Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
167 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРемонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Ремонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Сервиз за компютри и услуги. Ремонт на компютри на експертно ниво и без забавяне, както само ние го правим. Разполагаме със сервиз за компютри, лаптопи, телефони, таблети и GPS-и. Сервиза разширява своята дейност, като предлага ремонт и поправка на компютърна техника от всички марки и модели. Сервиза се намира в кв. Тракия. Ние продължаваме да обслужваме големи, средни и малки фирми, както и частни клиенти дистанционно от цял Пловдив. Сервизната дейност включва хардуерни услуги, ремонт на компютри и компоненти, сервиз на лаптопи, ремонт на лаптопи, поправка на монитори. Софтуерни услуги ка..
VIPПреинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Преинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове.
Лоял консулт Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Лоял консулт Пловдив,  преди 2 дни
Фирма ”Лоял Консулт” предлага инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, Linux, Android, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от вируси, ремонт на настолни и преносими компютри, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове, конфигуриране на домашни и бизнес мрежи, абонамент за фирми, изцяло изнесен ИТ отдел за вашата фирма или офис. Предлага също така изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация. Инсталиране и конфигуриран..
VIPИзработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн маркетинг и реклама, SEO и решения за електронна търговия. Изработвам уеб сайтове безплатно само с подръжка на месец. За цени вижте нашият сайт в който има различни пакети за всеки избор. Изработваме онлайн магазин, сайт за недвижими имоти, сайт за фирма, онлайн радио и др. Времето за изработка на сайт е около две седмици, но ако сайта е с повече информация може да отнеме малко повече. За повече инфор..
VIPкомпютърни услуги по домовете на народни цени | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
компютърни услуги по домовете на народни цени
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
Инсталиране и преинсталиране на Windows,Linux и др. операционни системи. Инсталиране настройка и потдръжка на всякакъв вид софтуер. Ремонт и профилактика на компютри, лаптопи, монитори и всякаква ИТ техника. Монтиране и настройка на рутери, принтери, скенери и др. Изграждане на LAN мрежи 20лв.
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно. | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 30 минути
Прави презаписи от всички видове видеокасети VHS,VHS COMPACT,video8, HI8, mini DV, на DVD и флашка/хард диск/SD card. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално- 8лв за 3 часа. Също и от аудиокасети на CD, MP3,SD CARD, флашка и хард диск. БУРГАС, ЛАЗУР/ФОТО ЦЪК/, ИЛИЯ ДИМИТРОВ.
Компютърни услуги, ремонт на лаптопи, почистване на вируси, инсталация на Windows | Компютърни, офис техника | гр. Велико Търново
Компютърни услуги, ремонт на лаптопи, почистване на вируси, инсталация на Windows
Иван Блажев
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Иван Блажев,  преди 35 минути
Здравейте! Като дипломиран IT специалист предлагам следните компютърни, сервизни и консултантски услуги за моите клиенти /граждани и фирми/: - Всякакъв вид ремонт на лаптопи /смяна на дисплеи, клавиатури, твърди дискове, тъчпади, вентилатори, реболване/запояване на видеочипове, почистване от прах и други замърсявания, смяна на термопаста на процесори, ремонт на заливани лаптопи, профилактика и др./, ремонт и на десктоп компютри. - инсталации на Windows XP, 7, 8, 10 и Linyx; - почистване на заразени от вируси компютри, инсталиране на нови и обновяване на инсталирани вече антивир..
Професионален ремонт на компютри, лаптопи | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Професионален ремонт на компютри, лаптопи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 50 минути
Хардуерна и софтуерна подръжка. Експертна инсталация на операционни системи, пограми, драйвъри и най-добрите антивируси. Посещение по всяко време.
Отдалечени компютърни услуги и поддръжка за дома и офиса | Компютърни, офис техника | гр. София
Отдалечени компютърни услуги и поддръжка за дома и офиса
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 1 час
Отдалечени компютърни услуги и поддръжка за дома и офиса Експертни дистанционни услуги гарантирано от фирма. Необходимо е: Да имате интернет и работещ лаптоп/компютър За нови клиенти заплащането става предварително Компютърна помощ и поддръжка за всеки в три лесни стъпки: 1. Позвънете за подробни указания. 2. Изтеглете и инсталирайте Anydesk или Teamviewer на лаптопа/компютъра си. 3. Кажете ни по телефона вашето ID и парола. Цена на услугата 30 лева се заплаща по банка, в сервиза на фирмата, или по други алтернативни начини за разплащане. Гаранции: Фирмата гар..
Експресно компютърни услуги и сервиз ”ИЗТОК” извършва | Компютърни, офис техника | гр. София
Експресно компютърни услуги и сервиз ”ИЗТОК” извършва
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 1 час
Бързо инсталиране и настройване на лаптопи и компютри Бързо преинсталиране и настройване на лаптопи и компютри Безплатно запазване на стари файлове при необходимост Безплатно инсталиране на драйвери Безплатно инсталиране на пакет най-нови програми Безплатна проверка и диагностика на хардуера Безплатно почистване от прах при необходимост Експресни сервизни услуги. Цена: 30 лева Срок за изпълнение - 120 минути Гаранция от сервиза. Експресно компютърни услуги и сервиз ”ИЗТОК” извършва: Светкавично инсталиране и преинсталиране на Windows 10, 8, 7, XP и програми. Диагностика, рем..
Бързо и професионално премахване на пароли на Windows и MAC OS без загуба на данни | Компютърни, офис техника | гр. София
Бързо и професионално премахване на пароли на Windows и MAC OS без загуба на данни
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 1 час
Бързо и професионално премахване на пароли на Windows и MAC OS без загуба на данни Сервизно премахване на забравени пароли, отключване на лаптопи и макбук без преинсталация. Махане на забравена парола на юзър на MAC и Windows без преинсталиране. Ако не си знаете паролата за влизане ние ще помогнем. Цена за сервизно отключване само 20 лева. Време за изпълнение максимум до 1 час (60 минути)
Преинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Преинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Преинсталиране на компютър, профилактика и ремонт. Взимане от адрес или на място.
Изработка на уеб сайт, електронен магазин и професионална SEO оптимизация на достъпни цени | Компютърни, офис техника | гр. Казанлък
Изработка на уеб сайт, електронен магазин и професионална SEO оптимизация на достъпни цени
Webstar Max
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: Webstar Max,  преди 1 час
WebstarMax предлага професионална изработка на уеб сайтове с модерен, респонсив дизайн, бизнес сайтове, електронни магазини, както и всякакъв вид презентационни сайтове. Също така предлага графичен дизайн, изработка на фирмено лого и SEO оптимизация на достъпни цени. Разполагаме с готови сайтове, също така изготвяме и такива с индивидуален дизайн, създадени специално за Вас! За цялата страна. Безплатна SEO оптимизация при нов старт и безплатна консултация.
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, ЮСБ флашка, карта памет | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, ЮСБ флашка, карта памет
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Ако сте изтрили важни за Вас файлове или цяла папка, има начин те да бъдат възстановени в оригиналния си вид и със същото име, с което са съществували преди. Възстановяването на изтрити файлове (снимки, документи, аудио, видео и други) е сложен и много бавен процес, но не е невъзможно. Ако по някаква причина устройството на което са били файловете, не може да се отвори на компютъра и единствената възможност е форматиране, все още има шанс за спасение. Тези шансове за възстановяване на изтритите файлове или папки са много по-големи, ако устройството на което са се намирали, не ..
Компютърни услуги | Компютърни, офис техника | гр. София
Компютърни услуги
Тодоров
гр. София, обл. София,  Подател: Тодоров,  преди 2 часа
Предлагам изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация, редактиране на вече готови сайтове. Предлагам също така инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почестване и профилактика на компютърни системи от вируси, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове и др.Инсталиране и конфигуриране на Windows сървъри със софтуер на клиента. Цената е 60 лв. на час.
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация | Компютърни, офис техника | гр. Варна
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация
home
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: home,  преди 3 часа
Ремонт на компютри, лаптопи, 20 лева инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, vista. Идване на адрес безплатно за град Варна. Цена за инсталиране преинсталиране 20лв pc4mypc.blogspot.com Почистване на вируси от лаптоп, компютър. Премахване на вируси.15 лева Описание на Почистване, премахване на вируси Почистване от вируси. Премахване на вируси. Безплатно посещение на адрес за Варна и региона Ако компютърът или лаптопа има вируси, ако се съмнявате, че преносимия компютър е заразен или компютъра ви работи по-бавно от обикновено, изскачат прозорци или нежелани съобщения, ни п..
Ремонт на компютри | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Ремонт на компютри
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Ремонт, преинсталация, диагностициране на всякакъв вид компютърни конфигурации. Ремонт на електроникa от друг тип.
Ремонт и консумативи за офис техника | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Ремонт и консумативи за офис техника
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 10 часа
- Ремонт на офис техника - компютри (настолни и преносими), принтери, скенери, монитори, таблети, мрежови устройства и др.; - Зреждане и рециклиране на всякакъв вид тонер касети; - Диагностика и инсталация на софтуер на клиента.
Поправя компютри,Лаптопи,Таблети,Преинсталации и др. софтуерни проблеми | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Поправя компютри,Лаптопи,Таблети,Преинсталации и др. софтуерни проблеми
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 часа
Поправя компютри,Лаптопи,Таблети,Преинсталации и др. софтуерни проблеми Възстановяване на данни инсталиране на Windows,драйвери,програми почистване Работно време от понеделник до събота
Компютърни услуги | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 15 часа
Предлагаме поддръжка, профилактика, ремонт на компютри. Инсталиране и преинсталиране на операционни системи, Windows, навигации, програми. Консултации при избор на компютри, лаптопи, нетбуци. Висококачествени компютърни услуги на ниски цени!
Сервиз-Ремонт Компютри, Лаптопи Втора Употреба Бургас Меден Рудник | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Сервиз-Ремонт Компютри, Лаптопи Втора Употреба Бургас Меден Рудник
Сервиз за Компютри ”Терпотех” Бургас Меден Рудник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Сервиз за Компютри ”Терпотех” Бургас Меден Рудник,  преди 16 часа
Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Монитори и Телефони Бургас Меден Рудник! ТЕРПОТЕХ Ви предлага Лаптопи, Компютри и Монитори Втора Употреба с Гаранция 6 месеца, голямо разнообразие на ниски цени! Качество и Коректно Обслужване!!! Заповядайте в Магазин 1 ж-к Меден Рудник бл.71 ( или с Gps се търси като бл.471 под Училище ”Костантин Петканов”); Магазин 2 ж-к Меден Рудник ул. Въстаническа бл.236!!! http://terpotech.com/
Компютърен сервиз в дома и офиса | Компютърни, офис техника | гр. Банско
Компютърен сервиз в дома и офиса
гр. Банско, обл. Благоевград,  Подател: Vladimir Shirokov,  преди 18 часа
Посещение при клиент за град Банско до 1 час диагностика, тестове и отстраняване на проблем (20 лв) Посещение при клиент на населени пунктове община Банско и Разлог до 1 час диагностика, тестове и отстраняване на проблем (30 лв) Инсталиране/преинсталиране на WINDOWS и настройка на нужните драйвъри (30 лв) Инсталиране/преинсталиране на GNU/Linux дистрибуция на Ubuntu (Mint) и конфигуриране на основни приложения (30 лв) Инсталиране на офис пакет MS Office или Open Office (15 лв) Инсталиране и настройка на антивирусна програма (20 лв) Чистене на вируси, spyware, adware, trojan, keylogger ил..
Компютърни и сервизни услуги | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни и сервизни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Компютърни и сервизни услуги,  преди 18 часа
Софтуерни услуги: Инсталиране и преинсталиране/ъпдейт на ОС Windows и всички дистрибуции на Linux Оптимизация, настройки на ОС за бързодействие Почистване на компютър от вируси Инсталиране на пакет „стандартни програми за ползване“(програми със безплатен лиценз) Хардуерни услуги (за всички марки и модели): Ремонт на лаптопи: Почистване на лаптоп от прах Смяна на дисплей на лаптоп Смяна на захранващи букси Ремонт на компютри: Почистване на компютър от прах Общ ремонт на компютър За повече информация относно цени и друго инфо се обадете на посочения телефон.
Сервиз и поддръжка на компютри | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Сервиз и поддръжка на компютри
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 20 часа
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри и лаптопи - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране на принтер - Редовна профилактика и поддръжка - Подмяна на неработещи части и компоненти - Вътрешно почистване и нова термо паста - Премахване на шум - Смазване на вентилатори - Свързване с мрежа и интернет За повече информация посетете фирмения ни уеб сайт.
Компютърен сервиз в офиса и вкъщи | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърен сервиз в офиса и вкъщи
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 20 часа
Отстраняване на проблеми с компютър Сервиз за компютри и лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка Подмяна на неработещи части и компоненти Вътрешно почистване и нова термо паста Премахване на шум Смазване на вентилатори Свързване с мрежа и интернет Сервиз на лаптопи в Пловдив Преинсталиране на лаптоп и софтуер Предотвратяване на загряване на лаптоп Отстраняване на проблеми с WiFi Вътрешно почистване Смяна на термо паста Подобряване на охлаждането Инсталиране на про..
Инсталиране на уиндолс | Компютърни, офис техника | гр. Плевен
Инсталиране на уиндолс
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 21 часа
Инсталация на уиндолс 7,8,10
Преинсталиране и ремонт на компютри и др. по домовете | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Преинсталиране и ремонт на компютри и др. по домовете
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Петър Петров,  преди 22 часа
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио-видео техника, миковълнови печки, кафе машини, бойлери (без хладилници и климатици), пренавиване на трансформатори, маломощни мотори, високоговорители и др. ел. услуги по домовете. Преинсталиране плюс основните програми - 20лв., Копиране на информация - 10лв.
Софтуерни услуги: | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Софтуерни услуги:
Software
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Software,  преди 1 ден
Инсталиране на Windows 7 - 20 лв. Инсталиране на Windows 8 - 20 лв. Инсталиране на Windows 10 - 20 лв. Инсталиране на офис пакет - 10 лв. Инсталиране на антивирусна програма - 10 лв. Дистанционно посредством Интернет решаване на проблеми свързани с софтуерните продукти на Microsoft.
Софтуерни услуги: | Компютърни, офис техника | гр. София
Софтуерни услуги:
Software
гр. София, обл. София,  Подател: Software,  преди 1 ден
Дистанционно посредством Интернет решаване на проблеми свързани със софтуерните продукти на Microsoft. Цена: по договаряне.
Софтуерни услуги Linux Ubuntu: | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Софтуерни услуги Linux Ubuntu:
Software
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Software,  преди 1 ден
Инсталиране на Linux Ubuntu - 30 лв. Инсталиране на програми, настройки в Linux Ubuntu - 25 лв. Дистанционно посредством Интернет решаване на проблеми свързани с софтуерните продукти на Linux Ubuntu.
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: НИКИПЛОВДИВ,  преди 1 ден
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС. Възстановяване на информация от флашки, карти, хард дискове и др.
« Предишна | 123456 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг