Филтриране
Сортиране

Уроци за ученици, кандидатстуденти

305 обяви
Цена: 10 лв. Ние сме екип от опитни математички и даваме частни уроци по математика в Пловдив. Работим по домовете, като правим посещения във всички квартали: Центъра, Каменица, Христо Смирненски, Тракия, Кючук Па..
Цена: 10 лв. Здравейте! Ние сме 3 опитни преподавателки по математика. Живеем близо до метростанции, разположени в Люлин, Надежда и Младост. Приемаме ученици у дома на много добри цени. Уроците са индивидуални и е..

Висша математика

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Индивидуална подготовка по МАТЕМАТИКА за студенти от всички университети, с гарантиран успех, при сериозно отношение и достатъчно време за целта! Повярвай за да успееш!

Уроци по български език и литература

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Индивидуални уроци по български език и литература от първи до дванадесети клас. Писане на домашни работи, съчинения, есета. Цена - 10 лв., може и по договаряне.
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, матури..
Уроци по биология за кандидат студентски изпити за ВУЗ - медицина, фармация и др., и за ДЗИ - матура по биология, дългогодишен стаж и опит, висока квалификация.
Предлагам частни уроци по литература и история за СУ и УНСС.
Уроци за кандидатстуденти по история и литература за СУ и УНСС

Уроци по география

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 20 лв. Уроци по география за матура и кандидатстуденти. Теми, тестове, практически задачи, реферати, есета. Всичко за часа по география.
Цена: 20 лв. Индивидуални уроци по Основи на Финансите и Корпоративни Финанси за студенти. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Индивидуален подход към всеки. Помощ за домашни, курсови, проек..

Уроци по Статистика за студенти

гр. София, обл. София
Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити ..

Уроци по Икономика за Студенти

гр. София, обл. София
Индивидуална подготовка по Микроикономика и Макроикономика за Студенти от България и Чуждестранните Университети. Опитен преподавател и внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Подготовк..
Индивидуална подготовка по Висша Математика за изпити от редовна и поправителна сесия. Подгответе се за кратко време и на достъпна цена от опитен преподавател. Уроци съобразени с Вашите лични възм..
Цена: 14 лв. Заповядайте в Пловдив и езиков център Education& Friends и ние ще се погрижим да изградите бъдещето си. Можете да изберете целогодишен курс за ученици по математика и БЕЛ или индивидуални уроци с ..

Уроци по математика по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Уроци по математика за студенти, кандидат-студенти и ученици по домовете. Решаване на задачи.
Учебно-консултантски център ”Словеси” провежда курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история, философия за матура, кандидатстване във ВУЗ и текуща подготовка. Изготвя курсови..

Курсове по химия

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Предлагам индивидуални курсове за тийнейджъри в: 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Имам богат опит в подготовката за матура по химия и кандидатстване за медицинските специалности. Приемам ученици у дома, но ..
Цена: 8 лв. Курсове и частни уроци по математика, БЕЛ, английски и немски език в София, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол. Най-ефективните курсове във Вашия град са в 6+®!

Учителка по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Частна учителка предлага специализирани курсове по биология в Пловдив за зрелостници и кандидат-студенти. Благодарение на частните уроци по биология в: Центъра, Кючук Париж, Тракия и други райони на г..

Помощни уроци по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Основната цел на помощните уроци по биология в Пловдив е да се натрупат нови и полезни знания, които да помогнат на нашите курсисти да постигнат нужните резултати. Частните занимания са за ученици от ..
Цена: 10 лв. 2 преподавателки с над 10-годишен стаж дават частни уроци по химия по домовете. Курсовете се извършват на Ваш адрес и са за всички части на гр. Пловдив. Където и да живеете: Центъра, Христо Ботев, Кам..

Кандидатстване с история

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Специализирани курсове по история за кандидатстване във ВУЗ. Уроците по история в Пловдив се реализират както на наш, така и на Ваш адрес. Офертата важи за всички райони на града. Програмите, по които..
Цена: 15 лв. Предлагам уроци по математика за ученици от 1 до 12 клас. Подготовка за НВО по математика след 4 и 7 клас. До метро.
Цена: 15 лв. Давам индивидуални и групови уроци по математика 2-12 клас, подготовка на кандидатстуденти, уроци по висша математика за всички ВУЗ. Онлайн уроци и тестове. Уроци по математика за студенти в чужбина. ..
Цена: 15 лв. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 2-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, диференциали, линейна алгебра, аналитична геометрия, криволинейни, лицеви интеграл..
Бургас, уроци по български език и литература, индивидуално, за ученици и студенти. Може в дома на ученика
Уроци по български език и литература за предстоящата матура - 7 и 12 клас индивидуално. Може в дома на ученика
Цена: 13 лв. Индивидуално обучение по всички предмети за ученици от всички класове, подготовка за НВО 7. клас. Задълбочен преговор на темите от 5. и 6. клас, включени в изпитната програма за 7. клас. Целенасочено ..
Цена: 13 лв. БЪЛГАРСКИ ЕЗИК МАТЕМАТИКА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ИСПАНСКИ ЕЗИК РУСКИ ЕЗИК ИСТОРИЯ ГЕОГРАФИЯ ФИЗИКА ХИМИЯ БИОЛОГИЯ Работим по програмата на МОН. Знанията се проверявата с много контролни тестове, ..

Уроци по Химия

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Давам частни уроци по Химия-индивидуално и групово (2 ученика). Подготовка за кандидат-студентски изпит в МУ-София и СУ. Часовете се провеждат в дома на учителя -ж.к Младост 1 както през седмицата, ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.