1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Тренинги, семинари, тиймбилдинг

Тренинги, семинари, тиймбилдинг

6 обяви
Как да отслабнете 15 килограма без ограничения и диети? Как да премахнете главоболието? Как да свалите кръвното налягане? Как да подобрих зрението? И още ползи... Безплатна демонстрация на..
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоциона..

Курс по психотренинг

гр. Балчик, обл. Добрич
Как да превърнем нашия мозък в по-ефективен механизъм? Как да повишим ерудицията си над средното ниво, за да овладяваме все по-вече умения, да постигаме проницателност и компетентност, за да сме побед..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Action Coach - една от най-известните фирми отвъд океана за коучинг и бизнес мениджмънт вече има и офис в България. Action Coach ви предлага възможността да подобрите уменията си, като лидер на вашият..
Изучаване и обсъждане на стратегии за личностно развитие, като се използват материали по темата на английски език. Материалите е възможно да бъдат и по Ваш избор, например статии, които сте открили в ..

Древно китайко сметало Абакус

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 5 лв. Това древно китайско сметало помага на децата да се научат да смятат бързо, наум събиране, извеждане, умножение и деление дори и на големи числа. Подходящо и за деца от предучилищна възраст. Налични -..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.