Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
73 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЙога на смеха за възрастни и деца в Бургас | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Йога на смеха за възрастни и деца в Бургас
СИЦ”УСМИВКА”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СИЦ”УСМИВКА”,  преди 3 дни
Сдружение „УСМИВКА“ организира групи по Йога на смеха“ от 07.03.2018г. в Спортна зала „Никола Станчев“ гр. Бургас к-с „Меден рудник“ от 18.00 часа Едно от най-неприятните усещания на което сме подложени в нашето съвремие е СТРЕСЪТ. Стресът е причина и за 90% от случаите на заболяване и 80% от всички продавани лекарства. Депресия, раздразнение, астма, пристрастяване към алкохол и наркотици, сърдечни заболявания, диабет, високо кръвно налягане и рак - това са само част от болестите, свързани със стреса днес. Стресът атакува имунната ни система и влошава състоянието на човешкия организъм. Той ..
Уроци по бачата | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Уроци по бачата
гр. София, обл. София,  преди 8 часа
Ако искате да усвоите движенията на един от най-лесните и романтични латино танци бачата, то място ви е при нас. В ”Dancing Steps” предлагаме индивидуален подход в работата с всеки ученик. Групите ни са малки, за да можем да обърнем внимание на въпросите и нуждите на всеки от вас и да ви помогнем да се почувствате като у дома си. Заниманията се провеждат всеки четвъртък от 20:30 в залата ни на ул. Граф Игнатиев 50. ГРУПАТА Е ПОДХОДЯЩА, КАКТО ЗА АБСОЛЮТНО НАЧИНАЕЩИ, ТАКА И ЗА ХОРА С ОСНОВНИ ПОЗНАНИЯ (танцуващи от около 6 месеца). Инструкторите ни имат дългогодишен опит в сферата на латино..
Уроци по бачата | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Уроци по бачата
гр. София, обл. София,  преди 8 часа
В ”Dancing Steps” имате уникалната възможност да се докоснете до един от най-популярните латино танци - бачата. Танцът произхожда от Доминиканската република. За първи път официално е признат като музикален стил през 1961 г. В ”Dancing Steps” предлагаме индивидуален подход в работата с всеки ученик. Групите ни са малки, за да можем да обърнем внимание на въпросите и нуждите на всеки от вас. Залата се намира на ул. Граф Игнатиев 50. ЗА ЗАПИСВАНИЯ И ВЪПРОСИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛ. http://dancingsteps.4stupki.com/
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената” | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Варна
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 12 часа
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоционална женска същност, която живее във всяка една от нас! Насладете се на чувствената интимност между танца и психологията. Открийте своите чувства, изразете своите емоции чрез дансингтерапията и намерете своето ново аз! - ВРЕМЕ И МЯСТО на провеждане: събота и неделя от 14-17 часа в дансинг клуб „ Амор” с адрес ул. „Александър Дякович„45 вход В ет.2, Сградата се намира в близост до Бизнес хотела - Ви..
Обучение на Пилатес и Йога инструктори. Специализиран курс зa инструктори(диплома и сертификат) | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Обучение на Пилатес и Йога инструктори. Специализиран курс зa инструктори(диплома и сертификат)
Андреев
гр. София, обл. София,  Подател: Андреев,  преди 15 часа
Обучение на Пилатес и Йога инструктори. Специализиран курс зa инструктори(диплома и сертификат) Ние подготвяме: Пилатес и Йога професионалисти с персонализирано обучение. Както и правилното изпълнение на физически упражнения, асани, хранене и медицина. Нaшият курс подготвя има за цел да създаде напълно обучени преподаватели, които не само притежават дълбоко разбиране на анатомията; физиология; биомеханика и движение, но които са тренирани да адаптират своето преподаване на всеки според неговите нужди.
Провеждане на Специализиран курс за: Пилатес и Йога инструктори!! (Международен-Сертификат)! | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Пловдив
Провеждане на Специализиран курс за: Пилатес и Йога инструктори!! (Международен-Сертификат)!
Андреев
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Андреев,  преди 15 часа
Провеждане на Специализиран курс за: Пилатес и Йога инструктори!! (Международен-Сертификат)! Водеща международна програма за подготовка на професионални кадри- инструктори по: Пилатес и Йога!! Ние подготвяме: Пилатес и Йога професионалисти с персонализирано обучение. Както и правилното изпълнение на физически упражнения, асани, хранене и медицина. www.sportnapalata.com (Международен-Сертификат). За контакт и записване: Андреев. https://www.facebook.com/cursbg
улична самоотбрана | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
улична самоотбрана
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Тренировки по винг чун самоотбрана! Индивидуални частни уроци или групово обучение!
Уроци по бачата за начинаещи | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Уроци по бачата за начинаещи
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Имате нужда от почивка след дългия и изморителен работен ден. Заповядайте да направите първите си СТЪПКИ в един от най-красивите и романтични социални латино танци. Уроците са с продължителност 60 мин. и се провеждат ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК от 20:30. Залата се намира на по-малко от 5 мин. от Площад Патриарх Евтимий. Можете да се запишете самостоятелно или в двойка. По време на тренировките ще усвоите най-важните основни стъпки, движения и фигури, от които се нуждаете, за да се чувствате уверени на дансинга. Уроците са отворени за всички възрасти! Предназначени са за хора, които наистина им..
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители.
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители. Нашият стил е завладян от свободата и възможноститие, които града ни дава. Категорията Street dance (уличен стил) ни позволява да смесваме техниката на танца с чувствата на всеки един от нас и вас! Нашите занятия са отворени както за напредлани, така и за начинаещи танцьори. Ако ти търсиш нови изживавания. Вратите ни са отворени, а подът е готов за всеки начинаещ или напреднал, на възраст между 5 и 30 години! Най-хубавото е, че ще използваме всяка емоция за мотивация, а всяко леко залитане, ще стане част от любимия ти т..
Латино Танци за Деца. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Латино Танци за Деца.
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
Латино Танци за Деца. В тях децата съчетават полезното с приятното, научавайки нови и различни неща. Развиват двигателната си култура, докато се забавляват и неусетно усвояват умения като дисциплина, комуникация, организираност и отговорност.
Зумба, Аеробика и Латино | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Зумба, Аеробика и Латино
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
Зумба, Аеробика и Латино Комбинирани часове по Зумба, Аеробика и Латино за възрастни. Не е нужно да вадите душата на някого да ви партнира, защото стъпките и движенията се научават самостоятелно, а след това винаги можете да ги приложите в двойка. Или пък тройка, или четворка с приятелите ви, когато в клуба пуснат любимата ви песен.
Нова група по СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ (Отворено ниво) | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Нова група по СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ (Отворено ниво)
гр. София, обл. София,  Подател: Танцова формация ”СОФИСТИК-ЖИВО”,  преди 10 дни
Нова група по СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ за любители (над 16 г.). Желаещите ще имат възможност да се потопят в съвременното танцово изкуство чрез научаването на движения, техники и похвати специфични за съвременния танц. Групата е отворено ниво и е подходяща както за напълно начинаещи хора (без никакъв танцов опит и умения), така и за изпълнители с познания и практика. Начало: 22-ри февруари 2018 г. Кога? Четвъртък и събота 18.30 - 20.00 ч. Къде? Art & Dance Studio Sofistik (ж.к. Люлин, бул. Джавахарлал Неру 28, СИЛВЪР ЦЕНТЪР, ет. 2, офис 60) ЗАПИСВАНЕ: www.sofistik-jivo.com/tants..
Уроци по Салса L.A. Style и Бачата | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Уроци по Салса L.A. Style и Бачата
Латино Танци
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Латино Танци,  преди 12 дни
График на часовете: Петък - Салса танцуващи от 18:30 ч и от 19:30 ч Салса начинаещи Събота - Бачата всички нива от 17:30 ч и от 18:30 ч Неделя - Салса танцуващи от 17:30 ч и от 18:30 ч Салса начинаещи ул. ”Шейново” 3, ет. 2, Спортна зала СМК Часовете са подходящи за всеки начинаещ или напреднал любител на латино танците със или без партньор. Без предварително записване. Може да започнете уроци по всяко време на годината.
За бъдещи Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
За бъдещи Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори
Андреев
гр. София, обл. София,  Подател: Андреев,  преди 12 дни
За бъдещи Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо. (Международен сертификат). Инструкторите които подготвяме при нас; / Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо/ Ще имате възможност да усвоите практически и теоритични знания не само за правилните физически упражнения , формиране на групи и изготвяне на хореография, но и за правилното хранене и медицина. Възможно е осигуряване на работа след завършване на курса по-специалноста! (Диплома и международен сертификат).
Курсове//Обучение за инструктори по Йога, Пилатес, Фитбол/. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Курсове//Обучение за инструктори по Йога, Пилатес, Фитбол/.
Андреев
гр. София, обл. София,  Подател: Андреев,  преди 12 дни
Курсове//Обучение за инструктори по Йога, Пилатес, Фитбол/. (Международен сертификат) Ние предлагаме специализирано и сертифицирано обучение на инструктори по Йога и Пилатес, като си поставяме за основна и най-важна задача да предадем нужните знания за измеренията на йога и пилатес, дихателните техники, правилното хранене и разбира се физиологията на физическите натоварвания. След успешно завършен курс, Вие получавате Международен сертификат, допринасящ за вашето бъдещо кариерно развитие.
Kурс за Инструтори:: Аеробика и Степ аеробика//Тае-бо//Йога//Пилатес | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Kурс за Инструтори:: Аеробика и Степ аеробика//Тае-бо//Йога//Пилатес
Андреев
гр. София, обл. София,  Подател: Андреев,  преди 12 дни
Kурс за Инструтори:: Аеробика и Степ аеробика//Тае-бо//Йога//Пилатес//Фитбол//фитнес! (Сертифициран). Ние ви предлагаме персонализирано обучение за тези от вас, които искат да се развиват в сферата на спорта. Ще имате възможност да усвоите необходимите умения за правилното изпълнение на упражненията, подходящ подбор на групи, селектиране на музика и ще получите ценните знания за анатомията на физические натоварвания. При успешно завършен курс получавате Международен сертификат, даващ възможност за професионална реализация на територията на страна и извън нея. Както и възможност да ви съд..
Прием в спортно училище на деца от 6 до 9 клас! | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Прием в спортно училище на деца от 6 до 9 клас!
ЦСКА- Класическа Борба
гр. София, обл. София,  Подател: ЦСКА- Класическа Борба,  преди 15 дни
Спортен клуб по класическа борба ”ЦСКА-София” организира прием (деца от София и провинцията) за спортно училище (СУ ”Ген. Владимир Стойчев) на спортисти (деца 6,7,8 и 9 клас)! Тренировките в клуба са напълно БЕЗПЛАТНИ! разходите по тренировъчния процес, пътуване и участия на състезания са поети ИЗЦЯЛО от клуба! ЦСКА разполага с безплатен транспорт, най-добрата тренировъчна база, треньори и състезатели в България! Преминаване в спортното училище е възможно по всяко време на годината!
Тренировки по борба за деца | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Тренировки по борба за деца
гр. София, обл. София,  преди 15 дни
Спортен клуб по борба НСА-АКАДЕМИК организира занимания по борба за начинаещи (деца от 5г. възраст) и напреднали! Всяка седмица от понеделник до четвъртък (19:00-20:30), за информация и записване на посочения телефон - Димчо Димчев
Салса и латино танци в центъра на София | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Салса и латино танци в центъра на София
гр. София, обл. София,  преди 18 дни
Extravaganza Dance Company стартира начинаеща група по Салса и латино танци! Часовете ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19.00 до 20.00 часа в залата ни на ул. „Кракра” №15 (в сградата на Чешкия клуб).
Клуб по Модерни и Спортни танци ’’Енерджи’’-гр. Пловдив | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Пловдив
Клуб по Модерни и Спортни танци ’’Енерджи’’-гр. Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Г-жа Янкова,  преди 20 дни
Вашето дете много обича да танцува? Помогнете му да развие таланта си докато се забавлява! Ако детето ви е на възраст между 8 и 16 години и желае да се потопи в света на танците и да научи още много за видовете танци и танцови техники, а Вие искате то да има добра двигателна култура, гъвкавост, сценично поведение, по-добри социални умения, добро чувство за ритъм и самочувствие, доведете го при нас! Спортен клуб ’’Енерджи’’предлага модерни и латиноамерикански танци за деца, както за свободното им време, така и за участия в концерти, конкурси и фестивали със състезателен характер. За..
Сватбени танци - обучение и уроци в София | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Сватбени танци - обучение и уроци в София
гр. София, обл. София,  преди 20 дни
Желаете ли дa предизвикате ръкопляскане от истинските ви близки и присъствaщи, които ще дойдат нa вaшия исторически свaтбeн дeн? При условие, че имате намерение лeкo дa попромените навика и дa зaпoмнитe празничния ви ден с нeщo истинско и необичайно и лeкo дa рaзчупитe събитията, тo изключителната xoрeoгрaфия зa вaшия основен свaтбeн тaнц трайно щe oстaнe нeзaбрaвим спoмeн зa вaс и уникална нaслaдa зa вaшитe гoсти. Ниe щe ви пoмогнeм дa гo нaпрaвитe с главния си свaтбeн тaнц. Компетентна треньорка с удoвoлствиe щe ви нaучи дa тaнцувaтe танците, които изисквате да научите. Възможно е дa сътвори..
Уроци по ориенталски танци | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Уроци по ориенталски танци
гр. София, обл. София,  Подател: Boriana Dimitrova,  преди 30 дни
Заповядайте на уроци по ориенталски танци, belly dance в София с преподавател Боряна Димитрова! Получавате първия си урок по ориенталски танци безплатно. За да го попучите, моля, отворете уебсайта ни и се свържете с нас! Актуален график Понеделник - 19:00 - 20:00 - средно ниво, 20:00-21:00 - начинаещи - Montfiz - ул. Партений Нишавски и ул. Българска морава (близо до Mall of Sofia); Вторник - 18:30 - 19:30 - начинаещи - Плиска, бившето кино „Изток“ (над магазин Била), В новата зала на Latin Force; Сряда - 19:00 - 20:00 - средно ниво, 20:00-21:00 - начинаещи - Montfiz; Петък - 18:3..
Сформираме група за сценични народни танци | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Сформираме група за сценични народни танци
SUNDANCE
гр. София, обл. София,  Подател: SUNDANCE,  преди 31 дни
В танцов център SunDance - зала „Гео Милев” София ул. Христо Чернопеев” № 11, започва група за СЦЕНИЧНИ НАРОДНИ ТАНЦИ с които ще се ходи по участия, програми, заснемане на клипове и други подобни мероприятия. Репетициите са всяка събота и неделя от 18:00 ч. до 20:00 ч. /два часа/. Ще се учат хореографии. Цената е 10 лв. /за двата часа/. Необходимо е предварително записване.
Народни танци за начинаещи нови групи | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Народни танци за начинаещи нови групи
SUNDANCE
гр. София, обл. София,  Подател: SUNDANCE,  преди 31 дни
Нови начинаещи групи по народни танци от 12.02.18 г. в танцов център SUNDANCE гр. София ж.к. Гео Милев, ул Христо Чернопеев 11. Загърби обездвижването, започни да се веселиш и направи живота си по-усмихнат. Заповядай в нашите нови начинаещи групи по народни танци, стартиращи на 12.02.2018 г. от 18:00 ч. до 19:00 ч. и от 20:30 ч. до 21:30 ч. /всеки понеделник, сряда и петък/. Само с чисти обувки. Другото е от нас! Ако имате карти MultiSport и Sodexo/SportPass, може да ги използвате при нас. За тези, които нямат такива предлагаме членски карти с отстъпки! Цена на посещение в нашите зал..
Обучение по плуване при ЛИЦЕНЗИРАН ТРЕНЬОР в София | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Обучение по плуване при ЛИЦЕНЗИРАН ТРЕНЬОР в София
гр. София, обл. София,  Подател: Petar Georgiev,  преди 44 дни
Начално обучение по плуване за деца. Ако имате дете на възраст от 4 до 15 години не губете време, а го запишете на уроци по плуване. Всеки трябва да може да плува. Имаме и група за големи, неумеещи да плуват, както и за хора, които искат да подобрят плувните си умения. Водната среда е изключително полезна за тонуса на вашето тяло и емоционалното ви състояние. За повече информация се обадете на Вашия лицензиран треньор по плуване.
инструктор самотбрана | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
инструктор самотбрана
гр. София, обл. София,  Подател: Иван Георгиев,  преди 45 дни
Обучение по самоотбрана по домовете, в удобно време. Акцентира се върху лесни техники, приложими в уличен бой и адаптирани към физическото състояние на обучавания.
Йога за бременни в Бургас | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Йога за бременни в Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 48 дни
Скъпи бъдещите майки в Бургас, с радост съобщаваме нов курс в студио Сътворение. Всеки вторник 9:30-10:30 Практиката за йога за бременни е с продължителност един астрономически час, залата е оборудвана с постелки и одеяла за релаксация. Работи се с техники на дишане, медитации, визуализации, релаксации, а също така и върху асани (пози), раздвижващи ставите, укрепващи гърба и краката, таза и тазовото дъно, с цел лека бременност и раждане. „По време на първия триместър има относително висок риск от спонтанен аборт, така че ако не сте практикували, не се препоръчва да започнете точно сег..
тренировки по карате киокушинкай | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Сливен
тренировки по карате киокушинкай
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Спортен Клуб Карате Киокушинкай,  преди 48 дни
спортен клуб карате киокушинкай набира момчета и момичета желаещи да тренират карате киокушинкай. тренировките се провеждат във физкултурния салон на 11-то су ”константин константинов” квартал дружба. първия месец тренировките са безплатни. петък: 18.30 - 19.30 ч. неделя: 17.00 - 18.00 ч. инсруктор сенпай ананий младенов 2-ри дан
тренировки по Карате Киокушинкай | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Сливен
тренировки по Карате Киокушинкай
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Спортен Клуб Карате Киокушинкай,  преди 48 дни
Всички желаещи да се занимават с този вид спорт моля да заповядат в 11 - то СУ К. Константинов квартал ”Дружба” (физкултурния салон) Петък от 18:30 и Неделя от 17:00
Обучение по ПЛУВАНЕ за напреднали и начинаещи в плувен клуб “ОМЕГА-01” -гр. София. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Обучение по ПЛУВАНЕ за напреднали и начинаещи в плувен клуб “ОМЕГА-01” -гр. София.
гр. София, обл. София,  преди 49 дни
Обучение по ПЛУВАНЕ за напреднали и начинаещи в плувен клуб “ОМЕГА-01” -гр. София.
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг