1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Грижи за деца и възрастни

Грижи за деца и възрастни

130 обяви

мъж предлага грижи и помощ

гр. София, обл. София
София, мъж предлага грижи и помощ на семейство, болна или възрастна жена, срещу унаследяване на имот и финансиране, може и в дома му
Домовете за стари хора Рея в кв. Драгалевци и кв. Република имат свободни места за настаняване. Нека нашия дом е и ваш дом.
Пловдив, сериозна и отговорна жена обгрижва възрастни и инвалиди, нуждаещи се от грижи в домашни условия - смяна на памперси, обработка на рани, къпане, бръснене, храна и почистване.
Ходжа Ая - събиране на разделени двойки, разваляне на магия; 089 5387184
София, за района на Хаджи Димитър, социален асистент търси да обгрижва възрастни хора, може и почасово, безплатно
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..
София, мъж на 59 г., в добро здраве, предлага грижи за възрастни, болни, почасово, коректност За контакти: Тодор

Грижи за възрастни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни, инвалиди в домашни и болнични условия в Пловдив, Стара Загора ли София.

грижи за възрастни и бебета

гр. София, обл. София
жена обгрижва възрастни хора и бебета, почасово и на повикване, с предимство район Банишора и Централна гара

Гледам възрастни и болни 1 ч.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни и болни 1 ч. сутрин ИЛИ вечер /без лежащо болни, без събота и неделя и без кв. Кършиака
Смяна на памперси по домовете Цена 16 лв на посещение Къпане със суха пяна 20 лв

Гледане на стари хора

гр. София, обл. София
Гледане и обгрижване на възрастни хора 1 час 15 лв 2 часа 25 лв 3 часа 35 лв 4 часа 40 лв За смени над 4 часа цената е 8 лв на час За 24 часови посещения цена по договаряне

Гледане на деца

гр. София, обл. София
Гледане на деца 1 час 20 лв, 2 часа 30 лв, 3 часа 35 лв, 4 и над 4 часа по 10 лв на час
Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци з..

Срещу унаследяване

гр. София, обл. София
Семейство 40 годишни с дете на 8г ПРЕДЛАГАТ за пръви път обгрижване на възастни (мъж)или(жена)Срещу наследяване на имот в София Соходол, Драгалевци, Бояна, Княжево и съседни квартали. Лоялни и коректн..
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово или на абонамент. - Паке..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..
Грижа за възрастни и болни по домовете или в болница. Помощ за почистване, хранене, смяна на памперси, даване на лекарства. Необходима подкрепа в точния момент!

Гледане на деца - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, покупки, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или градина. Гледам и б..

Гледане на възрастни - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари хора.
 рекламирай сам в
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” предлага подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Разполагаме и със собствени кадри. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница (вижте по-долу) или н..
Предлагам ежедневна Услуга - Домашен помощник на самотни хора и семейства. Свободен съм 7 дни в седмицата и 30 дни в месеца.

Гледане на дете

гр. София, обл. София
Гледане на деца на 2 и 7г две момичета жк Слатина вечерно време след 18:30 и и през деня събота, неделя с предворителна уговорка постоянен ангажимент от 3,4 пъти седмично. покривам такси за близките р..

Грижа за възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Грижа за възрастни хора, пазаруване, доставка до дома, почистване, изхвърляне на боклука и други по уговорка. Възможен е вариант за гледане срещу наследяване.
детегледачка с опит и препоръки предлага грижи за деца, владее руски и английски език, може и почасово

Гледане срещу наследяване

гр. Плевен, обл. Плевен
Здравейте, младо семейство спредлага доглеждане на самотни семейства или мъже, жени срещу наследяване Добре възпитани, човечни, състрадателни, с професии бихме приели да изживеете дните си с нас и бл..

Гледане болни и възрастни

гр. Русе, обл. Русе
Търся да гледам болен или възрастен човек. Имам опит.
Гледам бебета и деца. Почасово, целодневно, а също и през нощта. Знам как да се грижа за децата, така че да се чувстват добре. Не просто ги гледам, а играя с тях, като се старая да им помагам да..

Ако търсите болногледачка

гр. София, обл. София
Аз съм на 60 г., с икономическо образование, но от години работя като болногледачка. Нямам ангажименти към собствено семейство. Работя с 24 часов ангажимент, без почивен ден в делнични и празнични дни..
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - при нужда смяна на памперси, медицинско лице, съдействие при къпане, хранене, подстригване, обличане, бръснене, ..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.