Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Компютърни, офис техника

191 обяви
Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Монитори и Телефони Бургас Меден Рудник! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообразие на Лаптопи, Компютри, Монитори и Телефони! ЛАПТОПИ НА ЦЕН..
Експресна автоматизирана инсталация и преинсталация на компютри и лаптопи! Бързо и светкавично инсталиране и преинсталиране за до 60 минути! Към всяка инсталация и преинсталация: Безплатна! диаг..

Ремонт на компютри и лаптопи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране на Windows, преинсталиране на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми, почистване на вируси, чистене н..
Продажба на компютри, лаптопи, таблети, принтери. Специлизиран сервиз за компютри, лаптопи и офис техника. Ремонт на Apple телефони и Apple Macbook Pro, Apple iMac. Ремонт на настолен компют..
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн марк..

Компютърни услуги

гр. София, обл. София
Предлагам изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация, редактиране на вече готови сайтове. Предлагам също така инсталиране и преинсталиране на софту..

Сервиз и поддръжка на компютри

гр. София, обл. София
Имате проблем с Вашата компютърна техника или се нуждаете от помощ с новите устройства? Не се притеснявайте да ни потърсите! Оставете проблемите за Нас и запазете удоволствието за Вас! Предлагаме Ви..
WebstarMax предлага професионална изработка на уеб сайтове с модерен, респонсив дизайн, бизнес сайтове, електронни магазини, както и всякакъв вид презентационни сайтове. Също така предлага графичен ди..
Инсталиране и преинсталиране на компютри, таблети, смартфони, тв бокс и др. Възстановяване на изтрита информация. Защита от вируси. Софтуерна поддръжка
Извършвам преинсталация, почистване, подмяна на термо паста, ремонт, възстановяване на информация от хард диск, клониране на хард диск, диагностика на хард диск и др. Цена по договаряне в зависимо..

Професионална работа с MS Office 2016

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълнение на различни по сложност задачи: - текстообработка с MS Word 2016 /изпълнение на различни задачи по сложност/; - обработка на данни с MS Excel 2016 /изпълнение на различни задачи по слож..
Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 7 - 20 лв. /веднага в удобен час/ Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8 - 20 лв. /веднага в удобен час/ Професионална инсталац..
Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu или друга дистрибуция - 20 лв /веднага в удобен час/ Настройка на Linux Ubuntu или друга дистрибуция - 10 лв. /веднага в удобен час/ Възмо..
Изработвам и поддържам всякакви Онлайн Магазини, фирмени сайтове, вицове, сайтове на хотели, забавления, онлайн игри и още много! Моля за повече информация да ми пишете... ИЗРАБОТВАМ ФИРМЕНИ И ХОТЕЛ..
Изработвам и поддържам всякакви Онлайн Магазини, фирмени сайтове, вицове, сайтове на хотели, забавления, онлайн игри и още много! Моля за повече информация да ми пишете... ИЗРАБОТВАМ ФИРМЕНИ И ХОТЕЛ..

Ремонт на компютри

гр. Бургас, обл. Бургас
Ремонт, преинсталация, диагностициране на компютърни конфигурации и други. Ремонт на електроникa от друг тип.

Компютърен сервиз за лаптопи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..

Сервиз и поддръжка на компютри

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..
Изработка на модерни и бързозареждащи фирмени уеб сайтове от AGRESIA™ Уеб Дизайн. Уеб сайтове за малки, средни и големи предприятия и фирми, с цел добро представяне на ниво изцяло на фирмата и бизнеса..
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..
Почистване, профилактика и пълнене с тонер на Canon тонер касета FX10 за Canon i-SENSYS Fax L 100/120/140, PC-D450, MF4120/4140/4150/4320/ 4340/4350/4660/4690 Брой страници:2000. Бонус за редовни клие..
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери (без хладилници и климатици), ел. инсталации и стълбищно осветлени..
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др.
Инсталиране на Windows 7, Windows XP, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Linux Mint, или Ubuntu на компютър, лаптоп;   Преинсталиране на Windows 7, Windows XP, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, ..

Копирайт услуги

гр. София, обл. София
Копирайтинг услуги: - Писане на статии; - Пренаписване на статии; - Описания на продукти; - Качване на продукти; - Въвеждане и обработване на данни; - SEO копирайтинг (оптимизи..
Сервизни компютърни услуги - бързо, професионално, експресно! Инсталация на лаптоп и компютър за до два часа. Преинсталиране на компютри и лаптопи за до два часа. Инсталиране на програми за до д..
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
Професионален надежден ремонт и поправка на счупени панти и корпуси на лаптопи. Професионален Ремонт на счупени държачи на панти. Ремонта се прави бързо и експедитивно - за до 24 часа от постъпване на..
Почистване лаптопи. Смяна термопаста - 25 лв. Ремонт на лаптопи и компютри.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.