1. home
  2. »
  3. bcСъобщения
  4. »
  5. Съобщения, покани

Съобщения, покани

82 обяви
МСК ДИАНА РЕЙСИНГ обявава, че на 18.02.2020 г., от 11.30 ч ще се проведе общо събрание

Магазин за кафе ’’Caffetto’’

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Магазин за кафе ’’Caffetto’’ се намира в град Стара Загора, ул. Митрополит Методий Кусев № 41 Ние предлагаме разнообразни марки кафе Illy, LavAzza, Kimbo, Caffe Borbone, Caffee Poli, Nikol, Motta, ..

Ново начало със cvjobs.bg

гр. София, обл. София
Търсиш работа? - Регистрирай се безплатно в https://cvjobs.bg/reg, попълни въпросника, получи покана за интервю и започни мечтаната от теб работа СЕГА! Предлагаш работа? - Регистрирай се в https://c..
Уведомяваме Ви, че Недялка Севова, Минка Николова, Диана Николова, Мирослава Янева имат следното инвестиционно предложение: Жилищна сграда с коти корниз +3,40, +10,00 и +15,00 м в УПИ ХV-1880, кв. 481..

искате ли да плащате по-малко?

гр. София, обл. София
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ, който осигуряват 10% отстъпка от стоматологичните услуги на центъра. Имате нужда от качествеи услуги на норм..
Изграждане на Жилищна сграда в ПИ №07079.702.624, УПИ V-579, кв.2, кв. Ветрен, гр. Бургас
Изпълнителна агенция ”Военни клубове и военно-почивно дело” обявява на 13.02.2020 г. повторен търг с явно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот, представляващ: Помещение №1 и Помещение № 2 с..

жилищна сграда

гр. Бургас, обл. Бургас
Крис 83 има инвестиционно намерение за жилищна сграда в кв. Сарафово
Изпълнителна агенция ”Военни клубове и военно-почивно дело” обявява на 18.02.2020 г. търг с явно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот, представляващ: Класически ресторант ”Романтик” към хот..
Бургас, ул. Сливница, 8, 9, магазин за работно облекло предлага стока, достъпни цени, корекции на място

инвестиционно предложение

гр. Черноморец, обл. Бургас
„Сън Рокс” ЕООД и Емил Цанев Симеонов уведомяват населението за инвестиционното си предложение: Монтиране на собствено локално пречиствателно съоръжение (ЛПСОВ) в УПИ III-85, 288 по плана на местност ..
ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО Поръчката на стоки и услуги, както и получаването им, става в офиса ни, както е според изискването на закона. За удобството на тези, които не могат да дойдат в офиса ни, или да и..
Нашата цел е да дадем възможност на всеки човек в страната да общува независимо с купувачите и продавачите онлайн. https://obqvite.net/
направа, преработка на дам/заден двор проект - вик, хигиена, канал, ветеринар, договор заповядайте - бул. Хаджи Димитър 32 етаж 1 офис 1 / вляво на етажа / от 9 - 13 ч. и 14 - 18 ч. събота 9 - 14..
Изграждане на съоръжение на техническата инфраструктура - приемо-предавателна станция за глас и/или данни BS 3207 - част от националната мрежа на ”БТК” EАД за безжична комуникация Vivacom разположен в..
Изпълнителна агенция ”Военни клубове и военно-почивно дело” обявява на 19.02.2020 г. търг с явно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот, представляващ: Самостоятелен обект към Военен клуб - Я..
Изпълнителна агенция ”Военни клубове и военно-почивно дело” обявява на 17.02.2020 г. търг с явно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот, представляващ: Хотелска част с отдаваема площ от 360 к..
П. Г. Д и А. С. Д уведомяват за изграждане на селскостопанска сграда за съхранение на инвентар в ПИ 104289 в м. “Дворно място“, землище на гр. Камено.
жена на 77 г., диабетичка има нужда от помощ за закупуване на две тазобедрени стави, банкова сметка в DSK, BG 83STSA93000006401275 на Денка Георгиева Калчева

Инвестиционно намерение

с. Ягодово, обл. Пловдив
Иванка Господинова Стойчева и Николинка Недялкова Стоилова имат инвестиционно намерение за ПУП-ПРЗ, промяна предназначението на земеделска земя, имот 87240.35.56, местност ”Агълите” по КК на с. Ягодов..

Зов за помощ

гр. София, обл. София
Все още има добри хора https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2761219477277639& id=100001688427930
Мили приятели, заповядайте на публичните четения на неделните беседи от Учителя, в които, по собствените му думи, са изложени всички принципи на „Новото учение на Всемирното Бяло Братство“. На 25 ..
Проектиране и строителство на жилищна сграда в УПИ VII-184, квартал 21 по плана на с. Зайчар, община Руен, област Бургас, с възложител: Мехмед Али Алиосман
Проектиране и строителство на жилищна сграда в УПИ VIII-220, квартал 2 по плана на с. Ябълчево, община Руен, област Бургас, с възложител: Осман Ахмед Хюсеин
БГ Наеми - Обяви за наеми на недвижими имоти от всички агенции и частни лица за цяла България. Наеми на апартаменти, магазини, офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други градове. Квар..
Търсиш работа? - Регистрирай се безплатно в https://cvjobs.bg/reg, попълни въпросника, получи покана за интервю и започни мечтаната от теб работа СЕГА! Предлагаш работа? - Регистрирай се в https://c..

„Зита Партнерс” ООД

гр. Бургас, обл. Бургас
Уведомяваме Ви, че „Зита Партнерс” ООД, ЕИК 147137327 има следното инвестиционно предложение: „Вътрешно преустройство на магазин за промишлени стоки в зала за хазартни игри, находящ се в партерния ..

Изграждане на уличен водопровод

гр. Бургас, обл. Бургас
Александър Димитров има инвестиционно предложение за изграждане на уличен водопровод в кв. Банево, м. Лозята

уведомление за инвестиционно намерение

гр. Черноморец, обл. Бургас
В съответствие с чл. 95, ал. 1 от Закона за опазване на околната среда и чл. 4, ал.1 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда, Христина Димитрова Ми..

инвестиционно намерение

гр. Бургас, обл. Бургас
”СИЗА Дженерал Трейдинг енд Контрактинг” ЕООД, има следното инвестиционно предложение, изграждане на обект: “Производсвено-складова база за метал и администрация” в УПИ ХVІІІ-762 в кв.44 по плана на П..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.