back to top

Преводи, легализации

89 обяви
Предлагам услуги като преводач на арабски език

преводач писмено и устно на арабски език

преводи от и на немски

Преводи от и на немски 10лв на лист

Преводи и легализация

Агенция за преводи и легализация Хармъни ЕООД Ви предлага бързи и качествени преводи на всякакви езици на достъпни цени. Устен и писмен превод, легализация на документи. Можете да заявите Вашият п..

TOP пормотиране Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%
Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%
заклет преводач италиански ПИСМЕН И УСТЕН/Висше образование в Италия

заклет преводач италиански ПИСМЕН И УСТЕН ПО ВРЕМЕ НА СДЕЛКИ С недвижими имоти ДРУГО Завършила Висше образование в Италия С АРХЕОЛОГИЯ И ИЗКУСТВО, живяла 17 год. на територията на страната -, перф..

професионален преводач-английски испански руски

Дипломиран преводач (английски испански руски български) с голям опит (повече от 30 години). Писмени преводи. Всяка работа онлайн с английски испански руски. Ниски цени.

преводи и легализация на документи

преводи и легализация на документи

Тутракан, област Силистра

Преводи от Руски на Български и от Български на Руски Език + Книги, Филми, Видеоклипове, Публикации

Фирма Литераси ЕООД извършва ONLINE писмени преводи от Руски на Български и от Български на Руски Език в областта на Бизнеса, Рекламата, Маркетинга, Правото, Икономиката, Медицината, Селското Стопанст..

(ONLINE) Превод от Руски на Български език на Книги, Филми, Видео-клипове, Публикации, Статии и др.

Фирма Литераси ЕООД извършва ONLINE Превод от Руски на Български език на: ► Книги - всякакъв вид Художествена литература (без ПОЕЗИЯ), Публикации, Статии от сайтове, Научно-Популярни Текстове и др..

Превод и легализация на документи

Център за езикови услуги МОТАМО Преводи, легализация, субтитриране, копирайтинг на един клик разстояние! Качествено. Без усилие. В срок. Получавате 15% отстъпка за всяка поръчка в продължение на ..

Преводаческа агенция ПроДеск

ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ Преводаческа агенция ПроДеск извършва официални писмени преводи на Английски, Немски, Френски, Руски, Гръцки, Турски, Италиански, Испански, Холандски и много други езици. Прево..

Устни преводи от и на руски език

Устен (Консекутивен) Превод с изчакване при срещи, разговори, спортни и културни съпровождания и др. Придружаване при осъществяване на контакти, при пазаруване, пътуване, покупко-продажби на имоти..

Професионални преводи

Професионални преводи от и на РУСКИ, УКРАИНСКИ И БЪЛГАРСКИ ЕЗИЦИ на най-различни официални нотариално заверени документи (пълномощни, декларации, договори и прочее), статии, интернет-страници в област..

Преводи руски език

Превод от руски език на български език. Превод от български език на руски език. Писмено и говоримо: Устен, консекутивен, симултанен превод. 20 лв 1/4 час, 30 лв 1/2 час, 50 лв на час. За контакти:..

Преводи на и от английски и руски 8-10лв

Преводи на и от английски и руски език. Цена от 8 до 10лв на страница в зависимост от сложността на текста.

Превод от и на Турски език

Предлагам превод от турски на български и от български на турски език на съдържание от всякакъв вид и жанр. Работя с цени по договаряне, в зависимост от сложността и обема на текста. Бързина и кор..

Преводи и легализация на документи - arto.bg

Агенция за преводи и легализация „Арто транслейшънс“ ООД е създадена през 2012 г. и е специализирана в извършването на професионални преводи от заклети преводачи. Можем да ви бъдем полезни и да наме..

Преводи и легализация на документи - ТрансУърд БГ ЕООД / TransWord BG LTD /

Експресни преводи и легализация на документи за Бургас, региона и цялата страна. Преводи от и на английски, немски, испански, руски, и над 47 други езици. Превод на Свидетелство за съдимост, Диплома, ..

Превод и легализация - лицензирана фирма ТрансУърд БГ ЕООД / TransWord BG LTD /

ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ ТрансУърд БГ ЕООД / TransWord BG LTD /, имаме над 15 години опит. Предлагаме Ви: устни и писмени преводи. лицензиран превод легализация и апостил на документи. ..

Преводи на умерени цени, всеки ден от 08.30 ч. до 20.30 ч. вкл. събота и неделя.

Фирма” Глобус” извършва висококачествени преводи (без посредник и на атрактивни цени) от и на 20 езика в областта на медицината, икономиката, техниката и литературата. Преводи на документи, сертификат..

Превод и легализация на документи в цялата страна - в Пловдив, Бургас и в други градове

Център ДАВИТОЗ - висококачествени писмени, включително експресни, и устни преводи и легализации от и на всички езици, в т. ч. преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана темат..

 рекламирай сам в favicon
Превод и легализация на документи в цялата страна - София, Варна и други градове

Преводи на всякакъв вид тематика на над 29 езика в София, Варна, Бургас и в цялата страна: о Писмени преводи о Експресни преводи о Устни преводи о Легализации о Над 29 езика, измежду които анг..

Писмени и устни преводи от полски на български език

Заклет преводач с полски език Моника Новак, вписана в регистъра на заклетите преводачи на Министерството на Външните Работи на Република България под номер 00855-1. Предлагам заверени преводи на вашит..

Писмени и устни преводи с полски език

Заклет преводач с полски език Моника Новак, вписана в регистъра на заклетите преводачи на Министерството на Външните Работи на Република България под номер 00855-1. Предлагам заверени преводи на вашит..

Преводи и Легализация на документи

Гардън Лайн е специализирана преводаческа агенция, извършваща преводи и преводачески услуги. Дружеството работи от 2007 г, и е оторизирано да извършва легализация на документи. Извършва и официални пр..

преводи от френски език за кулинари

Извършва преводи от френски език с кулинарно съдържание - статии от списания, вестници и интернет страници и каталози, относно домакинство, готвене, кулинария, здравословно и диетично хранене и начин ..

Превод от английски и на английски език

Предлагаме Ви, точен превод от и на английски език за: - редакция и превод на всякакъв тип художествена литература. - преводи и цялостна изработка на уеб сайтове - превод и изготвяне на дипломни,..

ПреводиПлевен преводи на/от английски, немски, френски език

Експресни и качествени преводи от/на всички езици от заклети преводачи, заверки на документи във всички институции и посолства, превод на специализирана литература, бизнес и лична кореспонденция.

Преводи всеки ден от 8:30 ч. до 20:30 ч. - 7 лв.

Доказан преводач с руски език, с опит 22 години и хиляди преведени страници зад гърба си. Коректност и бързина, кратки срокове. Извършва висококачествени преводи (без посредник и на атрактивни цени) о..

Преводи всеки ден от 8:30 ч. до 20:30 ч. - 7 лв.

Доказан преводач с английски език, с опит 22 години и хиляди преведени страници зад гърба си. Коректност и бързина, кратки срокове. Висококачествени преводи (без посредник и на атрактивни цени) от и н..

Експресни преводи от и на английски, италиански и български език.

Бързи и качествени преводи от и на английски, италиански и български език. Цени: - Превод от английски/италиански на български език - 3 лв / стандартна страница - Превод от български на англ..