Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Мода, Дизайн курсове

9 обяви
Цена: 300 лв. Курс по основни принципи и технология за градиране на облекло. Научете се да градирате вашите кройки бързо, лесно и точно.12
Цена: 400 лв. Ускорен Курс по конструиране на дамско облекло от текстил и трикотаж по френска система. Програмата включва: *10 часа - пола -база, разработки, детайли * 10 часа - панталон - база, слим панталон,..

Курсове за шивачи и кроячи

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Курсове за шивачи и кроячи - три нива, отлична подготовка с подчертана практическа насоченост. За всяко ниво се издават удостоверения на български и английски език, а при желание и европейски сертифик..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО УРОЦИТЕ НА ШИН..

Уроци 3D max и Vray

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 лв. Предлагам частни уроци по 3DS max studio
Цена: 30 лв. Екатерина Садула, текстилен дизайнер от Москва, създател на единственната фабрика на Балканите за производството на специална мерино-вълна за хоби, ви предлага индивидуални курсове и в група. Абсолютн..
Цена: 15 лв. Здравейте, Предлагам Ви едно вълнуващо впускане в необятния свят на плетивото. Да плетем на 1, 2, повече игли и плетене с ръце. Нестандартен начин за бързо и систематизирано обучение. Без правила ..

Арткурсове

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.