1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Мода, Дизайн курсове

Мода, Дизайн курсове

20 обяви

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. На място, присъствено Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО МЕТОДИКАТА НА ..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Работя в момента да мине онлайн курса! Моля всеки, който има интерес да ми звънне по телефона! Предлагам Ви едно вълнуващо впускане в необятния свят на плетивото!!! Да плетем на 1, 2, повече игли ..
Цена: 12.50 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Графичен дизайн по реална практическа задача. Едно към Едно ЕООД обучава в компютърно образование в реалната среда на професиите по дизайн. Нова група в средата на месеца. Подробен учебен план. Реги..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Нова група в курса по Интериорен дизайн стартира съвсем скоро, за Ваше удобство предлагаме вечерен и уикенд график. Групата стартира до две седмици.

Обучение по Моден Дизайн / Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Начин на обучение: На място, присъствено Вие сте начинаещ? Мечтаете да научите тази прекрасна професия? Никога не сте използвали шевна машина? Няма никакъв проблем. Дадената учебна програма е много изчерпателна и методът на обучение е лесе..

Курс Шивач

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 350 лв. На място, присъствено ШИВАЧ ПЪРВО НИВО Сваляне на мерки, чертане, оразмеряване, видове шевове, видове бодове, апликации, кантове и др. Един месец, 80 уч. часа - 350 лв. КРОЯЧ ВТОРО НИВО Кройка на панталон, пола, бл..
Начин на обучение: На място, присъствено КУРС ПО ШЕВ И КРОЙКА с практическа насоченост. Сваляне на мерки, чертане, оразмеряване, видове шевове, видове бодове. Курсът обхваща цялостна изработка на поясни изделия: поли, панталони, и детайли; р..
Начин на обучение: На място, присъствено Желаете ли да превърнете творческите си идеи и представи в красиви и модерни облекла? Изпитвате ли страст към съвременния свят на модата? Мечтаете ли сами да проектирате собствените си дрехи? Ако ..
Начин на обучение: На място, присъствено Бритиш център Пловдив, работим изцяло практично, това означава постоянно да се развивате и надграждате в тази област. Подготвяме директно за започване на работа, като успешен служител. Използвайте наш..
Цена: 5 лв. Онлайн, дистанционно Графичен дизайнер с докторска степен по дизайн от Софийския университет и 30-години професионален стаж в различни сфери на графичния дизайн - рекламен, медиен, книгоиздаване - предлага онлайн уроци, в..
Цена: 5 лв. Онлайн, дистанционно Преподавател в университет с докторска степен и 30-години практически опит като графичен дизайнер предлага онлайн уроци, в които да сподели богатия си практически и теоретичен опит. Вие избирате облас..
Начин на обучение: На място, присъствено Желаете ли да превърнете творческите си идеи и представи в красиви и модерни облекла? Изпитвате ли страст към съвременния свят на модата? Мечтаете ли сами да проектирате собствените си дрехи? Ако ..
Начин на обучение: На място, присъствено Курс по моден дизайн започва тази седмица в Училище Алфабет Пловдив! В курса по моден дизайн на Училище Алфабет Пловдив ще се научите на: - Тушови техники; - Конструиране облекло; - Изработв..
Начин на обучение: На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Курс по моден дизайн започва скоро в Училище Алфабет Пловдив! В курса по моден дизайн на Училище Алфабет Пловдив ще се научите на: - Тушови техники; - Конструиране облекло; - Изработване кро..

обучение - графичен дизайн

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено Индивидуално обучение - графичен дизайн - работа с Corel DRAW, Photoshop, Adobe Illustrator
Начин на обучение: На място, присъствено Бритиш център Пловдив, използвайки нашето обучение курс по Интериорен дизайн - дизайнер в Пловдив, Вие ще придобиете с способност да изразявате възприятията си за заобикалящото пространство. Ще се в в..
Училище Алфабет Пловдив стартира курс по Моден дизайн в Пловдив. Курсът е с професионална насоченост и е подходящ за всеки, който иска да създава облекла. Ще се научите да съчетавате различни цветове,..
Училище Алфабет Пловдив стартира курс по Моден дизайн Пловдив. Курсът е с професионална насоченост и е подходящ за всеки, който иска да създава облекла. Ще се научите да съчетавате различни цветове, м..
Обучението по Моден дизайн в Училище Алфабет Пловдив е подходящо за всеки, желаещ да създава и реализира модели на дизайнерски облекла напълно самостоятелно, започвайки от скицата и достигайки до гото..
Ние Ви предлагаме възможност да реализирате и превърнете  творческите си заложби в реален продукт с обучението по Моден дизайн. То е подходящо за всеки, желаещ да създава, твори и реализира облекла..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.