Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Грижи за деца и възрастни

122 обяви

Дом за стари хора

гр. София, обл. София
Домът за стари хора кв. Драгалевци и кв. Република разполагат със свободни места. Нека нашия дом е и ваш дом! В таксата от 500 лв на месец са включени памперсите. ПРОМОЦИОНАЛНА такса до 30.11.2018 година. Заповядайте!
Интернет платформа набира детегледачи, за повече информация на нашия уеб-сайт. https://detegledachi.com/register/ Обявата е валидна за територията на страната не е конкретно за гр. София тъй като ..

лични асистенти и домашни помощници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив; грижи за деца и домашни любимци.

Детегледачка или домашна помощница

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Искате къщата ви да блести от чистота, а нямате свободно време, дечицата ви са още мънички и не можете да ги оставите сами... Имате разрешение на проблема, като си наемете детегледачка или домашна пом..

грижа за деца

гр. Банско, обл. Благоевград
Предлагам услугата грижа за деца, само за през нощта от 20.00 часа до сутринта. А вие може да се насладите на вечеря в хубав ресторант с приятели, да отидете на гости или проста да се забавлявате. А..
Здравейте! Предлагаме Ви безплатни стоматологични услуги от студенти по дентална медицина - 5 курс; МУ- Пловдив. Внимание: паричните средства ще бъдат напълно поети само от студентите свързани с таз..
Допълнителна информация Предлагам услугата грижа за деца, почасово и за цял ден. А вие може да се насладите на вечеря в хубав ресторант с приятели, да отидете на гости или проста да се забавлявате...
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово или на абонамент. - Паке..
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..
жена на 60 г. с опит предлага грижи за възрастни и болни хора
Предлагаме почасово гледане на рускоговорещи деца и възрастни по домовете в град Бургас. По желание, възможно е и обучение на ученици от начален курс. За тази цел набираме пенсионерки, рускоговорещи: ..
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпит..

търся работа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
очаквам предложения за почасова работа правя услуги на самотни възрастни хора почистване пазаруване компания на самотни възрастни жени и други предложения

Търся работа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
почиствам жилища офиси входове масажи на адрес но класически, и други услуги в помощ на всеки възрастни, оперирани, самотни хора
Предлагам услуга - Вашият домашен помощник - за семейства, възрастни и самотни хора и други за град Варна. Нощна смяна или всеки ден на Ваше разположение по Ваше желание. Мъж на средна възраст, ко..
Търся работа в град Варна като домашен помощник на семейства и самотни хора - всеки ден, или нощна смяна, по Ваше желание. Мъж на средна възраст, коректен, възпитан, отговорен, търси работа. Търся р..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ни се обадете на ..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на КВАЛИФИЦИРАНИ ДЕТЕГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Можете да ни пишете на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ..

Гледане на болни хора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Гледам почасово болни, стари и самотни хора по домовете в гр. Стара Загора. Имам стаж като санитарка и дългогодишен опит в тази област. Цената и работното време са по договаряне.

Гледане на деца -почасово и целодневно

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Педагог с дългогодишен стаж и опит с деца, предлага услугата грижа за деца почасово и за цял ден по домовете в град Благоевград. Ако желаете да освободите време и за себе си, приятелите, хобито си, до..

Обгрижване на възрастни хора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора

Гледане на възрастни

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Всичко свързано с гледането на възрастни хора
Грижа за възрастни и болни по домовете или в болница след операция. Предлагам -почистване, готвене, хранене, смяна на памперси, разходки, даване на лекарства. Емоционална подкрепа.

Грижи за болни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Болногледачка в болници-5лв на час. Катетри СИСТЕМИ, АБОКАТИ -мед. работник, придружител на болни в болници, почасово, целодневно и нощно време!

Придружител болни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Медицински услуги-гледане болни -5лв на час. Катетри, абокати, системи инжекции-мускулни, венозни по домовете.

Дом за възрасти и болни хора

гр. Карлово, обл. Пловдив
През месец ноември 2018 година ще бъде отворен дом за стари и болни хора в град Карлово. Услугите които ще се извършват в домът са предназначени за възрастни хора, болни хора с: инсулти, инфаркти, тра..

Гледам стари хора и деца

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Жена с отличен опит и медицински познания, предлага грижа за възрастни хора и деца. Само за гр. Пазарджик!

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
отговорни мъж и жена с опит гледат болни хора срещу квартира
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.