Филтриране
Сортиране

Съобщения, покани

84 обяви

Съобщение за инвестиционно намерение

с. Тополчане, обл. Сливен
СЪОБЩЕНИЕ Борис Славов Димитров съобщава за инвестиционното си намерение, което е: „Промяна предназначението на земеделска земя, с начин на трайно ползване „нива” и преотреждането й за жилищно строителство”. Поземлен имот 045022 в местността ”Гробищата”, землището на с.Тополчане, община Сливен обхваща 2368 кв.м. земеделска земя с начин на трайно ползване „нива”. Ще бъде разработен ПУП, като ще се спазят изискванията и разпоредбите на действащата законова и нормативна уредба, с цел изследването на възможността за разделяне на два нови самостоятелни имота, като северният остава за земеделск..

Покана РЗОК-Сливен

гр. Сливен, обл. Сливен
ПОКАНА РАЙОННА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА – СЛИВЕН Адрес гр. Сливен 8800 ул. „ Самуил“ №1, ет.5 На основание чл.7 от Условия и ред за сключване на договори за отпускане и заплащане на лекарствени продукти по чл.262,ал.6,т.1 от ЗЛПХМ, на медицински изделия и на диетични храни за специални медицински цели, заплащани напълно или частично от НЗОК поканваме притежателите на разрешение за търговия на дребно с лекарствени продукти, с разкрити на територията на РЗОК – Сливен аптеки да участват в процедура по договаряне за сключване на договор. Притежателите на разрешение за търговия на др..
„Промет Стиил“ ЕАД организира провеждане на процедура (закрит търг) за определяне на фирма изпълнител на строителни ремонтни дейности на територията на дружеството. С фирмата която бъде определена за изпълнител на строителните ремонтни дейности щe бъде сключен договор със срок на действие от 1 година. На строителните фирми ще им бъде изпратена документация за участие в търга на посочен от тях електронен адрес. Оферти се предават в писмен вид, с подписи, печат, в плътен непрозрачен плик на следния адрес: гр. Бургас, п.к.653 или гр.Бургас Административна сграда «Промет Стиил»/с куриер/ С..

инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че Андрей Киряков -София има следното инвестиционно предложение: Промяна по време на строителството по смисъла на чл.154, ал.5 от ЗУТ на строеж: Търговски обекти - 8 бр и бунгала - 15 ..

искате ли да плащате по-малко?

гр. София, обл. София
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ, който осигуряват 10% отстъпка от стоматологичните услуги на центъра. Имате нужда от качествеи услуги на норм..
Здравейте, Аз съм интелигентен и възпитан мъж на 35 години от София. Висок съм 188 см., със слабо телосложение. Търся човек или няколко души (но не многолюдни и шумни компании! ), за разходки и пр..

Търся купувач на парцел I-ва линия море

гр. Черноморец, обл. Бургас
Продава се голям парцел 3 600кв.м, търсим купувачи за делба

Инвестиционно намерение

с. Росен, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че ”Точев стройинвест” и др. имат следното инвестиционно предложение за: ПРЕРАБОТКА ПО ВРЕМЕ НА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЧАСТ ОТ КОТА -3,40 НА „МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА“: 1. Преустройств..

Инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че Веселина Траянова Колаксъзова и Теодор Радославов Кесаров имат следното инвестиционно предложение за: преустройство на ”Магазин за промишлени стоки №1” с идентификатор 07079.612.6.3..

Реставрирани пиана / рояли

гр. София, обл. София
Музикална Къща ”Престо” - всичко за рояли / пиана! *Ако желаете реставриран любим инструмент - пиано, роял - обновен с основни сегменти по механиката, вирбели, струни... *Ако желаете адекватно рег..
Изграждане на жилищна сграда в УПИ II-5, кв.2 по плана на с. Трънак, община Руен, област Бургас, с възложител: Насъф Ахмед Хасан

търси парцели за строителство

гр. Бургас, обл. Бургас
СТРОИТЕЛНА ФИРМА търси подходящи парцели за строителство във всички комплекси на град Бургас. Нашата компания е гъвкава и сме склонни да разгледаме различни схеми за придобиване на парцели чрез покупк..

инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
„Брент ойл” ЕООД има следното инвестиционно предложение за обект: “ Преработка по време на строителството на еднофамилна жилищна сграда” в УПИ ХІ-2122, кв 34, по плана на ЦГЧ, гр. Бургас

инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
„Дом Билдинг 1” ООД уведомява заинтерисованите лица, че има следното инвестиционно предложение за обект: “ Преработка по време на строителството на етаж 5 и етаж 6” и ” Вътрешно преустройство на бистр..

инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
„Уни инвест” ЕООД има следното инвестиционно предложение за обект: “ Изграждане на топлопровод за захранване на абонатна станция към на жилищна сграда” в УПИ ХV-621, кв 22, по плана на ж.к. ”Лазур”, г..

инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
„Уни инвест” ЕООД има следното инвестиционно предложение за обект: “ Преработка по време на строителството на жилищна сграда” в УПИ ХV-621, кв 22, по плана на ж.к. ”Лазур”, гр. Бургас
BORSI4KA.COM е онлайн магазин, чиято дейност е търговия с козметика за малки и големи, перилни и почистващи препарати за цялото семейство, бебешки и детски стоки, аксесоари, пелени, играчки и много др..
За инвестиционното си намерение състоящо се в изграждане на Жилищна сграда в ПИ 10361.501.338 по КК на с. Велика, общ. Царево.
За инвестиционното си намерение състоящо се в изграждане на Жилищна сграда в ПИ 66528.501.683 по КК на с. Синеморец, общ. Царево.

Заповед РВТ 19 РА 50-53/09.04.2019г

гр. София, обл. София
Заповед за допускане на градоустройствена процедура
За инвестиционното си намерение състоящо се в изграждане на Еднофамилна жилищна сграда в ПИ 10361.501.230 по КК на с. Велика, общ. Царево.
За инвестиционното си намерение състоящо се в изграждане на пристройка, надстройка и преустройство на самостоятелен обект с идентификатор 44094.501.1.1.2 в ПИ 44094.501.15 по КК на с. Лозенец, общ. Ца..

Инвестиционно намерение

гр. Обзор, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че ”АРЛЕНД” ЕООД, Галина Сотирова Панева има следното инвестиционно предложение: ЧИ на ПУП-ПРЗ за УПИ I и XII, в кв. 9 по регулационния план на гр. Обзор, общ. Несебър идентични с П..

Инвестиционно намерение

гр. Айтос, обл. Бургас
Във връзка с изискванията на Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС Ви уведомявам за следното инвестиционно предложение: „Изграждане на 4 жилищни сгради в поземлен имот с идентификатор № ..

Обявление ИП

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Фирма ХРИС ООД има инвестиционнио предложение да отглежда до 10 000 броя пъдпъдъци за месо и яйца в имот намиращ се в село Ивайло община Пазарджик област Пазарджик собственост на същата фирма

разменно гостуване

с. Храбрино, обл. Пловдив
Предлагам вилна къща в землището на село Храбрино, Пловдивско, вилна зона 2, за почивка и разменно гостуване през летния сезон /10-15 дни/ в имот край Южното Черноморие /къща, апартамент или гарсониер..
Община Царево има следното инвестиционно намерение: преустройство на уличен водопровод с дължина 48м. на ул. Велека, с. Синеморец.
Изграждане на жилищна сграда в УПИ XII-193, кв.12 по плана на с. Ръжица, община Руен, област Бургас, с възложител: Асен Йорданов Жеков
Изработване на ПУП-ПР-ПРЗ в териториален обхват ПИ № 071022 по КВС на с. Ябълчево, м. ”Аллан чешме”, община Руен, област Бургас. Имота ще бъде с отреждане ”за търговска-складова дейност”. Възложител: ..
Изработване на ПУП-ПР-ПРЗ в териториален обхват ПИ № 074015 по КВС на с. Ябълчево, м. ”Чардак тарла”, община Руен, област Бургас. Имота ще бъде с отреждане ”за склад, цех за преработка на мрамор и тър..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.