Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  • реклама
Намерени са 10 обяви
Цена: 250 лв. Индивидуален, бърз курс за скрояване и ушиване на рокли и туники за бременни. Основни детайли и детайли по ваш избор. Курса включва 25 астрономически часа, които ще се проведат в удобно за вас време. ..
Цена: 12 лв. Да се научим бързо да кроим и шием Интензивни курсове по конструиране и технология на облеклото за начинаещи и напреднали от всякаква възраст. Включва теория и практически упражнения. Конструиран..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО УРОЦИТЕ НА ШИН..
Цена: 400 лв. Заповядайте на курс за аранжиране на цветя към Лесотехнически университет, София. Започнете пролетта с вдъхновение и нови емоции! Тук ще научите основните техники на аранжиране, как да работите с ряза..
Цена: 30 лв. Екатерина Садула, текстилен дизайнер от Москва, създател на единственната фабрика на Балканите за производството на специална мерино-вълна за хоби, ви предлага индивидуални курсове и в група. Абсолютн..
Школата за ПРОФЕСИОНАЛНИ МОДЕЛИ, ФОТОМОДЕЛИ и РЕКЛАМНИ ЛИЦА е динамична и колоритна, с уникална и оригинална тренировъчна програма, за да бъдат усвоени множество похвати, полезни в личния и общест..

Школа по Модна Фотография

гр. София, обл. София
Модна снимка или просто снимката е модна? Да си Моден Фотограф, означава преди всичко да си добър Фотограф, който владее отлично своето изкуство и който е специализирал и владее до съвършенство с..

Школа по Моден Дизайн

гр. София, обл. София
Школа по Моден Дизайн Провежда се в 6 модула. Те са достатъчни, за да овладеете основите на модния дизайн и как се създават модни колекции, след което ще можете да започнете смело самостоятелна..

Арткурсове

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг