Филтриране
Сортиране

Грижи за деца и възрастни

140 обяви
Грижа за болни след операция или инсулт. Гледане на лежащо болни в домашни условия през нощта. Може и почасово. Абокати, катетър - медицински услуги от квалифициран специалист.
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

за деца с проблеми в развитието

гр. Сливен, обл. Сливен
дневна грижа и работа със специалисти за деца с проблеми в развитието, от 0 до 7 г. безплатно
Хигия_24 ЕООД е регистрирана доставчик на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане с удостоверение за личен асистент № 01570-0002 и удостоверение за домашен помощник № 01570 - 0001. Ние п..
Дом за стари хора Валис 2 в с. Говедарци, област София отвори врати! Това е вторият старчески дом, който оперираме, като първият, Валис 1, се намира близо до гр. Стара Загора. Домът се намира близ..

Грижи за възрастни и болни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Грижа за възрастни и болни по домовете или в болница. Помощ за почистване, хранене, смяна на памперси, даване на лекарства.

Грижи на болногледачка в болница

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Грижи за болни в болница почасово, целодневно или нощно.

Дом за стари хора

гр. София, обл. София
Домовете за стари хора в кв. Драгалевци и кв. Република имат свободни места за настаняване. Имаме месечна такса от 550 лв. в която влизат памперсите. Нека нашия дом е и ваш дом.

унаследяване срещу гледане

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Възрастно семейство търси самотна жена с дете за унаследяване срещу грижа
Предлагаме почасови грижи за рускоговорещи възрастни хора по домовете в град Бургас, по 3-4 часа на ден, 5 работни дни, от понеделник до петък, за събота и неделя - с допълнителна уговорка. Предлага..
жена на 62 г. с опит предлага грижи за възрастни и болни хора
Полудневна забавачка за деца от 3 до 5 год. към Център за работа с деца Изгрев, кв. Бъкстон, бул. Братя Бъкстон 40 С радост ще се запознаем с Вас и Вашето дете! Елате ни на гости :)! Център за ..
Рехабилитация, терапии в дома на болния Предлагаме за град Бургас квалифицирани грижи от кинезетерапевт в дома на болни, неподвижни хора с различни заболявания, след инсулт, след залежаване или опера..
Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци. ..

Гледане на деца

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, смяна на памперси ако са малки, покупки, водене и връщане от училище или градина. Мога да гл..

Гледане на стари хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, смяна на памперси, даване на лекарства, покупки. Имам професионален опит в домове за стари ..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ни се обадете на ..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на КВАЛИФИЦИРАНИ ДЕТЕГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Можете да ни пишете на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ..
Предлагам услуга - Вашият домашен помощник - за семейства, самотни родители и други хора в нужда за град Варна. Нощна смяна или всеки ден на Ваше разположение по Ваше желание. Мъж на средна възрас..

Предлагам грижи

гр. София, обл. София
Здравейте жена на 62г предлага грижи на възрастни жени има опит за предпочитане е на 15 дни

грижи за възрастни мъже

гр. София, обл. София
Предлагам грижи на възрастни мъже имам опит

Лятна занималня в YMCA

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ПЛУВАНЕ, ИГРИ, ТВОРЧЕСКИ И ОБРАЗОВАТЕЛНИ ЗАНИМАНИЯ в YMCA Програмата е предназначена за деца ​от 6 до 11 години. Занималнята има за цел възпитанието на децата в трудолюбие, творческо мислене, че..
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - при нужда смяна на памперси, медицинско лице, съдействие при къпане, хранене, подстригване, обличане, бръснене, ..

лични асистенти и домашни помощници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив; грижи за деца и домашни любимци.

Грижи за възрастни и деца

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Предлагаме грижи за възрастни, болни, инвалиди и деца в домашни и болнични условия, почасово, целодневно и денонощно.

Компания на възрастни хора

гр. София, обл. София
Здравейте! Предлагам компания на възрастни хора, пазаруване готвене, излизане на разходки, кино, театър, в парка. Имам възможност за пътувания в страната и чужбина. За повече информация ми пишете на л..

Гледам възрастни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Имам опит в гледане на възрастни.. в момента съм безработна и неангажирана и спешно си търся работа

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
гледане на възрастен човек, поемане на разходите срещу унаследяване
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.