Филтриране
Сортиране

Съобщения, покани

55 обяви
Металургично предприятие Промет стиил ЕАД организира провеждане на процедура/закрит търг/ за определяне на фирма изпълнител на арматурна заготовка на територията на Промет стиил ЕАД. Фирмите желаещи да участват в търга, трябва да изпратят на имейл: office@promet.bg кратка информация за дейността на на своята фирма и електронен адрес на който да им бъде изпратена документация за участие в търга. Срок за приемане на оферти: 10.12.2018 г.
Здравейте, Аз съм интелигентен и възпитан мъж на 35 години от София. Висок съм 188 см., със слабо телосложение. Търся човек или няколко души (но не многолюдни и шумни компании! ), за разходки и пр..

искате ли да плащате по-малко?

гр. София, обл. София
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ, който осигуряват 10% отстъпка от стоматологичните услуги на центъра. Имате нужда от качествеи услуги на норм..
БГ Наеми - Обяви за наеми на недвижими имоти от всички агенции и частни лица за цяла България. Наеми на апартаменти, магазини, офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други градове. Квар..

Изложба живопис

гр. София, обл. София
Предстои! Изложбa на художника Стефано Поповски - 07.12.18г. - Гранд хотел Пловдив, галерия ”Сигна”.

”Класическата Европа”

гр. София, обл. София
Музикална Къща ”Престо” /за пиана и рояли / кани своите настоящи и бъдещи приятели на концерт! Тези, които заявят своите билети чрез офис - магазина ни на бул. ”Царигр. шосе” 31 / ”Орлов мост” /, ще..
София, център за инвалиди приема дарения бяла техника и електроника, може употребявани, но работещи
зов за помощ - Ивайло Светлов Симидчийски търси средства за операция в чужбина BG50DEMIR92405000216089

Ютуб канал

гр. Хасково, обл. Хасково
Търся хора да помогнат за развиването на Ютуб канал. Може да помогнете, като се абонирате за канала, да дадете лайк на видеата или да споделите. Благодаря за разбирането! Пускам и линк: https://m...

Инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че ”ПОНТИКА ГР” ЕООД има следното инвестиционно предложение за: ”Многофамилна жилищна сграда” в УПИ XII, кв.22 по плана на ж. р. ”Меден Рудник”, гр. Бургас, ПИ с идент. 07079.653.232 п..

Невалидни БСО - ДЗИ

гр. Бургас, обл. Бургас
Следните БСО на ДЗИ да се считат за невалидни: квитанция №1661875, стикери с номера: 29495321, 31948453, 31948455, 39790821, 39790834, 42826757, 42826758, 43978402, 46927023

Уведомление за инвестиционно намерение

гр. Черноморец, обл. Бургас
Инвестиционно намерение от Нина Гърчева за проектиране и строителство на еднофамилна жилищна сграда в УПИ ХI, кв. 71 по плана на гр. Черноморец.
Атанас Иванов Ралев и Иван Георгиев Гърев и двамата от гр. Пловдив имат следното инвестиционно предложение: Промяна предназначението за обект ”ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО” в местност „Анчов Бунар“, поземлен ..

Компютърни новини

гр. София, обл. София
Сайт за компютърни новини.
С Промо код GTALO получавате 5% отстъпка за всички продукти в сайта gift-tube.com до края на годината. Gift-tube.com e сайт за подаръчни ваучери за различни преживявания/услуги. Може да подарите на пр..
Скай Инвест ООД, допълва дейностите си по съхранение на отпадъци притежаващи опаси свойства: пестициди, агрополихимични отпадъци, почви и камъни и изкопни земни маси съдържащи опасни вещества на прите..

търси парцели за строителство

гр. Бургас, обл. Бургас
СТРОИТЕЛНА ФИРМА търси подходящи парцели за строителство във всички комплекси на град Бургас. Нашата компания е гъвкава и сме склонни да разгледаме различни схеми за придобиване на парцели чрез покупк..
Здравейте скъпи клиенти, Благодарим за проявения интерес към нашата кауза с благотворителна цел. Тук ще ви запознаем с основните детайли по нашата програма за благотворителност. Навярно вече с..
Здравейте скъпи клиенти, Извършваме доставки от различни Европейски складове(Великобритания, Белгия, Холандия, Германия и др.), Турция и Китай. На тримесечие сключваме договорки с нови складове и ..
че ТПК „Анхиало-92“ЕИК 102003619, в качеството си на собственик и наемодател и „Дурак 2016“ЕООД, в качеството си на наемател и инвеститор, заявяваме следното инвестиционно предложение: 1. Проектиран..
”Бургос Строй”ЕООД уведомява, че има следното инвестиционно намерение: 1. Промяна начина на трайно ползване на ПИ 07079.4.924 по КК на гр. Бургас, кв. Лозово 2. Проектиране и изграждане на Складове..
Търсите определен модел електроника, или ниска цена... Заявете желания модел от световния пазар, или да посочите точни изисквания, за да получите оферта Можете да посочите който и да е модел от..
Виктория и Александър Петкови, собственици на самостоятелен обект в УПИ XIX-5789,5790,5791, кв.31 по плана на гр. Бургас, ПИ 07079.617.288.1.21 по КК на гр. Бургас. Имот е с площ 94м2 и към него по до..

„Симана 2007” ООД

с. Синеморец, обл. Бургас
„СИМАНА 2007” ООД има следното инвестиционно предложение: „Изграждане на десет броя вилни сгради в поземлен имот с идентификатор 66528.2.284, местност „Поляните”, с. Синеморец, община Царево”
Уведомяваме Ви, че „ПИМО-СВ” ООД има следното инвестиционно предложение: „Изграждане на една вилна сграда в УПИ VII-6024 по плана на местност „Буджака”, гр. Созопол, община Созопол /поземлен имот с ..

Индже войвода

с. Индже войвода, обл. Бургас
„Финномеханик-Кузманов” ЕООД Ви уведомява за допълнение на инвестиционни предложения: „Изграждане на три вилни сгради в поземлени имоти №№ 108011 и 108015, местност „Стопански двор”, с. Индже войвода,..
Иван Момчилов Момчилов, уведомява за инвестиционно предложение - Промяна на предназначение на земеделска земя - изоставена орна земя, за жилищно застрояване в имот с идент. №67800.7.1, гр. Созопол, м...

Инвестиционно намерение

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че ”Транстурист” ООД има следните инвестиционни намерения: 1. Заведение за развлечение и магазини 2. Търговска сграда ”А” със смесено предназначение 3. Търговска сграда ”Б” със с..
’’Аполония Ризорт’’ ООД има следното инвестиционно предложение: Апартаментен туристически комплекс и допълващи дейности и басейн в УПИ IV-8021, м., Аклади’’.

Загубена студентска книжка

гр. София, обл. София
Изгубена студентска книжка на Димо Иванов Тодоров с факултетен номер 160221, от университет ВУТП
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.