1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Мебели, Тапицери, Дърводелски услуги

Мебели, Тапицери, Дърводелски услуги

358 обяви

Кухни и мебели по поръчка

гр. Бургас, обл. Бургас
Изработвам Кухни по поръчка. Изготвяне на проект, в съответствие с размерите на вашето помещение и мястото на което желаете да разположите вашата кухня. Фирмата използва качествени материали MDF( супер гланц, супер мат), кухненски вратички от масив, ПДЧ, голямо разнообразие на цветове и декори, прецизна изработка! 10 години опит в изработката на мебели по поръчка! Получете оферта по Viber! Какво трябва да знаете при поръчка на кухня -На първо място - под каква форма искате да бъде разположена кухнята и какво позволява вашето помещение -Г -образна, П-образна или разположена на една стена..

Тапицерски услуги -Варна

гр. Варна, обл. Варна
Кратки срокове за изпълнение! Тапициране и претапициране на мебели: холови гарнитури, фотьоили, кухненски ъгли, столовe; Нашите тапицерски услуги следват тези стъпки: ✅Избор на материали за претапициране на мебелите -дамаска, естествена кожа, изкуствена кожа; ✅Цялостно разглобяване на мебелите; ✅Премахване на старата тапицерия и дунапрените; ✅Проверка здравината на дървената корпус; ✅Отстраняване на дефекти -подмяна на дунапрен, вложки и други; ✅Разкрои и изработка на тапицерията; ✅Проверка качеството на шевовете; ✅Монтаж на всички вложки, дунапрени и новата тапицерия; ✅М..

Тапицерски услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Обновете и освежете старите си мебели! Претапициране на мека мебел: ? Кухненски ъгли ? Холови гарнитури ? Фотьойли ? Табуретки ? Столове ? Спални и др. Разполагаме с безплатен транспорт за Бургас. Можем да Ви предложим както цялостно тапициране, така и частично. Ремонт на седалища, столове и др.

Изработка на корпусна мебел

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонтни дейности на мебели-смяна на врати, Плот, обков, механизми и др. Специализирали сме се в изработката на индивидуални размери. Работим с ПДЧ и МДФ 18мм. Цветовата ни гама е с над 300 цвята. При поръчка е желателен оглед на място за снемане на размери. В случай, че разполагате с готов проект и се чудите за цената му, не се колебайте, а ни потърсете! Можете да се свържете с нас на посочения телефон, да ни пишете на мейл или тук, на ЛС!

Мебели по поръчка

гр. София, обл. София
Всеки клиентът има нужда да получи мебели, които е напълно завършени. Ние ценим времето Ви! При поръчка на мебели и обзавеждане от нас ние предлагаме и цялостен монтаж.
Предлагам сглобяване и монтаж на всякакъв вид мебели - кухни, спални, гардероби, секции, портманта и т.н. Демонтаж и поправка на стари мебели за област София и Перник.
Боядисване и реставрация на мебели, врати, дограми, смяна и/или боядисване на лице на кухня. Произвеждане на всякъкъв вид мебели от мдф и пдч.

дърводелски услуги

гр. София, обл. София
Ремонт и сглобяване на мебели Дърводелски и мебелни услуги. Прогонка на дървена дограма. Изработка на рафтове и стилажи. Сваляне на боя -боядисване лак и освежаване на стари и износени мебели. Смяна п..
Сглобяване на нови и други мебели. Ремонт и прекрояване. Изработка на малогабаритни и нестандартни мебели. Напасване на дървени врати, прозорци и мебелни вратички. Други дребни дърводелски услуги. П..

Боядисване на мебели

гр. София, обл. София
Фирма Колоранте Дизайн ЕООД е специализирана в лакирането на мебелни детайли от фурнирован МДФ, MDF, PVC, метал и стъкло. Самата фирма е нова, но в сърцето и са хора с над 10 г. опит в сферата. За нас..

Тапицерски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Искате бързо и качествено претапициране, ние ще го осигурим в срок от 3 до 5работни дни. Нашият млад и креативен екип ще претапицира и освежи Вашите мебели, холови гарнитури, яхти, дивани, столове, та..
Всякакви видове дърводелски услуги по домовете, ремонт на мебели, прозорци, врати, смяна на брави и панти, прогонка и други за София
Сглобяване и монтаж на кухни и всички видове мебели, подвръзка на Ел. уреди, ВиК и аспирация.

Мебели - монтаж и сглобяване

гр. Бургас, обл. Бургас
Cглобяване и монтаж на всички видове купешка мебел-кухни, спални, гардероби, и други.
Бургас, мебелни услуги - изработка, монтаж и демонтаж на корпусна мебел, цени по споразумение

тапицерски услуги

гр. София, обл. София
претапицира и произвежда всякакъв вид мека мебел. Ателието разработва култовият модел ЧЕСТЪР. Цената за претапициране за цяла гарнитура е150лева за труд във цената влиза транспорт сваляне и качване на..

тапицерски услуги

гр. София, обл. София
претапицира и произвежда всякакъв вид мека мебел. Ателието разработва култовият модел ЧЕСТЪР. Цената за претапициране за цяла гарнитура е150лева за труд във цената влиза транспорт сваляне и качване на..

Претапициране

гр. София, обл. София
Фирма Галантик произвежда и претапицира мека мебел. Цената за труд за цялостна гарнитура е 150 лв. Ателието се намира на ул. Цар Симеон 116. Предлагаме качествени дамаски и еко кожи.

претапициране

гр. София, обл. София
Ателие Галантик претапицира и произвежда всякакъв вид мека мебел. Ателието разработва култовият модел ЧЕСТЪР. Цената за претапициране за цяла гарнитура е150лева за труд във цената влиза транспорт свал..

Дърводелски услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Дърводелски услуги по домовете. Сглобяване, изработване и монтаж на мебели от всички производители. Ремонт на мебели, врати, гардероби, маси, прозорци, дървени конструкции, подмяна на панти, брави, др..

Дърводелски услуги експресно

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сглобяване, изработка и ремонт на мебели, шкафове и гардероби. Подмяна на панти, брави и механизми. Пасване на дървени врати и прозорци. Нестандартни ремонти в дома. НИСКИ ЦЕНИ!!

тапициране и ремонт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Тапициране и ремонт на мека мебел и матраци за дома,офиса и заведението.Пред лагаме богат избор на висококачествени дамаски и кожа,безплатен първоначален оглед,безплатен превоз,конкурент ни цени.По же..

Монтаж на мебели

гр. Бургас, обл. Бургас
Монтаж на всякакъв вид мебел закупена от всеки магазин за мебели в България и светът Работим и събота и неделя включително!
Изработвам мебели по индивидуална поръчка на клиенти. Орлин Ангелов Пловдив

дърводелски услуги

гр. София, обл. София
Работа по сглобяване ремонт и освежаване на мебели. Дърводелски услуги. Прогонки на дървена дограма. Изработка на рафтовe и дребна дървения. Рязане и поправки на врати -брави- панти. Домашни посещения
Сглобяване, монтаж на всички видове и марки мебели (кухненско обзавеждане, детски, секции, спални, бюра, легла, гардероби и др.) Икеа, Ирим, Айко. Бързо и качествено. Монтаж-демонтаж на уреди за вграж..
София, поправки на мебели, прозорци, врати, легла, паднали вратички, монтаж на корнизи, таванни простори, самозалепващо фолио, тапети и др., безплатен оглед
Извършва монтаж на нови мебели, ремонт на мебели. Също разглобяване и опаковане на мебели за преместване. Изхвърляне и разглобяване на стари мебели. На ниски цени!!! Монтаж на кухни цени след оглед ко..
Дърводелец и мебелист извършват по домовете - ремонт на дървени врати, дървени прозорци, бравите и дръжките. Поправя и на място стари - секции, гардероби, маси, столове, шкафове. Регулиране и смяна ..

Тапицерски услуги

гр. София, обл. София
Претапициране на всякакъв вид мека мебел. Предлагаме голям избор от дамаски, кожи естествена кожа. Ниски цени и гарантирано качество!
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.