Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Съобщения, покани

34 обяви
Фирма с лиценз за утилизация на стари битови уреди организира тяхното изнасяне от домовете с работници и извозване с товарна кола. С наше съдействие можете да освободите дома си от ненужните вещи,..
Ако имате аудио касети и не ги ползвате и сте решили да се отървате от тях моля подарете ми ги аз съм колекционер
Здравейте, Аз съм интелигентен и възпитан мъж на 35 години от София. Висок съм 188 см., със слабо телосложение. Търся човек или няколко души (но не многолюдни и шумни компании! ), за разходки и пр..

Инвестиционно намерение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Във връзка с чл. 4, ал. 2 от Наредбата за ОВОС, Ви уведомявам за инвестиционно намерение на от „РУМ 2006“ ЕООД със седалище и адрес на управление: Пловдив, р-н „Централен“, ул. „Марин Дринов” № 1, п..

искате ли да плащате по-малко?

гр. София, обл. София
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ, който осигуряват 10% отстъпка от стоматологичните услуги на центъра. Имате нужда от качествеи услуги на норм..
- потребителски кредит от 100 до 5 000 лв - обединяване на кредити - външно и вътрешно рефинансиране - становище до 24 часа - без такси при усвояване на кредита - кандидатстване само с лична ..

Работа от вкъщи

гр. Враца, обл. Враца
Работа от вкъщи през свободното ви време. Става дума за въвеждане на кодове и единственното, което трябва да направите е да се регистрирате. Без никакви вложения. При интерес пишете за да ви изпратя л..

подарявам паркет

гр. София, обл. София
Подарявам буков паркет, 35 годишен, реден, не е лепен, не е кован. Отделната паркетина е с параметри - дължина 355 мм; широчина 35 мм; дебелина 16 мм. Монтиран, 34 кв.м., от които 15 кв.м. еднократно ..
Инвестционно намерение за изграждане на ново водовземно съоръжение от ПВ за питейно-битови нужди в ПИ с идент. 203006 - Местността “БОЖУРА”, Землището на гр. Средец, ЕКАТТЕ 17974

Инвестиционно предложение.

с. Светлина, обл. Бургас
О Б Я В А до заинтересованите лица и общественост На основание чл. 4, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (Наредба за ОВОС, ДВ, б..
”Бургасцвет-90-Танев” ЕООД уведомява за следното инвестиционно предложение: Предприятие за преработка на ядкови продукти в ПИ № 73571.1.568 по КК на с. Тънково, Община Несебър, местност ”Корията”

„Ден на кърменето“

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Регионална колегия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи Стара Загора обявява: „Ден на кърменето“ на тема: “Майчиното мляко -гаранция за интелигентно и здраво дете“ по случай ..
Търсим студенти- доброволци за изготвяне и сътрудничество в работа по писане на проекти и финансиране. Изготвяне на проектни предложения и бизнес план в социалната сфера, младежки дейности и правата..

търси парцели за строителство

гр. Бургас, обл. Бургас
СТРОИТЕЛНА ФИРМА търси подходящи парцели за строителство във всички комплекси на град Бургас. Нашата компания е гъвкава и сме склонни да разгледаме различни схеми за придобиване на парцели чрез покупк..

покана танци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Дами и Господа, заповядайте на танци, веселие и запознанства. Организирано от клуб с музика/Диджей/. Кандидатите да са над 40 години. Справки и запитвания от 15:00ч. до 20:00ч. без събота и неделя.

Телефон за обяви

гр. София, обл. София
Телефон за обяви с едно обаждане във всички региони на България или чужбина държава по избор с безплатен превод.
Търся лична библиотека недалеч от мен с книги на чужди езици, от която да мога да вземам по някоя книга за прочит и да я връщам. Аз живея в жк Свобода и съм пенсионер на 67 години, като към 1/2 час пе..

Нова Книжарница

гр. Бургас, обл. Бургас
Новооткрит магазин за канцеларски материали и GSM Аксесоари. Меден рудник търговски център Кридо. Срещу бензиностанция Шел. До блок 52. На 2 етаж. Заповядайте

Детско здраве - Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Скъпи приятели, Заповядайте на безплатна лекция на тема ”Детското здраве” на 17 март от 11:00 часа в гр. Бургас, хотел „ЦЕНТРАЛ“, конферентна зала.
Търсите определен модел електроника, или ниска цена... Заявете желания модел от световния пазар, или да посочите точни изисквания, за да получите оферта Можете да посочите който и да е модел от..
В момента се разширяваме подготвяйки нови ремонтни групи, попълваме нашата база данни и приемаме документи за корабни дърводелци, корабни монтьори, заварчици, кабинет майстори и други. Желаещите могат..
BookingAround.com е сайт за онлайн резервации. Той предлага на туристите избор на различни локации и средства за настаняване, с възможност за търсене по предпочитани критерии, сортиране и филтриране н..

Tobacco store

гр. Бургас, обл. Бургас
Магазин ”ПУЛЛ” гр. Бургас кв. Сарафово улица черно море №27, предлага вина от най-влиятелните винарски региони в света и области. Освен качествени вина тук можете да откриете богат избор на спитрни ..

Свободни квартири

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Национален портал за безплатни обяви - www.svobodni-kvartiri.com. Най-големият портал за наеми в България! Намерете своята квартира, нощувка, къща за гости или офис под наем. Сайтът предоставя отлич..
Ако желаете да продадете имота си/апартамент, къща, парцел, търговски имот или земеделска земя// Бързо и на максимална пазарна цена? Обявете го при нас още днес! Без финансов ангажимент преди сделка! ..
Съгласно чл.6 ал.9 от Наредбата за ОВОС уведомява заинтерисованите лица за инвестиционно намерение в поземлен имот 07079.3.96, местност Оникилика, землището на гр. Бургас Входирано в ’’ЦАУ Освобожден..
От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ Как мога да използвам отложено плащане за поръчка? Можете да изберете отложено плащане на втора стъпка от потвърждаване на поръчкат..

Алдес Имоти

, гр. София, обл. София
10 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ АЛДЕС ИМОТИ КОГАТО ПРОДАВАТЕ ИЛИ ОТДАВАТЕ ИМОТ: 1. имаме 10 ГОДИШЕН ОПИТ на пазара 2. разполагаме с ГОЛЯМА БАЗА от клиенти 3. за имота Ви ще отговаря ПЕРСОНАЛ..
Набират се поръчки за доставка на най-новата панорамна камера снимаща на 360 градуса с много други режими за снимане и обяснения посочени на следния линк: http://dakiss-market.com/Sportna-panoramn..

Скутер Carbon Fiber Electric Skateboard 5”

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Покана за групово пазаруване на посочения на снимките модел Само на едро с доставка до 2 месеца. Минимална поръчка 20 броя. За по-големи количества специални цени. Скутер Carbon Fiber Electric..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg