Филтриране
Сортиране

Преводи, легализации

122 обяви
FLEK - Translation & Copywriting Преводи с чешки и словашки език Писмени, устни, консултации, придружаване, заверки пред нотариус и Външно министерство Връзка с институции в съответните държави – социално и здравно осигуряване, полиция, съд и др. Преводите се извършват от квалифицирани преводачи

Официални преводи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Възползвайте се от кампанията ”Великденско настроение” и грабнете своята отстъпка! Специално за вас, нашите клиенти, ”Светем” ООД ви подарява Великденска отстъпка за официални преводи на документи..

Преводи от и на немски език

гр. София, обл. София
Преводи от и на немски език! Качество, коректност, професионализъм! Квалифицирани преводачи ще извършат Вашата поръчка в срок с нужното внимание към детайла. Отстъпки за редовни клиенти и по-гол..

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Професионални преводи от български на английски език, професионални преводи от английски на български език без посредник. Оторизиран от КО на МВнР преводач с английски език. Извършвам превод на тексто..

Преводи и легализация (английски)

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Легализация на диплома за средно образование, диплома за висше образование и всякакви други образователни и удостоверителни документи, издадени от висшите училища, от институциите в системата на преду..

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официални преводи Легализация на документи Поставяне на апостил Заверки в Посолства и Министерства Устни преводи гр. Пловдив ул. ”Люлебургаз” 30
Руски езиков център и Преводаческа агенция ”Гамма Бомар”, град Бургас предлага извършване на преводи на официални документи от руски език на български език и от български език на руски език от заклет ..
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на фирмени и граждански документи и книжа от/на руски език, английски, немски, украински, чешки, полски, турски и други. Ле..

заклет преводач с испански език

гр. Бургас, обл. Бургас
Заклет преводач притежаващ Удостоверение от Консулски Отдел на МВР извършва писмени и директни преводи от и на испански език. С 9 годишен стаж като преводач в Испания и богат опит при преводи пред нот..

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..
Културен център ”Струни” предлага писмени преводи от и на английски език от квалифициран преводач. Цена с ДДС - 12 лв. на стандартна страница. Работим с минимален обем на документа от 3 страници.
Център ДАВИТОЗ- висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски пи..
Търся преводач от английски на български език за гр. Хасково за устен превод и писмен превод. Цената се договаря на място. Спешно!
Превод с високо качество на: - фирмени и частни документи, дипломи, удостоверения, съдебни решения - договори, кореспонденция - юридически текстове, както и по психология, социология, бизнес, журн..

Агенция за преводи ”Диляна”

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Агенция за преводи “ДИЛЯНА” предлага следните услуги: Превод на официални документи и заверката им в необходимите български ведомства, чуждестранните посолства у нас и Консулски отдел на Министерствот..

Превод и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Възползвайте се от кампанията ”Великденско настроение” и грабнете своята отстъпка! Специално за вас, нашите клиенти, ”Светем” ООД ви подарява Великденска отстъпка за превод и легализация на докуме..

Превод на технически текстове

гр. Пловдив, обл. Пловдив
”Светем” ООД има база данни от преводачи, специализирани в превода на техническа литература - наръчници за употреба, автомобилостроене, корабостроене, строителство, машиностроене и други сфери на т..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, испански, украински, шведски езици и имаме дългогодишен опит в писмените преводи на след..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага писмени преводи на документи и сайтове от и на всички езици. Работим с лицензирани преводачи и гарантираме на 100% за всеки наш превод. По всеки прево..

Преводи от/на английски

гр. София, обл. София
Преводи: компютри, комуникационни технологии, автомобили, история, психология, образование, култура, сайтове, художествена литература и т.н. Английски> български 7-9 лв/стр. според сложността и те..
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..

Translation services Plovdiv

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преводачески услуги за чужди граждани. Български език за чужденци. Translation and interpreting services to foreign citizens in Plovdiv. Written and verbal. Notary, court, institutions. Certified tran..
Устни и писмени преводи от и на немски, английски и руски език от доказан преводач. Коректност, кратки срокове и изгодни цени. Отстъпки за обемни преводи.

Преводи на различни езици

гр. София, обл. София
СТИВА-ул-А. Кънчев /в двора на PLESIO/ - преводи на различни езици. Цена по договаряне.
Превод на мотивационно писмо и CV Езиков Център Асториа Груп предлага превод или изработка на Мотишационно писмо и CV. Мотивационното писмо не е npeчкa, a една добра възможност да „спечелите“ работод..
Занимавам се професионално с извършване на писмени и устни преводи от български на турски и от турски на български език. Регистриран съм в Дирекция Консулски отношения на Министерството на външните ра..

Нов век-професионализъм и качество

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
БЪРЗИ и ЕКСПРЕСНИ преводачески услуги от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 езика! Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на лични и ..

Устни и писмени преводачески услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Преводаческа Агенция НОВ ВЕК предлага бързи писмени преводи от заклети преводачи, легализация на официални документи във всички министерства, устни преводи при нотариус, бизнес срещи, преговори, конфе..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.