1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Компютърни, офис техника

Компютърни, офис техника

198 обяви
Изработка на интернет сайтове и онлайн магазини Аз съм инженер с дългогодишен опит в сферата на УЕБ услугите. Предлагам изработка на сайтове и онлайн магазини на цени от 189 лв. Други услуги, които предлагам са: Google реклама, Facebook реклама, SEO оптимизация, Маркетингово проучване, Имейл маркетинг и БЕЗПЛАТНА КОНСЛУТАЦИЯ. Може да се свържете с всеки от клиентите ми за да Ви дадът мнението си за мен. ЗАПЛАЩАНЕ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПРОЕКТА, Т. Е КОГАТО КЛИЕНТА Е ДОВОЛЕН И ПОЛУЧИ ТОВА, КОЕТО ИСКА!!! За повече информация може да видите на сайта ми - www.kriteox.com
ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ОТ ШПИОНСКИ МАГАЗИН- СКРИТИ КАМЕРИ, ПОДСЛУШВАТЕЛНИ УСТРОЙСТВА, ЗАГЛУШИТЕЛИ, АНТИШПИОНСКИ ДЕТЕКТОРИ, ПРОГРАМИ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ И КОМПЮТРИ Възстановяване на изтрити..
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
Фирма предлага касови апарати по новите изисквания на НАП втора употребата с гаранция и предплатени СИМ карти. Цени от 150.00 лв. за 6м и 175.00 лв. за една година карта. Посещение на място. Без доп..
Бърз, професионален и ефикасен компютърен сервиз, ремонт и поддръжка на компютри и лаптопи. Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на компютри и лаптопи с операционни системи Windows 10,..
Дизайн - Бързо, ефектно и качествено създаване и редактиране (редизайн и промяна на информацията) на интернет сайтове. Изработка на онлайн магазини, фирмени, тематични и лични сайтове. Различни, профе..
При всекидневната работа на компютрите Ви биха могли да се случат ред злополуки - токов удар, изгаряне на хард диск, механична повреда, заливане с течности, инцидентно изтриване на файл и много други...
Имаме удоволствието да Ви представим нашия нов продукт: ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС Вие имате бизнес свързан с продажби на стоки или извършване на услуги? Вие сте млад предприемач и сега о..
Ремонт и покупко-шродажба на компютри, лаптопи, таблети, смартфони, офис техника - Пловдив Компютърни услуги, копирни услуги, уеб дизайн web design, изработкан а сайтове, рекламни материали, маркетин..
SEO оптимизация onpage, offpage, реклама, маркетинг, писане на статии и рекламно съдържание Офис: ул. Златю Бояджиев 27 - срещу Пловдивски Панаир, преди хотел Марица SEO оптимизация onpage ( по ..
Имате проблем с Вашата компютърна техника или се нуждаете от помощ с новите устройства? Не се притеснявайте да ни потърсите! Оставете проблемите за Нас и запазете удоволствието за Вас! Предлагаме Ви..
Имате проблем с Вашата компютърна техника или се нуждаете от помощ с новите устройства? Не се притеснявайте да ни потърсите! Оставете проблемите за Нас и запазете удоволствието за Вас! Предлагаме Ви..

Сервиз компютри, лаптап

гр. Несебър, обл. Бургас
Сервиз лаптопи, компютри бърза диагностика и сервиз. гр. Несебър ул. Отец Паисий №56. к.к. Слънчев бряг до х-л Диамант. гр. Свети Влас ул. Цар Симеон №17 б /до общината/
Почистване на лаптопи и настолни компютри на цени от 15 лв. Почистването включва разглобяване и почистване от запрашаване + смяна на контактна паста. Услугата може да бъде извършена на ваш адр..

Преинсталиране на Windows 15 лв.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци. Операционна система по ваш избор( Windows XP/VISTA/7/8) Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! Цена 15 лв ако бъде до..
Ремонт на електроника
оферта: G4615 Търсите ли уеб дизайнерска фирма, която да създава не просто поредният сайт, а успешен сайт, който да представя Вашият бизнес по-най-добрият начин и да ви дава сигурност в качественот..
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
Помислете за ъпгрейд до Windows 10, или преинсталация. Само в сервиз ”ИЗТОК”: Светкавична експертна инсталация на лаптопи и компютри само за 30 минути гарантирано! С помоща на най-нови IT технол..
Премахване на забравена парола за влизане в Windows за 15 минути - 20 лева. Инсталиране на Windows 10 на нов лаптоп и компютър за 30 минути - 30 лева Преинсталиране на Windows 10 със запазване ..
МАРКОВА БИЗНЕС ТЕХНИКА НА СУПЕР НИСКИ ЦЕНИ - ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, МОНИТОРИ С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообрази! Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Мон..
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др. Безплатно гледане на тв.

Компютърни уреди и услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Безплатно гледане на тв. Гармин 2350 - 100 лв. Kyocera Mita FS-1010 - 50 лв Касета с тонер 6000 копия - 20 лв. Адаптер за лаптоп Асер - LITEON PA-1900-34 - 30 лв ЦИФРОВ ПРИЕМНИК Homecast 215..
Започвате свой бизнес с имоти? Вие сте нов брокер? Или може би сте опитен брокер на имоти, имате своя агенция и искате да печелите повече чрез онлайн присъствие? Поръчайте си сайт! Ние Ви предлагаме п..
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на трансформат..
Ремонт на компютри в София Ремонт на лаптопи в София Ремонт на монитори в София Ремонт на проектори, лампи за проектори, дистанционни за проектори и монтаж на проектори в София. Предлагаме: -..
Предлагаме изграждане на видео мрежа HDMI за дома, заведение, ресторант, хотел, магазин, в сграда. Създаване и монтаж на интернет мрежа, окабеляване. Мрежа за много телевизори. Мрежа, окабеляв..
Ремонт, лампи и дистанционни управления за ВСИЧКИ марки проектори. Като сервиз за мултимедйни проектори предлагаме: Сервиз за проектори, ремонт на проектори профилактика поправка. Дистанцион..
ВИДЕО СТУДИО-ПРЕХВЪРЛЯНЕ (ДИГИТАЛИЗИРАНЕ) ОТ ВИДЕОКАСЕТИ И КАМЕРИ (VHS,VHS-C,VIDEO8,HI8,MINI DV)на DVD диск или преносима флаш памет. Цена за прехвърляне от видеокасета (VHS) на флашка, или на DVD дис..

поправка на уйндос

гр. Варна, обл. Варна
здравейте господа търся човек който да влезе със специална програма в лаптопа ми - има такава знам за да ми помогне имам исталиран уйндос -10 но започна да ми иска продуктов ключ и ми пише влез в наст..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.