1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Художествени, аранжорни

Художествени, аранжорни

69 обяви
Сватбени чаши, бутилки, свещи и др., ръчно декорирани и рисувани по наши модели и идеи или по ваши. Нека се отървем от еднообразието, нека бъдем различни! Може с наши или ваши бутилки и чаши. ..

Рисунки, Портрети, Пейзажи по поръчка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
МАТЕРИАЛИ: Картините се рисуват с маслени бои върху специален картон или с маслени бои върху платно. Зависи от желанието на клиента. При поръчка се изискват малък набор от снимки на човека или ж..
Състояние: Ново Ако сте били на някое уникално място или някой пейзаж ви е впечатлил и сте го запечатали на фотоапарата, може да го превърнете в произведение на изкуството. Вашият спомен може да се нарисува с маслени..
Изкопни работи на ръка
Ако търсите интересен и запомнящ се подарък или просто искате да украсите дома си, нашето предложение е точно за вас. Изработваме портрет по снимка или лека карикатура/ШАРЖ/. Споделете с нас идеите ..

Рисувам портрети по снимка - 70лв.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Рисувам портрети по снимка на клиента! Акрилни бои на дървен панел с размери 35см./50см./8мм. Цената на портрет с едно лице е 70лв... с две лица -130лв... с три лица -180лв. При размер 40см./60см./8мм..

Ръчно рисувани портрети

гр. София, обл. София
РЪЧНО РИСУВАНИ ПОРТРЕТИ Подходящ подарък за всеки повод. Възможни размери за портрет са: 1. А3 формат (43см X 30см)-70лв. (до 2 лица, за повече се оскъпява); 2. А4 формат (30см Х 21см)-60лв. (д..

Портрет по снимка ✏️

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Портрет по снимка
Ако търсите интересен и запомнящ се подарък или просто искате да украсите дома си, нашето предложение е точно за вас. Изработваме портрет по снимка или лека карикатура/ШАРЖ/. Споделете с нас идеите ..
Професионална художничка. Рисувам портрети по снимка. На един човек. Цената зависи от размера, сложността и качеството на снимката. Имам и viber и WhatsApp.
Рисувам портрети по поръчка, от снимка. Цена 85 лв. Заповядайте в ” Студио за портрети и картини ” в град Пловдив на бул. ” 6 ти септември ” № 152. Рисувам със сух пастел върху картон и с маслени б..

Дървена книга - подарък за класната

гр. Благоевград, обл. Благоевград
3D дървена книга с гравирани имена на ученици, класен ръководител, училище и стихотворение за любимата класна. Това е уникален подарък, който ще остане спомен завинаги. Вижте повече подробности и по..
Гривнички за моминско парти: - изработват се в цвят по желание на клиента; - изработват се с надпис по желание на клиента; - диаметърът може да е мжду 6,5 см и 7,5 см(като на снимката); - цена..

Портрет от снимка.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Рисуваме картини по поръчка, подходящи за вашия интериор. Размера и мотивите са по ваш избор. Срок на изпълнение минимум 4-5 дни. Моля предварително подгответе снимки или опишете идеята си. Цена - 70 ..
Рисуваме професионални портрети от снимки на хора и домашни любимци. Възможни са комбинации от няколко снимки. Портретите са изработени в техника сух пастел. Може да поръчате допълнително рамки. Обаде..
Изработка и доставка до посочен адрес в София на дизайнерски подаръчни кошници за различни поводи - личен или корпоративен празник, семейно тържество, делово събитие, специални поводи. Услугата се изв..
Състояние: Ново Размери 30/40 см. Цветни с бои и тънкописец. В РАМКА И СТЪКЛО! Идеални за подарък. Цената е за 1 лице-човек с тема по Ваш избор като хоби, работа, интереси и др. За 2 лица е 65, а за повече по договар..
Обработка на снимки, както за онлайн магазин, така и за вашите празненства и събития, смяна на бял фон, премахване на надписи, колажи, изрязване, преоразмеряване, промяна на пиксел, премахване или доб..

сценично облекло

гр. София, обл. София
Изработвам сценично облекло. ЕлиЗабетови Яки. РЕКОНСтРУКЦИЯ НА ОБЛЕКЛА.

Рисувам карикатури, шарж

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Рисувам ръчно КАРИКАТУРИ, ШАРЖ от снимка по ваш избор. Направете си подарък, или изненадайте приятелите си с професионално нарисувана карикатура. За да поръчате карикатура, изберете си снимка и се с..
Портретът е уникален подарък и идеален начин да оставите топъл спомен на любим човек. Имам дългогодишен опит в рисуването на портрети и съм сериозен и коректен човек. Ценоразпис и условия да поръчате ..

Портрети от снимка

гр. Бургас, обл. Бургас
Състояние: Ново Ръчно рисувани портрети: Цени на портрети: 1 лице размер 30/40 см. - 70 лв. 35/50см. -80лв. Безплатна рамка със стъкло и безплатна доставка 2 лица - 35/50 - 110 лв. Безплатна рамка със стък..
Ръчно изработена Старинна книга с Икона(30.00лв) + ваша снимка-35.00лв. и личен поздрав! Може да бъде изработен със същата икона (снимка) и сервиз (40.00лв). Поставят се в красиви кутии, получава ..
Ръчна изработка на подарък за всеки празник- Старинна книга(29.99)+ сервиз(39.99), ръчно декорирани-с икона (или снимка) по-ваш избор: https://handmade-bulgaria.com/ Подходящ подарък за Юбилей, Имен(..
Подарък за Илинден- с икона на Свети Илия- Старинна книга + Сервиз - изработва се по поръчка с икона/ снимка и поздрав по ваш избор. Разгледайте повече предложения за подаръци за всякакъв повод и н..
Състояние: Ново Картини по поръчка графика живопис стенопис техника боя и молив стандартен размер 35на50 до 50 лв Рисуват се домашни любимци, хора и пейзажи кой каквото пожелае

винил, стена за снимки

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Винил с размери3х2.60, с под подходящ за стена за снимки, за фон

Портрети по снимка

гр. Бургас, обл. Бургас
Състояние: Ново Ръчно рисувани портрети по ваши снимки рисувани с маслени бои с техника, суха четка, или гравирани върху стъкло. Времето за изработка на портрет е 5-6 дни. Безплатна рамка с безплатна доставка с налож..

Портрети по снимка

гр. София, обл. София
Черно-бели портрети! Размери: А4; А3 Цената е според броя лица и размер!

Оригинален подарък 25 лв.

гр. Бургас, обл. Бургас
Дигитална карикатура или обработена снимка с акростих с името на човека е оригинален подарък на достъпна цена-30 лв. (един човек) Може да бъде рамкиран и доставен като картина или като файл да си го р..
Предлагаме декориране и украси за специални поводи - аксесоари за кръщенета, сватби, балове, рождени дни, прощъпулник. Ръчно изработени изискани поздравителни картички, украсени опаковки и кутии за ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.