Филтриране
Сортиране

Уроци за ученици, кандидатстуденти

281 обяви

Курсове по литература в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Аз съм преподавателка българичка с над 16-годишен опит в подготовката по БЕЛ на ученици от: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Работя по домовете, като мога да пътувам в цял Пловдив. Резулта..

БЕЛ по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Частни уроци по български език и литература по домовете от преподаватели филолози. Обучението по БЕЛ е за ученици от 1 до 12 клас и се осъществява в цял Пловдив: Центъра, Кючук Париж, Тракия и т.н. Пр..
Цена: 10 лв. Ние сме екип от опитни математички и даваме частни уроци по математика в Пловдив. Работим по домовете, като правим посещения във всички квартали: Центъра, Каменица, Христо Смирненски, Тракия, Кючук Па..
Цена: 10 лв. Индивидуалните курсове по математика в Пловдив са предназначени за деца и тийнейджъри от 1 до 12 клас. Ние помагаме на подрастващите да натрупат солидни знания по математика. Уроците са за живущи в кв..

Математика - индивидуални уроци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 8 лв. Математика - индивидуални уроци за ученици с проблеми в усвояване на материала и подготовка за матура на ученици от 7-ми клас. Пловдив, Тракия, до училище ”Св. Седмочисленици”.
Цена: 185 лв. Уважаеми абитуриенти! Уведомяваме Ви, че само при нас можете да посетите единствения по рода си в София Преговорен и обобщителен курс върху 41-ия въпрос от матурата по БЕЛ СЪС Станимира Манолова -с..

подготовка по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Давам уроци по математика 4-7кл. Подготвям ученици за математически олимпиади, състезания и за прием в гимназии. Задълбочено обучение с гаранция за отлични резултати. Цена 7лв/60 мин и 10лв/90 мин; жи..

Уроци по химия по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Индивидуални уроци по химия в помощ на учениците от 7 до 12 клас и студентите, които имат учебен предмет химия - разясняване на учебния материал, решаване на задачи и тестове, подготовка за контролни ..
математика-уроци за 4-12 клас, подготовка за изпити и матури, курсови работи, изпитни варианти

Математика-уроци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Математика-помощ при усвояване на учебния материал и подготовка за изпити

Уроци по математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Старши учител по математика с присъдена Трета професионална квалификационна степен дава частни уроци по математика за ученици от 4 до 12 клас. Вече 17 години работя с ученици, като им помагам да повиш..

Уроци Математика Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Уроци по математика за ученици от 3 до 12 клас Предлагам индивидуални занимания на ученици в удобно за тях време. Помощ по текущ материал, класни и подготовка за кандидатстване. Работа съобразе..
Предлагам уроци по математика за ученици от 3 до 12 клас, Пловдив, район Централен.

Уроци математика Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Индивидуални уроци по математика за ученици от 3 - 12 клас.
Цена: 15 лв. Давам индивидуални и групови уроци по математика 2-12 клас, подготовка на кандидатстуденти, уроци по висша математика за всички ВУЗ. Онлайн уроци и тестове. Уроци по математика за студенти в чужбина. ..
Цена: 15 лв. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 2-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, диференциали, линейна алгебра, аналитична геометрия, криволинейни, лицеви интеграл..
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи-възрастни на приемливи цени! Пробен урок.
Цена: 10 лв. Здравейте! Аз съм студентка по Предучилищна и начална педагогика. Предлагам на вашето дете помощ с домашните работи и подготовката за деца 1-6 клас по всички предмети. Аз съм спокойна, лъчезарна, търп..
Уроци по български език и литература за предстоящата матура - 7 и 12 клас индивидуално. По споразумение може в дома на ученика.
Уроци по български език и литература индивидуално - 5 до 12 клас. По споразумение може в дома на ученика

уроци по математика

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Уроци по математика от 5 до 12 клас целогодишно, може и по домовете. Цената е за астрономичен час. Имам опит в специалността 25 год.
Цена: 15 лв. Обучението се води от действащи висококвалифицирани преподаватели, запознати със специфичните изисквания по предмета. При нас Вашето дете ще бъде обгърнато с внимание, ще получи отговор на всички ..
Цена: 10 лв. Давам частни уроци по български език и литература на ученици от 5-ти до 12-ти клас. Цената за един астрономически час(60мин.) е 10 лв. Образованието ми е българска филология с придобита педагогическа ..
Цена: 20 лв. Частни уроци по Математика за ученици и студенти. Подготовка за изпити и матури. Уроците се провеждат от мен на удобно за вас място, или в офиса ми.

Висша математика

гр. Пловдив, обл. Пловдив
курсови работи; изпитни варианти; подготовка за изпити---ЛААГ, функции, производни, интеграли, диференциални уравнения... симрлекс метод, транспортна задача...

Курсове по БЕЛ и математика за 7. клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5 лв. Курсът представлява КВАЛИФИЦИРАНА ПОДГОТОВКА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА И ПО МАТЕМАТИКА за прием на ученици в държавни и в общински училища след завършване на 7. клас. Курсът е предназначен за уче..
Цена: 440 лв. Направете основен преговор на изпитните задачи по химия и изпитните теми по биология. Интензивните курсове имат за цел основен преговор на по-трудните задачи по химия и на последователността при тях..
Цена: 20 лв. Индивидуални уроци по Основи на Финансите и Корпоративни Финанси за студенти. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Индивидуален подход към всеки. Помощ за домашни, курсови, проек..

Уроци по Статистика за студенти

гр. София, обл. София
Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити ..

Уроци по Икономика за Студенти

гр. София, обл. София
Индивидуална подготовка по Микроикономика и Макроикономика за Студенти от България и Чуждестранните Университети. Опитен преподавател и внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Подготовк..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.