Филтриране
Сортиране

Грижи за деца и възрастни

125 обяви

Дом за възрастни хора Бургас

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Дом „Царица Йоанна“ предлага най-добрата грижа за хора Професионален екип от лекари и специалисти осигурава наблюдение, лечение и рехабилитация за хора в слединсултни състояния и онкологично болни Дом за стари хора „Царица Йоанна“ в Слънчев бряг осигурява най-добро качество на живот за възрастните хора. В домът се предлагат и специализирани здравни грижи под постоянно наблюдение. Изпълняват се предписания на лекари за вземане на лекарства в определени часове и провеждането на различни терапии. За да спокойни близките и роднините на хората с тях има непрестанна обратна връзка. В дома с..
Дом за стари хора Валис 2 в с. Говедарци, област София отваря врати скоро! Това е вторият старчески дом, който оперираме, като първият, Валис 1, се намира близо до гр. Стара Загора. Домът се намира близо до гр. София, в живописното село Говедарци, между Боровец и Мальовица и в непосредствена близост до гр. Самоков. Красотата и спокойствието на природата в тази местност със сигурност я поставят сред най-уникалните кътчета на България. В момента тече предварителното записване за хора на възраст, за които ще поемем пълният комплект грижи от които имат нужда. Приемаме хора на възраст в..
Търся работа - да гледам възрастни хора по домове и болници. По 10 часа и 12 часа. Предлагам и почистване по домовете. Имам опит 10 години.
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Дом за стари хора ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Старчески дом ВАЛИС в с. Ягода, област Стара Загора отвори врати в началото на Март 2016. Домът се намира на главния път Стара Загора - Казанлък, в известното с минералните си извори село Ягода. ..
Пловдив, жена на 50 г., медицинско лице, обгрижва възрастни хора, лежащоболни, сменя памперси, обработва рани, почасово или целодневно - по договаряне.

Kвалифицирани детегледачки

гр. София, обл. София
Всички детегледачки предоставени от агенцията са oдобрени от психолог и екип от специалисти, преминали са обучение за ранно детско развитие, обща детска грижа и спешна долекарска помощ. Предлагаме как..

Търся работа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
здравейте аз си търся почасова работа почиствам жилища офиси, грижи за болни и възрастни хорамного услуги поо желание на клиента и по селата бонуси на редовни клиенти
Рехабилитация, терапии в дома на болния Предлагаме за град София квалифицирани грижи от кинезетерапевт в дома на болни, неподвижни хора с различни заболявания, след инсулт, след залежаване или операц..

Дом за стари хора

гр. София, обл. София
Домовете за стари хора в кв. Драгалевци и кв. Република имат свободни места за настаняване. Имаме месечна такса от 550 лв. в която влизат памперсите. Нека нашия дом е и ваш дом.
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ни се обадете на ..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на КВАЛИФИЦИРАНИ ДЕТЕГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Можете да ни пишете на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ..
Търся работа да гледам възрасти хора, живея в кв. Малашевци, имам опит и препоръки от Пирогов

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/

Грижи за възрастни и болни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Грижа за възрастни и болни по домовете или в болница. Помощ за почистване, хранене, смяна на памперси, даване на лекарства..
Помагам почасово на възрастни хора. Компания, пазаруване, разходка. Гледане на леко болен. Гледам и дечица от 0 до 7 годинки.

Детегледачка/ Бавачка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ако търсите жена, която да гледа целодневно или почасово детето ви и няма на кой да го оставите, ще се радвам да се свържете с мен. Предоставям възможността да удовлетворявам всички желания на вашет..

грижа за деца

гр. Банско, обл. Благоевград
Предлагам услугата грижа за деца, само за през нощта от 18.00 часа до сутринта. А вие може да се насладите на вечеря в хубав ресторант с приятели, да отидете на гости или проста да се забавлявате. А..
Здравейте! Предлагаме Ви безплатни стоматологични услуги от студенти по дентална медицина - 5 курс; МУ- Пловдив. Внимание: паричните средства ще бъдат напълно поети само от студентите свързани с таз..
Предлагаме почасови грижи за рускоговорещи деца /от 6 до 10 години/ и възрастни хора по домовете в град Бургас. При желание от страна на родителите, възможно е и обучение на ученици от начален курс...

Гледане на стари хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, смяна на памперси, даване на лекарства, покупки. Имам професионален опит в домове за стари ..

Гледане на деца

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, смяна на памперси ако са малки, покупки, водене и връщане от училище или детска градина. Мог..

Грижи на болногледачка в болница

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Грижи за болни в болница почасово, целодневно или нощно.

Гледам възрастни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Имам опит в гледане на възрастни.. в момента съм безработна и неангажирана и спешно си търся работа

грижи за възрастни мъже

гр. София, обл. София
Предлагам грижи на възрастни мъже имам опит

Предлагам грижи

гр. София, обл. София
Здравейте жена на 62г предлага грижи на възрастни жени има опит за предпочитане е на 15 дни
Предлагам услуга - Вашият домашен помощник - за семейства, самотни родители и други хора в нужда за град Варна. Нощна смяна или всеки ден на Ваше разположение по Ваше желание. Мъж на средна възрас..
Предлагам 24 часа помощ и грижа за Вас и Вашето семейство, като домашен помощник и друга помощ в домът Ви. Коректен, отговорен и грижовен мъж.
Бургас и Поморие, грижи за бебета, деца, стари хора през нощта

лични асистенти и домашни помощници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив; грижи за деца и домашни любимци.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.