1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Грижи за деца и възрастни

Грижи за деца и възрастни

125 обяви

дом за стари хора Св. Анна

гр. Сливен, обл. Сливен
Дом за възрастни хора ”Света Анна” се намира в с. Каменово, Общ. Нова Загора, на 20км западно от гр. Сливен - на главен път София-Бургас /Е773/. Сградата е самостоятелна и е на едно ниво, което я прави подходяща и за хора с увреждания. Капацитетът е 16 човека.Жилищни стаи с южно изложение, светла трапезария и сервизни помещения. Домът ”Света Анна” разполага с двор от 4000 кв/м. с беседка, градини и зелени площи. В ДСХ с.Каменово ще намерите добри грижи,сигурност и спокойствие. НАСТАНЯВАНЕТО В ДОМА СТАВА СЛЕД ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН PSR ТЕСТ! След тестването за корона вирус, което се проведе в Дома,..
Пловдив, сериозна и отговорна жена обгрижва възрастни и инвалиди, нуждаещи се от грижи в домашни условия - смяна на памперси, обработка на рани, къпане, бръснене, храна и почистване.
Грижа за възрастни и болни по домовете или в болница. Помощ за почистване, хранене, смяна на памперси, даване на лекарства. Необходима подкрепа в точния момент!
Ходжа Азизе - ритуали за събиране на разделени двойки и премахване на магии; 089 275 7204

Дом за стари хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Дом за стари и възрастни хора - 750лв. с включени памперси Грижи за възрастни хора, хранене- 4 пъти на ден, 24 часово присъствие на квалифициран работен персонал. Домът се намира в град Пловдив, ул..

гледам стари хора 5лв 60 мин

гр. Бургас, обл. Бургас
гледам стари хора в дома без Меден Рудник опит 10 години 5лв 60 мин Мога да работя от понеделник 4дни без петак и уикенда в центара

гледам дете в дома

гр. Бургас, обл. Бургас
Гледам дете в дома в централна градска Братята Вазраждане и Лазур 5 лв за 60мин
Смяна на памперси по домовете Цена 19 лв на посещение Къпане със суха пяна 20 лв

Гледане на стари хора

гр. София, обл. София
Гледане и обгрижване на възрастни хора 1 час 15 лв 2 часа 25 лв 3 часа 35 лв 4 часа 40 лв За смени над 4 часа цената е 8 лв на час За 24 часови посещения цена по договаряне

Гледане на деца

гр. София, обл. София
Гледане на деца 1 час 20 лв, 2 часа 30 лв, 3 часа 35 лв, 4 и над 4 часа по 10 лв на час
Добре дошли в РЕЗИДЕНЦИЯ ”ДЯДО РАДИ” - ЧАСТЕН ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА гр. Хисаря. БЛАГОДАРИМ ВИ, че предпочетохте нас! На разположение на домуващите са самостоятелни стаи с тераси, единични, с по 2 и с ..

Помощник - Битови нужди

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Неблагоприятни метереологични условия, зимно време, заразни вируси, липса на време. Изпълняване на списък за пазаруване, плащане на всякакви битови сметки, приемане и изпращане на куриерски пратки, ..

Компания-Придружител-Охрана

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предстои ви бизнес или любителско пътуване извън града, но не желаете да сте сами през свободното време или докато чакате мероприятието. Нуждаете се от морална, психологическа или мотивационна подкреп..
Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП - град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово или на абонамент. - Паке..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..
София, Княжево, дом за възрастни хора приема пациенти

Гледане на деца - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, покупки, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или градина. Гледам и б..

Гледане на възрастни - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, разходки, покупки, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари хора.
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” предлага подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Разполагаме и със собствени кадри. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница (вижте по-долу) или н..
Предлагам детегледачески услуги в гр. Пловдив по домовете за почасово гледане на деца, евентуално комбинирано с преподаване на английски език и други предмети, писане на домашни, подготовка на уроци з..
 рекламирай сам в
Домашен Помощник на самотни хора и семейства в нужда от помощ и грижи. На разположение съм 24 часа в денонощието.
Предлагам ежедневна грижа за вашето семейство сутрин от 8. 00 ч до 18. 00 ч. 7 дни в седмицата.

Грижи за възрастни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни, инвалиди в домашни и болнични условия в Пловдив, Стара Загора ли София.
Грижа за болни след операция или инсулт. Гледане на лежащо болни в домашни условия през нощта. Може и почасово. Абокати, катетър - медицински услуги от квалифициран специалист..
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - при нужда смяна на памперси, медицинско лице, съдействие при къпане, хранене, подстригване, обличане, бръснене, ..

Грижа за възрастни хора

гр. София, обл. София
Гледам почасово възрастни и болни хора.
жена гледа възрастни хора, почасово

грижи за възрастни и болни хора

гр. София, обл. София
мъж обгрижва възрастни и болни хора, опит в чужбина и страната, със сертификат за правоспособност
Ние сме екипа, който Ви е нужен през целия период на отглеждане, възпитание и обучение на Вашето дете: логопеди, психолози, преподаватели по всички предмети. Най - надеждната и бързо развиваща се ..
Захранване на възрастна жена
Въведи страница №