1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Металообработване

Металообработване

220 обяви
Изработка на метални врати и решетки •Прецизна изработка •Конкурентни цени

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия предлага разнообразие от метални стълби. Те са незаменими за промишлени съоръжения, за къщи и вили- вътрешно или външно монтирани, за мезонети, за търговски и оф..

Заваръчни услуги

гр. София, обл. София
ДСГ Технолоджи ЕООД предлага услуги в металообработването, заваряване на детайли чрез методите ВИГ, МИГ/МАГ и ММА. Заварки на конструкционни стомани до 20мм Заварки на легирани стомани до 20 мм За..
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204

Алуминиеви парапети ниски цени

гр. Варна, обл. Варна
ТЕКУЩИ ПРОМОЦИИ -Алуминиева ръкохватка за тераси на цени от 30лв/л. м. -Алуминиеви парапети с хоризонтални струни за стълбище на цени от 60л/л. м -Алуминиеви парапети с хоризонтални струни за тера..
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..
Железарска работилница- изработва боядисва и монтира - тенти, навеси, сенници, козирки - с поликарбонат, винил, ондулин и ламарина. Конструкциите се изработват от кухи метални профили боядисани с бои ..
Намерете красотата в металните изделия! Обадете се на нас, ако държите на качеството! Изработваме изделия от метал, алуминий и инокс - врати, решетки, парапети, скари и др. Мобилни железарски услуги -..

Лазерно рязане на метали 6 метра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ - фибролазер за обработка на метални листове с дължина до 6 метра и дебелина до 20 мм.
Фирма ”Експресо 90” ЕООД, предлага на своите клиенти разнообразни решения в сферата на строителните услуги. Основната дейност е, изработване и монтаж на метални конструкции, термопанели, метални издел..

Врати, портали, парапети.

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Проектиране, производство и монтаж на метални изделия- врати, парапети, шатри, оградни пана, тенти, съдове и др. Заваряване на цветни метали (неръждавейка, алуминий, мед и др.) Плазмено рязане на дета..

Заварки с Аргон, МИГ/МАГ, РЕД

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Заваряване на врати, решетки, огради и др. Заварки с аргон,CO2, електрожен-на черни и цветни метали. Плазмено рязане.

Метални изделия

гр. Варна, обл. Варна
Изработка и монтаж на метални парапети, врати, огради, навеси, решетки, метални конструкции с термо панели, де монтаж на метални конструкции и др. Ниски цени и отлично качество с гаранция.

Железарски услуги

гр. София, обл. София
Изработвам и монтирам метални врати / за мазета, апартаменти/, портали, решетки, огради, парапети, метални конструкции и други метални изделия. Качествено в срок и на отлични цени!
Изработка на метални врати, тенти, гаражни врати, парапети, огради най-ниски цени кратки срокове гаранции

аргонови заварки

гр. Силистра, обл. Силистра
Заваряване и ремонтно наваряване на хром-никел/неръждавейка/, алуминий, мед, месинг, чугун и бронз, изправяне и заваряване ал. джанти, заваряване глави, блокове, картери, гондоли, и др. Заваръчни услу..
Железарска работилница изработва, боядисва и монтира метални преградни конструкции с поликарбонатно покритие.
Изработка, боядисване и монтаж на предпазни и декоративни огради от гладко и ковано желязо, метални врати за изби, офиси, входове, плътни и решетъчни портали. Предлагаме разнообразие от предпазни реше..

Метални изделия и конструкции.

гр. Варна, обл. Варна
Метални изделия и конструкции, навеси стълбища, огради, парапети врати, решетки и други нестандартни.

Метални конструкции

гр. Царево, обл. Бургас
Метални конструкции

Метални стълби

гр. Царево, обл. Бургас
Изработка и монтаж на метални стълби.
 рекламирай сам в

Метални капаци за шахти

гр. Царево, обл. Бургас
Изработка и монтаж на метални капаци за шахти
Изработвам всякакви метални изделия и конструкций по поръчка на клиента също и от неръждаема стомана /инокс/, Огради, врати - входни за апартаменти и къщи, гаражни, дворни за мазета и тавани капаци за..

Метални портали и врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на метални изделия и конструкции. Дворни врати и портали, парапети, огради, стълби, решетки, навеси, тенти, перголи и др. От гладко и ковано желязо.

Заварчик Железар Автотенекеджия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Заварявам скъсани и изгнили коли, камиони, бусове, земекопни машини-общо взето почти всичко. Смяна на калници, прагове вежди-неспасяемо да е ще го направя. Изрязвам уморения метал слагам нов Няма..
Продавам чугунени скари подходящи за печки, камини, барбекюта, котли и др скари размери в см - 45/32, 35/19, 44/26, 16/16, 15/14, 21/18, 28/19, 26/19, 30/21, 28/15, 37/28, 36/23, 39/39, 56/30, 60/40, ..

Заваръчни и железарски услуги

гр. София, обл. София
Извършваме всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Изработка на навеси, козирки, рампи, огради, парапети и др. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване н..
Изработване на алуминиева и ПВС дограма, тенти, огради, парапети, врати, решетки, стълби, скари и други метални конструкции. Всичко от метал бунгала, навеси, гаражи и други.

Тенекеджийски услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на улуци и водосточни тръби. Всякакъв вид покривни обшивки - капандури, комини и бордове. Изработка на тави и форми за хляб, закуски и пици., както и отдушник-шапка за над скара и б..
Рязане с гилотина и огъване с абкант на ламарина до 3мм на дължина до 2 метра, а на ламарина 0,5мм на дължина до 3 метра. Направа на заготовки и др.

Заварчик предлага

гр. София, обл. София
Предлагаме заваръчни услуги... Изработване на метални конструкции, парапети, решетки и др. заваряване на цветни метали
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.