1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Уроци за ученици, кандидатстуденти

Уроци за ученици, кандидатстуденти

393 обяви
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..

дава уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Бургас, дава уроци по математика - изгодни цени.
уроци по биология за кандидат студентски изпити за ВУЗ - медицина, фармация и др., и за ДЗИ - матура по биология, дългогодишен стаж и опит, висока квалификация

БЕЛ по домовете

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Частни уроци по български език и литература по домовете от преподаватели филолози. Обучението по БЕЛ е за ученици от 1 до 12 клас и се осъществява в цял Пловдив: Центъра, Кючук Париж, Тракия и т.н. Пр..

Курсове по литература в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Аз съм преподавателка българичка с над 16-годишен опит в подготовката по БЕЛ на ученици от: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Работя по домовете, като мога да пътувам в цял Пловдив. Резулта..

Учителка по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Частна учителка предлага специализирани курсове по биология в Пловдив за зрелостници и кандидат-студенти. Благодарение на частните уроци по биология в: Центъра, Кючук Париж, Тракия и други райони на г..

Частен учител по химия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Преподавател по химия приема курсисти у дома за частни занимания в гр. Пловдив. Индивидуалните курсове се осъществяват на удобно място в Центъра в близост до спирка на градския транспорт, през която м..
Цена: 10 лв. Индивидуалните курсове по математика в Пловдив са предназначени за деца и тийнейджъри от 1 до 12 клас. Ние помагаме на подрастващите да натрупат солидни знания по математика. Уроците са за живущи в кв..
Цена: 10 лв. Ние сме екип от опитни математички и даваме частни уроци по математика в Пловдив. Работим по домовете, като правим посещения във всички квартали: Центъра, Каменица, Христо Смирненски, Тракия, Кючук Па..

Уроци по английски език за ученици

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Опитен преподавател със специалност английска филология и стаж в училище предлага индивидуални уроци на ученици. С много търпение и позитивно отношение ще преодолеем трудностите заедно.
Цена: 15 лв. Уроци по биология за кандидат-студенти в медицински университети- хуманна, дентална медицина, фармация, кинезитерапия, рехабилитация, ветеринарна медицина и др. Подготовка за МУ- Пловдив и другите мед..
Цена: 20 лв. Утвърдени специалисти, отлична обстановка, креативно представяне на учебния материал и доказани резултати.
подготовка на ученици до IV клас, уроци по математика до VIII клас вкл.

Уроци по БЕЛ във Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Частни уроци по български език и литература във всички квартали на Варна: Центъра, Владислав Варненчик, Васил Левски, Аспарухово, Възраждане, Трошево, Чайка, Победа, Изгрев, Младост и други. Уроци по ..
Цена: 10 лв. Висококвалифицирана математичка с над 20-годишен преподавателски опит предлага ефективни уроци по математика във всички квартали на Варна. Математика за ученици в: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и ..

Курсове по математика във Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Специализирани математически курсове за матури и кандидатстване във Варна, водени от квалифицирани преподаватели. Помощни уроци за млади математици във всички части на града: Центъра, Владислав Варнен..
Ямбол, Деспа Димитрова, преподавател с дългогодишен опит - квалифицирано обучение по Български и литература за ученици 4-7 клас, езикова компетентност за ДЗИ

Уроци по Химия

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Давам частни уроци по Химия-индивидуално и групово (2-3 ученика) обучение. Подготовка за кандидат-студентски изпит в МУ-София и СУ. Часовете се провеждат в дома на учителя -ж.к Младост 1 както пре..
Цена: 10 лв. Здравейте! Аз съм студентка по Предучилищна и начална педагогика. Предлагам на Вашето дете помощ с домашните работи и подготовката за 1, 2,3, 4, 5 клас по БЕЛ, Математика, Английски език. С внимание и..

Уроци по английски език -индивидуално

гр. Свищов, обл. Велико Търново
Цена: 7 лв. Давам частни уроци по английски език -гр. Свищов, за ученици от 2 до 12 клас и студенти, провеждат се според нивото и изискванията на ученика, Подготовка за матура по англ, език в 12 клас, Цена по спо..
Мария Чавдарова, магистър БЕЛ, подготвя ученици от 5 до 12 клас по Български език и литература.

Уроци по Статистика за студенти

гр. София, обл. София
Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити ..
Цена: 20 лв. Индивидуални уроци по Основи на Финансите и Корпоративни Финанси за студенти. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Индивидуален подход към всеки. Помощ за домашни, курсови, проек..

Уроци по Икономика за Студенти

гр. София, обл. София
Индивидуална подготовка по Микроикономика и Макроикономика за Студенти от България и Чуждестранните Университети. Опитен преподавател и внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Подготовк..
Индивидуална подготовка по Висша Математика за изпити от редовна и поправителна сесия. Подгответе се за кратко време и на достъпна цена от опитен преподавател. Уроци съобразени с Вашите лични възм..

Уроци по химия по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Индивидуални уроци по химия в помощ на учениците от 7 до 12 клас и студентите, които имат учебен предмет химия - разясняване на учебния материал, решаване на задачи и тестове, подготовка за контролни ..

подготовка по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Давам уроци по математика 4-7кл. Подготвям ученици за математически олимпиади, състезания и за прием в гимназии. Задълбочено обучение с гаранция за отлични резултати. Цена 7лв/60 мин и 10лв/90 мин; жи..
Учебно-консултантски център ”Словеси” провежда курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история, философия за матура, кандидатстване във ВУЗ и текуща подготовка. Изготвя курсови..

Уроци по математика по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Квалифициран математик с 30-годишен стаж дава уроци по математика в София. Частни уроци от професионалист, който подготвя деца за НВО 7 клас, матури 12 клас и кандидат-студентски изпити. Работя по дом..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.