Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
56 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената” | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Варна
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 часа
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоционална женска същност, която живее във всяка една от нас! Насладете се на чувствената интимност между танца и психологията. Открийте своите чувства, изразете своите емоции чрез дансингтерапията и намерете своето ново аз! - ВРЕМЕ И МЯСТО на провеждане: събота и неделя от 14-17 часа в дансинг клуб „ Амор” с адрес ул. „Александър Дякович„45 вход В ет.2, Сградата се намира в близост до Бизнес хотела - Ви..
Курсове по спортни танци за начинаещи | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Пловдив
Курсове по спортни танци за начинаещи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Клуб по спортни танци ПАРАДАЙС ДАНС,  преди 14 часа
Клуб по спортни танци ПАРАДАЙС ДАНС-Пловдив набира нови членове - начинаещи любители на танцовото изкуство през 2017/18г., на възраст от 5 до 65г. Програмата включва над 15 танца за изучаване, в по-голямата си част латиноамерикански, доказали се с времето като изключително популярни, интересни и подходящи за всяка възраст. Всяка година занятията започват на 1-ви октомври и продължават до края на месец юни на следващата. Докоснете се до магията на танца под вещото ръководство на истинските професионални треньори - Гергана и Светозар Жекови! Записване и допълнителна информация на посочен..
Танцова школа ”Грация” | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Стара Загора
Танцова школа ”Грация”
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 19 часа
Танцoв клуб ” Грация” KA-IV DANCE предлага на Вашите деца да направят първи стъпки в света на танцовото изкуство. Нашата основна цел е да развием музикалността, координацията и танцовалността, както и да изградим любов към изкуството. Занятията се провеждат във вторник и четвъртък от 18:00ч. Очакваме Ви!
Джудо за любители | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Джудо за любители
гр. София, обл. София,  Подател: Петя Ченкина,  преди 22 часа
Трениловки по джудо за любители - работещи и студенти. Обучение по кю -дан стистемата, работа за гъвкавост и добра физическа форма. Тренировките са провеждат в СК ” Спартак ” понеделник - сряда - петък от 20.30 до 21.30 часа. Месечна такса - 50лв (2 пъти седмично), 70лв ( 3 пъти). За контакт - телефонът отгоре.
самоотбрана | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
самоотбрана
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Тренировки по винг чун самоотбрана. Индивидуални частни уроци или групово обучение!
Зумба, Аеробика и Латино | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Зумба, Аеробика и Латино
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Зумба, Аеробика и Латино Комбинирани часове по Зумба, Аеробика и Латино за възрастни. Не е нужно да вадите душата на някого да ви партнира, защото стъпките и движенията се научават самостоятелно, а след това винаги можете да ги приложите в двойка. Или пък тройка, или четворка с приятелите ви, когато в клуба пуснат любимата ви песен.
Латино Танци за Деца. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Латино Танци за Деца.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Латино Танци за Деца. В тях децата съчетават полезното с приятното, научавайки нови и различни неща. Развиват двигателната си култура, докато се забавляват и неусетно усвояват умения като дисциплина, комуникация, организираност и отговорност.
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители. Нашият стил е завладян от свободата и възможноститие, които града ни дава. Категорията Street dance (уличен стил) ни позволява да смесваме техниката на танца с чувствата на всеки един от нас и вас! Нашите занятия са отворени както за напредлани, така и за начинаещи танцьори. Ако ти търсиш нови изживавания. Вратите ни са отворени, а подът е готов за всеки начинаещ или напреднал, на възраст между 5 и 30 години! Най-хубавото е, че ще използваме всяка емоция за мотивация, а всяко леко залитане, ще стане част от любимия ти т..
Уроци по Салса L.A. Style и Бачата | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Уроци по Салса L.A. Style и Бачата
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
График на часовете: Петък - САЛСА всички нива от 18:30 ч Събота - БАЧАТА всички нива от 17:30 ч Неделя - САЛСА всички нива от 17:00 ч ул. ”Шейново” 3, ет. 2, Спортна зала СМК Часовете са подходящи за всеки начинаещ или напреднал любител на латино танците със или без партньор. Без предварително записване. Може да започнете уроци по всяко време на годината.
Народни танци | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Народни танци
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Клуб за народни танци ”Щуро хоро” набира начинаещи. Репетициите се провеждат всеки понеделник и сряда от 18.00 часа, жк. ”Красна поляна” в 135 СОУ - до метростанция Вардар.
