Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
7 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената” | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. Варна
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 12 часа
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоционална женска същност, която живее във всяка една от нас! Насладете се на чувствената интимност между танца и психологията. Открийте своите чувства, изразете своите емоции чрез дансингтерапията и намерете своето ново аз! - ВРЕМЕ И МЯСТО на провеждане: събота и неделя от 14-17 часа в дансинг клуб „ Амор” с адрес ул. „Александър Дякович„45 вход В ет.2, Сградата се намира в близост до Бизнес хотела - Ви..
Курс, обучение, Инструктори: Пилатес, Йога, | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Курс, обучение, Инструктори: Пилатес, Йога,
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
Инструкторите които подготвяме при нас (Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Фитбол, Йога..) са част от една динамична, новата вълна инструктори в груповите тренировки. Овладяване на основните дисциплини на аеробиката и др. Както и нови стъпки и движения в съчетание с широка гама от спортна насоченост по програмите, като например хореография, използване на музиката, формиране на нова група! Използването на различни нови упражнения, в отговор на разнообразната гама от потребности. Квалифицирани преподаватели и доказана учебна програма.
личен коучинг личностно развитие | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
личен коучинг личностно развитие
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  преди 25 дни
Личния Коучинг се фокусира върху клиента му и какво иска да постигне в бъдеще. Личния коучинг стимулира клиента си да постигне мотивация и цели които си е поставил. Личния коучинг ще ви помогне да определите нуждите, мечтите си амбициите, ще ви дадем тактики, стратегии, упражнения. Коучинга е само по Скайп. За какво може да ти бъде полезен личния коучинг? -Чувстваш се объркан не може да продължиш напред. -Търсиш своч партньор. -Трудно комуникираш с хора. - Криеш емоциите си. -Въртиш се в омагюсан кръг и не може да излезеш от него. -Ниска самооценка. -Негативни мисли. -Не ..
личен коучинг ” Как да изберем правилно партньор ” | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
личен коучинг ” Как да изберем правилно партньор ”
Цена
80 лв.
гр. София, обл. София,  преди 26 дни
Как да изберем подходящ партньор Да откриеш подходящ партньор, означава да решиш какво общо искаш да имаш с някого в една дълготрайна връзка. ще може ли да поддържате една по-дълготрайна връзка, която се основава на уважение, приятелство и общи интереси. Ние заедно ще обсъдим, колко са реалните ви очаквания, къде бихте могли да го срещнете и какво трябва да промените в себе си. Ще премахнем пречките ви, които ви спират. Много от нас не умеят да избират правилно партньорите си. Ще ви насочим: Какъв партньор да търсите Какви са шансовете да откриете партньора, когото желаете. Реални ..
Тест и възможност | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Тест и възможност
гр. София, обл. София,  преди 30 дни
Тествай уменията си чрез 7 дневен безплатен тест за умения в продажбите, в който ще научиш как да въздействаш на другите, така че да купят дори и да нямаш опит в продажбите. И не само… ще ти бъде дадена възможност да се присъединиш към екип, който ще ти помогне да успееш. Ще имаш възможност да изкарваш и допълнителни доходи, които в бъдеще могат да станат и основни. Просто се регистрирай на формата от линка. /ако линка не се отваря, копирай го и го постави в адресната лента на твоя браузър/ http://bit.ly/7_dni_test Наш партньор ще се свърже с теб по имейл за насоки. Предложението в..
Провеждаме на Специализиран курс за: Пилатес и Йога инструктори | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
Провеждаме на Специализиран курс за: Пилатес и Йога инструктори
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 53 дни
Подготвяме: Пилатес и Йога професионални-инструктори с персонализирано обучение. Както и правилното изпълнение на физически упражнения, асани, хранене и медицина. Легитимна и сертифицирана диплома и вьзможност за осигоряване на работа след завършване на курса по специалноста! За контакт и записване: Андреев.
За бъдещи Канго-Инструктори! Аеробикa, Степ,? Тае-бо.. | Тренинги, семинари, тиймбилдинг | гр. София
За бъдещи Канго-Инструктори! Аеробикa, Степ,? Тае-бо..
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 118 дни
За бъдещи Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо. (Международен сертификат). Инструкторите които подготвяме при нас; / Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо/ Ще имате възможност да усвоите практически и теоритични знания не само за правилните физически упражнения , формиране на групи и изготвяне на хореография, но и за правилното хранене и медицина. Възможно е осигуряване на работа след завършване на курса по-специалноста! (Диплома и международен сертификат)
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг