Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Грижи за деца и възрастни

110 обяви
Дом за възрастни хора и хора с деменция - с. Болярско обл. Ямбол, общ. Тунджа Откриване на 10 юли! Медицинско обслужване - лекар, психиатър и мед. сестра. Договор с общопрактикуващ лекар и психиатър, запознати изцяло с диагнозата на всяко лице, следящи състоянието му и контролиращи лечението му. Съдействие за снабдяване с медикаменти и получване на специализирана медицинска помощ. Диференцирана такса според заболяването. Грижа за вашия близък според оценка на потребностите му, направена след консултация със социален работник и психолог. Среда и уют близки до домашната. Домът разпо..

Дом за стари хора

гр. София, обл. София
Домът за стари хора кв. Драгалевци и кв. Република разполагат със свободни места. Нека нашия дом е и ваш дом! В таксата от 500 лв на месец са включени памперсите. ПРОМОЦИОНАЛНА такса до 30.09.2018 година. Заповядайте!
Търся работа - да гледам възрастни хора по домове и болници. По 10 часа и 12 часа. Предлагам и почистване по домовете. Имам опит 10 години.

Агенция за детегледачки

гр. София, обл. София
Фирма Персонал Корект-ДЕ ЕООД е сигурен партньор на семейството в избора му на детегледачка за своето дете. Доверете се на опита на завършил в Германия психолог, който подхожда индивидуално спрямо н..

търся работа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
очаквам предложения за почасова работа правя услуги на самотни възрастни хора почистване пазаруване компания на самотни възрастни жени и други предложения

Търся работа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
почиствам жилища офиси входове масажи на адрес но класически, и други услуги в помощ на всеки възрастни, оперирани, самотни хора
Търся работа в град Варна като домашен помощник на семейства и самотни хора - всеки ден, или нощна смяна, по Ваше желание. Мъж на средна възраст, коректен, възпитан, отговорен, търси работа. Търся р..
Предлагам услуга - Вашият домашен помощник - за семейства, възрастни и самотни хора и други за град Варна. Нощна смяна или всеки ден на Ваше разположение по Ваше желание. Мъж на средна възраст, ко..
Медицинска сестра търси възрастни хора без наследници от град Бургас за да ги гледа срещу унаследяване на жилище

Грижа за домът и възрастни хора

гр. Банско, обл. Благоевград
Почиствам частни домове. Ако желаете само почистване, ще бъде извършено качествено, така че да задоволи и най-високите критерии. Ако имате нужда, може да напазарувам, да изгладя и подредя дрешника, ..

грижа за деца

гр. Банско, обл. Благоевград
Предлагам услугата грижа за деца, само за през нощта от 20.00 часа до сутринта. А вие може да се насладите на вечеря в хубав ресторант с приятели, да отидете на гости или проста да се забавлявате. А..
Пенсионирана учителка на 63 години търси да гледа дете на територията на Попово или Опака.

Детска занималня в YMCA

гр. Пловдив, обл. Пловдив
СПОРТ, ИГРИ, ТВОРЧЕСКИ И ОБРАЗОВАТЕЛНИ ЗАНИМАНИЯ Детската програма има за цел възпитанието на децата в трудолюбие, творческо мислене, честност, самостоятелност, отговорност и придобиване умения за ..

Грижа за възрастни хора

гр. София, обл. София
Фирма Персонал Корект-ДЕ предоставя социални асистенти и домашни помощници за грижа на възрастни и болни хора. Придружаване в болница. Помощ в домакинството. Ние сме лицензирана агенция и директен..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага обгрижване, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово и на абонамент. - Пакетни услуги: Цялостно обгрижва..
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпит..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на КВАЛИФИЦИРАНИ ДЕТЕГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Можете да ни пишете на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ни се обадете на ..

Гледане на деца по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, разходки, пране, гладене, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или детска градина. Мога да глед..

Гледане на стари хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, смяна на памперси, разходки, даване на лекарства, покупки. Имам професионален опит в домове за стари ..
Търсим жена за почасово гледане на болна жена и за помощ в домакинска работа. Заплащане по договаряне.

Търся детегледачка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търся детегледачка за близнаци на 2 месеца. За информация на посочения телефонен номер.
Заети сте, нямате свободно време дори за себе си, имате да гледате болни хора и работното ви място не ви пуска? Не можете да преброите ангажиментите си? В същото време децата ви чакат за малкото внима..

Гледам възрастни хора

гр. Попово, обл. Търговище
Гледам възрастни хора на територията на Попово. Готвене, пазаруване, обслужване на леко болни, компания, поставяне на мускулни инжекции, измерване на кръвно.

Гледане на възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам грижа за възрастни хора, повече информация на посочения телефон. Елена

Старчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Новооткритият комплекс - Дом за Хора на възраст ”ВАЛИС” в с. Ягода, област Стара Загора отвори врати в началото на месец Март 2016 г. Старческият Дом Валис се намира на главния път Стара Загора - ..
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - смяна на памперси, фелдшер, съдействие при къпане, изготвяне на тоалет, подстригване, бръснене, кабелна телевизи..

лични асистенти и домашни помощници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив; грижи за деца и домашни любимци.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.