1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Грижи за деца и възрастни

Грижи за деца и възрастни

122 обяви
Домовете за стари хора Рея в кв. Драгалевци и кв. Република имат свободни места за настаняване. Нека нашия дом е и ваш дом.
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..
Дом за стари хора и за пълнолетни лица с физически увреждания „Царица Йоанна“ Слънчев Бряг - приема хора от цяла България. Домът Предлага на своите клиенти отлични жилищни условия. Mедицинско ..

Грижа за болни и възрастни

гр. София, обл. София
Жена с опит предлага денонощни грижи за тежко болни или възрастни хора. Заплащане 700лв. на месец.
Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци з..

гледане на възрастни

гр. Бургас, обл. Бургас
ЦГЧ, гледане на възрастни хора

Квалифицирана детегледачка

гр. Бургас, обл. Бургас
Казвам се Анелия и съм на 48 години. Майка съм на две деца, които вече са самостоятелни. Преди година се върнах в България след 12 годишно пребиваване във Великобритания. Имам над 9 годишен опит като ..
Фирма Посреднически дейности ООД, Удостоверение за регистрация №2899, предлага болногледачи, здравни и социални асистенти за гр. София и София- област. Доверете се на опита и професионалното отношение..

Гледане на стари хора

гр. София, обл. София
Гледане и обгрижване на възрастни хора 10 лв на час
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - при нужда смяна на памперси, медицинско лице, съдействие при къпане, хранене, подстригване, обличане, бръснене, ..
Агенция за подбор на персонал АНТЕОН предлага доставка на обяд и/или вечеря в дома на възрастния човек. Ако получателят няма възможност да отвори вратата, може да заявите наш асистент, който да полу..
Агенция за подбор на персонал АНТЕОН предлага: Едно или две посещения на ден в дома на възрастния човек в определени часове. Извършват се стандартни дейности, които включват тоалет, смяна на пампе..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ни се обадете на ..

Частен дом за стари хора

гр. Хисаря, обл. Пловдив
Добре дошли в РЕЗИДЕНЦИЯ ”ДЯДО РАДИ” - ЧАСТЕН ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА гр. Хисаря. БЛАГОДАРИМ ВИ, че предпочетохте нас! На разположение на домуващите са самостоятелни стаи с тераси, единични, с по 2 и с ..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово или на абонамент. - Паке..
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..

Гледам възрастни и болни почасово

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни и болни /без лежащо болни/. Почасово сутрин или вечер /без неделя/. Без Кършака /нямам удобен транспорт до там/.
Транспорт на трудноподвижни възрастни и хора в инвалидни колички със специализиран автомобил. Автомобила разполага с хидравлична рампа за лесно и удобно качване и слизане. Местата са седем без мястото..

Гледане на деца - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или градина. Гледам и бебета.
Предлагам услуга домашен помощник - за семейства, самотни хора и други хора в нужда за град Варна. Помощ в домакинството, грижа за вас и Вашето семейство, ежедневни битови нужди и други неща. Свободен..
Почасово общи грижи за трудно подвижни и лежащо болни хора.
Обгрижване на деца и възрастни почасово или постоянно! Помощ в дома, чистене, готвене! Гледане на болни, сменяне на памперси! Успешно завършен курс за ”Болногледач” по специалност ”Здравни грижи..
Грижа за болни след операция или инсулт. Гледане на лежащо болни в домашни условия през нощта. Може и почасово. Абокати, катетър - медицински услуги от квалифициран специалист..

Почасова грижа за деца

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Почасова грижа за деца. Без домакинска работа.

Грижа за възрастни и болни хора

гр. Плевен, обл. Плевен
Предлагам грижа за възрастни хора в гр. Плевен, почасово. Аз съм възпитана, отговорна и внимателна жена на средна възраст с дългогодишен опит в тази работа. Заплащането е по договаряне.

Почасова грижа за деца над 2г.

гр. София, обл. София
Предлагаме почасова грижа за Вашето дете. Знаем, че всеки има неотложни задачи, непредвидени ангажименти или просто нужда от време за себе си, и в тези моменти - ние сме на Ваше разположение. Децата щ..

Гледане на възрастни - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, покупки, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари хора.
Предлагам помощ и грижа на самотни родители. Ежедневно помощ в домакинството, битови ремонти, пазаруване и други ежедневни дейности в дома и домашните грижи. Коректен, възпитан и отговорен мъж на ср..
Хюмън ЕООД лицензирани към МТСП под№2336/23.08.2017г Предлага лични асистенти, болногледачи, гледане на възрастни, домашна помощница, детегледачки Придружаване на вън, сутрешен тоалет, баня, даване..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.