Професионално почистване

375 обяви
Янакиев Перфект ЕООД предлага цялостно професионално почистване на домове и офиси с пара, без използването на вредни препарати, елиминирайки прах, микроби, мухъл и петна от всякакви повърхности. По този начин се грижим за здравето на вашето семейство и опазването на околната среда. За Ваше удобство предлагаме пране на килими, мека мебел и авто салони директно на адрес. Не се колебайте да ни потърсите при избор на почистваща фирма за Вашият блок/вход, офис или заведение, доверявайки се на нашите професионални продукти и грижа в почистването.
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Сливен, почистваща фирма Мак

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ямбол, почистваща фирма Мак
Пране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.
Професионално почистване на дома или офисс. Качествени материали и достъпни цени.
Почистване на апартамент-2,00лв/кв.м. Почистване/изпиране на матрак-10,00лв. еденичен, 20,00лв. двоен, Почистване /изпиране на мокет1,50лв./кв, м, След изпиране остава полу сухо, Почистване ..
Почистване на вашия дом и офис, гледане на деца и подръжка на тревни площи и басейни. Почистване след ремонт. Експресни ВИК и ЕЛ. ремонти. Тези и много други услуги извършваме за вас!
Почистване апартаменти мази, тавани, от гълъби и др... ненужни за вас неща - БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН Изхвърляне на строителни боклуци и други ненужни за вас неща. Работи се експресно и качествено до метла. По..

Основно Почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме ви професионално почистване на вашия дом; къщи, апартаменти, офис сгради. Еднократно основно почистване или абонаментно подържащо. Грижа за домакинството: пране, гладене, готвене. Миене на ..
Ние се доказваме като професионалисти като следваме 4 много важи стъпки за нас.? 1. Точност. ☑️ 2. Коректност към клиента. ☑️ 3. Бързина. ☑️ 4. Високо качество на работа. ☑️ За повече информац..
Важно уточнение! Поради постоянно задавания въпрос дали наистина почистването е безплатно, искаме да отговорим още веднъж-ДА ПОЧИСТВАНЕТО И ИЗВОЗВАНЕТО СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ. Имаме обаче едно важно у..
Долно Езерово, първа частна фирма - пране на килими, губери, одеяла, тип бара. Вземане и връщане от дома. Позвънете и затворете на мобилния телефон, ние ще Ви изберем.
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
Гарантирано качество, на най - ниските цени! Средно цената на почистващите фирми за едностранно почистване е 0. 85ст., при нас тя е само 0. 65ст. на кв/м. За линеен метър на дограми също 50/ст, вместо..

Чист Дом

гр. Варна, обл. Варна
Професионално почистване, освежаване и подреждане на твоя любим дом или офис. В удобно за Вас, ден, време и час. Вие искате това, ние можем това. Доверете се на нас. Предлагаме ежедневно почиств..
ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 60лв/месец. Обслужваме абонаментно входове, стълбища, жилищни и обществени сгради на територията на цяла София. Посещенията се извършват веднъж или 2 пъти в седмицата и вк..
Ние от BClean предлагаме: - Почистване на домове и офиси - Абонаментно или еднократно офис или домашно почистване - Почистване на домове и офиси след ремонт - Еднократно (Пролетно) почистване и ..
Професионално почистване на прозорци на апартаменти, магазини, офиси, входове и други на достъпни цени. Благодарение на богатият ни опит, който натрупахме през годините и партньорството ни с Фирми з..

хигиениска на офиси и домове

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Почистване на апартаменти, букинг, офиси, къщи, прозорци, след ремонтни дейности, абонаментно или почасово. Цена по договаряне след безплатен оглед. Дългогодишен опит в чужбина.

Професионално почистване

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Измиване на остъклени фасади, витрини и прозорци. Машинно пране на мокет, холови гарнитури, мека мебел, матраци и др. Машинно измиване и запечатване на твърди подови настилки. След-ремонтно и аб..

Абонаментно Почистване на Хотели и Комплекси

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Абонаментно Почистване на Хотели и Комплекси Предлагаме ежедневно почистване от камериерки Предлагаме ежедневно почистване от камериерки за общо, ежедневно почистване еднократно месечно или с до..
8 часа почистване почистване от камериерки само за 60 лв. Абонаментно Почистване на Хотели и Комплекси за общо, ежедневно почистване еднократно месечно или с договор за целия сезон Услугата в..

Почистване на паркинги и гаражи

гр. София, обл. София
Предлагаме най бързо, най качествено и най евтино. Прахосмучане и машинно измиване на паркинги и гаражи. Премахване на натрупана мърсотия върху шлайфан бетон. Опит при големи и малки площи. Из..
Професионално пране на автотапицерии, матраци, дивани, килими, мокети и др. Търсите фирма за професионално почистване на дивани, матраци, килими за град Плевен??? Ние сме решението! Почистваща фирма..
Пране на холна гарнитура - 50,00 лв. Пране на диван- 2 седящи места - 20,00 лв. Пране на табуретка - 5,00 лв/бр. Пране на фотьойл - 10,00 лв/бр. Пране на стол/ само седалка/-3,00 лв/бр. Пран..
Фирма предлага Абонаментно почистване на входове на територията на цяла СОФИЯ. Гарантирано качество и гъвкави условия. В цената е вкл. 1 път годишно измиване на прозорци. Опция за доставка на стелки, ..
След приключване на строително-ремонтните дейности, винаги остават замърсени повърхности в нашето домакинство или офис. За това ние предлагаме комплексно почистване след ремонт. За целта ние извършвам..
Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, стълбища, подземни гаржи. Основно, абонаментно почистване, както и след ремонт или саниране. Почистване след наематели. Пране на мека мебел, мат..
Почистване на жилищни домове, офиси и търговски помещения! Предлагаме основно почистване, абонаментно и еко почитване. Безплатен оглед, изготвяне на индивидуална оферта, изцяло съобразена с изискв..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.