back to top

Металообработване

368 обяви

Метал Директ ООД е фирма с дългогодишен опит, която предлага заваръчни и железарски услуги за цялата Бургаска област ( Слънчев Бряг, Равда, Поморие, Несебър, Ахелой, Черноморец, Созопол и Приморско ) За повече информация относно нашата работа може да разгледате нашият сайт: www.metaldirekt.com В него има линк към нашата фейсбук страница и видео каналът ни в Youtube където публикуваме изработката на част от нашите поръчки.. Изработка и монтаж на портали, врати, парапети, огради, навеси, метални конструкции, охранителни решетки, тенти, и всичко друго свързано с обработка на черни м..

днешна обява

Почистване на всякакъв метал и метални изделия, камък и каменно циментови повърхности от ВСИЧКО - Ръжда, Боя, Карбонови отлагания, Всякакви налепи и лепила, Без пясък. Без химикали Без увреждане на почистванта повърхност Възможност за мобилнo почистване на место, за неща които са големи и трудни за демонтаж и транспорт. Крафт Сервиз ЕООД

Монтаж, демонтаж, нулев цикъл, боядисване и бластиране на метални конструкции, термопанели, LT ламарина и носещи конструкции на фотоволтаични паркове, промишлени халета, навеси, селскостопански постройки, магазини, промишлени огради. - ЦЕНА НА ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - 0,60 ЛВ/КГ - ТРУД - ЦЕНА НА МОНТАЖ НА МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - 0,50 ЛВ/КГ - ТРУД - ЦЕНА НА МОНТАЖ НА СТЕННИ ПОЛИУРЕТАНОВИ ПАНЕЛИ - 7 ЛВ/М2 - ТРУД - ЦЕНА НА МОНТАЖ НА ПОКРИВНИ ПОЛИУРЕТАНОВИ ПАНЕЛИ - 8 ЛВ/М2 - ТРУД * грундиране, труд - 0.068 лв/кг ** горещо поцинковане - 1.18 лв/кг *** студено поцинковане Zinga - 1...

 рекламирай сам в favicon
днешна обява
Плазмен разкрой на листов материал и детайли с CNCVIP обява

Плазмен разкрой на листов материал и детайли с CNC плазма до 30 мм. Размери на масата за разкрой 1500 х 3000 мм. Услуги с абкант до 4000 мм

днешна обява
АРГОН - аргонови заварки БУРГАСVIP обява

АРГОН БУРГАС - аргонови заварки в двора на Автотрафик гр. Бургас, ”Ген. Владимир Вазов” № 14

днешна обява
Въздуховоди, аспиратори и барбекютаVIP обява

Производство на всякакъв вид въздуховоди, аспиратори и барбекюта по размер на буфера. За повече информация на посочения телефон.

днешна обява
Изработка на пощенски кутииVIP обява

Здравейте, ние се занимаваме с изработка на пощенски кутии от метал по поръчка на клиента - двулицеви и еднолицеви за вграждане в метални врати, вграждане в стена и външен монтаж, за повече информац..

Заварки на джанти и картериVIP обява

Заварки на джанти и картери от алуминий. Заваряване на неръждавейка, мед и алуминий. Facebook - Mariyanik-ltd

Метални врати, портали, парапети.VIP обява

Повече снимки във Facebook - ’Mariyanik-ltd” Проектиране, производство и монтаж на метални изделия- врати, парапети, шатри, оградни пана, тенти, съдове и др. Ковано желязо! Заваряване на цветни метали..

Аргон Ямбол - заваряване на алуминий и неръждавейка ЯмболVIP обява

Заваряване на врати, решетки, огради и др. Заварки с аргон,CO2, електрожен-на черни и цветни метали-Алуминий, Мед, Чугун. Плазмено рязане. Повече снимки и информация, във Фейс бук ” Mariyanik-ltd ”

Изработка на метални портали, врати и парапети по поръчкаVIP обява

Изработка на метални портали, врати и парапети по Ваш дизайн и проект. Могат да бъдат от всякакъв вид метал като: - Неръждаема стомана - Поцинковани - Черен метал - Мед, алуминий Всички пр..

Изработка на огради и оградни пана по поръчкаVIP обява

Изработка на метални огради и оградни пана по Ваш дизайн и проект. За повече информация може да се обадите на посочения телефон.

Прахово боядисванеVIP обява

Предлагаме прахово боядисване на ролков път. Цветове по RAL каталог. Боядисване на метални портали, врати, огради, пана, первази, парапети, пейки, цветарници, джанти и др. Размери на пещта: 4,50..

Метални халета и Метални конструкцийVIP обява

Фирма ” СТИЙЛ БИЛДИНГ ” ЕООД, изгражда промишлени и търговски помещения, както и всякакъв друг вид метални конструкций. За нас качеството и коректното отношение е на първо място. www.steelsbuilding...

Изработка на метални врати и решеткиVIP обява

Изработка на метални врати и решетки •Прецизна изработка •Конкурентни цени

Разкрой на еталбондVIP обява

Фрезоване, изрязване и разкрой на листов материал с CNC фреза. Материал - алуминиев композитен панел (Бонд), алуминиева ламарина,HPL, MDF, ПВЦ, плексиглас и други. Работна площ на машината 2100/4100..

Изграждане на метални конструкции, тенти и навеси за Бургас и регионаVIP обява

МЕТАЛ ДИРЕКТ ООД е фирма с над 15 години опит в заварянето и монтажните работи. Ние можем да ви изградим метална конструкция за навес, сервиз, сглобяеми къщи и други. Цената се определя след оглед, ка..

Заварчик в Бургас - ограда, парапет, портал, врата, навес, тента и други.VIP обява

Ако търсите гарантирано качество на изгодни цени, за вашият дом. - МЕТАЛ ДИРЕКТ ООД изработва огради, парапети, навеси, тенти, портали и други услуги свързани с металообработка. Може да посетите нашия..

Изработка на Метални врати, Портали, Огради и Парапети за Бургас и регионаVIP обява

Входни врати и портали - плътни и от студено ковани и огънати профили 15/15. Метал Директ ООД е единствената фирма, която разполага с механизация за студено коване и огъване на кухи профили. Изготвяме..

Лазерно рязане на метали с листов и тръбен лазерVIP обява

Разполагаме с листов и тръбен лазер. Капацитет на рязане с листов лазер - Черно - 22мм - Инокс - 14мм - Мед, алуминий, месинг и поцинковани - 12мм Максимален размер на обработвания лист е ..

Рязане на дървета, чистене на дворове
Рязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворове
днешна обява
Метални изделия и конструкции - Sino68

Изработка и монтаж на всякакви метални изделия и конструкции, огради, парапети, врати, решетки, навеси, стълбища, козирки и други нестандартни..

днешна обява
Изработка и монтаж на метални предпазни решетки. Обезопасяване на апартаменти, домове, изби, офиси

Железарска работилница изработва, боядисва и монтира метални предпазни решетки от обикновено профилно или ковано желязо за домове, вили, изби офиси, производствени помещения на достъпни цени. Решеткит..

днешна обява
Тенти, навеси, леки метални конструкции

Железарска работилница- изработва боядисва и монтира - тенти, навеси, сенници, козирки - с поликарбонат, винил, ондулин и ламарина. Конструкциите се изработват от кухи метални профили боядисани с бои ..

днешна обява
Заварчик-Железар

Здравейте! Предлагам качествена изработка и монтаж на нестандартни изделия от метал, инокс, масивно дърво, стъклени и др. Разгледайте нашия уеб сайт www.konstantininox.com FB. Константин Инокс

днешна обява
Стругарски и фрезови услуги Пловдив

Стругарски и фрезови услуги Пловдив - Прослав

днешна обява
Заварчик Варна. Заваръчни и железарски услуги на място. Заварки по домовете Варна.

Заварчик Варна. Заваръчни услуги и железарски услуги на място във Варна. Заварки по домовете. Мобилен заварчик Варна. Заварки с електрожен и СО2. Цени по ДОГОВАРЯНЕ, според вида и сложността на поръчк..

днешна обява
Шапка за комин ”гълъб”

Шапка за комин ”гълъб”

Тополовград, област Хасково

Произвеждам шапки за комини тип ”гълъб”, гърбът е обърнат винаги от към вятъра и той не може да влиза в комина, така спомага за по-доброто изтегляне на пушека и спира връщането му към печката. Изработ..

днешна обява
Изработка на метални врати

Изработка и монтаж на метални врати и огради от гладко и ковано желязо. Гарантирано качество.

днешна обява
метални врати,

изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени

днешна обява
метални решетки ниски цени
Състояние: Ново

изработка и монтаж на метални решетки на ниски цени решетки за прозорци с основна рамка от профил 20/20/1,5мм и пълнеж с профил 12/12/1,5 цена от 55лв/кв.м., основна рамка 30/30/1,5 и пълнеж 15/15/1,5..