Филтриране
Сортиране

Преводи, легализации

120 обяви

Преводи от и на немски език

гр. София, обл. София
Преводи от и на немски език! Качество, коректност, професионализъм Квалифицирани преводачи ще извършат Вашата поръчка в срок с нужното внимание към детайла. Отстъпки за редовни клиенти и по-голем..
Център ДАВИТОЗ- висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски пи..

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официални преводи Легализация на документи Поставяне на апостил Заверки в Посолства и Министерства Устни преводи

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..
Преводаческа агенция ”ПРЕВОДИТЕ БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, испански, украински, шведски езици и имаме дългогодишен опит в писмените преводи на следната ..

Устни и писмени преводи

гр. София, обл. София
Магистър филолог извършва устни и писмени преводи от и на английски език.
Културен център ”Струни” предлага писмени преводи от и на английски език от квалифициран преводач. Цена с ДДС - 12 лв. на стандартна страница. Работим с минимален обем на документа от 3 страници.

Преводи с турски език

гр. София, обл. София
Извършвам преводи с турски език свързани с най-различни сфери на дейност. Главно писмени, преводите могат да бъдат предоставени и по и-мейл адрес.
Преводи от Руски език на Български език и преводи от Български език на Руски език на: - Уеб сайтове(интернет сайтове) - Бизнес кореспонденция - Документация - Презентации - Публикации - Стати..
НЕМСКИ ЕЗИК- ПРЕВОДИ и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ, изготвяне на документи Извършвам писмени и устни ПРЕВОДИ и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на документи, изготвяне на текстове, писма, кореспонденция и др. документи на немски. Във в..
Онлайн преводи от английски на испански език на статии на тема криптовалути и блокчейн технологии. Цена: 0.09 BGN/дума
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Руски езиков център и Преводаческа агенция ”Гамма Бомар”, град Бургас предлага извършване на преводи на документи от руски език на български език и от български език на руски език от заклет преводач, ..
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на фирмени и граждански документи и книжа от/на руски език, английски, френски, немски, украински, чешки, словашки, полски,..
Писмени преводи от английски език на български език. Писмени преводи от български език английски език. Писмени преводи от руски език на български език. Преводи от български език на руски език П..
”СИНТАГМА” - ПРЕВОДИ от/на АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, РУСКИ, БЪЛГАРСКИ. ОФИЦИАЛНИ и неофициални ПРЕВОДИ на документи, специализирани (икономически, технически, медицински, договори, инструкции, описания, пр..

Преводачески услуги от и на 35 езика

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Агенция за преводи АЛИАНС ЛИНГВА, ЕООД - гр. Велико Търново Преводачески услуги от и на 35 езика - Превод и легализация на документи - Превод на специализирани документи в различни сфери - пра..
Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, ..
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод,..
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски и немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи, Включително всички необходими ..

Преводи испански онлайн

гр. София, обл. София
Превод на текстове и документи - 12 лв за преводаческа страница от 1800 символа включително интервалите. Превод на статии до 500 думи от и на испански език - 0,05 лв на дума Превод на фирмена или ..
Писмени и устни преводи от и на испански език в гр. Бургас. Цена на преводаческа страница неспециализиран текст - 12 лв. Устен превод - придружаване, превод пред нотариус, онлайн превод - 50 лв на..
Филолог извършва преводи от и на немски език, бързо, качествено и отговорно. За повече информация моля пишете на посочения имейл адрес.
Помощ за учащи при превеждане от: на английски, руски, гръцки и италиански език на избрани страници от препоръчаната Ви литература в библиографичната справка за изготвянето на Вашата работа. Писането ..

Технически преводи

гр. София, обл. София
Инженер с отлични терминологични познания предлага технически преводи на ръководства за експлоатация, инсталиране и поддръжка на металообработващи машини от английски и руски на български език.

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..
Преводаческа агенция НОВ ВЕК е специализирана в областта на лицензираните преводи и е ориентирана както към корпоративни, така и към частни клиенти. Работим с висококвалифицирани и опитни преводачи от..

Нов век-лицензирана преводаческа фирма

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
БЪРЗИ и ЕКСПРЕСНИ преводачески услуги от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 езика! Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на лични и ..

Нов век-професионализъм и качество

гр. Бургас, обл. Бургас
Офис Бургас на Преводаческа агенция Нов Век Ви предлага професионални писмени преводи от и на английски, немски, френски, руски, турски, испански, гръцки и много други. Извършваме устни и писмени прев..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.