Грижи за деца и възрастни

127 обяви
Домовете за стари хора Рея в кв. Драгалевци и кв. Република имат свободни места за настаняване. Нека нашия дом е и ваш дом.
жена, с начална педагогика и бълг. филология, търси работа в занималня или гледане/обучаване на деца до 11-12 годишна възраст

търся детегледачка

гр. Несебър, обл. Бургас
търся детегледачка за дете на 1 година и 7 месеца, на 8 часов работен ден, ОПИТЪТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН

за деца с проблеми в развитието

гр. Сливен, обл. Сливен
дневна грижа и работа със специалисти за деца с проблеми в развитието, от 0 до 7 г. безплатно
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Гледане на възрастни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, смяна на памперси, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари ..

Гледане на деца

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, покупки, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или градина. Гледам и б..

Домашен помощник

с. Граматиково, обл. Бургас
Търся жена за домашен помощник на възрастни родители в с. Граматиково. Предлагам настаняване в къщата и условия за живот.
Грижа за болни след операция или инсулт. Гледане на лежащо болни в домашни условия през нощта. Може и почасово. Абокати, катетър - медицински услуги от квалифициран специалист..
Предлагам услуга - Вашият домашен помощник - за семейства, самотни родители и други хора в нужда за град Варна. Нощна смяна или всеки ден на Ваше разположение по Ваше желание. Мъж на средна възрас..
Предлагам 24 часа помощ и грижа за Вас и Вашето семейство, като домашен помощник и друга помощ в домът Ви. Коректен, отговорен и грижовен мъж.
Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци. ..

Ежедневно вкусна храна

гр. София, обл. София
Искате вкусна и прясно приготвена храна всеки ден за Вас или Вашите родители, но нямате време за това? Доверете ни се, ние ще се погрижим да ви отменим в ангажимента, Вие или вашите близки да получа..

Педикюр у дома

гр. София, обл. София
Ние можем да ви помогнем с медицински педикюр от квалифициран специалист с опит. Отстраняване и оформяне на впит (врастнал) нокът, обработка и лечение на мазоли, кокоши тръни и цялостно почистване и о..

Рехабилитация в къщи

гр. София, обл. София
Предимства на рехабилитация при домашни условия: • Не се налага да пътувате или да бъдете транспортиран до рехабилитационен център или клиника. • В уюта на собственият Ви дом, се чувствате по сигу..

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ни се обадете на ..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на КВАЛИФИЦИРАНИ ДЕТЕГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Можете да ни пишете на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ..

Гледам възрастни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Имам опит в гледане на възрастни.. в момента съм безработна и неангажирана и спешно си търся работа
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпит..
гледане на възрастни хора, приема пълни грижи, съжителство, финансова подкрепа, срещу унаследяване
Предлагаме почасови грижи за рускоговорещи възрастни хора по домовете в град Бургас, от 2 до 4 часа на ден, от понеделник до петък, за събота и неделя - с допълнителна уговорка. Предлагаме почасови ..

Грижи за възрастни и болни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Грижа за възрастни и болни по домовете или в болница. Помощ за почистване, хранене, смяна на памперси, даване на лекарства.,

Детски център за деца от 5 до 11г

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Педагожка-магистър НУП/СУ, с руски, немски и английски езици, предлага почасово гледане, обучение и възпитание на деца/5-11г/с вкл. в цената образователни игри, Ескейпрум, скаутски приключения в околн..
грижи за възрастни хора, денонощно или по заместване - 24 лв./денонощие
Дом за стари хора Валис 2 в с. Говедарци, област София отвори врати! Това е вторият старчески дом, който оперираме, като първият, Валис 1, се намира близо до гр. Стара Загора. Домът се намира близ..

Частен дом за стари хора

гр. Хисаря, обл. Пловдив
Добре дошли в РЕЗИДЕНЦИЯ ”ДЯДО РАДИ” - ЧАСТЕН ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА гр. Хисаря. БЛАГОДАРИМ ВИ, че предпочетохте нас! На разположение на домуващите са самостоятелни стаи с тераси, единични, с по 2 и с ..

Личен асистент - за Попово

гр. Попово, обл. Търговище
Помагам почасова на възрастни хора: Компания, пазаруване, разходки. Гледане на леко болен. Гледам и дечица от 0 до 7 годинки.
Изисквания: Търся до 55 годишна жена с опит Условия за работа: добри условия, дневна заетост (4 часа), включително събота и неделя, 300 лв на месец Отговорности: ​ грижи за трудноподвижна болна стар..

Гледане на онкоболни хора

гр. София, обл. София
Предлагам компетентна помощ при гледане на болни с онкологични заболявания за районите - Овча Купел, Княжево, Бъкстон, Красно Село, Руски Паметник. Имам богат опит. За повече информация може да се..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.