Филтриране
Сортиране

Съобщения, покани

70 обяви
покана за безплатен библейски курс и литература в удобно за Вас време и място
Здравейте, Аз съм интелигентен и възпитан мъж на 35 години от София. Висок съм 188 см., със слабо телосложение. Търся човек или няколко души (но не многолюдни и шумни компании! ), за разходки и пр..

искате ли да плащате по-малко?

гр. София, обл. София
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ, който осигуряват 10% отстъпка от стоматологичните услуги на центъра. Имате нужда от качествеи услуги на норм..
Газоснабдяване на Месопреработвателно предприятие и фурна в УПИ IV-520кв.43 по плана на ПЗ „Север”, гр. Бургас
Жилищна сграда в УПИ XVIII-478, кв.37 по плана на гр. Ахелой, община Поморие, област Бургас

търси парцели за строителство

гр. Бургас, обл. Бургас
СТРОИТЕЛНА ФИРМА търси подходящи парцели за строителство във всички комплекси на град Бургас. Нашата компания е гъвкава и сме склонни да разгледаме различни схеми за придобиване на парцели чрез покупк..
За инвестиционното си намерение състоящо се в изграждане на Уличен водопровод и улична канализация за ПИ 58356.503.491 по КК на гр. Приморско, общ. Приморско
“Михаил Николов - 60” ЕООД има следното инвестиционно предложение за:: Ремонт и преустройство на съществуваща сграда за търговия във фурна за производство на хляб, тестени закуски и тестени полуфабрик..
МАРИЯ ЛАЛЕВА КАЛЪЧЕВА има следното инвестиционно предложение за: „Преустройство с цел обединение на апартамент 7 и ателие 8 и ателие 6 и апартамент 6 в смесена сграда с гаражи и магазини” в УПУ-VI 759..

Рамадан Мехмедалиев

с. Равна гора, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че Рамадан Мехмедалиев има следното инвестиционно предложение: „Изработване на Подробен устройствен план - План за регулация и застрояване /ПУП-ПРЗ/ за УПИ VI „за КОО” в кв.24 по пла..
за инвестиционното си намерение състоящо се в изграждане на уличен водопровод от ВШ при водоем V=2500 куб.м. през о. т. 117 до о. т. 111 за ПИ 58356.504.548 по КК на гр. Приморско с. о. Узунджата, общ..

Ютуб канал

гр. Хасково, обл. Хасково
Търся хора да помогнат за развиването на Ютуб канал. Може да помогнете, като се абонирате за канала, да дадете лайк на видеата или да споделите. Благодаря за разбирането! Пускам и линк: https://m...
на 20.03.2019 г. от 17.30 ч в пленарна зала на община Съединение ще се проведе отчетно-изборно събрание на Демократичен съюз на жените
Търся човек да тегли кредит вместо мен. Давам 20 процента комисионна. С лошо ЦКР съм и не мога аз да тегля. Сключвам договор със запис на заповед. Сумата е в размер на 10 000 лв
На основание чл.4, ал.2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда „ВИХРИ“ ЕООД съобщава на всички заинтересовани физически и юридически лица за инв..
Заповядай те на адрес ул. Антим 1ви 52 София https://whitetechnics73.olx.bg/ https://bg-bg.facebook.com/technics73/ White technics e един от търговците в България в продажбата на бяла техника. W..

ПК”Созопол”

гр. Созопол, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че ПК „СОЗОПОЛ” има следното инвестиционно предложение: „Изграждане на заведение за обществено хранене тип „бистро” в УПИ II-за КОО, кв.59 /поземлен имот с идентификатор 67800.504.38..
BORSI4KA.COM е онлайн магазин, чиято дейност е търговия с козметика за малки и големи, перилни и почистващи препарати за цялото семейство, бебешки и детски стоки, аксесоари, пелени, играчки и много др..
център за инвалиди приема дарения - елктроника, бяла техника
фирма процедира търг, къмпинги, визи за проектиране, проекти, поставяеми вили от греди, ветросоларни климатици, чифлици
София, Красна поляна, кафе-аперитив търси бившите служителки Силвия и Ели

покана за отстъпка

гр. София, обл. София
Изпращам безплатна покана по имейл, регистрирате се и получавате също безплатно карта за отстъпка за пазаруване (и онлайн, и на място) в над 400 обекта в България! Не се задължавате с нищо, а получава..

Инвестиционно намерение

гр. Созопол, обл. Бургас
Инвестиционно намерение за обект: СЕМЕЕН ХОТЕЛ ЗА СЕЗОННО ПОЛЗВАНЕ - ЕДНА ЗВЕЗДА УПИ V-1515, кв. 113, гр. СОЗОПОЛ. Възложител: Димо Симеонов Строителен надзор: ЛК Консултинг ЕООД
В нашият онлайн магазин има огромно разообразие на стоки, на неостоими цени!!! http://grabnete.com/
БГ Наеми - Обяви за наеми на недвижими имоти от всички агенции и частни лица за цяла България. Наеми на апартаменти, магазини, офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други градове. Квар..

Инвестиционно Намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
На основание чл. 4, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС, „ПОЛИСИ ДЕВЕЛПОМЪНТ“ ЕООД обявяват на заинтересованите лица и обществеността своето инвестиционно предложение закупува..

Набираме Детегледачи!

гр. София, обл. София
Драги потребители нашата платформа е на етап набиране на детегледачи, ще се радваме да се присъедините към нас! Регистрацията и последващото и ползване, ще е напълно безплатно както за детегледачите..
за инвестиционното си намерение относно промяна по време на строителството на Жилищна сграда - социално жилище в ПИ 48619.501.254 по КК на гр. Царево, общ. Царево.

Търся купувач на парцел I-ва линия море

гр. Черноморец, обл. Бургас
Продава се голям парцел 3 600кв.м, търсим купувачи за делба
Най-учтиво Ви каним на традиционното месечно четене на беседа от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов). Ще се чете беседата ”В началото бе”, като в програмата са включени и изпълнения на живо с музиката о..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.