back to top

Металообработване

263 обяви

Заваряване на врати, решетки, огради и др. Заварки с аргон,CO2, електрожен-на черни и цветни метали-Алуминий, Мед, Чугун. Плазмено рязане. Повече снимки и информация, във Фейс бук ” Mariyanik-ltd ”

Изработка на метални врати и решетки •Прецизна изработка •Конкурентни цени

Mетални конструкции Изработва парапети от ковано желязо, тенти., навеси. стълбищни парапетиVIP обява

Изработка по избор парапети. Тенти. Навеси от ковано желязо и право. Индивидуален проект за изработка и боядисване с цвят по избор. Цена за парапет от 70 лв до 210 лв на линеен метър.

TOP пормотиране Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%
Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%Гадател и маг Джиляна Cъбира разделени двойки и семейства, разваля магии - резултат 100%
Изработка на метални изделия ковано желязоVIP обява

На ниски цени метални интериорни врати, огради от ковано желязо и профилна тръба, парапети от ковано желязо и много други, каталог с разнообразни модели, безплатен транспорт, коректност, качество, дву..

Метални халета и Метални конструкцийVIP обява

Фирма ” СТИЙЛ БИЛДИНГ ” ЕООД, изгражда промишлени и търговски помещения, както и всякакъв друг вид метални конструкций. За нас качеството и коректното отношение е на първо място.

Изработка на парапети Бургас - халета, огради и други метални конструкцииVIP обява

ВЕНДОР БИЛД -направа на метални халета -производство и монтаж на метални врати -производство и монтаж на метални огради с елементи от ковано желязо, алум. и др. -изработка на метални каси за в..

Сенници тенти навеси козирки покривиVIP обява

Проектиране производство доставка и монтаж на метални и алуминиеви конструкции. Тенти, сенници, навеси, покриви, козирки и др. Изграждане и усвояване на тераси, входове затваряне на барбекюта, летни в..

Лазерно почистване на метали и камък, премахване на ръждаVIP обява

Почистване на всякакъв метал и метални изделия, камък и каменно циментови повърхности от ВСИЧКО - Ръжда, Боя, Карбонови отлагания, Всякакви налепи и лепила, Без пясък. Без химикали Без увреждане ..

Метални изделияVIP обява

Изработка и монтаж на метални парапети, врати, огради, навеси, решетки, метални конструкции с термо панели, де монтаж на метални конструкции и др. Ниски цени и отлично качество с гаранция.

Метални огради, портали, вратиVIP обява

Обработка на метални изделия по ваше желание и проект, подчертаващ вашата индивидуалност и стил. Освен че изготвяме дизайнерски проекти, изработваме и метални врати, стълбищни и балконски парапети, те..

Тенти, навеси, леки метални конструкцииVIP обява

Железарска работилница- изработва боядисва и монтира - тенти, навеси, сенници, козирки - с поликарбонат, винил, ондулин и ламарина. Конструкциите се изработват от кухи метални профили боядисани с бои ..

Пътни метални врати и портали. Врати за гаражи.VIP обява

Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..

метални огради от ковано желязоVIP обява

Цех за производство на метални изделия, изработва и монтира всякакъв вид огради от желязо със съответните към тях дворни портали и входни врати. Обикновенни огради, огради от ковано желязо, от мрежа, ..

вити и прави метални стълбиVIP обява

Цех за производство на метални изделия предлага разнообразие от метални стълби. Те са незаменими за промишлени съоръжения, за къщи и вили- вътрешно или външно монтирани, за мезонети, за търговски и оф..

Метални КонструкцииVIP обява

Изработваме и монтираме метални конструкции, промишлени халета, метални навеси. Монтираме термопанели и LT ламарина. Огъваме и монтираме обшивки и мет. улуци. Изработваме и монтираме промишлени парапе..

Изработка на метални врати

Изработка и монтаж на метални врати и огради от гладко и ковано желязо. Гарантирано качество. Метална решетъчна врата (входна, плъзгаща)- изработка и монтаж 200см х 530см - 1350лв (снимка 1,2) Ме..

Метални изделия и конструкции.

Метални изделия и конструкции, изработка и монтаж, гаражи козирки, навеси стълбища, огради, парапети врати, решетки и други нестандартни.

преграждане на тераси и помещения с поликарбонатни конструкции

Железарска работилница изработва, боядисва и монтира метални преградни конструкции с поликарбонатно покритие.

Заварки на адрес!!!

. Заваряване на метали с електрожен и СО2. Заваряване на детайли по заявка на клиента. За рамките на гр. Пловдив и околността идване на посочен адрес. Професионално отношение. Работя и в Събота и Не..

метални решетки ниски цени
Състояние: Ново

изработка и монтаж на метални решетки на ниски цени решетки за прозорци с основна рамка от профил 20/20/1,5мм и пълнеж с профил 12/12/1,5 цена от 55лв/кв.м., основна рамка 30/30/1,5 и пълнеж 15/15/1,5..

 рекламирай сам в favicon
метални врати,

изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени

Метални навеси, козирки, огради, парапети, стелажи, къщи за инструменти и други изделия.

Най-добри цени! Обади се и попитай! Изграждане на метални навеси от железни профили, поликарбонатни или сандвич панели покрив Изграждане на метални огради Изграждане на дървени огради Изграждане ..

Изработка и монтаж на врати, прозорци, огради, решетки, парапети, леки метални конструкции и др.

Предлагаме изработка и монтаж на врати, прозорци, огради, решетки, парапети, леки метални конструкции и др.. Изработка, доставка и монтаж на място, в кратки срокове и на гарантирано добри цени. ЦЕНИ П..

Метални изделия и конструкции

Изработка и монтаж на всякакви метални изделия и конструкции, огради, парапети, врати, решетки, навеси, стълбища, козирки и други нестандартни..

Метални врати за мази

Изработка на метални врати за мази и складови помещения от ламарина 1.5мм и кух профил 40х20

Метален капак за шахта

Здравейте предлагам изработка на метални капаци за всякакви шахти. Капаците се правят от винкелна основа и Гладка ламарина с дебелина 1.5 ми. Модел видим от снимките. Боядисвам в цвят Пожелание ..

Метални решетки за прозорци

Здравейте изработвам метални решетки за прозорци по поръчка.

Рязане, разрушаване и демонтаж на скрап и бракувани съоръжения

Демонтира, разрушава и изкупува всякакви метални съоръжения, козлови и мостови кранове, релсови и подкранови пътища, конструкции, инсталации, естакади, поточни линии, парни котли, халета, тръбопроводи..

Рязане на СКРАП, демонтаж на бракувани съоръжения, разрушаване на конструкции, поточни линии и др.!

’’ НАДИН-22 ’’ ЕООД извършва търговия с отпадъци от черни и цветни метали за скрап (ОЧЦМ) в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - желязо- дебело и тънко, ламарини, неръждавейка, мед и медни жици, алуминий, цинк, олово, мес..

Заваръчни и железарски услуги

Извършваме всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Изработка на навеси, козирки, рампи, огради, парапети и др. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване н..