1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Уроци за ученици, студенти

Уроци за ученици, студенти

435 обяви
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно
ЗА ВАС - УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА, ПО ЛИЧЕН ИЗБОР И ВАШИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НАЙ-УДОБНА ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА!!! Решаване на задачи в реално време, изпити, курсови задачи, и всякакви въпроси свързани с математиката. ЛЮБОМИР ЯНАКИЕВ е дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит в учебно-преподавателската си работа. Индивидуална подготовка, с гарантиран успех, при сериозно отношение.

Частен учител по математика

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Бързо, лесно, ефективно, за ученици и студенти, гарантиран успех, ако сте сериозни! Решават се задачи в реално време, курсови работи, изпити и др.
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно По Viber/ Discord решаване до 5 min на задачи за изпит- граници, логаритми, производни, диференциали, интеграли, екстремуми, неравенства, полиноми, функция, СЛУ, матрици, детерминанти, прави, равнини ..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Цена: 15 лв. Онлайн, дистанционно годишни разпределения по БЕЛ от 5 до 12 клас с най-добро качество, теми, и тестове
Учебно-консултантски център ”Словеси” провежда курсове и уроци по български език, литература, езикова култура, история, философия за матура, кандидатстване във ВУЗ и текуща подготовка. Изготвя курсови..

дава уроци по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Бургас, дава уроци по математика - изгодни цени.
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно По Viber/Discord занимания с Инж. ФИЗИК и преподавател по МАТЕМАТИКА- училищна, Висша МАТЕМАТИКА- 1, 2, 3, 4 част и ФИЗИКА по всяко време на бълг./англ. език. За развитие на логическо мислене и практи..
Цена: 20 лв. Онлайн, дистанционно Решавам задачи по висша математика и механика/вайбър. Изпити, тестове онлайн. Давам индивидуални уроци по математика на ученици 4-12 клас и студенти-висша математика I,II,III и IV част/интеграли, дифе..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно По Viber/Discord припомняне, решаване на задачи в желаният момент по МАТЕМАТИКА за училища или университети от Инж. ФИЗИК и преподавател по МАТЕМАТИКА с опит на бълг./ англ. език за тестове, контролни..

Учителка по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частна учителка предлага специализирани курсове по биология в Пловдив за зрелостници и кандидат-студенти. Благодарение на частните уроци по биология в: Центъра, Кючук Париж, Тракия и други райони на г..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Индивидуалните курсове по математика в Пловдив са предназначени за деца и тийнейджъри от 1 до 12 клас. Ние помагаме на подрастващите да натрупат солидни знания по математика. Уроците са за живущи в кв..

Курсове по литература в Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Аз съм преподавателка българичка с над 16-годишен опит в подготовката по БЕЛ на ученици от: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Работя по домовете, като мога да пътувам в цял Пловдив. Резулта..

Частен учител по химия

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавател по химия приема курсисти у дома за частни занимания в гр. Пловдив. Индивидуалните курсове се осъществяват на удобно място в Центъра в близост до спирка на градския транспорт, през която м..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно 2 преподавателки с над 10-годишен стаж дават частни уроци по химия по домовете. Курсовете се извършват на Ваш адрес и са за всички части на гр. Пловдив. Където и да живеете: Центъра, Христо Ботев, Кам..

Помощни уроци по биология

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Основната цел на помощните уроци по биология в Пловдив е да се натрупат нови и полезни знания, които да помогнат на нашите курсисти да постигнат нужните резултати. Частните занимания са за ученици от ..

Писмени работи

гр. София, обл. София
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно Предлагам разработване на писмени работи, реферати и есета по литература, история и философия за гимназиална степен на обучение.
Цена: 288 лв. Център Давитоз - частни уроци по МАТЕМАТИКА и групови обучения в София, Варна и Бургас. По желание на курсиста и опция за онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмица..
Цена: 288 лв. Курсове и частни уроци по български език и литература - БЕЛ и български за чужденци в София, Варна и Бургас - Висококачествена извънучилищна подготовка за всички класове, изпити след 7 клас, курсов..
Начин на обучение: Онлайн, дистанционно По време на изпит или контролно до 5 мин, вярно решение на задача от всички видове уч. и висша МАТЕМАТИКА за 10- 15 лв. от Инженер Физик и преподавател по Математика с опит на бълг./ англ. език по вся..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно уроци по биология за кандидат студентски изпити за ВУЗ - медицина, фармация и др., и за ДЗИ - матура по биология, дългогодишен стаж и опит, висока квалификация
 рекламирай сам в
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Преподавам частни уроци по български език и литература в Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10, Надежда 1, 2, 3, 4, 5 и 6, както и в Младост 1, 1А, 2, 3 и 4. Частни уроци по БЕЛ се осъществяват по домо..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Опитна математичка от Сухата река дава уроци по математика в цяла София. За предпочитане са районите на: Гео Милев, Подуяне, Сухата река, Левски, Левски В, Левски Г и Хаджи Димитър. Преподавам на учен..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Здравейте! Ние сме 3 опитни преподавателки по математика. Живеем близо до метростанции, разположени в Люлин, Надежда и Младост. Приемаме ученици у дома на много добри цени. Уроците са индивидуални и е..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Опитна филоложка от Хаджи Димитър Ви предлага частни уроци по български език и литература в цяла София. За предпочитане са районите около моя адрес: Гео Милев, Подуяне, Сухата река, Левски, Левски В, ..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Ние сме добре стикован екип от опитни филолози. Предлагаме специализирана подготовка по български език и литература за контролни и класни работи за ученици от всички райони на София. Обучението се изв..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Ние сме сплотен екип от опитни математици. Предлагаме специализирана подготовка по математика за контролни и класни работи за ученици от всички райони на София. Обучението се извършва на наш или на Ва..

Подготовка на ученици 1- 4 клас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 18 лв. На място, присъствено Уважаеми родители, предлагам своята помощ за подготовка на учебния материал за ученици от 1-4 клас. Завършила съм висше образование магистър ”Социология”, но най-удоволетворяваща е работа ми с децата ..
Цена: 15 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Учител филолог дава частни уроци по български език на ученици вкъщи, по домовете и по скайп. Цената за един учебен (45-минутен) час е 15 лв. Препоръчва се урокът да се състои от минимум два учебни час..
Цена: 20 лв. Онлайн, дистанционно Давам индивидуални по математика 4-12 клас, подготовка на кандидатстуденти, уроци по висша математика за всички ВУЗ. Онлайн уроци, тестове, изпити. Давам уроци по механика за студенти..

Учител по математика

гр. София, обл. София
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Частен учител по математика, специално за вас! Решават се задачи в реално време, за ученици и студенти, курсови работи, изпити и др. по избор онлайн или на живо.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.