Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
330 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
KlamatZdrave - Хранителни Добавки от Природата | Хранителни добавки | гр. Сливен
KlamatZdrave - Хранителни Добавки от Природата
Цена
19 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Васил,  преди 31 минути
Посветени на благополучието и здравословния начин на живот от 1994 г. Kомпания предлагаща хранителни добавки, която се основава на семпла философия. Ние вярваме, че най-прекият път към отличното здраве е да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае. АкваСорс водорасли - 120 капсули 102.50лв. Алоефреш 50.30лв. Зелена Енергия - 60 капсули 35.85лв. Клетъчна Енергия 39.00лв. Колактив - 120 капсули 87.00лв. Органичен Витамин D 49.95лв. Плодова Енергия 60.50лв. Супер Енергийна храна 82.00лв...
Синефрин на капки за топене на мазнини. | Хранителни добавки | гр. София
Синефрин на капки за топене на мазнини.
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Синефрина е хормон, които стимулира изгарянето на мазнините чрез повишаването на телесната температура, ускоряване метаболизма на мазнините, подтискане на апетита и увеличаване енергията за физическа активност. Воден разтвор от 1 гр. синефрин /пентедрин/ фармацевтичен в 20 мл. шишенце с капкомер ще ви бъде изпратен при поръчка. Препоръчителна доза 10 капки /25 мг. синфрин/ в чаша чаи или вода един два пъти на ден. Съдържание на опаковката 40 дози. Цена - 5 лв./бр. и куриерски. Синрфрин /Пендерин/ чист 99 % фармацевтичен. Цена: 10 гр. - 40 лв. и куриерски.
Л-цистеин /аминокиселина/ за красива и еластична коса, гладка и здрава кожа и нокти. | Хранителни добавки | гр. София
Л-цистеин /аминокиселина/ за красива и еластична коса, гладка и здрава кожа и нокти.
Цена
40 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Л-цистеин е заменима аминокиселина, която се съдържа в протеина бета-кератин, който е основен структурен елемент за формирането на косата, ноктите и кожата. П одпомага за формирането на колаген, който е ключов за здравето и еластичността на кожата, косата и ноктите. Л-Цистеин е необходим за формирането на аминокиселината Таурин и е важен компонент за формирането на мощния антиоксидант Глутатион. Л-Цистеин подпомага детоксификацията на тялото от вредни токсини и защитава мозъка и черния дроб от разрушителното действие на алкохол, цигари и др. Изгражда и заздравява структурата на кожата, косат..
Казеинов протеин, аминокиселини като фитнес добавки за мускулна маса изгодно. | Хранителни добавки | гр. София
Казеинов протеин, аминокиселини като фитнес добавки за мускулна маса изгодно.
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
1. Казеинов протеин - жълт прахообразен кристал, извлечен от обезмаслено мляко с белтъчно съдържание 90 %, без консерванти овкусители и подсладители, произв. МЕГГЛЕ. Фотос на протеина може да се види на уебсаит: http://proteini.alle.bg Цена - 20 лв./кг. и куриерски. 2. Бетаин хидрохлорид /триметил глицин, TMG/ - аминокиселина с антиоксидантно и хепатопротективно деиствие. Увеличава мускулната сила, предпазва клетките от увреждане и подпомага храносмилането. Цена: 250 гр. - 20 лв. и куриерски. 3. Цистеин хидрохлорид - изгражда и заздравява структурата на косата кожата и ноктите, а..
Цистеин - аминокиселина с антиоксидантно и хепатопротективно деиствие. | Хранителни добавки | гр. София
Цистеин - аминокиселина с антиоксидантно и хепатопротективно деиствие.
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Л-цистеин хидрохлорид монохидрат 99 %, бял кристал прахообразен, кисел на вкус. Приложение - за лечение на неутропения и левкопения, причинени от използването на противоракови лекарства и радиоактивно лъчение, както и да бъде антидот при отравяне с тежки метали. В допълнение, за лечение на токсичен хепатит, тромбоцитопения, кожни язви, и предотвратяване на некроза на черния дроб,като отхрачващо средство при лечение на бронхит, детоксикация при отравяне на акрилонитрил и ароматни съединения, предотвратяване на радиационно увреждане. Препоръчителен прием 1 - 1.5 гр. на ден /1/3 чаена лъжица/ ..
Бетаин хидрохлорид - аминокиселина в помощ на храносмилането. | Хранителни добавки | гр. София
Бетаин хидрохлорид - аминокиселина в помощ на храносмилането.
