Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
92 обяви
ТОП оферта
Внимание и грижа - дом за стари хора Св. Анна, с. Каменово, Сливенс. Каменово, Сливен,  преди 12 часаДомът за възрастни хора „Света Анна“ предоставя целогодишно социални услуги насочени към задоволяване на личните потребности на възрастните хора. Социалните услуги се предоставят съобразно желанието и личния избор на лицата. Внимание и грижа за настанените – санитарно-хигиенните условия в Дом за възрастни хора - “Света Анна“ са на високо ниво, за да гарантират добрия престой на настанените лица. Домът е оборудван с всичко необходимо за осигуряване на нуждите на настанените в него. ВИДОВЕ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ: Добре поддържана битова и жилищна обстановка Хранене, отчитане на хранителните потребности и личния избор. Поддържане на лична хигиена. Съдействие при осигуряване на..
ТОП оферта
домашни мобилни грижи ”Деница” - Сливенгр. Сливен, Сливен,  преди 1 денМОБИЛНИ ДОМАШНИ ГРИЖИ ”ДЕНИЦА” Грижи за възрастни в техния дом. Мобилни грижи „Деница” осигурява еднократни или двукратни посещения в дома по график, включително събота и неделя за обгрижване на възрастния човек-личен тоалет, смяна на памперс, преобличане, хранене,почистване на стаята.С възможност и за доставка на храна. Заплащането се извършва като абонамент за 4 седмици по банков път. Часовете за посещения са по избор – 8.15,10.15,12.30,14.30,16.30,18.30 ПАКЕТИ: Домашни грижи Стандартни, 2 часа: От понеделник до петък - 240лв. От понеделник до събота - 246лв. От понеделник до неделя - 252лв. С Включен обяд: От понеделник до петък - 325 лв. От понеделни..
ТОП оферта
Дом за стари хорагр. София, София,  преди 1 денДомовете за стари хора кв. Драгалевци и кв. Република разполагат със свободни места. Нека нашите домове са и ваш дом! Такса 500 лв на месец със включени памперси. Имаме ПРОМОЦИЯ до 31.08.2017 година. Заповядайте!
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPГледа почасово, чисти | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Гледа почасово, чисти
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Гледа почасово възрастни хора. Почиства и хигиенизира. Заплащане - по договаряне.
VIPЯмбол, жена търси да гледа възрастна жена | Грижи за деца и възрастни | гр. Ямбол
Ямбол, жена търси да гледа възрастна жена
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
Ямбол, жена предлага грижи за възрастна жена, почасово
Грижа за възрастни и болни хора за град София | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Грижа за възрастни и болни хора за град София
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Предлагаме грижи за Възрастни Хора по техните домове за град София. Ние сме малък екип от медицински и санитарен персонал, който ще се грижи за вас и за вашето оздравяване в уюта на вашия дом. - Дневна грижа - полудневна - 3 часа, целодневна 6 часа - Цялостно обгрижване на възрастен или болен Грижа за самотни възрастни и болни хора, чистене, пране, гладене, пазаруване и готвене, санитарни нужди. -- Масажи и Рехабилитация и възстановяване след счупване, инцидент, инфаркт, инсулт Цените са 10 лв на час, при минимална заетост 3 часа За повече от 3 часа цената се договаря в зависимост от ..
Предлагам гледане на възрастни хора в Попово или Опака | Грижи за деца и възрастни | гр. Попово
Предлагам гледане на възрастни хора в Попово или Опака
гр. Попово, обл. Търговище,  Подател: Ана Иванова,  преди 17 часа
Предлагам гледане на възрастни хора срещу заплащане. Имам опит.
Агенция предлага Грижи за Възрастни Хора от Опитен Медицински Персонал - Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Грижи за Възрастни Хора от Опитен Медицински Персонал - Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 19 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни медицински сестри, които извършват всички видове медицински манипулации, за болни и неподвижни хора, по техните домове в град Варна. Можете да поръчате медицинска сестра от предната седмица, като цената и броя на посещенията и часовете се договарят предварително. Услугата се предлага еднократно, периодично или на месечен абонамент. Различните манипулации се таксуват отделно. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Посещенията през уикенд или празник се доплащат. Можете да разчитате сигурн..
Грижи за Възрастни Хора по Домовете в град Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Грижи за Възрастни Хора по Домовете в град Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 19 часа
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна грижа - полудневна - 4 часа, целодневна - 8 или 12 часа - Цялостно обгрижване на възрастен или болен - 24 часа в денонощието - Грижа през уикендите и празниците - Медицински грижи и манипулации за болни хора - Придружаване в болница на дневни и нощни смени - Масажи и Рехабилитация и възстановяване след счупване, инцидент, инфаркт, инсулт - Административни услуги за улесняване на ..
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 19 часа
Агенция за социални услуги в град Варна предлага обгрижване, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово и на абонамент. - Пакетни услуги: Цялостно обгрижване всеки ден. Почасови посещения няколко пъти в седмицата. Почистване, готвене и поддръжка на домакинството. Медицински манипулации и придружаване в болница. Доставка на храна по домовете. Забавления и организирани екскурзии за възраст + 55 Пазарене и плащане на сметки. Административни услуги, билети, застраховки, преводи. - Свържете се с нас: Възрастни хора, които имат нужда ..
Предлагам грижа за семейства, възрастни хора и самотни жени | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Предлагам грижа за семейства, възрастни хора и самотни жени
Николай Николов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Николай Николов,  преди 1 ден
Предлагам грижа за семейства, възрастни хора и самотни жени, грижовен, отговорен, дискретен и възпитан мъж. Всеки ден на Ваше разположение.
Търся да гледам детенце в Попово или Опака | Грижи за деца и възрастни | гр. Попово
Търся да гледам детенце в Попово или Опака
гр. Попово, обл. Търговище,  Подател: Ана Иванова,  преди 2 дни
Търся да гледам детенце в Попово или Опака
Гледам възрастни и болни хора срещу имот | Грижи за деца и възрастни | гр. Белене
Гледам възрастни и болни хора срещу имот
гр. Белене, обл. Плевен,  преди 2 дни
Плевенска и Търновска област.
Домашна помощничка или детегледачка | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Домашна помощничка или детегледачка
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Искате къщата ви да блести от чистота, а нямате свободно време, дечицата ви са още мънички и не можете да ги оставите сами... Имате разрешение на проблема, като си наемете детегледачка или домашна помощница. Дългогодишен опит в чужбина. Диди.
Целодневни и полудневни занимания с деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Целодневни и полудневни занимания с деца
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпитатели са квалифицирани в работата с деца от 2 - до 8 - годишна възраст. В нашите занимания са застъпени похвати както от класическата педагогика, така и алтернативни методи, благоприятстващи хармоничното развитие на всяко дете. Различните модули на обучение предлагат гъвкави възможности за децата, както и за техните родители. Чрез различните форми на обучение децата не само усвояват конкретни ..
Почасово гледане на деца и възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Почасово гледане на деца и възрастни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Предлагам почасово гледане на деца и възрастни. На 30 години съм. Имам завършено висше медицинско образование и работя като медицинска сестра. Разполагам със собствен транспорт. Отнася се само за Пловдив и региона. Цената е по договаряне.
почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Домашни грижи Дия Бургас,  преди 3 дни
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален катетър; превръзки; лечение на декубитални рани; рехабилитация; предлагаме почасови грижи по домовете от обучени болногледачи.
Социални услуги за възрастни и лица с увреждания в град Добрич | Грижи за деца и възрастни | гр. Добрич
Социални услуги за възрастни и лица с увреждания в град Добрич
СРУЖЕНИЕ ”БЪЛГАРИЯ ВИТА”
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: СРУЖЕНИЕ ”БЪЛГАРИЯ ВИТА”,  преди 4 дни
Сдружение”БЪЛГАРИЯ ВИТА” град Добрич, предоставя на потребители в град Добрич социални услуги за възрастни и лица с увреждания в домашна среда, с Лиценз № 1180/ 26.11.2009 г. на МТСП. Сдружението предлага: * почасови; * целодневни;
Социални услуги за възрастни и лица с увреждания в град Добрич | Грижи за деца и възрастни | гр. Добрич
Социални услуги за възрастни и лица с увреждания в град Добрич
СРУЖЕНИЕ ”БЪЛГАРИЯ ВИТА”
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: СРУЖЕНИЕ ”БЪЛГАРИЯ ВИТА”,  преди 4 дни
Сдружение”БЪЛГАРИЯ ВИТА” град Добрич, предоставя на потребители в град Добрич социални услуги за възрастни и лица с увреждания в домашна среда, с Лиценз № 1180/ 26.11.2009 г. на МТСП. Сдружението предлага: * почасови; * целодневни; * денонощни
Търсим социален асистент за Добрич | Грижи за деца и възрастни | гр. Добрич
Търсим социален асистент за Добрич
СРУЖЕНИЕ ”БЪЛГАРИЯ ВИТА”
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: СРУЖЕНИЕ ”БЪЛГАРИЯ ВИТА”,  преди 4 дни
Търсим социален асистент за лежащо болно лице с увреждане. Помощ в лична хигиена, хигиена в дома, общуване и други. За контакти: Сдружение ” БЪЛГАРИЯ ВИТА”
