back to top

Тренинги, семинари, тиймбилдинг

7 обяви
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”

Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоциона..

зала за тренинги, семинари, София център

EVENT STUDIO 22 е приветливо, уютно, нестандартно и модерно пространство, съчетаващо светлина, функционалност, уникална локация в сърцето на София. В близост до няколко паркинга, удобен градски трансп..

Как да намерим подходящ приятел?
Цена: 20 лв.

Как да намерим подходящ приятел? Обучението е предназначено за 10 - 18-годишни ЮНОШИ и МЛАДЕЖИ. Работи се в малки групи от 4 до 8 души. Продължителност на един модул: 120 минути. Таксата за уч..

Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Мотивация и нов живот. Онлайн за цялата страна.

Когато нямаш сили, искаш да започнеш нов живот позвъни да ти помогнем. Провеждат се онлайн за цялата страна.

Тренинги по личностно развитие в Сливен

Тренинги и тийм билдинги: Как да общуваме ефективно/Базисни комуникативни и социални умения Умеем ли да водим преговори Разрешаване на конфликти/Медиация Анти - стрес програми Как и къде да търс..

Научи се да продаваш в Ebay

Научи се да продаваш в Ebay

Велико Търново

Научи се да продаваш в Ebay. Без финансов риск.

Стратегии за личностно развитие (като тези на Юли Тонкин) - от оригинални източници (Пловдив, София)

Изучаване и обсъждане на стратегии за личностно развитие, като се използват материали по темата на английски език. Материалите е възможно да бъдат и по Ваш избор, например статии, които сте открили в ..