Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
170 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРемонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Ремонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Сервиз за компютри и услуги. Ремонт на компютри на експертно ниво и без забавяне, както само ние го правим. Разполагаме със сервиз за компютри, лаптопи, телефони, таблети и GPS-и. Сервиза разширява своята дейност, като предлага ремонт и поправка на компютърна техника от всички марки и модели. Сервиза се намира в кв. Тракия. Ние продължаваме да обслужваме големи, средни и малки фирми, както и частни клиенти дистанционно от цял Пловдив. Сервизната дейност включва хардуерни услуги, ремонт на компютри и компоненти, сервиз на лаптопи, ремонт на лаптопи, поправка на монитори. Софтуерни услуги ка..
VIPПреинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Преинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове.
Лоял консулт Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Лоял консулт Пловдив,  преди 2 дни
Фирма ”Лоял Консулт” предлага инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, Linux, Android, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от вируси, ремонт на настолни и преносими компютри, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове, конфигуриране на домашни и бизнес мрежи, абонамент за фирми, изцяло изнесен ИТ отдел за вашата фирма или офис. Предлага също така изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация. Инсталиране и конфигуриран..
VIPИзработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн маркетинг и реклама, SEO и решения за електронна търговия. Изработвам уеб сайтове безплатно само с подръжка на месец. За цени вижте нашият сайт в който има различни пакети за всеки избор. Изработваме онлайн магазин, сайт за недвижими имоти, сайт за фирма, онлайн радио и др. Времето за изработка на сайт е около две седмици, но ако сайта е с повече информация може да отнеме малко повече. За повече инфор..
Изработка на Web сайт интернет магазин | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на Web сайт интернет магазин
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: S computers Бургас,  преди 9 минути
изработка на сайт фирмен, хотели, до 4-5 страници цена 100 лв без хостинг домейн име изработка на интернет магазин шаблон без продукти 350 лв без хостинг и домейн име въвеждане на артикули хостинг до 2 GB =20 лв година домейн име.com.net.org.eu = 25 лв година полследен проект магазин www.saletron.net
Сервиз за компютри компютърни услуги S computers смяна на матрици (дисплей) за лаптоп Бургас | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Сервиз за компютри компютърни услуги S computers смяна на матрици (дисплей) за лаптоп Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: S computers Бургас,  преди 9 минути
Компютърен сервиз и поддръжка: ремонт на компютри и лаптопи!, смяна на матрици (дисплей) за лаптоп S.computers Ви предлага компютърна поддръжка, качествен и надежден ремонт на Вашия компютър, лаптоп или монитор, диагностика, коректно отношение към клиента, експресно решение на софтуерни проблеми от различно естество, както и безплатни и безпристрастни консултации!
Промоция Инсталиране и преинсталиране на Windows XP,Vista,7+ всички драйвери, Бургас за 25 лв. | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Промоция Инсталиране и преинсталиране на Windows XP,Vista,7+ всички драйвери, Бургас за 25 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 минути
Промоция S computers ви предлага професионални инсталалиране и преинсталиране н на Windows XP,Vista,7 + всички необходими драйвери + всички програми който пожелаете. Цена 30 лв.
Софтуерни услуги: | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Софтуерни услуги:
Software
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Software,  преди 2 часа
Инсталиране на Windows 7 - 20 лв. Инсталиране на Windows 8 - 20 лв. Инсталиране на Windows 10 - 20 лв. Инсталиране на офис пакет - 10 лв. Инсталиране на антивирусна програма - 10 лв. Дистанционно посредством Интернет решаване на проблеми свързани с софтуерните продукти на Microsoft.
Софтуерни услуги: | Компютърни, офис техника | гр. София
Софтуерни услуги:
Software
гр. София, обл. София,  Подател: Software,  преди 2 часа
Дистанционно посредством Интернет решаване на проблеми свързани със софтуерните продукти на Microsoft. Цена: по договаряне.
Софтуерни услуги Linux Ubuntu: | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Софтуерни услуги Linux Ubuntu:
Software
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Software,  преди 2 часа
Инсталиране на Linux Ubuntu - 30 лв. Инсталиране на програми, настройки в Linux Ubuntu - 25 лв. Дистанционно посредством Интернет решаване на проблеми свързани с софтуерните продукти на Linux Ubuntu.
Компютърен сервиз в офиса и вкъщи | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърен сервиз в офиса и вкъщи
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 2 часа
Отстраняване на проблеми с компютър Сервиз за компютри и лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка Подмяна на неработещи части и компоненти Вътрешно почистване и нова термо паста Премахване на шум Смазване на вентилатори Свързване с мрежа и интернет Сервиз на лаптопи в Пловдив Преинсталиране на лаптоп и софтуер Предотвратяване на загряване на лаптоп Отстраняване на проблеми с WiFi Вътрешно почистване Смяна на термо паста Подобряване на охлаждането Инсталиране на про..
Сервиз и поддръжка на компютри | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Сервиз и поддръжка на компютри
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 2 часа
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри и лаптопи - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране на принтер - Редовна профилактика и поддръжка - Подмяна на неработещи части и компоненти - Вътрешно почистване и нова термо паста - Премахване на шум - Смазване на вентилатори - Свързване с мрежа и интернет За повече информация посетете фирмения ни уеб сайт.
Нуждаете се от сайт или интернет магазин? | Компютърни, офис техника | гр. Хасково
Нуждаете се от сайт или интернет магазин?
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Ivan Kostadinov,  преди 3 часа
Нуждаете се от личен, фирмен сайт, интернетмагазин, форум, новинарски сайт? Ние сме готови да го изработим за вас, предлагаме и опция за подръжка!! Изработването става или по унисален ваш дизайн или по шаблони предложени от нас. Предлагаме също и създаване на Фейсбук страница, както и нейната подръжка. Реклама във Фейсбук, гугъл, както и в други български и международни рекламни мрежи! Всички сайтове и магазини се предлагат с хост и домейн за 1 година!!! За повече информация пишете тук или на имейл Очакваме ви!! Поздрави!
Ремонт на компютри и лаптопи | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Ремонт на компютри и лаптопи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на лаптопи и компютри, инсталация и настройка на софтуер, почистване на вируси / чистене на вируси, настройка на рутери и други. Предлагам качествени настолни компютри и лаптопи нови и втора употреба! Ако искате вашият лаптоп или настолен компютър да работи много по-добре, вероятно се нуждае от ъпгрейд с по-мощни компоненти, а аз мога да го направя за Вас! Ако имате въпроси не се колебайте да ми позвъните!
Компютърен сервиз в дома и офиса | Компютърни, офис техника | гр. Банско
Компютърен сервиз в дома и офиса
гр. Банско, обл. Благоевград,  Подател: Vladimir Shirokov,  преди 4 часа
Посещение при клиент за град Банско до 1 час диагностика, тестове и отстраняване на проблем (20 лв) Посещение при клиент на населени пунктове община Банско и Разлог до 1 час диагностика, тестове и отстраняване на проблем (30 лв) Инсталиране/преинсталиране на WINDOWS и настройка на нужните драйвъри (30 лв) Инсталиране/преинсталиране на GNU/Linux дистрибуция на Ubuntu (Mint) и конфигуриране на основни приложения (30 лв) Инсталиране на офис пакет MS Office или Open Office (15 лв) Инсталиране и настройка на антивирусна програма (20 лв) Чистене на вируси, spyware, adware, trojan, keylogger ил..
Професионален ремонт на компютри, лаптопи | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Професионален ремонт на компютри, лаптопи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Хардуерна и софтуерна подръжка. Експертна инсталация на операционни системи, пограми, драйвъри и най-добрите антивируси. Посещение по всяко време.
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, ЮСБ флашка, карта памет | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, ЮСБ флашка, карта памет
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Ако сте изтрили важни за Вас файлове или цяла папка, има начин те да бъдат възстановени в оригиналния си вид и със същото име, с което са съществували преди. Възстановяването на изтрити файлове (снимки, документи, аудио, видео и други) е сложен и много бавен процес, но не е невъзможно. Ако по някаква причина устройството на което са били файловете, не може да се отвори на компютъра и единствената възможност е форматиране, все още има шанс за спасение. Тези шансове за възстановяване на изтритите файлове или папки са много по-големи, ако устройството на което са се намирали, не ..
Отдалечени компютърни услуги и поддръжка за дома и офиса | Компютърни, офис техника | гр. София
Отдалечени компютърни услуги и поддръжка за дома и офиса
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 5 часа
Отдалечени компютърни услуги и поддръжка за дома и офиса Експертни дистанционни услуги гарантирано от фирма. Необходимо е: Да имате интернет и работещ лаптоп/компютър За нови клиенти заплащането става предварително Компютърна помощ и поддръжка за всеки в три лесни стъпки: 1. Позвънете за подробни указания. 2. Изтеглете и инсталирайте Anydesk или Teamviewer на лаптопа/компютъра си. 3. Кажете ни по телефона вашето ID и парола. Цена на услугата 30 лева се заплаща по банка, в сервиза на фирмата, или по други алтернативни начини за разплащане. Гаранции: Фирмата гар..
Експресно компютърни услуги и сервиз ”ИЗТОК” извършва | Компютърни, офис техника | гр. София
Експресно компютърни услуги и сервиз ”ИЗТОК” извършва
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 5 часа
Бързо инсталиране и настройване на лаптопи и компютри Бързо преинсталиране и настройване на лаптопи и компютри Безплатно запазване на стари файлове при необходимост Безплатно инсталиране на драйвери Безплатно инсталиране на пакет най-нови програми Безплатна проверка и диагностика на хардуера Безплатно почистване от прах при необходимост Експресни сервизни услуги. Цена: 30 лева Срок за изпълнение - 120 минути Гаранция от сервиза. Експресно компютърни услуги и сервиз ”ИЗТОК” извършва: Светкавично инсталиране и преинсталиране на Windows 10, 8, 7, XP и програми. Диагностика, рем..
Бързо и професионално премахване на пароли на Windows и MAC OS без загуба на данни | Компютърни, офис техника | гр. София
Бързо и професионално премахване на пароли на Windows и MAC OS без загуба на данни
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 5 часа
Бързо и професионално премахване на пароли на Windows и MAC OS без загуба на данни Сервизно премахване на забравени пароли, отключване на лаптопи и макбук без преинсталация. Махане на забравена парола на юзър на MAC и Windows без преинсталиране. Ако не си знаете паролата за влизане ние ще помогнем. Цена за сервизно отключване само 20 лева. Време за изпълнение максимум до 1 час (60 минути)
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно. | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Прави презаписи от всички видове видеокасети VHS,VHS COMPACT,video8, HI8, mini DV, на DVD и флашка/хард диск/SD card. Експресна услуга на минимални цени бързо и професионално- 8лв за 3 часа. Също и от аудиокасети и винилови плочи на CD, MP3,SD CARD, флашка и хард диск. БУРГАС, ЛАЗУР/ФОТО ЦЪК/, ИЛИЯ ДИМИТРОВ.
Зареждане с мастила и тонери на всички видове глави и касети | Компютърни, офис техника | гр. Ямбол
Зареждане с мастила и тонери на всички видове глави и касети
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 5 часа
Зареждане с мастила и тонери на всички видове глави и касети. Чипове за касети. Сиситеми за непрекъснато подаване на мастила за мастилени принтери. Резервни части и консумативи за принтери и копири. Зареждане с консумативи и хартия на офиси и фирми по месечна заявка с доставка на място. За други градове по куриер. При количества или при сключване на договор може да осигурим транспорт, или да поемем куриерските разходи по изпращане и доставка. Изкупуване на празни оригинални, незареждани касети и глави във връзка с опазване на околната среда по отделен ценоразпис според модела. За всичко остана..
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт на адрес на клиента. | Компютърни, офис техника | гр. Плевен
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт на адрес на клиента.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 5 часа
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт. Специалист по настройка и ремонт на компютърна техника сертификат ID: 10001 сайт:http://www.basic.com.ua Валери Митев. Извършват се следните услуги: - Инсталиране, настройка или възстановяване на операционна система Windows. - Настройка и ремонт на компютри и лаптопи. - Почистване на компютри от прах, обезшумяване, замяна на термопаста, смазване на вентилатори. - Почистване на лаптопи от прах, замяна на термопаста и термоинтерфейс, смазване на вентилатор. - Ремонт на дънна платка на компютър, хард диск, захранващ блок, CD-DVDустройст..
