1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Професионално почистване

Професионално почистване

394 обяви
“Перфектният Дом” е фирма за професионално почистване с безупречна репутация. Услугите се предлагат с перфектно качество на конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен клиент се нуждае от специално внимание и грижи. Нашата работа е да осигурим за вашите служители чиста, здравословна среда. За допълнителни въпроси, цени или безплатен оглед, моля обърнете се към нас. ВИД ОБЕКТ ЧЕСТОТА ЦЕНА Офис от 15 до 50 кв.м Един път седмично от 18 лв / посещение Офис от 50 до 100 кв.м. Един път седмично от 20лв / посещение Офис от 100 до 150 кв.м. Един път седмично от 28лв / посещение Оф..
“Перфектният Дом” е почистваща фирма с безупречна репутация в областта на професионалната поддръжка на офис среда. Услугите се предлагат на най-конкурентни цени. Ние разбираме, че всеки корпоративен клиент се нуждае от специално внимание и грижи. Нашата работа е да осигурим за вашите служители чиста, здравословна среда. За допълнителни въпроси, цени или безплатен оглед, моля обърнете се към нас. ВИД ОБЕКТ ЧЕСТОТА ЦЕНА Офис от 15 до 50 кв.м Един път седмично от 18 лв / посещение Офис от 50 до 100 кв.м. Един път седмично от 20лв / посещение Офис от 100 до 150 кв.м. Един път седмично от ..
София, пътна помощ в цялата страна, денонощно, ниски цени.Бързи и коректни!
Янакиев Перфект ЕООД предлага цялостно професионално почистване на домове и офиси с пара, без използването на вредни препарати, елиминирайки прах, микроби, мухъл и петна от всякакви повърхности. По този начин се грижим за здравето на вашето семейство и опазването на околната среда. За Ваше удобство предлагаме пране на килими, мека мебел и авто салони директно на адрес. Не се колебайте да ни потърсите при избор на почистваща фирма за Вашият блок/вход, офис или заведение, доверявайки се на нашите професионални продукти и грижа в почистването.
„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; •..

Почистваща фирма Мак

гр. София, обл. София
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме 0878 15 20 60 гр. София бул. Цар Борис III, N 56

Почистваща фирма Мак

гр. Сливен, обл. Сливен
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме тел. 0896 75 42 53 тел. 044/63 85 84

Почистваща фирма Мак

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Почистваща фирма Мак Всички чистят Ние почистваме тел. 0896 75 42 53 тел. За Ямбол 046/66 32 36 гр. Ямбол ул. Търговска 57
МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМИ Център за машинно пране на килими „Килимарника“ – Бургас е единственият в града, специализиран само за пране на килими. Използваме биоразградими и сертифицирани по всички европейски изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност и антиалергичност препарати. Прането и сушенето на килимите се извършва с машини в специално пригодена база, което позволява услугата да се предлага целогодишно с високо качество. Цена – 1,50 лева на килограм с безплатен транспорт от врата до врата.
Пране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.
Magical Cleaning е фирма за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел, дивани, столове и матраци, която гарантирано отстранява замърсяванията в дълбочина, като същевременно не рискува стр..

Почистващи услуги, бързо и качествено

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Почистване на апартаменти Почистване на офиси Почистване на стъкла и дограма
Евро Клининг Къмпани” ЕООД е с над 18 годишен опит в почистването на каменни фасади, настилки, премахване на графити и поставяне на антиграфитни защити. Нанасяме импрегнанти, които защитават повърхнос..
ПРЕДЛАГАМЕ ПОЧИСТВАНЕ НА ХОТЕЛИ СЕЗОННО ИЛИ ЦЕЛОГОДИШНО Нашата организация се занимава с почистване на хотели, хотелски комплекси, къщи за гости. Камериерските ни услуги обхващат изключително голям д..

Безупречно почистване с Рейнбоу

гр. Сливен, обл. Сливен
Дълбочинно изтупване и пране на матраци, тапицерия и меки настилки. Специализирани и биоразградими препарати, на място! Сертифицирана за астми и алергии.
50.00лв на посещение за три часа „ДОМАШНА и ОФИС ПОМОЩНИЦА“ само за 120лв на месец Ежеседмично. Издава се и фактура. АБОНАМЕНТНА ПОТДРЪЖКА НА ВАШИЯТ ДОМ: *ПОЧИСТВАНЕ НА СПАЛНЯ - отстраняване на..

Почистване по домовете!

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагaм основно еднократно или абонаментно поддържащо почистване и освежаване нa вашия дом или офис. Услугата ми включва миене на остъкления, кухни-основно или цялостно, замърсени санитарни помещени..
Почистване на всички вертикални и хоризонтални повърхности; Измиване на прозорци, дограми и щори; Премахване на замърсявания от фурни, котлони и аспиратор; Дезинфекция на бани и тоалетни и почис..
Фирма Петя Клийн извършва почистване на прозорци и витрини, на високо качество, на добри цени. Работи се с високо качествени препарати, които позволяват дълготрайно предпазване на стъклото от замърсяв..

Професионално почистване

гр. София, обл. София
Много обичате да ви е чисто в къщи, а не се задържате много. Спестете време и си осигурете мечтания уют. Предлагам професионално почистване, на апартаменти, къщи, офиси. (прахосмучене, обезпрашаване, ..
Професионално почистване след смърт и дълъг престой на труп. Извозване на отпадъци и стари мебели от много силно замърсени жилища. Изхвърляне на дребни отпадъци с чували за смет. Демонтаж на стари меб..

Почистване по домовете

гр. София, обл. София
Почистване на домове, офиси, търговски обекти и други. Всички цени са примерни изчислени въз основа от исканията на нашите клиенти. За всяка допълнителна услуга към абонамент се заплаща. Месеч..
професионално почистване на апартаменти, мазета, тавански помещения и др., пренасяне на мебели, събаряне на къщи, вили и покриви, без почивен ден
ПОЧИСТВАНЕ на ВХОДОВЕ - от 60лв/месец. Обслужваме абонаментно входове, стълбища, жилищни и обществени сгради на територията на цяла София. Посещенията се извършват веднъж или 2 пъти в седмицата и вк..
Фирма предлага Абонаментно почистване на входове на територията на цяла СОФИЯ. Гарантирано качество и гъвкави условия. В цената е вкл. 1 път годишно измиване на отваряеми прозорци. Опция за доставка н..
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!

Почистване на ВХОДОВЕ

гр. София, обл. София
Здравейте :) С настоящото, предлагаме на Вашето внимание абонаментна пакетна услуга, Почистване общи жилищни части“. Нашият екип, с лично отношение и професионализъм, ще се погрижи за Вашите интерес..
Професионално почистване на домове, офиси и търговски площи. Цените се договарят след оглед на място. Различни видове абонаменти и отстъпки. Коректност и точност в отношенията. Богат опит в де..

Слд фирма Чистичко е Чистичко

гр. Бургас, обл. Бургас
То е ясно- чистим апартаменти офиси заведения, перем матраци, дивани, мокети...
Важно уточнение! Поради постоянно задавания въпрос дали наистина почистването е безплатно, искаме да отговорим още веднъж- ДА ПОЧИСТВАНЕТО И ИЗВОЗВАНЕТО СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, но е много важно да объ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.