1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Компютърни, офис техника

Компютърни, офис техника

188 обяви

Ремонт на компютри

гр. Бургас, обл. Бургас
Компютърни услуги - Преинсталиране на windows. - Почистване на компютъра от вирус. - Профилактика на компютъра. - Инсталиране на пакет от най-нужните програми. - Инсталиране на игри. - Пъ..
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ПОДСЛУШВАТЕЛНИ УСТРОЙСТВА, ЗАГЛУШИТЕЛИ, АНТИШПИОНСКИ ДЕТЕКТОРИ, ПРОГРАМИ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ И КОМПЮТРИ или на www.SPYMASTER.bg В..
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
МАРКОВА БИЗНЕС ТЕХНИКА НА СУПЕР НИСКИ ЦЕНИ - ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообрази! Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Мон..

Преинсталиране на Windows 20 лв.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптоп, настолен компютър, нетбук, Операционна система по ваш избор( Windows XP / VISTA / 7 / 8 / 8.1 / 10 ) Инсталация на необходимите драйвъри, антивирус..
Почистване на лаптопи и настолни компютри на цени от 20 лв. Почистването включва разглобяване и почистване от прах и смяна на контактна паста. Услугата може да бъде извършена на ваш адрес в г..
Асемблирам/сглобявам компютри по желание и финансова възможност на клиента! Сглобявне на компютър с нови, гаранционни компоненти, също така и с ”втора употреба” компоненти. Възможен Upgrade / Над..

Компютърни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Посещение по домове и офиси - диагностика, профилактика, решение на софтуерни проблеми, инсталиране и преинсталиране на лапотпи и компютри, асемблиране на цели конфигурации, гаранция за качест..
КОМПЮТЪР - преинсталиране, спешно отстраняване на проблеми, консултация при закупуване на лаптоп, смартфон, пресонален компютър ПК/PC. Сервиз и поддръжка на компютри и лаптопи. - Отстраняване на п..
Изработвам и поддържам всякакви Онлайн Магазини, фирмени сайтове, вицове, сайтове на хотели, забавления, онлайн игри и още много! Моля за повече информация да ми пишете... ИЗРАБОТВАМ ФИРМЕНИ И ХОТЕЛ..
Изработвам и поддържам всякакви Онлайн Магазини, фирмени сайтове, вицове, сайтове на хотели, забавления, онлайн игри и още много! Моля за повече информация да ми пишете... ИЗРАБОТВАМ ФИРМЕНИ И ХОТЕЛ..
Висококачествен сервиз за ремонт и поддръжка на принтери, МФУ, копирни машини, скенери, лаптопи и компютри. Извършваме ремонти, както в сервизната база, така и на адрес на клиента. Отдаваме техника ..
- Асемблирам/сглабям компютри по желание и финансова възможност на клиента! - Сглобка на компютър с нови, гаранционни компоненти, също така и с ”втора употреба” компоненти с остатъчна гаранция... ..
Фирма предлага касови апарати по новите изисквания на НАП втора употребата с гаранция и предплатени СИМ карти. Цени от 150.00 лв. за 6м и 175.00 лв. за една година карта. Посещение на място. Без доп..

Чертежи на AutoCAD

гр. София, обл. София
Всякакви чертежи на AutoCAD в 2D и 3D - проектиране, изчертаване, 3D моделиране, технически чертежи, дипломни чертежи, курсови чертежи, триизмерно изчертаване на съществуващи детайли, триизмерно изчер..
Ремонт, лампи и дистанционни управления за ВСИЧКИ марки проектори. Като сервиз за мултимедйни проектори предлагаме: Сервиз за проектори, ремонт на проектори профилактика поправка. Дистанцион..
Предлагаме разнообразни софтуерни услуги на място (Магазин, Аптека, офис и др.), в сервиз и дистанциоонно с високо качество на достъпни цени. 1. Инсталиране, преинсталиране и фина настройка на Wi..

Ремонт на лаптопи. Всички видове компютърни услуги

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА ОФИС ТЕХНИКА - TOSHIBA. Професионален ремонт на лаптопи и компютри. Ремонт на матрица или смяна на дисплей на преносими компютри. Ремонт на дънни платки на лаптопи. Смяна ..
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, кафемашини, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на..
Квалифициран сервиз предлага: • Ремонт и диагностика на настолни и преносими компютри • Почистване на настолни и преносими компютри • Възстановяване на изтрита, заличена, унищожена информаци..
 рекламирай сам в
Изработка на сайт + домейн + хост за 1 година със следните параметри: 1. Изработка на сайт с уникален дизайн 2. Включване и настройване на модули според желанието на клиента 3. Обучение с админ ..

SEO оптимизация за вашият сайт

гр. София, обл. София
Искате ли вашият сайт да се позиционира на по-предни позиции и да получавате безплатни посещения от Google? Решението е така наречената SEO оптимизация, която е абсолютно задължителна за всеки сайт. ..

Изработка на онлайн магазин

гр. София, обл. София
Изработка на онлайн магазин на ниска цена. 1. Изработка на онлайн магазин с уникален дизайн 2. Включване и настройване на модули според желанието на клиента 3. Обучение с админ панела и достъп д..

Компютърни уреди и услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Безплатно гледане на тв. Kyocera Mita FS-1010 - 50 лв Касета с тонер 6000 копия - 20 лв. Адаптер за лаптоп Асер - LITEON PA-1900-34 - 30 лв ЦИФРОВ ПРИЕМНИК Homecast 2150 CO - 30 лв
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др. Безплатно гледане на тв.
ВИДЕО СТУДИО-ПРЕХВЪРЛЯНЕ (ДИГИТАЛИЗИРАНЕ) ОТ ВИДЕОКАСЕТИ И КАМЕРИ (VHS,VHS-C,VIDEO8,HI8,DIGITAL 8,MINI DV)на DVD диск или преносима флаш памет. Цена за прехвърляне от видеокасета (VHS) на флашка, или ..
Извършвам ремонти на компютри и лаптопи по домове и офиси - диагностика, експресно решение на софтуерни проблеми от различно естество, възстановяване на информация, гаранция за качеството и коректно о..
ВНИМАНИЕ - ЕВТИНО!!! Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS C,video8, HI8, digital8,mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудио..
Бързо и много изгодно инсталиране на всяка версия Уиндоус и Микрософт Офис. ЦЕНИ: Всяка Версия Уиндоус (Windows): 20лв Микрософт Офис (Microsoft Office): 5лв Всеки ден от семицата, само във ..
Бърз, професионален и ефикасен компютърен сервиз, ремонт и поддръжка на компютри и лаптопи. Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на компютри и лаптопи с операционни системи Windows 10,..
Въведи страница №