back to top

Компютърни, офис техника

248 обяви
Ремонт на счупени и повредени пантички и корпуси на лаптопи с гаранция от 6 месеца.VIP обява

Ремонт на счупени и повредени панти и корпуси на лаптопи. Експресни ремонти на повредени панти и корпуси на лаптопи. Срок за изпълнение (технологично време) -до 24 часа Цена според труда: от 60 д..

Създаване на сайтове и онлайн магазиниVIP обява

Създаване на сайтове и онлайн магазини

Черниче, област Благоевград

Създавам сайтове и онлайн магазини, като използвам следните платформи и технологии: 1. CMS платформи - Joomla, WordPress, Drupal, OpenCart, WooCommerce и други. 2. Чрез езиците за уеб програмиране..

Изработка на сайтове и програми на C#,Java,C++,JavaScript,PHP mySqlVIP обява

Изработваме уеб сайтове, уеб магазини, уеб приложения и компютърни програми за WINDOWS на следните компютърни езици/технологии- C#, Java, C++, Html,css,Bootstrap,JavaScript+jQuery, React.js, ..

СУПЕР ТОП пормотиране Успешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблеми
Успешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблемиУспешно събира разделени двойки. Разрешава всякакви житейски проблеми
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп.VIP обява

Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др. Безплатно гледане на тв.

Светкавично инсталиране и преинсталиране на лаптопи и компютри за минути. Експерт!VIP обява

Инсталиране на Windows XP, 7, 8.1, 10, 11 заедно с пакет програми за броени минути в готов за работа вид! Преинсталиране на компютри и лаптопи със запазване на файлове и данни Бързи и експресни..

Почистване на лаптопи и компютри със смяна на термо-паста експресно за 30 минутиVIP обява

Почистване на лаптопи и компютри със смяна на термо-паста експресно само за 30 минути! Почистването включва: Пре-диагностика със замерване на температурите. Разглобяване и почистване от прах..

Изработка на сайтoве, социални мрежи и онлайн магазини, дигитален маркетингVIP обява

РАБОТИМ ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН В ЦЯЛАТА СТРАНА!!! Уеб дизайн и изработка на сайтове, онлайн магазини и социални мрежи! - Ние ще изработим сайт изцяло според Вашите желания. - Спазваме на 100 % всич..

Диагностика и Преинсталация на компютри със собствен сервизVIP обява

Обслужване на място. Цена за преинсталация на място 25 лв. Отдалечени компютърни ремонти в зависимост от проблема заплащане 10 лв на час

Про инсталация, преинсталация, софтуерна поддръжка на Linux OS и консултации: веднага в удобен час

Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu, Debian или друга дистрибуция. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/; Професионална инсталация на Linux Ubuntu + Windows 10, Windows 11 ..

Инсталация, преинсталация, софтуерна поддръжка на Windows OS и консултации: в удобен час

Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/; Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 10, OS Windows 11. /веднага в удобен час, ..

Копирайт услуги и преводи. Готови уникални статии

Фирма предлага изграждане и готови уникални (SEO) текстове / статии на BG и EN езици, за всякакви сайтове. - Коректност и работа в срок. - Бързина и качество. - Фактуриране. - Перифразиране ..

Ремонт на лаптопи. Всички видове компютърни услуги

✅ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА ОФИС ТЕХНИКА - TOSHIBA. ✅Професионален ремонт на лаптопи и компютри. ✅Ремонт на матрица или смяна на дисплей на преносими компютри. ✅Ремонт на дънни платки на лаптопи. ✅С..

Ремонт и инсталация на компютри и лаптопи

инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..

Сервиз за компютри компютърни услуги S computers смяна на матрици (дисплей) за лаптоп Бургас

Компютърен сервиз и поддръжка: ремонт на компютри и лаптопи!, смяна на матрици (дисплей) за лаптоп S.computers Ви предлага компютърна поддръжка, качествен и надежден ремонт на Вашия компютър, лаптоп и..

Компютърни ремонти - преинсталация на windows / Linux

За повече информация на лично.

Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно.

ПРАВИ ПРЕЗАПИСИ ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВИДЕОКАСЕТИ /VHS,VHS C,video8, HI8, digital8,mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудиокасети на CD,MP3, фла..

Сервизни услуги, магазин за аксесоари и поддръжка на вашия смартфон/таблет/компютър!

Сервизни услуги - смяна на дисплей и други компоненти, почистване, поставяне на стъклени протектори! Изкупува, продава, заменя мобилни телефони/таблети. Продажба на аксесоари - кейсове, калъфи, кабели..

Експресно Инсталиране / преинсталиране на Windows или Android

Експресно инсталиране на Windows или Android в рамките на един час за windows 10 или Android за вашия телефон и малко повече за windows 7 - след предварителна уговорка За компютри: Експресната усл..

Дигитализиране на видео касети.

Извършвам прехвърляне от видеокасети VHS, SVHS, mini DV, VHS-C, Video8, HI8, Digital8,Betamax или пък директно от ваша камера на дигитален носител по ваш избор-DVD диск или флаш памет. Извършвам дигит..

Преинсталиране и ремонт на компютри и др. по домовете

Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, кафемашини, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на..

 рекламирай сам в favicon
Ремонт и поддръжка на компютри

Ремонт и поддръжка на персонални компютри и лаптопи. Инсталация и преинсталация на операционна система, приложен софтуер, драйвери, антивирусни програми за защита в Бургас и региона, бързо и качествен..

Изработка на уеб сайт или онлайн магазин

Занимавам се с изработка и поддръжка на Wordpress сайтове от около10 години. Това са и някои от проектите ми: http://ecotelus.com/ https://svm-build.com/ https://machtec.eu/ https://mot..

Ремонт на компютри, лаптопи и таблети

Ремонт на компютри, лаптопи и таблети

Асеновград, област Пловдив

Инсталиране на операционни системи. Инстралиране на всякакъв вид софтуер - игри, програми, драйвери и др. Чистене на вируси. Ремонт и ъпгрейд на хардуер профилактика и др. Посещения по домовете, качес..

Ремонт на компютри и лаптопи, инсталация на Windows

Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми,..

Възстановяване на изтрити файлове, данни от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет, CD/DVD

Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..

Ремонт, преинсталиране на лаптопи и настолни компютри.

Квалифициран сервиз предлага: • Ремонт и диагностика на настолни и преносими компютри • Почистване на настолни и преносими компютри • Възстановяване на изтрита, заличена, унищожена информаци..

Компютърни услуги, ремонт на лаптопи, почистване на вируси, инсталация на Windows

Здравейте! Като дипломиран IT специалист предлагам следните компютърни, сервизни и консултантски услуги за моите клиенти /граждани и фирми/: - Всякакъв вид ремонт на лаптопи /смяна на дисплеи,..

Изработка на Онлайн Магазин

Предлагам изработка на Онлайн магазин с модерен и функционален дизайн по твой избор! Всички планове тук: https://rkdigital.eu/offer-web-design/ Какво включва? 》WordPress CMS/SaaS; 》Защита; ..

Изработка на Уебсайт

Предлагам изработка на фирмен/личен или корпоративен уебсайт на WordPress с модерен и функционален дизайн по Ваш избор. https://rkdigital.eu/offer-web-design/ Какво включва? 》WordPress CMS; 》..

Инсталиране на оригинален лицензиран WINDOWS 10 и 11! Бързина, Професионализъм, Опит.

Имате проблем с лаптопа или компютъра? Сервиз за компютри и лаптопи ”Изток” е правилното място. Експертни СВЕТКАВИЧНИ компютърни услуги и ремонти. Ремонт на лаптопи Ремонт на счупени пантички..