1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Металообработване

Металообработване

239 обяви

Тенекеджийски услуги

гр. Русе, обл. Русе
Обшивка на комини. Обшивка на бордове Заготовка и монтаж на над улучни поли. заготовка и монтаж на улами. обшивка на капандури заготовка и монтаж на подцинковани улуци и с включени скоби заготовка и монтаж на подцинковани водосточни тръби, казанчета и изхвъргачи. разполагам с собствена ВИШКА 13м или 4 етаж за трудно достъпни места.
Изработка на метални врати и решетки •Прецизна изработка •Конкурентни цени
Фирма АСТА ГРУП ООД е лицензирана автоморга и пункт за вторични суровини която изкупува черни и цветни метали и коли за скрап от адрес. Разполагаме със собствен транспорт, за повече информация на посочения телефон.
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204

Изработка на медни казани

гр. Банкя, обл. София
Изработка на медни казани всякакви модели и всякакви литри на добри цени
Монтаж, демонтаж и производство на метални огради, врати, сенници и решетки. Всякакви заварки с CO и електрожен.
Изработка на метални пана за огради, врати, парапети, стени, изработване на детайли по чертеж. Рязане на метали с дебелина от 0,6 до 40 мм. Цехът се намира в предприятие ”Тонзос 95” АД - на ул. ”Инд..
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..
Железарска работилница- изработва боядисва и монтира - тенти, навеси, сенници, козирки - с поликарбонат, винил, ондулин и ламарина. Конструкциите се изработват от кухи метални профили боядисани с бои ..

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия предлага разнообразие от метални стълби. Те са незаменими за промишлени съоръжения, за къщи и вили- вътрешно или външно монтирани, за мезонети, за търговски и оф..

метални огради от ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия, изработва и монтира всякакъв вид огради от желязо със съответните към тях дворни портали и входни врати. Обикновенни огради, огради от ковано желязо, от мрежа, ..

Метални конструкции

гр. Бургас, обл. Бургас
Железарска работилница предлага: изработка, боядисване и монтаж на богат асортимент от огради, парапети на стълбища и тераси, метални врати на изби, плътни и решетъчни портали, предпазни и декорат..
Проектиране производство доставка и монтаж на метални и алуминиеви конструкции. Тенти, сенници, навеси, покриви, козирки и др. Изграждане и усвояване на тераси, входове затваряне на барбекюта, летни в..
Проектиране, производство и монтаж на метални изделия- врати, парапети, шатри, оградни пана, тенти, съдове и др. Ковано желязо! Заваряване на цветни метали (неръждавейка, алуминий, мед и др.) Плазмено..

Метални изделия

гр. Варна, обл. Варна
Изработка и монтаж на метални парапети, врати, огради, навеси, решетки, метални конструкции с термо панели, де монтаж на метални конструкции и др. Ниски цени и отлично качество с гаранция.

Всичко от метал метални конструкции

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Състояние: Ново Изработване и проектиране на метални халета. Огради и парапети от метал и ковано желязо, стълби, входни врати, тенти, метални съоръжения и всичко което може да се направи от метал. Гаранция и качество..

Заваръчни услуги

гр. София, обл. София
ДСГ Технолоджи ЕООД предлага услуги в металообработването, заваряване на детайли чрез методите ВИГ, МИГ/МАГ и ММА. Заварки на конструкционни стомани до 20мм Заварки на легирани стомани до 20 мм За..

Решетки хармоника

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработвам охранителни, интериорни сгъваеми решетки - тип хармоника, за врати и прозорци, за дома, офиса, магазина, склада, гаража - гръцки модел. Монтират се вън и вътре, боядисани с прохово полимерн..

Матални изделия

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработвам метални изделия по размер и предпочитания. Цената се определя от сложността и обема на изработката.
Изработвам портални и дворни врати, парапети, огради, стълби и всички видове метални леки и средни конструкции - гръцки модел или по ваш проект.

Заварки на адрес

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Заваряване на метали с електрожен и СО2. Заваряване на детайли и конструкции по заявка на клиента. Зглобяване на детайли от метал За рамките на гр. Пловдив и околността идване на посочен адрес. Профе..
 рекламирай сам в
Изработка на метални врати огради и парапети

Изработка на метални врати

гр. Варна, обл. Варна
Изработка и монтаж на метални врати и огради от гладко и ковано желязо. Гарантирано качество. Метална решетъчна врата (входна, плъзгаща)- изработка и монтаж 200см х 530см - 1350лв (снимка 1,2) Ме..
Частно лице предлага изработка и монтаж на заваръчни и шлосерски услуги на черни и цветни метали :( Аргоново-ВИГ, Елекродъгово-ММА и Телоподаващо- МИГ/МАГ заваряване ). Височинни монтажи по алпийски с..

Заваръчни и железарски услуги

гр. София, обл. София
Извършваме всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Изработка на навеси, козирки, рампи, огради, парапети и др. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване н..
Предлагам стругарски услуги. Пристъргване, обработка на детайли, нарязване на резби, изработка на изделия. Предлагам също заваряване (наваряване) чрез МАГ (MAG, CO2) или ВИГ ( TIG, Ar, Аргон). ..
Възможност за работа на място при клиента. Заваряване на черни и цветни метали (стомана, алуминий и други метали), ремонтни услуги. Извършвам и спояване (brazing) на тънки или различни метали. Работя ..
Предлагам услуги като: Струговане-фрезоване; Професионално заваряване - ВИГ, МИГ/МАГ и електродъгово; Разработване на инженерни проекти; Дребно и средно серийно производство; Изграждане на м..
Изработка на метални решетки, огради и парапети Навеси за тераси Дървени навеси и козирки Метални навеси Вътрешни и довършителни дейности Груп строеж от А до Я Работим из цялата Монтаж на те..
Състояние: Ново Изработка на МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ и ХАЛЕТА по индивидуален проект.

метални врати,

гр. София, обл. София
изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени
Въведи страница №