1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Мода, Дизайн курсове

Мода, Дизайн курсове

18 обяви

Обучение по Моден Дизайн / Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена:
20 лв.
Вие сте начинаещ? Мечтаете да научите тази прекрасна професия? Никога не сте използвали шевна машина? Няма никакъв проблем. Дадената учебна програма е много изчерпателна и методът на обучение е лесен и логичен. Въз основа на вашата скицa, вие ще изработите кройката, след което скрояването на плата, ушиването и ще създадете своя модел без да се налага никакви поправки. Програмата която препoдавам ви позволява да постигнете това, което искате, независимо от сложността на модела, без да имате каквато и да е било необходимост от проби върху клиента или манекен за корекции. Всички материали..
Цена: 200 лв. Образователен център МАКС ПЛЮС, предлага: СЪБОТНО - НЕДЕЛЕН Дата, начало и край - от 16.11.2019 г. до 01.12.2019 Час, начало и край - от 14.00 ч. до 16.45 ч., Брой учебни часа - 24 уч/час..
Цена: 12.50 лв. Индивидуален, професионален, модулен курс по конструиране, моделиране и технология на облеклото. Модолният курс дава възможност да подберете сами темата /модула/, който искате да изучавате, която ви..
Цена: 13 лв. Индивидуален курс по конструиране и моделиране на бельо. Програмата включва изучаване на основни конструкции на бельото дамско, мъжко или детско/ сутиени, бекини, слипове/Теория и практически упражнен..
Цена: 500 лв. Курсът започва на 21.10. 2019. Състои се от 60 учебни часа. Включва моделиране, работа с осветление, камери, материали, рендър. Подходящ е за ностоящи и бъдещи интериорни дизайнери. Лектор - Виктория ..

обучение - графичен дизайн

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Индивидуално обучение - графичен дизайн - работа с Corel DRAW, Photoshop, Adobe Illustrator Веселин Сухоруков - СБХ графичен дизайн
Цена: 590 лв. Обаразователен Център МАКС ПЛЮС За курса: Курсът по Графичен дизайн ще създавате графични проекти и подготовката им за ПРЕДПЕЧАТ И разработката на графични макети за Web Design Курсът по Графи..
Цена: 9 лв. Предлагам Ви едно вълнуващо впускане в необятния свят на плетивото!!! Да плетем на 1, 2, повече игли и плетене с ръце. Нестандартен начин за бързо и систематизирано обучение. Без правила и конкретен..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО МЕТОДИКАТА НА ..
Цена: 500 лв. 1. Курс по 3DS Max за интериорни дизайнери 60 учебни часа 4 месеца 500 лв Пренеси въображението си в 3D среда и овладей техниките за висококачествената визуализация! Ще те научим на: ?3D продукт..
Цена: 10 лв. Изпитвате ли страст към съвременния свят на модата? ”Белиса Аболеон” ЕООД гр. Бургас, Предлага обучение по ”Моделиране, конструиране и изработка на облекла”. Курсовете по ”Шев и кройка” ще бъдат в..

курс по шев и кройка

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Провеждам съботно-неделен курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кройка. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха.

Курс по Интериорен дизайн

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Курс по Интериорен дизайн За курса: Курсът на обучение по Интериорен дизайн включва теоретични знания и практически упражнения (интериорни решения по конкретни планове). Обучението е фокусирано в..
Курсове по Интериорен дизайн за начинаещи или напреднали в Интер Алианс, гр. Пловдив! Какво предлагаме: * 65 уч. часа. * Малки групи 5-8 човека. * Удобен график през седмицата или през уикен..

Курс по моден дизайн-дизайнер

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
 По време на обучението ще се запознаете с техниките в рисуването, туширането, инструменти и пособия при чертане. Ще получите ключови умения и знания как да конструирате дамски, мъжки и детски облекла..

Курс по интериорен дизайн

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
 Курсът е предназначен за всеки, който смята за свое призвание Интериорния дизайн, разполага с поне базови познания за работа със специализирани софтуери и има желание да получи знания и усвои умения ..

Курс Моден дизайн, Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Курсове по моден дизайн за начинаещи или напреднали в Интер Алианс, гр. Пловдив. Какво предлагаме: * В курса ще получите знания и умения, за да конструирате дамски, мъжки и детски облекла. * Щ..
Имате творчески идеи за красиви и модерни облекла и желаете вашите проекти да видят бял свят? - В Учебен център Интер Алианс предоставяме възможност на желаещите да създават дизайнерски облекла. ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.