Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Уроци за ученици, кандидатстуденти

234 обяви

Математика за кандидат гимназисти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
400 лв.
Курс по МАТЕМАТИКА за кандидатстване след 7 клас ще започне през месец октомври 2018г. Преподавателят е с голям професионален опит като експерт математика, както и автор на учебници и учебни помагала. Кандидат гимназистите ще получат необходимите знания за успешно представяне на изпита. Подготовката е изцяло съобразена с учебните програми на Министерството на образованието и формата на Националното външно оценяване по Математика. Курса се провежда в сградата на Национална търговска гимназия - Пловдив. Продължителност на курса - 100 учебни часа. С възможни отстъпки: при ранно записв..

За кандидатстване след 7 клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
400 лв.
Курс по Български език и литература за кандидатстване след 7 клас ще започне през м. октомври 2018г. Преподавателят е с голям професионален опит като учител по Български език и литература, както и съавтор на учебници и учебни помагала. Кандидат гимназистите ще получат необходимите знания за успешно представяне на изпита. Подготовката е изцяло съобразена с учебните програми на Министерството на образованието и формата на Националното външно оценяване по Български език и литература. Курса се провежда в сградата на Национална търговска гимназия - Пловдив. Продължителност на курса - 120 ..
Подготовка за матури: БЕЛ, математика, английски, немски, френски, италиански, руски, история, география, биология, химия, физика. Групово и индивидуално, цени - от 346 до 389 лв.
Цена: 12 лв. Обучението се води от действащи висококвалифицирани преподаватели, запознати със специфичните изисквания по предмета. При нас Вашето дете ще бъде обгърнато с внимание, ще получи отговор на всички ..
Цена: 10 лв. Частни уроци и консултации по биология за кандидат-студенти в медицинските университети - за ученици от 11 и 12 клас, и за завършили. Работа в малки групи / 3-4 човека/ или индивидуално в Пловдив и в ..
Цена: 20 лв. ЗА ВАС - УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА, ПО ЛИЧЕН ИЗБОР И ВАШИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НАЙ-УДОБНА ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА!!! ЛЮБОМИР ЯНАКИЕВ е дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит..

Висша математика

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Индивидуална подготовка по МАТЕМАТИКА за студенти от всички университети, с гарантиран успех, при сериозно отношение и достатъчно време за целта! Повярвай за да успееш!
АЛТЕРНАТИВНА подготовка по математика, за ученици и студенти, успешно и бързо напредване, в усвояването на математиката. http://matematika-uroci.blogspot.com http://matematika-uroci.com/
Цена: 30 лв. Предлагам онлайн уроци по Програмиране и Математика за ученици 1-4 клас. Уроците се провеждат посредством скайп връзка. В рамките на курса по Програмиране участниците ще: - Придобият основ..

уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас

Уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12 лв. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 4-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, диференциали, линейна алгебра, аналитична геометрия, криволинейни, лицеви интеграл..

уроци по математика

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Уроци по математика от 5 до 12 клас, може и по домовете. Цената е за астрономичен час. Имам опит в специалността 25 год.

Уроци по български език

гр. Бургас, обл. Бургас
Езиково обучение по български от педагог-психолог за деца и възрастни. Подготовка и адаптация на децата за българско училище. Подготовка на възрастни за изпит за сертификат за практика на медици в Бъл..
Цена: 12 лв. Заповядайте в Пловдив и езиков център Education& Friends и ние ще се погрижим да изградите бъдещето си. Можете да изберете целогодишен курс за ученици по математика и БЕЛ или индивидуални уроци с ..
Курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история. Теми, есета, реферати по поръчка. Уроците се провеждат индивидуално на удобно място или онлайн

МАТЕМАТИКА - София, Варна, Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 288 лв. ЦентърДавитоз- групово и индивидуално обучение по МАТЕМАТИКА в София, Варна и Бургас - Онлайн обучение в реалновреме с преподавател - Дневни, вечерни, презседмицата и съботно-неделни занятия - 6 ..
Цена: 12 лв. Давам индивидуални и групови уроци по математика 4-12 клас, подготовка на кандидатстуденти, уроци по висша математика за всички ВУЗ. Онлайн уроци и тестове. Уроци по математика за студенти в чужбина. ..

Уроци по Висша математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Уроци по Висша математика за студенти в технически и икономически специалности.

Уроци по Статистика за студенти

гр. София, обл. София
Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити ..
Индивидуална подготовка по Висша Математика за изпити от редовна и поправителна сесия. Подгответе се за кратко време и на достъпна цена от опитен преподавател. Уроци съобразени с Вашите лични възм..

Уроци по Икономика за Студенти

гр. София, обл. София
Индивидуална подготовка по Микроикономика и Макроикономика за Студенти от България и Чуждестранните Университети. Опитен преподавател и внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Подготовк..
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи-възрастни на приемливи цени!

Подготовка по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по математика. Системна, индивидуална подготовка по математика за външно оценяване след седми клас.
Цена: 15 лв. Преподавател с международен опит предлага индивидуални уроци по английски език за деца и ученици по домовете - помощ за училище, индивидуален подход, съобразен с потребностите на всеки ученик. Интен..

Курсове по БЕЛ и математика

гр. София, обл. София
УЦ НИЯ е с дългогодишен опит в предоставянето на образователни услуги. За ученици 5., 6. и 7. клас предлагаме курсове по БЕЛ и математика с цел улесняване на прехода от начално към средно училище, зат..
Обучението включва подготовка за държавни зрелостни изпити, НВО за 7клас, кандидатстудентски изпити, както и по дисциплините ”Увод в общото езикознание” и ”Езикова култура ”. Ученикът упражнява осно..
По време на уроците ученикът упражнява основните граматични правила и норми, знанията по литература, както и уменията за създаване на аргументативен текст. Решават се примерни матури и тестове, като с..

Давам уроци

гр. Русе, обл. Русе
Цена: 10 лв. По български език и литература, и история.
Цена: 10 лв. Действаща учителка, математик магистър, преподава уроци по математика в домовете на ученици. Обяснява много добре, благодарение на което се напредва бързо. Работи се с Вашите учебник и сборници. Може ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.