Уроци за ученици, кандидатстуденти

326 обяви
Цена: 12 лв. Център за езиково и компютърно обучение БеЗет предлага индивидуална подготовка на ученици по Математика от I до XII клас и на студенти. Занятията могат да бъдат делнични, съобразени със смяната на уче..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..
Професионална подготовка за кандидат- студентски изпит по биология в МУ- Пловдив, МУ- София и другите медицински университети за специалностите хуманна, дентална медицина, фармация и др. Подготвка за ..
Частни уроци по биология за кандидат- студенти по хуманна, дентална медицина и фармация за МУ- Пловдив, София, Варна и др., и за СУ. Професионална подготовка за всички формати на изпита по биология ..

Уроци по математика - Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пловдив, уроци по математика, V-XII клас, индивидуално и групово обучение - изгодно
Цена: 225 лв. Нашата стратегия и цел е да подпомогнем учениците за успешно справяне с изпитите след 7 клас, като провокираме у тях желание и стремеж към по-високи резултати. За целта е нужно учениците да бъдат сп..
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи-възрастни на приемливи цени! Пробен урок.
Цена: 30 лв. Математика - уроци за ученици 2,3,4 клас- прием в СМГ след 4 клас • Целогодишна подготовка на ученици 1-4 клас за прием в СМГ след 4 клас • Подготовка за НВО след 4 клас • Наваксване на пропуснати..
Цена: 25 лв. Математика - интензивен преговор на 5 и 6 клас- ранна подготовка за НВО след 7 клас • Интензивен преговор по математика 5 и 6 клас; • Ранна подготовка за НВО след 4,7 и 10 клас • Формиране и ра..
Цена: 25 лв. Математика - уроци на ученици 1-10 клас
Уроци по български език и литература индивидуално -за всички класове. По споразумение може в дома на ученика
Уроци по български език и литература за предстоящата матура - 7 и 12 клас индивидуално. По споразумение може в дома на ученика.
Учебно-консултантски център ”Словеси” провежда курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история, философия за матура, кандидатстване във ВУЗ и текуща подготовка. Изготвя курсови..

Уроци по химия и биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Давам уроци по химия и биология - кандидатстване в медицински университети и текуща подготовка в училище

Интезивен курс по математика

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Курс по математика през лятната ваканция за 5,6 и 7 клас. Обобщен преговор на учебния материал и попълване на пропуски. Ранна подготовка за НВО по математика. До метро. Записване до 4.09.

Уроци по математика,

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Предлагам уроци по математика за ученици от 3,4,5,6. Подготовка за НВО по математика 4,7 и 10 клас. До метро.

Частни уроци по математика

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. Подготвям ученици от 6-12 клас индивидуално по математика: - подготовка за матури в 7 и 12 клас, кандидатстудентски изпити и текуща подготовка за всички класове. Уроците се провеждат в жк Стрелбище...

Частни уроци по БЕЛ в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Учителка по БЕЛ с опит. Разбираемо и ефективно преподаване на частни уроци по БЕЛ за всички класове от 5. до 12. клас, писане на домашни, подготовка за матура. Всички квартали в Пловдив. За повече инф..

Уроци по български език и литература

гр. Несебър, обл. Бургас
Подготовка на ученици по български език и литература за матури 7 и 12 клас.
Цена: 18 лв. Школа по Математика, информатика и фотография предлага подготовка по Български език за кандидат-гимназисти и зрелостници, съобразена с изискванията на МОН за формата на провеждане на НВО и ДЗИ. Заняти..

Уроци по история

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Частни уроци по история за ученици от 5 до 12 клас. Ако имате нужда от индивидуално обучение по история, сте попаднали на правилното място. Уроците по история в София се провеждат на наш или на Ваш ад..

Частни учители по история

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Специализирана индивидуална подготовка по история за кандидат-студенти в София. 2 опитни исторички предлагат частни уроци по домовете за всички райони. Обслужваме: Люлин, Младост. Хаджи Димитър. Сухат..
Цена: 10 лв. Няколко висококвалифицирани математички предлагат частни уроци по математика. Обучението се провежда във всички квартали на Пазарджик. Часовете по математика в Пазарджик са за: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,..

Уроци по математика в Пазарджик

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 10 лв. Частни уроци по математика в Пазарджик за ученици от 1 до 12 клас. Занятията се провеждат на наш адрес или директно във Вашия дом. Обявата е актуална за всички райони на града: Центъра, Вароша, Марица..
Цена: 10 лв. 3 висококвалифицирани математички Ви предлагат частни уроци по математика в Ямбол. Заниманията по математика са за: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Курсовете се провеждат във всички части..

Уроци по математика в Ямбол

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 10 лв. Частни уроци по математика в Ямбол за ученици от 1 до 12 клас. Индивидуалните занятия се провеждат на наш адрес или директно във Вашия дом. Обявата е актуална за всички райони на града: Центъра, Ген. ..
Цена: 10 лв. 3 висококвалифицирани математички дават уроци по математика в Сливен. Курсовете по математика са за: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Занятията се провеждат във всички части на града.

Уроци по математика в Сливен

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 10 лв. Частни уроци по математика в Сливен за ученици от 1 до 12 клас. Заниманията се провеждат на наш или Ваш адрес. Обявата е актуална за всички райони на града: Центъра, Даме Груев, Стоян Заимов, Младост,..
Цена: 120 лв. Vega Academy провежда интензивен опреснителен курс по БЕЛ и Математика. Курсът е с цел преговор на материала от 6 клас, настройване към учебния ритъм и успешно представяне на входните нива. Параме..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.