1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Преводи, легализации

Преводи, легализации

113 обяви
FLEK - Translation & Copywriting Преводи с чешки и словашки език Писмени, устни, консултации, придружаване, заверки пред нотариус и Външно министерство Връзка с институции в съответните държави – социално и здравно осигуряване, полиция, съд и др. Преводите се извършват от квалифицирани преводачи. Цени - от 10 лв/страница Можете да направите запитване на e-mail: flekplovdiv@abv.bg, тел. 0878822842 и вайбър или от формата за контакти в сайта.
Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски п..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, испански, украински, шведски, китайски, гръцки, френски, унгарски, румънски, турски, ита..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни писмени и устни преводи от и на английски и руски езици. При нужда от писмен превод можете да е свържете с нас на посочения телефон в обяват..
Преводаческа агенция ”Онлайн Преводи БГ” предлага експресни денонощни писмени преводи от и на английски, руски, немски, френски, италиански, испански, полски, чешки, гръцки, турски, румънски, молдовск..
Ако сте си поставили за цел разширяване на Бизнеса в Русия, със сигурност ще Ви трябва много добър ПРЕВОД на най-важните текстове от сайта Ви на Професионален Бизнес Руски Език. Гарантираме високо кач..
Преводи / Руски Език - Български Език - Руски Език Писмени преводи в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, Икономиката, Медицината, Селското Стопанство, Хранителната Промишленост, Те..

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра

Преводи от и на английски

гр. Бургас, обл. Бургас
Бързи и точни преводи от и на английски език.

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар”, град Бургас предлага извършване на преводи на официални документи от руски език на български език и от български език на руски език от акредитиран преводач, с потвъ..
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на фирмени и граждански документи, материали и книжа от/на руски език, английски, немски, украински, чешки, словашки, полск..
Извършвам преводи от български на турски, и от турски на български език. Занимавам се в преводи от 2010 насам, в началото повече като любител, а от 2014 насам и професионално. Владея езика на дост..

Превод на/от Руски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Превод на/от Руски език

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официални преводи Легализация на документи Поставяне на апостил Заверки в Посолства и Министерства Устни преводи гр. Пловдив ул. ”Люлебургаз” 30

Преводи и легализации

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Официални преводи на юридически и медицински документи, текстове с обща и специализирана тематика като лична и делова кореспонденция, оферти, запитвания, препоръки, автобиографии, рекламни материали и..

Преводачески услуги с Фински език

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам устни преводи от и на фински език, също и кратки писменни от фински на български език.
писмен, говорим - турски - български, български - турски работно време 09 - 13 / 14 - 18 часа събота 09 - 14 часа
Преводач с 27 годишна практика, живял в Швеция, превежда качествено и бързо от и на шведски език и от руски език. Познава местната терминология и култура. В практиката му влизат дипломи, технически оп..
Преводаческа агенция НОВ ВЕК извършва официални бързи и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 ..

Преводи английски

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преводи английски. Легализация, апостил, заклет преводач към МВнР: - преводи на удостоверения за раждане и брак от България и чужбина - пълномощни за управление на автомобил; - пълномощни за изве..
Устни и писмени преводи от и на немски, английски и руски език от доказан преводач. Коректност, кратки срокове и изгодни цени. Отстъпки за обемни преводи.
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..
Правя преводи от и на английски, немски. Имам високо ниво на немски и С1 на английски. За допълнителна информация и предложения пишете ми на лично.

Лицензирани преводи на документи

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Ние извършваме официални преводи от и на всички езици. За нас работят само заклети преводачи, с което гарантираме високото качество на превода. Разполагаме с възможности и професионален опит за пред..
Превод с високо качество на: - фирмени и частни документи, дипломи, удостоверения, съдебни решения - договори, кореспонденция - юридически текстове, както и по психология, социология, бизнес, журн..
Превод от руски на български ( заклет преводач ), Съдействие пред институции, нотариус.

Преводи с 12% отстъпка

гр. София, обл. София
ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ ЖАРАВА БГ е лицензирана агенция за преводи и легализации към Консулски отдел на МВнР на Република България. Извършва устни и писмени преводи, заверка и легализация във всички м..

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..
Писмени преводи от английски на български език: - художествена и научна литература - 7 лв. на стр. (1 800 символа с интервалите); - научнопопулярни и публицистични текстове - 4 лв. на стр. Експр..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.