Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Компютърни, офис техника

180 обяви

windows 10 инсталация

гр. Бургас, обл. Бургас
Инсталиране на операционна система Windows 10 + активация на продукта. Услугата струва 20лв.
Инсталиране и преинсталиране на Windows със съхраняване на всички файлове и настройки! Инсталация и преинсталация на Windows и Linux начисто! Пакетно светкавично автоматично инсталиране на програм..
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
Продажба на компютри, лаптопи, таблети, принтери. Специлизиран сервиз за компютри, лаптопи и офис техника. Ремонт на Apple телефони и Apple Macbook Pro, Apple iMac. Ремонт на настолен компют..

Сервиз и поддръжка на компютри

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..

Компютърен сервиз за лаптопи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..
Почистване, профилактика и зареждане с тонер на Canon тонер касета CRG 703 за Canon i-Sensys LBP2900, LBP2900i, LBP2900b, LBP3000 Брой страници: 2000 Бонус за редовни клиенти - подмяна на до един б..
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС. Възстановяване на информация от флашки, карти, хард дискове и др.

Ремонт на компютри и лаптопи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталация / инсталиране и преинсталация / преинсталиране, настройка на софтуер, инсталиране на програми, почистване на вируси / ..

Уебсайт само за 130лв!

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Офертата важи само за описаната услуга! Не изработваме електронни магазини! Предлагаме Ви изработка на статичен уебсайт. Може да съдържа само текст и снимки, както и е-майл известяваане от формата з..
Преинсталиране, преинсталация на Windows 7, 8.1, 10. Поправка на компютри софтуерни и хардуерни компютърни услуги в дома или офиса. Цена: 25 ЛВ.

Копирайт услуги

гр. София, обл. София
Копирайтинг услуги: - Писане на статии; - Пренаписване на статии; - Описания на продукти; - Качване на продукти; - Въвеждане и обработване на данни; - SEO копирайтинг (оптимизи..
Професионален надежден ремонт и поправка на счупени панти и корпуси на лаптопи. Професионален Ремонт на счупени държачи на панти. Ремонта се прави бързо и експедитивно - за до 24 часа от постъпване на..
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
Прави презаписи от всички видове видеокасети VHS,VHS COMPACT,video8, HI8, mini DV, на DVD. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудиокасети и винилови плочи на CD, MP3.. Илия Дим..
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..

Инсталация и преинсталация на ”OS”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Инсталиране и преинсталиране на операционни системи windows, linux, MACOS.

Компютърни услуги

гр. София, обл. София
Предлагам изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация, редактиране на вече готови сайтове. Предлагам също така инсталиране и преинсталиране на софту..
Здравейте! Като дипломиран IT специалист предлагам следните компютърни, сервизни и консултантски услуги за моите клиенти /граждани и фирми/: - Всякакъв вид ремонт на лаптопи /смяна на дисплеи,..
Профилактика, настройка и ремонт на компютри, лаптопи, телефони и таблети. Смяна на дефектирали компоненти - цени по договаряне! Времето за изпълнение на поръчка е от 24 до 72 часа! Повече и..
Преинсталиране на компютър. Преинсталиране на лаптоп. Почистване на компютър. Почистване на лаптоп. Подмяна на части. Инсталиране на желани програми. Windows 7/8.1/10 със всички драйвери.
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио-видео техника, миковълнови печки, кафе машини, бойлери (без хладилници и климатици), пренавиване на трансформатори, маломощни мот..

Компютърни услуги в град Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Поддръжка, диагностика, преинсталиране на компютри, посещения на мястo. Инсталиране и преинсталиране на операционни системи. Инсталиране на програми, драйвери и игри. Почистване на регистр..
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..
Изработка на модерни и бързозареждащи фирмени уеб сайтове от AGRESIA™ Уеб Дизайн. Уеб сайтове за малки, средни и големи предприятия и фирми, с цел добро представяне на ниво изцяло на фирмата и бизнеса..

Професионална работа с MS Office 2016

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълнение на различни по сложност задачи: - текстообработка с MS Word 2016 /изпълнение на различни задачи по сложност/; - обработка на данни с MS Excel 2016 /изпълнение на различни задачи по слож..
Инсталация, преинсталация на OS Windows 7 - 20 лв. /веднага в удобен час/ Инсталация, преинсталация на OS Windows 8 - 20 лв. /веднага в удобен час/ Инсталация, преинсталация на OS Windows 10 - 20 лв..
Инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu или друга дистрибуция - 20 лв /веднага в удобен час/ Настройка на Linux Ubuntu или друга дистрибуция - 10 лв. /веднага в удобен час/ Възможност за посещ..
Компютърни услуги по офиси и домове в рамките на гр. Варна - инсталация на операционни системи Windows - XP, Windows 7, Windows 8.1, Windows 25 лева, офис пакет (със софтуер на клиента), драйвери,..

Сервиз компютри, лаптап

гр. Несебър, обл. Бургас
Сервиз лаптопи, компютри бърза диагностика и сервиз.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.