1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Бижутерски, Златарски

Бижутерски, Златарски

7 обяви
-Цялостно почистване на перлени изделия със специален почистващ препарат които не само не уврежда перлата но и продава нов живот -Пренанизване на колиета и гривни с възли между всъка перла с под..
Искате ли специален подарък за специален повод? Какво ще кажете за истинска монета от 1 лев, посребрена или позлатена с 24 карата злато, както е показано на снимките. Tе могат да бъдат красиви и уника..
направа на отливки, от 3-Д принтери, от модели на клиента. снемане на модел за направа на точни копия на антикварни предмети, за следваща направа на модела.. , направа на бижута, златни сребърни, ..

Поръчки по ваш дизайн

гр. София, обл. София
Кристина Арт предлага богата колекция от уникални, ръчно- изработени бижута. Нашите бижутери могат да изработват бижута по ваш вкус и да приемат индивидулни поръчки. Големият избор от различни ц..
Предлагаме услуги за 3д моделиране и Принтиране на бижута. Принтерът е с изключително висока резолюция и Принтира специален материал който, се отлива с нормални градуси, както шприцнат восък. Не ост..

3Д моделиране на бижута

гр. Шумен, обл. Шумен
Проект готов за печат STL. OBJ. 3DM и във формат който пожелаете Принтиран модел не отлят във форма на восък Отлят модел (сребро925) не обработен за матрициране Модел (майка) обработен за матрицира..

колие с име

гр. Варна, обл. Варна
Изработваме колие с име за повече информация пишете на email http://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D1%81-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.