Металообработване

181 обяви
Производство, ремонт и монтаж на метални конструкции. София
Изработвам единични детайли и дребни серии на универсален струг и Фреза CNC. Конструирам, изработвам и монтирам изделия от метали и машинно обработваеми полимери по Ваш идеен проект. Има възможност да..

Метални конструкции

гр. Девня, обл. Варна
Извършваме монтаж и демонтаж на метални конструкции, приемаме поръчки изготвяме заготвки и монтираме на място

CNC Рутерно рязане и гравиране

гр. София, обл. София
CNC фреза с работна маса 3020мм х 2030мм Материали които режем и/или гравираме със CNC фрезата Файлови формати, с които работиме - dwg / dxf / cdr / eps / ai / pdf MDF / Алуминий / ПВЦ / Пле..

Метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Кобалт Бургас изработва метални стълби. Вити, прави, с въртящи стъпала с площадки. Стъпалата може да са както от ламарина така и дървени. Изпълняват се поръчки в цялата страна. Стълбите може д..
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..
Кобалт Бургас изработва всякакъв вид портали, плъзгащи, конзолни (висящи без релса), на панти. Без ограничения в дължината Метални врати за апартаменти, входове и мазета Без конкуренция в качеството..

Заваръчни услуги

гр. София, обл. София
ДСГ Технолоджи ЕООД предлага услуги в металообработването, заваряване на детайли чрез методите ВИГ, МИГ/МАГ и ММА. Монтаж и заваряване на тръбопроводи високо и ниско налягане. Цветни заварки. Зава..

Изработка на изделия от метал

гр. София, обл. София
Фирма ДСГ Технолоджи ЕООД предлага изработка на метални конструкции и изделия от метал по-проект на клиент или изготвяне на такъв. Предлагаме и заваряване на всички видове метали с аргон. Цветни завар..

Железар Заварчик

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Железарски и заваръчни услуги по домовете. Изработка на врати, решетки, огради, навеси, парапети, барбекюта, ковано желязо, капаци за шахти.
Железарски и заваръчни услуги Извършвам всякакви железарски и заваръчни услуги.

метални огради от ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия, изработва и монтира всякакъв вид огради от желязо със съответните към тях дворни портали и входни врати. Обикновенни огради, огради от ковано желязо, от мрежа, ..
Кобалт Бургас изработва, тенти, сенници, перголи, навеси, козирки, Всякакъв вид метални конструкции, които може да се покрият с най различни материали като поликарбонат, винил (работим с една от най д..

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия предлага разнообразие от метални стълби. Те са незаменими за промишлени съоръжения, за къщи и вили- вътрешно или външно монтирани, за мезонети, за търговски и оф..

Метални огради, портали, врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Обработка на метални изделия по ваше желание и проект, подчертаващ вашата индивидуалност и стил. Освен че изготвяме дизайнерски проекти, изработваме и метални врати, стълбищни и балконски парапети, те..

Метални портали и врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на метални конструкции и изделия/портали, врати, парапети, огради, стълби, решетки, навеси, тенти, перголи, тотеми др. От гладко и ковано желязо.
Може и ръчна изработка
Частно лице предлага изработка и монтаж на заваръчни и шлосерски услуги на черни и цветни метали, височинни монтажи по алпийски способ. Огледи и изработка на място за гр. София и област София. Въз..

Заваръчни услуги

гр. Русе, обл. Русе
Заварки!!! Предлага изработка на навеси от поликарбонат, сандвич панели, ламарина и др., метални решетки за прозорци, огради, парапети, и конструкции!!! Врати за дворове, нестандартни заварки, пожел..
Железарска работилница с 25 годишни традиции в металообработването и екип от най-опитни майстори ви предлагаме: изработка, боядисване и монтаж на предпазни и декоративни огради от гладко и ковано желя..

Лазерно рязане на метали 6 метра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ - фибролазер за обработка на метални листове с дължина до 6 метра и дебелина до 20 мм.
Металообработка - рязане, огъване, щанцоване, заваряване на листови метали, прахово боядисване. Конкурентни цени. ВАВ-1991 ЕООД - Производство на оборудване от неръждаема стомана. Ресторантско обо..
Заваръчни услуги, заварка на мед, месинг, чугун, алуминий и неръждавейка. Изработка на метални изделия по ваше желание парапети, врати, капаци на шахти, тенти и други! Заварка на резервоари картери тр..
Заваряне на алуминиеви - резервоари, картери, джанти, тръбички и др. Също така заварка на мед, бронз, месинг, чугун, неръждавейка. Изработка на врати и неръждаеми Парапети и др по ваше желание!
Изработка на метални врати, огради, портали, парапети и др. от желязо, ковано желязо, неръждавейка-стандартни и нестандартни, по-поръчка, по-проект на клиента, ниски цени
Изполването на метал в изработката на огради за вашия имот е едно добро решение. • надеждността • издържливостта на материала • лесната им поддръжка • перфектната им визия Фирма ”Лучи Строй” Е..
Доставка и монтаж на алуминиеви парапети на промо цена 60лв./л. м. без ДДС. Алуминиев парапет със стъкло триплекс 8мм. -110лв. Алуминиев парапет с три струни - 60лв.
Продавам чугунени скари подходящи за печки, камини, барбекюта, котли и др скари размери в см - 45/32, 35/19, 44/26, 16/16, 15/14, 21/18, 28/19, 26/19, 30/21, 28/15, 37/28, 36/23, 39/39, 56/30, 60/40, ..

метални врати,

гр. София, обл. София
изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени
Лицензирана фирма - ”Метал Инвест” ЕООД, извършва рязане и демонтаж на метални съоръжения, инсталации и оборудване в Стара Загора. Транспортиране, претегляне и изкупуване на металния скрап на най-добр..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.