1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Уроци за ученици, студенти

Уроци за ученици, студенти

393 обяви
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..
ONLINE- решаване на задачи от ВИСША МАТЕМАТИКА- 1, 2, 3 и 4 част от Инженер- ФИЗИК и преподавател по МАТЕМАТИКА. На български или английски език за тест, контролно, курсова работа и изпит.
Цена: 15 лв. Заповядайте в Пловдив и езиков център Education& Friends и ние ще се погрижим да изградите бъдещето си. Можете да изберете целогодишен курс за ученици по математика и БЕЛ или индивидуални уроци с ..
ONLINE или тел. - обучението по Математика, Човека и природата, География, Физика за всички класове и Висша математика- 1, 2, 3, 4 част. Заниманията са съобразни с учебните програми от Инженер- ФИЗИ..
Цена: 20 лв. Частни уроци по биология за кандидат студенти по хуманна, дентална медицина, фармация, ветеринарна медицина, кинезитерапия и др. Качествена и професионална подготовка от висококвалифициран университет..
Цена: 10 лв. Здравейте, давам частни онлайн уроци на начинаещи по английски език. В момента имам сертификат за ниво С1. Като за начало ще започнем от A, B, C и ще стигнем до овладяването на английската граматика и..
ONLINE или по телефон, решаване на задачи и консултиране по ВИСША МАТЕМАТИКА- 1, 2, 3 и 4 част. Инженер- ФИЗИК и преподавател по МАТЕМАТИКА на български или английски език, съдейства за подготовка, ..
Цена: 10 лв. Здравейте! Ние сме 3 опитни преподавателки по математика. Живеем близо до метростанции, разположени в Люлин, Надежда и Младост. Приемаме ученици у дома на много добри цени. Уроците са индивидуални и е..
Цена: 10 лв. Преподавам частни уроци по български език и литература в Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10, Надежда 1, 2, 3, 4, 5 и 6, както и в Младост 1, 1А, 2, 3 и 4. Частни уроци по БЕЛ се осъществяват по домо..
Цена: 10 лв. Преподавам български език и литература от 8 години. Предпочитам обучението по БЕЛ да е под формата на частни уроци по домовете в София. Любими локации са ми: Люлин, Надежда, Обеля, Центъра и Младост. ..
Цена: 10 лв. Индивидуалните уроци по забавна математика са породени от любовта ни към тази прекрасна наука. Ние обичаме да Ви помагаме, за да обикнете и Вие математиката. Уроци в цяла София от висококвалифицирани ..

Курсове по химия

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Предлагам индивидуални курсове за тийнейджъри в: 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Имам богат опит в подготовката за матура по химия и кандидатстване за медицинските специалности. Приемам ученици у дома, но ..

Частен учител по математика

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Частен учител по математика дава уроци по домовете. Работя по утвърдени учебни програми. Преподавам на деца от 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Моите ученици постигат отлични резултати. Аз..

Курсове по БЕЛ и математика за 7. клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5 лв. Курсът представлява КВАЛИФИЦИРАНА ПОДГОТОВКА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА И ПО МАТЕМАТИКА за прием на ученици в държавни и в общински училища след завършване на 7. клас. Курсът е предназначен за уче..

Уроци по Статистика за студенти

гр. София, обл. София
Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити ..
Индивидуална подготовка по Висша Математика за изпити от редовна и поправителна сесия. Подгответе се за кратко време и на достъпна цена от опитен преподавател. Уроци съобразени с Вашите лични възм..
Индивидуални уроци по Основи на Финансите и Корпоративни Финанси за студенти. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Индивидуален подход към всеки. Помощ за домашни, курсови, проек..

Уроци по Икономика за Студенти

гр. София, обл. София
Индивидуална подготовка по Микроикономика и Макроикономика за Студенти от България и Чуждестранните Университети. Опитен преподавател и внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Подготовк..
Висококвалифициран и опитен учител провежда частни уроци по математика: - годишно обучение по текущият материал. - Индивидуален подход. - ускорено обучение за конкурсни изпити, външно оценяван..

Частни уроци математика (Online)

гр. София, обл. София
Давам частни уроци по математика за ученици до 12 клас. Подготовка за външно оценяване след 7 и 12 клас. Гарантиран успех! Дистанционното обучението се извършва чрез skype.

Уроци по Висша Математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Уроци по Висша математика - 10 лв./учебен час
Цена: 10 лв. Здравейте! Аз съм студентка в специалност, Предучилищна и начална педагогика’’. Подготвям ученици от 1, 2, 3, 4, 5 клас по БЕЛ, Математика, Английски език. Уроците се провеждат в дома на ученика (град..
Цена: 15 лв. Предлагам уроците да преминат предимно ОНЛАЙН поради опасност от вирус COVID-19. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 2-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, д..

Курсове по литература във Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Индивидуални курсове по БЕЛ във Варна. Занятията са за ученици от 1 до 12 клас и са в удобно за Вас време. Обслужваме всички райони на града.

Уроци по математика във Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Ние сме колектив от няколко опитни математички и даваме частни занимания по математика на ученици от 1 до 12 клас. Уроците се провеждат на нашите адреси или директно във Вашия дом. Обслужваме всички р..

Уроци по математика в Ямбол

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 10 лв. Частни уроци по математика в Ямбол за ученици от 1 до 12 клас. Индивидуалните занятия се провеждат на наш адрес или директно във Вашия дом. Обявата е актуална за всички райони на града: Центъра, Ген. ..

Уроци по математика в Сливен

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 10 лв. Частни уроци по математика в Сливен за ученици от 1 до 12 клас. Заниманията се провеждат на наш или Ваш адрес. Обявата е актуална за всички райони на града: Центъра, Даме Груев, Стоян Заимов, Младост,..

Учители по математика във Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Много близо до Вас живее наш математик. Бързо и лесно може да заявите своя частен урок на наш или на Ваш адрес. Офертата е за всички квартали на Варна: Центъра, Владислав Варненчик, Васил Левски, Аспа..

Учители по БЕЛ в Сливен

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 10 лв. Частни уроци по български език и литература в Сливен за ученици от 1 до 12 клас. Заниманията могат да се случват на наш или Ваш адрес. Обявата е актуална за всички райони на града.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.