1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Преводи, легализации
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Преводи, легализации

91 обяви
(ONLINE) Преводи от Руски на Български и от Български на Руски Език
★ ONLINE Писмени преводи от Руски на Български и от Български на Руски Език в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, Икономиката, Медицината, Селското Стопанство, Хранителната промишлено..
Превод и легализация на документи в София, Варна и Бургас
Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски п..
Преводи технически и научни текстове от англ. и други езици, за студенти - отстъпка
Превеждам от английски и руски ръководства за работа с машини и технически уреди всякакви, медицинска техника, научни статии в областта на медицината, машиностроене, електроника, IT, химически техноло..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
преводи и легализация на документи

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Преводи от и на руски език

Преводи от и на руски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Писмени и устни преводи от и на руски език.
Превод от английски и на английски език
Предлагаме Ви, точен превод от и на английски език за: - редакция и превод на всякакъв тип художествена литература. - преводи и цялостна изработка на уеб сайтове - превод и изготвяне на дипломни,..
преводач на арабски език

преводач на арабски език

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
преводач писмено и устно на арабски език
преводи от и на немски

преводи от и на немски

гр. Бургас, обл. Бургас
Преводи от и на немски 10лв голям лист
Преводи и Легализация на документи

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..
Център за езиково обучение и преводи “АСТАРТА - М” ЕООД
Всички видове писмени и устни ПРЕВОДИ от /на 45 езика Рамков договор с Център за преводи към Органите на ЕС и Генерална Дирекция Преводи към ЕК. ЛЕГАЛИЗАЦИЯ
заклет преводач италиански ПИСМЕН И УСТЕН/Висше образование в Италия
заклет преводач италиански ПИСМЕН И УСТЕН ПО ВРЕМЕ НА СДЕЛКИ С недвижими имоти ДРУГО Завършила Висше образование в Италия С АРХЕОЛОГИЯ И ИЗКУСТВО, живяла 17 год. на територията на страната -, перф..
Преводач испански език гр. Бургас

Преводач испански език гр. Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн писмени преводи от и на испански език в гр. Бургас на документи, които НЕ са Ви нужни официално на бланка. Цена на неспециализиран текст: 1 страница от 1800 символа вкл. интервалите: 12 лв...
Превод и редактиране. Копирайтинг. Цена: 6 лв.
ПИСМЕНИ ПРЕВОДИ-ВАРНА ИМА ВЕЧЕ НАД 20 ГОДИШЕН ОПИТ В ОБЛАСТТА НА БЪРЗИТЕ И КАЧЕСТВЕНИ ПИСМЕНИ ПРЕВОДИ. Руски и английски език Писмени преводи-Варна превежда от и на руски език, включително от и н..
Преводи и легализация на документи - arto.bg
Агенция за преводи и легализация „Арто транслейшънс“ ООД е създадена през 2012 г. и е специализирана в извършването на професионални преводи от заклети преводачи. Можем да ви бъдем полезни и да наме..
професионален преводач-английски испански руски
Дипломиран преводач (английски испански руски български) с голям опит (повече от 30 години). Писмени преводи. Всяка работа онлайн с английски испански руски. Ниски цени.
Писмени и устни преводи от полски на български език
Заклет преводач с полски език Моника Новак, вписана в регистъра на заклетите преводачи на Министерството на Външните Работи на Република България под номер 00855-1. Предлагам заверени преводи на вашит..
Официален превод и легализация

Официален превод и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официален превод и легализация на документи на изгодни цени. Превод от/на всички езици. Легализация на документи в КО (Консулски отдел) на МВнР, легализация на документи от чужбина. Кратки срокове н..
Нов Век Плевен - превод и легализация на дипломи
Извършваме лицензирани и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 езика! Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ с ..
Преводаческа агенция ПроДеск

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..
Преводи от и на гръцки език от университетски преподавател
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..
 рекламирай сам в favicon
Писмени преводи френски за цялата страна по имейл
Преводи по и-мейл за цялата страна. Преводи от и на френски, руски, английски език. Писане и редактиране на писма, попълване на формуляри на френски език, превод на интернет страници, статии от списан..
преводи от френски език за кулинари
Извършва преводи от френски език с кулинарно съдържание - статии от списания и вестници относно домакинство, готвене, кулинария, здравословно и диетично хранене и начин на живот, от интернет сайтове, ..
Експресни преводи и легализация от и на английски, немски, френски, руски, турски, италиански и др.
”Ареал Бг” ЕООД е специализирана и лицензирана агенция за преводи на различни типове документи и материали от и на различни езици-английски, немски, френски, руски, турски, италиански, гръцки, испанск..
Преводи и легализация

Преводи и легализация

гр. Сливен, обл. Сливен
Преводи и легализация от и на английски, немски, френски, италиански и гръцки.
Превод на Словашки

Превод на Словашки

гр. София, обл. София
Превод на словашки и от словашки език Базовата цена за превод от словашки език на български, както и от български език на словашки, е 10 лева за 1 страница. Срокът за превода от 1 до 100 страници..
Преводи от и на руски.

Преводи от и на руски.

гр. Варна, обл. Варна
Преводи от и на руски език, от квалифициран преводач.
Превод на текст: български - английски / английски - български
Здравейте, Предлагам отличен превод на текст от български на английски език и от английски на български език. Възпитаник съм на Английска езикова гимназия “Пловдив”. Бакалавърската си степен с..
Преводач Английски език

Преводач Английски език

гр. Ямбол, обл. Ямбол
English speaking, many years of experience in the UK,help with translation and settling in Bulgaria. Any help including building, gardening etc. Please call for info. Преводач от английски език с дълг..
Превод на websait  от и на  български-гръцки
Превод на websait от и на български-гръцки
Официални преводи и легализация

Официални преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Естреа Транслейт предлага официални езикови преводи и легализация. За повече информация и цени изпратете запитване! Отстъпка за обем над 5 преводачески страници и безплатна доставка до офис на к..
Въведи страница №