back to top

Под наем

310 обяви
Автовишка, вишка под наеми top icon
Цена:
100 лв.

Автовишки под наем до 22м. Рязане и кастрене на опасни дървета, монтаж на климатици, ремонт на покриви, саниране и мн. други дейности.

Автовишки под наем. Рязане и кастрене на дървета с вишка top icon
Цена:
100 лв.

Автовишки под наем. Извършваме всякакъв вид услуги с автовишка. Рязане на дървета, Кастрене на клони, боядисване, монтаж-демонтаж на водосточни тръби, топлоизолация и много други. www.kove.bg

Автовишка под наем top icon
Цена:
25 лв.

Интересувате ли да наемете автовишка? Ние предлагаме автовишки за безброй сектори и Ви уверяваме в първокласно качество и цена по всяко време. Със своята телескопична стрела, която може да достигне 21 м работна височина и странично покритие от 10 м, автовишката е особено удобна за монтаж на реклами, строителство на сгради, поддръжка или почистване, монтаж на осветителни тела, проверка на мостове, поддръжка на улично осветление и надземни мрежи, рязане на дървета и много други. Работна височина: 21m Дължина на платформата: 0.7m Ширина на платформата: 1.2m Макс. Достигнете хоризонтално..

 рекламирай сам в favicon
Подвижно скеле тип Кула ПОД НАЕМ top icon
Цена:
10 лв.

Подвижно скеле тип кула с размери на площадката: - 200см/90см - работна височина до 8 м. - 263см/120см - работна височина до 14м. Цените се определят в зависимост от височината на кулата, количество и срок за наемане. От 10лв/ден до 25лв/ден. При допълнително заплащане се предлага товаро-разтоварна дейност, доставка, монтаж/демонтаж. Гарантирано спазване на поставените срокове и договорки!!!

Вишка под наем. София. Автовишка. top icon
Цена:
100 лв.

Вишка 18 метра. Бързина и компетентност. Всички видове височинни дейности. Строително-ремонтни работи. Монтаж и ремонт на климатици. Рязане на опасни дървета. Боядисване и изолации. Предоставяне на работници - специалисти при нужда. Фактури. Андреев

Маниту / MANITOU MRT 2150+ Телескопичен челен товарач Ротационен 360°, 5т., 21,5м top icon
Цена:
105 лв.

Предлагаме услуги с най-модерните и високо технологични, ротационни, телескопични телехендлери произведени 2018г. Височина на повдигане 21.5м, товароподемност 5000кг, ротация на 360°. Разполагаме с прикачни инвентар: вилица, кофа, кранова уредба 5т, удължение на стрелата с лебедка, вишка 1500кг с размер 4м/1м с кран на нея. Машините са подходящи за всички дейности в строителството. Също така могат да работят в закрити помещения включени към електрическата мрежа и без отделяне на вредни газове. Телескопичен челен товарач Маниту София Manitou

Контейнер за строителни отпадъци ПОД НАЕМ top icon

Предлагаме 6 m3 контейнери за строителни и други отпадъци под наем в Бургас и региона. Контейнерите могат да се използват при почистване на строителни обекти. Стари къщи, гаражи и мазета. Удобни на височина за ръчно пълнене.

Улеи за строителни отпадъци top icon

Наемна цена на улей (1 метър) за ден при период: Дни 1- 3,90 лв. без ДДС Дни 7- 2,80 лв. без ДДС Дни 20- 1,70 лв. без ДДС 1 месец- 1,60 лв. без ДДС Ние сме ”ФИНТРЕЙД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД. За Ваше улеснение предлагаме улеи за строителни отпадъци. Намират приложение при обекти, при които се налага да бъдат транспортирани строителни отпадъци от различни височини на сградата. В началото на улеите се добавя модул тип начален елемент, който е като фуния, но ако се налага да бъдат изхвърляни материали от различни етажи, към окомплектовката се добавя и етажно разклонение. Улеите за строителни ..

Мобилно скеле под наем. Къртачи. Фугорези. Вибратор за бетон. Машина за шлайфане. Транспорт vip icon top icon
Цена:
24 лв.

СТРОИТЕЛНА ФИРМА ”РЕМОНТИ СТЕНЛИ” Олекотено мобилно скеле - от 24 лв./ден Фугорези Къртачи Трамбовка Вибратор за бетон Машина за шлайфане на шпакловка Доставка, монтаж, демонтаж, оператори и транспортни услуги

Телескопични подпори / Хюнебеци / ПОД НАЕМ top icon
Цена:
1.50 лв.

Тeлескопични подпори / хюнебеци / под наем - от 1,50лв/бр. до 2,50лв/бр. на месец. Максимална работна височина до 3,6m. При допълнително заплащане се предлага транспорт на телескопичните подпори. Гарантирано спазване на поставените срокове и договорки!!!

Фасадно рамково скеле ПОД НАЕМ top icon
Цена:
2 лв.

Фасадно Рамково скеле под наем - от 2лв/м2 на месец. При допълнително заплащане се предлага монтаж/демонтаж и транспорт на фасадното скеле. Скелето притежава всички необходими документи /паспорт/ изискани от ТБТ. Спецификация на скелето: Н рамка - 2000мм / 900мм или 2000/600мм, Н рамка - 1000мм / 900мм или 1000мм/600мм, Метална талпа - 2630мм / 280мм, Парапет - 2630мм. Предлагаме и бордови дъски, стълби, тръби с кука, жабки и др. елементи необходими за сглобяване на пълен комплект скеле. При необходимост предлагаме изготвяне на проект. Гарантирано спазване на поставените срокове и договорк..

Автовишка под наем! Рязане и кастрене на опасни дървета! Вишка!!! top icon
Цена:
100 лв.

Автовишки под наем рязане и кастрене на опасни дървета. Съниране на сгради. Ремонт на улуци и водосточни тръби. Други услуги с автовишка. Ниски цени

Ръчен валяк 300 кг под наем гр. ПловдивVIP обява
Цена: 32 лв.

Рентекс Пловдив предлага на своите клиенти ръчен едноосен вибрационен валяк под наем на изгодни цени. Този тип валяци се използват за валиране на тротоари, алеи, малки площи, тревни площи и други. При..

Машини за боркорони под наем гр. ПловдивVIP обява
Цена: 16 лв.

Машината за боркорони под наем е професионалният избор при пробиване с точност на дупки в армиран бетон, асфалт, зидария, естествен камък и строителни материали. Машината за боркорони е идеална за про..

Фугорези под наем гр. ПловдивVIP обява
Цена: 16 лв.

Рентекс Пловдив предлага Фугорези под наем гр. Пловдив. Рентекс предлага на своите клиенти фугорез количка под наем. Фугорезът се използва за рязане на фуги в бетон, асфалт, ремонт на пътища, ряза..

Пердашка Хеликоптер за бетон ПОД НАЕМ Варна Добрич ШумеVIP обява
Цена: 42 лв.

Рентекс Варна предлага хеликоптери за бетон от 60 до 90 см под наем на изгодни цени! Пердашката под наем е най-подходящата машина за шлайфане на пресен бетон. Необходимо е бетонът да е изсъхнал толков..

Автовишка по наем
Цена: 50 лв.

Наем на Автовишката с работна височина от 17 метра и 10 метра на страни. Екипът на фирма ”Азремонтирам” ЕООД ще направи оглед на място и консултации на клиента за подходящата за нуждите му машина. ..

Къртачи, ъглошлайфи, перфоратори

Предлага под наем професионални: къртачи, перфоратори, ъглошлаифи, дрелки, миксер, моторен и ел. трион за дърва, както и извършва услуги с тях.

Машини и скеле под наем в Пловдив

Строителна фирма ”Ей. Джи. Ейч” ЕООД- гр. Пловдив отдава под наем: перфоратори, къртачи, трамбовки, скеле и машини за вашия ремонт.

Скеле под наем

Строителна фирма ”Ей. Джи. Ейч” ЕООД отдава скеле под наем за гр. Бургас и областта

TOP пормотиране професионално къртене
професионално къртенепрофесионално къртенепрофесионално къртенепрофесионално къртенепрофесионално къртене
Автокран, под наем, услуги София, Банкя, Божурище, Костинброд, Сливница, Елин Пелин..
Цена: 150 лв.

Автокран под наем за София, Банкя, Божурище, Костинброд, Сливница, Елин Пелин. Работи се в удобно за клиента време..

Телескопични подпори (хюнибеци)
Цена: 0.12 лв.

Налични 100бр., 0,12лв./бр. на ден

Къртене на панел рязане на тераси извозване

къртене на панел, рязане на тераси, събаряне на стени, пробиване на отвори, разширяване за врати с професионална техника, предлага собствен транспорт за извозване на отпадъците

Извозване на строителни отпадъци и отдаване на контейнери за строителни отпадъци

„ЕКО ДОМ- 2011“ ООД предлага извозване с контейнери за строителни, производствени и битове отпадъци - от 3 до 10 кубика, на конкурентни цени с бърза доставка и под наем.

Даваме скеле под наем

Даваме скеле под наем

Несебър, област Бургас

Даваме скеле под наем. Склад Несебър

Рязане на опаснни дървета
Цена: 100 лв.

Рязане на опасни и високи дървета. Ниски цени. Безпкатен оглед!!!

Контейнери за строителни и битови отпадъци
Цена: 140 лв.

Предлагаме контейнери за строителни и битови отпадъци от 4, 5 и 6.5 кубика под наем за 5 календарни дни. Същите може да бъдат поръчани за гр. Пловдив и близките села. Контейнерите се доставят с предва..

Услуги с автокран, автокран под наем, автовишка под наем за София
Цена: 150 лв.

Автокран под наем, за София и селата до 50км. Услуги с автовишка само за София.

скеле поднаем

Давам под наем скеле рамково италиянско 45kв/м- 12 сексии ( 24 рамки 48 хоризонтала и 12 вертикала и 15 пътеки) Цена 0,30ст/кв, м на ден

Автовишка под наем Пловдив рязане и подрязване на дървета alegretrans
Цена: 50 лв.

Автовишки под наем Пловдив от 10 до 30 метра. Подрязване и рязане на опасни дървета за Пловдив и околието, почистване на стъклени згради, сваляне и монтиране на високи климатици, качване на дивани и с..