Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
29 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЕЛВИС ПРЕСЛИ -ЦЯЛАТА СТРАНА- барман, сервитьор, готвач, - сладкар | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -ЦЯЛАТА СТРАНА- барман, сервитьор, готвач, - сладкар
Цена
340 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 4 часа
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ПРОМОЦИЯ ЗА СОФИЯ-ЦЯЛАТА СТРАНА -ПРОМОЦИЯ САМО СЕГА ДО 30.10.2016-ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО - ВСИЧКИ ГРАДОВЕ организира професионални индивидуални курсове по барманство, сервитьорство, готвач, управител, сладкар, хлебар, пицар, дюнер, транжор, брокер, администратор, камериер, екскурзовод -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава европейски сертификат за страната и чужбина с лиценз със квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти. Гр. София-ул.. Стрешер 4 ет. 1 офис 1- пряка на бул. Прага -и ..
VIPкурсове за ресторантски и хотелски персонал | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
курсове за ресторантски и хотелски персонал
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Лицензирани курсове за екскурзовод, управител на ресторант, готвач, хлебар, сладкар, сервитьор, пицар, барман, управител на хотел, администратор, камериерка, портиер-пиколо, аниматор, мениджър, секретарка - едномесечни и двумесечни курсове от 140 до 590 лв.
VIPСветовната Асоциация на Барманите организира курсове за бармани с междунар. сертификати. Начало 22.09 | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Световната Асоциация на Барманите организира курсове за бармани с междунар. сертификати. Начало 22.09
Цена
350 лв.
Школа за бармани ”Бар Мениджър”
гр. София, обл. София,  Подател: Школа за бармани ”Бар Мениджър”,  преди 2 дни
Световната Асоциация на Барманите (International Bartenders Association -I.B.A.) организира курсове по класическо барманство (”Коктейл-барман”) в школи за бармани ”Бар Мениджър”. Това не е просто поредното предложение за курс - обучението при нас е по-разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиран..
Курс за готвачи | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс за готвачи
Цена
400 лв.
Интерменю - Международна Школа по туризъм
гр. София, обл. София,  Подател: Интерменю - Международна Школа по туризъм,  преди 2 часа
Международна Школа и Академия по туризъм организира интензивни курсове за готвачи в цялата страна. Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. Могат да се започват всички желаещи, които работят или са работили в тази сфера, както и за абсолютно начинаещи. Всички завършили курсовете получават удостоверение за професионална квалификация за България и Международен диплом, валиден в цял свят, без превод и легализация. Школата предлага квалификация по още 15 специалности. Можете да разгледате сайта ни. Предлага се индивидуална схема за всеки курсист. Всякакви форми на обучение в..
Курсове за готвач - Бургас, Варна и София | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
Курсове за готвач - Бургас, Варна и София
Цена
648 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 4 часа
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия ГОТВАЧ в Образователен център Давитоз - Едномесечни, двумесечни и индивидуални курсове - Включени часове по теория и практика - Провеждане на занятията в центъра на града - Преподаватели с дългогодишен практически опит - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Цена 648 лв при плащане с една вноска, 708 лв с две равни вноски, 768 лв за индивидуално обучение - Започване на курсовете всяка седмица - Лицензирана диплома за ГОТВАЧ, валидна в България и ..
Курс за сладкар | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс за сладкар
Цена
400 лв.
Интерменю - Международна Школа по туризъм
гр. София, обл. София,  Подател: Интерменю - Международна Школа по туризъм,  преди 4 часа
Международна Школа по туризъм организира интензивни курсове за Сладкар в гр София. Курсовете са индивидуални, задочни и он-лайн. Могат да се започват всички желаещи, които работят или са работили в тази сфера, както и за абсолютно начинаещи. Всички завършили курсовете получават удостоверение за професионална квалификация за България и Международен диплом, валиден в цял свят, без превод и легализация. Школата предлага квалификация по още 14 специалности. Можете да разгледате сайта ни. Предлага се индивидуална схема за всеки курсист. Всякакви форми на обучение в интерес на кандидат..
