back to top

Грижи за деца и възрастни

125 обяви

Доброто е въпрос на избор! Идеята за разкриване на услугата ”Грижи за възрастни” в Бургас е провокирана от факта, че възрастните хора и гражданите на Бургас заслужават същата професионална грижа, както всички други европейци. Услугите, които предлагаме са: Социален асистент: Домашен помощник: Личен асистент: Болногледач: Мобилен център за обслужване на възрастни хора: Бюро за социални услуги: Рехабилитация: Бръснаро - фризьорски услуги. Разполагаме с опитни социални и лични асистенти и домашни помощници, които можем да Ви предложим на почасов, седмичен, месеченили или безсрочен ангажимен..

Доброто е въпрос на избор! Предлагаме Ви една по-различна грижа за Вашите близки, познати или приятели, защото нашата мисия е” Към хората - с любов и уважение! ” Ако Ваши близки или приятели трудно се справят с ежедневните си задължения у дома, чувстват се самотни и нямат вече достатъчно социални контакти и сили да се справят сами, свържете се с нас. Ние ще се погрижим да осигурим обучен помощник, който да им помогне в домакинството, ще се грижи за болният Ви родител или близък, ще сменя памперса, ще му помага, ще му дава лекарства, ще заплаща сметки за комунални услуги, ще пазарува. С него..

Пакет „Πaзapyвaнe“ Aĸo имaтe нyждa oт xpaнитeлни пpoдyĸти, лeĸapcтвa или дpeбни вeщи зa дoмa, нo нe мoжeтe дa излeзeтe oт дoмa cи пopaди зaбoлявaнe, лoшo вpeмe или нepaзпoлoжeниe, вeчe нямa зaщo дa ce пpитecнявaтe, тъй ĸaтo СИЦ „УСМИВКА“ e нacpeщa. Bceĸи дeлничeн дeн мoжeтe дa ни пoтъpcитe, зa дa ви пoмoгнeм c пoĸyпĸитe. Hyжнo e дa ни ce oбaдитe eдин дeн пpeдвapитeлнo и дa пoдгoтвитe cпиcъĸa пpeди дa дoйдe acиcтeнтът. След приключване на покупките ще заплатите продуктите и такса за услугата. B cлyчaй, чe ce нyждaeтe oт лeĸapcтвa, нe зaбpaвяйтe дa мy дaдeтe peцeптa или peцeптypнa ĸнижĸa. ..

СУПЕР ТОП пормотиране Сондаж за вода, сонда за вода. проучване. откриване на вода с георадар. търсене на вода с георадар.
Сондаж за вода, сонда за вода. проучване. откриване на вода с георадар. търсене на вода с георадар.Сондаж за вода, сонда за вода. проучване. откриване на вода с георадар. търсене на вода с георадар.Сондаж за вода, сонда за вода. проучване. откриване на вода с георадар. търсене на вода с георадар.Сондаж за вода, сонда за вода. проучване. откриване на вода с георадар. търсене на вода с георадар.Сондаж за вода, сонда за вода. проучване. откриване на вода с георадар. търсене на вода с георадар.

Домашни и почасови грижи на възрастни хора в домашна позната среда. Грижим се за личната хигиена, пазарене, приготвяне на храна, обличане, събличане, разходки. Приятни разговори. При нас може да заявите почасови посещения за вашите нужди. Съдействие при поемане на храна и напитки през устата, както и приемане на лекарства-по лекарско предписание. Съдействие при обличане и събличане. Съдействие при използването на тоалетен стол, включително помощ при смяна на памперс. Съдействие при ставане и лягане, сядане, вървене. Лицензирана Агенция за социални услуги с ЛИЦЕНЗ № Л 3129-1205 ”АСИСТЕНТСКА..

почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник, болногледачVIP обява

Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Пазарувам на възрастни хора по социален патронажVIP обява

София, пазарувам на възрастни хора по линия на социалния патронаж в кварталите Стрелбище, Борово и Иван Вазов. За повече информация, обадете се на посочения телефон

Почасово гледане на стари хораVIP обява

Гледам почасово стари хора. Аз съм на 60 години в опит в областа над 20 годин в България и чужбина търся работа само за квартал Въстанически.

Няня для Детей в Бургасе.

Здравствуйте! Няня, с многолетним стажем, рассматриваю труд в Бургасе, и в пригороде. Мама, бабушка. Имею 8-мь лет опыта заботы и развития с детками от рождения, и до школы. Что могу передать от..

Детегледачка педагог с английски език в Пловдив

Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци з..

Грижи за Вашите близки възрастни или болни хора в гр Търговище

Грижа се за възрастни или болни хора в домашна среда в гр. Търговище - пазаруване, лична хигиена, почистване на дома и др.

Предлагам отглеждане, обучение, възпитание и социализиране на деца от 3-9 години

Предлагам отглеждане и възпитание на деца от предучилищна възраст. Прилагам принципи на възпитание-принцип за адаптивност, принцип за единство на възпитателните изисквания, принцип за съобразяване с..

Предлагам почасова или целодневна грижа за вашето дете

Предлагам почасово или целодневно да се грижа за детето Ви в удобството на моя дом. По образование съм начална учителка и имам 14 години професионален опит. По- важното обаче е, че обичам да се занима..

Грижа за болни и стари хора

Предлагам грижа за болни и възрастни хора, като асистент с опит в района на Трета поликлиника и около ”Краставицата”, Новата поща и блок ”Народен юмрук” на гр. Бургас. .

медицинска и санитарна услуга

Предлагам помощ за болни и възрастни хора в района на новата поща и блок (117} ”Народен юмрук”, като асистент, рехабилитатор или медицинска сестра.

Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора и деца по Домовете в гр. Варна

Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за нуждаещи се възрастни и деца с увреждания по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който мож..

Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна

Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово или на абонамент. - Паке..

Грижи за Възрастни Хора и деца по Домовете в град Варна

Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за нуждаещи се Възрастни Хора и деца с увреждания по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следни..

Гледане на възрастни хора

Предлагам почасова грижа за Вашите близки. Индивидуален подход към нуждите на възрастния/болен човек, включително лежащо болен при къпане, сутрешен тоалет, обличане, бръснене, помощ при хранене, дав..

Гледане на стари хора

Гледане и обгрижване на възрастни хора Смяна на памперс 27лв Хранене 20 лв Къпане 30 лв Бръснене 25 лв Подстригване 25 лв Комбинации Смяна на памперс и хранене 30 лв Смяна на памперс и къпан..

СУПЕР ТОП пормотиране Ясновидка Нели Маринова - Събира разделени двойки
Ясновидка Нели Маринова - Събира разделени двойкиЯсновидка Нели Маринова - Събира разделени двойкиЯсновидка Нели Маринова - Събира разделени двойкиЯсновидка Нели Маринова - Събира разделени двойкиЯсновидка Нели Маринова - Събира разделени двойки
Смяна на памперси и къпане на лежащи болни

Смяна на памперси по домовете Цена 27 лв на посещение Хранене 23 лв Къпане със суха пяна 35 лв

Гледане на деца

Гледане на деца 1 час 20 лв, 2 часа 30 лв, 3 часа 35 лв, 4 и над 4 часа по 10 лв на час

Гледане на възрастни

Предлагам медицински грижи за възрастни хора-лекарства, памперси.24 часа с настаняване. Само София.

Почасово гледане на деца, деца с обучителни трудности или СОП

Предлагам почасово гледане на деца от 3 годишна възраст. Имам 13 години опит като детски и начален учител. Креативна съм, обичам много да се занимавам творчески и да уча децата. Мога да помогна и с об..

Предлагам пазаруване и плащане на сметки вместо Вас в Чепинци

Предлагам услуга пазаруване и плащане на сметки в помощ на възрастни хора и заети хора.

Предлагам гледане

Предлагам грижа за възрастна дама - пазаруване, компания и разходка. Ползвам английски и руски език на добро ниво. Шофирам и може да пътуваме с лек автомобил по нейно желание. Също така, ако има къща ..

Гледане на онкоболни хора.

Предлагам компетентна помощ при гледане на болни с онкологични заболявания за районите - Овча Купел, Княжево, Бъкстон, Красно Село, Руски Паметник. Имам богат опит. За повече информация може да се..

Гледане на възрастни хора.

Предлагам компетентна помощ при гледане на възрастни хора почасово - минимум 5 часа.. Давам и нощни дежурства. Районите кв. Овча Купел, Красно Село, Бъкстон, Манастирски Ливади, Борово, Красна Полян..

гледане на възрастни

Болногледачка с опит предлага почасово грижи за възрастни хора в София

Помощ за възрастни хора

Предлагам помощ и гледане на възрастни хора целодневно и в дългосрочен план. С дългогодишен опит като личен асистент. Заплащане -по договаряне.