1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Компютърни, офис техника

Компютърни, офис техника

183 обяви
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др. Безплатно гледане на тв.
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
Изградете домашната си кабелна комуникационна мрежа докато ремонтирате дома си. Преди да смените кабелния си оператор е желателно да положите предварително кабелите си за да не се налага да чувате фра..
МАРКОВА БИЗНЕС ТЕХНИКА НА СУПЕР НИСКИ ЦЕНИ - ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообрази! Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Мон..
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн марк..
Изработвам и поддържам всякакви Онлайн Магазини, фирмени сайтове, вицове, сайтове на хотели, забавления, онлайн игри и още много! Моля за повече информация да ми пишете... ИЗРАБОТВАМ ФИРМЕНИ И ХОТЕЛ..
Изработвам и поддържам всякакви Онлайн Магазини, фирмени сайтове, вицове, сайтове на хотели, забавления, онлайн игри и още много! Моля за повече информация да ми пишете... ИЗРАБОТВАМ ФИРМЕНИ И ХОТЕЛ..
Здравейте! Като дипломиран IT специалист предлагам следните компютърни, сервизни и консултантски услуги за моите клиенти /граждани и фирми/: - Всякакъв вид ремонт на лаптопи /смяна на дисплеи,..

Компютърни уреди и услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Безплатно гледане на тв. Гармин 2350 - 100 лв. Kyocera Mita FS-1010 - 50 лв Адаптер за лаптоп Асер - LITEON PA-1900-34 - 30 лв ЦИФРОВ ПРИЕМНИК Homecast 2150 CO - 30 лв
Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..

Фирмен сайт - Изработка и уеб дизайн

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..
Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS C,video8, HI8, mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудиокасети на CD,MP3, флашка и хар..
Фирма предлага касови апарати по новите изисквания на НАП втора употребата с гаранция и предплатени СИМ карти. Цени от 150.00 лв. за 6м и 175.00 лв. за една година карта. Посещение на място. Без доп..

Професионална работа с MS Office 2019

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълнение на различни по сложност задачи: - текстообработка с MS Word 2019 /изпълнение на различни задачи по сложност, 7 дни в седмицата/; - обработка на данни с MS Excel 2019 /изпълнение на разл..
Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 7 /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/ Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8 /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/ Пр..
Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu или друга дистрибуция. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/ Професионална инсталация на Linux Ubuntu + Windows 10 задно на един компютър с..
- Модифицирам с професионален фърмуер, и продавам мощни безжични Рутери - Рипитъри - Рейндж Екстендери, усилватели на сигнала на WiFi рутери. Питайте и ще ви препоръчам най-доброто за вашите нужди. ..

Уеб дизайн и уеб разработване

гр. Бургас, обл. Бургас
Уеб дизайн и уеб разработване. Пълно изграждане, поддържане и оптимизация на фирмени и лични сайтове, блогове и целеви страници. Вашият сайт ще бъде разработен в съответствие със съвременните технолог..
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми,..

Уеб сайт за 100 лв.

гр. София, обл. София
Здравейте, казвам се Христо, специализирам в изработването на малки фирмени сайтове с мои дизайни, ефекти и код. Като по-бюджетно решение, предлагам и темплейти - готови сайтове (и дизайните, и ко..
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на трансформат..
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..
Светкавична експертна инсталация на лаптопи и компютри само за 60 минути гарантирано! С помоща на най-нови IT технологии това е напълно възможно. Включени са всички най-необходими програми, като о..
Ремонт на счупени пантички и корпуси на лаптопи Ремонт на лаптопи и компютри Експресни услуги за до 24 часа! Цена от 60 до 120 лева Още ремонти на лаптопи: букси, дисплеи(матрици), клавиатури, ..
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
ПРОФЕСИОНАЛЕН ремонт на компютри, лаптопи. КАЧЕСТВЕНО ИНСТАЛИРАНЕ на всички видове програми, операционни системи. СГЛОБЯВАНЕ на компютри по ваше желание-нови и втора употреба, гаранция.
ВИДЕО СТУДИО-ПРЕХВЪРЛЯНЕ ОТ ВИДЕОКАСЕТИ И КАМЕРИ (VHS,VHS-C,VIDEO8,HI8,MINI DV)на DVD диск или преносима флаш памет. Цена за прехвърляне от видеокасета (VHS) на флашка, или на DVD диск-10лв/час, като ..

Ремонт на лаптопи. Всички видове компютърни услуги

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА ОФИС ТЕХНИКА - TOSHIBA. Професионален ремонт на лаптопи и компютри. Ремонт на матрица или смяна на дисплей на преносими компютри. Ремонт на дънни платки на лаптопи. Смяна ..

Компютърни услуги за София

гр. София, обл. София
Преинсталация на Windows с небходимите му драйвери и основни програми (антивирусен софтуер, уеб браузър, кодеци, аудио и видео плейъри, архиватор, поща, рутер, торент клиент, Skype, Microsoft office и..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.