1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Професионално почистване

Професионално почистване

413 обяви

Почистване по домовете

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Почистване по домовете, основно чистене. Имаме дългогодишен опит предимно в чужбина, от нас очаквайте честност и коректност. Огледа е безплатен, цени на който работим са: 2,40 лева на квадрат на Апартамент 2,50 лева на къща 2 лева на квадрат за прозорци и врати Баня и толетна по договаряне. За редовни клиенти ще има фикс цена. Основно чистене 3,20 на квадрат. Гладене и пране по договарене. Всички препарати са от нас, от вас се иска добро настроение и комуникация
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; •..
iClean Ltd. извършва професионална дезинфекция срещу Covid-19 на домове, офиси, училища, транспортни средства, яхти, магазини, обществени зони. Фирмата работи с професионални машини за студени аерозоли, с генератори за ”суха пара”, екстрактори и др. Използват се професионални хлорни, вирусоцидни, биоцидни препарати за различните видове помещения и повърхности. Възможност за абонаментно обслужване. Цена се договаря за всеки конкретен обект. За да бъдете здрави, посетете нашия уебсайт и позвънете на посочения телефон за контакт.
 рекламирай сам в
Обслужвам Варна Каварна, Кранево, Балчик, Шумен, Разград и др... Коминочистач почиства и отпушва комини камини, котли - ЗАНИМАВАМ СЕ С ПРОБЛЕМНИ КОМИНИ!! Измазване на стари комини надзиждане - монтаж петлици против вятър - ГАРАНЦИЯ 1г. Почистване улуци отпушване на водосточни тръби, независимо метри. Работим без почивен ден след вашето обаждане. ПРОФЕСИОНАЛИСТИ - Бивши кадри на ЕООД - Маяк Варна НИЕ СМЕ ХОРА КОЙТО РАЗБИРАМЕ МОЛЯ КОЛЕГИ НЕ МЕ КОПИРАЙТЕ!!

Почистващи услуги, бързо и качествено

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Почистващи услуги на територията на Велико Търново. Предлагаме бързо и много качествено почистване на апартаменти, офиси както и къщи. Разполагаме с професиални уреди предлагаме почистване на всякакви повърхности и прозорци както за ежедневно почистване, така и след ремонт. Използваме професионални препарати за под, мебели, дограма и дезинфекция както и такъв специален за почистване на прозорци. Предлагаме и височинно миене на прозорци. С натрупания си опит и многото доволни клиенти, можем спокойно да кажем, че сме едни от най - добрите на пазара.
Теди Клийн предлага професионално почистване на къщи, апартаменти, търговски помещения, офиси и общи части в района на град Пловдив и околните населени места. Във всички помещения: - Изхвърляне на отпадъци, премахване на паяжини; - Двустранно измиване на прозорци, дограми и щори; - Почистване на ключове, контакти и осветителни тела; - Външно почистване на мебели и вътрешно, ако са празни; - Пускане на прахосмукачка във всички помещения; - Ръчно или машинно измиване на подовите настилки; В кухнята: - Почистване на фурни, котлони и аспиратор; - Външно почистване на хладил..
Янакиев Перфект ЕООД предлага цялостно професионално почистване на домове и офиси с пара, без използването на вредни препарати, елиминирайки прах, микроби, мухъл и петна от всякакви повърхности. По този начин се грижим за здравето на вашето семейство и опазването на околната среда. За Ваше удобство предлагаме пране на килими, мека мебел и авто салони директно на адрес. Не се колебайте да ни потърсите при избор на почистваща фирма за Вашият блок/вход, офис или заведение, доверявайки се на нашите професионални продукти и грижа в почистването.
дезинфекция чрез озониране на апартаменти, офиси и помещения след прекаран и установен случай на COVID-19, цени от 20 до 50 лв., според кв.м на помещението

почистване на жилищни входове

с. Равда, обл. Бургас
почистване на жилищни входове в района на Несебър, Сл. бряг, Равда, Св. Влас
Пране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.

Почистваща фирма Мак

гр. София, обл. София
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме 0878 15 20 60 гр. София бул. Цар Борис III, N 56
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме тел. 0896 75 42 53 тел. За Ямбол 046/66 32 36 гр. Ямбол ул. Търговска 57

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме тел. 0896 75 42 53 тел. 044/63 85 84
Фирма ”Дарко”, Ви предлага: Машинно изпиране на мека мебел - 8.00лв./седящо място Машинно изпиране на стол - 5.00лв./бр. Минимална стойност за една поръчка - 50,00 лв. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
Фирма ”Дарко”, Ви предлага професионално почистване на домове, офиси, обществени и индустриални сгради, дори и след ремонт. Ние се занимаваме с почистващи услуги достатъчно дълго време, за да разбираме нуждите на нашите клиенти. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!

Професионално почистване

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Тупане и пране на матраци, дивани, столове, автомобили и килими с почистващи система RAINBOW.

Почистване на апартаменти

гр. Варна, обл. Варна
Почистване на апартаменти, къщи, вили, стълбища, входове, тавани, килери, мази, гаражи, стълбища, Почистване на къщина изхвърляне на ненужна вещ и мебели
Услугата включва: -Прахосмукиране и измиване на всички подови настилки -Обезпрашаване и полиране на всички мебели -Почистване на мивка, кухненски уреди и шкафове /отвън/ -Почистване на всички вх..
Кухня - (Почистване външно на: плотове, шкафове, мивка, смесители, ); Всекидневна - (измиване на под и прахосмукиране: забърсване (външно) на: маси, шкафове, столове, бюра и други. обиране на прах..
 рекламирай сам в

Предлагаме почистване на входове

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме почистване на входове
Фирма Петя Клийн извършва почистване на прозорци и витрини, на високо качество, на добри цени. Работи се с високо качествени препарати, които позволяват дълготрайно предпазване на стъклото от замърсяв..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Много обичате да ви е чисто в къщи, а не се задържате много. Спестете време и си осигурете мечтания уют. Предлагам професионално почистване, на апартаменти, къщи, офиси. (прахосмучене, обезпрашаване, ..

Професионално Машинно Изпиране по Домовете

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Изпира и Подсушава Машинно: мокети, килими, холови гарнитури, дивани, матраци, столове и др. Чрез прането се постига, обезпрашаване на повърхностите от домашна прах, отстраняване на петна, замърсявани..
Фирма -N& G 2020- Бургас, Ви предлага професионално почистване на домове, офиси, апартаменти преди/след наематели, апартаменти след основен ремонт: -твърда настилка: 0,50лв. -0,70лв /м2 -изпира..
Варна окр. Добрич окр. Шумен окр. Т-ще окр. Разград окр. Коминочистач отпушва почиства без прашно, комини на печки котли и др... Монтаж петлици за по добра тяга. Измазване и надзиждане на комини. За..
“Перфектният Дом” е фирма за професионално почистване с безупречна репутация. Услугите се предлагат с перфектно качество на конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен клиент се нуждае от с..
Допълнителна информация Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дъл..
“Перфектният Дом” е почистваща фирма с безупречна репутация в областта на професионалната поддръжка на офис среда. Услугите се предлагат на най-конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен к..

Профeсионален Коминочистач

гр. Русе, обл. Русе
Профeсионален Коминочистач русе Почиства всички видове камини комини, одушници, Почиства котелни помещения жилишни входове, Абонаментни услуги за хотели и отстъпки. Нечакайте коминат да се запали тога..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.