Филтриране
Сортиране

Металообработване

194 обяви

Железарски услуги София

гр. София, обл. София
Предлагаме железарски услуги в София и областта. Изработване на врати, огради, парапети, навеси, решетки.
Намерете красотата в металните изделия! Обадете се на нас! Изработваме изделия от метал, алуминий и инокс - врати, решетки, парапети, скари и др. Мобилни железарски услуги - заварки на цветни и черни метали; Разяне на водопроводни тръби на труднодостъпни места; София, кв. Борово

ковано желязо

гр. Сливен, обл. Сливен
Изработка на метални конструкции, от ковано и, профилни материали-дворни, входни, гаражни и, други видове врати; стълбищни и, балконни парапети; оградни прегради-парапети; хранилки за животни-ясли; се..
ДСГ Технолоджи ЕООД предлага услуги в металообработването, заваряване на детайли чрез методите ВИГ, МИГ/МАГ и ММА. Монтаж и заваряване на тръбопроводи високо и ниско налягане. Цветни заварки. Зава..
Предлагаме изработка на врати, портали, огради, навеси, парапети, беседки, тенти, решетки, метални конструкции, за дома, градината, промишлени халета, и др. Проектиране, изработка, доставка и монтаж н..
Заваряване на черни метали с дебелина от 0,1 до 40мм дебелина на детайлите. Рязане, шлайфане, изпилване на детайли. При необходимост и молба на клиента и боядисване. Възможност на място, посочен..

Професионално заваряване

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Заваряване на черни и цветни метали. Прецизна изработка. Изработване на серийни поръчки.
Промоция Алуминиев стенна ръкохватка -20 лв/л. м. с ДДС и монтаж Предлага изработка, доставка и монтаж на Алуминиеви парапети Видове: • Стълбищни парапети • Парапети за тераси • Стъклени ..
Железарска работилница с 25 годишни традиции в металообработването и екип от най-опитни майстори ви предлагаме: изработка, боядисване и монтаж на предпазни и декоративни огради от гладко и ковано желя..
Майстор железар - заварчик с дългогодишен опит извършва всякакви железарски и заваръчни услуги. Изработка на парапети, врати, огради, стълби и всякакви метални конструкции. Работа с телозаварочно, еле..
Изработва метални решетки, огради и сенници

Лазерно рязане на метали 6 метра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ - фибролазер за обработка на метални листове с дължина до 6 метра и дебелина до 20 мм.

Заваръчни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Заварки!!! Предлага изработка на навеси от поликарбонат, сандвич панели, ламарина и др., метални решетки за прозорци, огради, парапети, и конструкции!!! Врати за дворове, нестандартни заварки, пожел..
Състояние: Ново Мобилни железарски услуги, ремонт и направа на изделия от метал. Изработка и проектиране на парапети, огради, врати, предпазни решетки, стълби, тенти и конструкции за външна реклама с монтаж. Бояд..

Мобилни железарски услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Мобилни железарски услуги, ремонт и направа на изделия от метал. Изработка и проектиране на парапети, огради, врати, предпазни решетки, стълби, тенти и конструкции за външна реклама с монтаж. Бояд..
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..

Метални конструкции

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на метални конструкции, тенти, ветроупорни завеси, ролетни щори, комарници, AL и PVC дограма и др.
Металообработка - рязане, огъване, щанцоване, заваряване на листови метали, прахово боядисване. Конкурентни цени. ВАВ-1991 ЕООД - Производство на оборудване от неръждаема стомана. Ресторантско обо..
Извършвам стругарски услуги и фрезови. Струговане и фрезоване на серийни и единични бройки на детайли, спирачни дискове и др. Може и с куриер. http://georgistoynov.free.bg/ Информираме нашите при..
Изработка на метални врати, тенти, гаражни врати, парапети, огради най-ниски цени кратки срокове гаранции
Частно лице предлага изработка и монтаж на заваръчни и шлосерски услуги на черни и цветни метали, височинни монтажи по алпийски способ. Огледи и изработка на място за гр. София и област София. Въз..

Заварки на адрес.

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършва заварки на адрес. Изработва метални изделия по избор на клиента. Простори, козирки, тенти и др.
ЗАГОТОВКА И МОНТАЖ НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ ФЕНИКС 3113 ЕООД Фирма в град БУРГАС е специализирана в производството и монтажа на метални конструкции за промишлени обекти, търговски, обществени, селско..
Изработка и монтаж на изделия от ковано желязо по желание и идея на клиента. Работим в цяла Пловдивска област
Железарски и заваръчни услуги Извършвам всякакви железарски и заваръчни услуги.
заварки на алуминиеви джанти, картери, радиатори, резервоари. заварки на цветни и черни метали. изработка на метални конструкций, врати, огради, парапети, решетки и др. заварки на съдове и инсталаций ..
заваряване на цветни и черни метали. заваряне на алуминиеви гондоли, цистерни, резервоари, картери, джанти, радиатори, трьбички. мед, бронз, месинг, чугун, нерьждавейка, черно. заварявам газови, парни..
Заварки на черни и цветни метали, заварки на алуминиеви гондоли, цистерни, джанти, картери, резервоари, радиатори. заварки на аргон, со2, електрожен, оксижен. заваряване на съдове и инсталации работещ..
Извършваме всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Изработка на навеси, козирки, рампи, огради, парапети и др. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване н..
Изполването на метал в изработката на огради за вашия имот е едно добро решение. • надеждността • издържливостта на материала • лесната им поддръжка • перфектната им визия Фирма ”Лучи Строй” Е..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.