1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Грижи за деца и възрастни

Грижи за деца и възрастни

124 обяви
Домовете за стари хора Рея в кв. Драгалевци и кв. Република имат свободни места за настаняване. Нека нашия дом е и ваш дом.
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..
Пловдив, жена, медицинско лице, обгрижва възрастни и самотни хора, лежащоболни, сменя памперси, обработва рани, къпане, почасово или целодневно - по договаряне

Грижи за възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги и грижи за възрастни хора в дома им. Разполагаме с опитни лични, социални асистенти, домашни помощници, които можем да Ви предложим за ..

Грижи за възрастни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни, инвалиди в домашни и болнични условия.
Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци з..
Добре дошли в РЕЗИДЕНЦИЯ ”ДЯДО РАДИ” - ЧАСТЕН ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА гр. Хисаря. БЛАГОДАРИМ ВИ, че предпочетохте нас! На разположение на домуващите са самостоятелни стаи с тераси, единични, с по 2 и с ..
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово или на абонамент. - Паке..
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - при нужда смяна на памперси, медицинско лице, съдействие при къпане, хранене, подстригване, обличане, бръснене, ..

Гледане на деца - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, покупки, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или градина. Гледам и б..

Гледане на възрастни - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари хора.

обгрижвам възрастни.

гр. София, обл. София
предлагам водене и вземане от училище и детска градина. 12 лева на ден.
Предлагам ежедневна Услуга - Домашен помощник на самотни хора и семейства. Свободен съм 7 дни в седмицата и 30 дни в месеца.
Агенция за подбор на персонал АНТЕОН предлага доставка на обяд и/или вечеря в дома на възрастния човек. Ако получателят няма възможност да отвори вратата, може да заявите наш асистент, който да полу..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” предлага подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Разполагаме и със собствени кадри. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница (вижте по-долу) или н..
Сдружение „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги за гледане на възрастни хора в дома Грижа за възрастни хора в техните домове в Бургас и областта. Разполагаме с опитни социални и лични асистенти, коит..
Предлагаме безплатно гледане на хора в София и района, за повече информация се обадете на посочения телефон

Грижа за възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Грижа за възрастни хора, пазаруване, доставка до дома, почистване, изхвърляне на боклука и други по уговорка. Възможен е вариант за гледане срещу наследяване.

Денонощно гледане на дете.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
➡️Желаете да си починете, да отделите време за себе си, но няма на кого да оставите детето. ➡️Работите и ежедневието ви е запълнено с задачи и ангажименти, но детските градини са затворени или пълни! ..

Гледам възрастни в Поповска община

гр. Попово, обл. Търговище
Жена с опит търси да гледа възрастен. Ако имате нужда от човек, в гледането на възрастен, обадете се, Внимателна коректна, търпелива
Смяна на памперси по домовете Цена 16 лв на посещение Къпане със суха пяна 20 лв

Гледане на деца

гр. София, обл. София
Гледане на деца 1 час 20 лв, 2 часа 30 лв, 3 часа 35 лв, 4 и над 4 часа по 10 лв на час

Гледане на стари хора

гр. София, обл. София
Гледане и обгрижване на възрастни хора 1 час 15 лв 2 часа 25 лв 3 часа 35 лв 4 часа 40 лв За смени над 4 часа цената е 8 лв на час За 24 часови посещения цена по договаряне

Грижи за възрастни и болни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Грижа за възрастни и болни по домовете или в болница. Помощ за почистване, хранене, смяна на памперси, даване на лекарства.,
Грижа за болни след операция или инсулт. Гледане на лежащо болни в домашни условия през нощта. Може и почасово. Абокати, катетър - медицински услуги от квалифициран специалист..

Гледане на онкоболни хора

гр. София, обл. София
Предлагам компетентна помощ при гледане на болни с онкологични заболявания за районите - Овча Купел, Княжево, Бъкстон, Красно Село, Руски Паметник. Имам богат опит. За повече информация може да се..

Гледане на възрастни хора.

гр. София, обл. София
Предлагам компетентна помощ при гледане на възрастни хора почасово - минимум 5 часа.. Давам и нощни дежурства. Районите кв. Овча Купел, Красно Село, Бъкстон, Манастирски Ливади, Борово, Красна Полян..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.