Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Морски специалисти

6 обяви

Водач на кораб-капитански курс 40бт

гр. Несебър, обл. Бургас
КАРЕЛА СЕЙЛИНГ организира Лицензиран от ИАМА курс Карела Сейлинг е първата препоръчана школа в Списъка на ИА Морска администрация за учебните заведения, провеждащи подготовка „Водач на кораб до 40 БТ..
Морски Клуб Делфин е първата препоръчана школа в Списъка на ИА Морска администрация за учебните заведения, провеждащи подготовка „Водач на кораб до 40 БТ по море“ и „Водач на малък кораб“ Курса е зад..
Капитан Златев - лидер в провеждане на курсове за капитани до 40 БТ С най-голяма успеваемост за страната - над 80-90% от завършилите капитанския курс взимат изпита от първия път. Разполагаме съ..

Корабна Енергетика

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 10 лв. Давам частни уроци на ученици от Варненска Морска Гимназия и студенти. Основните предмети са електротехника, електроника, електроснабдяване, електрозадвижване, корабни електрически системи и др.
Курса е задължителен за всички които искат да рридобият правоспособност за управление на плавателни съдове- локи, яхти, кораби и др. с големина до 40 БТ.

Капитан на кораб

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 500 лв. МК „Алфака” организира курсове за обучение на „Капитани на кораби и яхти до 40БТ”. Курсът е с продължителност 106 учебни часа, разделени в 4 учебни дисциплини: корабоводене, морско дело, морско прав..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg