back to top

Преводи, легализации

90 обяви
преводи от и на немски

Преводи от и на немски 10лв на лист

Превод от български на руски език.

Извършвам преводи от руски на български и от български на руски език на свободен текст, делова кореспонденция и други. Стандартен срок за изпълнение на превода - една седмица. Не извършвам легали..

Превод от английски на български език/5 лв. стр.

Извършвам преводи от английски на български и от български на английски език на свободен текст, делова кореспонденция и други. Стандартен срок за изпълнение на превода - една седмица. Не извършв..

СУПЕР ТОП пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Превод от и на английски, гръцки, турски, руски

Превод на файлове от всякакъв тип от и на: -английски -турски -гръцки -руски Цена по договаряне спрямо обема, срока за изпълнение и тематиката на файловете. Възможност за издаване на фак..

Писмени и устни преводи с полски език

Заклет преводач с полски език Моника Новак, вписана в регистъра на заклетите преводачи на Министерството на Външните Работи на Република България под номер 00855-1. Предлагам заверени преводи на вашит..

Преводи от и на Немски език

Предлагам преводи от и на Немски език! Завършил съм Ниво B2 на Немски език в Германия. Цена по договаряне

Превод и легализация на документи в цялата страна - София, Варна и други градове

Преводи на всякакъв вид тематика на над 29 езика в София, Варна, Бургас и в цялата страна: о Писмени преводи о Експресни преводи о Устни преводи о Легализации о Над 29 езика, измежду които анг..

Експресни преводи от и на английски, италиански, френски и български език.

Бързи и качествени преводи от и на английски, италиански, френски и български език. Цени: - Превод от английски/италиански/френски на български език - 3 лв / стандартна страница - Превод от ..

Преводи на цени от 11лв. всеки ден от 08.30 ч. до 20.30 ч. вкл. събота и неделя. Работим и онлайн.

Фирма” Глобус” извършва висококачествени преводи (без посредник и на атрактивни цени) от и на 20 езика в областта на медицината, икономиката, техниката и литературата. Преводи на документи, сертификат..

Преводи и Легализация, Изключително Ниски Цени, Високо Качество

Агенция за преводи и легализация ”Хармъни” Ви предлага бързи и качествени преводи от заклети преводачи на изключителни цени /немски, френски, португалски, английски, италиански, испански, гръцки, руск..

Преводаческа агенция ПроДеск

ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..

Превод и легализация на документи в цялата страна - в Пловдив, Бургас и в други градове

Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени, включително експресни, и устни преводи и легализации от и на всички езици, в т. ч. преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана темат..

професионален преводач-английски испански руски

Дипломиран преводач (английски испански руски български) с голям опит (повече от 30 години). Писмени преводи. Всяка работа онлайн с английски испански руски. Ниски цени.

преводи и легализация на документи

преводи и легализация на документи

Тутракан, област Силистра

Преводи и легализация на документи - arto.bg

Агенция за преводи и легализация „Арто транслейшънс“ ООД е създадена през 2012 г. и е специализирана в извършването на професионални преводи от заклети преводачи. Можем да ви бъдем полезни и да наме..

Преводи и Легализация на документи

Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..

Преводи на всякакви документи и литература. Работим с 35+ езикови комбинации

РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА!!! Ще преведем вашите лични и фирмени документи от и на: Официалните езици на ЕС (английски, немски, френски, испански, италиански, нидерландски, полски и всички остана..

Преводи, легализации

Преводи, легализации

Севлиево, област Габрово

Преводи, легализации Свържете с нас за БЕЗПЛАТНА консултация или ни пишете на имейла ни, messenger Iv Press. Може да ни намерите на адрес гр. Севлиево ул. Хан Аспарух 14.

Експресни преводи и легализация от и на английски, немски, френски, руски, турски, италиански и др.

”Ареал Бг” ЕООД е специализирана и лицензирана агенция за преводи на различни типове документи и материали от и на различни езици-английски, немски, френски, руски, турски, италиански, гръцки, испанск..

Превод от и на Турски език

Предлагам превод от турски на български и от български на турски език на съдържание от всякакъв вид и жанр. Работя с цени по договаряне, в зависимост от сложността и обема на текста. Бързина и кор..

СУПЕР ТОП пормотиране Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Преводач на Руски език оправяне на документи помощ с квартира намиране на работа

Помагам на украинци свързана с работа квартира и превод също и на работодатели цена на услугите започват от 50 лева

Преводи от и на различни езици

Преводи на документи, статии, сайтове, научни материали от и на английски, френски, италиански език. Експресни преводи от и на руски език. Ниски цени, перфектно качество.

Превод на актове за раждане, брак, семейно положение и др.

Агенция Нов век-Попово извършва преводи на общински бланкови документи като-акт за раждане, удостоверения за брак, семейно положение, за идентичност на имена, за постоянен адрес, смъртен акт, свидетел..

Преводи на медицински документи

Преводи на медицински документи

Попово, област Търговище

Агенция Нов век-Попово извършва преводи на медицински документи-епикризи, лекарски становища, амбулаторни листи, болнични листи, имунизационни паспорти и други. Срочно и качествено чрез заклети прев..

Преводи на дипломи, удостоверения, сертификати и др.

Агенция Нов век-Попово извършва преводи на документи -диплома за средно и висше образование, академични справки, сертификати, декларации и удостоверения. Срочно и качествено чрез заклети преводачи.

Преводи по италиански език

Преводи по италиански език

Италия (IT), област Други държави

Преводи от и на италиански език.

Превод на английски език - 7 лв.

Превод на английски и от английски език - професионални преводи. Базовата цена за превод от английски език на български, както и от български език на английски, е 7 лева за 1 страница. По БДС една с..

Преводи от/на руски език

Търся ангажимент като преводач на хонорар, от дома. Заклет преводач съм с руски език. Професионален филолог със специалност Руска филология, руски език и литература. Приемам само сериозни обажда..

ПреводиПлевен преводи на/от английски, немски, френски език

Експресни и качествени преводи от/на всички езици от заклети преводачи, заверки на документи във всички институции и посолства, превод на специализирана литература, бизнес и лична кореспонденция.

Преводи по английски език.

Преводи по английски език.

Италия (IT), област Други държави

Преводи от и на английски език, изпращане на готовия превод по имейл.