грижа се за деца вечер | Грижи за деца и възрастни | гр. София
грижа се за деца вечер
Частно лице
гр. София, обл. София,  Подател: Частно лице,  преди 4 дни
Грижа се за деца вечер почасово, имам дългогодишен опит като детегледачка в България и чужбина, а също и стаж като учителка в детска градина. Ползвам руски и английски на добро ниво
гледане на възрастни хора срещу унаследяване на жилище | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
гледане на възрастни хора срещу унаследяване на жилище
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Медицинска сестра търси възрастни хора без наследници от град Бургас за да ги гледа срещу унаследяване на жилище
Старчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора | Грижи за деца и възрастни | гр. Стара Загора
Старчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора
Валентин Желев
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Валентин Желев,  преди 5 дни
Новооткритият комплекс - Дом за Хора на възраст ”ВАЛИС” в с. Ягода, област Стара Загора отвори врати в началото на месец Март 2016 г. Старческият Дом Валис се намира на главния път Стара Загора - Казанлък, в известното с минералните си извори село Ягода. Приемаме хора на възраст във всякакви състояния! ---> От напълно самообслужващи се, до хора с дименция и в нужда от пълни, 24 ч. на денонощие, грижи. Цените са по договаряне и зависят от нуждите и състоянието на човека. Все още предлагаме промоционални цени! За хора от чужбина, персоналът ни говори: 1) Гръцки 2) Турски..
Почасови грижи за болни хора в гр. София | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Почасови грижи за болни хора в гр. София
Социомед   Консултинг
гр. София, обл. София,  Подател: Социомед Консултинг,  преди 6 дни
Грижовни болногледачи с опит и чувство за отговорност ще се грижат за най-близките Ви хора. Осигуряваме целодневни, почасови грижи за Вашите близки, намиращи се у дома. Те ще извършват различни видове дейности, осигуряващи необходимите санитарно-хигиенни и социални условия за тях, в зависимост от индивидуалните потребности на всеки. Предлагаме и логопед за възрастни и болни след прекаран инсулт (афазия). Можем да осигурим и специализиран транспорт /частна линейка на наш партньор/. Ние ще ги придружим до болнично заведение или различни институции с частна линейка от наш партньор, занимава..
предлага грижи на възрастни болни хора срещу унаследяване | Грижи за деца и възрастни | гр. София
предлага грижи на възрастни болни хора срещу унаследяване
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
София, предлага грижи на финансово стабилни възрастни болни хора, без наследници, срещу унаследяване
Набира персонал | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Набира персонал
гр. София, обл. София,  Подател: ЕТ ЮНАЙТЕД ФИЛИ,  преди 6 дни
Агенция Юнайтед-Фили набира болногледачки с немски език за немскоговорящи семейства /24 часа/.
грижа за вьзрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
грижа за вьзрастни
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Грижи за възрастни срещу унаследяване | Грижи за деца и възрастни | гр. Бяла Слатина
Грижи за възрастни срещу унаследяване
гр. Бяла Слатина, обл. Враца,  преди 8 дни
Семейство предлага грижи за възрастни и болни хора срещу унаследяване на имот на територията на Община Бяла Слатина. Позволете ни да Ви осигурим спокойни старини.
Дом за възрастни хора Велинград | Грижи за деца и възрастни | гр. Велинград
Дом за възрастни хора Велинград
гр. Велинград, обл. Пазарджик,  преди 9 дни
Дом за възрастни хора - гр. Велинград Област Пазарджик Дом за възрастни хора - гр. Велинград е един от първите частни домове за възрастни хора в община Велинград, област Пазарджик, лицензиран от Министерство на труда и социалната политика. Град Велинград е разположен в центъра на Чепинската котловина - най-красивата част на Западните Родопи. Обявен за СПА столица на Балканите през 2008 г., курортът е предпочитана дестинация както за отдих, така и за лечение. Градът се намира на около 750 м. надморска височина и съчетава чудесен климат, лековити минерални извори и красива природа. Еди..
Предлагам грижа за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
Предлагам грижа за възрастни хора
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 дни
Здравейте, аз съм Елена и предлагам грижа за възрастни хора по техните домове. По възможност в гр. Бургас. Графикът ми на работа може да е и разбит по часово според вашите потребности.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг