Филтриране
Сортиране

Мода, Дизайн курсове

9 обяви
*Само преди коледните празници Ви предлагаме промоционална цена за курс по Графичен дизайн. Ако сте дизайнери по душа и изкуството е част от Вашия живот това, което можем да Ви предложим е качеств..
Цена: 11 лв. Индивидуални професионални курсове по конструиране, моделиране и технология на облеклото. Програмата включва изучаване на основните конструкции на облеклото по Френска система, теория и практически уп..
Цена: 12 лв. Курс по основни принципи и технология за градиране на облекло. Научете се да градирате вашите кройки бързо, лесно и точно. Времетраенето и програмата на курса се определя индивидуално в зависимост от ..

Курсове за шивачи и кроячи

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Курсове за шивачи и кроячи - три нива, отлична подготовка с подчертана практическа насоченост. За всяко ниво се издават удостоверения на български и английски език, а при желание и европейски сертифик..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО УРОЦИТЕ НА ШИН..

Курс по мода

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Фирма “Париж-Мари” от 15.06.2018 организира курс по мода

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..

Арт курсове

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..
Цена: 15 лв. Здравейте, Предлагам Ви едно вълнуващо впускане в необятния свят на плетивото. Да плетем на 1, 2, повече игли и плетене с ръце. Нестандартен начин за бързо и систематизирано обучение. Без правила ..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.