back to top

Художествени, аранжорни

88 обяви
Ръчно рисувани карикатури и портрети

Ако търсите интересен и запомнящ се подарък или просто искате да украсите дома си, нашето предложение е точно за вас. Изработваме портрет по снимка или лека карикатура/ШАРЖ/. Споделете с нас идеите ..

Ръчно рисувани портрети

РЪЧНО РИСУВАНИ ПОРТРЕТИ Подходящ подарък за всеки повод. Възможни размери за портрет са: 1. А3 формат (40см X 30см)-90лв. (до 2 лица, за повече се оскъпява); 2. А4 формат (30см Х 20см)-70лв. (д..

рисунки на стени по поръчка от 50 до 100лв

РИСУНКИ НА СТЕНИ ПО ПОРЪЧКА OT 50 ДО 100лв Рисунки графити букви лица орнаменти и т.н. на стени, външни, вътрешни, офиси заведения, гаражи всичко... Със спрейове, вие си избирате какво да бъде, к..

СУПЕР ТОП пормотиране Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии;
Дигитална карикатура-шарж за дипломиране

Ако търсите оригинален подарък на достъпна цена, сте на правилното място. Изработваме дигитално шаржове по снимка. За направата на един шарж са необходими между 1 и 7дни(спрямо сложността). Сюжетът ..

Дигитална карикатура-шарж за учител/ка в рамка

Ако търсите оригинален подарък на достъпна цена, сте на правилното място. Изработваме дигитално карикатури-шарж по снимка. За направата на един шарж са необходими между 1 и 7дни(спрямо сложността). ..

Дигитална карикатура-шарж за сватба

ДИГИТАЛНА КАРИКАТУРА-ШАРЖ ЗА СВАТБА ПО СНИМКА В РАМКА Ако търсите оригинален подарък на достъпна цена, сте на правилното място. Изработваме дигитално шаржове по снимка. За направата на един шарж са..

Ръчно рисувани портрети и карикатури по снимка

Ако търсите интересен и запомнящ се подарък или просто искате да украсите дома си, нашето предложение е точно за вас. Изработваме портрет по снимка или лека карикатура/ШАРЖ/. Споделете с нас идеите ..

Рисувам портрети по снимка - 90 лв.

Рисувам портрети по снимка на клиента! Акрилни бои на дървен панел с деб.8мм. 1. Портрет с едно лице на панел с размер 35см. /50см. - цена 90 лв. без рамка (120 лв. с рамка) 2. Портрет с две лица на п..

Подарък за 50- ти Юбилей- Kнига икона с поздрав по избор

Подарък за 50 тиЮбилей- Ръчно Изработени с Ваша снимка (тематична картина/ икона+ поздрав: -Старинна книга - Бутилка с 2 чаши -Кана -Гарафа -Ритуални свещи и други предмети по избор. Релефни..

Портрети по поръчка от снимка. Студио за портрети и картини.

Рисувам портрети по поръчка, от снимка. Цена 85 лв. за портрет със сух пастел и 150 лв, за портретите с маслени бои. Заповядайте в ” Студио за портрети и картини ” в град Пловдив на бул. ” 6 ти септем..

Рисуване на стени, декорация

Ръчно изрисуване на стени от художник. Заведения, детски стаи, домове, кабинети, детски градини и др. Снимките в обявата са примерни /в мексикански стил за Текила бар/. Може да бъде изрисувано всичк..

Карикатури, шаржове, портрети, рисунки

Ако искате да зарадвате вашите близки и приятели с прекрасен портрет, портрет на домашен любимец, карикатура, пейзаж или друга картина, можете да се свържете с мен на посочения телефон. Цените са до..

Портрети, карикатури, шаржове, пейзажи, картини, рисунки

Ако искате да зарадвате ваш или ваши близки с прекрасен портрет, портрет на домашен любимец, карикатура, пейзаж или друга картина, можете да се свържете с мен на посочения телефон. Цените са достъпн..

Карикатури за всеки

Рисуваме карикатура по снимка. ? Карикатурата е изцяло ръчна изработка и е уникален подарък за празниците на ваши близки, приятели и любими хора. ? Получавате карикатурата завършена с рамка, и по ..

аранжиране на рафтове стилажи, палета

Не Ви достигат хора, нямате време да намерите нужните и правилните хора, ние сме тук за да Ви спасим от това положение.. Фирмата ни се занимава с редене и Аранжиране на рафтове, стилажи, палета, както..

Ръчно рисувани карикатури по снимка

Направете незабравим подарък на своите близки и приятели. Подарете професионално нарисувана карикатура с сухи пастели и пастелни моливи. Цени: 1 човек 80 лв - размер 35-45 см 2 човека 130лв - раз..

Ръчно рисувани дрехи и обувки

Рисувам ръчно върху всичко по Ваш избор! Ръчно нарисуваната дреха или обувка може да се пере в пералня на 40С• Желателно е дрехите да се обръщат наобратно, но не е задължително! • Рисуване на т..

Ръчно рисувани дрехи

Рисувам ръчно върху всичко по Ваш избор и каквато вие желаете картина! Ръчно нарисуваната дреха или обувка може да се пере в пералня на 40С• Желателно е дрехите да се обръщат наобратно, но не е за..

Ръчно рисувани дрехи по поръчка и не само

Рисувам ръчно върху всичко по Ваш избор! Ръчно нарисуваната дреха или обувка може да се пере в пералня на 40С• Желателно е дрехите да се обръщат наобратно, но не е задължително! • Рисуване на т..

Шаржове, портрети и колажи

Шаржове, портрети и колажи с тема по избор. Може и с домашен любимец. Цената зависи от сложността, броя на порсонсонажите и размера. Предлсгат се с подходяща рамка.

СУПЕР ТОП пормотиране Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Серкан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хоратаСеркан Ходжа Прави това което само другите обещават. Целта НЕЕ забогатяване от проблемите на хората
Дървена книга - подарък за класната

3D дървена книга с гравирани имена на ученици, класен ръководител, училище и стихотворение за любимата класна. Това е уникален подарък, който ще остане спомен завинаги. Вижте повече подробности и по..

Стихове и акростихове по поръчка, подаръци със стих или акростих

Ако имате нужда от стихотворение и искате да подарите на някого добро настроение - направете си стихове и акростихове по поръчка, на вас и вашите близки за радост и глъчка! При желание за поръчка на с..

Портрети по поръчка

Портретни рисунки по снимка 15 лв. за едно лице …

поръчки за ръчна изработка на икони

Ръчна изработка на икони по поръчка по класическа технология. Може да изберете или поръчате икона или да направите заявка за специфична, индивидуална поръчка. Коментар на цената която зависи от сложно..

Рисуване на портрети по снимка

Рисуване на портрети по снимка. Портрети на деца, картина по идея на поръчителя, домашни любимци, рисуване на семеен портрет, сватбен портрет, портрети на бебета, хумористични, репродукции, икони. И..

Ръчно рисувани портрети по снимка

Изработвам за Вас картини в размер А3 или А4 и ги изпращам към Вас по куриерска фирма Еконт в рамка. Рисувам портрети ръчно на дигитален таблет, което позволява портрета да е изпипан до най-малкия дет..

Персонализирани карикатури за подарък

Изработвам за Вас картини в размер А3 или А4 и ги изпращам към Вас по куриерска фирма Еконт в рамка. Рисувам карикатури ръчно на дигитален таблет, което позволява катикатурата да е изпипана до най-мал..

черно-бял портрет

НОВА ПРОМОЦИЯ - прочети най-долу Тук можете да си поръчате най- прекрасният подарък за вашите любими близки и приятели за рожденни дни, коледа и др. празници - уникален черно бял портрет нарисуван с ..

Aкварелни портрети по снимка рисувам

Професионална художничка. Рисувам портрети по снимка. На един човек. Цената зависи от размера, сложността и качеството на снимката. Имам и viber и WhatsApp.

Лазерно гравиране и рязане.

Студио РЕЙ ЕООД предлага услуги за лазерно гравиране и рязане. Гравиране на етикети за конфекция. Портретни и семейни снимки върху дърво. Кутии за вино.