Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Преводи, легализации

112 обяви
Център ДАВИТОЗ- висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски пи..

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..
Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, ..
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод,..
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски и немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи, Включително всички необходими ..
Експресни и качествени преводи от/на всички езици от заклети преводачи, заверки на документи във всички институции и посолства, превод на специализирана литература, бизнес и лична кореспонденция.
Преводаческа агенция НОВ ВЕК извършва официални бързи и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 ..
Извършваме лицензирани и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 езика! Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ с ..
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на документи: административни, образователни, юридически, нотариални, съдебни, икономически, финансови, технически, медицин..
Руски езиков център и Преводаческа агенция ”Гамма Бомар”, град Бургас предлага извършване на преводи на граждански и фирмени документи от руски език на български език и от български език на руски език..
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официални преводи Легализация на документи Поставяне на апостил Заверки в Посолства и Министерства Устни преводи
Център Принсиер - преводи от и на италиански език за работа в Италия и за връзка с некоректни италиански работодатели - преводи на свидетелство за съдимост, преводи на медицински свидетелства, писане ..
Писмени преводи и легализация на документи - 24 часа в денонощието. Преводаческа агенция „Нова Ера” предлага следните преводачески услуги: - писмени преводи - устни преводи - редакция на докум..

HR manager/Country manager

гр. София, обл. София
Your Word Ltd (www.y-word.com), професионална компания за преводи и локализация, търси мениджър ”Човешки ресурси” и мениджър ”Продажби” в София. Каним ви да се присъедините към семейството ни за дъл..

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
УЧЕБНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР „ТЕРА“ извършва преводи и легализация - общи и специализирани. Сключен договор с КО на МВнР. Бързи услуги на ниски цени. www.centre-terra.com

Превод и легализация на документи

гр. Сливен, обл. Сливен
Извършваме преводи без ограничения във вида на текста (правни, счетоводни, юридически, финансови, технически, медицински и т.н.). Ангажираме се със заверки във всички държавни институции. За клиен..

преводач арабски български

гр. Бургас, обл. Бургас
преводач писмено и устно на български арабски език и обратно

Предлагам преводи

гр. София, обл. София
Превод от Български език на английски и немски език, както и превод от английски и немски на български език.
Културен център ”Струни” предлага писмени преводи от и на английски език от квалифициран преводач. Цена с ДДС - 12 лв. на стандартна страница. Работим с минимален обем на документа от 3 страници.

Преводи от/ на арабски език

гр. София, обл. София
Извръшвам всякакъв вид преводи с арабски език. Заверка и легализация на преводите!
Преводаческа агенция” ИМБА” гр. София извършва преводи на всички езици. Заверка и легализация на преводите. Предлагаме писмени и устни преводи. При нас може да сключите всички видове застраховки. ..

Преводаческа агенция - Шумен

гр. Шумен, обл. Шумен
НИЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ И ЩЕ ВИ ПРЕДАДЕМ ВАШИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРЕВОД ОТ И НА УДОБНО ЗА ВАС МЯСТО В РАМКИТЕ НА ГРАД ШУМЕН! Работим, за да спестим Вашето време и нерви. На едно място можете: - да получите ..

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра
Професионални преводи от английски на български език и обратно в следните области: право, икономика, опазване на околната среда, медицина. Сертификат за юридически английски от Cambridge university. П..
Дипломни работи - помощ при превеждане от английски, руски, гръцки и италиански език на избрани страници от препоръчаната Ви литература от библиографичната справка при изготвянето им от кандидат-дипло..
Официални преводи на медицински текстове: епикризи, изследвания, лекарски становища от/на над 30 езика. Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на лични и официални фирмени документи във всички държавни институции и чу..

Преводи и заверки

гр. Сливен, обл. Сливен
Предлагам официални преводи на документи, технически ръководства, упътвания, инструкции, всякаква техническа, научна, медицинска и художествена литература. Предлагаме преводи от и на английски, италиа..

Преводи / симултанни и писмени/

гр. София, обл. София
Предлагам перфектни симултанни преводи от и на английски език, както и на руски език и сръбски език, за всякакви мероприятия, събития и медии. Цени по договаряне.
Професионални преводи от и на руски език от специалист преводач с 20 г. опит, филолог, експресно, сигурно, изгодни цени. Тематика: договори, документи, недвижими имоти, фирмена документация, юридическ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.