1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Преводи, легализации

Преводи, легализации

108 обяви
Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски п..
ONLINE Писмени преводи от Руски на Български и от Български на Руски Език в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, Икономиката, Медицината, Селското Стопанство, Хранителната Промишленост..
ONLINE Преводи на ОЗВУЧИТЕЛЕН ГОВОР/Нарация/, включително и Руски Субтитри/ от РУСКИ на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, на всякакви видове ВИДЕОКЛИПОВЕ от Интернет - от Обучителни, Рекламни, Презентационни, Забавни, ..
ONLINE Преводи от Руски на Български и от Български на Руски език на: / Бизнес кореспонденция / Документация / Презентации / Публикации / Статии в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, ..

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..

Агенция за преводи Елиос

гр. София, обл. София
АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ ЕЛИОС БГ предлага бързи, точни и професионални преводи за всякакви лични и фирмени нужди, на изгодни цени. Превод на дипломи и всички видове учебни документи; Превод на фирмена ..

Преводачески услуги с Фински език

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам устни преводи от и на фински език, също и кратки писменни от фински на български език.
Онлайн преводи от английски на испански език на кратки текстове (до 5 преводачески страници). 1 стр. е 1800 символа вкл. интервалите Цена: 24 лв/ страница от 1800 символа
Онлайн превод от испански на български/български на испански на текстове и документи, които НЕ са Ви необходими на хартия. Цена за неспециализиран текст: 12 лв за страница от 1800 символа, вкл. ин..

Преводач испански език гр. Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн писмени преводи от и на испански език в гр. Бургас на документи, които НЕ са Ви нужни официално на бланка. Цена на неспециализиран текст: 1 страница от 1800 символа вкл. интервалите: 12 лв...
Превод с високо качество на: - фирмени и частни документи, дипломи, удостоверения, съдебни решения - договори, кореспонденция - юридически текстове, както и по психология, социология, бизнес, журн..

Преводи, коректура, редакция

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Здравейте, Предлагаме преводи, реклама, редакция, монтаж на аудио, видео, текст и други. Може да ни потърсите на посочения сайт или на телефона, изписан в обявата.

Преводи от и на немски език

гр. Русе, обл. Русе
Правя преводи от и на немски език

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..
”Ареал Бг” ЕООД е специализирана и лицензирана агенция за преводи на различни типове документи и материали от и на различни езици-английски, немски, френски, руски, турски, италиански, гръцки, испанск..
Заклет преводач с полски език Моника Новак, вписана в регистъра на заклетите преводачи на Министерството на Външните Работи на Република България под номер 00855-1. Предлагам заверени преводи на вашит..

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..

Превод на/от Руски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Превод на/от Руски език

Преводачески услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Ние, ”КОГИТО-Иванови”, сме семейна фирма за преводи от и на чужди езици както и между чужди езици (български, английски, немски, френски, руски).
Предлагаме качествени писмени преводи на следните езици: - от български на руски език - от български на английски език - от руски на български език - от английски на български език - от руски на..
Предлагаме преводи на НАЙ-ДОБРА ЦЕНА. Превеждаме на руски и английски език и от руски и английски език статии, уебсайтове, документи, презентации, текстове за курсови и дипломни работи, текстове за ре..

Преводи и легализация

гр. Бургас, обл. Бургас
Какви писмени преводи извършваме? В сферата на правото превеждаме съдебни документи, фирмена документация, договори, нотариални актове, пълномощни и др. Бързо можем да окажем съдействие при превод..
Устни и писмени преводи от и на немски, английски и руски език от доказан преводач. Коректност, кратки срокове и изгодни цени. Отстъпки за обемни преводи.
Ф. П. и КО ЕООД е лицензирана Агенция за преводи. Извършваме официални преводи от и на повече от 40 езика в най-различни сфери и области. Работим с необходимата бързина и винаги изпълняваме поръчките ..
Извършваме лицензирани и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 езика! Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ с ..
Преводаческа агенция НОВ ВЕК извършва официални бързи и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 ..
Предлагам преводи между Български и Английски на общи текстове, както и специализирани медицински такива, включително статии за публикуване. Цена на страница, според спецификата на текста. Кратки срок..

Преводи от английски

гр. Варна, обл. Варна
Писмени и устни преводи от и на английски език. Ниво на владеене на езика - C2.
Преводи на документи по всички езици и редакция на текстове.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.