1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Мода, Дизайн курсове

Мода, Дизайн курсове

9 обяви

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 50 лв. На място, присъствено Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО МЕТОДИКАТА НА ..
Цена: 200 лв. На място, присъствено Център за Професионално Обучение МАКС ПЛЮС Курс по Интериорен дизайн Водещ лектор: Антония Александрова. Присъствена форма на обучение: Осигурени са всички противоепидемични мерки. Осигуре..

Курс Шивач

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 350 лв. На място, присъствено ШИВАЧ ПЪРВО НИВО Сваляне на мерки, чертане, оразмеряване, видове шевове, видове бодове, апликации, кантове и др. Един месец, 80 уч. часа - 350 лв. КРОЯЧ ВТОРО НИВО Кройка на панталон, пола, бл..
Написване на курсова, реферат, димломна, презентация, проект, бизнес план

Курс ”Аранжиране на цветя”

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 400 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Аранжиране на цветя - Дистанционно обучение / домашно обучение Аранжирането на цветя е изкуство. Необходими са креативност, търпение и сръчност, за да превърнете растенията и цветята в нещо красиво. ..

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. На място, присъствено АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..
Цена: 10 лв. На място, присъствено, Онлайн, дистанционно Работя в момента да мине онлайн курса! Моля всеки, който има интерес да ми звънне по телефона! Предлагам Ви едно вълнуващо впускане в необятния свят на плетивото!!! Да плетем на 1, 2, повече игли ..

Арт курсове

гр. София, обл. София
Цена: 250 лв. На място, присъствено Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..
Цена: 5 лв. Онлайн, дистанционно Преподавател в университет с докторска степен и 30-години практически опит като графичен дизайнер предлага онлайн уроци, в които да сподели богатия си практически и теоретичен опит. Вие избирате облас..

обучение - графичен дизайн

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. На място, присъствено Индивидуално обучение - графичен дизайн - работа с Corel DRAW, Photoshop, Adobe Illustrator