1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Металообработване

Металообработване

221 обяви

Лазерно рязане на метали 6 метра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ - фибролазер за обработка на метални листове с дължина до 6 метра и дебелина до 20 мм.
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..

Железарски услуги

гр. Варна, обл. Варна
Състояние: Ново Занимавам се с метални конструкции (къщи от метал, халета, огради, парапети, врати и др). Също така монтаж на сандвич панели(термопанел), затваряне с осб, монтаж на битомна керемида и т.н..

Заваръчни услуги

гр. София, обл. София
ДСГ Технолоджи ЕООД предлага услуги в металообработването, заваряване на детайли чрез методите ВИГ, МИГ/МАГ и ММА. Заварки на конструкционни стомани до 20мм Заварки на легирани стомани до 20 мм За..
Фирма ”Експресо 90” ЕООД, предлага на своите клиенти разнообразни решения в сферата на строителните услуги. Основната дейност е, изработване и монтаж на метални конструкции, термопанели, метални издел..

Заварчик с CO2

с. Скутаре, обл. Пловдив
Заварчик с CO2. Заваряване на тънки и дебели черни метали.
Железарска работилница- изработва боядисва и монтира - тенти, навеси, сенници, козирки - с поликарбонат, винил, ондулин и ламарина. Конструкциите се изработват от кухи метални профили боядисани с бои ..
Железарска работилница с 25 годишни традиции в металообработването и екип от най-опитни майстори ви предлагаме: изработка, боядисване и монтаж на предпазни и декоративни огради от гладко и ковано желя..

Метални изделия и конструкции.

гр. Варна, обл. Варна
Метални изделия и конструкции, навеси стълбища, огради, парапети врати, решетки и други нестандартни.

ковано желязо

гр. Сливен, обл. Сливен
Изработка и, монтаж на метални конструкции, от ковано и, профилни материали-дворни, входни, гаражни и, други видове врати; стълбищни и, балконни парапети; оградни прегради-парапети; хранилки за животн..

Заваръчни услуги

гр. Сливен, обл. Сливен
Заварчик на свободна практика. Методи на заваряване: ВИГ, МИГ/МАГ, РЕДЗ. Правоспособност. Шлосерски умения. Работа с технически чертежи. Отговорност. Срокове.

Заваръчни услуги

гр. Сливен, обл. Сливен
Заварчик на свободна практика. Методи на заваряване: ВИГ, МИГ/МАГ, РЕДЗ. Правоспособност. Шлосерски умения. Работа с технически чертежи. Отговорност. Срокове.

Метални изделия

гр. Варна, обл. Варна
Изработка и монтаж на метални парапети, врати, огради, навеси, решетки, метални конструкции с термо панели, де монтаж на метални конструкции и др. Ниски цени и отлично качество с гаранция.

Заварчик Електроженист Железар

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Железарски услуги по домовете, Заварявам и във работилница. Работим събота и неделя.
Изграждане на метални конструкции, и изделия по идея и дизайн на клиента. Работим събота и неделя.
ТЕКУЩИ ПРОМОЦИИ -Алуминиева ръкохватка за тераси на цени от 30лв/л. м. -Алуминиеви парапети с хоризонтални струни за стълбище на цени от 60л/л. м -Алуминиеви парапети с хоризонтални струни за тера..

Железарски услуги.

гр. Варна, обл. Варна
Заварки със електрожен. миг, маг,co2. Заваряване на алуминий. Изграждане по проект -халета -къщи -гаражи -офиси -перголи -парапети, врати, порти, стълбища -тераси и др. Монтаж: -метални ..
Метални изделия и конструкции, изработка и монтаж, навеси стълбища, огради, парапети, врати, решетки и други нестандартни.

метални врати,

гр. София, обл. София
изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени

Врати, козирки от ковано и обикновено желязо

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Огради парапети врати козирки от ковано и обикновено желязо

Парапети и огради

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка на метални огради парапети врати козирки от ковано и обикновено желязо

Изработка на метални изделия

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка на метални конструкции огради парапети врати козирки от ковано и обикновено желязо

Заваръчни и железарски услуги

гр. София, обл. София
Извършваме всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Изработка на навеси, козирки, рампи, огради, парапети и др. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване н..
Изработвам всякакви метални изделия и конструкций по поръчка на клиента също и от неръждаема стомана /инокс/, Огради, врати - входни за апартаменти и къщи, гаражни, дворни за мазета и тавани капаци за..

Тенекеджийски услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на улуци и водосточни тръби. Всякакъв вид покривни обшивки - капандури, комини и бордове. Изработка на тави и форми за хляб, закуски и пици., както и отдушник-шапка за над скара и б..
Рязане с гилотина и огъване с абкант на ламарина до 3мм на дължина до 2 метра, а на ламарина 0,5мм на дължина до 3 метра. Направа на заготовки и др.

Метални портали и врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на метални изделия и конструкции. Дворни врати и портали, парапети, огради, стълби, решетки, навеси, тенти, перголи и др. От гладко и ковано желязо.

Метални огради, портали, врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Обработка на метални изделия по ваше желание и проект, подчертаващ вашата индивидуалност и стил. Освен че изготвяме дизайнерски проекти, изработваме и метални врати, стълбищни и балконски парапети, те..

метални огради от ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия, изработва и монтира всякакъв вид огради от желязо със съответните към тях дворни портали и входни врати. Обикновенни огради, огради от ковано желязо, от мрежа, ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.