1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Преводи, легализации

Преводи, легализации

104 обяви
Преводаческа агенция ММ - Мария Маркова сертифицирана по стандарт за качество на превода обявява, че има един единствен офис в града, на адрес: Ямбол, ул. Ж. Папазов 14 - Адвокатска палата, офис 405 Преводи на документи от и на чужди езици. Легализация на документи.
Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски п..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, испански, украински, шведски, китайски, гръцки, френски, унгарски, румънски, турски, ита..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, немски, френски, италиански, испански, полски, чешки, гръцки, турски, румънски, молдовск..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни писмени и устни преводи от и на английски и руски езици. При нужда от писмен превод можете да е свържете с нас на посочения телефон в обяват..

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официални преводи Легализация на документи Поставяне на апостил Заверки в Посолства и Министерства Устни преводи гр. Пловдив ул. ”Люлебургаз” 30

Превод на/от Руски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Превод на/от Руски език

Преводачески услуги с Фински език

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам устни преводи от и на фински език, също и кратки писменни от фински на български език.

Езикови гръцки преводи

гр. Добрич, обл. Добрич
Официални и висококачествени езикови преводи и легализация от/на Гръцки език от преводач Грък. Експресни преводи и легализация на документи от и на Гръцки език online. Виж повече тук: https://prevodi...

Преводи на медицински документи

гр. Попово, обл. Търговище
Агенция Нов век-Попово извършва преводи на медицински документи-епикризи, лекарски становища, амбулаторни листи, болнични листи, имунизационни паспорти и други. Срочно и качествено чрез заклети прев..

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..
Преводачески услуги за учащи при изготвянето на дипломни и курсови работи. Превеждане на избрани, посочени от Вас страници от препоръчаната Ви литература от и на английски, руски, гръцки, френски, ези..
Руски езиков център и Преводаческа агенция ”Гамма Бомар”, град Бургас предлага извършване на преводи на официални документи от руски език на български език и от български език на руски език от заклет ..

Превод от и на немски език

гр. София, обл. София
Правя преводи от и на немски език. Цена за стандартна страница - 7лв.
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на фирмени и граждански документи, материали и книжа от/на руски език, английски, немски, украински, чешки, словашки, полск..
Преводи от/на всички чужди езици и легализация на документи в ценнъра на гр. София ул. Козлодуй 18

Преводи от и на английски

гр. Бургас, обл. Бургас
Бързи и точни преводи от и на английски език.

Преводач с гръцки език

гр. София, обл. София
Казвам се Ангелина Стоименова и съм преводач с гръцки език. Работя с много преводачески агенции в България. Превеждала съм най-различни текстове и документи от и на гръцки език - туристически брошури,..
Онлайн превод от испански на български/български на испански на текстове и документи, които НЕ са Ви необходими на хартия. Цена за неспециализиран текст: 12 лв за страница от 1800 символа, вкл. ин..
Онлайн преводи от английски на испански език на кратки текстове (до 5 преводачески страници). 1 стр. е 1800 символа вкл. интервалите Цена: 24 лв/ страница от 1800 символа

Преводач испански език гр. Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн писмени преводи от и на испански език в гр. Бургас на документи, които НЕ са Ви нужни официално на бланка. Цена на неспециализиран текст: 1 страница от 1800 символа вкл. интервалите: 12 лв...
Преводи по и-мейл за цялата страна. Превеждаме от/ на чужди езици / гръцки, английски, италиански, френски, руски, немски/ документи за работа в чужбина: медицински за започване на работа, свидетелств..
Професионален превод от румънски език от лицензирана фирма на ниски цени. Доставка в София и страната по електронен адрес, чрез куриер с наложен платеж, др.
Правя професионални преводи с румънски език в правната, икономическата, стопанската, туристическата, образователната сфера, строителство, екология, и културата. От български на румънски цена 12 лв. на..
Агенция Нов век-Попово извършва преводи на общински бланкови документи като-акт за раждане, удостоверения за брак, семейно положение, за идентичност на имена, за постоянен адрес, смъртен акт, свидетел..

Преводи на медицински документи

гр. Попово, обл. Търговище
Агенция Нов век-Попово извършва преводи на медицински документи-епикризи, лекарски становища, амбулаторни листи, болнични листи, имунизационни паспорти и други. Срочно и качествено чрез заклети прев..

Преводи от и на всички езици

гр. София, обл. София
Преводаческо бюро предлага преводи от и на всички езици-писмени и устни, както и нотариална заверка на документи. Изгодни цени и офиси в центъра и в Красно село. Работно време-от понеделник до петък..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.