1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Грижи за деца и възрастни

Грижи за деца и възрастни

119 обяви
Домовете за стари хора Рея в кв. Драгалевци и кв. Република имат свободни места за настаняване. Нека нашия дом е и ваш дом.
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..
Смяна на памперси по домовете Цена 16 лв на посещение Къпане със суха пяна 20 лв

Гледане на стари хора

гр. София, обл. София
Гледане и обгрижване на възрастни хора 1 час 15 лв 2 часа 25 лв 3 часа 35 лв 4 часа 40 лв За смени над 4 часа цената е 8 лв на час За 24 часови посещения цена по договаряне

Гледане на деца

гр. София, обл. София
Гледане на деца 1 час 20 лв, 2 часа 30 лв, 3 часа 35 лв, 4 и над 4 часа по 10 лв на час
Агенция за подбор на персонал АНТЕОН предлага: Едно или две посещения на ден в дома на възрастния човек в определени часове. Извършват се стандартни дейности, които включват тоалет, смяна на пампе..
Агенция за подбор на персонал АНТЕОН предлага доставка на обяд и/или вечеря в дома на възрастния човек. Ако получателят няма възможност да отвори вратата, може да заявите наш асистент, който да полу..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ни се обадете на ..
жена предлага грижи за възрастни хора, по възможност в Надежда 1 или съседните квартали - 4 лв./ч

Гледам възрастни и болни почасово

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни и болни /без лежащо болни/. Почасово сутрин или вечер /без неделя/. Без Кършака /нямам удобен транспорт до там/.

Гледане на деца - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, покупки, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или градина. Гледам и б..

Гледане на възрастни - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари хора.

грижи почасово

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагаме почасови грижи по домовете от парамедици
Предлагаме безплатно гледане на хора в София и района, за повече информация се обадете на посочения телефон

Грижи за възрастни и деца

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за деца и възрастни, почасово, целодневно, денонощно в домашни и болнични условия.
Здравейте, предлагам почасово гледане на деца. Имам опит с деца от 8месеца на горе. Обичам децата и се радвам когато съм около тях. Тъй като съм актриса успявам да ги забавлявам и вършим нещата игриво..
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово или на абонамент. - Паке..
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..

Грижи за възрастни и болни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Грижа за възрастни и болни по домовете или в болница. Помощ за почистване, хранене, смяна на памперси, даване на лекарства.,

Грижа за възрастни и болни хора

гр. Кърджали, обл. Кърджали
Предлагам грижи за възрастни или болни хора. За въпроси пишете или се обадете на посочения телефон.
Грижовни болногледачи с опит и чувство за отговорност ще се грижат за най-близките ви хора. Те ще извършват различни видове дейности, осигуряващи необходимите санитарно-хигиенни, битови и социални усл..
Предлагам услуги като детегледачка в град Смолян. Обичам децата и ще се радвам да съм полезна!

Гледане на деца

гр. Шумен, обл. Шумен
Предлагам следните услуги: Почистване, хранене, преобличане, пране, разходки, смяна на памперси (ако са малки), покупки, разходки и игри; - почасово - водене и/или прибиране от училище или детска ..

Болногледачка в дома и болница

гр. Пловдив, обл. Пловдив
! Медицински услуги-гледане болни. Катетри, абокати, системи инжекции-мускулни, венозни по домовете.
Само за 8 лева на час Предлагаме помощ и грижа за Всички По-специално за Хора със специални потребности и Възрастни хора! Отдел Чисто ви дава възможност голяма част от домакинската ви работа да е..

Почасови грижи за деца

гр. София, обл. София
Педагог с българска филология (48-годишна) предлага почасови грижи за деца на възраст 3 - 7 г. и помощ в обучението на ученици 1 - 4 клас в делнични дни от 14:00 до 20:00 ч. Цена: 7 лв./час.
Сдружение „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги за гледане на възрастни хора в дома Грижа за възрастни хора по техните домове в град Бургас и областта. Разполагаме с опитни социални и лични асистенти..

Грижи за възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги и грижи за деца, младежи и възрастни хора в дома. Разполагаме с опитни лични, социални асистенти, домашни помощници и медицински кадри,..
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - при нужда смяна на памперси, медицинско лице, съдействие при къпане, хранене, подстригване, обличане, бръснене, ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.