1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Професионално почистване

Професионално почистване

367 обяви
Коминочистач Варна Отпушване на Комини Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняване Поставане на Улуци Почистане на улици работим 24 часа Гаранция за Извършената от Нас Работа
Янакиев Перфект ЕООД предлага цялостно професионално почистване на домове и офиси с пара, без използването на вредни препарати, елиминирайки прах, микроби, мухъл и петна от всякакви повърхности. По този начин се грижим за здравето на вашето семейство и опазването на околната среда. За Ваше удобство предлагаме пране на килими, мека мебел и авто салони директно на адрес. Не се колебайте да ни потърсите при избор на почистваща фирма за Вашият блок/вход, офис или заведение, доверявайки се на нашите професионални продукти и грижа в почистването.
коминочистач отпушва комини камини котели пещи печки одушници аспирации пицарии поставам против дъжд и вятър сфери шапки петлици хашки измазване на комини направа на нови комини правя ревизии на комини които нямат ревизии за почисване и други работя всеки ден работя и събота и неделя за повече информация звънкаите по всяко време благодаря за вниманието

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Сливен, почистваща фирма Мак

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол, почистваща фирма Мак
Пране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.

Отпушване на канали

гр. София, обл. София
Отпушване на всякакви канали, воронки, улуци, почистване на септични ями, мазниноуловители, каломаслоуловители, видеодиагностика на проблемни канали, изграждане на канализация и много други.

Отпушване на канали

гр. София, обл. София
Почистване на септични ями, отпушване на канали, видеодиагностика на проблемни канали и други.
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; •..
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.

чисти, пренася мебели

гр. Сливен, обл. Сливен
чисти апартаменти, мазета и тавански помещения, пренасяне на мебели - по договаряне

Предлагам почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Нуждаете се от помощ в домакинството, почистване на вашия офис или пък имате нужда от еднократно почистване.
Професионално почистване на жилища, офиси, домашна помощница. Измиване на витрини, прозорци с професионални продукти. Забърсване на прах, прахосмучене. Пране с рейнбол.

Професионално почистване

гр. Варна, обл. Варна
Фирма за професионално почистване Schatze clean предлага на своите клиенти: Основно и абонаментно почистване на вашия дом, офис, заведение или магазин. Професионално почистване на стъклени фасади,..

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Измиване на остъклени фасади, витрини и прозорци. Машинно пране на мокет, холови гарнитури, мека мебел, матраци и др. Машинно измиване и запечатване на твърди подови настилки. След-ремонтно и аб..

Почистване с Рейнбоу/Rainbow

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Погрижи се за здравето и комфорта си у дома, като премахнеш акарите и праха. Изтупване и изпиране на всякакви меки мебели, матраци както и салони на автомобили.
Ние от BClean предлагаме: - Почистване на домове и офиси - Абонаментно или еднократно офис или домашно почистване - Почистване на домове и офиси след ремонт - Еднократно (Пролетно) почистване и ..
Почистване на вашия дом и офис, басейн. пране на мека мебел и килими. Почистване след ремонт. Експресни ВИК и ЕЛ. ремонти. Тези и много други услуги извършваме за вас!
професионално почистване на апартаменти, мазета, тавански помещения и др.
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!

Почистване с Рейнбоу-

гр. Русе, обл. Русе
Професионално и качествено почистване с най-добрата система за почистване Рейнбоу. Изтупване и изпиране на матраци, дивани и всякаква мека мебел. Изтупване и изпиране на килими, мокети. Пране на автот..
Извършваме професионално почистване на гаражи, халета, магазини и др. в градовете - София, Дупница, Благоевград и околностите им. Почистването е с професионални машини и препарати. ДЕЙНОСТИ: Почис..

хигиениска на офиси и домове

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Почистване на апартаменти, букинг, офиси, къщи, прозорци, след ремонтни дейности, абонаментно или почасово. Цена по договаряне след безплатен оглед. Дългогодишен опит в чужбина.
Фирма предлага Абонаментно почистване на входове на територията на цяла СОФИЯ. Гарантирано качество и гъвкави условия. В цената е вкл. 1 път годишно измиване на прозорци. Опция за доставка на стелки, ..

Абонаментно Почистване на Хотели и Комплекси

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
ПРЕДЛАГАМЕ ПОЧИСТВАНЕ НА ХОТЕЛИ СЕЗОННО ИЛИ ЦЕЛОГОДИШНО Нашата организация се занимава с почистване на хотели, хотелски комплекси, къщи за гости. Камериерските ни услуги обхващат изключително голям д..
Почистване на домове, офиси, общи части и входове! Изгодно!

Основно Почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме ви професионално почистване на вашия дом; къщи, апартаменти, офис сгради. Еднократно основно почистване или абонаментно подържащо. Грижа за домакинството: пране, гладене,. Миене на прозорци..

Отпушване на канали

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
-Отпушване на канали и септични ями -Видео диагностика на канали -смяна на хоризонтални и вертикални щрангове -Смяна на Вйк инсталации -Откриване на течове -Безплатен оглед и консултация -Абонам..
ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 60лв/месец. Обслужваме абонаментно входове, стълбища, жилищни и обществени сгради на територията на цяла София. Посещенията се извършват веднъж или 2 пъти в седмицата и вк..

Чист и Красив Дом

гр. Варна, обл. Варна
Професионално почистване, освежаване и подреждане на твоя любим дом или офис. В удобно за Вас, ден, време и час. Вие искате това, ние можем това. Доверете се на нас. Предлагаме ежедневно почиств..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.