1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Компютърни, офис техника

Компютърни, офис техника

190 обяви
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
ВИДЕО СТУДИО-ПРЕХВЪРЛЯНЕ (ДИГИТАЛИЗИРАНЕ) ОТ ВИДЕОКАСЕТИ И КАМЕРИ (VHS,VHS-C,VIDEO8,HI8,DIGITAL 8,MINI DV)на DVD диск или преносима флаш памет. Цена за прехвърляне от видеокасета (VHS) на флашка, или ..

Чертежи на AutoCAD

гр. София, обл. София
Всякакви чертежи на AutoCAD в 2D и 3D - проектиране, изчертаване, 3D моделиране, технически чертежи, дипломни чертежи, курсови чертежи, триизмерно изчертаване на съществуващи детайли, триизмерно изчер..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/; Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 10. /веднага в удобен час, 7 дни в седмица..
Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu или друга дистрибуция. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/; Професионална инсталация на Linux Ubuntu + Windows 10 задно на един компют..

Професионална работа с MS Office 2019

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълнение на различни по сложност задачи: - текстообработка с MS Word 2019 /изпълнение на различни задачи по сложност, 7 дни в седмицата/; - обработка на данни с MS Excel 2019 /изпълнение на разл..

ИТ Услуги

гр. София, обл. София
ИТ Услуги | Софтуер | гр. София Автоматизация на работния процес, консултации и разработка на поръчкови системи, сайтове за търговия и реклама. Софтуерни приложение по клиентски изисквания. Авт..
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..
Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..

Фирмен сайт - Изработка и уеб дизайн

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..

Изграждане на Сайт + SEO

гр. София, обл. София
Ако управлявате бизнес и искате го дигитализирате, тогава аз съм точният човек за вас. За мен ще е удоволствие да изградя вашият уебсайт и SEO. Да изградим аудитория за бизнеса или компанията, т..
(Относно цени - виж по-долу! ) Ако се нуждаете от изработка на собствен фирмен или личен уеб сайт в платформа за безплатен хостинг, в който да представите дейността си с текст и галерия от снимки, как..
Почистване, профилактика и пълнене с тонер на HP тонер касета Q2612A за HP LaserJet 1010/1012/1015/1018/1020/1022/3010/ 3015/3030/3050/3055/m1005 Брой страници: 2000 Бонус за редовни клиенти - подмяна..
Почистване на лаптопи и настолни компютри на цени от 15 лв. Почистването включва разглобяване и почистване от прах и смяна на контактна паста. Услугата може да бъде извършена на ваш адрес в гр..

Преинсталиране на Windows 15 лв.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптоп, настолен компютър, нетбук, Операционна система по ваш избор( Windows XP / VISTA / 7 / 8 / 8.1 / 10 ) Инсталация на необходимите драйвъри, антивирус..
Сервизно инсталиране и преинсталиране на Windows 10 LTSC и Windows 10 v.2004 Безпрецедентна скорост! Светкавично за до 40 минути! Инсталация и преинсталация със запазване на данни, или начисто по ..
Светкавично почистване на лаптопи с безплатна смяна на термо-паста, почистване от вируси и хардуерна диагностика Услугата се извършва за до 3 часа от постъпване в сервиза! Цена: 30 лева
Помислете за ъпгрейд до Windows 10, или преинсталация. Само в сервиз ”ИЗТОК”: Светкавична инсталация на лаптопи и компютри само за 30 минути гарантирано! Инсталиране и преинсталиране на лаптопи ..
МАРКОВА БИЗНЕС ТЕХНИКА НА СУПЕР НИСКИ ЦЕНИ - ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообрази! Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Мон..
Изработка и дизайн на онлайн магазин, фирмен/личен уеб сайт, продуктов каталог, лого, банери. Дизайн и редизайн на сайт. Обработка на изображения. SSL сертификат, домейн и хостинг за уеб сайт. SEO кон..
 рекламирай сам в

SEO оптимизация за вашият сайт

гр. София, обл. София
Искате ли вашият сайт да се позиционира на по-предни позиции и да получавате безплатни посещения от Google? Решението е така наречената SEO оптимизация, която е абсолютно задължителна за всеки сайт. ..
Изработка на сайт + домейн + хост за 1 година със следните параметри: 1. Изработка на сайт с уникален дизайн 2. Включване и настройване на модули според желанието на клиента 3. Обучение с админ ..

Изработка на онлайн магазин

гр. София, обл. София
Изработка на онлайн магазин на ниска цена. 1. Изработка на онлайн магазин с уникален дизайн 2. Включване и настройване на модули според желанието на клиента 3. Обучение с админ панела и достъп д..
Бърз, професионален и ефикасен компютърен сервиз, ремонт и поддръжка на компютри и лаптопи. Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на компютри и лаптопи с операционни системи Windows 10,..
Изработвам и поддържам всякакви Онлайн Магазини, фирмени сайтове, вицове, сайтове на хотели, забавления, онлайн игри и още много! Моля за повече информация да ми пишете... ИЗРАБОТВАМ ФИРМЕНИ И ХОТЕЛ..
Изработвам и поддържам всякакви Онлайн Магазини, фирмени сайтове, вицове, сайтове на хотели, забавления, онлайн игри и още много! Моля за повече информация да ми пишете... ИЗРАБОТВАМ ФИРМЕНИ И ХОТЕЛ..

Компютърни уреди и услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Безплатно гледане на тв. Гармин 2350 - 100 лв. Kyocera Mita FS-1010 - 50 лв Касета с тонер 6000 копия - 20 лв. Адаптер за лаптоп Асер - LITEON PA-1900-34 - 30 лв ЦИФРОВ ПРИЕМНИК Homecast 215..
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др. Безплатно гледане на тв.
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми,..
Квалифициран сервиз предлага: • Ремонт и диагностика на настолни и преносими компютри • Почистване на настолни и преносими компютри • Възстановяване на изтрита, заличена, унищожена информаци..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.