Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Професионално почистване

265 обяви

Почистване на мазета и тавани, хамалски услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Почистване на мазета и тавани, извършване на хамалски услуги работим евтино, сериозни и коректни сме за повече информация на посочения телефон
Пране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Почистваща фирма Мак

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол, почистваща фирма Мак
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; •..
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.
Професионално почистване на офиси, апартаменти, входове, прозорци и др. Пране на мека мебел, меки настилки и матраци на място. Ниски цени!! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! ПРОМОЦИЯ Абонаментно почистване с безплатен тест при подписване на договор за 3 месеца. УСЛУГАТА ВКЛЮЧВА: Забърсване на прах външно Почистване на кухня външно Почистване на баня, душ кабина Почистване на тоалетна + ботуша Прахосмучене на целия апартамент Измиване на пода на целия апартамент Забърсване на ключове Забърсване на врати Забърсване на ел. уреди външно /без осветителни тела/ Почистване на котлони Измиване на чи..
Бургас, фирма Меджик Светлан Костов предлага почистване по домовете на мази, пране на коли, на килими, мокети, дамаски и др. Изгодни цени!
Добър ден. Предлагаме на Вашето внимание услуга с -30% отстъпка, за да задоволим всички нуждаещи се от професионално почистване на прозорци/витрини, в този благоприятен за това сезон. Еднократно, аб..
Гарантирано качество, на най - ниските цени! Средно цената на почистващите фирми за едностранно почистване е 0. 85ст., при нас тя е само 0. 65ст. на кв/м. За линеен метър на дограми също 50/ст, вместо..
Варна Добрич, Шумен, Разград, Т - ще, Каварна, Албена, Кранево, Зл пясъци, Търсите КЛАДЕНИЧАР? ВИЕ СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО. ИЗГРАЖДАНЕ СЕПТИЧНИ ЯМИ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НАСЕЛЕНО МЯСТО!!! ..
Долно Езерово, първа частна фирма - пране на килими, губери, одеяла, тип бара, вземане и връщане от дома
Предлагам основно и абонаментно почистване на офиси и частни домове. Достъпни цени, лоялно отношение и качествена работа. Основно почистване след ремонтни дейности. Почистване на дограми, прозорци и в..

Почистване на, входове

гр. София, обл. София
Почистване на входове в района на София.
Почистване на прозорци и витрини във всички райони на София. Гарантирано качество.

Безупречно почистване с Рейнбоу

гр. Сливен, обл. Сливен
Дълбочинно изтупване и пране на матраци, тапицерия и меки настилки. Специализирани и биоразградими препарати, на място! Сертифицирана за астми и алергии.

Почистване професионално

гр. София, обл. София
Почистване на прозорци и витрини във всички райони на София. Гарантирано качество. Много обичате да ви е чисто в къщи, а не се задържате много. Спестете време и си осигурете мечтания уют. Предлагам и ..
Почистване на домове, офиси, общи части и входове! Изгодно!

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Измиване на окачени фасади, витрини и прозорци. Машинно пране пране на мокет, холови гарнитури, мека мебел и матраци. Почистване на мебели от естествена кожа. Машинно измиване на твърди подови н..
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!

професионално почистване АДИ

гр. София, обл. София
Професионално почистване офиси; апартаменти. пране мека мебел. матраци на място. Услугата. забърсване прах външно. прахосмукачка Рейнбол -абонаменти месечни пране на автомобили

Професионално почистване

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Професионално и качествено почистване на домове, офиси, общи части и прозорци . Пране на матраци и меки настилки НИСКИ ЦЕНИ! Професионален опит! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!
Професионално почистване на жилища, измиване на прозорци и витрини. Подръжа на градината, косене на тревни площи, пръскане против хлебарки.

Домашни помощници под наем

гр. София, обл. София
Екип от две млади дами извършват качествено единично и абонаментно почистване на офиси, къщи, паркинги и гаражи. Разполагаме с всякакъв вид почистваща техника-професионална и индустриална. Цените ви..

Почистване на най -ниски цени

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Здравейте, предлагам на вашето внимание почистване на апартаменти, къщи и др. Почистването може да стане събота и неделя или през седмицата след 17ч. Имам достатъчно опит в сферата. Цени по договаряне..

Почистване с Рейнбоу-

гр. Русе, обл. Русе
Професионално и качествено почистване с най-добрата система за почистване Рейнбоу. Изтупване и изпиране на матраци, дивани и всякаква мека мебел. Изтупване и изпиране на килими, мокети. Пране на автот..
ПОЧИСТВАНЕ КЛАДЕНЦИ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НАСЕЛЕНО МЯСТО!!! Монтаж на помпи ремонт на стъпала, слизането е задължително, независимо метраж. РАБОТЯ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ - без почивен ден
В цената е включено цялото необходимо за почистването оборудвване, техника и консумативи; При повече от 20 работни дни на месец, месечната цена не се променя; Дома или офиса ви се обслужва от ..

Чистя офиси

гр. Русе, обл. Русе
Отпушване и профилактика на комини, вентилации, аспирации, печки и котли. Обследване с инспекционна камера - Ендоскоп. За постоянни клиенти отстъпка. За консултация и информация, моля обадете се..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.