Филтриране
Сортиране

Компютърни, офис техника

199 обяви
Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Монитори и Телефони Бургас Меден Рудник! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообразие на Лаптопи, Компютри, Монитори и Телефони! ЛАПТОПИ НА ЦЕН..
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн марк..

Ремонт на компютри и лаптопи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране на Windows, преинсталиране на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми, почистване на вируси, чистене н..
Оптимизация на Вашия сайт, блог. Гаранция за над 100 влизания на ден от различни държави и от цяла България.
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
Здравейте, имате проблем с вашия компютър, лаптоп, таблет или телефон? Не се колебайте и се обърнете се към нас! Предлагаме висококачествено и любезно обслужване на нашите клиенти в рамките на гр. Вар..

Ремонт на компютри

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт, преинсталация и диагностициране на компютърни конфигурации и други. Ремонт на електроникa от друг тип.
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др.
Инсталиране и Преинсталиране на Windows Xp, 7,8.1, 10 Инсталиране на всички необходими драйвъри за нормалната работа на компютъра или лаптопа. Инсталиране на програми. Посещение на адрес в удобно..

Сервиз на Компютри и Лаптопи

гр. София, обл. София
Сервиз на Компютри и Лаптопи Отстраняване на софтуерни и Хардуерни проблеми Посещение на адрес в удобно за клиента време и място

Ремонт на Компютри и Лаптопи

гр. София, обл. София
Ремонт на компютри и лаптопи Отстраняване на всякакви проблеми както хардуерни така и софитуерни Смяна на отделни компоненти, диагностика и гаранция Посещение на адрес в удобно за клиента време
Инсталиране и Преинсталиране Windows Xp 7 8.1 10 Инсталиране на всички драйъри Настройка на принтери скенери камери и др. Инсталиране на офис пакет и други програми Посещение на адрес
Почистане и смяна на термо паста на компютри и лаптопи Обстойно почистване на компютри и лаптопи от прах смазване на вентилатори и ако се налага смяна на вентилатори. Посещение по адреси
Сервиз, ремонт на компютри и лаптопи Отстраняване на всякакви проблеми, смяна на части, диагностина, гаранция Посещение на посечен адрес
1. Инсталиране или преинсталиране със прехвърляне на данни на Windows XP/7/8/10, Linux - 20 лв. 2. Сканиране и почистване от вируси, троянски коне, нежелани програми добавки - 15 лв. 3. Диагностиц..
Инсталиране на Windows 10 и 7. Преинсталиране Инсталация и преинсталация на Windows! Светкавично сервизно за 40 минути! Оригинален Windows с последни обновления! Експертно ниво! Цена само 2..
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..
Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS COMPACT,video8, HI8, mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудиокасети на CD,MP3, флашка..
ПРОФЕСИОНАЛЕН ремонт на компютри, лаптопи. ИНСТАЛИРАНЕ на всички видове програми, операционни системи. СГЛОБЯВАНЕ на компютри по ваше желание-нови и втора употреба, гаранция.
Бързо, светкавично, експертно! Инсталиране и преинсталиране на Windows. Инсталация и преинсталация на лаптопи и компютри. Срок за изпълнение на услугата 50 минути! Автоматично инсталиране на про..
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
Фирма предлага подновяване на СИМ карти и сервизни договори за касови апарати и фискални устройства. Пакетна цена-79.90 лв. с ДДС за 12 м., цена за 6м. -48.99 лв.!!! Посещение на място. Спести си вр..

Компютърен сервиз за лаптопи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..

Сервиз и поддръжка на компютри

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..
Изработка на модерни и бързозареждащи фирмени уеб сайтове от AGRESIA™ Уеб Дизайн. Уеб сайтове за малки, средни и големи предприятия и фирми, с цел добро представяне на ниво изцяло на фирмата и бизнеса..

Чертежи на AutoCAD

гр. София, обл. София
Всякакви чертежи на AutoCAD в 2D и 3D - проектиране, изчертаване, моделиране, технически чертежи, дипломни чертежи, курсови чертежи, триизмерно изчертаване на съществуващи детайли, триизмерно изчертав..

Професионална работа с MS Office 2016

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълнение на различни по сложност задачи: - текстообработка с MS Word 2016 /изпълнение на различни задачи по сложност/; - обработка на данни с MS Excel 2016 /изпълнение на различни задачи по слож..
Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 7 - 20 лв. /веднага в удобен час/ Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8 - 20 лв. /веднага в удобен час/ Професионална инсталац..
Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu или друга дистрибуция - 20 лв /веднага в удобен час/ Настройка на Linux Ubuntu или друга дистрибуция - 10 лв. /веднага в удобен час/ Възмо..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.