Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
40 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКлючарски и автоключарски услуги | Ключарски | гр. Бургас
Ключарски и автоключарски услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Ключарски и автоключарски услуги Разкодиране и програмиране на имобилайзери и моторни компютри Отваряне на автомобили
Автоключар и ключар Георги Георгиев гр. Варна | Ключарски | гр. Варна
Автоключар и ключар Георги Георгиев гр. Варна
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 час
Изработване на всички видове автомобилни ключове с дистанционно и транспондер, дори и когато всички ключове са загубени. Ремонт и програмиране на дистанционни, дубликати на ключове и чипове за входни врати. Отключване на автомобили, жилища и офиси при загубени или откраднати ключове. Отваряне на каси. Ремонт на автомобилни ключалки.
Аварийна ключарска помощ | Ключарски | гр. Русе
Аварийна ключарска помощ
Огнян Георгиев
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Огнян Георгиев,  преди 18 часа
Аварийна ключарска помощ за град Русе. Посещение до 20 мин. Аварийно отваряне на домове, и офиси, автомобили и сейфове. Смяна на шифър на всички видове заключващи системи. Ремонт и монтаж на брави, патрони и всички заключващи устройства. Консултация и техническо обслужване на заключващи системи. Мобилен екип!!!
Ключар, брави, автомобили в Русе! | Ключарски | гр. Русе
Ключар, брави, автомобили в Русе!
Магазин Locktrades
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Магазин Locktrades,  преди 18 часа
КЛЮЧАР - жилища, офиси, автомобили! Ключове с чип! Заключващи системи - търговия и монтаж! Прекодиране, профилактика, ремонт!
Ключар, АвтоКлючар в Бургас | Ключарски | гр. Бургас
Ключар, АвтоКлючар в Бургас
Георги Георгиев
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Георги Георгиев,  преди 18 часа
Нашият специализиран сервиз предлага следните услуги: 24 часа Аварийна ключарска и автоключарска помощ! » Изработка на всички видове секретни, секретни специални, кръстати, ямкови, автомобилни, касови, помпови и трезорни ключове с качествени испански и италиански заготовки на конкурентни цени. » Програмиране на автомобилни ключове с имобилайзер(чип) и дистанционно управление. Прочитане на пин кода и обучаване на нов ключ дори след загуба на оригинала. » Извършване прекодиране ( смяна на шифър ) и ремонт на всякакъв вид секретни патрони, автомобилни ключалки, касови, сейфови тре..
Автоключарски услуги | Ключарски | гр. Ямбол
Автоключарски услуги
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: М Аутотунинг,  преди 1 ден
Ако сте заключили вашата кола, джип, бус, камион, забравили сте ключовете си вътре или просто сте ги загубили! Не се притеснявайте ние ще ви помогнем! Само ни позвънете!!! Цените за отключване варират в зависимост от модела на автомобила и годината на производство. Посетете ни и във FACEBOOK: @key.yambol
Ключар и Автоключар | Ключарски | гр. Ямбол
Ключар и Автоключар
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: М Аутотунинг,  преди 1 ден
Ние извършваме: Копиране, Програмиране, Обучаване, Изработване и Комбиниране на автоключ с чип и дистанционно в сгъваем автоключар с чип и дистанционно на автомобили, камиони и др. Изработка на всички видове Битови и Автомобилни ключове Намерете ни във фейсбук по всяко време: Автоключарски и ключарски услуги Ямбол @key.yambol или @mautotuning
Ключарски услуги Ямбол | Ключарски | гр. Ямбол
Ключарски услуги Ямбол
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: М Аутотунинг,  преди 1 ден
Изработка на всички видове битови ключове и чипове за врати. Както и автомобилни ключове. Намерете ни и във фейсбук: Автоключарски и ключарски услуги Ямбол @key.yambol
Ключар ключарски услуги ямбол ключове брави патрони електротехник точилар | Ключарски | гр. Ямбол
Ключар ключарски услуги ямбол ключове брави патрони електротехник точилар
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
Майстор- ключар Светлан Христов, с 20 годишен опит в бранша, извършва всички видове ключарски услуги. - отваряне на заключени жилища и автомобили - изработка на автомобилни ключове с чип - ремонт и продажба на брави и патрони - посещение на адрес. - ремонт на електроуреди, стари радиоапарати и грамофони - заточване на ножове - ремонт на юпиеси за парно Ателието се намира на Централен Кооперативен Пазар, зад спирката. Работно време: от 9 до 18ч, събота до 13ч.
Ключар Русе | Ключарски | гр. Русе
Ключар Русе
м-н МУЛТИЛОК
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: м-н МУЛТИЛОК,  преди 2 дни
Ключарско ателие - професионална изработка на всички видове битови ключове, автоключове, автомобилни ключове с чип, ремонти, прекодиране, чипове за домофони, аксесоари. Адрес: Борисова 120, Г. Работно време: понеделник-петък 09:00 до 18:00 часа/12:00-13:00 обедна почивка/ събота 10:00-14:00 часа
Аварийни ключарски услуги! | Ключарски | гр. Русе
Аварийни ключарски услуги!
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Христо Иванов,  преди 3 дни
ДЕНОНОЩНИ АВАРИЙНИ КЮЧАРСКИ УСЛУГИ! Аварийно отваряне на домове, офиси, автомобили. Подмяна, монтаж/демонтаж на брави, патрони и всички видове заключващи системи. Консултации и посещения на адрес!
Ключарски и автоключарски услуги в Пловдив и Пловдивска област | Ключарски | гр. Пловдив
Ключарски и автоключарски услуги в Пловдив и Пловдивска област
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Ключар Пловдив извършва аварийни посещения на адрес до 30 мин. от подаванено на сигнала. Ремонт, монтаж и продажба на заключващи системи. Отключване домове и автомобили. Изработка на ключове за дома и колата.
Ключар 24часа при авария | Ключарски | гр. София
Ключар 24часа при авария
гр. София, обл. София,  Подател: Kluchar Ba,  преди 17 дни
Ключарски ателиета. Ключар за вас по всяко време при аварии. Ремонти и монтажи на касови брави и патрони. Ключове за коли с чип. София до 20 минути на адрес Ако се заключите обадете се.
Ключар Плевен | Ключарски | гр. Плевен
Ключар Плевен
Николай Данчев
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Николай Данчев,  преди 25 дни
Ключар Плевен, ключарски услуги Плевен, денонощен ключар Плевен Отключване на домове, автомобили, каси и др. Посещение до 20 мин след получаване на обаждане. Продажба, ремонт, монтаж и възстановяване на авто и битови ключалки. Не чупя и не разбивам, освен ако наистина не е наложително и това става единствено с изричното знание и съгласие на клиента. Аварийно отключване при изгубени ключове за дома или автомобила. Счупен ключ в ключалка. Ключарски услуги при повреда в ключалката. Аварийно отключване при забравени ключове. Монтаж на допълнително осигурителни заключващи систем..
Ключарски услуги | Ключарски | гр. Бургас
Ключарски услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: тома десполов,  преди 36 дни
Аварийна ключарска помощ. Изработване на всички битови, касови и автомобилни ключове. Продажба и монтаж на брави и патрони от нисък, среден и висок клас, каси, сейфове и други. Гаранция за извършената услуга.
Ключар-Автоключар-Спешна аварийна ключарска помощ 0-24ч.. без почивен ден | Ключарски | гр. София
Ключар-Автоключар-Спешна аварийна ключарска помощ 0-24ч.. без почивен ден
КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР
гр. София, обл. София,  Подател: КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР,  преди 56 дни
Аварийно отваряне на: * Жилища * Автомобили до 2016 година * Каси * Противошперцови брави * Сейфове * Офиси Продажба на: * Секретни патрони, обикновенни брави, секретни брави, касови брави, бронировки за секретни патрони. * Ремонт, демонтаж и монтаж на всички видове ключови устройства, монтаж на допълнителни брави и ключалки. * Прекодиране на заключващи системи и устройства * Касови брави, патрони, греди * Основен ремонт, пренареждане на стартери, патрони на багажници и врати на автомобили и автоключалки * Мастер системи * Изработка на секретни, битови, ямкови, касови и авт..
Ключар-Автоключар-Спешна аварийна ключарска помощ 0-24ч.. без почивен ден Денонощно | Ключарски | гр. София
Ключар-Автоключар-Спешна аварийна ключарска помощ 0-24ч.. без почивен ден Денонощно
КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР
гр. София, обл. София,  Подател: КЛЮЧАР-АВТОКЛЮЧАР,  преди 56 дни
Ключар-Автоключар-Спешна аварийна ключарска помощ 0-24ч.. без почивен ден Денонощно 100% Гаранция, Ниски цени, Висок професионализъм на работа *Предлагани услуги: *Подмяна или поправка на счупени ключове *Аварийно отваряне на домове, автомобили до 2016 година, каси, противошперцови брави, сейфове и офиси *Ремонт на всички видове заключващи системи и автомобили /до 2016г/. *Изработка на автоключ по ключалка и възстановяване на имобилайзер при загубени автоключове с транспондер *Продажба, демонтаж и монтаж на касови брави, допълнителни брави GERDA TITAN И ABLOY DEADBOLT и брави със ..
Ключар. Автоключар гр. Силистра - Ключове с чип. Премахване на фабричен имобилайзер | Ключарски | гр. Силистра
Ключар. Автоключар гр. Силистра - Ключове с чип. Премахване на фабричен имобилайзер
гр. Силистра, обл. Силистра,  Подател: Dimitar Bogdanov,  преди 65 дни
Нашето ключарско ателие е специализирано главно с ключове за автомобили и електрониката, свързана с имобилайзерната система на колите! Ние безпроблемно можем да изрежем всички видове автоключове, да обучим чип и да запалим вдички видове мпс до 2015 г. Справяме се безпроблемно и в ситуация, когато вдички ключове на колата са ИЗГУБЕНИ! При нужда звънете на Митко гр. Силистра, Автокомплекс Кети-Мати
Ключар Бургас | Ключарски | гр. Бургас
Ключар Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 68 дни
Ключарски услуги Контрол на достъп Авариино отключване Монтаж изработка и сервиз на основни и допълнителни заключващи системи повишаващи сигурността на домове, офиси, магазини Нарязване и копиране на ключове и чипове Заключвания с чип за входове и асансъори с възможност на отчитанеи контрол на потреблението Ремонт и монтаж на входни и интериорни врати на бариери гаражни врати с дистанционно управление и др Ремонт и поддръжка на домофонни уредби бул. Демокрация зад Механотехникума
Ключарска спешна помощ! | Ключарски | гр. София
Ключарска спешна помощ!
гр. София, обл. София,  Подател: Николай Стефанов,  преди 68 дни
КЛЮЧАРСКА СПЕШНА ПОМОЩ! Бързи мобилни ключарски услуги 24/7! За всички видове брави каси, автомобили. Монтаж и ремонт на блиндирани и интериорни врати.
Ключарски Услуги | Ключарски | гр. Бургас
Ключарски Услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 74 дни
Извършване на всякакви ключарски услуги. Аварийно отключване на автомобили. Изработка на всякакви Ключове с чип. Изработка на всякакви видове Ключове.
Kлючарски услуги Бургас!!! | Ключарски | гр. Бургас
Kлючарски услуги Бургас!!!
Петър Керемидчиев
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Петър Керемидчиев,  преди 78 дни
Kлючарски услуги. Аварийно отключване на автомобили, офиси, магазини, частни домове на достъпни цени. Продажба на брави, патрони, обков, монтаж. Изработка на всякакви видове ключове, включително и автомобилни с чип. Копиране на чипове за контрол на достъп. Ателието се намира на улица „Цар Калоян” 104. Работно време: 9:00 - 19:00 часа всеки ден, без неделя.
Ключарски услуги за дома, офиса, търговски помещения, автомобили и мотори | Ключарски | гр. София
Ключарски услуги за дома, офиса, търговски помещения, автомобили и мотори
гр. София, обл. София,  преди 79 дни
Заповядайте в новооткритото ни ключарско ателие в гр. София, кв. Витоша, ул. Димитър Яблански 18. Извършваме всякакви видове ключарски услуги и автоключарски услуги за дома, офиса, търговски помещения, автомобили и мотори, както в нашия офис, така и на посочен от Вас адрес. Битови аварийни услуги: -отключване -вадене на счупен ключ от ключалка -преработки на заключващи системи -прекодиране на брави и патрони -покупка на нова заключваща система -монтаж/демонраж на брави, патрони, дръжки и автомати -изработка на ключ по шифър -монтаж на ел. насрещници -подмяна на обков -ремонт на ..
Aварийни ключарски железарски  услуги | Ключарски | гр. Враца
Aварийни ключарски железарски услуги
гр. Враца, обл. Враца,  преди 86 дни
Изработвам Метални врати, решетки,железарски, и аварийни ключарски услуги и ВиК услуги на достъпно ниски цени.
Ключарски Услуги Пловдив | Ключарски | гр. Пловдив
Ключарски Услуги Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 88 дни
Спешен ключар. Отваряне на коли, домове и къщи. Автоключове с чип. Вадене на всякакви ключове. Спешно отключване. град Пловдив адрес: ул. Васил Левски 46 (до денонощната аптека) Услуга Изработка на авто ключове, Инсталация на ключалки, Инсталация на секретни брави, Отключване на авто ключалки, Прекодиране на Мастер системи, Прекодиране на авто ключове, Прекодиране на ключалки, Ремонт на ключалки Продажба на Катинари, Ключодържатели, Патрони Вадене на - обикновени ключове, автомобилни ключове (с чип), секретни ключове, ключове с чип. Обучаване на чипове за врати.
Ключар гр. Враца | Ключарски | гр. Враца
Ключар гр. Враца
гр. Враца, обл. Враца,  Подател: Борис,  преди 110 дни
Аварийно отключване на автомобили, жилища, каси, сейфове и др. Възстановяване на изгубени автомобилни ключове с чип. Точиларски услуги. Изработка и обучение на дистанционни за коли, чип пулове за сгради, асансьори и др.
Денонощни ключарски услуги | Ключарски | гр. Русе
Денонощни ключарски услуги
Ключарско ателие Кузманов
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Ключарско ателие Кузманов,  преди 125 дни
Денонощни ключарски услуги. Отключване на апартаменти, каси, автомобили. Сервизен център FAB.
Копиране ( клониране ) на iButton контактни чипове онлайн и на адрес | Ключарски | гр. Велико Търново
Копиране ( клониране ) на iButton контактни чипове онлайн и на адрес
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: slav4o_com,  преди 132 дни
Копиране на контактните чипове iButton - 15лв. бр. Цената включва чип и посещение на адрес, за Велико Търново 2 бр - 20лв 3 бр - 25лв Онлайн: Може да изпратите чипа по куриер, аз ще ви го върна със неговия дубликат по куриер. 5лв на чип, куриерите за ваша сметка.
Заключване за врати | Ключарски | гр. София
Заключване за врати
гр. София, обл. София,  преди 143 дни
Предлагам уникални решения за заключване на врати за дом, офис, гараж и др. Управлението на заключване/отключване може да бъде с дистанционно управление, SMS, карта, таг или др. Индивидуални решения за всеки клиент и вратa
Монтаж, ремонт, подмяна, отстраняване аварии на брави, ключалки! | Ключарски | гр. Варна
Монтаж, ремонт, подмяна, отстраняване аварии на брави, ключалки!
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: и.иванов,  преди 212 дни
Монтаж, ремонт, подмяна, отстраняване аварии на брави, ключалки, панти!
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг