1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Уроци за ученици, студенти

Уроци за ученици, студенти

451 обяви
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
ЗА ВАС - УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА, ПО ЛИЧЕН ИЗБОР И ВАШИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НАЙ-УДОБНА ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА!!! Решаване на задачи в реално време, изпити, курсови задачи, и всякакви въпроси свързани с математиката. ЛЮБОМИР ЯНАКИЕВ е дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит в учебно-преподавателската си работа. Индивидуална подготовка, с гарантиран успех, при сериозно отношение.

Уроци по Математика - град Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена:
10 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено
Квалифицирана подготовка по МАТЕМАТИКА за ученици от 4 до 9 клас. * Текуща подготовка ( проверка на домашни работи и консултации ) * Подоготовка за олимпиади и състезания * Подготовка за НВО ( Национално Външно Оценяване ) * Удобен график ( сутрин/следобед или събота и неделя ) * Безплатни тестове и пробни изпити Цена на уроците: 10 лв / учебен час, 15 лв / астрономически час. Уроците могат да се провеждат по избор на две места - кв. Каменица ( до ОУ ”Васил Левски” ) или до Централна Гара ( до колелото на гарата ). За консултация и повече информация, моля позвънете на посоче..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно По Viber/Discord занимания с инж. ФИЗИК и преподавател по МАТЕМАТИКА- училищна, Висша математика- 1, 2, 3 част и Физика, ЧП по всяко време на бълг./англ. език. За развитие на логическо мислене и практ..
Курсове по Английски
270 лв.

дава уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Бургас, дава уроци по математика - изгодни цени.

Математика - индивидуални уроци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. На място, присъствено Математика - индивидуални уроци за ученици до 7-ми клас включително. Подготовка за матура на ученици от 4-ти и 7-ми клас. Помощ за справяне с проблемите при усвояване на материала. Пловдив, Тракия, до..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..

Уроци по математика 5-7 клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. На място, присъствено Индивидуални уроци по математика за 5-ти, 6-ти и 7-ми клас. Подготовка за НВО.

Индивидуални уроци по математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. На място, присъствено Индивидуални уроци по математика за ученици от 5-ти до 10 клас Уроците се провеждат с цел разясняване на предадения материал и затвърждаването му от ученика. Работи се индивидуално с всеки ученик, ка..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно По Viber/ Discord решаване до 5 min на задачи за изпит- производни, диференциали, интеграли, log, lim, неравенства, полиноми, функция, СЛУ, матрици, детерминанти, прави, равнини от инж. ФИЗИК и Препод..
Цена: 7 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ОЦ ”Студио S” подготвя кандидат-гимназисти и кандидат-студенти за изпити по рисуване за креативни специалности за страната и чужбина, както и за подготовка на портфолио. Всички наши курсисти са прие..
Цена: 12 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Център за езиково и компютърно обучение БеЗет предлага индивидуална подготовка на ученици по Математика от I до XII клас и на студенти. Занятията могат да бъдат делнични, съобразени със смяната на уче..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно По Viber/Discord консултиране и решаване на задачи на ученици и студенти за изпити, тестове, КР, писане на протоколи по ФИЗИКА от инж. ФИЗИК, преподаващ уч. и висша ФИЗИКА и МАТЕМАТИКА.

Частен учител в начален етап

гр. Варна, обл. Варна
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Прекарала съм много време в обучението на моите две деца, а сега мога да бъда полезна на други деца. Да бъда учител винаги е било моето желание и призвание. Преподавам по всички предмети от 1 до 4..
Цена: 25 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Университетски преподавател предлага уроци по биология за кандидат-студенти по медицина, фармация и дентална медицина. Обучението се осъществява в малки групи до 3-ма човека за максимална успеваемост...
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно По Viber/Discord припомняне, решаване на задачи по МАТЕМАТИКА за училища или университети от Инж. ФИЗИК и преподавател по МАТЕМАТИКА с опит на бълг./ англ. език за тестове, контролни, КР или изпити по..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частни уроци по биология за кандидат-студенти по медицина, фармация и дентална медицина от университетски преподавател с дългогодишен стаж и доказан опит. Подготовка за МУ- Пловдив, София и др. Уроц..
Цена: 6 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Образователен център Студио S предлага курсове по Български език и литература и Математика за ученици от 6, 7, 10 и 12 клас - подготовка за изпити и матури /НВО и ДЗИ/. Преподават висококвалифициран..

Курсове по литература в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Аз съм преподавателка българичка с над 16-годишен опит в подготовката по БЕЛ на ученици от: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Работя по домовете, като мога да пътувам в цял Пловдив. Резулта..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуалните курсове по математика в Пловдив са предназначени за деца и тийнейджъри от 1 до 12 клас. Ние помагаме на подрастващите да натрупат солидни знания по математика. Уроците са за живущи в кв..
Курсова работа. Реферат. Дипломна работа и магистърска теза на цена 250 лв.

Учителка по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частна учителка предлага специализирани курсове по биология в Пловдив за зрелостници и кандидат-студенти. Благодарение на частните уроци по биология в: Центъра, Кючук Париж, Тракия и други райони на г..

Частен учител по химия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавател по химия приема курсисти у дома за частни занимания в гр. Пловдив. Индивидуалните курсове се осъществяват на удобно място в Центъра в близост до спирка на градския транспорт, през която м..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Ние сме екип от опитни математички и даваме частни уроци по математика в Пловдив. Работим по домовете, като правим посещения във всички квартали: Центъра, Каменица, Христо Смирненски, Тракия, Кючук Па..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Ние сме 3 опитни преподавателки по математика. Живеем близо до метростанции, разположени в Люлин, Надежда и Младост. Приемаме ученици у дома на много добри цени. Уроците са индивидуални и е..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Опитна математичка от Сухата река дава уроци по математика в цяла София. За предпочитане са районите на: Гео Милев, Подуяне, Сухата река, Левски, Левски В, Левски Г и Хаджи Димитър. Преподавам на учен..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам частни уроци по български език и литература в Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10, Надежда 1, 2, 3, 4, 5 и 6, както и в Младост 1, 1А, 2, 3 и 4. Частни уроци по БЕЛ се осъществяват по домо..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Ние сме сплотен екип от опитни математици. Предлагаме специализирана подготовка по математика за контролни и класни работи за ученици от всички райони на София. Обучението се извършва на наш или на Ва..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Ние сме добре стикован екип от опитни филолози. Предлагаме специализирана подготовка по български език и литература за контролни и класни работи за ученици от всички райони на София. Обучението се изв..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Опитна филоложка от Хаджи Димитър Ви предлага частни уроци по български език и литература в цяла София. За предпочитане са районите около моя адрес: Гео Милев, Подуяне, Сухата река, Левски, Левски В, ..

БЕЛ по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частни уроци по български език и литература по домовете от преподаватели филолози. Обучението по БЕЛ е за ученици от 1 до 12 клас и се осъществява в цял Пловдив: Центъра, Кючук Париж, Тракия и т.н. Пр..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.