Настройка и ремонт на компютри и лаптопи на адрес на клиента. | Компютърни, офис техника | гр. Плевен
Настройка и ремонт на компютри и лаптопи на адрес на клиента.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 5 часа
Настройка и ремонт на компютри и лаптопи на адрес на клиента. Специалист по настройка и ремонт на компютърна техника сертификат ID: 10001 сайт:http://www.basic.com.ua Валери Митев. Услуги: Установка на Windows и софтуер по желание на клиента. Ремонт на компютри и лаптопи, почистване от прах, замяна на термопаста, смазване на вентилатори. Ремонт на дънна платка, видеокарти, хард дискове, захранващ блок. Възстановяване на данни от повредени хард дискове. Възстановяване на неволно истрити файлове, снимки, видео от флашка и хард диск. Чистене на вируси. Отстраняване на проблеми при б..
Компютърни услуги | Компютърни, офис техника | гр. София
Компютърни услуги
Тодоров
гр. София, обл. София,  Подател: Тодоров,  преди 6 часа
Предлагам изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация, редактиране на вече готови сайтове. Предлагам също така инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почестване и профилактика на компютърни системи от вируси, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове и др.Инсталиране и конфигуриране на Windows сървъри със софтуер на клиента. Цената е 60 лв. на час.
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация | Компютърни, офис техника | гр. Варна
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация
home
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: home,  преди 7 часа
Ремонт на компютри, лаптопи, 20 лева инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, vista. Идване на адрес безплатно за град Варна. Цена за инсталиране преинсталиране 20лв pc4mypc.blogspot.com Почистване на вируси от лаптоп, компютър. Премахване на вируси.15 лева Описание на Почистване, премахване на вируси Почистване от вируси. Премахване на вируси. Безплатно посещение на адрес за Варна и региона Ако компютърът или лаптопа има вируси, ако се съмнявате, че преносимия компютър е заразен или компютъра ви работи по-бавно от обикновено, изскачат прозорци или нежелани съобщения, ни п..
Преинсталация на Windows | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Преинсталация на Windows
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Преинсталиране на WINDOWS, програми и драйвъри, профилактика, посещение на адреси - 30 лв
Изработка на уеб сайт, електронен магазин и професионална SEO оптимизация на достъпни цени | Компютърни, офис техника | гр. Казанлък
Изработка на уеб сайт, електронен магазин и професионална SEO оптимизация на достъпни цени
Webstar Max
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: Webstar Max,  преди 7 часа
WebstarMax предлага професионална изработка на уеб сайтове с модерен, респонсив дизайн, бизнес сайтове, електронни магазини, както и всякакъв вид презентационни сайтове. Също така предлага графичен дизайн, изработка на фирмено лого и SEO оптимизация на достъпни цени. Разполагаме с готови сайтове, също така изготвяме и такива с индивидуален дизайн, създадени специално за Вас! За цялата страна. Безплатна SEO оптимизация при нов старт и безплатна консултация.
Ремонт на компютри | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Ремонт на компютри
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 часа
Ремонт, преинсталация, диагностициране на всякакъв вид компютърни конфигурации. Ремонт на електроникa от друг тип.
Ремонт и консумативи за офис техника | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Ремонт и консумативи за офис техника
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 17 часа
- Ремонт на офис техника - компютри (настолни и преносими), принтери, скенери, монитори, таблети, мрежови устройства и др.; - Зреждане и рециклиране на всякакъв вид тонер касети; - Диагностика и инсталация на софтуер на клиента.
Компютърни и сервизни услуги | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни и сервизни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Компютърни и сервизни услуги,  преди 19 часа
Софтуерни услуги: Инсталиране и преинсталиране/ъпдейт на ОС Windows и всички дистрибуции на Linux Оптимизация, настройки на ОС за бързодействие Почистване на компютър от вируси Инсталиране на пакет „стандартни програми за ползване“(програми със безплатен лиценз) Хардуерни услуги (за всички марки и модели): Ремонт на лаптопи: Почистване на лаптоп от прах Смяна на дисплей на лаптоп Смяна на захранващи букси Ремонт на компютри: Почистване на компютър от прах Общ ремонт на компютър За повече информация относно цени и друго инфо се обадете на посочения телефон.
« Предишна | 123456 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг