back to top

Компютърни, офис техника

168 обяви

Красивият дизайн на уебсайта е страхотен, но най -важното е, че трябва да отговаря на нуждите на вашите посетители и потенциални клиенти. Те са на вашия сайт и търсят решение на проблемите си и трябва да осигурите ангажиращо и интуитивно потребителско изживяване, за да привлечете потенциални клиенти. Можем да създадем красив уебсайт, който да Ви помогне да влезете онлайн и да общувате с клиентите си. Независимо дали става въпрос за записване на срещи, закупуване на членство и услуги или продажба на стоки. Ние предлагаме уеб сайтове за храна до дома, видео уроци, транспортни услуги, он..

Възстановяване на ИЗТРИТИ данни от ТЕЛЕФОНИ и всички устройстваVIP обява

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ПОДСЛУШВАТЕЛНИ УСТРОЙСТВА, ЗАГЛУШИТЕЛИ, АНТИШПИОНСКИ ДЕТЕКТОРИ, ПРОГРАМИ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ И КОМПЮТРИ или на www.SPYMASTER.bg В..

Изработка на уеб сайт, фирмен сайт или онлайн магазина ПРОМОЦИЯVIP обява

Ние от xDesign.LTD, предлагаме промоционално изработване на онлайн магазин, фирмен уеб сайт или какъвто и да е Ваш проект. Онлайн Магазин Цените са създаването на онлайн магазин са вариращи, но цен..

TOP пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 0892757204
Ремонт на компютри и лаптопи

Ремонт на компютри и лаптопи. Профилактика и диагностика. Решение на софтуерни проблеми от различно естество, възстановяване на информация, гаранция за качеството и коректно отношение към клиентите. У..

Изработка на Уебсайт

Предлагам изработка на фирмен/личен или корпоративен уебсайт на WordPress с модерен и функционален дизайн по Ваш избор. rklabel.online/offer-web-design Какво включва? 》WordPress CMS; 》Хостинг..

Изработка на Онлайн Магазин

Предлагам изработка на Онлайн магазин с модерен и функционален дизайн по твой избор! Всички планове тук: https://rklabel.online/offer-web-design Какво включва? 》WordPress CMS/SaaS; 》Защита;..

Чертежи на AutoCAD

Всякакви чертежи на AutoCAD в 2D и 3D - проектиране, изчертаване, 3D моделиране, технически чертежи, дипломни чертежи, курсови чертежи, триизмерно изчертаване на съществуващи детайли, триизмерно изчер..

инсталиране или преинсталиране на windows xp 7 8 10 21h1

Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на компютри и лаптопи с операционни системи Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP и Linux Mint и Ubuntu. Експресно настройване на драйвери, ..

Про инсталация, преинсталация, софтуерна поддръжка на Linux OS и консултации: веднага в удобен час

Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu, Debian или друга дистрибуция. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/; Професионална инсталация на Linux Ubuntu + Windows 10, Windows 11 ..

Инсталация, преинсталация, софтуерна поддръжка на Windows OS и консултации: в удобен час

Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/; Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 10, OS Windows 11. /веднага в удобен час, ..

Сервиз на принтери / Ремонт на принтери, МФУ, лаптопи, компютри

Висококачествен сервиз за ремонт и поддръжка на принтери, МФУ, копирни машини, скенери, лаптопи и компютри. Извършваме ремонти, както в сервизната база, така и на адрес на клиента. Отдаваме техника ..

Ремонт и инсталация на компютри и лаптопи

инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..

Сервиз и поддръжка на компютри (без почивен ден)

Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..

Компютърен сервиз за лаптопи (без почивен ден)

Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..

Поддръжка и развитие на уеб сайт

Поддръжка и развитие на уеб сайт: - техническа поддръжка на сайт - обновяване на уеб сайт - прилагане на ъпдейти свързани с подобряване на сигурността - периодичен бекъп на сорс код (файлове) и б..

Фирмен сайт - Изработка и уеб дизайн

Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..

Експресно Инсталиране / преинсталиране на Windows или Android

Експресно инсталиране на Windows или Android в рамките на един час за windows 10 или Android за вашия телефон и малко повече за windows 7 - след предварителна уговорка За компютри: Експресната усл..

Ремонт, преинсталиране на лаптопи и настолни компютри.

Квалифициран сервиз предлага: • Ремонт и диагностика на настолни и преносими компютри • Почистване на настолни и преносими компютри • Възстановяване на изтрита, заличена, унищожена информаци..

Изработка на сайтове и приложения на C#,Java,C++,JavaScript,PHP mySql

Изработваме приложения и сайтове на следните компютърни езици/технологии- C#, Java, C++, JavaScript+jQuery, PHP+mySQL, Wordpress, OpenCart, RESTful, API. обектно ориентирано програмиран..

гр. Русе Ремонт, Преинсталиране и Профилактика на компютри и лаптопи

Като млад предприемач, нашата мотивация е да предложим сервизни услуги, лаптопи и геймърски компютри на достъпни цени без компромис в качеството! При нас ще намерите: - Добро отношение - Разби..

 рекламирай сам в favicon
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп.

Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др. Безплатно гледане на тв.

Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно.

ПРАВИ ПРЕЗАПИСИ ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВИДЕОКАСЕТИ /VHS,VHS C,video8, HI8, digital8,mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудиокасети на CD,MP3, фла..

Преинсталиране и ремонт на компютри и др. по домовете

Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, кафемашини, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на..

Ремонт и поддръжка на компютри

Ремонт и поддръжка на персонални компютри и лаптопи. Инсталация и преинсталация на операционна система, приложен софтуер, драйвери, антивирусни програми за защита в Бургас и региона, бързо и качествен..

Ремонт на компютри и лаптопи, инсталация на Windows

Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми,..

Изработка на Бизнес Уеб Сайт; Изработка на ОНЛАЙН Магазин.

Професионална изработка и поддръжка на: - БИЗНЕС УЕБ САЙТ; - ОНЛАЙН МАГАЗИН; - СОФТУЕР ПО ПОРЪЧКА, приемливи цени. Компютърен център ”АЛБУС” Ви помага да позиционирате бизнеса си в ОНЛАЙН ср..

Възстановяване на изтрити файлове, данни от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет, CD/DVD

Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..

Ние ще създадем вашият Уеб сайт за реклама.

IT SUPERSTOR Ние ще създадем вашият сайт за реклама! Изработка на Уеб Сайт по уникален дизайн. Атрактивно решение за вашият бизнес.

Светкавично Експертно Инсталиране и Преинсталиране на Лаптопи и Компютри само за минути!

Инсталиране и преинсталиране на оригинален Windows 10 20H2 на лаптоп и компютър. Цена Windows: 30 лева Време: 30 минути Цена пълен пакет: 40 лева Време: 40 минути + Инсталация на пълен пак..

Инсталиране на оригинални Windows 10 и Windows 11 на лаптопи и компютри.

Инсталиране на оригинални Windows 10 и Windows 11 на лаптопи и компютри. Експресно сервизно инсталиране за 15 до 30 минути! Пълен пакет с експертно подбрани програми. Цена - 40 лева Възможно е ..