1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Мода, Дизайн курсове

Мода, Дизайн курсове

20 обяви
Цена: 200 лв. На място, присъствено ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ - МАКС ПЛЮС. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТАКСАТА ПРИ ПРЕКЪСВАНЕ НА КУРСА ПО КАКВАТО И ДА Е ПРИЧИНА. Курс по Интериорен дизайн Водещ лектор Антониа Александрова. Присъ..

Онлайн курс по моден дизайн на облекло

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Онлайн, дистанционно Модулен професионален курс по конструиране, моделиране и технология на облеклото. Модолният курс дава възможност да подберете сами темата /модула/ за изучаване, която ви интересува и да я изучават..
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Допълнителна информация Изучаване на целият процес по създаване на интериорна визуализация: - моделиране - работа с материали - камери - осветление - работа и настройка с програма. - рендър ..
Курсове по Английски
270 лв.
Цена: 5 лв. Онлайн, дистанционно Графичен дизайнер с докторска степен по дизайн от Софийския университет и 30-години професионален стаж в различни сфери на графичния дизайн - рекламен, медиен, книгоиздаване - предлага онлайн уроци, в..
Цена: 5 лв. Онлайн, дистанционно Преподавател в университет с докторска степен и 30-години практически опит като графичен дизайнер предлага онлайн уроци, в които да сподели богатия си практически и теоретичен опит. Вие избирате облас..
Начин на обучение: На място, присъствено Желаете ли да превърнете творческите си идеи и представи в красиви и модерни облекла? Изпитвате ли страст към съвременния свят на модата? Мечтаете ли сами да проектирате собствените си дрехи? Ако ..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Работя в момента да мине онлайн курса! Моля всеки, който има интерес да ми звънне по телефона! Предлагам Ви едно вълнуващо впускане в необятния свят на плетивото!!! Да плетем на 1, 2, повече игли ..
Цена: 500 лв. На място, присъствено Заповядайте на курс за аранжиране на цветя към Лесотехнически университет, София. Съвсем скоро стартираме с нова група през септември! При нас ще научите основните техники на аранжиране, как да ра..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. На място, присъствено Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО МЕТОДИКАТА НА ..

Обучение по Моден Дизайн / Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено Вие сте начинаещ? Мечтаете да научите тази прекрасна професия? Никога не сте използвали шевна машина? Няма никакъв проблем. Дадената учебна програма е много изчерпателна и методът на обучение е лесе..
Начин на обучение: На място, присъствено Бритиш център Пловдив, работим изцяло практично, това означава постоянно да се развивате и надграждате в тази област. Подготвяме директно за започване на работа, като успешен служител. Използвайте наш..
Начин на обучение: На място, присъствено Курс по моден дизайн започва тази седмица в Училище Алфабет Пловдив! В курса по моден дизайн на Училище Алфабет Пловдив ще се научите на: - Тушови техники; - Конструиране облекло; - Изработв..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Курс по моден дизайн започва скоро в Училище Алфабет Пловдив! В курса по моден дизайн на Училище Алфабет Пловдив ще се научите на: - Тушови техники; - Конструиране облекло; - Изработване кро..

обучение - графичен дизайн

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено Индивидуално обучение - графичен дизайн - работа с Corel DRAW, Photoshop, Adobe Illustrator
Начин на обучение: На място, присъствено Бритиш център Пловдив, използвайки нашето обучение курс по Интериорен дизайн - дизайнер в Пловдив, Вие ще придобиете с способност да изразявате възприятията си за заобикалящото пространство. Ще се в в..
Училище Алфабет Пловдив стартира курс по Моден дизайн в Пловдив. Курсът е с професионална насоченост и е подходящ за всеки, който иска да създава облекла. Ще се научите да съчетавате различни цветове,..
Училище Алфабет Пловдив стартира курс по Моден дизайн Пловдив. Курсът е с професионална насоченост и е подходящ за всеки, който иска да създава облекла. Ще се научите да съчетавате различни цветове, м..
Обучението по Моден дизайн в Училище Алфабет Пловдив е подходящо за всеки, желаещ да създава и реализира модели на дизайнерски облекла напълно самостоятелно, започвайки от скицата и достигайки до гото..
Ние Ви предлагаме възможност да реализирате и превърнете  творческите си заложби в реален продукт с обучението по Моден дизайн. То е подходящо за всеки, желаещ да създава, твори и реализира облекла..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.