Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
4 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената” | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. Варна
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 15 часа
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоционална женска същност, която живее във всяка една от нас! Насладете се на чувствената интимност между танца и психологията. Открийте своите чувства, изразете своите емоции чрез дансингтерапията и намерете своето ново аз! - ВРЕМЕ И МЯСТО на провеждане: събота и неделя от 14-17 часа в дансинг клуб „ Амор” с адрес ул. „Александър Дякович„45 вход В ет.2, Сградата се намира в близост до Бизнес хотела - Ви..
За бъдещи Канго-Инструктори! Аеробикa, Степ,? Тае-бо.. | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
За бъдещи Канго-Инструктори! Аеробикa, Степ,? Тае-бо..
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 56 дни
За бъдещи Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо. (Международен сертификат). Инструкторите които подготвяме при нас; / Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо/ Ще имате възможност да усвоите практически и теоритични знания не само за правилните физически упражнения , формиране на групи и изготвяне на хореография, но и за правилното хранене и медицина. Възможно е осигуряване на работа след завършване на курса по-специалноста! (Диплома и международен сертификат)
7-дневен курс Лична Охрана | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. Габрово
7-дневен курс Лична Охрана
Цена
2 550 EUR
МЦСПОС Алфа-Метал ЕООД
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: МЦСПОС Алфа-Метал ЕООД,  преди 58 дни
Продължителност на курса: 7 дни Цена: 2550 евро Курсът включва: * Високо квалифицирани инструктори (бивши служители на специалните части, S.W.A.T. Група за бързо реагиране) * Боеприпаси: минимално количество от 2000 патрона на човек 9x19мм, FX Simunition 9x19мм * Удостоверение за професионална квалификация за професия „Охранител“, специалност „Лична охрана” и Европас признат във всички европейски държави * Трансфер до Габрово * Настаняване в самостоятелна стая в 3* хотел * Безплатен Wi-fi на територията на хотела и съоръженията на Алфа-Метал * Достъп до фитнес зала * Тениска и шап..
Курс, обучение, Инструктори: Пилатес, Йога, | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Курс, обучение, Инструктори: Пилатес, Йога,
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 185 дни
Инструкторите които подготвяме при нас (Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Фитбол, Йога..) са част от една динамична, новата вълна инструктори в груповите тренировки. Овладяване на основните дисциплини на аеробиката и др. Както и нови стъпки и движения в съчетание с широка гама от спортна насоченост по програмите, като например хореография, използване на музиката, формиране на нова група! Използването на различни нови упражнения, в отговор на разнообразната гама от потребности. Квалифицирани преподаватели и доказана учебна програма.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг