Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
101 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Нов Век Перник: преводи и легализация | Преводи, легализации | гр. Перник
Нов Век Перник: преводи и легализация
гр. Перник, обл. Перник,  преди 4 часа
Лицензирана агенция за преводи и легализации Нов Век предлага преводи на техническа документация, правни, медицински, икономически, художествени текстове и други от/на над 30 езика. Заверки на преводи на документи от чужбина в МВнР и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на актуално състояние на фирми, дипломи, академични справки, нотариални актове, медицински документи,свидетелства за съдимост, съдебни решения и други във всички държавни институции и чуждестранни посолства в Република България.
Лицензиран преводач с руски език предлага писмени и устни преводи от и на руски език - денонощно! | Преводи, легализации | гр. Бургас
Лицензиран преводач с руски език предлага писмени и устни преводи от и на руски език - денонощно!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Лицензиран преводач с руски език предлага писмени и устни преводи от и на руски език. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! КОРЕКТНОСТ! КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ! Превод от и на руски език на: -Лични документи и лична кореспонденция -Фирмена кореспонденция и фирмени документи -Превод от и на руски език на юридически документи -Превод от и на руски език на счетоводни документи -Превод от и на руски език на медицински документи -Превод от и на руски език на рекламни материали -Превод от руски език на статии и текстове -Превод на руски песни (песни на руски език) -Други Писмените и у..
Преводи от и на гръцки език от университетски преподавател | Преводи, легализации | гр. София
Преводи от и на гръцки език от университетски преподавател
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 11 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство /Малярис/, заклет преводач към гръцкото консулство в София с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага писмени /15 лева на страница от 1800 знака/и устни преводи /80 лв. на всеки час/ и придружава в Гърция и Кипър за бизнес преговори / 150 евро на ден /. Предлага ви ..
Переводы официальных фирменных и гражданских документов, легализация | Преводи, легализации | гр. Бургас
Переводы официальных фирменных и гражданских документов, легализация
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 11 часа
Бюро переводов ”Гамма Бомар” Бургас предлагает совершение официальных письменных переводов с русского на болгарский язык и с болгарского на русский язык фирменных и гражданских документов, заверку во всех государственных институциях и легализацию в КО Министерства внешних дел Республики Болгария. Предоставляются eще услуги переводчика при нотариальных сделках, при сопровождении русскоговорящих клиентов.
Преводи, заверка и легализация на официални документи | Преводи, легализации | гр. Бургас
Преводи, заверка и легализация на официални документи
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 11 часа
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва писмени преводи от български език на повече от 20 чужди езици и от чужди езици на български език на официални граждански и фирмени документи: образователни, административни, финансови, икономически, съдебни, нотариални, технически, медицински и др. Заверка във всички държавни институции и легализация в КО на МнВР.
Преводи от /на руски, украински, чешки, полски и др. от лицензирани преводачи | Преводи, легализации | гр. Бургас
Преводи от /на руски, украински, чешки, полски и др. от лицензирани преводачи
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 11 часа
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на документи и различни видове текстови материали от/на руски, английски, френски, немски, украински, чешки, словашки, полски, румънски, турски, гръцки, сръбски, италиански, испански и други чужди езици от опитни лицензирани преводачи, заверка и легализация.
Преводи на документи от/на Английски Език | Преводи, легализации | гр. Варна
Преводи на документи от/на Английски Език
Преводаческа Агенция ЯНА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Преводаческа Агенция ЯНА,  преди 12 часа
Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, на технически, медицински, административен или друг документ, посетете нашия офис в центъра на гр. Варна, до Катедралата, или прикачите Вашите файлове и ги изпратете на имейл: Обадете на телефона в контактите ни, за да ни съобщите за поръчката. До 20 минути ще ви се обадим за да предложим цена. При съгласие, очакваме плащане на поръчката, Като се заемаме с превода веднага щом получ..
Преводи на документи от/на Немски Език | Преводи, легализации | гр. Варна
Преводи на документи от/на Немски Език
Преводаческа Агенция ЯНА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Преводаческа Агенция ЯНА,  преди 12 часа
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, на технически, медицински, административен или друг документ, посетете нашия офис в центъра на гр. Варна, до Катедралата, или прикачете Вашите файлове и ги изпратете на имейл: Обадете на телефона в контактите ни, за да ни съобщите за поръчката. До 20 минути ще ви се обадим за да предложим цена. При съгласие, очакваме плащане на поръчката, Като се заемаме с превода веднага щом полу..
Преводи на Документи за Работа в Чужбина | Преводи, легализации | гр. Варна
Преводи на Документи за Работа в Чужбина
Преводаческа Агенция ЯНА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Преводаческа Агенция ЯНА,  преди 12 часа
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски и немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи, Включително всички необходими документи За кандидатстване за стаж или работа в страната или чужбина. Можем да оформим автобиографията ви на професионален формат, На база информацията която ни предоставите на български. Можем да Ви посъветваме за съставянето на мотивация, За стаж или работа в определена професионална сфера. Извършваме следните услуги: - Оформяне и превод на Автобиография. - Съвети за състав..
Преводаческа агенция - Шумен | Преводи, легализации | гр. Шумен
Преводаческа агенция - Шумен
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 12 часа
При нас можете да сключите и своята Гражданска отговорност, Каско, медицински застраховки за България и чужбина. Като партньор на I & G Brokers ние ще Ви предложим най-доброто от предложенията на всички застрахователни компании в България! гр. Шумен, ул. „Бачо Киро“ 5/до Полицията/
преводи и легализация на документи | Преводи, легализации | гр. Бургас
преводи и легализация на документи
gl estate
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: gl estate,  преди 1 ден
преводаческа агенция извършва преводи на 30 езика и легализира документи
Преводи от английски на български и обратно. | Преводи, легализации | гр. Сливен
Преводи от английски на български и обратно.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 1 ден
Бързи и качествени преводи на техническа литература, бизнес кореспондеция, статии и др. От Английски на Български - 8лв. От Български на Английски - 10лв.
Технически преводи | Преводи, легализации | гр. София
Технически преводи
гр. София, обл. София,  Подател: Частно лице,  преди 1 ден
Инженер с отлични терминологични познания предлага технически преводи на ръководства за експлоатация, инсталиране и поддръжка на металообработващи машини от английски и руски на български език.
Превод и легализация на документи в София, Варна и Бургас | Преводи, легализации | гр. Бургас
Превод и легализация на документи в София, Варна и Бургас
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Център ДАВИТОЗ- висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски писмен обикновен 9 лв, специализиран 12 лв, устен 40 лв - Немски писмен обикновен 10 лв, специализиран 15 лв, устен 40 лв - Испански писмен обикновен 10 лв, специализиран 15 лв, устен 40 лв - Руски писмен обикновен 10 лв, специализиран 15 лв, устен 40 лв - Гръцки писмен обикновен 16 лв, специализиран 20 лв, устен 40 лв - Италиански писмен обикновен 14 лв, специализиран 18 лв, устен 40 лв - Чеш..
Превод от руски на български за сайтове на всякаква тематика | Преводи, легализации | гр. София
Превод от руски на български за сайтове на всякаква тематика
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Предлагам преводи от руски на български, като тематиката на статиите е без значение. Качеството и граматическата издържаност на текстовете са гарантирани, а в доказателство на това пиша една статия и тя ще бъде платена, само ако бъде предварително одобрена. Пиша по зададена от вас тема или по списък от подбрани предварително линкове към конкретни страници за превод. НЕ изисквам авансови плащания, а само след като прегледате готовите материали, така че нищо не губите! За цената от 2 лв за 1000 символа получавате: - гарантирано качество на писане; - правопис и граматика; ..
Официални преводи и заверка с Апостил | Преводи, легализации | гр. Хасково
Официални преводи и заверка с Апостил
Преводаческа агенция Нов век Хасково
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Преводаческа агенция Нов век Хасково,  преди 4 дни
Официални преводи на документи на над 30 езика, легализация на документи и заверка с Апостил (Apostille) в Дирекция „Консулски отношения“ на Министерство на външните работи, заверки във всички министерства и ведомства на Република България, заверки във всички консулски представителства на чужди държави в Република България, както и заверки на преводи от заклети преводачи към агенцията.
Превод на статии от и на испански език | Преводи, легализации | гр. София
Превод на статии от и на испански език
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
Превод на статии от и на испански език - 0,05 лв на дума / www.prevodiispanski.com
Водене на кореспонденция от и на испански език | Преводи, легализации | гр. Бургас
Водене на кореспонденция от и на испански език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Водене на фирмена и лична кореспонденция от и на испански език - 0,05 лв на дума. Превод на статии от и на испански език - 0,05 лв на дума.
Кореспонденция от и на испански език | Преводи, легализации | гр. София
Кореспонденция от и на испански език
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
Водене на фирмена или лична кореспонденция от и на испански език - 0.05 лв на дума. Превод на статии от и на испански език - 0,05 лв на дума. /www.prevodiispanski.com
Преводи от и на английски език | Преводи, легализации | гр. София
Преводи от и на английски език
гр. София, обл. София,  Подател: Ангел Ангелов,  преди 8 дни
Филолог извършва писмени преводи от и на английски език. Цената на страница (1800 знака с интервалите) се определя според сложността на текста и срока на предаване, като за превод от английски на български е между 7 и 9 лв., а за превод от български на английски - между 8 и 10 лв.
Преводи и редакция | Преводи, легализации | гр. Варна
Преводи и редакция
Пламена
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Пламена,  преди 8 дни
Здравейте, Предлагаме преводи, реклама, редакция, монтаж на аудио, видео, текст и други. Може да ни потърсите на посочения сайт или на телефона, изписан в обявата.
Превод и легализация | Преводи, легализации | гр. Бургас
Превод и легализация
Трансуорд ЕООД / Transword LTD
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Трансуорд ЕООД / Transword LTD,  преди 10 дни
Трансуорд, над 15 години опит Експресни преводи и легализация на документи за Бургас, региона и цялата страна. Преводи от и на английски, немски, испански, руски, и над 47 други езици. Превод на Свидетелство за съдимост, Диплома, Удостоверения, Пълномощно, Декларация, и всички видове документи.
Превод на английски, немски, френски, руски, испански, италиански и др. | Преводи, легализации | гр. Хасково
Превод на английски, немски, френски, руски, испански, италиански и др.
Преводаческа агенция Нов век Хасково
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Преводаческа агенция Нов век Хасково,  преди 11 дни
Превод на английски, немски, френски, руски, испански, италиански и много други езици. Превеждаме вашите лични и фирмени документи- дипломи, справки, юридически, счетоводни и медицински документи.
НОВ ВЕК - Габрово- превод от и на 30 езика | Преводи, легализации | гр. Габрово
НОВ ВЕК - Габрово- превод от и на 30 езика
Преводаческа агенция НОВ ВЕК
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: Преводаческа агенция НОВ ВЕК,  преди 14 дни
Преводачески услуги от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 езика! Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на лични и официални фирмени документи във всички държавни институции и чуждестранни посолства в Република България. Отлично качество на конкурентни цени!
Езикови гръцки преводи | Преводи, легализации | гр. Добрич
Езикови гръцки преводи
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 14 дни
Официални и висококачествени езикови преводи и легализация от/на Гръцки език от преводач Грък. Експресни преводи и легализация на документи от и на Гръцки език online. Виж повече тук: http://prevodi-gratski.business.site
Преводи и легализация | Преводи, легализации | гр. Пловдив
Преводи и легализация
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Учебен център ”Тера”,  преди 16 дни
УЧЕБНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР „ТЕРА“ извършва преводи и легализация - общи и специализирани. Сключен договор с КО на МВнР. Бързи услуги на ниски цени. www.centre-terra.com
Сложни технически преводи на руски език | Преводи, легализации | гр. Варна
Сложни технически преводи на руски език
гр. Варна, обл. Варна,  преди 17 дни
Сложни технически преводи на руски език. Преводи на техническа документация, упътвания и инструкции за обслужване и поддръжка на машини и съоръжения. Специализирани преводи на технически термини в областта на машиностроенето, морския транспорт и краностроенето. Симултанен превод.
Преводи от/на английски, ШВЕДСКИ И НОРВЕЖКИ езици, вкл. специализирана литература | Преводи, легализации | гр. София
Преводи от/на английски, ШВЕДСКИ И НОРВЕЖКИ езици, вкл. специализирана литература
гр. София, обл. София,  преди 18 дни
Писмени и устни преводи от немски на български и от български на немски език | Преводи, легализации | гр. София
Писмени и устни преводи от немски на български и от български на немски език
гр. София, обл. София,  Подател: Учебно студио Алекс 2015,  преди 20 дни
Студио за обучение и преводи “Алекс 2015” предлага: - Попълване на документи за кандидатстване за работа в Германия, Австрия и Швейцария и водене на кореспонденция вкл. провеждането на телефонни разговори с отделите на евентуалния работодател - Изготвяне на автобиографии и подготовка за интервюта, превод на проекто-трудови договори - Преводи на материали, свързани с делови кореспонденции от немски на български и от български на немски език- - Специализирани преводи на техническа документация и литература в областите: електроника, електротехника, компютърна техника и технологии, ма..
Извършвам преводи от български на руски | Преводи, легализации | гр. Несебър
Извършвам преводи от български на руски
гр. Несебър, обл. Бургас,  преди 21 дни
Извършвам преводи от български на руски и обратно. цена за 1 страница 8 лв. Устни преводи по договаряне.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг