back to top

Школи, Треньори, Инструктори

31 обяви
Отдава под наем зала за йога и танциVIP обява

Фитнес клуб Fundeus отдава под наем зала за йога и танци на час. ✅60 кв.м в стил японски храм ✅ 2 стени с огледала ✅ Вентилационна и климатична система ✅ Регулируемо осветление ✅ Пълна..

Тренировки по борба за деца

Борбата е най-успешния български спорт, възпитаващ в децата само положителни качества! Борбата учи на самодисциплина, ред, постоянство, трудолюбие, извайва здрав дух и хармонично развито тяло! Борбата..

Прием в спортно училище на деца от 6 до 9 клас!

Спортен клуб по класическа борба ”ЦСКА-София” организира прием (деца от София и провинцията) за спортно училище (СУ ”Ген. Владимир Стойчев) на спортисти (деца 6,7,8 и 9 клас)! Тренировките в клуба са ..

 рекламирай сам в favicon
Сватбени танци - обучение и уроци в София

Желаете ли дa предизвикате ръкопляскане от истинските ви близки и присъствaщи, които ще дойдат нa вaшия исторически свaтбeн дeн? При условие, че имате намерение лeкo дa попромените навика и дa зaпoмни..

самоотбрана за възрастни

Тренировки по винг чун( kung fu) самоотбрана! Групови тренировки и индивидуални частни уроци!,

Народни танци

Ето, че отново дойде времето да ви поканим да се присъедините към нашето танцувално семейство! Ако имате желание, хъс и мотивация да покорявате сърцата на публиката и ако народните танци са ви толко..

Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”

Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоциона..

Йога стречинг във вашето жилище, по адрес

Стречинг, дихателни упражненията, упражнения за баланс във вашия дом и в удобно за вас време по адреси в София, стречинга е идеалния метод за справяне с болката гърба, кръста и ставите, както и с хрон..

Футболни Групови Тренировки за възрастни - Munich Football School Sofia

Може да участвате в една или повече от следните групи: Четвъртък 19:00 - 20:00, Мир и Дружба, Студентски Град Събота 12:30 - 14:00, Царско Село, Драгалевци

Футболни Групови Тренировки за деца - Munich Football School Sofia

Събота, Царско Село (на закрито с изкуствена трева) - 11:00 - 12:30, от 7 до 14 Неделя, Мир и Дружба (на закрито с изкуствена трева) - 11:00 - 12:30, от 10 до 13

Футболна Детска Градина - Munich Football School Sofia

Събота, Царско Село (на закрито с изкуствена трева) - 10:00 - 11:00, от 3 до 6 години Неделя, Мир и Дружба (на закрито с изкуствена трева) - 10:00 - 11:00, от 3 до 6 години

Стрийт Фитнес Инструктор Треньор Street Fitness

Здравей, Казвам се Пламен на 33 г. Живея в центъра на София и се занимавам със стрийт фитнес от пет години. В практиката си с клиенти акцентирам върху тренировки със собствено тегло или такива с доб..

Тренировъчен режим

Изготвяне на индивидуален тренировъчен режим за дами искащи да се отърват от излишните килограми, режима е подходящ за изпълнение в домашни условия Цена 30 лв

HaedongKUMDO -traditional korean sword art

стадион Васил Левски събота и неделя 15,30-17,00 зала 5Б АБЦ сряда 17,00-18,00ч зала 11 Шогун

семинар по Хаедонг Кумдо - София

семинар, обучение по Хаедонг Кумдо -корейско бойно изкуство за владеене на меч /стил с два меча. С участието на Грандмастер Kim Jeong Seong - 9 дан и последователи от Гърция, Германия, Швеция, Уганда ..

Конна езда / Конна терапия / Разходки с коне

Конна база - Ездови център - СНЦ ”ТЕРАПИИ, АСИСТИРАНИ С КОНЕ - ПЕТЯ КАРАНИКОЛОВА” е сдружение в обществена полза с основен предмет на дейност: - терапии с коне на деца/ лица с увреждания и СОП - у..

Salsa De Cuba - уроци по салса, бачата - Тракия, ТЦ Аримаг

ПОНЕДЕЛНИК И СРЯДА - 19.00 -20.00 ч Тракия, ТЦ Аримаг, ет. 4 За тези които винаги са мечтали да се научат да танцуват и не са имали тази възможност, защото са си мислили, че трябват години предвар..

Уроци по бели денс за начинаещи

Уроци по ориенталски танци за начинаещи. Танцова програма за събития. Адрес: Бургас, ул. ”Уилям Гладстон” 39 - Младежки дом Инструктор - Таня Шахова ФБ страница: Бели денс Бургас

Тренировки по мъжки и дамски футбол в Поморие

Здравейте, фенове на мъжкия и дамския футбол! Набираме желаещи мъже/жени, момчета/момичета на възраст от 6 до 35 години, които имат желание да тренират и играят футбол в новосформирмирания ФК ”Черно..

Детско цирково студио

Детско цирково студио

Бяла, област Варна

Каним всички, които желаят да изучават основите на цирковото изкуство. В учебна програма: *разтягане *равновесие *жонглиране *акробатика *вЪздушна гимнастика Изисквания кЪм кандидатите 10 год..

 рекламирай сам в favicon
Уроци по борба

Предлагам уроци по борба. За повече информация, на лично съобщение.

Народни танци и още нещо

Предлагам 2 типа БЕЗПЛАТНИ едночасови занимания. Едните са сутрин (обикновено преди работа за загрявка на мускулите и подготовка за деня): 10 минути упражнения за лице ( лимфо-дренажен масаж ) ..

Инструктор най-добрия!Calistanics Master

Искате да отслабнете, да качите силата, гимнастика-(Calistanics)? Да бъдеш нацепен?? То тогава аз съм точния човек за вас, защото като постигнете хубава физика ще се чувствате много по-добре и ще прев..

Фитнес програми, Персонални тренировки Бургас

Безплатна тренировка и консултация при поръчка на програма! Програмите за тренировки може да следвате и сами. Професионално и етично отношение, фокус и ползотворна тренировка с внимание върху качество..

Уроци по Кунг Фу - У Шу

Уроци по Кунгфу - У Шу. Китайски (Шаолински и други) изкуства за развитие и укрепване.

Йога занимания в Хиподрума, хотел Форум

Занимания по класическа йога за всички. Провеждат се вторник и четвъртък от 18ч. в спортна зала ”Партера” в хотел Форум, кв. Хиподрума до Била Славия. Работим с MultiSport.

Курс по катерене Варна

Спортен клуб ”Чудните скали” организира курсове по спортно и скално катерене към ”Българската федерация по катерене и алпинизъм”. Подходящи са за всички любители и начинаещи, обичащи заниманията на от..

Тренировъчни програми

Стимулант Шоп съдържа разнообразие от продукти, информация относно хранене, тренировки, методики и много други. Разгледайте нашият онлайн магазин на: https://stimulant-shop.com/

Само за жени

Айкидо: Специални тренировки за жени индивидуални, групови.

самоотбрана жени

самоотбрана за жени, професионално, любители