1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Мода, Дизайн курсове

Мода, Дизайн курсове

16 обяви
Цена: 12.50 лв. Индивидуален, професионален, модулен курс по конструиране, моделиране и технология на облеклото. Модолният курс дава възможност да подберете сами темата /модула, който ви интересува и искате да изуч..
Цена: 10 лв. Работя в момента да мине онлайн курса! Моля всеки, който има интерес да ми звънне по телефона! Предлагам Ви едно вълнуващо впускане в необятния свят на плетивото!!! Да плетем на 1, 2, повече игли ..

Курс по интериорен дизайн

гр. София, обл. София
Цена: 149 лв. Независимо дали си решил да се занимаваш професионално с интериорен дизайн или просто искаш да обзаведеш своя дом, този курс ще ти помогне да разбереш основните принципи в дизайна и как да ги прилагаш..
Цена: 8 лв. Графичен дизайнер с докторска степен по дизайн от Софийския университет и 30-години професионален стаж в различни сфери на графичния дизайн - рекламен, медиен, книгоиздаване - предлага онлайн уроци, в..

Арт курсове

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..

Курсове по Моден Дизайн в Интер Алианс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Обожавате модата и искате това да е вашата професия? Е, в Интер Алианс стартират курсове по Моден дизайн. Предлагаме Ви: * Малки групи * Удобен график за провеждане на курсовете * Преподавате..

Курс по Графичен Дизайн в Интер Алианс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Курс по Графичен дизайн стартира в Интер Алианс. Курсът Графичен дизайн включва три основни програми ADOBE PHOTOSHOP,ADOBE ILLUSTRATOR,ADOBE IN DESIGN. Гмурнете се смело в света на дизайна и учете..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО МЕТОДИКАТА НА ..
Бритиш център Пловдив, използвайки нашето обучение курс по Интериорен дизайн - дизайнер в Пловдив, Вие ще придобиете с способност да изразявате възприятията си за заобикалящото пространство. Ще се в в..

Обучение по Моден Дизайн / Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Вие сте начинаещ? Мечтаете да научите тази прекрасна професия? Никога не сте използвали шевна машина? Няма никакъв проблем. Дадената учебна програма е много изчерпателна и методът на обучение е лесе..
Училище Алфабет Пловдив стартира курс по Моден дизайн в Пловдив. Курсът е с професионална насоченост и е подходящ за всеки, който иска да създава облекла. Ще се научите да съчетавате различни цветове,..
Цена: 500 лв. Заповядайте на курс за аранжиране на цветя към Лесотехнически университет, София. Съвсем скоро стартираме с нова група! При нас ще научите основните техники на аранжиране, как да работите с рязан ..
Цена: 3 000 лв. Курса се състои от 60 часа които включват пълно обучение на 3D програма за моделиране +допълнителни 12 часа практика. След обучението ще можете да моделирате бижута на много добро ниво и ще имате сп..

обучение - графичен дизайн

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Индивидуално обучение - графичен дизайн - работа с Corel DRAW, Photoshop, Adobe Illustrator Веселин Сухоруков - СБХ графичен дизайн
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.