Тренинги, семинари, тиймбилдинг

17 обяви
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоциона..
Цена: 50 лв. ПЪЛНА ПРОГРАМА НА ДВУДНЕВНИЯ СЕМИНАР КОГИТАЛНОСТ ЯМБОЛ Всеки семинар Когиталност е взаимодействие, което се случва по време на самото събитие - уникално, индивидуално, неповторимо. Поради това вина..
Индивидуално обучение, при което на базата на солиден преподавателски опит и специален урок по английски език, адаптиран за Вашето ниво, ще разберете как бързо, лесно и трайно да научите английски ези..
Изучаване и обсъждане на стратегии за личностно развитие, като се използват материали по темата на английски език. Материалите е възможно да бъдат и по Ваш избор, например статии, които сте открили в ..

курс за бъдещи родители

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Да бъдеш родител, съвсем не е достатъчно да създадеш живот... а знаете ли, че Вашият огромен принос започва далеч преди да прегърнете новороденото си дете! Най - новите проучвания в сферата на квантов..

Фитнес инструктор

гр. София, обл. София
Цена: 20 лв. Името ми е Виктор, занимавам се с фитнес общо 5 години. Аз почнах от 60кг. а сега съм 110кг. През тези 5 години съм тренирал много хора, които с много усилия са постигнали много. Аз никога не съм ..
Цена: 240 лв. Онлайн обучение в удобно за потребителя време. Необходимо е да имате компютър/лаптоп, таблет или смартфон и достъп до интернет. Предназначено е да повиши лидерските Ви и управленски умения и подоб..
Цена: 550 лв. Ще имате възможност да усвоите практически и теоритични знания не само за правилните физически упражнения , формиране на групи и изготвяне на хореография, но и за правилното хранене и медицина. Наш..
Цена: 550 лв. Инструкторите които подготвяме при нас (Аеробика, Тае-бо, Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Фитбол, Йога..) са част от една динамична, новата вълна инструктори в груповите тренировки. Овладяване ..
Цена: 1 800 лв. Единственият международно акредитиран от Международната академия на НЛП треньорите (ITA) сертификационен курс за промяна в България „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“! Курса, в който промяната став..

Скоростно четене

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. СКОРОСТНО ЧЕТЕНЕ - интелектуален тренинг. ЗА КОГО - за всеки, който иска да: - ПОВИШИ скоростта си на четене, очакват го МНОГО текстове за четене, не се справя с потока информация, ОБИЧА да чете ..

Суперпамет - Мнемоника

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. СУПЕРПАМЕТ-МНЕМОНИКА - интелектуален тренинг МНЕМОНИКА е изкуството да помним и идва от гръцки - mnemonikon. Означава съвкупност от техники и начини, които облекчават запомнянето и увеличават способн..
Цена: 450 лв. За бъдещи Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо. (Международен сертификат). Инструкторите които подготвяме при нас; / Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инстр..
Цена: 550 лв. Инструкторите които подготвяме при нас (Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Фитбол, Йога..) са част от една динамична, новата вълна инструктори в груповите тренировки. Овладяване на основните дисци..
Цена: 40 лв. ”ЕФЕКТИВЕН РЕЖИМ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА РАБОТА И УЧЕНЕ” КАКВО: Занятието е част от обучението по СУПЕРПАМЕТ. Разглеждат се: - правила за ефективно учене - правила за ефективен преговор, крива на забра..

Гимнастика за мозъка

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. Семинар-телесна практика „ГИМНАСТИКА ЗА МОЗЪКА”. ЗА КАКВО: „Гимнастика за мозъка” са техники за работа с тялото с цел подобряване интеграцията и неврологичната преработка на информацията в мозъка ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.