Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Учебни заведения

7 обяви

Колеж ”Омега”

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Частен професионален Колеж ”Омега” в гр. Пловдив е едно от най-динамично развиващите се учебни заведения в България, насочващо професионалното образование към заемащите все по-голяма част от пазара на..

обучение във висше образование

гр. Ямбол, обл. Ямбол
обучение във висше образование без откъсване от работа
Свободни места за прием след 7 -ми клас Частна Езикова Гимназия ”Едмънд Бърк” Езикови профили Английски и испански език + засилено изучаване на графичен и Web дизайн Гимназията е с държавно..
Кандидат-студенти в Медицински университет, записване за обучение по дентална медицина, медицина, фармация и зъботехника в Македония. Кандидат-студенти, желаещи да се обучават в Медицински университет..

Специализация в чужбина, медицински университет

Македония (MK), обл. Друга държава
Специализация в чужбина в Медицински Университет, www.dentamedifarma.org, медицинска специалност, специализация абдуминална хирургия, специализация педиатрия, специализация съдова хирургия, специализа..

Модерното училище

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 8 лв. Образователен център ”Модерното училище”- Бургас -Български език и литература за 7-ми (НВО) и за 12-ти клас (ДЗИ) - тренинги, семинари, курсове, пробни изпити -Кандидатстудентски курсове за специа..

Пробни изпити

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Образователен център „Модерното училище“ организира по месечен график пробни изпити по български език и литература за учениците от 7. и 12. клас с безплатен семинар за анализ на допуснатите грешки. Пр..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.