1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Преводи, легализации

Преводи, легализации

105 обяви
Ямбол, ул. Жорж Папазов 14, ет. 4, офис 405, преводаческа агенция ММ-Мария Маркова извършва преводи и легализация на документи от и на всички европейски езици
Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски п..
(ONLINE) Писмени преводи от Руски на Български и от Български на Руски Език в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, Икономиката, Медицината, Селското Стопанство, Хранителната Промишлено..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204
Предлагаме Ви, точен превод от и на английски език за: - редакция и превод на всякакъв тип художествена литература. - преводи и цялостна изработка на уеб сайтове - превод и изготвяне на дипломни,..
Предлагаме Ви, точен превод от и на английски език за: - редакция и превод на всякакъв тип художествена литература. - преводи и цялостна изработка на уеб сайтове - преводи и цялостна изработка на..
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..

Преводи от и на руски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Писмени и устни преводи от и на руски език.
Заклет преводач с полски език Моника Новак, вписана в регистъра на заклетите преводачи на Министерството на Външните Работи на Република България под номер 00855-1. Предлагам заверени преводи на вашит..
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..
Подготовка на документи за работа в чужбина. Съдействие за кандидатстване на чуждестранни студенти. Превод и легализация на документи.

преводач, частни уроци по арабски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
преводач писмено и устно на български арабски език, частни уроци по арабски език
Здравейте. Предлагам си услугите като преводач на и от английски и турски на български. Аз съм културен, добре обличащ се усмихнат преводач. За делови срещи, онлайн чатове с други държави и т.н. может..

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..

Преводи и легализация (английски)

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Легализация на диплома за средно образование, диплома за висше образование и всякакви други образователни и удостоверителни документи, издадени от висшите училища, от институциите в системата на преду..
Професионални преводи от български на английски език, професионални преводи от английски на български език без посредник. Оторизиран от КО на МВнР преводач с английски език. Извършвам превод на тексто..
Преводи по и-мейл за цялата страна. Преводи от и на гръцки, френски, руски език. Писане и редактиране на писма, попълване на формуляри на чужд език. Обадете се по телефона или пишете на имейла или във..
Извършва преводи от френски език с кулинарна насоченост - статии от списания и вестници, от интернет сайтове, рецепти, менюта, стокови разписки, книги и др.
Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, ..
 рекламирай сам в
Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, н..
Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с руски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, ..
Преводаческа агенция Axenda Translations извършва професионални преводачески услуги от/на 38+ езикa (бългapcĸи, aнглийcĸи, иcпaнcĸи, итaлиaнcĸи, фpeнcĸи, пopтyгaлcĸи, нeмcĸи, pycĸи, pyмънcĸи, тypcĸи, ..
Предлагаме качествени и точни преводи на всякакви документи и литература от и на немски и английски език. Занимаваме се с консултантски услуги, графичен дизайн, както и с изработка и дизайн на всякакъ..
Превеждаме документи от и на над 30 езика. Лицензираните преводачи в нашия екип са специализирани в различни области - осигуряваме ви експедитивен и качествен превод на всякакъв тип документи: юриди..

Преводи и легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Експресни преводи и легализация на документи за Бургас, региона и цялата страна. Преводи от и на английски, немски, испански, руски, и над 47 други езици. Превод на Свидетелство за съдимост, Диплома, ..

Преводач испански език гр. Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн писмени преводи от и на испански език в гр. Бургас на документи, които НЕ са Ви нужни официално на бланка. Цена на неспециализиран текст: 1 страница от 1800 символа вкл. интервалите: 12 лв...
Онлайн превод от испански на български/български на испански на текстове и документи, които НЕ са Ви необходими на хартия. Цена за неспециализиран текст: 12 лв за страница от 1800 символа, вкл. ин..
Превеждам от английски, руски, италиански и испански ръководства за работа с машини и технически уреди всякакви, медицинска техника, научни статии в областта на медицината, машиностроене, електроника,..
Онлайн преводи от английски на испански език на кратки текстове (до 5 преводачески страници). 1 стр. е 1800 символа вкл. интервалите Цена: 24 лв/ страница от 1800 символа
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.