1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Преводи, легализации

Преводи, легализации

96 обяви
Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски п..
заклет преводач италиански ПИСМЕН И УСТЕН ПО ВРЕМЕ НА СДЕЛКИ С недвижими имоти ДРУГО Завършила Висше образование в Италия С АРХЕОЛОГИЯ И ИЗКУСТВО, живяла 17 год. на територията на страната -, перф..

Преводач Английски език

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Преводач от английски език с дългогодишен опит. English speaking, many years of experience in the UK,help with translation and settling in Bulgaria.
 рекламирай сам в
Преводи на текстове и документи от английски на смислен български или обратно.
Дипломиран преводач (английски испански руски български) с голям опит (повече от 30 години). Писмени преводи. Всяка работа онлайн с английски испански руски. Ниски цени.

преводи и легализация на документи

гр. Тутракан, обл. Силистра

преводач, частни уроци по арабски език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
преводач писмено и устно на арабски език, частни уроци по арабски език за начинаещи, дистанционно или по домовете
Предлагаме Ви, точен превод от и на английски език за: - редакция и превод на всякакъв тип художествена литература. - преводи и цялостна изработка на уеб сайтове - превод и изготвяне на дипломни,..

Преводи и Легализация на документи

гр. Бургас, обл. Бургас
Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..
(ONLINE) Писмени преводи от Руски на Български и от Български на Руски Език в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, Икономиката, Медицината, Селското Стопанство, Хранителната промишлено..
Преводи на и от английски и руски език. Цена от 8 до 10лв на страница в зависимост от сложността на текста.
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речни..

Преводаческа агенция ПроДеск

гр. Перник, обл. Перник
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..

Преводачески услуги с Фински език

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам устни преводи от и на фински език, също и кратки писменни от фински на български език.
Агенция за преводи и легализация „Арто транслейшънс“ ООД е създадена през 2012 г. и е специализирана в извършването на професионални преводи от заклети преводачи. Можем да ви бъдем полезни и да наме..

Преводи от и на руски език

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Руският език е най-често срещаният славянски език. Официален е в няколко страни и е един от шестте официални езици на ООН. Изключително разнообразен и обогатен език. Например, в бизнес писмо или офици..
Предлагам услуги като преводач от/на руски/английски. Перфектно знам руски, английски е с ниво В2.
Заклет преводач с полски език Моника Новак, вписана в регистъра на заклетите преводачи на Министерството на Външните Работи на Република България под номер 00855-1. Предлагам заверени преводи на вашит..

Преводи от и на руски език

гр. Бургас, обл. Бургас
Писмени и устни преводи от и на руски език.
Разумни цени по договаряне в зависимост от типа превод.
 рекламирай сам в

Преводи и легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
УЧЕБНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР „ТЕРА“ извършва преводи и легализация - общи и специализирани. Сключен договор с КО на МВнР. Бързи услуги на ниски цени. www.centre-terra.com Fb - Учебен център ТЕРА
Всякакви трудни писмени и устни преводи на текстове, документи, инструкции, семинари, конференции, съдебни дела, нотариални заверки и др

Превод и легализация ВалМон

гр. Бургас, обл. Бургас
Цените са за 1 преводна страница( 1800 символа)

Преводач испански език гр. Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Онлайн писмени преводи от и на испански език в гр. Бургас на документи, които НЕ са Ви нужни официално на бланка. Цена на неспециализиран текст: 1 страница от 1800 символа вкл. интервалите: 12 лв...
Превод от и на руски език. От 8 до 10 лева на страница, в зависимост от сложността на текста.
Предлагам писмени преводи онлайн от и на италиански и английски език. Превеждам документи (без легализация), научна и художествена литература, специализирани текстове. Цена от 10 до 15лв. на стр..

Преводи, легализация

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преводи на документи, легализация.
Сертифицирана с нива от А1 до C1. Превеждам всякакви видове текстове започващи от 500 думи нагоре. Цената варира според броя думи
Извършваме лицензирани и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски... и още 30 езика! Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ с ..
Експресни и качествени преводи от/на всички езици от заклети преводачи, заверки на документи във всички институции и посолства, превод на специализирана литература, бизнес и лична кореспонденция.
Въведи страница №