Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Професионално почистване

257 обяви
Професионално почистване на офиси, апартаменти, входове, прозорци и др. Пране на мека мебел, меки настилки и матраци на място. Ниски цени!! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! ПРОМОЦИЯ Абонаментно почистване с безплатен тест при подписване на договор за 3 месеца. УСЛУГАТА ВКЛЮЧВА: Забърсване на прах външно Почистване на кухня външно Почистване на баня, душ кабина Почистване на тоалетна + ботуша Прахосмучене на целия апартамент Измиване на пода на целия апартамент Забърсване на ключове Забърсване на врати Забърсване на ел. уреди външно /без осветителни тела/ Почистване на котлони Измиване на чи..
Пране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.

пране и сушене на килими

гр. Бургас, обл. Бургас
Ди-йор 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 1.50лв. за килограм

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Почистваща фирма Мак

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол, почистваща фирма Мак

Професионално почистване

гр. София, обл. София
почистване на остъкления и дограма на апартаменти и офиси от50кв до 80кв -цена 15лв от 80кв до 120кв - цена 30лв тази оферта не е за след ремонтни остъкления също така не се отнася за остъклени т..

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Итес Груп ООД - Професионално почистване Пловдив. Нашият опит може да ви бъде полезен при почистване на домове, офиси и промишлени помещения. Гарантираме за качество и висок професионализъм. www.itesg..
Измиване на прозорци, прахосмучене, почистване на жилища Пренасяне на мебели. чистим тавани, мазета, унищожаване на вредители, дезинфекция. Почистване... Измиване на витрини, прозорци с професи..

Почистване професионално

гр. София, обл. София
Почистване на прозорци и витрини във всички райони на София. Гарантирано качество. Много обичате да ви е чисто в къщи, а не се задържате много. Спестете време и си осигурете мечтания уют. Предлагам и ..
Почистване на прозорци и витрини във всички райони на София. Гарантирано качество.

Почистване след ремонт

гр. София, обл. София
Извършвам почистване след ремонт. На ниски цени.
Много обичате да ви е чисто в къщи, а не се задържате много. Спестете време и си осигурете мечтания уют. Предлагам професионално почистване, на апартаменти, къщи, офиси, входове. (прахосмучене, обезпр..
Извършваме абонаментно, или еднократно почистване на витрини, и прозорци. ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ!!! АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВИТРИНИ - 20 лв./30 кв.м. (4 пъти месечно). ЕДНОКРАТНО ПОЧИСТВАНЕ НА В..

Безупречно почистване с Рейнбоу

гр. Сливен, обл. Сливен
Дълбочинно изтупване и пране на матраци, тапицерия и меки настилки. Специализирани и биоразградими препарати, на място! Сертифицирана за астми и алергии.
Варна Добрич, Шумен, Разград, Т - ще, Каварна, Албена, Кранево, Зл пясъци, Търсите КЛАДЕНИЧАР? ВИЕ СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО. Почистване Изграждане и удълбочаване на стари Кладенци, Бунари, Герани, ..
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно по..

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Измиване на окачени фасади, витрини и прозорци. Машинно пране на мокет, холови гарнитури, мека мебел и матраци. Почистване на мебели от изкуствена и естествена кожа. Машинно измиване на твърди п..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Предлагам професионално почистване на Вашия дом. Имам опит в тази сфера 7 години. Почистването включва: 1. Избърсване на прах 2. Почистване с прохусмокачка и моп на цялото жилище; 3. Основно почистван..
Почистване на домове, офиси, общи части и входове! Изгодно!
Коминочистач - отпушване и профилактика на комини, аспирации и вентилации. Отстраняване на пчели, оси от комина. Изгарянето на дървесина с високо съдържание на влага в печките намалява тяхната ефектив..
Отпушване и профилактика на комини, вентилации, аспирации, печки и котли. Обследване с инспекционна камера - Ендоскоп. За постоянни клиенти отстъпка. За консултация и информация, моля обадете се..
Диамантено шлайфане мрамор, гранит, мозайка, варовик и др. Нанасяне на защитен полимерен слой /запечатка/ върху твърди подови настилки - в зависимост от подовата настилка се използват различни видове ..

професионално почистване

гр. София, обл. София
Диамантено шлайфане, полиране, импрегниране и запечатване на мрамор, мозайка и гранит.Джей Пи Ко ЕООД - J P Co ltd - Професионално почистване на домове, офиси и административни сгради, основно почиств..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Диамантено шлайфане, полиране, импрегниране и запечатване на мрамор, мозайка и гранит.Машинно почистване на твърди подови настилки 1.20лв.кв.м. Гранитогрес ;Теракота ;Фаянс ;Ламинат ; Линолеум ; Ба..
Професионално почистване на жилищни входове и общи части! Почистване на Жилищни Входове. За нас от Зара Дом Про да поддържаме чистотата на високо ниво в жилищните входове и общи части е един от пр..
Изпразване и почистване на апартаменти, гаражи, тавани, мази

Почистване на домове

гр. София, обл. София
Здравейте! Предлагам професионално почистване на Вашия дом. Имам опит в сферата от 5г. Почистването включва: - избърсване на прах на всякакви повърхности - почистване с прахосмукачка и моп на цял..
ЗАРАДОМ ПРО извършва професионално почистване на аспирации и въздуховоди, скари и други уреди в кухни на ресторанти, хотели, столова и други търговски обекти (тип топла точка). Почистваме въздуховоди ..
Deluxe Почистване гр. Несебър и региона. Професионално почистване на Вашия офис, апартамент, магазин, хотел, дискотека, след парти, пране на мека мебел, пране на тапицерия и коли. Най добри цени. За..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg