1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Професионално почистване
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Професионално почистване

414 обяви
Професионално почистване на домове, заведения, офиси и други top icon
Почистване след наематели (преместване), основно почистване, след ремонт, измиване на стъкла и дограма, пране на мокети и мека мебел. Абонаментно почистване. Безкомпромисно качество! Цени изцяло по договаряне. Не се колебайте, обадете се СЕГА за ориентировъчна цена или БЕЗПЛАТЕН оглед!
Машинно пране на мокет, мека мебел, дамаски, холови гарнитури, матраци, столове, сепарета и дивани top icon
Фирма ”Дарко”, Ви предлага: Машинно изпиране на мека мебел - 8.00лв./седящо място Машинно изпиране на стол - 5.00лв./бр. Минимална стойност за една поръчка - 50,00 лв. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
Професионално почистване на домове, офиси и сгради. Височинно почистване на стъкла и фасади. top icon
Фирма ”Дарко”, Ви предлага професионално почистване на домове, офиси, обществени и индустриални сгради, дори и след ремонт. Ние се занимаваме с почистващи услуги достатъчно дълго време, за да разбираме нуждите на нашите клиенти. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
Частен детектив
център за машинно пране и сушене на килими Килимарника - 1,50 лв./кг, от врата до врата vip icon top icon
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.
Почистване на мазета, тавани, къщи, апартаменти, гаражи и др. vip icon top icon
БИВШ ВОЕНЕН с професионална бригада извършва на разумни и приемливи цени почистване, изнасяне и извозване на вещи и предмети от къщи, апартаменти, тавани, мазета, гаражи, складове и др. Преди да се започне работа се прави оглед, който е безплатен. Разполагаме с всякакъв вид транспорт и неограничен брой работници. Работи се тихо, качествено и отговорно. Ако обичате чистотата, редът и военната дисциплина, може да потърсите нашето съдействие. Ако имате някакви въпроси, обадете ни се и ще ви отговорим изчерпателно и точно. За информация и заявки-от 10.00 до 22.00 часа, без почивен ден.
Почистване на мази, тавански помещения, гаражи и др. vip icon top icon
Почистване на мази, тавански помещения, гаражи. Почистване на дворно място, косене на трева, пръскане на трева с препарат. Копаене на ями и канали. Ценоразпис: Копаене на: Яма - 50лв 1м. Канал - 10лв 1м. Почистване на: Гаражи Мази Тавански помещения Дворно място - по договаряне
Почиства тавани, мазета, дворове - без почивен ден - Ст. Загора, Хасково, Кърджали vip icon top icon
Почистване на тавани, мазета, дворове. Извозваме със собствен превоз. Без почивен ден.
Почистване на мазета тавани дворове top icon
top icon

Почистване на мазета тавани дворове

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Услугите, които извършваме са:  Кърти, чисти и извозва  Извозване на строителни отпадъци  Събаряне стари сгради  Демонтаж на метални и дървени конструкции  Почистване на тавани, мазета, къщи, вили  Професионално почистване и дезинфекция след смърт  Кастрене и рязане на опасни клони и дървета  Косене на трева, пръскане с хербициди и пестициди  Транспортни и хамалски услуги, преместване на дома и офиса  Машинно и ръчно боядисване  Замазки и мазилки  Хидроизолация  Ел и ВиК услуги  Алпинистки услуги. фирма по ддс
Почистване на мази, тавани, гаражи top icon
top icon

Почистване на мази, тавани, гаражи

гр. Силистра, обл. Силистра
Цена по договаряне
Почистване на дворове top icon
top icon

Почистване на дворове

гр. Силистра, обл. Силистра
Почистване на дворове с косачка или с препарати. Хвърлане на боклуци. Изцяло освежаване на двора
Почистваща фирма Мак vip icon top icon
top icon

Почистваща фирма Мак

гр. София, обл. София
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме 0878 15 20 60 гр. София бул. Цар Борис III, N 56
ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ - основно, абонаментно, след ремонт top icon
ОСНОВНО и АБОНАМЕНТНО почистване на: - пране на МОКЕТИ и КИЛИМИ, - пране на МЕКА МЕБЕЛ - дивани, фотьоъли, столове, кухненски ъгли, - почистване на БАНИ, - измиване на СТЪКЛА, - почистване на КУХНЕНСКИ ШКАФОВЕ, - машинно измиване на ПОДОВЕ и др. Почистване СЛЕД СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ: - обезпрашаване, измиване и подсушаване на подове - почистване на прозорците от лепенки и измиването им - вкл. стъклата и дограмата - цялостно измиване на санитарните възли - почистване на вратите - почистване на первази и тавани (ако е наложително). Почистването включва премахване на по-..
Пране и сушене на килими top icon
top icon

Пране и сушене на килими

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
ДИМАДЖО ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 1.50лв. за килограм. Безупречно качество, вече повече от 15 години. Срок на изпълнение до 3 дни. Взима, тупа, пере, суши, пакетира, връща килима.
Машинно пране на килими top icon
top icon

Машинно пране на килими

гр. Бургас, обл. Бургас
ДИ - ЙОР 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 1.50лв. за килограм. Безупречно качество, вече повече от 15 години. Срок на изпълнение до 3 дни. Взима, тупа, пере, суши, пакетира, връща килима.
Почистваща фирма Мак vip icon top icon
top icon

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме тел. 0896 75 42 53 тел. За Ямбол 046/66 32 36 гр. Ямбол ул. Търговска 57
Почистваща фирма Мак vip icon top icon
top icon

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме тел. 0896 75 42 53 тел. 044/63 85 84
Основно и следремонтно почистване на офиси, домове, складове и други помещения за град София top icon
Фирмата предлага следремонтно и основно почистване на: Домове, Къщи, Офиси, Складови бази, Работна екипировка и машини, Частни и пътнически самолети, Измиване на прозорци. Изпиране на Ваш адрес на: Дивани, фотьойли, табуретки, столове, Килими, Матраци, Автосалони. Други услуги: Складиране, Хамалски услуги, Транспорт, Товаро разтоварване с мотокар на Ваш или наш адрес. https://chisti.bg Чисти БГ е нова, бързо развиваща се фирма, в сектора за почистващи услуги. Специализирани сме в множество сфери и предлагаме голям брой услуги, за почистване...
Професионално почистване на прозорци
Професионално почистване на прозорци, остъклени тераси, витрини и стъклени фасади
Абонаментно почистване на ВХОДОВЕ - от 60лв/ месец
Фирма предлага Абонаментно почистване на входове на територията на СОФИЯ. Гарантирано качество и гъвкави условия. Опция за основно почистане, измиване на прозорци и прилежащи площи. Опция за доставка ..
Професионално почистване

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Виктория-см19; Нашата фирма е нова все още на пазара. Ние сме малък и сплотен екип от професионалисти, грижим се неотморно като пчелички за вашите домове и офиси. Знаем, че чистотата и хигиената е в..
Частен детектив
Следремонтно почистване 2.00лв. Основно п-не 1,00лв. Безплатно изпиране на матрак или диван.
Измиване на остъкления 15.00лв. на стая Пране на матрак, диван-20.00лв. на бр. мокет, килим 10.00лв. на бр. Домшна помощница40.00 лв. за три часа - 120.00лв. за четири посещения на месец. Възм..
Професионално почистване -N & G 2020- Бургас
Фирма -N& G 2020- Бургас, Ви предлага професионално почистване на домове, офиси, апартаменти преди/след наематели, апартаменти след основен ремонт: -твърда настилка: 0,50лв. -0,70лв /м2 -изпира..
Пране на килими, губери и олекотени завивки
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
предлагам почистване

предлагам почистване

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам професионално почистване на: апартаменти, къщи, вили, офиси, заведения, входове, магазини и др. Основно почистване: пролетно, след ремонт(строеж). Възможност и за абонамент. Изнена..
Почистване на стълбища, Входове, сгради - в СОФИЯ от 60лв/месец
AMICO - най добро съотношение ЦЕНА/КАЧЕСТВО!!! Предлагаме Абонаментно почистване, подръжка на жилищни и обществени сгради и входове/стълбища. ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 60лв/месец. Посещенията се из..
Професионално почистване

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Измиване на остъклени фасади, витрини и прозорци. Машинно измиване на твърди подови настилки, запечатване. Машинно пране на мокет, мека мебел, матраци и др Абонаментно почистване на витрини.
Пране на мека мебел и матраци с екстракторна машина | ”Перфектният Дом” ООД Хигиена, гр. Варна
Фирма Пефектният Дом ООД предлага ръчно и машинно пране на мека мебел, тапицерия и матраци. Прането се извършва със спрей-екстракторни машини, които премахват мръсотията в дълбочина. Остраняват се същ..
професионално почистване на мазета, тавански помещения, апартаменти, изнасяне на строителни отпадъци
професионално почистване на апартаменти, мазета, тавански помещения и др., пренасяне на мебели, събаряне на къщи, вили, покриви и гаражи, изнасяне на строителни отпадъци, без почивен ден, ниски цени
Абонаментно почистване на офиси, административни и бизнес сгради
“Перфектният Дом” е фирма за професионално почистване с безупречна репутация. Услугите се предлагат с перфектно качество на конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен клиент се нуждае от с..
Почистване на ВХОДОВЕ, стълбища и общи части - от 60лв/месец
Предлагаме ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 60лв/месец. Обслужваме абонаментно входове, стълбища, жилищни и обществени сгради на територията на цяла София. Посещенията се извършват веднъж или 2 пъти в сед..
Въведи страница №