Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Цена
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Уроци за ученици, кандидатстуденти

326 обяви
Уроци по биология за кандидат студентски изпити за ВУЗ - медицина, фармация и др., и за ДЗИ - матура по биология, дългогодишен стаж и опит, висока квалификация.
Цена: 15 лв. ОЦ ”Студио S” провежда вече повече от 5 години обучения по БЕЛ и Математика за ученици от 7 клас - подготовка за НВО за кандидатстване в елитни гимназии. Нашите курсисти са приети в елитни софийски ..
Цена: 15 лв. ОЦ ”Студио S” подготвя зрелостници за ДЗИ по БЕЛ/матура и кандидатстуденстки изпити за СУ изключително успешно - в групи, индивидуално, на живо и онлайн. Всички наши ученици получават много високи..

Математика - индивидуални уроци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 8 лв. Математика - индивидуални уроци за ученици с проблеми в усвояване на материала и подготовка за матура на ученици от 7-ми клас. Пловдив, Тракия, до училище ”Св. Седмочисленици”.
Цена: 18 лв. Индивидуало обучение по български езики и литература в езиков център Deutsch korrekt. Курсове за подготовка за матура, външно оценяване, кандидатстудентски изпити.
Цена: 15 лв. Уроци по биология на кандидати в медицински университети, НСА и др. и подготовка на зрелостници за матура. Висококвалифициран преподавател с дългогодишен успешен опит в подготовката на кандидат-студен..
Цена: 20 лв. ЧАСТНИ УРОЦИ ПО БИОЛОГИЯ за кандидат-студенти във всички медицински университети и колежи, НСА и др., от университетски преподавател-доцент, доктор по биология. Дългогодишен успешен опит в подготовкат..

МАТЕМАТИКА - София, Варна, Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 288 лв. Център Давитоз - групово и индивидуално обучение по МАТЕМАТИКА в София, Варна и Бургас - Онлайн обучение в реалновреме с преподавател - Дневни, вечерни, презседмицата и съботно-неделни занятия - ..
Савина Иванова, предлагам уроци по английски език на ученици от 1 до 7 клас. Работила съм в държавно и в частно училище. Аз съм спокойна, усмихната и взискателна. Обичам да се занимавам с деца, мога..
Подготовка за матури: БЕЛ, математика, английски, немски, френски, италиански, руски, история, география, биология, химия, физика. Групово и индивидуално, цени - от 346 до 389 лв.
Преподавам индивидуални частни уроци по английски език за всички класове на достъпна цена, вкл. за матурата след 12 клас. Опитът ми показва, че това, което най-много затруднява зрелостниците, са Sente..
Цена: 288 лв. Курсове и уроци по български език и литература, БЕЛ - Висококачествена подготовка за изпити след 7 клас, матури след 12 клас и кандидатстудентски изпити по БЕЛ-БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА, извънучи..
Цена: 12 лв. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 2-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, диференциали, линейна алгебра, аналитична геометрия, криволинейни, лицеви интеграл..
Бургас, уроци по български език и литература, индивидуално, за ученици и студенти. Може в дома на ученика
Уроци за седмокласници по български и литература за предстоящата матура. Може в дома на ученика

Уроци по математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Уроци по математика (Пловдив) за ученици, кандидатстуденти и студенти. Индивидуална подготовка за изпити, както и текуща подготовка.

Уроци по математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Преподавам индивидуални уроци по математика на ученици от първи до седми клас. Уроците се провеждат в дома ми ( кв. Кючук Париж ). Цената за ученици от първи до четвърти клас е 10 лв., а за останалите..

Уроци по Икономика за Студенти

гр. София, обл. София
Индивидуална подготовка по Микроикономика и Макроикономика за Студенти от България и Чуждестранните Университети. Опитен преподавател и внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Подготовк..
Индивидуална подготовка по Висша Математика за изпити от редовна и поправителна сесия. Подгответе се за кратко време и на достъпна цена от опитен преподавател. Уроци съобразени с Вашите лични възм..

Уроци по Статистика за студенти

гр. София, обл. София
Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити ..
Учебно-консултантски център ”Словеси” провежда курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история, философия за матура, кандидатстване във ВУЗ и текуща подготовка. Изготвя курсови..
Цена: 6 лв. * Специализирани, ефективни курсове в групи до 10 курсиста, в помощ на Вашите деца. * Часовете се провеждат веднъж седмично - в неделя, по 2 уч. часа математика + 2 уч. часа БЕЛ /могат да се посещав..
Цена: 7 лв. Курсове в групи до 6 човека за зрелостници Занятията се провеждат веднъж седмично, в събота, в блок от 3 уч. часа, общо 110 уч. часа, от септември до май с включени 2 пробни изпита. Преподавател..
* Специализирани, целогодишни курсове в групи до 10 деца, в помощ на седмокласниците, за национално външно оценяване и кандидатстване в елитните гимназии. * Часовете се провеждат само в единия от ..
Цена: 15 лв. математика-уроци за 4-12 клас, подготовка за изпити и матури, курсови работи, изпитни варианти

Висша математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
курсови работи; изпитни варианти; подготовка за изпити---ЛААГ, функции, производни, интеграли, диференциални уравнения... симрлекс метод, транспортна задача...
Цена: 10 лв. Могу помочь улучшить знания вашего ребенка по математике. Большой опыт преподавания и репетиторства. Проведу необходимые консультации, объясню непонятный учебный материал по математике. Обучение..

Уроци математика Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Индивидуални уроци по математика за ученици от 5 - 12 клас.

Уроци Математика Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Уроци по математика за ученици от 5 до 12 клас Предлагам индивидуални занимания на ученици в удобно за тях време. Помощ по текущ материал, класни и подготовка за кандидатстване. Работа съобразе..
Предлагам уроци по математика за ученици от 5 до 12 клас, Пловдив, район Централен. 10 лв за 45 мин.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.