Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
50 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Портрет по снимка ГРАФИКА | Художествени, аранжори | гр. Варна
Портрет по снимка ГРАФИКА
Диана Димитрова
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Диана Димитрова,  преди 5 часа
ПОРТРЕТ ПО СНИМКА - ГРАФИКА Изработвам графичен портрет по снимка на клиента. Възможност за изпращане на снимките по Viber или на e-mail. Правя предварителен проект за визията на портрета, включващ: 1. Промяна на фона и облеклото. 2. Комбиниране на лица от различни снимки. 3. Корекции по ваше желание. ЦЕНИ 1. Портрет на 1 лице - 35 лв. Стандартен размер 30/35 см. 2. Портрет на 2 лица - 50 лв. Стандартен размер 35/40 см. 3. Портрет на 3 лица - 70 лв. Стандартен размер 40/45 см. (с по-широка рамка) Цените включват рамка, паспарту, стъкло и окачване. Въз..
сценично облекло | Художествени, аранжори | гр. София
сценично облекло
КОЛЕВА
гр. София, обл. София,  Подател: КОЛЕВА,  преди 8 часа
Изработвам сценично облекло. ЕлиЗабетови Яки. РЕКОНСтРУКЦИЯ НА ОБЛЕКЛА.
Поръчка на картини | Художествени, аранжори | гр. Пловдив
Поръчка на картини
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ilka Trifonova,  преди 13 часа
Рисуваме картини по поръчка, подходящи за вашия интериор като тематика и цветове. Размера и мотивите са по ваш избор. Срок на изпълнение минимум една седмица. Моля предварително подгответе снимки или опишете идеята си.
Портрети по поръчка от снимка на клиента | Художествени, аранжори | гр. Пловдив
Портрети по поръчка от снимка на клиента
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 13 часа
Рисуваме професионални портрети от снимка на хора и домашни любимци. Възможни са комбинации няколко снимки. Портретите са изработени в техника сух пастел. Възможност за поръчка на рамки. Обадете се за повече информация. Цени според размера и материала.
Модел за рисуване и фотография | Художествени, аранжори | гр. София
Модел за рисуване и фотография
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Позирам за рисуване голо тяло или актова фотография. Мъж на 33 години, нормално телосложение, 173 висок. Ако имате интерес, добавете ме в скайп, обявен е.
Декупаж на различни предмети | Художествени, аранжори | гр. София
Декупаж на различни предмети
гр. София, обл. София,  Подател: Шахматист,  преди 14 часа
Продаваме ръчно декорирани пана, бутилки, дъски и буркани с различни мотиви. Изготвяме същите и по поръчка с мотив по желание. Цена от 10 до 18лв
Рисувам портрети по снимка - 60лв. | Художествени, аранжори | гр. Пловдив
Рисувам портрети по снимка - 60лв.
Арт магазин, Ателието,
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Арт магазин, Ателието,,  преди 15 часа
Автор-Кремена Налбантова. Рисувам портрети по снимка на клиента! Акрилни бои на дървен панел с размери 35см./50см./8мм. Цена на портрет без рамка с едно лице-60лв... с две лица 100лв... с три лица-140лв. При желание за рамкиране се заплаща допълнително 20лв. Разгледайте страницата ми във Google-АТЕЛИЕТО-картини и сувенири. Mагазин, Ателието, се намира в гр. Пловдив на пешеходния мост на река Марица с работно време от 10.00 до 19.00 часа. Почивен ден-неделя.
Рисувам портрети по снимка - 60лв. | Художествени, аранжори | гр. Пловдив
Рисувам портрети по снимка - 60лв.
Арт магазин, Ателието,
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Арт магазин, Ателието,,  преди 15 часа
Автор-Кремена Налбантова. Рисувам портрети по снимка на клиента! Акрилни бои на дървен панел с размери 35см./50см./8мм. Цена на портрет с едно лице-60лв... с две лица 100лв... с три лица-140лв. При желание за рамкиране, се заплаща допълнително 20лв. Разгледайте страницата ми в Google-Ателието-картини и сувенири. Магазин, Ателието, се намира в гр. Пловдив на пешеходния мост на река Марица с работно време от 10.00 до 19.00 часа. Почивен ден-неделя.
Продавам декоративна цветна стена за снимки | Художествени, аранжори | гр. Пловдив
Продавам декоративна цветна стена за снимки
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Продавам декоративна цветна стена за снимки: за сватба, рожден ден, тържествен повод... 700,00 лв.
арт декорации на стени, тавани | Художествени, аранжори | гр. Бургас
арт декорации на стени, тавани
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
арт декорации - рисунки върху стена, таван, в детска, трапезария, офис, салон, ателие
Портрети по поръчка от снимка. | Художествени, аранжори | гр. Пловдив
Портрети по поръчка от снимка.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: георги Железаров,  преди 5 дни
Рисувам портрети по поръчка от снимка. Рисувам със сух пастел върху картон и с маслени бои върху платно. Цената се формира в зависимост от броя на лицата, размера и техниката. Портретите, които са със сух пастел, могат да бъдат цветни и черно - бели. Примерен размер за един човек, рисуван със сух пастел е 30/40 - цената е 70 лв., независимо дали е цветен или чернобял. При повече от един човек на картината, цената е, по 65 лева на човек, За двама души, размерът е 40/ 50, за трима е 46/ 56 за четири 50 / 60. Същият размер, рисуван с маслени бои върху платно е 125 лв. Също се по..
Коледна украса от стиропор | Художествени, аранжори | гр. София
Коледна украса от стиропор
Foamfantasy
гр. София, обл. София,  Подател: Foamfantasy,  преди 8 дни
Изработка на 2d и 3d коледна украса. Декорации за събития и тържества.
Подарък за Кръстници(Кумове и др.)- Старинна Книга+ вино, с 2 чаши- с икона и поздрав по избор! | Художествени, аранжори | гр. София
Подарък за Кръстници(Кумове и др.)- Старинна Книга+ вино, с 2 чаши- с икона и поздрав по избор!
http://handmade-bulgaria.com/
гр. София, обл. София,  Подател: http://handmade-bulgaria.com/,  преди 13 дни
Уникален подарък за Сватба, Кръщене, Юбилей и за всеки друг повод, за който желаете да подарите нещо запомнящо се-Изработваме Старинна Книга(29.99лв)+ Бутилка Вино с 2 чаши(39.99лв)- с Икона(снимка) и поздрав по ваш избор. Кутията за книгата, вместо 15.00лв -я изработвам за 9.99лв. Разгледайте повече модели на книги и бутилки-на другите ми страници в сайта: http://handmade-bulgaria.com/
Сватбени чаши, бутилки, свещи и др., ръчно декорирани и рисувани | Художествени, аранжори | гр. София
Сватбени чаши, бутилки, свещи и др., ръчно декорирани и рисувани
гр. София, обл. София,  Подател: Донка Кирова/ Дона Лазар ЕООД,  преди 15 дни
Сватбени чаши, бутилки, свещи и др., ръчно декорирани и рисувани по наши модели и идеи или по ваши. Нека се отървем от еднообразието, нека бъдем различни! Може с наши или ваши бутилки и чаши. Могат да се мият, декорациите и рисунките са водоустйчиви! Цени от 15 лв, в зависимост от модела.
Оригинални и нестандартни подаръци | Художествени, аранжори | гр. София
Оригинални и нестандартни подаръци
гр. София, обл. София,  Подател: Донка Кирова/ Дона Лазар ЕООД,  преди 15 дни
Ако търсите оригинален подарък, ето ви идея: ръчно декорирани и рисувани чаши, бутилки, свещи, стенни часовници и др. предмети, по наши модели и идеи или по ваши. Нека се отървем от еднообразието, нека бъдем различни! Може с наши или ваши предмети. Могат да се мият, декорациите и рисунките са водоустйчиви! Цени от 12 лв, в зависимост от модела.
