1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Преводи, легализации

Преводи, легализации

108 обяви
ONLINE Писмени преводи от Руски на Български и от Български на Руски Език в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, Икономиката, Медицината, Селското Стопанство, Хранителната Промишленост..
Устни и писмени преводи от и на немски, английски и руски език от доказан преводач. Коректност, кратки срокове и изгодни цени. Отстъпки за обемни преводи.
Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски п..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Превеждам от английски, руски, италиански и испански ръководства за работа с машини и технически уреди всякакви, медицинска техника, научни статии в областта на медицината, машиностроене, електроника,..

Преводи и легализация (английски)

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Легализация на диплома за средно образование, диплома за висше образование и всякакви други образователни и удостоверителни документи, издадени от висшите училища, от институциите в системата на преду..
Професионални преводи от български на английски език, професионални преводи от английски на български език без посредник. Оторизиран от КО на МВнР преводач с английски език. Извършвам превод на тексто..
Преводи на английски език/преводи от английски език от оторизиран преводач! Легализация на документи! Заверка при нотариус (за превод на документи от чужбина)! Официален превод на бланка, с печат и ..

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Дипломиран преводач (английски испански руски) с голям опит (повече от 30 години). Онлайн преводи. Ниски цени.
ONLINE Преводи на ОЗВУЧИТЕЛЕН ГОВОР/Нарация/, включително и Руски Субтитри/ от РУСКИ на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, на всякакви видове ВИДЕОКЛИПОВЕ от Интернет - от Обучителни, Рекламни, Презентационни, Забавни, ..
ONLINE Преводи от Руски на Български и от Български на Руски език на: / Бизнес кореспонденция / Документация / Презентации / Публикации / Статии в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, ..

преводи от и на немски

гр. Бургас, обл. Бургас
Преводи от и на немски 10лв голям лист
Предлагаме Ви, точен превод от и на английски език за: - редакция и превод на всякакъв тип художествена литература. - преводи и цялостна изработка на уеб сайтове - превод и изготвяне на дипломни,..

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..
Онлайн преводи от английски на испански език на кратки текстове (до 5 преводачески страници). 1 стр. е 1800 символа вкл. интервалите Цена: 24 лв/ страница от 1800 символа
Вавилон Транслейшънс МД предлага професионални писмени и устни преводи в различни области, както и превод и легализация на документи на фирми и граждани. С висококвалифицирани преводачи можем да Ви ..

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..

Преводачески услуги с Фински език

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам устни преводи от и на фински език, също и кратки писменни от фински на български език.
Преводач с гръцки език. Специализирани преводи, техническа, правна и медицинска литература.
 рекламирай сам в
Заклет преводач с полски език Моника Новак, вписана в регистъра на заклетите преводачи на Министерството на Външните Работи на Република България под номер 00855-1. Предлагам заверени преводи на вашит..
Превод с високо качество на: - фирмени и частни документи, дипломи, удостоверения, съдебни решения - договори, кореспонденция - юридически текстове, както и по психология, социология, бизнес, журн..
Онлайн превод от испански на български/български на испански на текстове и документи, които НЕ са Ви необходими на хартия. Цена за неспециализиран текст: 12 лв за страница от 1800 символа, вкл. ин..

Преводач испански език гр. Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн писмени преводи от и на испански език в гр. Бургас на документи, които НЕ са Ви нужни официално на бланка. Цена на неспециализиран текст: 1 страница от 1800 символа вкл. интервалите: 12 лв...
Преводи на български от английски език и от английски на български на - свободен текст, технически документи. При предоставяне на материали със неприемливо съдржание си запазва правото да откаже пре..
Предлагам преводи на учебниците по английски език за деца. Ако детето ви се нуждае от помощ за домашното по английски, не разбира упражнението или трябва да измисли съчинение, то преводът на съответни..
Здравейте, Предлагаме преводи, реклама, редакция, монтаж на аудио, видео, текст и други. Може да ни потърсите на посочения сайт или на телефона, изписан в обявата.
Експресни и качествени преводи от/на всички езици от заклети преводачи, заверки на документи във всички институции и посолства, превод на специализирана литература, бизнес и лична кореспонденция.
ПИСМЕНИ ПРЕВОДИ-ВАРНА ИМА ВЕЧЕ НАД 20 ГОДИШЕН ОПИТ В ОБЛАСТТА НА БЪРЗИТЕ И КАЧЕСТВЕНИ ПИСМЕНИ ПРЕВОДИ. Руски и английски език Писмени преводи-Варна превежда от и на руски език, включително от и н..

Sofya Bulgarca - Türkçe Yeminli Tercüman

гр. София, обл. София
Устни преводи от заклет преводач пред нотариус, съд, прокуратура, МВР, Министерство на правосъдието и всички официални институции. Професионални преводи от опитен преводач по време на официални посеще..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.