Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
34 обяви
ТОП оферта
Световната Асоциация на Барманите провежда курсове по барманство всеки месецгр. София, София,  Подател: Школа за бармани ”Бар Мениджър”,  преди 1 ден350 лв. (Цена)Школа за бармани ”Бар Мениджър”Световната Асоциация на Барманите (International Bartenders Association -I.B.A.) организира курсове по класическо барманство (”Коктейл-барман”) в школи за бармани ”Бар Мениджър”. Това не е просто поредното предложение за курс - обучението при нас е по-разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиране, сервиране, техники за продажби, общуване с клиента, подреждане на бар, работа с всички видове бар..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPИнтензивни 10-дневни курсове по барманство с междунар. сертификат. Теория+практика. Начало 24.01 | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Интензивни 10-дневни курсове по барманство с междунар. сертификат. Теория+практика. Начало 24.01
Цена
300 лв.
Школа за бармани ”Бар Мениджър”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Школа за бармани ”Бар Мениджър”,  преди 1 ден
Световната Асоциация на Барманите (International Bartenders Association -I.B.A.) организира курсове по класическо барманство (”Коктейл-барман”) в школи за бармани ”Бар Мениджър”. Това не е просто поредното предложение за курс - обучението при нас е по-разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиран..
VIPкурсове за ресторантски и хотелски персонал | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
курсове за ресторантски и хотелски персонал
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Лицензирани курсове за екскурзовод, управител на ресторант, готвач, хлебар, сладкар, сервитьор, пицар, барман, управител на хотел, администратор, камериерка, портиер-пиколо, аниматор, мениджър, секретарка - едномесечни и двумесечни курсове от 140 до 648 лв.
Обучение за готвачи за начинаещи с практическа насоченост в София и Бургас | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
Обучение за готвачи за начинаещи с практическа насоченост в София и Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 13 часа
Център за професионално обучение „ЕС ЖИ ДИ” с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни курсове: - за част от професия „ГОТВАЧ”, специалност ”Производство на кулинарни изделия и напитки” и - по професия „ГОТВАЧ” След успешно завършване на курса и полагане на държавен изпит пред комисия, получавате лицензиран държавен документ Свидетелство за професионална квалификация или Удостоверение за част от професия „Готвач”, по образец на МОН, валидно за всички държави членки на Европейския съюз. Достъпни цени. Практическите занятия се провеждат в ресторанти под ръководството на инст..
Курс за готвачи | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс за готвачи
Цена
400 лв.
Интерменю - Международна Школа по туризъм
гр. София, обл. София,  Подател: Интерменю - Международна Школа по туризъм,  преди 19 часа
Международна Школа и Академия по туризъм организира интензивни курсове за готвачи и главни готвачи/с опит - 500 лева/ в цялата страна. Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. Могат да се започват всички желаещи, които работят или са работили в тази сфера, както и за абсолютно начинаещи. Всички завършили курсовете получават удостоверение за професионална квалификация за България и Международен диплом, валиден в цял свят, без превод и легализация. Школата предлага квалификация по още 14 специалности. Можете да разгледате сайта ни. Предлага се индивидуална схема за всеки кур..
Курс за сладкар | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс за сладкар
Цена
400 лв.
Интерменю - Международна Школа по туризъм
гр. София, обл. София,  Подател: Интерменю - Международна Школа по туризъм,  преди 20 часа
Международна Школа по туризъм организира интензивни курсове за Сладкар в гр София. Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. Могат да се започват всички желаещи, които работят или са работили в тази сфера, както и за абсолютно начинаещи. Всички завършили курсовете получават удостоверение за професионална квалификация за България и Международен диплом, валиден в цял свят, без превод и легализация. Школата предлага квалификация по още 14 специалности. Можете да разгледате сайта ни. Предлага се индивидуална схема за всеки курсист. Всякакви форми на обучение в интерес на кандидат..
Курс за ГОТВАЧИ по лиценз на МОН от 05 февруари 2018г | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Курс за ГОТВАЧИ по лиценз на МОН от 05 февруари 2018г
Цена
380 лв.
Център за професионално обучение” СТС”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Център за професионално обучение” СТС”,  преди 20 часа
Лицензиран център за професионално обучение ”СТС” Варна организира и провежда професионален курс по професия: Готвач, код: 811070 специалност: Производство на кулинарни изделия и напитки, код: 8110701 • Вие получавате: - Обучение по теория и практика с хорариум 160 уч. ч. - CD - на български и английски език - Обучение по НАССР системи / на български и английски език / - Преподавател по теория: инженер-технолог по Обществено хранене - Учебна практика и производствена практика - Подготовка за интервюта на ресторанти и пасажерски кораби - Съдействие при намиране на ..
Курс за Бармани от 05 февруари 2018г по лиценз на МОН | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Курс за Бармани от 05 февруари 2018г по лиценз на МОН
Цена
280 лв.
Център за професионално обучение” СТС”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Център за професионално обучение” СТС”,  преди 20 часа
Лицензиран център за професионално обучение „СТС” Варна организира професионален курс за бармани на барове, дискотеки, ресторанти и пасажерски кораби. Теория и практика в оборудван бар и учебен кабинет. Приготвяне на над 80 коктейла: - Високоалкохолни коктейли в шейкър, барова чаша, бостън шейкър, шотове - Безалкохолни коктейли - Топли напитки и кафета - Шейкове, смутита, фрапета, айс коктейли - Украси на коктейлите. Сервиране и дегустация. • Всеки курсист получава държавна диплома: Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН, вписано и сканирано в ЕР на НАПОО. • Л..
Курс за сервитьор-бармани за круизни кораби | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Курс за сервитьор-бармани за круизни кораби
Цена
320 лв.
Център за професионално обучение” СТС”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Център за професионално обучение” СТС”,  преди 20 часа
Лицензиран център за професионално обучение”СТС” Варна организира и провежда курсове по следните професии: професия: Хотелиер код 811010 професия: Администратор в хотелиерството код 811020 професия: Сервитьор-Барман код 811080 професия: Готвач код 811070 професия: Камериер код 811030 /Стюарди и стюардеси на яхти / професия: Пиколо-портиер код 811040 професия: Ресторантьор код 811060 професия: Работник в ЗХР код 811090 Вие получавате: - Обучение по професията /теория и практика в дневна или дистанционна форма на обучение/ - CD - на български език и английски език - Обуч..
Администратор - курсове и индивидуално обучение | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
Администратор - курсове и индивидуално обучение
Цена
390 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 21 часа
Курсове и индивидуално обучение по професия АДМИНИСТРАТОР В ХОТЕЛ в център за професионално обучение Давитоз, лицензиран от Националната агенция за професионално образование - Едномесечни курсове и индивидуално обучение - Провеждане на занятията в центъра на града, до пожарната - Преподаватели с дългогодишен практически опит - Лицензирани международно валидни сертификати - Всеки, навършил 16 години, може да се яви само на изпит, без да е посещавал курс, и да получи лицензиран международно валиден сертификат - Цена в група 440 лв при плащане с две вноски, 390 лв с една вноска, за индиви..
Курсове за готвач - Бургас, Варна и София | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
Курсове за готвач - Бургас, Варна и София
Цена
648 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 3 дни
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия ГОТВАЧ в Образователен център Давитоз - Едномесечни, двумесечни и индивидуални курсове - Включени часове по теория и практика - Провеждане на занятията в центъра на града - Преподаватели с дългогодишен практически опит - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Цена 648 лв при плащане с една вноска, 708 лв с две равни вноски, 768 лв за индивидуално обучение - Започване на курсовете всяка седмица - Лицензирана диплома за ГОТВАЧ, валидна в България и ..
Курс за сладкар в София, Варна и Бургас | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
Курс за сладкар в София, Варна и Бургас
Цена
540 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 4 дни
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия СЛАДКАР в център Давитоз - Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение - Включени часове по теория и практикa - Провеждане на занятията в центъра до пожарната - Преподаватели с дългогодишен практически опит - Възможност за явяване на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран сертификат с международна валидност - Цена 540 лв при плащане с една вноска, 590 лв с две равни вноски, 690 лв/ индивидуално обучение - Започване на курсовете в началото и в средата на всеки месец - Международно валидна д..
Хотелиер - курсове и индивидуално обучение | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
Хотелиер - курсове и индивидуално обучение
Цена
540 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 4 дни
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професията Хотелиер в Образователен център Давитоз - Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение - Включени часове по теория и практика - Преподаватели педагози с дългогодишен практически опит - Лицензирани международно валидни сертификати - Всеки, който има 6 или повече месеца трудов стаж по професията, може да се яви само на изпит, без да е посещавал курс, и да получи лицензиран международно валиден сертификат - Цена 540 лв при плащане с една вноска, 590 лв с две равни вноски, 690 лв/ индивидуално обучение Започван..
Курсове за бармани в Бургас, Варна и София | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
Курсове за бармани в Бургас, Варна и София
Цена
390 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 дни
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия БАРМАН в Образователен център Давитоз - Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение - Практически насочени занятия - Преподаватели с дългогодишен практически опит - Възможност за явяване на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран сертификат с международна валидност - Цена 390 лв при плащане с една вноска, 440 лв с две вноски, 490 лв/ индивидуално обучение - Лицензиран международно валиден сертификат
Обучение на Пицари | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Пловдив
Обучение на Пицари
Цена
300 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Стоян Механджийски,  преди 7 дни
Обучението по теория и практика включва: - Приготвяне на различни видове теста и техника при разточване на ръка - Подготовка и избор на продукти за гарниране на пица и фокача - Особености и техника при изпичане на пещ Обучението е индивидуално. Провежда се 10 дни по 4 часа на ден, в удобно за обучаващия се време. Целият курс на обучение се провежда в ресторант-пицария в гр. Пловдив, под ръководството на Майстор пицар Стоян Механджийски. Цената за целия курс на обучение и подготовка за пицар е 300лв., разпределени на две равни вноски, в началото и края на обучението. Кратка инфор..
ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ-бармани, сервитьори, готвачи, сладкари | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Сливен
ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ-бармани, сервитьори, готвачи, сладкари
Цена
450 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 12 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО- организира професионални индивидуални курсове по барманство, сервитьорство, готвач, управител, сладкар, хлебар, пицар, дюнер, транжор, брокер, администратор, камериер, екскурзовод -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава европейски сертификат за страната и чужбина с лиценз със квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти. гр. София- - ул. ЛЮЛИН ПЛАНИНА 22 ЕТ.1 АП.1 - ПРЯКА НЯ БУЛ. СКОБЕЛЕВ - ЪГЪЛА НА БУЗЛУДЖА И ЛЮЛИН ПЛАНИНА гр. Варна ул. Начо Начев бл.4 ет.1 а..
Курсове за корабни стюардеси и камериери Бургас | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
Курсове за корабни стюардеси и камериери Бургас
Цена
200 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
Фирма Один-40 обучава и подготвя корабни стюардеси и камериери. Запознава кандидатите със отговорностите и задълженията на една стюардеса. Стандарти и правила на работа. Идеята е да вдъхнем увереност и готовност на кандидатите.
Световната Асоциация на Барманите организира курсове за бармани с междунар. сертификати. Начало 17.01 | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Световната Асоциация на Барманите организира курсове за бармани с междунар. сертификати. Начало 17.01
Цена
350 лв.
Школа за бармани ”Бар Мениджър”
гр. София, обл. София,  Подател: Школа за бармани ”Бар Мениджър”,  преди 16 дни
Световната Асоциация на Барманите (International Bartenders Association -I.B.A.) организира курсове по класическо барманство (”Коктейл-барман”) в школи за бармани ”Бар Мениджър”. Това не е просто поредното предложение за курс - обучението при нас е по-разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиран..
Курсове за хотелo-ресторантьорски професии | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Велико Търново
Курсове за хотелo-ресторантьорски професии
Цена
380 лв.
Стефка Букова
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Стефка Букова,  преди 57 дни
Mеждународна кулинарна школа ”Интерменю” организира курсове за ГОТВАЧИ, СЕРВИТЬОРИ, БАРМАНИ, СЛАДКАРИ, УПРАВИТЕЛИ и всички други професии в хотелo-ресторантьорския бизнес. Професионална теоретична подготовка, практика в реномирани заведения, специализиран aнглийски език и съдействие за работа. Успешно завършилите курсисти получават международнo призната легализирана диплома, валидна в цял свят.
Джемини-курсове | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Джемини-курсове
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Илиева,  преди 66 дни
Джемини-курсове | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна Джемини, курсове - барман, сервитьор, управител, администратор, екскурзовод, тур. агент, готвач, сладкар, аниматор, камериер. Варна, ул. Пенчо Славейков-9
Kурс “Aдминистратор в хотелиерството” дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Kурс “Aдминистратор в хотелиерството” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 70 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 811020 Администратор в хотелиерството, специалност 8110201 Организация на обслужването в хотелиерството. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни. Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялат..
Курс “Хотелиер” Дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “Хотелиер” Дистанционно обучение в цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 70 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 811010 Хотелиер, специалност 8110101 Организация на хотелиерството. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни. Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ако имате опит по специално..
Джемини-курсове | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Джемини-курсове
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Илиева,  преди 71 дни
Джемини, курсове - барман, сервитьор, управител, администратор, екскурзовод, тур. агент, готвач, сладкар, аниматор, камериер. Варна, ул. Пенчо Славейков-9
Курс за пицари | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Сливен
Курс за пицари
Цена
150 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 73 дни
Интензивен курс за пицари, в удобно за вас време, издаване на сертификат.
Джемини курсове | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Джемини курсове
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Gemini,  преди 147 дни
ДЖЕМИНИ-КУРСОВЕ-барман, сервитьор, управител ресторант, управител хотел, администратор, екскурзовод, туристически агент, готвач, сладкар. Варна ул. Пенчо Славейков 9
Курс “Ресторантьор” дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “Ресторантьор” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 162 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 811060 Ресторантьор, 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни. Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ..
Курс “Сервитьор - барман” дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “Сервитьор - барман” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
350 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 163 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Сервитьор-барман” (на барове, дискотеки, ресторанти и пасажерски кораби), специалност “Обслужване на заведения в общественото хранене”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни. Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност. Обучението в диста..
Курс “ГОТВАЧ” - Дистанционно обучение | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “ГОТВАЧ” - Дистанционно обучение
Цена
350 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 269 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ГОТВАЧ”, специалност: „ПРОИЗВОДСТВО НА КУЛИНАРНИ ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ” Обучението се провежда в индивидуална / дистанционна форма. Ако вече работите по специалността, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл.40, ал.1 от ЗПОО можете да се явите на само на изпит за придобиване на професионална квалификация. След приключване на обучението си получавате Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОМН, което важи за всички страни от ЕС и Europass приложение на български, английски или немски език...
Курс “Готвач” дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “Готвач” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
350 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 272 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Готвач”, специалност “Производство на кулинарни изделия и напитки”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни. Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ако имате опит по специалн..
Kурс “Aдминистратор в хотелиерството” - Дистанционно обучение | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Kурс “Aдминистратор в хотелиерството” - Дистанционно обучение
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 360 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “АДМИНИСТРАТОР В ХОТЕЛИЕРСТВОТО”, специалност: “ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОБСЛУЖВАНЕТО В ХОТЕЛИЕРСТВОТО” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ за квалификация, Центърът организира ускорено обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността, Центърът осигурява практика в реална работна среда. Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с в..
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг