1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Уроци за ученици, студенти

Уроци за ученици, студенти

433 обяви
Цена:
15 лв.
Предлагам частни уроци по български език и литература за текуща подготовка от 5. до 12. клас, както и за изпита след 7. клас, за матура и за кандидат-студенти. Имам дългогодишен опит като преподавател и автор на учебници. Подходът ми е индивидуален според целите на учениците. Цената е за един астрономически час. По принцип уроците протичат за два астрономически часа.

Пробни изпити/Проверка на знанията

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена:
12.50 лв.
Уважаеми ученици и родители, УК “Съгласие - 2004“, която провежда изпитите за проверка на знанията за 7. клас, Ви уведомява, че ще започне записването за тях на 06 януари 2020 г. в Търговската къща на НТГ - Пловдив с работно време от 8,30 до 18,30 ч. Първоначално ще става става записването само за следните дати: 1. Български език и литература -25.01.2020 г. и 07.03.2020 г. 2. Математика - 08.02.2020 г. и 14.03.2020 г. Можете да платите на място или по банков път: BG89RZBB91551002561661 RZBBBGSF Райфайзенбанк /България/ За записване за следващите дати на изпитите, следете сайта. 1. Бълг..
Цена:
20 лв.
ЗА ВАС - УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА, ПО ЛИЧЕН ИЗБОР И ВАШИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НАЙ-УДОБНА ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА!!! Решаване на задачи в реално време, изпити, курсови задачи, и всякакви въпроси свързани с математиката. ЛЮБОМИР ЯНАКИЕВ е дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит в учебно-преподавателската си работа. Индивидуална подготовка, с гарантиран успех, при сериозно отношение.

Частни уроци по Математика Плевен

гр. Плевен, обл. Плевен
Цена: 15 лв. Частни уроци по Математиза за Плевен по иновативна методика на Световната младежка академия ЛИДЕР за ученици от 5 до 12 клас. Използват се перонален компютър, таблет, телефон, създаване и публикуване ..

дава уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Бургас, дава уроци по математика - изгодни цени.
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..
уроци по биология за кандидат студентски изпити за ВУЗ - медицина, фармация и др., и за ДЗИ - матура по биология, дългогодишен стаж и опит, висока квалификация
Инженер ФИЗИК, преподавател по ФИЗИКА и МАТЕМАТИКА с опит, съдейства през работни, почивни дни или ваканции за развитие на логическо мислене и практически умения за лесно усвояване на нови знания, зат..

Курсове по литература в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Аз съм преподавателка българичка с над 16-годишен опит в подготовката по БЕЛ на ученици от: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Работя по домовете, като мога да пътувам в цял Пловдив. Резулта..

Помощни уроци по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Основната цел на помощните уроци по биология в Пловдив е да се натрупат нови и полезни знания, които да помогнат на нашите курсисти да постигнат нужните резултати. Частните занимания са за ученици от ..

Учителка по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Частна учителка предлага специализирани курсове по биология в Пловдив за зрелостници и кандидат-студенти. Благодарение на частните уроци по биология в: Центъра, Кючук Париж, Тракия и други райони на г..

Частен учител по химия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Преподавател по химия приема курсисти у дома за частни занимания в гр. Пловдив. Индивидуалните курсове се осъществяват на удобно място в Центъра в близост до спирка на градския транспорт, през която м..
Цена: 10 лв. Преподавам частни уроци по български език и литература в Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10, Надежда 1, 2, 3, 4, 5 и 6, както и в Младост 1, 1А, 2, 3 и 4. Частни уроци по БЕЛ се осъществяват по домо..
Цена: 10 лв. Преподавам български език и литература от 8 години. Предпочитам обучението по БЕЛ да е под формата на частни уроци по домовете в София. Любими локации са ми: Люлин, Надежда, Обеля, Центъра и Младост. ..
Цена: 10 лв. Опитна математичка от Сухата река дава уроци по математика в цяла София. За предпочитане са районите на: Гео Милев, Подуяне, Сухата река, Левски, Левски В, Левски Г и Хаджи Димитър. Преподавам на учен..
Цена: 10 лв. Индивидуалните курсове по математика в Пловдив са предназначени за деца и тийнейджъри от 1 до 12 клас. Ние помагаме на подрастващите да натрупат солидни знания по математика. Уроците са за живущи в кв..
Цена: 10 лв. Ние сме екип от опитни математички и даваме частни уроци по математика в Пловдив. Работим по домовете, като правим посещения във всички квартали: Центъра, Каменица, Христо Смирненски, Тракия, Кючук Па..

Частен учител по математика

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Частен учител по математика дава уроци по домовете. Работя по утвърдени учебни програми. Преподавам на деца от 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Моите ученици постигат отлични резултати. Аз..
Цена: 10 лв. Аз съм преподавателка по математика от 10 години. Предпочитам да преподавам частни уроци по математика по домовете в София. Приоритетни локации са: Люлин, Надежда и Младост. Предпочитам да пътувам с м..

Уроци по математика по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Квалифициран математик с 30-годишен стаж дава уроци по математика в София. Частни уроци от професионалист, който подготвя деца за НВО 7 клас, матури 12 клас и кандидат-студентски изпити. Работя по дом..

Математика - индивидуални уроци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Математика - индивидуални уроци за ученици до 7-ми клас включително. Подготовка за матура на ученици от 4-ти и 7-ми клас. Помощ за справяне с проблемите при усвояване на материала. Пловдив, Тракия, до..
Консултации и съдействие от инженер ФИЗИК- преподавател по МАТЕМАТИКА в решаването на задачи с цел: подготовка, контролни, курсови работи, добро представяне на изпит в същият момент по Висша математик..
Инженер ФИЗИК, преподавател по ФИЗИКА и МАТЕМАТИКА, съдейства на ученика- студента да се справи с разбиране на различни физични процеси, явления, овладяване на научни теми и понятия, задачи, недостатъ..
Ако Ви е трудно, скучно и времето не достига за решаване на задачи от Висша математика- 1, 2, 3 и 4 част за тест, контролно и изпит със съобщение, онлайн или по телефона в същия момент дори и през поч..
Университетски преподавател подготвя ученици от 4 до 10 клас по български език и литература за външно оценяване: правопис, пунктуация, създаване на текстове. Обучава чужденци по български език. Значит..
Цена: 25 лв. Вие сте опитвали с останалите! Сега опитайте с най-доброто! Курс по математика за 5кл в к-с ” Меден рудник” 120 лв на месец, в събота, 2 блок-часа. Организираме курс по математика за кандидатстващ..
Цена: 25 лв. Преподавател по математика с голям опит предлага уроци: индивидуални и в курс(група до 6 деца) от 1 до 12клас, на достъпен за ученика математичен език. Перфектна подготовка в непринудена атмосфера. ..
Цена: 20 лв. Индивидуална подготовка по МАТЕМАТИКА за студенти от всички университети, с гарантиран успех, при сериозно отношение и достатъчно време за целта! Решаване на задачи в реално време, курсови работи, изп..
Цена: 20 лв. АЛТЕРНАТИВНА подготовка по математика, за ученици и студенти, успешно и бързо напредване, в усвояването на математиката. http://matematika-uroci.blogspot.com http://matematika-uroci.com/
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.