Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  • реклама
Намерени са 30 обяви

Магазини магнит поздравява!

гр. Сливен, обл. Сливен
Магазините Магнит поздравяват обичаните си клиенти с настъпващата пролет. Пожелават им откриването на много нови хоризонти, много начала и много здраве. За целта обличайте се топло и се хранете здравословно от магазините Магнит.
Търсим студенти- доброволци за намиране, изготвяне и сътрудничество в работа по писане на проекти и финансиране. Изготвяне на проектни предложения и бизнес план в социалната сфера, младежки дейности..
Здравейте, Аз съм интелигентен и възпитан мъж на 35 години от София. Висок съм 188 см., със слабо телосложение. Търся човек или няколко души (но не многолюдни и шумни компании! ), за разходки и пр..

Animal Hope Bulgaria - Burgas

гр. Бургас, обл. Бургас
Animal Hope Bulgaria - Burgas има нужда от стари одеала, стари китеници, палта, якета, зимни жилетки, черги, килими и др. подобни, които са ви ненужни и бихте искали да се отървете от тях, за да бъдат..

искате ли да плащате по-малко?

гр. София, обл. София
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ, който осигуряват 10% отстъпка от стоматологичните услуги на центъра. Имате нужда от качествеи услуги на норм..
Инвестционно намерение за изграждане на ново водовземно съоръжение от ПВ за питейно-битови нужди в ПИ с идент. 203006 - Местността “БОЖУРА”, Землището на гр. Средец, ЕКАТТЕ 17974
ОБЛАСТЕН БРАНШОВИ ПЧЕЛАРСКИ СЪЮЗ-ГР. БУРГАС ТЕРИТОРИАЛЕН ОБЛАСТЕН ОФИС НА НССЗ-ГР. БУРГАС ПРОГРАМА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННО-ОБУЧИТЕЛНИ СРЕЩИ С ПЧЕЛАРИ ОТ БУРГАСКА ОБЛАСТ 13.02.2018г -Прол..
Търсите определен модел електроника, или ниска цена... Заявете желания модел от световния пазар, или да посочите точни изисквания, за да получите оферта Можете да посочите който и да е модел от..
BookingAround.com е сайт за онлайн резервации. Той предлага на туристите избор на различни локации и средства за настаняване, с възможност за търсене по предпочитани критерии, сортиране и филтриране н..
Скъпи приятели, Заповядайте на лекция на тема ”Здраве и красота с етерични масла” на 17 Февруари от 14:00 часа в гр. Бургас, хотел „ЦЕНТРАЛ“, конферентна зала. Наш основен лектор ще бъде д-р Д..

Tobacco store

гр. Бургас, обл. Бургас
Магазин ”ПУЛЛ” гр. Бургас кв. Сарафово улица черно море №27, предлага вина от най-влиятелните винарски региони в света и области. Освен качествени вина тук можете да откриете богат избор на спитрни ..
Във връзка с чл. 4, ал. 2 от Наредбата за ОВОС, Ви уведомявам за инвестиционно намерение на ДЖИ ЕС ДЖИ” ЕООД Пловдив, ул. „Колхида” № 9 за: Жилищна сграда секция „A“ и „Б“ в УПИ I-535.3259, жилищно ст..

търси парцели за строителство

, гр. Бургас, обл. Бургас
СТРОИТЕЛНА ФИРМА търси подходящи парцели за строителство във всички комплекси на град Бургас. Нашата компания е гъвкава и сме склонни да разгледаме различни схеми за придобиване на парцели чрез покупк..

Свободни квартири

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Национален портал за безплатни обяви - www.svobodni-kvartiri.com. Най-големият портал за наеми в България! Намерете своята квартира, нощувка, къща за гости или офис под наем. Сайтът предоставя отлич..

инвестиционно намерение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
„Доян” ЕООД - гр. София, има следното инвестиционно предложение: Изграждане на един брой тръбен кладенец с цел добив на подземни води за поливане на орехови градини в имот № 093001, землище на с. Езер..
Ако желаете да продадете имота си/апартамент, къща, парцел, търговски имот или земеделска земя// Бързо и на максимална пазарна цена? Обявете го при нас още днес! Без финансов ангажимент преди сделка! ..

Женско здраве

гр. Бургас, обл. Бургас
VIVASAN е швейцарска компания, която предлага хранителни добавки и козметични продукти на растителна основа, разработени и произведени в Швейцария. Асортиментът на фирмата включва 350 продукта, които ..
Съгласно чл.6 ал.9 от Наредбата за ОВОС уведомява заинтерисованите лица за инвестиционно намерение в поземлен имот 07079.3.96, местност Оникилика, землището на гр. Бургас Входирано в ’’ЦАУ Освобожден..

смяна номера на диплома

гр. Враца, обл. Враца
диплома №052188 - невалидна
Търся лична библиотека недалеч от мен с книги на чужди езици, от която да мога да вземам по някоя книга за прочит и да я връщам. Аз живея в жк Свобода и съм пенсионер на 67 години, като към 1/2 час пе..
Каним ви да посетите новооткрития сувенирен магазин в ”Сан-Стефано плаза” - срещу БНТ, на долното ниво - точно преди BILLA, до цветарницата. Украсен предколедно, зареден с най-красиви неща за подарък ..
”Петроник Груп” разполага с оборудвана линия за извършване на Годишен Технически Преглед в град Варна. Свържете се с нас, за да си запазите час в нашите пунктове в град Варна. Очакваме Ви! http://petr..
От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ Как мога да използвам отложено плащане за поръчка? Можете да изберете отложено плащане на втора стъпка от потвърждаване на поръчкат..

Алдес Имоти

, гр. София, обл. София
10 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ АЛДЕС ИМОТИ КОГАТО ПРОДАВАТЕ ИЛИ ОТДАВАТЕ ИМОТ: 1. имаме 10 ГОДИШЕН ОПИТ на пазара 2. разполагаме с ГОЛЯМА БАЗА от клиенти 3. за имота Ви ще отговаря ПЕРСОНАЛ..
Набират се поръчки за доставка на най-новата панорамна камера снимаща на 360 градуса с много други режими за снимане и обяснения посочени на следния линк: http://dakiss-market.com/Sportna-panoramn..

Скутер Carbon Fiber Electric Skateboard 5”

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Покана за групово пазаруване на посочения на снимките модел Само на едро с доставка до 2 месеца. Минимална поръчка 20 броя. За по-големи количества специални цени. Скутер Carbon Fiber Electric..
Покана за групово пазаруване за Самобалансиращ скутер Self-balance Electronic Scooter 10” Само на едро с доставка до 2 месеца. Минимална поръчка 20 броя Цената е вече намалена с 20% от произ..
Покана за групово пазаруване на посочените на снимките модели самобалансиращ скутер с едно и две колела Само на едро с доставка до 2 месеца. Минимална поръчка 20 броя Цената е вече намалена с 2..
”Марвин” ООД, гр. Димитровград - водеща фирма в България на пазара с химични реактиви, лабораторна стъклария и апаратура отвори нов склад в гр. Бургас, кв. Победа/Комлука/, ул. Чаталджа №20. Коректнос..

Търся роднини

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся ВИОЛЕТА ПЕТКОВА от гр. БУРГАС ! Съпруга на Виолета Петкова се казва ЖОРО !Името на дъщеря им е : МИГЛЕНА !Търсят я роднини от село ТОДЮВЦИ община ЕЛЕНА област ВЕЛИКО ТЪРНОВО ! Нека се обади на п..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг