1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Компютърни, офис техника

Компютърни, офис техника

194 обяви
Ремонт на компютри. Инсталация на Windows с до 5 програми. За възрастни хора над 50г безплатно вземане и връщане до адрес само за гр. Варна За деца под 18г, безплатно вземане и връщане на техника..
инж. Радослав Димитров дипломиран IT специалист Предлагам следните компютърни сервизни услуги: Диагностика и ремонт на лаптопи и настолни компютри: • Инсталация на операционна система / Windo..
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ПОДСЛУШВАТЕЛНИ УСТРОЙСТВА, ЗАГЛУШИТЕЛИ, АНТИШПИОНСКИ ДЕТЕКТОРИ, ПРОГРАМИ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ И КОМПЮТРИ или на www.SPYMASTER.bg В..
Частен детектив
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др. Безплатно гледане на тв.
(Относно цени - виж по-долу! ) Ако се нуждаете от изработка на собствен фирмен или личен уеб сайт в платформа за безплатен хостинг, в който да представите дейността си с текст и галерия от снимки, как..
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
Бързо и много изгодно инсталиране на всяка версия Уиндоус и Микрософт Офис. ЦЕНИ: Всяка Версия Уиндоус (Windows): 25лв Микрософт Офис (Microsoft Office): 5лв Всеки ден от семицата, само във ..
КОМПЮТЪР - преинсталиране, спешно отстраняване на проблеми, консултация при закупуване на лаптоп, смартфон, пресонален компютър ПК/PC. Сервиз и поддръжка на компютри и лаптопи. - Отстраняване на п..

Компютърни уреди и услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Безплатно гледане на тв. Kyocera Mita FS-1010 - 50 лв Касета с тонер 6000 копия - 20 лв. Адаптер за лаптоп Асер - LITEON PA-1900-34 - 30 лв ЦИФРОВ ПРИЕМНИК Homecast 2150 CO - 30 лв
Изработка и дизайн на онлайн магазин, фирмен/личен уеб сайт, продуктов каталог, банери. Дизайн и редизайн на сайт. Обработка на изображения. SSL сертификат, домейн и хостинг за уеб сайт. SEO кон..
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, кафемашини, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на..
Изработка и дизайн на онлайн магазин, фирмен/личен уеб сайт, продуктов каталог, лого, банери. Дизайн и редизайн на сайт. Обработка на изображения. SSL сертификат, домейн и хостинг за уеб сайт. SEO кон..
Професионален сервизен ремонт на счупени пантички и корпуси на лаптопи Ремонт на лаптопи и компютри Експресни услуги за до 24 часа! Цена от 80 лева Още ремонти на лаптопи: Смяна на букси, диспл..
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
Инсталиране и преинсталиране на оригинален Windows 10 на лаптоп и компютър. Цена: 20 лева (кило сирене) Време: 30 минути (чаша кафе) + Безплатна! инсталация на пълен пакет с програми! (чиста д..
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..
ВИДЕО СТУДИО-ПРЕХВЪРЛЯНЕ (ДИГИТАЛИЗИРАНЕ) ОТ ВИДЕОКАСЕТИ И КАМЕРИ (VHS,VHS-C,VIDEO8,HI8,DIGITAL 8,MINI DV)на DVD диск или преносима флаш памет. Цена за прехвърляне от видеокасета (VHS) на флашка, или ..
Фирма предлага касови апарати по новите изисквания на НАП втора употребата с гаранция и предплатени СИМ карти. Цени от 150.00 лв. за 6м и 175.00 лв. за една година карта. Посещение на място. Без доп..

поправка на компютри и лаптопи

гр. Бургас, обл. Бургас
Поправка на компютри и лаптопи. Профилактика и диагностика. Унищожаване на вируси. Сглобяване на нова машина и др.
Извършвам ремонти на компютри и лаптопи по домове и офиси - диагностика, експресно решение на софтуерни проблеми от различно естество, възстановяване на информация, гаранция за качеството и коректно о..
Частен детектив
- Асемблирам/сглабям компютри по желание и финансова възможност на клиента! - Сглобка на компютър с нови, гаранционни компоненти, също така и с ”втора употреба” компоненти с остатъчна гаранция... ..
Изработка на сайт + домейн + хост за 1 година със следните параметри: 1. Изработка на сайт с уникален дизайн 2. Включване и настройване на модули според желанието на клиента 3. Обучение с админ ..

Изработка на онлайн магазин

гр. София, обл. София
Изработка на онлайн магазин на ниска цена. 1. Изработка на онлайн магазин с уникален дизайн 2. Включване и настройване на модули според желанието на клиента 3. Обучение с админ панела и достъп д..

SEO оптимизация за вашият сайт

гр. София, обл. София
Искате ли вашият сайт да се позиционира на по-предни позиции и да получавате безплатни посещения от Google? Решението е така наречената SEO оптимизация, която е абсолютно задължителна за всеки сайт. ..
Ние предлагаме компютърни услуги за малък бизнес и частни лица на територията на гр. София, а също и в област Пазарджик. Нашите услуги включват, но не се ограничават до: - Инсталиране и преинс..
Ние предлагаме IT услуги за малък бизнес на територията на гр. София, а също и в област Пазарджик. Нашите услуги включват, но не се ограничават до: - Консултиране за нуждите от компютърно обор..
ВНИМАНИЕ - ЕВТИНО!!! Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS C,video8, HI8, digital8,mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудио..

Ремонт на компютри

гр. Бургас, обл. Бургас
Здравейте, аз съм студент и изучавам компютърната техника. Искам да увелича знанията си и да помогна на Вас. Какви услуги мога да предоставя: - Преинсталиране на windows. - Почистване на компю..
Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/; Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 10. /веднага в удобен час, 7 дни в седмица..
Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu, Debian или друга дистрибуция. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/; Професионална инсталация на Linux Ubuntu + Windows 10 задно на еди..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.