1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Мебели, Тапицери, Дърводелски услуги

Мебели, Тапицери, Дърводелски услуги

374 обяви

Сглобяване и ремонт на мебели

гр. Варна, обл. Варна
Извършваме монтаж и демонтаж на мебели - кухни, спални, секции, гардероби, скринове и др. Връзване на В и К и ел захранване. Ремонт на легла, спални, гардероби и др. Смяна на брави, врати, дръжки, панти.
СГЛОБЯВАНЕ, МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ на мебели-кухни, спални, секции, маси, скринове, етажерки и др. Услугите се извършват от хора с богат опит в браша. Връзване на Вик и Ел. захранване. Предлагаме също ремонт и обновяване на старите мебели- смяна на врати, подмяна на панти, амортисьори, механизми и всякакъв обков. Още-монтаж и демонтаж на уреди за вграждане.
Претапициране на мека мебел: - Кухненски ъгли - Холови гарнитури - Фотьойли - Табуретки - Столове - Спални и др. Подмяна на дунапрен. Ремонт на мека Мебел. Предлагаме богат избор от дамаски и кожа. Изработка на декоративни възглавници. Разполагаме с безплатен транспорт за Бургас. Можем да Ви предложим както цялостно тапициране, така и частично. Ремонт на седалища, столове и др.
 рекламирай сам в

Изработка на корпусна мебел

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонтни дейности на мебели-смяна на врати, Плот, обков, механизми и др. Специализирали сме се в изработката на индивидуални размери. Работим с ПДЧ и МДФ 18мм. Цветовата ни гама е с над 300 цвята. При поръчка е желателен оглед на място за снемане на размери. В случай, че разполагате с готов проект и се чудите за цената му, не се колебайте, а ни потърсете! Можете да се свържете с нас на посочения телефон, да ни пишете на мейл или тук, на ЛС!

Сглобяване/монтаж на мебели

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сглобяване на всякакъв вид шкафове, антрета, комоди, скринове, спални комплекти, секции, дивани и тн. Ниски цени! Работя и събота и неделя.

Тапицерски услуги -Варна

гр. Варна, обл. Варна
Кратки срокове за изпълнение! Тапициране и претапициране на мебели: холови гарнитури, фотьоили, кухненски ъгли, столовe; Нашите тапицерски услуги следват тези стъпки: ✅Избор на материали за претапициране на мебелите -дамаска, естествена кожа, изкуствена кожа; ✅Цялостно разглобяване на мебелите; ✅Премахване на старата тапицерия и дунапрените; ✅Проверка здравината на дървената корпус; ✅Отстраняване на дефекти -подмяна на дунапрен, вложки и други; ✅Разкрои и изработка на тапицерията; ✅Проверка качеството на шевовете; ✅Монтаж на всички вложки, дунапрени и новата тапицерия; ✅М..

Сглобяване на мебели

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сглобяване на всички видове мебели ( кухни, спални комплекти, гардероби и т.н.) по домовете. Изготвяне на проект за кухни по поръчка, монтаж и сглобяване на продукцията. Работно време всеки ден (събота и неделя вкл.)

Тапицерски услуги АНКА - Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Извършваме всички тапицерски услуги - ремонт, притапициране и реставрация на всякаква мека мебел: дивани, фотьойли, табуретки, столове, матраци, офис мебели и др. Гордеем се с нашата работа и репутация, затова предлагаме качествено обслужване и професионална изработка на добри цени. При нас старото обзавеждане на домът ви може да бъде направено като ново. Ние ще направим безплатен оглед на вашите мебели, ще направим точна калкулация на необходимите материали за нашите ТАПИЦЕРСКИ УСЛУГИ и ще Ви дадем професионален съвет относно: качество, дизайн и функционалност.

Кухни и мебели по поръчка Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработка на Кухни по поръчка. Изготвяне на проект, в съответствие с Вашите изисквания и размерите на помещението и мястото на което желаете да разположите вашата кухня. Качествени материали MDF( супер гланц, супер мат), кухненски вратички от масив, ПДЧ, голямо разнообразие на цветове и декори, прецизна изработка! Фирмата използва обков на маркитеSAMET,BLUM,Hettich. Цени от 550лв./л. м. с включени доставка и монтаж. Може да се свържете с нас всеки ден от 9.00-19.00 часа на посочения телефон. Уеб сайт www.mebelideneli.com
Извършва монтаж на нови мебели, ремонт на мебели. Също разглобяване и опаковане на мебели за преместване. Изхвърляне и разглобяване на стари мебели. На ниски цени!!! Монтаж на кухни цени след оглед който е безплатен за ремонт на кухни и на мебели огледа също е безплатен. Благодаря за вниманието!! Производство на кухни и други. Цени без конкуренция!!!
Мебелна фирма Ювелир изработва и монтира кухни по поръчка. Нашата работа включва цялостния процес от взимане на размери и уточняване на проекта, консултация относно материалите, изготвяне на индивидуа..
София, дърводелски поправки на мебели, прозорци, разбити врати, увиснали вратички, монтаж на корнизи, таванни простори, самозалепващо фолио, безплатен оглед

дърводелски услуги

гр. София, обл. София
Ремонт и сглобяване на мебели Дърводелски и мебелни услуги. Прогонка на дървена дограма. Изработка на рафтове и стилажи. Сваляне на боя -боядисване лак и освежаване на стари и износени мебели. Смяна п..

Мебели - монтаж и сглобяване

гр. Бургас, обл. Бургас
Cглобяване и монтаж на всички видове купешка мебел-кухни, спални, гардероби, и други.

Дърводелски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Дърводелски услуги по домовете. Сглобяване, изработване и монтаж на мебели от всички производители. Ремонт на мебели, врати, гардероби, маси, прозорци, дървени конструкции, подмяна на панти, брави, др..

Дърводелски услуги експресно

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сглобяване, изработка и ремонт на мебели, шкафове и гардероби. Подмяна на панти, брави и механизми. Пасване на дървени врати и прозорци. Нестандартни ремонти в дома. НИСКИ ЦЕНИ!!

Тапицерски услуги

гр. София, обл. София
Претапициране и ремонт на мека мебел. Изработваме холни гарнитури по наш каталог или по идея на клиента. Тапициране на врати с постигане на висока степен на шумоизолация. Изработване на матраци по пор..
Ремонтирам всякакви врати. Може и смяна на крилата им. Поправям секции и гардероби на място и бързо. Възможност за смяна изцяло с нови мебелни вратички.
Проектиране и изработка на мебели по поръчка. Сглобяване на мебели и кухни от други производители. За цялостни проекти отстъпки. Безплатна консултация
Дърводелски услуги по домовете. Сглобяване, изработване и монтаж на мебели от всички производители. Ремонт на мебели, гардероби, подмяна на панти, дръжки и др.
 рекламирай сам в

Монтаж на мебели

гр. Бургас, обл. Бургас
Монтаж на всякакъв вид мебел закупена от всеки магазин за мебели в България и светът Работим и събота и неделя включително!
Обзавеждане за магазини от ПДЧ и МДФ. Проектиране и монтаж Качествено изпълнение и ниски цени Безплатна консултация Голям избор от цветове Гаранция
Експресни и качествени дърводелски услуги. Ремонт на счупени легла, дивани, разбити врати, подрязване, обръщане, смяна на брави, дръжки, панти. Смяна на кухненски плотове, монтаж на мивки, котлони. Мо..

Сглобявяне, монтаж на мебели Стара Загора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Монтаж, демонтаж на всякакъв вид корпусна мебел. Възможност и за монтиране извън Стара Загора. Ниски цени! Работя и събота и неделя.
Изготвяне на индивидуални 3д проекти за кухни, гардероби и др. Сглобяване и монтаж на модулни кухни и мебели от ПДЧ и МДФ по ваши индивидуални изисквания от А до Я! В монтажа на кухнята се включва: по..

дърводелски услуги

гр. София, обл. София
Работа по сглобяване ремонт и освежаване на мебели. Дърводелски услуги. Прогонки на дървена дограма. Изработка на рафтовe и дребна дървения. Рязане и поправки на врати -брави- панти. Домашни посещения..

Сглобяване и монтаж на мебели

гр. София, обл. София
Купили сте си мебели и нямате кой да ви ги сглоби и монтира... Обадете ми се... Предстои ви преместване и търсите кой да ви разглоби и опакова мебелите за новото място... Обадете ми се... Вратичките н..

Изработка и монтаж на кухни

гр. Несебър, обл. Бургас
Предлагаме изработка и монтаж на най разнообразни видове и модели на кухни. Ние предлагаме от най високо качествени материали и качествен монтаж в най-кратки срокове! Посещение на място(адрес)взимане ..

Сглобяване и монтаж на мебели!

гр. Сливен, обл. Сливен
Сглобяване и монтиране на мебели от типа кухни, секции, портманта и тн.

Монтаж демонтаж на всички мебели

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Въведи страница №