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Бетаин хидрохлорид е синтетично химично съединение. Тои се използва като помощ за храносмилането и при недостиг на стомашни кеселини /киселинен рефлукс/ осигурява допълнителни солна киселина за стомаха. Като хранителна добавка Бетаин хидрохлорид се прилага също и за лечение на необичаино ниски нива на калии /хипокалемия/, сенна хрема, анемия, астма, втърдяване на артериите /атеросклероза/, гъбични инфекции, диария, хранителни алергии, камъни в злъчката, вътрешни ушни инфекции, ревматоиден артрит, смущения в щитовидната железа и за лечение на високи нива на хомоцистеин в урината. Предпазва чвр..
Капсули с масло от чесън 360 капсули | Хранителни добавки | гр. Пловдив
Капсули с масло от чесън 360 капсули
Цена
41 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Капсули с масло от чесън. Производител: SoVita Германия Изпращам с Еконт (с 10% отстъпка от цената на доставката) с наложен платеж. Опаковката съдържа 360 капсули, а всяка капсула 280 милиграма мацерат от чесново масло. Капсулите са резистентни към стомашните сокове и се абсорбират в тънките черва: така се избягва характерната чеснова миризма при издишване. За какво се използва: притежава антибактериално, противогъбично и противопаразитно действие стимулира кръвната циркулация и подобрява кръвоснабдяването на организма укрепва организма, създава имунитет поддържа кр..
Капсули с лутеин за зрение, за очи, 90 капсули | Хранителни добавки | гр. Пловдив
Капсули с лутеин за зрение, за очи, 90 капсули
Цена
39 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Опаковката съдържа 90 капсули, които стигат за 3 месечен курс на употреба. Приема се по една капсула на ден, с вода. Човешкият организъм не може да произвежда сам лутеин. Ценния лутеин в тези капсули е защитен от светлината и кислорода чрез специална технология: микрокапсулизиране. По този начин той се предоставя на организма в най-естествената си форма. Лутеинът и другите съставки в тези капсули са изключително полезни за зрението и очите като цяло. Подходящи са за диабетици, тъй като очите са първия орган, които се уврежда от хипергликемията Изпращам с Еконт (с 10% отстъпка от..
Капсули с масло от чесън, глог и бял имел, 400 капсули | Хранителни добавки | гр. Пловдив
Капсули с масло от чесън, глог и бял имел, 400 капсули
Цена
39 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Капсули с масло от чесън, глог и бял имел. Производител: SoVita Германия Изпращам с Еконт (с 10% отстъпка от цената на доставката) с наложен платеж. Чесънът спомага да се поддържа еластичността на артериите и предотвратява общото калциране. Имелът има балансиращ и седативен ефект върху кръвообращението и кръвното налягане. Глогът стимулира кръвообращението на коронарните съдове и така се подобрява доставката на кислород към сърцето. Опаковката съдържа 400 капсули, а всяка капсула 60 милиграма екстракт от чесън, 54 милиграма глог и 24 милиграма бял имел. Капсулите са резистентни ..
Хранителни добавки с качество без компромиси | Хранителни добавки | гр. София
Хранителни добавки с качество без компромиси
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
За хората, които обичат себе си, грижат се за физическото си състояние и разбират, че храната им става част от тях - хранителните добавки на Корпорация „Сибирско здраве“: - международна компания, работеща в над 25 страни по света, вкл. ЕС и САЩ; - 20 годишен опит в областта на производството на натурални билкови продукти; - собствен Научно-иновационен център, продуктите са с научна история и патенти; - използват се сибирски билки - екологично чиста суровина от уникални природни места с голяма природна сила; - използват се иновационни световни разработки, усилващи потенциала на билкит..
Сурватъчен Протеин Концентрат 80% | Хранителни добавки | гр. Велико Търново
Сурватъчен Протеин Концентрат 80%
Цена
15 лв.
Ингредиънтс Нутришън ООД
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Ингредиънтс Нутришън ООД,  преди 7 часа
Ние сме фирма ”Ингредиънтс Нутришън” занимажаща се основно с внос и търговия на хранителни продукти. Пета година сме на Българския пазар и за това време сме се доказали и смеем да се похвалим с качество, коректност и голяма мрежа от доволни и редовни клиенти. Предлагам млечен протеин изолат 85.5%. ИНГРЕДИЯ. Френско производство! Един от големите производители на Протеинови суровини. Най-доброто съотношение между цена-качество което може да се намери в България! Една добра алтернатива на скъпите и често прехвалени марки протеини в малки разфасовки които излизат доста солено на всеки билдър!..
GNC Herbal Plus Pomegranate 250 mg / Нар 250 мг | Хранителни добавки | гр. София
GNC Herbal Plus Pomegranate 250 mg / Нар 250 мг
Цена
20.45 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: alternativtraiding,  преди 15 часа
GNC Herbal Plus® Standardized Pomegranate Хранителна добавка 50 вегетариански капсули Нарът е познат като плод с изключително ценни вкусови и здравословни качества. Изследванията показват, че сокът му съдържа около 40 % от дневната доза на витамин С. Антиоксидантите в него са 3 пъти повече от тези в зеления чай. Освен това, нарът е пълен с полезни за човешкия организъм минерали като калций, магнезий, фосфор, желязо, натрий и калий. Нарът е подходящ за подсилване на организма срещу неблагоприятните фактори през зимния сезон. Повишавайки естествените защитни сили на организма, той доприна..
GNC Selenium 100 µg- Селен 100 мкг- Мощен антиоксидант | Хранителни добавки | гр. София
GNC Selenium 100 µg- Селен 100 мкг- Мощен антиоксидант
Цена
12.09 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: alternativtraiding,  преди 15 часа
Един от най- мощните антиоксиданти и микроелементът на дълголетието - Понижава риска от инфаркти и инсулти - Защитава организма от токсини и тежки метали - Хранителна добавка - 100 вег. таблетки Селенът е микроелемент. В нашето тяло е в много малко количество, по- малко от една хилядната от грама. Но независимо от нищожното количество, той изпълнява изключително важна роля. Първо, селенът е необходимо за образуването на два основни ензими (глутатион и тиоредоксин), които ни предпазват от вируси и токсини, извеждат свободните радикали от организма, както и продуктите на разпада. При ..
GNC Super Foods Spirulina 500 mg/ Спирулина 500 мг Натурален източник на протеини и витамини | Хранителни добавки | гр. София
GNC Super Foods Spirulina 500 mg/ Спирулина 500 мг Натурален източник на протеини и витамини
Цена
33.75 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: alternativtraiding,  преди 15 часа
Източник на лесноусвоими протеини и витамини - Пречиства организма от токсини и тежки метали - Забавя процесите на стареене на кожата и повишава нейната еластичност - Допринася за намаляването на телесното тегло - Хранителна добавка - 90 вегетариански капсули Състав в 1 капсула: в 3 капсули: Спирулина прах 500 mg 1500 mg (Spirulina platensis) Други съставки: растителна целулозна капсула, микрокристална целулоза, стеаринова киселина растителен източник, гума акация. Предназначение: Спирулината е синьо-зелено микроводорасло, богат източник на фитонутриенти, протеини иаминок..
GNC Kids Multi Gummy/ Кидс Мулти - Мултивитамини за деца от 2 до 12 години | Хранителни добавки | гр. София
GNC Kids Multi Gummy/ Кидс Мулти - Мултивитамини за деца от 2 до 12 години
Цена
39.85 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: alternativtraiding,  преди 15 часа
Укрепват имунната система на детето - Полезни са за нервната система и здравият сън - Повишават умствената работоспособност - С приятен плодов вкус - Хранителна добавка - С подсладител - 120 дъвч. желирани таблетки Състав в 1 дъвч. желирана таблетка: RI* в 2 дъвч. желирани таблетки: RI* Калории 10 kcal/ 41,84 kJ 15 kcal/ 62,76 kJ Общо въглехидрати 1.5 g 3 g 1% Захари 1.5 g 3 g Витамин А 375 mg RE 50% 750 mg RE 50 % (като ретинил палмитат) Витамин С 15 mg 38% 30 mg 50 % (аскорбинова киселина) Витамин D 5 µg 50% 10 µg 100% (като холекалциферол D-3) Витамин Е 5 mg α-TE ..
GNC Magnesium 250/ Магнезий 250 мг - За здрави нерви, спокоен сън и крепко сърце | Хранителни добавки | гр. София
GNC Magnesium 250/ Магнезий 250 мг - За здрави нерви, спокоен сън и крепко сърце
Цена
12.39 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: alternativtraiding,  преди 15 часа
Намалява нервното напрежение - Укрепва сърдечния мускул и съдовете - Нормализира съня - Препоръчва се при болезнени крампи/ схващания - Хранителна добавка - 90 таблетки Магнезият е важен минерал за човешкия организъм и е от съществено значение за доброто здраве. Приблизително 50% от общо количество магнезий се намира в костите. Другата половина се открива предимно в клетките на телесните тъкани и органи. Само 1% магнезий е намерен в кръвта. Този минерал служи за много различни функции и е необходим за повече от 300 биохимични реакции в организма. Знаете ли, че: - Магнезият се ср..
