1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Металообработване

Металообработване

233 обяви
Изработка на метални врати и решетки •Прецизна изработка •Конкурентни цени
Разнообразни технически решения ООД Предлагаме оглед на масто и транспорт на овтомобила, изработка и монтаж на каросерията, доставка на автомобила до клиента. Изработката на платформите и каросериите е съобразена с изискванията на съответните контролни органи. Предоставените от нас услуги са на високо ниво, със съответните сертификати и техническа докоментация.

Аргон Ямбол

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Заваряване на врати, решетки, огради и др. Заварки с аргон,CO2, електрожен-на черни и цветни метали-Алуминий, Мед, Чугун. Плазмено рязане.
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204

Изработка на метални врати

гр. Варна, обл. Варна
Изработка и монтаж на метални врати и огради от гладко и ковано желязо. Гарантирано качество. Метална решетъчна врата (входна, плъзгаща)- изработка и монтаж 200см х 530см - 1350лв (снимка 1,2) Ме..
Фирма ДСГ Технолоджи ЕООД предлага изработка на изделия от метал: стълби, парапети и облицовки от неръждаема стомана. Заварки на детайли от неръждаема стоман, конструкционна стоман, алуминий. Гаранция..

Заваръчни услуги

гр. София, обл. София
ДСГ Технолоджи ЕООД предлага услуги в металообработването, заваряване на детайли чрез методите ВИГ, МИГ/МАГ и ММА. Заварки на конструкционни стомани до 20мм Заварки на легирани стомани до 20 мм За..

Решетки за климатици

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Изработка на решетки за климатици. Цени от 230 до 330 лв за брой Индивидуален проект. Изработка. Монтаж.

Метални изделия

гр. Варна, обл. Варна
Изработка и монтаж на метални парапети, врати, огради, навеси, решетки, метални конструкции с термо панели, де монтаж на метални конструкции и др. Ниски цени и отлично качество с гаранция.
Проектиране, производство и монтаж на метални изделия- врати, парапети, шатри, оградни пана, тенти, съдове и др. Ковано желязо! Заваряване на цветни метали (неръждавейка, алуминий, мед и др.) Плазмено..
Нова услуга-ИЗРАБОТКА И НА БЕТОНОВИ КАПАЦИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН РАЗМЕР!!! -цена спрямо броя и размера Изработваме капаци за ревизионни и водомерни шахти по поръчка и по индивидуален проект спрямо потреб..
Железарска работилница- изработва боядисва и монтира - тенти, навеси, сенници, козирки - с поликарбонат, винил, ондулин и ламарина. Конструкциите се изработват от кухи метални профили боядисани с бои ..
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..
Частно лице предлага изработка и монтаж на заваръчни и шлосерски услуги на черни и цветни метали :( Аргоново-ВИГ, Елекродъгово-ММА и Телоподаващо- МИГ/МАГ заваряване ). Височинни монтажи по алпийски с..

Метални изделия и конструкции

гр. Варна, обл. Варна
Изработка и монтаж на всякакви метални изделия и конструкции, огради, парапети, врати, решетки, навеси, стълбища, козирки и ремонт на стари.
Продавам чугунени скари подходящи за печки, камини, барбекюта, котли и др скари размери в см - 45/32, 35/19, 44/26, 16/16, 15/14, 21/18, 28/19, 26/19, 30/21, 28/15, 37/28, 36/23, 39/39, 56/30, 60/40, ..

ковано желязо

гр. Пловдив, обл. Пловдив
парапети. огради. врати. Богат избор по каталог

Метални шахти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние: Ново Направа на шахти за водомери и други. От рефер по поръчка 3.4.5 мм дебилина

Метални стълби

гр. Царево, обл. Бургас
Изработка и монтаж на метални стълби.

Кострукции с термо панели

гр. Царево, обл. Бургас
Изработка и монтаж на кострукции с термопанели. Изграждане на магазини, гаражи, покриване на тераси, фургони, покривни конструкции и др.

Заваръчни услуги

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Извършваме заваръчни услуги от всеки тип аргон,CO2, електродъгово заваряване, по възможност може и на терен
Частен детектив

Изработка на изделия от ковано желязо

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка и монтаж на врати, спални, парапети, огради и други от ковано желязо

Точиларски услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Профисионално Заточване на всички видове режещи инструменти. Циркулярни дискове за Масивна дървесина, ПДЧ,AL,PVC. Ножове за абрихт щрайхмус, фрезови глави и др. Челно лепене и заточване на Банцигови л..
Метални изделия и конструкции, изработка и монтаж, навеси стълбища, огради, парапети, врати, решетки и други нестандартни.
’’ НАДИН-22 ’’ ЕООД извършва търговия с отпадъци от черни и цветни метали за скрап (ОЧЦМ) в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - желязо- дебело и тънко, ламарини, неръждавейка, мед и медни жици, алуминий, цинк, олово, мес..

метални врати,

гр. София, обл. София
изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени
Заварчик. Заварки по домовете. Заваръчни услуги на място във Варна. Заварки с електрожен и СО2. Цени по ДОГОВАРЯНЕ, според вида и сложността на поръчката. Заваряване, изработка и монтаж на порти, вр..
Изработка на метални врати, тенти, гаражни врати, парапети, огради най-ниски цени кратки срокове гаранции
Изработване на алуминиева и ПВС дограма, тенти, огради, парапети, врати, решетки, стълби, скари и други метални конструкции. Всичко от метал бунгала, навеси, гаражи и други.
Изработвам всякакви метални изделия и конструкций по поръчка на клиента също и от неръждаема стомана /инокс/, Огради, врати - входни за апартаменти и къщи, гаражни, дворни за мазета и тавани капаци за..
Изработка на парапети от инокс за тераси, стълбища и други. Взимане на размери и оферта 20лв, който се приспадат след договорка
Въведи страница №