Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Бижутерски, Златарски

8 обяви
Ремонт и производство на изделия от злато и сребро от всякакви сложности. Продажба на швейцарски златни часовници с диаманти по фабрични цени.
Обединете Кредитите си в един Нуждаете се от Банков Кредит или сте с лошо ЦКР ние ще ви помогнем да решите финансовите си проблеми. Консултациите са безплатни.
Ръчна изработка и вакумно леене на месинг, бронз, сребро и злато по проект и задание на клиент. Матрициране, 3D моделиране, гравиране. Цената е според изделието. Може също така от ваш модел да бъде на..
направа на отливки, снемане на модел за направа на точни копия от антични, антикварни предмети без повреждане, от всички материали- метал, керамика, за следваща направа на модела. тигел за ръчно леене..

Поръчки по ваш дизайн

гр. София, обл. София
Кристина Арт предлага богата колекция от уникални, ръчно- изработени бижута. Нашите бижутери могат да изработват бижута по ваш вкус и да приемат индивидулни поръчки. Големият избор от различни ц..
-Цялостно почистване на перлени изделия със специален почистващ препарат които не само не уврежда перлата но и продава нов живот -Пренанизване на колиета и гривни с възли между всъка перла с под..

БИЖУТЕРСКИ УСЛУГИ

гр. София, обл. София
ПОРЪЧКИ И ПОПРАВКИ НА БИЖУТА И ОЧИЛА с метални рамки

колие с име

гр. Варна, обл. Варна
Изработваме колие с име за повече информация пишете на email http://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D1%81-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.