Мода, Дизайн курсове

10 обяви

Обучение по Моден Дизайн / Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Вие сте начинаещ? Мечтаете да научите тази прекрасна професия? Никога не сте използвали шевна машина? Няма никакъв проблем. Дадената учебна програма е много изчерпателна и методът на обучение е лесе..
Цена: 12 лв. Индивидуален, професионален, модулен курс по конструиране, моделиране и технология на облеклото. Модолният курс дава възможност да подберете сами темата /модула/, който искате да изучавате, която ви..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО МЕТОДИКАТА НА ..

Курс по моден дизайн-дизайнер

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
 По време на обучението ще се запознаете с техниките в рисуването, туширането, инструменти и пособия при чертане. Ще получите ключови умения и знания как да конструирате дамски, мъжки и детски облекла..

Курс по интериорен дизайн

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
 Курсът е предназначен за всеки, който смята за свое призвание Интериорния дизайн, разполага с поне базови познания за работа със специализирани софтуери и има желание да получи знания и усвои умения ..

Курс Моден дизайн, Пловдив

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Курсове по моден дизайн за начинаещи или напреднали в Интер Алианс, гр. Пловдив. Какво предлагаме: * В курса ще получите знания и умения, за да конструирате дамски, мъжки и детски облекла. * Щ..
Имате творчески идеи за красиви и модерни облекла и желаете вашите проекти да видят бял свят? - В Учебен център Интер Алианс предоставяме възможност на желаещите да създават дизайнерски облекла. В..
Курсове по Интериорен дизайн за начинаещи или напреднали в Интер Алианс, гр. Пловдив! Какво предлагаме: * 65 уч. часа. * Малки групи 5-8 човека. * Удобен график през седмицата или през уикен..

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..

Арт курсове

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.