back to top

Ресторантски, хотелски персонал

63 обяви
Цена:
350 лв.

Лицензирана диплома за ГОТВАЧ, валидна в България и в чужбина (за помощник - готвач, майстор - готвач, корабен готвач) Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Готвач”, специалност “Производство на кулинарни изделия и напитки”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ● При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. ● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална / самостоятелна / дистанционна. Индивидуалното обучение има следните предимс..

Цена:
350 лв.
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ГОТВАЧ”, специалност: „ПРОИЗВОДСТВО НА КУЛИНАРНИ ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. След приключване на обучението си получавате: 1. УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ 3-37 НА МОН - завършване на професионалното обучение по част от професия. Цена на курса за самостоятелна форма на обучение с включени учебни помагала, учебна документация, Удостоверение - 350,00 лева. ИЛИ 2. ДЪРЖАВНО СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН - Представ..

Курс за готвачи и Главни готвачиVIP обява
Цена: 400 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Международна Школа и Академия по туризъм организира интензивни курсове за готвачи -400 лева/ Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. На всички успешно получили професионална квалификация, ще ..

TOP пормотиране Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Курсове за готвач - Бургас, Варна, Пловдив и София. Курс готвач - Пловдив, Варна, Бургас и СофияVIP обява
Цена: 648 лв. На място, присъствено

Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия ГОТВАЧ и по професия ПИЦАР в център Давитоз: о Едномесечни, двумесечни и индивидуални курсове о Включени часове по теория и практика о Пре..

Курсове за ГОТВАЧ и СЛАДКАР дистанционно обучение за цялата странаVIP обява
Цена: 350 лв. Онлайн, дистанционно

Лицензирана диплома за ГОТВАЧ/ СЛАДКАР, валидна в България и в чужбина (за помощник - готвач, майстор - готвач, корабен готвач, сладкар и помощник-сладкар) ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА ..

Обучение за готвачи за начинаещи с практическа насоченост в и Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено

Център за професионално обучение „ЕС ЖИ ДИ” с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни курсове: - за част от професия „ГОТВАЧ”, специалност ”Производство на кулинарни изделия и напитки”..

Курс за хлебар баничар
Цена: 400 лв. Онлайн, дистанционно

Международна Школа по туризъм организира интензивни курсове за Хлебар/баничар/ в цялата страна. Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. Могат да се започват всички желаещи, които работят или..

Курс за Администратор в Хотел, Пловдив. Туризъм и Хотелиерство.
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV - ние сме професионален център с дългогодишен опит! С курса ни за Администратор в хотел ще научите: - Да приемате, регистрирате и настанявате гостите при тяхно..

Курс за администратор в хотел и индивидуално обучение
Цена: 468 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Курсове и индивидуално обучение в София, Пловдив, Варна и Бургас по професия АДМИНИСТРАТОР В ХОТЕЛ в център за професионално обучение Давитоз, лицензиран международно: о Едномесечен курс и индивид..

Курс за ГОТВАЧИ по лиценз на МОН
Цена: 560 лв. На място, присъствено

Лицензиран център за професионално обучение ”СТС” Варна организира и провежда професионален курс по професия: Готвач, код: 811070 специалност: Производство на кулинарни изделия и напитки, код: 811070..

Курс за Сервитьор-Бармани по лиценз на МОН
Цена: 460 лв. На място, присъствено

Лицензиран център за професионално обучение „СТС” Варна организира професионален курс за бармани на барове, дискотеки, ресторанти и пасажерски кораби. Теория и практика в оборудван бар и учебен кабине..

Курс за готвачи, сервитьори, бармани, камериери на кораби от речното плаване
Цена: 260 лв. На място, присъствено

Център за професионално обучение ”СТС” Варна e със 19 години опит и Европейски лиценз. Организира и провежда професионални курсове за кораби от речното плаване по следните професия: Готвач, код: 8..

Курсове за ученици и студенти в туризма
Цена: 420 лв. На място, присъствено

За всички ученици и студенти, желаещи да рабоят в сферата на Туризма, Учебен център ”СТС„ Варна провежда обучение по професии: • Готвач начало 10 януари 2022г. - цена 560 лв. • Сервитьор - Барман ..

Курс за сладкар
Цена: 400 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Международна Школа по туризъм организира интензивни курсове за Сладкар в гр София. Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. Могат да се започват всички желаещи, които работят или са работили ..

Хотелиер - курсове във Варна, Бургас, Пловдив и София. Курсове за управител на хотел
Цена: 648 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Лицензирани курсове и индивидуално обучение за хотелиер - управител на хотел в център Давитоз о Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение за управител на хотел о Включени час..

Курс за сладкар и за хлебар в Пловдив, София, Бургас и Варна
Цена: 648 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Сертификатни курсове и индивидуално обучение по професия СЛАДКАР и по професия ХЛЕБАР в център Давитоз: о Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение о Включени часове по теор..

Курс за барман и сервитьор в Бургас, Варна, София и Пловдив
Цена: 468 лв. На място, присъствено

Лицензиран курс и индивидуално обучение по професия БАРМАН и по професия СЕРВИТЬОР в център Давитоз в София, Пловдив, Варна и Бургас: o Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обуче..

ЕЛВИС ПРЕСЛИ-цялата страна-онлаин- барман, сервитьор, готвач, сладкар, транжор, хлебар
Цена: 450 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

ЕЛВИС ПРЕСЛИ--ЦЯЛАТА СТРАНА -ПРОМОЦИЯ -ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО - ВСИЧКИ ГРАДОВЕ организира- онлаин професионални индивиуални курсове по барманство, сервитьорство, гот..

Курс за камериерки в Пловдив, Бургас, Варна и София
Цена: 168 лв. На място, присъствено

Лицензиран курс и индивидуално обучение за камериерки в център Давитоз в Пловдив, София, Бургас и Варна о Едномесечни курсове о Часове по теория и практика о Преподаватели с изявен практически оп..

Курс сладкар в гр. Разград, гр. Попово и гр. Варна, гр. Шумен
Цена: 700 лв. На място, присъствено

курс технология на кулинарните изделия и напитки, хлебар, сладкар, готвач

 рекламирай сам в favicon
Курс за месар-транжор
Цена: 500 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Международна Академия по туризъм Интерменю организира интензивни курсове за Месар/Транжор/ - практика само в София. След 22-ри април. Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. При доказан опит..

ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-онлаин бармани, сервитьори, готвачи, сладкари
Цена: 550 лв. Онлайн, дистанционно

ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, организира онлаин професионални индивидуални курсове по барманство, сервитьорство, готвач, управител, сладкар, хлебар, пицар, дюнер, транжо..

ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-онлаин курсове-бармани, сервитьори, готвачи, сладкари
Цена: 650 лв. Онлайн, дистанционно

ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА -ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО - ВСИЧКИ ГРАДОВЕ организира онлаин професионални индивидуални курсове по барманство, сервитьорство, готвач, управи..

ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА- онлаин барман, сервитьор, готвач, сладкар, хлебар, пицар, -диплома
Цена: 550 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА- СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО- организира онлаин професионални индивидуални курсове- промоция -до 30.12 за всеки курс по барманство, сервитьорство, помо..

Курс за Администратор в Хотел, Стара Загора. Изгодни Условия!
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Училище INTER ALLIANCE SCHOOL - STARA ZAGORA - ние сме професионален център с дългогодишен опит! С курса ни за Администратор в хотел ще научите: - Да приемате, регистрирате и настанявате гостите при..

Курс “Сервитьор - барман” Дистанционно обучение (за цялата страна)
Цена: 350 лв.

Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Сервитьор-барман” (на барове, дискотеки, ресторанти и пасажерски кораби), специално..

лицензиран курс сладкар

лицензиран курс сладкар

Попово, област Търговище
Цена: 700 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Практически курс за Сладкари - подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали, дори за практикуващи професията сладкари. Официално откриване 15.11.2021 г.: Сутрешна група: 10:00 ч. Вечерна..

Курс за Администратор в Хотел, Стара Загора. Атрактивни Условия!
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Училище MAXIMA CENTER - STARA ZAGORA ви предлага курс за Администратор в Хотел. По време на курса ще научите: - Да приемате, регистрирате и настанявате гостите при тяхното пристигане; - Да под..

Курс готвач, майстор готвач

Курс готвач, майстор готвач

Попово, област Търговище
Цена: 700 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Държавно удостоверение на МОНМ В курса за Готвачи ще придобиете професионална квалификация по професията и ще овладеете професионални умения за организация на работния процес в една кухня, ще се з..

Курс за Администратор в Хотел от 1-во до 3-то Ниво, Пловдив. Изгодни Условия.
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ Ви предлага курс за Администратор в Хотел. По време на курса ще научите: - Да приемате, регистрирате и настанявате гостите при тяхното пристигане; - Да поддържате сме..