Уроци за ученици, кандидатстуденти

278 обяви
Курсове по биология на кандидат-студенти по хуманна и дентална медицина, фармация, ветеринарна медицина и др. за всички медицински факултети и колежи на всички университети в страната, и по всички фор..
Цена: 10 лв. Подготовка по биология за кандидат-студенти хуманна и дентална медицина, фармация и др -всички МУ и всички формати на изпита. Качествена подготовка от университетски преподавател-биолог с дългогодишен..
Цена: 15 лв. Частни уроци по биология за кандидати в медицински университети - всички МУ и всички формати на изпита. Подготовка от висококвалифициран университетски преподавател с дългогодишен успешен опит. Качест..
Подготовка за изпит по биология за кандидатстващи хуманна медицина, дентална медицина и фармация. Качествена подготовка от висококвалифициран и опитен университетски преподавател-биолог. Малки гру..
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..

Математика и БЕЛ за 7-ми клас

гр. София, обл. София
Цена: 700 лв. Курсовете са изцяло насочени към подготовка за изпита за външно оценяване.   Курсът е напълно съобразен с изискванията на МОН и новия формат на матурите. Целта е качествена подготовка за постигане ..

Как се пише есе

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Как се пише есе - специализиран курс, в който чрез лесни и достъпни обяснения и практическа работа ще овладеете тънкостите при написването на вашето успешно есе. Курсът е насочен към ученици /8- 12 кл..
Чрез достъпни обяснения и умело подбрани упражнения „БГ Тривиум” гарантира повишаване на уменията ви за прилагане на теоретичните знания в практическата работа с текст и успешното представяне на съотв..
Предстои Ви труден изпит по висша математика. Имате нужда от квалифицирана помощ, за да се справите със задачите от матрици, детерминанти, граници, производни, интеграли и други. Трябва да представите..

Уроци немски, български

гр. Плевен, обл. Плевен
Уроци немски, български
Цена: 15 лв. Давам индивидуални и групови уроци по математика 2-12 клас, подготовка на кандидатстуденти, уроци по висша математика за всички ВУЗ. Онлайн уроци и тестове. Уроци по математика за студенти в чужбина. ..
Цена: 15 лв. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 2-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, диференциали, линейна алгебра, аналитична геометрия, криволинейни, лицеви интеграл..

подготовка по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Давам уроци по математика 4-7кл. Подготвям ученици за математически олимпиади, състезания и за прием в гимназии. Задълбочено обучение с гаранция за отлични резултати. Цена 7лв/60 мин и 10лв/90 мин; жи..
Езиков център ”Гамма Бомар” Бургас предлага подготовка по руски език, английски език, БЕЛ, математика, химия, физика и др. - помощ в обучението на ученици и студенти, подготовка за матура, кандидат-ст..
Цена: 15 лв. Математика -уроци за прием в СМГ след 4 клас • Целогодишна подготовка на ученици 1-4 клас за прием в СМГ след 4 клас • Подготовка за НВО след 4 клас • Наваксване на пропуснатия материал. • Решав..
Цена: 15 лв. Математика - подготовка за НВО след 7. клас • Целогодишна разширена подготовка на ученици по математика • Подготовка за НВО след 7 клас • Наваксване на пропуснатия материал. • Решаване на тестов..

Уроци по математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Старши учител по математика в Пловдив с присъдена Трета професионална квалификационна степен дава частни уроци по математика за ученици от 4 до 12 клас. Вече 18 години работя с ученици, като им помага..
Учебно-консултантски център ”Словеси” провежда курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история, философия за матура, кандидатстване във ВУЗ и текуща подготовка. Изготвя курсови..
Цена: 12 лв. Предлагам индивидуална помощ по български език и литература на ученици от 1 до 7 клас. Помощ с домашните работи. Подготовка за текущи тестове и класни работи. Подготовка за изпит НВО в 4 и 7 кла..
Цена: 15 лв. Обучението се води от действащи висококвалифицирани преподаватели, запознати със специфичните изисквания по предмета. При нас Вашето дете ще бъде обгърнато с внимание, ще получи отговор на всички ..
Цена: 20 лв. Индивидуална подготовка по МАТЕМАТИКА за студенти от всички университети, с гарантиран успех, при сериозно отношение и достатъчно време за целта! Повярвай за да успееш! Решаване на курсови задачи!
Цена: 20 лв. ЗА ВАС - УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА, ПО ЛИЧЕН ИЗБОР И ВАШИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НАЙ-УДОБНА ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА!!! ЛЮБОМИР ЯНАКИЕВ е дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит..
Цена: 20 лв. АЛТЕРНАТИВНА подготовка по математика, за ученици и студенти, успешно и бързо напредване, в усвояването на математиката. http://matematika-uroci.blogspot.com http://matematika-uroci.com/
Цена: 10 лв. Здравейте! Аз съм студентка по Педагогика. Предлагам на вашето дете помощ с домашните работи и подготовката за 1, 2,3, 4,5,6 клас по БЕЛ, Математика, Английски език. С внимание и търпение помагам за р..

Висша математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
курсови работи; изпитни варианти; подготовка за изпити---ЛААГ, функции, производни, интеграли, диференциални уравнения... симрлекс метод, транспортна задача...
математика-уроци за 4-12 клас, подготовка за изпити и матури, курсови работи, изпитни варианти

Математика-уроци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Математика-помощ при усвояване на учебния материал и подготовка за изпити
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи-възрастни на приемливи цени! Пробен урок.
Уроци по български език и литература за предстоящата матура - 7 и 12 клас индивидуално. По споразумение може в дома на ученика.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.