Филтриране
Сортиране

Уроци за ученици, кандидатстуденти

301 обяви

Математика - индивидуални уроци

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 8 лв. Математика - индивидуални уроци за ученици с проблеми в усвояване на материала и подготовка за матура на ученици от 7-ми клас. Пловдив, Тракия, до училище ”Св. Седмочисленици”.
Подготовка за матури: БЕЛ, математика, английски, немски, френски, италиански, руски, история, география, биология, химия, физика. Групово и индивидуално, цени - от 346 до 389 лв.

Уроци математика Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Индивидуални уроци по математика за ученици от 5 - 12 клас.

Уроци по Математика - град Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. Квалифицирана подготовка по МАТЕМАТИКА за ученици от 4 до 7 клас. * Текуща подготовка ( проверка на домашни работи и консултации ) * Подоготовка за олимпиади и състезания * Подготовка за НВО ( Н..
Уроци по биология за кандидат студентски изпити за ВУЗ - медицина, фармация и др., и за ДЗИ - матура по биология, дългогодишен стаж и опит, висока квалификация.
Бургас, уроци по български език и литература, индивидуално, за ученици и студенти. Може в дома на ученика
Уроци по български език и литература за предстоящата матура - 7 и 12 клас. Може в дома на ученика
Математика - подготовка за НВО след 7. клас • Целогодишна подготовка на ученици. • Подготовка за НВО след 7 клас • Наваксване на пропуснатия материал. • Решаване на тестове и контролни задачи...
Математика -подготовка за прием в СМГ след 4 клас • Целогодишна подготовка на ученици 1-4 клас • Подготовка за НВО след 4 клас • Наваксване на пропуснатия материал. • Решаване на тестове и контро..

Уроци по Висша математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Уроци по Висша математика за студенти в технически и икономически специалности.
Цена: 15 лв. Давам индивидуални и групови уроци по математика 2-12 клас, подготовка на кандидатстуденти, уроци по висша математика за всички ВУЗ. Онлайн уроци и тестове. Уроци по математика за студенти в чужбина. ..

Математика за седмокласници

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Индивидуално обучение по математика за седмокласници. Занятията се провеждат в събота и неделя в комфортна обстановка в центъра на града. В БГ Тривиум ще посрещнат вашето дете с усмивка, спокойствие и..
Чрез достъпни обяснения и умело подбрани упражнения „БГ Тривиум” гарантира повишаване на уменията ви за прилагане на теоретичните знания в практическата работа с текст и успешното представяне на съотв..

Как се пише есе

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Как се пише есе - специализиран курс, в който чрез лесни и достъпни обяснения и практическа работа ще овладеете тънкостите при написването на вашето успешно есе. Курсът е насочен към ученици /8- 12 кл..
Предстои Ви труден изпит по висша математика. Имате нужда от квалифицирана помощ, за да се справите със задачите от матрици, детерминанти, граници, производни, интеграли и други. Трябва да представите..

Уроци по математика Варна

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 15 лв. Математиката може да бъде и лесна. Индивидуални уроци по математика за 5, 6 и 7 клас.

Курсове по БЕЛ и математика за 7. клас

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5 лв. Курсът представлява КВАЛИФИЦИРАНА ПОДГОТОВКА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА И ПО МАТЕМАТИКА за прием на ученици в държавни и в общински училища след завършване на 7. клас. Курсът е предназначен за уче..

Уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас

уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас

Уроци по химия по домовете

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Индивидуални уроци по химия в помощ на учениците от 7 до 12 клас и студентите, които имат учебен предмет химия - разясняване на учебния материал, решаване на задачи и тестове, подготовка за контролни ..

МАТЕМАТИКА - София, Варна, Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 288 лв. Център Давитоз - групово и индивидуално обучение по МАТЕМАТИКА в София, Варна и Бургас - Онлайн обучение в реалновреме с преподавател - Дневни, вечерни, презседмицата и съботно-неделни занятия - ..
уроци по висша математика, статистика, финанси и финансова математика, счетоводство на предприятието
Цена: 15 лв. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 2-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, диференциали, линейна алгебра, аналитична геометрия, криволинейни, лицеви интеграл..
Цена: 288 лв. Курсове и уроци по български език и литература, БЕЛ - Висококачествена подготовка за изпити след 7 клас, матури след 12 клас и кандидатстудентски изпити по БЕЛ-БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА, извънучи..
Цена: 10 лв. Нека децата ни бъдат: Знаещи, можещи, търсещи... Нека ученето да бъде съчетано с преживяване... В часовете ще обясняваме, прилагаме и анализираме наученото от училище!!!
Цена: 15 лв. Занимания по индивидуален план: от 3- 10 клас. Логически задачи и формат PISA. Работа в непринудена атмосфера. Преподавател по математика с дълъг опит и серификат JUMP Mat. Иванова

Уроци по математика - индивидуални

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Занимания по индивидуален план за ученици от 1 -12 клас. Сертифициран преподавател по JUMP Math с дългогодишен опит в стандартини учебни програми и формат PISA.

Уроци по математика - индивидуални

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Индивидуални програми за ученици с пропуски по текущ материал. Програма съобразена с изпитния формат след 7 клас, задачи от формат PISA. Работа в непринудена атмосфера. Преподавател по математика с ..
Учебно-консултантски център ”Словеси” провежда курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история, философия за матура, кандидатстване във ВУЗ и текуща подготовка. Изготвя курсови..

Уроци по Статистика за студенти

гр. София, обл. София
Уроци по Статистика за Студенти. Индивидуален подход кьм всеки. Внимателно обяснение на сложните понятия и теория. Помощ за домашни, курсови, проекти, тестове. Специализирана подготовка за изпити ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.