Голямо Коледно Намаление от 20 % до 40 %, Балони, Хелий, Декорации, Украси, БАЛОНЕН СВЯТ | Художествени, аранжори | гр. Сливен
Голямо Коледно Намаление от 20 % до 40 %, Балони, Хелий, Декорации, Украси, БАЛОНЕН СВЯТ
Балонен Свят
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Балонен Свят,  преди 15 дни
Специализиран Център с магазин БАЛОНЕН СВЯТ отвори врати за жителите и гостите на гр. Сливен и региона. Не пропускайте да се възползвате от промоционалните отстъпки и намаления за всички продукти и услуги. Само сега Коледни Отстъпки от 20 % до 40 %! Предстои Ви частно или фирмено парти, промоция, изложение, сватбено тържество, рожден ден, юбилей, завършване/ откриване на учебната година, откриване на магазин или заведение, кръщене или друг тематичен празник, или корпоративно събитие. Искате да направите по- пъстър и цветен Вашия празник, тогава не се чудете, а ни потърсете в специа..
Стъклени вази за сватбени аранжировки с цветя | Художествени, аранжори | гр. София
Стъклени вази за сватбени аранжировки с цветя
гр. София, обл. София,  преди 19 дни
Стъклени вази за сватбени аранжировки с цветя в различна форма. Ваза - чаша за коняк, ваза сфера, съдове за аранжиране, вази за сватбени аранжировки, ваза цилиндър. Най-големите диаметри на ваза сфера са подходящи за аквариум. http://flowersandgiftsshop.com/AKSESOARI-UKRASA-ZA-DOMA-STKLENI-VAZI-c-11_21.html
Ф О Т О сесия бебе, приятел, куче | Художествени, аранжори | гр. София
Ф О Т О сесия бебе, приятел, куче
Anna Lozeva
гр. София, обл. София,  Подател: Anna Lozeva,  преди 25 дни
Правя фотосесии с/на вашия домашен любимец, например. С Ваш приятел? Със семейството и кучето Ви? Ваши портрети за профили? Какво мислите? Със сигурност ще искате да имате хубави снимки! ; ) Заплащането е спрямо това колко снимки ще харесате. Взимате и плащате само това, което харесате! Свържете се с мен! Ани
Портрети по поръчка | Художествени, аранжори | гр. София
Портрети по поръчка
гр. София, обл. София,  Подател: Li Lie,  преди 26 дни
Оригинален подарък - Портрет по ваша снимка. Размера на портрета за един човек е 35/50 см., цената е 50 лв, а за двама размера обикновено е 40/50 см. като цената е 70 лв и не включва рамка и стъкло. Работя с куриерска фирма Еконт, пратката пристига в рамките на 24 часа, с наложен платеж и опция отвори преди да платиш. Държа клиента да харесва картината, затова предварително пращам снимка, ако има нужда се правят поправки и леки корекции. Поръчването става чрез изпращането на ваша снимка на моя имейл с трите си имена, адреса на който да бъде изпратен портрета и личния си телефон. Ако имате особ..
Видео заснимане рожденни дни, кръщене, фирмено парти | Художествени, аранжори | гр. Варна
Видео заснимане рожденни дни, кръщене, фирмено парти
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Петър Диков,  преди 28 дни
https://www.facebook.com/GreatPictureVideos/ GPV Е тук за Вас, да превтърне невероятният Ви празник в момент във вечността. За повече информация, позвънете или пишете във Фейсбук страницата. Благодарим Ви
фотографски услуги | Художествени, аранжори | гр. София
фотографски услуги
гр. София, обл. София,  преди 29 дни
Оригинален подарък - ръчно гравирана чаша | Художествени, аранжори | гр. Разград
Оригинален подарък - ръчно гравирана чаша
гр. Разград, обл. Разград,  Подател: Милена Христова,  преди 35 дни
Ръчно гравирана чаша за бира с размери - височина 20см, диаметър 7см. Персонализиране - добавяне на пожелания, имена и дати. Изработване на модели и по идея на клиента. Време за изработка 1-2 дни.
Производство на декоративни плоскости за стени и тавани | Художествени, аранжори | гр. Монтана
Производство на декоративни плоскости за стени и тавани
гр. Монтана, обл. Монтана,  Подател: Caliptos Ltd,  преди 46 дни
Фирма Калиптос ЕООД предлага на своите клиенти: - Декоративни преградни стени за дома и офис помещения; - Плоскости за окачени тавани; - Декоративни плоскости за стени. Материалите от които се изработват плоскостите са: - МДФ с дебелина от 3 до 10 мм. - плексиглас с дебелина от 4 до 8 мм. - шперплат с дебелина от 3 до 8 мм. Орнаментите и размерите на декоративните плоскости могат да бъдат както стандартни, така и по заявка на клиента. www.caliptos.com
Изработвам схеми по ваша снимка | Художествени, аранжори | гр. Русе
Изработвам схеми по ваша снимка
гр. Русе, обл. Русе,  преди 50 дни
Изработвам схема по ваша снимка - цветна или черно - бяла, по която можете сами да си извезате или изработите картината, тоест сами си набавяте материалите
кована мед | Художествени, аранжори | гр. Асеновград
кована мед
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: Иван Бараболов,  преди 53 дни
Майстор кована мед. Изработвам всякакви предмети. Цена по договаряне Упражнявам професията от 1989г. Чирак (ученик) на майстор Валентин Йотков. Член на ЗМНХЗ от 1991г.
Подарете оригинален подарък портрет или картина | Художествени, аранжори | гр. Варна
Подарете оригинален подарък портрет или картина
гр. Варна, обл. Варна,  преди 53 дни
Професионален художник рисува портрети с молив, сух пастел и маслени бои. Направете специален подарък за вас, ваш приятел или за близък човек. За портрет с размер 30/40см. черно-бял изпълнен с молив цената е 70лв., цветен със сух пастел - 80лв., цветен с маслени бои на платно - 120лв. Срок за изработка според размера и материала от 3 до 10 дни. Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма. Плаща се при доставката след вашето одобрение. Държа на качествената изработка и на доброто си име.
Карикатури, шаржове по снимка. Поръчай карикатура за подарък. | Художествени, аранжори | гр. Варна
Карикатури, шаржове по снимка. Поръчай карикатура за подарък.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 56 дни
Изработване на уникални карикатури по снимка. Тук, Вие можете да поръчате карикатури, шаржове, забавна картина за Ваш близък, роднина или приятел. Времето за изработка е средно два дни, отделно още един за куриер. Рисувам с нова техника включваща основно моливи. Разгледайте карикатурите по снимка и поръчайте на: http://karikaturite.com/ както и на Фейсбук страничката https://www.facebook.com/pg/karikaturite.com.2017. РАМКАТА е БЕЗПЛАТНО! При повече поръчки правим отстъпка.
черно-бял портрет | Художествени, аранжори | гр. Варна
черно-бял портрет
Митко димитров
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Митко димитров,  преди 58 дни
Тук можете да си поръчате най- прекрасният подарък за вашите любими близки и приятели за рожденни дни, коледа и др. празници - уникален черно бял портрет нарисуван с молив и графитен прах с перфектно качество и върховна гаранция във времето. Ако ви допада моята работа за повече информация на посочения телефон - Предлагам Ви топ цени: Единичен портрет 20/30см - 40лв 30/40см - 60лв Двоен портрет 30/40см - 90лв
Портрети по поръчка | Художествени, аранжори | гр. Плевен
Портрети по поръчка
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Преслава Прокопова,  преди 68 дни
Изготвяне на портрет по поръчка от снимка по ваше желание. Ориентировъчни цени: - платно размер А4 (21х29,7cm) с 1 лице = 25лв. С 2 лица = 35лв.; - платно размер А3 (29,7х42см) с 1 лице = 35лв, с 2 лица =45лв.; - платно размер А2 (42х59,4см) с 1 лице = 40лв., с 2 лица=50лв. Цената за всеки портрет варира според размера и сложността.
3D визуализации интериорен дизайн 3DKOEV-DESIGN Studio I-Pro . | Художествени, аранжори | гр. Пловдив
3D визуализации интериорен дизайн 3DKOEV-DESIGN Studio I-Pro .
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Nikolay,  преди 71 дни
3D проектиране интериорен дизайн 3DKOEV-DESIGN Studio I-Pro 3D визуализиране на сгради. Цялостен интериорен дизайн за вашия апартамент, мезонет, къща, магазин, клуб, ресторант или хотел. Индивидуален уникален дизайн за всеки интериор с професионална визия.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг