1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Уроци за ученици, кандидатстуденти

Уроци за ученици, кандидатстуденти

407 обяви

Частни уроци по Математика, Български език, Биология, Химия

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Какво е несподелена любов - да си влюбен в математиката, а тя да не ти се отдава!? Уроци по математика и български език за кандидатстване след седми клас, подготовка за външно оценяване/матура по математика и български език и тестове за кандидатстване в математическа, езикова и професионалните гимназии във Велико Търново; специалност и образователна степен магистър по Икономика Уроци по Биология и Химия от 5-ти до 12-ти клас с цел кандидатстване във висши училища - медицина, стоматология, фармация; висше образование в областта на Биологията и Химията Уроци по технология на храни и хранене,..
Цена: 20 лв. Давам частни уроци на ученици от 1-5 клас по български език и литература, и математика.
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..
Цена: 8 лв. Подготовка за „Външно оценяване“ - 7 и 10 клас по: Български език и литература, и Математика; Подготовка за ДЗИ - 12 клас по: Български език и литература, езикова култура, математика, английск..

Уроци и помощ

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлага помощ на ученици 1-4 клас, в изготвяне на домашни работи и задължения, договаряне с родителя и удобство за детето. Уроци по български ез. и литература 1-8 клас.
Изготвяне на решения на задачи от Висша математика- 1 част.

Уроци по БЕЛ във Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Частни уроци по български език и литература във всички квартали на Варна: Центъра, Владислав Варненчик, Васил Левски, Аспарухово, Възраждане, Трошево, Чайка, Победа, Изгрев, Младост и други. Уроци по ..
Цена: 10 лв. Висококвалифицирана математичка с над 20-годишен преподавателски опит предлага ефективни уроци по математика във всички квартали на Варна. Математика за ученици в: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и ..

Курсове по математика във Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Специализирани математически курсове за матури и кандидатстване във Варна, водени от квалифицирани преподаватели. Помощни уроци за млади математици във всички части на града: Центъра, Владислав Варнен..
Цена: 10 лв. Висококвалифициран и опитен преподавател провежда индивидуални уроци по български език и литература за национално оценяване (4ти-7ми клас).
Цена: 15 лв. Давам индивидуални и групови уроци по математика 2-12 клас, подготовка на кандидатстуденти, уроци по висша математика за всички ВУЗ. Онлайн уроци и тестове. Уроци по математика за студенти в чужбина. ..
Цена: 15 лв. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 2-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, диференциали, линейна алгебра, аналитична геометрия, криволинейни, лицеви интеграл..
математика-уроци за 4-12 клас, подготовка за изпити и матури, курсови работи, изпитни варианти

уроци

гр. Бургас, обл. Бургас
уроци по математика от7 до 12 клас,подготовка за матури по БЕЛ и математика-12 клас

Уроци по математика в Дупница

гр. Дупница, обл. Кюстендил
Цена: 15 лв. Давам уроци по математика от 1-ви до 12-ти клас в гр. Дупница.
Цена: 20 лв. АЛТЕРНАТИВНА подготовка по математика, за ученици и студенти, успешно и бързо напредване, в усвояването на математиката. http://matematika-uroci.blogspot.com http://matematika-uroci.com/
Цена: 20 лв. ЗА ВАС - УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА, ПО ЛИЧЕН ИЗБОР И ВАШИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НАЙ-УДОБНА ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА!!! ЛЮБОМИР ЯНАКИЕВ е дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит..
Цена: 20 лв. Индивидуална подготовка по МАТЕМАТИКА за студенти от всички университети, с гарантиран успех, при сериозно отношение и достатъчно време за целта! Решаване на задачи в реално време, курсови работи, изп..
Учебно-консултантски център ”Словеси” провежда курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история, философия за матура, кандидатстване във ВУЗ и текуща подготовка. Изготвя курсови..
Университетски преподавател подготвя ученици от 4 до 7 клас по български език и литература за външно оценяване: правопис, пунктуация, създаване на текстове. Обучава чужденци по български език. Значите..

Уроци по математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Уроци по математика-5 - 12 клас. Индивидуална подготовка на кандидат-студенти и кандидат-гимназисти.

Уроци по математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Уроци по математика 5-12 клас. Индивидуална подготовка за матурите 7 и 12 клас.
Цена: 10 лв. Ние сме екип от опитни математички и даваме частни уроци по математика в Пловдив. Работим по домовете, като правим посещения във всички квартали: Центъра, Каменица, Христо Смирненски, Тракия, Кючук Па..
Цена: 10 лв. Преподавам частни уроци по български език и литература в Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10, Надежда 1, 2, 3, 4, 5 и 6, както и в Младост 1, 1А, 2, 3 и 4. Частни уроци по БЕЛ се осъществяват по домо..
Цена: 10 лв. 2 преподавателки с над 10-годишен стаж дават частни уроци по химия по домовете. Курсовете се извършват на Ваш адрес и са за всички части на гр. Пловдив. Където и да живеете: Центъра, Христо Ботев, Кам..

Помощни уроци по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Основната цел на помощните уроци по биология в Пловдив е да се натрупат нови и полезни знания, които да помогнат на нашите курсисти да постигнат нужните резултати. Частните занимания са за ученици от ..
Цена: 10 лв. Ние сме сплотен екип от опитни математици. Предлагаме специализирана подготовка по математика за контролни и класни работи за ученици от всички райони на София. Обучението се извършва на наш или на Ва..
Цена: 10 лв. Ние сме добре стикован екип от опитни филолози. Предлагаме специализирана подготовка по български език и литература за контролни и класни работи за ученици от всички райони на София. Обучението се изв..
Цена: 10 лв. Опитна математичка от Сухата река дава уроци по математика в цяла София. За предпочитане са районите на: Гео Милев, Подуяне, Сухата река, Левски, Левски В, Левски Г и Хаджи Димитър. Преподавам на учен..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.