Филтриране
Сортиране

Мода, Дизайн курсове

13 обяви

Обучение по Моден Дизайн / Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Вие сте начинаещ? Мечтаете да научите тази прекрасна професия? Никога не сте използвали шевна машина? Няма никакъв проблем. Дадената учебна програма е много изчерпателна и методът на обучение е лесе..
Цена: 12 лв. Индивидуални професионални курсове по конструиране, моделиране и технология на облеклото. Програмата включва изучаване на основните конструкции на облеклото, теория и практически упражнения. Констру..
Цена: 13 лв. Курс по основни принципи и технология за градиране на облекло. Научете се да градирате вашите кройки бързо, лесно и точно. Времетраенето и програмата на курса се определя индивидуално в зависимост от ..

Обучение по Графичен дизайн

гр. София, обл. София
Цена: 790 лв. Дизайнерската академия към учебен център Нет Ит организира курсове по Графичен дизайн. Обучението е двусеместриално, а курсистите могат да се обучават в присъствена и дистанционна форма на обучение. О..

Обучение по Уеб дизайн

гр. София, обл. София
Цена: 690 лв. Дизайнерската академия към учебен център Нет Ит организира курсове по Уеб дизайн. Обучението е двусеместриално, а курсистите могат да се обучават в присъствена и дистанционна форма на обучение. Общата..

Обучение по Моден дизайн

гр. София, обл. София
Цена: 790 лв. Дизайнерската академия към учебен център Нет Ит организира курсове по Моден дизайн. Обучението е двусеместриално. Общата продължителност на целия курс е около една календарна година. По време на обуче..
Цена: 400 лв. предлага Заповядайте на курс за аранжиране на цветя към Лесотехнически университет, София. В началото на пролетта стартираме с нова група! Тук ще научите основните техники на аранжиране, как да..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО УРОЦИТЕ НА ШИН..

Курсове за шивачи и кроячи

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Курсове за шивачи и кроячи - три нива, отлична подготовка с подчертана практическа насоченост. За всяко ниво се издават удостоверения на български и английски език, а при желание и европейски сертифик..

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..
Искате ли да минете по стъпките на Теодора Мудева, момичето на агенция ”InterModels Burgas”, което с красота и увереност спечели титлата ”Мис България 2018”?! Искате ли да станете успешен модел, да ..

Арт курсове

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..
Цена: 15 лв. Здравейте, Предлагам Ви едно вълнуващо впускане в необятния свят на плетивото. Да плетем на 1, 2, повече игли и плетене с ръце. Нестандартен начин за бързо и систематизирано обучение. Без правила ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.