Филтриране
Сортиране

Грижи за деца и възрастни

119 обяви

Дом за стари хора

гр. София, обл. София
Домът за стари хора кв. Драгалевци и кв. Република разполагат със свободни места. Нека нашия дом е и ваш дом! В таксата от 500 лв на месец са включени памперсите. ПРОМОЦИОНАЛНА такса до 31.01.2019 година. Заповядайте!

Личен асистент

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Работя от 7дем години като личен асистент. Последно работих в с. Горно слав при възрастна жена.
Пловдив, Комплекс за социални дейности Доверие предлага личен асистент, социален асистент и домашен помощник за гледане на възрастни хора по домовете им. РВ - 10-20 ч.
София, мъж предлага грижи и помощ на семейство, болна или възрастна жена, срещу унаследяване на имот и финансиране, може и в дома му.
Здравейте, предлагам гледане на възрасти хора. Мога да помагам в домакинството, пазарене и готвене. Ако хората желаят може и разходки навън. Говоря майчин език български както и руски и немски.
Грижа за болни след операция или инсулт. Гледане на лежащо болни в домашни условия през нощта. Може и почасово.

Грижи за възрастни и болни хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Грижа за възрастни и болни по домовете или в болница след операция. Предлагам -почистване, готвене, хранене, смяна на памперси, даване на лекарства.
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване - смяна на памперси, фелдшер, съдействие при къпане, изготвяне на тоалет, подстригване, бръснене, кабелна телевизи..

лични асистенти и домашни помощници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагаме грижи за възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив; грижи за деца и домашни любимци.
Полудневна забавачка за деца от 3 до 5 год. към Център за работа с деца Изгрев, кв. Бъкстон, бул. Братя Бъкстон 40 С радост ще се запознаем с Вас и Вашето дете! Елате ни на гости :)! Център за ..
ПОЧАСОВА ГРИЖА ЗА ДЕЦА Център за работа с деца Изгрев предлага почасова грижа и възпитание на деца ( над 1 годинка) в дома Ви или в помещението на занималнята, според вашите предпочитания и нужди. ..

грижа за деца

гр. Банско, обл. Благоевград
Предлагам услугата грижа за деца, само за през нощта от 18.00 часа до сутринта. А вие може да се насладите на вечеря в хубав ресторант с приятели, да отидете на гости или проста да се забавлявате. А..

Търся детегледачка

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся детегледачка за за две годишно дете.

Търся работа

гр. Пловдив, обл. Пловдив
здравейте аз правя релаксирач масаж на адрес, грижи за болни и възрастни слепи и оперирани хора на децата нося подаръци за нова година, рожден ден имен ден зао не и на сватби годеж к и по селата

Гледане на възрастни

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Всичко свързано с гледането на възрастни хора
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на КВАЛИФИЦИРАНИ ДЕТЕГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Можете да ни пишете на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ..
Агенция за подбор на персонал ”Антеон” извършва подбор на БОЛНОГЛЕДАЧИ по Ваша предварителна заявка. Моля, пишете ни на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/anteonbg/ или ни се обадете на ..
Предлагам услуга - Вашият домашен помощник - за семейства, самотни родители и други хора в нужда за град Варна. Нощна смяна или всеки ден на Ваше разположение по Ваше желание. Мъж на средна възрас..
Търся работа в град Варна като домашен помощник на семейства, самотни родители и самотни хора - всеки ден, или нощна смяна, по Ваше желание. Мъж на средна възраст, коректен, възпитан, отговорен, търси..

Гледане на онкоболни хора

гр. София, обл. София
Предлагам компетентна помощ при гледане на болни с онкологични заболявания за районите - Овча Купел, Княжево, Бъкстон, Красно Село, Руски Паметник. Имам богат опит. За повече информация може да се..

Гледане на възрастни хора.

гр. София, обл. София
Предлагам компетентна помощ при гледане на възрастни хора почасово - минимум 5 часа.. Давам и нощни дежурства. Районите кв. Овча Купел, Красно Село, Бъкстон, Манастирски Ливади, Борово, Красна Полян..

Гледане на стари хора

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, смяна на памперси, разходки, даване на лекарства, покупки. Имам професионален опит в домове за стари ..

Гледане на деца

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Гледам деца по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, хранене, пране, гладене, смяна на памперси ако са малки, разходки, водене и връщане от училище или детска градина. Мога да глед..

Kвалифицирани детегледачки

гр. София, обл. София
Всички детегледачки предоставени от агенцията са удобрени от психолог и екип от специалисти, преминали са обучение за ранно детско развитие, обща детска грижа и спешна долекарска помощ. Предлагаме как..

Почасово гледане на деца

гр. София, обл. София
Ако имате неотложен ангажимент и няма на кого да оставите своето съкровище, доверете се на професионалната грижа на Детегледачница ”Вълшебната фея ”. Педагог с дългогодишен стаж предлагам почасова г..
Сдружение „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги за гледане на възрастни хора в дома Грижа за възрастни хора по техните домове в град Бургас и областта. Разполагаме с опитни социални и лични асистенти..

Грижи за възрастни хора

гр. Бургас, обл. Бургас
Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги и грижи за деца, младежи и възрастни хора в дома. Разполагаме с опитни лични, социални асистенти, домашни помощници и медицински кадри,..

Грижи за дете

гр. София, обл. София
Предлагам всякакви услуги за дете - водене до училище, взимане, превоз от една точка до друга. Почасово гледане. Искате да отидете на вечеря и няма на кой да оставите детето си? Обадете се. Цената вар..

Търся работа като детегледачка

гр. Бургас, обл. Бургас
пенсионирана детска учителка търси да гледа/учи дете между 3 и 7 години
Предлагаме почасови грижи за рускоговорещи деца от 3 до 10 годишна възраст по домовете в град Бургас. При желание от страна на родителите, възможно е и обучение на ученици от начален курс. За тази ц..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.