Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Тренинги, семинари, тиймбилдинг

9 обяви

Самозащита за жени-обучение

гр. София, обл. София
Цена: 60 лв. В свят пълен с ежедневно насилие е предимство да си подготвена срещу внезапна атака или агресия. Тренинга за самозащита за жени представлява комбинация от реално изпитани бойни техники с една едничка ..
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоциона..
Цена: 70 лв. Практически семинар - Констелации за здравето. Изборът да бъдем Господари или жертви на личното здраве. - 22.04.2018 г. Записване. Едно кратко пътуване от причините за болестите, факторите, които ра..
За доставка и допълнителна информация ОЧАКВАМ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ НА СЛЕДЕН ИМЕЙЛ: ivaninnaivanovi@abv.b Учебно помагало в електронен ПДФ формат. Предназначение: за начинаещи фризьори- колористи. Съдържа 9..

Пробни изпити

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 25 лв. Образователен център „Модерното училище“ организира по месечен график пробни изпити по български език и литература за учениците от 7. и 12. клас с безплатен семинар за анализ на допуснатите грешки. Пр..
Цена: 400 лв. Обучението ще се проведе: в София на 22.02.2018 г., в Пловдив на 24.02.2018 г. и на 20.07.2018 г., в Русе на 13.03.2018 г. Теми: Пропуски при подписване на договорите. Договор за наем на склад и техни..
Цена: 450 лв. Инструкторите които подготвяме при нас (Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Фитбол, Йога..) са част от една динамична, новата вълна инструктори в груповите тренировки. Овладяване на основните дисцип..
Цена: 450 лв. Подготвяме: Пилатес и Йога професионални-инструктори с персонализирано обучение. Както и правилното изпълнение на физически упражнения, асани, хранене и медицина. Легитимна и сертифицирана диплома и в..
Цена: 450 лв. За бъдещи Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инструктори, Степ,? Тае-бо. (Международен сертификат). Инструкторите които подготвяме при нас; / Канго-Инструктори! Ускорен Курс за Аеробик- Инстр..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg