Металообработване

180 обяви

Лазерно рязане на метали 6 метра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ - фибролазер за обработка на метални листове с дължина до 6 метра и дебелина до 20 мм.
Изработвам единични детайли и дребни серии на универсален струг и Фреза CNC. Конструирам, изработвам и монтирам изделия от метали и машинно обработваеми полимери по Ваш идеен проект. Има възможност да..

Заваръчни услуги

гр. София, обл. София
ДСГ Технолоджи ЕООД предлага услуги в металообработването, заваряване на детайли чрез методите ВИГ, МИГ/МАГ и ММА. Заварки на конструкционни стомани до 20мм Заварки на легирани стомани до 20 мм За..

Изработка на изделия от метал

гр. София, обл. София
Фирма ДСГ Технолоджи ЕООД предлага изработка на метални конструкции и изделия от метал по-проект на клиент или изготвяне на такъв. Предлагаме и заваряване на всички видове метали с аргон. Цветни завар..
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..
Железарска работилница с 25 годишни традиции в металообработването и екип от най-опитни майстори ви предлагаме: изработка, боядисване и монтаж на предпазни и декоративни огради от гладко и ковано желя..
Фирма ”Експресо 90” ЕООД, предлага на своите клиенти разнообразни решения в сферата на строителните услуги. Основната дейност е, изработване и монтаж на метални конструкции, термопанели, метални издел..
Изработка на детайли, инструменти и машинни възли с цифрови CNC машини за серийно производство. Изработката на корпусни детайли от алуминий, стомана, чугун и пластмаса с вертикални центри с CNC упра..
Доставка, изработка и монтаж на метални конструкции, покривни и стенни термопанели. Цялостно изпълнение на халета. Кратки срокове, бърз и качествен монтаж. Конкурентни цени. всички сертификати за ..
Предлагам стругарски и шлосерски услуги, както и заваръчни услуги - прецизност, качество и кратки срокове на изпълнение. Местоположение: кв. Горубляне Владо
Изработка на метални врати, тенти, гаражни врати, парапети, огради най-ниски цени кратки срокове гаранции

метални конструкции с термопанели

гр. Царево, обл. Бургас
изработка на метални тенти, навеси покривни конструкции.

мeтални капаци за шахти

гр. Царево, обл. Бургас
изработва и монтира метални капаци за шахти и стълби към тях.

метални стълби-изработка и монтаж

гр. Царево, обл. Бургас
изработка и монтаж на парапети, огради, врати, предпазни решетки, капаци за шахти, стълби и други метални изделия
Производство, ремонт и монтаж на метални конструкции. София
Производство, ремонт и монтаж на метални конструкции. София

Метални изделия и конструкции.

гр. Варна, обл. Варна
Метални изделия и конструкции, навеси стълбища, огради, парапети врати, решетки и други нестандартни.
Фирма с дългогодишен опит в монтажа на Алуминиеви и стъклени парапети предлага - изработка, доставка и монтаж на Алуминиеви парапети Видове: • Стълбищни парапети • Парапети за тераси • Стъклени..
За повече информация посетете сайта ни http://vikremonti.bg/ Предлагаме готови чугунени капаци ф600 чугун със заключващ механизъм-цена 270 лв с монтаж. Полимербетонови капаци ф600 комплект-цена 180 ..
Извършваме всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Изработка на навеси, козирки, рампи, огради, парапети и др. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване н..
Доставка и монтаж на алуминиеви парапети на промо цена 60лв./л. м. без ДДС. Алуминиев парапет със стъкло триплекс 8мм. -110лв. Алуминиев парапет с три струни - 60лв.
Изполването на метал в изработката на огради за вашия имот е едно добро решение. • надеждността • издържливостта на материала • лесната им поддръжка • перфектната им визия Фирма ”Лучи Строй” Е..
Железарски и заваръчни услуги. Заварвам само във работилница-не ходя на адреси.

Метални конструкции

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изграждане на метални конструкции, по идея и дизайн на клиента

метални врати,

гр. София, обл. София
изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени

Ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма Мет-Ков Търговия и изработка на високо качествени изделия от ковано желязо. Стълби, парапети, шатри, портали и други. Фирмата е оторизиран представител на Хефест-Пловдив. Професионално обслужван..

Ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на парапети огради стълби решетки портали от ковано и право желязо. Качествено изработени. Кратки срокове на изпълнение.

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия предлага разнообразие от метални стълби. Те са незаменими за промишлени съоръжения, за къщи и вили- вътрешно или външно монтирани, за мезонети, за търговски и оф..

Метални огради, портали, врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Обработка на метални изделия по ваше желание и проект, подчертаващ вашата индивидуалност и стил. Освен че изготвяме дизайнерски проекти, изработваме и метални врати, стълбищни и балконски парапети, те..

метални огради от ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия, изработва и монтира всякакъв вид огради от желязо със съответните към тях дворни портали и входни врати. Обикновенни огради, огради от ковано желязо, от мрежа, ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.