Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Уроци за ученици, кандидатстуденти

235 обяви

За кандидатстване след 7 клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
400 лв.
Курс по Български език и литература за кандидатстване след 7 клас ще започне през м. октомври 2018г. Преподавателят е с голям професионален опит като учител по Български език и литература, както и съавтор на учебници и учебни помагала. Кандидат гимназистите ще получат необходимите знания за успешно представяне на изпита. Подготовката е изцяло съобразена с учебните програми на Министерството на образованието и формата на Националното външно оценяване по Български език и литература. Курса се провежда в сградата на Национална търговска гимназия - Пловдив. Продължителност на курса - 120 ..

Математика за кандидат гимназисти

гр. Пловдив, обл. Пловдив
400 лв.
Курс по МАТЕМАТИКА за кандидатстване след 7 клас ще започне през месец октомври 2018г. Преподавателят е с голям професионален опит като експерт математика, както и автор на учебници и учебни помагала. Кандидат гимназистите ще получат необходимите знания за успешно представяне на изпита. Подготовката е изцяло съобразена с учебните програми на Министерството на образованието и формата на Националното външно оценяване по Математика. Курса се провежда в сградата на Национална търговска гимназия - Пловдив. Продължителност на курса - 100 учебни часа. С възможни отстъпки: при ранно записв..
Подготовка за матури: БЕЛ, математика, английски, немски, френски, италиански, руски, история, география, биология, химия, физика. Групово и индивидуално, цени - от 346 до 389 лв.
Цена: 18 лв. Индивидуало обучение по български езики и литература в езиков център Deutsch korrekt. Курсове за подготовка за матура, външно оценяване, кандидатстудентски изпити.
Цена: 15 лв. Квалифициран преподавател по български език и литература с 25 годишен педагогически стаж подготвя ученици по български език и литература от 4 до 12 клас(включително и за матури след 4,7 и 12 клас по Б..

Давам уроци по математика за седми клас!

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 12 лв. Давам частни уроци по математика за ученици от 5 до 9 клас. Много добра подготовка за матурата на ученици от седми клас Подготовка на ученици след четвърти клас - за влизане в математическата ..
Цена: 12 лв. Заповядайте в Пловдив и езиков център Education& Friends и ние ще се погрижим да изградите бъдещето си. Можете да изберете целогодишен курс за ученици по математика и БЕЛ или индивидуални уроци с ..

Висша математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
курсови работи; изпитни варианти; подготовка за изпити---ЛААГ, функции, производни, интеграли, диференциални уравнения... симрлекс метод, транспортна задача...
Ако искате детето Ви да е възпитавано с много естетика, красота и грижа, обърнете се към доказал се педагог. Защото инвестицията в образование е нещо, което се възнаграждава след това цял живот.

МАТЕМАТИКА - София, Варна, Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 288 лв. ЦентърДавитоз- групово и индивидуално обучение по МАТЕМАТИКА в София, Варна и Бургас - Онлайн обучение в реалновреме с преподавател - Дневни, вечерни, презседмицата и съботно-неделни занятия - 6 ..

Курсове по БЕЛ и математика за 7. клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5 лв. Курсът представлява КВАЛИФИЦИРАНА ПОДГОТОВКА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА И ПО МАТЕМАТИКА за прием на ученици в държавни и в общински училища след завършване на 7. клас. Курсът е предназначен за уче..

уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас

Уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас

уроци

гр. Бургас, обл. Бургас
уроци по математика от7 до 12 клас,подготовка за матури по БЕЛ и математика-12 клас

уроци

гр. Бургас, обл. Бургас
уроци по БЕЛ ,математика и английски от 1 до 7 клас,подготовка за кандидатстване след 7 клас
Езиков център ”Гамма Бомар” Бургас предлага подготовка по руски език, английски език, български език и литература, италиански език, математика, химия, физика, биология и други учебни дисциплини - помо..
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи-възрастни на приемливи цени!
Курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история. Теми, есета, реферати по поръчка. Уроците се провеждат индивидуално на удобно място или онлайн
* Специализирани, целогодишни курсове в групи до 10 деца, в помощ на седмокласниците, за национално външно оценяване и кандидатстване в елитните гимназии. * Часовете се провеждат само в единия от ..
Цена: 8 лв. Курсове в групи до 6 човека за зрелостници Занятията се провеждат веднъж седмично, в събота, в блок от 3 уч. часа, общо 110 уч. часа, от септември до май с включени 2 пробни изпита. Преподавател..
Цена: 6 лв. * Специализирани, ефективни курсове в групи до 10 курсиста, в помощ на Вашите деца. * Часовете се провеждат веднъж седмично - в неделя, по 2 уч. часа математика + 2 уч. часа БЕЛ /могат да се посещав..
Цена: 12 лв. Давам индивидуални и групови уроци по математика 2-12 клас, подготовка на кандидатстуденти, уроци по висша математика за всички ВУЗ. Онлайн уроци и тестове. Уроци по математика за студенти в чужбина. ..
Индивидуална подготовка по Висша Математика за изпити от редовна и поправителна сесия. Подгответе се за кратко време и на достъпна цена от опитен преподавател. Уроци съобразени с Вашите лични възм..

Уроци по Статистика за студенти

гр. София, обл. София
Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити ..

Уроци по Икономика за Студенти

гр. София, обл. София
Индивидуална подготовка по Микроикономика и Макроикономика за Студенти от България и Чуждестранните Университети. Опитен преподавател и внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Подготовк..
Цена: 30 лв. Предлагам онлайн уроци по Програмиране и Математика за ученици 1-4 клас. Уроците се провеждат посредством скайп връзка. В рамките на курса по Програмиране участниците ще: - Придобият основ..
Бургас, уроци по български език и литература, индивидуално, за ученици и студенти. Може в дома на ученика
Уроци за седмокласници по български и литература за предстоящата матура. Може в дома на ученика

Уроци по Висша математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Уроци по Висша математика за студенти в технически и икономически специалности.

Подготовка по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по математика. Системна, индивидуална подготовка по математика за външно оценяване след седми клас.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.