Филтриране
Сортиране

Преводи, легализации

107 обяви
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, испански, украински, шведски езици и имаме дългогодишен опит в писмените преводи. 24Ч П..
Превод с високо качество на: - фирмени и частни документи, дипломи, удостоверения, съдебни решения - договори, кореспонденция - юридически текстове, както и по психология, социология, бизнес, журн..
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на фирмени и граждански документи и книжа от/на руски език, английски, френски, немски, украински, чешки, словашки, полски,..
Руски езиков център и Преводаческа агенция ”Гамма Бомар”, град Бургас предлага извършване на преводи на документи от руски език на български език и от български език на руски език от заклет преводач, ..

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официални преводи Легализация на документи Поставяне на апостил Заверки в Посолства и Министерства Устни преводи гр. Пловдив ул. ”Люлебургаз” 30
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага писмени преводи на документи и сайтове от и на всички езици. Работим с лицензирани преводачи и гарантираме на 100% за всеки наш превод. По всеки прево..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни писмени и устни преводи от и на английски и руски езици. При нужда от писмен превод можете да е свържете с нас на посочения телефон в обяват..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, испански, украински, шведски езици и имаме дългогодишен опит в писмените преводи на след..
Преводи от Руски език на Български език и преводи от Български език на Руски език на: - Уеб сайтове (Интернет сайтове) - Бизнес кореспонденция - Документация - Презентации - Публикации - Стат..

Преводи от и на английски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Правя преводи от и на английски език. Имам взет сертификат по английски език с отлична оценка и ниво C2. Сертификатът е Cambridge Advanced Exam (CAE) и е международно признат. Всеки, който има нужда о..
Център ДАВИТОЗ- висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски пи..
Експресни и качествени преводи от/на всички езици от заклети преводачи, заверки на документи във всички институции и посолства, превод на специализирана литература, бизнес и лична кореспонденция.
Извършваме лицензирани и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 езика! Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ с ..
Преводаческа агенция НОВ ВЕК извършва официални бързи и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 ..
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..

Заверка тахографи

гр. София, обл. София
Оторизиран сервиз за монтаж, ремонт, активиране, калибриране и проверка на всички одобрени типове тахографи - дигитални и аналогови. В нашият сервизен център може да бъде извършена контролна прове..
Устни и писмени преводи от и на немски, английски и руски език от доказан преводач. Коректност, кратки срокове и изгодни цени. Отстъпки за обемни преводи.

Преводи от и на холандски език

гр. София, обл. София
Предлагаме преводаческу услуги от и на нидерландски език, като имаме повече от 15 години опит в предните услуг към и от този език. За разлика от повечете агенции, където предлаганите езици са повече 2..

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Преводи от испански на български език и от български на испански език на: - Уеб сайтове (Интернет сайтове) - Бизнес кореспонденция - Документация - Презентации - Публикации - Статии - Kниги ..
Преводаческа агенция Translate the world предлага на своите клиенти услуги по превод и заверка с печат Апостил на конкурентни цени. Извършва превод на частни и официални документи в рамките на 1 ден, ..
Превод на вашите лични и фирмени документи от и на всички официални езици на ЕС (английски, немски, френски, испански, италиански, нидерландски, полски и т.н.), както от и на всички балкански езици (р..

Преводи от/на английски

гр. София, обл. София
Преводи: компютри, комуникационни технологии, автомобили, история, психология, образование, култура, сайтове, художествена литература и т.н. Английски> български 7-9 лв/стр. според сложността и ..

Преводи испански онлайн

гр. София, обл. София
Превод на текстове и документи - 12 лв за преводаческа страница от 1800 символа включително интервалите. Превод на статии до 500 думи от и на испански език - 0,05 лв на дума Превод на фирмена или ..
Писмени и устни преводи от и на испански език в гр. Бургас. Цена на преводаческа страница неспециализиран текст - 12 лв. Устен превод - придружаване, превод пред нотариус, онлайн превод - 50 лв на..

Преводаческа агенция - Шумен

гр. Шумен, обл. Шумен
НИЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ И ЩЕ ВИ ПРЕДАДЕМ ВАШИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРЕВОД ОТ И НА УДОБНО ЗА ВАС МЯСТО В РАМКИТЕ НА ГРАД ШУМЕН! Работим, за да спестим Вашето време и нерви. На едно място можете: - да получите ..

Преводи от и на немски език

гр. София, обл. София
Преводи от и на немски език! Качество, коректност, професионализъм! Квалифицирани преводачи ще извършат Вашата поръчка в срок с нужното внимание към детайла. Отстъпки за редовни клиенти и по-гол..

Превод от/на немски език

гр. София, обл. София
Превод от/на немски език. Литература - художествена, икономическа, политическа, историческа, техническа. Дипломни работи. Курсови разработки. Всякакъв тип документи.
Преводи от филолог, редакция и корекция от и на Английски, Немски и Руски език.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.