Металообработване

199 обяви

Лазерно рязане на метали 6 метра

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ - фибролазер за обработка на метални листове с дължина до 6 метра и дебелина до 20 мм.

Метални изделия и конструкции

гр. София, обл. София
Изработка и монтаж на метални изделия и конструкции; Навеси, Плъзгащи врати, Огради, Парапети, автомивки, багажници Всичко от метал по ваш и наш проект

Железарски услуги София

гр. София, обл. София
Предлагаме железарски услуги в София и областта. Изработване, транспорт и монтаж на врати, огради, парапети, навеси, решетки.
Намерете красотата в металните изделия! Обадете се на нас! Изработваме изделия от метал, алуминий и инокс - врати, решетки, парапети, скари и др. Мобилни железарски услуги - заварки на цветни и черни метали; Разяне на водопроводни тръби на труднодостъпни места; София, кв. Борово; Оглед 10 лв.
Предлагаме изработка и монтаж на врати, портали, огради, парапети, решетки. Изработка и монтаж на леки метални конструкции - навеси, гаражи, павилйони, беседки, тенти, както и изработка и монтаж на ме..

Изработка на метални изделия ковано желязо

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
На ниски цени метални интериорни врати, огради от ковано желязо и профилна тръба, парапети от ковано желязо и много други, каталог с разнообразни модели, безплатен транспорт, коректност, качество, дву..

Професионално заваряване

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Заваряване на черни и цветни метали. Прецизна изработка. Изработване на серийни поръчки.

Заварки на място

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Професионален заварчик (CO-2, eлектрожен) извършва заваръчна дейност. Коректнос и сериозно отношение. Огъване и рязане на ламарина с абкант и гилотина. За рамките на гр. Пловдив и околността идване на..
Железарска работилница с 25 годишни традиции в металообработването и екип от най-опитни майстори ви предлагаме: изработка, боядисване и монтаж на предпазни и декоративни огради от гладко и ковано желя..
ДСГ Технолоджи ЕООД предлага услуги в металообработването, заваряване на детайли чрез методите ВИГ, МИГ/МАГ и ММА. Монтаж и заваряване на тръбопроводи високо и ниско налягане. Цветни заварки. Зава..

Изработка на изделия от метал

гр. София, обл. София
Фирма ДСГ Технолоджи ЕООД предлага изработка на метални конструкции и изделия от метал по-проект на клиент или изготвяне на такъв. Предлагаме и заваряване на всички видове метали с аргон. Цветни завар..
Извършва всякакви железарски, шлосерски и заваръчни услуги. Изработка на навеси, козирки, рампи, огради, парапети и др. Ремонт на врати, огради, парапети и всякакви метални конструкции. Заваряване на ..
Заваряване на черни метали с дебелина от 0,1 до 50мм дебелина на детайлите. Рязане, шлайфане, изпилване на детайли.
Изработвам единични детайли и дребни серии на универсален струг и Фреза CNC. Конструирам, изработвам и монтирам изделия от метали и машинно обработваеми полимери по Ваш идеен проект. Има възможност да..

метални конструкции с термопанели

гр. Царево, обл. Бургас
изработка на метални тенти, навеси покривни конструкции.

мeтални капаци за шахти

гр. Царево, обл. Бургас
изработва и монтира метални капаци за шахти и стълби към тях.

метални стълби-изработка и монтаж

гр. Бургас, обл. Бургас
изработка и монтаж на парапети, огради, врати, предпазни решетки, капаци за шахти, стълби и други метални изделия
Изполването на метал в изработката на огради за вашия имот е едно добро решение. • надеждността • издържливостта на материала • лесната им поддръжка • перфектната им визия Фирма ”Лучи Строй” Е..
Доставка и монтаж на алуминиеви парапети на промо цена 60лв./л. м. без ДДС. Алуминиев парапет със стъкло триплекс 8мм. -110лв. Алуминиев парапет с три струни - 60лв.
Заваряне на алуминиеви - резервоари, картери, джанти, тръбички и др. Също така заварка на мед, бронз, месинг, чугун, неръждавейка. Изработка на врати и неръждаеми Парапети и др по ваше желание!
Заваръчни услуги, заварка на мед, месинг, чугун, алуминий и неръждавейка. Изработка на метални изделия по ваше желание парапети, врати, капаци на шахти, тенти и други! Заварка на резервоари картери тр..
Продавам и изработвам по ваш размер чугунени скари подходящи за печки, камини, барбекюта, котли и др скари размери в см - 45/32, 35/19, 44/26, 16/16, 15/14, 21/18, 28/19, 26/19, 30/21, 28/15, 37/28, 3..
Фирма МЕТАЛРИГС ЕООД предлага следните услуги: Заваръчни и Железарски услуги - изработка на всякакви изделия от метал, по ваш проект и дизайн или проектирани от нас по ваше желание. CNC Плазм..

Ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма Мет-Ков Търговия и изработка на високо качествени изделия от ковано желязо. Стълби, парапети, шатри, портали и други. Фирмата е оторизиран представител на Хефест-Пловдив. Професионално обслужван..

Ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка и монтаж на парапети огради стълби решетки портали от ковано и право желязо. Качествено изработени. Кратки срокове на изпълнение.

Заварки на адрес.

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършва заварки на адрес. Изработва метални изделия по избор на клиента. Простори, козирки, тенти и др.

метални огради от ковано желязо

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия, изработва и монтира всякакъв вид огради от желязо със съответните към тях дворни портали и входни врати. Обикновенни огради, огради от ковано желязо, от мрежа, ..

вити и прави метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Цех за производство на метални изделия предлага разнообразие от метални стълби. Те са незаменими за промишлени съоръжения, за къщи и вили- вътрешно или външно монтирани, за мезонети, за търговски и оф..

Метални огради, портали, врати

гр. Бургас, обл. Бургас
Обработка на метални изделия по ваше желание и проект, подчертаващ вашата индивидуалност и стил. Освен че изготвяме дизайнерски проекти, изработваме и метални врати, стълбищни и балконски парапети, те..

Метални стълби

гр. Бургас, обл. Бургас
Изграждане на стълби. Метални стълби за мезонети: прави, вити, по идея на клиента. Свързване на апартаменти от различни етажи. Аварийни стълбища. Изпълняват се поръчки в цялата страна.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.