1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Професионално почистване

Професионално почистване

431 обяви
Фирма ”Дарко”, Ви предлага професионално почистване на домове, офиси, обществени и индустриални сгради, дори и след ремонт. Ние се занимаваме с почистващи услуги достатъчно дълго време, за да разбираме нуждите на нашите клиенти. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
Фирма ”Дарко”, Ви предлага: Машинно изпиране на мека мебел - 8.00лв./седящо място Машинно изпиране на стол - 5.00лв./бр. Минимална стойност за една поръчка - 50,00 лв. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
iClean Ltd. извършва професионална дезинфекция срещу Covid-19 на домове, офиси, училища, транспортни средства, яхти, магазини, обществени зони. Фирмата работи с професионални машини за студени аерозоли, с генератори за ”суха пара”, екстрактори и др. Използват се професионални хлорни, вирусоцидни, биоцидни препарати за различните видове помещения и повърхности. Възможност за абонаментно обслужване. Цена се договаря за всеки конкретен обект. За да бъдете здрави, посетете нашия уебсайт и позвънете на посочения телефон за контакт.
 рекламирай сам в
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.

Почистваща фирма Мак

гр. София, обл. София
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме 0878 15 20 60 гр. София бул. Цар Борис III, N 56

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме тел. 0896 75 42 53 тел. За Ямбол 046/66 32 36 гр. Ямбол ул. Търговска 57

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме тел. 0896 75 42 53 тел. 044/63 85 84
OFFICE MASTER CARE – Абонаментно почистване на офиси и домове Пловдив Ние сме компания от професионалисти, изградили личен стандарт за качество, базиран на дългогодишния ни опит. На преден план поставяме индивидуалните нужди на клиента, като съобразяваме график и бюджет според твоите възможности. Услугите, които предлагаме са: • Абонаментно почистване на офиси и бизнес сгради. • Абонаментно почистване на производства. • Абонаментно почистване на ресторанти, заведения, кафенета. • Абонаментно почистване на училища, обществени и административни сгради. • Почистван..

Почистване по домовете

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Почистване по домовете, основно чистене. Имаме дългогодишен опит предимно в чужбина, от нас очаквайте честност и коректност. Огледа е безплатен, цени на който работим са: 2,40 лева на квадрат на Апартамент 2,50 лева на къща 2 лева на квадрат за прозорци и врати Баня и толетна по договаряне. За редовни клиенти ще има фикс цена. Основно чистене 3,20 на квадрат. Гладене и пране по договарене. Всички препарати са от нас, от вас се иска добро настроение и комуникация

Почистване на мазета тавани дворове

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Услугите, които извършваме са:   Почистване на тавани, мазета, къщи, вили  Професионално почистване и дезинфекция след смърт   Алпинистки услуги дробилка под наем сас оператор
Почистване след наематели (преместване), основно почистване, след ремонт, измиване на стъкла и дограма, пране на мокети и мека мебел. Абонаментно почистване. Безкомпромисно качество! Цени изцяло по договаряне. Не се колебайте, обадете се СЕГА за ориентировъчна цена или БЕЗПЛАТЕН оглед!
Фирмата предлага: следремонтно и основно почистване на офиси, домове, къщи, складови бази, работна екипировка и машини, частни и пътнически самолети, складиране, хамалски услуги, транспорт и товаро разтоварване с мотокар на Ваш или наш адрес. Какво включва еднократното, основно почистване: Кухня - обезмасляване на печка, фурна, абсорбатор, шкафове (външно), мивка и почистване на осветително тяло Баня - измиване на WC, батерия, душ, душ-кабина, вана, джакузи, стенни плочки, биде, мивка, подови плочки и осветително тяло Спалните помещения (прахопочистване по мебелите, осветителните тел..
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; •..

предлагам почистване

/За цялата страна/
Предлагам почистване на: апартаменти, къщи, вили, офиси, заведения и др. Основно почистване, след ремонт(строеж), пролетно почистване, подръжка на вашият имот преди и след наематели или абонаментно ..
Измиване на остъкления 20.00лв. на гарсониера, 30.00лв. за двустаен апартамент, 40.00лв. за многостаен

Машинно пране на килими

гр. Бургас, обл. Бургас
ДИ - ЙОР 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 1.50лв. за килограм. Б..
БИВШ ВОЕНЕН с професионална бригада извършва на разумни и приемливи цени почистване, изнасяне и извозване на вещи и предмети от къщи, апартаменти, тавани, мазета, гаражи, складове и др. Преди да се ..
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
Допълнителна информация Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дъл..
“Перфектният Дом” е почистваща фирма с безупречна репутация в областта на професионалната поддръжка на офис среда. Услугите се предлагат на най-конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен к..
 рекламирай сам в
Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дълбочина. Остраняват се същ..

Предлагам почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам абонаментно или еднократно основно почистване или домашна помощница. Почиствам обекти след наематели, след строителен дейност, офиси, къщи, комплекси, индустриални зали. Имаме опит и познани..
Предлагаме поддръжка и абонаментно ежемесечно или ежеседмично почистване на вашия вход или жилищен комплекс. Почистването се състои: измиване на стъкла, забърсване на парапети, пощи, врати и рамки. Из..

основно почистване

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ние се стремим да осигурим на нашите клиенти чистота до блясък за техните домове или офиси! Разтребване и подреждане на шкафи и гардероби. Пране на мека мебел. Почистване с пара. Почистване на к..
предлага професионално почистване за домове и офиси, пране на мека мебел, почистване на прозорци и други - договаряне
Чистият офис е предпоставка за повече клиенти. Ние от фирма ЮВЕНТА прекрасно разбираме това и сме готови да ви помогнем да поддържате своят офис в перфектна форма. Вече повече от 20 години работим в о..

Професионално почистване-Созопол

гр. Созопол, обл. Бургас
”ПИ ТИ СЪРВИС” ЕООД е фирма, специализирана в професионалното почистване на домове и офиси. Предлагаме пране на мека мебел с екстрактори - дивани, матраци, мокети, почистване след строително-ремонтни ..

Основно почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
... Основни и абонаментни почиствания на апартаменти къщи, сгради изпиране на мека мебел цени по договарянеПочистване на домове, офиси, търговски обекти (абонаментно и основно) - Работа с професионал..
Почистване на домове, офиси, общи части и входове! Изгодно!
почистване на тавани, къщи, апартаменти, мазета, дворове, хамалски услуги, демонтаж на конструкции, хамалски услуги
Въведи страница №