Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Мода, Дизайн курсове

11 обяви

Шивашки курс

гр. София, обл. София
Цена: 30 лв. Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО УРОЦИТЕ НА ШИН..

Курсове за шивачи и кроячи

гр. София, обл. София
Цена: 350 лв. Курсове за шивачи и кроячи - три нива, отлична подготовка с подчертана практическа насоченост. За всяко ниво се издават удостоверения на български и английски език, а при желание и европейски сертифик..
Цена: 200 лв. Компютърно Образователен Център МАКС ПЛЮС организира курсове по ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН Предлагаме 10% отстъпка при записване на два и повече модула. Курсовете се съставени от малки групи - от 4 до 6 ку..
Здравейте, Имам над 11 годинишен опит с текстил, графичен дизайн, мултимедия и брандинг. Завършила съм Мултимедия Дизайн и Дизайн и Бизнес с профил Бранд Дизайн в КЕА Københavns Erhvervsakademi, уни..

Обучение по Моден дизайн

гр. София, обл. София
Цена: 790 лв. Дизайнерската академия към учебен център Нет Ит организира курсове по Моден дизайн. Обучението е двусеместриално. Общата продължителност на целия курс е около една календарна година. По време на обуче..

Обучение по Уеб дизайн

гр. София, обл. София
Цена: 690 лв. Дизайнерската академия към учебен център Нет Ит организира курсове по Уеб дизайн. Обучението е двусеместриално, а курсистите могат да се обучават в присъствена и дистанционна форма на обучение. Общата..

Обучение по Графичен дизайн

гр. София, обл. София
Цена: 790 лв. Дизайнерската академия към учебен център Нет Ит организира курсове по Графичен дизайн. Обучението е двусеместриално, а курсистите могат да се обучават в присъствена и дистанционна форма на обучение. О..
Цена: 30 лв. Екатерина Садула, текстилен дизайнер от Москва, създател на единственната фабрика на Балканите за производството на специална мерино-вълна за хоби, ви предлага индивидуални курсове и в група. Абсолютн..
Цена: 15 лв. Здравейте, Предлагам Ви едно вълнуващо впускане в необятния свят на плетивото. Да плетем на 1, 2, повече игли и плетене с ръце. Нестандартен начин за бързо и систематизирано обучение. Без правила ..

Арткурсове

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на обл..

Курс по шев и кройка

гр. София, обл. София
Цена: 200 лв. АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.