Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Преводи, легализации

130 обяви
Правя професионални преводи английски-български, испански-български и обратно. Цената е 6 лв. на страница, размер 1800 знака. Минималният размер на документа трябва да бъде от поне 3 страници. Свърж..
Здравейте, Предлагам преводи от Английски на Български и от Български на Английски на документи (фирмени, доклади, учебни материали, есета и тн.) срещу заплащане. Отлично владея английски език (За..
Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, ..
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод,..
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски и немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи, Включително всички необходими ..
Превод с високо качество на: - фирмени и частни документи, дипломи, удостоверения, съдебни решения - договори, кореспонденция - юридически текстове, както и по психология, социология, бизнес, журн..
Културен център ”Струни” предлага писмени преводи от и на английски език от квалифициран преводач. Цена с ДДС - 12 лв. на стандартна страница. Работим с минимален обем на документа от 3 страници.
Център ДАВИТОЗ- висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски пи..
Писмени преводи и легализация на документи - 24 часа в денонощието. Преводаческа агенция „Нова Ера” предлага следните преводачески услуги: - писмени преводи - устни преводи - редакция на докум..
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..

преводач арабски български

гр. Бургас, обл. Бургас
преводач писмено и устно на български арабски език и обратно
Лицензиран (заклет) преводач, филолог руска филология извършва преводи от и на руски език.

Бързи и качествени преводи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преводаческа агенция ”Нов Век” предлага експресни и качествени преводи от и на всички езици от заклети преводачи, заверки на документи във всички институции, превод на специализирана литература, бизне..

Превод на медицински документи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преводаческа агенция „Нов Век“ извършва официални преводи на и от над 20 езика, както и легализация на документи във всички институции. Приемаме текстове с различна тематика - официални документи като..
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва писмени преводи от български език на чужди езици и от чужди езици на български език на официални граждански и фирмени документи: образователни, админ..
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на документи и различни видове текстови материали от/на руски, английски, френски, немски, украински, чешки, словашки, полс..
Руски езиков център и Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” гр. Бургас предлага извършване на писмени преводи на граждански и фирмени документи от руски език на български език и от български език на руск..
Трябва ви преводач от Английски на Български и обратното, от Немски на Български, по време на важна среща, сделка или онлайн конферентна връзка. Моля обадете ни се. Устни преводи в Бургас и с предвари..
Трябва ви помощ с някоя институция в Англия, цяла Европа, САЩ, Австралия и всички други англо-говорящи държави, ние сме насреща. Говорим по телефона или пишем имейли и писма. Имаме опит от Англия, Гер..
УСТНИ ПРЕВОДИ ОТ И НА РУСКИ ЕЗИК НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА Устни преводи от и на руски език на територията на цялата страна и чужбина: Устен превод от и на руски език пред Нота..
Професионални писмени и устни преводи от и на руски език. Предимството да работите с мен е, че работя ДЕНОНОЩНО и можете да разчитате на мен за какъвто и да било писмен и устен превод от и на руски ез..
Преводи от италиански на български език и от български на италиански. Превеждам документи, научна и художествена литература. Правя и симултанен превод. Образование: бакалавър италианска филология в СУ..
Устен и писмен Финландски- Български език, и от Български на Финландски, ПИСМЕНО И ГОВОРИМО, Устен превод, Преводи при бизнес срещи, Покупко продажби на Недвижими имоти и др.

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Официални преводи на медицински текстове: епикризи, изследвания, лекарски становища от/на над 30 езика. Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на лични и официални фирмени документи във всички държавни институции и чу..

Превод и легализация на документи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преводаческа агенция „Нов Век“ извършва експресни и качествени преводи от и на всички езици, включително редки езици като китайски, японски, корейски, персийски и др. Легализация на лични и официални ..

заклет преводач с испански език

гр. Бургас, обл. Бургас
Заклет преводач притежаващ Удостоверение от Консулски Отдел на МВР извършва писмени и директни преводи от и на испански език. С 9 годишен стаж като преводач в Испания и богат опит при преводи пред нот..

преводи английски

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършвам преводи от английски език. Цена по договаряне.
Uslugabg предоставя професионални преводачески услуги за Република България от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, полски, чешки, сръбски, хърватски, гръцки, турски, румънски..
Преводи от филолог, редакция и корекция от и на Английски, Немски и Руски език.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.