Филтриране
Сортиране

Школи, Треньори, Инструктори

87 обяви
Индивидуални и групови занимания по бокс, кикбокс, самозащита, йога, пилатес, стречинг индивидуалните занимания са в малки помещения до метростанция Сердика Едното е оборудвано е с татами, боксова..
Желаете ли дa предизвикате ръкопляскане от истинските ви близки и присъствaщи, които ще дойдат нa вaшия исторически свaтбeн дeн? При условие, че имате намерение лeкo дa попромените навика и дa зaпoмни..

самоотбрана за възрастни

гр. Бургас, обл. Бургас
Тренировки по винг чун( kung fu) самоотбрана! Индивидуални частни уроци или групово обучение.!
Професионален фитнес инструктор предлага индивидуални и групови фитнес тренировки. Изготвям персонален тренировъчен и хранителен режим в зависимост от целта на клиента.
Спортен клуб по класическа борба ”ЦСКА-София” организира прием (деца от София и провинцията) за спортно училище (СУ ”Ген. Владимир Стойчев) на спортисти (деца 6,7,8 и 9 клас)! Тренировките в клуба са ..

Тренировки по борба за деца

гр. София, обл. София
Борбата е най-успешния български спорт, възпитаващ в децата само положителни качества! Борбата учи на самодисциплина, ред, постоянство, трудолюбие, извайва здрав дух и хармонично развито тяло! Борбата..
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоциона..

Латино Танци за Деца.

гр. София, обл. София
Латино Танци за Деца. В тях децата съчетават полезното с приятното, научавайки нови и различни неща. Развиват двигателната си култура, докато се забавляват и неусетно усвояват умения като дисципли..

Зумба, Аеробика и Латино

гр. София, обл. София
Зумба, Аеробика и Латино Комбинирани часове по Зумба, Аеробика и Латино за възрастни. Не е нужно да вадите душата на някого да ви партнира, защото стъпките и движенията се научават самостоятелно, ..
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители. Нашият стил е завладян от свободата и възможноститие, които града ни дава. Категорията Street dance (уличен стил) ни позволява ..

Самозащита за жени-обучение

гр. София, обл. София
В свят пълен с ежедневно насилие е предимство да си подготвена срещу внезапна атака или агресия. Тренинга за самозащита за жени представлява комбинация от реално изпитани бойни техники с една едничка ..

Тренировки по аеробика

гр. София, обл. София
Танцов Клуб ”Леона” предлага тренировки по аеробика. Цена за единично посещение-7 лв. (работим със Содексо) Заниманията се провеждат във вторник и сряда от 20 часа.

Народни танци

гр. София, обл. София
Танцов луб ”Леона” предлага занимания по народни танци за възрастни. Цена за единично посещение-6 лв. Понеделник и сряда(средно ниво) от 19:15 часа Петък (начинаещи) - 20:00 Неделя (начинаещи) - 1..

Тренировки по Kangoo jumps

гр. София, обл. София
Канго джъмпс е стил в аеробиката. Практикува се със специални обувки. Доказано е, че обувките Kangoo Jumps намаляват шоковото въздействие върху глезените, коленете, пищялите, бедрата, долната част на ..
За желаещите, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО записване на e-mail, като трябва да е написано две имена, тел. за връзка и за коя група се записва. Такси: Месечна карта, платена по банка (8 посещения) - 40 лв. Мес..
САМОЗАЩИТА СРЕЩУ УЛИЧНО НАСИЛИЕ И УБИЙСТВО - 5 седмичен курс за мъже, жени и ученици! Ефективн боен курс за действие срещу осемте най-използвани начини за уличен побой и убийство, за овладяване на с..
На 08.04.2019 г. (понеделник), от 18:30 часа започна новата начинаеща група за изучаване на БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ. Репетициите се провеждат всеки ПОНЕДЕЛНИК и СРЯДА от 18:30 часа до 19:30 часа във ф..
Предлагам персонални фитнес тренировки и изготвяне на режим в зависимост от целите на клиента. Освен базовите фитнес методи, повишаване на ефективността на тренировката с методи и елементи от Табата, ..
Била съм национална състезателка по тенис на корт, достигнала до 1-ва позиция в ранглистата на Република България. В продължение на 7 години съм практикувала този спорт. Спечелила съм около 50 купи от..
Extravaganza Dance Company стартира начинаеща група по Салса и латино танци! Часовете ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19.00 до 20.00 часа в залата ни на ул. „Кракра” №15 (в сградата на Че..

Уроци по танци

гр. Варна, обл. Варна
Уроци по бални танци и балет за начинаещи и напреднали. Сватбена хореография и организация на фирмени събития.

Волейболен треньор

гр. Бургас, обл. Бургас
Предлагам уроци по волейбол. Възрастови ограничения няма, еиднстевно трябва да имат навършени 10 години. За повече информация звъннете на телефона, даден отдолу

Уроци по тенис на маса

гр. София, обл. София
Индивидуални уроци по тенис на маса за всички възрасти от лицензиран треньор. Цена за един час 15лв +цена за маса в избрана от вас зала в гр. София.

Танцов клуб KA-IV DANCE

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Танцов клуб KA-IV DANCE отваря врати за малки и големи, които искат да се потопят във вълшебният свят на танцовото изкуство. В клуба се изучават модерен и джаз балет, хип-хоп и характерни танци. Ела..
СПОРТ + АНГЛИЙСКИ ЕЗИК 120 лева (месец) събота или неделя 4 астрономически часа индивидуален подход; малки групи; ГАРАНТИРАНИ резултати; финален спортен изпит (в присъствието на родителит..
САМОЗАЩИТА СРЕЩУ УЛИЧНО НАСИЛИЕ И УБИЙСТВО - 5 седм. курс за мъже, жени и ученици! Специална методология за овладяване на страха, придобиване на решимост и действие срещу осемте най-използвани начин..

Треньор и диетолог

гр. Перник, обл. Перник
Лицензиран треньор, специалист в изготвянето на хранителни режими и тренировъчни програми. Завършил съм Фитнес Академия България. Лично аз съм свалил 60 кг. Ако не знаете как, доверете ми се. Ще след..
Сдружение клуб ’’ стрелба’’гр. Варна сформира групи за желаещи момичета и момчета от 4 до 12кл за тренировки по СПОРТНА СТРЕЛБА с пушка и пистолет. Заниманията са БЕЗПЛАТНИ по ммс, спорт за деца в сво..

Йога, Тай Чи и Винг Чун

гр. София, обл. София
Екипът на ”Движение за хармонично развитие” провежда редовни занимания по Интегрална Йога, Тай Чи Ян стил и Винг Чун Кунг Фу. Ако сте притежател на карта #Multisport или #SportPass, можете да се в..
Спортен клуб Енерджи, гр. Пловдив организира школа по танци. Елате и се потопете в магията на танца, всеки вторник и четвъртък от 18.00ч., в залата на Изчислителен център, -последен 6-ти етаж (срещу..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.