Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Металообработване

161 обяви
изработка на врати парапети метални конструкции и др.
Намерете красотата в металните изделия! Обадете се на нас! Изработваме изделия от метал, алуминий и инокс - врати, решетки, парапети, скари и др. Мобилни железарски услуги - заварки на цветни и черни метали; Разяне на водопроводни тръби на труднодостъпни места; София, кв. Борово

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на Метални стълби - прави, вити, комбинирани, модулни. Металните ни стълби се изработват от качествени метали. Изработка по индивидуални проекти и по каталог. Извършваме консултации..

Метални огради, портали, врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Обработка на метални изделия по ваше желание и проект, подчертаващ вашата индивидуалност и стил. Освен че изготвяме дизайнерски проекти, изработваме и метални врати, стълбищни и балконски парапети, те..

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия предлага разнообразие от метални стълби. Те са незаменими за промишлени съоръжения, за къщи и вили- вътрешно или външно монтирани, за мезонети, за търговски и оф..
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..

Заварчик-Монтажник

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Железарски и заваръчни услуги Извършвам всякакви железарски и заваръчни услуги.

мeтални капаци за шахти

гр. Царево, обл. Бургас
изработва и монтира метални капаци за шахти и стълби към тях.

метални конструкции с термопанели

гр. Царево, обл. Бургас
изработка на метални тенти, навеси покривни конструкции.

Заварчик Врати Решетки Фасади Огради

гр. Димитровград, обл. Хасково
Изработка и монтаж на врати, решетки, огради, парапети, съдове под налягане навеси от желязо или неръждаема стомана. Качество и бързина гарантирани.
Предлагаме - Лазерно рязане на неметали (шперплат, дърво, МДФ, картон, хартия, кожа, плат, плексиглас, пластмаси и други) - Лазерно гравиране на неметали Лазерно рязане на черна ламарина до 1..

метални врати,

гр. София, обл. София
изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени
Металообработка - рязане, огъване, щанцоване, заваряване на листови метали, прахово боядисване. Конкурентни цени. ВАВ-1991 ЕООД - Производство на оборудване от неръждаема стомана. Ресторантско обо..
Ф-ма Камена Маш ЕООД извършва: железарски, шлосерски и заваръчни услуги, изработка на метални изделия. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване на ламарина. И..

Метални врати гр. София

гр. София, обл. София
Изработваме метални врати от черно и ковано желязо за гр. София и страната. За повече информация на посочения телефон или на http://vipers.bg/metalni-konstruktzii/vrati/vrata-ot-cherno-ili-kovano-je..
Вайпърс. БГ предлага всякакъв вид заваръчни услуги-аргон, телоподаващо и електрожен. Заваряваме както черни метали така и алуминий. Стугарските ни услуги са по чертеж. Изработваме всичко от метал. За ..
За повече информация посетете сайта ни http://vikremonti.bg/ Изработваме капаци за ревизионни и водомерни шахти по поръчка и по индивидуален проект спрямо потребностите на клиента. Капаците се изр..

Ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма Мет-Ков Търговия и изработка на високо качествени изделия от ковано желязо. Стълби, парапети, шатри, портали и други. Фирмата е оторизиран представител на Хефест-Пловдив. Професионално обслужван..

Извършвам стругарски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам стругарски услуги. Изработка на серийни и единични бройки детайли на струг. Вече и някои фрезови операции Приемам поръчки и чертежи и на emai. Връщам с наложен платеж по Еконт. Цени народни...
Извършваме всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване на ламарина.
Производство, монтаж и демонтаж на метални врати, прозорци, решетки и други Заварки с електрожен и CO2 Заваръчни услуги. Метални Изделия Метални Конструкции Изработка и монтаж на парапети, огради, ..
Заварки на черни и цветни метали, заварки на алуминиеви гондоли, цистерни, джанти, картери, резервоари, радиатори. заварки на аргон, со2, електрожен, оксижен. заваряване на съдове и инсталации работещ..
заваряване на цветни и черни метали. заваряне на алуминиеви гондоли, цистерни, резервоари, картери, джанти, радиатори, трьбички. мед, бронз, месинг, чугун, нерьждавейка, черно. заварявам газови, парни..
заварки на алуминиеви джанти, картери, радиатори, резервоари. заварки на цветни и черни метали. изработка на метални конструкций, врати, огради, парапети, решетки и др. заварки на съдове и инсталаций ..
Метални изделия и конструкции, изработка и монтаж, навеси стълбища, огради, парапети, врати, решетки и други нестандартни.
Навеси, козирки, тенти с поликарбонат, ламарина и с др материали по индивидуален проект - качествено и бързо. Фирма Кротекс предлага производство и монтаж на метални конструкции, навеси, тенти и козир..
Изработка на метални врати, тенти, гаражни врати, парапети, огради най-ниски цени кратки срокове гаранции
Изработка на метални врати, огради, портали, парапети и др. от желязо, ковано желязо, неръждавейка-стандартни и нестандартни, по-поръчка, по-проект на клиента, ниски цени
Професионален заварчик (CO-2, eлектрожен) извършва всякакъв вид заваръчна дейност. Собствени Апарати за заваряване за черни и неръждаеми метали. Коректнос и сериозно отношение. За рамките на гр. Пловд..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.