1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Преводи, легализации

Преводи, легализации

101 обяви
Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски п..
Заповядайте в новооткрит офис за Всички видове Застраховки, Преводи Легализации Апостил на документи на 39 езика. Намираме се в гр. Варна кв. Хр. Ботев ул. Георги Бърнев 8 до оградата на у-ще ”Елин Пе..

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Ако сте си поставили за цел разширяване на Бизнеса в Русия, със сигурност ще Ви трябва много добър ПРЕВОД на най-важните текстове от сайта Ви на Професионален Бизнес Руски Език. Гарантираме високо кач..
Преводи / Руски Език - Български Език - Руски Език Писмени преводи в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, Икономиката, Медицината, Селското Стопанство, Хранителната Промишленост, Те..

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официални преводи Легализация на документи Поставяне на апостил Заверки в Посолства и Министерства Устни преводи гр. Пловдив ул. ”Люлебургаз” 30
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на фирмени и граждански документи, материали и книжа от/на руски език, английски, немски, украински, чешки, словашки, полск..
Руски езиков център и Преводаческа агенция ”Гамма Бомар”, град Бургас предлага извършване на преводи на официални документи от руски език на български език и от български език на руски език от заклет ..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, испански, украински, шведски, китайски, гръцки, френски, унгарски, румънски, турски, ита..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, немски, френски, италиански, испански, полски, чешки, гръцки, турски, румънски, молдовск..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни писмени и устни преводи от и на английски и руски езици. При нужда от писмен превод можете да е свържете с нас на посочения телефон в обяват..
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..
Агенция Нов век-Попово извършва преводи на общински бланкови документи като-акт за раждане, удостоверения за брак, семейно положение, за идентичност на имена, за постоянен адрес, смъртен акт, свидетел..

Синтагма - превод и легализация

гр. София, обл. София
СИНТАГМА- ПРЕВОД от/на АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, РУСКИ, БЪЛГАРСКИ и други езици. Превод на документи, специализирани текстове (икономически, технически, медицински, договори, инструкции, описания, проекти,..

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..

Превод на/от Руски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Превод на/от Руски език
Официални преводи и заверки от/на руски и румънски. Квалифицирани общи и специални преводи от заклет преводач. Съдействие при оформянето на документите
Устни и писмени преводи от и на немски, английски и руски език от доказан преводач. Коректност, кратки срокове и изгодни цени. Отстъпки за обемни преводи.

преводи на документи за работа

гр. Бургас, обл. Бургас
Превеждаме от/ на чужди езици / гръцки, английски, италиански, френски, руски /документи за работа в чужбина: медицински за започване на работа, свидетелство за съдимост, документи за доходи, документ..

Преводаческа помощ за учащи

гр. Бургас, обл. Бургас
Помощ за учащи при изготвянето на дипломни и курсови работи. Превеждане на избрани, посочени от Вас страници от препоръчаната Ви литература от и на английски, руски, гръцки, френски, език за изготвяне..
Онлайн преводи от английски на испански език на кратки текстове до 5 преводачески страници (1 стр. е 1800 символа вкл. интервалите). Цена: 24 лв/ стр.

Преводач испански език гр. Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн писмени преводи от и на испански език в гр. Бургас. Цена на преводаческа страница неспециализиран текст - 12 лв. Устен превод - придружаване, превод пред нотариус, онлайн превод - 50 лв на ..

Преводи испански онлайн

гр. София, обл. София
Онлайн превод на текстове и документи, които НЕ са Ви необходими на хартия. Цена за неспециализиран текст - 12 лв за преводаческа страница от 1800 символа, включително интервалите. Превод на стати..

Преводач на свободна практика

гр. Варна, обл. Варна
Имам завършено образование във Великобритания. Владея отлично английски език и съм работила като преводач преди от вкъщи и в агенция. Мога да превеждам фирмени документи, продуктови описания, блог..

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
УЧЕБНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР „ТЕРА“ извършва преводи и легализация - общи и специализирани. Сключен договор с КО на МВнР. Бързи услуги на ниски цени. www.centre-terra.com Fb - Учебен център ТЕРА

Преводи и легализация

гр. София, обл. София
Писмени преводи, легализация, нотариални заверки и устни преводи на промоционални цени. Разполагаме с висококвалифицирани и опитни преводачи от и на всички азиатски и европейски езици, като има промоц..

Преводи от и на всички езици

гр. София, обл. София
Преводаческо бюро предлага преводи от и на всички езици-писмени и устни, както и нотариална заверка на документи. Изгодни цени и офиси в центъра и в Красно село. Работно време-от понеделник до петък..

Преводи и легализация

гр. София, обл. София
Преводаческо бюро предлага преводи, легализация и заверка пред нотариус! Работно време-от 09 до 18 часа, като офисът е в центъра на София. Най-ниски цени в бранша! Промоционални цени от 20 лева на стр..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.