Филтриране
Сортиране

Компютърни, офис техника

183 обяви

Ремонт на компютри и лаптопи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми,..
Бързо и качествено преинсталиране на Windows 10, 8.1, 8, 7 Линукс Андроид БГ меню - 25 лв. Почистване лаптопи, смяна термопаста, профилактика, ремонти. *****http://bulgaria1998.bg.cm****
Компютърни услуги по офиси и домове в рамките на гр. Варна - ** http://bulgaria1998.bg.cm ** инсталация на операционни системи Windows - XP, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 - 25 лева, офис пакет..
ЕМДИ ЗЕРО предлага поддръжка на сървъри и мрежи. Поддръжка на компютри за офиса. Поддържаме сървъри на клиенти в цялата страна. За повече информация може да посетите уеб сайта ни www.mdzero.com ..
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн марк..

Инсталация и преинсталация на ”OS”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Инсталиране и преинсталиране на операционни системи windows, linux, MACOS.

Професионална работа с MS Office 2016

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълнение на различни по сложност задачи: - текстообработка с MS Word 2016 /изпълнение на различни задачи по сложност/; - обработка на данни с MS Excel 2016 /изпълнение на различни задачи по слож..
Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 7 /веднага в удобен час/ Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8 /веднага в удобен час/ Професионална инсталация, преинсталация ..
Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu или друга дистрибуция /веднага в удобен час/ Настройка на Linux Ubuntu или друга дистрибуция /веднага в удобен час/ Възможност за посещени..
Здравейте, имате проблем с вашия компютър, лаптоп, таблет или телефон? Не се колебайте и се обърнете се към нас! Предлагаме висококачествено и любезно обслужване на нашите клиенти в рамките на гр. Вар..

Сервиз компютри, лаптап

гр. Несебър, обл. Бургас
Сервиз лаптопи, компютри бърза диагностика и сервиз. гр. Несебър ул. Отец Паисий №56. к.к. Слънчев бряг до х-л Диамант. гр. Свети Влас ул. Цар Симеон №17 б /до общината/

Сервиз и поддръжка на компютри

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..

Компютърен сервиз за лаптопи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..
Изработка на модерни и бързозареждащи фирмени уеб сайтове от AGRESIA™ Уеб Дизайн. Уеб сайтове за малки, средни и големи предприятия и фирми, с цел добро представяне на ниво изцяло на фирмата и бизнеса..
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на трансформат..
Здравейте! Като дипломиран IT специалист предлагам следните компютърни, сервизни и консултантски услуги за моите клиенти /граждани и фирми/: - Всякакъв вид ремонт на лаптопи /смяна на дисплеи,..

Компютърни услуги

гр. Варна, обл. Варна
Компютърни услуги по офиси и домове в рамките на гр. Варна - инсталация на операционни системи Windows - XP, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, драйвери, настройка и оптимизация, Офис пакет, пр..
Почистване лаптопи. Смяна термопаста - 25 лв. Ремонт на лаптопи и компютри. Преинсталация Уиндоус- 25 лв. ***** http://bulgaria1998.bg.cm *****
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др.
Почистване лаптопи. Смяна термопаста - 25 лв. Ремонт на лаптопи и компютри. *** http://bulgaria1998.bg.cm ***
1. Инсталиране или преинсталиране със прехвърляне на данни на Windows XP/7/8/10, Linux - 20 лв. 2. Сканиране и почистване от вируси, троянски коне, нежелани програми добавки - 15 лв. 3. Диагностиц..
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
Инсталиране и преинсталиране на Windows и Linux светкавично за минути! В действие влизат най-нови IT технологии и програмиране. Всичко е предварително настроено и подбрано с най-нови версии на Win..
Бързо, светкавично, експертно! Инсталиране и преинсталиране на Windows. Инсталация и преинсталация на Windows на лаптопи и компютри. Срок за изпълнение на услугата 50 минути! Автоматично инстали..
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..
Лоял Консулт предлага изработка на сайтове ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове и онлайн магазини, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Цен..
Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS C,video8, HI8, mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудиокасети на CD,MP3, флашка и хар..

Компютърни услуги

гр. София, обл. София
Предлагам изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация, редактиране на вече готови сайтове. Предлагам също така инсталиране и преинсталиране на софту..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.