1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Компютърни, офис техника

Компютърни, офис техника

204 обяви
ОТ ДНЕС ДО КОЛЕДА - ДО 50% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ УСЛУГИ - виж на https://mladostcomputers.net Младост Компютри извършва ремонт на лаптопи в София от всички марки: HP, Lenovo, Toshiba, Compaq, Acer, Dell, Asus, Sony Vaio, Samsung, Fujitsu Siemens, Apple Macbook, MSI, IBM, Gateway, eMachines с всякаква степен на сложност. Ремонтът на лаптопи в нашия сервиз се извършва в най-кратки срокове, благодарение на огромния опит на нашия персонал, разполагащ с най-модерното оборудване за извършване на диагностика и ремонт на лаптопи. Ако настолният Ви компютър работи бавно, непрекъснато забива, забел..
Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 7 /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/ Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8 /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/ Пр..
Разработва статистически дисертационни анализи с SPSS20, SAS, Eviews за страната и ЕС по медицина, фармация, психология, икономика, маркетинг и др.; публикации, проекти
МАРКОВА БИЗНЕС ТЕХНИКА НА СУПЕР НИСКИ ЦЕНИ - ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообрази! Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Мон..

Уеб дизайн и уеб разработване

гр. Бургас, обл. Бургас
Уеб дизайн и уеб разработване. Пълно изграждане, поддържане и оптимизация на фирмени и лични сайтове, блогове и целеви страници. Вашият сайт ще бъде разработен в съответствие със съвременните технолог..
Професионална изработка на: Уеб сайт | Електронен магазин | SEO | N1 в Гугъл Фирма с 14 годишен опит в Уеб дизайна и оптимизация на сайтове Ви предлага изработка на уеб сайтове и електронни магазин..
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..
Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..

Фирмен сайт - Изработка и уеб дизайн

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..

Професионална работа с MS Office 2019

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълнение на различни по сложност задачи: - текстообработка с MS Word 2019 /изпълнение на различни задачи по сложност, 7 дни в седмицата/; - обработка на данни с MS Excel 2019 /изпълнение на разл..
Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu или друга дистрибуция. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/ Професионална инсталация на Linux Ubuntu + Windows 10 задно на един компютър с..
Сервиз, ремонт на компютри и лаптопи Отстраняване на Софтуерни и хардуени проблеми Смяна на компоненти Диагностика Посещение на посочен адрес от клиента
Компютърни услуги на посочен адрес в гр. София Ремонт на компютри и лаптопи Преинсталиране на компютри и лаптопи Инсталиране на Драйвери Инсталиране на Принтери, Скенери и др. Посещение на посо..
Инсталация и Преинсталация на Windows 7,8.1,10 на компютри и лаптопи Инсталиране на всички драйвъри за нормалната работа на компютъра Инсталиране на основни програми Инсталиране и настройка на ус..
Модифицирам единични бройки когато имам наличност с професионален фърмуер, и продавам мощни безжични Рутери - Рипитъри - Рейндж Екстендери, усилватели на сигнала на WiFi рутери. Всички услуги които пр..
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на трансформат..

Компютърни уреди и услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Безплатно гледане на тв. Гармин 2350 - 100 лв. Kyocera Mita FS-1010 - 50 лв Касета с тонер 6000 копия - 20 лв. Адаптер за лаптоп Асер - LITEON PA-1900-34 - 30 лв ЦИФРОВ ПРИЕМНИК Homecast 215..
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др. Безплатно гледане на тв.

Уеб сайт за 100 лв.

гр. София, обл. София
Здравейте, казвам се Христо, специализирам в изработването на малки фирмени сайтове с мои дизайни, ефекти и код. Като по-бюджетно решение, предлагам и темплейти - готови сайтове (и дизайните, и ко..
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми,..
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..
Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS C,video8, HI8, mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудиокасети на CD,MP3, флашка и хар..
Ремонт на компютри в София Ремонт на лаптопи в София Ремонт на монитори в София Ремонт на проектори, лампи за проектори, дистанционни за проектори и монтаж на проектори в София. Предлагаме: -..
Сервиз и ремонт на ПЛАТКАТА ( електрониката ) в батерията на електрическа тротинетка скутер Xiaomi MiJia M365, Xiao Mi Mi Jia M365. Ние можем да ремонтираме и/или да програмираме платката на вашат..
Лоял Консулт предлага изработка на сайтове ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове и онлайн магазини, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Цен..
Инсталиране и преинсталиране на оригинален Windows 10 1909 - оригинална най-нова бизнес версия! Експертна инсталация и преинсталация на Windows за минути. Време за изпълнение - само за 60 минути..
Ремонт на счупени пантички и корпуси на лаптопи Ремонт на лаптопи и компютри Експресни услуги за до 24 часа! Цена от 60 до 120 лева Още ремонти на лаптопи: букси, дисплеи(матрици), клавиатури, ..
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
Здравейте! Като дипломиран IT специалист предлагам следните компютърни, сервизни и консултантски услуги за моите клиенти /граждани и фирми/: - Всякакъв вид ремонт на лаптопи /смяна на дисплеи,..
Фирма предлага касови апарати по новите изисквания на НАП втора употребата с гаранция и предплатени СИМ карти. Цени от 150.00 лв. за 6м и 175.00 лв. за една година карта. Посещение на място. Без доп..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.