тоалетни- Почистване и дезинфекциране- Почистване на огледала- Почистване на фаянс и теракот- Почистване на външните п..
Професионално почистване на прозорци на апартаменти, магазини, офиси, входове и други на достъпни цени. Благодарение на богатият ни опит, който натрупахме през годините и партньорството ни с Фирми з..
Гарантирано качество, на най - ниските цени! Средно цената на почистващите фирми за едностранно почистване е 0. 85ст., при нас тя е само 0. 65ст. на кв/м. За линеен метър на дограми също 50/ст, вместо..
Добър ден. Предлагаме на Вашето внимание услуга с -30% отстъпка, за да задоволим всички нуждаещи се от професионално почистване на прозорци/витрини, в този благоприятен за това сезон. Еднократно, аб..
Коминочистач обслужва Варна Добрич, Шумен, Т-ще, Разград, Каварна, Силистра, Балчик, Кранево, и др... Почистване котли камини, комини, мази, тавани от гълъби, апартаменти, вили, и др... Работим БЕ..

Почистване на входове Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЕДИН ПЪТ СЕДМИЧНО: - Забърсване на парапет -измитане на входа и изтупване на стелките пред входните врати - обиране на паяжини -измиване на входа -почистване на асансьора -почистван..
Най-нискицени с високо качество.

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Основни и абонаментни почиствания на апартаменти, къщи, магазини, входове. Фасади, прозорци. Основно и комплексно почистване, пране на мека мебел и др. Цена по договаряне при оглед

Почистване на домове

гр. Варна, обл. Варна
- Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, Фасади, Прозорци. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Пране на Килими, М..

Почистване Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Почиства апартаменти вили къщи тавански стаи избенни помещения гаражи извозва исхвърля всякъкав вид боклуци и не нужни вещи пране на килими мокети балатуми от и до дома ви Благодарим за доверието
Почистване на домове, офиси, общи части и входове! Изгодно!
Професионално почистване на жилища, офиси, домашна помощница. Измиване на витрини, прозорци с професионални продукти. Забърсване на прах, прахосмучене. Пране с рейнбол.
Извършвам, професионално почистване на прозорци и витрини във всички райони на София. Ниски цени. Без почивен ден.
Почистване на прозорци и витрини във всички райони на София. Гарантирано качество.

почистване на прозорци

гр. София, обл. София
Професионално почистване на прозорци и витрини с гарантирано качество. Услугата се извършва в цяла софия, на ниски цени. Без почивен ден.

Почистване професионално

гр. София, обл. София
Почистване на прозорци и витрини във всички райони на София. Гарантирано качество. Много обичате да ви е чисто в къщи, а не се задържате много. Спестете време и си осигурете мечтания уют. Предлагам и ..

Професионално Почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
... Основни и абонаментни почиствания на апартаменти къщи, сгради изпиране на мека мебел цени по договарянеПочистване на домове, офиси, търговски обекти (абонаментно и основно) - Работа с професионал..
Долно Езерово, първа частна фирма - пране на килими, губери, одеяла, тип бара, вземане и връщане от дома

Професионално почистване DIAMANT-PLOVDIV

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Почистване на тапицерии - холови гарнитури, дивани, матраци, столове и др. Почистване на меки подови настилки - мокети, килими и др. Почистване на твърди подови настилки - теракот, гранитогрес, ба..

Безупречно почистване с Рейнбоу

гр. Сливен, обл. Сливен
Дълбочинно изтупване и пране на матраци, тапицерия и меки настилки. Специализирани и биоразградими препарати, на място! Сертифицирана за астми и алергии.

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Измиване на остъклени фасади, витрини и прозорци. Машинно пране на мокет, холови гарнитури, мека мебел и матраци. Машинно измиване и полиране на твърди подови настилки.
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
Почистване и извозване на отпаден материал и вещи от тавани, мазета, къщи, дворове, халета, мази, складове и всякакви други помещения които трябва да се изпразнят и почистят. Демонтаж на бараки, навес..

Професионално Машинно Изпиране и Подсушаване по Домовете

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Изпира и Подсушава Машинно: мокети, килими, холови гарнитури, дивани, матраци, столове и др. Чрез прането се постига, обезпрашаване на повърхностите от домашна прах, отстраняване на петна, замърсявани..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.