Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Уроци за ученици, кандидатстуденти

247 обяви
Подготовка за матури: БЕЛ, математика, английски, немски, френски, италиански, руски, история, география, биология, химия, физика. Групово и индивидуално, цени - от 346 до 389 лв.

уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас

Уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 12 лв. Заповядайте в Пловдив и езиков център Education& Friends и ние ще се погрижим да изградите бъдещето си. Можете да изберете целогодишен курс за ученици по математика и БЕЛ или индивидуални уроци с ..

МАТЕМАТИКА - София, Варна, Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 288 лв. ЦентърДавитоз- групово и индивидуално обучение по МАТЕМАТИКА в София, Варна и Бургас - Онлайн обучение в реалновреме с преподавател - Дневни, вечерни, презседмицата и съботно-неделни занятия - 6 ..
Цена: 12 лв. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 4-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, диференциали, линейна алгебра, аналитична геометрия, криволинейни, лицеви интеграл..

уроци

гр. Бургас, обл. Бургас
уроци по математика от7 до 12 клас,подготовка за матури по БЕЛ и математика-12 клас

уроци

гр. Бургас, обл. Бургас
уроци по БЕЛ ,математика и английски от 1 до 7 клас,подготовка за кандидатстване след 7 клас
Езиков център ”Гамма Бомар” Бургас предлага подготовка по руски, английски, италиански, математика, химия, физика, биология, география и други учебни дисциплини - помощ в обучението на ученици и студе..
По време на уроците ученикът упражнява основните граматични правила и норми, знанията по литература, както и уменията за създаване на аргументативен текст. Решават се примерни матури и тестове, като с..

Курсове по БЕЛ и математика за 7. клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5 лв. Курсът представлява КВАЛИФИЦИРАНА ПОДГОТОВКА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА И ПО МАТЕМАТИКА за прием на ученици в държавни и в общински училища след завършване на 7. клас. Курсът е предназначен за уче..
Цена: 288 лв. Курсове и уроци по български език и литература, БЕЛ - Висококачествена подготовка за изпити след 7 клас, матури след 12 клас и кандидатстудентски изпити по БЕЛ-БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА, извънучи..

уроци по математика

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Уроци по математика от 5 до 12 клас, може и по домовете. Цената е за астрономичен час. Имам опит в специалността 25 год.
Курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история. Теми, есета, реферати по поръчка. Уроците се провеждат индивидуално на удобно място или онлайн
Цена: 10 лв. Предлагам частни уроци за деца сутрин. Гарантирам подобряване на успеха в училище. Математика, български език, английски език, общество, природа. Давам уроци и по класическа китара. Заплащане 10лв. за..
Цена: 12 лв. Обучението се води от действащи висококвалифицирани преподаватели, запознати със специфичните изисквания по предмета. При нас Вашето дете ще бъде обгърнато с внимание, ще получи отговор на всички ..
Цена: 30 лв. Предлагам онлайн уроци по Програмиране и Математика за ученици 1-4 клас. Уроците се провеждат посредством скайп връзка. В рамките на курса по Програмиране участниците ще: - Придобият основ..
Цена: 6 лв. Давам индивидуални уроци на деца желаещи да учат английски език, и на деца които срещат затруднения в училище. Преподавам и на начинаещи-възрастни на приемливи цени!
Цена: 20 лв. Уроци по математика за ученици. от 1 до 12 клас.. Подготовка за кандидатстване в УНСС. Подгответе се за отличен! До метро.
МАТЕМАТИКА за ученици 1 - 7 клас - подготовка за НВО след 4 и 7 клас •Целогодишна подготовка на ученици по математика •Формиране и развитие на умения за решаване на конкурсни задачи; •Развитие на..
Пробни изпити по математика за ученици 4 и 7 клас Изпитът се провежда във формата на НВО за 4 и 7 клас Проверете Вашите математически знания и умения- готови ли сте за отличен? Метростанция Г. М...
Цена: 15 лв. Курс по МАТЕМАТИКА за кандидат студенти - София ЦЕЛОГОДИШНА подготовка на кандидат студенти по МАТЕМАТИКА ФОРМИРАНЕ и развитие на умения за решаване на конкурсни задачи; РАЗВИТИЕ на мисленето и с..

Уроци по математика и английски

гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуална подготовка по математика за ученици до 9-ти клас, английски език. Кабинетът ми е в ж.к. ’Лазур’
Цена: 12 лв. Давам индивидуални и групови уроци по математика 4-12 клас, подготовка на кандидатстуденти, уроци по висша математика за всички ВУЗ. Онлайн уроци и тестове. Уроци по математика за студенти в чужбина. ..
Цена: 10 лв. Давам частни уроци по български език и литература. Също така разработвам теми и подготвям ученици за матури и за кандидатстване в университет (10 лв. за един астрономически час). Обявата е валидна за ..

Търся частен учител

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търся начален учител по български език

Уроци по математика в Дупница

гр. Дупница, обл. Кюстендил
Давам уроци по математика от 1-ви до 12-ти клас в гр. Дупница.
Индивидуална подготовка по Висша Математика за изпити от редовна и поправителна сесия. Подгответе се за кратко време и на достъпна цена от опитен преподавател. Уроци съобразени с Вашите лични възм..

Уроци по Икономика за Студенти

гр. София, обл. София
Индивидуална подготовка по Микроикономика и Макроикономика за Студенти от България и Чуждестранните Университети. Опитен преподавател и внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Подготовк..

Уроци по Статистика за студенти

гр. София, обл. София
Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg