Грижи за деца и възрастни

118 обяви
Домовете за стари хора Рея в кв. Драгалевци и кв. Република имат свободни места за настаняване. Нека нашия дом е и ваш дом.

дом за възрастни хора- ”Сити”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Новооткрит дом за възрастни хора, в центъра на Пловдив, всички стаи със собствен санитарен възел, климатик, тв и тераса! 4 хранения на ден, Общопрактикуващ лекар, рехабилитатор и психолог! Пълно..
Търся работа - да гледам възрастни хора по домове и болници. По 10 часа и 12 часа. Предлагам и почистване по домовете. Имам опит 10 години.
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Предлага почасово гледане на деца

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлага почасово гледане на деца. Грижата към детето Ви и Вашето спокойствие е гарантирано!

Грижи за възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги и грижи за деца, младежи и възрастни хора в дома. Разполагаме с опитни лични, социални асистенти, домашни помощници и медицински кадри,..

Бавачка/ чистачка

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся жена която да помага при гледане на 1 годишно дете, както и домакинството. Трябва да има отношение към деца, както и да може да вдига 11 кг дете. Важно е да е организирана и да може да се справи..
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово или на абонамент. - Паке..
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..

Гледане на деца

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, смяна на памперси ако са малки, водене и врьщане от градина. Гледам и бебета.

Гледане на възрастни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам вьзрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, смяна на памперси, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари ..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ни се обадете на ..
Агенция за подбор на персонал АНТЕОН предлага: Едно или две посещения на ден в дома на възрастния човек в определени часове. Извършват се стандартни дейности, които включват тоалет, смяна на пампе..
Агенция за подбор на персонал АНТЕОН предлага доставка на обяд и/или вечеря в дома на възрастния човек. Ако получателят няма възможност да отвори вратата, може да заявите наш асистент, който да полу..
Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци. ..
Предлагам комплексна грижа за възрастни, пазаруване, готвене, почистване - център, Банишора, Слатина, Гео Милев, близки до тях - моля изпратете вашият тел. номер или запитване на мейла, ще отговоря до..
Предлагам 24 часа помощ и грижа за Вас и Вашето семейство, като домашен помощник и друга помощ в домът Ви. Коректен, отговорен и грижовен мъж.
Предлагам услуга - Вашият домашен помощник - за семейства, самотни родители и други хора в нужда за град Варна. Нощна смяна или всеки ден на Ваше разположение по Ваше желание. Мъж на средна възрас..

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
Предлагаме почасови грижи за рускоговорещи възрастни хора по домовете в град Бургас, от 1 до 4 часа на ден, от понеделник до петък, за събота и неделя - с допълнителна уговорка. Предлагаме почасови ..
Търся работа като болногледач или придружител в болница, предимно нощно време, за повече информация се обадете на посочения номер.

Грижи за възрастни и деца

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Предлагаме грижи за възрастни, болни, инвалиди и деца в домашни и болнични условия, почасово, целодневно и денонощно.

лични асистенти и домашни помощници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив; грижи за деца и домашни любимци.

Дом за възрастни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Дом за възрастни хора, на 10 км. от гр. Пловдив. Идеални условия. Денонощна грижа. Набира желаещи.

Дом за стари хора

с. Караджово, обл. Пловдив
Предстоящо откриване на дом за стари хора. На 10 км. от Пловдив. Набира желаещи.
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпит..
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - при нужда смяна на памперси, медицинско лице, съдействие при къпане, хранене, подстригване, обличане, бръснене, ..

Грижа за деца

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Студентка съм в трети курс. Много обичам да се занимавам с деца, ето защо това е и нещото, което искам да работя. Имам известен опит. Работила съм основно за почасово гледане на деца от 3 месеца до 9-..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.