back to top

Ключарски

56 обяви

Ключарски център Elite извършва ключарски и авто ключарски услуги за град Пловдив и региона. Аварийна ключарска помощ 24/7. Изработка на всички видове битови, автомобилни и касови ключове. Изработка на автомобилни ключове в ситуациите когато всички ключове са изгубени. Изработка на автомобилни ключове функция Keyless Go. Монтаж на висок клас основни и допълнителни заключващи системи.

Ключарски услуги Бургас | Ключар и Автоключар

Ключарски център Ивекс предлага множество ключарски услуги: аварийно отваряне на домове, офиси и автомобили. Извършваме и автоключарски услуги: копиране, програмиране, обучаване и изработване на авток..

Автоключар и ключар Георги Георгиев гр. Варна

Изработване на всички видове автомобилни ключове с дистанционно и транспондер, дори и когато всички ключове са загубени. Нарязване на ключ по код с електронна машина. Ремонт и програмиране на дистанци..

 рекламирай сам в favicon
Отключване на входни врати с гсм набиране и чипове + монтаж

Приложение: Отключване на входни врати на блокове посредством безплатно набирaне номера на модула или чрез чипове. Заменя ключове и брави а също така и работещи и неработещи домофони. Начин на раб..

Копиране на RFID чипове, 125kHz - различни цветове и модели

Предлагам копиране на RFID чипове за входни врати, бариери и асансьори. Различни модели и цветове!

Ключар Бургас - Автоключар

Аварийна ключарска помощ. Отключване на домове, офиси, магазини, автомобили. Изработване на всички видове битови и автомобилни ключове. Обучение на автомобилни ключове и дистанционни. Копиране на чипо..

Автоключарски услуги

Автоключар аварийно отключване на всички модели автомобили и програмиране на ключове.

Ключар Плевен

Ключар Плевен Автоключар Плевен Денонощен ключар Плевен Ключарски услуги Плевен Отключване на домове, автомобили, каси и всякаква друга ключарска помощ на достъпни цени БЕЗ почивен ден. Посещение д..

ключар-автоключар София

Ние от ”Стоичков Кий” ЕООД сме компания, която предлага битово-ключарски услуги, автоключарски услуги и богат избор от висок клас заключващи механизми и аксесоари /брави, патрони, бронировки, розетки,..

Автоключар Бургас

Фирма ” ГОГОКИЙ ” ЕООД е специализирана в извършването на автоключарски и ключарски услуги, ръководена от квалифициран Майстор ключар, с над 25 годишен опит в бранша! Разполагаме с напълно оборудв..

Пловдив Копиране на чип Дублиране карта RFID DS1990 ibutton чиповe, асансьори, входни врати Пловдив

Копиране Дублиране на RFID DS1990 ibutton чиповe, Карти за асансьори, бариери, входни врати. 10лв. за 1 брой. Пловдив в Кючук Париж Нужно е да имате един работещ чип от който да се копира новият! М..

Автоключар авто ключ програмиране дистанционно

Над 5000 модела дистанционни, над 400 вида чипове за коли, над 50 пера и нарязването им... -Копиране на чипове -Добавяне/изтриване на ключ към колата -Добавяне/изтриване на дистанционно за отклю..

Копиране на 10бр. безконтактни чипове в Пловдив

Копиране на 10бр. безконтактни чипове - 40лв. в Пловдив. Цената включва новите чипове и копирането им. Получавате 10бр. безконтактни чипове копирани по ваш чип. Трябва да имате един работещ чип,..

Kлючарски услуги Бургас!!!

Kлючарски услуги. Аварийно отключване на автомобили, офиси, магазини, частни домове на достъпни цени. Продажба на брави, патрони, обков, монтаж. Изработка на всякакви видове ключове, включително и авт..

Ключарски услуги Ямбол

Изработка на всички видове битови ключове и чипове за врати. Както и автомобилни ключове. Намерете ни и във фейсбук: Автоключарски и ключарски услуги Ямбол @keyyambol

Ключар и Автоключар

Ние извършваме: Копиране, Програмиране, Обучаване, Изработване и Комбиниране на автоключ с чип и дистанционно в сгъваем автоключар с чип и дистанционно на автомобили, камиони и др. Изработка на всич..

Автоключарски услуги

Ако сте заключили вашата кола, джип, бус, камион, забравили сте ключовете си вътре или просто сте ги загубили! Не се притеснявайте ние ще ви помогнем! Само ни позвънете!!! Цените за отключване вар..

Ключар Пловдив, автоключар Пловдив

Ключар Пловдив, автоключар Пловдив, ключарски услуги денонощно в гр. Пловдив и региона. www.kliucharbg.com http://bit.ly/2U1nXu5

Копиране на безконтактни карти за достъп на бариери, асансьори, врати и др.

Копиране на безконтактни карти за достъп- бариери, асансьори, врати и др. Цената за новата катрта и копирането е 12лв. Трябва да носите една работеща карта, за да копирам новата. Пловдив - Въ..

Денонощен ключар Варна

Локсмит24/7 ЕООД/Денонощни ключарски услуги за гр. Варна. Отзоваване на адрес до 20мин. Подмяна на заключващи системи. Отключване на автомобили, сейфове, домове и офиси. Безплатни консултации по телеф..

Рязане на дървета, чистене на дворове
Рязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворовеРязане на дървета, чистене на дворове
Ключарски услуги-Созопол, нов град

Ключарски услуги-Созопол, нов град

Созопол, област Бургас

Ключарски услуги-Созопол, нов град Изработка на ключове. За повече информация се обадете на посочения телефон

Магазин Асансьори - Ямол / резервни части за асансьори

Магазин Асансьори - Ямол / резервни части за асансьори

Денонощен ключар/автоключар ’’БРАТЯТА’’ | Ключарски услуги Бургас |

Фирма АЛПИ-ДИВИ ООД предлага 24/7 аварийна ключарска и автоключарска помощ. Отключване на домове, офиси, магазини, автомобили и др. Отключване и ремонт на брави, каси, автоключалки. Продажба на ..

Ключарски сервиз

Ключарски услуги изработка копия на ключ, авариино отключване, контрол на достъп за входни врати и асансъори с отчитане на индивидуалното потребление, ремонт на брави врати монтаж на допълнителни елек..

Професионално извършване на ключарски услуги, ключар за град Ямбол

Майстор-ключар Светлан Христов, с 20 годишен опит в бранша, извършва всички видове ключарски услуги: - изработка на всички видове обикновени и касови ключове - отваряне на заключени жилища и автомо..

Програмирам резервни кючове за автомобили. Пловдив

Програмирам резервни ключòве за авомобили (нарязване, обуèние на дистанционно. чип) - Пловдив

Ключар Шумен, Автоключар Шумен, Авто Ел. Услуги Автоелектроника DPF EGR CHIP чип тунинг

Сервиз Кийтроникс предлага всички видове автоключарски и ключарски услуги: Аварийно отваряне на домове, коли, и офиси Ремонт на всички видове автомобилни ключалки Изработка на нов ключ Изработк..

Копиране на обикновени и крипто RFID чипове - за входни врати и асансьори

Копиране /изработка на дубликат/ на безконтактни RFID чипове, за входни врати, асансьори и бариери. Копиране на: - обикновени RFID чипове - 5 лв. - крипто RFID чипове - 10 лв.

Ключар и Автоключар

Авариен Ключар и Автоключар Ключарска Работилница МР Отключване на врати, сейфове, каси и автомобили. Отваряне на врати с блокирали и повредени брави. Поправка на ключалки и брави. Изработка на ключ п..

Клониране, програмиране, копиране на чипове за врата RFID

Предлагам Копиране /изработка на дубликат/ на безконтактни, обикновени RFID чипове (125KHz), за входни врати, асансьори и бариери. За целта ми е нужен работещ чип на 125Khz от вратата за да мога..