1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Уроци за ученици, студенти

Уроци за ученици, студенти

380 обяви
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
ЗА ВАС - УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА, ПО ЛИЧЕН ИЗБОР И ВАШИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НАЙ-УДОБНА ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА!!! Решаване на задачи в реално време, изпити, курсови задачи, и всякакви въпроси свързани с математиката. ЛЮБОМИР ЯНАКИЕВ е дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит в учебно-преподавателската си работа. Индивидуална подготовка, с гарантиран успех, при сериозно отношение.
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частни уроци по Математика за ученици и студенти. Подготовка за изпити и матури. Уроците се провеждат от мен - онлайн в скайп, докато трае извънредното положение. След 13.05 вече е възможно и но..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Viber/Discord консултиране и решаване на задачи на ученици и студенти за изпити, тестове, КР по ФИЗИКА от Инженер ФИЗИК, преподаващ уч. и висша ФИЗИКА и МАТЕМАТИКА.
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Viber/ Discord решаване до 5 min на производни, диференциали, интеграли, log, lim, неравенства, полиноми, функция, СЛУ, матрици, детерминанти, прави, равнини от инж. ФИЗИК и Преподавател по МАТЕМАТИКА..
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..
Цена: 6 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Образователен център Студио S предлага курсове по Български език и литература и Математика за ученици от 6, 7, 10 и 12 клас - подготовка за изпити и матури /НВО и ДЗИ/. Преподават висококвалифициран..
Цена: 7 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно ОЦ ”Студио S” подготвя кандидат-гимназисти и кандидат-студенти за изпити по рисуване за креативни специалности за страната и чужбина, както и за подготовка на портфолио. Всички наши курсисти са прие..
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частни индивидуални уроци по биология за кандидатстване в специалностите хуманна, дентална медицина или фармация в МУ- Пловдив, МУ- София и другите университети. Професионална и качествена подготовка ..

Учител по математика

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частен учител по математика, специално за вас!
Цена: 12 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Филолог дава частни уроци по български език и литература на ученици в 4., 5., 6. и 7. клас вкъщи, по домовете и по скайп. По време на уроците учебният материал се поднася и обяснява по достъпен и ..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по счетоводство за ученици от Търговска гимназия. Решаване на задачи. Обясняване на материала, който не е усвоен по време на упражненията. Подготовка за текущи контролни. Уроците се провеждат в ..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Уроци по счетоводство за студенти и ученици от Търговска гимназия. Подготовка за изпити. Решаване на задачи. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Консултации.

Частни уроци по италиански език

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 25 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Давам частни уроци по италиански език.

Уроци по математика до 7 клас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. На място, присъствено Уроци по математика за ученици до 7 клас. Преговор и усвояване на изучения материал. Подготовка за новата учебна година. Подготовка за матури, външно оценяване и кандидатстване. Уроците се провеждат..

Уроци по математика

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Уроци по домовете за ученици кандидат-студенти и студенти. Цена: 10 лв. - 40 мин.; 15 лв. - 60 мин.

Уроци по френски език

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Уроци по домовете за начинаещи и средно напреднали. Цена: 10 лв. - 40 мин.; 15 лв. - 60 мин.

Курсове по БЕЛ и математика за 7. клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5 лв. На място, присъствено Курсът представлява КВАЛИФИЦИРАНА ПОДГОТОВКА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА И ПО МАТЕМАТИКА за прием на ученици в държавни и в общински училища след завършване на 7. клас. Курсът е предназначен за уче..
Цена: 15 лв. Онлайн, дистанционно Предлагам уроците да преминат предимно ОНЛАЙН поради опасност от вирус COVID-19. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 4-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, д..

уроци по математика

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 20 лв. Уроци по математика от 5 до 12 клас целогодишно, може и по домовете. Цената е за астрономичен час. Имам опит в специалността- 29 год. През лятната ваканция предлагам също обучение - преговор на стария..
Учителка по български език и литература с опит преподава частни уроци по БЕЛ за всички класове от 5. до 12. клас, като помага за писане на домашни работи и подготвя за външното оценяване след седми кл..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно математика-уроци за 4-12 клас, подготовка за изпити и матури, курсови работи, изпитни варианти

Математика, уроци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Приложна математика- матрици, детерминанти, системи уравнения, транспортна задача, симплекс метод...

Висша математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно курсови работи; изпитни варианти; подготовка за изпити---ЛААГ, функции, производни, интеграли, диференциални уравнения... симрлекс метод, транспортна задача...

Частни уроци по математика

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Подготовка по математика за ученици и студенти. Индивидуален подход, на всички нива, за ученици, кандидат-студенти, и студенти. Гарантиран успех, при сериозно отношение. Решаване на задачи в реалн..
Цена: 15 лв. Онлайн, дистанционно Предлагам ОНЛАЙН УРОЦИ поради опасност от вирус COVID-19. Давам индивидуални по математика 4-12 клас, подготовка на кандидатстуденти, уроци по висша математика за всички ВУЗ. Онлайн уроци и тестове. У..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Viber/Discord решаване на задачи за Училища и Университети от Инж. ФИЗИК и преподавател по МАТЕМАТИКА с опит на бълг./ англ. език за тестове, контролни, КР или изпити по всяко време.
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Провеждане на консултации и решаване на задачи oт Училищна и Висша математика за 3- 8 лв. в същият момент по Viber/ Discord от преподавател с опит.
Цена: 20 лв. Онлайн, дистанционно Инженер ФИЗИК и преподавател по ФИЗИКА и МАТЕМАТИКА с опит, съдейства Viber или Discord, за разбирането на различни физични процеси, явления, овладяване на научни теми и понятия, решаването на задачи,..
Цена: 15 лв. Онлайн, дистанционно Viber/Discord консултиране и съдействие в решаването на задачи или тестове по МАТЕМАТИКА от 1 до 12 клас от Инженер ФИЗИК и преподавател по ФИЗИКА, МАТЕМАТИКА с опит.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.