1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Уроци за ученици, студенти

Уроци за ученици, студенти

418 обяви

Уроци по математика, Пловдив, Център

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена:
10 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
Индивидуални уроци по математика за ученици от 5 до 12 клас, Подготовка за НВО, ДЗИ и кандидатстудентски изпити.
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
ЗА ВАС - УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА, ПО ЛИЧЕН ИЗБОР И ВАШИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НАЙ-УДОБНА ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА!!! Решаване на задачи в реално време, изпити, курсови задачи, и всякакви въпроси свързани с математиката. ЛЮБОМИР ЯНАКИЕВ е дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит в учебно-преподавателската си работа. Индивидуална подготовка, с гарантиран успех, при сериозно отношение.
Цена:
20 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Решавам задачи по висша математика 1,2,3,4 и механика1/вайбър. Изпити, онлайн тестове, курсови работи. Давам онлайн уроци по математика и механика на ученици 5-12 кл. и студенти по скайп, вайбър, месинджер на видеовръзка.
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..

Уроци по математика - изгодни цени

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено Бургас, уроци по математика - изгодни цени
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Опитна филоложка от Хаджи Димитър Ви предлага частни уроци по български език и литература в цяла София. За предпочитане са районите около моя адрес: Гео Милев, Подуяне, Сухата река, Левски, Левски В, ..
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам частни уроци по български език и литература в Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10, Надежда 1, 2, 3, 4, 5 и 6, както и в Младост 1, 1А, 2, 3 и 4. Частни уроци по БЕЛ се осъществяват по домо..
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Ние сме 3 опитни преподавателки по математика. Живеем близо до метростанции, разположени в Люлин, Надежда и Младост. Приемаме ученици у дома на много добри цени. Уроците са индивидуални и е..
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Опитна математичка от Сухата река дава уроци по математика в цяла София. За предпочитане са районите на: Гео Милев, Подуяне, Сухата река, Левски, Левски В, Левски Г и Хаджи Димитър. Преподавам на учен..
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Ние сме добре стикован екип от опитни филолози. Предлагаме специализирана подготовка по български език и литература за контролни и класни работи за ученици от всички райони на София. Обучението се изв..
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Ние сме сплотен екип от опитни математици. Предлагаме специализирана подготовка по математика за контролни и класни работи за ученици от всички райони на София. Обучението се извършва на наш или на Ва..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Решаване на задачи от домашни работи по МАТЕМАТИКА за всички класове по всяко време от опитен преподавател по МАТЕМАТИКА на достъпни цени по Viber.
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Бързо решаване на домашни, изпити, контролни, тестове и др. по ВИСША МАТЕМАТИКА- 1, 2 и 3 от преподавател с натрупан опит по Viber в желан момент.

Помощни уроци по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Основната цел на помощните уроци по биология в Пловдив е да се натрупат нови и полезни знания, които да помогнат на нашите курсисти да постигнат нужните резултати. Частните занимания са за ученици от ..
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно 2 преподавателки с над 10-годишен стаж дават частни уроци по химия по домовете. Курсовете се извършват на Ваш адрес и са за всички части на гр. Пловдив. Където и да живеете: Центъра, Христо Ботев, Кам..

Учителка по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частна учителка предлага специализирани курсове по биология в Пловдив за зрелостници и кандидат-студенти. Благодарение на частните уроци по биология в: Центъра, Кючук Париж, Тракия и други райони на г..

Частен учител по химия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавател по химия приема курсисти у дома за частни занимания в гр. Пловдив. Индивидуалните курсове се осъществяват на удобно място в Центъра в близост до спирка на градския транспорт, през която м..

Курсове по литература в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Аз съм преподавателка българичка с над 16-годишен опит в подготовката по БЕЛ на ученици от: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Работя по домовете, като мога да пътувам в цял Пловдив. Резулта..
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуалните курсове по математика в Пловдив са предназначени за деца и тийнейджъри от 1 до 12 клас. Ние помагаме на подрастващите да натрупат солидни знания по математика. Уроците са за живущи в кв..
 рекламирай сам в
Цена: 20 лв. Онлайн, дистанционно Решавам задачи по висша математика 1,2,3,4 и механика1/вайбър. Изпити, онлайн тестове, курсови работи. Давам онлайн уроци по математика и механика на ученици 5-12 кл. и студенти по скайп на видеовръзк..
Цена: 20 лв. Онлайн, дистанционно Вайбър/тел. Решавам задачи по математика 5-12кл. Тест, контролно, класно. Давам уроци онлайн по скайп на видеовръзка.

Уроци по математика - индивидуални

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуални програми за ученици с пропуски от текущ материал. Програма съобразена с изпитния формат след 7 клас, НВО и ДЗИ; задачи от формат PISA. Работа в непринудена атмосфера. Преподавател по ма..
Цена: 15 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Занимания по индивидуален план: от 3- 12 клас. Пропуски от миналата учебна година. Логически задачи, задачи за НВО, ДЗИ и формат PISA. Работа в непринудена атмосфера. Преподавател по математика с дъ..

Уроци по математика в Дупница

гр. Дупница, обл. Кюстендил
Цена: 15 лв. Давам уроци по математика от 1-ви до 12-ти клас в гр. Дупница.

Интезивен курс по математика

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Онлайн, дистанционно Съботен онлайн курс по математика за 7 клас. Обобщен преговор на учебния материал и попълване на пропуски, решаване и оценяване на тестове, провеждане на матури. Подготовка за НВО по математика след 7..

Уроци по математика,

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Онлайн, дистанционно Предлагам онлайн уроци по математика за ученици. Подготовка за НВО по математика 4,7 и 10 клас. Групи за 6 и 8 клас. До метро.

Уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по математика за ученици от 5 до 12 клас. Подготовка за НВО в 7 клас.
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Висококвалифицирана математичка с над 20-годишен преподавателски опит предлага ефективни уроци по математика във всички квартали на Варна. Математика за ученици в: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и ..

Учители по литература във Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Няколко висококвалифицирани преподавателки по български език и литература дават частни уроци по БЕЛ във Варна за всички класове. Обучението може да стане на наш или на Ваш адрес. Пътуваме до всички ча..
Въведи страница №