1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Ключарски

Ключарски

38 обяви
Ключарски и автоключарски услуги, разкодиране и програмиране на имобилайзери и моторни компютри, отваряне на автомобили.

Автоключарски услуги

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Автоключар аварийно отключване на всички модели автомобили и програмиране на ключове.
Изработване на всички видове автомобилни ключове с дистанционно и транспондер, дори и когато всички ключове са загубени. Ремонт и програмиране на дистанционни за гаражи, бариери и автомобили, дубликат..
 рекламирай сам в

Ключарски сервиз

гр. Бургас, обл. Бургас
Ключарски услуги изработка копия на ключ, авариино отключване, контрол на достъп за входни врати и асансъори с отчитане на индивидуалното потребление, ремонт на брави врати монтаж на допълнителни елек..

Контрол на достъп

гр. Бургас, обл. Бургас
Електронни и механични заключващи системи за повишаване на сигурността на домове, офиси, магазини, жилищни сгради. Монтаж поддръжка и ремонт на системи за контрол на достъпа( заключване с чип) на жи..

Ключар Русе

гр. Русе, обл. Русе
Ключарско ателие - професионална изработка на всички видове битови ключове, автоключове, автомобилни ключове с чип, ремонти, прекодиране, чипове за домофони, аксесоари. Адрес: Борисова 120, Г. Раб..

ключарски услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Аварийна ключарска и автоключарска помощ. Отключване на домове, офиси, магазини, автомобили. Продажба и монтаж на патрони, брави, дръжки, автомати за врати и др. Нарязване на всички видове битови и ав..

Ключар Плевен

гр. Плевен, обл. Плевен
Ключар Плевен Автоключар Плевен Денонощен ключар Плевен Ключарски услуги Плевен Отключване на домове, автомобили, каси и всякаква друга ключарска помощ на достъпни цени БЕЗ почивен ден. Посещение д..
Онлайн 1 бр - 7лв. 2 бр - 24лв 3 бр - 31лв Може да изпратите чипа по куриер, аз ще ви го върна със неговия дубликат по куриер. 7лв на чип, куриерите за ваша сметка. Предлагам и портативно ус..

Ключар и Автоключар

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ние извършваме: Копиране, Програмиране, Обучаване, Изработване и Комбиниране на автоключ с чип и дистанционно в сгъваем автоключар с чип и дистанционно на автомобили, камиони и др. Изработка на всич..

Ключарски услуги Ямбол

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Изработка на всички видове битови ключове и чипове за врати. Както и автомобилни ключове. Намерете ни и във фейсбук: Автоключарски и ключарски услуги Ямбол @keyyambol

Автоключарски услуги

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Ако сте заключили вашата кола, джип, бус, камион, забравили сте ключовете си вътре или просто сте ги загубили! Не се притеснявайте ние ще ви помогнем! Само ни позвънете!!! Цените за отключване вар..

Ключар, АвтоКлючар в Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма ” ГОГОКИЙ ” ЕООД е специализирана в извършването на ключарси и автоключарски услуги, ръководена от квалифициран Майстор ключар, с над 20 годишен опит в бранша! Разполагаме с напълно оборуд..

Ключар Пловдив, автоключар Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ключар Пловдив, автоключар Пловдив, ключарски услуги денонощно в гр. Пловдив и региона. www.kliucharbg.com http://bit.ly/2U1nXu5

Дублиране на чипове гр. Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам дублиране на чипове за входни врати и асансьори за гр. Пловдив Цени: От 5 до 15 чипа - 5 лв бр. От 25 до 50 чипа - 4,50 лв бр. От 50 до 100 чипа - 4 лв бр. Трябва да ми предоставите..

Копиране на крипто RFID чипове

гр. Русе, обл. Русе
Копиране на крипто RFID чипове.

Ключар и автоключар

гр. София, обл. София
Денонощен ключар! Отключване на помещения и автомобили, пренареждане на патрони, копиране на чип за достъп, изваждане на дубликат на всякакви видове ключове и автоключове. Бързо реагиране и коректност..

Ключар Бургас

гр. Созопол, обл. Бургас
Извършване на всички видове ключарски и автоключарски услуги. Изработка на всички видове секретни, касови специални ключове. Изработка на автомобилни ключове с имобилайзер. Аварийно отключване на всич..

Ключарски Услуги

гр. Бургас, обл. Бургас
Фирма Кий Груп Бургас е специализирана в извършването на всякакви ключарски и автоключарски услуги. Изработка на всички видове секретни, касови, специални ключове. Изработка и програмиране на всич..
Копиране Дублиране на RFID чиповe, карти за асансьори, бариери, входни врати. Обикновени RFID чипове Минимума за копиране е 2 бр. и струват 6 лв.! - 3лв. на брой от 2 до 3 бр. - 2.50лв. н..
 рекламирай сам в
Монтаж, ремонт, подмяна, отстраняване аварии на брави, ключалки, панти! Поставяне на втора брава!
Копиране /изработка на дубликат/ на безконтактни RFID чипове, за входни врати, асансьори и бариери. Копиране на: - обикновени RFID чипове - 3 лв. - крипто RFID чипове - 7 лв.
Дублирам всички видове чипове и карти за входни врати, бариери, хотели, учебни заведения, асансьори; . Дублирането и изработването на чип е 3лв/1бр, а за магнитна карта е 5лв/1бр. При наличие на по-го..

Ключар враца

гр. Враца, обл. Враца
Изработка на всякакъв вид ключове, авто с чип, смарт ключове за Мерцедес и БМВ. Въстановяване на изгубени авто ключове, ремонтни дейности по адрес, аварийно отключване на коли, апартаменти, каси, сейф..

Ключарско ателие

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Извършваме всички видове ключарски услуги, включително и на място.

Ключарски и автоключарски услуги

гр. Сливен, обл. Сливен
Изработка на автомобилни ключове.
Сервиз Кийтроникс предлага всички видове автоключарски и ключарски услуги: Аварийно отваряне на домове, коли, и офиси Ремонт на всички видове автомобилни ключалки Изработка на нов ключ Изработк..

ключар пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме бързи и качествени ключарски услуги на територията на гр. Пловдив и региона.
Нашето ключарско ателие е специализирано главно с ключове за автомобили и електрониката, свързана с имобилайзерната система на колите! Ние безпроблемно можем да изрежем всички видове автоключове, да о..

авто ключар

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Oтключване на автомобили. Направа на изгубени и резервни ключове със и без дистанционо смарт ключове Решаване на проблеми с имобилайзери и със заключвашите устроиства на автомобилите Доверете се на..
Въведи страница №