Преводи, легализации

120 обяви
FLEK - Translation & Copywriting Преводи с чешки и словашки език Писмени, устни, консултации, придружаване, заверки пред нотариус и Външно министерство Връзка с институции в съответните държави – социално и здравно осигуряване, полиция, съд и др. Преводите се извършват от квалифицирани преводачи Можете да направите безплатно запитване или от формата за контакти в сайта.
Преводаческа агенция ”ММ - Мария Маркова” поздравява всички свои преводачи, настоящи и бъдещи клиенти по случай 25 годишния юбилей на агенцията! Сертифицирана по стандарт за качество на превода. - Преводи на документи от и на чужди езици - Легализация на документи - Подготовка на зелени карти - Попълване на формуляр за US ВИЗИ гр. Ямбол, Адвокатска палата ул. ”Ж. Папапзов” 14, ет.4, офис 405
Център ДАВИТОЗ- висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски пи..

Преводи испански онлайн

гр. София, обл. София
Превод на текстове и документи неспециализиран текст - 12 лв за преводаческа страница от 1800 символа включително интервалите. Превод на статии до 500 думи от и на испански език - 0,05 лв на дума ..
Писмени и устни преводи от и на испански език в гр. Бургас. Цена на преводаческа страница неспециализиран текст - 12 лв. Устен превод - придружаване, превод пред нотариус, онлайн превод - 50 лв на..
Устни и писмени преводи от и на немски, английски и руски език от доказан преводач. Коректност, кратки срокове и изгодни цени. Отстъпки за обемни преводи.

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..
Преводаческа агенция НОВ ВЕК извършва официални бързи и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 ..

Преводи и легализации

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официални преводи на юридически и медицински документи, текстове с обща и специализирана тематика като лична и делова кореспонденция, оферти, запитвания, препоръки, автобиографии, рекламни материали и..

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официални преводи Легализация на документи Поставяне на апостил Заверки в Посолства и Министерства Устни преводи гр. Пловдив ул. ”Люлебургаз” 30
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, испански, украински, шведски, китайски, гръцки, френски, унгарски, румънски, турски, ита..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, немски, френски, италиански, испански, полски, чешки, гръцки, турски, румънски, молдовск..
преводач писмено и устно на български арабски език и обратно, частни уроци по арабски език

Превод от руски на български и обратно

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преводи от руски на български и обратно на художествен текст, научен, от сферата на туризма и икономиката. Също изготвям курсови работи, презентации, реферати. Цена според вида и обема на текс..
Заклет преводач съм от 2013 г., с юридическо образование. Извършвам преводи от/на английски език. За контакт - госпожа Иванова

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Превод с високо качество на: - фирмени и частни документи, дипломи, удостоверения, съдебни решения - договори, кореспонденция - юридически текстове, както и по психология, социология, бизнес, журн..
Руски езиков център и Преводаческа агенция ”Гамма Бомар”, град Бургас предлага извършване на преводи на официални документи от руски език на български език и от български език на руски език от заклет ..
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на фирмени и граждански документи и книжа от/на руски език, английски, немски, украински, чешки, словашки, полски, турски, ..
Превеждам от и на английски, руски и немски език статии, презентации, кореспонденции, описания за онлайн магазини, курсови работи, дипломни работи, реферати, документи, специализирани текстове, тексто..
Извършваме лицензирани и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 езика! Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ с ..
Експресни и качествени преводи от/на всички езици от заклети преводачи, заверки на документи във всички институции и посолства, превод на специализирана литература, бизнес и лична кореспонденция.

Нов век-лицензирана преводаческа фирма

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
БЪРЗИ и ЕКСПРЕСНИ преводачески услуги от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 езика! Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на лични и ..

Преводаческа агенция - Шумен

гр. Шумен, обл. Шумен
НИЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ И ЩЕ ВИ ПРЕДАДЕМ ВАШИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРЕВОД ОТ И НА УДОБНО ЗА ВАС МЯСТО В РАМКИТЕ НА ГРАД ШУМЕН! Работим, за да спестим Вашето време и нерви. На едно място можете: - да получите ..
СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС, КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ! ОТСТЪПКА ЗА ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДИПЛОМА ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ! Оказваме пълно съдействие през целия процес на подготовка на вашите документи от/за чужбина. ..

Набор на текст

гр. София, обл. София
Извършвам всякакъв вид набор на текст на български, английски, руски, немски, френски или гръцки език, форматиране и обработка на текст, включително добавяне на таблици, графики, формули и др. в текст..

Services For Foreigners In Bulgaria

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Здравейте, Казвам се Красен и съм в UK повече от 7 години и говоря перфектен английски език. Моите услуги са за чужденци в Ямбол или около Ямбол и включват всичко от - преводачески услуги, подпома..
MiS Associates Ltd. е лицензирана преводаческа агенция, която има сключен договор с МВнР за извършване на официални преводи на документи и тематични текстове- научни и технически, икономически, правни..

Превод от/на немски език

гр. София, обл. София
Превод от/на немски език. Литература - художествена, икономическа, политическа, историческа, техническа. Дипломни работи. Курсови разработки. Всякакъв тип документи.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.