Компютърни, офис техника

182 обяви
МАРКОВА БИЗНЕС ТЕХНИКА НА СУПЕР НИСКИ ЦЕНИ - ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообрази! Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Мон..
Ремонт, профилактика, преинсталации на Windows, Linux на лаптопи и компютри. Инсталиране на програми, компоненти, премахване на вируси, поддръжка на домашни и офис мрежи. Нови конфигурации. Преинста..
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми,..
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн марк..
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
- Модифицирам с професионален фърмуер, и продавам мощни безжични Рутери - Рипитъри - Рейндж Екстендери, усилватели на сигнала на WiFi рутери. Питайте и ще ви препоръчам най-доброто за вашите нужди. ..
1. Инсталиране или преинсталиране със прехвърляне на данни на Windows XP/7/8/10, Linux - 20 лв. 2. Сканиране и почистване от вируси, троянски коне, нежелани програми добавки - 15 лв. 3. Диагностиц..
Професионална изработка на: Уеб сайт | Електронен магазин | SEO | N1 в Гугъл Фирма с 14 годишен опит в Уеб дизайна и оптимизация на сайтове Ви предлага изработка на уеб сайтове и електронни магазин..
Компютърен сервиз и поддръжка: ремонт на компютри и лаптопи!, смяна на матрици (дисплей) за лаптоп S.computers Ви предлага компютърна поддръжка, качествен и надежден ремонт на Вашия компютър, лаптоп и..
ПРОФЕСИОНАЛЕН ремонт на компютри, лаптопи. КАЧЕСТВЕНО ИНСТАЛИРАНЕ на всички видове програми, операционни системи. СГЛОБЯВАНЕ на компютри по ваше желание-нови и втора употреба, гаранция.
Здравейте, казвам се Христо, специализирам в изработването на малки фирмени сайтове с мои дизайни, ефекти и код. Като по-бюджетно решение, предлагам и темплейти - готови сайтове (и дизайните, и ко..
ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ - 45лв: - Цялостна поддръжка на сайт - ежедневни копия на сайта ви; - Обновяване и преглед на плъгини, модули и екстеншъни за правилното функциониране на сайта; - Обновяван..
оферта: G4615 Търсите ли уеб дизайнерска фирма, която да създава не просто поредният сайт, а успешен сайт, който да представя Вашият бизнес по-най-добрият начин и да ви дава сигурност в качественот..
оферта: G4615 Икате ли да достигнете до повече клиенти, да увеличите продажбите си и повече хора да разберат за Вашия бизнес, без да ви се налага всеки месец да плащате за скъпоструващи платени рек..
Лоял Консулт предлага изработка на сайтове ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове и онлайн магазини, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Цен..
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др. Безплатно гледане на тв.

Компютърни уреди и услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Безплатно гледане на тв. Гармин 2350 - 150 лв. Kyocera Mita FS-1010 - 50 лв Адаптер за лаптоп Асер - LITEON PA-1900-34 - 30 лв ЦИФРОВ ПРИЕМНИК Homecast 2150 CO - 30 лв
Фирма предлага касови апарати по новите изисквания на НАП втора употребата с гаранция и предплатени СИМ карти. Цени от 150.00 лв. за 6м и 175.00 лв. за една година карта. Посещение на място. Без доп..
Светкавична експертна инсталация на лаптопи и компютри само за 60 минути гарантирано! С помоща на най-нови IT технологии това е напълно възможно. Включени са всички най-необходими програми, като о..
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
Почистване на лаптопи и компютри от прах със смяна на термо паста. С времето се натрупват прах, косми, ако пушите катран, които запушват като с тапа вентилационните отвори. Така във вътрешността..
Профилактика, настройка и ремонт на компютри, лаптопи, телефони и таблети. Смяна на дефектирали компоненти - цени по договаряне! Времето за изпълнение на поръчка е от 24 до 72 часа! Повече и..
Здравейте! Като дипломиран IT специалист предлагам следните компютърни, сервизни и консултантски услуги за моите клиенти /граждани и фирми/: - Всякакъв вид ремонт на лаптопи /смяна на дисплеи,..
Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS C,video8, HI8, mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудиокасети на CD,MP3, флашка и хар..

Професионална работа с MS Office 2019

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълнение на различни по сложност задачи: - текстообработка с MS Word 2019 /изпълнение на различни задачи по сложност/; - обработка на данни с MS Excel 2019 /изпълнение на различни задачи по слож..
Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 7 /веднага в удобен час/ Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8 /веднага в удобен час/ Професионална инсталация, преинсталация ..
Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu или друга дистрибуция. /веднага в удобен час/ Професионална инсталация на Linux Ubuntu + Windows 10 задно на един компютър с възможност да изби..

Чертежи на AutoCAD

гр. София, обл. София
Всякакви чертежи на AutoCAD в 2D и 3D - проектиране, изчертаване, моделиране, технически чертежи, дипломни чертежи, курсови чертежи, триизмерно изчертаване на съществуващи детайли, триизмерно изчертав..
Почистване на лаптопи и настолни компютри на цени от 15 лв. Почистването включва разглобяване и почистване от запрашаване + смяна на контактна паста. Услугата може да бъде извършена на ваш адр..

Преинсталиране на Windows 15 лв.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци. Операционна система по ваш избор( Windows XP/VISTA/7/8) Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! Цена 15 лв ако бъде до..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.