Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Мода, Дизайн курсове

8 обяви
Цена: 2 000 лв. За международна фабрика в Пловдив, предлагам обучение на различни машини в производството на матраци. Осигурен транспорт, храна и обедна почивка. След завършено обучение - работа с трудов договор и ос..

Курсове за шивачи и кроячи

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Курсове за шивачи и кроячи - три нива, отлична подготовка с подчертана практическа насоченост. За всяко ниво се издават удостоверения на български и английски език, а при желание и европейски сертифик..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО УРОЦИТЕ НА ШИН..
Цена: 400 лв. Заповядайте на курс за аранжиране на цветя към Лесотехнически университет, София. Започнете пролетта с вдъхновение и нови емоции! Тук ще научите основните техники на аранжиране, как да работите с ряза..
Цена: 5 лв. Монтесори работилница ”Слънчевата система” предлагаиндивидуално обучение за вашето дете. В нашата монтесори работилница ние не играем с предметите около нас А НИЕ СЪЗДАВАМЕ Играчките и игрите около н..
Цена: 200 лв. Компютърно Образователен Център МАКС ПЛЮС организира курсове по ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН Предлагаме 10% отстъпка при записване на два и повече модула. Курсовете се съставени от малки групи - от 4 до 6 ку..

Арткурсове

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg