1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Професионално почистване

Професионално почистване

423 обяви
Пране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.
Янакиев Перфект ЕООД предлага цялостно професионално почистване на домове и офиси с пара, без използването на вредни препарати, елиминирайки прах, микроби, мухъл и петна от всякакви повърхности. По този начин се грижим за здравето на вашето семейство и опазването на околната среда. За Ваше удобство предлагаме пране на килими, мека мебел и авто салони директно на адрес. Не се колебайте да ни потърсите при избор на почистваща фирма за Вашият блок/вход, офис или заведение, доверявайки се на нашите професионални продукти и грижа в почистването.
“ВАНИЕН ООД“ предлага професионално почистване на: апартаменти, офиси, къщи, входове, хотели, халета, промишлени сгради, други. Работим в гр. Пловдив и Пловдив- област. Оставете работата на професионалистите. Няма нещо, което е в нашата сфера и да не се захванем. Много добри цени спрямо вашите изисквания. Безплатен оглед!!!
Изкопни работи на ръка
”Paridese Sofia” фирма за професионално почистване е на вашите услуги. Когато нямате време и искате да сте почистили дома си, офиса или друго ние сме насреща. Нашият екип е изцяло се състои от млади, енергични и позитивни хора. Доверете се на екипа ни!! Предлагаме еднократни и абонаметни услуги. За да направим най изгодната оферта според вашите нужди ще ви посети наш служител за оглед който е безплатен. УСЛУГИТЕ са Почистване на твърди и меки настилки(машинно или ръчно) Машинно изпиране на меки настилки(мокет, килим, пътеки и др.) Измиване на прозорци и фасади Измиване на санитарни по..
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; •..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Професионално почистване на домове, офиси и всякакъв тип сгради. Работим само с доказани професионални машини и препарати. Контролът на качеството е наш приоритет. Стараем се нашите клиенти да са винаги доволни от постигнатия резултат. За това все повече клиенти се обръщат към нас, като разчитат на перфектното качество, което им предоставяме, както и на разумните цени.

почистване rainbow

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Професионално изтупване и пране на матраци, килими дивани, фотьойли и др.
BGcreator разполага с добре обучен екип хигиенисти, професионална техника и инструменти. Прането се извършва в удобно за клиента време от служители, които са обучени да предоставят високо качество на ..
Професионална фирма за почистване ”Парадайс София ЕООД” предлага почистващи услуги, абонаментни и еднократни на -дома -офис/бизнес сграда -молове -търговски обекти и много др. Свържете се с нас ..
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
“Перфектният Дом” е фирма за професионално почистване с безупречна репутация. Услугите се предлагат с перфектно качество на конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен клиент се нуждае от с..
Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дълбочина. Остраняват се същ..
Долно Езерово, първа частна фирма - пране на килими, губери, одеяла, тип бара, вземане и връщане от дома
Фирма предлага Абонаментно почистване на входове на територията на СОФИЯ. Гарантирано качество и гъвкави условия. Опция за основно почистане, измиване на прозорци и прилежащи площи. Опция за доставка ..
“Перфектният Дом” е почистваща фирма с безупречна репутация в областта на професионалната поддръжка на офис среда. Услугите се предлагат на най-конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен к..
Допълнителна информация Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дъл..

Почистване на Апартаменти къщи дворове

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД. РАБОТИМ 24/7/365. Ако се нуждаете от ПОЧИСТВАНЕ НИЕ СМЕ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ. Почистване на Апартамент Къща Офис. Почистване на тавани и мазета.
Предлагаме ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 65лв/месец. Обслужваме абонаментно входове, стълбища, жилищни и обществени сгради на територията на цяла София. Посещенията се извършват веднъж или 2 пъти в сед..
Почистване на домове, офиси, общи части и входове! Изгодно!
Професионално пране на автотапицерии, матраци, дивани, килими, мокети и др. Търсите фирма за професионално почистване на дивани, матраци, килими за град София??? Ние сме решението! Почистваща фирма AU..
БИВШ ВОЕНЕН с професионална бригада извършва на разумни и приемливи цени почистване на къщи, апартаменти, тавани, мазета, гаражи, складове и др. Преди да се започне работа се прави оглед. Работи с..
Прахосмукиране- Почистване на прах Почистване на пода- Други Почистване на бани и тоалетни- Почистване и дезинфекциране- Почистване на огледала- Почистване на фаянс и теракот- Почистване на външните п..
AMICO - най добро съотношение ЦЕНА/КАЧЕСТВО!!! Предлагаме Абонаментно почистване, подръжка на жилищни и обществени сгради и входове/стълбища. ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 65лв/месец. Посещенията се из..

Машинно пране на килими

гр. Бургас, обл. Бургас
ДИ - ЙОР 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 1.50лв. за килограм. Б..

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионално измиване на стъклени фасади, витрини и прозорци и дограми. Машинно измиване и запечатване на твърди подови настилки. Машинно пране на мокет, мека мебел и матраци и др. Почистване н..

Почистване на ниски цени

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам на вниманието на клиентите услуги в сферата на почистването. Чистене на жилищни входове и само прозорците на магазини, апартаменти и други. Цените са конкурентни спрямо фирмите за почистване..
Гарантирано качество, на най - ниските цени! Средно цената на почистващите фирми за едностранно почистване е 0. 85ст., при нас тя е само 0. 65ст. на кв/м. За линеен метър на дограми също 50/ст, вместо..
Фирма МБД 71 Груп предлага почистване на алуминиеви и стъклени фасади и прозорци на труднодостъпни места. Разполагаме със сертифицирани алпинисти и работим с висококачествени почистващи препарати. Същ..
Обработка на мозайка: възстановяване целостта на компрометирани участъци - липсващи камъчета, пукнатини и наранявания. Диамантено шлайфане и полиране - отнемане на повърхностен слой, изравняване на ..
Почиствам бързо, стриктно и качествено жилищни входове. Цените за малки сгради започват от 40лв. месечно за 4 почиствания: измитане, измиване, обиране на паяжини, бърсане на парапетите, почистване на ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.