Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Мебели, Тапицери, Дърводелски услуги

274 обяви
Извършвам услуги по монтаж и демонтаж на мебели. Работя с всички производители на пазара. Позвънете за повече информация (цени и времева възможност)

тапицерски услуги

гр. София, обл. София
претапицира и произвежда всякакъв вид мека мебел. Ателието разработва култовият модел ЧЕСТЪР. Цената за претапициране за цяла гарнитура е150лева за труд във цената влиза транспорт сваляне и качване на..

Дърводелски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сглобяване на всички видове мебели, извършване на ремонти на кухни, спални, гардероби и др. Изрязване на отвори в кухненски плотове, смяна на брави и панти. Всякякви видове нестандартни ремонти по дър..

Дърводелски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Дърводелски услуги по домовете. Сглобяване и монтаж на мебели от всички производители. Ремонт на мебели, врати, гардероби, маси, прозорци, дървени конструкции, подмяна на панти, брави, дръжки и др. Из..

претапициране

гр. София, обл. София
Ателие Галантик претапицира и произвежда всякакъв вид мека мебел. Ателието разработва култовият модел ЧЕСТЪР. Цената за претапициране за цяла гарнитура е150лева за труд във цената влиза транспорт свал..
Изработване на всякакви мебели по индивидуален проект.Професионална поддръжка и ремонти на стари мебели по домовете. Монтаж и демонтаж на място, на всякакъв вид мебели.Смяна на панти , изработване и п..
Извършвам сглобяване, монтаж и демонтаж на мебели в дома и офиса. Ремонт на легла, гардероби, скринове и др. Сглобяване на кухненски шкафове. Качествена услуга за мебели от всички мебелни къщи. Цени..

Монтаж на мебели

гр. Бургас, обл. Бургас

Мебели по поръчка

с. Преображенци, обл. Бургас
Мебелна фабрика изработва мебели по желание на клиента. Фирмата предлага разкрой и кантиране на приемливи цени. Обзавеждане на хотели и къщи за гости. Нека вашите идеи да се превърнат в реалност.

Тапицерски услуги гр София

гр. София, обл. София
Тапициране на диван от 180лв фотьойл 40лв табуретка 20лв кухненски стол 15лв офис стол 20лв автотапицерии волан 140лв таван 380лв седалки реставрация на дърво и др
Сглобяване, монтаж на всички видове мебели (кухненско обзавеждане, детски, секции, спални, бюра, легла, гардероби и др.) Бързо и качествено. Монтаж на дървени детски площадки, къщички за игра и пързал..
Сглобяване и цялостен монтаж на всякакви мебели, кухни, спални, антрета гардероби и др. Най-ниски цени в Пловдив
Тапициране и претапициране на мебели: холови гарнитури, фотьоили, кухненски ъгли, столовe; - Шев на: - Пердета - Завеси - Шалтета - Кувертюри и декоративни възглавници - Покривки, тишлайфери, салфет..
Всеки клиентът има нужда да получи мебели, които е напълно завършени. Ние ценим времето Ви! При поръчка на мебели и обзавеждане от нас ние предлагаме и цялостен монтаж+подключване на уреди.

Сглобяване на мебели в София

гр. София, обл. София
Специалистите на Домсервиз БГ (https://domserviz.bg) предлагат сгобяване на мебели за района на София или ремонт на съществуващи мебели в дома или офиса ви. Повече за нашите услуги можете да научи..

Мебели - монтаж и сглобяване

гр. Бургас, обл. Бургас
Cглобяване и монтаж на всички видове купешка мебел-кухни, спални, гардероби, и други.
Тапициране на гарнитури, спални, матраци, столове огледала стени и др. Изработка на нови мебели по поръчка и по индивидуален проект. Избор на дамаски и кожи. Нови матраци. Собствен превоз и доставка.

мебелни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
мебелни услуги - прецизно и бързо изработване на корпусна мебел, цени по споразумение, 5 % отстъпка на уредите за вграждане

Маистор мебелист

гр. Бургас, обл. Бургас
Производство и монтаж на мебели ел вик и други
Авангардни решения за вашия дом. Проектиране и изработка на мебели по поръчка. Сглобяване на мебели и кухни от други производители.
Безплатни консултации и проект. Изготвяне, проектиране и цялостен монтаж на мебели по поръчка. Сглобяване на мебели от други производители(IКЕА и др). Изрязване на отвори за мивки, котлони и ел. у..

Тапицерски услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Претапициране на мебели, столове, дивани, фотьойли, канапета, кухненски дивани, спални https://www.facebook.com/Тапицер-Бургас ”НОВО”Тапициране на копчета (метални заготовки) Предлагаме богат избор..
Изработка и монтаж на ПИАНОБАР! Реставрация, транспорт и изработка на нови бутикови мебели! Фирмата разполага с работилница, възможности за транспортиране. Конкурентни цени! Изработка на бутикови ме..
Всякакви видове дърводелски услуги по домовете, ремонт на мебели, прозорци, врати, смяна на брави и панти, прогонка и други за София

Изработка на нестандартен гардероб

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Нуждаете се от нестандартен гардероб. Обадете се!
Всички видове дърводелски услуги по домовете, офиси и заведения. Изработка, сглобяване и монтаж на мебели(кухненско обзавеждане, детски, секции, спални, бюра, легла, гардероби и др.). Kратки срокове, ..

Сглобяване на мебели

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сглобяване на мебели от различни производители.

Претапициране на мебели

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Искате бързо и качествено претапициране, ние ще го осигурим в срок от 5-10 работни дни. Нашият млад и креативен екип ще претапицира и освежи Вашите мебели, холови гарнитури, дивани, столове, табли на ..
Искате бързо и качествено претапициране, ние ще го осигурим в срок от 5-10 работни дни. Нашият млад и креативен екип ще претапицира и освежи Вашите мебели, холови гарнитури, дивани, столове, табли на ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.