1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Тренинги, семинари, тиймбилдинг

Тренинги, семинари, тиймбилдинг

7 обяви
Цена:
1 лв.
Как отслабнах 15 килограма без ограничения и диети? Как премахнах главоболието? Как ми изчезна мастопатията? Как свалих кръвното налягане? Как си подобрих зрението? И още ползи... Безплатна демонстрация на приложенията на КАНГЕН ВОДА! Безплатна дегустация на КАНГЕН ВОДА! Безплатно получаване на 35 литра КАНГЕН ВОДА! /14 дни/ Японска технология от 1974 година! Генератор за електролизни води за Медицинска употреба! Запишете се сега! Местата са ограничени! Начало на семинара 19.09.2020 от 16 часа.
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоциона..

Moите бивши -семейни констелации

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 50 лв. Стискаме старите си любовни връзки и не ги пускаме.. Можем с години да мислим за взаимоотношенията си с бивш партньор. Oсвободете се и дайте шанс на нова любов! Семинар семейни констелации ’Моите бив..
Курсова работа. Реферат. Дипломна работа и магистърска теза на цена 250 лв.
Цена: 130 лв. КОНСТЕЛАЦИИ ПО МЕТОДА „ СЛЪНЧЕВО КОЛЕЛО” С Д-Р МАНУЕЛ ЛЕРИДА ДЕКЕР „ Слънчево колело” е мощен метод за повторно свързване със собствените вътрешни аспекти и за извършване на първи стъпки в територият..
Цена: 150 лв. Ниво 01 от интегрирана Рейки система. Видео уроци, уебинари, с достъп в Интернет от един месец. Завършилите получават сертификат.
Action Coach - една от най-известните фирми отвъд океана за коучинг и бизнес мениджмънт вече има и офис в България. Action Coach ви предлага възможността да подобрите уменията си, като лидер на вашият..
Изучаване и обсъждане на стратегии за личностно развитие, като се използват материали по темата на английски език. Материалите е възможно да бъдат и по Ваш избор, например статии, които сте открили в ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.