Сватбени танци - обучение и уроци в София | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Сватбени танци - обучение и уроци в София
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Желаете ли дa предизвикате ръкопляскане от истинските ви близки и присъствaщи, които ще дойдат нa вaшия исторически свaтбeн дeн? При условие, че имате намерение лeкo дa попромените навика и дa зaпoмнитe празничния ви ден с нeщo истинско и необичайно и лeкo дa рaзчупитe събитията, тo изключителната xoрeoгрaфия зa вaшия основен свaтбeн тaнц трайно щe oстaнe нeзaбрaвим спoмeн зa вaс и уникална нaслaдa зa вaшитe гoсти. Ниe щe ви пoмогнeм дa гo нaпрaвитe с главния си свaтбeн тaнц. Компетентна треньорка с удoвoлствиe щe ви нaучи дa тaнцувaтe танците, които изисквате да научите. Възможно е дa сътвори..
Уроци по тенис на маса | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Уроци по тенис на маса
гр. София, обл. София,  Подател: Илиан Евгениев,  преди 9 дни
Индивидуално обучение по тенис на маса за любители/ки, искащи да обогатят технически играта си, играейки с повече лекота и удоволствие Тренировките са по 1 час -15лв Отстъпка от 30% при предплатен тренировъчен месец: 8 тренировки, два пъти седмично - 80лв. Уроците се провеждат от 13:30-21:00ч., съобразени със свободното време на трениращия, с предварителна уговорка от 1-2 дни Обучаващият се заплаща се масата в залата - 6лв на час до 18:00ч. След 18:00ч и уикенд - 8лв на час. Отстъпка за масата при предплатен месечен ваучер от 8 тренировки - 32 лв (4 лв на час). Ваучерът може да ..
Клуб по спортни танци ’Енерджи’ | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Пловдив
Клуб по спортни танци ’Енерджи’
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Г-жа Янкова,  преди 9 дни
Ако искате да бъдете грациозни и гъвкави, да се заредите с положителна енергия, клуб по спортни танци’’Енерджи’’ Ви предизвиква да направите първата танцова стъпка! Разпуснете по най-добрия начин! Забравете грижите и проблемите и се отдайте на танци! Потопете се в магията на танца с клуб по спортни танци ’’Енерджи’’! .. Залата се намира в Изчислителен център ( срещу Лаута), ет.6
Обучение по плуване за напреднали и начинаещи | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Обучение по плуване за напреднали и начинаещи
гр. София, обл. София,  Подател: Petar Bozhilov,  преди 9 дни
Борис и Петър Божилови (плувен клуб ”Омега 01”) започват да провеждат начално обучение по плуване за начинаещи и напреднали в басейна на 97-мо у-ще ” Братя Миладинови”, Ж. К. ”Люлин 5” от 18:30 до 20:00 часа всеки делничен ден. Урокът ще се състои от 10-15 мин. подготовка на децата за тренировката, 10-15 мин. общо-развиващи упражнения на сухо и 1 чист астрономически час обучение във водата. За повече информация на посочените телефони.
Йога за начинаещи в кв. ”Д. Езерово” | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Йога за начинаещи в кв. ”Д. Езерово”
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
ОУ ”Хр. Ботев”, вторник и четвъртък от 18,30 ч. Начало- 26.09.2017 г.
Академия Тенис + Английски от The COOL School Целогодишно | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Академия Тенис + Английски от The COOL School Целогодишно
Дъ кул скул ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Дъ кул скул ЕООД,  преди 11 дни
СПОРТ + АНГЛИЙСКИ ЕЗИК 120 лева (месец) събота или неделя 4 астрономически часа индивидуален подход; малки групи; ГАРАНТИРАНИ резултати; финален спортен изпит (в присъствието на родителите) обучението е изцяло на Английски; спортът е тенис (с възможност за фехтовка или езда) сертификати за спорт и чужд език в края на обучението; The Cool School e перфектното място за вашите любознателни дечица, ако сте решили да ги стимулирате да изучават чужд език. При нас децата се потапят в чуждоезиковата среда и започват да усвояват чуждия език по подобие на майчиния. Програмата е със..
Уроци по ориенталски танци | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Уроци по ориенталски танци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
Потопете се в магията на ориенталския танц и усетете неговите положителни ефекти! Преоткрийте вашата женственост и самочувствие, постигнете хармония на тялото и душата! Придобийте грация и пластичност, преодолейте натрупаният стрес! Заповядайте на уроци по belly dance! Без ограничения за възраст и физическо телосложение! Инструктор - Таня Шахова
Аеробика в Студентски град с Dance IT | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Аеробика в Студентски град с Dance IT
гр. София, обл. София,  преди 15 дни
Искате да сте във форма? Искате да се пораздвижите ефективно, да влезнете в любимите си дънки и да облечете новия бански с огромно удоволствие следващото лято? Включете се в нашите курсове по аеробика и пилатес! Преподаватели са нашите прекрасни Диди и Тони. Очакваме Ви всеки вторник от 19:30ч. и всеки петък от 20:00ч. Място: София, Студентски град, ул. Акад. Николай Стоянов 13А, сутерен (между бл.12 и бл.13), под „Хляб и мръвка“. Необходимо е предварително записване на следните контакти: Ирина Ботева
Салса и латино танци в центъра на София | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Салса и латино танци в центъра на София
гр. София, обл. София,  преди 15 дни
Extravaganza Dance Company стартира начинаеща група по Салса и латино танци ot 19.09.2017г.! Часовете ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19.00 до 20.00 часа в залата ни на ул. „Кракра” №15 (в сградата на Чешкия клуб).
Народни танци - групи за обучение в ”Гео Милев”, ”Полигона”, ”Дружба 1” | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Народни танци - групи за обучение в ”Гео Милев”, ”Полигона”, ”Дружба 1”
гр. София, обл. София,  преди 19 дни
НАРОДНИ ТАНЦИ - АКТУАЛЕН ГРАФИК Школа за народни танци „Вай, Дудуле! ” провежда обучение за любители в: - кв. „Гео Милев” - физкултурен салон на 138 СОУ; - кв. „Полигона” - в сградата на компания DXC TECHNOLOGY ( CSC ); - кв. „Дружба 1” - Дом на културата „Искър” (Читалището), II етаж, зала „Шарен свят”, както следва: В кв. „ГЕО МИЛЕВ” - във физкултурния салон на 138 СОУ „Проф. Васил Златарски”, ул. „Алфред Нобел” 5, близо до бившия хотел „Плиска”, близо до I РПУ и до XXII ДКЦ при следния график: - Понеделник и Сряда от 19:00 до 20:30 - разучаване на популярни и непопулярни..
Уйндсърф обучение | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Свети Влас
Уйндсърф обучение
гр. Свети Влас, обл. Бургас,  преди 29 дни
Уйндсърф школа- на територия- Св. Влас, Несебър, Равда- на близък до Вас подходящ плаж. 35 лв. за 1час. 4дневен курс- 130 лв., от учител_ 20 г. стаж. Windsurf school, area- St. Vlas, Nesebyr, Ravda tu close your beach. 35 BGN per 1 hour. 135 BGN for 4 days. 20 years experience teacher.
Вратарски тренировки | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Вратарски тренировки
гр. София, обл. София,  Подател: Росен,  преди 33 дни
Вратарски тренировки по футбол за деца и юноши от лицензиран треньор в НСА с професионален опит в Локомотив 101. Светкавица. Дунав. Етър. Своге и Индонезия тренировките са индивидуални или колективни????? до 3 деца времетраене 60 минути чисто време без загрявка на голям естествен или малък изкуствен терен цена 10лв
Курса е за фитнес инструктори | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Курса е за фитнес инструктори
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО ”ДЕЖА ВЮ”ЕООД,  преди 38 дни
Курса е за фитнес инструктори. Програмата се води в начално и напреднало ниво с елементи за правилно поднасяне на упражнения с 8 до 10 упражнения за групи мускули. Обучението е интензивно с продължителност от 2 до 3 седмици. Цена 450 лв. За записване в курса няма възрастови ограничения. Задължително условие е единствено да декларирате активна натовареност и физическа култура в областта на фитнеса и спорта. Обявената цена включва:теория,практика,изпит и диплом.Курсистите незаплащат допълнителни такси по време на обучението ! Ако желаете да станете професионален инструктор по фитнес - ..
Волейболна школа в Пловдив | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Пловдив
Волейболна школа в Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 51 дни
Обновената след ремонт зала Строител приема желаещи момчета от 3-ти до 7-ми клас за организирани занимания по волейбол.
тренировки по модерен балет | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Хасково
тренировки по модерен балет
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 57 дни
Чувствате ли се изморени от работната седмица? Искате ли да се разтоварите от стреса, докато се забавлявате? Елате в събота от 16,30 ч. на тренировки по модерен балет с мен, Надя. Предишен опит не е необходим, програмата е съобразена за начинаещи. Единственото, което е задължително е Желание и Добро настроение. За повече информация: http://www.violena.com/; https://www.facebook.com/violenasport/
Kурс: за инструктори по:Аеробика,Тае-бо,Степ-аеробика,Пилатес,Йога,Фитнес инструктори! ( Международен сертификат) | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Kурс: за инструктори по:Аеробика,Тае-бо,Степ-аеробика,Пилатес,Йога,Фитнес инструктори! ( Международен сертификат)
гр. София, обл. София,  преди 59 дни
Фирма с дългогодишна работа в областа,предлага курсове за обучение на квалифицирани и дипломирани инструктори по:Аеробика,Степ-аеробика,Пилатес,Тае-бо,Фитнес инструктори и масажисти.Легитимна и сертифицирана диплома и вьзможност за oсигуряване на работа след завьршване на курса по специалноста.Много добри условия и база находяща се в центьра на София.Квалифицирани преподаватели и сьвременна учебна програма. www.sportnapalata.com . ( Международен сертификат) За контакт и записване : Андреев.
Аеробика, Гимнастика за отслабване, Тонизираща гимнастика, Mini Fitness | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Аеробика, Гимнастика за отслабване, Тонизираща гимнастика, Mini Fitness
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 66 дни
Аеробиката, гимнастиката за отслабване, тонизиращата гимнастика и мини фтнеса са различни, но изключително приятни начини да отслабвате, стягате или релаксирате тялото си, докато се забавлявате! В тренировките се правят упражнения за цялото тяло, като се включват леки уреди, като гирички, топки, ластици и др. Часовете са подходящи за хора на различна възраст, начинаещи и напреднали. Идеален начин да се справите със стреса, да повишите мобилността и силата си, да станете по-гъвкави и издържливи и, разбира се, да срещнете нови приятели. Тренировките се провеждат в танцово студио Warda Dance. ..
Самоотбрана ( самозащита ) без оръжие, индивидуално и групово обучение! Без възрастови ограничения! | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Самоотбрана ( самозащита ) без оръжие, индивидуално и групово обучение! Без възрастови ограничения!
гр. София, обл. София,  Подател: Viktor Chobanov,  преди 75 дни
Самоотбрана ( самозащита ) без оръжие, индивидуално и групово обучение, индивидуален подход и съобразителност със всеки обучаем! Без възрастови ограничения, за деца, жени, мъже, възрастни, и хора в неравностойно положение, на основата на традиционно японско карате шотокан и смесени бойни изкуства, инструктор: Виктор Чобанов, facebook: Viktor Chobanov
Латино и модерни танци за деца Happy Feet | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Латино и модерни танци за деца Happy Feet
step-by-step
гр. София, обл. София,  Подател: step-by-step,  преди 76 дни
Изрази себе си чрез танц. Част от танците са поднесени под формата на игра или въплъщение в дадена роля. Поставят се индивидуални задачи, имащи за цел развиването на въображанието и когнитивната мисъл. Това е повече от занималня или детски клуб, в който децата да губят време. В края на часа децата си тръгват с познание не само по танци, но и изграждайки личностни характеристики: самостоятелност, критичност и самокритичност, работа в екип и др. Инструктор Ивана Маджарова Цена за единично посещение - 6 лв. Карта за четири посещения - 20 лв. Всяка събота от 10:20 - 11:20.
Зумба, аеробика и латино комбиниран час I’M dancing | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Зумба, аеробика и латино комбиниран час I’M dancing
step-by-step
гр. София, обл. София,  Подател: step-by-step,  преди 76 дни
Училище по танци step by step с часове за деца и възрастни Комбиниран час за възрастни три пъти седмично по график с I’M dancing Вдъхновена от латино културата се превъръща в страхотен начин за поддъражне на добра физическа форма, едновременно с това зарежда с настроение и помага за разтоварването от стреса на забързаното ежедневие. Най-добрият ви партньор за часа е танца, а най-важното е да му позволите да ви води. Часовете се провеждат по график Инструктор: Ивана Маджарова Понеделник & Сряда 19:30 - 20:30ч | Събота от 11:30 - 12:30ч. Цена за единично посещение - 6 лв. Кар..
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг