Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Металообработване

160 обяви
Качествено и професионално изграждане на метални конструкции: Огради, парапети, стълби, врати, решетки, контейнери, ферми, халета, резервоари, баки, тръбопроводи ниско и високо налягане, съдове под налягане, както и изграждане на инсталации за компресиран метан (природен газ). Ремонт на всички видове метални съоръжения, газопроводи, водопроводи, въздуховоди, резервоари и съоръжения с повишена опасност. Монтаж и ремонт на помпи, компресори и вентилатори. Също така и заваряване на аргон - неръждавейка, чугун и др. п.

Услуги на металообработващи машини

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирмата предлага следните услуги: разкрояване на прътов и листов материал, огъване на ламарина, тръби и серпентини. Заваряване CO, аргон, точково заваряване. Прахово боядисване. Машинен парк: лентоотрезни машини, хидравлична гилотина, хидравличен абкант, тръбоогъваща машина, 3 валова листоогъваща машина, тръбоогъваща машина за серпентини.
Изработваме всякакви метални конструкции - тенти, парапети, огради, портални врати и други. Могат да бъдат изработени от алуминий, черно желязо и неръждавейка, като пълнежа може да бъде стъклен, дър..
Изработка на метални изделия, изработва и монтира всякакъв вид огради от желязо със съответните към тях дворни портали и входни врати. Обикновенни огради, огради от ковано желязо, от мрежа, огради худ..

Заваръчни услуги. Заварки

гр. София, обл. София
ДСГ Технолоджи ЕООД предлага услуги в металообработването, заваряване на детайли чрез методите ВИГ, МИГ/МАГ и ММА. Заварки на: Конструкционни стомани до 20мм Легирани стомани до 20 мм Неръждаеми..
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..

Метални конструкции

гр. Бургас, обл. Бургас
Израбогка на метални конструкции. Заварки на адрес и др.
Заварки на черни и цветни метали, заварки на алуминиеви гондоли, цистерни, джанти, картери, резервоари, радиатори. заварки на аргон, со2, електрожен, оксижен. заваряване на съдове и инсталации работещ..
заваряване на цветни и черни метали. заваряне на алуминиеви гондоли, цистерни, резервоари, картери, джанти, радиатори, трьбички. мед, бронз, месинг, чугун, нерьждавейка, черно. заварявам газови, парни..
заварки на алуминиеви джанти, картери, радиатори, резервоари. заварки на цветни и черни метали. изработка на метални конструкций, врати, огради, парапети, решетки и др. заварки на съдове и инсталаций ..
Метални изделия и конструкции, изработка и монтаж, навеси стълбища, огради, парапети, врати, решетки и други нестандартни.

Ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на парапети огради стълби решетки портали от ковано и право желязо. Качествено изработени. Кратки срокове на изпълнение.

Ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма Мет-Ков Търговия и изработка на високо качествени изделия от ковано желязо. Стълби, парапети, шатри, портали и други. Фирмата е оторизиран представител на Хефест-Пловдив. Професионално обслужван..
Доставка и монтаж на алуминиеви парапети на промо цена 49лв./л.м. без ДДС. Промоцията важи за обекти над 30 л.м.
Изполването на метал в изработката на огради за вашия имот е едно добро решение. • надеждността • издържливостта на материала • лесната им поддръжка • перфектната им визия Фирма ”Лучи Строй” Е..
Извършваме всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване на ламарина.

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия предлага разнообразие от метални стълби. Те са незаменими за промишлени съоръжения, за къщи и вили- вътрешно или външно монтирани, за мезонети, за търговски и оф..

Метални огради, портали, врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Обработка на метални изделия по ваше желание и проект, подчертаващ вашата индивидуалност и стил. Освен че изготвяме дизайнерски проекти, изработваме и метални врати, стълбищни и балконски парапети, те..

метални врати,

гр. София, обл. София
изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени

Изработва от ковано желязо

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработва метални врати, парапети, огради също и от ковано желязо.
Извършва аргоново заваряване на алуминий и неръждаема стомана. Изработка на дизайнерски алуминиеви мебели и изделия.
„Металспед” ООД е специализирано в следните дейности: 1. Производство на заземителна арматура –поцинковани заземителни колове и шини; поцинковане на детайли и малки метални конструкции. 2. Изработка..

Тенекеджийски услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на улуци и водосточни тръби. Всякакъв вид покривни обшивки - капандури, комини и бордове. Изработка на тави и форми за хляб, закуски и пици., както и отдушник-шапка за над скара и б..
Тенти, сенници, перголи,oгради, врати, парапети, гаражи, портали, стълби, рампи... Метални конструкции.

Стругарски услуги и дребни фрезови

с. Граф Игнатиево, обл. Пловдив
Стругарски услуги, с СМ11МВ и дребни с програмна фреза. Изработвам изделия от стомана, алумин, пластмаса, дърво и др. по чертеж или мостра на клиента.. Работилницата се намира в с. Граф Игнатиево, н..
Железарски и заваръчни услуги Извършвам всякакви железарски и заваръчни услуги.
Заваръчни услуги на място по ваш ИДИВИДОАЛЕН проект.

Алуминиеви парапети, стъклени парапети,

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Фирма Метал-Корект 777 изработва доставя и монтира всички видове алуминиеви парапети но цени започващи от 65 лв/м.

Алуминиеви парапети

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Фирма Метал-Корект изработва доставя и монтира всякакъв вид алуминиеви парапети на цени започващи от 65 лв/м. Адрес гр. Казанлък: Квартал индустриален
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.