Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Грижи за деца и възрастни

101 обяви

Дом за стари хора

гр. София, обл. София
Домът за стари хора кв. Драгалевци и кв. Република разполагат със свободни места. Нека нашия дом е и ваш дом! В таксата от 500 лв на месец са включени памперсите. ПРОМОЦИОНАЛНА такса до 30.06.2018 година. Заповядайте!
Пловдив, жена с дългогодишен опит гледа деца и възрастни хора срещу добро заплащане, може и в болница, и нощна смяна. Почиства домове, офиси и др. помещения.

Логопед за възрастни - София

гр. София, обл. София
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/

Болногледачка или Придружителка.

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търся работа в град Пловдив като болногледачка или придружителка. Имам 15 год. стаж като придружител и болногледач-Таня

грижа за деца

гр. Банско, обл. Благоевград
Предлагам услугата грижа за деца, само за през нощта от 20.00 часа до сутринта. А вие може да се насладите на вечеря в хубав ресторант с приятели, да отидете на гости или проста да се забавлявате. А..
Помагам почасово на възрастни хора: Компания, пазаруване, разходка. Гледане на леко болни и в помощ на домакинството. Обявата е за Попово
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - смяна на памперси, фелдшер, съдействие при къпане, изготвяне на тоалет, подстригване, бръснене, кабелна телевизи..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на ..
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..
Агенция за социални услуги в град Варна предлага обгрижване, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово и на абонамент. - Пакетни услуги: Цялостно обгрижва..

Детегледачка или домашна помощница

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Искате къщата ви да блести от чистота, а нямате свободно време, дечицата ви са още мънички и не можете да ги оставите сами... Имате разрешение на проблема, като си наемете детегледачка или домашна пом..

Гледам възрастни и болни хора

гр. Димитровград, обл. Хасково
Мога да работя в цяла България.

Частен дом за стари хора

гр. Хисаря, обл. Пловдив
Добре дошли в РЕЗИДЕНЦИЯ ”ДЯДО РАДИ” - ЧАСТЕН ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА гр. Хисаря. БЛАГОДАРИМ ВИ, че предпочетохте нас! На разположение на домуващите са самостоятелни стаи с тераси, единични, с по 2 и с ..

Предлагам грижи

гр. София, обл. София
Здравейте жена на 62г предлага грижи на възрастни жени има опит за предпочитане е на 15 дни

Предлага

гр. София, обл. София
Жена на 58г предлага грижа на възрастни хора имам опит

грижи за възрастни мъже

гр. София, обл. София
Предлагам грижи на възрастни мъже имам опит
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален ..

Гледане на деца по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, смяна на памперси ако са малки, водене и връщане от училище или детска градина, разходки. Мога да глед..

Гледане на стари хора по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам стари жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, разходки, смяна на памперси, даване на лекарства, покупки. Имам професионален опит в домове за с..

работа на 4часа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
почиствам жилища офиси, разнасям храна на заети хора и болни хора и много други услуги и по селата на 4 часа

Търся работа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
почиствам жилища офиси входове масажи на адрес но класически, и други услуги в помощ на всеки възрастни, оперирани, самотни хора

търся работа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
очаквам предложения за почасова работа правя услуги на самотни възрастни хора почистване пазараване плащане на сметки и други предложения и по селата бонуси на редовни клиенти чиста и входове 2 пъти с..
Предлагам услуга - Вашият домашен помощник - за семейства, възрастни и самотни хора и други за град Варна. Нощна смяна или всеки ден на Ваше разположение по Ваше желание. Мъж на средна възраст, ко..

Придружител болни

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Катетри, абокати- Квалифициран, медицински работник с 40г. стаж, пенсионерка-обгрижвам болни, може придружител в болница. По часово, целодневно, нощно време, може и на смени и през ден според нуждата...
семейство гледа възрастни хора срещу унаследяване, приема пълни грижи, всякакви отговорности, ангажименти
Търся работа в град Варна като домашен помощник на семейства и самотни хора - всеки ден, или нощна смяна, по Ваше желание. Мъж на средна възраст, коректен, възпитан, отговорен, търси работа. Търся р..

Обгрижване на възрастни хора

гр. София, обл. София
Фирма предлага обгрижване на възрастни хора. Може почасово, дневно, полудневно, денонощно.

лични асистенти и домашни помощници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив; грижи за деца и домашни любимци.

социални грижи

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам постоянни /домакински и социални/ грижи за самотен възрастен човек /мъж или жена/ срещу квартира и следващо прехвърляне на имот в гр. Бургас.
начален учител с дългогодишен опит като педагог предлага обучение и гледане на деца - изгодно
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.