Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Съобщения, покани

42 обяви
Ако имате аудио касети и не ги ползвате и сте решили да се отървате от тях моля подарете ми ги аз съм колекционер

Инвестиционно предложение

гр. Бургас, обл. Бургас
Частично изменение на ПУП-ПРЗ и ПУР за УПИ XX-504 (ПИ с идентиф. 07079.820.875), XXV-504 (ПИ с идентиф. 07079.820.874) и ПИ с идентиф. 07079.820.1459 в кв. 58 по план на кв. Сарафово, гр. Бургас въ..
Здравейте, Аз съм интелигентен и възпитан мъж на 35 години от София. Висок съм 188 см., със слабо телосложение. Търся човек или няколко души (но не многолюдни и шумни компании! ), за разходки и пр..
Фирма с лиценз за утилизация на стари битови уреди организира тяхното изнасяне от домовете с работници и извозване с товарна кола. С наше съдействие можете да освободите дома си от ненужните вещи,..

Ютуб канал

гр. Хасково, обл. Хасково
Търся хора да помогнат за развиването на Ютуб канал. Може да помогнете, като се абонирате за канала, да дадете лайк на видеата или да споделите. Благодаря за разбирането! Пускам и линк: https://m...

искате ли да плащате по-малко?

гр. София, обл. София
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ, който осигуряват 10% отстъпка от стоматологичните услуги на центъра. Имате нужда от качествеи услуги на норм..

Почистване измиване на прозорци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
почистване и измиване на прозорци почистване на стъклени маси и мебели.

”Кармен” - акрил

гр. София, обл. София
Авторска изложба на художника Стефано Поповски от 12.09 до 2.10 в София - Галерия ”ЛИК”. Ще бъдат изложени част от последните му картини, нарисувани след завръщане от Испания в родния му Пловдив. 30-т..
Добре дошли в най-големия гейминг портал в България - GamerParadise.NET! При нас ще откриеш най-новото от света на гейминга, новини, ънбоксинги, видеа, ревюта и куп други забавни неща. Ела при нас и с..

Обява за строеж

с. Ливада, обл. Бургас
Искам да построя къща в с. Ливада, УПИ VI - 11, кв. 39. Обектът ще бъде с предназначение ”Ателие за творческа дейност”.

Ден на здравето

гр. Бургас, обл. Бургас
Демонстрации и дегустации, съвети и консултации, диагностика Алтернативни методи за възстановяване на здравето.

Инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че Даниела Ангелова Бонева, Петър Георгиев Бонев и „Дорослава строй” ООД, имат следното инвестиционно предложение за: Жилищна сграда с бистро - преработка по време на строителство в УП..

Божил Димитров

гр. Бургас, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че Божил Янев Димитров има следното инвестиционно предложение: „Частично изменение на Подробен устройствен план - План за регулация и застрояване /ПУП-ПРЗ/ за УПИ I-652,651 кв.36 /по..

Инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че Ангел Славов Синков и „Дорослава строй” ООД, имат следното инвестиционно предложение за: Жилищна сграда с магазини в УПИ XVII2, кв.141 по плана на РЦ „Меден Рудник”, гр. Бургас, пре..

Инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че Стойчо Йорданов Тодоров има следното инвестиционно предложение за: Многофамилна жилищна сграда в УПИ V-1, кв.138 по плана на РЦ „Меден Рудник”, гр. Бургас
Търсите определен модел електроника, или ниска цена... Заявете желания модел от световния пазар, или да посочите точни изисквания, за да получите оферта Можете да посочите който и да е модел от..

експлоатационен център

гр. Бургас, обл. Бургас
”ЕСДЖИ” ЕООД уведомява за изменение и допълнение на инвестиционно предложение „Изграждане на експлоатационен център за предпътни технически прегледи в УПИ I-104, масив 37 по плана на м. „Биюг башли” /..
На основание чл.4, ал.2 от Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС, ви уведомяваме, че Стефан Богомилов Стоянов има следното инвестиционно предложение: „Склад за селскостопанска продукция”..

Термопласт АД

гр. Бургас, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че „Термопласт” АД има следното инвестиционно предложение: „Изграждане на пристройка към съществуваща сграда, находяща се в УПИ XIV-40, масив 23 /поземлен имот с идентификатор 07079...

Изграждане на уличен водопровод

гр. Карнобат, обл. Бургас
Изграждане на уличен водопровод в с. Екзарх Антимово за обекти УПИ8-614 кв. 66 и УПИ9-614 кв.66 Възложител: Тиера 21 ЕООД

услуга предлага

гр. София, обл. София
http://CareJobs.BG е социалнa мрежа, където търсещи грижа и предлагащи грижа да се свързват помежду си. Кои сме ние и какво правим? Много просто - ние свързваме хората, така че да могат да си помага..
Уведомяваме Ви, че ”Бургас Прес” ООД има следното инвестиционно намерение за изграждане на обект: ”Вътрешно преустройство на склад за печатни произведения в магазин за промишлени стоки в партера” с ид..

Процедура на ПУП-ПЗ

гр. Бургас, обл. Бургас
Процедура на ПУП-ПЗ за ПИ 57491.506.26 по КККР на гр. Поморие, Община Поморие.

700 обяви - Разнообразни! За всеки по нещо, че и повече!

гр. Павликени, обл. Велико Търново
Разпродаваме багажа си на символични цени! Каним Ви да разгледате всички наши обяви, като щракнете отдясно на снимката, върху синия надпис ”... обяви на потребителя” Над 700 обяви, в които вярв..

съобщение уведомление

гр. Созопол, обл. Бургас
”МАРИНА СОЗОПОЛ СЪРВИС”ЕООД, с Управител Трайко Василев Бояджиев има следното инвестиционно предложение: ”Извършване на дейности по ремонтно обслужване на транспортни средства плавателни съдове /лодки..
Скъпи приятели, Заповядайте на безплатна лекция на тема ”Менопауза - какво е добре да знаем! ” на 06 октомври от 11:00 часа в гр. Бургас, хотел „ЦЕНТРАЛ“, конферентна зала.

търся спонсор

гр. София, обл. София
търся спонсор за мен имам идея план да ми пишат на мейла или на телефона за повече информация инвестициите ще му се възвърнат телефон 2 е активен на виваком първия на теленор не важи

Обява за склад

гр. Бургас, обл. Бургас
О Б Я В А до заинтересованите лица и общественост На основание чл. 4, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (Наредба за ОВОС, ДВ, б..

Инвестиционно предложение

гр. Созопол, обл. Бургас
Държавен културен институт - „Културен център „Двореца”, гр. Балчик уведомява за инвестиционно предложение: „Реставрация на къща в „Старинен Созопол” - творческа база на Министерство на културата, нах..

Инвестиционно предложение

гр. Созопол, обл. Бургас
Костадин Туджаров уведомяват населението за ИП „ПУП-ПРЗ за ПИ № 67800.6.36, местност „Буджака”, гр. Созопол, община Созопол, свързан с изграждане на една вилна сграда със заведение за хранене
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.