Професионално почистване

398 обяви

Основно почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
... Основни и абонаментни почиствания на апартаменти къщи, сгради изпиране на мека мебел цени по договарянеПочистване на домове, офиси, търговски обекти (абонаментно и основно) - Работа с професионална техника и машини - Ръчно почистване със специализирани професионални препарати. За основно то почистване винаги имаме промоция.Kак да почистите апартаментa, къщата или офиса по най-бързия възможен и ефективен начин? Решението е да се свържете с нас.
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Сливен, почистваща фирма Мак

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол, почистваща фирма Мак
Пране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; •..
Професионално и качествено почистване с най-добрата система за почистване Рейнбоу. Изтупване и и изпиране на матраци, дивани и всякаква мека мебел. Пране на килими, мокети,. Обезпрашаване на под, стен..
ОТСТЪПКИ И НАМАЛЕНИЯ ОТ -30% ДО -50% ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ И ГОЛЕМИ ОБЕКТИ!!! Magical Cleaning е фирма за Професионално машинно пране и почистване на тапицерия на всякаква мека мебел, дивани, кили..

Професионална почистваща фирма Клийн Фючър

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Клийн Фючър е фирма с дългогодишен опит в сферата на почистващите услуги. Ние специализираме с почистването и прането на килими, меки мебели, мокети, матраци и МПС-та от различен тип и категория. Рабо..
Фирма предлага Абонаментно почистване на входове на територията на цяла СОФИЯ. Гарантирано качество и гъвкави условия. В цената е вкл. 1 път годишно измиване на прозорци. Опция за доставка на стелки, ..
Всички посочени дейности се извършват максимално бързо в предварително заявения срок. БЪРЗО И ТОЧНО!! - Почистване на големи помещения - Почистване на мазета и тавани - Почистване на апартамен..
АМИКО предлага на своите клиенти следните услуги: -Пролетно/ основно почистване; - минимум 150 лв /60-100m2/ -Измиване на прозорци и дограма; - минимум 100лв /за 3 ст апартамент/ -Почистване след ..
ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 60лв/месец. Обслужваме абонаментно входове, стълбища, жилищни и обществени сгради на територията на цяла София. Посещенията се извършват веднъж или 2 пъти в седмицата и вк..

Почистване на домове и офиси

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме почасово почистване на домове и офиси в удобно за Вас време. Повече от 15 години опит в сферата, професионално отношение и добри цени.

Професионално почистване

гр. Хасково, обл. Хасково
Професионално почистване на апартаменти, къщи, офиси, търговски обекти, входове, общи части, остъкление. Предлагаме основно почистване, почистване след ремонт, почистване след наематели или абонамен..
Пране на мека мебел Услугата се предоставя за почистване на меката мебел в жилището ви, изтупване с професионален екстрактор, третиране с препарат, адекватен за съответната тъкан, изпиране с екстракт..

Почистване на входове промоция!!!

гр. Бургас, обл. Бургас
Метене и миене веднъж седмично 20.00лв. на месец до 8 етажа. Трети път - само миене 30.00лв. на месец. Измиване на остъкления- един път месечно - 50.00лв. Издаваме касов бон. За всички живущи -10% отс..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Професионално почистване на домове, офиси, входове... Предлагаме еднократни и абонаментни посещения. Гарантираме качество и прецизност в работата. А цените са атрактивни!
Долно Езерово, първа частна фирма - пране на килими, губери, одеяла, тип бара. Вземане и връщане от дома. Позвънете и затворете на мобилния телефон, ние ще Ви изберем.

Почистване на вашия дом, апартамент, офис

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Почистване на вашия дом и офис, гледане на деца и подръжка на тревни площи и басейни. Почистване след ремонт. Експресни ВИК и ЕЛ. ремонти. Тези и много други услуги извършваме за вас!
Абонаментно Почистване на Хотели и Комплекси Предлагаме ежедневно почистване от камериерки за общо, ежедневно почистване еднократно месечно или с договор за целия сезон. CITY HOME SD е фирма, ч..

Основно Почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме ви професионално почистване на вашия дом; къщи, апартаменти, офис сгради. Еднократно основно почистване или абонаментно подържащо. Грижа за домакинството: пране, гладене, готвене. Миене на ..
Извършваме абонаментно, или еднократно почистване на витрини, и прозорци. АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВИТРИНИ - 40 лв./30 кв.м. (4 пъти месечно). ЕДНОКРАТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВИТРИНИ (ДВУСТРАННО)- 1..

Професионално почистване на офиси

гр. Бургас, обл. Бургас
Професионална фирма за почистване ”Свежест 42’ ООД предлага професионално почистване на офиси. Работим по график и използваме изцяло наши препарати и техника! Предлагаме и договор за абонаментна услуг..
Изпиране на килими - 1,5кв.м. матраци - 20.00/40.00лв. дамаски 7.00лв. на място - полу сухо пране с бонус премахване на акарии, мухъл и плесени. Извършваме услуга почистване на Вашия дом офис -2.00 ..
почистване на прозорци и витрини, на високо качество, на добри цени.
Фирма „Петя Клайн ”ЕТ Извършва професионално почистване на прозорци и витрини във всички райони на София. Ние предлагаме високо качество. На ниски цени. Без почивен ден.

Абонаментно Почистване на Хотели и Комплекси

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Абонаментно Почистване на Хотели и Комплекси Предлагаме ежедневно почистване от камериерки Предлагаме ежедневно почистване от камериерки за общо, ежедневно почистване еднократно месечно или с до..

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Измиване на остъклени фасади, витрини и прозорци. Машинно пране на мокет, холови гарнитури, мека мебел и матраци. Машинно измиване и запечатване на твърди подови настилки.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.