1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Грижи за деца и възрастни

Грижи за деца и възрастни

121 обяви

дом за стари хора Св. Анна

гр. Сливен, обл. Сливен
Дом за възрастни хора ”Света Анна” се намира в с. Каменово, Общ. Нова Загора, на 20км западно от гр. Сливен - на главен път София-Бургас /Е773/. Сградата е самостоятелна и е на едно ниво, което я прави подходяща и за хора с увреждания. Капацитетът е 16 човека.Жилищни стаи с южно изложение, светла трапезария и сервизни помещения. Домът ”Света Анна” разполага с двор от 4000 кв/м. с беседка, градини и зелени площи. В ДСХ с.Каменово ще намерите добри грижи,сигурност и спокойствие. НАСТАНЯВАНЕТО В ДОМА СТАВА СЛЕД ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН PSR ТЕСТ! След тестването за корона вирус, което се проведе в Дома,..
Домовете за стари хора ’’Рея’’ в кв. Драгалевци ул. Крушова градина 47, и кв. Република имат свободни места за настаняване. Нека нашия дом е и ваш дом.

Гледане на деца - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, покупки, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или градина. Гледам и б..
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184

Грижи за възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги и грижи за възрастни хора в дома им. Разполагаме с опитни лични, социални асистенти, домашни помощници, които можем да Ви предложим за ..
Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас към Сдружение ”УСМИВКА”, предлага услуги и грижи на възрастни хора в техните домове в Бургас и областта. Разполагаме с опитни социални и лични асистент..

Обгрижва възрастни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пловдив, обгрижва възрастни хора денонощно.
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Гледане на болен

гр. Бургас, обл. Бургас
Гледане на болен 24 часа с един почивен ден. Над 25 години опит. Задълбочени медицински (практически) познания и опит.

Гледане на възрастни - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари хора.
Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци з..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” предлага подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Разполагаме и със собствени кадри. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница (вижте по-долу) или н..
Здравейте, предлагам почасова, вечерна и целодневна грижа за дечица и бебенца на всякаква възраст. На 29 години съм. Работила съм в частна ясла и градина, от шест години се занимавам с дечица. Гледала..

почасови грижи за възрастни хора

гр. Търговище, обл. Търговище
Почасови грижи за възрастни хора от Търговище от пенсионирана, квалифицирана медицинска сестра.
Смяна на памперси по домовете Цена 25 лв на посещение Къпане със суха пяна 30 лв

Гледане на стари хора

гр. София, обл. София
Гледане и обгрижване на възрастни хора 1 час 20 лв 2 часа 25 лв 3 часа 35 лв 4 часа 40 лв За смени над 4 часа цената е 8 лв на час За 24 часови посещения цена по договаряне

Гледане на деца

гр. София, обл. София
Гледане на деца 1 час 20 лв, 2 часа 30 лв, 3 часа 35 лв, 4 и над 4 часа по 10 лв на час
Добре дошли в РЕЗИДЕНЦИЯ ”ДЯДО РАДИ” - ЧАСТЕН ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА гр. Хисаря. БЛАГОДАРИМ ВИ, че предпочетохте нас! На разположение на домуващите са самостоятелни стаи с тераси, единични, с по 2 и с ..
Търся гледане на дете целодневно или почасово! При нужда събота и неделя! Може и във моя дом.
Ние сме екипа, който Ви е нужен през целия период на отглеждане, възпитание и обучение на Вашето дете: логопеди, психолози, преподаватели по всички предмети. Най - надеждната и бързо развиваща се ..
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово или на абонамент. - Паке..
 рекламирай сам в
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..

грижи за болни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
опитна жена предлага гледане на болни хора

Грижи за възрастни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни, инвалиди в домашни и болнични условия в Пловдив, Стара Загора ли София.

Апартамент срещу гледане

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся самотна душа, която да ме приеме, като наследник срещу гледане на старини.
Грижа за възрастни и болни по домовете или в болница. Помощ за почистване, хранене, смяна на памперси, даване на лекарства. Необходима подкрепа в точния момент!
мъж предлага грижи за деца, почасово, опит в чужбина

грижи за възрастни и болни хора

гр. София, обл. София
мъж обгрижва възрастни и болни хора, опит в чужбина и страната, със сертификат за правоспособност

Дом за стари хора златна есен 600лв

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ежедневен медицински надзор от лекар със специалност, пълен лекарски преглед на всеки настанен в дома, хранене 5 пъти на ден, организиране на физически и социални дейности, възможност за самостоятелна..
Въведи страница №