back to top

Мода, Дизайн курсове

21 обяви
зала за курсове и обучения почасово под наем
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

EVENT STUDIO 22 е приветливо, уютно, нестандартно и модерно пространство, съчетаващо светлина, функционалност, уникална локация в сърцето на София. В близост до няколко паркинга, удобен градски трансп..

Курс по Интериорен дизайн - за начинаещи.
Цена: 220 лв. На място, присъствено

ПРИСЪСТВЕНИ КУРСОВЕ - ОБУЧЕНИЕ В ГРУПА: - По време на националните празници занятия не се провеждат. - Може да изберете само присъствен курс или комбиниран присъствен и видео курс. ВЕЧЕРНИ КУР..

Видео Курс по Интериорен дизайн. 55 видео урока и прикачени файлове.
Цена: 190 лв. Онлайн, дистанционно

Център за Професионално Обучение МАКС ПЛЮС. Видео курс по Интериорен дизайн. Достъп до видео уроците по Интериорен дизайн - 3 месеца. Лектор на курса - Антония Александрова. ЗА КОГО Е ПРЕД..

Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Изготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студентиИзготвяне на курсова, реферат, дипломна за студенти
Курс по Графичен дизайн
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Учебен център Максима предлага специализирано обучение по Графичен дизайн. В процеса на обучение се използват съвременни учебни системи. С помощта на квалифицирани лектори и в приятна атмосфера ще усв..

Курс по Интериорен дизайн
Цена: 445 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Учебен център Максима предлага специализирано обучение по Интериорен дизайн. В процеса на обучение се използват съвременни учебни системи. С помощта на квалифицирани лектори и в приятна атмосфера ще у..

Курсове Дизайн на облекло и аксиесоари, конструиране, моделиране и изработка
Цена: 600 лв. Онлайн, дистанционно

Научете тънкостите на конструирането в модния дизайн Искате ли да се научите да шиете? Добре дошли в обучението за напълно начинаещи курсисти, които искат да създават и конструират модели на различни ..

курс: „Флорален дизайн“
Начин на обучение: На място, присъствено

ДОПЪЛНИТЕЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ”ФЛОРАЛЕН ДИЗАЙН”: Обучението е предназначено за начинаещи и професионални флористи. Разполагаме с удобни условия за обучение, професионален преподавателск..

Курс по Моден дизайн
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Учебен център Максима предлага специализирано обучение по Моден дизайн. Обучението е подходящо за всеки, който желае да превърне творческите си идеи и представи в красиви и модерни облекла. С помощта ..

Шивашки курс
Цена: 60 лв. На място, присъствено

Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО МЕТОДИКАТА НА ..

Курсове по Моден дизайн
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Възползвайте се от обучението ни по Моден дизайн по съвременни системи за отлични знания и умения! Предлагаме Ви най-ефективните методи на обучение за постигане на много добри резултати във всяка ед..

Курсове по Интериорен дизайн
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Възползвайте се от обучението ни по Интериорен дизайн по съвременни системи за отлични знания и умения! Предлагаме Ви най-ефективните методи на обучение за постигане на много добри резултати във вся..

Обучение по моден дизайн за начинаещи
Начин на обучение: На място, присъствено

Ние Кеймбридж център Пловдив, предлагаме курс по Моден дизайн първо ниво, стремим се върху постигане на най-добри резултати. Работим изцяло с практика, общуване и утвърждаване на наученото до момента...

Курсове по Моден дизайн
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Бритиш център Пловдив, използвайте нашето обучение по курс МОДЕН ДИЗАЙН - ДИЗАЙНЕР в Пловдив, за да достигнете до много полезни знания. Работим изцяло практично, това означава постоянно да се развиват..

Курсове по Интериорен дизайн
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Бритиш център Пловдив, използвайте нашето обучение, курс по Интериорен дизайн - дизайнер в Пловдив, за да научите най-доброто от планирането и промяната на вътрешните пространства в сградите. Научете ..

Курс по шев и кройка
Цена: 300 лв. На място, присъствено

АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..

Курс по интериорен дизайн за дата 29.10.2022 г. 4 съботи и 4 недели
Цена: 240 лв. На място, присъствено

Курс по Интериорен Дизайн 4 съботи и 4 недели от 09.30 часа до 13.30 часа Теория: Занятия 24 уч. часа. -Декоративни трикове за оригинален дом. -Как да смесим различни стилове. -Оптически ..

курс: „Флорален дизайн“ - първо ниво
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Варненски свободен университет, катедра „Изкуства“ и Департамент за чуждоезиково обучение и следдипломна квалификация организират курс за допълнително обучение на тема: „Флорален дизайн“ - По вр..

Курс ”Аранжиране на цветя”
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно

Варненски свободен университет, катедра „Изкуства“ и Департамент за чуждоезиково обучение и следдипломна квалификация организират курс за допълнително обучение на тема: „Флорален дизайн“ Курс..

курс по моден дизайн
Цена: 450 лв. На място, присъствено

Учебно- методичен център Мелани, гр. Пловдив представя курс по Моден дизайн В курса ще научите: Първо ниво: -Какво е дизайн, същност и функции- 4 уч. часа -Как се рисуват модни илюстрации и тех..

Арт курсове
Цена: 300 лв. На място, присъствено

Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..

kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
kурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентацииkурсови, проекти, бизнес планове, реферати, димломни, презентации
Курс Шивач

Курс Шивач

Враца
Цена: 300 лв. На място, присъствено

https://www.school-europe.eu/ ШИВАЧ ПЪРВО НИВО Сваляне на мерки, чертане, оразмеряване, видове шевове, видове бодове, апликации, кантове и др. Един месец, 100 уч. часа - 600 лв. (дистанционно обуч..