back to top

Грижи за деца и възрастни

114 обяви
Услуги за гледане на възрастни хора vip icon top icon

Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас към Сдружение ”УСМИВКА”, предлага услуги и грижи на възрастни хора в техните домове в Бургас и областта. Разполагаме с опитни социални и лични асистенти и домашни помощници, които можем да Ви предложим на седмичен или месечен абонамент. Мобилни сме и можем на място да направим оглед на дома и клиента. за да подпишем договор. След заплащане на услугите се заемаме със случая от 3 до 5 дни. При нас можете да заявите ѝ почистване на дома и офиса си като ни се обадете, за да разберем Вашите нужди и Ви изпратим нашите домашни помощници. Предлага..

Дом за стари хора 700 лв. с вкючени памперси top icon

Домовете за стари хора ’’Рея’’ в кв. Драгалевци ул. Крушова градина 47, и кв. Република имат свободни места за настаняване. Нека нашия дом е и ваш дом.

жена с опит търси да се грижи за възрасни и болни хораVIP обява

Сливен, жена с опит търси да се грижи за възрастни и болни хора, може и чрез унаследяване

 рекламирай сам в favicon
Гледане на възрастни хора срещу унаследяванеVIP обява

Гледане на възрастни хора срещу унаследяване в старчески дом с много добри условия за живот.

Предлагам 24 часова грижа за възрастни и болни хораVIP обява

Жена на 48 години от Червен бряг, предлага 24 часови грижи за гледане на възрастни и болни хора в София. Предлагам помощ в домакинството, готвене, почистване. С дългогодишен опит съм в тази сфера и пр..

Дом за стари хораVIP обява

Дом за стари хора

Каменово, област Сливен

Дом за стари хора ”Света Анна”. Добра грижа за вашите близки.

почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник, болногледачVIP обява

Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Смяна на памперси и къпане на лежащи болни

Смяна на памперси по домовете Цена 25 лв на посещение Къпане със суха пяна 30 лв

Гледане на деца

Гледане на деца 1 час 20 лв, 2 часа 30 лв, 3 часа 35 лв, 4 и над 4 часа по 10 лв на час

Гледане на стари хора

Гледане и обгрижване на възрастни хора Смяна на памперс 25 лв Хранене 20 лв Къпане 30 лв Бръснене 25 лв Подстригване 25 лв Комбинации Смяна на памперс и хранене 30 лв Смяна на памперс и къпа..

грижи за възрастни и болни

грижи за възрастни и болни, почасово

Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна

Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово или на абонамент. - Паке..

Грижи за Възрастни Хора по Домовете в град Варна

Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..

Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна

Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..

Предлагаме опитни БОЛНОГЛЕДАЧИ за град София

Агенция за подбор на персонал ”Антеон” предлага подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Разполагаме и със собствени кадри. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница (вижте по-долу) или н..

Гледане на деца - Пловдив

Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, покупки, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или градина. Гледам и б..

Гледане на възрастни - Пловдив

Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари хора.

Детегледачка - педагог с английски език в Пловдив

Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци з..

Болногледачка, помощ в дома

Здравейте, предлагам обгрижване на възрастни или болни хора, помощ в домакинството, готвене, почистване. Имам възможност за работа на смяна или почасово. Завършила съм готварство, обучение за болн..

Грижи за възрастни хора

Предлагаме грижи за възрастни, болни, инвалиди в домашни и болнични условия в Пловдив, Стара Загора ли София.

 рекламирай сам в favicon
Грижа за възрастни

Предлагам грижа за възрастни

Денонощно гледане на дете.

➡️Желаете да си починете, да отделите време за себе си, но няма на кого да оставите детето. ➡️Работите и ежедневието ви е запълнено с задачи и ангажименти, но детските градини са затворени или пълни! ..

Грижи за възрастни хора в к-с ”Меден рудник” и гр. Поморие

Социално Информационен Център ”УСМИВКА” предлага почасови, полудневни, целодневни, седмични и месечни услуги и грижи чрез посещение от обучени лични и социални асистенти в дома на възрастни хора в нуж..

Болногледачка Жена на 64 години с опит при гледане на възрастни хора.

Жена на 60 години с опит за гледане на възрастни хора, търси работа на 24/7 часово работно време. Имам опит и предлагам професионално отношение. Предпочитам обаждания по телефон. София и Пловдив.

Грижа за бебенца и деца

Гледам бебенца и деца до 5 г. - почасово, целодневно и денонощно в моя дом. Предлагам много добри условия за забавления, игри и сън. Чистият въздух, слънчевите лъчи, чистата храна от градината са ..

Грижа за възрастни и болни хора, почистване на домове и офиси

Предлагаме грижи за възрастни и болни хора в домовете им, както и за времето на болничен престой. Почистване на домове и офиси, помощ в домакинството.

гледане на възрастни, болни или деца

жена предлага гледане на възрастни, болни или деца по домовете, денонощно или почасово

Детегледачка с опит

Детегледачка с над 8 годишен опит. Възможност за почасова или целодневна грижа за Вашите деца. Поемам ангажименти само за град Бургас.

Болногледачка в болница или в домашни условия

Грижа за болни след операция или инсулт. Гледане на лежащо болни в домашни условия през нощта. Може и почасово. Денонощно в дома на болния. Абокати, катетър - медицински услуги от квалифициран специал..