GNC Herbal Plus St. John’s Wort 300 mg / Жълт кантарион 300 мг - Натурален антидепресант | Хранителни добавки | гр. София
GNC Herbal Plus St. John’s Wort 300 mg / Жълт кантарион 300 мг - Натурален антидепресант
Цена
23.39 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: alternativtraiding,  преди 15 часа
При потиснато настроение - Спомага за овладяване на стреса и напрежението - Хранителна добавка - 60 таблетки Състав в 1 таблетка: в 2 таблетки: в 3 таблетки: Екстракт (на прах ) от 300 mg 600 mg 900 mg жълт кантарион (Hypеricum perforatum)(0,3 % хиперицин = 0,9 mg) Други съставки: микролизирана целулоза; дикалциев фосфат; кроскармелоза тарий; силиций; стеаринова киселина растителен източник; магнезиев стеарат растителен източник; частично ходролизирано сетилцелулоза; триацетин; моноглицериди; олеинова киселина; полиетилен гликол; малтодекстрин; карнаубски восък. Предназначен..
GNC Natutal Brand Granberry juice concentrate/ Червена боровинка 500 мг- За здрави бъбреци | Хранителни добавки | гр. София
GNC Natutal Brand Granberry juice concentrate/ Червена боровинка 500 мг- За здрави бъбреци
Цена
33.89 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: alternativtraiding,  преди 15 часа
Доказано средство в борбата с инфекциите на бъбреците и пикочния мехур - Притежава отводняващо действие - Потиска размножаването на бактерии и намалява възпалението - Витамини и нутриенти, укрепващи имунитета - Хранителна добавка - 90 капсули Състав в 2 капсули: Плодове от Червена боровинка(концентрат) 1 000 mg (Vaccinium macrocarpon) Други съставки: растителна целулозна капсула; микроклистализирана целулоза; дикалциев фосфат; хидроксипропилцелулоза; магнезиев хидроксид; калциев силикат; магнезиув стеарат растителен източник; трикалциев фосфат. емулгатор: целулоза; целулозна ..
GNC Herbal Plus® Ginkgo Biloba 60 mg / Гинко Билоба 60 мг - За добра памет и концентрация | Хранителни добавки | гр. София
GNC Herbal Plus® Ginkgo Biloba 60 mg / Гинко Билоба 60 мг - За добра памет и концентрация
Цена
27.09 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: alternativtraiding,  преди 15 часа
Натурален екстракт от листата на Гинко Билоба - Подобрява паметта, повишава концентрацията и вниманието - Увеличава умствената работоспособност - Подобрява оросяването на крайниците - Хранителна добавка - 100 капсули Състав в 1 капсула: в 2 капсули: Екстракт от листата на Гинко Билоба 60 mg 120 mg (24% флавонгликозиди от Гинко Билоба = 14,4 mg) (6% терпен лактони = 3,6 mg) Други съставки: втвърдител: дикалциев фосфат; емулгатор: целулоза; растителна целулозна капсула. Предназначение: Гинко Билобата допринася за поддържането на паметта и концентрацията и нормалната функ..
GNC Herbal Plus Mushroom complex/ Комплекс от японски гъби: майтаке, рейши и шийтаке | Хранителни добавки | гр. София
GNC Herbal Plus Mushroom complex/ Комплекс от японски гъби: майтаке, рейши и шийтаке
Цена
49.85 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: alternativtraiding,  преди 15 часа
Изграждат имунитета - Подпомага физическата и умствената издръжливост - Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система - Спомага за нормалната концентрация на холестерол в кръвта - Притежават адаптогенни и антиоксидантни свойства - Шейтаке и майтаке са естествен източник на бета- глюкани - Хранителна добавка - 100 капсули Японската е известна от векове. Използва се силата на природата за подмладяване и укрепване на организма. Популярните в азиатската медицина гъби са: рейши, шийтаке и майтаке. Рейши: Императорската гъба на дълголетието Рейши се използва о..
GNC Herbal Plus Astragalus 500mg / Астрагал 500 мг - За подсилване на защитните сили на организма | Хранителни добавки | гр. София
GNC Herbal Plus Astragalus 500mg / Астрагал 500 мг - За подсилване на защитните сили на организма
Цена
22.55 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: alternativtraiding,  преди 15 часа
Благоприятства оздравителните процеси в организма - Притежава адаптогенно действие - Хранителна добавка - 100 капсули Състав: в 1 капсула: в 2 капсули: Астрагал корен (прах) 500 mg 1000 mg (Astragalus membranaceus) Други съставки: емулгатор: целулоза, желатин. Не съдържа: захар; нишесте; изкуствени оцветители; изкуствени аромати; натрий; пшеница; глутен; царевица; соя; млечни; мая. Предназначение: Астрагалът подпомага нормалната функция на имунната система. Препоръчителна доза за дневен прием: 1(една) до 2(две) капсула дневно. Да не се превишава препоръчаната доза..
Златно чудо N14 - за идеална фигура - капки | Хранителни добавки | гр. Пловдив
Златно чудо N14 - за идеална фигура - капки
Цена
11 лв.
Technoshop
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Technoshop,  преди 1 ден
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв. Πpeпopъчвa ce пpи: нaднopмeнo тeглo, зaбaвeн мeтaбoлизъм, тpyднo ĸoнтpoлиpaнe нa тeлecнoтo тeглo. Зa идeaлнa фигypa в пpoблeмнитe зoни (xaнш, бeдpa, тaлия и ĸopeм). Aĸтивни cъcтaвĸи: воднo-cпиpтни eĸcтpaĸти oт: зeлeн чaй (Саmеllіа ѕіnеnѕіѕ), плoдoвe oт лиций (Lусіum bаrbаrum), ceмeнa oт ĸaвĸaзĸa ĸoпpивa (Urtіса саnnаbіnа ), лиcтa oт бpeзa (Веtulа реndulа), ĸopeн oт глyxapчe (Таrахасum оffісіnаlе), ceмeнa oт лeн (Lіnum uѕіtаtіѕѕіmum), ĸopeн oт джинджифил (Zіngіbеr оffісіnаlе), ĸopeн oт peвeн (Rhеum раlmаtum), чepв..
Златно Чудо №1 за имунитет, енергия и памет | Хранителни добавки | гр. Пловдив
Златно Чудо №1 за имунитет, енергия и памет
Цена
11 лв.
Technoshop
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Technoshop,  преди 1 ден
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв. Aĸтивни cъcтaвĸи: воднo-cпиpтни eĸcтpaĸти oт: poдиoлa или злaтeн ĸopeн (Rhоdíоlа rоѕеа), ceмeнa oт ĸaвĸaзĸa ĸoпpивa (Urtіса саnnаbіnа), плoдoвe oт лиций (Lусіum bаrbаrum), мaгapeшĸи тpън (Оnороrdum асаnthіum), лимoнниĸ (Ѕсhіѕаndrа сhіnеnѕіѕ), шaпичe (Аlсhеmіllа vulgаrіѕ), гинĸo билoбa (Gіnkgо bіlоbа). Cъдъpжa 40 oб % aлĸoxoл. Дeйcтвиe: Πлoдoвeтe oт лиций блaгoпpиятcтвaт зa пoвишaвaнe нa cъпpoтивитeлнитe cили нa opгaнизмa и зaбaвят пpoцecитe нa cтapeeнe. Πoдoбнo нa жeншeнa, лицият e мoщeн aдaптoгeн. Aдaптoгeнитe y..
Био Сок Нони - комплекс за мъже | Хранителни добавки | гр. Пловдив
Био Сок Нони - комплекс за мъже
Цена
66 лв.
Technoshop
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Technoshop,  преди 1 ден
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв. Супер формула за мъжкото здраве! Био сок Нони - комплекс за мъже подпомага за: - Баланса и здравето на мъжкото тяло; - Засилва сексуалното желание и способности; - Спомага за здравето на простатата. Марка: ” ГРИЙН МАСТЪР ГРУП” ЕООД - БЪЛГАРИЯ
Цинков ацетат на капки против простуда. | Хранителни добавки | гр. София
Цинков ацетат на капки против простуда.
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Цинкът е основен минерал, необходим за зрението, размножаване, и имунната функция. Пшеница, брашно, ядки и червено месо са отлични източници на цинк. Той е съставна част на над двадесет и пет различни ензима, необходими за храносмилането и метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините, и се използва за производството на тестостерон, което го прави особено важен за организма на мъжете. Цинкът поддържа имунната система, а в съчетание с витамин А осигурява нормалния процес на адаптиране към тъмнината, когато очите се нагаждат към по-ниски нива на осветеност. Като хранителна добавка, цинк ..
