1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Уроци за ученици, студенти
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Начин на обучение
Всички
loader icon
Цена
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Уроци за ученици, студенти

378 обяви
Курсове по Български език и Математика за 6, 7, 10 и 12 клас vip icon top icon
Цена:
6 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
Образователен център Студио S предлага курсове по Български език и литература и Математика за ученици от 6, 7, 10 и 12 клас - подготовка за изпити и матури /НВО и ДЗИ/. Преподават висококвалифицирани преподаватеи, проверяващи и на матурите. Резултатите, които постигат курсистите са много високи и учениците биват приети в елитни гимназии и университети. Много повече информация прочетете в сайта на центъра в съответните секции: БЕЛ и Математика за 7 клас: https://bit.ly/3e8WtKM БЕЛ и Математика за 6 клас: https://bit.ly/30PZ8oP БЕЛ и Математика за 10 клас: https://bit.ly/2YI684q..
МАТЕМАТИКА - за ученици и студенти! top icon
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
ЗА ВАС - УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА, ПО ЛИЧЕН ИЗБОР И ВАШИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НАЙ-УДОБНА ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА!!! Решаване на задачи в реално време, изпити, курсови задачи, и всякакви въпроси свързани с математиката. ЛЮБОМИР ЯНАКИЕВ е дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит в учебно-преподавателската си работа. Индивидуална подготовка, с гарантиран успех, при сериозно отношение.
Вайбър/тел. Решавам задачи по Висша математика и механика! Онлайн уроци по математика и механика1. top icon
Цена:
20 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Решавам задачи по висша математика 1,2,3,4 и механика1/вайбър. Изпити, онлайн тестове, курсови работи. Давам онлайн уроци по математика и механика на ученици 5-12 кл. и студенти по скайп, вайбър, месинджер на видеовръзка.
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Решаване на домашни, изпити, контролни, тетове по училищна или ВИСША МАТЕМАТИКА- 1, 2, 3 и ФИЗИКА top icon
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Бързо и вярно решаване на домашни, изпити, контролни, тестове и др. от училищна и ВИСША МАТЕМАТИКА- 1, 2, 3 и ФИЗИКА от преподавател по МАТЕМАТИКА и ФИЗИКА с опит в желан момент по Viber.
Уроци по Български език и Литература
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Висококвалифициран и опитен преподавател провежда индивидуални уроци по БЕЛ. Предлагам индивидуална подготовка за НВО след VІІ клас, ДЗИ след ХІІ клас, кандидат студентските изпитни формати. Пре..
Занимания по ФИЗИКА и решаване на домаши за 7, 8, 9 и 10 клас
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Инженер ФИЗИК и преподавател по ФИЗИКА и МАТЕМАТИКА с опит, съдейства Viber или Discord, за разбирането на различни физични процеси, явления, овладяване на научни теми и понятия, решаването на задачи,..
Уроци по математика за ученици и студенти. и студенти. Може и one line.
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по математика за ученици, студенти и кандидатстуденти. Курсови работи. Може и Онлайн.
Уроци по математика - изгодни цени

Уроци по математика - изгодни цени

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Бургас, уроци по математика - изгодни цени
Уроци по български език и литература в София, Варна и Бургас. Частен урок и курсове за матура
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..
Частни уроци по МАТЕМАТИКА и обучение в група в София, Варна и Бургас
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..
Уроци по математика до метростанция
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Ние сме 3 опитни преподавателки по математика. Живеем близо до метростанции, разположени в Люлин, Надежда и Младост. Приемаме ученици у дома на много добри цени. Уроците са индивидуални и е..
Подготовка за контролни и класни работи по математика
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Ние сме сплотен екип от опитни математици. Предлагаме специализирана подготовка по математика за контролни и класни работи за ученици от всички райони на София. Обучението се извършва на наш или на Ва..
Уроци по математика в Гео Милев, Сухата река, Левски и Хаджи Димитър
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Опитна математичка от Сухата река дава уроци по математика в цяла София. За предпочитане са районите на: Гео Милев, Подуяне, Сухата река, Левски, Левски В, Левски Г и Хаджи Димитър. Преподавам на учен..
Уроци по БЕЛ в Гео Милев, Сухата река и Хаджи Димитър
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Опитна филоложка от Хаджи Димитър Ви предлага частни уроци по български език и литература в цяла София. За предпочитане са районите около моя адрес: Гео Милев, Подуяне, Сухата река, Левски, Левски В, ..
Частни уроци по БЕЛ в Люлин, Надежда и Младост
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам частни уроци по български език и литература в Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10, Надежда 1, 2, 3, 4, 5 и 6, както и в Младост 1, 1А, 2, 3 и 4. Частни уроци по БЕЛ се осъществяват по домо..
Подготовка за контролни и класни работи по БЕЛ
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Ние сме добре стикован екип от опитни филолози. Предлагаме специализирана подготовка по български език и литература за контролни и класни работи за ученици от всички райони на София. Обучението се изв..
Частни уроци по биология за кандидат- студенти в МУ
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частни уроци по биология за кандидат- студенти по медицина, фармация или дентална медицина в МУ- Пловдив, МУ- София и др., от опитен висококвалифициран университетски преподавател- биолог. Уроците с..
Съдействие на момента по уч./ун. ФИЗИКА с Viber за задачи от изпити, тестове, КР, дом., протоколи
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно По Viber/Discord консултиране и решаване на задачи на ученици и студенти за изпити, тестове, КР, писане на протоколи по ФИЗИКА от Инж. ФИЗИК, преподаващ училищна и висша ФИЗИКА и МАТЕМАТИКА в желаният..
Решаване на изпитни или домашни работи по МАТЕМАТИКА за всички класове и унивеситети
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Решаване в желан момент на задачи от изпити или домашни работи по МАТЕМАТИКА за всички класове и университети по всяко време от опитен преподавател по МАТЕМАТИКА на достъпни цени по Viber.
Уроци и консултации по биология от опитен преподавател
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци и консултации по биология от опитен преподавател за кандидат-студенти по медицина, фармация, стоматология, медицински колежи, 10 и 11 клас, присъствено и онлайн.
 рекламирай сам в favicon
Помощни уроци по биология

Помощни уроци по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Основната цел на помощните уроци по биология в Пловдив е да се натрупат нови и полезни знания, които да помогнат на нашите курсисти да постигнат нужните резултати. Частните занимания са за ученици от ..
Учителка по биология

Учителка по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частна учителка предлага специализирани курсове по биология в Пловдив за зрелостници и кандидат-студенти. Благодарение на частните уроци по биология в: Центъра, Кючук Париж, Тракия и други райони на г..
Курсове по литература в Пловдив

Курсове по литература в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Аз съм преподавателка българичка с над 16-годишен опит в подготовката по БЕЛ на ученици от: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Работя по домовете, като мога да пътувам в цял Пловдив. Резулта..
Курсове по химия в Кючук Париж, Тракия и Кършияка
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно 2 преподавателки с над 10-годишен стаж дават частни уроци по химия по домовете. Курсовете се извършват на Ваш адрес и са за всички части на гр. Пловдив. Където и да живеете: Центъра, Христо Ботев, Кам..
Курсове по математика в дома на ученика
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуалните курсове по математика в Пловдив са предназначени за деца и тийнейджъри от 1 до 12 клас. Ние помагаме на подрастващите да натрупат солидни знания по математика. Уроците са за живущи в кв..
Частен учител по химия

Частен учител по химия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 11 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавател по химия приема курсисти у дома за частни занимания в гр. Пловдив. Индивидуалните курсове се осъществяват на удобно място в Центъра в близост до спирка на градския транспорт, през която м..
Математика, присъствено и Онлайн 6, 7 клас
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Предлагам индивидуални уроци по математика за ученици от 5 до 12 клас - подготовка за матура, НВО за 7 клас и 10 клас.
Уроци по Химия и ООС

Уроци по Химия и ООС

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Уроци по Химия 7ми-12ти клас. Лесно и бързо усвояване на материала. Само с  няколко урока и ученикът ще има повишен успех в училище. Помощ за решаване на задачите от домашните работи. Решаване на тест..
Частни уроци по, География и икономика” 5-12 клас и Човек и природата 3-4 клас
Цена: 10 лв. Давам индивидуални уроци по: Човек и общество 3-4 клас; Човек и природата 3-4-5 клас; География и икономика 5-12 клас; - подготовка за ДЗИ, Изработвам курсови работи на географска тематика; ..
Ресурсно подпомагане

Ресурсно подпомагане

гр. София, обл. София
Цена: 15 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Допълнителна подкрепа за деца от 1. клас до 12. клас.
Въведи страница №