Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
7 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената” | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. Варна
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 12 часа
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоционална женска същност, която живее във всяка една от нас! Насладете се на чувствената интимност между танца и психологията. Открийте своите чувства, изразете своите емоции чрез дансингтерапията и намерете своето ново аз! - ВРЕМЕ И МЯСТО на провеждане: събота и неделя от 14-17 часа в дансинг клуб „ Амор” с адрес ул. „Александър Дякович„45 вход В ет.2, Сградата се намира в близост до Бизнес хотела - Ви..
Практически семинар по Тай чи-10.03. -11.03.2018г. | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. Габрово
Практически семинар по Тай чи-10.03. -11.03.2018г.
гр. Габрово, обл. Габрово,  преди 17 часа
Тай дзи цюен, (Тай дзи цюан, Тай чи чуан) е изграден върху принципите на И Дзин („Книга на промените”) и философията на Лао Дзъ, изложена в „Дао дъ дзин”. Основен принцип в даоизма е липсата на съпротивление. Във връзка с него, практикуващият Тай чи се слива със силата на източника и я връща към него. Задачата на Тай дзи цюан е да се постигне пътят на самоусъвършенстването. От даоската алхимия са познати две задачи по този път. Първата е затварянето на микрокосмическата орбита. Втората е затварянето на макрокосмическата орбита. Първата задача се постига чрез статична медитация, втората задача-..
Пробни изпити | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. Бургас
Пробни изпити
Цена
25 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Образователен център „Модерното училище“,  преди 3 дни
Образователен център „Модерното училище“ организира пробни изпити по български език и литература за учениците от 7. и 12. клас с безплатен семинар за анализ на допуснатите грешки. Дати: 24.02.2018 и 25.02.2018. Начало - край: 7. клас: 9.00 - 11.30, 12. клас: 13.00 - 17.00. Краен срок за записване: 20.02.2018. Пробните изпити се провеждат в учебната зала на Образователен център „Модерното училище“. Записването до крайната дата е задължително. Изпратете съобщение, съдържащо трите имена на ученика, класа, телефон за връзка и избраната дата, на нашия имейл. Facebook: Модерното училище
Договорите във веригата за доставки | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Договорите във веригата за доставки
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: SupplyChain,  преди 15 дни
Обучението ще се проведе: в София на 22.02.2018 г., в Пловдив на 24.02.2018 г. и на 20.07.2018 г., в Русе на 13.03.2018 г. Теми: Пропуски при подписване на договорите. Договор за наем на склад и техника. Договор за превоз. Договор за покупка или наем на софтуер. Договор с под-изпълнител. Изпълнение и неизпълнение на договорените клаузи. Правни последици от неизпълнението. Закон за защита на потребителите. Всеки курсист ще получи индивидуални препоръки. цената е без ДДС. Издаваме удостоверение за завършен курс. Срок за записване - до 5 р. дни преди датата на обучението.
Курс, обучение, Инструктори: Пилатес, Йога, | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Курс, обучение, Инструктори: Пилатес, Йога,
Цена
450 лв.
Андреев
гр. София, обл. София,  Подател: Андреев,  преди 89 дни
Инструкторите които подготвяме при нас (Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Фитбол, Йога..) са част от една динамична, новата вълна инструктори в груповите тренировки. Овладяване на основните дисциплини на аеробиката и др. Както и нови стъпки и движения в съчетание с широка гама от спортна насоченост по програмите, като например хореография, използване на музиката, формиране на нова група! Използването на различни нови упражнения, в отговор на разнообразната гама от потребности. Квалифицирани преподаватели и доказана учебна програма.
Провеждаме на Специализиран курс за: Пилатес и Йога инструктори | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Провеждаме на Специализиран курс за: Пилатес и Йога инструктори
Цена
450 лв.
Андреев
гр. София, обл. София,  Подател: Андреев,  преди 142 дни
Подготвяме: Пилатес и Йога професионални-инструктори с персонализирано обучение. Както и правилното изпълнение на физически упражнения, асани, хранене и медицина. Легитимна и сертифицирана диплома и вьзможност за осигоряване на работа след завършване на курса по специалноста! За контакт и записване: Андреев.
За бъдещи Канго-Инструктори! Аеробикa, Степ,? Тае-бо.. | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
За бъдещи Канго-Инструктори! Аеробикa, Степ,? Тае-бо..
Цена
450 лв.
Андреев
гр. София, обл. София,  Подател: Андреев,  преди 207 дни
За бъдещи Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо. (Международен сертификат). Инструкторите които подготвяме при нас; / Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо/ Ще имате възможност да усвоите практически и теоритични знания не само за правилните физически упражнения , формиране на групи и изготвяне на хореография, но и за правилното хранене и медицина. Възможно е осигуряване на работа след завършване на курса по-специалноста! (Диплома и международен сертификат)
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг