Филтриране
Сортиране

Компютърни, офис техника

201 обяви
ЛАПТОПИ НА ЦЕНИ от 99лв. С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! КОМПЮТРИ НАЦЕНИ от 97лв. С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! МОНИТОРИ НА ЦЕНИ от 41лв. С 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! ТЕЛЕФОНИ НА ЦЕНИ от 37лв. С 3 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ! ТЕРПОТЕХ Ви предлага голямо разнообразие на Лаптопи, Компютри, Монитори и Телефони! Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Монитори и Телефони Бургас Меден Рудник! Качество и Коректно Обслужване!!! Заповядайте в Магазин 1 ж-к Меден Рудник бл.71 ( или с Gps се търси като бл.471 под Училище ”Костантин Петканов”); Магазин 2 ж-к Меден Рудник ул. Въстаническа бл.236!!! http://te..
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС и андроид. Възстановяване на информация от телефони, флашки, карти, хард дискове и др.
Ремонт, профилактика, преинсталации на Windows, Linux на лаптопи и компютри. Инсталиране на програми, компоненти, премахване на вируси, поддръжка на домашни и офис мрежи. Нови конфигурации. Преинста..

Ремонт на компютри и лаптопи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми,..
инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от..

Професионална работа с MS Office 2016

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Изпълнение на различни по сложност задачи: - текстообработка с MS Word 2016 /изпълнение на различни задачи по сложност/; - обработка на данни с MS Excel 2016 /изпълнение на различни задачи по слож..
Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 7 - 20 лв. /веднага в удобен час/ Професионална инсталация, преинсталация на OS Windows 8 - 20 лв. /веднага в удобен час/ Професионална инсталац..
Професионална инсталация, преинсталация на Linux Ubuntu или друга дистрибуция - 20 лв /веднага в удобен час/ Настройка на Linux Ubuntu или друга дистрибуция - 10 лв. /веднага в удобен час/ Възмо..

Компютърен сервиз за лаптопи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Отстраняване на проблеми с лаптоп Сервиз за лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка..

Сервиз и поддръжка на компютри

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране н..
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт, или както още са известни фирмените уеб сайтове, с използване на най-новите и модерни уеб технологии за постигане на максимално качество за респосив / адаптивен ..
Изработка на модерни и бързозареждащи фирмени уеб сайтове от AGRESIA™ Уеб Дизайн. Уеб сайтове за малки, средни и големи предприятия и фирми, с цел добро представяне на ниво изцяло на фирмата и бизнеса..

Компютърни услуги

гр. София, обл. София
Предлагам изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация, редактиране на вече готови сайтове. Предлагам също така инсталиране и преинсталиране на софту..
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио и видео техника, микровълнови фурни и готварски печки, бойлери, ел. инсталации и стълбищно осветление, пренавиване на трансформат..
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, USB флашка, карта памет. Възстановяване на информация след форматиране на устройството за съхранение. Възстановяване на информация, когато устр..

Ремонт на компютри, лаптопи и таблети

гр. Асеновград, обл. Пловдив
Инсталиране на операционни системи. Инстралиране на всякакъв вид софтуер - игри, програми, драйвери и др. Чистене на вируси. Ремонт и ъпгрейд на хардуер профилактика и др. Посещения по домовете, качес..
Лоял Консулт предлага изработка на сайтове ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове и онлайн магазини, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса. Цен..

Компютърни услуги

гр. Варна, обл. Варна
Компютърни услуги по офиси и домове в рамките на гр. Варна - инсталация на операционни системи Windows - XP, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, драйвери, настройка и оптимизация, Офис пакет, пр..
Почистване лаптопи. Смяна термопаста - 25 лв. Ремонт на лаптопи и компютри. *** http://bulgaria1998.bg.cm ***
Компютърни услуги по офиси и домове в рамките на гр. Варна - ** http://bulgaria1998.bg.cm ** инсталация на операционни системи Windows - XP, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 - 25 лева, офис пакет..
1. Инсталиране или преинсталиране със прехвърляне на данни на Windows XP/7/8/10, Linux - 20 лв. 2. Сканиране и почистване от вируси, троянски коне, нежелани програми добавки - 15 лв. 3. Диагностиц..
Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини,..
Инсталиране на Windows 10 и 7. Преинсталиране Инсталация и преинсталация на Windows! Светкавично сервизно за 40 минути! Оригинален Windows с последни обновления! Експертно ниво! Цена само 2..
Бързо, светкавично, експертно! Инсталиране и преинсталиране на Windows. Инсталация и преинсталация на лаптопи и компютри. Срок за изпълнение на услугата 50 минути! Автоматично инсталиране на про..

Компютърни услуги

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме поддръжка, профилактика, ремонт на компютри. Инсталиране и преинсталиране на операционни системи, Windows, навигации, програми. Консултации при избор на компютри, лаптопи, нетбуци. Високока..
Прави презаписи от всички видове видеокасети /VHS,VHS C,video8, HI8, mini DV/ на DVD, флашка и хард диск. Експресна услуга на минимални цени, бързо и професионално. Aудиокасети на CD,MP3, флашка и хар..
Фирма предлага подновяване на СИМ карти и сервизни договори за касови апарати и фискални устройства. Доработка на стари фискални устройства към последните изменения на Наредба Н-18, пакетна цена-79.90..
Инсталация, преинсталация на Windows 10 - 20 лв. Инсталация, преинсталация на Windows 8 - 25 лв. Инсталация, преинсталация на Windows 7 - 25 лв. Инсталация, преинсталация на Windows ХР - 3..

Уеб дизайн и уеб разработване

гр. Бургас, обл. Бургас
Уеб дизайн и уеб разработване. Пълно изграждане, поддържане и оптимизация на фирмени и лични сайтове, блогове и целеви страници. Вашият сайт ще бъде разработен в съответствие със съвременните технолог..
Инсталиране и Преинсталиране на Компютър, Лаптоп На адрес Инсталиране с последни версий на Windows
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.