back to top

Школи, Треньори, Инструктори

184 обяви
Прием в спортно училище на деца от 6 до 9 клас!

Спортен клуб по класическа борба ”ЦСКА-София” организира прием (деца от София и провинцията) за спортно училище (СУ ”Ген. Владимир Стойчев) на спортисти (деца 6,7,8 и 9 клас)! Тренировките в клуба са ..

Тренировки по борба за деца

Борбата е най-успешния български спорт, възпитаващ в децата само положителни качества! Борбата учи на самодисциплина, ред, постоянство, трудолюбие, извайва здрав дух и хармонично развито тяло! Борбата..

Сватбени танци - обучение и уроци в София

Желаете ли дa предизвикате ръкопляскане от истинските ви близки и присъствaщи, които ще дойдат нa вaшия исторически свaтбeн дeн? При условие, че имате намерение лeкo дa попромените навика и дa зaпoмни..

 рекламирай сам в favicon
Йога стречинг във вашето жилище, по адрес

Стречинг, дихателни упражненията, упражнения за баланс във вашия дом и в удобно за вас време по адреси в София, стречинга е идеалния метод за справяне с болката гърба, кръста и ставите, както и с хрон..

Тренировъчен режим

Изготвяне на индивидуален тренировъчен режим за дами искащи да се отърват от излишните килограми, режима е подходящ за изпълнение в домашни условия Цена 30 лв

Радосвета Симеонова - фитнес треньор

Казвам се Радосвета Симеонова от гр. Добрич. Завършила съм езикова гимназия с немски и английски език/2012г./, Шуменски Университет със специалност Приложна Лингвистика с английски и немски език/2016...

Калин Калчев - треньор по Голф, Фитнес, Ушу, Айкидо, Шахмат

Предлагам уроци по голф, ушу, айкидо и шахмат

Бързи курсове за бални танци към НЧ ”Бачо Киро - 1945”

Ако се нуждаете от бързи курсове за бални танци за Ваш повод ние ще ви помогнем. Курсовете се провеждат в НЧ ”Бачо Киро - 1945” - читалището е с традиции в дейността на школите по изкуствата и в о..

школа по художествена гимнастика

Набираме групи по художествена гимнастика в НЧ ”Бачо Киро - 1945”. Нашето читалище е основано 1945 година и е с традиции в дейността на школите и курсовете по изкуства. То е с традиции в дейност..

Народно читалище ”Бачо Киро - 1945” - курсове Народни танци

Набираме групи по народни танци за възрастни и народни танци за деца. Читалището е основано 1945 година и е с традиции в дейността на школите и курсовете по изкуства. НЧ ”Бачо Киро - 1945” е с т..

школа по класически балет

Школа по класически балет към НЧ ”Бачо Киро - 1945”. бул. „Македония“ 16, 1606 София, България, в центъра, в района на М-во на земеделието, вход от ул. ”Ивайло”25 Нашите преподаватели са с висока п..

Александра Борисова - хореография-балет

Детската ми мечта беше да стана учител и преди година страстта ми към танца и желанието да преподавам се обединиха. Завърших балетна педагогика и вече повече от година работя с професионални и непрофе..

Александра Борисова - преподавам балет за възрастни

Професионална балерина и педагог от Санкт-Петербург. Детската ми мечта беше да стана учител и преди година страстта ми към танца и желанието да преподавам се обединиха. Завърших балетна педагогика и..

Иван Тончев - треньор по футбол

Иван Тончев - треньор по футбол

google maps icon Промишлена Зона Изток, Кърджали

Треньор по футбол в град Кърджали.

Кирил Кирилов - ски учител

Кирил Кирилов - ски учител

google maps icon Паничище, област Кюстендил

Ски учител Паничище, България

Светлозар Стоянов - треньор по борба

Треньор по борба в град Варна. Набиране на групи до 11 годишна възраст. ул. „Селиолу“ 39, 9002 Варнаq до РЗИ

Клуб за Бойни Изкуства стил Кунг Фу То‘А Световрачене набира нови членове

Заповядайте на тренировка. График на групови тренировки в клуб Световрачене (над ресторант Ларго) Световрачене ул. Софийска 34 Смесена група: Понеделник, Сряда и Петък от 18:30-19:30ч. Детск..

Калоян Калчев - треньор по футбол

Калоян Калчев - треньор по футбол

google maps icon Дебелец, област Велико Търново

Треньор по футбол. ул. Никола Самоук, 5030 Дебелец, България.

Салса клуб ”Десита” - хореография социални танци

Школа за социални танци Салса клуб Десита предлага: * Уроци за малки и големи - в група, или индивидуално; * Хореография - Сватбена хореография; за конкурси и др.; * Професионална шоу програма з..

Салса клуб ”Десита” - хореография социални танци

Салса клуб Десита е школа за социални танци Салса, Бачата и Зук. Предлагаме: * Уроци за малки и големи - в група, или индивидуално; * Хореография - Сватбена хореография; за конкурси и др.; * П..

 рекламирай сам в favicon
Салса клуб ”Десита”

Салса клуб Десита в град Шумен е школа за социални танци. Ние предлагаме: * Уроци за малки и големи - в група, или индивидуално; * Хореография - Сватбена хореография; за конкурси и др.; * Профес..

Десислава Тодорова Уроци и Курсове по Салса, Бачата, Хореография - танци

Десислава Тодорова - ръководител на салса клуб Десита. Преподавател по Салса, Бачата и Зук танци на малки и големи в градовете Шумен, Добрич и Варна. Дейности: * Уроци за малки и големи - в груп..

Салса клуб ”Десита” - уроци Салса и Бачата

ул. „Васил Друмев“ 45, 9705 Шумен, България, До Магазин Свищов на 5-ти полк Салса клуб Десита е школа за социални танци Салса, Бачата и Зук с ръководител Десислава Тодорова. Дейности: * Уроци..

Салса клуб ”Десита” - уроци Салса и Бачата

Салса клуб Десита е школа за социални танци Салса, Бачата и Зук с ръководител Десислава Тодорова. Дейности: * Уроци за малки и големи - в група, или индивидуално; * Хореография - Сватбена хо..

Салса клуб ”Десита” - уроци Салса и Бачата

Школа за социални танци - Салса клуб Десита с ръководител Десислава Тодорова Ви предлага: * Уроци за малки и големи - в група, или индивидуално; * Хореография - Сватбена хореография; за конкур..

Владимир Вътев - треньор по карате

Провеждане на тренировки по Шотокан Карате До / Руски ръкопашен бой. Основната си дейност клуба започва през есента на 1987 година, като секция по шотокан карате в салона на строителното училище. Пр..

Людмила Георгиева - треньор по лека атлетика

Людмила Георгиева - треньор по лека атлетика

google maps icon бул. Никола Габровски, Велико Търново

Треньор по лека атлетика в град Велико Търново. Спортен клуб Атлетика 2012

Танцов фолклорен клуб ”Балканика” - уроци по Народни танци

Танцов фолклорен клуб ”Балканика” - уроци по Народни танци

google maps icon Горна Оряховица, област Велико Търново

Танцов фолклорен клуб ”Балканика” е създаден през март 2010. Хореограф и ръководител на клуба- г-н Петър Петърчев. Танцов фолклорен клуб ”БАЛКАНИКА” при НЧ ”Напредък 1869” гр. Горна Оряховица. ул...

Цветана Цъгова - уроци по народни танци, хореография

Танцов клуб ”Миладина” Нашето мото е:   Групата на начинаещите премина в група на побеждаващите...   ж.к. ”Братя Миладинови”, Танцовата зала на ОУ ”Братя Миладинови”

Соня Стойчева - треньор по плуване

Треньор по плуване в град Бургас ул. „Цар Самуил“ 96