Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
10 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкапитански курс 40бт | Морски специалисти | гр. Несебър
капитански курс 40бт
гр. Несебър, обл. Бургас,  преди 3 дни
Лицензиран от ИАМА курс Водач на кораб до 40 БТ /Капитанско право/курса се провежда в Несебър. Начало на курса 30,08,17 Международно признат сертификат се издава от Морска Администрация след успешно полагане на изпит. Климатизирана лекционна зала Практически занятия Възможност за закупуване на учебни помагала за подготовка за изпита в Морска администрация контакти: Илия Дянков Индивидуални & Експресни обучения в удобно за Вас време Ако Вашата програма е натоварена или работното Ви време не позволява да посещавате нашите часове, организираме занятия в удобно за вас вре..
PADI Водолазни курсове и специализации | Морски специалисти | гр. София
PADI Водолазни курсове и специализации
Цена
550 лв.
Bulgarian Diving Academy
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgarian Diving Academy,  преди 1 ден
Имате ли представа какво се крие под всичката вода на Земята? Едва 1/4 суша и 3/4 вода, би трябвало да крие доста. Направете първата глътка въздух под вода с нашата мокра оферта! Станете водолаз! Завършете курса PADI Open Water Diver! Получете PADI Водолазен сертификат. Ако винаги сте искали да се научите как да се гмуркате с водолазна екипировка, да откривате нови приключения или просто да видите чудния свят под вълните, това е мястото, където желанието Ви може да бъде осъществено. В този курс се усвояват базовите умения на любителското водолазно гмуркане, необходими за извършване на спуска..
Подари ваучер за водолазен курс PADI | Морски специалисти | гр. София
Подари ваучер за водолазен курс PADI
Bulgarian Diving Academy
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgarian Diving Academy,  преди 1 ден
Bulgarian Diving Academy (Българска водолазна академия) е единственият в България PADI 5 star IDC- Водолазен център за обучение на любители водолази и инструктори. На днешна дата водолазният център предлага широк спектър от услуги, както за сертифицирани водолази, така и за начинаещи, а също така и за деца. Обучението на водолази е организирано от високо квалифицирани инструктори, работещи по системата на PADI. Учебният водолазен център на Bulgarian Diving Academy в Созопол разполага с екипировка и оборудване, производство на Beuchat, Suunto, Seacsub, Cressi и други реномирани производители. ..
Водолазно гмуркане + сертификат DSD на PADI | Морски специалисти | гр. София
Водолазно гмуркане + сертификат DSD на PADI
Цена
65 лв.
Bulgarian Diving Academy
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgarian Diving Academy,  преди 1 ден
Месечна оферта на Бългериън Дайвинг Академи Водолазно пробно гмуркане: За несертифицирани и начинаещи водолази, предлагаме гмуркане, като първо докосване до красотите на подводния свят и първа глътка въздух под вода. Нашият екип ви гарантира едно незабравимо преживяване, което ще остане завинаги във вашето съзнание. Времетраене - 80 минути. Офертата включва : подводно водолазно оборудване; информационен филм; брийфинг; гмуркане с упражнения; дебрийфинг; Гмурканията ще се провеждат в София в Министерството на спорта - Спортна палата или в Дианабад - на закрит басейн. На успешно завършилите..
Курс за „Водач на кораб до 40 БТ” Курс Капитан 40 Бруто Тона | Морски специалисти | гр. Бургас
Курс за „Водач на кораб до 40 БТ” Курс Капитан 40 Бруто Тона
Цена
350 лв.
Морски Клуб Делфин
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Морски Клуб Делфин,  преди 91 дни
Курс за „Водач на кораб до 40 БТ”Курсът е разработен в съответствие с изискванията на Наредба № 6 за компетентност на морските лица в Република България 1 април 2014 г. Курсът е задължителен за всички лица, които искат да придобият правоспособност „Водач на кораб до 40 БТ” по море. Теоретичната и практическа подготовка включват получаване на знания и придобиване на умения, за да може притежателят на тази правоспособност безопасно да управлява плавателен съд в определения му район на плаване, да полага необходимите грижи за опазване живота на лицата на борда, дължимите грижи за товара и да прил..
Джемини курсове | Морски специалисти | гр. Бургас
Джемини курсове
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Gemini,  преди 93 дни
Джемини курсове конвенционални сертификати ДИК, управление на тълпата. Варна ул. пенчо Славейков 9
Познания по опазване на околната среда | Морски специалисти | гр. Варна
Познания по опазване на околната среда
Цена
59 лв.
3Д ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: 3Д ЕООД,  преди 99 дни
Курсът е предназначен за обучение на морски лица. Обучаваните морски лица трябва да познават изискванията, методите и средствата за предпазване на морето от замърсяване от кораби, изисквани съгласно Раздел А-ІІ/1 на Глава ІІ, А-ІІІ/1 и А-ІІІ/6 от Глава ІІІ на Конвенция STCW’95 и Кодекса, както са изменени. Курсът е базиран на ИМО „Моделен Курс 1.38 - Познания по опазване на околната среда - 2011”и националния морски стандарта за тази подготовка. Цел на курса - обучението на има за цел курсистите да овладеят необходимите теоретични знания и ръководни умения за прилагане и документиране ..
Специализирано обучение за екипажи на пътнически кораби, включително и на ро-ро пътнически кораби | Морски специалисти | гр. Варна
Специализирано обучение за екипажи на пътнически кораби, включително и на ро-ро пътнически кораби
Цена
80 лв.
3Д ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: 3Д ЕООД,  преди 99 дни
Курс ”СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ЕКИПАЖИ НА ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА РО-РО ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ” ”Specialized Training For Personnel on Passenger Ships (Including Ro-Ro)” ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 2 ДНИ ЦЕНА 80 лв Цел на курса - да запознае курсистите със спецификата и организацията на работа на пасажерски кораб. Съдържание на курса: запознаване с устройството на пасажерски кораб, запознаване с конструктивните и експлоатационните изисквания за безопасна работа на пасажерски кораб, специфични задължения на персонала, обслужващ пасажерите, управление на неорганизирани групи хора, упр..
Курс капитан/водач на 40 БТ - Капитанско право/моряк | Морски специалисти | гр. Варна
Курс капитан/водач на 40 БТ - Капитанско право/моряк
Цена
350 лв.
3Д ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: 3Д ЕООД,  преди 99 дни
Лицензиран от ИАМА курс Водач на кораб до 40 БТ /Капитанско право/ Международно признат сертификат се издава от Морска Администрация след успешно полагане на изпит. Луксозна, климатизирана лекционна зала Практически занятия с моторна яхта във Варненското езеро Възможност за закупуване на учебни помагала за подготовка за изпита в Морска администрация
Капитан на кораб | Морски специалисти | гр. Стара Загора
Капитан на кораб
Цена
500 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 107 дни
МК „Алфака” организира курсове за обучение на „Капитани на кораби и яхти до 40БТ”. Курсът е с продължителност 106 учебни часа, разделени в 4 учебни дисциплини: корабоводене, морско дело, морско право и техническа подготовка. Теоретичните знания се провеждат в кабинети по морска подготовка, а практическите занятия на яз. Кърджали. Успешно завършилите курса получават диплом за капитани на кораби и яхти. Дипломата е сертифицирана от ИМО/ Международната Морска Организация/ и дава право на притежателят и да плава по вътрешните водни пътища и всички морета и океани.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг