1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Преводи, легализации

Преводи, легализации

126 обяви
Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски п..
Преводи / Руски Език - Български Език - Руски Език Писмени преводи в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, Икономиката, Медицината, Селското Стопанство, Хранителната Промишленост, Те..
Преводаческа агенция ”Ла Фит-Транс” извършва езикови писмени и устни преводи от и на над 50 езика на документи от всякакъв характер от заклети преводачи в най-кратки срокове включително и експресни на..
Онлайн превод от испански на български/български на испански на текстове и документи, които НЕ са Ви необходими на хартия. Цена за неспециализиран текст: 12 лв за страница от 1800 символа, вкл. ин..

Преводач испански език гр. Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн писмени преводи от и на испански език в гр. Бургас на документи, които НЕ са Ви нужни официално на бланка. Цена на неспециализиран текст: 1 страница от 1800 символа вкл. интервалите: 12 лв...

Преводи от и на английски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършвам преводи от и на английски език. Имам опит като преводач както в България, така и в Англия. Опитът ми включва: писмени преводи: автобиографии, писма, официални документи (без легализация), ху..

Превод на/от Руски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Превод на/от Руски език
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, испански, украински, шведски, китайски, гръцки, френски, унгарски, румънски, турски, ита..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни писмени и устни преводи от и на английски и руски езици. При нужда от писмен превод можете да е свържете с нас на посочения телефон в обяват..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, немски, френски, италиански, испански, полски, чешки, гръцки, турски, румънски, молдовск..

Преводачески услуги с Фински език

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам устни преводи от и на фински език, също и кратки писменни от фински на български език.

Преводи от/на английски език

гр. София, обл. София
Преводи на и от английски език - 10 лв. /страница. За обемни и/или спешни преводи - договаряне.
Преводи на английски език/преводи от английски език от оторизиран преводач! Легализация на документи! Заверка при нотариус (за превод на документи от чужбина)! Официален превод на бланка, с печат и ..

Преводи и легализация (английски)

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Легализация на диплома за средно образование, диплома за висше образование и всякакви други образователни и удостоверителни документи, издадени от висшите училища, от институциите в системата на преду..
Професионални преводи от български на английски език, професионални преводи от английски на български език без посредник. Оторизиран от КО на МВнР преводач с английски език. Извършвам превод на тексто..

Синтагма - превод и легализация

гр. София, обл. София
СИНТАГМА- ПРЕВОД от/на АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, РУСКИ, БЪЛГАРСКИ и други езици. Превод на документи, специализирани текстове (икономически, технически, медицински, договори, инструкции, описания, проекти,..

Предлагам преводи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам преводи от английски на български и обратно, писмено и устно, по договореност..

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..
Експресни и качествени преводи от/на всички езици от заклети преводачи, заверки на документи във всички институции и посолства, превод на специализирана литература, бизнес и лична кореспонденция.

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..

Преводи от и на гръцки език

гр. София, обл. София
Заклет преводач с над 15 години опит предлага устни и писмени преводи от/на гръцки език във всички области и легализация на документи.

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..

Набор на текст

гр. София, обл. София
Извършвам всякакъв вид набор на текст на български, английски, руски, немски, френски или гръцки език, форматиране и обработка на текст, включително добавяне на таблици, графики, формули и др. в текст..

Агенция за преводи Елиос

гр. София, обл. София
Агенция за преводи Елиос БГ предлага бързи, точни и професионални преводи в ЕЛЕКТРОНЕН ВИД за всякакви лични и фирмени нужди. Агенцията е с многогодишен опит и е оторизирана от Министерството на Външ..
Превод от и на английски език на ръководства за употреба на всякакви продукти, информационни листове, технически спецификации, сертификати, тръжна документация и други. Преводите се правят от специали..

Превод на договори и други документи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Превод от и на английски език на фирмени и частни документи, декларации, договори и други. Гарантирана точност. Изпълняват се от опитни преводачи. Свържете се с нас за оферта.

Преводи на медицински текстове

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Превод от и на английски език на научни статии, публикации, клинични проучвания, лекарствена информация и други специализирани текстове в областта на медицината, денталната медицина и фармацията. Извъ..
Заклет преводач с полски език Моника Новак, вписана в регистъра на заклетите преводачи на Министерството на Външните Работи на Република България под номер 00855-1. Предлагам заверени преводи на вашит..
Преводаческа агенция ”Нов век” Сливен извършва професионални преводи и легализация на документи на всички езици. Изпълняваме поръчки на всякакъв тип документи с различна сложност в заявения от Вас сро..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.