1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Курсови работи, Теми

Курсови работи, Теми

230 обяви

Курсова, реферат, дипломна

гр. София, обл. София
Бърза помощ за студенти от всички университети. Разработки по индивидуални задания от преподавателя. Без значение брой страници. Естетически по всички правила с богата библиография. Най- ниски цени и кратък срок. Икономика, Мениджмънт, Публична администация, Туризъм, Маркетинг, Право, Психология, Педагогика, Философия, Политология, Защита на националната сигурност, Финанси, Упревление на човешки ресурси, Реклама и др.
Индивидуални разработки на дипломни работи, магистърски тези, курсови работи, реферати, доклади, есета, ЛИС, задачи, презентации, рецензии, редактиране и преразказване на текст и т.н. Цената се определя от спецификата на запитването. Може да изпратите запитване бързо и лесно на адрес http://helpbook.bg/
Посетете нашият уеб-сайт --> kursoviraboti.eu Уважаеми студенти, РАБОТИМ С ЦЯЛАТА СТРАНА! Eкипът на kursoviraboti.eu може да Ви помогне в разработването на курсови и дипломни работи /в това число и магистърски тези/, реферати, есета, домашни работи и бизнеспланове по следните основни икономически дисциплини: ФИНАНСИ СЧЕТОВОДСТВО МИКРОИКОНОМИКА МАКРОИКОНОМИКА МАРКЕТИНГ МЕНИДЖМЪНТ СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ ТУРИЗЪМ КАКТО И ПО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИСЦИПЛИНИ!!! Разработваме курсови работи, казуси, проекти, бизнес планове, дипломни работи, магистърски те..
Цена:
7 лв.
Професионална и строго индивидуална разработка на дипломни и курсови работи, реферати, казуси и есета по всички икономически специалности (Икономика; Маркетинг; Реклама; Европейски съюз; Стопанско управление; Публична администрация; Счетоводство; Финанси; Туризъм; Политология; Социология) за НБУ, МВБУ, ВУЗФ и останалите ВУЗ в страната и чужбина. Всичко се разработва строго индивидуално и се съблюдава неправомерното цитиране от интернет, като всички теми се проверяват за плагиатство преди са се предадат. Цена 7-10 лева на страница в зависимост от искания обем и срокът, за който трябва да се раз..
http://www.diplomi.net/ Бърза помощ за студенти от всички специалности в изготвянето на есета, курсови работи, реферати, бизнес планове, проекти, презентации, дипломни работи, теми, магистърски тези и..
ПОМОЩ при изготвяне на Дипломни и Курсови работи с Руски материали и Руски Видеоматериали от Интернет, преведени от Руски на Български Език на изучаващите Медицина, Фармацевтика, Козметика, Икономика,..
Разработване на курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси, презентации. Всяка тема се разработва индивидуално според изискванията на конкретния университет. Гарантиран успех.

Курсови работи и задачи по счетоводство

с. Черниче, обл. Благоевград
Разработване на курсови работи и задачи по: 1. Увод в счетоводството; 2. Счетоводство на предприятието; 3. Бюджетно счетоводство; 4. Банково счетоводство

Курсови и дипломни работи. Реферати, разработки

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
http://www.diplomi.net/ Ние сме екип ориентиран изцяло в помощ за студенти. Предлагаме разработване на всякакви задания, курсови работи, реферати, есета, проекти, презентации и др. индивидуално чрез с..

Реферати, курсови, дипломни

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Бърза помощ за студенти ИНДИВИДУАЛНО и авторски, без ползване на интернет разработване на есета, курсови работи, реферати, бизнес планове, проекти, презентации, дипломни работи, теми, магистърски тези..
Бърза помощ за студенти ИНДИВИДУАЛНО и авторски, без ползване на интернет разработване на есета, курсови работи, реферати, бизнес планове, проекти, презентации, дипломни работи, теми, магистърски тези..
Разработване на семестриални проекти, реферати, казуси, есета и дипломни работи по икономически дисциплини, психология, туризъм, право и други.

Курсови работи по различни дисциплини

гр. Разград, обл. Разград
Изготвям по поръчка курсови работи, реферати, есета, презентации, теми, казуси и други разработки по: Икономика/Аграрна икономика и други дисциплини. За написването на курсовите работи използвам а..
Цена: 5 лв. Изготвям курсови работи, презентации, реферати, анализи. Материалите се изготвят индивидуално за всяка заявка, съобразно изискванията на учебното заведение, преподавателя, студента или ученика. Гарант..
Изготвям курсови работи и реферати, решавам задачи (както за студенти, така и за ученици)! Готовите материали изпращам по e-mail или еконт. Цената зависи от обема на работата и времето за изготвяне. Т..
Изработвам курсови работи и реферати по различни икономически дисциплини. Изготвям реклами, правя маркетингови проучвания, анализирам пазари, ценообразувам различни продукти. Изработвам бизнес планове..

Разработки по ЛИТЕРАТУРА за матура

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Предлагам разработени всички произведения на всички автори, които са включени в матуритетният материал за 2020 година. 41- ви въпрос от матурата по БЕЛ е за създаване на аргументативен текст, свързан ..
Цена: 5 лв. Изготвяне на студентски курсови работи и реферати. Бакалавърски и магистърски тези. Ученически и студентски есета и анализи. Презентации. Напълно авторски разработки по:  икономика,  мениджмън..

Домашни, тестове по математика

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 15 лв. Здравейте, решавам задачи, тестове, домашни по математика на ученици, които срещат затруднение с материала от 1 до 12 клас. Цената е 15 лв, но има много влияещи фактори, така че по - договаряне. Отн..
Пиша курсови работи, доклади, план-конспект, резюме, казуси и есета, презентации и др. за ИКОНОМИЧЕСКИ СПЕЦИАЛНОСТИ И УНИВЕРСИТЕТИ!!! Разработвам теми за държавен изпит! Гарантирам 100% авторско право..
За студенти и ученици, бързо и качествено, на всички нива, по математика, такава, каквато я изучават, дори и повече, ако желаете. Решаване на задачи в реално време, и копия по viber, skype или с дирек..
Предлагам професионално набиране на компютър на курсови и дипломни работи за 2,50 лв. на страница. За тази цена предлагам бързина на изготвянето, професионално графично оформление на текста, съставя..
Цена: 20 лв. Предлагам индивидуална разработка на реферати, дипломни и курсови работи за студенти ”Социални дейности”. Компютърен набор на дипломни и курсови работи, дисертации, доклади, таблици, резюмета,..
Цена: 40 лв. Продавам отлично разработени теми за държавен изпит по Социални дейности 1. Предмет и структура на социологията като наука. Социологията като метод и методология. Основни направления (парадигми) в ..
Става въпрос за решаване на тест от 20 въпроса за 40 мин. като снимките на теста ще ви изпратя аз. Става въпрос за Облигационно право, и Нотариално в различни дни са. Цена по договаряне
Нашият екип се занимава с разработване на дипломни работи /бакалавърски и магистърски тези/, курсови работи, реферати, казуси, есета, проекти, изпитни задания, доклади и дисертации. С натрупан опи..
Цена: 40 лв. Изготвям Индивидуални Реферати, Курсови работи и Магистърски тези в следните области: Администрация и мениджмънт; Съдебна администрация; Основи на управлението; Управление на човешки ресурси; Туризъм;..

Презентации за студенти

гр. София, обл. София
Ако Ви предстои сесия и имате много изпити, един от които е представяне на презентация - просто се обадете. Обърнете внимание на другите си задачи, а презентацията оставете на мен. Ако дипломната Ви..
Посетете нашият уеб-сайт --> kursoviraboti.eu Уважаеми студенти, РАБОТИМ С ЦЯЛАТА СТРАНА! екипът на kursoviraboti.eu може да Ви помогне в разработването на курсови и дипломни работи /в това ..
Посетете нашият уеб-сайт --> kursoviraboti.eu Казуси за Нов Български Университет Професионална помощ при разработка на казуси за Нов Български Университет /НБУ/. Разработваме казуси по вси..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.