Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
12 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкапитански курс 40бт | Морски специалисти | гр. Несебър
капитански курс 40бт
гр. Несебър, обл. Бургас,  преди 1 ден
Лицензиран от ИАМА курс Водач на кораб до 40 БТ /Капитанско право/курса се провежда в Несебър. Международно признат сертификат се издава от Морска Администрация след успешно полагане на изпит. Климатизирана лекционна зала Практически занятия Възможност за закупуване на учебни помагала за подготовка за изпита в Морска администрация контакти: Илия Дянков Ако Вашата програма е натоварена или работното Ви време не позволява да посещавате нашите часове, организираме занятия в удобно за вас време, в това число и експресни курсове. Свържете се с нас и уговорете своите индивидуал..
Курс капитан | Морски специалисти | гр. Бургас
Курс капитан
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Курс капитан 40 Б. Т., ако искате да научите нещо. Сертификат от агенция морска администрация.
Курс за капитан 40 БТ водач на плавателен съд лодка кораб яхта | Морски специалисти | гр. Бургас
Курс за капитан 40 БТ водач на плавателен съд лодка кораб яхта
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stefan Stanchev,  преди 22 дни
Курса е задължителен за всички които искат да рридобият правоспособност за управление на плавателни съдове- локи, яхти, кораби и др. с големина до 40 БТ.
курс капитан 40 Б. Т. | Морски специалисти | гр. Бургас
курс капитан 40 Б. Т.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 дни
започва курс капитан 40 Б. Т. Сертификат от Морска администрация. записване
PADI Водолазни курсове и специализации | Морски специалисти | гр. София
PADI Водолазни курсове и специализации
Цена
550 лв.
Bulgarian Diving Academy
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgarian Diving Academy,  преди 31 дни
Имате ли представа какво се крие под всичката вода на Земята? Едва 1/4 суша и 3/4 вода, би трябвало да крие доста. Направете първата глътка въздух под вода с нашата мокра оферта! Станете водолаз! Завършете курса PADI Open Water Diver! Получете PADI Водолазен сертификат. Ако винаги сте искали да се научите как да се гмуркате с водолазна екипировка, да откривате нови приключения или просто да видите чудния свят под вълните, това е мястото, където желанието Ви може да бъде осъществено. В този курс се усвояват базовите умения на любителското водолазно гмуркане, необходими за извършване на спуска..
Подари ваучер за водолазен курс PADI | Морски специалисти | гр. София
Подари ваучер за водолазен курс PADI
Bulgarian Diving Academy
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgarian Diving Academy,  преди 31 дни
Bulgarian Diving Academy (Българска водолазна академия) е единственият в България PADI 5 star IDC- Водолазен център за обучение на любители водолази и инструктори. На днешна дата водолазният център предлага широк спектър от услуги, както за сертифицирани водолази, така и за начинаещи, а също така и за деца. Обучението на водолази е организирано от високо квалифицирани инструктори, работещи по системата на PADI. Учебният водолазен център на Bulgarian Diving Academy в Созопол разполага с екипировка и оборудване, производство на Beuchat, Suunto, Seacsub, Cressi и други реномирани производители. ..
Водолазно гмуркане + сертификат DSD на PADI | Морски специалисти | гр. София
Водолазно гмуркане + сертификат DSD на PADI
Цена
65 лв.
Bulgarian Diving Academy
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgarian Diving Academy,  преди 31 дни
Месечна оферта на Бългериън Дайвинг Академи Водолазно пробно гмуркане: За несертифицирани и начинаещи водолази, предлагаме гмуркане, като първо докосване до красотите на подводния свят и първа глътка въздух под вода. Нашият екип ви гарантира едно незабравимо преживяване, което ще остане завинаги във вашето съзнание. Времетраене - 80 минути. Офертата включва : подводно водолазно оборудване; информационен филм; брийфинг; гмуркане с упражнения; дебрийфинг; Гмурканията ще се провеждат в София в Министерството на спорта - Спортна палата или в Дианабад - на закрит басейн. На успешно завършилите..
Джемини курсове | Морски специалисти | гр. Бургас
Джемини курсове
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Gemini,  преди 123 дни
Джемини курсове конвенционални сертификати ДИК, управление на тълпата. Варна ул. пенчо Славейков 9
Познания по опазване на околната среда | Морски специалисти | гр. Варна
Познания по опазване на околната среда
Цена
59 лв.
3Д ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: 3Д ЕООД,  преди 129 дни
Курсът е предназначен за обучение на морски лица. Обучаваните морски лица трябва да познават изискванията, методите и средствата за предпазване на морето от замърсяване от кораби, изисквани съгласно Раздел А-ІІ/1 на Глава ІІ, А-ІІІ/1 и А-ІІІ/6 от Глава ІІІ на Конвенция STCW’95 и Кодекса, както са изменени. Курсът е базиран на ИМО „Моделен Курс 1.38 - Познания по опазване на околната среда - 2011”и националния морски стандарта за тази подготовка. Цел на курса - обучението на има за цел курсистите да овладеят необходимите теоретични знания и ръководни умения за прилагане и документиране ..
Специализирано обучение за екипажи на пътнически кораби, включително и на ро-ро пътнически кораби | Морски специалисти | гр. Варна
Специализирано обучение за екипажи на пътнически кораби, включително и на ро-ро пътнически кораби
Цена
80 лв.
3Д ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: 3Д ЕООД,  преди 129 дни
Курс ”СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ЕКИПАЖИ НА ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА РО-РО ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ” ”Specialized Training For Personnel on Passenger Ships (Including Ro-Ro)” ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 2 ДНИ ЦЕНА 80 лв Цел на курса - да запознае курсистите със спецификата и организацията на работа на пасажерски кораб. Съдържание на курса: запознаване с устройството на пасажерски кораб, запознаване с конструктивните и експлоатационните изисквания за безопасна работа на пасажерски кораб, специфични задължения на персонала, обслужващ пасажерите, управление на неорганизирани групи хора, упр..
Курс капитан/водач на 40 БТ - Капитанско право/моряк | Морски специалисти | гр. Варна
Курс капитан/водач на 40 БТ - Капитанско право/моряк
Цена
350 лв.
3Д ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: 3Д ЕООД,  преди 129 дни
Лицензиран от ИАМА курс Водач на кораб до 40 БТ /Капитанско право/ Международно признат сертификат се издава от Морска Администрация след успешно полагане на изпит. Луксозна, климатизирана лекционна зала Практически занятия с моторна яхта във Варненското езеро Възможност за закупуване на учебни помагала за подготовка за изпита в Морска администрация
Капитан на кораб | Морски специалисти | гр. Стара Загора
Капитан на кораб
Цена
500 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 138 дни
МК „Алфака” организира курсове за обучение на „Капитани на кораби и яхти до 40БТ”. Курсът е с продължителност 106 учебни часа, разделени в 4 учебни дисциплини: корабоводене, морско дело, морско право и техническа подготовка. Теоретичните знания се провеждат в кабинети по морска подготовка, а практическите занятия на яз. Кърджали. Успешно завършилите курса получават диплом за капитани на кораби и яхти. Дипломата е сертифицирана от ИМО/ Международната Морска Организация/ и дава право на притежателят и да плава по вътрешните водни пътища и всички морета и океани.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг