Филтриране
Сортиране

Мебели, Тапицери, Дърводелски услуги

308 обяви

Частични ремонти на дивани

гр. Варна, обл. Варна
Експресно претапициране и ренонт на дивани, кухненски ъгли, фотьойли. Ремонт на седала, страници и облегалки, смяна дунапрен и частично на текстила. Ремонт на седала на градинска мебел, както и изработка на нови, подмяна на дунапрена. Шев на шалтета за шезлонзи. Ремонт на текстилната част на люлки. Претапициране на столове.
КОЛЕДНИ ОТСТЪПКИ -10% НА ЦЯЛАТА ГАМА ДАМАСКИ И -10% ОТ ЦЕНАТА НА ТРУДА! ТАПИЦЕРСКИ УСЛУГИ РЕМОНТИ НА ВСЯКАКВИ МЕБЕЛИ ЗА БУРГАСКА ОБЛАСТ: дивани; столове; табуретки; фотьойли; сепарета; пейки; спални; табли и др. Изработка на декоративни калъфи и възглавници. Голямо разнообразие на дамаски и кожа. Ремонт и поправка на дивани. Подмяна на механизми, смяна на дунапрен и др. Транспорта за Бургас е безплатен. Изработка на мебели по поръчка НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ-кухни, спални, детско, гардероби, антрета и др. Работим с 18мм. ПДЧ и МДФ. Демонтаж, сглобяване и монтаж на мебели. Смяна на вратички, механ..

Монтаж на ламинат и мебели

гр. Варна, обл. Варна
Монтаж на ламинат - первази, лайсни. Монтаж на мебели - кухни, спални, детски, секций и др..

дърводелски услуги

гр. София, обл. София
Ремонт и сглобяване на мебели Дърводелски и мебелни услуги. Прогонка на дървена дограма. Изработка на рафтове и стилажи. Сваляне на боя -боядисване лак и освежаване на стари и износени мебели. Смяна п..
Експресни дърводелски качествени услуги по домовете. Монтаж на интериорни врати, ремонт на стари врати, смяна на брави, дръжки, ключалки, обръщане и подрязване на врати, които не се затварят, ремонт н..

Мебели - монтаж и сглобяване

гр. Бургас, обл. Бургас
Cглобяване и монтаж на всички видове купешка мебел-кухни, спални, гардероби, и други.

тапициране и ремонт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Тапициране и ремонт на мека мебел и матраци за дома,офиса и заведението.Пред лагаме богат избор на висококачествени дамаски и кожа,безплатен първоначален оглед,безплатен превоз,конкурент ни цени.По же..

тапициране и ремонт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Тапициране и ремонт на мека мебел и матраци за дома,офиса и заведението.Пред лагаме богат избор на висококачествени дамаски и кожа,безплатен първоначален оглед,безплатен превоз,конкурент ни цени.По же..
Трансопрт изнасяне на стари мебели мека мебел

Претапициране

гр. София, обл. София
Фирма Галантик произвежда и претапицира мека мебел. Цената за труд за цялостна гарнитура е 150 лв. Ателието се намира на ул. Цар Симеон 116. Предлагаме качествени дамаски и еко кожи.

Сглобяване и монтаж на мебели

гр. Бургас, обл. Бургас
Сглобяване на всички видове мебели на разумни цени

Монтаж на мебели

гр. Варна, обл. Варна
Сглобяване, монтаж, демонтаж, разглобяване и ремонт на мебели. Кухни, спални, детски, гардероби, антрета и др. Договаряне на цена след безплатен оглед или по телефона.

Бързи и качествени дърводелски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Дърводелски услуги. Проектиране и изработка на мебели по поръчка. Сглобяване на мебели, кухни, шкафчета, секции, гардероби, спални и др. Изрязване на отвори за мивки, котлони. Най-ниски цени в Пловдив
Изработване на мебели и кухни по индивидуален проект. Професионална поддръжка и ремонти на стари мебели и кухни по домовете. Монтаж и демонтаж на място, на всякакъв вид мебели. Сглобяване, монтаж и ре..
Изработване на всякакви мебели по индивидуален проект.Професионална поддръжка и ремонти на стари мебели по домовете. Монтаж и демонтаж на място, на всякакъв вид мебели.Смяна на панти , изработване и п..
Сглобяване и цялостен монтаж на всякакви мебели, кухни, спални, антрета гардероби и др. Най-ниски цени в Пловдив
Безплатни консултации и проект. Изготвяне, проектиране и цялостен монтаж на мебели по поръчка. Сглобяване на мебели от други производители(IКЕА и др). Изрязване на отвори за мивки, котлони и ел. у..

Монтаж на мебели

гр. Бургас, обл. Бургас

тапицерски услуги

гр. София, обл. София
претапицира и произвежда всякакъв вид мека мебел. Ателието разработва култовият модел ЧЕСТЪР. Цената за претапициране за цяла гарнитура е150лева за труд във цената влиза транспорт сваляне и качване на..

Дърводелски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Дърводелски услуги по домовете. Сглобяване и монтаж на мебели от всички производители. Ремонт на мебели, врати, гардероби, маси, прозорци, дървени конструкции, подмяна на панти, брави, дръжки и др. Из..

Дърводелски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сглобяване на всички видове мебели, извършване на ремонти на кухни, спални, гардероби и др. Изрязване на отвори в кухненски плотове, смяна на брави и панти. Всякякви видове нестандартни ремонти по дър..
Произвежда и продава нови меки мебели, кухненски ъгли, спални матраци столове и аксесоари.. За дома, хотели и заведения по поръчка и по индивидуален проект с всякакъв вид кожи и дамаски. Със собствен ..

претапициране

гр. София, обл. София
Ателие Галантик претапицира и произвежда всякакъв вид мека мебел. Ателието разработва култовият модел ЧЕСТЪР. Цената за претапициране за цяла гарнитура е150лева за труд във цената влиза транспорт свал..
Претапициране на сякаква вид мека мебел. холни гарнитури матраци столове кухненски ъгли сапарета за заведение предлагам холни гарнитури по поръчка нестандартни размери предлагам дамаски еко кожа и ест..

Зглобява мебели, монтаж кухни

гр. София, обл. София
Извършвам сглобяване, монтаж и демонтаж на мебели в дома и офиса. Ремонт на легла, гардероби, скринове и др. Сглобяване на кухненски шкафове. Качествена услуга за мебели от всички мебелни къщи. Цени..
Извършва монтаж/демонтаж, сглобяване на всякакъв вид мебели по домовете. Изработка и монтаж на кухни по проект срещу прилично заплащане и в адекватен срок ( събота и неделя включително).

Сглобяване на мебели

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сглобяване на мебели от различни производители.

Тапициране на мебели

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Експресно и качествено претапициране на мека мебел, столове, спални и др. в рамките на 7 работни дни. Безплатен транспорт за гр. Пловдив. Работим с дамаски, еко и естествени кожи.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.