Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 158 обяви
Намерете красотата в металните изделия! Обадете се на нас! Изработваме изделия от метал, алуминий и инокс - врати, реетки, парапети, скари и др. Мобилни железарски услуги - заварки на цветни и черни метали; Разяне на водопроводни тръби на труднодостъпни места; София, кв. Борово
СофияСкрап изкупува черно желязо, чугун, алуминий, мед, месинг, цам, цинк, бронз, електронна скрап, ПЕТ опаковки, пластмаса, найлон, хартия, велпапе. За Ваше удобство предлагаме услугата рязане на м..
Железарска работилница с дългогодишен опит в изработката на метални изделия и конструкции, разполагаща с екип от опитни и качествени майстори, изработва, боядисва и монтира всякакъв вид врати и портал..
За повече информация посетете сайта ни http://vikremonti.bg/ Изработваме капаци за ревизионни и водомерни шахти по поръчка и по индивидуален проект спрямо потребностите на клиента. Капаците се изр..

метални врати,

гр. София, обл. София
изработка на метални врати за апартаменти,къщи,мазета,гаражи,входове с пощ.кутии,решетки,огради,парапети,стълбища,навеси и козирки от поликарбонат и др.,,ниски цени
Изработка, боядисване, транспорт и монтаж на метални изделия за бита и промишлеността. Като: парапети - външни и вътрешни, врати, огради, преградни пана, козирки, рекламни конструкции, художествени из..
Металообработка - рязане, огъване, щанцоване, заваряване на листови метали, прахово боядисване. Конкурентни цени. ВАВ-1991 ЕООД - Производство на оборудване от неръждаема стомана. Ресторантско обо..

Заварки на адрес

гр. Бургас, обл. Бургас
Перголи, навеси, тенти, простори, парапети, рамки, клетки за животни, скамейки, тенти с поликарбонат или винил и много др.

Заварки на адрес

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършва заварки на метални конструкции, тенти, парапети, простори, пейки, маси, клетки за животни, решетки и др.

Простори, Пейки, Решетки и др.

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработва перголи от метал и дърво, метални навеси, охранителни решетки за прозорци, метални конструкции покрити с поликарбонат или винил и др.

Ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма Мет-Ков Търговия и изработка на високо качествени изделия от ковано желязо. Стълби, парапети, шатри, портали и други. Фирмата е оторизиран представител на Хефест-Пловдив. Професионално обслужван..
Производство, монтаж и демонтаж на метални врати, прозорци, решетки и други Заварки с електрожен и CO2 Заваръчни услуги. Метални Изделия Метални Конструкции Изработка и монтаж на парапети, огради, ..
Извършваме всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване на ламарина.

Заваръчни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Метални изделия!!! Метални конструкции. Заваряване с аргон. Рязане на скрап. Шнекове за промишлеността.

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия предлага разнообразие от метални стълби. Те са незаменими за промишлени съоръжения, за къщи и вили- вътрешно или външно монтирани, за мезонети, за търговски и оф..
Метални изделия и конструкции, изработка и монтаж, навеси стълбища, огради, парапети, врати, решетки и други нестандартни.

Метални огради, портали, врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Обработка на метални изделия по ваше желание и проект, подчертаващ вашата индивидуалност и стил. Освен че изготвяме дизайнерски проекти, изработваме и метални врати, стълбищни и балконски парапети, те..

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на Метални стълби - прави, вити, комбинирани, модулни. Металните ни стълби се изработват от качествени метали. Изработка по индивидуални проекти и по каталог. Извършваме консултации..

Пясъкоструйно почистване

гр. Несебър, обл. Бургас
Пясъкоструйното почистване може бързо и ефективно да отстрани боята, ръждата и остатъците от окисляването от материалите. Използваме го и за промяна на състоянието на металната повърхност, например чр..

метални конструкции с термопанели

гр. Царево, обл. Бургас
изработка на метални тенти, навеси покривни конструкции.

метални стълби-изработка и монтаж

гр. Царево, обл. Бургас
изработка и монтаж на парапети, огради, врати, предпазни решетки, капаци за шахти, стълби и други метални изделия
бордови каросерии и самосвални кошове
Извършвам стругарски услуги и фрезови. Струговане и фрезоване на серийни и единични бройки на детайли, спирачни дискове и фланци. Може и с куриер. http://georgistoynov.free.bg/

аргон заваръчни услуги виг-тиг

с. Самуилово, обл. Сливен
inox,алуминий,черно
ЕТ „ПРЕСТИЖ” предлага: - на изгодни цени качествени циркулярни дискове / триони / на фирмите FREUD, FOREZIENNE и PILANA - Прецизно машинно заточване на циркулярни дискове и фрези с помощта на висо..
ЕТ „ПРЕСТИЖ” предлага: - висококачествено машинно заточване на отрезни HSS дискове за метал. - ако сами заточвате инструмента си, можем да ви предложим на атрактивни цени голямо разнообразие на ди..
заваряване на цветни и черни метали. заваряне на алуминиеви гондоли, цистерни, резервоари, картери, джанти, радиатори, трьбички. мед, бронз, месинг, чугун, нерьждавейка, черно. заварявам газови, парни..
заварки на алуминиеви джанти, картери, радиатори, резервоари. заварки на цветни и черни метали. изработка на метални конструкций, врати, огради, парапети, решетки и др. заварки на съдове и инсталаций ..
Заварки на черни и цветни метали, заварки на алуминиеви гондоли, цистерни, джанти, картери, резервоари, радиатори. заварки на аргон, со2, електрожен, оксижен. заваряване на съдове и инсталации работещ..
Навеси, козирки, тенти с поликарбонат, ламарина и с др материали по индивидуален проект - качествено и бързо. Фирма Кротекс предлага производство и монтаж на метални конструкции, навеси, тенти и козир..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg