back to top

Нощувки Смолян

9 обяви
Къща за гости

Къща за гости

google maps icon Нов Център, Смолян
Цена без дати на настаняване: 40 лв. Легло в стая за нощувки Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 18 места

Къща за гости Мими - Смолян
Цена без дати на настаняване: 300 лв. Вила под наем, Къща за гости Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 24 места с Басейн

Къща Мими разполага с голяма и просторна веранда с барбекю и пещ, където можете да си приготвите вкусно родопско чеверме или печено на пещ. Къщата е подходяща за семейни празници далеч от дома, акти..

Къща за гости Дара

Къща за гости Дара

google maps icon Дунево, Смолян
Цена без дати на настаняване: 120 лв. Апартамент за нощувки Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 10 места с Детски кът

Релаксирайте сред романтиката на селото, и в същото време на 2 км. от центъра на град Смолян!! Само на 15км от курортен комплекс Пампорово, Вие ще имате възможност, както за зимен ски туризъм, так..

 рекламирай сам в favicon
Вила Елица

Вила Елица

google maps icon Смолян
Цена без дати на настаняване: 230 лв. Вила под наем, Къща за гости Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места с Джакузи

Вила Елица-идеалното място както за съвременния делови човек, така и за модерния гост, който търси семейна почивка или пълноценен отдих! Единствената 5 звездна вила в планина, която съчетава елегант..

Къща под наем Райковата къща
Цена без дати на настаняване: 180 лв. Вила под наем, Къща за гости Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Райковата Къща за гости се намира на тихо и уединено място, в страни от градския шум и трафик на гр. Смолян и разполага с 8 до 11 места за спане. При реставрацията на двуетажната сграда стремежа на до..

Вила Любовно гнездо
Цена без дати на настаняване: 60 лв. Вила под наем, Къща за гости Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 4 места

Вилата е обзаведена в родопски стил. Състои се от три стаи - кухня, спалня и механа, баня с тоалетна. Има телевизор, хладилник, кафемашина, микровълнова печка, електрическа кана, електрическа скара,..

Къща за гости Варадил
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 12 места

Вила „Варадил” е ново изградена къща за гости подходяща за летен отдих, семейни тържества, рожден ден, имен ден и приятелски купони. Къщата е двуетажна и разполага с пет стаи за нощувка с максимален..

Къща за гости Ставро
Цена без дати на настаняване: 250 лв. Вила под наем, Къща за гости Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 13 места с Детски кът

Тук ще откриете кътче неповторима красота и място за пълноценен отдих и релакс. Мястото е подходящо за еко-туризъм; колоездене; конна езда и зимни спортове. Къща за гости ”Ставро” разполага с: • М..

Вила Омая

Вила Омая

google maps icon Смолян
Цена без дати на настаняване: 220 лв. Вила под наем, Къща за гости Смолян Родопи, Западни Родопи, На планина 8 места

Вила ”Омая” се намира на 5 км. от град Смолян в местността ”Смолянски езера” - едно от най-живописните места в Родопа планина. Близостта й до лифта за връх ”Снежанка” я прави много удобна за практик..