back to top

Грижи за деца и възрастни

107 обяви

София, Люлин, мъж предлага грижи и помощ на болна или възрастна жена, срещу унаследяване на имот и финансиране, могат да живеят и съвместно в дома му в София. Обаждания на посочения телефон

Младо семейство предлага гледане на възрастни хора срещу унаследяване.

почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник, болногледачVIP обява

Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

TOP пормотиране Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.
Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.Ясновидец номер 1 в България Cъбира разделени двойки и семейства.
Грижа за възрастни хораVIP обява

София, сама жена, без семейство, с висше обазование, търси да се грижи за самотни възрастни без наследници, добронамереност. Моля, обаждания на посочения телефон

Детегледачка педагог с английски език в Пловдив

Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци з..

Търся работа

Търся работа

Пазарджик

Търся жена за обгрижване и помощ на 24ч. На 55г. съм, без ангажименти.

Грижа за възрастни

Предлагам грижа за самотен възрастен мъж или жена срещу унаследяване. За въпроси звънете между 10 и 17 или ми пишете тук.

Грижи за Възрастни Хора и деца по Домовете в град Варна

Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за нуждаещи се Възрастни Хора и деца с увреждания по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следни..

Детегледачка предлагам

Предлагам гледане на дете, за събота и неделя. Дългогодишен шофьор съм, със собствен автомобил. Живея в къща с двор, която е в близост до планината, и ако родителите нямат против, бих искала да взимам..

Смяна на памперс на възрастни хора

Почасова грижа за възрастни пациенти-смяна на памперс, обтриване, сухо къпане, превръзки на декубитални и оперативни рани. Поставяне на инжекции, смяна на торбичка на анус претер или уростома. Опит в ..

Предлагаме опитни БОЛНОГЛЕДАЧКИ за град София

Агенция за подбор на персонал ”Антеон” предлага подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Разполагаме и със собствени кадри. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница (вижте по-долу) или н..

Подарете спокойствие на вашите възрастни близки на изгодна месечна цена

Осигурете спокойствието на вашите възрастни роднини и близки в семеен хотел Панорама с. Равногор. Само на 55км от гр. Пловдив. Това е най-екологично чистият район на целия Балкански полуостров и по ..

Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора и деца по Домовете в гр. Варна

Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за нуждаещи се възрастни и деца с увреждания по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който мож..

Дом за хора нуждаещи се от грижи

Новооткритият домът за хора нуждаещи се от грижи разполага с свободни места за настаняване. Организираме 24-часова грижа и подкрепа на вашите близки. Месечната ни такса е 800 лв. с включени памперси, ..

Грижа за възрастни хора

Грижа за възрастни хора, помощ в домакинството, пазаруване, почистване.

Частен дом за стари хора ”Резиденция дядо Ради”гр. Хисаря - 850 лв

Добре дошли в РЕЗИДЕНЦИЯ ”ДЯДО РАДИ” - ЧАСТЕН ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА гр. Хисаря. БЛАГОДАРИМ ВИ, че предпочетохте нас! На разположение на домуващите са самостоятелни стаи с тераси, единични, с по 2 и с ..

домашни грижи

Учителка гледа възрастни хора в домашни условия денонощно/почасово. Пазаруване, чистене, готвене, рехабилитация. Добро отношение. Заплащане по договаряне.

Гледане на възрастни - Пловдив

Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари хора. Притежавам Зе..

Гледане на деца - Пловдив

Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, покупки, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или градина. Гледам и б..

TOP пормотиране 0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*№2*БЕЛА истината.
0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*№2*БЕЛА истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*№2*БЕЛА истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*№2*БЕЛА истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*№2*БЕЛА истината.0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*ВСИЧКО се сбъдва.090063061*№2*БЕЛА истината.
Болногледачка в болница или в домашни условия

Грижа за болни след операция или инсулт. Обгрижване на лежащо болни в домашни условия през нощта. Може и почасово. Денонощно в дома на болния. Абокати, катетър - медицински услуги от квалифициран спец..

Детегледачки - Намерете квалифицирани детегледачки

Ние сме екипа, който Ви е нужен през целия период на отглеждане, възпитание и обучение на Вашето дете: логопеди, психолози, преподаватели по всички предмети. Най - надеждната и бързо развиваща се ..

Детегледачка Пловдив. Безплатни уроци по английски и руски

Здравейте предлагам професионални грижи за вашите деца от 2 до 6 год. почасово или месечен абонамент. Обичам децата обичам и да се грижа за тях. Самата аз имам дете и бих могла да се грижа за още няко..

Предлага издръжка и гледане на възрастни хора срещу унаследяване

Предлага издръжка и гледане на възрастни хора срещу унаследяване на имот. Не се колебайте свържете се със мен. Предлагам материална издръжка и гледане срещу унаследяване на имота ви. Осигурете си сп..

Домашен Помощник ежедневно - 24 часа

Домашен Помощник на самотни хора и семейства в нужда от помощ и грижи. На разположение съм 24 часа в денонощието.

Предлагам ежедневна грижа за вашето семейство

Предлагам ежедневна грижа за вашето семейство сутрин от 8. 00 ч до 18. 00 ч. 7 дни в седмицата.

Грижи за възрастни хора за гр Варна

Предлагам Грижи на възрастни хора за гр Варна.

Грижа за възрастни хора почасово

Предлагам почасова грижа за възрастни хора в гр. Пловдив и околностите( до 10 - 15 км.) от юли 2022г. До тогава работя в Германия, град Висбаден. Имам десет години стаж в немска фирма за почасово гриж..

Обгрижване на възрастни хора по домовете

Здравейте, обгрижвам възрастни хора по домовете! Предлагам следните услуги: -Смяна на памперси -Бръснене -Къпане -Обличане -Разхождане Цена: По договаряне

Болногледачка с опит

Болногледачка с опит

Стара Загора

Болногледачка с опит предлага почасово обслужване на възрастни хора по домовете.