кофеин, аспирин, синефрин, л-цистеин, хидрокортизон, калциев глюконат, витамин РР, витамин В1, витамин В2, новиформ/биброкатол/ прахообразен чист 99 % | Хранителни добавки | гр. София
кофеин, аспирин, синефрин, л-цистеин, хидрокортизон, калциев глюконат, витамин РР, витамин В1, витамин В2, новиформ/биброкатол/ прахообразен чист 99 %
Цена
60 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
кофеин: 250 гр. - 15 лв., 500 гр. - 30 лв. аспирин: 100 гр. - 5 лв., 250 гр. - 10 лв. синефрин: 10 гр. - 40 лв. л-цистеин: 500 гр. - 40 лв. хидрокортизон: 10 гр. - 40 лв. калциев глюконат: 500 гр . - 40 лв. витамин РР / никотинамид /: 500 гр. - 60 лв. витамин В1: 500 гр. - 60 лв. витамин В2: 500 гр. - 100 лв. новиформ /биброкатол/: 100 гр. - 60 лв. (бром бисмут фенолно производно - жълт прах с антисептично действие при рани от изгаряния, дабетни рани и екземи) доставка куриер
Калциеви хранителни добаки с подобрено усвояване за здрави кости и стави. | Хранителни добавки | гр. София
Калциеви хранителни добаки с подобрено усвояване за здрави кости и стави.
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Калциев глицерофосфат е минерална сол, която е источник на калции и фосфор с превъзходни хранителни качества, дължащи се на органичните глицеролни аниони. Калциев глицерофосфат е комбиниран източник на калций и фосфор. Тази комбинация (съотношение Са / Р 1.3) е полезна, тъй като насърчава калциевата асимилация и отговаря на необходимостта на някои тъкани, по-специално костната тъкан от усвояването на калций и фосфор едновременно. Съдържанието на калции е по високо в сравнение с други органични соли /лактат, глюконат, цитрат/. Глицероловия анион играе важна роля като прекурсор на фосфоли..
Янтарна киселина чиста 99 % на прах за възтановяване обменните процеси в организма. | Хранителни добавки | гр. София
Янтарна киселина чиста 99 % на прах за възтановяване обменните процеси в организма.
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Янтарна киселина чиста 99 % на прах. Цена: 250 гр. - 10 лв. и куриерски. За контакт 0876265091. ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ НА ЯНТАРНА КИСЕЛИНА Учените са доказали, че хората, които редовно вземат янтарна киселина, са весели и активни на всяка възраст и това е само едно от предимствата на тази хранителна добавка. Другите положителни аспекти могат да бъдат идентифицирани така: 1. В човешкото тяло янтарна киселина идва от храната, така че този продукт е напълно естествен, просто понякога не е достатъчен, при което човек се чувства умора и раздразнителност. 2. Няма странични ефекти на лекарст..
Фитостерол чист 95 % на прах за понижаване на серумните нива на холестерол и триглицериди. | Хранителни добавки | гр. София
Фитостерол чист 95 % на прах за понижаване на серумните нива на холестерол и триглицериди.
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Фитостеролите са получени от растения, съединенията на които са сходни по структура и функция на холестерола. Диети богати на фитостерол трябва да осигури наи - малко 1 г на ден, която диета днес е относително ниска за фитостерол. Фитостеролите инхибират чревната абсорбция на холестерол. Многобройни клинични проучвания са показали, че дневното потребление на храни, обогатени с най-малко 0,8 г от растителни стероли или станоли понижава серумния LDL холестерол. Въпреки че някои епидемиологични проучвания са установили, че по-висок прием на растителни храни, съдържащи фитостероли се свърз..
Желатин чист 99 % на прах. | Хранителни добавки | гр. София
Желатин чист 99 % на прах.
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Желатинът е протеин, направен от животински продукти. Желатин се използва за загуба на тегло и за лечение на остеоартрит, ревматоиден артрит, и крехки кости ( остеопороза ). Някои хора също го използват за укрепване на костите, ставите и ноктите. Желатинът се използва също така за подобряване на косата качество и да се съкрати възстановяване след физически упражнения и спорт, свързани с наранявания. В производството, желатин се използва за приготвяне на храни, козметика и лекарства. Цена: 250 гр. - 10 лв. и куриерски.
« Предишна | 1234567 ... 91011 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг