Филтриране
Сортиране

Професионално почистване

334 обяви
Професионално екстракторно пране на мека мебел. След уговорка в удобно за вас време. Достъпни цени. Фирмата работи с Италиянска машина и Италиянски препарати. Доверете се на професионалистите. за повече на посочения телефон Станимир Дачев
“Перфектният Дом” ООД е почистваща фирма с безупречна репутация в областта на професионалната поддръжка на офис среда. Услугите се предлагат на най-конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен клиент се нуждае от специално внимание и грижи. Нашата работа е да осигурим за вашите служители чиста, здравословна среда. За допълнителни въпроси, цени или безплатен оглед, моля обърнете се към нас. ВИД ОБЕКТ ЧЕСТОТА ЦЕНА Офис от 15 до 50 кв.м Един път седмично от 18 лв / посещение Офис от 50 до 100 кв.м. от 1 до 5 пъти седмично от 20лв / посещение Офис от 100 до 150 кв.м. от 1 до 5 п..
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Сливен, почистваща фирма Мак

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол, почистваща фирма Мак
Пране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.

пране и сушене на килими

гр. Бургас, обл. Бургас
Ди-йор 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 1.50лв. за килограм
ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 60лв/месец. Обслужваме абонаментно входове, стълбища, жилищни и обществени сгради на територията на цяла София. Посещенията се извършват веднъж или 2 пъти в седмицата и вк..

Домашна помощничка

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Предлагам почасови услуги в качеството си на домашна помощничка, като извършвам домакинските услуги, от които имате нужда - почистване, гладене, простиране, смяна на спално бельо и други (без готвене ..

Домашна помощница

гр. София, обл. София
Домашна помощница Почистване на баня, тоалетна, прах, остъкления, кухня, 28лв на посещение за 3часа

Професионално Почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
... Основни и абонаментни почиствания на апартаменти къщи, сгради изпиране на мека мебел цени по договарянеПочистване на домове, офиси, търговски обекти (абонаментно и основно) - Работа с професионал..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Професионално почисистване на офиси, сгради, апатраменти Пране на килими, мокети, матраци, мека мебел

чистачка на офиси и домове

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионална Хигиениска съм, с многогодишен опит в чужбина. Почиствам офиси и домове, административни сгради и др. Работя в съботя и неделя.
Изпразване и почистване на апартаменти, гаражи, тавани, мази... безплатен оглед, новозакупени апартаменти, къщи и гаражи. Изхвърляне на всичко непотребно от дома, офис, склад, двор или друго помещение..
Коминочистач Варна Отпушване на Комини Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняване Поставане на Улуци Почистане на улици работим 24 часа Гаранция ..

Почистване на прозорци и дограми

гр. Бургас, обл. Бургас
Основно почистване на прозорци и дограми на апартаменти и офиси: Включва почистване на дограма (външно и вътрешно), почистване на стъкла (външно и вътрешно), почистване на первази, почистване на к..

Пеофесионална почистваща фирма Клийн Фючър

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Клийн Фючър е фирма с дългогодишен опит в сферата на почистващите услуги. Ние специализираме с почистването и прането на килими, меки мебели, мокети, матраци и МПС-та от различен тип и категория. Рабо..
Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, стълбища, подземни гаржи. Основно, абонаментно почистване, както и след ремонт или саниране. Почистване след наематели. Пране на мека мебел, мат..
-Основно почистване(след ремонтни дейности-силна замърсеност) -Пране на мека мебел, килими, мокети, матраци, автосалони и други -Измиване на прозорци, витрини, дограма, щори, комарници, первази -Ма..
Професионално почистване на прозорци на апартаменти, магазини, офиси, входове и други на достъпни цени. Благодарение на богатият ни опит, който натрупахме през годините и партньорството ни с Фирми з..
Гарантирано качество, на най - ниските цени! Средно цената на почистващите фирми за едностранно почистване е 0. 85ст., при нас тя е само 0. 65ст. на кв/м. За линеен метър на дограми също 50/ст, вместо..
Почистване на домове, офиси, общи части и входове! Изгодно!

почистване на прозорци.

гр. София, обл. София
извършвам почистване на прозорци и витрини във всички райони на София. На ниски цени.
Kак да почистите апартаментa, къщата или офиса по най-бързия възможен и ефективен начин? Решението е да се свържете с нас. ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОД Професионално почистване на жилищни входове и общи част..

Извършване На Камериерски Услуги

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Извършване На Камериерски Услуги за Хотели: Апартаменти, еднократно или абонаментно Услугата включва следното: 1. Прахосмукиране на подови настилки. 2. Измиване на подове. 3. Измитане и изм..
Здравейте! Какво предлагаме: 1. Основно почистване 2. Почистване след ремонт 3. Абонаментно почистване 4. Почистване на офиси 5. Измиване на прозорци, витрини и дограма 6. Машинно изпиране ..

Почистване на входове Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЕДИН ПЪТ СЕДМИЧНО: - Забърсване на парапет -измитане на входа и изтупване на стелките пред входните врати - обиране на паяжини -измиване на входа -почистване на асансьора -почистван..
Предлагаме професионално почистване на Вашия офис, или апартамент. Извършваме КАЧЕСТВЕНО ПОЧИСТВАНЕ в София и провинцията ПРОФЕСИОНАЛНИ МАТЕРИАЛИ на водещи фирми в бранша. Извършваме и ОСНОВНИ П..
Извършваме машинно изпиране на мека мебел и меки настилки на Използваме професионални препарати на водещи фирми в бранша. Те са подходПочистването става първо с турбо четка, която изсмуква в дълбочина..
Извършваме абонаментно, или еднократно почистване на витрини, и прозорци. АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВИТРИНИ - 20 лв./30 кв.м. (4 пъти месечно). ЕДНОКРАТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВИТРИНИ (ДВУСТРАННО)- 1..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.