1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Компютърни, офис техника

Компютърни, офис техника

184 обяви
МАРКОВА БИЗНЕС ТЕХНИКА НА СУПЕР НИСКИ ЦЕНИ - ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообрази! Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Мон..
Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 7. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/; Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицат..
Фирма предлага касови апарати по новите изисквания на НАП втора употребата с гаранция и предплатени СИМ карти. Цени от 150.00 лв. за 6м и 175.00 лв. за една година карта. Посещение на място. Без доп..
Извършвам ремонти на компютри и лаптопи по домове и офиси - диагностика, експресно решение на софтуерни проблеми от различно естество, възстановяване на информация, гаранция за качеството и коректно о..
Сервиз на компютри и лаптопи. Сглобяване на нови компютри. Консултации. Преинсталация на Windows OS. Настройки и изграждане на Wi-fi ruteri. Инсталиране и настройки на Android Box
ВИДЕО СТУДИО-ПРЕХВЪРЛЯНЕ (ДИГИТАЛИЗИРАНЕ) ОТ ВИДЕОКАСЕТИ И КАМЕРИ (VHS,VHS-C,VIDEO8,HI8,MINI DV)на DVD диск или преносима флаш памет. Цена за прехвърляне от видеокасета (VHS) на флашка, или на DVD дис..
Бърз, професионален и ефикасен компютърен сервиз, ремонт и поддръжка на компютри и лаптопи. Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на компютри и лаптопи с операционни системи Windows 10,..
Бърз, професионален и ефикасен компютърен сервиз, ремонт и поддръжка на компютри и лаптопи. Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на компютри и лаптопи с операционни системи Windows 10,..

Ремонт на лаптопи. Всички видове компютърни услуги

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА ОФИС ТЕХНИКА - TOSHIBA. Професионален ремонт на лаптопи и компютри. Ремонт на матрица или смяна на дисплей на преносими компютри. Ремонт на дънни платки на лаптопи. Смяна ..
Здравейте! Като дипломиран IT специалист предлагам следните компютърни, сервизни и консултантски услуги за моите клиенти /граждани и фирми/: - Всякакъв вид ремонт на лаптопи /смяна на дисплеи,..
Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..

Фирмен сайт - Изработка и уеб дизайн

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..
Модифицирам единични бройки когато имам наличност с професионален фърмуер, и продавам мощни безжични Рутери - Рипитъри - Рейндж Екстендери, усилватели на сигнала на WiFi рутери. Всички услуги които пр..
Почистване на лаптопи и настолни компютри на цени от 15 лв. Почистването включва разглобяване и почистване от запрашаване + смяна на контактна паста. Услугата може да бъде извършена на ваш адр..

Преинсталиране на Windows 15 лв.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци. Операционна система по ваш избор( Windows XP/VISTA/7/8) Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! Цена 15 лв ако бъде до..
Започвате свой бизнес с имоти? Вие сте нов брокер? Или може би сте опитен брокер на имоти, имате своя агенция и искате да печелите повече чрез онлайн присъствие? Поръчайте си сайт! Ние Ви предлагаме п..

Професионална работа с MS Office 2019

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълнение на различни по сложност задачи: - текстообработка с MS Word 2019 /изпълнение на различни задачи по сложност, 7 дни в седмицата/; - обработка на данни с MS Excel 2019 /изпълнение на разл..
Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu или друга дистрибуция. /веднага в удобен час, 7 дни в седмицата/; Професионална инсталация на Linux Ubuntu + Windows 10 задно на един компют..

Сервиз компютри, лаптап

гр. Несебър, обл. Бургас
Сервиз лаптопи, компютри бърза диагностика и сервиз. гр. Несебър ул. Отец Паисий №56. к.к. Слънчев бряг до х-л Диамант. гр. Свети Влас ул. Цар Симеон №17 б /до общината/
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми,..
ПРОФЕСИОНАЛЕН ремонт на компютри, лаптопи. КАЧЕСТВЕНО ИНСТАЛИРАНЕ на всички видове програми, операционни системи. СГЛОБЯВАНЕ на компютри по ваше желание-нови и втора употреба, гаранция.
Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS C,video8, HI8, mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудиокасети на CD,MP3, флашка и хар..
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..
Поддръжката на Windows 7 е спряна! Помислете за ъпгрейд до Windows 10, или преинсталация. Само в сервиз ”ИЗТОК”: Светкавична експертна инсталация на лаптопи и компютри само за 60 минути гарантиран..
Бързо, светкавично, експертно! Премахване на парола за влизане в Windows - за 20 минути! Почистване на лаптопи и компютри от прах - 30 минути Почистване и профилактика от вируси - 60 минути! Ре..
Поддръжката на Windows 7 е спряна! Помислете за ъпгрейд до Windows 10, или преинсталация. Инсталиране и преинсталиране на оригинален Windows 10 1909 - оригинална най-нова бизнес версия! Експертн..
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на трансформат..
Ремонт, профилактика, преинсталации на Windows, Linux на лаптопи и компютри. Инсталиране на програми, компоненти, премахване на вируси, поддръжка на домашни и офис мрежи. Нови конфигурации. Преинста..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.