Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Школи, Треньори, Инструктори

76 обяви
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоциона..

Уроци по бачата

гр. София, обл. София
В ”Dancing Steps” имате уникалната възможност да се докоснете до един от най-популярните латино танци - бачата. Танцът произхожда от Доминиканската република. За първи път официално е признат като муз..

Уроци по бачата средно ниво

гр. София, обл. София
“Танцуването е малка лудост, която ни причинява много добрини. ” Едуард Демби Бачата не е просто танц. За да танцуваш бачата не е нужно само да знаеш някои стъпки и фигури, но трябва да се научиш да ..

Уроци по бачата за начинаещи

гр. София, обл. София
Няма нищо страшно да започнеш нещо ново. Всеки е бил начинаещ в това, в което е най-добър в момента. Ние от Dancing steps ви каним да откриете магията на един от най-красивите и романтични латино ..

самоотбрана за възрастни

гр. Бургас, обл. Бургас
Тренировки по винг чун самоотбрана! Индивидуални частни уроци или групово обучение!
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители. Нашият стил е завладян от свободата и възможноститие, които града ни дава. Категорията Street dance (уличен стил) ни позволява ..

Латино Танци за Деца.

гр. София, обл. София
Латино Танци за Деца. В тях децата съчетават полезното с приятното, научавайки нови и различни неща. Развиват двигателната си култура, докато се забавляват и неусетно усвояват умения като дисципли..

Зумба, Аеробика и Латино

гр. София, обл. София
Зумба, Аеробика и Латино Комбинирани часове по Зумба, Аеробика и Латино за възрастни. Не е нужно да вадите душата на някого да ви партнира, защото стъпките и движенията се научават самостоятелно, ..
Спортен клуб по класическа борба ”ЦСКА-София” организира прием (деца от София и провинцията) за спортно училище (СУ ”Ген. Владимир Стойчев) на спортисти (деца 6,7,8 и 9 клас)! Тренировките в клуба са ..

Тренировки по борба за деца

гр. София, обл. София
Спортен клуб по борба НСА-АКАДЕМИК организира занимания по борба за начинаещи (деца от 5г. възраст) и напреднали! Всяка седмица от понеделник до четвъртък (19:00-20:30), за информация и записване на п..
Скъпи бъдещите майки в Бургас, с радост съобщаваме нов час в студио Сътворение. Сутрин от 9:00-10:00. Практиката за йога за бременни е с продължителност един астрономически час, залата е оборудв..

Самозащита за жени-обучение

гр. София, обл. София
В свят пълен с ежедневно насилие е предимство да си подготвена срещу внезапна атака или агресия. Тренинга за самозащита за жени представлява комбинация от реално изпитани бойни техники с една едничка ..

Класически балет за деца

гр. София, обл. София
Класическият балет дава основа на децата в сферата на танцовото изкуство. Ако искате вашето дете да получи „летящ“ старт и да се научи на любов към изкуството тогава го запишете при нас. Ние о..

Стречинг тренировки

гр. София, обл. София
Скъпи Дами, Нека се погрижим за най-важния човек в живота си - самите НАС! За да подобрите фигурата си по здравословен и балансиран начин, да започвате деня с усмивка на лице, грижейки се ..

Даоска йога, Тай чи, Ба гуа

гр. Габрово, обл. Габрово
Даоският енергиен самомасаж -балансира енергията в тялото. Тай чи-структорира и свързва тялото и енергията. Ба гуа-синхронизира енергията в тялото. И трите практики имат изразен анти-стрес ефект. Га..
Желаете ли дa предизвикате ръкопляскане от истинските ви близки и присъствaщи, които ще дойдат нa вaшия исторически свaтбeн дeн? При условие, че имате намерение лeкo дa попромените навика и дa зaпoмни..

Тренировки по футбол

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуални тренировки по футбол за деца и юноши при лицензиран треньор с валиден международен лиценз UEFA ”A”. Заниманията се провеждат на СЦ „Славейков” в удобни за вас дни и часове. Тренировки..
НЕВЕРОЯТНА ПРОМОЦИЯ!!! Индивидуални тренировки с фитнес инструктор - покачване на мускулна маса, премахване на излишните мазнини или просто тонус и енергия за ежедневието. Постигането на желанит..

Школа по балет

гр. София, обл. София
Балетна школа ”L.A” предлага балет в различни възрастови групи от 4-5-годишни. Преподавателите са с дългогодишен опит, мили, усмихнати и обичат децата. Чрез балета съчетаваме полезното с приятното..

Уроци по Салса L.A. Style и Бачата

гр. Бургас, обл. Бургас
График на часовете: Петък - Салса танцуващи от 18:30 ч и от 19:30 ч Салса начинаещи Събота - Бачата всички нива от 17:30 ч и от 18:30 ч Неделя - Салса танцуващи от 17:30 ч и от 18:30 ч Салса нач..
Клуб за народни танци Хороводец организира курсове за абсолютно начинаещи любители на българския фолклор независимо от тяхната възраст. Разполагаме с 2 активни зали в: - Студентски град, ул. Акад. Н..
Клуб за български народни танци - ПЕРУН гр. Варна, обучение в групи и индивидуално, за възрастни и деца - начинаещи и напреднали.
Курс/обучение за Инструктори: Аеробика, Тае-бо, Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Йога.. (Международно-Сертифициран) Инструкторите които подготвяме при нас (Аеробика, Тае-бо, Степ/денс аер..
Специализирана и сертифицирана програма за подготовка на: Аеробика, Тае-бо, Степ аеробика, Спининг, Пилатес, Йога и Фитнес инструктори! Ние подготвяме специализирани инструктори с персонализирано о..
Стартира нова група по Куклен театър за деца от Септември 2018. Изберете заниманията по Куклен театър - децата участват в предстваленията в Sofia International Music & Dance Academy! ЗАЩО ..

Руски народни танци за всички...

гр. София, обл. София
Какво е руски народен танц? Как изглеждат и изпълняват руските танцови движения? Ела при нас и опитай нещо различно, което ще раздвижи кръвта ти и ще те дари с широка усмивка! Опитай стъпките, р..

Български народни танци

гр. София, обл. София
Стартира нова група по народни танци за начинаещи/ и напредващи от Септември 2018г. Заредете се с енергията на традиционните български танци! Запишете се при нас! Останете при нас! Избер..

Тренировки по Body work

гр. София, обл. София
Скъпи дами, нека се погрижим за най-важния човек в живота си - самите НАС! Отнасяйте се с грижа към тялото си и то ще Ви се отблагодари! Заредете се с енергия и засилете метаболизма си! Из..

K-POP ТАНЦИ - Летни класове

гр. София, обл. София
Танцово и Арт Лято 2018 с Dance Formation Sofistik-Jivo започва на 2-ри юли! Подготвили сме ви много лятно настроение и разнообразни танцови K-POP класове! Занмания по график: понеделник и четвъ..

Модерни танци - Летни класове 2018

гр. София, обл. София
Танцово и Арт Лято 2018 с Dance Formation Sofistik-Jivo започва на 2-ри юли! Подготвили сме ви много лятно настроение и разнообразни класове - модерен балет, MTV dance, хип-хоп, джаз и други! За..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.