back to top

Металообработване

330 обяви

Метал Директ ООД е фирма, която предлага заваръчни и железарски услуги за цялата Бургаска област ( Слънчев Бряг, Равда, Поморие, Несебър, Ахелой, Черноморец, Созопол и Приморско ) Заваряване, изработка и монтаж на портали, врати, парапети, огради, навеси, конструкции охранителни решетки, тенти, и всичко друго свързано с метал. Можем да предложим и изработка на навеси от дърво. Предлагаме и изработка на пейки, цветарници, маси, барбекюта, люлеещи столове и други луксозни градински мебели. Можем да режем плазмено ламарина за направа на планки, оградни пана и много други неща, каквото ви ..

Заваряване на врати, решетки, огради и др. Заварки с аргон,CO2, електрожен-на черни и цветни метали-Алуминий, Мед, Чугун. Плазмено рязане. Повече снимки и информация, във Фейс бук ” Mariyanik-ltd ”

изработва и монтира всички видове метални конструкции - огради, решетки, навеси, парапети, козирки и др.

СУПЕР ТОП пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;

Почистване на всякакъв метал и метални изделия, камък и каменно циментови повърхности от ВСИЧКО - Ръжда, Боя, Карбонови отлагания, Всякакви налепи и лепила, Без пясък. Без химикали Без увреждане на почистванта повърхност Възможност за мобилнo почистване на место, за неща които са големи и трудни за демонтаж и транспорт. Крафт Сервиз ЕООД

Заваряване Черни и Цветни Метали, Детайли, Профили, Ремонт Изграждане Демонтаж, МонтажVIP обява

Изработване, ремонт, демонтаж, монтаж-метални изделия, врати-гаражни, дворни, избени, оградни решетки навеси, козерки, тезгяхи, работни маси, шкафове, стелажи за Магазини АКВАРИУМНИ СТОЙКИ по размер и..

Метални конструкции, парапети, огради и другиVIP обява

”МИНЕЛИ-83” ЕООД е бургаска фирма, която има богат и успешен опит в сферата на металните конструкции. Имаме множество успешно реализирани проекти и доволни клиенти. Изработка и монтаж и на огради, т..

Заточване на ножове на рециклиращи машиниVIP обява

Заточване на ножове за мелници за мелене на различни видове отпадъци (пластмаси, хартия, найлон, медни и алуминиеви кабели). -Вид и размер на ножовете: Ножовете трябва да са под ъгъл от 0 до 90граду..

Изработка на пощенски кутииVIP обява

Здравейте, ние се занимаваме с изработка на пощенски кутии от метал по поръчка на клиента - двулицеви и еднолицеви за вграждане в метални врати, вграждане в стена и външен монтаж, за повече информац..

Метални халета и Метални конструкцийVIP обява

Фирма ” СТИЙЛ БИЛДИНГ ” ЕООД, изгражда промишлени и търговски помещения, както и всякакъв друг вид метални конструкций. За нас качеството и коректното отношение е на първо място.

Парапети от ковано желязоVIP обява

Изработка и монтаж на парапети, капаци на шахти, външни и вътрешни стълби, решетки на врати и прозорци, огради и други конструкции от метал.

Метални врати за гаражи, навеси и тентиVIP обява

Изработка на железни врати и решетки, портали, врати за гаражи, простори, навеси и тенти- изработка, доставка и монтаж.

Метални конструкцииVIP обява

Фирма Кобалт се занимава с изработка и монтаж на метални конструкции. Автомивки, складове, стълби, автосервизи, селскостопански сгради, навеси, перголи, козирки, покриви, подиуми... Гаражи, фургон..

Изработка на метални врати и решеткиVIP обява

Изработка на метални врати и решетки •Прецизна изработка •Конкурентни цени

Сенници тенти навеси козирки покривиVIP обява

Проектиране производство доставка и монтаж на метални и алуминиеви конструкции. Тенти, сенници, навеси, покриви, козирки и др. Изграждане и усвояване на тераси, входове затваряне на барбекюта, летни в..

Метални врати ръчна изработкаVIP обява

Входни врати - плътни и от студено ковани и огънати профили 15/15. Метал Директ ООД е единствената фирма, която разполага с механизация за студено коване и огъване на кухи профили. Можем да предложим ..

Стругарски услуги Фрезистки услугиVIP обява

Изработвам единични детайли и дребни серии на универсален струг и универсална фреза. Конструирам, изработвам и монтирам изделия от метали и машинно обработваеми полимери по ваш идеен проект. Има възмо..

Метални изделия и конструкции - Sino68

Изработка и монтаж на всякакви метални изделия и конструкции, огради, парапети, врати, решетки, навеси, стълбища, козирки и други нестандартни..

Тенти, навеси, леки метални конструкции

Железарска работилница- изработва боядисва и монтира - тенти, навеси, сенници, козирки - с поликарбонат, винил, ондулин и ламарина. Конструкциите се изработват от кухи метални профили боядисани с бои ..

Изработка и монтаж на метални предпазни решетки. Обезопасяване на апартаменти, домове, изби, офиси

Железарска работилница изработва, боядисва и монтира метални предпазни решетки от обикновено профилно или ковано желязо за домове, вили, изби офиси, производствени помещения на достъпни цени. Решеткит..

Пътни метални врати и портали. Врати за гаражи.

Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..

СУПЕР ТОП пормотиране Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
метални решетки ниски цени
Състояние: Ново

изработка и монтаж на метални решетки на ниски цени решетки за прозорци с основна рамка от профил 20/20/1,5мм и пълнеж с профил 12/12/1,5 цена от 55лв/кв.м., основна рамка 30/30/1,5 и пълнеж 15/15/1,5..

метални врати,

изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени

Рязане, демонтаж на скрап, КАТАЛИЗАТОРИ и бракувани съоръжения.

В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! Демонтира, разрушава и изкупува всякакви метални съоръжения, козлови и мостови кранове, релсови и подкранови пътища, конструкции, инсталации, естакади, поточни линии, парни котли, хал..

Рязане на СКРАП, КАТАЛИЗАТОРИ, демонтаж на бракувани съоръжения и конструкции!

Извършваме търговия с отпадъци от черни и цветни метали за скрап (ОЧЦМ) в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - желязо- дебело и тънко, ламарини, неръждавейка, мед и медни жици, алуминий, цинк, олово, месинг, катализатори,..

Врати, козирки от ковано и обикновено желязо

Огради парапети врати козирки от ковано и обикновено желязо

Изработка на метални изделия

Изработка на метални конструкции огради парапети врати козирки от ковано и обикновено желязо

Парапети и огради

Парапети и огради

Стара Загора

Изработка на метални огради парапети врати козирки от ковано и обикновено желязо

Метални портали и врати

Изработка и монтаж на метални изделия и конструкции. Дворни врати и портали, парапети, огради, стълби, решетки, навеси, тенти, перголи и др. От гладко и ковано желязо.

Алуминиева и ПВС дограма, метални конструкции, тенти, огради, парапети

Изработване на алуминиева и ПВС дограма, тенти, огради, парапети, врати, решетки, стълби, скари и други метални конструкции. Всичко от метал бунгала, навеси, гаражи и други.

Изработка на метални врати за апартаменти и мази

Изработка на метални врати за апартаменти, мази, тавански помещения и изби. Вратите се изработват от ламарина 1.5 мм / 2 мм и кух профил 40х20. Гарантирано качество.