Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Съобщения, покани

45 обяви
ПОКАНА УС на ЗКПУ „Злати войвода-93”, с. Злати войвода, кани всички член-кооператори да присъстват на Общо годишно отчетно събрание, което ще се проведе на 26.06.2018 г. (вторник) от 9,00 часа в НЧ „Просвета 1924” с. Злати войвода, при следния ДНЕВЕН РЕД: 1. Утвърждаване решението на УС за приемане на нови членове кооператори и прекратяване на членството на досегашни. 2. Отчет на УС дейността на ЗКПУ „Злати войвода-93” през 2017 г.- обсъждане и одобряване. 3. Отчет на КС за дейността му през 2017 г. и заключение по отчета на УС. 4. Приема..
СТЕФАН ВАСЕВ ГАНЕВ от гр. Пловдив с адрес ул. Горно Броди № 36 ет. 5 ап. 9 СЪОБЩАВА на засегнатото население, че има инвестиционно предложение за: Изготвяне на план за регулация и застрояване на и..

търся апартамент

гр. Хасково, обл. Хасково
Търся да купя двустаен апартамент до 47 000лв. в кв., Бадема, или, Орфей,/Веспрема/ от първи до четвърти етаж директно от собственик.
Здравейте, Аз съм интелигентен и възпитан мъж на 35 години от София. Висок съм 188 см., със слабо телосложение. Търся човек или няколко души (но не многолюдни и шумни компании! ), за разходки и пр..
Фирма с лиценз за утилизация на стари битови уреди организира тяхното изнасяне от домовете с работници и извозване с товарна кола. С наше съдействие можете да освободите дома си от ненужните вещи,..

искате ли да плащате по-малко?

гр. София, обл. София
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ, който осигуряват 10% отстъпка от стоматологичните услуги на центъра. Имате нужда от качествеи услуги на норм..

900 обяви - Разнообразни! За всеки по нещо, че и повече!

гр. Павликени, обл. Велико Търново
Разпродаваме багажа си на символични цени! Каним Ви да разгледате всички наши обяви, като щракнете отдясно на снимката, върху синия надпис ”... обяви на потребителя” Над 900 обяви, в които вярв..
Ако имате аудио касети и не ги ползвате и сте решили да се отървате от тях моля подарете ми ги аз съм колекционер

Издирвам наследници

гр. София, обл. София
Издирвам наследниците на едни достойни българи - семейство Елена и Никола Иванови Истории за дарителството: Фонд „Стоянка Николова Иванова” Съпрузите Никола и Елена Иванови основават фонд на име..
Уведомяваме, че собствениците на имот с идентификатор № 06077.10.25, находящ се в местността ”Анчов Бунар” землището на с. Браниполе, община Родопи, Област Пловдив предвижда обособяване на седем б..
Здравейте! Скоро започвам курс по английски език и търся хора говорещи, преподаващи или учещи английски с които да го упражнявам в удобно за тях време.
Търся лична библиотека недалеч от мен с книги на чужди езици, от която да мога да вземам по някоя книга за прочит и да я връщам. Аз живея в жк Свобода и съм пенсионер на 67 години, като към 1/2 час пе..
За всички абитуриенти балони с 50 % отстъпка. Налични 12 цвята. Различни размери. Безплатна доставка на надути с Хелий в БАЛОНЕН СВЯТ балони. Надпис/ щампа: ”Честито завършване”, ”На Доб..

инвестиционно предложение

гр. Бургас, обл. Бургас
Христо Димитров прави инвестиционно предложение за монтаж на инсталация в УПИ XXXIV, кв. 93 кв. ”Черно море” за производство на ел. енергия от възобновяеми източници с обща инсталационна мощност до 30..

Кожа гладка като на бебе

гр. Плевен, обл. Плевен
БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР ”Как да поддържаме младостта на лицето си, без да харчим големи суми” ДАТА: 18-ти юни 2018 /понеделник/ ЧАС: 21,05 часа
Златка Дечева: Инвестиционно намерение за изграждане на два броя вилни сгради в УПИ VIII - 7108 по плана на м. ”Буджака”, землище на гр. Созопол, Община Бургас

Метал безплатно за рециклиране

с. Тънково, обл. Бургас
Стар камаз 8 тон, стои в дерето в продължение на 7 години. без надзор, ръждясал
В момента се разширяваме подготвяйки нови ремонтни групи, попълваме нашата база данни и приемаме документи за корабни дърводелци, корабни монтьори, заварчици, кабинет майстори и други. Желаещите могат..
Тошко Гетов Йотов, Пею Христов Пеев, Емил Маринов Чилев и Виолета Друмева Загорова уведомяват за инвестиционно предложение за пристройка на балкони към жилищна сграда на адрес гр. Бургас, жк. ”Братя М..

Покана за събрание

гр. Бургас, обл. Бургас
П О К А Н А за свикване на отчетно - изборно Общо събрание на член-кооператорите на ЗК “Булмит” УС на ЗК “Булмит”, гр. Бургас кани своите членове на Общо събрание на 17.06.2018 г. /неделя/ от 09.3..

инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
Анна Николова и Ангел Николов обявяват инвестиционно намерение за строителство на жилищна сграда в УПИ XII-1521 в кв. 13, с. Маринка, община Бургас.
Изгодо продавам билети за Wake Ъп фестивал (Пловдив, Куклен) 2018. 6 дневен билет (4-9 юли) - само за 49 лв. От организаторе ги продават за 75 лева. Имаме 10 билети, можем ще уговорим по цената. ..

Инвестиционно намерение

с. Дъбник, обл. Бургас
Инвестиционно намерение от Шабан Вурал и Фатме Вурал за ПУП-ПРЗ на имот с № 040015 в землището на с. Дъбник, с ЕКАТТЕ 24253, общ. Поморие.
Валери Харутюн Мектупчиян уведомява засегнатото население и общественост за следното свое инвестиционно предложение: ”ПУП-ПРЗ за изграждане на вилни сгради в собствен ПИ с идентификатор 67800.37.58 по..
Магазин за български плодове и зеленчуци на достъпни цени в кв. ”Ново село” ул. ”Гаговец”46А. Заповядайте на място, за да се уверите сами. Работим от 08:00ч до 19:00ч. Който разбира, при нас се спира.

вътрешно преустройство

гр. Бургас, обл. Бургас
Вътрешно преустройство в жилищна сграда на ПИ 07079.607.113.4

Вътрешно преустройство

гр. Бургас, обл. Бургас
Собствениците на ПИ 07079.607.113.4 уведомяват за вътрешно преустройство от хотел в жилищна сграда
Във връзка с чл. 4, ал. 2 от Наредбата за ОВОС, Ви уведомявам за инвестиционно намерение на Радослав Симеонов Паскалев, Пловдив, ул. „Никола Обретенов” № 3 за: Преустройство и ремонт на таванско пом..

Невалидна Диплома

гр. Бургас, обл. Бургас
Диплома №2369 от14.07.1978г. на Кети Градева Георгиева от ”Обединено Медицинско Училище” гр. Бургас е обявена за Невалидна.
Скъпи приятели, Заповядайте на безплатната лекция ”Стройна фигура и детоксикация” на 27 май от 16:30 часа в гр. Бургас, “Експозиционен център ФЛОРА“, зала 1. Наш основен лектор ще бъде д-р Дан..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.