Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
5 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Професионален курс за аранжиране на цветя - септември 2017 | Мода, Дизайн курсове | гр. София
Професионален курс за аранжиране на цветя - септември 2017
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Русана Цветанова,  преди 11 дни
Заповядайте на курс за аранжиране на цветя към Лесотехнически университет, София. През месец септември стартираме с нова група! Тук ще научите основните техники на аранжиране, как да работите с рязан и саксиен цвят, с опаковки и как да декорирате с различни материали. Курсът е насочен към всички, които желаят да се занимават професионално с аранжиране и да го превърнат в свой бизнес, както и към любители, които желаят да се потопят в тайните на аранжирането на растения и да го превърнат в свое хоби. Цената включва: Всички материали за работа, съдове и растения. Сертификат за допълнителна профе..
Курс по Конструиране и технология на облеклото | Мода, Дизайн курсове | гр. Пловдив
Курс по Конструиране и технология на облеклото
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ганка Павлова,  преди 12 дни
Да се научим бързо да кроим и шием Интензивни курсове по конструиране и технология на облеклото за начинаещи и напреднали от всякаква възраст. Включва теория и практически упражнения. Конструиране, кроене и ушиване на поли, панталони. рокли, - дамски, и детски. Обучението е индивидуално, няма ограничение за минимум или максимум часове. Програмата се съставя по желание на обучаващия се - може да включва и само едно изделие. По желание може да се включи изработване на кройки + размножаване на кройки /градация/. Курсът се води от квалифициран преподавател /инженер по Конструиране и Техноло..
Шивашки курс | Мода, Дизайн курсове | гр. София
Шивашки курс
Цена
30 лв.
КОЛЕВА
гр. София, обл. София,  Подател: КОЛЕВА,  преди 13 дни
Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО УРОЦИТЕ НА ШИНГО САТО.
Арткурсове | Мода, Дизайн курсове | гр. София
Арткурсове
Цена
200 лв.
ВИЗИЯ
гр. София, обл. София,  Подател: ВИЗИЯ,  преди 200 дни
Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на облеклото 4. Декупаж и приложни техники 5. Рисуване и живопис 6. Стъклопис 7. Иконопис 8. Плетиво и бродерия 9. Пръстова живопис 10. Детска съботна школа Курсовете са индивидуални и групови - до 5 човека и са по 24 уч. часа нивото. Едномесечни, 2 - 3 пъти седмично по 2 часа с практика. Часовете са в удобно за Вас време, в приятна арт обстановка. Оригиналните творби ще се продават в галерията
Курс по шев и кройка | Мода, Дизайн курсове | гр. София
Курс по шев и кройка
Цена
200 лв.
ВИЗИЯ
гр. София, обл. София,  Подател: ВИЗИЯ,  преди 200 дни
АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг