back to top

Ресторантски, хотелски персонал

64 обяви
Цена:
350 лв.
Начин на обучение:
На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензирана диплома за ГОТВАЧ, валидна в България и в чужбина (за помощник - готвач, майстор - готвач, корабен готвач) Курс по професия 811070 Готвач, специалност 8110701 Производство на кулинарни изделия и напитки - II СПК ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. ● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална / самостоятелна / дистанционна. Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време,..

Цена:
350 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ГОТВАЧ”, специалност: „ПРОИЗВОДСТВО НА КУЛИНАРНИ ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН - завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение - 350,00 лева. ИЛИ 2. ДЪРЖАВНО СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН - Представ..

Курсове за готвач - Бургас, Варна и други градове. Курс готвачVIP обява
Цена: 814 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия ГОТВАЧ и по професия ПИЦАР в център Давитоз в София, Пловдив, Варна и Бургас: о Едномесечни, двумесечни и индивидуални курсове о Включени ч..

Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Организация на хотелиерството - начало 01.12.2022г.
Цена: 360 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Обучението е по част от професия ”ХОТЕЛИЕР”, код 811010, Специалност “Организация на хотелиерството”, код 8110101, трета степен на професионална квалификация. Професионално направление „Хотелиерство, ..

Курсове за ученици и студенти в туризма
Цена: 580 лв. На място, присъствено

За всички ученици и студенти, желаещи да рабоят в сферата на Туризма, Учебен център ”СТС„ Варна провежда обучение по професии: • Готвач начало 28 ноември 2022г. - цена 680 лв. • Сервитьор - Барман..

Курс за готвачи, сервитьори, бармани, камериери на кораби от речното плаване
Цена: 280 лв. На място, присъствено

Център за професионално обучение ”СТС” Варна e със 20 години опит и Европейски лиценз. Организира и провежда професионални курсове за кораби от речното плаване по следните професия: Готвач, код: 8..

Курс за ГОТВАЧИ по лиценз на МОН от 28 ноември 2022г
Цена: 680 лв. На място, присъствено

Лицензиран център за професионално обучение ”СТС” Варна организира и провежда професионален курс по професия: Готвач, код: 811070 специалност: Производство на кулинарни изделия и напитки, код: 811070..

Курс за Бармани по лиценз на МОН
Цена: 520 лв. На място, присъствено

Лицензиран център за професионално обучение „СТС” Варна организира професионален курс за бармани на барове, дискотеки, ресторанти и пасажерски кораби. Теория и практика в оборудван бар и учебен кабине..

Курсове обучение -най изгодно
Цена: 900 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензиран УЦ, провежда курсове за готвачи, пицари, бармани, камериерки, управители на хотели, крупиета, болногледачи и брокери, счетоводители Важи за всички градове в страната. Възможност за онлай..

Курс за барман и сервитьор в Пловдив, София и в цялата страна
Цена: 616 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензиран курс и индивидуално обучение по професия БАРМАН и по професия СЕРВИТЬОР в център Давитоз в Пловдив, София и в цялата страна: o Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обу..

Курс за барман и сервитьор в Бургас, Варна и в цялата страна
Цена: 616 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензиран курс и индивидуално обучение по професия БАРМАН и по професия СЕРВИТЬОР в център Давитоз във Варна, Бургас и в цялата страна: o Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално об..

Курс за готвачи и Главни готвачи
Цена: 500 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Международна Академия по туризъм организира интензивни курсове за готвачи -500 лева/ За главни готвачи и Управителите на хотел или на песторант, таксата е 600 лева Курсовете са индивидуални, задочни..

Курс за сладкар
Цена: 500 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Международна Школа по туризъм организира интензивни курсове за Сладкар в гр София. Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. Могат да се започват всички желаещи, които работят или са работили ..

Курс за месар-транжор
Цена: 600 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Международна Академия по туризъм Интерменю организира интензивни курсове за Месар/Транжор/ - практика само в София. Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. При доказан опит и умения-кандидат..

Курс за хлебар баничар
Цена: 500 лв. Онлайн, дистанционно

Международна Школа по туризъм организира интензивни курсове за Хлебар/баничар/ в цялата страна. Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. Могат да се започват всички желаещи, които работят или..

курс по професия 541030 Хлебар-сладкар, дистанционна или дневна форма на обучение
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

специалности: 5410301 Производство на хляб и хлебни изделия 5410302 Производство на сладкарски изделия Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА..

Курс за администратор в хотел и индивидуално обучение
Цена: 616 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Курсове и индивидуално обучение в София, Пловдив, Варна и Бургас по професия АДМИНИСТРАТОР В ХОТЕЛ в център за професионално обучение Давитоз, лицензиран международно: о Едномесечен курс и индивид..

Хотелиер - курсове във Варна, Бургас и в цялата страна. Курсове за управител на хотел
Цена: 814 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензирани курсове и индивидуално обучение за хотелиер - управител на хотел в център Давитоз о Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение за управител на хотел о Включени час..

Курс за камериерки в Пловдив, София и в цялата страна
Цена: 316 лв. На място, присъствено

Лицензиран курс и индивидуално обучение за камериерки в център Давитоз в Пловдив, София, Бургас и Варна: о Едномесечни курсове о Часове по теория и практика о Преподаватели с изявен практически ..

Хотелиер - курсове във София, Пловдив и в цялата страна. Курсове за управител на хотел
Цена: 814 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензирани курсове и индивидуално обучение за хотелиер - управител на хотел в център Давитоз о Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение за управител на хотел о Включени час..

kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
Курс за сладкар и за хлебар в Пловдив, Бургас и в цялата страна
Цена: 814 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Сертификатни курсове и индивидуално обучение по професия СЛАДКАР и по професия ХЛЕБАР в център Давитоз: о Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение о Включени часове по теор..

Курсове за готвачи в София и Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено

Център за професионално обучение „ЕС ЖИ ДИ” с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни курсове: - за част от професия „ГОТВАЧ”, специалност ”Производство на кулинарни изделия и напитки”..

ЕЛВИС ПРЕСЛИ-цялата страна-онлаин-барман, сервитьор, готвач, сладкар, транжор, хлебар-сертификат
Цена: 550 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА -ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО - ВСИЧКИ ГРАДОВЕ организира- онлаин професионални индивиуални курсове по барманство, сервитьорство, готвач, управи..

Курс сладкар в гр. Разград, гр. Попово и гр. Варна, гр. Шумен
Начин на обучение: На място, присъствено

курс технология на кулинарните изделия и напитки, хлебар, сладкар, готвач

Курсове за готвач, главен готвач, Барман-сервитьор, Мениджър на ресторант, Мениджър на хотел
Цена: 500 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Международна школа ”ИНТЕРМЕНЮ” за професионално обучение на кадри в сферата на хотелиерството и ресторантьорството е основана през 1990г. През изминалите години в Курс за Готвач, Барман, Сладкар, Ад..

Професионални курсове
Цена: 860 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Професионални курсове за готвач майстор кулинар, сервитьор барман, управител на хотел и ресторант, мениджър в туризма, хотелиерството и ресторантьорството, администратор на хотел, камериер, огняр, сла..

Професионални курсове
Цена: 860 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Професионални курсове за готвач майстор кулинар. Ние Ви подсигуряваме учебни помагала и материали, квалифицирани преподаватели със стаж и опит, международно признат сертификат, професионална подкрепа ..

Професионални курсове
Цена: 1 280 лв. Онлайн, дистанционно

Професионални курсове мениджър в туризма, хотелиерството и ресторантьорството. Ние Ви подсигуряваме учебни помагала и материали, квалифицирани преподаватели със стаж и опит, международно признат серти..

Професионални курсове
Цена: 1 280 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Професионални курсове за управител на хотел и ресторант. Ние Ви подсигуряваме учебни помагала и материали, квалифицирани преподаватели със стаж и опит, международно признат сертификат, професионална п..

Професионални курсове
Цена: 860 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Професионални курсове за готвач майстор кулинар, сервитьор барман, управител на хотел и ресторант, мениджър в туризма, хотелиерството и ресторантьорството, администратор на хотел, камериер, огняр, сла..