Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
288 обяви
ТОП оферта
Професионално Почистване на Домове, Офиси, Хотели, Ресторанти, Фасади, Прозорци и др. Най-Ниски Ценигр. Бургас, Бургас,  преди 8 часа„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; • Единичен матрак - 7лв. за брой; • Двоен матрак - 15лв. за брой; • Цялостно пране на автомобили ..
ТОП оферта
Почистване на апартаменти и къщи - извозване на отпадъци в Пловдивгр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Чистачи България,  преди 17 часаЧистачи БългарияПочистване на апартамент, къща или офис след психично заболяване в Пловдив. Дезинфекция и извозване на боклук от клошарски жилища, събиране на отпадъци в наши чували и изхвърляне на депо в Пловдив.
ТОП оферта
Почистване на апартамент или къща в Пловдив - извозване на отпадъцигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Конкуренти Ком,  преди 17 часаКонкуренти Ком- Фирма за почистване на апартаменти и къщи в Пловдив и района около града. - Почистваме клошарски и силно замърсени жилища. - Събираме, товарим и извозваме много блажни, гадни, слузести отпадъци на изключително приемливи цени за Пловдив. - Дезинфекция и почистване на фекалии и кръв. - Почистване след психично болен човек. - Почистване след дълъг престой на труп, цени до 120 лева за Пловдив.
ТОП оферта
Професионално и качествено почистване!гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Rositsa Katsarova,  преди 17 часаПрофесионално почистване на офиси, апартаменти, входове, прозорци и др. Пране на мека мебел, меки настилки и матраци на място. Ниски цени!! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! ПРОМОЦИЯ Абонаментно почистване с безплатен тест при подписване на договор за 3 месеца. УСЛУГАТА ВКЛЮЧВА: Забърсване на прах външно Почистване на кухня външно Почистване на баня, душ кабина Почистване на тоалетна + ботуша Прахосмучене на целия апартамент Измиване на пода на целия апартамент Забърсване на ключове Забърсване на врати Забърсване на ел. уреди външно /без осветителни тела/ Почистване на котлони Измиване на чинии ПЕРИОДИЧНОСТ НА УСЛУГАТА Един, два или три пъти седмично ЦЕНА НА УСЛУГАТА Едностаен ап..
ТОП оферта
пране и сушене на килимигр. Бургас, Бургас,  преди 1 денДи-йор 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 1.50лв. за килограм
ТОП оферта
пране на килими, мокети, мека мебел; височинно почистване и измиване на фасади и др.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 денПране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.
ТОП оферта
Почистваща фирма Макгр. Ямбол, Ямбол,  преди 1 денЯмбол, почистваща фирма Мак
ТОП оферта
Почистваща фирма Макгр. Сливен, Сливен,  преди 1 денПочистваща фирма Мак
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPБезупречно почистване с Рейнбоу | Професионално почистване | гр. Сливен
Безупречно почистване с Рейнбоу
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Мая Иванова,  преди 16 часа
Дълбочинно изтупване и пране на матраци, тапицерия и меки настилки. Специализирани и биоразградими препарати, на място! Сертифицирана за астми и алергии.
VIPпране на килими, губери и олекотени завивки | Професионално почистване | гр. Бургас
пране на килими, губери и олекотени завивки
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
VIPпрофесионално почистване АДИ | Професионално почистване | гр. София
професионално почистване АДИ
гр. София, обл. София,  Подател: иванова,  преди 1 ден
Професионално почистване офиси; апартаменти. пране мека мебел. матраци на място. Услугата. забърсване прах външно. прахосмукачка Рейнбол -абонаменти месечни пране на автомобили
VIPПрофесионално почистване | Професионално почистване | гр. Стара Загора
Професионално почистване
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Rositsa Katsarova,  преди 2 дни
Професионално и качествено почистване на домове, офиси, общи части и прозорци . Пране на матраци и меки настилки НИСКИ ЦЕНИ! Професионален опит! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!
VIPПрофесионално почистване | Професионално почистване | гр. Пловдив
Професионално почистване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Итес Груп ООД - Професионално почистване Пловдив. Нашият опит може да ви бъде полезен при почистване на домове, офиси и промишлени помещения. Гарантираме за качество и висок професионализъм. www.itesgroupbg.com
VIPПочистване и освежаване с ТонитаZ | Професионално почистване | гр. София
Почистване и освежаване с ТонитаZ
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Всеки уикенд -15% отстъпка -Нямате подходящите препарати -Нямате нужната техника -Нямате време или просто искате да си починете! :) За това не се чудете, а ни потърсете в нашият сайт влезнете, и услуга си изберете. След това ни позвънете и ни се доверете, на кафе отидете, разходка направете и в почистения дом се приберете! :) Денят може да е още по прекрасен с ТонитаZ https://m.facebook.com/ztonita http://www.tonitaz.com/ Минимална поръчка 35лв.
VIPПочистване /измиване/ на прозорци и дограма | Професионално почистване | гр. Стара Загора
Почистване /измиване/ на прозорци и дограма
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 3 дни
Професионално почистване на прозорци и дограма на жилища, офиси, магазини, училища. Регулярно почистване, както и почистване след строеж, ремонт или саниране. Професионализъм, качество, достъпни цени. Почистване на къщи, апартаменти, офиси. Стандартно, регулярно, основно, абонаментно почистване, както и след ремонт или саниране. Почистване след наематели. Приемаме заявки и от близките градове - Раднево, Казанлък, Нова Загора, Чирпан, Димитрпвград. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!
VIPПочистване след строеж, саниране или строителен ремонт | Професионално почистване | гр. Стара Загора
Почистване след строеж, саниране или строителен ремонт
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 3 дни
След приключване на строително-ремонтните дейности, винаги остават замърсени повърхности в нашето домакинство или офис. За това ние предлагаме комплексно почистване след ремонт. За целта ние извършваме предварителен безплатен оглед, с което се запознаваме със степента на замърсеност върху повърхностите в детайли и ще Ви изпратим крайната ценова оферта. Измиване не дограма, профили и стъкла Премахване на лепенки и лепила Отстраняване на бои, латекс и всякакви остатъци от строително-ремонтни материали Почистване на трърди и меки подови настилки и первази Обезпрашаване и отстраняване на ф..
VIPПочистване Стара Загора. Почистващи услуги. Измиване на прозорци и дограма | Професионално почистване | гр. Стара Загора
Почистване Стара Загора. Почистващи услуги. Измиване на прозорци и дограма
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 3 дни
Професионално почистване на прозорци и дограма на жилища, офиси, магазини, къщи, промишлени обекти, училища. Регулярно почистване, както и почистване след строеж, ремонт или саниране. Почистване на къщи, апартаменти, офиси. Стандартно, регулярно, основно, абонаментно почистване, както и след ремонт или саниране. Почистване след наематели. Малки ремонтни дейности - отстраняване на щети по стени /драскотини и дупки/, боядисване, ремонт или подмяна на електрически ключове, контакти и щепсели. Професионализъм, качество, достъпни цени. Приемаме заявки и за близките до Стара Загора градове- ..
VIPпочистване на прозорци и витрини | Професионално почистване | гр. София
почистване на прозорци и витрини
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Гарантирано качество, на най - ниските цени! Средно цената на почистващите фирми за едностранно почистване е 0. 85ст., при нас тя е само 0. 65ст. на кв/м. Прозореца е лицето на вашия бизнес или дом, поддържайте го чисто. За жилища след основен ремонт или ново стройтелство са в сила други тарифи. Натрупаният опит и високото качество на препаратите, с които работим ни позволява да гарантираме високо качество на услугата. Безплатен и неангажиращ първоначален оглед, за да можем да откликнем на вашите желания и възможности.
VIPЦелогодишно пране, омекотяване, ароматизиране и сушене на килими. | Професионално почистване | гр. Сливен
Целогодишно пране, омекотяване, ароматизиране и сушене на килими.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 4 дни
Единствено при нас можете да донесете Вашият килим, без значение от сезона в рамките на 48 часа ще ви го върнем чист, мек и ухаещ приятно. Безплатен транспорт от врата до врата!!! ЦЕЛОГОДИШНО!!! С особено внимание за запазване стойността и външния вид на Вашия килим! -Подмяна на оверлог. -Пране и отстраняване на петна с топла вода, бързо машинно сушене. -Използване на качествени препарати за пране с антиалергично, антибактериално и антистатично действие. -Ароматизиране, омекотяване, опаковане. -В рамките на 48 часа. -При ползване на услугата пране-получавате отстъпка от 5% при ..
Почистване на домове и офиси | Професионално почистване | гр. Пловдив
Почистване на домове и офиси
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 часа
Професионално почистване с машина и на ръка. Предлагам и абонаментни почисвания на изгодни цени. Безплатен оглед на всеки обект.
Професионално почистване | Професионално почистване | гр. Пловдив
Професионално почистване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Петрова,  преди 6 часа
Профисиално почистване на офиси, къщи, апартаменти и домове, след ремонтни дейности, абонаментно или почасово. Безплатен оглед. С многогодишен опит, както в България, така и в чужбина.
Почистване мазета тавани гаражи изхвърляне мебели отпадъци боклук апартаменти двор | Професионално почистване | гр. София
Почистване мазета тавани гаражи изхвърляне мебели отпадъци боклук апартаменти двор
гр. София, обл. София,  Подател: Иванова,  преди 6 часа
Качествено почистване на мазета, тавани, гаражи, изхвърляне на ненужни вещи, мебели, отпадъци и боклук до сметищата. Изпразване на наследствени и новозакупени апартаменти и къщи. Изхвърляне на всичко непотребно от дома, офис, склад, двор или друго помещение. Камион Мерцедес 410Д - 4500т. Микробус Хюндай 100 Ниски и конкурентни цени - по договаряне, оглед при нужда за наша сметка! Надяваме се на взаймно удоволетворение от перфектно извършената работа! Желаем Ви късмет!
Професионално почистване | Професионално почистване | гр. Пловдив
Професионално почистване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 часа
Измиване на окачени фасади, витрини и прозорци. Машинно пране на мокет, холови гарнитури, мека мебел и матраци. Почистване на мебели от изкуствена и естествена кожа. Машинно измиване на твърди подови настилки, полагане на запечатка. www.allcleanbg.com
Услуги. професионално почистване. | Професионално почистване | гр. София
Услуги. професионално почистване.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Предлагам професионално поччистване, на апартаменти, къщи, офиси, входове. (прахосмучене, обезпрашаване, миене на прозорци, )предлагам също машинно почистване на дивани, бани, подове и др. Ниски цени. Услугата се извършва в различни райони на софия. Безплатна презентация с рейнбоу прахосмукачка.
Рейнбол прахосмукачка безплатна демонстрация | Професионално почистване | гр. София
Рейнбол прахосмукачка безплатна демонстрация
гр. София, обл. София,  Подател: Petia Mocilova,  преди 7 часа
Рейнбол безплатна презентация във вашия домИскате ли да живеете здравословно без акари, мръсен въздух, прах и бактерии. Потопете се в света на рейнбоу най новата иновативна технология за пречистване на въздуха чрез труболеннтно завихряне на водата олавяйки праховите частици напълно. Ако искате да научите повеча заявете безплатна демонстрация в удобно за вас време. https://www.youtube.com/watch?v=p88QRxr5l0s
Услуги почистване на прозорци | Професионално почистване | гр. София
Услуги почистване на прозорци
гр. София, обл. София,  Подател: Petia Mocilova,  преди 7 часа
Почистване на прозорци и витрини във всички райони на софия
Коминочистач - Chimney sweeper - Schornsteinfeger - Трубочист | Професионално почистване | гр. Ямбол
Коминочистач - Chimney sweeper - Schornsteinfeger - Трубочист
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Тео,  преди 9 часа
Отпушване и профилактика на комини, вентилации, аспирации, печки и котли. Обследване с инспекционна камера - Ендоскоп. За постоянни клиенти отстъпка. За консултация и информация, моля обадете се на посоченият номер. Отговарям за Ямбол - региона, Сливен, Елхово, Стралджа, Нова Загора и Гурково. Използвам нова технология за отпушване на комини. За Консултация обадете се посоченият номер.
Коминочистач - отпушване на комини 24/7 | Професионално почистване | гр. Сливен
Коминочистач - отпушване на комини 24/7
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Тео,  преди 9 часа
Коминочистач - отпушване и профилактика на комини, аспирации и вентилации. Изгарянето на дървесина с високо съдържание на влага в печките намалява тяхната ефективност и увеличава производителността на замърсители, като сажди и креозот. Това може да предизвика натрупване на сажди в комините, които да се самозапалят и да доведат до пожар. За консултация и информация пишете или се обадете на посоченият номер. Сливен и целият регион. Работно време - 24/7.
Сезонно почистване | Професионално почистване | к. к. Слънчев бряг
Сезонно почистване
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 9 часа
Предлагам сезонно почистване на студиа и апартаменти в к.к. Слънчев бряг, гр. Свети Влас, с. Равда и гр. Несебър. Основно почистване, включващо пране на меки мебели и миене на прозорци, както и поддържащо по време на сезона. Извършвам леки ремонти и освежаване преди сезона. Възможност за настаняване на гости. Цени по договаряне!
Професионално почистване | Професионално почистване | гр. Бургас
Професионално почистване
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Теодора Сяколова,  преди 9 часа
Машинно пране на мебели с професионална машина „Керхер”. Столове 5.00лв. Дивани 6.00 лв. на седящо място. Приемам поръчки и в събота и неделя.
« Предишна | 12345678910 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг