1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Металообработване

Металообработване

245 обяви
Фирма ”Експресо 90” ЕООД, предлага на своите клиенти разнообразни решения в сферата на строителните услуги. Основната дейност е, изработване и монтаж на метални конструкции, термопанели, метални изделия, къщи от метал, фундаменти, изолации и др. http://www.varna-metal.com/
Изработка на метални врати и решетки •Прецизна изработка •Конкурентни цени

железарски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
врати. огради, парапети от ковано желязо и още други услуги
Предлагам изработка на навеси от поликарбонат, сандвич (термо)панели, ламаринени керемиди битомни керемиди и др. иноксови парапети, (готови навеси от поликарбонат 10мм 3м х160 см, 180,2м. пожелание на..

Заваръчни услуги

гр. София, обл. София
ДСГ Технолоджи ЕООД предлага услуги в металообработването, заваряване на детайли чрез методите ВИГ, МИГ/МАГ и ММА. Заварки на конструкционни стомани до 20мм Заварки на легирани стомани до 20 мм За..

Метални изделия

гр. Варна, обл. Варна
Изработка и монтаж на метални парапети, врати, огради, навеси, решетки, метални конструкции с термо панели, де монтаж на метални конструкции и др. Ниски цени и отлично качество с гаранция.
Изработвам врати, огради, парапети, решетки и други изделия от метал и ковано желязо!

Железарски услуги!!

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Изработваме всичко от метал: врати, огради, стъпала, дограма, фасади, навеси, метални конструкции, мебели и всичко по ваша идея на ниски цени!!
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..
Железарска работилница- изработва боядисва и монтира - тенти, навеси, сенници, козирки - с поликарбонат, винил, ондулин и ламарина. Конструкциите се изработват от кухи метални профили боядисани с бои ..

Метални изделия и конструкции.

гр. Варна, обл. Варна
Метални изделия и конструкции, навеси стълбища, огради, парапети врати, решетки и други нестандартни.

Решетки хармоника

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработвам сгъваеми решетки - тип хармоника, за врати и прозорци, за дома, офиса, магазина, склада, гаража - гръцки модел. Сгъваеми без и с падащ праг и завъртане на 180 градуса. Забравете за тежките ..
Изработвам портални и дворни врати, парапети, огради, стълби и всички видове метални леки и средни конструкции - гръцки модел или по ваш проект.

Метални портали и врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на метални изделия и конструкции. Дворни врати и портали, парапети, огради, стълби, решетки, навеси, тенти, перголи и др. От гладко и ковано желязо.
Метални изделия и конструкции, изработка и монтаж, навеси стълбища, огради, парапети, врати, решетки и други нестандартни.

Метални изделия и конструкции

гр. Варна, обл. Варна
Изработка и монтаж на всякакви метални изделия и конструкции, огради, парапети, врати, решетки, навеси, стълбища, козирки и ремонт на стари.

Врати, козирки от ковано и обикновено желязо

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Огради парапети врати козирки от ковано и обикновено желязо

Парапети и огради

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка на метални огради парапети врати козирки от ковано и обикновено желязо

Изработка на метални изделия

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Изработка на метални конструкции огради парапети врати козирки от ковано и обикновено желязо

Ковано желязо

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка на врати, огради и парапети от ковано желязо, високо качество на изработка и монтаж. Цени по договаряне, за повече информация на посочения телефон.

Метални конструкции

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка, доставка и монтаж на метални конструкции. Тип ” Ферма” и тип ”Ригел”. Нови и втора употреба. Доставка и монтаж на термопанели. За контакти: Славейко Георгиев

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия предлага разнообразие от метални стълби. Те са незаменими за промишлени съоръжения, за къщи и вили- вътрешно или външно монтирани, за мезонети, за търговски и оф..

метални огради от ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия, изработва и монтира всякакъв вид огради от желязо със съответните към тях дворни портали и входни врати. Обикновенни огради, огради от ковано желязо, от мрежа, ..

Метални огради, портали, врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Обработка на метални изделия по ваше желание и проект, подчертаващ вашата индивидуалност и стил. Освен че изготвяме дизайнерски проекти, изработваме и метални врати, стълбищни и балконски парапети, те..

Заварчик предлага

гр. София, обл. София
Предлагаме заваръчни услуги... Изработване на метални конструкции, парапети, решетки и др. заваряване на цветни метали

Заваръчни и железарски услуги

гр. София, обл. София
Извършваме всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Изработка на навеси, козирки, рампи, огради, парапети и др. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване н..
Изработка, боядисване и монтаж на предпазни и декоративни огради от гладко и ковано желязо, метални врати за изби, офиси, входове, плътни и решетъчни портали. Предлагаме разнообразие от предпазни реше..

Тенекеджийски услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на улуци и водосточни тръби. Всякакъв вид покривни обшивки - капандури, комини и бордове. Изработка на тави и форми за хляб, закуски и пици., както и отдушник-шапка за над скара и б..
Рязане с гилотина и огъване с абкант на ламарина до 3мм на дължина до 2 метра, а на ламарина 0,5мм на дължина до 3 метра. Направа на заготовки и др.

Изделия от метал

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Метални конструкции. Парапети от ковано желязо и алуминиеви. Врати. Халета. Къщи с метална конструкция. Монтаж.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.