1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Компютърни, офис техника
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Компютърни, офис техника

183 обяви
Преинсталация, почистване и сервиз на настолни компютри и лаптопи.
Ремонт, профилактика, преинсталации на Windows, Linux на лаптопи и компютри. Инсталиране на програми, компоненти, премахване на вируси, поддръжка на домашни и офис мрежи. Нови конфигурации. Преинста..
Възстановяване на ИЗТРИТИ данни от ТЕЛЕФОНИ и всички устройства
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ПОДСЛУШВАТЕЛНИ УСТРОЙСТВА, ЗАГЛУШИТЕЛИ, АНТИШПИОНСКИ ДЕТЕКТОРИ, ПРОГРАМИ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ И КОМПЮТРИ или на www.SPYMASTER.bg В..
Инсталиране или преинсталиране на windows xp 7 8.1 10 за 30лв
Бърз, професионален и ефикасен компютърен сервиз, ремонт и поддръжка на компютри и лаптопи. Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на компютри и лаптопи с операционни системи Windows 10,..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
инсталиране или преинсталиране на Windows xp 7 8.1 10 20H2
Бърз, професионален и ефикасен компютърен сервиз, ремонт и поддръжка на компютри и лаптопи. Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на компютри и лаптопи с операционни системи Windows 10,..
КОМПЮТЪР преинсталиране спешно отстраняване проблеми, консултация закупуване на лаптоп смартфон PC
КОМПЮТЪР - преинсталиране, спешно отстраняване на проблеми, консултация при закупуване на лаптоп, смартфон, пресонален компютър ПК/PC. Сервиз и поддръжка на компютри и лаптопи. - Отстраняване на п..
Сервиз и поддръжка на компютри (без почивен ден)
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..
Компютърен сервиз за лаптопи (без почивен ден)
Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..
Фирмен сайт - Изработка и уеб дизайн

Фирмен сайт - Изработка и уеб дизайн

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..
Поддръжка и развитие на уеб сайт

Поддръжка и развитие на уеб сайт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Поддръжка и развитие на уеб сайт: - техническа поддръжка на сайт - обновяване на уеб сайт - прилагане на ъпдейти свързани с подобряване на сигурността - периодичен бекъп на сорс код (файлове) и б..
Сервиз на принтери / Ремонт на принтери, МФУ, лаптопи, компютри
Висококачествен сервиз за ремонт и поддръжка на принтери, МФУ, копирни машини, скенери, лаптопи и компютри. Извършваме ремонти, както в сервизната база, така и на адрес на клиента. Отдаваме техника ..
Компютърни услуги

Компютърни услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Посещение по домове и офиси - диагностика, профилактика, решение на софтуерни проблеми, инсталиране и преинсталиране на лапотпи и компютри, асемблиране на цели конфигурации, гаранция за качест..
Преинсталиране и Профилактика на компютри и лаптопи
Асемблирам/сглобявам компютри по желание и финансова възможност на клиента! Сглобявне на компютър с нови, гаранционни компоненти, също така и с ”втора употреба” компоненти. Възможен Upgrade / Над..
Компютърен набор на текст, ламиниране, подвързване
Ако нямате време да набирате текстове, а не искате да давате много пари за това, просто ми се обадете! Цената е 0,50 лв. за 1 машинописна страница (1800 знака), гладък текст на кирилица за седем раб..
Ремонт, Преинсталиране и Профилактика на компютри и лаптопи
- Асемблирам/сглабям компютри по желание и финансова възможност на клиента! - Сглобка на компютър с нови, гаранционни компоненти, също така и с ”втора употреба” компоненти с остатъчна гаранция... ..
(Пре)инсталация на Уиндоус 7, 8, 8.1, 10 и Микрософт Офис
Бързо и много изгодно инсталиране на всяка версия Уиндоус и Микрософт Офис. ЦЕНИ: Всяка Версия Уиндоус (Windows): 20лв Микрософт Офис (Microsoft Office): 5лв Всеки ден от семицата, само във ..
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно.
ВНИМАНИЕ - ЕВТИНО!!! Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS C,video8, HI8, digital8,mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудио..
Преинсталиране на Windows 20 лв.

Преинсталиране на Windows 20 лв.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптоп, настолен компютър, нетбук, Операционна система по ваш избор( Windows XP / VISTA / 7 / 8 / 8.1 / 10 ) Инсталация на необходимите драйвъри, антивирус..
Почистване на лаптопи и компютри - профилактика
Почистване на лаптопи и настолни компютри на цени от 20 лв. Почистването включва разглобяване и почистване от прах и смяна на контактна паста. Услугата може да бъде извършена на ваш адрес в г..
Ремонт на компютри и лаптопи, инсталация на Windows
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми,..
Инсталиране на Windows и поправка на компютри/лаптопи.
Преинсталиране/инсталиране на Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10. Подмяна на части, подмяна на Термо паста, премахване на вируси, инсталиране на драйвери, профилактика и почистване (от..
Маг Ванеса - Променя съдби - 0892361920
Почистване, профилактика и пълнене с тонер на HP тонер касета Q2612A
Почистване, профилактика и пълнене с тонер на HP тонер касета Q2612A за HP LaserJet 1010/1012/1015/1018/1020/1022/3010/ 3015/3030/3050/3055/m1005 Брой страници: 2000 Бонус за редовни клиенти - подмяна..
Компютърни уреди и услуги

Компютърни уреди и услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Безплатно гледане на тв. Kyocera Mita FS-1010 - 50 лв Касета с тонер 6000 копия - 20 лв. Адаптер за лаптоп Асер - LITEON PA-1900-34 - 30 лв ЦИФРОВ ПРИЕМНИК Homecast 2150 CO - 30 лв
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп.
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др. Безплатно гледане на тв.
Изработка на личен/фирмен Уеб Сайт SEO оптимизиран
Предлагаме изработка на корпоративен/фирмен/личен уеб сайт на популярни и лесни CMS платформи с модерен и функционален дизайн по твой избор! Какво включва? Въвеждащо обучени за използването на п..
Изработка на Онлан Магазин

Изработка на Онлан Магазин

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме изработка на онлайн магазин на популярни и лесни CMS платформи с модерен и функционален дизайн по твой избор! Какво включва? 》Въвеждащо обучени за използването на платформата. 》Респ..
Експресно почистване на лаптоп с безплатна диагностика
Светкавично почистване на лаптопи с безплатна смяна на термо-паста, почистване от вируси и хардуерна диагностика Услугата се извършва за до 3 часа от постъпване в сервиза! Цена: 30 лева
Експертно светкавично инсталиране и преинсталиране на лаптопи и компютри
Сервизно инсталиране и преинсталиране на Windows 10 LTSC и Windows 10 v.20H2 Безпрецедентна скорост! Светкавично за до 30 минути! Инсталация и преинсталация със запазване на данни, или начисто по ж..
Възстановяване на файлове и данни. Премахване на парола на лаптоп и компютър.
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
Възстановяване на изтрити файлове, данни от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет, CD/DVD
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..
Ремонт и инсталация на компютри и лаптопи
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
Въведи страница №