1. home
  2. »
  3. bcТуризъм
  4. »
  5. Трансфери, Споделено пътуване

Трансфери, Споделено пътуване

5 обяви
Цена: 75 EUR Allrent.bg предлага превоз на пътници /1-3/ с луксозни и високо проходими автомобили от София, Пловдив или където ви е удобно на вас, до желаната от вас дестинация. Ние работим денонощно и сме готови ..
Цена: 75 EUR Извършване на трансфери с луксозни и високопроходими автомобили в цялата страна. Посетете нашата страница www.allrent.bg, за повече подробности, за пътувания по избран от вас маршрут, се обърнете към ..
Буса се дава само със шофьора Може да пътува в страната и чужбина Макс 8 човека за България Макс 7 човека за Чужбина При интерес моля свържете се с нас на посочения телефон
Цена: 200 лв. Индивидуални трансфери от Варна до Румъния: Летище Констанца Индивидуален Транспорт Варна - Констанца (макс. 6 души) = 200 лв. Индивидуалните трансфери се извършват по заден от Вас час и адрес ..
ТРАНСФЕР от град Варна до летище -”Отопени” град Букурещ и в обратна посока!!! Дългогодишен опит в сферата на транспорта и трансферите!!! Сигурни и комфортни автомобили, ванове и бусове!!! Професи..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.