1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Мода, Дизайн курсове

Мода, Дизайн курсове

20 обяви

Обучение по Моден Дизайн / Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 20 лв. Вие сте начинаещ? Мечтаете да научите тази прекрасна професия? Никога не сте използвали шевна машина? Няма никакъв проблем. Дадената учебна програма е много изчерпателна и методът на обучение е лесе..
Ако модата е вашата страст значи сте попаднали на точната обява! Стартират курсове по Моден Дизайн в Интер Алианс. Курсът ще стартира след броени дни. При нас ще получите качествено образование, м..
Интер Алианс Пловдив стартита курс по ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН. Предлагаме Ви два варианта на обучение: вариант през уикенда и вечерен делничен вариант. Ако искате вашият дом да изглежда зашеметяващо? В..
Цена: 15 лв. Индивидуален, професионален, модулен курс по конструиране, моделиране и технология на облеклото. Модолният курс дава възможност да подберете сами темата /модула, който ви интересува и искате да изуч..

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО МЕТОДИКАТА НА ..
СТАНИ МОДЕЛ! УЧАСТВАЙ В КОНКУРСИ, РЕВЮТА И ПРОМОЦИИ. Запиши се в курса за модели на ”InterModels Burgas” и ние ще те научим на тънкостите в модния бранш, как да дефилираш по модния подиум, да придобие..

Курс по Моден Дизайн, Интер Алианс

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Стартират курсове по Моден Дизайн в Интер Алианс. Курсове по Моден Дизайн в различни дни и графици. Ако обичате да създавате и творите красиви и стилни облекла, възползвайте се от нашето практичес..
Училище Алфабет Пловдив стартира курс по Моден дизайн в Пловдив. Курсът е с професионална насоченост и е подходящ за всеки, който иска да създава облекла. Ще се научите да съчетавате различни цветове,..
Бритиш център Пловдив, работим изцяло практично, това означава постоянно да се развивате и надграждате в тази област. Подготвяме директно за започване на работа, като успешен служител. Използвайте наш..
Бритиш център Пловдив, използвайки нашето обучение курс по Интериорен дизайн - дизайнер в Пловдив, Вие ще придобиете с способност да изразявате възприятията си за заобикалящото пространство. Ще се в в..
Бритиш център Пловдив, възползвайте се от 5 часа безплатни часове, курс по Графичен дизайн в Пловдив, само до празниците, за да получите възможност да проявите своята креативност под различни форми. И..
Цена: 500 лв. Заповядайте на курс за аранжиране на цветя към Лесотехнически университет, София. Съвсем скоро стартираме с нова група! При нас ще научите основните техники на аранжиране, как да работите с рязан ..

Курс по Интериорен дизайн

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Курс по Интериорен дизайн За курса: Курсът на обучение по Интериорен дизайн включва теоретични знания и практически упражнения (интериорни решения по конкретни планове). Обучението е фокусирано..
Цена: 3 000 лв. Курса се състои от 60 часа които включват пълно обучение на 3D програма за моделиране +допълнителни 12 часа практика. След обучението ще можете да моделирате бижута на много добро ниво и ще имате сп..
Модата е дума с много значение, от които маниер, норма, време, правило, ритъм. Различни вкусове, поведение, цветови гами, стилове, епохи са малка част от палитрата на модата. Ежегодно тенденциите се..

Моден дизайн за начинаещи

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Обучението е подходящо за всеки, който желае да превърне творческите си идеи и представи в красиви и модерни облекла, който изпитва страст към съвременния свят на модата, и желае да създава и реализир..
Обучението по Моден дизайн в Училище Алфабет Пловдив е подходящо за всеки, желаещ да създава и реализира модели на дизайнерски облекла напълно самостоятелно, започвайки от скицата и достигайки до гото..
Ние Ви предлагаме възможност да реализирате и превърнете  творческите си заложби в реален продукт с обучението по Моден дизайн. То е подходящо за всеки, желаещ да създава, твори и реализира облекла..

обучение - графичен дизайн

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 10 лв. Индивидуално обучение - графичен дизайн - работа с Corel DRAW, Photoshop, Adobe Illustrator Веселин Сухоруков - СБХ графичен дизайн
Цена: 10 лв. Изпитвате ли страст към съвременния свят на модата? ”Белиса Аболеон” ЕООД гр. Бургас, Предлага обучение по ”Моделиране, конструиране и изработка на облекла”. Курсовете по ”Шев и кройка” ще бъдат в..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.