1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Мода, Дизайн курсове

Мода, Дизайн курсове

19 обяви

Обучение по Моден Дизайн / Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено Вие сте начинаещ? Мечтаете да научите тази прекрасна професия? Никога не сте използвали шевна машина? Няма никакъв проблем. Дадената учебна програма е много изчерпателна и методът на обучение е лесе..
Цена: 12.50 лв. На място, присъствено Индивидуален, професионален, модулен курс по конструиране, моделиране и технология на облеклото. Модолният курс дава възможност да подберете сами темата /модула, който ви интересува и искате да изуч..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Курс по моден дизайн започва скоро в Училище Алфабет Пловдив! В курса по моден дизайн на Училище Алфабет Пловдив ще се научите на: - Тушови техники; - Конструиране облекло; - Изработване кро..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Работя в момента да мине онлайн курса! Моля всеки, който има интерес да ми звънне по телефона! Предлагам Ви едно вълнуващо впускане в необятния свят на плетивото!!! Да плетем на 1, 2, повече игли ..
Цена: 20 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Допълнителна информация Изучаване на целият процес по създаване на интериорна визуализация: - моделиране - работа с материали - камери - осветление - работа и настройка с програма. - рендър ..

обучение - графичен дизайн

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено Индивидуално обучение - графичен дизайн - работа с Corel DRAW, Photoshop, Adobe Illustrator
Начин на обучение: На място, присъствено Бритиш център Пловдив, използвайки нашето обучение курс по Интериорен дизайн - дизайнер в Пловдив, Вие ще придобиете с способност да изразявате възприятията си за заобикалящото пространство. Ще се в в..
Цена: 5 лв. Онлайн, дистанционно Преподавател в университет с докторска степен и 30-години практически опит като графичен дизайнер предлага онлайн уроци, в които да сподели богатия си практически и теоретичен опит. Вие избирате облас..
Цена: 5 лв. Онлайн, дистанционно Графичен дизайнер с докторска степен по дизайн от Софийския университет и 30-години професионален стаж в различни сфери на графичния дизайн - рекламен, медиен, книгоиздаване - предлага онлайн уроци, в..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. На място, присъствено Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО МЕТОДИКАТА НА ..

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. На място, присъствено АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..

Арт курсове

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. На място, присъствено Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..
Цена: 600 лв. Интериорен дизайн от крой до крой с програмите Autodesk, едно изгодно решение за Вашия бизнес. Целият дизайн от предварителното проектиране, през замерване и разчертаване на скица, до окончателния п..
Цена: 10 лв. Изпитвате ли страст към съвременния свят на модата? ”Белиса Аболеон” ЕООД гр. Бургас, Предлага обучение по ”Моделиране, конструиране и изработка на облекла”. Курсовете по ”Шев и кройка” ще бъдат в..
Бритиш център Пловдив, използвайки нашето обучение курс по Интериорен дизайн - дизайнер в Пловдив, Вие ще придобиете с способност да изразявате възприятията си за заобикалящото пространство. Ще се в в..
Училище Алфабет Пловдив стартира курс по Моден дизайн в Пловдив. Курсът е с професионална насоченост и е подходящ за всеки, който иска да създава облекла. Ще се научите да съчетавате различни цветове,..
Обучението по Моден дизайн в Училище Алфабет Пловдив е подходящо за всеки, желаещ да създава и реализира модели на дизайнерски облекла напълно самостоятелно, започвайки от скицата и достигайки до гото..
Ние Ви предлагаме възможност да реализирате и превърнете  творческите си заложби в реален продукт с обучението по Моден дизайн. То е подходящо за всеки, желаещ да създава, твори и реализира облекла..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.