1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Мода, Дизайн курсове
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Начин на обучение
Всички
loader icon
Цена
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Мода, Дизайн курсове

11 обяви
обучение - графичен дизайн

обучение - графичен дизайн

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено Индивидуално обучение - графичен дизайн - работа с Corel DRAW, Photoshop, Adobe Illustrator
Креативни курсове по графичен дизайн от Студио 9087
Начин на обучение: На място, присъствено Здравейте, представям ви креативни курсове по графичен дизайн от Студио 9087. Групови и индивидуални уроци по западен английски модел. Нашите курсове: Уроците могат да бъдат за начинаещи и нап..
Курс по интериорен дизайн за дата 15.05.2021 г. 4 съботи и 4 недели
Цена: 240 лв. На място, присъствено Курс по Интериорен Дизайн 4 съботи и 4 недели от 09.30 часа до 13.30 часа Теория: Занятия 24 уч. часа. -Декоративни трикове за оригинален дом. -Как да смесим различни стилове. -Оптически ..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Индивидуални уроци по графичен дизайн от преподавател с докторска степен
Цена: 5 лв. Онлайн, дистанционно Графичен дизайнер с докторска степен по дизайн от Софийския университет и 30-години професионален стаж в различни сфери на графичния дизайн - рекламен, медиен, книгоиздаване - предлага онлайн уроци, в..
Частни уроци по графичен дизайн

Частни уроци по графичен дизайн

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 20 лв. Онлайн, дистанционно След редица задълбочени курсове и години практика, започнах да преподавам графичен дизайн на начинаещи, средно напреднали и напреднали. Преподавателският ми подход помага за успешното усвояване на н..
Шивашки курс

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. На място, присъствено Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО МЕТОДИКАТА НА ..
Курс Шивач

Курс Шивач

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 300 лв. На място, присъствено https://www.school-europe.eu/ ШИВАЧ ПЪРВО НИВО Сваляне на мерки, чертане, оразмеряване, видове шевове, видове бодове, апликации, кантове и др. Един месец, 100 уч. часа - 600 лв. (дистанционно обуч..
Курс ”Аранжиране на цветя”

Курс ”Аранжиране на цветя”

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 350 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Курсът се състои от различни етапи на обучение. На всеки етап, ще имате възможност да практикувате достатъчно, за да овладеете добре необходимите техники за работа. Ще отработите различни форми с подх..
Курс по шев и кройка

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. На място, присъствено АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..
Арт курсове

Арт курсове

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. На място, присъствено Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..
Индивидуални уроци по графичен дизайн и предпечатна подготовка на рекламни материали
Цена: 5 лв. Онлайн, дистанционно Преподавател в университет с докторска степен и 30-години практически опит като графичен дизайнер предлага онлайн уроци, в които да сподели богатия си практически и теоретичен опит. Вие избирате облас..