back to top

Тренинги, семинари, тиймбилдинг

6 обяви
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”

Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоциона..

Как да намерим подходящ приятел?
Цена: 20 лв.

Как да намерим подходящ приятел? Обучението е предназначено за 10 - 18-годишни ЮНОШИ и МЛАДЕЖИ. Работи се в малки групи от 4 до 8 души. Продължителност на един модул: 120 минути. Таксата за уч..

Мотивация... живот и подход

Мотивация и различен поглед към живота. За мъжете, които са се сблъскали с несправедливоста, женската агресия, манипулации и лъжи За всички, които искат да възстановят своята цялостност и да придобият..

TOP пормотиране Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Уебинари здраве и хранене
Цена: 50 лв.

Уебинарите са подходящи, както за медици, така и за хора без медицинско образование. Актуалност на хранителните нарушения, Диетите ключ за хранителни нарушения, Управление на интервенциите от родите..

Консултация по ранно детско развитие

Консултация по ранно детско развитие разкрива пътя на развитието на личността и предизвикателствата пред които се изправят родителите- тръшкане, бебешки пубертет, агресивно поведение, заявяване на аза..

Стратегии за личностно развитие (като тези на Юли Тонкин) - от оригинални източници (Пловдив, София)

Изучаване и обсъждане на стратегии за личностно развитие, като се използват материали по темата на английски език. Материалите е възможно да бъдат и по Ваш избор, например статии, които сте открили в ..