Курс за ГОТВАЧИ по лиценз на МОН от 25 септември 2017г | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Курс за ГОТВАЧИ по лиценз на МОН от 25 септември 2017г
Цена
380 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
Лицензиран център за професионално обучение ”СТС” Варна организира и провежда професионален курс по професия: Готвач, код: 811070 специалност: Производство на кулинарни изделия и напитки, код: 8110701 • Вие получавате: - Обучение по теория и практика с хорариум 160 уч. ч. - CD - на български и английски език - Обучение по НАССР системи / на български и английски език / - Преподавател по теория: инженер-технолог по Обществено хранене - Учебна практика и производствена практика - Подготовка за интервюта на ресторанти и пасажерски кораби - Съдействие при намиране на ..
Курс за Сервитьор-Барман по лиценз на МОН | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Курс за Сервитьор-Барман по лиценз на МОН
Цена
320 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
Лицензиран център за професионално обучение”СТС” Варна организира и провежда курсове по следните професии: професия: Хотелиер код 811010 професия: Администратор в хотелиерството код 811020 професия: Сервитьор-Барман код 811080 професия: Готвач код 811070 професия: Камериер код 811030 /Стюарди и стюардеси на яхти / професия: Пиколо-портиер код 811040 професия: Ресторантьор код 811060 професия: Работник в ЗХР код 811090 Вие получавате: - Обучение по професията /теория и практика в дневна или дистанционна форма на обучение/ - CD - на български език и английски език - Обуч..
Курс за Бармани от 23 октомври 2017г по лиценз на МОН | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Курс за Бармани от 23 октомври 2017г по лиценз на МОН
Цена
280 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
Лицензиран център за професионално обучение „СТС” Варна организира професионален курс за бармани на барове, дискотеки, ресторанти и пасажерски кораби. Теория и практика в оборудван бар и учебен кабинет. Приготвяне на над 80 коктейла: - Високоалкохолни коктейли в шейкър, барова чаша, бостън шейкър, шотове - Безалкохолни коктейли - Топли напитки и кафета - Шейкове, смутита, фрапета, айс коктейли - Украси на коктейлите. Сервиране и дегустация. • Всеки курсист получава държавна диплома: Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН, вписано и сканирано в ЕР на НАПОО. • Л..
Обучение за готвачи за начинаещи с практическа насоченост в София и Бургас | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
Обучение за готвачи за начинаещи с практическа насоченост в София и Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 22 часа
Център за професионално обучение „ЕС ЖИ ДИ” с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни курсове: - за част от професия „ГОТВАЧ”, специалност ”Производство на кулинарни изделия и напитки” и - по професия „ГОТВАЧ” След успешно завършване на курса и полагане на държавен изпит пред комисия, получавате лицензиран държавен документ Свидетелство за професионална квалификация или Удостоверение за част от професия „Готвач”, по образец на МОН, валидно за всички държави членки на Европейския съюз. Достъпни цени. Практическите занятия се провеждат в ресторанти под ръководството на инст..
Интензивни 10-дневни курсове по барманство с междунар. сертификат. Теория+практика. Начало 10.10 | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Интензивни 10-дневни курсове по барманство с междунар. сертификат. Теория+практика. Начало 10.10
Цена
300 лв.
Школа за бармани ”Бар Мениджър”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Школа за бармани ”Бар Мениджър”,  преди 6 дни
Световната Асоциация на Барманите (International Bartenders Association -I.B.A.) организира курсове по класическо барманство (”Коктейл-барман”) в школи за бармани ”Бар Мениджър”. Това не е просто поредното предложение за курс - обучението при нас е по-разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиран..
курс за готвач,сервитьор-барман,хлебар-сладкар | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
курс за готвач,сервитьор-барман,хлебар-сладкар
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ПГТ ”Проф. д-р Асен Златаров”,  преди 12 дни
ПГТ ”Проф. д-р Асен Златаров” работи с Агенция по Заетостта по ОПРЧР и предлага обучение с ваучери. Квалификационният център към ПГТ предлага курсове за готвач І и ІІ ниво,ресторантьор,сервитьор-барман,хлебар,сладкар, хлебар-сладкар. За повече информация в сградата на ПГТ
Световната Асоциация на Барманите провежда курсове по барманство всеки месец | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Световната Асоциация на Барманите провежда курсове по барманство всеки месец
Цена
350 лв.
Школа за бармани ”Бар Мениджър”
гр. София, обл. София,  Подател: Школа за бармани ”Бар Мениджър”,  преди 18 дни
Световната Асоциация на Барманите (International Bartenders Association -I.B.A.) организира курсове по класическо барманство (”Коктейл-барман”) в школи за бармани ”Бар Мениджър”. Това не е просто поредното предложение за курс - обучението при нас е по-разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиран..
ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ-бармани, сервитьори, готвачи, сладкари | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Сливен
ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ-бармани, сервитьори, готвачи, сладкари
Цена
450 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 20 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО- организира професионални индивидуални курсове по барманство, сервитьорство, готвач, управител, сладкар, хлебар, пицар, дюнер, транжор, брокер, администратор, камериер, екскурзовод -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава европейски сертификат за страната и чужбина с лиценз със квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти. гр. Софияул. ул.. СТРЕШЕР 4 ет. 1 офис 1- ПРЯКА НА БУЛ. ПРАГА -И ДОСПАТ С/У БАНЯ МАДАРА гр. Варна ул. Начо Начев бл.4 ет.1 ап.1 колхозен паза..
Джемини курсове | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
Джемини курсове
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Gemini,  преди 29 дни
ДЖЕМИНИ-КУРСОВЕ-барман, сервитьор, управител ресторант, управител хотел, администратор, екскурзовод, туристически агент, готвач, сладкар. Варна ул. Пенчо Славейков 9
Курс “Камериер” дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “Камериер” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
350 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 43 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 811030 Камериер, специалност 8110301 Хотелиерство При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ако имате опит по специалността - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. За курсистите без опит по специалността - практика в реална работна среда. Сертификат: Курсистите получават лицензирано държавно Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН с международна ..
Курс “Хотелиер” Дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “Хотелиер” Дистанционно обучение в цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 43 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 811010 Хотелиер, специалност 8110101 Организация на хотелиерството. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни. Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ако имате опит по специално..
Kурс “Aдминистратор в хотелиерството” дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Kурс “Aдминистратор в хотелиерството” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 43 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 811020 Администратор в хотелиерството, специалност 8110201 Организация на обслужването в хотелиерството. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни. Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялат..
Курс “Ресторантьор” дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “Ресторантьор” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 43 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 811060 Ресторантьор, 8110602 Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни. Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ..
Курс “Сервитьор - барман” дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “Сервитьор - барман” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
350 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 45 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Сервитьор-барман” (на барове, дискотеки, ресторанти и пасажерски кораби), специалност “Обслужване на заведения в общественото хранене”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни. Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност. Обучението в диста..
Курс “ГОТВАЧ” - Дистанционно обучение | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “ГОТВАЧ” - Дистанционно обучение
Цена
350 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 151 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ГОТВАЧ”, специалност: „ПРОИЗВОДСТВО НА КУЛИНАРНИ ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ” Обучението се провежда в индивидуална / дистанционна форма. Ако вече работите по специалността, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл.40, ал.1 от ЗПОО можете да се явите на само на изпит за придобиване на професионална квалификация. След приключване на обучението си получавате Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОМН, което важи за всички страни от ЕС и Europass приложение на български, английски или немски език...
Курс “Готвач” дистанционно обучение в цялата страна | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “Готвач” дистанционно обучение в цялата страна
Цена
350 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 154 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Готвач”, специалност “Производство на кулинарни изделия и напитки”. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Курсовете са индивидуални / самостоятелни / дистанционни. Курсовете се провеждат в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра. Курсовете са лицензирани от МОН с международно признат статут. Безплатно се издава EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна, ако имате опит по специалн..
Kурс “Aдминистратор в хотелиерството” - Дистанционно обучение | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Kурс “Aдминистратор в хотелиерството” - Дистанционно обучение
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 241 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “АДМИНИСТРАТОР В ХОТЕЛИЕРСТВОТО”, специалност: “ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОБСЛУЖВАНЕТО В ХОТЕЛИЕРСТВОТО” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ за квалификация, Центърът организира ускорено обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността, Центърът осигурява практика в реална работна среда. Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с в..
курсове | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Варна
курсове
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: корабни пасажери,  преди 282 дни
Джемини-барман, сервитьор, готвач, главен готвач, управител, екскуровод, аниматор, администратор, сладкар, камериер. ул. Пенчо Славейков-9
Винена листа и обучение на персонал | Ресторантски, хотелски персонал | гр. Бургас
Винена листа и обучение на персонал
Цена
100 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 447 дни
Индивидуален подбор на вина съобразен с нуждите на обекта. Вино обучение за персонала. Обучението се провежда от международно сертифициран експерт с голям опит.
Курс “СЕРВИТЬОР - БАРМАН” Дистанционно обучение | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “СЕРВИТЬОР - БАРМАН” Дистанционно обучение
Цена
350 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 461 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “СЕРВИТЬОР - БАРМАН”, специалност: „ОБСЛУЖВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ” Обучението се провежда в индивидуална / дистанционна форма. Ако вече работите по специалността, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл.40, ал.1 от ЗПОО можете да се явите на само на изпит за придобиване на професионална квалификация. След приключване на обучението си получавате Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОМН, което важи за всички страни от ЕС и Europass приложение на български, английски или..
Обучение за придобиване на професионална квалификация за работа в хотели и ресторанти | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Обучение за придобиване на професионална квалификация за работа в хотели и ресторанти
intermenuakademia
гр. София, обл. София,  Подател: intermenuakademia,  преди 618 дни
Международна школа ”ИНТЕРМЕНЮ” за професионално обучение на кадри в сферата на хотелиерството и ресторантьорството е основана през 1990г. През изминалите години в Курс за Готвач, Барман, Сладкар, Администратор в Хотел, Туристически агент/Екскурзовод, Мениджър на Хотел, Мениджър на Ресторант и други са обучени и дипломирани хиляди курсисти, на които е издаденo удостоверение и международна диплома на Български и Английски език. Материалите за теоретично обучение са авторско издание на основателя на школата доц. Асен Чаушев. Професии. Мениджър на хотел Мениджър на ресторант Администра..
Курс “ХОТЕЛИЕР” - Дистанционно обучение | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “ХОТЕЛИЕР” - Дистанционно обучение
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 1052 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ХОТЕЛИЕР”, специалност: “ОРГАНИЗАЦИЯ НА ХОТЕЛИЕРСТВОТО” Обучението се провежда в индивидуална / дистанционна форма. Ако вече работите по специалността, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл.40, ал.1 от ЗПОО можете да се явите на само на изпит за придобиване на професионална квалификация. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професи..
Курс “РЕСТОРАНТЬОР” - Дистанционно обучение | Ресторантски, хотелски персонал | гр. София
Курс “РЕСТОРАНТЬОР” - Дистанционно обучение
Цена
650 лв.
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ,  преди 1330 дни
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “РЕСТОРАНТЬОР”, специалност: “ПРОИЗВОДСТВО И ОБСЛУЖВАНЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ” Обучението се провежда в индивидуална / дистанционна форма. Ако вече работите по специалността, но нямате документ за професионална квалификация, съгласно чл.40, ал.1 от ЗПОО можете да се явите на само на изпит за придобиване на професионална квалификация. • Програмите са съобразени изцяло с Вашето свободно време. • Обучавате се без да се откъсвате от работа. Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен н..
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг