1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Бижутерски, Златарски

Бижутерски, Златарски

8 обяви
Предлагаме услуги за 3д моделиране и Принтиране на бижута. Принтерът е с изключително висока резолюция и Принтира специален материал който, се отлива с нормални градуси, както шприцнат восък. Не ост..
-Цялостно почистване на перлени изделия със специален почистващ препарат които не само не уврежда перлата но и продава нов живот -Пренанизване на колиета и гривни с възли между всъка перла с под..
Само до края на тази седмица, цената на киоска е на специална цена от 499 лв. Многофункционален търговски щанд /киоск/ - запазен в отлично състояние. Подходящ за поставяне в търговски центрове или сам..

Поръчки по ваш дизайн

гр. София, обл. София
Кристина Арт предлага богата колекция от уникални, ръчно- изработени бижута. Нашите бижутери могат да изработват бижута по ваш вкус и да приемат индивидулни поръчки. Големият избор от различни ц..

Дизайнерско студио 3д бижута

гр. Шумен, обл. Шумен
Изработваме бижута по ваша идея на всякаква тематика. Специални Колекции по ваше желание и стил. ”ГРАНД МОДЕЛ 3Д” ЕООД ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО ЗА БИЖУТА И СКУЛПТОРИ
направа на отливки, от 3-Д принтери, от модели на клиента снемане на модел за направа на точни копия на антикварни предмети, направа на бижута, златни сребърни, брачни халки, други, за следваща направ..

3Д моделиране на бижута

гр. Шумен, обл. Шумен
Проект готов за печат STL. OBJ. 3DM и във формат който пожелаете Принтиран модел не отлят във форма на восък Отлят модел (сребро925) не обработен за матрициране Модел (майка) обработен за матрицира..

колие с име

гр. Варна, обл. Варна
Изработваме колие с име за повече информация пишете на email http://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D1%81-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.