Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама
Намерени са 10 обяви
Ремонт на сребърна бижутерия - поправка, запояване, почистване - за района на Бургас. Цената е в зависимост от ремонта. За нас ще бъде удоволствие да отговорим на всички Ваши въпроси.
Ремонт и производство на изделия от злато и сребро от всякакви сложности. Продажба на швейцарски златни часовници с диаманти по фабрични цени.
-Цялостно почистване на перлени изделия със специален почистващ препарат които не само не уврежда перлата но и продава нов живот -Пренанизване на колиета и гривни с възли между всъка перла с под..

Поръчки по ваш дизайн

гр. София, обл. София
Кристина Арт предлага богата колекция от уникални, ръчно- изработени бижута. Нашите бижутери могат да изработват бижута по ваш вкус и да приемат индивидулни поръчки. Големият избор от различни ц..
направа на отливки, снемане на модел за направа на точни копия от антични, антикварни предмети без повреждане, от всички материали- метал, стъкло, керамика, кожа. за последваща обработка на модела. ..
Ръчна изработка и вакумно леене на месинг, бронз, сребро и злато по проект и задание на клиент. Матрициране, 3D моделиране, гравиране. Цената е според изделието. Може също така от ваш модел да бъде на..

Бижутерски услуги

гр. Добрич, обл. Добрич
РЕМОНТ, ПОРЪЧКИ И ПОПРАВКИ НА БИЖУТА И ОЧИЛА с метални рамки. Годежни пръстени, сватбени халки, вергети и други. Поправка ремонт на бижута от злато и сребро. Възстановяване на покрития от бял, жълт, ч..

Сребро

гр. Враца, обл. Враца
Продавам сребро от контактори, разтопено 0.500гр

БИЖУТЕРСКИ УСЛУГИ

гр. София, обл. София
ПОРЪЧКИ И ПОПРАВКИ НА БИЖУТА И ОЧИЛА с метални рамки

колие с име

гр. Варна, обл. Варна
Изработваме колие с име за повече информация пишете на email http://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D1%81-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg